.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Yποψήφιοι βουλευτές της περιοχής

Δύο κάτοικοι της περιοχής μου γνωστοποίησαν την απόφασή τους να κατέβουν υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Αναδημοσιεύω το σύντομο μήνυμά τους (χωρίς δυνατότητα σχολιασμού εδώ) και δίνω το link στις σελίδες τους για όσους ενδιαφέρονται. Επίσης, αν κάποιοι άλλοι το επιθυμούν - εξαιρούνται οι εν ενεργεία βουλευτές - ας στείλουν αντίστοιχου μεγέθους και περιεχομένου μήνυμα μέχρι και την Δευτέρα 30/4. 
(Υπενθυμίζω και πάλι ότι η φιλοξενία δεν συνεπάγεται την σύμφωνη γνώμη). 

Αδυνατώ να παρακολουθήσω παθητικά το πολιτικό κατεστημένο να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο. Η χώρα των παιδιών μας είναι πολύ σημαντική για να μείνει στα χέρια τους. Στηρίζω και ως υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής τη Δημιουργία, Ξανά!.
Δεν έχω «προϋπηρεσία» στο στίβο της πολιτικής, αλλά όλα αυτά τα χρόνια καταθέτω  δημόσια τις ανησυχίες μου και κυρίως τις προτάσεις μου με την ελπίδα ότι θα κινητοποιούσα “κάποιους”. Αυτοί δεν κινητοποιήθηκαν ποτέ. Ώρα λοιπόν να αναλάβουμε δράση και να δημιουργήσουμε την κρίσιμη μάζα συναίνεσης για να φτιάξουμε τα πράγματα. Το πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε! Στη «δημιουργία, ξανά!» βλέπω τον καταλύτη για  τη δημιουργία της ευκαιρίας όλων μας να ξαναδημιουργήσουμε!
Απλοί πολίτες, με καθαρές θέσεις και σκέψεις, δραστήριοι επαγγελματίες ο καθένας στο χώρο του. Όλοι με τις ίδιες περίπου σκέψεις. «Δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους επαγγελματίες πολιτικούς να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, ούτε στις ακραίες φωνές να πάρουν τη θέση τους. Εμείς οι σκεπτόμενοι πολίτες πρέπει να βγούμε μπροστά με πρακτικές προτάσεις για να αλλάξει πορεία η χώρα μας».
Σεραφείμ Κοτρώτσος
skotro@gmail.com 

Λίγα λόγια σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.
Με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές δηλώνω παρούσα σε μία κατάσταση που δε μπορεί να μας αφήνει απαθείς και σε μία αδικία που μία νέα 29 χρονών δεν τη δημιούργησε αλλά η γενιά της την ζει πιο δραματικά από τον καθένα.
Γι αυτό δεν κρύβομαι πίσω από τις προηγούμενες γενιές, ούτε εναποθέτω παθητικά όλες τις ελπίδες μου σε αυτές αλλά βγαίνω μπροστά για να προσπαθήσω, με τις όποιες δυνάμεις μου, για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Συμμετέχω με τη ΔΗΜΑΡ και τον Φ. Κουβέλη στις επόμενες εκλογές και θέτω αυτή τη προσπάθεια στη κρίση σας.
Βάσια  Κοροβέση
Δημοτική σύμβουλος δήμου Διονύσου και
πρ. νομαρχιακή σύμβουλος Αν Αττικής.
vasia.korovesi@gmail.com