.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Ντουγλερί και ντουγλερέα...

Ντουγλερί και γντουγλερέα
κύριε κύριε εισαγγελέα
ρίξτους στο γεντίκουλέα.
Στο παραπάνω (αγνώστου δημιουργού) λαϊκό τραγούδι, δύο μάγκες απειλούνται με φυλάκα, κατηγορούμενοι ότι "σκότωσαν μια ψείρα εν βρασμώ ψυχής". Τα πράγματα όμως είναι πολύ σοβαρότερα στην χθεσινή ανοικτή επιστολή της ΑΔΚ προς τον δήμαρχο - το ίδιο και οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν, εφόσον τα ερωτήματα μείνουν αναπάντητα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο (δικός μας) "κ. Εισαγγελέας" εγκαλεί δημοσίως τον κ. Καλαφατέλη να απαντήσει:
Για ποιο λόγο πλήρωνε (παρανόμως) επί 15 μήνες τους 10 (επίσης παρανόμως) προσληφθέντες του Κρυονερίου με λεφτά του Δήμου Διονύσου;
Σύμφωνα με την επιστολή της ΑΔΚ, ο δήμαρχος γνώριζε ότι υπήρχε τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου για την απόλυσή τους από τον Ιούνιο του 2011 - και παρόλα αυτά έκανε τα στραβά μάτια στα αλλεπάλληλα ασφαλιστικά μέτρα των ενδιαφερομένων, με τα οποία εξακολουθούσαν να πληρώνονται! 

Τα ζητήματα που εγείρονται από την επιστολή αυτή είναι πολύ σοβαρά και, εκτός του δημάρχου, εμπλέκουν και άλλους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 • Ήξεραν ή όχι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Διοικητικού και Οικονομικών κ.κ.  Σακελλαρίου και Πέππας; Κι αν όχι, πώς και δεν ήξεραν τίποτε για ένα θέμα της απολύτου ευθύνης τους; (Ο πρώτος βεβαιώνει ότι ένας υπάλληλος εργάζεται και ο δεύτερος ότι πρέπει να πληρωθεί) 
 • Ήταν σε γνώση ή όχι των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων τα σχετικά έγγραφα; (Αν τα εγνώριζαν, γιατί δεν τα γνωστοποίησαν, ως είχαν την υποχρέωση; Αν όχι, τότε ποιοι (τους) τα κράτησαν κρυφά;)
 • Ήταν η όλη υπόθεση σε γνώση του Νομικού Συμβούλου; (Αν ναι, γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως; Μήπως κάποιοι τον "κράτησαν";) 
Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και οι ..."ρεπόρτερ" του blog την διερευνούν, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ. Μέχρι τότε, αφιερώνω στους "γνωστούς κοσμικούς" το εξαίρετο αυτό τραγουδάκι σε εκτέλεση από τον ... κορυφαίο τηλεοπτικό δικηγόρο Ζάχο Δόγκανο...


49 σχόλια:

 1. Ανώνυμος15/3/13 4:42 μ.μ.

  Ε! ρε γλέντια,

  όπως λέει και το τραγούδι για το λιανό και το παχύ αλλά και για τους τραμπούκους....είναι ο εισαγγελέας...

  Δεν πειράζει υπασπιστές του Καλαφατέλη "της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες»….

  Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά «…ο βορριάς θα τα κάνει συντρίμια κομμάτια…»

  Καλές απόκριες μασκαράδες του λαού….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος15/3/13 6:45 μ.μ.

  Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση
  που συγκλονίζει το Δήμο Διονύσου

  Με κοινή δήλωση τους, τα 9 στελέχη που αποχώρησαν πρόσφατα από την δημοτική παράταξη Συμμαχία για τον Πολίτη, τοποθετούνται στις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον κ. δήμαρχο Διονύσου.

  ΔΗΛΩΣΗ

  Μια οδυνηρή έκπληξη μας επιφύλασσε η σημερινή ημέρα, με τη δημοσιοποίηση από τη δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Διονύσου ανοικτής δημόσιας επιστολής προς το Δήμαρχο Διονύσου αναφορικά με την περίφημη πλέον υπόθεση των 14 εργαζομένων του Κρυονερίου. Η οποία, όπως είναι γνωστό, ήρθε στη δημοσιότητα με την Έκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (αριθμ.136/Α/2010) με ημερομηνία 4 Μαρτίου 2010 (αριθμ. πρωτ. Σ.Ε.Ε.Δ.Δ/Φ.ΙΔ/2252).

  Τι μας λέει η σημερινή ανοικτή επιστολή: ότι, παρά την ύπαρξη οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (1152/2011) με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή για τους 10 από τους 14 εργαζόμενους, αυτοί συνέχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο, μέσα από μία αδιάκοπη σειρά προσωρινών διαταγών από τους Δικαστές, οι οποίες δεν θα εκδίδονταν, αν είχε γίνει επίκληση της δικαστικής απόφασης που έκρινε οριστικά τη διαφορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμένουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους, διότι προφανώς ουδείς εκ των εμπλεκομένων έθεσε υπ’ όψιν των Δικαστών την ύπαρξη της ως άνω οριστικής απόφασης, και να πληρώνονται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012.

  Ενόψει των ανωτέρω και με πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος, που άπτεται της τήρησης της Νομιμότητας, της Διαφάνειας και της Χρηστής Διοίκησης

  • Καλούμε τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Καλαφατέλη να τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση και κυρίως για την προσωπική του ευθύνη, είτε γνώριζε είτε όχι την ύπαρξη της υπ’ αριθμ. 1152/2011 δικαστικής απόφασης, όταν παρίστατο ως εκπρόσωπος του Δήμου στις διαδικασίες για την έκδοση των προσωρινών διαταγών.

  • Καλούμε τους Αντιδημάρχους επί των Οικονομικών του Δήμου κ.κ. Σακελλαρίου Διονύσιο και Πέππα Νικόλαο να τοποθετηθούν για τις εξελίξεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Και να ενημερώσουν υπεύθυνα δημότες και δημοτικό συμβούλιο, σε ειδική συνεδρίαση, εάν γνώριζαν την υπόθεση εδώ και 16 μήνες και πως εξακολουθούσαν να υπογράφουν την πληρωμή των 10 εργαζομένων, παραβιάζοντας την τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

  • Καλούμε όλες ανεξαίρετα τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, να αναλάβουν αμέσως την πρωτοβουλία σύγκλισης σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Διονύσου, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά αυτό το τόσο σοβαρό θέμα.

  Τώρα, η Δικαιοσύνη και οι υπερκείμενες ελεγκτικές αρχές (Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Ελεγκτικό Συνέδριο κ.α.) έχουν τον πρώτο λόγο ώστε,

  να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση
  που συγκλονίζει συθέμελα το Δήμο μας.

  Καρκούλης Νίκος
  Λάσκαρης Ηλίας
  Μπαμπανίκας Δημήτρης
  Μπέτση Ρίτσα
  Ντούντα Σούλα
  Πανουργιά Ρένα
  Πολύζου Δήμητρα
  Σακοράφας Άρης
  Σταθόπουλος Παναγιώτης

  Διόνυσος, 15.03.2013


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος15/3/13 7:56 μ.μ.

  Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και αναμενόμενη η αντίδραση του μηχανισμού του κ. Καλαφατέλη μέσα στο δήμο, μόλις θα έσκαγε αυτή η υπόθεση.
  Θα προσπαθούσε δηλαδή αντί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για σωρεία παράνομων πράξεων και παραλείψεων του, που επισύρουν πολλαπλές και πολλών ειδών ευθύνες, να προσπαθήσει να εμφανιστεί προστάτης τάχα των εργαζομένων! Ποιόν κοροϊδεύει, αφοί οι 10 δεν εργάζονται πια στο δήμο εδώ και κάποιους μήνες;
  Η αντιπολίτευση προστατεύει τα συμφέρονται του δήμου, των δημοτών και τελικά και των ίδιων των εργαζομένων από τις κατα συρροή παρανομίες και αυθαιρεσίες του, που τους εκθέτουν βάναυσα. Ας αφήσει στην άκρη αυτά τα φτηνά κόλπα, που δείχνουν τον τρόμο του, γιατί δεν πρόκειται με κανένα τερτίπι να αποφύγει την λογοδοσία στη Δικαιοσύνη. Η οποία τον τελευταίο καιρό δεν αστειεύεται κ. δήμαρχε. Ο Παπαγεωργόπουλος αποδεικνύει του λόγου το αληθές.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος15/3/13 8:38 μ.μ.

  σοφή μου διονυσοσκουφιτσα με τις παραπάνω δημοσιεύσεις
  μπερδευτικα εντελως,διότι ο αντιδήμαρχος πεππας κολλητος
  του ηλια λάσκαρη μαζι μετους αποχωρήσαντες συμβουλους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ,συν τους ζαμάνη και κουριδακη και μιχιώτη
  ειναι η μαγιά της νεας παραταξης ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  η κάπως ετσι.
  ΤΏΡΑ ΞΑΦΝΙΚΆ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΈΠΠΑ, η θεατρο παιζουν η πολυ
  νωρις αρχισε η φαγωμαρα.
  λαβ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος15/3/13 8:48 μ.μ.

  Παγωμάρα, αμηχανία, σιωπή, αναμονή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος15/3/13 10:30 μ.μ.

  8:38, επειδή είσαι νέα/ος στα blog και εν γένει τα social media, μην εκτίθεσαι τόσο ανοιχτά με τις πολιτικές ανοησίες που αναμασάς αφελώς. Είσαι κι ανορθόγραφος/η χαρακτηριστικά.
  Γιατί τρέμεις εσύ ο/η μαιτρ της κωλοτούμπας και ο/η πρωτεργάτης του εναγκαλισμού με τον εγκαλούμενο για σωρεία αδικημάτων Καλαφατέλη από την προοπτική ανατροπής του με συνεργασίες ευρύτερων δυνάμεων;
  Μήπως ξέχασες νωρίς-νωρίς για ποιον λόγο δίνατε πρόσφατα με e-mail συχαρητήρια στο Λάσκαρη; Μην προκαλείτε, γιατί τα γραπτά μένουν και δεν είναι έπεα πτερόεντα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος15/3/13 10:34 μ.μ.

  Βρε σεις της Συμμαχίας, που απέμεινε, αντί να ασχολείστε με την αντιπολίτευση δεν βγάζετε καμιά ανακοίνωση για τον προστατευόμενο σας που χθες αποκάλυψε η ΑΔΚ τις παρανομίες του; Δεν το διαβάσατε, δεν το ξέρατε κι εσείς ημέρες τώρα;
  Ή μήπως το 3μερο η Συμμαχία χαλαρώνει, γιατί κουράστηκε πολύ τελευταία από τις συνεργασιακές λογικές και τα παρόμοια για εσωτερική κατανάλωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος15/3/13 11:53 μ.μ.

  Τι έγινε βρε παιδιά; Όλοι οι φιλοτροϊκανοί εδώ μέσα μαζεύτηκαν; Να ζητάει απολύσεις η τρόικα το καταλαβαίνω. Να ζητάνε και οι ΑΔΚ-ΜΙΣΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΩΤΕΣ δεν το περίμενα πραγματικά και ειδικά σ' αυτές τις εποχές. Λίγη τσίπα παιδιά σας διαβάζουν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι. Μικροπολιτική σε βάρος εργαζομένων ή απολυμένων κάνετε; Χτυπήστε αλλού τον Καλαφατέλη όχι και σ' αυτό. Έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 8:58 π.μ.

   Η απάντηση στην προβλέψιμη προπαγάνδα σου έχει ήδη δοθεί από τον 15/3/13 7:56 μ.μ.
   Το παίζετε τώρα αντι-μνημονιακοί ..... και φιλεργατικοί.....
   Μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο λεβέντης σας. Γιατί αυτό είναι ορατό ενδεχόμενο πια.
   Όταν τρως τα χρήματα των δημοτών για να συνεχίσεις να συντηρείς προσωπικό στρατό ψηφοφόρων, καταλήγεις παρέα με τον Άκη.
   Το έχει πει και η δ/σ παλιότερα. Το είπε και η δικαιοσύνη. Τα βίσματα - ψηφοφόροι έπρεπ[ε να απολυθούν. Κι αυτός το έγραψε στα ..... του.
   Για να δούμε τώρα που κα΄ποιοι του τα μάγκωσαν...
   Και για να μην ξεχνιώμαστε, πρέπει να επιστρέψει και τα φράγκα, εντάξει;

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος16/3/13 9:41 π.μ.

  Πόσο εύκολα βγάζετε συμπεράσματα κάποιοι. Μέχρι και αποφάσεις της δικαιοσύνη 'προβλέπετε' ή 'ερμηνεύετε' για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση. Δίκιο έχει ο 11.53 μ.μ. Πάνω σε απολυμένους και εργαζόμενους δεν κάνουν αντιπολίτευση. Δεν παίζουν με τον πόνο ανθρώπων, ιδιαίτερα σήμερα που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και όποιος απολύεται δεν ξαναβρίσκει εργασία. Σταματήστε επιτέλους να 'κανιβαλίζετε'. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στον Δήμο να ασκήσετε κριτική, όχι πάνω στη σάρκα απολυμένων. Κρίμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 1:06 μ.μ.

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ. ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
   ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΕΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΚΙΟΛΑΣ;

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος16/3/13 10:15 π.μ.

  Ποτέ μου δεν πίστευα ότι στον Διόνυσο κατοικούν τόσοι πολλοί 'Τόμσεν' μαζεμένοι. Και καλά από τους Πασιπουλαριδοζαμάνηδες δεν είχα ποτέ ψευδαισθήσεις. Κάτι άλλοι όμως που υποτίθετε ότι είναι και προοδευτικής ιδεολογίας άτομα τι κάνουν; Πλήρης η απογοήτευση. Άντε αυτοί να γίνουν διοίκηση αύριο και να μας σβερκωθούν στις πλάτες. Θα μας πιουν όλο το αίμα σαν τα βαμπίρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 1:10 μ.μ.

   Τετοια διαστροφη της λεξης προοδευτικος και της λεξης δικαιοσυνη πρωτη φορα βλεπω εδω μαζεμενες. Δικαιοσυνη σημαινει ιδιοι οροι και ισες ευκαιριες για ολους. και οποιος παραβαινει τον νομο που ειναι κοινος για ολους να πληρωνει. Προοδευτικος ειναι αυτος που υπερασπιζεται τη δικαιοσυνη απεναντι στα κατεστημενα λαμογια και τα τσιρακια τους

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος16/3/13 10:47 π.μ.

  Και τα φράγκα (εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ) πρέπει τώρα να τα επιστρέψει ο ίδιος από την τσεπούλα του, όχι οι 10 εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί από τον Δήμο οριστικά τον Οκτώβρη 2012. Και είναι αυτοί που προσπάθησε μετά να βάλει ξανά από το παράθυρο με 2μηνες συμβάσεις σαν .... εργάτες για τον καθαρισμό των φρεατίων. Αλλά η Περιφέρεια του το ακύρωσε κι αυτό!
  Είναι έτσι κύριε Νομικέ Σύμβουλε του δήμου, που κάθεσαι τώρα σε αναμμένα κάρβουνα; Ήξερες για την τελεσίδικη δικαστική απόφαση εδώ και 16 μήνες- ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Γιατί αν ήξερες, αφού σε έναν από τους 2 σας την επέδωσε ο δικαστικός επιμελητής και την πρωτοκολλήσατε απευθείας στο βιβλίο πρωτοκόλλου του δημάρχου, είσαι κι εσύ μέσα στο κάδρο. Και ξέρεις πως λέγεται αυτό στα Νομικά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 1:22 μ.μ.

   Αν υποψιαστώ ότι θα έχουμε πολλά ντουγλερί και ντουγλερέα....

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος16/3/13 11:28 π.μ.

  Βρέθηκε ένας δήμαρχος να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και βγήκαμε όλοι να τον λιθοβολήσουμε. Πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι ο δήμαρχος πρότεινε και πέρασε τελικά από το συμβούλιο να μην πληρώνουν δημοτικά τέλη οι άνεργοι. Αυτό δεν το είδα να το σχολιάζει κανείς. Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του αντί να είμαστε δίπλα του τον πολεμάμε. Μπράβο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 1:20 μ.μ.

   Ο κ. Καλαφατέλης είναι τεχνίτης στην πολιτική εξαπάτηση.
   Ίσα τέλη έλεγε, αλλά "πιο ίσα", δηλαδή χαμηλότερα, κράτησε για το χωριό του. Και για να μην φανεί άσχημο όταν θα ξαναγίνει, έριξε τη φωτοβολίδα των ανέργων. Πράγμα που ίσχυε στον Άγιο Στέφανο από τη περασμένη διοίκηση...
   Στο πλευρό ων εργαζομένων λέει πως στέκεται, αλλά μόνο τους δικούς του ψηφοφόρους προσέλαβε παράνομα και συνέχισε να τους πληρώνει παράνομα. Και δυο φορές που ηρθε ψήφισμα στο ΔΣ υπέρ των εργαζομένων του δήμου, ο δικός του αντιδήμαρχος (Σακελλαρίου) κατέβασε αντιπρόταση με αποτέλεσμα να μην βγει το ψήφισμα.
   Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι τα κουκιά του και όχι οι συνάνθρωποί μας.
   Είδατε να έχει γίνει τίποτα με το Κοινωνικό παντοπωλείο που κλαιγόντουσαν τόσοι και τόσοι οπαδοί του; τους ξανακούσατε αυτούς; Όχι βέβαια. ντόρος να γίνεται.
   Ο κ. καλαφατέλης είναι ένας πολιτικάντης και τώρα πρ΄πει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.
   Με το καλό!!!

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος16/3/13 1:40 μ.μ.

  @ Ανώνυμος 15/3/13 8:38 μ.μ.

  Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου φίλε.
  Εννοείς ότι αν είμαι γνωστός με κάποιον και υποψιάζομαι ή διαβάζω καταγγελίες ότι αυτός ο κάποιος έχει κάνει σοβαρά λάθη και παραλείψεις, πρέπει να τον καλύψω μόνο και μόνο επειδή είναι φίλος μου; Και λες φαγωμάρα το να ζητήσω εξηγήσεις,
  Αν το εννοείς αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, παρά μόνο ότι ζούμε σε διαφορετικά σύμπαντα και έχεις άλλα παραδείγματα αναφοράς, γνωστά και μη εξαιρετέα και ελπίζω με λίγα ψωμιά στη δημαρχία.
  ΣΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος16/3/13 2:35 μ.μ.

  Αγαπητοί φίλοι κουλάρετε. Δεν είναι εποχή για φαγωμάρες πάνω σε ζητήματα εργαζομένων. έΈουν δίκιο κάποιοι που το επισημαίνουν. Και τα τέλη ύδρευσης που καταργήθηκαν για τους ανέργους και τους ανάπηρους είναι πολύ σημαντικό θέμα. Και μπράβο στον Βορριά που το είχε ξεκινήσει στον Άγιο Στέφανο σε διαφορετικές βέβαια εποχές. Μακάρι να το είχαν κάνει και οι Πασιπουλαρίδης, Νικητόπουλος, Δαρδαμάνης, κλπ. Ας πούμε κι ένα μπράβο όταν γίνετε κάτι θετικό σ' αυτό τον δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος16/3/13 2:49 μ.μ.

  ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛ ΕΙΣΤΕ. ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
  ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ "ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ". ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  ΥΓ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΙΓΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος16/3/13 3:34 μ.μ.

  Επειδή βλέπουμε ότι όλοι κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα και κανένας το καλό του Δήμου μας, είμαστε υποχρεωμένοι να επισπεύσουμε τις διεργασίες. Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα ανακοινώσουμε τις ιδρυτικές μας αρχές και θα αφήσουμε πίσω οτιδήποτε έρχεται από το παρελθόν αυτού του Δήμου.
  "Ομάδα Δ'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος16/3/13 4:38 μ.μ.

  Ουφ! Καιρός ήτανε να δράσουν και οι νέοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος16/3/13 4:39 μ.μ.

  Αρκεί να μην είναι κάποιος δούρειος ίππος του δημοτικού κατεστημένου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος16/3/13 4:44 μ.μ.

  Ή μασκαρεμένοι λύκοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/13 5:07 μ.μ.

   Επιτρέψτε να μιλήσουμε εμείς για εμάς και θα μας κρίνει η κοινωνία και ο κόσμος... Συγγνώμη αν τυχόν σας χαλάμε τα σχέδια αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ερχόμαστε και θα μας υποστείτε...
   'Ομάδα Δ'

   Διαγραφή
  2. Καλώς να ορίσετε και μην παιρνετε πολύ στα σοβαρά τους συνομωσιολόγους...

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος16/3/13 4:47 μ.μ.

  Όλα τα λαμόγια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος κ.α) την ίδια δικαιολογία πλασάρουν πάντα για να την σκαπουλάρουν. Όσες βρωμιές έκαναν, τις έκαναν δήθεν για το καλό του λαού, των εργαζομένων κλπ, κλπ.
  Αλλά δεν τσιμπάει η Δικαιοσύνη και οι φυλακές έχουν γεμίσει από μπουμπούκια.
  Ήρθε η ώρα της Κάθαρσης αλλά ας όψεται η Συμμαχία, που βούλιαξε στην ανυποληψία, διαλέγοντας να του δώσει πρόθυμη δεκανίκι.
  Συνεχίζω να έχω απορίες για τον ρόλο του κ. Νομικού Συμβούλου και δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του μπροστά στον Εισαγγελέα γιατί βαρύνεται και με άλλες ιστορίες (π.χ. εκείνο το πρόστιμο των 12 εκατομμυρίων € στον κ, Καλαφατέλη από το Δασαρχείο Πάρνηθας κλπ, κλπ).
  Έχω όμως και άλλου είδους απορίες: πως βεβαίωνε ο κ. Σακελλαρίου και πως πλήρωνε ο κ. Πέππας. Πρέπει να βγουν τώρα να πουν όλη την αλήθεια, που γνωρίζουν και οι 2 πολύ καλά εκ των έσω, πριν βουλιάξουν κι αυτοί με τον "μεγάλο τιμονιέρη" και μετά δεν τους ξεπλένει ισοβίως ούτε η Λίμνη του Μαραθώνα....
  Τώρα, λοιπόν, ειδική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, όπως ευφυώς ζήτησαν οι αποχωρήσαντες από τη Συμμαχία, που μαζί με την ΑΔΚ έσωσαν την παρτίδα>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος16/3/13 5:49 μ.μ.

  Ότι θα υπήρχαν κάποιοι που θα τραβούσαν τόσο μεγάλο ζόρι με την Συμμαχία δεν μπορούσα να το φανταστώ. Τους πληροφορώ ωστόσο ότι όταν βρίσκεις τοίχο μπροστά σου ή στα σχέδιά σου, δεν φταίει ποτέ ο... τοίχος.
  Αυτά για να μην περνάει προς τα έξω η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται αστειέντως και όχι τεχνηέντως τις τελευταίες ημέρες, μαζί με τόνους από λάσπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος16/3/13 8:35 μ.μ.

  Ποια Συμμαχία τώρα πια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος16/3/13 10:20 μ.μ.

  ΕIΜΑI ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Δ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ TIMING.

  ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος17/3/13 3:13 π.μ.

  Είναι αλήθεια ότι οι πρωταγωνιστές του δραστήριου θιάσου δεν μας αφήνουν να πλήξουμε.
  Λίγες μόνο μέρες μετά την θεαματική μεταστροφή (οποία κομψότης στην επιλογή των όρων) της Συμμαχίας και την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ήρθε η σειρά της ΑΔΚ να μας αιφνιδιάσει.
  Σοβαρότατο το θέμα που αποκαλύπτεται και με μεγάλη έκταση. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.
  Σύμφωνα, δε, με τις μεταμεσονύκτιες πληροφορίες μου, τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και οι πιθανές (συνδυαστικές) εξελίξεις ακόμη περισσότερες. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά!

  ΠΚ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος17/3/13 11:45 π.μ.

  Σςςςς, Συμμαχία, κοιμήσου αγγελούδι μου.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος17/3/13 1:10 μ.μ.

  Ποιά Συμμαχία ρε παιδιά. Επειδή οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο προσκήνιο εμείς πρέπει να είμαστε φιλέσπλαχνοι και να ξεχνάμε ότι έκαναν?
  Αν είχαν λίγη - πολύ λίγη - τσίπα θα ε'ιχαν πάει οριστικά και για πάντα ΟΛΟΙ τους στα σπίτια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος17/3/13 1:21 μ.μ.

  Ιδίως ο πρόεδρος τους, που επειδή έχασε παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος αντί να καθήσει να δώσει τη μάχη, περιφρονώντας το 20% που τον ψήφισαν. Τους διέλυσε και τώρα μένει φεύγοντας!
  Κατάντια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος17/3/13 7:10 μ.μ.

  Ευτυχώς που με την λειτουργία τους αυτοκαταργούνται και μπορεί να ησυχάσουμε από δαύτους και παράλληλα να κοπεί ο ομφάλιος λώρος για τους υπόλοιπους και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας νέας ελπιδοφόρας παράταξης η οποία απ΄ότι μαθαίνω προχωράει με τις καλύτερες και δημοκρατικές προϋποθέσεις.

  Είναι καιρός να εμφανιστούν και να σηματοδοτήσουν το όραμα μιας νέας εποχής που δεν θα έχει μέτρο σύγκρισης με το παρελθόν.

  Αυτό περιμένει η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Διονύσου.

  Είναι θέμα ουσίας να βρεθούν όλοι στο νέο καράβι με καθαρά πανιά, ξάρτια και κατεύθυνση, "εν τη ενώσει η ισχύς".

  Για το λόγο αυτό καλώ κάθε πρωτοβουλία να αναζητήσει την συμπόρευση και την συναίνεση να μας ενώσουν τα κοινά και να ελαχιστοποιηθούν τα διαφορετικά.

  Εμπρός λοιπόν Ομάδα Δ, Διονυσιώτες, Ανοιξιώτες, Αγιοστεφανιώτες, Κρυονεριώτες, Δροσιώτες, Σταματιώτες, Ροδοπολίτες ή και άλλοι να συμπορευθούμε.

  Ομάδα συνεργασίας "Ε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος17/3/13 9:50 μ.μ.

  ...όσο το προσωπικό συμφέρον μπαίνει μπροστά από το γενικό καλό, όσο η τοπική αυτοδιοίκηση τρέφει και εκτρέφει ανεπάγγελτους και τυχοδιώκτες, όσο δεν σταματάμε να πετάμε τα αποτσίγαρα και τα κάθε είδους απορρίμματα έξω από το παράθυρό μας, όσο δεν καταλαβαίνουμε την ανάγκη της ανακύκλωσης, όσο δεν λέμε καλημέρα στον γείτονά μας και στον περαστικό, όσο δεν νοιώθουμε την ανάγκη να παραχωρήσουμε την θέση μας σε έναν ηλικιωμένο, όσο καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους και δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας, όσο δεν σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και την δημόσια περιουσία, όσο αδιαφορούμε για το περιβάλλον, όσο δεν έχουμε ευθύνη αλλά μόνο απαίτηση, όσο δεν ακούμε αλλά φωνάζουμε, όσο ζητάμε χωρίς να προσφέρουμε, όσο δεν συμμετέχουμε, όσο......, όσες ομάδες και να γίνουν δεν θα γίνει τίποτα, δεν θα απαλλαγούμε από αυτά που μας καταδυναστεύουν, δεν θα σταματήσουν να μας διοικούν κατώτεροι μας...

  Κ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος17/3/13 11:36 μ.μ.

  Φτάσαμε κιόλας στο Ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος18/3/13 1:48 π.μ.

  Όλα μπορούν να διορθωθούν. Ποτέ όμως δεν πρέπει να ξεχαστεί και να συγχωρεθεί η ανεπάρκεια αυτής της δημοτικής αρχής και η υποκρισία της συμμαχίας, αποχωρησάντων και μη, άσχετα αν καποιοι προσπαθούν, με τη παραίτηση, να σώσουν για τους εαυτούς τους τη παρτίδα. Πολύ αργά κατάλαβαν αυτό πού όλοι ήξεραν εδώ και καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος18/3/13 10:37 π.μ.

  ΟΜΑΔΑ Ζ
  ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΜΟΝΟ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΝΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.
  ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΑΔΚ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ
  ΑΔΚ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/3/13 9:09 μ.μ.

   Νομιζω οτι εδω υπαρχει μια παρεξηγηση οτι κυνηγητο εχει γινει στον ολιγιστο το εχει κανει η ΑΔΚ και κανενας αλλος. Οι ομαδες ολες απο Α εως Ω , απλως αναπαραγουν την δουλεια της ΑΔΚ και μαλιστα οταν αυτο δεν καιει και πολυ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/13 10:17 μ.μ.

   Φίλε, 18/3/13 10:37 π.μ., δεν βγαίνει νόημα από την ανάρτησή σου.

   Διαγραφή
 33. Ανώνυμος18/3/13 11:55 μ.μ.

  πολυ αινιγματικη η αναρτηση σου. Δε γινεται να μας την κανεις λιανα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος19/3/13 7:45 π.μ.

  Οποιο κατορθωμα του δημαρχου εχει βγει στον αερα το εχει βγαλει η ΑΔΚ , να θυμισω , παιδικες χαρες, το προστιμο των 12 μυριων, το γηπεδο που γερνει, και ενα σωρο αλλα μαζι με το τελευταιο για τους 10 εργαζομενους. Και το τελευταιο απο την ανοικτη επιστολη της ΑΔΚ προς το δημαρχο ξεκινησε . Το περιεργο δε ειναι οτι το συγκεκριμενο θεμα ,οπως φημολογειται το ηξεραν πολλοι εδω και πολυ καιρο αλλα κανεις δεν μιλουσε ανοιχτα . Μονο η ΑΔΚ ειχε το κουραγιο να το βγαλει στο φως , οι υπολοιποι κανανε απλως κουτσομπολιο.
  Το χειροτερο δε ειναι οτι αυτο το ηξερε και ολοι η συμμαχια πριν την ψηφιση του προυπολογισμου και αυτοι που εμειναν και αυτοι που εφυγαν. Φημες θα πει κανεις. Αυτοι που φευγουν κι αυτοι που μενουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος19/3/13 11:57 π.μ.

  Γιατί τόση αγωνία των φίλων της ΑΔΚ μήπως και δεν της κολλήσουμε τα "'ένσημα";;; ή μήπως φοβάται ότι οι κινήσεις που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας την αφήσουν απέξω και δεν ξέρει τι να κάνει ή θέλει να τις "κηδεμονεύσει" με το γνωστό του τρόπο ο μέγας αρχηγός της και ο Ζαμάνης από κοντά;;;

  Αγαπητοί τα γεγονότα σας προσπερνούν και όσο γρηγορότερα το καταλάβετε όχι μόνο εσείς αλλά και οι υπόλοιποι σημερινοί αιρετοί τόσο καλύτερα είναι και για σας αλλά κυρίως για την Πόλη μας.

  Είναι σαφές ότι κάτι καινούργιο που γεννιέται το κατεστημένο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην το αφήσει να μεγαλώσει.

  Επειδή όμως σας έχουν πάρει χαμπάρι σας το ξαναλέω ματαιοπονείτε το καινούργιο δεν μπορείτε να το σταματήσετε γιατί χάσατε την ευκαιρία εδώ και πολύ καιρό με τα παλαιοκομματικά σας τερτίπια και τις ίντριγκες.

  Σύντομα τα νεώτερα....

  "Χωρίς εσάς για το καλό μας"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος19/3/13 12:35 μ.μ.

  Όχι άλλο "για το καλό μας". Φτάνει πια, δεν το αντέχουμε.
  Και γιατί σας πειράζουν οι αποκαλύψεις της ΑΔΚ για τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες στην υπόθεση αυτή κατ΄ εξακολούθηση του "δημάρχου" Διονύσου;
  Το να χτιστεί κάτι καινούργιο στην πράξη κι όχι στα μυαλά-χαρτιά κάποιων, προϋποθέτει την εκκαθάριση του παρόντος από τον κόπρο του Αυγείου, ο οποίος έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο. Και οφείλουμε, αν μη τι άλλο, να το αναγνωρίσουμε στην ΑΔΚ που έσωσε την παρτίδα και την τιμή της αντιπολίτευσης.
  Δεν ήμουν και δεν είμαι ψηφοφόρος ή οπαδός της αλλά τα σύκα-σύκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/3/13 12:48 μ.μ.

   Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη, συμφωνώ κι εγώ. Γιατί δεν γίνεται κάποιοι να δίνουν, έστω και με υπερβολές, τη μάχη για να γκρεμιστεί ο "Αυγείας" και να έρχονται μετά κάποιοι του γλυκού νερού ατσαλάκωτοι, που στο κάτω κάτω θα μπορούσαν να είναι ακόμα μαζί με την κόπρο, και να το παίζουν υπεράνω. Σέβας. Τουλάχιστον σέβας.

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος19/3/13 2:12 μ.μ.

  Aν κάποιοι νομίζουν ότι η αντιπλίτευση ασκείται ΜΟΝΟ όπως την ασκεί ο Πασιπουλαρίδης, είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ας αφήσουν για αλλού τα σύκα και τις τσαπέλες. Στο δήμο μας έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια και οι μεν και οι δε. Όλα τα άλλα είναι για εκμετάλευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος19/3/13 11:46 μ.μ.

  Δ.τσα σταμάτα να παίζεις παιχνίδια της φαυλότητας του δημοτικού σκηνικού. Σε χρησιμοποιούν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή