.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Παράκληση προς τη Συμμαχία

Στις 21/11/2011 η Συμμαχία για τον Πολίτη γνωστοποίησε την επιστολή που απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και κοινοποίησε στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα: “Διαφάνεια στις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Διονύσου & στις δικαστικές εκκρεμότητες της πρώην Κοινότητας Κρυονερίου”.
Η επιστολή ξεκινούσε ως εξής:
"Αξιότιμοι κύριοι,
Με τις υπ’ αριθ. πρωτ. 29427/20.09.2011 και 30316/27.09 επιστολές μας, που σας επισυνάπτουμε, καταθέσαμε στον κ. Δήμαρχο Διονύσου τα παρακάτω αιτήματα μας.
1.   Χορήγηση αντιγράφων των τιμολογίων από την  1/1/2011 μέχρι σήμερα, που αφορούν αμοιβές για την υλοποίηση των απευθείας αναθέσεων του Δήμου Διονύσου."
Και κατέληγε:
"Επειδή μέχρι σήμερα πέρασαν άπρακτες αυτές οι προθεσμίες και ο κ. Δήμαρχος Διονύσου απαξιοί να απαντήσει στα εύλογα αιτήματα μας, παρακαλούμε τη Διεύθυνση σας να ενεργήσει, ώστε να υπάρξει η σχετική με το νόμο συμμόρφωση του Δημάρχου Διονύσου."
"είναι ξεκάθαρο ότι, έχει γίνει κατάχρηση της διαδικασίας των απευθείας αναθέσεων, χωρίς στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών, να συντρέχουν νόμιμοι και αιτιολογημένοι λόγοι"
και ότι:
"στις διαδικασίες των απευθείας αναθέσεων έχουν παρατηρηθεί διάφορα φαινόμενα, όπως κατατμήσεις και άλλα (περίπτωση Αγγέλικα) με προσχηματικές αιτιολογίες, κατά τη συζήτηση τους."
Αυτά τότε. Περασμένα ξεχασμένα θα πουν κάποιοι. 
Εγώ όμως σκέφτομαι ότι μια καλή ευκαιρία να δείξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας τις αγαθές προθέσεις τους (“για το καλό της πόλης”) είναι ν' ανασύρουν εκείνο το αίτημα, που παραμένει ακόμα αναπάντητο. Αν όντως λοιπόν αυτά που είπαν τα πιστεύουν, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον δήμαρχο να κάνει αυτό που ο νόμος ορίζει. Αλλιώς…

Και βέβαια, τα στοιχεία που θα τους δοθούν - αν τους δοθούν - καλό είναι να τα διαβιβάσουν στον κ. ‘Εισαγγελέα’ - προκειμένου ο έλεγχος να είναι της προκοπής.


ΥΓ. Αν οι παρεμβάσεις των συμβούλων δεν φέρουν αποτέλεσμα, ίσως μπορεί να κάνει κάτι ο Πρόεδρος - νυν ή μέλλων. Ας πάρει για παράδειγμα ένα τηλέφωνο τον κ. Ροϊδη, να του ζητήσει μια εξυπηρέτηση κι αυτός με τη σειρά του...

38 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/3/13 11:45 μ.μ.

  ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος10/3/13 12:29 π.μ.

  Η Ρίτσα Μπέτση, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Συμμαχίας για τον Πολίτη, γράφει για την κρίση που σοβεί στους κόλπους της παράταξης, μετά τις πρωτοβουλίες της δημοτικής της ομάδας.

  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
  Η έλλειψη αυτοκριτικής,ευθυξίας και γενναιότητας ανάληψης ευθυνης είναι τα αίτια της διάσπασης και όχι η κριτκή που ασκείται σε σοβαρά ατοπήματα που πανθομολογουμένως ήταν σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αποφάσεις των οργάνων και έπληξαν ανεπανόρθωτα το κύρος και την αξιοπιστία της παράταξης σε συλλογικό και άτομικό επίπεδο.Είναι αναπόφευκτο να βγει κατακερμ...ατισμένη απο μια τέτοια διαδικασία .Πέρασαν πια οι εποχές που μπορούσες να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα για να επιβιώσεις πολιτικά,πέρασαν οι εποχές που βαφτιζαν το μαύρο άσπρο, που έκρυβαν τα προβλήματα κάτω απο το χαλί για επικοινωνιακούς λόγους και που έπαιρναν αποφάσεις off camera περιφρονόντας τα όργανα και τούς θεσμούς.Αυτή η παλαιοκομματική καμαρίλα των παρασκηνιακων δράσεων δεν μπορεί να γίνει πλέον αποδεκτή, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα ματια και να πιστεύουμε οτι άρμενίζουμε στραβα γιατί ο γιαλός είναι στραβός ,δεν μπορεί να ντυνουμε με τον μανδύα της σωτηρίας των δημοτών την νομιμοποίηση μιας διοίκησης που πριν λίγο καιρό στηλιτεύαμε με δριμύτητα ως επικίνδυνη και καταστροφική.Αυτή η διπλή περπατησιά μεταξύ λήψης και εκτέλεσης αποφάσεων είναι που γεννά εύλογα ερωτηματα περί σκοπιμότητας,αφέλειας ή απειρίας και τα τρία επικίνδυνα όταν πρόκειται για την εκπροσώπηση των δημοτών . Εδώ χρειαζεται ο ηγέτης για να διαφυλάξει τις αρχες,τις αξίες και την ομαλότητα της παράταξης και κατ´επέκταση τους ίδιους τους δημότες.Αν λοιπόν δεν μπορείς να προβλέψεις,να διασφαλίσεις αλλά και να θεραπεύσεις ,τότε όσα στελέχη και να παραιτηθούν ,όσα καινούργια και να έρθουν η παράταξη θα τραυμτίζεται πάντα και θα ζει μόνο το σήμερα χωρίς να μπορεί να προσβλέπει ή να σχεδιάζει το ΑΥΡΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος10/3/13 12:34 π.μ.

  Μμμ... Αν δεν απατώμαι η σθεναρή αντίσταση της συνεπούς και εντίμου αντιπολιτεύσεως στηρίχθηκε στην δαπάνη μισθοδοσίας των "αοράτου έργου" ειδικών συμβούλων κλπ κλπ, καθώς και στον συστηματικό κατακερματισμό μελετών, έργων και προμηθειών, ώστε αυτά να πραγματοποιούνται μέσω αναθέσεων.
  Γι΄αυτό ΑΔΚ και ΛΑΣ κατεψήφισαν. Εξ αυτού και το "αναιμικό λευκό" των έξι ανεξαρτήτων.

  Κάποιον άλλο Π/Υ (μαγική εικόνα ή οφθαλμαπάτη) φαίνεται ότι είχαν υπόψη τους οι 4 Συμμαχίτες που, εν τέλει υπερψήφισαν.

  Υπενθυμίζω, πάντως, ότι οι αποφάσεις των ιδικών τους συλλογικών οργάνων αναφέρονταν ρητώς σε δέσμη 7 σημείων/προϋποθέσεων και όχι σε άνευ όρων παράδοση.

  Αυτά τα καταθέτω ως παρατηρητής.

  Τα όργανα, τα παίζουν άλλοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος10/3/13 1:37 π.μ.

  Tα ακούς Βορριά? Είσαι τόσο λίγος ακόμα και για τους δικούς σου. Στη παράταξή σου τουλάχιστον 7 σε καταψήφησαν και σε στήριξαν αυτοί που έκαναν τη κουτσουκέλα.
  Όμως είσαι εσύ που έλεγες ότι είσαι το σύγχρονο, το ενωτικό, το ανανεωτικό, η παράταξη των αξιών και των οραμάτων, με τις κρυστάλλινες θέσεις, που εργαζόταν για την ανατροπή της δημοτικής αρχής των κατατμήσεων, της αδιαφάνειας και τόσα άλλα ή άλλος?
  Αν είσαι εσύ, βρες μόνος σου το χαρακτηρισμό που σου αξίζει. Εγώ το ολίγιστος δεν το χαραμίζω για σένα, το έχω για τον άλλον. Για σένα σίγουρα θα υπάρχει κάτι χειρότερο.
  Αν είσαι εσύ και έχεις μία σταλιά φιλότιμο πέστο μόνος σου. Διαφορετικά φίλοι αναγνώστες προτείνω να ρίξουμε ιδέες και να είναι αυτό το κουϊζ μας.
  Υγ. Ακόμα και ο ΠΣ σε έφτυσε? Τελικά ποιοί σου απέμειναν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος10/3/13 10:08 π.μ.

  Στη Συμμαχία για τον πολίτη τα πράγματα είναι πολύ πιο δραματικά από όσο παρουσιάζονται.
  Συγκεκριμένα. Πρίν από από 3 μήνες από σήμερα, στις 18-12-12,(και 2 από την ημερομηνία συνεδρίασης για τον π/υ), είχαν ορίσει το Συμβούλιο διοήκησης που αποτελείτο από 19 μέλη (σχετική ανάρτηση και στη Συμμαχία για τον πολίτη).
  Στη κρίσημη συνεδρίαση που ακολούθησε με αφορμή την ψήφηση του π/υ, συμμετείχαν και ψήφησαν 14 μέλη (ως γνωστό το αποτέλεσμα 7-7).
  Εκτός των 7 που καταψήφησαν την εισήγηση του προέδρου, 5 μέλη ήταν απόντα. Είναι φανερό ότι τα παρισσότερα από αυτά δεν είχαν σοβαρό κώλυμμα.
  Ο κος Βοριάς δηλαδή και η ηγετική του ομάδα (οι υποστηρικτές του) σε 2 μήνες συνετρίβει (γιατί αυτό στα κοινά δεν το λένε απλώς ήττα,) από το όργανο που ο ίδιος εντελώς πρόσφατα είχε διορίσει.
  Αυτή είναι η πραγματικότητα που την καταλαβαίνουν όλοι. Τα επιχειρήματα του ίδιου και της κας δημοτικής συμβούλου που διαβάσαμε ("για το καλό της πόλης κλπ"), κάνουν πιο φαιδρά τα πράγματα αφού δεν πείθουν ούτε τους διορισμένους δικούς τους.
  Τελικά θέλει κότσια για να αποδεχτεί κανείς μία τέτοια πραγματικότητα. Και τουλάχιστον ο υπό παραίτηση πρόεδρος δεν τα έχει. Δεν τα είχε ούτε την επόμενη μέρα της ήττας του, που πάλι είχε παραιτηθεί. Αυτός ο "αλάνθαστος, ο εκσυγχρονιστής, ο ενωτικός" και τόσες άλλες μπούρδες, που ήθελε να οδηγήσει τη παράταξή του στη λεωφόρο "των οραμάτων και των αξιών". Την διάλυσε για άλλη μία φορά.
  ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΩΤΙΣΣΑ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος10/3/13 10:16 π.μ.

  Διόνυσος, 4.3.2013, 8.3.2013
  Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
  και τώρα εισπράττουμε από την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα
  Θάνος Μικρούτσικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος10/3/13 1:54 μ.μ.

  Κάτω τα χέρια από την Συμμαχία για τον Πολίτη κύριοι. Το ξέρουμε ότι στεκόμαστε εμπόδια στα σχέδιά σας και ότι θα μας θέλατε πρόβατα όπως κάποιους άλλους αλλά δεν θα σας κάνουμε το χατήρι. Ο Π.Σ. έπρεπε να είχε φύγει εδώ και δύο χρόνια από την Συμμαχία. Όσοι ζούμε την αγωνία της παράταξης ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει. Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε για όλους και για όλα. Λίγη υπομονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος10/3/13 2:44 μ.μ.

  Δηλαδή τον κ. πρόεδρο τον ψήφησε ο εαυτός του, οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ήθελαν βέβαια να παραιτηθούν και 2 πολίτες χωρίς αξιώματα. Μιλάμε για θρίαμβο.
  (Τόσο άχρηστοι είστε που ενώ έπρεπε να τον διώξετε εδώ και 2 χρόνια, ούτε αυτό δεν κάνατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος10/3/13 4:02 μ.μ.

  Επειδή αποκαλύπτεστε και δεν κρατιέστε οι εναπομείναντες σε ένα καρυδότσουφλο που ονομάζεται Ενωτική Πρωτοβουλία Νο 2 (πρώην Συμμαχία για τον Πολίτη) ποιά θέση σας έχει τάξει (για το καλό μας) ο δήμαρχος για το ΘΕΣΠΙ, τώρα που γυρίζουν πίσω από την περιφέρεια τα νομικά πρόσωπα, αφού ακυρώθηκαν εκείνα τα απίθανα του Καρασαρλή; Πρόεδρο ή αντιπρόεδρο για να πάρει τους πολυπόθητους 4 ψήφους σας και να έχει πλειοψηφία.
  Κι εσύ, 1:54 εξ Αγίου Στεφάνου μην καρφώνεσαι έτσι, γιατί είσαι γνωστή και μη εξαιρετέα. Δεν ξέρεις ούτε να κρυφτείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος10/3/13 4:07 μ.μ.

  Πριν από λίγο ο παραιτημένος για 2η φορά μέσα σε δυο χρόνια επικεφαλής της Συμμαχίας (τι συνήθεια κι αυτή κάθε τρεις και δύο να παραιτείται για να επανέλθει μετά αναβαπτισμένος), ανέβαλε επ΄ αόριστο τη Γενική Συνέλευση των μελών. Υποψιάζεται τίποτα, ψάχνει για απαρτία ή πρόκειται για μια ακόμη "μεγαλοφυή" πρωτοβουλία σαν αυτές που συνηθίζει τελευταία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος10/3/13 5:37 μ.μ.

  Διαβάζω για 2 ΠΑΣΟΚ που ενώθηκαν, για παραιτήσεις των πασόκων και άλλες τέτοιες μπούρδες. Υπάρχουν σήμερα πασόκοι που μπορούν να βγουν στις δημοτικές εκλογές και να πάρουν ψήφο? Και αν γίνει, θα είναι στον ίδιο συνδιασμό με Καλαφατέλη,Σακελαρίου,Σωτηρίου, Ποτίδη, Λίτσα, Σαραντάκη, Παπαπαναγιώτου και τόσους που θα δεχτούν να παίξουν το κομματικό τους παιχνίδι?
  Τα απομεινάρια που νομίζουν ότι ζουν στις εποχές που η μισή Ελλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ?
  Πάντως αφου κάποιοι το παραδέχονται, τον ΠΣ κάνανε πολύ μεγάλο λάθος που τον κρατήσανε 2 χρόνια. Είτανε που είτανε τρείς και ο κούκος, τους κατάντησε να τους μείνουν μόνο οι κούκοι και τελικά και οι δύο (Βοριάς, Σταθόπουλος), να τη στρίβουν διά της παραιτήσεως.
  Το γλυκό για τη συμμαχία με αυτό το δίδυμο της πυρκαγιάς ήρθε και έδεσε τόσο πολύ,που έγινε κόμπος που δεν λύνεται με τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος10/3/13 5:57 μ.μ.

  Εσύ φίλε/η σχολιαστή των 1:54 μπορείς να μας πεις ποια είναι η αγωνία της παράταξης που ζείτε για να σας συμπαρασταθούμε και να μην αισθάνεστε μόνοι σ' αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η παράταξη;;;

  Ο Συμπαραστάτης...του Δήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος10/3/13 6:11 μ.μ.

  Όταν το καράβι βουλιάζει αυτοί της συμμαχίας, έχουν ένα κουσούρι να πηδάνε από τη βαρκούλα και ό ένας να δίνει τον άλλον. Παραιτούνται (πηδάνε) οι ΠΒ,ΠΣ, ο ΠΒ δίνει τον ΠΣ, ο ΠΣ δίνει τον ΠΒ (άαλοτε κολλητοί), η ΛΠ δίνει τον ΠΣ και πάει λεγοντας. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος10/3/13 6:18 μ.μ.

  ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος10/3/13 6:20 μ.μ.

  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ... ΑΥΤΟΓΚΟΛ Ο ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ, ΠΟΥ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος10/3/13 6:31 μ.μ.

  Λαϊκή σοφία:

  Όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο, τόσο φαίνεται ο κ....ς της.

  Λόγια σοφία:

  Όταν συμμετέχεις σε συλλογικό όργανο, μπορείς να παραμείνεις σιωπηλός και οι άλλοι να υποθέτουν ότι είσαι ... βλάκας. Μπορείς, βέβαια, να αρχίσεις να μιλάς και να τους ... επιβεβαιώσεις.

  ΥΓ Προϊόν (απόσταγμα) της μελέτης των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Διονύσου που αναρτώνται στο διαδίκτυο (για να γελάει κάθε πικραμένος).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος10/3/13 6:35 μ.μ.

  Που ΄σαι Θαναααση; Που ΄σαι Θανααααση;

  Ηθελα να σ΄ ανταμωνα, η γρουσουζια να σπασει...

  (Αθανατε Ζαμπετα!!!)

  Ο δικος μας βρηκε οχι εναν αλλα δυο Θανασηδες και την εσπασε για τα καλα τη γρουσουζια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος10/3/13 6:39 μ.μ.

  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ/ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ (ΑΦΘΑΡΤΗ;;) ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
  ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ!!!
  ΚΑΙ Ο ΔΕΛΦΙΝΟΣ/ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος10/3/13 6:42 μ.μ.

  το συντομοτερο ανεκδοτο:

  Παναγιωτης Βορριας, ο αξιοπιστος συνομιλητης.


  ΥΓ το αφιερωνω στην ΑΔΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος10/3/13 6:43 μ.μ.

  Κι αλλο ανεκδοτο:

  Παναγιωτης Βορριας. Ο ανθρωπος που θα γκρεμιζε τον καλαφατελισμο.

  ΥΓ Κι αυτο για την ΑΔΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος10/3/13 6:46 μ.μ.

  Αυτοδιοικητικη συμβουλη:

  Αν η παραταξη σας δεν παει καλα, καλεστε το Βορρια. Αυτος ξερει. Θα τη διαλυσει μια ωρα αρχυτερα.

  Ειναι all time classic

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος10/3/13 6:48 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα, με τα ξεκατινιάσματα κάνεις και συ ρεκόρ στις επισκέψεις.

  Θα πρέπει να τους κόψεις επίδομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος10/3/13 6:49 μ.μ.

  Τι, μονο με τον κοροβεση θα κανουμε πλακα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος10/3/13 6:51 μ.μ.

  Οπως καταλαβες οι ανθρωποι ειναι μονο για χαβαλε!!

  Αυτο ελειπε να τους παρουμε στα σοβαρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος10/3/13 7:32 μ.μ.

  Αφιερωμένο εξαιρετικά στο Δήμαρχο και τη παρέα του παλιά και νέα,

  "...κι ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια..."

  Ένας φίλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος10/3/13 7:37 μ.μ.

  Βορριάς: υπόδειγμα πολιτικού πολιτισμού.
  3 πολύωρες συναντήσεις μέσα σε 1 μόλις μήνα με τον Καλαφατέλη και Σία.
  Για το καλό μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος10/3/13 10:11 μ.μ.

  Οι κρυστάλλινοι και διαυγείς ανατροπείς του Καλαφατέλη, όπως μας είχαν φάει τ΄ αυτιά, για να δικαιολογήσουν την απόλυτη κωλοτούμπα που ετοίμαζαν στο παρασκήνιο. Μα εσώ ούτε τα ίδια τους τα κεντρικά στελέχη δεν μπορούν να πείσουν που αποχωρούν ένα-ένα αηδιασμένα.
  Σήμερα αποχώρησαν 8 από το Συμβούλιο Διοίκησης με δριμύτατες κατηγορίες, που αυτά που αποκάλυψε ο Σταθόπουλος ωχριούν μπροστά σε αυτά που καταγγέλουν οι 8.
  Και τώρα τρέχουν πανικόβλητοι δεξιά-αριστερά στην Ενωτική Πρωτοβουλία Νο 2 (πρώην Συμμαχία για τον .... Πολίτη) να μαζέψουν και τους υπόλοιπους πριν την κοπανήσουν....
  Καλαφατέλη, ψώνισες από σβέρκο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος11/3/13 10:13 π.μ.

  Αυτό το κρυστάλλινο πάντως παραπέμπει ευθέως στην ακηδεμόνευτη φωνή του Παναγιωτάκη του Κορινθίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος11/3/13 12:40 μ.μ.

  10:13
  Μα είστε τόσο άσχετοι που δεν αναγνωρίζετε ότι το "κρυστάλλινη και διαυγής" είναι από τη δήλωση του προέδρου της Συμμαχίας (ιστοσελίδα Συμμαχία;, 8.2.2013);
  Και καλά ο κόσμος σας καίγεται κι εσείς όλο με τον Σταθόπουλο ασχολείστε;
  Το φάντασμα του ακόμη, 8 ημέρες μετά την αποχώρηση του, σας κατατρέχει;
  Γιατρέ μου, επειγόντως ασθενοφόρο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος11/3/13 3:29 μ.μ.

  Κυρία μου, εσύ του 10:13, αφού δεν ξέρεις καν να κρυφτείς, αλλού αυτά που ξέρεις, εκεί που σε παίρνει (στη "ζεστή" αγκαλιά του Καλαφατέλη).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/3/13 4:18 μ.μ.

   Και δε δημοσίευσες το δικό μου και έβαλες και δεύτερο δικό σου κουκλίτσα μου; Γιατί; Πρέπει να φανούν μόνο θετικά σχόλια για τον Παναγιωτάκη;

   Διαγραφή
  2. Γιατί δεν γουστάρω τσουρόμαγκες ρε μ@λ@κα, να γιατί!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/13 11:05 μ.μ.

   τι ειναι ο τσουρομαγκας;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/13 12:15 μ.μ.

   τσουρόμαγκας, μ....άκας΄, επιθέσεις με συνεχή ανυπόγραφα σχόλια σε ένα σοβαρό άνθρωπο που δεν προσέβαλε ποτέ κανένα (Π.Β.)και που είχε προετοιμάσει το Δήμο να αντιμετωπίσει το τσουνάμι που ερχόταν με αγορές απορριματοφόρων οχημάτων κλπ κλπ. Έναν άνθρωπο του μέτρου που διοίκησε συνετά και δεν ανέχτηκε να ρίξει το επίπεδό της πολιτικής, γιατί δεν του το επέτρεπε η αξιοπρέπειά του. Το λυπηρό είναι ότι όλες αυτές οι επιθέσεις, όλες αυτές οι ύβρεις και οι συκοφαντίες πραγματοποιούνται σε ένα μπλογκ, που μας μάθαινε μέχρι σήμερα π.χ. τις διαφορές της δημοκρατίας, από την μοναρχία και τη δεσποτεία. Σε λίγο το μπλογκ αυτό θα περιέχει μόνο υβρεολόγιο και παιάνες προς τον Σ.Κ. Κύριοι άξιος ο μισθός σας!

   Διαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε, ενδιαφέρον το σχόλιό σου και άξιο απάντησης.

   Αλλά ας ξεκαθαρίσω πρώτα μια (ελπίζω συμπτωματική) συσχέτιση που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις: Οι χαρακτηρισμοί "τσουρόμαγκας" και "μ@λ@κας" απευθύνονται στον ανώνυμο σχολιογράφο που με/μας ονομάζει "κουκλίτσες" και πουθενά αλλού. Και φυσικά δεν ΄χει να κανει σε τίποτα με τον ΠΒ - πώς θα μπορούσε άλλωστε;

   Τα θέματα που καταπιάνεται το blog είναι άλλοτε θεωρητικά κι άλλοτε πρακτικά. Συνήθως όμως, οι αναγνώστες επιλέγουν να σχολιάσουν τα πρακτικά και προσωπικά - εκείνα δηλαδή που καταλαβαίνουν καλύτερα και που τους αφορούν περισσότερο. και με τη γλώσσα τη δική τους (συχνά στα όρια της χυδαιότητας), που λίγο έχει να κάνει με την διανοουμενίστικη δική μου.

   Αλλά γι αυτό δεν φταίω εγώ. Περισσότερο ίσως φταίνε - εκτός από τον ...Θεό - όλοι εκείνοι που τους "χάϊδεψαν" στη πλάτη και τους άρμεξαν (πολιτικά) επί δεκαετίες. Όλοι εκείνοι που ενώ μπορούσαν, δεν αποφάσισαν να κάνουν ρήξεις και τομές στη κοτυλτούρα του κόσμου.

   Δεν τους κατακρίνω γι αυτό, ίσως να μην μπόρεσαν. Αλλά δεν ανέχομαι ν΄ακούω και φανφάρες περί ευπρέπειας από τους πρωταγωνιστές της (πολιτικής) αθλιότητας - και δη της εφαρμοσμένης.

   Για τον κ. Βορριά είπα ότι είχα να πω στα "Καινούρια κρασιά σε παλιά ασκια". Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου. Κι ο ίδιος - επιτρέψτε μου να πω - δεν βελτιώθηκε στα σημεία που επεσήμαινα. Οπότε δεν έχει νόημα να επανέλθω. Αν κάποιος όμως ενδιαφέρεται, θα δει εκεί τις ρίζες της σημερινής διάλυσης της Συμμαχίας!

   Αλλά έτσι είναι. Αν άκουγε κι ο Γιαννάκης, δεν θα ήταν Ολίγιστος...

   Τελειώνοντας, δυο λόγια για τον ΣΚ. Δεν είμαι φαν του, ούτε καταλαβαίνω γιατί επιμένει να θέλει να πρωταγωνιστήσει ακόμα. Κι επίσης, με εντυπωσιάζει ο (λάθος) τρόπος που οι οπαδοί του τον προβάλλουν και τον προωθούν. αλλά, ομολογώ ότι ο ίδιος "δεν μασάει" με τους "παιάνες" (κατ΄ουσία καζούρα) που οι αντίπαλοι του κάνουν. Επιμένει, χωρίς μυξοκλάματα. Αυτή την παλληκαριά (σκληραγώγηση) οφείλω να του την αναγνωρίσω.

   Αυτά.

   Διαγραφή
  6. ΥΓ. Πάντως σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Γιατί μου επιβεβαιώνει ότι το blog ενοχλεί. Αν δεν ενοχλούσε, τότε θα ήταν μια από τα ίδια...

   Διαγραφή
 31. Ανώνυμος11/3/13 9:02 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα σε έχουν τσαντίσει όλοι αυτοί και έχεις χάσει το φλεγματικό, αγγλοσαξωνικό σου χιούμορ! Μην αγανακτείς όμως . Έχω την αίσθηση ότι ειναι παγίδα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή