.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Λαγοί με πετραχήλια εν μέσω βρόχας καλοκαιρινής

Άλλη μια αποχώρηση από την Ενωτική Πρωτοβουλία! Την ώρα που ο δήμαρχος παίρνει αμπάριζα τα σπίτια αναζητώντας ψήφους, ο τοπικός σύμβουλος Διονύσου κ. Τάσος Μπάσης (του Ιωάννη) ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της "δυνατής αρχής".

Όπως αναφέρει η Οδός Διονύσου, "στη διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας της Διοίκησης την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουλίου, ο κ. Μπάσης παραιτήθηκε από μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, παραμένοντας εντούτοις ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος". Δήλωσε δε πως "θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση. Όλοι σχετίζονται με την αδιαφορία και την αδράνεια της Διοίκησης του Δήμου για τα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας στα τελευταία δυόμιση χρόνια".

Δεν ξέρω πόσο ίδρωσε το αυτί του Δημάρχου από αυτό το γεγονός, αλλά και από τη φημολογούμενη (και αναμενόμενη) μπόρα αποχωρήσεων συμβούλων από άλλες περιοχές. Ίσως γιατί "κάποιοι" τον είχαν ήδη ενημερώσει. Ίσως πάλι γιατί τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος έχει εγκαταλείψει το δημαρχείο και έχει μετατραπεί σε ψηφοθηρικό "μπουκαδόρο"

Όπου βλέπει νεοφερμένους ή οικογένεια με πολλούς ψήφους, μπαίνει στα σπίτια τους με απίθανες δικαιολογίες. Τους επισκέπτεται και, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά τους, τάζει λαγούς με πετραχήλια, μέχρι και τους προτείνει να κατέβουν μαζί του στις εκλογές σαν υποψήφιοι!...

Ο δήμαρχος δεν "μασάει" από όχι. Με ξεκούμπωτο πουκάμισο και το σακάκι στο χέρι, υπόσχεται δουλειά στους άνεργους, τάζει θέσεις σε όλους και κερνά όποιον βρεθεί μπροστά του... Άλλοτε μπύρα ή κρασάκι, άλλοτε ουζάκι με μεζέ και το βραδυ τα πιο σκληρά... Κάτι η ανέχεια που κάνει ευπρόσδεκτο το κέρασμα, κάτι η κολακεία (κοτζάμ δήμαρχος να τα πίνει μαζί σου...), ποτέ δεν είναι μόνος. Παλιά καραβάνα ένεκα - μην ξεχνάμε ότι έχει κερδίσει τέσσερεις εκλογές σερί - ξέρει πώς εκμαυλίζονται οι συνειδήσεις. Κι επιπλέον είναι άσσος στο ψηστήρι και τα παραμύθια.

Με δυο λόγια, τα δίνει όλα και τα κάνει όλα για να εκλεγεί ξανά. Όλα, εκτός από τη δουλειά για την οποία εξελέγη! Γιατί, ενώ αυτός κάνει δημόσιες σχέσεις, οι υπηρεσίες του δήμου έχουν βαρέσει διάλυση, μια που ο Παριζιάνος δεν μπορεί να κάνει κουμάντο σε τίποτα. Οι μόνοι που κινούνται - αλλά αποσπασματικά και σκεπτόμενοι την αυριανή εικόνα τους - είναι οι δύο νεαροί "λοχαγοί" του συστήματος. Ο ένας τρέχει με τις φωτιές κι ο άλλος με τους "πολιτισμούς"...

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που σκέφτονται το φευγιό τους - άλλοι μέσα στο καλοκαίρι, όπως αφήνουν να εννοηθεί κι άλλοι από Σεπτέμβρη. Όσο όμως περιμένουν για να σιγουρευτούν προς τα πού θα γείρει η βάρκα, τόσο χάνουν απ' την ήδη τρωθείσα αξιοπιστία τους.

Έργο πρακτικό λοιπόν, ουδέν - είμαστε εν μέσω θέρους άλλωστε... Αλλά από αναθέσεις, ένα σωρό. Απ' ευθείας όλες. Το γνωστό σαλάμι και η τέχνη να το κόβεις σε φέτες! Δεν νομίζω όμως ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Είναι βλέπετε η πρόσφατη απόφαση της (όπου-φυσά-ο-άνεμος) Συμμαχίας, που άλλαξε (και πάλι) την εκτίμησή της για το καθεστώς και το πρόσωπο Καλαφατέλη. Στην τελευταία αυτή κατά πάντων (πλην εαυτών) κριτική τους, αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για θετική ψήφο στις επόμενες εισηγήσεις στο Δ.Σ. 

Στη "βρόχα" των αποχωρήσεων λοιπόν, που αναμένεται να πέσει straight through καθώς έλεγε κι ο Ζαμπέτας, προστίθεται και η απόσυρση της "δημιουργικής" ανοχής στη δημαρχιακή τακτική. Επομένως;

Το φθινόπωρο αναμένεται γεμάτο εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο και γεμάτο προβλήματα, λόγω των εξελίξεων σε κεντρικό επίπεδο. Η δημοτική αρχή - που περί άλλων τυρβάζει - δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών. Ούτε κατ' ελάχιστον. 

Επομένως, οι συζητούντες στην αντίπερα όχθη ας αναλογιστούν σοβαρά τις ευθύνες τους κι ας προχωρήσουν μπροστά. Με αποφασιστικότητα.

73 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/7/13 10:36 π.μ.

  Εν αναμονή των εξελίξεων κι εγώ, δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό για μια -αν μου επιτρέπεις- μικρή διόρθωση: το σωστό είναι "περί άλλα (και όχι "περί άλλων") τυρβάζη" (με υπογεγραμμένη, δηλαδή μέσος ή παθητικός τύπος β' ενικού προσώπου). Κατά τα άλλα, εύχομαι καλό και ψύχραιμο καλοκαίρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/7/13 11:11 π.μ.

  Για τον ψευτο-Θόδωρο, οι χυλόπιτες που τρώει στις κρούσεις, που κάνει με απελπισία και απόγνωση, είναι συνεχόμενες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος18/7/13 1:24 μ.μ.

  Ερωτήματα που ζητούν πειστικές απαντήσεις για μια νέα αρχή στο δήμο Διονύσου

  1.Ποια αυτοδιοίκηση θέλουμε σήμερα στο νέο περιβάλλον, που βιώνει η χώρα
  2.Πως σχεδιάζουμε το νέο δήμο Διονύσου
  3.Ποιες δυνάμεις μπορούν να αποτελέσουν το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα
  4.Ποια τα χαρακτηριστικά και οι προτεραιότητες του δήμου στην επόμενη 5ετία
  5.Με ποια μέσα και πόρους θα υλοποιήσουμε το σχέδιο μας
  6.Ποια ηγεσία ανταποκρίνεται σήμερα σε αυτές τις απαιτήσεις

  Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις όχι μόνο από τους ειδικούς αλλά από όλους όσους φιλοδοξούν να παίξουν κάποιον ηγετικό ρόλο. Προπαντός όμως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους δημότες.

  Παναγιώτης Μ. Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος18/7/13 3:12 μ.μ.

  Aν πραγματι θέλουν να προκόψουν οι 48 φωτεινες προσωπικοτητες της ελπίδας για ενα καλυτερο αυριο, δεν εχουν παρα να ακολουθήσουν τις επιστημονιές συμβουλες,του συμβουλου επικοινωνιας κ.Π.σταθοπουλου και να προκοψουν με τον ιδιο τροπο που πρόκοψε και ο δήμαρχος Βορριας οταν τον ειχε εμπιστό του.
  Π.Γ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/7/13 3:32 μ.μ.

   Μας λες δηλαδή ότι τόσους μήνες που ο Σταθόπουλος έχει φύγει, ο Βορριάς και η Συμμαχία έχουν προκόψει; Μάλλον δεν ήταν αυτος που έφταιγε φίλε. Ψάξε αλλού.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος18/7/13 3:19 μ.μ.

  το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ που κανουν κάποιοι απο τους ενεργους πολιτες στον Π. Μπιττακο κατανταει βλακωδες,
  αφήστε τον ρε λεβεντες να αποφασίσει με την ησυχία του,
  με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.
  καρολίνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος18/7/13 3:55 μ.μ.

  Άλλοι έχουν ειδικότητα στο γλύψιμο, που υπονοείς, καρολίνα.
  Γιατί άλλοι νιώθουν το απόλυτο αδιέξοδο και όχι οι Ενεργοί Πολίτες.
  Αυτονόητος σεβασμός λοιπόν στις επιλογές των συμπολιτών μας αλλά και αυτονόητη στήριξη στις μοναδικές πολιτιστικές δημιουργίες, που μας προσφέρει εδώ και χρόνια ο Παναγιώτης ως διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής.

  Π.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος18/7/13 11:37 μ.μ.

  Σαφώς και καταντάει βλακώδες. Το παλικάρι ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ και μάλιστα αν θυμάμαι καλά χωρίς κάποιον ουσιώδη λόγο. Ύστερα από αυτό όλες οι άλλες οι κουβέντες είναι περιττές. Βέβαια και αν ακόμα δεν ήταν έτσι, όσο ανακατεύεται ο κουραστικός και "επιτυχημένος" Π.Σ., κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους ευνοουμένους του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν μπαίνω στην ουσία του θέματος που συζητάτε.
   Σημειώνω όμως τη μ@λ@κισμένη νοοτροπία πολλών που τα ξέρουν όλα και γι αυτό οι κουβέντες είναι περιττές και οι "κρίσεις" εύκολες.

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος19/7/13 1:02 π.μ.

  Η μπάλα στην εξέδρα για άλλη μια φορά...
  Σε ενοχλεί η ανάρτηση γιατί ξεβρακώνει τον εκλεκτό σου; Ρίχνεις ένα σχόλιο για κάποιον που εχεις στη μπούκα (κι αν είναι γνωστός ακόμα καλύτερα) και από κει και πέρα η συζήτηση εκτρέπεται.
  Στο τέλος ο κόσμος έχει ξεχάσι το αρχικό θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος19/7/13 1:48 π.μ.

  Αυτές οι συνεχείς αναβολές των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου με τον απίθανο τρόπο που αποφασίζονται, τι άλλο από προχειρολογία δείχνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος19/7/13 11:20 π.μ.

  Παράσταση Καραγκιόζη τη Δευτέρα το βράδυ στο σταθμό του τραίνου στον Άγ. Στεέφανο. Οπότε, αν η παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο την ίδια μέρα δεν είναι ικανοποιητική, μπορούμε να πάμε στην άλλη που είναι και αυθεντική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος19/7/13 1:53 μ.μ.

  Εαν βάζεται μόνο τα σχόλια που σας ικανοποιούν τότε δημοσκοπικά παίρνετε 100% στις προτιμήσεις σας. Με αυτή τη πολιτική όμως στο τέλος θα πάρετε κάτι άλλο. Ποιός σας έχει κάνει να πιστέψετε ότι όποιος δεν είναι με τον Καλαφατέλη είναι μαζί σας και μάλιστα ύστερα από τέτοια αντιμετώπιση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το 'χουμε πει πολλές φορές, άντε και μία παραπάνω: Δεν ανεβαίνουν μόνο "τα σχόλια που μας ικανοποιούν", αλλά όλα όσα δεν προσβάλλουν.
   Επίσης, εδώ δεν μοιράζουμε υποσχέσεις εργασίας και κουπόνια λοταρίας για να μας επισκέπτεσθε, εδώ κάνουμε κριτική και διάλογο. Εσείς που ζητάτε να τα χώσετε κάπου, τραβάτε στους καφενέδες.

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος19/7/13 4:54 μ.μ.

  Κάποιοι κάνουν αυτοκριτική και αντίσταση. Όταν τελειώνουν όμως οι τηγανίτες και τα μέλια και πολύ μετά από τη λήξη της θητείας τους. Μήπως θέλετε ονόματα, τα ξέρετε και οι ιδέες τους πρόκοψαν αυτούς που τις εμπιστεύτηκαν. Ξύνεστε να προκόψετε και εσείς. Τέτοια προεργασία κάνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος19/7/13 9:32 μ.μ.

  Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα και οι ιδέες, ανώνυμε 4:54, τότε τη θέση τους παίρνουν σε μόνιμη κι επαναλαμβανόμενη μήνες τώρα βάση η αφόρητη παπαρολογία και μπουρδολογία.
  Καληνύχτα κύριε στη μοναξιά κι απελπισία σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος19/7/13 10:27 μ.μ.

  Όσο σκέφτομαι την απάντηση της δ/σας περί καφενέδων, όλο και σκέφτομαι ότι έχει δίκιο. Πράγματι στους καφενέδες, στα κομμωτήρια και στα λαϊκά στέκια τέτοια θα λέγονται αφού γενικώς οι ταλαιπωρημένοι λαϊκοί άνθρωποι έτσι τα χώνουν, ενώ στα soiree που συχνάζει η δ/σα φαντάζομαι ότι μόνο γιαυτήν και μάλιστα με επαίνους θα μιλάνε.
  Για την ακρίβεια Κα και όχι κος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή κυρία

   Η ένσταση που γεινκώς έχω για εκείνο που (συμβολικά) αποκαλώ "καφενές" είναι η υπεραπλούστευση. Πχ, όλοι οι λαϊκοί άνθρωποι είναι καλοί και οι άλλοι κακοι, όσοι έιμαστε εδώ (στον καφενέ, στο λαϊκό στέκι κλπ) είμαστε ταλαιπωρημένοι και οι άλλοι φταίνε γι αυτό κλπ κλπ.

   Η υπεραπλούστευση, που χαρακτηρίζει ελαφρώς και το δικό σου σχόλιο, είναι πηγή πολλών κακών. Κατ' αρχάς δημιουργεί στρατόπεδα στη βάση του μικρο-συμφέροντος και όχι της (πραγματικής) αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων (που είναι και καλοί και κακοί).

   Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους άθλιους πολιτικάντηδες (και τώρα πια και στους κάθε λογής φασίστες) να ψαρέψουν στα θολά νερά με τις παραπάνω "λογικές". Για σκέψου, από πού στρατολογούν και πού στηρίζονται οι νεοναζί;

   Δεν αμφιβάλλω βέβαια, ότι η διανόηση έχει πολλές φορές σωπάσει τότε που έπρεπε να μιλήσει, στο όνομα του λαού. Αλλά πάλι, δεν νομίζω ότι προοσωπικά μπορώ να κατηγορηθώ για κάτι τέτοιο.

   Έτσι λοιπόν, ούτε σε σουαρέ συχνάζω, ούτε αυτιά (λαϊκά και μη) χαϊδεύω. Ούτε κι επαίνους ζητώ. Απλώς, να αποδώσουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι. Αυτό κι εγρήγορση!

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος19/7/13 11:57 μ.μ.

  Ας κάνουμε τα πάντα για να απαλλαγούμε από το σύστημα Καλαφατέλη και με την ίδια δύναμη ας παλέψουμε για να μη πιαστούμε στα δίχτυα του συστήματος της δ/σας. Το ένα είναι πιο επικίνδυνο από το άλλο. "Αυτά και εγρήγορση".
  Η ίδια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος20/7/13 8:58 π.μ.

  dio,
  βάλε σε ψηφοφορία την πρόταση του ανώνυμου 11΄57 να δεις τι θα σου βγάλει.
  εγω ψηφίζω ναι στην πρότασή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος20/7/13 9:23 π.μ.


  αυτο που σε καίει και οχι άδικα διονυσοσκουφίτσα ειναι οτι ξέρεις και εχεις δίκαιο σε αυτό,οτι ο τζων ΚΑΛ ΕΧΕΙ ΜΑΖΈΨΕΙ παρα για τον προεκλογικό του αγώνα, με τις τελευταίες δε μεταγραφές του,πασάλειψε και βούτυρο στο ψωμί του.
  ΑΠΟ την δική σας σύμπραξη και να σας γυρίσουν ανάποδα ,μόνο απο την τσέπη του ΖΑΜΆΝΗ,καλό παιδί, δεν λέω, αλλά πολύ συντηρητικό,θα πέσει κανένα δεκαχίλιαρο απο τους υπόλοιπους δεν βλεπω φως.
  ΔΙΑΒΑΖΑ το αρθρο του π,σ απο που θα βρειτε οικονπμικούς πόρους και επεσα κάτω από τα γέλια.
  Βέβαια ολες αυτες οι διαπιστώσεις για κλάματα ειναι και οχι για γέλια, ειλικρινά σου εμπιστεύομαι οτι, απο οτι εχει διαμορφωθει πολιτικά μέχρι τώρα,το χάλι μας το μαύρο,ακόμα και η κατσαρόλα του ΣΥΡΙΖΑ ξυνισμένο φαγητο εχει,αν θεωρει την φερ και την βασ αξιόλογες πολιτικές οντότητες σωθήκαμε.
  Οσο για τους τρισήμιση της συμμαχίας, με οτι ονειρο τους ξημερώσει, κανονίζουν την πορεία τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος20/7/13 9:45 π.μ.

  Κυρία 11:57, από πότε χρονικά αποφασίσατε να κάνετε τα πάντα για την απαλλγή από το σύστημα Καλαφατέλη; Πριν ή μετά από την ψήφιση του προϋπολογισμού 2013; Πριν ή μετά το σφιχταγκάλιασμα για το αντλιοστάσιο της Σταμάτας; Πριν ή μετά τα κοινά διαβήματα στο ΥΠΕΚΑ για τα δασικά, που χαντάκωσαν της περιουσίες των Ανοιξιωτών και ΑγιοΣτεφανιωτών;
  Και αφού απορρίπτετε τα δίχτυα της Διονυσοσκουφίτσας, για να καταθέσετε δημόσια το δικό σας συγκεκριμένο σχέδιο για το δήμο της επόμενης 5ετίας και το ποιές δυνάμεις θα το υλοποιήσουν. Δεν αρκούν βέβαια αυτές τις εκθέσεις ιδεών, που δίνουν οι φίλοι σας στη δημοσιότητα, όπου περισσεύουν τα ανούσια- ναι μεν, αλλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος20/7/13 9:53 π.μ.

  Με υψηλές θεωρίες και λόγια δεν γίνεται τίποτα. Λαμπρό παράδειγμα η περίπτωση Βορριά. Φοβάμαι ότι έχετε χάσει και εσείς τη μπάλα, όχι μόνο γιατί χρησιμοποιείται ίδιους ανθρώπους αλλά γιατί πιστεύεται σε ίδιες τακτικές. Θέλετε να επιβάλετε σαν πλεονέκτημα τη φλιαρία σας. Αυτό όμως δεν κάνει κατανάγκη την ικανή δημοτική αρχή. Την επιτυχημένη δημοτική αρχή την κάνουν κάποιες άλλες αξίες που δεν είναι απαραίτητη η δήθεν υψιλή διανόηση και η φλιαρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Σύντομα σχόλια επί σχολίων...

  @Ανώνυμος, 20/7/13, 8:58 π.μ.
  Οι αναγνώστες του blog προφανώς ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικοί της κοινωνίας - πόσο δε μάλλον οι συτηματικά σχολιάζοντες - ένθεν κακείθεν. Αν ενδιαφέρεσαι για ... δημοσκοπήσεις, σε παραπέμπω στον ψευτο-Θόδωρο.

  @Ανώνυμος, 20/7/13, 9:23 π.μ.
  Ένα πράγμα με καίει: η απομάκρυνση αυτής της συμμορίας και τίποτε αλλο.
  Τα υπόλοιπα ας τα φροντίσουν αυτοί που μαζί θα την διώξουν και δια του παραδείγματος θα βάλουν τις βάσεις για κάτι αποτελεσματικό & αξιοπρεπές.

  Όσο για τα οικονομικά, γνωρίζω ότι αποτελούν τη βάση του συστήματος του "Τζων μπόι". Είναι τα λεφτά των πατρόνων του και μόνον. Γιατί οι λούμπεν που έχει μαζέψει δεν βάζουν λεφτά, ζητάνε.
  Απέναντι σ' αυτά υπάρχουν οι έστω κι ελάχιστες συνδρομές πάρα πολλών ανθρώπων και προπαντός η πλούσια (μη οικονομική) συνεισφορά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος20/7/13 8:34 μ.μ.

  Που τα βρίσκει ο "Τζων μπόι" τα λεφτά;;;; Μα ρε παιδιά έχει κρατήσει το τμήμα προμηθειών. Θα συνέχιση τις μαϊμού απευθείας αναθέσεις και όλα θα πανε καλά . Κάτι κυκλοφορεί για τον ΚΩΣΤΟΥΛΑ προκειμένου να μαζέψουν τα κλαδιά από τους δρόμους. Τα μάζεψε ;;;; Λεφτά για ανάθεση στον ΚΩΣΤΟΥΛΑ υπάρχουν;;; Λεφτά για την επισκευή των αρπαγων του δήμου δεν υπάρχουν;;; Τι θα γίνει με τα συνεργεία ;;;;; Θα πληρωθούν;;; Τι γίνεται με τον διαγωνισμό ;;;; Κάποιος που έλαβε μέρος είχε χρεώσει το 1999 - 2000 μόνο για επισκευή ενός πυροσβεστικού (international) το ποσόν των δραχμών, των 5.000.000 δραχμών τότε !!!!!!! Ο ίδιος κατέστρεψε ολοσχερώς ένα τζιπ της ύδρευσης μάρκας TOYOTA και μεταφερθεί φορτωμένο σε φορτηγό προς τον ΟΔΔΥ για παράδοση ΣΚΕΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.!!!!!!!!!!
  Μήπως υπάρχει κάποιος "ΠΡΟΘΥΜΟΣ" να απαντήσει .;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος21/7/13 6:06 μ.μ.

  ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (1)

  Στα δυόμιση χρόνια που παρέμεινα στην Ενωτική Πρωτοβουλία σαν τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου διαπίστωνα συστηματικά την απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου μας. Οι διοικούντες αγνοούσαν αποφάσεις και προτάσεις του Τοπικού Συμβουλίου, οι οποίες στην πλειοψηφία τους ήταν ομόφωνες.

  Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών από τον Δήμο Διονύσου προς τους κατοίκους της Δ.Κ. Διονύσου έχει υποβιβαστεί πάρα πολύ. Οι φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων μας δεν αρκούν για να καλύψουν τα κενά που αφήνει η διοίκηση του Δήμου.

  Παράδειγμα: Δεν έγινε καμιά συντήρηση στον κλαδοφάγο ο οποίος δούλεψε μόνο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των χειριστών του επί ένα και παραπάνω χρόνο. Λειτούργησε γιατί αυτοί (χωρίς να είναι υποχρεωμένοι ή αρμόδιοι) το συντήρησαν. Τώρα όμως που χρειάστηκαν ανταλλακτικά (τα οποία έχουν ζητηθεί εδώ και 7 μήνες) το μηχάνημα δεν λειτουργεί πια.
  Τα μηχανήματά μας επίσης δεν έχουν συντηρηθεί. Δύο φορτηγά είναι ακινητοποιημένα. Το τρίτο φορτηγό βρίσκεται κάπου στον Άγιο Στέφανο χωρίς να γνωρίζουμε το αντικείμενο εργασίας του.

  Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στην καθημερινότητα της Δημοτικής μας Κοινότητας. Δηλαδή βουνά από κλαδιά σε όλους τους δρόμους, δεκάδες λακκούβες. Ο χώρος του κλαδοφάγου έχει μετατραπεί σε χωματερή και σταθμό μεταφόρτωσης όλου του Δήμου. Και ενώ το μηχάνημα δεν λειτουργεί, συνεχίζουν να φθάνουν φορτηγά με σκουπίδια και κλαδιά από όλο τον Δήμο, παρόλη την άρνηση του Τοπικού Συμβουλίου να τα δεχτούν. Συνήθως ενημερωνόμαστε ότι υπάρχει «άνωθεν εντολή».

  ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ: Υπάρχει μελέτη για την βελτιστοποίηση του εξοπλισμού των αντλιοστασίων, από την προηγούμενη διοίκηση. Επανειλημμένες οχλήσεις από εμάς (τους συμβούλους του Τοπικού Συμβουλίου) και άλλες τόσες υποσχέσεις από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για την βελτίωση του εξοπλισμού. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε.

  ΚΟΜΒΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ: Ξεκινάει το έργο από το 2011 και ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν και η μελέτη και τα χρήματα.

  ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Υπάρχει μελέτη για την διαμόρφωση, περίφραξη και δενδροφύτευση του χώρου . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

  ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με τους κατοίκους για θέματα οδοποιίας όπως επί των οδών Μαγνησίας, Γούναρη κ.ά. από τις αρχές του 2011. Παρόλο που οι συζητήσεις κατέληξαν σε κάποιες λύσεις, δεν πραγματοποιήθηκαν τα έργα που προτάθηκαν ούτε έγιναν οι σχετικές μελέτες.

  ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Έχει αφεθεί στην τύχη του. Σοβαρά θέματα υγρασίας παρά τις υποσχέσεις δεν επιλύθηκαν. Ένα κτίριο 700 τ.μ., αφήνεται στην μοίρα του. Αυτή όμως είναι η περιουσία των δημοτών μας.

  ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ : Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τις θέσεις μας ζητάμε τρία συγκεκριμένα αντιπλημμυρικά έργα υψίστης σημασίας (στις οδούς Δημοκρατίας, Μεσσηνίας και στη Ραπεντώσα). Είχαν μπει στα Τεχνικά Προγράμματα όλων των ετών. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα

  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ: Η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου είχε στόλο πυροσβεστικών οχημάτων καινούργιων και καλοσυντηρημένων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περιοχές, όπως η Αναγέννηση, με δύσκολη πρόσβαση και μεγάλη επικινδυνότητα που δεν φυλάσσονται επαρκώς. Επανειλημμένα έχω απευθυνθεί στον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας και έχω τονίσει το πρόβλημα. Το καλύτερό μας μηχάνημα περιπολεί στο Κρυονέρι και όχι στον Διόνυσο (Τοπική Κοινότητα) ή έστω στην ευρύτερη περιοχή. Και αυτό δεν το λέω λόγω τοπικιστικής ευαισθησίας αλλά διότι με μεγάλο κόπο και συντονισμένες ενέργειες είχαμε καταφέρει, με δωρεές κ.λ.π. να αποκτήσουμε αυτό τον στόλο, για να προστατεύουμε το δάσος μας. Είναι κρίμα να προβλέπουμε, να εντοπίζουμε και να μην επιλύουμε τις εμφανείς δυσλειτουργίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος21/7/13 6:06 μ.μ.

  ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ : Δήλωση ανεξαρτητοποίησης (2)

  Συμφωνούμε όλοι ότι είμαστε ένας ενιαίος δήμος. Συμφωνούμε όλοι ότι έπρεπε να γίνει ορθολογικότερη κατανομή του εξοπλισμού και του προσωπικού αλλά είναι πια σαφές ότι η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου έχει καταντήσει να είναι ο ζητιάνος του Δήμου.
  Και επειδή είμαστε Τοπικό Συμβούλιο, θα έπρεπε να είμαστε οι κατεξοχήν υπεύθυνοι για την καθημερινότητα στις γειτονιές μας.

  Όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι ούτε οικονομία επιτυγχάνεται, ούτε οι παρεχόμενες υπηρεσίες βελτιώνονται. Αντίθετα με την κεντρική διαχείριση (μέσα από τα γραφεία) χάνεται πολύτιμος χρόνος χωρίς συντονισμό. Και τελικά προσφέρουμε ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον σχεδιασμό (εάν υπάρχει) κλείνονται οι λακκούβες επιλεκτικά. Π.χ. Υπάρχουν δρόμοι που από τις 5 λακκούβες κλείνονται κάποιες και υπόλοιπες παραμένουν ως έχουν. Υπάρχουν δρόμοι που δεν έχουν πια άσφαλτο παρά μόνο λακκούβες.
  Τα ατυχήματα είναι καθημερινά. Δύο έγιναν στην Ραπεντώσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ίδια λακκούβα. Μία συμπολίτισσά μας έσπασε το πόδι της και ένας μοτοσικλετιστής έχασε την ισορροπία του πέφτοντας σε αυτήν και παραλίγο να τον παρασύρει το διερχόμενο λεωφορείο. Ένα άλλο πριν λίγους μήνες στην Καϊρη.

  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Για κάποιους μήνες ήταν κατανοητό να ανεχθούμε να παραμείνουν τα μπάζα της εκσκαφής (του γυμναστηρίου) σε όμορη έκταση (Κοινόχρηστο Χώρο). Επειδή όμως έχουν καταπλακωθεί δεκάδες πεύκα. Επειδή, επίσης, αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν όλα αυτά τα κυβικά από μπάζα για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γυμναστηρίου. Επειδή έχω υποβάλει σχετικό έγγραφο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και καμία ενέργεια δεν έχει γίνει .
  Απαιτούμε, άμεσα, την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στην πρότερη κατάστασή του .

  Για όλους τους παραπάνω πρακτικούς λόγους αλλά και για άλλους πολύ σημαντικούς που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας και λήψης αποφάσεων της διοίκησης. Επειδή άλλες υποσχέσεις είχαμε δώσει όταν διεκδικούσαμε τις εκλογές και αλλιώς συμπεριφέρθηκε μία συγκεκριμένη ομάδα, δίπλα στον Δήμαρχο, αδυνατώ να παραμείνω άλλο σε αυτή την Παράταξη και για αυτό δηλώνω ότι θα παραμείνω ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος συνεχίζοντας να εργάζομαι για τον Διόνυσο με όσες δυνάμεις μπορώ να διαθέσω.

  17 Ιουλίου 2013

  Τάσος Μπάσης του Ιωάννη
  Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος21/7/13 7:06 μ.μ.

  Κεραυνοί από τον κ. Τάσο Μπάση, που του κούνησε μαντήλι.
  Δεν είναι πια ότι τρώει από παντού χυλόπιτες και δεν βρίσκει νέους υποστηρικτές αλλά χάνει συνεχώς δυνάμεις.
  Καλά το πας.
  Θα σου κάνουμε άγαλμα για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που μας προσφέρεις καθημερινά για την αποκαθήλωση σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος22/7/13 11:08 μ.μ.

  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ!

  Κοινό βηματισμό βρήκαν πάλι οι κκ. Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Δημαράς, δήμαρχος Πατρέων, Πάνος Σκοτινιώτης, δήμαρχος Βόλου και Φίλιππος Φίλιος, δήμαρχος Ιωαννιτών.

  Ολόκληρο το κείμενο των πέντε δημάρχων:
  Tην ώρα που τα προβλήματα της καθημερινής λειτουργίας των πόλεων πολλαπλασιάζονται και γίνονται πιο σύνθετα, ο σύγχρονος διεθνής τρόπος διακυβέρνησης και πολιτικής αντιπροσώπευσης υποδεικνύει την ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με περισσότερες αρμοδιότητες, πόρους και μεγαλύτερη αυτονομία. Κυρίως γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο εγγύτερος, ο πιο προσβάσιμος και ο αποτελεσματικότερος θεσμός για τον πολίτη και τα προβλήματά του.

  Aκριβώς το αντίθετο συμβαίνει στη χώρα μας, με τελευταίο παράδειγμα την απόφαση για την κατάργηση υπηρεσιών και την απόλυση εργαζομένων (δημοτική αστυνομία, σχολικοί φύλακες), που θίγει τον σκληρό πυρήνα των αποκλειστικών αρμοδιοτήτων των Δήμων και προσδίδει νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην επίθεση που δέχεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την κυβέρνηση. Ο τρόπος αντιμετώπισης των Δήμων και των Δημάρχων από την κεντρική εκτελεστική εξουσία αποτελεί συντηρητική αναδίπλωση και γεννά έντονες ανησυχίες για τις επιδιώξεις και τους στόχους της.

  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζεται σαν επαίτης, σαν φτωχός συγγενής του Κεντρικού Κράτους, το οποίο αυθαίρετα και αιφνιδιαστικά, χωρίς κανένα σχέδιο, υφαρπάζει αρμοδιότητες, αφαιρεί πόρους, απολύει εργαζόμενους. Το Κράτος αμφισβητεί απροκάλυπτα την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμό δημόσιας τοπικής εξουσίας. Από την άλλη πλευρά, ανθεί ο λαϊκισμός και η αντιμεταρρυθμιστική στάση πολιτικών δυνάμεων που χαϊδεύουν αυτιά και ενώ κόπτονται υπέρ των μεταρρυθμίσεων, στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν και βάζουν φραγμούς σε οποιαδήποτε αλλαγή. Είναι οι κήρυκες της στασιμότητας.

  Όμως, και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκπρόσωποί της δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Συχνά οι ΟΤΑ ενεπλάκησαν σε σχέσεις πολιτικής πατρωνείας, πελατειασμού και κομματικής ιδιοτέλειας.

  Απότοκο αυτών των σχέσεων είναι και μια ακραία εκδοχή συνδικαλισμού, που μετέρχεται τη βία και τον τσαμπουκά και ενθαρρύνεται από ένα τμήμα της ηγεσίας του, που επιχειρεί και αυτή να διαιωνίσει την ακινησία προκειμένου να διατηρήσει τα μικροσυμφέροντα μιας μικρής μερίδας σε βάρος των πολλών εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

  Τώρα και όχι αργότερα, σήμερα και όχι αύριο, πρέπει με σύνεση, υπευθυνότητα, σχεδιασμό και αγωνιστικότητα να αντιμετωπίσουμε την εχθρική και απαξιωτική στάση της κυβέρνησης, αλλά και τη λαϊκιστική, αντι-μεταρρυθμιστική ακινησία στον οικείο για μας χώρο της αυτοδιοίκησης.

  Τώρα είναι η ώρα για τη δημιουργία ενός τολμηρού μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών, των εργαζομένων, της ίδιας της λειτουργίας των πόλεων και της χώρας μας. Ένα τέτοιο σχέδιο, που θα αποκαθιστά θεσμικά την αξιοπρέπεια και την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης, αποτελεί προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της οικονομίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

  Προς αυτή την κατεύθυνση πυκνώνουμε τις επαφές και τις επεξεργασίες μας, αναλαμβάνουμε αμέσως πρωτοβουλίες ώστε να συμβάλουμε με ολοκληρωμένες προτάσεις στην αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων των πόλεών μας, με προτεραιότητα αυτά της κοινωνικής πολιτικής, της βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών προς τον πολίτη και των νέων εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης των δήμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος22/7/13 11:19 μ.μ.

  Γιατί δεν μας λέει ο κ. Καλαφατέλης στο δελτίο τύπου της 22.7.2013 με ποιούς βουλευτές συναντήθηκε, παρά μόνον αραδιάζει όλους τους Αντιδημάρχους και τοπικούς παράγοντές του ; Και γιατί δεν απαντά αν είναι μέλος της ΝΔ ; τι σημαίνει ''υπό την έννοια της κομματικής εξάρτησης'' ; Και πως είναι δυνατόν να είσαι μέλος στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο ενός κόμματος χωρίς να είσαι μέλος του ; Για να μην κουράζεται μπορεί να μπει στο http://www.nd.gr/web/guest/25 όπου φαίνεται ότι είναι μέλος και να στείλει μια επιστολή στον Σαμαρά ότι κακώς μπήκε το όνομά του. Να είναι σίγουρος ότι την άλλη στιγμή θα βγει. Παράκληση μόνο να σταματήσει να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος23/7/13 2:37 π.μ.

  Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, δεν θα πρέπει και η Νέα Δημοκρατία να δώσει μια εξήγηση για τον εν λόγω κύριο;
  Γιατί να φορτωθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές σε 10,5 μήνες τις αμαρτίες του;
  Ή δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για τα χούγια του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Mad Dog (without Glory)23/7/13 10:15 π.μ.

  Ο Καραγκιόζης Παγωτατζής - παράσταση του ΟΝΑΠ "Ο ΘΕΣΠΙΣ" - είναι ακριβώς ό,τι πρέπει, η επόμενη ανακοίνωση μετά το Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση του κ. Δημάρχου με τους τοπικούς Βολευτές. Πραγματικά, γιατί να φορτωθεί ο Δήμαρχός μας τις αμαρτίες της διακυβέρνησης της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ? Το ερώτημα πλανάται και δεν είναι μόνον πολιτικό - συγκυριακό. Αρκεί όμως να δει κανείς ποιος επωφελείται για να καταλάβει τα ελάχιστα από τα μελλούμενα. Άλλωστε, το δεκαετές πρόγραμμα που χτίζει ο Δήμαρχός μας με πραγματικό κόπο και σύνεση, δε χωρά αμφιβολίες... Βοηθά προς την κατεύθυνση αυτή βέβαια και ο υπερδημαρχεύων αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης και διοίκησης του μέλλοντός μας. Εδώ βρίσκεται μια πραγματική και ουσιαστική σύνθεση απόψεων και δυνάμεων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος23/7/13 10:34 π.μ.

  Η ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής (της οποίας Πρόεδρος -αν δεν κάνω λάθος- ειναι η Φρόσω συζ Διον. Σακκελαρίου ) δεν έχει άποψη επί του θέματος ; Να έβγαζε μια ανοκοινωσούλα που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος23/7/13 5:06 μ.μ.

  όσο υπάρχουν τα κόμματα με την σημερινή τους μορφή θα συνεχίσει η συναλλάγή με τα οικονομικά συμφέροντα. Ο πολίτης με την φτώχια που υπάρχει εύκολα θα υποκύπτει στον εκμαυλισμό που εφαρμόζεται από το σύστημα καλαφατέλη. Επίσης διάφοροι τύποι που έχουν συνηθίσει να "κονομάνε" από αυτούς που στηρίζουν στην εξουσία (καλαφατελη) φυσικό είναι να στηρίζουν με νυχια και με δοντια. Αντιδράστε μην αφήνεται τα καθε λογής λαμογια να διεκδικούν την εξουσία. Ο δήμος δεν αντέχει άλλο αφαίμαξη απο τον καλαφατέλη, τους ομοίους του και τους χρηματοδότες του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος23/7/13 6:05 μ.μ.

  ΕΡΩΤΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ο Θεσπις πληρώνει για να δείξει Καραγκιόζη αφού στα δημοτικά συμβούλια έχει πολύ καλητερες παραστάσεις ;;;; Χθες τσάμπα πληρώσαμε αφού είχε παράσταση ο δικός μας.!! Ε ρε ΔΝΤ που σας χρειάζεται για να πάψουν οι σπατάλες ...........!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος23/7/13 6:38 μ.μ.

  Ο Καραγκιόζης δήμαρχος, η ο καραγκιοζης καλαφι! Μην υποτιμάτε τον Καραγκιόζη! Ο δήμαρχος παλεύει για την επιβίωση του και οχι μόνο. Το σύστημα που καταδυναστεύει την κοινωνία μας πολλές δεκαετίες στηρίζει τέτοια πρόσωπα που υπηρετούν ως γνήσιοι αυλοκόλακες τα συμφέροντά του. Ο υπόλοιπος κόσμος που με κόπο και αξιοπρέπεια παλεύει για την επιβίωση του, τι εικόνες έχει από τους πολιτικούς ταγούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος23/7/13 6:52 μ.μ.

  Η παράσταση του "Καραγκιόζη" δεν κόστισε απολύτως τίποτα στο Θέσπη. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση ήταν δωρεάν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε, μην χρησιμοποιείς τα εισαγωγικά χωρίς λόγο.
   Βάζοντάς τα, παραπέμπεις στον "δικό μας" και το νοημα του σχολίου σου γίνεται περίεργο.

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος23/7/13 9:13 μ.μ.

  ΚΑΛΑ ρε ΦΙΛΕ δωρεάν "Καραγκιόζη".;;;; Είναι δηλαδή δική σας η επιχείρηση Καραγκιόζη;;;; ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος23/7/13 10:48 μ.μ.

  Αστειότητες. Δυστυχώς δεν προσφέρθηκε η Disney ούτε το Mickey mouse club house , που προφανώς θα ήταν προτιμητέοι . Ο χαρακτήρας του καραγκιόζη απαντάται σε πολλές ανατολικές χώρες, για αυτο το όνομά μπήκε σε εισαγωγικά . Έχεις όμως δίκιο . Το σωστό θα ήταν χωρίς. Καλοδεχούμενη η κριτική , αλλά να ειναι ακριβοδίκαιη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος24/7/13 2:20 π.μ.

  Νέα μηνύματα ευρείας συνεργασίας στο Διόνυσο

  Η ανάγκη δημιουργίας μιας νέας δημοτικής παράταξης, που θα αλλάξει το σκηνικό και θα καθιερώσει ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοδιοίκησης, εξακολουθεί να συσπειρώνει πολλούς συνδημότες μας.

  Παράλληλα, συνεχίζονται και οι διαδικασίες για την εδραίωση μιας στέρεας συνεργασίας, με τη σύσταση κοινών ομάδων εργασίας από όλες τις δημοτικές κινήσεις που συμμετέχουν. Αντικείμενά τους η Ιδρυτική Διακήρυξη, το Καταστατικό, οι Προγραμματικές Αρχές και οι συγκεκριμένες πολιτικές της νέας παράταξης σε θέματα αιχμής.

  Το κύριο και ελπιδοφόρο χαρακτηριστικό των διαδικασιών είναι η βούληση για σύγκλιση, ισότιμο διάλογο και σύνθεση των διαφορετικών απόψεων. Έτσι, μέρα με τη μέρα καλλιεργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και χτίζεται η προγραμματική σύγκλιση.

  Στην προοπτική αυτή, οι παρακάτω 22 Διονυσιώτες συνυπέγραψαν με τη σειρά τους την Πρόσκληση Ελπίδας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό μέχρι σήμερα στους 82.

  ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΓΓΕΛΑ
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΒΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΣ
  ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
  ΖΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
  ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
  ΛΑΣΚΑΡΙΝΗ ΜΑΙΡΗ
  ΜΑΣΣΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
  ΠΑΝΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
  ΤΡΟΧΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΤΣΙΑΜΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

  Διόνυσος, 23 Ιουλίου 2013


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος24/7/13 11:52 μ.μ.

  Ο δήμαρχος που βλέπει ανήμπορος τους μήνες να περνούν μέχρι την αποκαθήλωση του.
  Παρωδία η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Διονύσου για τον απολογισμό πεπραγμένων του 2012.
  Παρόντες- μόλις 20 άτομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος24/7/13 11:54 μ.μ.

  Τι γίνεται κύριοι του δήμου με την ανάρτηση του Πίνακα με την πρόσληψη 35 οκταμηνιτών;
  Μαγερεύετε κάτι;
  Μάθετε ότι δεν σας παίρνει, θα βουήξει η οικουμένη αν αποτολμήσετε λουμπινιές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος24/7/13 11:59 μ.μ.

  Ποιον κοροϊδεύει ο ψευτο-θόδωρος;
  Αφού στις οργανωτικές καταστάσεις της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται σαν μέλος της οργάνωσης Κρυονερίου με α/α 88.
  Υπάρχει μάλιστα ειδική υπόμνηση ότι, "ίναι κοντά στη γραμμή της ΝΔ" και παραπέμπει στον Γενικό Διευθυντή του κόμματος για περισσότερες πληροφορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος25/7/13 4:08 π.μ.

  Λέτε και σωστά, τα μύρια όσα για τον Καλαφατέλη και την σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία.
  Αμ΄ το άλλο; Συνεδριάζει σήμερα η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αττικής για να συγκροτηθεί σε σώμα, μαντέψτε που: στα γραφεία της δημοτικής παράταξης Συμμαχία για τον Πολίτη στην Άνοιξη!
  Είναι αυτοί που διαλαλούσαν ότι, αποτίναξαν την κομματική κηδεμονία.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος25/7/13 8:59 π.μ.

  Καλά βρε συμπολίτες. Γιατί στους τόσους και τόσους ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία δημοτικών κινήσεων απουσιάζουν κάποιοι που έχουν αποδεδειγμένα προασφέρει? Συμβαίνει κάτι ή θα τους δούμε να εμφανίζονται αργότερα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος25/7/13 6:00 μ.μ.

  dio ti άλλο θα δούμε.
  τροχίδης σταύρος και Θεοδωρόπουλος απόστολος αυτή η σύμπραξη είναι το αλλαλουμ της ενωτικης πρωτοβουλίας καί βάλε΄.
  παίζεται στοίχημα- ΔΉΜΑΡΧΟς Πασσιπουλαρίδης, δημαρχευον Ζαμάνης.
  Δημαρχος Μιχιώτης-΄δημαρχευον Κουριδάκης.
  εσύ dio τί ψηφίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ δημοσκόπε

   Γουστάρω τρελλά τον εκνευρισμό που προκαλεί στον ψευτο-Θόδωρο (και τους δικούς του) η συμπαράταξη τόσων ανθρώπων για να αλλάξουν τα πράγματα.

   Τόσο μεγάλος είναι, που έχετε μπερδέψει τις κάλπες με το "πάμε στοίχημα".
   Ας είναι. Δεκτά όλα. Εμείς σας αγαπάμε παρόλα τα κουσούρια σας...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/13 7:38 π.μ.

   Οι μετοχές που λήγουν σε -ων κλίνονται ως εξής:ο διατρέχων, η διατρέχουσα, το διατρέχον.

   Ειδικά για το δημαρχεύω, το ουδέτερο δεν έχει νόημα, παρά μόνο ως απαξιωτική. Επομένως, η ανορθόγραφος είναι ή άθλιος.

   Στη πρώτη περίπτωση ας παρακολουθήσει τα σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης που γίνονται δωρεάν στο δήμο από το Υπουργείο Παιδείας.
   Στη δεύτερη, μπορεί να μπει κατ' ευθείαν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Καλαφατέλη.

   ΣΜ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/13 7:39 π.μ.

   παρέλειψα μια λέξη:
   παρά μόνο ως απαξιωτική έκφραση.
   ΣΜ

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος25/7/13 9:44 μ.μ.

  Μέχρι τώρα έχουμε δήμαρχο αποθηκαριο, δημαρχευοντα παριζιανο και αντιδήμαρχο καταπάτητή.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος25/7/13 11:50 μ.μ.

  Δ/τσα, σου διαφεύγει μία πολύ κρίσημη παράμετρος. Τόσοι άνθρωποι για να ξαναγίνει τελικά δήμαρχος ο καλαφατέλης. Όλα αυτά αυτό σηματοδοτούν. Αφήνω τα αρχικά μου και θα τα πούμε πολύ αργότερα. Ελπίζω να έχω άδικο.
  Κ.Γ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος26/7/13 12:29 π.μ.

  Έγιναν ανέκδοτο. Γράφω τα αρχικά τους μόνο επειδή και η αρνητική δημοσιοποίηση προσφέρει και ίσως να την επιδιώκουν. Τα αρχικά των επωνύμων τους είναι Τ.Θ. Έστω και έτσι τους περιμένουμε σε διαβουλεύσεις αν και ξέρουμε τι μας περιμένει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος26/7/13 1:05 π.μ.

  Στο τελευταίο τακτικό δημοτικό συμβούλιο, οι 3 σύμβουλοι της Συμμαχίας εμφανίστηκαν με 3 γραμμές, δείγμα του εξελισσόμενου εσωτερικού παρασκηνίου σχετικά με το ποια ομάδα θα κυριαρχήσει.
  Ο ένας ψήφιζε υπέρ των προτάσεων καλαφατέλη, η άλλη κατά, η τρίτη λευκό.
  Αποθέωση συνύπαρξης ετερόκλιτων στοιχείων σε μια παράταξη. Και μετά τους φταίνε οι άλλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος26/7/13 1:19 π.μ.

  Πάντως για τις καταστροφικές εξελίξεις γύρο από το δασικό στην Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο δεν φταίνε ούτε ο Θεοδωρόπουλος, ούτε ο Τροχίδης.
  Αλλά οι ακροβατισμοί της Συμμαχίας κι οι ερασιτεχνισμοί του Καλαφατέλη. Και για τούτο θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν στις εκλογές και οι 2. Ας μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία.
  Εξ ου και η προφανής ταραχή αμφότερων, ιδιαίτερα της Συμμαχίας μετά τις τελευταίες επώνυμες στηρίξεις της Συνεργασίας Ελπίδας, Ανατροπής και Ανανέωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος26/7/13 9:24 π.μ.

  Γράφω μετά από πολύ χρόνο γιατί δεν είναι καιρός για ανευθυνότητες και αναβολές.
  Στη πολύ σοβαρή υπόθεση ανατροπής αυτής της ντροπιαστικής δημοτικής αρχής που αποτελείται από ολίγιστους, αποθηκάριους, παριζιάνους, καταπατητές, χρηματιστές, πολιτικάντηδες, τζογαδόρους, χρυσαυγίτες, μεσίτες και κάθε λογής λουλούδια, που η εκλογή τους κατάντησε ντροπή για τους δημότες Διονύσου, είναι υποχρέωση ο ξεσηκωμός όλων. Στις πρωτοβουλίες εθνικής ή τοπικής σωτηρίας δεν χωρούν απουσίες και αποκλεισμοί. Γιαυτό ελπίζω στην ενεργοποίηση και τη παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών και πιο πολύ αυτών που μπορούν τώρα να βοηθήσουν. Αν ξαναγίνουν λάθη θα είμαστε αδικαιολόγητοι.
  ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος26/7/13 10:08 π.μ.

  φιλε ανωνυμε των 1,19 εισαι τοσο ασχετος και ανενημερωτος που δεν καταλαβαίνεις οτι καμία καινούρια καταστροφη δεν εγινε τωρα, την ωρα που εσυ ως συνήθως τελείωσες το σφουγγάρισμα και άρχισες να περνάς την ώρα σου στο διαδίκτυο κάποιοι τρέχουν πολύ υπεύθυνα για να λύσουν τα προβλήματα. πάντως μπράβο σου κέρδισες τον τίτλο της πρώτης μαιμους του πασσοπουλαριδη, διότι μονο εσυ και ξέρουμε καλά ποιός εισαι και σίγουρα δεν κάθεσαι στην ΄'Ανοιξη ,χωρις να ξέρεις και χωρις να καταλαβαίνεις μιλας και γίνεσαι επικίνδυνος.
  βέβαια εσυ και κάποιοι αλλοι παίζετε γιατί δεν εχετε να ρισκάρερε τίποτα, αμοραλισμος σε ολο του το μεγαλειο????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/13 3:31 μ.μ.

   Νάτοι οι απειλητικοί υπαινιγμοί: "ξέρουμε καλά ποιος είσαι"...
   Και ποιοι είστε του λόγου σας λεβέντες εσείς που ξέρετε;
   Και γιατί του το λέτε ότι ξέρετε; Για να φοβηθεί; Είστε τόσο τρομακτικοί; Ή μήπως έχετε άκρες με τρομακτικούς τύπους;

   Νάτοι και οι σεξιστικοί υπαινιγμοί: "την ωρα που ως συνήθως τελείωσες το σφουγγάρισμα'. Δηλαδή ρε λεβέντη εσύ δεν σγουγγαρίζεις στο σπίτι σου; Ή μήπως έχεις άλλους (άλλες) να κάνουν αυτή τη δουλειά; Γιατί εσύ είσαι για τα "μεγάλα" και τα επικερδή;

   Νάτο και το φινάλε με την ακούσια παραδοχή: "δεν εχετε να ρισκάρετε τίποτα". Ενώ εσύ τι έχεις να ρισκάρεις; Την εργολαβία μήπως του έργου που περιμένεις πώς και πώς;

   Αφήνω ασχολίαστη την αναφορά σε "επικίνδυνες μαϊμούδες". Στο κάτω κάτω είναι πιο χαριτωμένες από κάτι ιπποπόταμους που όλη μέρα κυλιούνται στις λάσπες...

   Διαγραφή
 50. Ανώνυμος26/7/13 12:58 μ.μ.

  Βρε παιδιά μην τα βάζετε με την Συμμαχια και τον Βορρια .!!! Ο άνθρωπος έχει ένα μικρό "ψώνιο".!!! Οσο για τους 3 από τους 4 συμβούλους τους έχουν κάνει μεταγραφή στον Καλαφατελη .!!! Δεν έχουν όμως καταλάβει ότι θα παίζουν Γ´ εθνική με τα χανουμάκια.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος26/7/13 5:37 μ.μ.

  Και μάλιστα όταν νιώθουν ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους ρίχνουν τη μάσκα της ευγένειας, που επιμελώς φορούν το υπόλοιπο διάστημα και δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος26/7/13 6:20 μ.μ.

  μπάβο ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΙΩΤΙΣΣΑ,

  μην ξεχάσεις να γραψεις τον Σ.Κ στις νέες ελπίδες,μήν ξεχάσεις επίσσης να ζητήσεις την θέση του συνήγορου του δημότη, από το νέο αφεντικό.

  Επίσης θέλω να δηλώσω την συμπαράστασή μου στον Σ.Μ, ο ανθρωπος καταλαβαίνω οτι εχει μυαλό εχει και σχέδιο του χρειάζονται παίκτες να ρίξει στο terrain, αλλα που να τους βρει,οχι αριθμητικά ποιοτικά να μπορουν να ξεπεράσουν το προσωπικά λιγο και να φτάσουν στο εμεις,
  μολις ερθει η ωρα εκλογης του υποψήφιου δημάρχου θα καταλάβεις εντελως τι εννοώ τα μαχαίρια εχουν βγει ακουμε τα ακονίσματα.
  επαναλαμβάνεται ακριβως η ιδια ιστορια Νικητοπουλος-Καλαφατέλης, προς το παρον με πολύ χαμηλότερο επίπεδο.
  δυστυχως αυτά μόνο μπορώ να πω μέχρι στιγμης, πραγματα θλιβερά και αδιέξοδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/13 7:42 μ.μ.

   Σε ευχαριστώ για τη "συμπαράσταση" φίλε μου. Δεν σε παρεξηγώ για τις κακίες σου, γιατί ο καθένας σκέφτεται ανάλογα με τις παραστάσεις του. Έτσι και εσύ βλέπεις (στους άλλους) κακή ποιότητα, διχόνοιες και μαχαιρώματα. Στη θέση σου θα περίμενα λίγο καιρό πριν κάνω τον προφήτη. Πάντως εκτιμώ τα γαλλικά σου
   ΣΜ

   Διαγραφή
 53. Ανώνυμος26/7/13 7:00 μ.μ.

  Εκεί στη γωνία της καλαφατελικής αυλής, που οδηγηθήκατε με αποκλειστικά δικές σας επιλογές, περισσεύει η απογοήτευση, η απελπισία, η μιζέρια, η χολή για το ότι δεν μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε όχι στα δημοτικά πράγματα αλλά ούτε και στην εναπομείνασα ομάδα Καλαφατέλη.
  Μόνη σας επωδός, αφού κανείς πια δεν σας παίζει μετά την άνευ όρων παράδοση σας στην καλαφατελική εξουσία, το αναμάσημα μπουρδολογιών περί δήθεν Ενωτικής Πρωτοβουλίας Νο 2. Αυτή η καραμέλα είναι η μόνη βολική σας δικαιολογία για το εσωτερικό σας (όχι όλους αλλά μερικούς, όπως δείχνουν οι ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και η πολύμηνη δυστοκία περί τη νέα ηγεσία σας).
  Κρίνετε, λοιπόν, τους άλλους από τις μάχες παρασκηνίου που δίνουν οι διάφορες ομάδες στο εσωτερικό σας. Πράγμα που αντανακλάται ανοιχτά πλέον και στις αλληλοσυγκρούμενες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σας.
  Και νομίζετε ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα σας, που ξεπούλησαν αντί πινακίου φακής αρχές και αξίες.
  Κατανοητή η μοναξιά σας στο περιθώριο, που επιλέξατε. Λυπηρή η κατάληξη σας.
  Δεν μπορεί όμως να γίνει ανεκτή η ζημιά που προκαλείτε ούτε ακόμη από τους μέχρι χθες (όχι εκείνους που αποχώρησαν τον Μάρτη) φίλους σας, που κούνησαν το μαντήλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Αναρωτιέμαι, αν τώρα που η ΕΥΔΑΠ πάει για πούλημα, εξακολουθεί ο Δήμος Διονυσου να θέλει να παραχωρήσει δωρεάν (στον αγοραστή της) εκείνο το οικόπεδο για το αντλιοστάσιο στη Σταμάτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος27/7/13 12:23 π.μ.

  Η σημερινή αποκάλυψη της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης για τις αγωγές 30 εκατομμυρίων Ευρώ σε βάρος του δήμου από ιδιοκτήτες κατοικιών του Αγίου Στεφάνου, που θεωρούνται "δασικές-αναδασωτέες" εγείρει σοβαρά θέματα για την συνδιοίκηση στην πράξη, σύμφωνα με την προσφιλή θέση του προέδρου Καρασαρλή.
  Όσο για τα ερωτήματα που τίθενται από την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, αρμόδιος να απαντήσει εγκύρως, ο δελτίο τύπου της Συμμαχίας (εκείνο με τα πολλά μαργαριτάρια), είναι ο ....σωτήρας μας κ. Γεώργιος Πουλίδας εκ Σταμάτας.

  www.adk2010.com/26072013-3.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/13 1:51 μ.μ.

   Πόσο δίκιο είχαν όσοι είχαν μιλήσει για συνωμοσία και όχι για συμμαχία για το πολίτη... Άθλιοι "υπηρέτες" του λαού.

   Διαγραφή
 56. Ανώνυμος27/7/13 6:52 π.μ.

  Kε ή κα 26/7/, 6.20 μ.μ. τα δικά σου απωθημένα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθούν καν υπόψη ούτε να αποτελέσουν αιτία σοβαρού προβληματισμού. Αλοίμονο αν έτσι αποφασίζαμε το μέλλον. Εσένα, αν δεν είσαι εγκάθετος, ο ένας θα σου μοιρίζει και ό άλλος θα σου ξυνίζει με την ελπίδα μήπως φτάσουμε στον εκλεκτό σου ή στον εαυτό σου. Κάτι που πρέπει προφανώς να αποφύγουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος27/7/13 10:33 π.μ.

  ανώνυμε των 12.23
  αφου δεν εχεις την δυνατότητα να καταλάβεις ορισμένα θέματα μείνε στον ρόλο που γνωρίζεις αρκετά καλά, βοηθαει και το σύστημα του computer σε αυτό, διορθωτης κειμένων.Ο δελτ'ιο τυπου της Συμμαχίας σε εχει χρυσοπληρώσει γι'αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν μιλάς για εκείνον που υποψιάζομαι, νομίζω πως τον υποτιμάς αγαπητέ ανώνυμε. Γιατί εδώ και κάποιους μήνες (που έχει φύγει) η ασυνταξία και η δυσκολία κατανόησης είναι το σήμα κατατεθέν των ανακοινώσεων της Συμμαχίας.

   Διαγραφή
 58. Ανώνυμος27/7/13 4:56 μ.μ.

  dio γειά σου΄, το ηξερα πως δεν θα δημοσίευες αυτό που σου έστειλα και δεν με πείραξε καθ'ολου.
  Αυτά εξ' άλλου κυκλοφορουν ευρύτατα στην δημοτική κοινότητα Αγ. Στεφάνου οπου από παληά ολοι γνωρίζουμε ολους και για τότε και γιά τώρα.
  . Οσο για την αναφορά μου στον Α.θεοδ. αν πράγματι το εννοει και δεν έδωσε απλώς το 'ονομά του, ειναι πράγματι μιά ελπίδα αξίζει να τον προσέξετε.
  οταν κάνεις τις έρευνες σου και διαπιστώσεις του λόγου το αληθές,πιστεύω να φερθεις ευγενικά και να πεις ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ανώνυμε,
   Ο λόγος της μη δημοσίευσης του σχολίου σου ελπίζω να σου είναι κατανοητός - πάντως έχει εξηγηθεί πολλές φορές σ' αυτό το blog.
   Διατηρώ όμως σοβαρές επιφυλάξεις για τα όσα γράφεις για τα άλλα (πλην Α.Θ.) πρόσωπα.

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος28/7/13 2:09 π.μ.

  Αφού γνωρίζεστε καλά εκεί στη δημοτική κοινότητα Αγίου Στεφάνου, ιδού τα τεκμήρια, μετά την αγωγή των 30 εκατομμυρίων Ευρώ κατά του δήμου-

  http://www.adk2010.com/07072013.html

  Κρείττον σιγάν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή