.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα…

Όταν πριν δυο εβδομάδες έγραφα πως έρχεται μπόρα καταμεσής του καλοκαιριού, λίγοι μπορούσαν να το συσχετίσουν μ’ αυτό που θα ακολουθούσε. Ίσως γιατί οι περισσότεροι περίμεναν τις εξελίξεις (‘δίδυμες’ παραιτήσεις) απ’ το χωριό με τις χασαποταβέρνες. Αντ’ αυτού όμως, μας προέκυψαν απ’ τη Δροσιά!

Σήμερα το βράδυ, στις προ ημερησίας τοποθετήσεις, ο – μέχρι πρότινος δήθεν – ανεξάρτητος δ.σ. κ. Ροϊδης τα ‘χωσε χοντρά στον δήμαρχο, λέγοντάς του τα εξής απίστευτα:
Είσαι πολύ λίγος για δήμαρχος, για το Κρυονέρι καλός ήσουν αλλά το κουστούμι του Διονύσου δεν σου ταιριάζει, έχεις μπλέξει μέσα στα σκατά (!) και θα κάνω ότι μπορώ για να μην ξαναβγείς δήμαρχος!...
Όπως είναι φυσικό, ο Τζον Μπόι έμεινε κάγκελο. Παγωμένο ύφος με βλέμμα γυάλινο και τα πόδια να τρέμουν… Δεν ήταν δα και λίγη η σφαλιάρα από τον – μέχρι πρότινος – στενό συνεργάτη του και εκ των πρωτεργατών της “συνδιοίκησης” με την Συμμαχία. Πριν λίγες μέρες είχε αποτρέψει (ή μήπως απλώς είχε καθυστερήσει;) την παραίτηση του κοινοτικού συμβούλου Δροσιάς κ. Τεχλικίδη, εξαιτίας της τρομερής απραξίας εκεί. 

Το αστείο μάλιστα είναι το νέο αυτό ρήγμα στη ‘δυνατή αρχή’ συνέβη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η προσπάθεια γνωστού μεγαλοπαράγοντα του χασαποχωριού (και πατέρα επίδοξου νεανία που οι φήμες τον θέλουν λαγό του δημάρχου) να πείσει ότι “μοναδική λύση είναι ο Καλαφατέλης”. Πηγαίνοντας από καφενείο σε καφενείο κι από σπίτι σε σπίτι, ‘διαβεβαίωνε’ τον κόσμο ότι η νέα πλατιά δημοτική συμπαράταξη (που οικοδομείται με σταθερά βήματα τις τελευταίες εβδομάδες) δεν έχει μέλλον και θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Μιλάμε για μεγάλη ταραχή!...

Η κατάσταση είναι εκρηκτική στο στρατόπεδο του μικρού Γιάννάκη - Τζον Μπόι. Ο πάσα ένας παίρνει τα κουβαδάκια του και πάει σ' άλλη παραλία...Και που ‘στε ακόμα…. 

Καλό καλοκαίρι!

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/8/13 12:41 π.μ.

  Αφού έκανε το προξενιό Καλαφατέλη-Συμμαχίας με τα αλλεπάλληλα ραντεβού στο Σταθμό, τώρα ο παμπόνηρος τους αδειάζει και τους δυο.
  Δεν λυπάμαι τον Καλαφατέλη, αυτός έτσι ήταν πάντα. Αλλά τους άλλους, τους δήθεν "κρυστάλλινους" που απεδείχθησαν μια φούσκα και τώρα τρεκλίζουν ζαλισμένοι από τις εξελίξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/8/13 10:06 π.μ.

  Χθες ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα συζητηθεί το δασικό στο Δ.Σ. μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου. Μετά (και) την χθεσινή σφοδρή αντιπαράθεση Πασιπουλαρίδη-Παπαπαναγιώτου στο Δ.Σ. την αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.Μπας και μπορέσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος2/8/13 9:50 μ.μ.

  Το λαγωνικό μυρίστηκε τις εξελίξεις που τρέχουν και δεν θέλει να μείνει απέξω.
  Εξάλλου, εκφράζει μεγαλόφωνα αυτό που λένε όλο και περισσότεροι πρώην υποστηρικτές του Καλαφατέλη, ειδικά στο Κρυονέρι κι αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος3/8/13 7:25 π.μ.

  Καινούριο ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ της εικόνας - πανομοιότυπη αντίδραση ΚΆΝΩ ΠΏΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ - Τεράστια ψέματα σε όλους- εγγύηση η ΕΞΑΓΟΡΆ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ - Διαρκής ο κίνδυνος του ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ - Αδύνατη η επίλυση των ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΩΝ - Μόνιμη απουσία από τον Δήμο αλλά μόνιμη παρουσία στα καφέ και τις παρελάσεις.

  Αυτός είναι ο "δικός μας άνθρωπος", ο "Γιαννάκης μας", που μας χτυπά στη πλάτη και μας κλείνει το μάτι υποσχόμενος ότι θα μας "φτιάξει".

  Πόσο αφελείς θα συνεχίσουμε να είμαστε; Πόσο θα συνεχίσουμε να υποτιμούμε τους εαυτούς μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος8/8/13 4:25 μ.μ.

  Χρεοκοπημένοι παράγοντες, χρεοκοπημένες μέθοδοι διοίκησης.
  Εσωτερικά παιχνίδια ανταγωνισμών και διευθετήσεων, απολύτως αδιάφορα για τους πολίτες ενόψει του βουλιάγματος στις εκλογές του 2014.
  Θλιβερά απομεινάρια ενός παρελθόντος, που φεύγει αφήνοντας συντρίμια στη χώρα και την αυτοδιοίκηση.
  Ώρα για ανατροπή και αλλαγή σελίδας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή