.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Μπέσα με μούτσο: Ο Ιούδας φιλάει πάντα υπέροχα

Καλό φθινόπωρο!
Φαίνεται πως τούτο το καλοκαίρι κάποιοι δεν ξεκουράστηκαν καθόλου. Όχι γιατί τάχα εργάζονταν για το καλό μας, αλλά γιατί τους έχουν ζώσει τα φίδια των επερχόμενων εκλογών.
Αναφέρομαι βεβαίως στο στρατόπεδο του απερχόμενου δημάρχου και των συμμάχων του, που είναι έντονα θορυβημένο από τις διεργασίες που εξελίσσονται ‘απέναντι’. Εκεί όπου, πολλοί αηδιασμένοι από το σάπιο καθεστώς, ετοιμάζονται να συστρατευτούν στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Η προοπτική αυτή έχει δημιουργήσει αφόρητο άγχος (σε βαθμό πανικού) στην ηγετική ομάδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας – ότι δηλαδή απέμεινε από δαύτην. Βλέπετε, οι οιωνοί είναι πολλοί και καθόλου καλοί γι αυτούς.

Ο πρώτος οιωνός αφορά την τύχη της πρόσφατης ‘μεταγραφής’ Καλαφατέλη στη ΝΔ, που έγινε (κυρίως) για λόγους πολιτικής προστασίας. Ο ‘Παριζιάνος’ αντιδήμαρχος (που πρωτοστάτησε στον διορισμό του δημάρχου στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ) είναι τρομερά εκτεθειμένος στην ηγεσία, τα στελέχη και τους οπαδούς του χώρου. Γιατί όλοι πια καταλαβαίνουν ότι η κίνηση αποσκοπούσε στην (προσωρινή) ασυλία του δημάρχου από τις πειθαρχικές διώξεις που εκκρεμούν εναντίον του εδώ και πολύ καιρό, αλλά και τις νέες που έρχονται μετά τις πρόσφατες αναφορές της ΑΔΚ στις αρχές. Αν αφοπλιστεί κομματικά ο Παριζιάνος, η ‘επένδυση’ του δημάρχου στο χώρο της ΝΔ γυρνάει μπούμερανγκ. Γιατί μένει αντιμέτωπος με τον έτερο αντιδήμαρχο και τοπικό ‘παίκτη’ (της ΝΔ), που όλο αυτό το διάστημα τηρεί στάση αναμονής και επιλεκτικής δυσφορίας.

Γνωρίζοντας αυτά, ο δήμαρχος έχει σφραγίσει (εδώ και πολύ καιρό) εκλογική συμφωνία με το γνωστό και μη εξαιρετέο ‘κουμανταδόρο’ της Σταμάτας. Ο οποίος, επιδιώκοντας τη δημιουργία δυναστείας, προωθεί τον πρωτοεμφανιζόμενο στη πολιτική υιό του, ως ‘άσπιλο και αμόλυντο’. Αυτό τουλάχιστον είναι το μέρος της συμφωνίας που γνωρίζει κι ο John Boy. Αλλά κάποιες (ανεπιβεβαίωτες) φήμες λένε ότι ο ‘γεροδιάβολος’ της Σταμάτας, που ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι, δεν θα ήθελε να κρύψει (να ‘κάψει’) τον υιό του πίσω από έναν δήμαρχο που βαραίνουν πολλές κατηγορίες - αλλά μπροστά, σαν επικεφαλής! Γιατί στο κάτω κάτω, “αν ο νυν επιδιώκει την παράταση της ασυλίας του από τις διώξεις για παρανομίες και κακοδιαχείριση, ας κρυφτεί αυτός πίσω από τους άσπιλους και αμόλυντους”! Η συλλογιστική αυτή είναι ο δεύτερος (κακός) οιωνός για τον John Boy.

Ο τρίτος και χειρότερος οιωνός αφορά την επιμονή των τριών (πρόσφατων) Συμμάχων του δημάρχου να βάζουν ‘κόκκινες γραμμές’ (χα, χα) για την εκλογική τους σύμπραξη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τρεις ‘κρυστάλλινοι’ διαπραγματεύονται πια προσωπικά με τον δήμαρχο και του υπόσχονται πολλούς (αλλά μάλλον ανύπαρκτους πλέον) ψήφους, κυρίως στον Άγιο Στέφανο και τον Διόνυσο. Σ’ αντάλλαγμα απαιτούν τον αποκλεισμό τριών προσώπων:
· του δ.σ. κ. Ίσσαρη (γνωστού και ως ‘πρόθυμου’), που εδώ και πολλούς μήνες ψηφίζει αδιακρίτως όλες τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής
· του πρώην προέδρου του ΔΣ κ. Ροίδη (γνωστού και ως ‘μπλοφαδόρου’), που μετά τις ειδικές αποστολές που εκτέλεσε για λογαριασμό του δημάρχου, προσφάτως ‘ανεξαρτητοποιήθηκε’
· και του κ. Ιωαννίδη (γνωστού και ως ‘Μπάμπη’ σκέτο), προέδρου της Δ.Κ. Δροσιάς, και ‘κολλητού’ του κ. Ροϊδη.

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι οι τρεις ‘Σύμμαχοι’ κάνουν παιχνίδι για πάρτη τους, έχοντας αφήσει στο κόσμο τους την μισή από την (εναπομείνασα) Συμμαχία και τον πρόεδρό της (που όλο φεύγει και πάντα εκεί μένει). Γι αυτό και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε πως τέτοιες υποσχέσεις και απαιτήσεις μοιάζουν μάλλον με κόκκινες (προσωπικές) κορδέλες, παρά με ‘κόκκινες γραμμές’. Εννοούν δηλαδή ότι οι τρεις ‘Σύμμαχοι’ απλώς το παίζουν απαιτητικοί και δύσκολοι να … ενδώσουν κι ότι ο (εκλογικός) γάμος τους με το καθεστώς είναι δεδομένος. 

Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι ο δήμαρχος φέρεται να τους ακούει στα σοβαρά – όχι όπως συνήθως ακούει τους περισσότερους και μετά τους ‘γράφει’ κανονικά. Οι φήμες μάλιστα επιμένουν ότι οι τρεις ‘εκπεσόντες’ έχουν αρχίσει να ‘τρώνε πόρτα’ από τον δήμαρχο, που πια τους τα ‘μασάει’ για το μέλλον. Κι έτσι, ένας ένας τους, ξανανοίγει το συρτάρι τους και ξεψαχνίζει τα φυλαγμένα μυστικά που είχε κρατήσει για τις ‘δύσκολες μέρες’. Και δω κρύβονται μερικές ωρολογιακές βόμβες, με τους χρονοδιακόπτες τους ρυθμισμένους μέσα στους επόμενους μήνες… Γι αυτό και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι οι ‘κόκκινες γραμμές’ θα μείνουν μέχρι τέλους πάνω στην άμμο που κάποιοι τις χάραξαν. Απλώς οι χαράκτες τους θα τις ‘κάνουν γαργάρα’ - συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια…

Όπως καταλαβαίνετε η (καινούργια) ‘παρέα των λύκων’ κάνει ήδη προθέρμανση. Τα παζάρια και οι ίντριγκες είναι καθημερινά και οι συμφωνίες βαστούν όσο τα παιχνίδια των πανηγυριών. Εντύπωση προκαλεί βεβαίως η προθυμία τόσων πολλών να πιαστούν στη φάκα - είτε από αφέλεια ή από βουλιμία για το τυράκι της εξουσίας. Κι έτσι, ενώ οι υποσχέσεις και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, όλα τα παζάρια που γίνονται είναι χωρίς μπέσα. Και πώς να υπάρξει μπέσα με τέτοιους τύπους; 

‘Μπέσα με μούτσο’ λοιπόν! Besa  me mucho, που στα ισπανικά θα πει: ‘φίλα με πολύ’ (πριν με προδώσεις).  Άλλωστε, ο Ιούδας φιλάει πάντα υπέροχα!

53 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/8/13 3:29 μ.μ.

  Οι Ισπανοί λένε "Μπέσα με μούτσο " (besa me mucho)
  Οι Ελληνάρες το λένε ακόμα καλύτερα " ΔΕΣΑΜΕ.... ΜΗΤΣΟ " !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος20/8/13 11:53 μ.μ.

  Δεν υπάρχουν "Σύμμαχοι" που να έχουν πλέον ψήφους και κυρίως μπέσα. Γιαυτούς ισχύουν μόνο ανέκδοτα. Ως και ο ελάχιστος αυτό θα το έχει εμπεδώσει. Το ερώτημα όμως είναι άλλο, για τον ίδιο άραγε υπάρχουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος21/8/13 1:34 π.μ.

  Ο καλαφατελης γυρναει στα διαφορα μαγαζια του Δημου ελπιζοντας σε ανακαμψη της κατηφορας που εχει μπει. Ο κόσμος του Διονυσου ευτυχως δεν ειναι σαν αυτον και τους ομοιους του. Αξιζουμε τουλαχιστον κατι καλυτερο περιφερομενους ζητιανους ψηφους δεν χρειαζομαστε. Απαιτουμε αξιοπρεπεια, ηθος, ειλικρίνεια και ομαδικη προσπαθεια. Οι ελαχιστοι σοβαροι που τον στηριζουν ακομα, θα φυγουν συντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος21/8/13 12:38 μ.μ.

  Φρεσκα νεα, με εντολη δημαρχου προσπαθησαν να τοποθετησουν ρολοι νερου σε ποιμνοστασιο στην περιοχη του τεως διαβολογερου σε γνωστη οικογενεια τσοπανηδων της περιοχης για ψηφοθηρικους σκοπους, η περιοχη ειναι αναδασωτεα και συμφωνα με πληροφοριες το τοπικο συμβουλιο της τοπικης κοινοτητας ειχε απορριψει το αιτημα αυτο, ο πονηρος Γιαννης ομως ηθελε να χρυσωσει το χαπι με την γνωστη οικογενεια η οποια τον τελευταιο καιρο ειχε δυσαρεστηθει διοτι στον τελευταιο ανασχηματισμο δεν τοποθετηθηκε αντιδημαρχος στην περιοχη τους η γνωστη απουσα απο το δημοτικο συμβουλιο, ευτυχως για καλη τους τυχη οι κατοικοι γρηγοραν εμαθαν τα νεα και απειλησαν με εισαγγελεα τον Γιαννη και το γνωστο αντιδημαρχον πουλεν της ιδιας περιοχης και μεσα σε λιγες ωρες οπως μπηκε βγηκε το ρολοι και ακομη ειμαστε καλοκαιρι!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος21/8/13 2:18 μ.μ.

  Ελεείστε τον ανεπάγγελτο καλαφατέλη. όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και πιο πολύ θα επαιτεί και θα κλέγεται στα καφενεία και στα σπίτια μας. έχουμε υποχρέωση να συμμετέχουμε στο πλουτισμό και στην αποκατάστασή του. Ρε ούστ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος22/8/13 10:31 π.μ.

  Οσο πλησιαζουν οι εκλογες η ομαδα καλαφατελη ασκει την παγια ελληνική τακτική, ρουσφετια, εξυπηρετήσεις, εξαγορές, υποσχέσεις, βόλτες στα καφενεία και τα μπαράκια. Απέραντη φαυλότητα, υποκρισία, κοροιδία και καιροσκοπισμός. Πότε αυτός ο τόπος θα επιλέξει κάτι καλύτερο από δαύτα; Νομίζω ότι αξίζει να δούμε το διαφορετικό, να στηρίξουμε την ειλικρινή προσφορά και όχι το σύστημα αφαίμαξης του δημοσίου χρήματος. Αρκέτά φάγανε μεχρι σήμερα ας τους εκπαραθυρώσουμε. Πρέπει όλοι αυτοί να μπουν στο περιθώριο και να αναδείξουμε αυτούς που πιστεύουν στην εργασία, στην αξιοκρατία, την αξιολόγηση,τον εθελοντισμό και την προσφορά. Εχουν αρχές και πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και την πατρίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος23/8/13 1:42 π.μ.

  Ας κάνουμε μία υπόθεση. Μας κορόιδεψε ο καλαφατέλης και ξαναέγινε δήμαρχος. Σε αυτή τη περίπτωση εμείς οι πολίτες τι κερδίσαμε και πόσα χάσαμε. Πόσα λιγότερα θα είχαμε χωρίς αυτόν?
  (Ας μη χαμογελάει ο ζαμάνης, λίγα θα έχουμε και με αυτόν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αν παρ´ ελπίδα ξαναβγεί ο Καλαφατέλης, θα έχουμε κερδίσει ένα μικρορουσφετάκι αλλά θα έχουμε χάσει την αξιοπρ´επειά μας και θα έχουμε χαρ´ισει τα λεφτ´α μας στους "ημετέρους" του. Αν αυτ´ο το θεωρείς λίγο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος25/8/13 12:48 μ.μ.

  (Έλαβα στο mail μου και αναδημοσιεύω το ακόλουθο σχόλιο - Δ/Σ)

  Στην ανάρτηση της 20ης Αυγούστου του 2013 , αναφέρεστε στους συμβούλους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και
  περιγράφετε συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα μόνο μέσα στην αρρωστημένη φαντασία σας.

  Το κείμενό σας αποτελεί μνημείο πολιτικού αμοραλισμού και από την αρχή ως το τέλος είναι όλο ψέματα.

  ΄Ετσι θεμελιώνετε το πολιτικό μέλλον της νέας σας παράταξης, με πολιτική ανηθικότητα και ατελείωτα ψέματα;

  Αλήθεια, κάτι έχει πάθει και η μνήμη σας,είμαστε τέσσερις οι σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ,έχετε μία περίεργη εμμονή οτι είμαστε τρεις.

  Σας συνιστώ ψυχραιμία και λιγότερη πολιτική εμπάθεια, αν ειναι να κερδίσετε την εξουσία, διεκδικήστε την με έντιμο τρόπο έτσι, ώστε ακόμα και εσείς ίσως νιώσετε λίγο καλύτερα.

  Λένα Παπαπαναγιώτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αγαπητή κα Παπαπαναγιώτου

  Είναι θεμιτό να αρνείστε τα όσα σας αφορούν. Μου έκανε όμως εντύπωση η εκτίμησή σας ότι "από την αρχή ως το τέλος το κείμενο είναι όλο ψέματα". Πώς γνωρίζετε την αλήθεια (ή μη) των όσων αναφέρω για πρόσωπα άλλα πλην του δικού σας; Έχετε ιδίαν αντίληψη γι αυτούς; Μήπως μετέχετε και σεις στις συζητήσεις του δημάρχου μαζί τους; ή ενημερώνεστε γι αυτές;

  Δεν κατάλαβα επίσης εάν αρνείστε (κατ' ουσία) τα όσα αναφερονται στην ανάρτηση. Αν ναι, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγο καιρό για να προκύψει η αλήθεια. Οι δικές μου πληροφορίες προέρχονται από πολλούς, που άρχισαν να "κελαηδούν" προσφάτως.

  Όσο για το πλήθος των συμβούλων και των (εναπομεινάντων) μελών της Συμμαχίας που ενστερνίζονται τις επιλογές σας, πιστεύω ότι οι γνώμες (ακόμα και μεταξύ σας) διίστανται και μάλιστα πολύ.

  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος26/8/13 9:28 π.μ.

  Όλοι έχουν καταντήσει κουραστικοί. Δ/τσα, παρέα ολίγιστου, ότι έχει μείνει από τη Συμμαχία, είναι φανερό ότι παλεύουν για κάτι που δεν ενδιαφέρει τους πολλούς. Γιαυτό και η ανταπόκριση των πολιτών είναι περιορισμένη, όσες ενέσεις και αν γίνονται. Το επίπεδο, σε όλα τα επίπεδα, έχει πέσει πολύ. Κάτι δυστυχώς που μάλλον ευνοεί τον καλαφατέλη. Εδώ που τα λέμε είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει. Όλα σαλάτα για να διαιωνίζονται κάτι άχρηστοι σαν και αυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος26/8/13 1:53 μ.μ.

  Έχει δίκιο ο 9.28 π.μ. Έτσι είναι τα πράγματα. Γιαυτό φοβάμαι ότι θα έχουμε μία από τα ίδια. Τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος26/8/13 4:29 μ.μ.

  Μην φοβάστε προκαταβολικά και μην μεμψιμοιρείτε. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και ο Ολίγιστος θα αποδειχθεί χάρτινος πύργος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος27/8/13 9:45 π.μ.

  Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα Συμμαχία αποπειράται ανεπιτυχώς για άλλη μια φορά να απαντήσει σε γεγονότα αναμφισβήτητα. Μόνο που το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Και εδώ υπάρχει κραυγαλέα πρόσφατη προϊστορία: τα ίδια δεν μας διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή–δια του προέδρου της- με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δημόσια και κατ΄ ιδίαν ότι, δεν θα προχωρούσε στην υπερψήφιση του εκτρώματος προϋπολογισμού στις 4 Μαρτίου 2013;
  Για ποια, λοιπόν, ηθική, αξιοπιστία κλπ κόπτεται η επικεφαλής της;

  Επί της ουσίας, τώρα: είναι φανερό δια γυμνού οφθαλμού ότι, εδώ και κάποιους μήνες 2 ομάδες συγκρούονται πλέον ανοιχτά στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Συμμαχίας.
  - Η μια, των 3 από τους 4 δημοτικών συμβούλων η οποία έχει επιβάλλει -μετά την υπερψήφιση του προϋπολογισμού- την Συνδιοίκηση στην πράξη με τον Καλαφατέλη για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου. Και έχει προχωρήσει σε αναλυτικές συζητήσεις για την πιθανή προεκλογική συνεργασία μαζί του, το περιεχόμενο των οποίων ο ίδιος διαρρέει προς τρίτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κερδίζει χρόνο, μετράει τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν σήμερα πραγματικά τα υπολείμματα αυτά της Συμμαχίας και δεν δεσμεύεται για τίποτα. Είναι προφανές ότι, αν διαπιστώσει ότι, δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα υπολογίσιμο πέραν του εαυτού τους, θα τους αδειάσει ή, στην καλύτερη περίπτωση, θα τους σύρει άλλη μια φορά στο άρμα του άνευ όρων.
  - Η άλλη, αντιτίθεται στη συνεργασία με τον Καλαφατέλη, όπως αντιτάχθηκε και στην υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ανεξάρτητα αν έμεινε στα λόγια και δεν προχώρησε σε καταστατικά μέτρα σε βάρος όσων παραβίασαν τις αποφάσεις των συλλογικών της οργάνων, αυτονομούμενοι κυριολεκτικά. Θεωρητικά, τάσσεται υπέρ της συνεργασίας με ευρείες δυνάμεις (πλην Καλαφατέλη) και κοινής αποδοχής υποψήφιο δήμαρχο, όπως διαρρέουν προς τα έξω, προκειμένου να συγκρατήσουν το εναπομείναν κομμάτι της Συμμαχίας.

  Όλα αυτά, βέβαια, εξελίσσονται ερήμην των πολιτών και της κοινωνίας. Αφορούν αποκλειστικά τους εμπλεκόμενους παράγοντες της Συμμαχίας, που αγωνιούν για την εκλογική τους επιβίωση και τίποτα άλλο. Οποία κατάντια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος27/8/13 5:47 μ.μ.

  Κάποια άτομα της Συμμαχίας νομίζουν ότι είναι ιδιαίτερης ευφυίας και μπορούν να τα παρουσιάζουν όπως τους συμφέρει. Αυτοί δεν έβαζαν κόκκινες γραμμές για τον καλαφατέλη? Αυτοί στο δεύτερο γύρο των εκλογών δεν στήριξαν Πασι? Αυτοί δεν έκαναν, για το καλό μας,τις γνωστές κολοτούμπες? Έχουν χάσει από καιρό κάθε ίχνος σοβαρότητας και ο προεδράκος τους όλο παραιτείται και όλο προεδρεύει του πλήθους τους. Καλώς πάντως ασχολούμαστε μαζί τους. Μέρες που είναι τους χρειαζόμαστε, είναι μία εύθυμη νότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος28/8/13 4:12 μ.μ.

  Ενω οι 48άριδες και η λοιπή ουρά τους χαίρει ηθικής εκτίμησης απο τον κόσμο. Αποστάτες οι περισσότεροι και παιδιά του Γιάννη του Νικητόπουλου, δεν διστάζουν σήμερα να τον πετούν στον κάλαθο των αχρήστων για τα συμφεροντάκια τους. Ζυγουναίο, Σπηλιωτακαίοι, Κουριδάκηδες Ζαμάνηδες και Μιχιωταίοι.
  Ενα θα πω και όσοι το κρατήσουν το κράτησαν. Πρόκειται για τέτοιο πολιτικό αχταρμά που δεν πρόκειται ούτε συνδυασμό να κλείσουν. Θα διαλυθούν όπως και αυτοί που πήγαν να κάνουν αμιγή συνδυασμό Συριζαίων και λούφαξαν. Ε!!!! κε Ζυγούνα κάνω λάθος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος28/8/13 9:42 μ.μ.

  Ευσεβείς πόθοι, 4:12, διαταραγμένων κύκλων από τις εξελίξεις που τους ξεπερνούν και τους αφήνουν στο περιθώριο της σχολιογραφίας του παρατηρητή από την γωνία.
  Ανησυχούν, ανησυχούν σφόδρα από την ευρύτητα των συνεργαζομένων δυνάμεων, αυτοί οι αθεράπευτοι εραστές της μονοκομματικής -δήθεν καθαρής- λογικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος29/8/13 9:53 π.μ.

  Έμαθα από φίλο (ενώ βρίσκομαι σε διακοπές) ότι η παραπάνω ανακοίνωση της δημ.συμβούλου Λ.Παπαπαναγιώτου που δημοσιεύθηκε και στη σελίδα της παράταξής της απευθύνεται και σε μένα προσωπικά. Μου αποδίδει πολιτικό αμοραλισμό, ανηθικότητα και εμπάθεια, καθώς και ατέλειωτα ψέμματα και αρρωστημένη φαντασία.

  Έχω πάψει εδώ και καιρό να παρακολουθώ τις πολιτικές επιλογές και τις δημόσιες δηλώσεις της συγκεκριμένης συμβούλου, γιατί πολύ απλά γνωρίζω πού οδηγεί τελικά η πορεία που διάλεξε. Στην άνευ όρων αποδοχή (όλων) των όρων και των απαιτήσεων της διεφθαρμένης εξουσίας, με την οποία αρέσκεται να συνομιλεί και στη γενικόλογη ρητορεία εναντίον όσων της το υπενθυμίζουν.

  Αυτό το έμαθα από τον πατέρα μου, που το διδάχθηκε μέσα από την 45χρονη εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση και τους τόσους πολλούς "ξεγάνωτους ντενεκέδες" που συνάντησε εκεί.
  που το έμαθε

  Κάποιοι βεβαίως επανέρχονται στο θέμα των πατερούληδων και των αποστατών - πατροκτόνων. Αποκαλύπτουν έτσι τον τρόπο που καταλαβαίνουν τον κόσμο, μέσα από σχέσεις πατερναλιστικές (γονέα-γόνου) και όχι ισότιμης συμμετοχής. Αυτό αφορά τους ίδιους και όχι εμένα, ούτε και την νέα παράταξη που οικοδομείται σταθερά και μεθοδικά και που τόσο τους τρομάζει. Και καλά κάνει!

  Στέφανος Μιχιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/9/13 11:55 μ.μ.

   Καλές διακοπές. Είσαι από τους τυχερούς που κατάφεραν να πάνε διακοπές φέτος. Να περνάς καλά.
   Δροσιώτης

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος29/8/13 6:23 μ.μ.

  Απαξιώ απολύτως να συνδιαλέγομαι με τα συμβαλλόμενα μέρη της Συνδιοίκησης του χρεοκοπημένου καθεστώτος.

  Παναγιώτης Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος31/8/13 4:06 μ.μ.

  Tι κάμει ο άνθρωπος για λίγα ψηφαλάκια. Χθες ο δήμαρχος το έπαιξε Περπινιάδης και στην εκδήλωση στο ΤΥΠΑΤ ΑΓ. Στεφάνου πήρε το μικρόφωνο και τργούδησε. Και να πείς ότι έχει και φωνή. Κακή, κάκιστη. Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του, μέχρι περπινιάδης γίνεται, δηλαδή κλόουν και τσίρκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος31/8/13 5:40 μ.μ.

  Ένας περοφρόμενος καραγκιόζης, ανάξιος αυτής της πόλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος1/9/13 6:53 μ.μ.

  Ένας αηδίας. Ένας σάκος τίποτα. Ένας γραφικός που τα δίνει όλα, ακόμα και την αξιοπρέπειά του μήπως και καταφέρει να μείνει δήμαρχος. Δεν έχει μάθει ότι ακόμα και στα δύσκολα υπάρχουν αξιοπρεπείς συμπεριφορές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος1/9/13 6:54 μ.μ.

  Ο περιφερόμενος καραγκιόζης τώρα και σε νέες εμφανίσεις: τραυματιοφορέας!
  Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου, μέχρι να φύγουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος2/9/13 12:09 π.μ.

  Για το τραγούδι του δημάρχου που γράφετε επειδή ήμουν εκεί και το άκουσα σας πληροφορώ ότι μια χαρά το είπε και τον χειροκρότησαν μάλιστα όλοι. Είχε πάνω από 600 άτομα στο ΤΥΠΕΤ. Δεν νομίζω να είμαστε όλοι βλάκες ή τσιράκια του Δημάρχου. Διονυσοσκουφίτσα βάλε φρένο σε τέτοιου είδους σχόλια (όπως και το άλλο με το ατύχημα της Μήλα) γιατί το μπλοκ σου διολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια λαϊκισμού που δεν το θέλεις ούτε κι εσύ πιστεύω. Εκτός κι αν λόγω των επερχόμενων εκλογών σε πήρε κι εσένα ο κατήφορος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος2/9/13 2:07 π.μ.

  Ένας βλαχοδήμαρχος, που λέει κι ο Τσίπρας. Ώρα να τον τελειώσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/9/13 6:15 μ.μ.

   Ο Τσίπρας τι εννοεί εμμέσως πλην σαφώς; Ότι είμαστε βλαχοψηφοφόροι; Κρίμα γιατί τον είχα και σε κάποια εκτίμηση και έλεγα να τον ψηφίσω. Θα έρθουν οι εκλογές και θα δει ποιοι είναι βλαχοδήμαρχοι και βλαχοψηφοφόροι κι αυτός.

   Διαγραφή
 26. Αγαπητέ Ανώνυμε (2/9/13 12:09 π.μ.)

  Ποιος αλήθεια είναι ο λαϊκιστής; Εγώ ή ο δήμαρχος;

  Όπως ο ίδιος λες, είναι ο δήμαρχος που απέσπασε το χειροκρότημα τόσων (;) ατόμων, όχι όμως σαν καλός δήμαρχος, αλλά σαν διασκεδαστής. Γιατί δεν τον χειροκρότησαν όταν προσήλθε στο ΤΠΕΤ, αλλά όταν έπιασε το μικρόφωνο κι έδειξε ότι είναι "παιδί του λοού" - κάτι σαν το Ξανθόπουλο, αλλά σε γιαλαντζί έκδοση... Αν εσύ ( ο μη "λαϊκιστής") το βλέπεις έτσι, φαντάσου πόσα ψηφαλάκια κερδίζει με κάθε άσμα!

  Ενώ εγώ που καυτηρίασα το (κατ' επανάληψη) γελοίον και πονηρόν του
  πράγματος, μάλλον δημιούργησα αντιπάθειες ανάμεσα στους διασκεδάζοντες, που ίσως δεν διακρίνουν πίσω από το χαβαλέ τα χάλια του δήμου (και τα δικά μας)...

  Επίσης, μια που αναφέρεις και το ("υπηρεσιακό") ατύχημα της κ. Μήλα, ήταν και πάλι ο δήμαρχος που θέλησε να αποσπάσει την συμπάθεια του κόσμου, ως ο συμπονετικός "δικός μας άνθρωπος". Εκείνος που τα παρατάει όλα για να κρατήσει παρέα στη συνεργάτιδά του, αλλά και να στηθεί χαμογελαστός μπροστά στη κάμερα - ποιανού άραγε;

  Δυστυχώς για τον (βλαχο)δήμαρχο, αυτά που κάνει είναι παρωχημένα επικοινωνιακά τρυκ, από τον "ενθουσιασμό" δε των συνεργατών του μοιάζουν ακόμα πιο χοντροκομμένα.

  Θυμίζω χαρακτηριστικά το πολιτικό γλύψιμο του προέδρου του Θέσπιδος στον Π.Μπιτάκο, κατά την προσφώνησή του την πρώτη μέρα των Earthdancers. Τι σχέση έχει η καλλιτεχνική ικανότητα ενός ανθρώπου με παραταξιακή του επιλογή κ.πρόεδρε;

  Κι επειδή είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο, έπονται κι άλλα πολλά, που υπόσχονται γέλια μέχρι δακρύων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/9/13 5:45 μ.μ.

   Επειδή Δ/τσα υπάρχει ένας δήμαρχος που τραγουδώντας ή παίζοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό, ξεφεύγει από τα δικά σου κοντόφθαλμα -επίτρεψέ μου να πω- στάνταρ, θα πρέπει να τον πυροβολούμε; Και μετά δυσανασχετείς που σε κατηγορεί ο παραπάνω φίλος για λαϊκισμό; Γιατί είναι κακό δηλαδή ένας δήμαρχος να συμπαραστέκεται σε μία συνεργάτιδά του; Και τι σημαίνει ποιανού είναι η κάμερα; Σε συγγενικό πρόσωπο της Μήλα ανήκει. Αυτό είναι το θέμα;

   Διαγραφή
  2. Αν καιν αφελής η ερώτηση, δεν έχω αντίρρηση να εξηγηθώ. Προφανώς δεν τον κατηγορώ γιατί είναι "αθλητικός" τύπος, τραγουδιστής, ταβλαδόρος, κλπ κλπ. Τον κριτικάρω επειδή είναι ανίκανος για δήμαρχος κι επειδή λειτουργεί πέρα από τη νομιμότητα.
   Κι αν δεν πιστεύσεις εμένα, διάβασε μερικά από όσα είπε πρόσφατα (στο δημοτικό συμβούλιο!) ο επί 2,5 χρόνια στενός και εξ απορρήτων συνεργάτης και κολλητός του, ο κ. Ροϊδης:

   Κύριε Καλαφατέλη,

   ο Δήμος όμως Διονύσου είναι ένα ιδιαίτερο ρούχο που δυστυχώς δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα.

   συντάσσεστε με γαλαντόμους, φαρισαϊστές και χειροκροτητές, και που μερικοί από αυτούς κολυμπάνε και στα σκατά

   συνεχώς μας χτυπούσαν κάτω από τη μέση προσπαθώντας να μας απαξιώσουν αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, εύρισκαν βέβαια κοινωνό τον κ. Καλαφατέλη, ο οποίος και με πλήγωσε πολλάκις, και συνέβαλε και σε πολλά στιλέτα στην πλάτη μου.

   θα συνεργαστώ ακόμα και με τον διάβολο για να μην επανακτήσει την εξουσία η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ο Δήμαρχος κ. Καλαφατέλης, γιατί ούτε τους αρμόζει, ούτε τους αξίζει!

   (http://www.adk2010.com/23082013.html)

   Μπροστά σ' αυτά, οι δικές μου "βολές" είναι ...λαστιχιένιες.


   Όσο για την συμπαράσταση ενός δημάρχου στους συνεργάτες του, είναι κάτι παραπάνω από θεμιτή - είναι επιβεβλημένη. Η προβολή της όμως (για να δουν όλοι τι "ωραίος τύπος" είναι) μέσα από τα social media είναι που τα χαλάει - κι αποκαλύπτει ότι όλα γίνονται για το φαίνεσθαι.

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος2/9/13 2:24 μ.μ.

  Εκεί ήμουν και πάλι. Πού το είδες το πολιτικό γλείψιμο; Η προσφώνηση εγινε την 3η μέρα και όχι την 1η και αφορούσε την καλλιτεχνική ικανότητα του Π. Μπιτάκου. Είπε ότι είναι σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις ή κάτι τέτοιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που παρακολουθείς ανελιπώς τα πολιτιστικά δρώμενα!
   Όμως, όπως και πάλι λες ο ίδιος, τι δουλειά έχει το σε ποια παράταξη ήταν ή είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο προσφωνείς για τι καλλιτεχνικό του έργο;

   Βεβαίως, η προσφώνηση του Καρυστινού δεν περιορίστηκε μόνο στο παρόν, αλλά είχε και αναφορά στο μέλλον: "ούτε ξέρω αν στο μάλλον θα είμαστε στην ίδια παράταξη ή σε άλλη" - ή κάτι τέτοιο...

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος2/9/13 2:50 μ.μ.

  Η άλλη όψη. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συμπεριφορά για τις δημοτικές εκλογές τι προσδοκά? Δεν βλέπει ότι δεν τσουλάει το πράγμα? Ή μήπως επειδή δεν ταβάνε και οι άλλοι (Ζαμάνης, Κουριδάκης και λοιποί) νομίζει ότι θα μας τσουβαλιάσει? Τους δικούς του και αυτούς είναι ζήτημα αν τγους πάρει. Έτσι όμως δεν γίνεται δουλειά, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πλατιά συμπαράταξη και όχι πονηράδες και ιδιοτέλειες. Δεν είναι ώρα για τέτοια αλλιώς θα τρώμε στη μάπα τον περπινιάδη και οι ευθύνες της σημερινής αξιοματικής αντιπολίτευσης θα είναι τόσο μεγάλες που θα χρειαστούν πολλές τετραετίες για να ξεχαστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Επί τη ευκαιρία, παρατηρώ ότι δεν ακόμα υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση στο site του δήμου από την βραδιά κλασικής μουσικής το Σαββάτο το βράδυ στο Παλαιό Σταθμό Τρένου στον Διόνυσο.

  Καταλαβαίνω βέβαια ότι οι διεθνούς φήμης πιανίστες Τζένια Μανουσάκη και Χρίστος Παπαγεωργίου που έπαιξαν / θα έπαιζαν (έργα για δύο πιάνα των Ραχμάνιχωφ, Ντεμπυσσί, Μπραμς και Μιγιώ) δεν "τραβάνε" τόσο πολύ όσο ο τραγουδιάρης δήμαρχος.

  Αλλά, ούτε μια φωτογραφία ρε αδερφέ; Κανείς επίσημος δηλαδή δεν πήγε να τους ακούσει, ώστε να υπάρξει δελτίο τύπου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος2/9/13 5:33 μ.μ.

  Τελικά Δ/τσα μάλλον έχουν δίκιο κάποιοι που έχουν αρχίσει και σε παίρνουν στο ψιλό. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι. Από χτες έχω διαβάσει σχετικό κείμενο στο σάιτ του Δήμου, για την εκδήλωση με τους πιανίστες στον Διόνυσο με φωτογραφίες μάλιστα. Μόνο εσύ δεν το είδες. Ή δεν διαβάζεις προσεκτικά τα δελτία τύπου του δήμου ή διαβάζεις και γράφεις ότι θέλεις. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά και υπήρχε κείμενο (http://www.dionysos.gr/?q=node/2397)
   αλλά ήταν ΠΡΙΝ την εκδήλωση (Sat, 31/08/2013 - 01:40), όχι μετά και ήταν μόνο κείμενο, χωρίς καμιά φωτογραφία από την εκδήλωση.
   Ελπίζω τουλάχιστο, έστω κι αργά, τώρα που το κατάλαβες να προσθέσετε κάτι.

   Όπως βλέπεις φίλε μου, τα δελτία σας τύπου εγώ τα διαβάζω καλά.
   Το θέμα είναι αν εσείς μπορείτε να τα γράφετε λίγο πιο προσεκτικά...

   ΥΓ. Πώς το 'πες αυτό περί παραπληρόρησης;

   Διαγραφή
 31. Ανώνυμος2/9/13 6:05 μ.μ.

  Μα τόσο αγράμματος είσαι 5:33;
  Η ΔιονυσοΣκουφίτσα γράφει ότι, δεν υπάρχει όχι η προαναγγελία της εκδήλωσης αλλά δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση της και φωτό από την ίδια την εκδήλωση: ποιοι συμμετείχαν κλπ, κλπ.
  Στο τέλος, βέβαια, θα μείνετε με τις εκδηλώσεις σαν ενθύμιο μιας θλιβερής παρένθεσης στη ζωή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος2/9/13 6:09 μ.μ.

  Τελικά έχω δίκιο. Ή δεν διαβάζεις τα κείμενα ή γράφεις μόνο ότι σε συμφέρει. Διάβασε προσεκτικά όλο το παρακάτω κείμενο http://www.dionysos.gr/?q=node/2400

  Από χτες το έχω διαβάσει εγώ.

  Ποιος να γράφει τι ποιο προσεκτικά δεν καταλαβαίνω. Τελικά η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο εδώ μέσα. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος2/9/13 7:02 μ.μ.

  Εκτός από χορούς και πανηγύρια, τί άλλο έχει να επιδείξει ο άχρηστος;
  Πλήρης ανυπαρξία έργου, όπως αποκαλύπτουν τα Τοπικά Συμβούλια.
  Αλλά 9 μήνες έμειναν ακόμη και μετά θα κάνει παρέα στον Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Δεν είναι καθόλου αγράμματος ο (5.33) και (6.09) - κουτοπόνηρος είναι. Πριν όμως δούμε τι ισχυρίζεται, ας δούμε πώς λειτουργούν τα δελτία τύπου στο δήμο μας.

  Συνήθως κάθε εκδήλωση του δήμου προαναγγελεται με ένα δελτίο τύπου και (τις περισσότερες φορές) ακολουθεί ένα δεύτερο (διαφορετικό) δελτίο που αναφέρει τι έγινε.

  Εδώ όμως, ο "ανώνυμος" φίλος θέλει να πιστεψουμε ότι το δεύτερο δελτίο δεν ανέβηκε ξεχωριστά, ούτε σαν συνέχεια του πρώτου (μέσα στην ίδια ανάρτηση).
  Μας λέει ότι ανέβηκε στο τέλος του δελτίου τύπου που αφορά ένα άλλο έργο, το "Τουραντώ"!...

  Λίγο ασυνήθστο, δε νομίζετε; Πολύ δε περισσότερο, αν λάβει κανείς υπόψη ότι από πρώτη ματιά, η αναφορά αυτή δεν φαίνεται στο περιορισμένης έκτασης απόσπασμα που διαβάζει κανείς όταν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του δήμου!

  Αλλά ακόμα και ο τίτλος του κομματιού που τσοντάρανε εκ των υστέρων στην αναρτηση του Τουραντώ (Ποιοτική μουσική βραδιά με έργα πιάνο) , δεν είναι ούτε καν έστω με κεφαλαία γρλαμματα (για να ξεχωρίζει), αλλά με πεζά...

  (Χώρια που ο χαρακτηρισμός "ποιοτική" αυτομάτως το αντιδιαστέλλει με τις άλλες εκδηλώσεις - οι οποίες τι να υποθέσει κανείς ότι ήταν;)

  Γγι άλλη μια φορά, οι τύποι αυτοί πιάστηκαν πρόχειροι. Κι αντί να παραδεχθούν το λαθος τους, έσπευσαν να το καλύψουν - και πάλι πρόχειρα...

  Τι να πει κανείς; Κουτοπονηριές και βλαχοπαραγοντιλίκια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος2/9/13 7:53 μ.μ.

  Όλα 'ασυνήθιστα', 'πρόχειρα' και 'εκ των υστέρων' τα βρίσκεις Δ/τσα. Στα βλάχικα, που σου... αρέσουν, την λένε 'τσίπα' αλλά εσύ ούτε ...σήτα για τα κουνούπια δεν έχεις. Τσάμπα πήγε τόση διαφήμιση όλο το καλοκαίρι.
  Και αυτά τα κεφαλαία γράμματα τα έχεις κάνει γ@μ@τα που λένε και οι ...βλάχοι (για να ξεχωρίζουν). Να πεις ένα συγνώμη έκανα λάθος, δεν το είδα, δεν είναι κακό. Όλο εξυπνάδες και κουτοπονηριές. Συνέχισε γερά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/9/13 9:12 μ.μ.

   Μην τα μπερδεύετε παρακαλώ. Η σίτα για τα κουνούπια είναι ...έξυπνη!

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος2/9/13 8:08 μ.μ.

  Το γραφείο τύπου του Δήμου φταίει για όλα. Πρέπει στο εξής να βγάζει δύο δελτία. Ένα για την Δ.τσα όπου θα αναφέρει με κεφαλαία γράμματα και υπογραμμισμένα παρακαλώ, αυτά που θέλει να διαβάσει εκείνη μαζί με έναν πλοηγό δώρο και ένα για τον υπόλοιπο κόσμο. Άμα πετύχω τον Δήμαρχο σε καμία εκδήλωση θα του το πω Δ/τσα. Μείνε ήσυχη το μαρτύριό σου θα σταματήσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος2/9/13 8:38 μ.μ.

  Τι είναι αυτά που γράφεις Διονυσοσκουφίτσα; Έχεις ξεφύγει τελείως; Κάθεσαι και κάνεις ανάλυση στο πως είναι γραμμένο το δελτίο τύπου για να δικαιολογήσεις τη νέα σου γκάφα; Δεν έχεις ξανακούσει αλήθεια για ποιοτική μουσική; Πρέπει απαραίτητα να είναι σε αντιδιαστολή με μία άλλη που δεν έχει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά; Θα πρέπει να σε έχει πειράξει η ηλιοθεραπεία των διακοπών. Ειδάλλως χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές.
  Είπαμε κακός δήμαρχος ο Καλαφατέλης αλλά μην γράφουμε και χαζομάρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος2/9/13 9:07 μ.μ.

  Οι καλοπληρωμένοι γραφιάδες του καθεστώτος έπιασαν δουλειά σήμερα, μήπως και σώσουν το αφεντικό από ο βούλιαγμα.
  Να το ξαναπούμε να το εμπεδώσουν: επειδή πράγματι είναι βλαχο-κοινοτάρχης (δεν θα γίνει ποτέ δήμαρχος), όπως λέει κι ο φίλος μας ο Τσίπρας, μια θα είναι σε 9 μήνες νομοτελειακά η κατάληξη του, σαν του Ψωμιάδη και του Παπαγεωργόπουλου. Στα αζήτητα....
  Το ξέρουν καλά οι κονδυλοφόροι του και βάλθηκαν μήπως και περισώσουν κάτι από τα προνόμια τους.
  Αλλά το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Τώρα τον γνωρίσαμε από την καλή κι ευχαριστούμε, δεν θα ξαναπάρουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος2/9/13 9:38 μ.μ.

  Μου κίνησε την περιέργεια το σχόλιο σου Διονυσκοσκουφίτσα και έκανα μια απλή έρευνα στις "πληροφορίες εικόνας".
  Διαπίστωσα ότι οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί σαν ψηφιακά αρχεία δύο ώρες μετά την ώρα ανάρτησης του δελτίου τύπου του Τυραντώ!!! Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:41:53 μμ η πρώτη και στις 3:42:40 μμ η τελευταία και το Δ.Τ. ανέβηκε Sun, 01/09/2013 - 14:40)
  Δηλαδή, το πιθανότερο σενάριο δεν είναι ότι κατά λάθος έγραψαν το ρεπορτάζ σε λάθος μέρος, αλλά σκοπίμως το χώσανε όπως όπως εκ των υστέρων στη πιο πρόσφατη ανάρτηση που είχαν διαθέσιμη!!!
  Σαν τους απατεωνίσκους που το έκαναν χειρότερο. Για αυτό και ορύονται τώρα στα σχόλια τους οτι έκανες γκάφα. Απλώς τους έπιασες στα πράσα τους ανόητους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/9/13 9:46 μ.μ.

   διορθωση: οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί σαν ψηφιακά αρχεία μια ώρα μετά την ανάρτηση του δελτίου τύπου

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13 10:07 μ.μ.

   Ακόμη κι έτσι όπως τα λες φίλε να είναι, το δελτίο τυπου αναρτήθηκε την 1/09/2013 και η Διονυσοσκουφίτσα έκανε το κουτοπόνηρο σχόλιο στις 2/9/13 3.45 μ.μ.
   Οπότε τι τα θες τι τα γυρεύεις...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/13 10:18 μ.μ.

   Δεν χωράει καμιά αμφιβολία πλέον. Το γραφείο τύπου ανέβασε σε διαφορετικούς χρόνους το κείμενο και τις φωτογραφίες για να μπερδέψει την Διονυσοσκουφίτσα! Έχετε πολλή πλάκα τελικά.

   Διαγραφή
  4. Τπ σχόλιο του 9.38 μάλλον δειχνει τι έγινε. Αλλά πάλι. εδώ ισχύει το "ου με πείσεις καν με πείσεις".

   Διαγραφή
 40. Ανώνυμος2/9/13 9:43 μ.μ.

  ΔιονυσοΣκουφίτσα τσίμπησες κι έπεσες στην παγίδα της φρουράς του προεδράκου. Ετούτοι δεν ενδιαφέρονται βεβαίως για τα πολιτιστικά.
  Βλέπουν να τρίζει για τα καλά, πρώτη φορά από τις εκλογές, η καρέκλα τους και βάλθηκαν να αναστηλώσουν το profile του (τους) με κάθε τρόπο λές και απευθύνονται σε κουτορνίθια.
  Μια φορά μας έπιασαν κότσους, δεύτερη δεν έχει. Μια κλωτσιά κι έξω από δω αυτοί κι οι νεόκοποι Σύμμαχοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Σχόλια που φανερώνουν μεγάλο εκνευρισμό βλέπω.
  Μάλλον χάλασε η ..."ποιοτική" βιτρίνα κάποιων.
  Δεν πειράζει παιδιά. Προσπαθήστε περισσότερο την άλλη φορά.
  Ετοιμάζω ζόρκη ανάρτηση τις επόμενες μέρες.
  Καληνύχτα λοιπόν και καλή τύχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή