.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Καλάφι πρέπει να φύγει!
Ο Καλάφι πρέπει να φύγει.

Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Μας είπε ψέματα, ότι θα είναι μια ‘δυνατή αρχή’ με εντιμότητα και διαφάνεια, για να υφαρπάξει την εξουσία.

Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Πολλές αποφάσεις του έχουν απορριφθεί από τους ελεγκτές ως παράνομες και απαράδεκτες, ενώ εκκρεμούν εναντίον του δικαστικές υποθέσεις για κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση.

Πρέπει να φύγει, είναι ανίκανος. Δεν έκανε τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε, ούτε αντιμετώπισε όσα ο κόσμος έχει ανάγκη. Δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε καν τα έργα που βρήκε έτοιμα από τους προκατόχους του. 

Πρέπει να φύγει, είναι σπάταλος. Με τα λεφτά μας και χωρίς διαφάνεια, ταΐζει στρατούς συμβούλων, μελετητών, εργολάβων και πολιτικών φίλων του. 

Πρέπει να φύγει, είναι δειλός. Κρύβεται πίσω από το Μνημόνιο και τον Καλλικράτη για να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την απραξία του. 

Πρέπει να φύγει, είναι πραξικοπηματίας. Θέλησε να επιβάλει με το στανιό τους ανθρώπους του, καταστρατηγώντας θεσμούς και διαδικασίες. Μέχρι που ισχυρίστηκε ότι τα 19 ‘ναι’ ήταν περισσότερα από τα 21 ‘όχι’ για την εκλογή τους.

Πρέπει να φύγει, είναι φαρισαίος. Όταν οι αντίπαλοί του τον πιάνουν στα πράσα και τον καταγγέλλουν, τους κατηγορεί τον εμποδίζουν στο έργο του και ζημιώνουν τον τόπο. Αλλά όταν αυτοί δικαιώνονται, το κάνει γαργάρα.

Πρέπει να φύγει, είναι επικίνδυνος. Από τη μια χαρίζει δημόσια γη κι από την άλλη αγοράζει ακριβά ιδιωτική, φίλων του. Αντιμετωπίζει όλα τα θέματα στη βάση της προσωπικής του ατζέντας, εκτός θεσμών και νομιμότητας. 

Πρέπει να φύγει, είναι υποκριτής. Το παίζει φίλος των εργαζομένων, αλλά στη πράξη τους αδειάζει και τους μόνους που νοιάζεται είναι οι δικοί του που έχει βολέψει στον δήμο.

Πρέπει να φύγει, είναι βιτρίνα. Οι άνθρωποί του ασχολούνται μόνο με τις δημόσιες σχέσεις του, χωρίς να κάνουν τίποτα για να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο.

Πρέπει να φύγει, είναι συνωμότης. Έχει μια κλίκα από κολλητάρια και μυστικο-συμβούλους, εκτός πάσης λογοδοσίας κι ελέγχου, που καθορίζουν τι θα γίνει, πέρα από θεσμούς και πίσω από την πλάτη του κόσμου και της παράταξής του.

Πρέπει να φύγει, είναι κουτοπόνηρος. Λέει ναι σε όλους και καμώνεται πως τους ακούει και στο τέλος δεν κάνει τίποτα απ’ όσα δεσμεύεται, κάνει άλλα.

Πρέπει να φύγει, είναι βλαχοδήμαρχος. Κάνει μόνο για βαφτίσια και κηδείες, χτυπήματα στη πλάτη και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ενώ τα’ αμάξια του κόσμου αμάξια σπάνε στις λακκούβες που υπάρχουν παντού.

Πρέπει να φύγει, είναι ανάλγητος. Κι ενώ τίποτα δεν δουλεύει, αυτός παίζει τάβλι ανέμελος στα καφενεία και κερνάει στις ταβέρνες, τα μπαράκια και τα μπουζούκια για να κονομήσει ψήφους.

Πρέπει να φύγει, είναι ανδρείκελο. Εκτελεί χωρίς αντιρρήσεις αυτά που του λένε οι κύκλοι που τον στηρίζουν εδώ και 15 χρόνια. Μέχρι και δρόμους μέσα στο δάσος ανοίγει για πάρτη τους.

Πρέπει να φύγει, είναι αμοραλιστής. Χωρίς αρχές και αξίες, γυρνάει από κόμμα σε κόμμα και πουλάει τους συνεργάτες του χωρίς δεύτερη σκέψη, για να επιβιώσει ο ίδιος. 

Πρέπει να φύγει, είναι ολετήρας. Η διοίκησή του δεν είναι απλώς αναποτελεσματική, είναι καταστροφική.

Οι καιροί ου μενετοί. Ο Καλάφι πρέπει να φύγει!
Εδώ και τώρα!

38 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/9/13 11:50 π.μ.

  Προσθέτω με τη σειρά μου:
  Πρέπει να φύγει, είναι επίορκος. Πριν τρία χρόνια ορκίστηκε να προστατεύει και να διαφυλάττει τα συμφέροντα του Δήμου σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους.
  Τα συμφέροντα και το χρήμα του Δήμου τα είδαμε να ξεπουλιούνται όχι μονάχα μια φορά. Όσο για τους νόμους, τους "μεταφράζει" με τους συμβούλους και τους συνεργάτες του, όπως τον βολεύει κάθε φορά.
  Καλό φθινόπωρο
  ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/9/13 11:55 π.μ.

  Για να αναπνεύσει, επιτέλους, αυτή η πόλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος5/9/13 2:03 μ.μ.

  Για να αναπνεύσει αυτή η πόλη... πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν ασχοληθεί με την Τ.Α. τα τελευταία 20-30 χρόνια, έστω και για μία ώρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/9/13 7:32 μ.μ.

   Πολλά συγχαρητήρια στον φίλο-η για την πρόταση!!!Τελικά υπάρχει λίγο φώς....κάπου εκεί έξω...Αλλά! πρέπει να πάρουν σύντομα αποφάσεις.
   Το πρώτα βήμα είναι να απαντήσουμε στο εξής ερώτημα : Ποιός θα κάνει το πρώτο βήμα εναντίον τους??Και λέω εναντίον διότι δεν νομίζω να αφήσουν χωρίς (ΜΑΧΗ) την θεσούλα τους..

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος5/9/13 2:10 μ.μ.

  Πόσο να αντικρούσει κανείς τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς για τον καλαφατέλη. Εντάξει να μην τον λιώσουμε τον άνθρωπο αλλά πια ιδιότητα από αυτές δεν του ταιριάζει? Πιά απο αυτές να κόψεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/9/13 3:17 μ.μ.

  Είναι και αχάριστος.
  Γιατί ενώ του δώσαμε απλόχερα ένα 64%, το σπατάλησε αφρόνως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος5/9/13 3:38 μ.μ.

  Κουράστηκες πολύ Δ/Σ να βρείς τόσα επίθετα για τον Δήμαρχο? Αν ναι κάνε τον κόπο και δες γύρω σου να δεις πόσο του μοιάζουν όσοι θέλουν να τον διαδεχθούν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος5/9/13 3:46 μ.μ.

  Γιατί τοση υποκρισία κυριοι της Δ/τσας. Σε τι διαφέρουν όσοι επιζητούν να τον διαθεχθούν? Γιατί δεν ψάχνεις για νέο αίμα? Γιατι ψάχνεσαι με τους αποτυχημένους και τους στηρίζεις? Δεν τους είδες στην θητεία που λήγει? Πέσμου έστω και εναν απο αυτούς που υποστηρίζεις τι έκανε για την πόλη και εγώ θα σου πω χίλια μπρόβο. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά σε καφενεία δεν γυρίζεις? Δεν ακούς πως τους αποκαλούν? Ντρέπομαι να πω έστω και μια κουβέντα απο αυτές με τις οποίες τους στολίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε, μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι.
   Όχι, δεν γυρίζω σε καφενεία και ως εκ τούτου, δεν ξέρω πώς αποκαλούν αυτούς που αναφέρεις. Μπορώ όμως να φανταστώ, κρίνοντας από το λεξιλόγιο του "πρώτου ανδρός της πόλης"...
   Αλλά δεν αμφιβάλλω ότι είναι έτσι όπως λες, γιατί τα καφενεία είναι άλλωστε ο προνομιακός (ίσως και φυσικός) χώρος του ιδίου και των περισσοτέρων υποστηρικτών του.
   Κι εκεί εύχομαι να τον ξαναστείλουμε σε μερικούς μήνες. Γιατί μετά τις εκλογές, ούτως ή άλλως θα κααααάθεται!

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος5/9/13 5:23 μ.μ.

  Ποιός θα έρθει .Η προσπάθεια συνεύρεσης δυνάμεων (ΑΔΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΡΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) βρίσκει δυσκολίες στην κομματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τα θέλει όλα και τελικά θα πάρει αυτό που του αξίζει 10-15% και θα βγάλει κάποιους συμβούλους οι οποίοι αλήθεια τι θα κάνουν επανάσταση η θα τα αλλάξουν όλα.
  Να συνέλθετε φίλοι μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος5/9/13 6:09 μ.μ.

  Ξανάπιασαν δουλειά τα μυστριά των εξαπτέρυγων του προεδράκου, που βλέπουν κατάματα για πρώτη φορά πραγματικά να τρίζει η αμαρτωλή εξουσία τους.
  Και τολμούν οι αχρείοι να παρομοιάζουν όλους τους άλλους σαν τα δικά τους μούτρα. Βλέπετε, δεν διανοούνται ότι μπορούν να υπάρξουν άλλοι που δεν είναι σαν κι αυτούς.
  Και μόνη αυτή η ταραχή τους δείχνει ότι, τα δημοτικά πράγματα είναι σε καλό δρόμο.
  Και μια μεταχρονολογημένη ερώτηση:
  επειδή η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να κατατάσσει τον εν λόγω προεδράκο στο ανώτατο κομματικό της όργανο, έχει σκεφτεί να παραιτηθεί; Ή η προστασία και ασυλία, κυριολεκτικά, που του παρέχει αυτό το αξίωμα είναι τόσο μεγάλη, που αποδιώχνει κάθε τέτοια ιδέα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος5/9/13 7:53 μ.μ.

  Oι απαιτησεις είναι πολλές απο τους δημοκρατικούς πολίτες για να φύγει η χειρότερη δημοτική αρχή (παρέα) που μας έχει προκύψει στο δήμο μας. Δυστυχώς όμως ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάνε το καράβι αύτανδρο και για να διασωθούν οι σημερινοί και πιο άχρηστοι που έχουν γνωρίσει μέχρι σήμερα οι πόλεις μας. Και αν βουλιάξει τώρα το καράβι θα μείνει στο πάτο πολλές τετραετίες. Αυτό μόνο ας σκεφτούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος5/9/13 9:58 μ.μ.

  Δεν κατανοούν οι πολίτες την λογική της κομματοκρατίας στα πάντα.
  Δηλαδή πρέπει να πάρουμε την άδεια των κομμάτων μας για να συζητήσουμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση;
  Όσοι θέλουν να μείνουν πίσω ή απέξω, ΟΚ. Αλλά αναλαμβάνουν ακέραια την ευθύνη για άλλη μια φορά καταστροφικών επιλογών, όπως το 2010 που διακομματικά (μηδενός εξαιρουμένου) στήριξαν Καλαφατέλη και συγκυβερνούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό.
  Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση στους κομματικούς μηχανισμούς και ποσώς μας ενδιαφέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος6/9/13 9:06 π.μ.

  Αγαπητοί Φίλοι της Δ/Σ,

  Η αγάπη για τον τόπο μας και τα τόσα χαμένα χρόνια από όλους αυτούς που αναφέρεστε, οι οποίοι μόνο προβλήματα σώρευσαν, θα πρέπει να μας οδηγήσουν στη παρούσα συγκυρία εκτός των τειχών κομματικών, εγωιστικών ανταγωνισμών, μωροφιλοδοξιών και μικροσυμφερόντων.

  Η ανάγκη να βρεθεί ο αυριανός ταγός της Πόλης μας δεν μπορεί να είναι το μόνο ζητούμενο χρειάζεται να αναζητήσουμε πρώτα και κύρια εκείνο το δρόμο που θέλουμε και μπορούμε όλοι μαζί να τον βαδίσουμε, να ξεπεράσουμε αλληλέγγυοι τα όποια εμπόδια και τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα νέο όραμα, άστρο που θα μας οδηγεί ακόμα και στο σκοτάδι.

  Μέσα από αυτή την κοινή πορεία θα προκύψει και ο αυριανός Δήμαρχος της Πόλης μας που θα έχει αποδείξει, με την συμμετοχή του, τα επαγγελματικά του προσόντα και το έργο του, ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να αναλάβει τις τύχες της.

  Γι’ αυτό λοιπόν ας μην βιαστούμε να βρούμε πρώτα τον «αρχηγό» αλλά αυτά που μας ενώνουν, αυτά που θέλουμε για την κοινή μας ζωή στην Πόλη, για τις ξεχασμένες αρχές και αξίες αλλά και για τους νέους που τους έχουμε στείλει στα μπαρ και στα ξενυχτάδικα γεμάτους αδιαφορία για το μέλλον.

  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Πόλη μας αρκετές κινήσεις πολιτών ανοιχτές σε όλους ας αποφασίσουμε να σηκωθούμε επιτέλους από τον «καναπέ» και να συμμετάσχουμε και τότε είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε όχι μόνο να γυρίσουμε σελίδα αλλά επιτέλους να συναντηθούμε χωρίς προκαταλήψεις και όρους και να στείλουμε όλους αυτούς που είναι οι αίτιοι της σημερινής κατάστασης εκεί που τους αρμόζει.

  Π.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος6/9/13 10:39 π.μ.

  Πολλά LIKE στην παρέμβαση του Π.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος6/9/13 3:12 μ.μ.

  http://www.youtube.com/watch?v=8RnLsLBBqkY

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...
  ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος6/9/13 11:21 μ.μ.

  Πρέπει να φύγει! Γιατί σχεδιάζει να διεξαγάγει την προεκλογική του εκστρατεία με ΄τα λεφτά των δημοτών, μέσω του προϋπολογισμού του ΘΕΣΠΙ για το 2014, που ψήφισε πανηγυρικά χθες.
  Σε αυτόν αυξάνει κατακόρυφα τις δαπάνες για δημοσιεύσεις στις εφημερίδες, για την έκδοση αφισών και άλλου έντυπου υλικού σκοπεύοντας προφανώς το προεκλογικό 4μηνο μέχρι τις εκλογές να μας βομβαρδίζει με χορούς δήθεν και πανηγύρια. Στην πραγματικότητα να καλύψει τις προεκλογικές του ανάγκες κάτω από το τραπέζι, αφού είναι άσσος σε τέτοια κόλπα.

  Ας τα βλέπει αυτά η αντιπολίτευση στο σύνολο της, που ακόμη διϋλίζει τον κώνωπα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος7/9/13 12:22 π.μ.

  o διαβολογερος της Σταματας δεν ησυχαζει κατεστρεψε την Σταματα θελει να καταστρεψει και τον δημο μυριστηκε ψωμι, μπραβο δημαρχε για τις επιλογες σου ετσι θα παει αυτος ο τοπος μπροστα? κριμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος9/9/13 1:28 μ.μ.

  Κάποιοι σκεπτόμενοι τα παιδιά τους και το μέλλον τους σε τούτον εδώ το τόπο, παλεύουν να διορθώσουν τα κακά και τα βρώμικα. Υπάρχουν και οι αθεράπευτα αρωστοι που θέλουν να αρμέγουν το δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος9/9/13 6:39 μ.μ.

  Αν τον Καλαφατέλη μετά από μία πολυετή πορεία στα αυτοδιοικητικά η αντιπολίτευση έχει να του προσάψει αυτά που γράφουν οι παραπάνω φίλοι και κάτι άλλα που έγραφαν παλαιότερα για έναν δρόμο στο Κρυονέρι τον οποίο ΕΦΤΙΑΞΕ ως πρόεδρος της κοινότητας και εξυπηρετείται ο κόσμος, τότε τι να πω. Επειδή ξέρω τι ΔΕΝ φτιαχνόταν στον Δήμο που μένω από τον πρώην δήμαρχο, ο οποίος ήθελε να ξαναγίνει δήμαρχος όλου του νέου Δήμου, θα στηρίξω Καλαφατέλη. Και το ότι τραγουδάει και αθλείται, που κάποιοι τον κατηγορούν, για μένα δείχνει ότι έχει ταλέντο και ευαισθησίες. Συνέχισε δήμαρχε και μην ακούς κανέναν. Από τη ζήλια τους τα γράφουν όλα και γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα. Τους χάλασες τη μανέστρα και προσπαθούν να σε απαξιώσουν. Προχώρα μπροστά και μην τους δίνεις καμία σημασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος9/9/13 11:28 μ.μ.

  Να τον ψηφίσεις. Από εσένα φίλε 6.39 μμ δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Είσαι ολιγαρκής. Τη βγάζεις με "ταλεντάκια", με ένα τραγουδάκι, με λίγο μπασκετάκι, με λίγο ταβλάκι και γενικά με λίγα. Άσε εμάς που θέλουμε για το δήμο και τους πολίτες μας πιο πολλά να μην έχουμε τέτοιες "ευαισθησίες". Θα μας συγχωρέσεις αν δεν θέλουμε λακκούβες, υποκριτές, παράνομους και ολίγιστους. Θα μας επιτρέψεις να διεκδικήσουμε (και για σένα), κάτι περισσότερο.
  (Καταλαβαίνω ότι έχεις λόγους να μην πείθεσαι γιατί, που ξέρεις μπορεί, να είσαι και εσύ ένας από αυτούς που δεν θέλουν να χαλάσει "η μανέστρα" σας).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος10/9/13 11:19 π.μ.

  Στις ημέρες του ο δήμος ονομάστηκε, δικαιολογημένα, ο δήμος της λακκούβας.
  Αυτό τα λέει όλα. Πλήρης αδιαφορία για την καθημερινότητα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος10/9/13 9:06 μ.μ.

  Θεωρώ, όμως τώρα, υποχρέωση μου, επειδή η ώρα της κρίσης πλησιάζει, να βροντοφωνάξω, αυτό που, προσωπικά, έχω συνειδητοποιήσει, ότι για το καλό του τόπου, όλοι μας οφείλουμε, με την ψήφο μας, να θέσουμε τέρμα στη Δημοτική παρουσία του παραπάνω Κυρίου.

  Νίκος Αντάπασης, τοπικός σύμβουλος Διονύσου της Συμμαχίας για τον Πολίτη- δήλωση 10.9.2013

  Την ίδια ώρα που γράφονται αυτά, άλλα στελέχη της Συμμαχίας –οι κ.κ. Τσαλτούμη και Πουλίδας- συσκέπτονται με τους κ.κ. Καλαφατέλη και Παππά σε café της Δροσιάς.
  Ίσως να εξετάζουν πλευρές της συνδιοίκησης, ίσως να μελετούν την αυριανή συνεδρίαση της Διοίκησης της Συμμαχίας, ίσως, ίσως……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος10/9/13 9:26 μ.μ.

  ειναι σχεδον 70 χρονων και μυαλο δεν βαζει για χρονια πολλα ηταν στην σκια ενος αγραμματου κοινοταρχη στην Σταματα, τωρα ειναι το σκυλακι του Δημαρχου και διασυρεται καθημερινως σε ολοκληρο τον Δημο χωρις να τον ενδιαφερει, αλλα ποτε ειχε προσωπικοτητα! και αξιοπρεπεια! τον ενδιαφερει, μονο το αξιωμα του αντιδημαρχου τεχνικων υπηρεσιων αδιαφορωντας για την κατακραυγη του κοσμου προς το προσωπο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος10/9/13 10:42 μ.μ.

  Ρε που καταντήσαμε, παράγοντας και η Τσαλτούμη που για να γίνει δημοτική σύμβουλος, έπρεπε να μην αποδεχτούν ή να παραιτηθούν καμμιά δεκαριά που είχαν εκλεγεί πιο πάνω από αυτήν. Α ρε Συριζαίοι,Ζαμάνηδες, Κουρηδάκηδες, που θα κρυφτείτε εάν χαρήσετε τη νίκη σε αυτά τα απολειφάδια. Προς το παρόν όλοι σας κάνετε τα πάντα γιαυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος10/9/13 11:01 μ.μ.

  Κατά τα άλλα, ο κ. πρόεδρος (ισόβιος ελλείψει διαθέσιμου διαδόχου....) της Συμμαχίας κατακεραυνώνει τους πολίτες που του καταμαρτυρούν πρακτικές συνδιοίκησης με τον Καλάφι.
  Αναρωτιέται κανείς, εκείνοι οι έρμοι οι όροι που υποτίθεται είχαν βάλει για να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό, σε ποιο καλάθι αχρήστων κατέληξαν;
  Ποιον καροϊδεύετε, βρε μαυρογιαλούροι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος10/9/13 11:02 μ.μ.

  Και η οποία κα Τσαλτούμη, την επαύριο της ψήφου εμπιστοσύνης στον Καλαφατέλη μισο-έκλαιγε δήθεν για να δικαιολογηθεί για την ψήφο της.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος11/9/13 12:05 π.μ.

  Τι φταίει ρε παιδιά η Τσαλτουμη .!!! Γιατί δεν ζητάτε ευθύνες από τον Βορρια , την παπαναγιωτου και τους άλλους που ανάγκασαν τον Μπιτακο να παραιτηθεί για να γίνει Δημ σύμβουλος η Τσαλτουμη;;; Φυσικά μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Μπιτακος που παραιτήθηκε .!!!! Το κατέστρεψαν το παιδί γιατί κάποιοι φοβήθηκαν μήπως χάσουν την αρχηγία στην Συμμαχια.!! Τωρα ο Βορριας θα γίνει ο "Βενιζέλος " του Καλαφατελη ;;; Ε ρε ΦΟΥΚΑΡΑ πως κατάντησες.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/9/13 12:23 μ.μ.

   Καλά, μή βιάζεσαι εσύ....δεν αποκλείεται να δείς τον Π.Μ. υποψήφιο με τον Καλάφι ή αλλού.....νομαρχίες κτλ!

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος11/9/13 12:15 π.μ.

  Άμα πάρετε φωτιά εσείς οι Αγιοστεφανιώτες δεν σβήνετε με τίποτα,ε; Έχετε τόσα πολλά φυλαγμένα ο ένας για τον άλλο φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος11/9/13 11:59 μ.μ.

  Αν παρακολουθεί κάποιος τα διαδραματιζόμενα στα διάφορα συμβούλια μπορεί να ξεχωρίσει νέους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την διαφορά, σε σχεση με την λέρα που διοικεί τον δήμο. Με τυχαία σειρά ζητάω από τους, Ζαμάνη, Κουριδάκη, Φέρμελη, Μαγγίνα, Μπιτάκο, Λάσκαρη, Πέππα, Πολύζου, Κόκκαλη, Κωνσταντίνου, Θεοδώρου, Ζώτου κ.α. να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να αλληλοστηριχθούν, επιλέγοντας εναν επικεφαλή, προκειμένου να διοικηθεί ο Δήμος με νέο πνεύμα. Ευθύνη όλων μας είναι να αφήσουμε τους νέους ανθρώπους να αναπτύξουν δυναμική, να τους στηρίξουμε, αφήνοντας το παρελθόν και τα τόσα στραβά που κουβαλάει. Ο κάθε λογης παράγοντας ότι ήταν να δώσει το έχει δώσει. Εφτασε η στιγμή ανάληψης ευθυνών και ανατρεπτικών πρωτοβουλιών. Κόμματα, χρώματα και μηχανισμοί πρέπει να μπουν στο περιθώριο, ο κάθε δημότης έχει όλη την ευχέρια να εκφραστεί ηχηρά στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές. Εδώ είναι ο Διόνυσος, εδώ είναι τα χωριά μας, είναι τα σπίτια μας, τα σχολεία μας τα παιδιά μας, μην τα κάνουμε να ντρέπονται για μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/9/13 11:28 π.μ.

   Φωνή βοωντος......

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/13 9:19 π.μ.

   Κάποιοι από δαύτους συζητάνε, αλλά δεν βλέπουμε φως. Γιατί τόσο καθυστέρηση; ποιος είναι ο λόγος που δεν προχωρούν; ας γίνει κάτι καλό και ας καθυστερούν, οι νοήμοντες και οι αγωνιούντες για το καλό του τόπου δεν παρασύρονται από υποκείμενα σαν τον σημερινό δήμαρχο και το κατεστημένο που εκφράζει και εκπροσωπεί. Ο περισσότερος κόσμος ειναι αμέτοχος γι αυτό βρίσκουν ευκαιρία οι επιτήδιοι να κάνουν κουμάντο. Πάρτε την "μπάλα" και προσπαθήστε να νικήσετε τον αγώνα. Είναι "δημοτική" ευθύνη! ο κόσμος έχει ανάγκη το άλλο, το καθαρό, το τίμιο δεν αντέχει να το πίνουν το μεδούλι, γιατι την σάρκα του την φάγανε.

   Διαγραφή
 29. Ανώνυμος13/9/13 12:07 π.μ.

  Οι τοπικοί παράγοντες που συνωστιζόντουσαν στους αγιασμούς για να τους δει ο κόσμος δεν φοβήθηκαν μην φανε καμμια ντομάτα; Θλιβερή εικόνα καθε πικραμένος να στέκεται σαν γλάστρα για να τον δουν! ψηφίστε τους μη τους ξεχάσετε, είναι το μέλλον του τόπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος13/9/13 6:43 μ.μ.

  ΔΙΟΝ.

  οΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Βlog είσαστε γιά γέλια. Από πολιτικές αναλύσεις¨, από κοινωνικές αναλύσεις,είσαστε πολύ passe, όμως μας διασκεδαζετε,
  να είστε καλά, συνεχίστε λίγο πιό χυδαία , αν μπορείτε,
  ειναι ο μόνος τροπος έκφρασης που γνωρίζετε καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος14/9/13 9:11 π.μ.

  Θα θέλατε πολύ οι πομπές του σάπιου συστήματος Καλαφατέλη να περνούν απαρατήρητες ή εξ απαλών ονύχων, γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια.
  Εις μάτην. Μην ελπίζετε σε έλεος.
  Γι΄ αυτό και τσιμουδιά από εσάς, που είσθε του φαίνεσθαι
  και υπεράνω για τις πομπές που ζούμε εδώ και 3 χρόνια.
  Άξιος ο μισθός σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. O Kalafi έφυγε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει μια νέα προσπαθεια στο Δήμο. Καλη επιτυχία και εύχομαι επιτέλους ο Δημος να έχει τη Δημοτική αρχή που του αξιζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή