.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Καφωδείο – Ζυθεστιατόριο "Ο Διόνυσος"


Λοιπόν συνάδελφοι, παρακαλώ επιτέλους να προχωρήσουμε σε ψηφοφορία. Σουβλάκια ή πίτσα;

Είναι γνωστή - εδώ και καιρό και σε πολλούς - η χαμηλή στάθμη του δημοτικού συμβουλίου Διονύσου. Συχνά μάλιστα αναρωτιέμαι αν μπορεί να πέσει κι άλλο, πιο χαμηλά. Φοβάμαι όμως ότι ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο… Σ’ αυτό συνηγορούν τα όσα συνέβησαν στο (άθλιο) χθεσινό ΔΣ, που μόνο προσβολή μπορούν να χαρακτηρισθούν προς τους Πολίτες του δήμου, δημότες και κατοίκους. 

Αναδημοσιεύω το αναλυτικό ρεπορτάζ από την ‘Οδό Διονύσου’, που μ’ έβγαλε από τον κόπο να παραθέσω τα γεγονότα. Θα αρκεστώ, αργότερα, μόνο σε σχόλια.

Συνεδρίαση- κόλαφος του Δημοτικού Συμβουλίου!
Χτες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Τ. Καρασαρλής, ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Καλαφατέλης και όσοι από τους δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης και τους φίλα προσκείμενους σ’ αυτήν παρευρίσκονταν ακόμη στη συνεδρίαση, βλέποντας ότι κινδύνευαν να χάσουν ακόμη μια φορά τη μάχη για το Τεχνικό Πρόγραμμα, απέδειξαν στην πράξη για ποια τοπική Δημοκρατία μιλάμε στο Διόνυσο.
Με μια κίνηση- που δυστυχώς έχει προηγούμενο- ο Πρόεδρος, μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο, αποφάσισε και διέταξε «γιατί εγώ (σ.σ. !!!) κρίνω ότι έτσι είναι το σωστό για να λειτουργήσει ο Δήμος» να διακόψει τη συνεδρίαση λόγω του προχωρημένου της ώρας και να ορίσει αυθαίρετα τη συνέχειά της για σήμερα το μεσημέρι στις 12, αγνοώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και γελοιοποιώντας το δικό του θεσμικό ρόλο.
Στο άθλιο σκηνικό που στήθηκε χτες βράδυ στον Άγ. Στέφανο συνετέλεσαν μια σειρά από γεγονότα:
·  Η Οδός Διονύσου είχε ήδη επισημάνει πως στην Ημερήσια Διάταξη των 18 θεμάτων, το (φλέγον) Τεχνικό Πρόγραμμα ήταν τελευταίο και καταϊδρωμένο. Αυτό, μαζί με την έναρξη της συνεδρίασης στις 7 το βράδυ, συνηγορούσαν στη σοβαρή πιθανότητα η συνεδρίαση να μην ολοκληρωθεί σε μια μέρα και να διακοπεί για σήμερα.
· Στις επανειλημμένες εκκλήσεις δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας – αλλά και ανεξάρτητων- να προταχθεί το Πρόγραμμα, για να γίνει εγκαίρως μια ουσιαστική συζήτηση πριν τη φυσιολογική κόπωση αλλά και αποχώρηση μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος κώφευσε χαρακτηριστικά.
· Προτάχθηκε αντιθέτως ο Κανονισμός Καθαριότητας και Προστασίας του Περιβάλλοντος- πρόταση που έγινε από πολλούς δημοτικούς συμβούλους, μια που παρευρίσκονταν πολλοί κάτοικοι και δημότες  (σ.σ. και ψηφοφόροι;) από το Κρυονέρι, διαμαρτυρόμενοι για κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους, θέμα που εμπίπτει στον Κανονισμό.
· Ανέχτηκε ο κ. Καρασαρλής να μετατραπεί σε ταβερνείο η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από μέλη του Σώματος που είχαν απλώσει τις παραγγελίες τους για σουβλάκια και αναψυκτικά στα πίσω έδρανα και απολάμβαναν το δείπνο τους μεταξύ τοποθετήσεων και ψηφοφοριών.
·  Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρχε διάχυτη η αγωνία από πλευράς Διοίκησης για τα «κουκιά» που αυξομειώνονταν. Και όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε φανερό πως η Δημοτική Αρχή πιθανόν να υφίστατο και νέα ήττα για το Τεχνικό Πρόγραμμα, μετά από ένα μπαράζ συνεννοήσεων μεταξύ του Δημάρχου, στελεχών της Διοίκησης, του Προέδρου αλλά και εξωθεσμικών παραγόντων, αποφασίστηκε από τον Πρόεδρο η διακοπή της συνεδρίασης για σήμερα, με το Δήμαρχο να αποχωρεί βιαστικά από την αίθουσα σαν κυνηγημένος.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο κ. Καρασαρλής σε συνθήκες κρίσης και πίεσης «αποφασίζει και διατάσσει» δίκην δικτατορίσκου (σ.σ. την προηγούμενη φορά που έπραξε το ίδιο, η Περιφέρεια του «υπενθύμισε» πως οι 21 ψήφοι είναι παγίως περισσότερες από τις 20…), είτε λειτουργεί ως άθυρμα του Δημάρχου και μερίδας της Διοίκησης.
Η ευθύνη για τη χτεσινοβραδινή εξέλιξη βαρύνει όμως εξίσου και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του Δήμου: Η ανοχή- αν όχι συμμετοχή- τους στην αυθαιρεσία του Προέδρου και του επικεφαλής τους, οδήγησε στην ευτέλεια και την απαξίωση του θεσμού που υπηρετούν. Οι μεμονωμένες χλιαρές διαμαρτυρίες  τους στο περιθώριο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι για τη σιωπή τους.
Σε κάθε περίπτωση η χτεσινή μεθόδευση- κόλαφος για την τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας- αποδεικνύει πως η Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας στο Διόνυσο ήταν για τα πανηγύρια και μόνο. Και δείχνει ξεκάθαρα πώς ακριβώς εννοεί ο κ. Καλαφατέλης και η Διοίκησή του την «πολιτική ανοιχτών οριζόντων κι εξωστρεφούς συμπεριφοράς» και τη «δημοκρατία που τολμά, αναγνωρίζει τα λάθη, τα διορθώνει και προχωράει μπροστά».
 Μη χέσω…

35 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/10/13 11:59 π.μ.

  Μπάμπη, 2 μπύρες παρακαλώ στο 3.

  Τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν έχει προηγούμενο.
  Κύριοι της αντιπολίτευσης, που είστε πλειοψηφία πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο, κόψτε το λαιμό σας κυριολεκτικά, να φύγει τάχιστα το απόστημα που μας ντροπιάζει κι εξευτελίζει καθημερινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος30/10/13 1:00 μ.μ.

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΙΤΑΚΟΥ. ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος30/10/13 4:15 μ.μ.

  Φίλε, άσε τα κόλπα, ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα.
  Πάμε παρακάτω.
  Το σενάριο είχε ρίξει στην πιάτσα πριν από μήνες η Συμμαχία και αργότερα ο Ίσσαρης.
  Δεν μασάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος30/10/13 5:11 μ.μ.

  Λοιπον μετραμε: Καλαφατελης, Ζαμανης, καποιος συριζαιος, Κουριδακης, Πεππας, Βορριας (Μπουσμπουρας), Κοροβεσης, καποιος Λασιτης. * μεχρι τωρα. Καλα παμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος30/10/13 6:19 μ.μ.

  Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηϊας.
  Ούτε τα άθλια φθηνά κόλπα των στυλοβατών του θιάσου,
  που θα βουλιάξει αύτανδρος συμπαρασύροντας στο βυθό πρωταγωνιστές και κομπάρσους αυτής της κακοπαιγμένης παράστασης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος30/10/13 6:22 μ.μ.

  Όταν παίρνουν φόρα
  Φόρα κατηφόρα
  Ο Θεός ο ίδιος
  Δεν τους σταματά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος30/10/13 6:29 μ.μ.

  Κεραυνοί και εξ ιδίων σήμερα για τις κατατμήσεις του τεχνικού προγράμματος και τις χωρίς πρακτικό αντιμρυσμα μελέτες για να μοιραστούν προεκλογικά λεφτ´α στους ημετέρους ...
  Τελικά βεβαίως όλα τα προβατάκια μπήκαν στη στρούγκα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος30/10/13 6:49 μ.μ.

  Καλά το λες, "όλα τα προβατάκια μπήκαν στη στρούγκα", παρά το όσα λένε χαμηλόφωνα δεξιά-αριστερά (μην τους ακούσει ο βοσκός).
  Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς, που μερικοί ψάχνονται μήνες τώρα αν τους βγαίνουν τα κουκιά να κατέβουν (Πέππας);
  Τίποτα απολύτως. Κατώτεροι των περιστάσεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος30/10/13 7:49 μ.μ.

  Και άλλοι πολλοί! Σακελλαρίου, Ποτίδης, Παπαχαρτοφύλης, και βεβαίως βεβαίως Ρόιδης ο διαβολοσυνεταίρος, Ισαρης ο παρ´ ολίγον περιπτερας, κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος30/10/13 7:53 μ.μ.

  Όλος ο θίασος επί σκηνής.
  Θα μείνει στην τοπική ιστορία αλλά και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σαν ανέκδοτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος30/10/13 8:53 μ.μ.

  Eκτός εαυτού και πολύ μακριά από το ρόλο του ο τραγικός , Κρυονεριώτης και αυτός, πρόεδρος του Δ.Σ. Σήμερα στο μεσημεριανό συμβούλιο αντί αυτοκριτικής τα έβαλε με τη Βάσια Κοροβέση. Πήρε όμως απαντήσεις από όλους. Αϊ στο διάολο αυτοί δεν έχουν καμμία σχέση με τη δημοκρατία. Χουνταίοι και θλιβεροί στους ρόλους τους. Αποφασίζουμε και δατάσσουμε. Τραγικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος30/10/13 8:57 μ.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος30/10/13 9:13 μ.μ.

  Τι εγεινε με το περιπτερο του παιδιου θα του το δωσουν η τζαμπα ψηφιζε μεχρι τωρα αλλα μαθενω και στα σπιτια που παει για ψηφους τρωει κατι πορτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος30/10/13 11:31 μ.μ.

  Και σήμερα το ίδιο μπάχαλο στο κατ΄ όνομα "Δημοτικό Συμβούλιο" Διονύσου.
  Κρίμα που χθες και σήμερα απουσίαζαν οι κάμερες, ώστε να αποθανατιστούν τα γεγονότα και να τα βλέπουν μελλοντικά, όπως βλέπουμε σήμερα τον Μαυρογιαλούρο.
  Και να τα φάσκελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος30/10/13 11:59 μ.μ.

  Mέγας καραγκιοζάκος ο Τασούλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος31/10/13 7:01 π.μ.

  Δήμαρχος, πρόεδρος ΔΣ, Σακελαρίου, περιπτεράδες, καταπατητές και λοιποί είναι της... πεφωτισμένης δεξιάς. Καλά ο Σακελαρίου που έχει κάνει και δήμαρχος δεν ντρέπεται με τόση ξεφτύλα των θεσμών? Αλλά τι μπορείς να ζητάς απο κάποιους σαν και αυτούς που δεν τους νιοάζει πως θα τους γράψει η ιστορία πρά μόνο πως θα κάνουν τις δουλίτσες τους? ( Και από κοντά σε όλους αυτούς βέβαια και δηλωμένοι χουτντικοί αλλά και ο Θανασάκης ο Ροίδης, ο... Συριζαίος).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος31/10/13 9:56 π.μ.

  Πολύ φοβαμαι ότι αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτε. Καληνύχτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος31/10/13 11:15 π.μ.

  μήπως θυμάσαι διονυ, την κόκκινη γραμμή που ειχε βάλει ο νικη και η παρέα του, για τον στέλιο κορο!!!
  Την έσχισε ο ζυγούνας την περασμένη πέμπτη το βράδι,και διάβηκε το κατωφλι του.
  εκείνος πήγε στον κορο!!! τον μεγάλο, δεν πήγε ο κόρο !!! σε αυτόν.
  φαίνεται δυσκόλεψαν πολυ οι καιροί.

  ο στελλάρας ως μεγαλόψυχος κολάει παντού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/10/13 3:39 μ.μ.

   Η πληροφορία σου είναι αληθινή. Πολλές ζυμώσεις γίνονται μεταξύ "διαβολάκων".
   Με ανησυχεί όμως που γέρνεις λίγο απ´ τη πολλή (επιτηδευμένη;) μαγκιά. Χώρια που υποψιάζομαι ότι θα ξεκινήσει καινούριος γύρος με καλαμπούρια. Ας είναι. Στο κάτω κάτω η βδομάδα φεύγει κι ο Στέλιος έρχεται.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/13 5:38 μ.μ.

   Άκουσε μικρέ!

   Με τον Στ.Κορ. όχι πολλά πολλά. Ο άνθρωπος είναι εγγύηση.

   Τι νόμιζες; Θα τον άφηναν έτσι να παίζει μόνος με τα lego του στην παιδική χαρά;
   Πήγαν μαζί και τα άλλα παιδάκια, φέραν και τα κουβαδάκια τους και έφτιαξαν μια ωραία ατμόσφαιρα.

   Διότι, πώς να το κάνουμε; Άλλο τα κουβαδάκια, άλλο τα lego!

   Και ο Στ. Κορ. δεν παίζει απλά με τα lego... ΕΙΝΑΙ LEGO!!!

   Φαντάσου τώρα τί είναι οι άλλοι!!! Που υποτίθετε είναι οι αφρόκρεμα του σύριζα. Φαντάσου για να να πηγαίνουνε με τον Στ. Κορ. τι αυτογνωσία έχουνε!!! Αλιμονο μας!!!

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος31/10/13 3:17 μ.μ.

  Πασπαρτού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος31/10/13 3:35 μ.μ.

  που φτασαμε να μιλαμε παλι για τον κορο...τοοοσο κατω;.....σαν αυτο που συμβαινει τωρα που συζητανε για Σημιτη προεδρο δημοκρατιας! ΝΤΡΟΠΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος31/10/13 5:31 μ.μ.

  Φίλη δ/σ

  οι διαρρέουσες φήμες περιγράφουν την τριμελή ομάδα των αποπεμφθέντων από τον κ. Καλαφατέλη (τον κ. Ζυγούνα, τον κ. Σπηλιώτη και την κ. Φέρμελη) ως εκφράζουσα την ιδεολογική καθαρότητα των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

  Και αυτό είναι απολύτως σεβαστό και επαινετό. Ιδίως όταν προτάσσεται έναντι οιασδήποτε στανικής δημιουργίας ετερογενών μειγμάτων με σκοπό την άλωση της δημαρχίας (όπως απέδειξε η πρόσφατη αποστασιοποίηση τους από την απόπειρα που ξεκίνησε με την "πρόσκληση ελπίδας").

  Πληροφορούμαι από τις αναρτήσεις σου ότι προσέγγισαν τον κ. Στ. Κοροβέση.

  Αν αληθεύει η είδηση, τότε...

  "Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
  Μέσα στη Φόρντ ένα βράδυ μαγικό!
  Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
  Έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό"

  Αναλυτής εκ Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος31/10/13 11:13 μ.μ.

  Η λύση είναι απλή αλλά κάποιοι έχουν μυωπία. Στέλιο ξύπνα. Αυτοί δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα. Κουβέντες πολλές αλλά απο τηγανίτα τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος1/11/13 2:20 μ.μ.

  Όταν λείπει ο Στέλιος, χορεύουν τα ποντίκια. Τόσο πολύ σας πόνεσε η επιστροφή του προεδρικά, καλαφικά γατάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος1/11/13 3:51 μ.μ.

  Πόσο φθηνό το κατάντησες το Μπόκ Δ/τσα? Ειναι η τελευταλια φορά που σχολούμαι μαζί σου. Ντροπή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος1/11/13 7:07 μ.μ.

  Οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις οδηγούν πολλές φορές σε συμφωνίες με ανταλλάγματα προσωπικά, παραταξιακά κομματικά. Τα ίδια και τα ίδια μια ζωή, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος..... Ας βρεθεί κάποιος να πει την αλήθεια, να μην κάνει συμφωνίες και ρουσφέτια να έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Η αξία και η αποτελεσματικότητα δεν μπορεί να βασίζεται σε προσυμφωνημένες και στημένες διαδικασίες. Οι όποιοι θέλουν να εκτεθούν να το κάνουν χωρίς να περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν οι διαβουλεύσεις. Προχωράτε μπροστά μην κοιτάται τι κάνουν οι παλαιοκομματικοί, οι ξεπερασμένοι και οι αρτηριοσκληρωτικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος1/11/13 8:05 μ.μ.

  Τη γραμμή την χάλασε και ο Ζαμάνης. Χθες μίλαγε με τον Σ.Κ. σε καφετέρια στον Αγ. Στέφανο. Κάτι ανώνυμοι με αυτά και μαυτά χαλιούνται. Κόκκινη στους συριζαίους λοιπόν και κόκκινη κάρτα και στον Ζαμάνη από τον ανώνυμο γίγαντα που βλέπει τον πρώην δήμαρχο και στον ύπνο του. Καλά εσείς ηλήθιοι γιατί μιλάτε μαζί του. Έχετε την έγκριση του ανώνυμου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος2/11/13 11:23 π.μ.

  Βεβαίως και έχεις απόλυτο δίκιο 7:07 μ.μ. Και τουλάχιστον από ότι ακούγεται εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η παράταξη που θα κάνει τι διαφορά όντας τύποις και ουσία μακρυά από όσα αναφέρεις και κοντά στα προβλήματα των πολιτών γιατί την απαρτίζουν συμπολίτες μας από την διπλανή μας πόρτα και όχι από "σόγια", κόμματα και συμφέροντα οικονομικά ή άλλα.

  Χρειάζεται τότε όλοι εμείς που κάνουμε τις ίδιες διαπιστώσεις για την σημερινή κατάσταση να τους στηρίξουμε και κυρίως να σηκωθούμε από τον καναπέ που καθόμαστε τόσα χρόνια...

  Ο Συμπολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος2/11/13 2:33 μ.μ.

  Θα ανακοινωθεί φίλε 7:07. Η ενορχηστρωμένη επίθεση των καλαφικών στη Βάσια ανάγκασε το Στέλιο να σπάσει τη σιωπή του. Έστω και αργά θα τον ακολουθήσουν αυτοί που πρέπει. Ο Στέλιος ξέρει να συνγχωρει γιατι είνε για το καλό του τόπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος2/11/13 11:44 μ.μ.

  Είναι ιδιαίτερα θετική η κινητικότητα που αναπτύσσεται εντατικά για την απομάκρυνση του σημερινού συστήματος εξουσίας, που ταλαιπωρεί την πόλη και το δήμο.
  Ο μόνος που ανησυχεί γι΄ αυτήν -και δικαίως- είναι ο μέγας μάγιστρος του καθεστώτος.
  Εμείς οι υπόλοιποι αγωνιούμε κι ελπίζουμε για την επιτυχία των προσπαθειών, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος3/11/13 10:18 μ.μ.

  Κάθε μέρα που περνάει έτσι φέρνει τη συμμορία του καλάφι πιο κοντά στη νέα νίκη. Λύσεις υπάρχουν αρκεί όμως να ξεθολώσει κάποιων το μυαλό και να μην επιμένουν σε λογικές ήττας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος6/11/13 8:02 π.μ.

  Ο καλαφατέλης πρέπει να φύγει, είναι ντροπή για τον τόπο και τα παιδιά μας. Θα φύγει όταν αποφασίσει ο δημότης ότι θέλει να ζει σε περιβάλλον, αξιοκρατίας, διαφάνειας, ασφάλειας, πολιτισμού,ανοιχτών διαδικασιών και προοπτικής. Το υφιστάμενο σύστημα διοίκησης του Δήμου, είναι ακριβώς το αντίθετο, αυτοί που θα το αλλάξουν είναι οι πολίτες που έχουν την ευαισθησία, την αποφασηστικότητα, την ειλικρίνεια να δώσουν ότι καλύτερο έχουν για τον τόπο τους. Ο δήμος χρειάζεται ανθρώπους της, προσφοράς, σοβαρότητας, συντροφικότητας, με γνώσεις, άποψη και όχι να αρμέγουν και να ζουν από τα χρήματα των δημοτών, τα οποία κάποιοι άλλοι στο παρελθόν φρόντισαν να εξοικονομήσουν. Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι πλέον ανάγκη, δεν είναι προβολή και ματαιοδοξία. Το αύριο του τόπου απαιτεί άλλη αντίληψη και δυναμική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/11/13 5:11 μ.μ.

   ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΓΙΑ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ , ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥς , ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

   Διαγραφή
 32. Ανώνυμος7/11/13 11:13 π.μ.

  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

  ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ.

  Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή