.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Λίγο πριν την τελική ευθεία

Ελάχιστα 24ωρα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, το προεκλογικό σκηνικό δείχνει να έχει μορφοποιηθεί σημαντικά, σε σχέση με την ‘κινούμενη άμμο’ που ήταν πριν από ένα μήνα.
Έχοντας κερδίσει τη μάχη της κατάρτισης του ψηφοδελτίου, ο Δ. Ζαμάνης φαίνεται να παίρνει ήδη το προβάδισμα από τον Γ. Καλαφατέλη. Οι λόγοι που συνηγορούν σ’ αυτή την εκτίμηση είναι:

-   Η στήριξη από πολλούς τοπικούς παράγοντες και ανθρωποβοσκούς, που πιστοποιείται από την συμμετοχή των ιδίων ή των εκλεκτών τους στο ψηφοδέλτιο των Ανοικτών Οριζόντων,
-   Η συνεργασία με ανεξάρτητες κινήσεις (Δημιουργική Ομάδα Διονύσου, Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου), που συμμετέχουν κι αυτές με υποψηφίους τους και 
-   Η προσχώρηση ομάδων στελεχών και παραγόντων, που παραδοσιακά περιμένουν την τελευταία στιγμή να δουν πού γέρνει η πλάστιγγα και τοποθετούνται με τον αναμενόμενο νικητή.
Βεβαίως, το αντίτιμο της εξασφάλισης προβαδίσματος – απ’ τον πρώτο κιόλας γύρο –έναντι του Καλαφατέλη, είναι ο (ορατός πλέον) κίνδυνος μετατροπής των ‘Ανοικτών Οριζόντων’ σε ‘Ενωτική Πρωτοβουλία Νο 2’. Αν και το ενδεχόμενο αυτό δεν φαίνεται να τρομάζει τον ίδιο τον Ζαμάνη, προβληματίζει σοβαρά κάποιους άλλους. Θα μπορέσει ως νέος δήμαρχος (εφόσον φυσικά εκλεγεί):
-   να συμβιβάσει τις αποκλίνουσες αντιλήψεις που υπάρχουν στο (κατά βάση κεντροδεξιό) ψηφοδέλτιο και τις φιλοδοξίες που θα εκδηλώσουν επιτυχόντες και μη μετά τις εκλογές;
-   να  προχωρήσει στις απαραίτητες τομές για το ‘νοικοκύρεμα’ και στο άνοιγμα στην κοινωνία και την αντιπολίτευση, όπως έχει υποσχεθεί;
-   να εμπνεύσει – ή έστω να πείσει - το προσωπικό του δήμου να λειτουργήσει σε μια αξιοκρατική και παραγωγική βάση;
Τα δύσκολα φαίνεται να έρχονται για τον συνδυασμό αυτό μετά την διαφαινόμενη επικράτησή του.

Στο στρατόπεδο Καλαφατέλη, τα δεδομένα διαψεύδουν τις (αρχικές) προσδοκίες του ίδιου και των συνεργατών του. Σε Διόνυσο, Δροσιά, Σταμάτα και Ροδόπολη αναμένεται Βατερλώ, καθώς βασικά στελέχη του 2010 κατεβαίνουν με άλλες παρατάξεις ή απέχουν πλήρως. Σε Άγιο Στέφανο και Άνοιξη οι μεταγραφές δεν αντισταθμίζουν επ’ ουδενί τις σοβαρές απώλειες από τις αποχωρήσεις. Ακόμα και μέσα στο χωριό του, το Κρυονέρι, υπάρχουν ενδείξεις για μια ‘βουβή ψήφο’ διαμαρτυρίας, που θα τον γκρεμίσει πολύ κάτω από το 75% της περασμένης φοράς.
Μοναδική λοιπόν διέξοδος για τον απερχόμενο δήμαρχο ήταν η εξ ανάγκης ‘ανανέωση’ της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με κάποια νέα πρόσωπα, που ταυτοχρόνως συμπλήρωσαν και το ψηφοδέλτιο... Με το πρόσχημα όμως αυτό, ορισμένα βασικά στελέχη απαίτησαν να μπουν ως υποψήφιοι και κάποιοι συγγενείς τους, προκειμένου να ‘πάρουν θέσεις’ ενόψει της επόμενης μέρας –οι ανταγωνιστικές όμως αυτές κινήσεις επιδεινώνουν κι άλλο σοβαρά το ήδη βεβαρυμμένο εσωτερικό κλίμα.
Όπως θα φανεί καθαρά τις επόμενες τρεις βδομάδες, ο Καλαφατέλης είναι ήδη ‘καμένο χαρτί’. Και τότε, οι λήπτες των (προεκλογικών) υποσχέσεων θα καταλάβουν ότι αυτές θ’ αξίζουν (μετεκλογικά)  όσο και μια ακάλυπτη επιταγή. Κι είναι πολύ πιθανό τις κρίσιμες τελευταίες μέρες να υπάρξει ένα τσουνάμι που θα ρίξει ακόμα πιο χαμηλά το ποσοστό του.
Κι αν δεν ήταν η στατικότητα της τρίτης δύναμης, είναι αμφίβολο αν θα περνούσε στον δεύτερο γύρο…
Στην παράταξη της ‘Ανατροπής’ του Γ. Ζυγούνα, διαπιστώνει κανείς μια έλλειψη δυναμικής. Το (περιορισμένης έκτασης) ψηφοδέλτιο δείχνει να συναντά δυσκολίες διείσδυσης σε στρώματα ψηφοφόρων πέραν του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, παρά το ότι οι προγραμματικές θέσεις για τον Πολιτισμό και την Κοινωνική Συνοχή παρουσιάζουν ενδιαφέρον – αλλά όχι και στοιχεία ανατροπής – δεν έτυχαν της ενδεδειγμένης προβολής. Δυσκολία προβολής παρουσιάζουν κι άλλες δράσεις της παράταξης, που (προς το παρόν) επιλέγει τις συγκεντρώσεις στα γραφεία της, ενώ (θεωρητικά) θα περίμενε κανείς να μπορεί να κινητοποιεί περισσότερο και ευκολότερα τον κόσμο της.
Οι δυσκολίες αυτές και η εν γένει στατικότητα που επικρατεί, μοιάζει σαν η παράταξη, παρά τις καταγγελίες της, να έχει αποδεχθεί τη θέση (και τον ρόλο) που της δίνουν τα όποια γκάλοπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε καμιά απ’ τις περιοχές που υπολόγιζε να έχει μεγάλη δύναμη (Άνοιξη, Άγιο Στέφανο, Δροσιά και Διόνυσο) δεν μπορεί να πάρει κεφάλι.
Αν δεν ανατρέψει τον ίδιο τον εαυτό της, η ‘Ανατροπή’ ίσως τελικά θα περιοριστεί σε τρεις μόνο συμβούλους.
Σοβαρότερα προβλήματα δείχνει να έχει η Νέα Πνοή, η αρχική (διαδικτυακή) δυναμική της οποίας φαίνεται να έχει ξεφουσκώσει - ιδίως μετά την επιβεβαίωση ότι είναι δημιούργημα της ‘Συμμαχίας’, που αποφάσισε να την φτιάξει μετά την αποτυχία των συζητήσεών της με τις άλλες παρατάξεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η ‘Νέα Πνοή’, παρά τις εξαγγελίες περί συναίνεσης και συνεργασιών, δεν συναντήθηκε ποτέ με καμιά από τις άλλες παρατάξεις – ίσως γιατί η ‘μαμά’ το είχε ήδη προσπαθήσει…
Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα της παράταξης είναι ο κυβερνητισμός, που ξεχειλίζει από παντού. Αρκετές θέσεις της (πχ για την ‘ανάπτυξη’) είναι κολλάζ παλιών συνταγών (που αποδείχθηκαν στη πράξη κίβδηλες ή αναποτελεσματικές) με όψιμη ‘συμμετοχική’ φρασεολογία. Το σημαντικότερο όμως είναι η διαδρομή του ίδιου του Π. Μπιτάκου, που μοιάζει εξωπραγματική για έναν κοινό θνητό: παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται στην (κρατική) Αγροτική τράπεζα, κάνει την πρακτική του στο Υπουργείο Εξωτερικών, στα 25 του γίνεται αντιδήμαρχος χωρίς καμιά προηγούμενη εμπειρία, κατόπιν, με την απώλεια της (δημοτικής) εξουσίας πηγαίνει στρατό και ταυτοχρόνως κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές, και τώρα εξασφαλίζει συνέντευξη στην (κυβερνητική) επίγονο της ΕΡΤ…
Πώς μπορεί άραγε ένα ‘παιδί του κομματικού - κυβερνητικού σωλήνα’ να νιώσει τα προβλήματα ενός άνεργου νέου και να υπερασπίσει τις ανάγκες όσων την ψήφο ζητά;
Η περιορισμένη όμως απήχηση της παράταξης φαίνεται κι από την δυσκολία της να συγκροτήσει ψηφοδέλτια στις μισές και πλέον περιοχές του δήμου. Κι όποια μέχρι τώρα ανακοινώθηκαν, αποτελούνται από παλιούς (και γηραιούς) ‘Συμμαχίτες’ του βαθέος ΠΑΣΟΚ και (νεαρότερα) μέλη ενός σκληρού και μαχητικού ακροδεξιού πυρήνα με κέντρο την Άνοιξη.  Το μόρφωμα της Νέας Πνοής - ‘παρά φύση συμμαχία’ θα το ονόμαζαν οι πρώτοι εξ αυτών σε άλλες εποχές - είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να διατηρηθεί και μετά τις εκλογές, όταν η κάθε πλευρά θα φανερώσει την πραγματική στρατηγική της και θα πρέπει να μοιράσουν τους (όλους κι όλους) δυο συμβούλους που φαίνεται ότι θα βγάλουν.

Τέλος, στην όχθη της Λαϊκής Συσπείρωσης, αν και τα πράγματα είναι αρκετά καθαρά, δεν επιτρέπουν (ακόμα) την εξαγωγή βάσιμων εκτιμήσεων. Η παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ –είναι η μόνη που δεν κρύβει την πολιτική της προέλευση – έχει επιλέξει μια δική της προεκλογική τακτική. Αν και μπήκε τελευταία στον προεκλογικό στίβο, τις τελευταίες μέρες εμφανίζει μια έντονη δραστηριότητα.
Χωρίς πολλές ανακοινώσεις, δελτία τύπου και social media, επικεντρώνει στις ανοικτές συγκεντρώσεις στις γειτονιές, στις συσκέψεις με φορείς και στη δουλειά σπίτι με σπίτι και πρόσωπο με πρόσωπο. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει και σε κάποια ανοίγματα και συνεργασίες με πρόσωπα εκτός ΚΚΕ. Η δυναμική της λοιπόν δεν μπορεί να μετρηθεί ακόμα και ίσως θα πρέπει να περιμένει κανείς λίγο περισσότερο.
Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Ζωή Σώκου διατύπωσε τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης, που είναι απλές, ρεαλιστικές και προπαντός ξεκάθαρες:
·   ο Καλλικράτης επιβάλλει οικονομική ασφυξία στους δήμους
·   αντιπολιτευτήκαμε σθεναρά, μπορούσαμε όμως και περισσότερα
·   οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν διαβάζουν τις εισηγήσεις
·   ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για τις προεκλογικές υποσχέσεις
·   μακάρι η αποχέτευση να ολοκληρωθεί σε 10 χρόνια
·   το νοικοκύρεμα πρέπει ν’ αρχίσει απ’ τα μικρά πράγματα
·   να μειωθούν τα δημοτικά τέλη για εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ
·   προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στα σχολεία
·   ναι στην αλληλεγγύη, όχι στη φιλανθρωπία κλπ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν πρόκειται να στηρίξει κανένα συνδυασμό στον δεύτερο γύρο.
Αυτά πάνω κάτω είναι τα πράγματα στο προεκλογικό σκηνικό σήμερα. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, οι δημότες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους κι εκείνους που θα διαχειριστούν τα δημοτικά πράγματα και θα καθορίσουν την πορεία του τόπου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο βαθμός της ωριμότητάς τους σήμερα θα καθορίσει τις τύχες τους αύριο.
Επομένως, το ζητούμενο δεν είναι τόσο ποιον θα επιλέξουν, αλλά κυρίως με τι κριτήρια θα το κάνουν.  

222 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/4/14 1:50 μ.μ.

  Αντικειμενική παρουσίαση της κατάστασης .
  Μένω σε αυτό:
  ¨Αν δεν ανατρέψει τον ίδιο τον εαυτό της, η ‘Ανατροπή’ .
  Να ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν δικαιώνοντας το όνομα που επέλεξαν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/4/14 2:37 μ.μ.

  Μα τώρα είναι πολύ αργά για να ανατρέψει τον ίδιο τον εαυτό της, η ‘Ανατροπή". Όταν είχε τις ευκαιρίες, τις κλώτσησε αυτάρεσκα και επιδεικτικά. Και τώρα θα θερίσει ό,τι έσπειρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/4/14 4:37 μ.μ.

   Οι ευκαιρίες που ίσως τις προσφέρθηκαν δεν ήταν μέσα στις αξίες της και καλά έκανε και τις κλώτσησε.
   Ευτυχώς δεν έχει σπείρει ρουσφέτια και λαμογιές για να τις θερίσει.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος25/4/14 2:38 μ.μ.

  Πρέπει πάντως να παραδεχτούμε ότι η Ανατροπή δεν τσίμπησε σε λαικισμούς και σε επικίνδυνα ανοίγματα. Αυτό πρέπει να τις το αναγνωρίσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι ο χρόνος μέχρι της εκλογές μπορεί να κυλήσει υπέρ της. Ας ανατρέψουν τη στατικότητα που τους διακρίνει. Ας μη γίνουν με τίποτα Ζαμανικοί, που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, ας κρατήσουν τις αξίες τους, ας δραστηριοποιηθούν και όλα μπορούν να πάνε καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/4/14 4:06 μ.μ.

   Ο χρόνος μέχρι τις εκλογές το μόνο που μπορεί να κάνει στην ανατροπή του Σύριζα είναι να προσφέρει και παξιμαδάκι μαζί με το κονιάκ για να τους κλάψουν και οι ρέγγες!!! Μιλάμε για δυστηχία και απογοήτευση...Εσείς ξεπεράσατε και το Μπιτάκο σε υποψηφίους +70φεύγα. Όσο για τους Ζαμανικούς που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν είναι φυσικό με τετοιο άρωμα/παράσταση νίκης. Υπομονή μέχρι το 2019 στις μεθεπόμενες εκλογές να βγάλετε και πάλι την χολή σας ως τριτοτέταρτοι...

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος25/4/14 2:43 μ.μ.

  Κλασσικό παράδειγμα ότι, το πρώτο βιολί στην παλαιότατη Πνοή των Μπιτάκου-Λουκάτου (ο οποίος επαίρεται για την παρουσία εκπροσώπου τους στη Ζούγκλα του κατ΄ εξοχήν διαπλεκόμενου Μάκη....), η σύνθεση του ψηφοδελτίου τους στην δημοτική ενότητα του Διονύσου- η Ανανέωση στην πράξη: Σαρρής, Μπούσμπουρας, Μπομπής (αυτός ο ανεκδιήγητος κολλητός της Σαραντάκη και πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου, που μήνυσε τους δημοτικούς συμβούλους), Αντάπασης. Όλοι τους 65+, δια χειρός Βορριά.
  Ο κόσμος αλλάζει. Αυτοί ποτέ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 4:50 μ.μ.

   Λουκάτο είσαι γίγαντας, Λουκάτο είσαι γίγαντας... (πολλάκοις).
   Προλαβαίνεις μέχρι τις εκλογές να βγάλεις τους Μπιτάκους ...οφ και τον Ζυγούνα ...3ο! Γερά αγόρι μου, το' χεις!!!!

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος25/4/14 2:59 μ.μ.

  Άψογη ανάλυση, μαρτυρά σε βάθος έρευνα και εξέταση του σκηνικού και των παραμέτρων του ενώ ακροθιγώς αναφέρεται και στις συνέπειες της τυχόν επιλογής μας. Εύγε και μπράβο φίλε-η μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25/4/14 3:01 μ.μ.

  Που πάνε καλά πανελλαδικά οι συνδυασμοί του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πάνε και στον Διόνυσο; Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Βόλο;
  Με ευχές και συνταγές από το βαθύτατο πασοκικό παρελθόν, που υιοθέτησαν άκριτα, δεν κερδίζονται εκλογές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος25/4/14 3:06 μ.μ.

  Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για τα όρια της Λαϊκής Συσπείρωσης (όπως και της Ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ), ας δούμε το Δελτίο Τύπου της:
  ο Σαββάτο 3 Μαΐου συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ανοίξεως στις 7:30 μ.μ.
  Ομιλητές : Ζωή Σώκου Υποψηφία Δήμαρχος Διονύσου - Γιώτα Ταβουλάρη Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο

  • Το Σαββάτο 10 Μαΐου συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγ. Στεφάνου στις 7:30 μ.μ.
  Ομιλητές : Ζωή Σώκου Υποψηφία Δήμαρχος Διονύσου - Θέμης Γκιόνης Μέλος ΚΕ του ΚΚΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος25/4/14 3:55 μ.μ.

  Μα καλά η παράταξη "Ανοικτοί Ορίζοντες" του κου Ζαμάνη έχει όπως λέτε προβάδισμα επειδή έχει μαζέψει αρκετούς ανθρωποβοσκούς (μα καλά τόσο βόδια θεωρείτε τους ψηφοφόρους που χρειάζονται τον τοπικό τους βοσκό) και αρκετούς καιροσκόπους που σαν ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) άυριο θα την κάνουν με ελαφρά. Από που και εως που δηλαδή να είμαστε αισιόδοξοι σε μια τέτοια προοπτική;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος25/4/14 4:13 μ.μ.

  Πόσο αστεία γίνεται μία ανάλυση που προσπαθεί να "σπρώξει" τον αγαπημένο της Ζαμάνη!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/4/14 8:46 μ.μ.

   Μα ακριβώς έτσι!!!! Προσπαθούν να δώσουν δυναμική σρ αχυράνθρωπο γιατί προφανώς έχει τάξει πράγματα το "κεφάλι"...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/14 10:32 μ.μ.

   Ο Ζαμάνης έχει όραμα.... Γι' αυτό εφερε και τους χοιροτροφούς της Ανάβρα, καθώς όπως είπε και σε μία συνέντευξη του αρέσει το χωριό. Πάντως δεν θα του επιτρέψουμε να μας κάνει χωριό τον Διόνυσο, αυτό να το θυμάται...

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος25/4/14 5:06 μ.μ.

  Όταν δεν σας αρέσει η πραγματικότητα, τότε σας φταίει η ΔιονυσοΣκουφίτσα!
  Μα αυτή, εξάλλου, δεν ευθύνεται και για την καταβαράθρωση του Καλαφατέλη;
  Λέτε και ειμαστε πρόβατα και δεν ζούμε 3,5 χρόνια στο δήμο της λακκούβας. Ή δεν γνωρίζουμε ποιοί σθεναρά από την πρώτη ημέρα αντιπάλεψαν το σύστημα εξουσίας χωρίς αυταπάτες.
  Όταν άλλοι συνέπλεαν μαζί του άλλος για λιγότερο κι άλλος για περισσσότερο χρονικό διάστημα. Ενώ άλλοι στα μισά του δρόμου την κοπανούσαν και ξαναγύρισαν μόλις μυρίστηκαν εκλογές.
  Άν τώρα σας έχει κυριεύσει η απαισιοδοξία και η μαυρίλα, πρόβλημα σας. Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να διαλέξουμε την επόμενη διοίκηση, με βάση την πικρή εμπειρία αυτών των 3,5 χρόνων του Καλαφατελισμού. Και να χαρούμε, εφόσον απαλλαγούμε από το σάπιο αυτό σύστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μερικά σχόλια επί σχολίων:

  @Ανώνυμος25/4/14 3:55 μ.μ.:
  Αγαπητέ φίλε-η, δεν ξέρω γιατί εκπλήσσεσαι με τη χρήση της λέξης "ανθρωποβοσκός", αλλά εδώ έχουμε επισημάνει πολλές φορές αυτή την (παμπάλαια) πρακτική. Το γεγονός ότι (προσωπικά) δεν θα την χρησιμοποιούσα δεν σημαίνει κι ότι δεν αναγνωρίζω τη δύναμή της.
  Επίσης, προφανώς δεν υποδεικνύω αν πρέπει κάποιος να είναι αισιόδοξος ή όχι εξ αιτίας των όσων περιγράφω - αυτό εναπόκειται στον ίδιο να το αποφασίσει.
  Τέλος δε, επαναλαμβάνω ότι όταν οι "ΟΦΑ" κατευθύνονται κάπου, αυτό είναι μια σοβαρή ένδειξη για το πού πάνε τα πράγματα - υπενθυμίζω ότι σε τόσες και τόσες προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ένας συγκεκριμένος (μικρός) πληθυσμός ψηφοφόρων, που πηγαινοερχόντουσαν ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έδινε τη νίκη πότε στο ένα και πότε στην άλλη.

  @Ανώνυμος25/4/14 4:13 μ.μ.
  Αγαπητέ φίλε με τα έντεκα (!) θαυμαστικά,
  ανάμεσα στους υποψηφίους ούτε αγαπημένους έχω, ούτε αγαπητικούς.

  @Ανώνυμος25/4/14 1:50 μ.μ. & Ανώνυμος25/4/14 2:59 μ.μ.
  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος25/4/14 7:31 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα δεν έχεις δίκιο στα όσα είπες για τη συνέντευξη Μπιτάκου στη δημόσια τηλεόραση. Μπορεί η δημοσιογράφος που τον φώναξε να τον ήξερε από τα χορευτικά του ή να γνωρίζονταν από το στρατό... Αυτό δείχνει πόσο "ανεξάρτητος" είναι από το σύστημα που λέει ότι θα αλλάξει.
  Είναι άλλο τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες συνεχως στη Βορεινή και άλλο να εμφανιστεί στη ΔΤ που βγαίνεις μόνο αν είσαι μεγαλοπολιτικός ή αν έχεις χοντρό πολιτικό δόντι. Γιατί δεν μας λέει ο "ανεξάρτητος" πού τον έμαθαν και ποιος μεσολάβησε για κάτι που ούτε ο δήμαρχος δεν το μπόρεσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος25/4/14 7:49 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα και "διονυσοσκουφίτσες" που την απαρτίζετε και γράφετε ότι θέλετε, καλυπτόμενοι από την υποτιθέμενη "ανωνυμία" σας, ΠΡΟΣΟΧΗ έρχεται ο κακός λύκος!!!
  Λίγες ημέρες μένουν και μετά αρχίζει το καλό μάτς...
  Υπομονή λοιπόν...
  Καλή σας ημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Oh mon Dieu, je suis tres impatiente! Cher ami, depeche-toi, parce que j' adore les athletes...

   (Ω Θεέ μου, είμαι τόσο ανυπόμονη! Αγαπητέ φίλε βιάσου, γιατί λατρεύω τους αθλητές...)

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/14 8:25 μ.μ.

   Ώπα, νάτες ξανά οι απειλές. Κάποιοι ενοχλούνται πολύ από την ψύχραιμη κριτική. Να μαντέψω ποιοι έπαθαν πανικό πάλι και αποκαλύφθηκαν δημόσια;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/14 8:27 μ.μ.

   Καλημέρα στις 8 το βράδυ;
   Παιδιά πρέπει να το προσέξετε λίγο, να μην κουράζεστε και να μην εκνευρίζεστε τόσο...

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος25/4/14 8:20 μ.μ.

  Είναι βέβαιο, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι κυβερνητικό στέλεχος μεσολάβησε για την εμφάνιση Μπιτάκου στη Δημόσια Τηλεόραση. 'Ολο το παλιό τοπικό σύστημα του εναπομείνατος ΠΑΣΟΚ Αγίου Στεφάνου, βλέποντας ότι καταποντίζεται στην 4η θέση ο εκλεκτός τους, δίνει τα ρέστα για να περισώσει όσα μπορεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντα του.
  Αυτά που το έσπρωσαν να δώσει πολύτιμη χείρα βοηθείας στον βυθιζόμενο πριν 1 χρόνο Καλαφατέλη. Τώρα έχει ξαμοληθεί στη Χαρ. Τρικούπη να βρει στηρίγματα. Έτσι εξηγείται η εμφάνιση σήμερα στη δημόσια τηλεόραση. Και μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν αυτές τις πληροφορίες, γιατί θα ακολουθήσει ορυμαγδός αποκαλύψεων.
  Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον του δύοντος βενιζελικού ΠΑΣΟΚ!
  Ας μην κοροϊδεύουν άλλο ότι πρόκειται για "ανεξάρτητο από κόμματα" σχήμα, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/4/14 12:24 π.μ.

   Το πιο σημαντικό δεν το λέει κανείς με τον Μπιτάκο και την ΔΤ. τα παιδιά της πρώην ΕΡΤ συνεχίζουν τον αγώνα τους και οι Μπιτάκοι εμφανίζονται στο νέο κυβερνητικό έκτρωμα για να αποδομήσουν αυτό τον αγώνα. Έτσι αντιλαμβάνονται τη νέα κατάσταση και στον Δήμο; Φιλοτροϊκανική και φιλοκυβερνητική; Από αυτούς περιμένουμε να αγωνιστούν για τα διόδια; Αλλά τι λέω. το ξέρεις το έργο ο Μπιτάκος. Την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μόλις βρει τα σκούρα. Ή καλύτερα τα μαύρα της ΕΡΤ... Έ ρε μαύρισμα που έχει να φάει.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/14 8:51 μ.μ.

   @ Ανώνυμος 25/4/14 8:20μμ είσαι πολύ βέβαιος για τις ανοησίες που γράφεις; Ξέρεις εσύ ποιός έστειλε τον Π. Μπιτάκο στην ΔΤ και ποιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκε; Είσαι από τις περιπτώσεις του Ελληναρα που τα ξέρει όλα. Από ιατρική μέχρι σεισμολογία και από πολιτική μέχρι μαγειρική!

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος25/4/14 8:58 μ.μ.

  Να καταθέσουμε κι εμείς τις πληροφορίες μας για την ανοιχτή γραμμή στελεχών της Συμμαχίας γαι τον Πολίτη -Νέας (παλαιοτατης) Πνοής των Βορριά-Μπιτάκου με σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ:
  Ζητούν εναγωνίως στήριξη από τους μηχανισμούς και συζητούν συγκεκριμένα για την μορφή που θα έχει αυτή η στήριξη.
  Τα ίδια ακριβώς που έκαναν και το 2010, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πανίσχυρο, αλλά οι μηχανισμοί τελικά τους πούλησαν τότε και στήριξαν ανοιχτά Καλάφι.
  Δεν έβαλαν φαίνεται μυαλό κι ακολουθούν και σήμερα την ίδια συνταγή, που εφάρμοσαν με επιτυχία για δεκαετίες. Μόνο που τώρα διαπραγματεύονται με τα κουρέλια του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σπαράσσεται από τη διαμάχη βενιζελικών-παπανδρεϊκών με άγνωστη την έκβαση αυτού του ακήρυκτου πολέμου.
  Αυτή είναι η ανεξάρτητη από κόμματα Νέα (;;;) Πνοή, που δημόσια ο επικεφαλής της μιλάει με βδελυγμία για τα κόμματα αλλά στο παρασκήνιο παζαρεύει.....
  Έτσι, κύριε Μπιτάκο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος25/4/14 11:28 μ.μ.

  Δείξτε λίγη ψυχραιμία παιδιά ......Τόσο πολύ σας πειράζει ο Μπιτάκος που δεν μπορείτε να δείτε την καμπούρα σας ???
  Η μήπως έχετε πολύ επιλεκτική μνήμη??? Οι υποψήφιοι της νέας πνοής σας πείραξαν?? Από που ήρθαν οι παρακάτω υποψήφιοι των οριζόντων :
  Ντούντα
  Βουτσά
  Σακοράφας
  Παπαντωνίου
  Λάσκαρης
  Μπέτση και κυρίως αν και όχι υποψήφιος
  Σταθόπουλος ???

  Αν δε μιλήσουμε για Ποτίδη ,Πασιπουλαρίδη και άλλους???
  Μέσα στην ανανέωση το νιάτο και την φρεσκάδα (ιδεών και αντιλήψεων)
  ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟ!!!!!!!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/4/14 7:42 π.μ.

   Ο Μπιτάκος λέει ψέμματα και μας κοροϊδεύει. Ενώ είναι παιδί του κόμματος το παίζει ανεξάρτητος. Όταν από το κομμα τον έβγαζαν αντιδήμαρχο , του έβρισκαν δουλια κλπ ήταν καλά. Τώρα που ο κόσμος δεν θέλει να ακούσει για ΠΑΣΟΚ , ο Νουρέγιεφ το παίζει ανεξάρτητος. Αυτή τη ψευτιά και τη κοροϊδία δεν την ανέχομαι. Χώρια που για να ξαναβγεί έχει συμμαχήσει με τα καραφασισταριά.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/14 8:54 μ.μ.

   Βλέπω ότι ο Μπιτάκος είναι το πιο καυτό θέμα συζήτησης. Πραφανώς γιατί θα είναι η έκπληξη των εκλογών και ο πιθανότερος να περάσει στο δεύτερο γύρο. Βλέπετε, η λανθάνουσα τάση Ζαμάνη είναι ανεμογκάστί..............

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος26/4/14 12:42 π.μ.

  Εμείς αναλωνόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ ,το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ενώ η Ελληνική Αυγή παρουσιάζει τον υποψήφιο περιφερειάρχης της και τους συμβούλους του βορείου τομέα στη ταβέρνα Κόκκαλης στη Σταμάτα την Κυριακή στις 7.30!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/4/14 1:24 π.μ.

   ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/14 1:52 π.μ.

   να πάμε!!!

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος26/4/14 12:58 π.μ.

  Το παραμύθι περί νέας πνοής κόφτετο. Είναι πιο παλιά και από τη νέα πνοή του Βορριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος26/4/14 2:03 π.μ.

  Σας χαλασε η σουπα με τη νεα πνοη; Νομίζατε οτι θα πάτε περίπατο; Σας ενοχλει τόσο που εμπλέκονται τόσοι νέοι άνθρωποι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/4/14 7:45 π.μ.

   Σε όλες τις καλοστημένες κομπίνες κάποιοι τσιμπάνε
   Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ !!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/14 7:51 π.μ.

   ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΤΑΚΟΣ,
   ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΤΟΣ
   ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΒΟΡΡΙΑΣ.

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος26/4/14 2:07 π.μ.

  Κρατήστε την ψυχραιμία σας! Η νέα πνοή έχει άλλη φιλοσοφία! Την πολεμάτε γιατί εχετε χασει τον υπνο σας. Συνεχίστε να τους πολεμάτε και να τους διαφημίζετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος26/4/14 2:08 π.μ.

  Ζαμάνη μάζεψε ότι βρεις αλλά ένα να μην ξεχνάς. Έχουμε ξυπνήσει και βλέπουμε τι γίνεται. Δεν την ξανα πατάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 2:20 μ.μ.

   Γνωρίζει άραγε ο κος Μπιτάκος ότι ο σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης , όπου δραστηριοποιούνται ο Λουκάτος και η ομάδα του έστησε μαγαζάκι με ύποπτα οικονομικά και τζίρο 35.000 ευρώ;
   Τα ίδια θα κάνει και στον δήμο; Ή μήπως θα νομίζει ότι θα επιβληθεί στον Λουκάτο και τους υπόλοιπους;
   Τον Δούρειο ίππο τον θυμάστε;
   Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/14 10:46 μ.μ.

   Στο νησί μου λένε . Μην τα χώνετε όμως μόνο στον Λουκάτο και βγάζετε λάδι τον Μπιτάκο. Αν ψάξει κανείς στα οικονομικά του πρώην Δήμου Αγίου Στεφάνου και τα χρήματα που έπεφταν για κάτι χορούς και πανηγύρια στο Ρόδο, φοβάμαια ότι δεν το αποφεύγει το..εγκεφαλικό. Και να μην πούμε και για το ενάμιση εκατομ. ευρώ που χρωστούσε σε δάνεια κλπ. ο Δήμος Αγίου Στεφάνου με τον Μπιτάκο αντιδήμαρχο Οικονομικών. Αυτά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρει και ο κόσμος τι του γίνεται μιας και η ώρα της κάλπης πλησιάζει.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος26/4/14 7:50 π.μ.

  Να ξανα-ρωτήσουμε να το εμπεδώσετε:
  ποιό κυβερνητικό στέλεχος μεσολάβησε για να εμφανιστεί στην κρατική τηλεόραση ο Μπιτάκος;
  Με ποιους κομματικούς της συγκυβέρνησης διαπραγματεύεται η ομάδα της Νέας Συμμαχίας για τον Πολίτη προκειμένου να στηρίξουν τον Μπιτάκο;
  Θέλετε ονόματα; Αν αμφισβητήσετε τις πληροφορίες, θα τα έχετε στο πιάτο. Ξέρετε καλά τι εννοούμε.
  Ο κόσμος αλλάζει. Αυτοί οι παλαιοκομματικοί ΟΧΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος26/4/14 7:51 π.μ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ.

  Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙ "ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ

  ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος26/4/14 7:53 π.μ.

  Νέα Πνοή ο Μπούσμπουρας, ο Σαρρής, ο Μπομπής, ο Αντάπασης, ο Μελανίτης, ο Κυριακόπουλος, ο Σχηματαριώτης, ο Μπερμπάντης;
  Παλαιά, παλαιότατη μούχλα.
  Ποιον κοροϊδεύεις βρε Καραμήτρο, παιδί του κομματικού σωλήνα από τα 25 σου; Που έτρεχες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ να υποβάλλεις τα διαπιστευτήρια σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος26/4/14 7:59 π.μ.

  Πονάει πολύ φαίνεται τα Βορριαδάκια, που τόσοι πολύ τους γύρισαν την πλάτη μια για πάντα, όταν άρχισε την κολλεγιά με τον Καλαφατέλη.
  Μπορείτε να τους κατηγορήσετε για τα πάντα. Όμως δεν πουλήθηκαν εν μια νυκτί κυριολεκτικά, δεν ξεπούλησαν στο σάπιο σύστημα εξουσίας αρχές και αξίες, δεν παραιτήθηκαν φτύνοντας στα μούτρα τους πολίτες που τους τίμησαν, δεν φόρεσαν άλλη μάσκα ενόψει των εκλογών μήπως και κοροϊδέψουν κανέναν, δεν αποτελούν τώρα που καταρρέει ο Καλάφι τη χρυσή του εφεδρεία για τον δεύτερο γύρο, όπως φωνάζει η πλατεία στον Άγιο Στέφανο.
  Τουλάχιστον, ο Πουλίδας είναι συνεπής και φοράει παντελόνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ομολογώ πως μπερδεύτηκα λίγο. Ποιοι δεν έκαναν όλα αυτά; Τα "Βορριαδάκια" ή όσοι τους γύρισαν τη πλάτη;

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος26/4/14 8:04 π.μ.

  Όπως λέει και ο 7:31 μμ στη Βορεινή υπάρχουν πάρα πολλές παρουσιάσεις υποψηφίων και δημοσιεύσεις του Μπιτάκου . Επειδή την προεκλογική περίοδο όλα αυτά είναι πληρωμένα , Όταν θα δηλώσουν βάση νόμου τα εκλογικά τους έξοδα θα τα βάλουν αυτά ή θα πούνε ότι η εφημερίδα το έκανε από ιδεολογική συμπάθεια ? Γιατί για πολύ διαφάνεια ακούω και όλο μαυρίλα βλέπω...
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ? Γιατί ο ένας δηλώνει φτωχός εργαζόμενος και ο άλλος δημόσιος υπαλληλος. Έκαναν έρανο ή έσπασαν κάποιον κουμπαρά ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος26/4/14 8:34 π.μ.

  Είναι κατανοητό ότι, κάποιοι κοάζουν κατ΄εξακολούθηση από τον Μάρτη του 2013 μέχρι σήμερα, γιατί δεν συναίνεσα ούτε για μια στιγμή στο πολιτικό προξενιό που έστησαν εκείνο το βράδυ με το σημερινό σύστημα εξουσίας στο δήμο.
  Κι επειδή κοάζετε, επίσης, περί Πασιπουλαρίδη και Ζαμάνη να σας θυμίσω την Κοινή Δήλωση συνεργασίας (αρχών (με τα λογότυπα στην προμετωπίδα) που είχατε συμφωνήσει λίγες ημέρες μόλις πριν την πολιτική κωλοτούμπα στήριξης Καλαφατέλη οι 2 επικεφαλής της Συμμαχίας για τον Πολίτη και της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.

  Παναγιώτης Μ. Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος26/4/14 8:39 π.μ.

  Μερικοί σχολιαστές κάνουν λάθος λέγοντας για τα "δυο συνεταιράκια" .
  Η ομάδα Λουκάτου πιστεύει ότι είναι η σπονδυλική στήλη της νέας πνοής και χωρίς αυτούς ο Μπιτάκος είναι ένα τίποτα.
  Το σύστημα του βαθέος πασοκ αγίου στεφάνου τους βλέπει σαν αναγκαίο κακό που τώρα κάνει τη δουλειά , βρίσκει υποψηφίους και μετά τις εκλογές θα τους βάλει στη γωνία.
  Στη μέση ο Μπιτάκος αναλόγως με ποιους μιλάει το παίζει Νουρέγιεφ και χορεύει πότε με τους μεν και πότε με τους δε.
  Και στην απέξω οι αφελείς που τους πίστεψαν. Ας πρόσεχαν πιο πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος26/4/14 9:10 π.μ.

  Eγώ ο αφελής ρωτάω. Έστω ότι γίνεται η έκπληξη και επικρατεί ο Καλαφατέλης ή ο Μπιτάκος. Τη νίκη αυτή τι να την κάνουν? Αυτοί νομίζουν ότι ψυχαλίζει ενώ για τη πάρτι τους ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Εκτός και αν η δουλίτσα τους να γίνεται και τα περί αξιοκρατίας, ήθους, εξαρτήσεις, βαθειά ΠΑΣΟΚ και βαθειά λαμόγια (για τη σημερινή διοίκηση αυτό, δεν ξεχνιέται η ιστορία ιστορία με τα όργανα των 2 παιδικών χαρών, που όταν αποκαλύφτηκε η κομπίνα με τα ίδια λεφτά φτιάχτηκαν 7). Μαύρο και στους δύο. Οι νάνοι του παρασκηνίου,δεν θα μας παραμυθιάζουν με νέες πνοές. Μπορεί να είχαν τη κατανόηση αν μας έλεγαν την αλήθεια για αυτό που εκπροσωπούν, τις μουχλιασμένες πνοές. Όσο για εμφανίσεις στη τηλεόραση κλπ μας έπεισαν. Αξιοκρατικά κάλεσαν την ανατέλουσα ελπίδα. ΌΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΆΚΕΣ ΌΣΟ ΝΟΜΊΖΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος26/4/14 10:01 π.μ.

  Για να μην ξεχνιόμαστε (πάνω-πάνω είναι τα λογότυπα των 2 παρατάξεων), αυτό είναι το πρωτότυπο Σχέδιο που είχαν ετοιμάσει από κοινού και θα υπέγραφαν οι επικεφαλής κ.κ. Πασιπουλαρίδης και Βορριάς:

  ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
  (7 Φεβρουαρίου 2013)

  Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Διονύσου αποδεικνύεται, μέρα με τη μέρα, ανίκανη να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς τα προβλήματα του τόπου και, επιπλέον, προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια χρηστής διοίκησης.

  Για να αποτραπεί ο σημερινός αυτοδιοικητικός «κατήφορος», να ανακοπεί η δράση των δυνάμεων του αναχρονισμού, της διαπλοκής, του πελατειακού συστήματος, της αυθαιρεσίας, της αδιαφάνειας, της αδράνειας και του καιροσκοπισμού, που οδήγησαν στο σημερινό τέλμα το Δήμο, οι δημοτικές παρατάξεις «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση» και «Συμμαχία για τον Πολίτη» κρίνουν απαραίτητο να προχωρήσουν στο εγχείρημα της δημιουργίας μιας νέας δημοτικής παράταξης, που θα προκύψει από την ανασύνθεση των σημερινών αυτοδιοικητικών σχημάτων αλλά και από τη συμμετοχή, χωρίς εκ των προτέρων αποκλεισμούς, όλων εκείνων των ενεργών πολιτών που θέλουν να συνεισφέρουν στον κοινό στόχο, μέσα από συμφωνία σε ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο και σε ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας του Δήμου Διονύσου.

  Για μας, στρατηγικές επιλογές είναι:
  • Η άοκνη και ειλικρινής προσπάθεια για ευόδωση του εγχειρήματος.
  • Οι προγραμματικές συγκλίσεις σε αρχές και αξίες.
  • Η δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχηματισμού ανοικτού στις τοπικές δυνάμεις και στην κοινωνία.
  • Ο ευρύς και ουσιαστικός διάλογος, με βάση την αρχή της ισότιμης συμμετοχής.
  • Η διαφύλαξη του αυτοδιοικητικού χαρακτήρα της παράταξης, χωρίς κομματικές κηδεμονίες.
  • Η συγκρότηση ενός πλειοψηφικού ρεύματος που θα αλλάξει εκ βάθρων το υπάρχον δημοτικό σκηνικό.
  • Η διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου με προοπτική νίκης.

  Και για την αντιγραφή
  Παναγιώτης Μ. Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος26/4/14 10:20 π.μ.

  Και για να καταλάβουμε το θράσος μερικών ανθρώπων, να υπενθυμίσω ότι το 2014 έσπευσαν οι Βορριάδες να συναντηθούν και με τον Καλαφατέλη και να συζητήσουν τη περίπτωση συνεργασίας τους !!! Δηλαδή τότε ο Καλαφατέλης δεν ήταν πια αυθαίρετος, αδιαφανής, αδρανής και λοιπά; Αλλά και οι Λουκατοαυγέρηδες μέχρι να συμφωνήσουν με τον Μπιτάκο ήταν "κώλος και βρακί" με τη Μήλα και τον Κατσιακίδη και δώστου επίσημες συζητήσεις με τον Καλαφατέλη κι εκείνοι, που τις ανέβαζαν σαν διαφήμιση στο μαγαζάκι τους το Σύλλογο Γονέων που ελέγχουν. Είναι ένας γάμος έκτρωμα μεταξύ καιροσκόπων και τυχοδιωκτών που το παίζουν εθελοντές και ενεργοί. Βρε ουστ, σας πήραμε χαμπάρι όλους !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος26/4/14 12:33 μ.μ.

  Ξεσπάθωσες Σταθόπουλε δώστα όλα!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος26/4/14 7:01 μ.μ.

  Μπιτάκος (δηλ. Βορριάς) σημαίνει ήθος, νεανικότητα και συνέπεια. Βρε ουστ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/4/14 2:02 π.μ.

   Ξέχασες να βάλεις το ονοματεπώνυμό σου όπως συνηθίζεις "ανώνυμε " όσο για το ουστ διονυσοσκουφίτσα δεν έπρεπε να μιλήσεις για ανθρωποβοσκούς αλλά για ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ!!!

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος26/4/14 10:49 μ.μ.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συνεδρίαση 8η
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ της 29-8-2013
  ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ Αριθ. Απόφασης 16/2013
  25Ης Μαρτίου 29 -145 74 –Ροδόπολη
  Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

  Από το πρακτικό της 29-8- 2013 συνεδρίασης του συμβουλίου της Δημοτικής
  Κοινότητας Ροδοπόλεως.
  εις των άρθ. 86 παρ. 4,5 του Ν. 3852/2010
  Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κ α τ ά π λ ε ι ο ψ η φ ί α
  Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του , που για τρίτη συνεχή χρονιά καλείται να
  ψηφίσει το ίδιο ακριβώς τεχνικό πρόγραμμα, χωρίς τις προηγούμενες χρονιές να
  έχει εκτελεστεί κάποιο από τα προτεινόμενα έργα. Παρόλα αυτά για τυπικούς
  και μόνο λόγους ψηφίζει τις προτάσεις του τεχνικού προγράμματος όπως
  αναλυτικά περιγράφονται στο εισηγητικό μέρος της παρούσης απόφασης.
  Η σύμβουλος κα Θεοδώρου Ευαγγελία δηλώνει παρούσα κατά τη συζήτηση
  του τεχνικού προγράμματος, διότι δεν έχει γίνει τίποτα τα τρία τελευταία χρόνια.
  Ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Τα Μέλη
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ 1. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  2. ΞΑΝΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  4. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  Ακριβές αντίγραφο
  Ροδόπολη 29 - 8 -2013
  Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
  Της Δημοτικής Κοινότητας


  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ

  Οι ανωτέρω Ξαναστηρίζουν τον Καλαφατέλη που με την υπογραφή τους αποφάσισαν ότι τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για την Ροδόπολη μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/4/14 8:53 μ.μ.

   Εντάξει αφού εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους , θα ήπιαν και κανένα κρασάκι, τα βρήκαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν να ψηφίζουν το ίδιο πρόγραμμα και για τα επόμενα χρόνια, στενές σχέσεις τρίτου τύπου!

   Διαγραφή
 35. Ανώνυμος27/4/14 12:32 π.μ.

  Αν επιβεβαιωθείς Διονυσοσκουφίτσα και Δήμαρχος εκλεγεί ο ΖαμάνοΠασιπουλαρίδης, τότε ζήτω που καήκαμε. Οσονούπω (κάτι ξέρω κι εγώ..) βγαίνει το πόρισμα για το οικόπεδο στη Δροσιά και κρίνονται και οι δύο προφυλακιστέοι. Βλέπω να μας διοικεί ο Ποτίδης με την Ταουξή στο τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ αναγνώστη, για τα "οσονούπω" σε παραπέμπω στον Ολίγιστο που είναι εξπέρ στο να κρατάει καθυστέρηση (εκκρεμούσαν 2 διώξεις σε βάρος του απο το 2010!). Η στάση μου όμως ως προς τη νομιμότητα στα δημόσια πράγματα δεν αλλάζει αναλόγως των προσώπων.
   Γιατί όμως έχω την υποψία ότι την μεγαλύτερη αγωνία για τέτοιες "εκκρεμότητες" την έχει ο φίλος σου ο Καλάφι;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/14 4:34 μ.μ.

   Φίλε 12:32 π.μ. το ονειρο για προφυλακισεις ειναι σαν το Καλαφατελη που έλεγε οτι ειναι μπροστα 33%-13% ή 30%-20% ή 30%-10%, για να γελαει ο κοσμος δηλαδή. Είσαι άσχετος και το μαθημα σου θα το παρεις απο την καλπη. Εάν πάει ο Ζαμάνης φυλακή ή ο Πασιπουλαρίδης, τι να πει ο Καλαφατέλης, κ.α. που έχουν κανει τα απιστευτα.....Περαστικά σας καλέ κύριε αλλά δυστηχώς είστε για γέλια και βέβαια άσχετος....Παξιμαδάκι με κονιάκ γοα την κηδεία....Καλό απόγευμα!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/14 5:01 μ.μ.

   Όσο για το ποιοι θα διοικούν από το Ζαμάνη, διαβάζω στις εφημερίδες και στα social media και βλέπω, τους παρακάτω (η σειρά είναι τυχαία) :

   Ηλίας Υφαντής (Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός)
   Νάνσυ Στασινοπούλου (Αρχιτέκτων)
   Δήμου Αγγέλα (Ψυχολόγος)
   Ηλίας Λάσκαρης (Δικηγόρος)
   Βάνα Ζώτου (Δικηγόρος)
   Καρινιωτάκη Αναστασία (Συμβολαιογράφος)
   Ματοπούλου Μαρία (Καθηγήτρια Φιλολογίας)
   Κιουλάνης Μάριος (Μηχανικός)
   Σπυριδάκος Κωνσταντίνος (Οικονομολόγος)
   Ταουξή Καλλιόπη (Πολιτικός Μηχανικός)
   Αγγέλικα Παρασκευή (MSc Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων & Εκδηλώσεων)
   Κοκμοτός Βασίλειος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
   Μπαλαφούτης Ιωάννης (Μηχανολόγος Μηχανικός)
   Σταυρόπουλος Γεώργιος (Επιχειρηματίας)
   Δαρδαμάνης Βασίλειος (Οδοντίατρος)
   Καντιάνη Έλενα (Δικηγόρος)
   Αφάρας Γεώργιος (Καρδιολόγος)
   Καραγιάννης Εμμανουήλ (Τραπεζικός)
   Μπέτσης Ανδρέας (Δημοσιογράφος)
   Τσαγκαράκης Ευάγγελος (Επιχειρηματίας)
   Τσούκας Παναγιώτης (Επιχειρηματίας)
   Χρονόπουλος Πέτρος (Οικονομολόγος)
   Χρυσογονίδη Αικατερίνη (Μικροβιολόγος)
   Θεοδώρου Ευαγγελία (Φιλόλογος)
   Μαγγίνα Στέλλα Σοφία (Τραπεζικός)
   Πέππα Αγγελική (Γεωπόνος)
   Βαλαβάνης Γεώριος (Πολιτικός Μηχανικός)
   Κασαπάκης Μιχαήλ (Επιχειρηματίας)
   Κόκκαλης Μανώλης (Ηλεκτρολόγος)
   Μπέτση Ρίτσα (Καθηγήτρια Γαλλικών)
   Φουντέα Κωνσταντίνα (Δικηγόρος)
   και άλλους πολλούς που συγνώμη που δεν τους έχω συγκρατήσει όλους....Εσύ μείνε με τους χασάπηδες, τους ντιτζεϊδες, τους αναπάγγελτους πολιτικούς, τους συνταξιούχους, τα παιδιά των κομματικών σωλήνων και γενικά όλους αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ...

   Α και κάτι ακόμα.....19 λέει ανακοίνωσε εχθές ο Καλαφατέλης, ούτε για κλείσιμο ψηφοδελτίων δεν κάνουν, ρεεεεεεεεεεε.....και μία ερώτηση, τα δύο κορίτσια στην Άνοιξη που τα έφερε απο τη Σταμάτα θα βρούν κάνα ψηφαλάκι? και ευτηχώς που υπάρχει και ο κύριος Κοντάκης και βάζει κόσμο για να δείξουν ότι έκλεισαν με το παραπάνω τα ψηφοδέλτια, καθώς του έχουν λέει υποχρέωση!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/14 2:39 π.μ.

   Κουίζ: 116 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Καλαφατέλης. Αυτούς που έκοψε, γιατί θεωρήθηκαν βαρίδια, σε ποια παράταξη έσπευσαν και πήγαν; Εδώ σας θέλω.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/14 2:52 π.μ.

   Τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτό το οικόπεδο στη Δροσιά, ξέρει κανείς να μας ενημερώσει υπεύθυνα; Άκουσα ότι το αγόρασε η ομάδα Ζαμάνη, Πασιπουλαρίδη από ιδιοκτήτη 'μαϊμού" παραμονή Χριστουγέννων του 2014 και τώρα έχει πάει το θέμα στον οικονομικό εισαγγελέα. Είναι αλήθεια;

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος27/4/14 8:27 μ.μ.

  Η προγαμματισμενη συγκεντρωση της Ελληνικης Αυγης τελικα εγινε στην πλατεια της Σταματας, ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ τελικα καταλαβε την γκαφα του και εκανε πισω,, βεβαια ειδαμε αρκετους , προεξεχοντος των επι εικοσαετια τεως κοινοταρχη της Σταματας και πατερα δημοτικου συμβουλου με την παραταξη του νυν δημαρχου καλαφατελη
  κατα τα αλλα η παραταξη της ενωτικης πρωτοβουλιας ειναι δημοκρατικη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/4/14 8:27 π.μ.

   Μετά ακολούθησε η πορεία προς τον Άγιο Στέφανο και φαγητό στο κτήμα Λυκάκη!!!

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος28/4/14 8:53 π.μ.

  Στο συνδιασμό Ζαμάνη, τον οποίο με υπερηφάνεια ο 5:01 επιδεικνύει, υπάρχουν αποδεδειγμένα χρυσαυγίτικα πρόσωπα. Μία για παράδειγμα του παραπάνω καταλόγου, με πιασάρικο επάγγελμα, καθημερινώς εκφωνούσε ανάλογαμε λογίδρια στο τραίνο. Ας κερδήσει ο Ζαμά τις εκλογές και έχει να γίνει της μουρλής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/4/14 2:59 μ.μ.

   Ποιός είναι δηλαδή; Για να ξέρουμε να μήν τον ψηφίσουμε ρε παιδί μου! Πές μας ντέ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/14 4:12 μ.μ.

   Αχαχαχχαχα μαλλον μπέρδεψς του συνδυασμούς αδελφέ!!!! Τα ΧΑ προσωπα είναι αλλου......βλεπε Ενωτική Πρωτοβουλία από Σταμάτα πλευρά....μάλλον σου τα υπαγορεύουν και τα γράφεις κύριε Μυρωδιά!!!
   Υ.Γ. Άσε που τα Ελληνικά σου είναι σαν του Δημάρχου σου και δεν βγάζεις άκρη...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/14 8:26 π.μ.

   και από Άγιο Στέφανο μεριά...Να μη πω Δροσιά ακόμα...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/14 2:47 μ.μ.

   εχεις δίκιο δεν το ειχα δει για Αγ. Στέφανο, στα τελευταια 19 ονοματα ο Δ.Σ. που μπηκε στο τοπικο Αγ. Στεφάνου είναι και το διατυμπανίζει δημόσια ΧΑ!!!! Μπράβο στον Καλαφατέλη για τις επιλογές του, συγχαρητήρια.

   Υ.Γ. Για Σταμάτα δεν λέω είναι δύο οι γνωστοί παράγοντες τησ περιοχής και δηλωμένοι ΧΑ όπως και όλη η οικογένεια τους....

   Να τους χαίρσετε...

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος28/4/14 11:39 π.μ.

  20 και σήμερα μείνανε για να απαλλαγούμε, επιτέλους, από τον μέγα Αρχιερέα της διαπλοκής και λαμογιάς, τον ανεπανάληπτο Μαυρογιαλούρο, τον δήμαρχο (τρομάρα του) της λακκούβας.
  Καλάφι τελειώσαν τα ψέμματα, ψάχνε για δουλειά ανεπάγγελτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος28/4/14 1:02 μ.μ.

  Ούτε ψηφοδέλτιο δεν μπόρεσε να κλείσει ο Μπιτάκος της παλαιότατης Πνοής-Συμμαχίας για τον Πολίτη.
  102, όταν το 2010 η Συμμαχία είχε κλείσει με 106 και χθες ο Ζαμάνης έκλεισε με 111.
  Και για να μαζέψει 102 επιστράτευσε την τελευταία στιγμή όλο το βαθυ-βαθύτατο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ (με μέσο όρο 65+), μετέφερε από τη μια περιοχή στην άλλη υποψηφίους και στηρίχτηκε στο δεκανίκι του Λουκάτου.
  Πολλοί από τους υποψηφίους του είναι παντελώς άγνωστοι στις περιοχές τους.
  Ο κόσμος άλλαξε. Αυτοί Όχι.
  Ο καταποντισμός τους παραπάνω από βέβαιος......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος28/4/14 1:14 μ.μ.

  Να μην ξεχάσουμε ότι η Παλαιότατη (πιο παλιά καίγεσαι) Πνοή έβαλε στο Διόνυσο όλη την ομάδα της Σαραντάκη (Λίτσας, Μπομπής, Φροντιστής).
  Μιλάμε για την απόλυτη απελπισία. Μαύρο στην κάλπη στα δεκανίκια του Καλαφατέλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος28/4/14 2:07 μ.μ.

  Τραγικό το ψηφοδέλτιο του Καλάφι.
  Μεγάλες οι απώλειες του παντού (ιδιαίτερα στον Διόνυσο, Δροσιά, Άνοιξη, Ροδόπολη).
  Έρχεται τσουνάμι. Τα δεκανίκια του δεν θα τον σώσουν ούτε στον 2ο γύρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/5/14 9:26 π.μ.

   Έχετε κανένα πρόβλημα με τους υποψηφίους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στην Άνοιξη; 50% θα πάρουμε και να το θυμηθείτε. Για τις άλλες περιοχές δεν ξέρω αλλά και εκεί οι συνάδελφοι είναι ικανοτατοι και αγαπητοί. Σας ενοχλεί η ανανέωση; Εκτός κι αν φοβάστε μήπως χάσετε τις καρέκλες. Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει και σας έχει πιάσει πανικός.

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος28/4/14 4:10 μ.μ.

  Ανώνυμε 27/4/14 5:01 μ.μ ξέχασες τον Σταθόπουλο!!!! Αν ήταν να διοικήσουν αυτοί γιατί δεν κάνει πίσω από την αρχή να ξέρουμε ποιόν δήμαρχο επιλέγουμε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος28/4/14 7:33 μ.μ.

  Η μανία σας είναι ανίατη.
  Περαστικά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος28/4/14 9:56 μ.μ.

  Καλησπέρα,
  Διαβάζω τα σχόλια και αναρωτιέμαι, γιατί όλοι οι φίλοι που γράφουν ασχολούνται μόνο με "ονόματα" οι προγραμματικές και θέσεις και αξίες των παρατάξεων δεν τους ενδιαφέρουν? Ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια σχόλια - κάποιοι με ιδιαίτερη κακεντρέχεια... Και αναρωτιέμαι ξανά πως θα αλλάξει αυτή η χώρα, αυτός ο τόπος, με τέτοιες λογικές???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/14 10:28 μ.μ.

   Ωχ. Ο Γιάννης Πάντζιος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ; Θα τρελαθώ. Αυτός δεν ήταν που μας έλεγε πριν δυο -τρία χρονάκια στο Κρυονέρι πόσο πολύ στεναχωριόταν που πήγαν μαθητές και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι της Χριστοφιλοπούλου (υφυπουργός Παιδείας επί Διαμαντοπούλου) γιατί έκλεινε το Σχολείο τους στη Ροδόπολη. Ά ρε ΣΥΡΙΖΑ που κατάντησες. Σε λίγο θα βάλεις στο ψηφοδέλτιο και κανέναν της Χ.Α.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/14 2:53 μ.μ.

   Τρελαινόμαι με κάποιους που σχολιάζουν ενυπόγραφα post ανώνυμα!!!

   Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/14 6:36 μ.μ.

   Εσύ ήσουν. Τότε που έμενες στον Διόνυσο.
   Το γνωρίζουμε.
   Αποκάλεσες τις διαμαρτυρίες που έκαναν οι μαθητές, οι γονείς τους, οι καθηγητές και οι κάτοικοι της Ροδόπολης ΦΑΣΊΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ.
   Μαζί πάντα με το συνεταίρο σου τον Λουκάτο.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/14 10:40 μ.μ.

   Τι λέτε βρε παιδιά; Αυτός ο Πάντζιος που κατεβαίνει με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος που χαρακτήριζε 'φασίζουζα νοοτροπία' τον αγώνα των μαθητών; Ζυγούνα 'καθάρισε' την παράταξη από τα μικρόβια που έβαλες στον κόρφο σου χτες, αν θες να σε ψηφίσουμε. Διαφορετικά θα θεωρήσουμε ότι είσαι κι εσύ μία από τα ίδια και θα ψηφίσουμε την Σώκου.

   Διαγραφή
 45. Όπως φαίνεται μπορεί και να μην αλλάξει ποτέ!

  Παρ´ όλα αυτά υπάρχει και μια βάση ρεαλισμού στο φαινόμενο αυτό: πόσοι και πόσοι ("μετανοημένοι" παλιοί και "φερέλπιδες" νέοι δεν έχουν υποσχεθεί φούμαρα τ´οσες και τόσες φορές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος28/4/14 11:48 μ.μ.

  Μια πολύ σημαντική Ημερίδα-προγραμματική συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο δήμο Διονύσου (με την αξιοποίηση του θετικού παραδείγματος στη διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων από την Ανάβρα Μαγνησίας) διεξήχθη απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.
  Τη διοργάνωσαν οι Ανοιχτοί Ορίζοντες και ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης. Συμμετείχαν εκατοντάδες συμπολίτες μας.
  Υπάρχει Ελπίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος29/4/14 12:00 π.μ.

  Δυστυχώς, μας απογοήτευσε απόψε ο δήμαρχος (για 20 ημέρες ακόμη) στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου. Θυμήθηκε να μας μαζέψει μετά από 3,5 χρόνια δήθεν για να ακούσει τα προβλήματα του Αγ. Στεφάνου. Που τον αφήνει σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ΄ ότι τον παρέλαβε!
  Στην πραγματικότητα για να κάνει αντίπραξη στην εκδήλωση του Ζαμάνη. Αλλά η σύγκριση ήταν συντριπτική σε βάρος του. Δεν έχει άραγε σοβαρούς επικοινωνιολόγους να τον συμβουλέψουν; Τόσα λεφτά διαθέτει.....
  Άσε που είχε μαζέψει οπαδούς του κυρίως από τις άλλες δημοτικές κοινότητες και οι Αγιοστεφανιώτες (για τους οποίους υποτίθεται ότι γινόταν η εκδήλωση) ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αλλά με ποιους να μαζέψει κόσμο, με κάτι απίθανους υποψήφιους, που ούτε η μάνα τους δεν θα τους ψηφίσει γιατί ανήκει στη Λαϊκή Συσπείρωση; Ξέρεις εσύ Νικολάκη, που μεσολάβησες για την κολλεγιά, ποιον εννοούμε.
  Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς......

  Ένας απογοητευμένος ψηφοφόρος του 2010 από τον Άγιο Στέφανο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος29/4/14 9:42 π.μ.

  Ημέρα με την ημέρα, ΔιονυσοΣκουφίτσα, επιβεβαιώνεται η ανάλυση σου σε αυτή την ανάρτηση. Ο Καλάφι είναι στην κυριολεξία απερχόμενος. Όλα τα δεδομένα αυτό δείχνουν. Από το ψηφοδέλτιο του μέχρι την χθεσινή συγκέντρωση στο Πνευματικό του Αγίου Στεφάνου, που υποτίθεται θα συζητούσε με τους Αγιοστεφανιώτες για να ακούσει τους προβληματισμούς τους.
  Είχε μαζέψει ό,τι μπορούσε από όλο τον δήμο, Κατηφείς και προβληματισμένοι οι συμμετέχοντες (ακόμη και στο προεδρείο). Οι φωτό της ΒΟΡΕΙΝΗΣ είναι εξόχως αποκαλυπτικές.
  Άντε να τελειώνουμε με τον άχρηστο και ανεπάγγελτο- 19 και σήμερα του μείνανε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος29/4/14 12:07 μ.μ.

  ΑΓΓΕΛΙΑ.
  Άνεργος ζητά επειγόντως εργασία με πλήρες ωράριο συνεχόμενο ή part time.
  Προϋπηρεσία: 20 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  Πληροφορίες κ. Καλαφατέλη Ιωάννη, τηλέφωνο 213-2030600 (εργάσιμες ώρες και ημέρες), κινητό .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος29/4/14 1:39 μ.μ.

  Όλοι πλην της Δημοκρατικής Ανατροπής έδωσαν χθες στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια τους. Αντ΄ αυτού, αυτοί οργανώνουν πάρτυ μέχρι πρωϊας λέει.
  Τουλάχιστον το διασκεδάζουν, αφού μυρίστηκαν ότι δεν παίζουν για τις 2 πρώτες θέσεις και τον δεύτερο γύρο. Έχουν αυτογνωσία και χιούμορ. Κάτι είναι κι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/4/14 5:51 μ.μ.

   Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος29/4/14 10:11 μ.μ.

  Εκδήλωση για τη “μάστιγα του 21ου αιώνα” τις: “Αγχώδεις και Καταθλιπτικές Διαταραχές μετά από Ψυχοπιεστικά Γεγονότα”, διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. η «ΕΣΤΙΑ» του Δήμου Διονύσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

  Θα τους χρειαστεί μετεκλογικά, είναι σίγουρο αυτό και προετοιμάζονται πυρετωδώς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος29/4/14 11:49 μ.μ.

  Πάμε να κάνουμε το 2 στα 2. Στο δεύτεο γύρο Ζαμάνης με Ζυγούνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος30/4/14 8:37 π.μ.

  Είναι να απορεί κανείς με όσους όλα τα άλλα τα βρήσκουν ξενέρωτα και τα δικά τους ιδανικά. Η πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Ανατροπής για πάρτυ είναι για μίμηση και όχι για αποφυγή. Εκτός και αν οι άλλοι βρήσκουν τροφή μόνο στις αρρένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος30/4/14 1:50 μ.μ.

  Τι έγινε ?Ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Ανατροπής και έπεσε βουβαμάρα εδώ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος30/4/14 3:10 μ.μ.

  Δεν ξέρω κάτι για τα περί βουβαμάρας, ξέρω όμως ότι το ψηφοδέλτιο της ΔΑΔΙΟΝ είναι εδιαδέρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος30/4/14 4:14 μ.μ.

  Ενδιαδέρον οπωσδήποτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 57. ΔΑΔΙΟΝ: Με Αρχές, προγραμμα, δεσμεύσεις, αξιοπιστία και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ πάμε γερά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος30/4/14 6:33 μ.μ.

  Μαίνεται εδώ και καιρό ο ακήρυκτος εμφύλιος πόλεμος στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής μεταξύ του Σακελλαρίου και του Κοντάκη. Στην ουσία ο Κοντάκης έχει το μυαλό του στην επόμενη μέρα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, μετά τη διαγραφόμενη βέβαιη ήττα του Καλάφι.
  Το τι λέγεται εκατέρωθεν δεν περιγράφεται, ούτε για τους αντιπάλους τους δεν μιλούν έτσι......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/4/14 10:35 μ.μ.

   Απόψε έμαθα ότι την έκανε γυριστή ο Ζαμάνης. Ήταν να πάει σε ένα ντιμπέιτ που έκανε ο VPRadio και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Όλοι περίμεναν να την κάνει λόγω συνήθειας ο Μπιτάκος και τελικά την έκανε ο Ζαμάνης. Εμ όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου φοβάσαι να πας σε συνεντεύξεις ή θέτεις όρους. Πάγια τακτική αυτή των 'ανασφαλών' υποψηφίων. Στο μεταξύ ο φάκελος με το οικόπεδο στη Δροσιά, έφυγε από το γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα και πάει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Βλέπω να βγάζει άλλον αρχηγό μέχρι τις εκλογές η ΑΔΚ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/14 11:23 μ.μ.

   Άραγε τι θα απαντήσουν οι "Κρυονερίστες" υποστηρικτές των Οριζόντων που περίμεναν κατά δήλωσή τους στην σελίδα τους την συζήτηση στον
   VPRadio τώρα που ο Ζαμάνης αρνήθηκε να συμμετάσχει αφού πρώτα αρνήθηκε to debate , στην συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δεν ήξερε εκ των προτέρων για να καταλήξει να μην παρουσιαστεί καθόλου??Μάλλον δεν το χει με το άγνωστο κείμενο και μακριά από τους συμβουλάτορές του!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/14 12:48 π.μ.

   Αλήθεια, τι φοβήθηκε και δεν πήγε ο κ. Ζαμάνης;;;
   Μήπως και του κάνουν καμιά ερώτηση που δεν ξέρει να απαντήσει και αύριο θέλει να γίνει και Δήμαρχος;
   Γεια σου ρε Σταθόπουλε, κάτι ήξερες εσύ...
   Εξάλλου μόνο τυχαία δεν ήταν η ανάρτηση σου τις προάλλες στο facebook σχετικά με τη συμμετοχή του 'Δημάρχου" σου σε Debate. Θα συμφωνήσω ότι δεν γίνονται έτσι τα Debate ή αυτό το πράγμα που έμοιαζε με Debate, αλλά οι προθέσεις και οι γραμμές που είχες δώσει ήταν ξεκάθαρες...
   Και μένω στο σημείο που βέβαια το "πιόνι" σου έπραξε ότι του πρόσταξες....
   Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε και ποιον ή τι ψηφίζουμε...

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος30/4/14 11:18 μ.μ.

  Ο Καλάφι, παπαγαλάκι 10:35, είναι σε πορεία ήττας και αποχώρησης. Βοά όλη η τοπική κοινωνία και οι νουνεχείς στο εσωτερικό της παράταξης του.
  Μην κρίνετε τους άλλους από τις πομπές του Καλάφι. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός αρχιερέας της αρπαχτής και Μαυρογιαλούρος. Τελείωσε, 17 κι ότι έμεινε από απόψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος30/4/14 11:38 μ.μ.

  Κατ΄αρχήν, επειδή 10:35, είσαι άσχετος και δεν στα σφύριξαν καλά.
  Ο Καλαφι αρνήθηκε το debate και αναγκάστηκε το ραδιόφωνο να βάλει στη σειρά μισάωρα μονολόγων για τον κάθε υποψήφιο. Κι αυτό γιατί θα δεχόταν σφυροκόπημα ανελέητο από τους άλλους 4, που του την έχουν στημένη, μιας κι έχει μείνει χωρίς κανένα σύμμαχο για τον δεύτερο γύρο.
  Το debate σημαίνει, όπως γίνεται παντού στον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλων των τοπικών ΜΜΕ να κάνουν τις ερωτήσεις, πάνω σε κατηγορίες θεμάτων που αποφασίσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι μεταξύ τους.
  Τα υπόλοιπα είναι της πλάκας για ιθαγενείς, που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Το μεγάλο debate θα γίνει στις κάλπες σε 18 ημέρες, που σφραγίζει το πολιτικό τέλος του καθεστώτος Καλάφι (κατά το Καντάφι).
  Γιαυτό και βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Σακελλαρίου και Κοντάκη. Ο καθένας για πάρτη του σχεδιάζει την διαδοχή.
  Κι ένα τελευταίο, επειδή είσαι παντελώς άσχετος. Στις εκλογές δεν κατεβάινει η ΑΔΚ αλλά μια ευρεία Συνεργασία δυνάμεων, κινήσεων και ενεργών πολιτών- οι Ανοιχτοί Ορίζοντες.
  Μα τόσο μαύρα τάχετε βάψει, που χάσατε τ΄ αυγά και τα καλάθια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/5/14 9:00 π.μ.

   Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι δεν είναι η ΑΔΚ. Ονόματα μόνο οι μητροπολίτες αλλάζουν και οι τρομοκράτες για να μπορούν να ξεγελούν τις αρχές. Βαθύ Ν.Δ. με βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι. Άκρως κυβερνητική υπόθεση και όποιος αντέξει την τρόικα. Στο τι σημαίνει Debate άσε να το πουν αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάει ο Ζαμάνης και να απαντήσει στο ερώτημα, εάν υπέγραψε για τις προμήθειες των φωτιστικών τα 700 χιλιάδες ευρώ, πριν πάει με ένα άλλο κορυφαίο στέλεχος της ΑΔΚ στο καζίνο ή μετά. Για το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου του 2010 μιλάω πάντα...

   Διαγραφή
  2. Άλλο ενα δείγμα της γκρίζας προπαγάνδας του Καλάφι (μάλλον του γνωστού συμβούλου του) που ανέφερα στο τελευταίο σχόλιο.

   Αναφέρει ο σχολιαστής δυό γεγονότα (;) που το ένα έγινε στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου ενός Αντιδημάρχου και το άλλο (ίσως) έγινε στα πλαίσια της προσωπικής του ζωής και ΥΠΟΝΟΕΙ ότι συνδέονται - δηλαδή ότι ο ΔΖ "τα πήρε" και τα έπαιξε (ή τα έφαγε) στο καζίνο.

   Αναρωτιέμαι πόσο απελπισμένοι μπορεί να είναι για να μεταχειρίζονται τέτοιες μεθόδους - και σε ποιους νομίζουν ότι αυτά μπορεί να πιάσουν.

   Διαγραφή
 61. Ανώνυμος1/5/14 12:30 π.μ.

  Θα έχουμε ζαμανοκλαψήματα (πληροφορία εκ των έσω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος1/5/14 4:58 π.μ.

  Οι (ειδικοί ?) σύμβουλοι του Καλάφι βγάζουν αφρούς γιατί βλέπουν που πάνε τα πράγματα : ήττα του δικού τους από τον πρωτο γύρο και λευκή πετσέτα στον δεύτερο και μετα ξεκινούν τα εσωτερικά προβλήματα.
  Αντί για τσαντίλα καλύτερα να το πάρουν απόφαση γιατί παρασέρνονται σε άλλες και λάθος ατραπούς και εκτίθενται προσωπικά πολύ. Είναι σκληρό να βρεθούν άνεργοι μετά από 3 χρόνια αλλά ας πρόσεχαν περισσότερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/5/14 8:53 π.μ.

   Καλά όλα αυτά βρε παιδιά αλλά και ποιον θα βγάλουμε δήμαρχο; Τον υπόδικο Ζαμάνη ή τον ευθυνόφοβο Μπιτάκο που μόλις βλέπει σκούρα την κάνει; Αυτό ως προβληματισμό και τροφή για σκέψη.

   Διαγραφή
 63. Ανώνυμος1/5/14 9:36 π.μ.

  Από πότε η παράγκα της πλατείας του Κρυονερίου έμαθε πέρα από "δουλειές" να μας δίνει ¨προβληματισμό και τροφή για σκέψη";
  Τα λαμόγια της διαπλοκής, βλέπουμε, ανησύχησαν από το επερχόμενο στραπάτσο και βάλλουν κατά Ζαμάνη και Μπιτάκου.
  Θα μείνουν με τις βολές στο χέρι.
  17 και σήμερα απέμειναν.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος1/5/14 9:38 π.μ.

  Δεν είναι μόνο οι ειδικοί (;) σύμβουλοι του Καλάφι, που πρέπει να ψάχνουν για δουλειά.
  Πρωτίστως, είναι ο ανεπάγγελτος "δήμαρχος" (τρομάρα του).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί η (αναμενόμενη μεν, άθλια δε) οργανωμένη προσπάθεια των συμβούλων του Καλαφι να αποδομήσουν τον βασικό τους αντίπαλο (Ζαμάνη). Κάτι αντίστοιχο είχαν άλλωστε επιχειρήσει και παλιότερα εναντίον των Ζυγούνα, Γέρμελη, Κοροβέση, όταν τους διέγραψαν από την δημοτική ομάδα, λόγω της (έντιμης) στάσης τους στο σκάνδαλο των παιδικών χαρών.

  Και στις δυο περιπτώσεις, οι αστείοι αυτοί τύποι ακολούθησαν την ίδια συνταγή: κατηγόρησαν τους άλλους με βάση τον ίδιο τον εαυτό τους. Τότε είχαν χαρακτηρίσει τους 3 ως ανίκανους και κινούμενους από προσωπικά ελατήρια, πράγμα που βεβαίως αντιστοιχεί στο σύστημα Καλάφι. Στην προκειμένη περίπτωση παρουσιάζουν τον Ζαμάνη ως 'υπόδικο', χαρακτηρισμό που εδώ και καιρό συνοδεύει τον απερχόμενο (μια για πάντα) δήμαρχο.

  Όντας (αποδεδιγμένα) ανόητοι και ανίκανοι ανίκανοι να κάνουν σωστά το οτιδήποτε, δεν σκέφτονται ότι ανακινώντας το θέμα του οικοπέδου της Δροσιάς, όλο και κάποιος εισαγγελέας μπορεί να ενδιαφερθεί και να ψάξει το θέμα. και τότε ο μόνος που θα αντιμετωπίσει (άλλη μια) δίκη είναι ο Καλάφι, που εδώ και 3 χρόνια δεν έκανε τίποτα για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

  Αλλά, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται κι η στάση τους αυτή είναι (άλλη μια) ένδειξη του πανικού που τους έχει κυριεύσει μπροστά στο αναπόδραστο - κι αυτό δικαιώνει την 3χρονη προσπάθειά μου.


  ΥΓ. Γιαννάκη, αλήθεια, τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις; Αν δεν είναι από τ' ακριβά, μπορεί να σου στέλνω πού και πού καμιά κούτα εκεί που θα 'σαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος1/5/14 9:53 π.μ.

  Μαζί με τον ομοϊδεάτη του στις κομπίνες δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος1/5/14 9:55 π.μ.

  Επειδή δεν μπορούμε να ασχολούμαστε άλλο με τον πανικό της ομάδας Καλαφατέλη, ιδού πράγματι τροφή για σκέψη από την Ημερίδα των Ανοιχτών Οριζόντων με θέμα- το θαύμα της Ανάβρας και η επόμενη μέρα στο Διόνυσο.
  Αφήνουμε τα υπόλοιπα πίσω, είναι παρελθόν.

  http://www.odosdionysou.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%BF/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος1/5/14 10:08 π.μ.

  Τις προάλλες για να αντιμετωπίσουν την Διονυσοσκουφίτσα, τα παπαγαλάκια του καθεστώτος Καλάφι (κατά τον Καντάφι) έστησαν την "ανεξάρτητη Διονυσοσκουφίτσα".
  Αυτό το περιθωριακό παράσιτο, έκλεισε μετά από λίγους μήνες. Την ίδια τύχη θα έχετε και τώρα. Μαρμάγκα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος1/5/14 10:11 π.μ.

  Ας πάνε, όπως λέει κι η Διονυσοσκουφίτσα, σε άλλη παραλία να παίξουν με τα κουβαδάκια τους. Κι αν κρυώνετε κύριε ειδικέ σύμβουλε εκ Κρυονερίου, δίπλα είναι το δάσος του Τατοϊου, να παίζετε.
  Δεν ανεχόμαστε να λερώνετε τούτο το blog, που πρωτοστάτησε στο γκρεμοτσάκισμα σας. Ουστ μια για πάντα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος1/5/14 12:22 μ.μ.

  Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ειδικού συμβούλου εκ Κρυονερίου, που βγάζει αφρούς τις τελευταίες ημέρες γιατί χάνει τη γη κάτα από τα πόδια του, το αφεντικό του έχει χάσει εδώ και 3,5 χρόνια το ηθικό πλεονέκτημα.
  Μπορείς να διαφωνήσεις και να κατηγορήσεις για μύρια όσα τη Σώκου, τον Μπιτάκο, τον Ζαμάνη και τον Ζυγούνα. Αλλά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ηθική τους ακεραιότητα. Αυτό για να τελειώνουμε μια κι έξω με την παράγκα του Καλάφι.
  Που θέλουν να μας πείσουν ότι, όλοι είναι λαμόγια σαν τα μούτρα τους. Ε,όχι δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Αρκετά τους ανεχτήκαμε 3,5 χρόνια τους άχρηστους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/5/14 5:09 μ.μ.

   Σωστό και ξεκάθαρο σχόλιο που δεν παίρνει το μέρος κανενός. Μπράβο φίλε για την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Η μόνη πληγή στο δήμο είναι ο Καλαφατέλης. Καλό θα ήταν όλοι οι υπόλοιποι ενώμένοι να το πετύχουν αλλά και έτσι μπορεί να γίνει δουλειά.

   Διαγραφή
 71. Ανώνυμος1/5/14 4:48 μ.μ.

  Είναι σαφές, ακόμη και σε 10χρονα παιδάκια το τι συμβαίνει στο δήμο και στο, ο θεός να το κάνει, ανεξάρτητο blog της Διονυσοσκουφίτσας. Ο Μεν Καλαφατέλης καταρρέει. Η δε Διονυσοσκουφίτσα, χρίζει με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ επιχειρήματα και ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ δημοσκοπήσεις, τον Ζαμάνη ως κύριο ανταγωνιστή του. ο λόγος είναι σαφής. Για όποιον δεν ξέρει, ας ψάξει λίγο και θα καταλάβει. Μην τρώτε το κουτόχορτο αμάσητο. Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και θα εκπλαγείτε. Σε κάθε περίπτωση, μην είσαι και τόσο σίγουρη Διονυσοσκουφίτσα ότι θα έχεις τύχη την επόμενη μέρα του Δήμου; Και μία τελευταία ερώτηση... Έχετε δει πουθενά τον Ζαμάνη να μιλάει ανοικτά και μπροστά σε κόσμο;;;; Πως περιμένατε ότι θα εμφανιστεί στο debate;;; Καλό παιδί, δεν λέω. Αλλά αν είναι καλό παιδι ας του πάρουμε δώρο ένα ποδήλατο. Όχι να του δώσουμε τη διοίκηση του δήμου;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τελικά, μάλλον μ' αρέσει να σχολιάζω κάποια συγκεκριμένα σχόλια, που έχουν ένα βαρύγδουπο ύφος χωρίς να αποδεικνύουν τίποτα απ' όσα λένε.

   Προσέξτε πχ τι λέει ο Πάρης: "ο λόγος είναι σαφής, αλλά (δεν σας τον λέω) ψάξτε τον μόνοι σας, διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και θα καταλάβετε". Και γιατί ρε Πάρη δεν τους το λες εσύ να τους βγάλεις κι απ' τον κόπο;

   Μήπως εννοείς ότι προσβλέπω σε διορισμό συμβούλου απ' τον Ζαμάνη; Τέτοιες προβλέψεις έχουν κάνει πολλές τα κάθε λογής τσιράκια στα χρόνια που υπάρχει το blog - μέχρι κι ότι θα κατέβω στις εκλογές επικεφαλής συνδυασμού...

   Αυτό που δεν καταλαβαίνεις Πάρη είναι ότι - σε αντίθεση με σένα και τους ομοίους σου - εμένα δεν με κινεί το χρήμα. Και γι αυτό δεν μπορείτε να με βάλετε στο χέρι ή να αντιγράψετε τη συνταγή του blog - πράγμα αδύνατο για την κουλτούρα σας και τα μυαλά που κουβαλάτε.

   Γιατί όμως δεν περιμένεις λίγες μέρες ακόμα (για να δεις τι θα βγάλει η κάλπη) πριν κρίνεις ότι οι εκτιμήσεις μου είναι σκόπιμες και απέχουν απ' την πραγματικότητα. Γιατί εκείνο το βράδυ, όσο θα νυχτώνει .....

   ΥΓ.1. Η δημοσκόπηση που είχα επικαλεστεί σε προηγούμενη ανάρτηση κάθε άλλο παρά ανύπαρκτη ήταν - το ίδιο και τα δεδομένα της. Απλώς έτσουζαν ...

   ΥΓ.2. Όσο για τον Ζαμάνη, θα συμφωνούσα άνετα μαζί σου ότι η ρητορική δεν είναι το φόρτε του. Αλλά αυτό είναι άραγε που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή;

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/14 7:15 μ.μ.

   Αναμενόμενο να μην υπάρξει απάντηση παρόλο που έκατσες να γράψεις 5 παραγράφους και 2 υστερόγραφα. Από τσιτάτα καλά πας. Για την ταμπακιέρα όμως κουβέντα. Πάγια τακτική σου. Δημοσκόπηση δεν έχουμε δει. Μόνο τα λεγόμενα σου. Θεωρείς ότι έχει το αλάθητο; Αν είναι έτσι να σε βαφτίσουμε Πάπα. Έως τότε Ζαμανοσκουφίστα.

   Διαγραφή
 72. Ανώνυμος1/5/14 5:43 μ.μ.

  Αύριο Παρασκευή στις 11:00 στο ΒΟΡΕΙΝΗ radio ο Διονύσης Ζαμάνης θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων Μαρίας Χαζάπη και Νίκου Παπαδόπουλου.
  Μέχρι τις 8 Μαϊου, θα ακολυθήσουν παρόμοιες συνεντεύξεις και με τους άλλους 4 υποψήφιους δημάρχους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ανώνυμος1/5/14 9:30 μ.μ.

  Αυτο που πρεπει να μας αφορα ειναι να βοηθησουμε αυτο τον μικρο τοπο να επουλωσει τις πληγες του. Ηθος συνεση και μερακι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος1/5/14 11:02 μ.μ.

  Η Διονυσοσκουφίτσα, την εποχή της παντοδυναμίας της παράγκας Καλαφατέλη όταν όλα τάσκιαζε η φοβέρα, σήκωσε ανάστημα. Με συνεχείς αποκαλύψεις και τεκμηριωμένη κριτική μας έδωσε να καταλάβουμε σε όσους πιστέψαμε το 2010 την Ενωτική Πρωτοβουλία, ότι επρόκειτο για ένα άκρως διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που κάθησε με επιδεξιότητα στο σβέρκο μας.
  Αυτό έχει αναγνωριστεί από τους πολίτες, ανεξαρτήτως παρατάξεων. Μόνο τα παπαγαλάκια και οι κολλητοί την πολεμούν αλύπητα, γιατί τρέμουν στην προοπτική να χάσουν τα προνόμια και την άνομη εξουσία τους. Κι ο πόλεμος αυτός έχει πολλές σκοτεινές πλευρές.
  Της οφείλουμε, λοιπόν, σοβαρό μερίδιο συμβολής για το επερχόμενο γκρέμισμα του συστήματος διαπλοκής που μας κυβερνά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε-η σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά απλώς έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω.
   Κάντε τώρα κι εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/14 11:17 μ.μ.

   Θέλω να κάνω μία ερώτηση και όποιος γνωρίζει να απαντήσει υπεύθυνα. Ο Μπιτάκος από την στιγμή που παραιτήθηκε μέχρι σήμερα πόσες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έχει παρακολουθήσει; Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει παρακολουθήσει καμία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και πράγματα που έχουν ήδη γίνει με αποφάσεις το Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλλον είχε ρίξει εντελώς μαύρη πέτρα πίσω και τώρα θέλει να επιστρέψει ως σωτήρας. Τραγικό δεν είναι;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/14 1:27 π.μ.

   Ξέχασες 1. να αναφερθείς στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής που ήταν μέλος!!! 2. από τις φερέλπιδες υποψήφιους δημοτικούς τους συμβούλους αλήθεια πόσοι έχουν πατήσει το πόδι τους σε συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου ? τι ξέρουν από τις διαδικασίες ? Ερωτήματα ενός ψηφοφόρου...Η θέληση μόνο δεν φτάνει για την αλλαγή πρέπει να έχεις και την γνώση του αντικειμένου .

   Διαγραφή
 75. Έρχονται αρκετά τυφλά επιθετικά σχόλια, το ένα πιο ανόητο από το άλλο. Προτείνω αυτοσυγκράτηση γιατί με τέτοιο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος2/5/14 7:03 π.μ.

  Λόγω του πρόσφατου εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς ένα συναφές σχόλιο : Ο Δήμος μας και όλοι εμείς οι Δημότες-τισσες δεν χρειαζόμαστε Ρήτορες αλλά Εργάτες .. !
  Καλό και δημιουργικό μήνα, με Υγεία για όλες και όλους !

  "Διός Νους"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος2/5/14 9:36 π.μ.

  Επειδή το ξεκατίνιασμα και η μάχη χαρακωμάτων των «επικοινωνιακών επιτελείων» ή των αφιονισμένων οπαδών καλά κρατεί, μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών (Καλάφι, Ζαμάνη, Μπιτάκου και Ζυγούνα) για τα έργα και τις ημέρες τους (παλιές και σημερινές) δεν πρόκειται να πείσουν τους δημότες να τους ψηφίσουν. Το μόνο που πείθει, κατά τη γνώμη μου, είναι να δεσμευτούν για συγκεκριμένα πράγματα απέναντι στους δημότες, που τόσο κόπτονται και σκίζουν μέχρι και τα ιμάτιά τους για το καλό τους.
  Με αφορμή λοιπόν την εκδήλωση για το παράδειγμα της Ανάβρας και την ακατάσχετη υποσχεσιολογία των ομιλητών απευθύνω πρώτα σ’ αυτούς και μετά σε όλους τους άλλους διεκδικητές τα ακόλουθα δυο ερωτήματα και περιμένω την απάντησή τους:
  1.- Δεσμεύονται να εφαρμόσουν, αν κερδίσουν τις εκλογές, τους υπάρχοντες νόμους για την προστασία του Πεντελικού και του Κηφισού που αφορά εκτός των άλλων και στην απομάκρυνση της βιομηχανικής περιοχής, τουλάχιστον σε πρώτη φάση όσων βιομηχανιών ρυπαίνουν το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής;;;;
  Αν ΝΑΙ με ποιον τρόπο θα το κάνουν, με ποιο χρονοδιάγραμμα και με ποιους πόρους;;;
  2.- Δεσμεύονται μέσα στην 5ετη θητεία τους, αν αυτοί είναι νικητές, στην εκπόνηση ενιαίου Σχεδίου Πόλης για να σταματήσει η άναρχη δόμηση, οι καταπατήσεις δημόσιας γης, να λυθεί το δασικό ζήτημα, οι χρήσεις γης και να υπάρξει μέριμνα χώρων μετεγκατάστασης (όπου απαιτείται), κοινωνικών υποδομών και κοινόχρηστων χώρων μέσω απαλλοτριώσεων;;;;
  Αν ΝΑΙ με ποιον τρόπο θα το κάνουν, με ποιο χρονοδιάγραμμα και με ποιους πόρους;;;
  Αν δεν μπουν στο κόπο να απαντήσουν τότε καλοί μου φίλοι της Δ/σ όποιον και να ψηφίσετε το ίδιο αποτέλεσμα θα εισπράξετε με την σημερινή κατάσταση, «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Με το πολιτικό marketing δεν χαράζονται πολιτικές αλλά επικοινωνιακά κόλπα που εξαπατούν και προσβάλουν την νοημοσύνη σας.
  Την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο Δήμο, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να την πετύχει με εχέγγυο ότι βγήκε πέρα για πέρα αληθινή και δικαιώθηκε για τις θέσεις της στο δημοτικό συμβούλιο τα 3,5 χρόνια ασκώντας πραγματική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση…
  Π.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Ανώνυμος2/5/14 7:29 μ.μ.

  Πότε ανακάλυψε ο Π.Π. την Λαϊκή Συσπείρωση;
  Είχε προηγηθεί η Πρόσκληση Ελπίδας και μετά ο Διόνυσος Αύριο.
  Περί ποιας ακατάσχετης υποσχεσιολογίας για την Ημερίδα της Ανάβρας μιλάει, όταν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι της Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου διαβεβαιώνουν ότι υιοθετήθηκαν δεσμευτικά όλες τους οι προτάσεις από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες;
  Θα ηταν χρησιμότερο, αν μελετούσε λίγο τα προγραμματικά κείμενα της Δημοκρατικής Ανατροπής, της Νέας Πνοής και των Ανοιχτών Οριζόντων, προτού εκφωνεί γεκικευμένους αφορισμούς και τσουβαλιάσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος2/5/14 8:54 μ.μ.

  Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ας μην χάνει τη σοβαρότητα που έχει με τόσο βαρύγδουπες αναλύσεις όπως του 9:36 πμ. Καλή η δέσμευση αλλά η πιθανότητα υλοποίησης ανύπαρκτη. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Εκτός και αν επειδή όλοι ξέρουν ότι αυτή η παράταξη δεν θα κερδίσει εκλογές, μπορούν κάποιοι να δεσμεύονται για τα πάντα. Γιατί άλλο η περιγραφή και σε αυτήν από τη θέση της μειοψηφίας να δικαιώνεσαι και άλλο η υλοποίηση από τη θέση της όποιας αρχής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος2/5/14 9:58 μ.μ.

  (Έλαβα ένα σχόλιο και το αναδημοσιεύω, αφού αφαίρεσα τον αναίτια χυδαίο πρόλογο - Δ/Σ)

  Γράφει ο Μπάσης και το αναδημοσιεύει και το blog Ενεργός Πολίτης για τον βρεφονηπιακό της Κουκουτσέα στον Διόνυσο. Είναι δυνατόν να δεχτεί ο Δήμος τη λειτουργία του βρεφονηπιακού με τον όρο να μην πηγαίνουν σ' αυτό παιδιά αλλοδαπών; Όταν είσαι με τα Χρυσά Αυγά όμως το υποστηρίζεις και μάλιστα κατηγορείς και τον Δήμαρχο που δεν το δέχεται. Αυτοί θέλουν να μας διοικήσουν. Καμαρώστε τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 12:40 μ.μ.

   Πολύ καλά κάνουνε που θέλουν μόνο Ελληνάκια , δεν σημαίνει ότι ειμαστέ κ Χρυσαύγιτες ...

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε-η,

   Ο ρατσισμός (όπως και ο φασισμός) είναι πρωτίστως τρόπος αντίληψης και πράξης κι όχι ιδιότητα μέλους με ταυτότητα,

   Όσο για το σχόλιό σου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο που ένας κρυφορατσιστής λέει : "Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτός είναι μαύρος"...

   Διαγραφή
 81. Ανώνυμος2/5/14 10:01 μ.μ.

  Αγαπητοί μου συμπολίτες,

  Σας κάνω γνωστούς τους κυριότερους λόγους που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ τη πρόταση για κάθοδο στις εκλογές για τη περιφέρεια της Αττικής, ως συνεργαζόμενος, με τη Ρένα Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

  -Γιατί δεν θέλω να επιβραβεύσω αλλά να αποδοκιμάσω όσους με την πολιτική τους μας έφεραν ως εδώ.

  -Γιατί δεν επιτρέπω η απογοήτευση - από αυτούς που κάποτε υποστήριξα - να με καταστήσει αδρανή, αδιάφορο και παθητικό.

  -Γιατί, σε αυτό το χώρο της αριστεράς, θέλω να επιστρέψω μέρος της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης που μου παρείχε και στα 12 χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας.

  -Γιατί η συμμετοχή μου υποδηλώνει τη συνεργασία και τη διεύρυνση αυτού του χώρου, αξίες που ως δήμαρχος υπηρέτησα και δεν φοβήθηκα.

  -Γιατί η συμμετοχή μου δεν προσβάλλει αυτούς που θα με στηρίξουν, αφού από τη μακρόχρονη διαδρομή μου στα κοινά δεν έχω τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ.
  -Γιατί η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη στις μάχες στη Περιφέρεια Αττικής για τα προβλήματα του δήμου μας.

  -Γιατί έχω μάθει να βοηθάω και να προσπαθώ.

  -Γιατί σε αυτή την προσπάθεια εμπιστεύομαι τη Ρένα Δούρου.

  Απευθύνομαι σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας, όλα τα κόμματα και όλους τους συμπολίτες, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.

  Την απόφασή μου για να προσπαθήσω να βοηθήσω στα τόσα που μας αφορούν την εναποθέτω στην ασφαλή κρίση των συμπολιτών μου.

  Φιλικά, Στέλιος Κοροβέσης

  Yποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 11:03 μ.μ.

   Ασε μας ρε Στελιο επαγγελματια πολιτικε που πριν καλα καλα ανοιξει ξανα η ερτ εσυ διοριστικες ξανα......! επειδη η βλακεια ειναι μεγαλη και ανικητη πιστευω πως δυστυχως καποιοι πεινασμενοι παλι θα σε βγαλουν!

   Διαγραφή
 82. Ανώνυμος2/5/14 10:42 μ.μ.

  Σχετικά με τον παιδικό σταθμό του Διονύσου,
  που εδώ και 3,5 χρόνια ρημάζει- 9:58.
  Η μομφή που αποδίδεται στην απερχόμενη δημοτική αρχή από συμβούλους του Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου είναι ότι, αδράνησε χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με τις ενέργειες προηγούμενων Διοικήσεων της Κοινότητας αρχικά και του Δήμου μετέπειτα.
  Προφανώς και γνωρίζουμε τους όρους του παραχωρητηρίου συμβολαίου από την δωρήτρια. Αλλά σε ποιες ενέργειες προέβη η δημοτική αρχή για την νομική εναρμόνιση τους με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο; Σε καμία.
  Όσο για την λάσπη στον ανεμιστήρα περί Χρυσών Αυγών, φωνάζει ο κλέφτης μέσα στον προφανή πανικό του για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!
  Όσο για το εισαγωγικό υβρεολόγιο, Διονυσοσκουφίτσα, έπρεπε να το δημοσιεύσεις για να μάθουμε για μια ακόμη φορά το ποιόν των ανθρώπων που διοικούν το δήμο.

  Η Διαχείριση του blog Ενεργός Πολίτης Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 1:08 π.μ.

   Μήπως ήθελες να είχε προσλάβει ο Δήμαρχος και την ανιψιά της Κουκουτσέα, όπως απαιτούσε πέρα από το να μην πηγαίνουν αλλοδαπά παιδάκια σ' αυτό αγαπητέ διαχειριστά του Blog Ενεργός Πολίτης; Ίσως να σε βόλευε βέβαια αυτό γιατί τότε θα είχες να λες άλλα... Καλό είναι να μην προτρέχει η γλώσσα της σκέψης αλλά με τον πανικό που έχεις πάθει λόγω των ποσοστών της παράταξης που υποστηρίζεις στις εκλογές πετάς ότι σου κατέβει ή επί το ορθότερο, ότι σου λέει ο ...παντογνώστης Μπάσης! Καληνύχτα σου!
   Και εσύ Δ.τσα μην κάνεις κοπτοραπτική στα σχόλια. Βάλε τον πρόλογο με το υβρεολόγιο που λες για να ξέρουμε τι γράφει. Τόσες ύβρεις γράφονται εδώ μέσα, ακόμη μία.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε-η, να μου επιτρέψεις να ορίζω εγώ το τι θα αναγράφεται και τι όχι εδώ. Αν αφήσω ελεύθερα τα σχόλια, πολύ φοβάμαι ότι σύντομα το blog θα απαξιωθεί (όπως κάποιοι ελπίζουν) κι επιπλέον θα χαθεί και η ουσία της ενημέρωσης και του (όποιου) διαλόγου γίνεται μέσα απ' αυτό.

   Διαγραφή
 83. Ανώνυμος3/5/14 12:00 π.μ.

  Μη μου πείτε πολλά. Τα προβλήματα του δήμου μας ενώνουν. Ένας πρ. δήμαρχος μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ απλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος3/5/14 1:31 π.μ.

  δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι όπως ο Κοροβέσης. Είναι όμως σωστό εμείς να ψηφήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε-η, ανεξάρτητα της όποιας γνώμης έχω για τον συγκεκριμένο υποψήφιο, το κριτήριο επιλογής "ο δικός μας άνθρωπος" είναι πια εντελώς ξεπερασμένο και σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται κι επικίνδυνο. Σου δίνω μερικά παραδείγματα:
   Δηλαδή, ποιοι είναι οι "άλλοι", που δεν είναι δικοί μας;
   Και γιατί "ο δικός μας" είναι καλύτερος από τον "άλλο";
   Μήπως γιατί θα μας προσέχει (όπως ο βοσκός τα πρόβατα) καλύτερα και θα μας κάνει και κάποιες "εξυπηρετήσεις";

   Δεν έχουμε επιτέλους κάποιο γενικό (καθολικό) κριτήριο με το οποίο να τους σταθμίσουμε; όπως πχ
   - αν είναι έντιμος ή όχι;
   - αν έχει γνώσεις / εμπειρία για τη θέση;
   - αν έχει διαθέσιμο χρόνο;
   - αν έχει ανεξαρτησία γνώμης;
   - αν, αν , αν ...

   Διαγραφή
 85. Ανώνυμος3/5/14 9:08 π.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα, ναι επι του προκειμένου ψηφίζουμε για δήμαρχο Ζαμάνη και στη Περιφέρεια Αττικής τον Κοροβέση γιατί
  - είναι έντιμοι
  - έχουν εμπειρία και γνώσεις
  - έχουν αποδείξει ότι αγαπούν αυτό που κάνουν και διαθέτουν χρόνο
  - έχουν ανεξαρτησία γνώμης
  Αυτά λοιπόν που περιγράφεις τα έχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απίστευτη η απλούστευση που έκανες φίλε-η μου, δεν νομίζεις; Εγώ απλώς έδωσα 3 παραδείγματα, εσύ έβγαλες τα δικά σου συμπεράσματα, κάποιος άλλος ίσως έβγαζε διαφορετικά.
   Αυτά!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/14 4:42 μ.μ.

   Εγώ ψηφίζω Κοροβέση δαγκωτώ. Τον Ζαμάνη τον θεωρώ ανεπαρκή, άσε που έχει δίπλα του και τους Πασιπουλαριδοσταθόπουλους που θα τον πνίξουν, με τη μία. Ανάμεσα στη σκύλα και την χάρυβδη είναι και δεν μπορεί να κουνηθεί. Δείτε τις συνεντεύξεις που δίνει και θα καταλάβετε. Τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να πει κάτι που δεν θα αρέσει στον Αβραάμ και του κάνει διαρκώς την αγιογραφία. Είναι χαμένος από χέρι και μαζί του και εμείς αν τύχει και βγει.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/14 11:05 μ.μ.

   Ε μαλλον ψηφιζεις στελιο επειδη τωρα πεινας ενω τοτε.....με εκεινον ...ξερεις...εκανες κοιλια! Η υποτακτικοτητα του ελληνα ειναι τραγικη!

   Διαγραφή
 86. Ανώνυμος3/5/14 12:09 μ.μ.

  Αγαπητοί Φίλοι-ες των 7:29 & 8:54
  Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας γιατί με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να μιλάμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές.
  1.-Το σχέδιο πόλης, οι καταπατήσεις και οι χρήσεις γης δεν αφορούν μόνο το Κρυονέρι αλλά όλο το Δήμο. Ως εκ τούτου οι όποιες προτάσεις υιοθετήθηκαν δεν μπορούν να εστιάζονται σε μια περιοχή επειδή μια κίνηση πίεσε με την συμμετοχή της και τους ψήφους της…
  2.- Η απομάκρυνση της βιομηχανικής ζώνης και πάλι δεν αφορά μόνο το Κρυονέρι αλλά και τον Άγιο Στέφανο και την Άνοιξη. Η συνεχής εδώ και χρόνια ροή βιομηχανικών λυμάτων στο ρέμα του Φασίδερι και από εκεί στον Κηφισό έχει αναδειχθεί πολλές φορές και με κάθε ευκαιρία τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.
  3.- Η δέσμευση που χρειάζεται να αναληφθεί συγκεκριμένα από όλους, ίσως δεν έγινε αντιληπτό ότι, σημαίνει δημιουργία κοινού τόπου συνεργασίας και διεκδίκησης την επόμενη μέρα των εκλογών και όχι τσουβάλιασμα, έλλειψη σοβαρότητας ή εκ του ασφαλούς κριτική.
  4.- Τα προγράμματα και τα διαβάζω και ενδιαφέρομαι κυρίως αν είναι εφαρμόσιμα ή απλώς λόγια και υποσχέσεις προεκλογικές. Άρα να ένας λόγος παραπάνω που θα έπρεπε άμεσα να υπάρξει αποδοχή της δέσμευσης όπως την διατυπώνω και πρόσκληση για συνεργασία την επόμενη μέρα των εκλογών από όλους.
  Περιμένω ακόμα να δω αν θα το κάνουν.
  5.- Τέλος σχετικά με την διαδρομή μου και την «ανακάλυψη» της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει και τόσο καλή γνώση στα τοπικά πράγματα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άστοχο να χρησιμοποιείται, ως επιχείρημα απαξίωσης του αρχικού σχολίου, η πρωτοβουλία και η προσπάθεια η δική μου αλλά και πολλών άλλων που βρίσκονται με προσωπική τους επιλογή στις άλλες δημοτικές παρατάξεις και ήμασταν μαζί τόσο στην «Πρόσκληση Ελπίδας» όσο και στο «Διόνυσος Αύριο».

  Π.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Ανώνυμος3/5/14 3:07 μ.μ.

  Επειδή η συγεκεκριμένη δημοτική αρχή δικαίως απέκτησε τις ιδιότητες- ο δήμος της λακκούβας, της απραξίας, των φωτογραφικών διαγωνισμών, της άκρατης ρουσφετολογίας, της αδιαφάνειας, της διαπλοκής, των κολλητών κλπ, κλπ.
  Θα έπρεπε τα φερέφωνα της, πριν ασχοληθούν με την δωρεά της κας Κουκουτσέα με συμβόλαιο ενός δημοτικού σταθμού (κτιρίου και εξοπλισμού) προς την πρώην Κοινότητα Διονύσου (κοινοτάρχης κ.Σωτηρίου) και το Δήμο Διονύσου (δήμαρχος ο κ. Δαρδαμάνης) να έχουν ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση από πεπειραμένους νομικούς για το πως ξεπερνιέται ο όρος για το ποια παιδιά θα φοιτούν εκεί. Και υπερισχύει του συμβολαίου ως προς αυτό το σημείο το ισχύον συνταγματικό-νομικό πλαίσιο, που δεν κάνει διακρίσεις στα παιδιά που θα φοιτήσουν εκεί.
  Αλλά που μυαλό για τέτοια πράγματα, όταν το μυαλό του Καλάφι ήταν να διεκπεραιώσει νομικά τις δεκάδες εκκρεμότητες του, ώστε να γλυτώσει ποινικές, πειθαρχικές και αστικές ευθύνες του για τις παρανομίες του.
  Όσο για το ότι σας πείραξε ο όρος της δωρήτριας να υποδείξει η ίδια έναν εργαζόμενο από όσους προσληφθούν, εδώ προσλάβατε δεκάδες κολλητούς και ημετέρους μόνο και μόνογια άγρα ψήφων και τακτοποίηση προεκλογικών υποσχέσεων, αυτό σας μάρανε;
  Αλλά τελειώνουν τα ψέμματα - 14 και σήμερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 4:35 μ.μ.

   Προφανώς ανώνυμε φίλε 3.07 μ.μ. δεν γνωρίζεις ή αγνοείς εσκεμμένα ότι πρόκειται για δωρεά. Και στη δωρεά τους όρους τους βάζει ο δωρητής. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι για την γνωστή εσωτερική κατανάλωση, ή για 'ανακύκλωση' με Λίτσα, κλπ που γράγει ο γίγας Λουκάτος. Αυτά.

   Διαγραφή
 88. Ανώνυμος3/5/14 3:35 μ.μ.

  Μπιτάκο, ακούς τους πυροβολισμούς του Λουκάτου;
  Δείχνει τα δόντια του σε κείμενο στην ηλεκτρονική Βορεινή, εγγράφοντας υποθήκες για το μετεκλογικό τοπίο (ε, ρε γλέντια….):
  1. «ΝΑΙ στην Ανανέωση, ΟΧΙ στην Ανακύκλωση».
  Βλέπε: Μπερμπάντης, Σχηματαριώτης, Κυριακόπουλος, Τσαλτούμη, Λίτσας, Μπούσμπουρας, Καρυπίδης, Μπομπής, Αντάπασης, Σαρρής, Φωτάκης, Μπάρμπας….
  2. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα περισσότερο από ποτέ, οφείλει να απαλλαγεί από κομματικές ταυτότητες και να αποσυνδεθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή».

  Βλέπε: τις αλλεπάλληλες απόπειρες στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ να εξασφαλίσουν την στήριξη της Χαρ. Τρικούπη, των τοπικών οργανώσεων του Διονύσου και κυβερνητικών στελεχών…..

  3. «Προσωπικά συμμετέχω και στηρίζω την δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μπιτάκο. Είμαι από τους συνιδρυτές της νέας αυτής δημοτικής κίνησης».

  Βλέπε: την τακτική Σημίτη στις διαδικασίες διαδοχής του Ανδρέα Παπανδρέου (συν-ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ το 1974)…..

  4. «Συμμετείχα ενεργά στην διαμόρφωση τόσο του προγράμματος, όσο και του ψηφοδελτίου».

  Βλέπε: τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Μπιτάκου δεξιά κι αριστερά να πείσει ότι, του έχει αναθέσει εντελώς δευτερεύοντα ρόλο και πάντως όχι την επικοινωνιακή πολιτική……

  5. «Μπορεί να δώσει λύση σήμερα ένας υποψήφιος σύμβουλος, που ανά 4ετία αλλάζει δημοτικές παρατάξεις ως μεταγραφή;»

  Βλέπε: Λίτσας…..


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Ανώνυμος3/5/14 4:26 μ.μ.

  Ψυχανεμίζομαι ότι, τα καλύτερα για τον Μπιτάκο θάρθουν σε λίγες ημέρες, οπότε οι πυροβολισμοί Λουκάτου (ακούς εκεί συν-ιδρυτής) θα μοιάζουν παρανυχίδες.....
  Και τα ακόμη καλύτερα, το βράδυ του πρώτου γύρου (ετοίμασες την παραίτηση αλά προέδρου της Συμμαχίας;)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 5:48 μ.μ.

   Από πού μας βγήκες συνιδρυτής ρε Λουκάτε; ήσουνα στη συνέλευση της Συμμαχίας που αποφάσισε να φτιάξει τη Νέα Πνοή; Επειδή δηλαδή συμπληρώνεις με δικούς σου τα ψηφοδέλτια έγινες και συνεταίρος;
   (Δώσε θάρρος στο χωριάτη....)

   Διαγραφή
 90. Ανώνυμος3/5/14 4:43 μ.μ.

  Ρε παιδιά έλεος... Μπορεί να μην ψηφίζω Μπιτάκο γιατί δηλώνω οπαδός του Σύριζα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Ο Λιτσας μας πείραξε ή το ψηφοδέλτιο του Ζαμάνη που έχει ότι φρούτο ξέμεινε από τον Καλαφατέλη και τον Βορριά; Χαλαρώστε λίγο γιατί κουτόχορτο δεν τρώμε πλέον. Βουτσά, Ντούντα, Μαγγίνα, Κόκκαλης, Μπέτση, Λάσκαρης, Παπαντωνίου και πόσοι άλλοι που ξεχνάω. Στηρίζουμε όλοι Ζυγούνα γιατί ξυπνήσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Ανώνυμος3/5/14 4:44 μ.μ.

  Ξέχασα τον Ποτίδη πριν. Μεταγραφή του αιώνα! Αμοιρε Ζαμάνη βάλε τάξη στην παράταξη σου γιατί μετά τις εκλογές θα μείνεις παρέα με τον Αβραάμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Ανώνυμος3/5/14 4:49 μ.μ.

  Μπράβο στον κο Καλαφατέλη που "φύτεψε" 70 στάσεις (πινακίδες) στο Δήμο μας. Κατι από Νικητόπουλο και ποδηλατόδρομους μου θύμισε. Επικοινωνιακή πολιτική άριστη βλέπω στον απερχόμενο Δήμαρχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Ανώνυμος3/5/14 7:11 μ.μ.

  Ανεβασμένος ο Μπιτάκος και η Νέα Πνοή βλέπω. Όλοι με αυτόν ασχολούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Ανώνυμος3/5/14 7:32 μ.μ.

  Η γραμμή της Χρυσής Αυγής για τις δημοτικές εκλογές στο Διόνυσο:
  Στέφανος Κριεμάδης-Σταμάτα (ο πατέρας του πρωτοστατούσε στη συγκέντρωση της στη Σταμάτα) και Λυκάκη-Άγιος Στέφανος (ο πατέρας της υποψήφιος στην Κηφισιά με το χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο).
  Και οι δυο κοσμούν το ψηφοδέλτιο Καλάφι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 10:21 μ.μ.

   Και Μπαμπανίκα μην τον ξεχνάτε. Ερχόταν και μας έδινε ψηφοδέλτια της Χ.Α. πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και τώρα στεγάστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ!!!! Συγχαρηρήρια στον Ζυγούνα που μάψεψε ότι κινούνταν στην Πλατεία... Αλήθεια στην Κουμουνδούρου τα γνωρίζουν αυτά;

   Διαγραφή
 95. Ανώνυμος3/5/14 7:36 μ.μ.

  Διαβάζοντας το μετά Λίτσα/Μπομπή πρόγραμμα της Νέας Πνοής για το Διόνυσο και συγκρίνοντας το με αυτό της προ Λίτσα/Μπομπή εποχής, το οποίο σημειοτέων είχε ήδη διανεμηθεί, διαπιστώνουμε τις εξής διαφορές
  1. Εξαφανίσθηκε ως διαμαγείας ολόκληρη η περιοχή "Πλατύ Χωράφι"....ούτε ο Κόπερφιλντ!!!
  2. Εξαφανίσθηκαν τα μαγαζιά από το Διόνυσο και υπογραμμίζετε πλέον ότι ο Διόνυσος είναι περιοχή "ΜΟΝΟ" ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.....ούτε ο μάγος του ΟΖ!!!
  Τελικά το οριστικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε από τη Νέα Πνοή με συμμετοχική δημοκρατία και διαβούλευση (Μπιτάκος - Λουκάτος) ή εκβιαστικά από την Παλιά Πνοή (Λίτσας - Μπομπής) ως προϋπόθεση συμμετοχής τους?
  Αξιοζήλευτη διαβούλευση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ανώνυμος3/5/14 7:37 μ.μ.

  Αφού ο Καλάφι έχασε στη δημοτική ενότητα Διονύσου την ομάδα Σαραντάκη (μέσω Λίτσα, Μπομπή), παλεύει εκεί για την 3η θέση.
  Τώρα πως κολλάει στο ίδιο ψηφοδέλτιο (της παλαιοτάτης Πνοής) ο Αντάπασης με τον Λίτσα, μόνο το αριστερό ΠΑΣΟΚ γνωρίζει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Ανώνυμος3/5/14 9:10 μ.μ.

  Ο Μ. Λουκάτος μιλάει και πάλι μέσα από τα στενά πλαίσια της εμπειρίας του στους συλλόγους γονέων (πρόσφατα και αθλητισμού), αποκλείοντας όλους και όλα που υπερβαίνουν τον μικρόκοσμό του. Το μόνο κριτήριο που επικαλείται για την επιλογή κάποιου υποψηφίου είναι η συμμετοχή στα ΔΣ και σε δράσεις συλλόγων.

  Είναι προφανές ότι ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

  Παράλληλα αφορίζει τους «ειδικούς» και τους «επαγγελματίες», λες και οι γνώσεις και η εμπειρία ενός manager ή ενός επιστήμονα (μηχανικού, γιατρού, δικηγόρου, οικονομολόγου, πληροφορικού κλπ) είναι τριτεύουσας σημασίας, αν όχι μειονέκτημα.

  Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι στα τρία στοιχεία που κατ’ αυτόν «καθορίζουν μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ενασχόληση κάποιου με τα κοινά: ικανότητα, διαθέσιμος χρόνος και διάθεση για προσφορά», δεν περιλαμβάνει τις ηθικές αρχές και αξίες κάποιου. Αλλιώς, γιατί να μην ψηφίσουμε έναν ικανότατο ψεύτη, κλέφτη ή απατεώνα; Ή έναν (πολιτικό) τραμπούκο, που κυβερνά όπως γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν;

  Κι αν τελικά ο διαθέσιμος χρόνος ήταν το δεύτερο απόλυτο κριτήριο, τότε τα κοινά και η διοίκησή τους γίνεται υπόθεση αποκλειστικά για συνταξιούχους (ακόμα κι απ’ τα 45….), ανέργους και τεμπέληδες!

  Επειδή όμως βάζει κάποια ερωτήματα προς τρίτους, του προτείνω να σκεφτεί δύο απ’ αυτά πρώτα για τον εαυτό του:

  1. Ρωτάει αν μπορεί να δώσει λύση κάποιος που ήταν σε θέση ευθύνης πολλά χρόνια, τη στιγμή που τα προ 15ετιας απλά καθημερινά προβλήματα εξακολουθούν και υπάρχουν;

  Τι έκανε όμως ο ίδιος στα 8 χρόνια που είναι παντοδύναμος επικεφαλής του συλλόγου γονέων για τα προβλήματα που συσσωρεύονταν με την ασφυκτική διόγκωση του δημοτικού σχολείου στην Άνοιξη (λόγω εγγραφών μαθητών από άλλες περιοχές); Τίποτα! Αντιθέτως, υποστηρίζει τη διεύρυνση των διοικητικών του ορίων…

  Γιατί, όσοι περισσότεροι οι μαθητές, τόσοι περισσότεροι οι γονείς - «καταναλωτές» του μύθου που καλλιεργεί για τον εαυτό του τόσα χρόνια. Ακριβώς, όπως και οι πολιτικάντηδες που κατηγορεί… Για τον ίδιο λόγο δεν έχει αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα του μεσημεριάτικου μποτιλιαρίσματος έξω απ’ το σχολείο. Το να χαϊδεύεις αυτιά είναι πάντα εύκολο, ιδίως αν είναι των (πολιτικών) πελατών σου…

  2. Ρωτά επίσης αν μπορεί να είναι αξιόπιστος ένας υποψήφιος, που ανά 4ετία αλλάζει δημοτικές παρατάξεις ως μεταγραφή;
  Ξεχνά ότι το 2010 μάζευε ψήφους για την γυναίκα του που κατέβαινε υποψήφια με την ΑΔΚ, κατόπιν ορίστηκε εκπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή από την Συμμαχία μέχρι που ανακλήθηκε κι αργότερα, όταν ήταν στον «μήνα του μέλιτος» με τον Καλαφατέλη και μπαινόβγαινε στο δημαρχείο σαν παράγοντας, εκείνος τον όρισε ξανά μέλος της Σχολικής Επιτροπής. Και τώρα, το πολιτικό του όχημα λέγεται Νέα Πνοή…
  Μιλάμε για 4 μεταγραφές μέσα σε 3 χρόνια!...

  Και σαν να ζητά να επιβεβαιώσει τα όσα λέω εδώ και δύο χρόνια για τα κίνητρά του, επανέρχεται δριμύτερος υπογράφοντας αυτή τη φορά με 5 ιδιότητες: «Τέως Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων Δημοτικού & Γυμνασίου Άνοιξης, Μέλος και Έφορος Χάντμπολ Α.Ο. Άνοιξης, Μέλος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής».

  Βλέπετε η δίψα για δημόσια αναγνώριση δεν τιθασεύεται…

  ΣΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/5/14 10:27 μ.μ.

   Πές τα βρε Μηχιώτη. Επιτέλους βρέθηκε και ένας άνθρωπος να βάλει τα πράγματα με τον Μάριο Λουκάτο και τη Νέα Πνοή που ζέχνει από την μπόχα του παλαιοκομματισμού και της ανεπάρκειας (το γράφω κομψά για να μην κοπεί στη... μεταφορά) στη θέση τους. Εύγε. Ο κόσμος αλλάζει αλλά αυτός στον κόσμο του!

   Διαγραφή
 98. Ανώνυμος3/5/14 9:59 μ.μ.

  Βλέποντας ο Λουκάτος ότι, το άλογο στο οποίο πόνταρε σε αυτές τις εκλογές δεν τραβάει (και πολύ θα του είναι η 4η θέση του Μπιτάκου), αρχίζει να κάνει παιχνίδι για πάρτη του χωρίς αρχές πάντα, ενόψει του δεύτερου γύρου, ώστε να μην βρεθεί έξω από το παιχνίδι την επόμενη 5ετία.
  Αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Την ομάδα Βορριά της Συμμαχίας, η οποία κάνει κουμάντο στην παλαιότατη Πνοή κι έβγαλε τον Μπιτάκο σαν λαγό του Καλάφι (όπως λέμε Καντάφι για να μην ξεχνιόμαστε).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Ανώνυμος3/5/14 10:34 μ.μ.

  Διονυσσκουφίτσα, επαληθεύεται καθημερινά η ανάλυση σου ότι ο Καλαφατέλης χάνει το παιχνίδι. Αν συζητήσεις με νηφάλιους και προσγειωμένους υποψηφίους του, το διαπιστώνουν και αυτοί. Το ίδιο προκύπτει και για στελέχη του στο δήμο, που κυττάνε πως οι ίδιοι θα επιβιώσουν εκλογικά στις περιοχές τους.
  Μόνο το κέντρο με αναφορά στην παράγκα και τον εκ Κρυονερίου ειδικό συνεργάτη (που αφρίζει κυριολεκτικά) προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό κάποιων αφελών οπαδών.
  Οι τελευταίοι αυτοί είναι για λύπηση. Παπαγαλίζουν τις 70 στάσεις για την δημοτική συγκοινωνία που ο Μαυρογιαλούρος τοποθέτησε 15 ημέρες πριν τις εκλογές.
  Τέτοια κατάντια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Ανώνυμος3/5/14 10:39 μ.μ.

  Ο μέχρι χθες δημοτικός σύμβουλος του Καλάφι Λίτσας, βλέποντας τις εξελίξεις, την τελευταία στιγμή κατέβηκε από το τραίνο κι ανέβηκε σε εκείνο του Μπιτάκου, ώστε από κοινού στο δεύτερο γύρο να στηρίξουν Καλάφι μήπως και περισώσουν τα συμφέροντα στα οποία έχουν αμφότεροι επενδύσει (ξανά ποδηλατικός γύρος και διεθνές φεστιβάλ στο Διόνυσο.....).
  Τόσο ταπεινά κριτήρια, αρχές και αξίες που παπαγαλίζει συνεχώς σαν καραμέλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Ανώνυμος4/5/14 12:52 π.μ.

  Το δίλημμα είναι:
  φαυλότητα ή αξιοκρατία και διαφάνεια
  δήμος της λακκούβας ή της ανάπτυξης
  δήμος της διαπλοκής και των κολλητών ή των πολιτών
  δήμος της απραξίας και των δημοσίων σχέσεων ή νοικοκύρεμα
  ενός ανδρός αρχή ή συλλογική λειτουργία, αποκέντρωση, συμμετοχή και διαβούλευση

  Δια ταύτα, ψηφίζουμε όποια παράταξη από τις 4 θέλουμε (Ανοιχτούς Ορίζοντες, Δημοκρατική Ανατροπή, Λαϊκή Συσπείρωση, Νέα Πνοή) να φύγει το καθεστώς Καλάφι, που έρριξε το δήμο στην ανυποληψία, την παρακμή και τη διαφθορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 3:13 π.μ.

   Αν επιλέξουμε Νέα Πνοή ,ξεχνάμε και την Διαφάνεια ,Η Διαφάνεια είναι μία λέξη άγνωστη στην Λουκατοομάδα...

   Διαγραφή
 102. Ανώνυμος4/5/14 1:02 π.μ.

  Ο Μπιτάκος προχωράει δυνατά. Είναι τόσο ξεκάθαρο πλέον. Ο κόσμος τον στηρίζει. Φαινεται από τον πόλεμο που δέχεται εδώ μέσα, σε ενα blog που ξεκάθαρα προσπαθεί να "σπρώξει" τον Ζαμάνη. Βέβαια ο κόσμος κοιτάει κυρίως τα ψηφοδέλτια. Και ειναι εκεί που ο ΠασιπουλαριδοΖαμάνης χάνει πανηγυρικά. Που τους μάζεψες όλους αυτούς βρε Σάκη; Δεν ήξερες ότι δεν θέλουμε μια Ενωτική Πρωτοβουλία 2;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτόν που εσύ βλέπεις να "σπρώχνει" το blog είναι απλώς αυτός που εσύ φοβάσαι περισσότερο. Αλλιώς θα έβλεπες άλλα.
   Καλό ξημέρωμα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/14 3:11 π.μ.

   Ο Μπιτάκος θα προχώραγε δυνατά χωρίς τον Λουκάτο και την ομάδα του ...έχασε την κούρσα σέρνοντας τόσο βαριά αλυσίδα πίσω του ...

   Διαγραφή
 103. Ανώνυμος4/5/14 3:09 π.μ.

  Συμπληρώνοντας τον 3/5/14 9:59 μ.μ.,ο Λουκάτος δεν είδε μόνο ότι η Νέα Πνοή δεν τραβάει αλλά και ότι το σύνολο των υποτακτικών του καταποντίστηκε στα τοπικά συμβούλια .Γεγονός που σημαίνει ότι και να τράβαγε η Νέα Πνοή το τρένο που υπολόγιζε το έχασε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ανώνυμος4/5/14 4:24 π.μ.

  Καμαρώστε αλογόκριτα τα emails που έστελνε σε κόσμο πριν 2,5 χρόνια ο δημοτικός σύμβουλος του Καλαφατέλη και νυν υποψήφιος του Μπιτάκου κ. Λίτσας.

  https://drive.google.com/file/d/0B3WbvSZB45BYVFY4YTAtUnhEZWc/edit?usp=sharing

  https://drive.google.com/file/d/0B3WbvSZB45BYaHdJZTJaNXZFNzA/edit?usp=sharing

  Το ένα υμνεί τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και το άλλο βρίζει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

  Φοβερά μπουμπούκια έχει μαζέψει η περιοχή μας!!!!

  Και συ ρε "επαναστάτη" Μπιτάκο τι έχεις να πεις; Γιατί δεν τον ρωτάς αν αυτός αλλάζει;;;;

  Ντροπή σας που συμφωνήσατε με τέτοιους ανθρώπους !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 8:28 π.μ.

   Το περιεχόμενο των δύο μέιλς είναι γεμάτο από τις ανιστόρητες διαστρεβλώσεις που οι νοσταλγοί της χούντας επαναλαμβάνουν μεταξύ τους όχι όμως και δημοσίως.
   Αλλά οι μεγαλύτεροι ξέρουμε τι συνέβη εκείνα τα χρόνια με τις εξορίες και τα βασανιστήρια και τι προβλήματα δημιουργήθηκαν, από την άναρχη δόμηση μέχρι τα σκάνδαλα του Μπαλόπουλου.
   Όσοι γράφουν και λένε τις βλακείες που υπάρχουν στα 2 μέιλς ξεχνούν ότι τα μεγάλα αφεντικά που ήταν στα πράγματα και συνέχισαν να είναι και μετά την μεταπολίτευση απλώς άλλαξαν υπηρέτες. Πρώτα είχαν τους φασίστες που οι ανόητοι θαυμάζουν και μετά τους πολιτικάντηδες που μισούν.
   Και οι ανόητοι που τα πιστεύουν αυτά συνεχίζουν να παραμένουν θύτες των υπολοίπων και θύματα του εαυτού τους.

   Διαγραφή
 105. Προξενεί εντύπωση η μεγάλη σπουδή ορισμένων επικεφαλής να περιλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους υποψηφίους (των οποίων το παρελθόν δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ξέρουν ή καμώνονται πως ξεχνούν) μόνο και μόνο για τα ψηφαλάκια που κουβαλούν μαζί τους.

  Δεν καταλαβαίνουν σε τι δύσκολη θέση φέρνουν τους υπόλοιπους υποψηφίους τους;

  Έχω μεγάλη περιέργεια για το αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση κι από ποιους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Ανώνυμος4/5/14 10:58 π.μ.

  Όταν βλέπεις Δ.τσα άτομα της Χ.Α. ακόμη και στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνεις σε τι κατήφορο είμαστε. Στο τέλος θα συμπαθήσουμε τον Καλάφι που ψιλομάζεψε λίγο την κατάσταση και ξαπόστειλε κάποιους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Ως προς τον κατήφορο συμφωνώ. Όμως ο Καλάφι δεν μάζεψε καθόλου την κατάσταση όπως λες. Στο ψηφοδέλτιό του υπάρχουν διακηρυγμένοι αλλά και "κρυφοί" υποστηρικτές της Χ.Α. - οι τελευταίοι αποτελούν εφεδρείες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Ανώνυμος4/5/14 1:43 μ.μ.

  Λαϊκή Συσπείρωση Φίλοι και Φίλες,

  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος με όσα γράφονται και γίνονται στις άλλες παρατάξεις από φέουδα τοπαρχών μέχρι και λυκοσυμμαχίες αρκεί να έχουν ψηφαλάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Ανώνυμος4/5/14 1:55 μ.μ.

  Πόσο σας πονάει που ο Μπιτάκος ανεβαίνει μέρα-μέρα είναι προφανές. Λάσπη για τον κ. Λίτσα που ξέρετε ότι έχει πολύ κόσμο στον Διόνυσο. Αλλά από την άλλη, ξέρετε και το έργο του το οποίο επιμελώς ξεχνάτε να μνημονεύσετε. Έρχεται η ώρα της κάλπης όμως και εκεί θα κριθούν όλα. Το αν ο Λουκάτος είναι βαρίδι για τον συνδυασμό του Μπιτάκου το λένε κάποιοι λίγοι, γιατί οι πολλοί, οι γονείς στην Άνοιξη πχ, θαυμάζουν το έργο που έχει να επιδείξει στους συλλόγους που δραστηριοποιήθηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 3:06 μ.μ.

   Για πες μας φίλε, πού ακριβώς είναι η λάσπη για τον Λίτσα; Τα έστειλε αυτά τα εμετικά μέιλ ή δεν τα έστειλε; Γιατί αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τα έστειλε. Εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή τα έστειλε για να τα κοροϊδέψει, οπότε ας βγει να το πει ή τα έστειλε γιατί τα πιστεύει και τώρα έχει βγει εκτεθειμένος. Κι αμα δεν μπορεί ο ίδιος να μας διαφωτίσει, ας το κάνει ο επικεφαλής του. Ή ο επικεφαλής του επικεφαλής του που τα ξέρει και θεωρητικά.
   Άντε ρε χαθείτε από δω, δε ντρεπόσαστε , ζητάτε και τα ρέστα από πάνω!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/14 3:49 μ.μ.

   Κάτσε λιγάκι και μην βιάζεσαι εσύ που τους μέτρησες κιόλας τους πολλούς που θαυμάζουν τον Λουκάτο για το έργο του. Σε λίγο έρχεται η κάλπη και εκεί θα τους δούμε και τους πολλούς και τους λίγους. Για να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει ο Λουκάτος τώρα σε σχέση με το 2010; Και να θυμάσαι ότι τώρα βάζει μπροστά την Αυγέρη και την αδελφή του που είναι πολυδιαφημισμένες , ενώ το 2010 είχε βάλει τη γυναίκα του που ήταν ψιλοάγνωστη και την διαφήμιζε λέγοντας ότι ήταν σαν να ψηφίζουν τον ίδιο!!! για να δούμε τα νούμερα και τα ξαναλέμε...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/14 7:18 μ.μ.

   Οι εκλογές στους συλλόγους γονέων δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές πίσω από το παραβάν.Οι εκφοβισμοί ,οι υποσχέσεις διαφήμισης στους επιχειρηματίες -γονείς δεν πιάνουν εδώ.Η Αυγέρη παντελώς άγνωστη στον Άγιο Στέφανο δεν θα τύχει της προτίμησης των φίλων του Παναγιώτη .Θα πάρει ελεύθερη ψήφο από την Άνοιξη,,ανοιξιωτών που θα ψηφίσουν την αδελφή του Λουκάτου ,την Σταμάτα ,την Ροδόπόλη και τον Διόνυσο των υποψηφίων που είναι από τους συλλόγους γονέων.Ζοφερά τα προγνωστικά της Λουκατομάδας ( για αυτό και η κωλοτούμπα του Μάριου ) Ευτυχώς κατάφερε ο Παναγιώτης και τους περιόρισε.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/5/14 11:29 μ.μ.

   Ογδόντα με εκατό άνθρωποι όλοι κι όλοι η ομάδα Λουκάτου και οι συγγενείς τους εκ των οποίων οι δεκαπέντε είναι υποψήφιοι. Αν βάλεις και την τρισταυρία και την εξωτερική ψήφο και διαιρέσεις το 400 με το 15 ούτε 30 ψήφους δεν θα πάρουν κατά μέσον όρο.... Οι παλιοί και έμπειροι της Συμμαχίας θα τους φάνε λάχανο.... Ο Μπερμπάντης μόνος του θα πιάσει 400 μέσα στο Μπογιάτι. Καημένε Μάριε ούτε που κατάλαβες πού πήγες κι έμπλεξες κι εσύ και τα φανταράκια σου... Κουβαλάτε νερό στο μύλο εκείνων που υποτίθεται ότι πολεμάτε...

   Διαγραφή
 110. Ανώνυμος4/5/14 6:23 μ.μ.

  Καλαφατέλη, put the kote down.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Ανώνυμος4/5/14 11:01 μ.μ.

  Τρέφετε αυταπάτες ότι, ο Μπιτάκος περιόρισε τον Λουκάτο; Δεν ξέρετε τίποτα από την τοπική ιστορία.
  Τρομάξατε, βέβαια, χθες με τους κανονιοβολισμούς-προειδοποιητικές βολές του στη ΒΟΡΕΙΝΗ, που φρόντισε να προβάλει στο facebook της Παλαιότατης Πνοής αφού οι συν-ιδρυτές του τον αγνόησαν επιδεικτικά.
  Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα και παγωνιά. Σαν εκείνο το αμίμητο-φύσηξε Βορριάς στον Διόνυσο. Πράγματι φύσηξε και πάγωσε την Συμμαχία.
  Τουλάχιστον, ο Ζυγούνας κι ο Καλάφι τόριξαν στα party για να διασκεδάσουν τον πόνο τους. Και καλά ο Ζυγούνας τόκανε στα γραφεία του, ΟΚ. Ο Καλάφι στο bar της Δροσιάς θα κόψει τιμολόγιο ή να το σφυρίξουμε έγκαιρα στο ΣΔΟΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/5/14 11:27 μ.μ.

   Μάριος Λουκάτος: «Εγώ έτσι είμαι. Μπαίνω στους συλλόγους και βάζω υποψηφιότητα. Αν βγω όλα καλά. Αν όχι τους διαλύω και φεύγω.»
   Δύσκολα το παρόν για την νέα πνοή. Ακόμα πιο δύσκολο το μέλλον.

   Διαγραφή
 112. Ανώνυμος5/5/14 10:34 π.μ.

  Κι όλο κλαίνε τα καλαφατελάκια,
  στου Κρυονεριού, στου Κρυονεριού τα σοκκάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/5/14 4:27 μ.μ.

   Γεια σου μεγάλε διονυσιακέ ποιητή!

   Θα σου κάνω ...αντίπραξη!

   Και όλο κλαίνε τα ζαμανάκια
   που θα μεί που θα μείνουμε νανάκια!

   Τυχαίο το .
   Το ίδιο και τα Μπιτάκια, Ζυγουνάκια, τα Καλαφατελάκια κ.ο.κ

   Μια χαρά κατρακυλάει το πράγμα... Σοβαρότης μηδέν.

   Και σ
   αυτές τις εκλογές δηλαδή δεν θα ψηφίσουμε με βάση τα καλύτερα προγράμματα και την ικανότητα και εντιμότητα των προσώπων, αλλά με βάση τα ...καλύτερα ποιήματα!
   Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα. Δυστυχώς.

   Διαγραφή
 113. Ανώνυμος5/5/14 5:15 μ.μ.

  Γιατί κλαίνε, αλήθεια, θα ανατωτηθεί κάποιος;
  Έρχεται και η 2η δημοσκόπηση και η τελειωτική κατραπακιά στον Καλάφι, όπως και η 1η.
  Και μην τολμήσει μεθοδεύσεις, γιατί θα το πληρώσει ακριβά και η ψυχρολουσία τότε θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
  Και σε αυτήν, οι πολίτες τον καταβαραθρώνουν κυριολεκτικά.....
  Επίσης, μας οφείλει απάντηση, αν θα κόψει για το κυριακάτικο party τιμολόγιο, γιατί η αναφορά στο ΣΔΟΕ είναι έτοιμη κι ο Παπαγεωργόπουλος περιμένει καποιον για συντροφιά στο κελί του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Ανώνυμος5/5/14 5:43 μ.μ.

  http://www.edionysos.gr/2014/05/blog-post_1200.html

  Μαύρο στον ένα και μοναδικό, τον ανεπανάληπτο Μαυρογιαλούρο του Διονύσου, Καλάφι τον μικροπρεπή, που εκμεταλλεύεται ασύστολα την ανθρώπινη δυστυχία για ψηφοθηρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Ανώνυμος5/5/14 6:34 μ.μ.

  προς Μιστερ Λογιστακο πρωην Πρασινοφρουρο ( Ioanni Pantzio ) κλπ αξιωματα .... αμα πατας σε 2 βαρκες θειο ... = ... dont be so sure!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Ανώνυμος5/5/14 9:25 μ.μ.

  Υποψήφια του Ζαμάνη,και άνθρωπος εμπιστοσύνης του Λουκάτου δήλωσε αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο για προσωπικούς λόγους,λέει...Μήπως όμως συμβαίνει κάτι άλλο ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Ανώνυμος5/5/14 9:28 μ.μ.

  Αλήθεια 5:15 μ.μ. πιστεύεις ότι με τις εκδουλέψεις που έχει προσφέρει η δημοτική αρχή για την λειτουργία των δύο μαγαζιών ,θα πληρώσουν και το λογαριασμό??? Το 2010 είχαν το vertigo και τον κουρσάρο και τώρα το gigi και το muses.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Ανώνυμος5/5/14 10:53 μ.μ.

  αυτό τον τίτλο θα έβαζα στην ανεκδιήγητη επιστολή της Ταουξή, που χαρακτηρίζει παράνομη την αξιολόγηση νέων αιτήσεων για ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δεν φτάνει που η ίδια και η παράταξή της ψήφισαν ΟΧΙ στην ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Δήμο μας, τώρα βάζει και όρους πότε θα αξιολογούνται τα αιτήματα. Αν ο άλλος δεν έχει ψωμί να φάει θα μπει στην ...κατάψυξη για κανέναν μήνα μέχρι να περάσουν οι εκλογές και μετά θα βγει μετά για να φάει και να συνεχίσει να ζει. Πόσο σοφός είναι ο λαός μας όταν λέει . Σανίδα και βρεγμένη, όχι ψήφο, σ' αυτούς που έχουν τέτοιες μικρονοηκές αντιλήψεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι μικρονοϊκές (και όχι μικρονοηκές) αντιλήψεις είναι πολλές και ποικίλες, μηδέ των κουτοπονηριών εξαιρουμένων.

   Αναρωτιέται κανείς γιατί ο απερχόμενος (και συντόμως απελθών) δήμαρχος δεν φρόντισε να κάνει νωρίτερα την αξιολόγηση, αλλά την άφησε - όπως τόσα άλλα πράγματα - για την τελευταία στιγμή.

   Προσωπικά πιστεύω ότι η απάντηση είναι ένας συνδυασμός ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και (πολιτικής) ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ με στόχο την δημιουργία προεκλογικών εντυπώσεων. Υπενθυμίζω ότι μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η δημοτική αρχή έκανε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ (!) για να το λειτουργήσει ...

   Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοια (κροκοδείλια) δάκρυα πρόκειται να τον σώσουν από την κατρακύλα που έχει πάρει. Κι όπως λες, σανίδα και μάλιστα βρεγμένη, αλλά για τον δικό τους κώλο.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/14 1:51 μ.μ.

   Δ.τσα πρέπει να ζεις σε άλλο κόσμο. Ποια ομόφωνη απόφαση για την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Έξι μήνες το έφερνε γ ύρω το θέμα ο Σπηλιώτης και ευτυχώς που την έκανε για να προχωρήσει τελικά η ίδρυση. Το ποιοι ψήφισαν την ίδρυση καλό να βρεις το πρακτικό και να το αναρτήσεις Δ.τσα για να μάθει και ο κόσμος την αλήθεια.

   Διαγραφή
 119. Ανώνυμος6/5/14 6:11 π.μ.

  http://www.dionysos.gr/?q=node/3097
  Διαβάζω στην ιστοσελίδα του δήμου για στο 13ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Σχολείων Βόρειας Αττικής, που διοργάνωσε ο «ΘΕΣΠΙΣ» την Κυριακή 4 Μαΐου στο Αρσάκειο. Μπορεί να μας πει κανείς με ποιανού ευθύνη ΔΕΝ μετείχε η Χορωδία του Θέσπη ενώ ήταν προγραμματισμένο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Ανώνυμος6/5/14 6:31 π.μ.

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ"

  Στο άρθρο 33, παράγραφος 2, του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο αναφέρεται: «Δεν επιτρέπεται η άσκηση πλανόδιου εμπορίου (σε αυτό εντάσσονται και οι διανομείς «Χωρίς Μεσάζοντες») σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων (3.000) κατοίκων».

  Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει ένα τέλος στο κίνημα που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε σε όλη την Ελλάδα βάζοντας στην άκρη τους ενδιάμεσους και ενισχύοντας την απευθείας σχέση παραγωγού και καταναλωτή. Με την υποστήριξη των πολιτών το κίνημα εξαπλώθηκε σε κάθε γωνιά της χώρας δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους ίδιους τους καταναλωτές να προμηθευτούν τρόφιμα και προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές.

  http://tvxs.gr/news/ellada/sto-stoxastro-kai-kinima-%C2%ABxoris-mesazontes%C2%BB

  καλαφατελάκο εσύ κάνεις πως ξεχασες τις πατατες που μοιραζες ή ότι εισαι του κομματος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Ανώνυμος6/5/14 8:28 π.μ.

  12 μέρες μείνανε να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες, εδώ, στην αττική, στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Ανώνυμος6/5/14 12:14 μ.μ.

  Αμ εκείνος ο έρμος ο Βορριάς νομίζει πως ακόμα βρισκόμαστε στο δήμο Αγίου Στεφάνου, γράφοντας ένα κείμενο για τις εκλογές. Πουθενά Διόνυσος και οι άλλες 6 δημοτικές κοινότητες. Άγιος Στέφανος μόνο.
  Και γράφει σαν ιδιοκτήτης του, ισόβιος.
  Ποιος; Αυτός που την άλλη μέρα των εκλογών έφτυσε στα μούτρα χιλιάδες ψηφοφόρους της Συμμαχίας και έφυγε κρυπτόμενος.
  Στο μεταξύ παραίτησε και τους 2 πρώτους συμβούλους, που τίμησαν οι πολίτες -τους κ.κ. Ράλλη και Μπερμπάντη- προκειμένου να προωθήσει την ευνοούμενη του κα Λένα Παπαπαναγιώτου, η οποία στη συνέχεια πρωτοστάτησε στην στήριξη του καταρρέοντος Καλαφατέλη.
  Τώρα μας καλεί να στηρίξουμε τον "λαγό" Μπιτάκο, που κι αυτός στη μέση της θητείας του τα παράτησε για να ..... διαβάσει στο πανεπιστήμιο.
  Σα δε ντρέπονται οι αχρείοι! Μαύρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Ανώνυμος6/5/14 1:40 μ.μ.

  O Καλαφατέλης, έδωσε άδειες λειτουργίας σε καταστήματα, καταστρέφοντας τη πλατεία της Δροσιάς μαζεύοντας ψήφους από τα πρόβατα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή