.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Του έδειξαν την πόρτα!

Τελικά, οι μεγάλες ανατροπές, όπως και τα θαύματα, έχουν τον δικό τους χρόνο. Έρχονται στην ώρα τους, ακόμα κι αν δεν τις περιμένεις - αρκεί να τις πιστεύεις, βαθιά! Χτες, οι δημότες Διονύσου ανέτρεψαν τα (συντριπτικά) προγνωστικά της πρώτης Κυριακής κι έστειλαν τον Καλαφατέλη “σπίτι του”, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Ο Διονύσης Ζαμάνης και οι Ανοικτοί Ορίζοντες θριάμβευσαν με 52% και 712 ψήφους διαφορά επί του ‘φρούραρχου’ του Κρυονερίου, μέσα στο οποίο ο απελθών δήμαρχος ξεπέρασε το 82%. Ομολογουμένως, πριν από μια εβδομάδα, η προοπτική της νίκης φάνταζε από πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Χρειάστηκε να κινητοποιηθούν πάρα πολύ και πάρα πολλοί (και διαφορετικοί) για να γίνει πραγματικότητα. 

Αν και τα συμπεράσματα θα πρέπει να στηριχθούν στη προσεκτική ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων, από μια πρώτη ματιά προκύπτουν οι εξής εκτιμήσεις:

·  Το 52% που έλαβε ο νέος δήμαρχος πρέπει να γίνει αντιληπτό σαν απαίτηση για μια χρηστή και ανοικτή προς όλους διοίκηση, με κανόνες ισονομίας και διαφάνειας – ιδίως όταν το 48% των συμπολιτών μας επέλεξε την Ενωτική Πρωτοβουλία.

·  Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Ανατροπής και ένα μεγάλο μέρος της Νέας Πνοής (κυρίως σε Άγιο Στέφανο) , αλλά και της Λαϊκής Συσπειρωσης αποδοκίμασαν τον Καλαφατέλη για μια σειρά λόγους – διαφορετικούς για τον καθένα.

·  Το σημαντικά ανανεωμένο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να αποδείξει εμπράκτως ότι θα κινηθεί στον αντίποδα από τις θλιβερές πρακτικές του προηγούμενου.

·  H ανατροπή των "φαβορί" του πρώτου γύρου δεν έγινε μόνο στον Διόνυσο, αλλά και στην Κηφισιά (Χιωτάκης), τον Ωρωπό (Οικονομάκος) και - προπαντός- στην Περιφέρεια Αττικής (Σγουρός). Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς.


Οι ψήφοι, τα ποσοστά και οι έδρες των δύο συνδυασμών σε κάθε δημοτική ενότητα έχουν ως εξής:

δημοτ.ενότητα
ΖΑΜΑΝΗΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2.414
51,8%
4
2.245
48,2%
2
ΑΝΟΙΞΗ
1.379
48,9%
4
1.441
51,1%
1
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
2.065
69,8%
5
893
30,2%
1
ΔΡΟΣΙΑ
1.860
63,8%
6
1.057
36,2%
1
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
427
17,8%
3
1.966
82,2%
2
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
623
56,2%
1
486
43,8%
1
ΣΤΑΜΑΤΑ
765
51,1%
2
733
48,9%
1
ΣΥΝΟΛΟ
9.533
51,9%
25
8.821
48,1%
9

114 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/5/14 2:24 μ.μ.


  Αφιερωμένο εξαιρετικά στον απελθόντα δήμαρχο Διονύσου

  Απολείπειν ο θεός Aντώνιον

  Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθεί αόρατος θίασος να περνά με μουσικές εξαίσιες, με φωνές— την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
  Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που φεύγει. Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου· μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
  Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι, πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο, κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα, ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους, τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου, κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.

  Κ.Π. Καβάφης (Από τα Ποιήματα 1897-1933, Ίκαρος 1984)

  Και για την αντιγραφή Παναγιώτης Μ. Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/5/14 2:24 μ.μ.

  Και τώρα το θα απογίνουμε χωρίς τον Καλάφι, τον Παριζιάνο, τον Μπλοφαδόρο, τον Περιπτερά και τα άλλα μπουμπόκια της παράγκας; Τομπούλογλου..... Θα τρέχουν, επίσης, υποθέτω να μπει στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ ο Καλάφι, ο Παραράς κι η Γιδαράκου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/5/14 2:30 μ.μ.

   Την τελευταία μην τη φοβάσαι, δε χάνεται...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 3:05 π.μ.

   Ρε τί μπουμπούκια ήταν αυτά, ενας συρφετός αρχοντοχωριάτηδων, καταφερτζήδων, κρατικοδίαιτων που χάσανε τ' αβγά και τα πασχάλια...μια "βαβέλ" μικροσυμφερόντων, ένας αχταρμάς υπερκομματικός που τους ένωνε η νομή εξουσίας, το βόλεμα και η εξυπηρέτηση των "δικών μας"...αλλά ότι σπείρανε, θερίσανε...πάντως "βγάζω το καπέλο" στον έναν και μοναδικό, τον ανεπανάληπτο, τον "στρατηγό άνεμο" την "αλεπού της διονυσιώτικης στέπας" τον μέγα Χρήστο Ποτίδη, όταν κατάλαβε ότι το καράβι βυθιζόταν, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να την "κάνει" με ελαφρά πηδηματάκια και να οδηγήσει τα "πρόβατα" ως καλός βοσκός στο μαντρί του άσπονδου φίλου του κοντοχωριανού...o tempora o mores.
   A propo, τί απέγινε εκείνος ο "ξένοιαστος καβαλάρης" ο Τάρας Μπούλμπα της πολιτικής σκέψης και της "πράσινης τσόχας", ο γίγαντας Γκρισίνο της κομματικής μετάλλαξης..? ήταν "βαρίδι¨ τελικά για την παράταξη (?) ή του πηρε τα μυαλά "ο θεός γεροντο-έρωτας" κατά πως λένε...
   Κατά τα λοιπά, μια νέα εποχή ξημέρωσε για το δήμο μας, απ' όποια σκοπιά και να το δούμε, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νέους δημοτικούς άρχοντες με την ελπίδα να γυρίσουμε σελίδα στα "ολίγιστα" και φαύλα των προκατόχων τους.

   {THE LIBERAL}

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/14 11:57 μ.μ.

   Καλά αυτός ο μέγιστος της επικοινωνίας κ. ΠΑΡΑΡΑΣ δεν ήταν που εισέπραξε 180.000 ΕΥΡΩ (!!!!!) για 3,5 χρόνια υπηρεσίας στον τέως? Εδώ και τώρα να αρχίσει απο αυτές τις αμοιβές ο Ζαμάνης αυτών των αθλίων παρατρεχάμενων. και να αποδοθεί επιτέλους το κοινό περί δικαίου αίσθημα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

   Διαγραφή
  4. Αγαπητε φίλε,
   Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στα όσα λέμε και γράφουμε. Γιατί το ποσό που ισχυρίζεσαι αν διαιρεθεί με τους 40 μήνες (3Χ12+4) μας δίνει 4,500 ευρώ / μήνα, ποσό εξωπραγματικό για τα ισχύοντα - αρχικά οι αμοιβές ήταν 2,000-2,500 + ΦΠΑ αλλά τώρα έχουν πέσει στο μισό.
   Φυσικά όμως και πρέπει να δοθεί κάποτε απολογισμός όχι μόνο το για τι κόστισαν οικονομικά όλοι αυτοί οι σύμβουλοι, αλλά και για το τι προσέφεραν στον δήμο.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος26/5/14 2:36 μ.μ.

  Οι έδρες Δ/Σ είναι 9+1 για την Ενωτική Πρωτοβουλία ? Και αν Ναί ποιοι Δ.Σ. θα είναι Αντιπολίτευση??

  Ευχαριστώ...

  Με εκτίμηση Lucky Luke...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ηη Ε.Π.θα έχει 9 συμβούλους στο νέο ΔΣ: Καλαφατέλη - Χιώτη (Κρυονέρι), Κοντάκη - Ίσσαρη (Άγ.Στέφανο) Τσιλιγγίρη (Άνοιξη), Ιωαννίδη (Δροσιά), Κριεμάδη (Σταμάτα), Κανατσούλη (Ροδόπολη) και 1 ακόμα στο Διόνυσο.

   Διαγραφή
  2. Ο δ.σ. του Διονύσου λέγεται Τσουδερός

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος26/5/14 3:17 μ.μ.

  Ηδη αρχισαν να τρομοκρατουν ολους μας τους εργατες πως θα μας απολυσει ο Ζαμανης!ρε ουστ απο δω!ας βρει καποιος εστω κ μια αναφορα σε τετοιο πραμα!ο δημος και οι εργατες δεν δουλευαν σρην επιχειρηση κανενος αντιδημαρχου κτλ και δεν τους οφειλουμε καμια προσληψη!ειμαστε εδω επειδη το αξιζαμε και οχι απο ρουσφετι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Η ζωή έχει και τις ατυχίες της".

  Έτσι κατάλαβε το εκλογικό αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος... Μια άτυχη στιγμή! Η απίστευτη αυτή δήλωση δείχνει ότι ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το μήνυμα των εκλογών.

  Επίσης, πολλά από τα πρωτοκλασάτα ονόματε της Ε.Π. μένουν εκτός του νέου Δ.Σ, όπως πχ:
  - Σακελλαρίου - Παπαβασιλείου (αντιδήμαρχοι) και Τζανετή (γραμματέας ΔΣ) στον Άγιο Στέφανο
  - Καρασαρλής (πρόεδρος ΔΣ) από Κρυονέρι
  - Παππάς (αντιδήμαρχος) στη Σταμάτα
  - Καρυστινός (πρόεδρος Θέσπη) και Μήλα (πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής) στη Δροσιά
  - Λακαφώση (μέλος ΔΣ Θέσπη) στην Άνοιξη και Γιαρένης (πρόεδρος Α.Ο.Άνοιξης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/5/14 3:52 μ.μ.

   Κρίμα για Τζανετή και Μήλα. Όσο για Σακελλαρίου, ακόμα και οι οπαδοί της Ενωτικής Πρωτοβουλίας λένε "ουδέν κακόν αμιγές καλού", χαχαχαχαχ!!! Θα έχει γέλιο τώρα που δε θα έχει τι να κάνει και θα τον έχει η Φρόσω 24 ώρες το 24ωρο μέσα στο σπίτι χαχαχαχαχαχαχα!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/14 11:59 μ.μ.

   Ξεχάσατε τον Παλιγγίνη Πρόεδρο της Β σχολικής επιτροπής και τον Γαρεφαλλάκη Πρόεδρος της Εστίας

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος26/5/14 3:53 μ.μ.

  Εκείνη η αλήστου μνήμης Μεγαλειοτάτη, που την πρόοριζε ο Καλάφι για γενική γραμματέα του δήμου αλλά η αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων ματαίωση την τοποθέτηση αυτή, πήγε μετά στην ίδια θέση στο δήμο Ν. Χαλκηδόνας-Ν. Φιλαδέλφειας.
  Κι έφερε τέτοιο γούρι στην δήμαρχο εκεί, που χθες δεν επανεξελέγη πανηγυρικά.
  Καλάφι καραγκιοζάκο, θα μας λείψουν τα κόλπα και οι λαμογιές σου.
  Βρήκες τώρα τι δουλειά θα κάνεις ή έχεις την καβάντζα στην άκρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος26/5/14 3:57 μ.μ.

  Πάντως χθες βράδυ κατά τις 21:15, ο Παριζιάνος -κατά κόσμο Σακελλαρίου Νιόνιος- εγκατέλειψε άρον-άρον το εκλογικό κέντρο του Καλάφι και με σκυφτό κεφάλι κατευθυνόταν πεζός προς τον Άγιο Στέφανο.
  Όποιος τον έβλεπε καταλάβαινε εκ των έσω, πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα, τι επρόκειτο να ακολουθήσει.
  Μοιραία και άβουλα ανθρωπάκια, ανάξια αυτής της πόλης.
  Μια θλιβερή παρένθεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος26/5/14 4:13 μ.μ.

  (από την οδό Διονύσου)

  Η συναίνεση, η συναντίληψη και η σύνθεση ποτέ δεν ήταν η εύκολη λύση- παρέμεναν όμως εύκολα λόγια. Η νέα Διοίκηση μόνο να κερδίσει έχει αν καθιερώσει τους μηχανισμούς και τους θεσμούς εκείνους που ευνοούν τα παραπάνω- και σ’ αυτήν την πορεία ο μεγαλύτερος κερδισμένος θα είναι πάντα ο Δήμος Διονύσου και οι δημότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος26/5/14 4:16 μ.μ.

  Γιατί λές κρίμα μόνο για Τζανετή και Μήλα κι αφήνεις απέξω εκείνον τον Καρυστινό του Θέσπι, με το ύφος των 1000 καρδιναλίων;
  Τώρα που θα διακονεί την υπεροψία του; Στα δικαστήρια μόνο;
  Θα μας λείψει ο γλυκούλης. Ούχου το.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/5/14 4:22 μ.μ.

   Εγώ πιστεύω ότι Καρυστινός και Μήλα είναι από τους κερδισμένους των εκλγών καθώς δεν θα υποχρεωθούν να ακολουθήσουν μια ενδεχόμενη σκληρή γραμμή αντιπολίτευσης.
   Ειδικά ο Καρυστινός ας σκεφτεί ποιον ρόλο πραγματικά του ανέθετε ο Γιαννάκης όταν του έδινε τον Θέσπη. Και να μην απορεί που δεν τον σταύρωσαν οι Κρυονεριώτες με όσα διοργάνωσε εκεί γιατί δεν τον θεωρούν δικό τους. Ένας ξένος είναι γι αυτούς που του έδωσαν να κάνει μια δουλειά...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 12:50 π.μ.

   Από τους χαμένους είναι γιατί πόνταραν σε λάθος άλογο παρόλο που ήξεραν από πρώτο χέρι τι παιχνίδια παίζονταν εκεί μέσα.Συντηρούσαν το καθεστώς αυτό γιατί πόνταραν στην επαναεκλογή τους!!!!

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος26/5/14 4:21 μ.μ.

  Ρε παιδιά, μπας και ο (τρελός – ρομαντικός του χωριού) με τη Παρασκευιάτικη ανάρτηση έκανε ζημιά τελικά στον Καλάφι . Ο αθεόφοβος το ανέβασε και στο Δήμο και το κουφό είναι ότι του έκαναν και like !!!!!!!
  Αν υποψιαστώ ότι έβαλε το χέρι του θα πάρω φτυάρι και κασμά και θα πάω να το μπαζώσω μόνος μου !!! Χα Χα Χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος26/5/14 5:01 μ.μ.

  Ξερουμε ποιοι συμβουλοι εκλεγονται απο το ζαμανη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/5/14 5:41 μ.μ.

   Ταουξή, Στασινοπούλου, Κρητικός & Ντούντα από Αγιο Στέφανο

   Κοκμοτός, Κωστάκης, Ζώτου και Αγγέλικα από Άνοιξη

   Πασιπουλαρίδης, Τσούκας, Χρονόπουλος Ρηγοπούλου, Αφαρας και Αγαθοκλέους ακόμα από Δροσιά

   Μπάσης, Δαρδαμάνης, Αλεξανδρής, Στάικος και Λυρούδιας από Διόνυσο

   Υφαντής, Ράϊκος και Καγιαλή από Κρυονέρι

   Πέππα και Γιαννουλάτος από Σταμάτα και

   Μαγγίνα από Ροδόπολη

   Διαγραφή
 12. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ26/5/14 5:11 μ.μ.

  Η Αλαζονεία θεωρείται ως η μητέρα όλων των αμαρτιών.
  Κάθε πολίτης ως κοινωνική μονάδα μπορεί να εντάσσεται στον πολιτικό - κομματικό χώρο που τον εκφράζει σύμφωνα με την πολιτική του ιδεολογία, μπορεί και οφείλει να συμμετέχει στα κοινά του τόπου του αφού πρώτα έχει κάνει την αυτοκριτική του, με σεβασμό προς στις ανθρώπινες αξίες και τους νόμους, και αφού έχει δημιουργήσει εκείνη την «παιδεία» που τον καταστεί ικανό να εκπροσωπεί το κοινωνικό σύνολο είτε ως αυτοδιοικητικός είτε ως κοινοβουλευτικός. Οι εγωιστικές τάσεις στην πολιτική δημιουργούν την αλαζονεία, που γίνεται αντιληπτή από το κοινωνικό σύνολο και δεν τιμά τον «ηγέτη» αντίθετα υποδηλώνει έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας, έλλειψη κατανόησης και σεβασμού των προβλημάτων και αιτημάτων του λαού. Η «νίκη» πάση θυσία γίνεται συχνά αυτοσκοπός, όμως στη δημοκρατία, οι εκπρόσωποι του λαού σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και πολιτική αξιοπρέπεια. Και ας μην «ξεχνάμε» ότι η αίσθηση του μέτρου στην πολιτική όπως και στη ζωή είναι πολύτιμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος26/5/14 5:17 μ.μ.

  Αδέρφια απαλλαχτήκαμε. Πήγε στα τσακίδια η διοίκηση των κολλητών. Πέστε μου από πότε αρχίζει η καινούργια θητεία και αν ξέρετε πέστε μου και τι ποσοστά πήραν στις περιφερειακές οι συνδιασμοί και αν εκλέχτηκαν και με πόσους σταυρούς οι δικοί μας υποψήφιοι, Αρχοντούλη, Νικητόπουλος, Κοροβέσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος26/5/14 6:55 μ.μ.

  στο Φβ θρηνουν οι υποστηρικτες του Καλαφατελη και του Κοντακη , ειναι για την απωλεια της εξουσιας η για τον αποκλεισμο υποψηφιων που πηγαν σαν σφαγμνεα κοτοπουλα ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος26/5/14 7:08 μ.μ.

  Φήμες ότι η νυν συμπολίτευση και μέλλουσα αντιπολίτευση θα δημιουργήσει μπλογκ με το όνομα "Διονυσο-κασκολ-ίτσα" ελέγχονται ως ανακριβείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος26/5/14 8:41 μ.μ.

  Καλή επιτυχία στο Ζαμάνη. Αυτό είναι το κυριότερο. Κάποιοι όμως, όσοι απόμειναν, απο το βαθύ ΠΑΣΟΚ λοιδωρούσαν και ειρωνευόντουσαν σε καφέ της πόλης τον Κοροβέση και έβαζαν στοιχήματα για την αποτυχία του. Αυτοί που έχουν κάνει τη παράταξη και τα δημοτικά μας κώλο τώρα τι έχουν να πούν? Το λέω εγώ, να πάνε να ταραραμ ταραραμ ταραραμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος26/5/14 10:11 μ.μ.

  Κοντάκης προς Σακελλαρίου "Είσαι αρκουδιάρης" !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 3:17 π.μ.

   Aκριβέστερα "είπε ο Αρκούδος στ' αφεντικό του...είσαι Αρκουδιάρης"...

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος26/5/14 10:11 μ.μ.

  Οι καφέδες πάνε κι έρχονται στο δημαρχείο.... όλοι πικροί με κονιάκ ..... από δουλειά ούτε λόγος ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/5/14 10:45 μ.μ.

   Ποίος φταίει που χάσαμε ρε παιδιά τις εκλογές??????

   Το μεγάλο ερώτημα που θα μείνει αναπάντητο!!!!!!

   Lucky Luke....

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος26/5/14 10:45 μ.μ.

  Ο Καλαφατέλης και η παρέα του εισέπραξε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι κυριότερες αιτίες της ήττας του ήταν πάνω απόλα η αλλαζονεία, και κατόπιν η σύνθεση του δημοτικού του συμβουλίου, όπως προέκυπτε απο τη σταυροδοσία της πρώτης Κυριακής, η έλλειψη έργου, οι ατασθαλίες και οι λαμογιές, η δυναστεία Κοντάκη, οι καταπατητές, οι μεσίτες, οι μπλοφαδόροι, παριζιάνοι κλπ. Δεν είναι βέβαια οι μόνοι λόγοι αλλά αυτοί δεν είναι και λίγοι για να δικαιολογήσουν την εγκατάλειψη από τους πολίτες . Όποιοι και αν είναι οι οι νέοι νικητές δεν θα είναι χειρότεροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος26/5/14 11:02 μ.μ.

  Ντόμινο διαλυτικών φαινομένων στο γκρουπούσκουλο πλέον Καλαφατέλη.
  Πολλοί αποτυχόντες εν ενεργεία δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι εγκαταλείπουν σήμερα άρον άρον το καράβι που βούλιαξε.
  Το σύστημα Καλάφι, που τόσο μεθοδικά στήθηκε τα τελευταία 16 χρόνια διαλύεται σαν χάρτινος πύργος και συμπαρασύρει στο διάβα του τα πάντα. Έχει το ίδιο πολιτικό τέλος ο Καλάφι με τον Καντάφι.
  Κι ας μην προσπαθήσει στο 3μηνο μέχρι την ορκωμοσία Ζαμάνη να αλλοιώσει ή εξαφανίσει φακέλους......
  Έτσι κι αλλιώς θάχει την τύχη του Παπαγεωργόπουλου και της παράγκας του. Τ΄ ακούς κύριε ειδικέ σύμβουλε και κα ειδική συνεργάτιδα εκ Κρυονερίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος26/5/14 11:38 μ.μ.

  Oνόματα, να μην προσπερνιούνται κάποια θέματα έτσι γιατί διαφορετικά είναι λασπολογία. Όσο για τον 8:41μ.μ. του προτείνω να μην ασχολείται με κομπλεξικούς και ανύπαρκτους. Άλλωστε τώρα έχουν θέματα για να στεναχωριούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΚΩΣΤΗΣ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ27/5/14 1:06 π.μ.

  Συγχαρητήρια στον Διονύση Ζαμάνη και τους Ανοιχτούς ορίζοντες για την εκλογή τους. Πολλά συγχαρητήρια στο 24% των δημοτών που αυτόβουλα, με πίστη και ωριμότητα, έδωσαν την εντολή για ανατροπή του δημοτικού σκηνικού και απαιτούν μια άλλη διοίκηση, άλλες συμπεριφορές, με προοπτική και συνεργασία.
  Και πάλι συγχαρητήρια και πολλές ευχές στο νέο Δήμαρχο και τα νέα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.

  Ένα ποίημα αφιερωμένο στο αύριο του Διονύσου.

  Καλωσόρισμα
  Προχωράμε μπρος σε αβάδιστους δρόμους
  για ένα κόσμο που έρχεται,
  στης ανώνυμης χαράς τη συνάντηση,
  στην άρνηση του φευγάτου.
  Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο ακυμάτιστη θάλασσα!
  Πρόσωπα που μετρήθηκαν με τον πόνο,
  χώμα διψασμένο για βροχή,
  αδικαίωτοι έρωτες
  κι η μνήμη τύραννος μιας μορφής αμάραντης.

  Φεύγει ο θρήνος της νύχτας,
  δεν είμαστε πια δούλοι της μοίρας μας,
  ακουμπήσαμε στης αυγής την άκρη,
  λάμνουμε κυβερνήτες στη βάρκα μας.

  Το χάραμα μας καλωσορίζει στον κόσμο του,
  η υποψία μην είναι όνειρο χάθηκε
  κι η σκέψη να τρέχει στη δροσιά
  της αυριανής μέρας.
  Φρ. Σταυράκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 3:24 π.μ.

   Κωστή Κουριδάκη, μπράβο σου.. άλλο ένα δείγμα της ευαισθησίας αλλά και της πολιτικής ανιδιοτέλειας που σε χαρακτηρίζει. Τουλάχιστον εσύ τους κατάλαβες νωρίς...

   {THE LIBERAL}

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος27/5/14 9:06 π.μ.

  Η συγγενής του Κοντάκη ειδική σύμβουλος κα Γιδαράκου που προσλήφθηκε από τον Βοριά και εξ αιτίας του Κοντάκη διατηρήθηκε και από τον Καλαφατέλη έχω την απορία να δω ποιόν θα βρεί τώρα για να τη διατηρήσει σε αυτή τη θέση. Γιατί αν γίνει και αυτό τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να τραγουδάμε οι κυβερνήσεις πέφτουνε και οι επιτήδειοι μένουν ή Κοντάκης για τους ψήφους στο Βοριά, Κοντάκης γιατί εκλέχτηκε με τον Καλαφατέλη, Κοντάκης και με τον Ζαμάνη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 9:57 π.μ.

   Κανέναν δε θα βρει να τη διατηρήσει φίλε μου.. Ήδη γυρνάει απο δω κ απο κει περίλυπη, και άρχισε να πακετάρει τα μπογαλάκια της.. Καιρός δεν ήταν; Πόση αναξιοκρατία και πολλά πολλά πολλά άλλα (που ο κόσμος το χει τούμπανο) να αντέξουμε;; Αρκετά κράτησε το αρχηγιλίκι της, προσγειώθηκε κ αυτή απότομα.

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος27/5/14 9:12 π.μ.

  Η έπαρση τους ήταν τόσο μεγάλη που ζούσαν μέσα στη πλάνη,Είχαν δημιουργήσει έναν κόσμο ψευδαισθήσεων και τον τροφοδοτούσαν με άλλους κόλακες κάθε φορά .Είχαν την εντύπωση ότι εξυπηρετώντας προσωπικές ανάγκες των ψηφοφόρων εκτελούσαν έργο.Είχαν ξεχάσει την λέξη ΄σύνολο΄και λάτρευαν την ΄μονάδα΄.Είχαν ...είχαν....είχαν .Τώρα εμείς θα έχουμε μία ανίκανη αντιπολίτευση και μένει μόνο να ευχόμαστε για μία υγιής δημοτική αρχή.Και εἶπον .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος27/5/14 9:54 π.μ.

  Γνωρίζετε αγαπητοί συμπολίτες ότι συγγενικό πρόσωπο της Δήμητρας Γιδαράκου πλησίασε τον Δ.Ζαμάνη προ ελαχίστων μηνών και του έταξε οικονομική στήριξη - γνωρίζω και το ακριβές ποσό, αλλά δεν είναι της παρούσις, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με αντάλλαγμα την θέση της ειδικής συμβούλου του μετά την εκλογή του ???? Αυτό εξηγεί πολλά απο μέσα ..... ( Τα εσωκομματικά φαγώματα άρχισαν νωρίς και δημιούργησαν ρογμές υψηλών ρίχτερ, η έξυπνη αμαζόνα το κατάλαβε νωρίς και προσπάθησε να εξασφαλισθεί όσο είναι καιρός..... είδωμεν την συνέχειαν ) !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος27/5/14 12:17 μ.μ.

  27/5/14 9:54 π.μ.Αν ο νέος δήμαρχος ακολουθήσει τις τακτικές του προηγούμενου (τις οποίες κατείγγειλε στα δημοτικά συμβούλια )Σε πέντε χρόνια θα δει και αυτός την πόρτα.Τώρα που κάναμε την αρχή δεν χαριζόμαστε.Ξυπνήσαμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος27/5/14 12:19 μ.μ.

  27/5/14 9:57 π.μ. Είναι και μία άλλη ,υπάλληλος αυτή τη φορά σε κατάστημα δημοτική ενότητας .Μήπως έχουμε εικόνα αν ξεκίνησε να τα μαζεύει οικοθελώς???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 1:59 μ.μ.

   Εννοείς την κυρία που στις 18/5 πόζαρε όλο χάρη φορώντας κονκάρδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και δήλωνε ότι της αρέσει να προκαλεί??

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 2:05 μ.μ.

   Άντε βρε κακοπροαίρετοι! Γιατί πυροβολείτε τη μελαχρινή, χαλαρών ηθών, μεγαλοκοπέλα;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/14 2:10 μ.μ.

   Μπα δεν παίζει κάτι τέτοιο... Δεν έχει τόσο τσίπα κ αξιοπρέπεια πάνω της!!!! Όπως κ η ειδική συνεργάτης εξάλλου. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να φύγει, δε φεύγει οικειοθελώς!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/14 2:43 μ.μ.

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/14 5:09 μ.μ.

   και οχι μόνον φίλε μου... άνοιγε το στόμα της και έβγαζε χολή...
   θέλω να δω τι θα κάνει τώρα που αρχίζουν σιγά - σιγά να βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα...

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/14 6:35 μ.μ.

   Έχει περάσει από 3 Δήμους. Ξεφτιλίστηκε στον πρώτο, πήρε μετάταξη σε άλλον, ξεφτιλίστηκε στον δεύτερο, πήρε μετάταξη στο Δήμο Διονύσου! Να δω τώρα που θα ξεφτιλιστεί και εδώ πού θα πάει μετά, αφού έχει φτιάξει σπίτι στην περιοχή!

   Διαγραφή
  7. Αγαπητοί αναγνώστες
   Κατανοώ ότι σε μια "πτώση καθεστώτος" υπάρχουν πολλά να πει κανείς για πολλούς.
   Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κανείς δεν μιλούσε ανοικτά όλο το προηγούμενο διάστημα.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/14 7:25 μ.μ.

   Βούκινο ήταν... απλώς τον τελευταίο καιρό ξεπέρασε κάθε όριο!!!

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/14 7:38 μ.μ.

   Διαφωνώ Διονυσοσκουφίτσα, κάποιοι μιλούσαν, ίσως όχι εδώ αλλά σε άλλα μπλογκ και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης...

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/14 7:40 μ.μ.

   Διονυσοσκουφίτσα τα τέσσερα παιδιά της πολύτεκνης μελαχρινής είναι το άλλοθι της (αμάρτησα για τα παιδιά μου)... απο άλλη ειδικότητα βρεθηκε στα γραφεία του αμαξοστασιου .... ο νοών νοεί τω!!!!!! που όλοι νοεί τω....

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/6/14 12:12 π.μ.

   Από Σ αρχίζει το μικρό?

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/6/14 1:15 μ.μ.

   Ανώνυμε 29/5/14 7:40 μ.μ. άσε τις μπαγαποντιές τώρα, δεν πιάνουν, ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι ο κόσμος εδώ δεν αναφέρεται στην πολύτεκνη που ανέφερες αλλά σε άλλη μελαχρινή, η οποία έχει μεν παιδιά αλλά όχι 4, οπότε μη φωτογραφίζεις άλλο πρόσωπο προκειμένου να θολώσεις τα νερά. Ξέρουμε πολύ καλά για ποια μιλάει ο κόσμος εδώ μέσα και όλη η περιοχή ξέρει ποια είναι και τι ρόλο βαράει (πλέον, οι μάσκες έπεσαν, γιατί τον πρώτο καιρό πολλοί είχαν ξεγελαστεί από την επιτηδευμένη καλοσύνη της προς όλους). Όσο για την πολύτεκνη την οποία προσπαθείς -ατυχώς- να "φωτογραφήσεις", μάθε ότι δεν το επέλεξε να είναι στα γραφεία του αμαξοστασίου, προτιμάει να εργάζεται στην οργανική της θέση, δεν της αρέσει να είναι κλεισμένη σε ένα γραφείο, αλλά αναγκάστηκε, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που δεν της επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντά της, να μεταφερθεί προσωρινά στα γραφεία του αμαξοστασίου. Ενημερωτικά...

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος27/5/14 12:42 μ.μ.

  Είχαμε γράψει εδώ προεκλογικά ότι, ο Κοντάκης δουλεύει κυρίως για πάρτη του κι όχι τόσο για την ενωτική πρωτοβουλία.
  Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, έβαλε χθες μπροστά τα όργανα εγγράφοντας υποθήκη για την μετά-Καλάφι εποχή στην παράταξη του.
  Μόνο που ξεχνάει ότι, υπάρχει και άλλος ισχυρός και φιλόδοξος διεδικητής των κουρελιών του Καλάφι: ο νεώτερος Κριεμάδης εκ Σταμάτας.
  Θα μας δώσουν και οι δυο πολύ υλικό για σχολιασμό στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος27/5/14 12:48 μ.μ.

  Η κυρία αυτή (Γιδαράκου), που ζήλεψε τη δόξα της Μεγαλειοτάτης πρώην υποψήφιας γενικής γραμματέως του δήμου (και μετά ήρθε ο φωστήρας Μαλάτος.....), νόμιζε ότι αιώνια θα κυβερνάει το σύστημα Καλάφι και γρήγορα καβάλλησε το καλάμι.
  Ας προσέξει φεύγοντας μην αποπειραθεί να εξαφανίσει τα ίχνη από τις λαμογιές της παράγκας, γιατί είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένα. Όπως ισχύει η προειδοποίηση και για τον κ. Παραρά.
  Το παράδειγμα Παπαγεωργόπουλου-Λεμούσια της Θεσσαλονίκης, που όταν κατέρρευσε η εξουσία τους, βρέθηκαν στη στενή, ας μην το ξεχνούν. Γιατί έχουν γνώση οι φύλακες.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/6/14 12:15 π.μ.

   Αν δεν ψαχτεί εξωνυχιστικά ο κύριος αυτός τον λενε ΠΑΡΑΡΑ για το "έργο" που "προσέφερε" εκπροσωπώντας τους πάσης φύσεως καταπατητές στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ εγώ θα τα βγάλω όλα στη φόρα. Κι έχω ένα πάκο στοιχεία για τη δράση του που θα ψάχνει που να κρυφτεί. .

   Διαγραφή
 30. Ανώνυμος27/5/14 12:56 μ.μ.

  Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα πολιτευθούν στο νέο σκηνικό κάποια "δημοσιογραφικά" φερέφωνα (καλοπληρωμένα) του συστήματος Καλάφι. Αυτά ακριβώς που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μας πείσουν ότι το αφεντικό τους είναι το 1ο φαβορί, ενώ ο Ζαμάνης πατώνει (τότε με τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων Νικολάκη).....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος27/5/14 1:52 μ.μ.

  Φίλες και Φίλοι συνδημότες του Διονύσου,
  η νίκη των Ανοιχτών Οριζόντων στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση είν​αι απόρροια της ώριμης και υπεύθυνης κρίσης των πολιτών.
  Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη, που είναι -ταυτόχρονα- Τιμή και Εντολή.

  Υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να αποκτήσουμε την Πόλη που μας αξίζει. Και ότι θα συνεργαστούμε με όλες και όλους εσάς που νοιάζεστε και αγωνίζεστε για την προκοπή του τόπου. Κάνοντας πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για εξαντλητική διαβούλευση με στόχο την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, για πλήρη διαφάνεια και ουσιαστική λογοδοσία.
  Όλοι μαζί θα αλλάξουμε σελίδα.

  Διονύσης Ζαμάνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 6:25 μ.μ.

   Συγχαρητήρια Διονύση!!

   Lucky Luke

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/14 12:16 π.μ.

   Διονύση να γυρίσουν χρήματα στο ταμείο του Δήμου. Από τις λαμωγιές τους τέως (πάει και με το πρώην αρχοντοχώρι του..)

   Διαγραφή
 32. Ανώνυμος27/5/14 4:01 μ.μ.

  Δεν θα πρέπει σύντομα η ενωτική πρωτοβουλία να συζητήσει για τα αίτια της ήττας και ο επικεφαλής της Καλάφι να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί;
  Και να μάθουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί πως θα προχωρήσουν από δω και πέρα; Με την ίδια ηγεσία κλπ κλπ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος27/5/14 4:33 μ.μ.

  12:56. Απειλές του είδους και προειδοποιήσεις δεν μου λένε και πολλά. Με αφηνουν παντελώς αδιαφορο. Ειμαι πολλά χρονια στο "κουρμπετι" και απλά κάνω (όπως και εςύ) τη δουλειά μου. Δεν έβριςα κανέναν, έτςι όπως με εβρισαν οι οι "δικοι"σου αγαπητέ φίλε (που ξέρω ποιός είσαι και σέβομαι το γεγονός ότι θέλεις να διατηρήσεις την ανωνυμία σου). Πάντως με όμορφη διάθεση πάτε να ξεκινήσετε αγαπητέ φίλε μου.
  Δεν έβρισα κανέναν, ούτε συκοφάντησα κάποιον, ενώ θα μπορούσα και δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Αντί να ασχολείστε λοιπόν με παρλαπίπες, κοιτάχτε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Σέβομαι το γεγονός ότι θέλετε να εκτονώσετε τον θυμό σας και να χαρείτε την επιτυχία του συνδιασμού σας, αλλα μην πάτε να ξεκινήσετε κόντρες χωρίς λόγο. Οι εκλογές τελείωσαν και επέλεξαν Δήμαρχο. Αν υπάρχει διάθεση για αψιμαχία, το μόνο που θα γίνει θα είναι να επιστρέψουν όλα μπούμερανγκ σε εκείνον που θα ξεκινήσει τη διαδικασία.
  Εξάλλου έχετε και εσείς κοντά σας κάποια μέσα, τα οποία περιμένουν "πολλά" απο την εκλογή. Παρεπιπτόντως, διαβάζοντας την ανακοίνωση του νέου Δημάρχου, κ. Ζαμάνη, θα επιθυμούσα πρώτος απ' όλους να γίνει σε βάθος "πλήρη διαφάνεια και ουσιαστική λογοδοσία", αλλά να ξεκινήσει από την αρχή και σε όλα τα νομικά πρόσωπα, για όλες τις "περίεργες" συναλλαγές και τις υπέρογκες χρεώσεις σε δημοσιεύσεις σε κάποια "τοπικά" μέσα. Και αν γίνει αυτό, τότε πραγματικά θέλω να δω αν η νέα διοίκηση θα πράξει ανάλογα και θα αποδώσει τις ανάλογες κυρώσεις σε πρόσωπα τα οποία είναι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την παράταξη της.
  Τέλος, να σε ενημερώσω ότι τα τελευταία 9 χρόνια έχω μάθει να πορεύομαι απέναντι στην εκάστοτε Δημοτική αρχή και δεν την έχω ανάγκη, σε σύγκριση με άλλα μέσα που βασίζονται πάνω της για την ύπαρξη τους. Άρα δεν μου λες κάτι, ούτε εσύ-ούτε και κανένας που έχει παρόμοιες διαθέσεις. Και επειδή πάντα προκαλείτε, απαντώ, αλλιώς δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σας ή με οποιοδήποτε άλλη παράταξη.
  Επαναλαμβάνω λοιπόν είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου, όπως και εσύ τη δική σου. Από αυτο το βήμα, θέλω να εκφράσω τη συμπάθεια και σεβασμό μου στην κ. Χαζάπη, η οποία είναι και η μόνη που σε επίπεδο τοπικής ενημέρωσης, αξίζει την αναγνώριση όλων μας, ακόμη και από εκείνους που διαφωνούν με όσα γράφει. Εμείς είμαστε επαγγελματίες που βασιζόμαστε στην οικονομική μας ευρρωστία και βασιζόμαστε σε αυτή, ενώ εκείνη το κάνει ως λειτούργημα και την συγχαίρω για τον αγώνα της.
  Συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο και ελπίζω να κάνει έργο, επικοδομητική συζήτηση με όλους και πάνω απ' όλα να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτων.
  Καλή δύναμη λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια και φαμφάρες.

  Ν. Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 6:34 μ.μ.

   Κύριε Ν.Κ. επειδή από το κατεβατό αυτό δεν έχω καταλάβει πολλά, ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα σας ;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 6:41 μ.μ.

   Χαχαχαχα λέει ότι είναι Δημοσιογράφος!!

   Lucky Luke

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/14 6:50 μ.μ.

   Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο. Επαναλαμβάνει μόνο ότι είναι επαγγελματίας. Αλλά τι επάγγελμα δεν λέει.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/14 9:56 μ.μ.

   Επαγγελματιας αναδασωτης μωρε!

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος27/5/14 6:54 μ.μ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος27/5/14 7:04 μ.μ.

  Και στη γλώσσα μας λέμε - φανφάρες, όχι "φαμφάρες" κύριε επαγγελματία......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος27/5/14 8:50 μ.μ.

  Όλοι εμείς, ΔιονυσοΣκουφίτσα, που πολεμήσαμε ασυμβίβαστα από τις φιλόξενες σελίδες σου το καταρρεύσαν προχθές καθεστώς και πολεμηθήκαμε ανελέητα από αυτό, νιώθουμε σήμερα μια ηθική και πολιτική δικαίωση.
  Δεν έφυγε ένας κακός ή λιγότερο καλός δήμαρχος, όπως σε πολλές άλλες περιοχές αλλά ένα διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που οικοδομήθηκε μεθοδικά εδώ και 16 χρόνια.
  Και νιώθουμε πρόσθετη ικανοποίηση γιατί στο λεξιλόγιο του νέου Δημάρχου φιγουράρουν από την πρώτη κιόλας στιγμή έννοιες όπως- συναίνεση, διαβούλευση, διαφάνεια, λογοδοσία. Άγνωστα πράγματα μέχρι χθες.
  Καλή αρχή, λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε
   Προς το παρόν απλώς είναι ο Καλαφατέλης που φεύγει.
   Για το σύστημα που λες θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια.
   Κάθε πράγμα όμως έχει τη σειρά του και τον χρόνο του.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος27/5/14 9:04 μ.μ.

  Και δεν είναι το μόνο λάθος 07:04, καθότι όταν γράφεις από το κινητό δεν δίνεις τη δέουσα προσοχή. Μην γίνεσαι όμως τόσο ερειστική και προκλητική!
  Όσο για τον φίλο μου που ρωτάει-καθώς δεν γνωρίζει- είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2004 στο χώρο της διαφήμισης και των εκτυπώσεων, ενω σε όλα τα χρόνια των σπουδών μου δεν έπαψα να εργάζομαι ούτε μία ημέρα. Αν θέλεις να σου στείλω και βιογραφικό, ευχαρίστως.
  Λυπάμαι που έχετε τέτοιες διαθέσεις. Το μόνο που μπορώ να πω για να μην εκτεθείτε άλλο (και μην με αναγκάσετε να το πράξω, γιατί ειλικρινά θα το κάνω) είναι ότι το σύστημα Bitsnbytes που διαθέτουμε σαν πλατφόρμα στο γραφείο, αποκωδικοποιεί το "ανώνυμος" που φαίνεται σε αυτό το blog (αφού είναι by Google) και εμφανίζει την ip του αποστολέα.
  Με λίγα λόγια, εκεί πάνω αριστερά που λέει "ανώνυμος" εμφανίζεται σε εμας η ip σας και αν πατήσεις την ip στο Google (όπως ξέρεις καλά "ανώνυμε" φίλε μου Τ. Α. 9στις 10 βλέπω τη διεύθυνση σου. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται σκέψη. Και το κυριότερο, τα στοιχεία στα δίνει το ίδιο το internet.
  Όσο για τον αγαπητό μου Π. απλά θα του πω να χαλαρώσει και να σκεφτεί ότι στη ζωή μας, μετά την υγεία μας, 2 θέματα χρήζουν τον προαπαιτούμενο σεβασμό και όταν θιχτούν δεν υπάρχει όριο: η οικογένεια και η δουλειά.
  Και πάλι συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση και σε όσους αγωνίστηκαν και πιστεψαν σε αυτή.
  Εγώ πάντως θέλω να μείνω καλοπροαίρετος και με θετική διάθεση στη νέα εποχή για το Διόνυσο, για την πόλη μας.
  Καλό βράδυ σε όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ ενημερωτικά όλα αυτά αγαπητέ Ν.Κ., αν και σκέφτομαι μήπως υπάρχει και κάποια άλλη σκοπιμότητα. Γιατί τα βρίσκω σαφώς αποθαρρυντικά - αποτρεπτικά για τον ανώνυμο σχολιαστή (που θα 'θελε να μπαίνει και να σχολιάζει ελεύθερα), αν ξέρει ότι κάποιος big brother μπορεί (;) να τον εντοπίζει.

   Αναρωτιέμαι όμως αν κατανοείς ότι αυτό δεν συνάδει με την δημοσιογραφική ταυτότητα που ισχυρίζεσαι ότι έχεις. Ουσιαστικά λοιπόν, φαίνεται ότι μόνος σου ακυρώνεις τον εαυτό σου ως επαγγελματία δημοσιογράφο και τον περιορίζεις σε άλλου είδους επαγγελμα.

   Και για να 'μαι και ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω επίσης πώς και γιατί μπαίνουν στο κάδρο τα περί οικογένειας, Αν διάβασα προσεκτικά όλα τα κείμενα, πουθενά δεν αναφέρθηκε τέτοιο θέμα. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ετσι απαντάς σε κάτι που είπε κάποιος ή του το θέτεις εσύ;

   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα: Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να εμπλακεί το blog σε έναν πόλεμο τοπικών εκδοτών - έστω και σαν "πεδίο βολής". Παρ' όλα αυτά, κάποια από τα ερωτήματα που θέτεις (και που αφορούν την απερχόμενη αλλά και τη νέα δημοτική αρχή) έχουν αρκετό ενδιαφέρον και θα τα παρακολουθήσω με προσοχή
   Δ/Σ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/14 1:03 π.μ.

   τι λες μεγάλε?τώρα τρομάξαμε:!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμος Μ.Τ
   έλα να με βρεις λέω και τα αρχικά!

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος27/5/14 10:27 μ.μ.

  Οχι Δ/Σ δεν ανεφερε κανεις κατι σχετικα με την οικογενεια μου. Στην αναφορα του λογου μου απλα ειπα οτι " Μετα την υγεια, δυο πραγματα δεν πρεπει να θιγονται (κατα την ταπεινη αποψη μου) η οικογενεια και η εργασια καποιου (εφοσον αυτη προερχεται απο νομιμους τροπους).
  Επίσης, αυτο με την ip που ανεφερα, δεν το ειπα για να εκβιασω, αλλα για να προειδοποιησω οτι τελειως τυχαια-φτιαχνοντας το δικο μας blog-ανακαλυψαμε οτι εχουμε αυτη τη δυνατοτητα. Αν και "απεναντι" , νομιζω οτι εφοσον εχουμε αυτη τη δυνατοτητα εκ της πλατφορμας υποστηριξης του ψηφιακου συστηματος, απλα το κατεθεσα. Προφανως αφου γινεται σε μενα, γινεται και απο αλλου.
  Για μενα, αν προσωπικα θελεις την αποψη μου, προασπιζω την ελευθερη διακινηση ιδεων χωρις τον ελεγχο κανενος, αρκει να υπαρχουν και καποια στοιχειωδη ορια (βρισιες, χοντρες προσβολες κτλ).
  Δεν υπαρχει Δ/Σ διαθεση για τετοιες καταστασεις εκ μερους μας, τουλαχιστον οχι απο εμένα.
  Και αυτό που είπα πριν και μάλλον παρεξηγήθηκα από κάποιους, είναι ότι για μένα είναι δουλειά και τίποτα προσωπικό. Δεν έχω να χωρίσω με κάποιον απο δω μέσα κάτι. Απλά προσπαθώ να κάνω μόνο τη δουλειά μου και μέχρι εκει.
  Καλό βράδυ και πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος28/5/14 12:33 π.μ.

  Εκτός από τις αντιπαραθέσεις και τις διαφορετικές παραταξιακές προτιμήσεις, που ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να υποστηρίζει, διαβάζω από την Ν.Κ. κάτι ανατριχιαστικό, που κανείς δεν έδωσε - θέλω να πιστεύω όχι σκόπιμα - σημασία. Το παραθέτω σχεδόν αυτούσιο. "Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να ξεκινήσει έλεγχο από μηδενική βάση σε όλα τα νομικά πρόσωπα για περίεργες συναλλαγές και υπέρογκες χρεώσεις, σε τοπικά μέσα και αν ευσταθεί και έχει βάση η καταγγελία, αν θα αποδωθούν ευθύνες και κυρώσεις σε πρόσωπα που είναι ήδη εκλεγμένοι σύμβουλοι με την παράταξη του νέου δημάρχου".
  Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να εξετάσει και να δώσει απαντήσεις γιατί αυτή είναι καταγγελιάρα που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το νέο ήθος φαίνεται εξαρχής και αυτές τις διευκρινήσεις δεν τις ζητούν αντίπαλοι αλλά υποστηρικτές της νέας δημοτικής αρχής. Κανένας δεν πρέπει να την έχει στο χέρι. Όλα στο φως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος28/5/14 1:04 π.μ.

  Για την σύμβουλο που αναφέρεστε κάποιοι φίλοι παραπάνω (την πρώην του πρώην!!), μην ανησυχείτε. Θα τη βρει τη λύση για να μείνει. Αφού ειναι κοινό μυστικό οτι τη θέση την κράτησε με το ...σπαθί της!!! Αν το "δουλέψει" σωστά το θέμα, τη βλέπω να ειναι η νέα εξ´ απορρήτων του Ζαμανη!!
  Όπως λέει και ο σοφός λαός, το πηγάδι δεν χαλάει ποτέ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος28/5/14 7:14 π.μ.

  1:04, ο Ζαμάνης απέδειξε ότι, δεν μασάει ούε έχει ανάγκη από τέτοια. Άρα, αλλού τα περί νέας εξ απορρήτων συνεργάτιδας του από τα ..... υπόλοιπα του Καλάφι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος28/5/14 8:49 π.μ.

  28/5/14 12:33 π.μ.Οι οικονομικοί απολογισμοί των νομικών προσωπών ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.Τα εντάλματα πληρωμών που υπογράφονται από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ελέγχονται από την Επίτροπο και αφού υπογράψει η Επίτροπος γίνεται η πληρωμή.Επομένως ή ορίζεται ορκωτός λογιστής να ξαναελέγξει τους οικονομικούς απολογισμούς ή γίνεται επώνυμη καταγγελία με συγκεκριμένα στοιχεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος28/5/14 9:41 π.μ.

  Είμαι λίγο εκτός πραγμάτων και τελείως συμπτωματικά διάβασα όλα αυτά που γράφονται εδώ μετά από ανάρτηση φίλου στο fb και στεναχωρήθηκα.Δεν μπορώ να καταλάβω.Ή έχουν γίνει σημεία και τέρατα στον δήμο που δεν έχω ιδέα ή υπάρχει απίστευτη εμπάθεια για να γράφονται τέτοιες κουβέντες...Ελπίζω να μπορέσω να πάρω από κάποιον ανεξάρτητο μια αντικειμενική άποψη αν και το αποτέλεσμα κάτι δείχνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε

   Μια περιήγηση σε παλιότερες αναρτήσεις θα σε διαφωτίσει. Γι αρχή, ρίξε μια ματιά εδώ:

   http://dionysoskoufitsa.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

   http://dionysoskoufitsa.blogspot.gr/2014/04/2.html

   Δ/Σ

   Διαγραφή
 44. Ανώνυμος28/5/14 10:12 π.μ.

  Δώστε προσοχή στη καταγγελία του/της 27/5/14 9:54 π.μ. που λέει: "Συγγενικό πρόσωπο της κας Δημ. Γιδαράκου πλησίασε τον Δ. Ζαμάνη και του έταξε οικονομική βοήθεια με αντάλλαγμα τη διατήρηση της θέσης της ειδικής συμβούλου όταν γίνει δήμαρχος". Αν είναι αλήθεια και δεν είναι λασπολογία, είναι τόσο σοβαρή αυτή η καταγγελία και δείχνει τι και ποιούς τρόπους χρησιμοποιούν κάποιοι (γιατί σε πολλές αναρτήσεις υπονοούνται και άλλα...) για να κάνουν τις δουλίτσες τους. Ζαμάνη πιστεύω σε σένα και ξέρω πως θα χειριστείς τέτοια θέματα. Ξέρω ότι σε τέτοιες συμπεριφορές, όπως και στις λαμογιές του καλαφατελισμού, θα είσαι αμείλικτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος28/5/14 11:02 π.μ.

  Πολύ σοβαρή υπόθεση για να μας αφήσει αδιάφορους. Αν είναι αλήθεια όσα καταγγέλονται θα πρέπει να πιάσει δουλειά ο εισαγγελέας. Θα συμφωνείτε όλοι ότι αυτές οι πρακτικές θέλουν ακαριαία αντιμετώπιση. Ειδικά στις σημερινές ημέρες δεν πρέπει να υπάρχουν παιδιά και κυρίες ενός άλλου Θεού. Αρκετά εκμεταλλεύτηκαν τα μέσα τους...ή και τα πιο μέσα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ο Λύκος της Στέπας (born 2 b wild)28/5/14 11:06 π.μ.

  Πολλοί - δυστυχώς - υπάλληλοι τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της απερχόμενης διοίκησης. Κάποιοι μάλιστα, είτε μέσω της υπαλληλικής ιδιότητάς τους, είτε ως συνδικαλιστές, προσπάθησαν μέσω εκφοβισμών συναδέλφων τους ή μέσω των προσωπικών σχέσεων και μικρο-εξυπηρετήσεων συμπολιτών μας να κατευθύνουν ψήφους προς το συνδυασμό Καλαφατέλη. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν πρέπει να αγγίξει ή να εκφοβίσει τους υπαλλήλους του Δήμου. Δεν χρειάζονται ούτε ρεβανσιστικές τακτικές, ούτε αμετροεπείς συμπεριφορές! Αν ο νέος Δήμαρχος είναι άξιος και ικανός να διοικήσει θα πρέπει να διασφαλίσει την αξιοκρατία μεταξύ των υπαλλήλων, την ορθολογική οργάνωση των υπηρεσιών και την απαιτούμενη εμπιστοσύνη από και προς το προσωπικό. Αν μιλήσει κανείς με υπαλλήλους που δεν είναι «βαμμένοι» προς μια παράταξη θα καταλάβει τι έχουν περάσει και τι έχουν δει τα μάτια τους το τελευταίο διάστημα και πόσο απροστάτευτοι είναι σε αντίθεση με όσους υπήρξαν «προστατευόμενοι» και στο απυρόβλητο. Πρέπει να σταματήσει και η σπέκουλα με τους συμβασιούχους. Οι άνθρωποι αυτοί που ταλαιπωρούνται χρόνια, για το αυτονόητο, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν νόμοι, δικαστήρια και υπουργεία που ασχολούνται με το θέμα των συμβασιούχων, ό,τι και να λένε οι αιρετοί και οι εργατοπατέρες που έχουν χρησιμοποιήσει τους εργαζόμενους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/5/14 5:44 μ.μ.

   Αρχίσανε τις Μετατάξεις σαν αντίμετρα τώρα !!! Είναι πολλοί μικρά ανθρωπάκια τελικά...Υπομονή 96 μερούλες μείνανε , αν δεν κάνω λάθος... Δ/Σ γνωρίζεις πότε (ημερομηνιακά) αναλαμβάνει η Νέα Διοίκηση ?

   Διαγραφή
 47. Ανώνυμος28/5/14 9:35 μ.μ.

  1η Σεπτέμβρη 2014.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αναστασία Κώνστα Τσουκλίδη28/5/14 10:49 μ.μ.

  Είναι αλήθεια ότι με την εκλογή του Διονύση Ζαμάνη ως Δήμαρχο στο Δήμο Διονύσου χάρηκα και πανηγύρισα (παρόλο που ήμουν υποψήφια άλλου συνδιασμού) μοιραζόμενη τη χαρά πρώτου ξαδέλφου του συζύγου μου και εκλεκτού μου φίλου που εκλέχτηκε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Σταμάτας .Ο επικεφαλής μίας παράταξης δεν κρίνεται μόνο από το δικό του ήθος αλλά και από το ήθος των υποστηρικτών του .Η έπαρση και η αλλαζόνια είναι είναι πολύ κακοί σύμβουλοι .Όλα κρίνονται και πληρώνονται εδώ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/5/14 12:00 π.μ.

   Μάλλον καβάλησαν το καλάμι που άφησαν οι προηγούμενοι.

   Διαγραφή
  2. Ποτε προλαβές να το διαπιστώσεις;;; Ή νέα διοίκηση του Δημου θα αναλάβει 1η Σεπτέμβρη μέχρι τοτε το ''καλάμι'' όπως λες είναι στην απερχόμενη διοίκηση. Τοτε θα δουμε αν θα το καβαλησουν ή όχι.
   Τώρα για τους υπαλλήλους του κάθε Δήμου που έχουν προσληφθεί με νόμιμο τροπο και δεν έχουν κάνει παράνομες ενέργειες πως μπορεί μια νέα Δημοτική αρχή να τους ενοχλήσει;;; Το αντίθετο μάλιστα φαντάζομαι πως προσβλέπει στην μέγιστη δραστηριοποίηση τους ώστε να παραχθεί έργο ικανό να δικαίωση την εκλογή της.
   Τώρα αν υπαρχουν παράνομες προσλήψεις ή σύμβουλοι του απερχόμενου Δημάρχου το λογικό είναι να γίνει αυτό που ορίζουν οι Νόμοι.

   Διαγραφή
 49. Ανώνυμος28/5/14 11:47 μ.μ.

  Οι μετατάξεις, που περιγράφεις 5:44 είναι 4 από άλλους προς τον δήμο Διονύσου για να καλύψουν υπαρκτές ανάγκες (στα πλαίσια της κινητικότητας ανάμεσα στους δήμους, εκεί που περισσεύει κάποιος μετακινείται εκεί που υπάρχει αντίστοιχη ανάγκη).
  Είναι απολύτως νόμιμες και δεν αποτελούν αντίμετρα από κανέναν για κανέναν. Ποιος θα τολμούσε κάτι τέτοιο 3 ημέρες μετά τις εκλογές;
  Ας μην δημιουργούνται εντυπώσεις ψευδείς για τους εργαζόμενους. Ας τους αφήσουμε ήσυχους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/5/14 1:38 μ.μ.

   Ξερώ πολύ καλά τι γίνετε και αν θέλεις μπορώ να τα ανεβάσω άμεσα στο διαδύκτιο ,εννοώ την συνομιλία που είχα με την Προισταμένη μου !!! Εντυπώσεις δεν υπάρχουν αυτά που υπάρχουν έιναι τα δεδομένα..

   Με εκτίμηση Κουτρώνας Δημήτρης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/14 1:40 μ.μ.

   Επίσης 6985713789 όποτε θέλεις καλεσε με να τα ακούσεις κ μόνος-η!!
   Κ.Δ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/14 6:39 μ.μ.

   Εγω θελω.....πες μας ντεεεεε!

   Διαγραφή
 50. Ανώνυμος29/5/14 8:13 π.μ.

  Κάποιοι βιάζονται, βιάζονται πολύ να κρίνουν μια δημοτική αρχή που θα αναλάβει την 1η Σεπτέμβρη 2014. Ίσως για να μετριάσουν το σοκ από τις επιδόσεις της δικιάς τους παράταξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος29/5/14 9:04 π.μ.

  Εμείς οι κοινοί θνητοί-ψηφοφόροι θα περιμένουμε υπομονετικά να διαβάσουμε τις εκτιμήσεις των παρατάξεων για τις εκλογικές τους επιδόσεις αλλά και την έμπρακτη ανάληψη ευθύνης από τις ηγεσίες τους για το αποτέλεσμα.
  Αυτό ισχύει πρωτίστως για την απερχόμενη δημοτική αρχή,
  για την παράταξη εκείνη που ενώ ο πολιτικός της φορέας κατέγραψε πρωτιά στις ευρωεκλογές εδώ κατετάγη 4η και παρ΄ολίγο με μονοψήφιο ποσοστό,
  για την παράταξη εκείνη που καλλιέργησε υπερβολικές προσδοκίες στι εσωτερικό της αλλά έχασε το 25% της δύναμης της από το 2010,
  όπως και για εκείνη που έχασε το 40% της δύναμης της του 2010 και κατετάγη τελευταία.
  Για να δούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ??
  ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ !!...ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ !!!
  ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.
  ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !
  ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΦΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΛΗΤΗΣ!!..
  ΕΚΑΝΕ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!!....Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΑΘΗΤΟΣ????...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!!!...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?????....ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ??(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ??)..ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ???..ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!.....ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ!!..ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ!!...ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟ!!
  ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΟΝΤΑΚΗ!!!!
  ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!!...ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ''ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!''...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/6/14 12:13 μ.μ.

   Που το διάβασες οτι θα σας δείξουμε 1η Σεπτέμβρη???Μάλλον απο το μυαλό σου το έβγαλες Ειρήνη...

   Διαγραφή
 53. Ανώνυμος3/6/14 7:03 μ.μ.

  κ.Κουτρωνα ,ποσο μαγκας και αδικημενος φαινεσαι εδω???
  Πραγματικα αν δεν ειχα βιωσει το θρασος σας και την αναιδεια σας απεναντι στους ανωτερους σας,επειδη σας ζητηθηκε το αυτονοητο,δηλ. να δουλεψετε, θα γινομουν θαυμαστης σας!!!!!!
  Εχετε την εντυπωση οτι ο κ. Ζαμανης οταν θα ερθει να παραλαβει το δημο θα χρειαστει ατομα σαν και εσας??...επειδη εχετε οπως δηλωσατε σε συναδελφους τη θεια σας στην παραταξη του?????
  ΔΕΝ το νομιζω!...καλυτερα να κρατατε τις απειλες περι Σεπτεβρη μεσα σας!!!...και μην πονταρετε σε οσα ειχατε μαθει μεχρι τωρα!!!!....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/6/14 8:34 μ.μ.

   Αγαπητέ-ή ανώνυμε-η,

   Δεν γνωρίζω πόσο "ευπειθής" ή αποτελεσματικός είναι στην εργασία του στον δήμο ο Δημήτρης Κουτρώνας. Αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι είναι θρασύς.

   Θάρρος ναι, έχει και μας το έχει αποδείξει σ' όλους μας. Με τις αποκαλύψεις που έκανε μπροστά στον φακό για τα καταπατημένα στο Κρυονέρι και τις βιντεοσκοπήσεις του δημοτικού συμβουλίου, παρά τις απειλές της κλίκας. Αλλά θράσος; Πολύ αμφιβάλλω. Δεν πάνε μαζί αυτά τα πράγματα.

   Γνωρίζοντας επίσης, έστω και λίγο, την εργατικότητα και τον χαρακτήρα του, δεν μου κολλάει ότι είναι ανάγωγος και κοπανατζής. Μήπως τον μπερδεύεις με τόσους άλλους "εργαζόμενους" που έχουμε και πληρώνουμε στον δήμο;

   Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τον κατηγορείς ανώνυμα, ενώ δεν έχει καμιά θέση ευθύνης. Περισσότερο σαν ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών μου φαίνεται.

   Απορώ τέλος πού είδες κάποια απειλή και γιατί το γυρίζεις στον πληθυντικό; Ποιους υπονοείς; Μήπως νομίζεις ότι ο ΔΚ είναι Ζαμανικός επειδή μιλάει ανοικτά; Πάντα το έκανε. Απλώς, φαίνεται ότι εσύ δεν είχες ανοιχτά τα αυτιά σου όλο τον προηγούμενο καιρό.... Όταν εξέχει η γλώσσα, λένε πως βουλώνουν τ' αυτιά...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/14 10:09 μ.μ.

   Περίεργο!!! Ο Ανώνυμος απαντάει στον Ανώνυμο περί ανωνυμίας! Μα πόσο αδαής μπορεί να είμαστε τελικά για να πιστεύουμε οτι ήρθε ο "Υπερήρωας" να καταγγείλει δολοπλοκίες και διαπλοκές για να σώσει τον Δήμο μας χωρίς κανένα προσωπικό όφελος;;; Ας δουλέψουμε με φιλότιμο και σεβασμό, ας συνεργαστούμε επιτέλους για να πάμε μπροστά και να εξαλείψουμε τέτοια φαινόμενα και ας αφήσουμε τα αλληλομαχαιρώματα και τους ψευτοπαλλικαρισμούς κατά μέρος! Ποιοι είμαστε τελικά εμείς και ποιοι είναι οι άλλοι;;; Όλοι δημότες του ίδιου Δήμου δεν είμαστε;;;!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/14 8:14 π.μ.

   Μια διευκρύνυση για την Κυρία που σχολιάζει Ανώνυμα 3/6/14 07¨03... Η κυρία που λέτε είναι Ξαδέρφη κ όχι Θεία μου επίσης έχω να της μιλήσω 5 χρόνια για προσωπικούς λόγους κ δεν θα αλλάξει η στάση μου τώρα , κ ψεύδεστε ότι εχω κάνει τέτοια δήλωση σε συναδέλφους μου κ σας προκαλώ να το αποδείξετε... Τέλος με ξέρουν αρκετοί πολίτες του Δημου μας , γνωρίζουν ποιος είμαι , ότι αφορά τις απειλές για τον Σεπτέμβρη πρέπει να πούμε την αλήθεια κ στους υπόλοιπους εδώ αναγνώστες , όταν εσυ μου είπες Κυρία ........ ότι θα τρέχω όλη την μέρα εγω απλά σου απάντησα οτι τα καψονια θα τελειώσουν τον Σεπτέμβρη και σηκώθηκα κ έφυγα τίποτε αλλο..Θέλω να σε πληροφορήσω ότι έχω υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά κ ξέρω απο καψόνια...

   Με εκτίμηση προς όλους Κουτρώνας Δημήτρης

   Διαγραφή
 54. Ανώνυμος3/6/14 8:56 μ.μ.

  ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΥΤΑ"ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!....ΟΥΔΕΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος3/6/14 9:48 μ.μ.

  Εσυ καλε μου οπως λες, δε γνωριζεις. Εγω ομως και ο ιδιος γνωριζουμε !!! Εξαλλου οταν εκανε απρεπεις χειρονομιες και εκσφεντονιζε απειλες ηταν αρκετα ατομα παρων! .... Και αυτο δεν θα το ελεγα θαρρος!!!!! Οσο για την εργατικοτητα του μην παιρνεις και ορκο.Εργατικο δεν θα χαρακτηριζα το ατομο που περιμενει απραγης ωρες για να χτυπησει καρτα!... Οσο για το βιντεο κατι πηρε κι αυτος απο αυτο, δοξα!!.. Ετσι για να λεει οτι εχει κανει κατι στη ζωη του σημαντικο!!... Λες απο αυτο να πηρανε τα μυαλα του αερα??. Οπως ειπες κι εσυ (ανωνυμα) τον ξερεις λιγο γι αυτο σε δικαιολογω! Και κατι τελευταιο, σωστη η ρηση σου,μηπως ομως θα επρεπε να την γνωστοποιησεις στον λιγο γνωστο σου;;..θα τον οφελουσε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/6/14 12:23 μ.μ.

   Χειρονομίες δεν υπήρξαν ούτε κατι αλλό , ψέματα ψέματα μόνο ψέματα...Σας το λέω και πάλι με γνωρίζουν πολλοι κ ξέρουν τι ανθρωπος είμαι , οσο για αυτο που λες οτι περιμένω να χτυπήσω την κάρτα άλλο ψέμα , είσαι ψευτρούλα μεγάληηηηη...Να θυμάσαι ο Ψεύτης κ ο Κλέφτης τον 1ο χρόνο χαίρονται , για ρωτα λίγο ανθρώπους που έχω συνεργαστεί τι έχουν να σου πουν για εμένα...

   Με εκτίμηση Δ.Κ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/14 12:41 μ.μ.

   Και κάτι τελευταίο , είμαι 32 ετών κ έχω να κάνω αρκετά πράγματα στην ζωή μου , δεν εχώ ολοκληρώσει ακόμα κάποια πράγματα κ προσπαθώ για αυτά , το αν πετύχω θα το δείξει η πορεία μου.. Τέλος το αν έχουνε πάρει τα μυαλά μου αέρα ασε να το κρίνουν οι φίλοι μου , εσυ με γνωρίζεις ελάχιστα..
   Δ.Κ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/14 3:21 μ.μ.

   Αλήθεια η Κυρία που είναι προισταμένη του εν λόγω εργαζόμενου έχει να μας πεί κάτι για τους υπαλλήλους που πέρνουνε τα Δημοτικά Αμάξια σπίτι τους? Μπορεί να μας πεί με ποιανου απόφαση αρκετοί εργαζόμενοι πέρνουν εξοπλισμό του Δήμου όπως χλοοκοπτικά και άλλα για να εξυπηρετούν δικές τους εργασίες?Μπορεί να μας πει γιατι ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ έχουν μετατεθεί σε γραφεία?

   Ένας που παρακολουθεί απο κοντά...

   Διαγραφή
 56. @ ανώνυμο 9.48 και 10.09
  Μου κάνει εντύπωση η ξαφνική πολεμική εναντίον του ΔΚ κι αν κάτι δείχνει, αυτό είναι ο φόβος εκείνου που την κάνει.
  Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι τόσο καιρό δεν έτρεχε τίποτα - τουλάχιστον δεν έβγαινε τίποτα προς τα έξω - και ξαφνικά, μετά την ήττα Καλαφατέλη, ξεκίνησαν όλα. Είναι επίσης και κάποιοι χαρακτηρισμοί και φράσεις που χρησιμοποιείς, που επιβεβαίωνουν αυτή την εικασία μου.
  Όπως και να χει όμως, ο προηγούμενος φίλος του ΔΚ έχει δίκιο. Δεν μπορείς να καταγγγέλεις ανώνυμα έναν πολίτη που δεν έχει θέση ευθύνης στα κοινά. Αν θέλεις, βγες και μίλα επώνυμα και με στοιχεία.
  Και να θυμάσαι πως δεν είναι το ίδιο πράγμα η ανωνυμία του καταγγέλοντος με την ανωνυμία του υπερασπίζοντος.
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος4/6/14 3:06 μ.μ.

  ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ.Η ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!..ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΚ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ??? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ???..ΑΝΥWAY ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ!
  ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ''ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ'' ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ''ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ '' ΤΟΥ!!..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΤΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?????.ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ!..ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ,ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ,ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ!...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ !!..ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ!..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Η' ΘΑΡΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!...ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ....ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΙΚΙΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ''ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΙΚΛΟ'' ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!..ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!...ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!!!...ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΟΥ!!...ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/6/14 6:22 μ.μ.

   Επίπεδο Κ Ηθός , αλήθεια ποια είναι τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν κάποιον-α ηθικό??Επίσης όταν λές Επίπεδο εννοείς μορφωτικό?Τον μάγκα με το τρίκυκλο δεν το κατάλαβα , δεν έχω οδηγήσει ποτέ στην ζωή μου τρίκυκλο!Επίσης αρνητικά συναισθήματα δεν έβγαλα , αντιθέτως έβγαλα συναισθήματα χαράς κ ικανοποίησης..Το ότι είμουν αρνητικός απέναντι στην Ενωτική Πρωτοβουλία ήταν γνωστό απο τον Μάρτιο του 2011 , απλά εσύ δεν το ξέρεις..Η ασφάλεια των συγγενών δεν ισχύει κ θα το διαπιστωσεις σε προηγούμενο σχόλιο μου , όσο για τα παντελόνια εχω ματώσει για να τα φοράω ακόμα κ πάντα θα προσπαθώ για αυτό...

   Πάμε τώρα στην ουσία Η κυρία προισταμένη μου ζήτησε 15 λεπτά πρίν τελειώσει η βάρδια μου να βγώ με το αποριματαφόρο κ βγήκα , αν είμουν έτσι όπως θέλεις εσυ να με παρουσιάσεις , δεν θα έβγαινα καθόλου κ θα την έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια όμως δεν το έκανα , αντιθέτως εκτέλεσα την διαταγή..

   Ποιός φοραει τα παντελόνια φαινετε..

   Με εκτίμηση Δ.Κ.

   Για τα υπόλοιπα ερωτήματα που μπορεί να έχεις κάλεσε με στο κινητό μου , το έχω παραθέσει πιο πάνω..

   Διαγραφή
 58. Αγαπητή κυρία
  Ελπίζω κατ' αρχήν να μη με μπερδεύεις με την "Ανεξάρτητη" που είχαν στήσει ένα φεγγάρι - τόσο κράτησε - κάποιοι απ' τη παράγκα της πλατείας Κρυονερίου.
  Επί του προκειμένου τώρα, αν λες ότι δεν φοβάσαι, τότε όλα καλά. Γιατί όμως δεν μιλάς διά ζώσης μαζί του - ή έστω στην προϊσταμένη του - μήπως και λυθεί το ζήτημα; Γιατί εδώ υπενθυμίζω δεν είναι facebook να βγάζει ο κάθε πικραμένος-η τη θλίψη του ή τη χαρά του. Προσπαθώούμε να υπάρχει έστω κι ένα ελάχιστο πολιτικό ή κοινωνικό ενδιαφέρον στα όσα λέγονται.
  Ευχαριστώ.
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για τους φίλους και τις φίλες που συνεχίζουν το θέμα, λυπάμαι, αλλά τα υπόλοιπα μπορούν να τα πουν κατ΄ιδίαν.

   Διαγραφή