.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Σεισμός 9 Ρίχτερ (Β' έκδοση)

Σεισμός 9 Ρίχτερ προκαλείται στο δημοτικά σκηνικό από όσα αποκαλύπτει η “Οδός Διονύσου” σε σημερινό εντυπωσιακό ρεπορτάζ με τίτλο:
Περίεργη αντικατάσταση Πέππα με ερωτηματικά και σκιές

Tουλάχιστον περίεργη είναι η υπόθεση που ήρθε χτες στο φως της δημοσιότητας: Ο απερχόμενος Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης με απόφασή του με ημερομηνία 27 Ιουνίου, συνεχίζοντας τις… εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στους Αντιδημάρχους, αντικαθιστά τον Ν. Πέππα, Αντιδήμαρχο Οικονομικής Διαχείρισης και  Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και αναλαμβάνει ο ίδιος τα αντίστοιχα καθήκοντα.
Ως εδώ τίποτα το περίεργο βέβαια, μια που στις αρμοδιότητες του Δημάρχου είναι και ο ορισμός των Αντιδημάρχων και η αντικατάστασή τους- αλλά με ειδική αιτιολόγηση αν τους παύσει  πριν τη λήξη της θητείας τους. Μόνο που στην απόφαση αντικατάστασης του κ. Πέππα τέτοια ατιολόγηση δεν υπάρχει.
Επιπλέον, την ώρα που αναρτούσε την απόφαση αυτή στο πρόγραμμα Διαύγεια  του ΥΠΕΣ ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου, ένας άλλος υπάλληλος αναρτούσε στην ιστοσελίδα του Δήμου την πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη 1 Ιουλίου, υπογεγραμμένη από τον κ. Πέππα, ως Πρόεδρο της Ο.Ε και Αντιδήμαρχο- ακόμη τότε.
- Δεν γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Πέππας την αντικατάστασή του;
- Ποιοι ήταν οι λόγοι για τη σχετική απόφαση του Δημάρχου- όταν ο ίδιος  πανηγυρικά ισχυριζόταν ότι ο Δήμος Διονύσου ήταν εύρωστος οικονομικά στα 3,5 χρόνια θητείας του Αντιδημάρχου του; 
Και χαρτί... παραίτησης!
Και το πιο περίεργο απ’ όλα: Για δυο ημέρες κυκλοφορούσε στο Δήμο έγγραφη παραίτηση με την υπογραφή του κ. Πέππα, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από το Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου! Το έγγραφο με ημερομηνία 25 Ιουνίου, πρωτοκολλήθηκε στις 27/6 (Α.Π. 21514) και στη σφραγίδα του πρωτόκολλου φέρει την υπογραφή του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη. Το έγγραφο αυτό αναφέρει επί λέξει:
«Θέμα: Δήλωση παραίτησης
Κύριε Δήμαρχε, Θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιδημάρχου του Δήμου μη δυνάμενος να συνεχίσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου που απορρέουν από το αξίωμα αυτό. Παρακαλώ να προβείτε στην αποδοχή της σύμφωνα με τις διατάξεις…» κ.λπ.
Η Οδός Διονύσου επικοινώνησε με τον κ. Πέππα, ζητώντας διευκρινίσεις: Όντως παραιτήθηκε; Γνώριζε την αντικατάστασή του; Ποιοι πιθανοί λόγοι οδήγησαν στην απομάκρυνσή του; Ο μέχρι προχθές Αντιδήμαρχος Οικονομικής διαχείρισης επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, ενώ όπως μας ενημέρωσε προτίθεται να προβεί σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες.
Το ρεπορτάζ της “Ο.Δ.” τεκμηριώνει αναλυτικά και με αδιάσειστα κριτήρια όλα όσα κυκλοφόρησαν χτες, αρχικά σαν πληροφορίες και στη συνέχεια σαν ερωτήματα, από τον  ‘Ενεργό Πολίτη’Ας δούμε λοιπόν πιο προσεκτικά κάποιες πτυχές της είδησης:

- Στις 27 Ιουνίου ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλαφατέλης πρωτοκολλεί και σφραγίζει (ο ίδιος!) μια επιστολή παραίτησης χωρίς όνομα(!), αλλά με υπογραφή αναγνωρίσιμη – του κ. Πέππα.

- Την ίδια μέρα, συμβαίνουν επίσης δυο ασύμβατα πράγματα:
· Ο κ. Πέππας συγκαλεί την Οικονομική Επιτροπή ως Πρόεδρός της και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ενώ 
· Ο κ. Καλαφατέλης ανεβάζει στη Διαύγεια μια απόφασή του με την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος τα καθήκοντα του κ. Πέππα !
Ο δε κ. Πέππας διαβεβαιώνει όσους τον ρωτούν ότι ο ίδιος δεν έχει παραιτηθεί, ούτε έχει ενημερωθεί για την αντικατάστασή του. Και το σημαντικότερο, δεν έχει ποτέ υπογράψει το συγκεκριμένο χαρτί!

Αν ο κ. Πέππας λέει αλήθεια ότι δεν υπέγραψε ποτέ την επιστολή αυτή – και δεν έχουμε κανένα λόγο ν’ αμφιβάλλουμε γι αυτό - γεννιούνται (κατ’ αρχήν) τέσσερα ερωτήματα για τον απερχόμενο δήμαρχο:
1. Ο κ. Πέππας απολύθηκε ή παραιτήθηκε; Κι αν το πρώτο, με ποιο σκεπτικό;
2. Ποιος υπέγραψε και έδωσε στον κ. Καλαφατέλη την ανώνυμη επιστολή παραίτησης;
3. Γιατί αυτός έσπευσε να την πρωτοκολλήσει - ο ίδιος ! - χωρίς καν να ρωτήσει – έστω από περιέργεια - τον κ. Πέππα για τους λόγους της ‘παραίτησής’ του;
4. Γνωρίζει τις (ποινικές) συνέπειες που απορρέουν από την πλαστογράφηση υπογραφής και την διακίνηση και αποδοχή πλαστών εγγράφων;

Επί της ουσίας όμως, τα σημαντικότερα ερωτήματα είναι όσα έπονται του ‘αστυνομικού’ μέρους της υπόθεσης, όπως πχ τα εξής:
· Τι ήταν αυτό που (απ’ ότι φαίνεται) έσπρωξε τον απερχόμενο δήμαρχο να κάνει μια τέτοια κουτουράδα; Πανικός; Και για ποιον λόγο;
· Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη να κλείσουν κάποιες ‘τρύπες’ που (όπως όλα δείχνουν) υπάρχουν στα οικονομικά του δήμου; Και που ο στόχος αυτός δυσκολευόταν από παρουσία τρίτων προσώπων, όπως πχ του κ. Πέππα;
· Ή μήπως ο στόχος δεν είναι η κάλυψη αλλά η (τυχόν) ανακάλυψη άλλων πραγμάτων;
· Τι προτίθεται να κάνει ο κ. Πέππας μετά την διαπίστωση πλαστογράφησης της υπογραφής του; Θα λάβει όλα τα αναγκαία νομικά μέσα για να καθαρίσει τη θέση του ή θα φανεί πάλι … ‘ευγενής’ προς τον τέως συνεργάτη του;
· Και τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος κ. Ζαμάνης; Υποθέτω ότι δεν μπορεί να σφυρίξει αδιάφορος όταν χτυπάνε τέτοιες καμπάνες.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται ότι τα περιθώρια ελιγμών για τον ‘μάγκα’ στενεύουν απελπιστικά.  Γίνονται τόσο στενά όσο και οι μπάρες – που ‘ναι για τους λεβέντες. Τους λεβέντες, τους καραμπουζουκλήδες…


Μείνετε συντονισμένοι. Η συνέχεια επί της οθόνης…


Β' έκδοση

Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουνίου, στο e-dionysos δημοσιεύθηκε το εξής:
"Αποκλειστική δήλωση στο edionysos.gr παραχώρησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Σύμφωνα με τον κο Καλαφατέλη η παραίτηση Πέππα είναι υπαρκτή και δεν αμφισβητείται. Όπως εξήγησε, και οι έξι αντιδήμαρχοι, που ορίστηκαν από τον ίδιο, είχαν έτσι κι αλλιώς από την αρχή ανοιχτή την παραίτησή τους, κάτι για το οποίο υπάρχουν και μάρτυρες. Για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, ο Δήμαρχος Διονύσου κάνει λόγο για υποκρισία, καθώς είναι ένα ζήτημα που αποτελεί καθαρά απόφαση του Δημάρχου. Σε ερώτημά μας για ποιο λόγο η αντικατάσταση Πέππα έγινε τώρα, δύο περίπου μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, ο κος Καλαφατάλης ήταν κατηγορηματικός. Όπως τόνισε το ίδιο συνέβη και με την κα Σαραντάκη και με όποιον άμεσα ή έμμεσα διαχωρίζει τη θέση του από την "Ενωτική Πρωτοβουλία". Επίσης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις του σε περίπτωση που υπάρξει ευθεία διάψευσή του από τον κο Πέππα."

Και το μεσημέρι της Κυριακής 29/6 ήρθε η απάντηση του κ. Πέππα:
Διόνυσος, 29 Ιουνίου 2014
Δήλωση του Του Νικολάου Πέππα, Αντιδημάρχου Οικονομικής Διαχείρισης Δήμου Διονύσου, Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου σχετικά με επιχείρηση δημιουργίας παράνομης και πλαστογραφημένης παραίτησής του.

Με μεγάλη έκπληξη και απορία πληροφορήθηκα ότι την 27-6-2014 πρωτοκολλήθηκε έγγραφο παραίτησής μου με αρ. πρωτ. 21514/27-6-2014 του Δήμου Διονύσου, το οποίο φέρεται να κατατέθηκε στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου από τον ίδιο το δήμαρχο, Ιωάννη Καλαφατέλη, το οποίο δε φέρει στοιχεία αποστολέος, φυσικού προσώπου ή υπηρεσίας, ως είθισται. Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι ψευδές κατά περιεχόμενο, προϊόν πλαστογραφίας όσον αφορά την υπογραφή μου και αποτελεί αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Ουδέποτε συνετάγη ούτε υπεγράφη υπ’ εμού το εν λόγω έγγραφο και δεν εκφράζει τη βούλησή μου. Σημειωτέον ότι την ίδια ανωτέρω ημεροχρονολογία και ενώ δεν είχε περιέλθει εις γνώση μου η υποτιθέμενη «παραίτησή» μου, στα πλαίσια της ασκήσεως των καθηκόντων μου, απηύθυνα τη με αρ. πρωτ. 21547/27-6-2014 έγγραφη πρόσκληση για σύγκληση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Διονύσου, της οποίας είμαι πρόεδρος, πρόσκληση η οποία όπως κατά νόμον ορίζεται αναρτήθηκε στο site του Δήμου. Τούτο επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεσή μου να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου.
Περαιτέρω, αμέσως μόλις περιήλθε εις γνώση μου η επιστολή της υποτιθέμενης «παραίτησής» μου, έσπευσα να καταγγείλω την έκνομη αυτή ενέργεια, αποστέλλοντας τη με αρ. πρωτ. 21561/27-6-20104 επιστολή μου, με την οποία στηλιτεύω τις αξιόποινες συμπεριφορές που έλαβαν χώρα και η οποία ενέχει θέση μηνυτηρίου αναφοράς, αφού ζητώ το παραπάνω έγγραφο να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προς διερεύνηση. Στην ίδια επιστολή, εν κατακλείδι, δηλώνω την πρόθεσή μου να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου. Προς απόδειξη της αληθείας των ισχυρισμών μου επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο. 
Παρόλα αυτά και αφού είναι πλέον ή βέβαιον ότι η παραπάνω αναφορά-καταγγελία μου περιήλθε εις γνώση του κ. Δημάρχου, Ιωάννη Καλαφατέλη, αυτός προέβη στην έκδοση της υπ’ αρ. 1431 αποφάσεως με αρ. πρωτ. 21563/27-6-2014 περί τροποποιήσεως της υπ’ αρ. 72/1533/17-1-2013 αποφάσεώς του «περί ορισμού αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων», με την οποία με αντικαθιστά και αναλαμβάνει ο ίδιος τις αρμοδιότητές μου ως αντιδημάρχου οικονομικής διαχείρισης και προέδρου της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, άνευ ουδεμίας ουσιαστικής και αναγκαίας κατά νόμον, αιτιολόγησης. 
Με την απόφασή του αυτή ο δήμαρχος Διονύσου φέρεται να αποδέχεται το προαναφερόμενο πλαστογραφηθέν και ψευδές κατά περιεχόμενο έγγραφο παραιτήσεώς μου.
Επειδή η παραπάνω απόφαση περί αντικαταστάσεώς μου είναι καθ’ ολοκληρίαν παράνομη, αφού δεν υπάρχει κανενός είδους αιτιολόγηση, ενώ η σειρά των γεγονότων με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ερείδεται επί του πλαστογραφηθέντος και ψευδούς κατά περιεχόμενο εγγράφου περί δήθεν παραιτήσεώς μου.
Επειδή κατά την άσκηση των καθηκόντων που μου ανατέθησαν κατά καιρούς στη διάρκεια του πολιτικού μου βίου, αλλά και ως άνθρωπος και επιστήμονας, υπηρέτησα και υπηρετώ πιστά τη διαύγεια, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα
Δηλώνω:
Ότι για την αποκατάσταση της νομικής και ηθικής τάξεως των πραγμάτων θα εξαντλήσω όλα τα δικαιώματα που μου παρέχει ο νόμος.
Δηλώνω ότι παραμένω και ασκώ τα καθήκοντά μου ως αντιδήμαρχος οικονομικής διαχείρισης και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Διονύσου και
Επειδή ο μόνος γνώμονας του πολιτικού μου βίου και εν προκειμένω στο Δήμο Διονύσου είναι η δέσμευσή μου απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και των πολιτών για την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, και την ασφαλή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Διονύσου, προς τούτο απόδειξη αποτελεί εξάλλου η σταθερή και μόνιμη αναφορά του κ. Καλαφατέλη στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για υγιή και πλεονασματικό οικονομικά Δήμο
Ζητώ άμεσα την ανάκληση της καθ’ όλα αναιτιολόγητης και επομένως παρανόμου αποφάσεως περί αντικαταστάσεώς μου και της δια δημοσίας δηλώσεως του κ. Δημάρχου αποκαταστάσεως της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής μου.
Εις ότι αφορά τις δηλώσεις του κ. Καλαφατέλη περί λήψης παραιτήσεων κατά τον χρόνο του διορισμού των Αντιδημάρχων, έχω να δηλώσω ότι αποτελούν μνημεία πολιτικού αριβισμού και αμοραλισμού, οι οποίες δεν αντέχουν ούτε καν διαψεύσεως. Απλώς καταδεικνύουν με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το μέγεθος του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, την απουσία πάσης αναστολής και το καθεστώς πανικού στο οποίο έχει περιέλθει ο δηλών. Παρόλα αυτά ο κ. Καλαφατέλης δεν απαντά για την "ταμπακέρα", τηρεί "σιγή ιχθύος.
Υ.Γ.Συνημμένα1) Η υπ’ αρ. πρωτ. 21561/27-6-20104 επιστολή μου στο Δήμο Διονύσου, με την οποία στηλιτεύω τις αξιόποινες συμπεριφορές που έλαβαν χώρα2) Η πλαστογραφημένη επιστολή της υποτιθέμενης παραίτησής μου
Ακολουθεί η πρωτοκολλημένη επιστολή Πέππα προς Καλαφατέλη με ημερομηνία 27/6, με την οποία αντέδρασε όταν έμαθε την ύπαρξη της πλαστογραφίας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Αρ. Πρωτ.: 21561                                              Αγ. Στέφανος 27-6-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Tηλέφωνο: 2132030612
Δ/νη: Λ.Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
          ΠΡΟΣ : Δήμο Διονύσου,
                      όπως νομίμως εκπροσωπείται
                      από το Δήμαρχο αυτού
                      κ. Ιωάννη Καλαφατέλη
Εις γνώση μου σήμερα 27 Ιουνίου 2014 περιήλθε το από 27-06-2014 έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 21514 Δήμου Διονύσου, το οποίο κατατέθηκε στην υπηρεσία πρωτοκόλλου από το Δήμαρχο, όπως η ίδια η υπηρεσία με πληροφόρησε, το οποίο έγγραφο φέρει πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και με εμφανίζει να παραιτούμαι από τη θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Διονύσου.
Ε π ε ι δ ή το έγγραφο αυτό είναι εξ΄ ολοκλήρου πλαστό κατά περιεχόμενο, ενώ η υπογραφή που έχει τεθεί επί του εγγράφου αποτελεί φωτοτυπία γνησίας υπογραφής μου, προφανώς από άλλα έγγραφα που κατά καιρούς έχω υπογράψει στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο Διονύσου.
Ε π ε ι δ ή η πράξη αυτή συνιστά το αξιόποινο αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, επιφυλάσσομαι όλων των νομίμων δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος μου να στραφώ κατά πάντως υπευθύνου.
Ζ η τ ώ η καταγγελία μου αυτή να απευθυνθεί στον Αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Ε π ι φ υ λ ά σ σ ο μ α ι του δικαιώματος να παραστώ ως πολιτικός ενάγων για την ηθική μου βλάβη.
Ε ν η μ ε ρ ώ ν ω δε τις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου ότι συνεχίζω να ασκώ κανονικά τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Δήμου Διονύσου.

Ο ΑντιδήμαρχοςΟικονομικής Διαχείρισης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΠΠΑΣ
Όπως καταλαβαίνετε, ο κ.Πέππας δεν άφησε αναπάντητη την "ρελάνς" Καλαφατέλη και έπαιξε "τα ρέστα του". Μετά τη "ρουκέτα" Πέππα, μένει να δούμε τι θα κάνει ο απερχόμενος. Θα μείνει στο παιχνίδι ή θα πάει πάσο; Μένει επίσης να δούμε  τη συνέχεια της υπόθεσης - όχι επί της οθόνης, αλλά εντός των δικαστηρίων ή και κρατητηρίων...57 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/6/14 1:01 μ.μ.

  ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/6/14 1:18 μ.μ.

  Η κίνηση του απερχόμενου δημάρχου , για την αντικατάσταση του πεππα σίγουρα κρύβει ΠΟΛΛΑ.!! Σίγουρα υπάρχει πολυ βρωμιά. Αν δεν μιληση ο Πεππας θα πει οτι ειναι και αυτός στο "κόλπο" .!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/6/14 1:34 μ.μ.

  Για να προχωρήσει ο κ. Καλαφατέλης σε μια τέτοια πλαστογραφία, που επισύρει ποινικές ευθύνες, και να αναλάβει ο ίδιος αντιδήμαρχος οικονομικής διαχείρισης και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής 2 μόλις μήνες πριν παραδώσει την διοίκηση στον κ. Ζαμάνη,
  κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να συμβαίνει.....
  Και όσοι γνωρίζουμε από Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξέρουμε πολύ καλά ότι σε αυτό το μεταβατικό διάστημα "τακτοποιούνται" πολλές εκκρεμότητες.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ή (κατ' ελάχιστον) στην αποδοχή μιας τέτοιας πλαστογραφίας

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος28/6/14 2:01 μ.μ.

  ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΣΤΟ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ, Η Δ/Σ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΙΑΝΝΑΚΟ". "Έχει να δώσει λόγο στ’ αφεντικά που τόσα χρόνια τον στήριξαν απλόχερα. Κι έχει να καλύψει – όσο μπορεί – τα νώτα του απ’ τις καταγγελίες και τις υπηρεσιακές (και όχι μόνο) κυρώσεις που περιμένουν στη γωνία για όσα έκανε εν καιρώ της βασιλείας του."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος28/6/14 2:30 μ.μ.

  Βρε παιδιά για ποιά πλαστογραφία μιλάμε είναι ξεκάθαρη η υπογραφή του Πέππα , άλλο λαμόγιο και αυτός , ποτέ δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα σε κανενά θέμα πάντα ήθελε να τα έχει καλά με όλους!!!Συγνώμη αλλά δεν θα ψωνίσω , να βάλω δηλαδή σε δίλημa τον ευατό μου ποίος απο τους 2 είναι λάθος ??Και οι 2 τους διοικήσανε 3 μισή χρόνια και οι 2 είναι ΛΑΜΌΓΙΑ!!!

  Lucky Luke

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/6/14 3:52 μ.μ.

   Η "ξεκάθαρη" υπογραφή δεν είναι ένδειξη πιστότητας - γι αυτό υπάρχουν και τα scanners άλλωστε. Εμένα μου κάνει εντύπωση το διαφορετικό χρώμα μελανιού στην ημερομηνία και στην υπογραφή .....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/14 10:28 π.μ.

   Εσένα για να σου κάνει τόσο εντύπωση σημαίνει οτι το συγκεκριμένο έγγραφο το είδες από κοντά , εγώ όμως το βλέπω μέσα απο εδώ κ δεν μπορώ να δω αυτό το οποιο λές..Μετά απο όλο αυτό τον σαματα γιατί δεν βγαίνει ο Κος Πέππας να μας διαφωτίσει??Θέλετε δηλαδή να μας παρουσιασετε τον Πέππα σαν τον παθόντα??

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/14 11:47 π.μ.

   Μίλησα με κάποιους που το είδαν και μου το είπαν ότι είναι φανερά σκαναρισμένη η υπογραφή. Για τον Πέππα έχεις δίκιο ότι πρέπει να βγει και να ξεκαθαρίσει.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/14 12:14 μ.μ.

   Τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα!!!Πλαστογραφία μεταξύ άλλον , είναι σοβαρό αδίκημα , ελπίζω να μην μείνει ατιμωρητο...Η ατιμωρησία οδήγησε την χώρα μας εδώ που είμαστε!!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/14 4:59 μ.μ.

   ελα Lucky Luke είσαι θεός !! όλα τα βρήκες
   να σε πάρουν στα εγκληματολογικά και εκτός από blogger να είσαι και ειδικός στην πιστοποίηση υπογραφών!!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/14 10:48 π.μ.

   Τι λές μωρέ εγώ έθεσα ένα ερώτημα...Το ερώτημα απαντήθηκε απο τον Κο Πέππα και να σου πώ την αλήθεια δεν περίμενα να απαντήσει , 1ον δεν είμαι blogger κ 2ον η γαλάζια στολή μου προκαλεί αλλεργία...

   Lucky Luke

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος28/6/14 2:41 μ.μ.

  Και τα περίεργα συνεχίζονται με το επίσημο site του Δήμου Διονύσου . Ενώ δύο μέρες πριν πατώντας στο link Διαύγεια έμπαινες αμέσως στις αναρτημένες αποφάσεις του Δήμου τώρα σε βγάζει στην αρχική σελίδα της Διαύγειας,δηλαδή διαφάνεια και Επίσημα τέλος. Ίσως και με την εμπλοκή των υπαλλήλων θα έλεγε κάποιος κακοπροαίτερος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος28/6/14 2:50 μ.μ.

  Διαβάζοντας όλα αυτά αναρωτήθηκα ποιός αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Σταμάτας και ρωτώντας έμαθα ότι αναλαμβάνει ο Νίκος Παππάς. Άρα έχουμε για δύο μήνες στη Σταμάτα Παππάς - Πουλίδας - Κ.Σ. Έναν αιρετό , έναν διαπλεκόμενο και έναν υπάλληλο να διοικούν ή αλλιώς έναν αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών , έναν από την Προκόνησο και έναν από τον Εύξεινο Πόντο. Σκέψεις γεννιούνται ,Συνειρμοί εμφανίζονται τύπου Αποχεύτεση στη Σταμάτα. Άραγε θα κλάψουν ή θα γελάσουν εκεί ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κάντε κλικ πάνω στη τελευταία φωτο.

  (Πολιτιστική Χορηγία του καταστήματος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος28/6/14 8:42 μ.μ.

  Αυτός ο νομικός από το Κρυονέρι που συμβούλευσε τον κ. Καλαφατέλη να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο πριν από λίγο στο edionysos, γνωρίζει ότι εδώ μιλάμε για καραμπινάτη κατασκευή πλαστού εγγράφου παραίτησης του κ. Πέππα;
  Αν δεν τον πληροφόρησε για τα πραγματικά δεδομένα ο πελάτης του-δήμαρχος, τόσο το χειρότερο και για τους δυο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/6/14 6:11 μ.μ.

   Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος συμβούλεψε τον Πέππα!

   Διαγραφή
 10. Πριν λίγο ανέβηκε στο e-dionysos δήλωση Καλαφατέλη για το θέμα.

  "Αποκλειστική δήλωση στο edionysos.gr παραχώρησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Σύμφωνα με τον κο Καλαφατέλη η παραίτηση Πέππα είναι υπαρκτή και δεν αμφισβητείται. Όπως εξήγησε, και οι έξι αντιδήμαρχοι, που ορίστηκαν από τον ίδιο, είχαν έτσι κι αλλιώς από την αρχή ανοιχτή την παραίτησή τους, κάτι για το οποίο υπάρχουν και μάρτυρες. Για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, ο Δήμαρχος Διονύσου κάνει λόγο για υποκρισία, καθώς είναι ένα ζήτημα που αποτελεί καθαρά απόφαση του Δημάρχου. Σε ερώτημά μας για ποιο λόγο η αντικατάσταση Πέππα έγινε τώρα, δύο περίπου μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, ο κος Καλαφατάλης ήταν κατηγορηματικός. Όπως τόνισε το ίδιο συνέβη και με την κα Σαραντάκη και με όποιον άμεσα ή έμμεσα διαχωρίζει τη θέση του από την "Ενωτική Πρωτοβουλία". Επίσης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις του σε περίπτωση που υπάρξει ευθεία διάψευσή του από τον κο Πέππα."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/6/14 9:06 μ.μ.

   Μερικά πρώτα σχόλια:

   1. Προφανώς ο ορισμός και η παύση των αντιδημάρχων είναι στη διακριτική ευχέρεια του δημάρχου. Αλλά, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, το ερώτημα είναι γιατί χρησιμοποίησε ένα κατασκευασμένο πλαστό έγγραφο για να τον παύσει;

   2. Επικοινώνησα πριν λίγο με τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Σπηλιώτη, που μου ξεκαθάρισε ότι, όσο ήταν στη δημοτική αρχή, ποτέ δεν τέθηκε σε καμία ομαδική τους συνάντηση θέμα υπογραφής εν λευκώ παραιτήσεων και ότι ούτε ο ίδιος είχε υπογράψει τέτοιο χαρτί.

   3. Αλλά κι αν ακόμα ο ισχυρισμός του δημάρχου ήταν αλήθεια, πώς γίνεται πιστευτό ότι ο Πέππας του υπέγραψε με ...σκαναρισμένη υπογραφή; Δεν τίθεται απλώς ζήτημα πλαστογραφίας, αλλά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Τρις χειρότερο δηλαδή.

   4.. Αυτό λοιπόν τι σημαίνει; Ότι ο δήμαρχος μπορεί να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ έγγραφα κατά την προτίμησή του και να τα παρουσιάζει σαν νομιμα; Αν είναι έτσι, έχει πολλά να βρει ο εισαγγελέας...

   5. Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον τι θα κάνει τώρα ο Πέππας. Γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα τον άσσο που έχει για να τον τελειώσει;

   6. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται όλο κι όλο για μία χαζή μπλόφα που κάποιος ανόητος πρότεινε στον δήμαρχο, σαν γραμμή αμύνης, χάρτινης...

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος28/6/14 9:08 μ.μ.

  Το Δ.Σ. της Πέμπτης προβλέπεται μεγαλειώδες!!!

  Σκέτο Δελφινάριο!!!

  Τελευταίες παραστάσεις!!! Τρέξτε να προλάβετε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος28/6/14 9:25 μ.μ.

  Για όλους αυτούς αλλά και πολλούς άλλους λόγους, οι πολίτες έδωσαν με την ψήφο τους εντολή για αλλαγή σελίδας. Δεν υποφέρεται άλλο αυτή η κατάσταση. Επιτέλους, να καθαρίσει η κόπρος του αυγείου......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος28/6/14 9:46 μ.μ.

  Ο Καλαφατελης δεν ειναι κορόιδο. Ξέρει να καλύπτει τις παλιό δουλειες του. Σίγουρα τον έχει στο χέρι τον Πεππα, γιατι και αυτός δεν είναι Παναγία. Ταβερνιάρης ο μικρός.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος28/6/14 10:34 μ.μ.

  Αποδείχτηκε περιτράνως στις εκλογές ότι, ο Καλάφι είναι μεγάλο κορόϊδο.
  Κι ο Παπαγεωργόπουλος όσο ήταν δήμαρχος ήξερε να καλύπτει τις παλιο δουλειές του.
  Αλλά όταν έπαψε να είναι, κατέληξε ισόβια στις φυλακής τα σίδερα.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος29/6/14 8:25 π.μ.

  Οσο δε ξεκαθαρίζει τη κατασταση ο Πέππας διατηρω τη πεποίθηση πως είναι στημένο μεταξύ τους για να βγει ήρεμα απο το κάδρο ο Πέππας και σε τυχόν εμπλοκή με τη δικαιοσύνη να χρησιμοποιεί το σκετς αυτό σαν απόδειξη αντίθεσης του στο Καλαφατελη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος29/6/14 11:46 π.μ.

  Ο κ. Πέππας πριν λίγο έδωσε στη δημοσιότητα την απάντησή του για το θέμα. Η απάντηση είναι πολύ κατατοπιστική και αναφέρεται σε γεγονότα, που αποδεικνύονται με έγγραφα, πρωτοκολληθέντα όλα την ίδια ημέρα, στις 27/6. Μιλάει για πλαστογραφημένη επιστολή παραίτησής του, αλλά και για παράνομη απόφαση αντικατάστασής του. Θεωρώ ότι η υπόθεση δεν θα κλείσει εύκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Προσέξτε την αλληλουχία των αριθμών πρωτοκόλλου, όλα την ίδια μέρα 27/6.

  21514: πρωτοκόλληση επιστολής "παραίτησης" (γραμμένη 2 μέρες πριν)

  21547: Πρόσκληση Πέππα σε μέλη Οικ.Επιτροπής

  21561: Επιστολή Πέππα - αντίδραση στη "παραίτηση"

  21563: Απόφαση Καλαφατέλη για παύση Πέππα

  Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος29/6/14 12:51 μ.μ.

  Ο Καλαφατέλης τηρεί σιγήν ιχθύος για την ταμπακιέρα. Είναι η αγωνία του ροφού μπροστά στο καζάνι... Έτσι τα φέρνει η ζωή Γιαννάκο, από μάγκας, ροφός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος29/6/14 12:55 μ.μ.

  Το σχόλιο της Οδου Διονύσου
  "Πριν από λίγο ο Ν. Πέππας δημοσιοποίησε δήλωσή του με την οποία περιγράφει τα πραγματικά περιστατικά «σχετικά με την επιχείρηση δημιουργίας παράνομης και πλαστογραφημένης παραίτησής του», και τονίζει ότι παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικής διαχείρισης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματός του. Όσο για τη χτεσινή δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, ότι είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων στην αρχή της θητείας τους, την αποκαλεί «μνημείο πολιτικού αριβισμού και αμοραλισμού». Το κλίμα αύριο στο Δημαρχείο Αγ. Στεφάνου αναμένεται να είναι πολύ βαρύ!"

  Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο. Και πού να δεις τι έχει να γίνει την Πέμπτη στο δημοτικό συμβούλιο.... Πώς το είπε ο φίλος ; Δελφινάριο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος29/6/14 1:00 μ.μ.

  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ.ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ (Τηλ. κέντρο: 213 2030600)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος29/6/14 1:01 μ.μ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος29/6/14 1:02 μ.μ.

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος29/6/14 1:03 μ.μ.

  ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΝΩΝ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ - ΠΛΟΙΩΝ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος29/6/14 1:21 μ.μ.

  Παροιμίες:
  O Πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται!!!
  Ότι έσπειρες , θερίζεις!!!
  Δίδαγμα:
  Φοβού τους δημάρχους με το κοινωνικό πρόσωπο ( παραλαγή του Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες )!!!
  Συμβουλή:
  Κ.Πέππα μη του χαριστείς να δημοσιοποίησεις πανελλαδικά το γεγονός αυτό και να απαιτήσεις την διαγραφή του Γιαννάκη ( το "κύριος" για τον Γιαννάκη μας τελείωσε ) από την κεντρική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
  Όσο αφορά το ΄Δελφινάριο΄ της Πέμπτης ίσως γελάσουμε εκεί αλλά θα κλάψουμε μετά με τις αποκαλύψεις που θα ακολουθούσουν επί δημαρχίας Ζαμάνη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος29/6/14 5:33 μ.μ.

  Το πιο σύντομο ανέκδοτο: μια φορά κι έναν καιρό στον Διόνυσο ήταν η Ενωτική Πρωτοβουλία......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος29/6/14 6:03 μ.μ.

  Προσωπικά το βλέπω κι αλλιώς το πράγμα να πηγαίνει .. Ο Καλαφατέλης τελικά θα κάνει αυτό που θέλει .. 1. Ο Πέππας θα βρει την Αντιδημαρχιακή πόρτα του γραφείου του κλειστή (γιατί ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα - έστω και χωρίς δικαιολογία ή με κάποιες δικαιολογίες που θα εφεύρει - να πάψει από τα καθήκοντά του τον κάθε Αντιδήμαρχο) .. 2. Η όλη υπόθεση είναι τόσο ωραία στημένη που δύο πράγματα θα συμβούν : α) Ετσι όπως λειτουργεί η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, η υπόθεση (αν φτάσει στα Δικαστήρια) θα εκδικαστεί μετά από 5 χρόνια (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι !) και κατά την εκδίκαση ο δικηγόρος του Καλαφατέλη τότε θα ισχυριστεί ότι το έγγραφο που ήρθε στα χέρια του σκαναρισμένο ήταν όντως του Πέππα, ότι τηλεφωνικά ο ίδιος ο Πέππας του είχε δηλώσει την παραίτησή του (κι ας το αρνείται) και πολλά άλλα δικολαβίστικα ! Ετσι, με τούτα και με κείνα, το πιθανότερο είναι να αθωωθεί, γιατί μη μου πείτε ότι σ' αυτό το τόπο όλοι οι καλοί είναι έξω και όλοι οι κακοί "μέσα" .. !
  Ομως μετά από 5 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται αυτή την ιστορία, γιατί στο μεσοδιάστημα θα έχουν προκύψει πλειάδα άλλων παρόμοιων ..
  Προς το παρόν όμως, ο Δήμαρχος, για δύο μήνες και σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, θα έχει κλείσει όλες τις τρύπες, όχι βέβαια των δρόμων αλλά αυτές που άφησε ανοικτές προσωπικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνον .. Γιατί, για αρκετούς, η ΑΠΛΗΣΤΙΑ είναι πάνω από τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !
  Αυτά προς το παρόν ..
  Καλό βράδυ και Καλή εβδομάδα, με .. Δράσεις και Αντιδράσεις .. !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/6/14 8:07 μ.μ.

   Είναι κι αυτό ένα σενάριο, αλλά απλώς σενάριο. Και μην ξεχνάμε ότι άμα τη αποχωρήσει από την εξουσία, τα κυκλώματα δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για τους "τέως"... Επομένως, η υπόθεση έχει μεγάλο ρίσκο για τον Καλάφι και για να το πάρει σημαίνει ότι αυτό που είναι ακάλυπτο είναι πολύ χοντρό. Και το ερώτημα παραμένει τι μπορεί να είναι αυτό...

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος29/6/14 7:36 μ.μ.

  Καλαφατέλη είσαι ΘΕΟΣ !!
  πως το μαγείρεψες πάλι όλο αυτό
  και βγαίνεις και φωνάζεις;;;
  χαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος29/6/14 8:36 μ.μ.

  Το καλό ειναι οτι θα παρασύρει μαζί του ο καλαφη κατι παριζιάνους, καταπατητές, και λοιπούς κολλητούς του. Παιδια της φυλακής τα σίδερα ειναι για τους λεβέντες. Χαχαχαχαχαχα .!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος29/6/14 8:39 μ.μ.

  Ο Καλαφατέλης παίζει στη φάση αυτή τα ρέστα του αλλά μπλοφάρει χωρίς φύλλο. Αν ο Πέππας δεν μασήσει και επιμείνει έχει να δούμε μεγάλα ξεβρακώματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος30/6/14 12:58 π.μ.

  Για να ρισκάρει τόσο πολύ ο Καλάφι με καρανπινάτες πλαστογραφίες, κάτι πολύ χοντρό διακυβεύεται που θέλει οπωσδήποτε να το κλείσει πριν παραδώσει την εξουσία.
  Τι μπορεί να είναι αυτό. Μήπως ο καταλογισμός στον ίδιο προσωπικά εκείνων των 200.000 Ευρώ από την παράνομη πρόσληψη των 10 του Κρυονερίου;
  Ό,τι τερτίπια και να κάνει τώρα που πήρε δημοσιότητα η υπόθεση, δεν πρόκειται τίποτα να μείνει κρυφό. Ας τόχει υπόψη του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος30/6/14 3:33 π.μ.

  Ευτυχώς που η θλιβερή παρένθεση Καλαφατέλη κλείνει τον κύκλο της σε 2 μήνες. Ας ευχηθούμε να μην προξενήσει ακόμη περισσότερη βλάβη στο δήμο.
  Είναι αδίστακτος, όπως ήταν και τα 16 χρόνια που κυβέρνησε.
  Και τώρα γίνεται και επικίνδυνος.
  Την ερχόμενη Πέμπτη, στο δημοτικό συμβούλιο, ας ορθωθει απέναντι του από τους παντες ένα τείχος. Φτάνει πια. Μέχρις εδώ. Ήρθε η ώρα των εισαγγελέων για τις άπειρες εκκρεμότητες που αφήνει πίσω του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ή οικονομική επιτροπή έχει μέλη στα οποία οταν ψηφίζουν παράνομα πραγματα το κοστος τους τους καταλογίζεται σε βάρους της περιουσίας τους.
  Όλοι λοιπον θα πρέπει να σκεφτούν το τι έχουν να χάσουν σε αντίθεση με τον Καλαφι που έτσι και αλλιως έχει κιολας προσθέσει στη πλάτη του τη πλαστογραφία. Μπορεί λοιπον για τον Καλαφι να ισχυει το ''ο βρεγμένο τη βροχή......''' για τους υπολοιπους όμως;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος30/6/14 8:31 π.μ.

  NEWS IN BRIEF ..
  "Εντός των προσεχών ημερών ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης θα ανακοινώσει τα ονόματα αυτών που θα λάβουν τις θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της ΒΟΡΕΙΝΗΣ θα υπάρξουν οργανωτικές αλλαγές, ενώ εκπλήξεις θα έχουμε από τα δυο νομικά πρόσωπα ΕΣΤΙΑ και ΘΕΣΠΙ"... !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος30/6/14 9:24 π.μ.

  πω-πω απο τι γλυτωσαμε! σκεφτειτε να ξανα εβγαινε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος30/6/14 9:28 π.μ.

  Το πρώτο crash test είναι αύριο στις 10:30 το πρωϊ η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που συγκάλεσε νόμιμα ο Πέππας.
  Τα μέλη της θα νομιμοποιήσουν αρχικά την πλαστογραφία Καλαφατέλη; Κι έπειτα την ανάληψη από τον ίδιο των αρμοδιοτήτων της οικονομικής διαχείρισης και της προεδρίας της οικονομικής επιτροπής;
  2 μόλις μήνες πριν την ανάληψη της διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή, θα δεχτούν ως συν-υπεύθυνοι τα τετελεσμένα Καλαφατέλη; Άρα και τις ευθύνες, που απορρέουν από αυτά;
  Θα έχει, λοιπόν, εξαιρετικό ενδιαφέρον η στάση των Σακελλαρίου, Τζανετή, Κοντάκη, Χιώτη......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/6/14 2:48 μ.μ.

   Λέτε να εμφανιστεί ο εξαφανισμένος αντιδήμαρχος παιδείας;;;; που η τύχη του αγνοείται από την ημέρα διορισμού του;;;;;

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος30/6/14 12:04 μ.μ.

  ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ.
  Κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ-κ. ΧΑΖΑΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, Ο Κ. ΠΕΠΠΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Ο Κ. ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΊ´ΑΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.
  ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαμαρτύρομαι εντόνως γιατί πλέον έχω περάσει σε δεύτερη μοίρα και κανείς από τη γνωστή παρέα (από την άκρη της πόλης) δεν με κατηγορεί πια και για τίποτα... Διατελώντας αναγκαστικά λοιπόν σε ρόλο κομπάρσου, περιμένω να γίνει της ... αναλήψεως!

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος30/6/14 12:37 μ.μ.

  Ας προσέξουν πολύ οι αρμόδιοι των οικονομικών υπηρσιών και του λογιστηρίου, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Πέππα και λίγο πριν την παράδοση της διοίκησης του δήμου, τι εντάλματα πληρωμών και επιταγές θα εκδίδουν. Γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και οι εισαγγελείς καραδοκούν.
  Κι ας μην προσπαθήσει ο Καλάφι να τους χρησιμοποιήσει για την κάλυψη τυχόν δικών του ανομιών....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος30/6/14 1:59 μ.μ.

  Των Αγίων Αναργύρων αύριο !!! Μόνο ένα θαύμα μπορεί να γιατρέψει τους λωλούς αυτούς!!!Ας προσευχηθούμε ,λοιπόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος30/6/14 3:32 μ.μ.

  Οι κουτσαβάκηδες της γνωστής παράγκας στην άκρη της πόλης, προεξάρχοντος του επιφανούς ειδικού συνεργάτη, ζαλισμένοι από την ήττα σιώπησαν για λίγο μετεκλογικά.
  Αφού προεκλογικά έσπερναν κι εδώ φήμες για δήθεν σύλληψη των Ζαμάνη-Πασιπουλαρίδη, τώρα επανέρχονται με ανορθόγραφες και άσφαιρες απειλές για βόμβες- ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΊ´ΑΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.

  Για την ταμπακιέρα της υπόθεσης Πέππα όμως κουβέντα. Ίσως, γιατί προετοιμάζουν εντατικά την υπερασπιστική τους γραμμή απέναντι στις υπερκείμενες ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές, μετά την μηνυτήρια αναφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος1/7/14 8:01 π.μ.

  Το θέμα ειναι τι θα παραλάβει η νεα δημοτική αρχή και πως θα το παραλάβει. Προσέξτε κύριοι μην κάνετε την βλακεία να ακολουθήσετε το ρητό " κόρακας , κοράκου μάτι δεν βγάζει" γιατι μετά λαός θα πει "οτι σκατα και το φτυάρι. "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος1/7/14 1:03 μ.μ.

  Πριν από λίγο, η απάντηση του δημάρχου Διονύσου κ. Καλαφατέλη στον αντιδήμαρχο Οικονομικής Διαχείρισης κ. Νικ. Πέππα-
  http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2014/07/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος1/7/14 2:54 μ.μ.

  Στις 29/6/14, ώρα 6.03 μ.μ., έγραψα σε σχόλιό μου, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Πέππας θα βρει την Αντιδημαρχιακή πόρτα του γραφείου του κλειστή, γιατί ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, με δικαιολογίες ή χωρίς αυτές, να πάψει τον κάθε Αντιδήμαρχο από τα καθήκοντά του .. Τελικά, ως φαίνεται και βάσει της σημερινής απάντησης του Δημάρχου, ίσως από διαίσθηση, ίσως λόγω μαχρόχρονης εμπειρίας μου στα κοινά, ίσως επειδή βασίστηκα στη κοινή λογική, δεν φαίνεται να έπεσα και πολύ έξω ..
  Οσο για τη συνέχεια, θα δείξει ..
  Προς το παρόν .. και λόγω Μουντιάλ ..
  Καλαφατέλης - Πέππας : 1-1 !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος1/7/14 3:13 μ.μ.

  Tελικά, ως φαίνεται και από τη σημερινή απάντηση του Δημάρχου στον κ.Πέππα, δεν έπεσα και πολύ έξω, στο σχόλιό μου της 29/6/14, ώρα 6.03 μ.μ. ..
  Η συνέχεια, λοιπόν, στα Δικαστήρια ..
  Προς το παρόν και λόγω Μουντιάλ ..
  Καλαφατέλης - Πέππας : 1-1 !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος1/7/14 4:32 μ.μ.

  O Ζαμάνη ρε παιδια και ο λαλίστατος Πασιπουλαρίδης (ή η σύζυγος του) γιατι δεν μιλάνε?????Τι φοβούνται??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος1/7/14 6:30 μ.μ.

  Γιατί βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή