.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Αντιδήμαρχοι και Πρόεδρος Δ.Σ.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Αντιδημάρχων και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της νέας δημοτικής αρχής, που αναλαμβάνουν από 1ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε οκτώ μόλις εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Οδού Διονύσου, είναι τα εξής:

Αντιδήμαρχοι:
·    - Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού: Υφαντής Ηλίας
·    - Χωροταξίας και Πολεοδομίας: Λυρούδιας Βαγγέλης
·    - Τεχνικών Υπηρεσιών: Ταουξή Καλλιόπη 
·    - Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας: Μπάσης Τάσος
·    - Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Κοκμοτός Βασίλης
·    - Οικονομικής Διαχείρισης: Μαγγίνα Σοφία-Στέλλα
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γιαννουλάτος Σπύρος

Για όσους προσέχουν τις γεωγραφικές κατανομές, υπάρχει μια εκπροσώπηση όλων των περιοχών στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή. Ίσως με κάτι παραπάνω ο Διόνυσος και με κάτι λιγότερο η Δροσιά, ‘ιδιαίτερη πατρίδα’ του νέου δημάρχου. Το θέμα βεβαίως δεν είναι εκεί, αλλά στην καταλληλότητα των προσώπων (σε σχέση με τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν) και στην ικανότητά τους να δράσουν συλλογικά.

Ενδιαφέρουσα έκπληξη η δημιουργία αντιδημαρχίας Στρατηγικού Σχεδιασμού - που αναλαμβάνει και τον Διοικητικό τομέα - με υπεύθυνο τον πανεπιστημιακό Ηλία Υφαντή, από την Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου. Ίσως στο μέλλον το Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης (έως τώρα υπό τον τέως δήμαρχο, που ανάθεμα κι αν ήξερε τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές…) να γίνει ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο του δήμου.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η ύπαρξη χωριστής αντιδημαρχίας αφιερωμένης στα θέματα Χωροταξίας και Πολεοδομίας, υπό τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Βαγγέλη Λυρούδια. Αυτό ίσως διευκολύνει τη σχεδίαση και προώθηση λύσεων για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής, απελευθερώνοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο από τις ευθύνες επίβλεψης των εργασιών που (θα) είναι σε εξέλιξη, καθήκον που αναλαμβάνει η νέα Αντιδήμαρχος Πόππη Ταουξή.

Μια επιλογή που επίσης κάνει εντύπωση είναι η τοποθέτηση της Σοφίας-Στέλλας Μαγγίνα ως επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών, δεδομένου του μεγάλου επαγγελματικού της φόρτου. Αναμφίβολα, η νέα αντιδήμαρχος θα χρειαστεί να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της, να οργανώσει καλά τον χρόνο της και – εάν χρειαστεί - να διαλέξει.

Τέλος, η μη αναφορά υπευθύνων για τα νομικά πρόσωπα ίσως αποτελεί ένδειξη ότι η νέα δημοτική αρχή προσανατολίζεται στο κλείσιμό τους και την υπαγωγή των δραστηριοτήτων τους – από το νέο έτος; - στις υπηρεσίες του δήμου. Αυτό βεβαίως θα επηρεάσει σημαντικά το αντικείμενο των αντιδημαρχιών που ανακοινώθηκαν.

Επί της ουσίας όμως, μετά την ανακοίνωση της οργανωτικής διάρθρωσης είναι αναγκαίο να ανακοινωθεί προσεχώς και το Σχέδιο Δράσης των 16 πρώτων μηνών (Σεπτέμβριος 2014 – Δεκέμβριος 2015). Γιατί πάνω σ’ αυτό πρέπει να γίνει συζήτηση και προπαντός αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της νέας δημοτικής αρχής.

Από πλευράς μου, θα παρακολουθώ χαλαρά τις εξελίξεις και μόνο αν κάτι σοβαρό ή ενδιαφέρον συμβεί θα επανέλθω.

Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, καλό καλοκαίρι!

Δ/Σ

30 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/7/14 11:49 π.μ.

  Ο Διόνυσος Αλλάζει Σελίδα . Ας τους ευχηθούμε Καλή Δύναμη και ας ελπίσουμε ότι θα φανούν αντάξιοι των θεσεών τους . Καλό καλοκαίρι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/7/14 12:31 μ.μ.

  Και όμως κάποια ηλεκτρονική έκδοση σήμερα, που συστηματικά μετά τις εκλογές προσπαθεί να πατρονάρει τη νέα διοίκηση -για το καλό της πάντα- αναφέρεται σε δήθεν φάουλ των ανοιχτών οριζόντων και σε άλλα κους-κους της γειτονιάς, που αναπαράγουν ως "ειδήσεις"
  Κακή αρχή κάνουν κάποιοι δημοσιογραφικοί κύκλοι, αντιγράφοντας αδέξια πρακτικές των συναδέλφων τους πρετεντέρηδων της κεντρικής πολιτικής σκηνής.....
  Ίσως, αυτά είναι τα αρνητικά κατάλοιπα αυτών των 3,5 χρόνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σπεύδω απ' αρχής να κόψω τον βήχα στα καφενειακού τύπου σχόλια που ήδη ξεκίνησαν προσπαθώντας, συλλήβδην και χωρίς κανένα "τεκμήριο ενοχής", να απαξιώσουν τους νέους αντιδημάρχους.
  Όχι για να τους προστατεύσω, αλλά για να διατηρήσω το επίπεδο και το δικαίωμα κριτικής του blog όταν χρειαστεί να το ασκήσω.

  Λυπάμαι κορίτσια (της αντιπολίτευσης πλέον) αλλά για να μείνετε στη παρέα μας πρέπει να προσαρμοστείτε.

  Αλλιώς η διαδικασία είναι γνωστή από χρόνια. Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος6/7/14 6:10 μ.μ.

  Ας φτιάξουν, αν έχουν τα κότσια, δικό τους blog.
  Γιατί, όταν επιχείρησαν κάτι τέτοιο με την "Ανεξάρτητη Διονυσοσκουφίτσα", ξεφτιλίστηκαν τόσο, που γρήγορα αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν.
  Τόσους ειδικούς συνεργάτες επί της προπαγάνδας είχε 3,5 χρόνια ο απερχόμενος Καλάφι.
  Ας δοκιμάσουν τώρα την τύχη τους, χωρίς τα δικά μας λεφτά, στην ελεύθερη αγορά.
  Κι ας μας ανταγωνιστούν, αν μπορούν.
  Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό.
  Μόνο που δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να διαβιούν ως τρωκτικά στις δικές μας πλάτες. Τα κόλπα αυτά εκεί που ξέρουν, στην γνωστή παράγκα της πλατείας στην άκρη της πόλης.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος6/7/14 10:59 μ.μ.

  Καλή αρχή με ενότητα και υπομονή!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος7/7/14 1:50 μ.μ.

  Λίγα λόγια για τους νέους Αντιδήμαρχους της διοίκησης Ζαμάνη-
  http://www.odosdionysou.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9/

  Με τα ονόματα των 6 Αντιδημάρχων ήδη στη δημοσιότητα, χρήσιμες θα ήταν- νομίζουμε- κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον καθένα τους, ώστε να γνωρίζουμε με ποιους θα έχουμε να κάνουμε για τα επόμενα δυόμισι τουλάχιστον χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος7/7/14 10:06 μ.μ.

  Πω πω. Τώρα είδα ποιους έβαλε αντιδημάρχους ο Ζαμάνης και δεν το πίστευα στα μάτια μου.. Ταουξή, Μαγγίνα, Λυρούδιας ειδικά είναι να κάνεις χαρακίρι. Ήθελα να ήξερα ποιος φωτισμένος νους του είπε να κάνει αυτές τις επιλογές. Δεν ξεκινά καθόλου καλά το παλικάρι. Δυστυχώς. Δεν είχε άλλους πιο ικανούς να βάλει στην παράταξή του; Εκατό φορές να είχε βγει ο Ζυγούνας ή ακόμη και ο Μπιτάκος. Τραγωδία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος8/7/14 12:03 π.μ.

  Πολύ ξεκάρφωμα ο 10:06. Όμως για την Ταουξή έχει δίκιο. Τόσα χρόνια σύμβουλος σε τι βόηθησε την πόλη της? ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ζημιά έκανε και καλό δεν έκανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος8/7/14 1:07 π.μ.

  Δ/σ περίμενα ότι θα έγραφες κάτι και για την εκλογή του Στέλιου Κοροβέση. Είναι μικρή και ασήμαντη υπόθεση για τον Δήμο μας? Δεν είναι έστω μία δικαίωση για αυτόν και για όσους τον ψηφίσαμε? Δεν είναι ένας που σε τιμά γράφοντας πολλές φορές τις απόψεις του? Ξεχνάς ότι και μέσα από τις στίλες σου ζήτησε υποστήριξη? Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να ανοίξεις και για αυτόν ένα κύκλο συζήτησης. Ξέρεις πόσο πολεμήθηκε και δεν νομίζω ότι τα έχεις βάψει μαύρα όπως κάποιοι παλιόφιλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος8/7/14 1:29 π.μ.

  Εχεις δικιο......οι προηγουμενοι με τις σπουδες και την εμπειρια ηταν οντως καλυτεροι.....σε ποιον τομεα ομως δε σου λεω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όσοι δεν έχουν νιονιό, δεν μπορούν να μάθουν κι απλώς αντιγράφουν όσα έχουν δει, αλλά σαν καρικατούρα. Το λέω αυτό για τα 2 χαζοσχόλια @ 10:06 , 12:03, που χαρακτηρίζουν αρνητικά άλλους ανθρώπους χωρίς να δώσουν κανένα στοιχείο.
  Φιλενάδες, να θυμάστε ότι η επιτυχία του blog στηρίχτηκε στις σκληρές, αλλά καλά τεκμηριωμένες κριτικές. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό ίσως σας φαίνεται βουνό, αλλά τι να κάνουμε; Αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση, πρέπει να κουραστείτε λιγάκι.

  Αγαπητέ @ 1:07, το blog είναι ανοικτό για όλους τους δημότες και κατοίκους. Η εκλογή του Κοροβέση είναι όντως μία δικαίωση για αυτόν και για όσους τον ψήφισαν. Για την πόλη συνολικά, μένει να το αποδείξει ο ίδιος. Όποιος όμως θέλει κάτι παραπάνω - εν είδει αφιερώματος ή ότι άλλο - μπορεί να ετοιμάσει και να αποστείλει κάποιο κείμενο για σχετική ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος8/7/14 7:44 π.μ.

  Δ/σ κάνεμαs μια τεκμηριωμένη κριτική για την αγορά οικοπέδου στην Δ.Ε.Δπου βρίσκεται στην οδό Κύπρου 3που ειπώθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ Διονύσου στιs 03/07/2014

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν και έμαθα ότι στο ΔΣ της 3/7 υπήρξε μια σχετική αντιπαράθεση Παπαβασιλείου - Πασιπουλαρίδη, δεν έχω γνωση επί του θέματος. Όποιος φίλος-η ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει στο μέϊλ μια (επώνυμη) παρουσίαση για ανάρτηση. Αν το επιθυμεί, δεν θα αναρτήσω το όνομά του, που όμως θα έχω επιβεβαιώσει πριν την ανάρτηση.

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος8/7/14 7:53 π.μ.

  Όταν 3,5 χρόνια έχεις συνηθίσει έναν δήμο κολλητών με στελέχη τον καταπατητή, τον παριζιάνο, τον μπλοφαδόρο, τον περιπτερά, την μεγαλειοτάτη και άλλους ευνοούμενους της παράγκας από την άκρη της πόλης, είναι απολύτως λογικό το παλιό καθεστώς να εκπλήσσεται από τους νέους αντιδημάρχους.
  Και μόνο και μόνο ότι είναι έντιμοι, με καλά βιογραφικά, με αγάπη για την πόλη, με ανοιχτούς ορίζοντες, μας αρκεί για μια νέα αρχή αντάξια του Διονύσου. Δώσαμε σκληρή μάχη για την ανατροπή του καθεστώτος Καλάφι, θα δώσουμε σκληρή μάχη για μια 5ετία δημιουργίας.
  Με αξιοκρατία, διαφάνεια, συλλογικότητα, ανάπτυξη, έργα ουσίας.
  Και θα είμαστε εδώ να θυμίζουμε τις μέρες τις παλιές (της εποχής Καλάφι)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/7/14 9:20 μ.μ.

   Αυτό το "έντιμοι άνθρωποι με καλά βιογραφικά και αγάπη για την πόλη" με συγκίνησε βαθιά... Κάτι τέτοιες επιλογές έκανε και ο Καλάφι στην προσπάθειά του να κρατήσει ισορροπίες στις Δημοτικές Κοινότητες και την πάτησε. Τον πούλησαν οι υποτιθένοι δικοί του Σαραντάκη και Πέππας. Τα ίδια θα πάθει και ο Ζαμάνης από τη στιγμή που αποφασίζει να κινηθεί στην ίδια λογική και να μου το θυμηθείτε. Και έχει κάτι φυντάνια έτοιμα για να του την κάνουν στην πρώτη στραβή, μούρλια. Εγώ από το νέο διοικητικό σχήμα για ένα πράγμα χάρηκα. Που ευοδόθηκαν επιτέλους τα όνειρα της Μαγγίνα να γίνει αντιδήμαρχος. Δεν την έκανε ο Καλάφι και τώρα 'τσιμπούριασε' στον Ζαμάνη. Καλά ξεμπερδέματα τι άλλο να ευχηθώ. Και περαστικά μας βεβαίως όσοι ψηφίσαμε τους Ανοιχτούς Ορίζοντες για να δούμε προκοπή.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/14 10:05 μ.μ.

   ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΨΗΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΤΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ.

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος8/7/14 10:30 π.μ.

  Εμένα η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων με ικανοποιεί. Τι περισσότερα προσόντα είχαν κάποιοι προηγούμενοι (ας μη λέμε ονόματα γιατί είναι πολλά). Με προβληματίζει μόνο η Κ.Τ. αλλά και για αυτήν είναι ευκαιρία να αποδείξει ότι επιτέλους μπορεί να βοηθήσει. Όσο για τον Σ.Κ. είναι σύμβουλος Αττικής και όχι Διονύσου. Τα προβλήματα του δήμου μας θα τα διαχειριστούν οι δημοτικοί παράγοντες και όχι αυτός. Μη δημιουργούμε 1:07 π.μ. λάθος εντυπώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κριτήρια επιλογής των επικεφαλής θεσμικών οργάνων

  1. Επαγγελματική επάρκεια σχετική με το αντικείμενο

  2.Οι ασχολίες τους, επαγγελματικές και άλλες να τους επιτρέπουν την διάθεση
  απαραίτητου χρόνου για την διεκπεραίωση των καθηκόντων τους

  3. Γνώση των τοπικών προβλημάτων

  4.Ικανότητες οργάνωσης και διοίκησης για την παραγωγική και αποτελεσματική άσκηση καθηκόντων τους.

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Εκτός από τα παραπάνω κριτήρια πρέπει να

  1. Να διέπεται από δημοκρατικές αρχές

  2. Ικανότητες συνδιαλλαγής και σύνθεσης των απόψεων

  3.Να είναι πρόσωπο ευρείας αποδοχής

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος8/7/14 10:01 μ.μ.

  ΝΑΤΗ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
  ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
  ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
  ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΝΕ;
  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

  ΜΜΜΜΜ, ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/7/14 1:16 π.μ.

   Σωστά τα κριτήρια που θέτει η Δημιουργική Ομάδα Διονύσου παρά το ότι λείπουν δύο τρία ακόμη πολύ βασικά, όπως πρότερος έντιμος βίος, ουσιαστική και ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο, πιστοποιημένες ικανότητες κ.ά. Αυτά όμως δυστυχώς δεν τα έχουν οι περισσότεροι από αυτούς που επέλεξε σε θέσεις ευθύνης ο Ζαμάνης. Για την Μαγγίνα έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται κάποιοι. Και η δική μου άποψη είναι ότι ψηφίσαμε τον Ζαμάνη για να ζήσει τον μύθο της η Μαγγίνα και να γίνει αντιδήμαρχος επειδή δεν την έκανε ο Καλαφατέλης και το είχε απωθημένο. Αυτά είναι κωμικοτραγικά πράγματα. Θα ζήσουμε χαρωπές στιγμές πάλι το βλέπω να' ρχεται.

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος9/7/14 1:16 π.μ.

  Στo νο 3 της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, διαβάζω
  ¨Γνώση των τοπικών προβλημάτων¨. Είναι δυνατόν να υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που δεν γνωρίζουν τα τοπικά προβλήματα? Θα τρελαθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/7/14 10:28 π.μ.

   Και όμως υπάρχουν και τέτοιοι. Είτε δεν τα γνωρίζουν είτε δεν θέλουν να τα ξέρουν... Κυριακή κοντή γιορτή. Η Σαραντάκη για παράδειγμα έκανε πως δεν ήξερε τα προβλήματα του Διονύσου και ας μένει τόσα χρόνια εκεί. Μπορεί βέβαια και να μην ήθελε να αχοληθεί με....πεζά θέματα καθημερινότητας. Μόνο τα A την ενδιέφεραν τριάμιση χρόνια και τώρα ψάχνει ο Καλαφατέλης και η παρέα του για το πως χάσανε στις εκλογές. Ας πάρει διδάγματα ο Ζαμάνης και ας διορθώσει γρήγορα τις δύο -τρεις άστοχες επιλογές που έκανε σε θέσεις ευθύνης, πριν τα βρει μπροστά του και τον πάρει ο κατήφορος.

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος9/7/14 9:38 π.μ.

  Τι βλέπεις νάρχεται, χαρωπές στιγμές;
  Δεν κυττάς την τύφλα σου με τις εκλογικές επιδόσεις της παράταξης σου, που πάτωσε για δεύτερη φορά μέσα σε 3,5 χρόνια και ώρα τρώγεστε- Βορριάς και Μπιτάκος; Και βάζετε τον γνωστό "σταλινικό" κατά Βορριά Λουκάτο να σχολιάζει τις επιλογές Ζαμάνη.
  Ψωνίσατε από σβέρκο από την βαθιά πολιτική σκέψη του, που τόσο εκτιμά ο Μπιτάκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος9/7/14 11:37 π.μ.

  Σωστός ο Βορριάς και τον είχα αδικήσει! Πάντως και οι επιλογές Ζαμάνη σκέτη... μαγεία είναι τι να σου πω. Αντιγράφει τον Καλαφατέλη, αν και δεν το έχει ανάγκη. Τελικά κάποιοι που έλεγαν εξ' αρχήν -και διαχώρισαν τη θέση τους- ότι οι Ανοιχτοί Ορίζοντες είναι ένα κακέκτυπο της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" προβλέπω ότι θα δικαιωθούν πανηγυρικά στο τέλος, αν και προσωπικά το απεύχομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος9/7/14 12:21 μ.μ.

  Μου αρέσει που κάποιοι προσπαθούν μετεκλογικά να βρουν κάποιο ρόλο στο νέο σκηνικό. Και βάλθηκαν να νουθετούν -να ποδηγετήσουν θέλουν καλύτερα- για τους δικούς του σκοπούς ο καθένας το νέο δήμαρχο.
  Παλιά μυαλά, παλιές συνταγές, χρεοκοπημένες πρακτικές σε δήθεν νέο περιτύλιγμα.
  Πολύ σκουριά, αναντίστοιχη με τις αλλαγές που ψήφισε κι έχει ανάγκη ο Διόνυσος. Θα το υποστείτε κι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος9/7/14 12:52 μ.μ.

  Τι μας λες, 11:37, ώστε το απεύχεσε προσωπικά;
  Τώρα μάλιστα, σε πιστέψαμε.....
  Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, εκεί στη γωνία που σας έταξαν οι πολίτες. Μείνε νε θαυμάζεις τον ..... Βορριά.
  Δεν σας αδικώ. Κατανοητός ο πόνος. Με κανένα μπάνιο, ίσως μετριαστεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος9/7/14 9:22 μ.μ.

  Αυτή τη στιγμή, μετα από δημοτικές εκλογές, οι πρωταγωνιστες στον δήμο μας είναι αυτοί που πήραν μέρος και ζήτησαν υποστήριξη. Ενδεικτικά λέω ας μας απασχολούν οι Ζαμάνης, Καλαφατέλης, Μπιτάκος, Ζυγούνας,Σώκου, Κοντάκης, μελλοντικοί και προηγούμενοι αντιδήμαρχοι κλπ. Ο Βορριάς τι είναι με τον οποίο, έστω και αρνητικά, κάποιοι ασχολούνται? Την προεδρική ψωνάρα, του εαυτού τουφυσικά, πόσο ακόμα θα την υποστούμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Κριτήρια επιλογής των επικεφαλής θεσμικών οργάνων

  1. Επαγγελματική επάρκεια σχετική με το αντικείμενο
  2.Οι ασχολίες τους επαγγελματικές και άλλες να τους επιτρέπουν την διάθεση απαραίτητου χρόνου για την διεκπεραίωση των καθηκόντων τους
  3. Γνώση των τοπικών προβλημάτων
  4.Ικανότητες οργάνωσης και διοίκησης για την παραγωγική και αποτελεσματική άσκηση καθηκόντων τους.
  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Εκτός από τα παραπάνω κριτήρια πρέπει να
  1. Να διέπεται από δημοκρατικές αρχές
  2. Ικανότητες συνδιαλλαγής και σύνθεσης των απόψεων
  3.Να είναι πρόσωπο ευρείας αποδοχής

  Δημιουργική Ομάδα Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος26/8/14 11:39 π.μ.

  ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή