.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Κρίσιμη καμπή

Τελικά, η κρίσιμη καμπή της δημοτικής αρχής φαίνεται πως ήρθε γρηγορότερα απ’ όσο πολλοί υπολόγιζαν – ακόμα κι οι πιο άσπονδοι αντίπαλοί της. Η προχτεσινή απόφαση της δημοτικής ομάδας των Ανοικτών Οριζόντων (για το κλείσιμο του Θέσπιδος) κι όσα την ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, ίσως αποδειχθεί θρυαλλίδα απρόβλεπτων εξελίξεων. Ανεξαρτήτως αν η απόφαση για το κλείσιμο είναι ή όχι σωστή, η όλη μεθόδευση ήταν - στην καλύτερη περίπτωση - από τσαπατσούλικη έως βλακώδης.

Τσαπατσούλικη, γιατί δεν υπήρξε:
·    - κανένας έλεγχος πεπραγμένων της περιόδου Καλαφατέλη,
·    - κανένας απολογισμός των όσων έγιναν στη διάρκεια της εξάμηνης διοίκησης,
·    - καμιά συζήτηση για το τι πήγε λάθος τα προηγούμενα 4 χρόνια,
·    - καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσε - αν μπορεί - να διορθωθεί,
·    - κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των σοβαρότατων προβλημάτων που εξακολουθούν,
·    - κανένα στοιχείο για το πώς και πότε θα λειτουργήσει η διάδοχη κατάσταση,
·    - καμιά πληροφορία για το πώς ακριβώς θα γίνει η μετάβαση,
·    - καμιά αξιολόγηση των ανθρώπων που χειρίστηκαν την υπόθεση ή εκείνων που πρόκειται να την αναλάβουν από δω και μπρος,
·   - καμία λύση για το πώς θα υλοποιηθούν τα καλοκαιρινά σχολεία κι ο μαζικός αθλητισμός που αναγγέλθηκαν,
·     - κανένα όραμα, κανένα τίποτα, τίποτα.

Και βλακώδης, γιατί ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι, που:
·  - δεν σκέφτονται τι θα συμβεί στο δημοτικό συμβούλιο όταν έρθει το θέμα προς συζήτηση και απόφαση,
·  - δεν σχεδιάζουν προσεκτικά τέτοια ζητήματα, αλλά τ’ αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία, βασισμένοι στον ‘τσαμπουκά’ μιας ξυλοπόδαρης εξουσίας,
·  - δεν λογαριάζουν πόσο εκθέτουν αρκετά μέλη της πλειοψηφίας, υποχρεώνοντάς τα να ψηφίζουν στο Δ.Σ. με όρους ‘δημοκρατικού (;) συγκεντρωτισμού’,
·   - δεν καταλαβαίνουν τι μήνυμα δίνουν σ’ όσους αργότερα καλέσουν να στελεχώσουν τις 2 επιτροπές πολιτισμού και αθλητισμού και, το σημαντικότερο,
·   - δεν συνειδητοποιούν ότι στο τέλος, οι προηγούμενοι λοβιτουρατζήδες όχι μόνο θα βγούνε λάδι, αλλά θα γίνουν κι από πάνω τιμητές.

Από το blog αυτό, έχουμε κατά καιρούς επισημάνει δημοσίως τι θα ‘πρεπε να προσέξει η νέα διοίκηση και το ‘χουμε κάνει εγκαίρως, πριν καλά καλά αναλάβει. Έχουμε εντοπίσει τις κλασικές παγίδες που θα ‘πρεπε ν’ αποφύγει κι έχουμε προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Φοβάμαι πως όλα αυτά ήταν μάταιος κόπος. Η δημοτική αρχή συνεχίζει να διαπράττει σωρηδόν όλα τα λάθη του πρωτάρη – κι όχι μόνο - κι από πάνω δείχνει να μην το καταλαβαίνει.


Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί κι η ευθύνη πέφτει βαριά στους ώμους του δημάρχου και της (όποιας) ηγετικής ομάδας της διοίκησης. Αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι, κανείς τους δεν έχει πολιτικό μέλλον – ούτε καν παρόν. Γιατί, πέρα από το στίγμα της ανικανότητας που θα φορτωθούν, θα πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες φήμες (που κυκλοφόρησαν και πάλι προσφάτως) ότι όλα αυτά εντάσσονται σ’ ένα σχέδιο συμψηφισμού: Ασχέτως με τις εκατέρωθεν εκτοξευόμενες κατηγορίες, τίποτα δεν θ’ ανοίξει και στο τέλος όλοι θ’ αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία, σαν άσπιλες παρθένες

Μόνο που, επειδή όλοι θα ξέρουμε ότι είναι ‘ξαναραμμένες’, το ρεζιλίκι θα είναι διπλό. Και η οργή πολλαπλάσια!

157 σχόλια:

 1. Ανώνυμος12/3/15 8:47 π.μ.

  Το κλείσιμο του ΘΕΣΠΙΣ μας δίνει απάντηση σε προηγούμενο άρθρο σου δ/σ.Τελικά η πατρίδα δεν σώζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος12/3/15 9:13 π.μ.

  Αυτές είναι μερικές από τις σοβαρότερες επσιημάνσεις του κειμένου:
  1. κανένας έλεγχος πεπραγμένων της περιόδου Καλαφατέλη
  2. δεν συνειδητοποιούν ότι στο τέλος, οι προηγούμενοι λοβιτουρατζήδες όχι μόνο θα βγούνε λάδι, αλλά θα γίνουν κι από πάνω τιμητές
  3. Γιατί, πέρα από το στίγμα της ανικανότητας που θα φορτωθούν, θα πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες φήμες (που κυκλοφόρησαν και πάλι προσφάτως) ότι όλα αυτά εντάσσονται σ’ ένα σχέδιο συμψηφισμού: Ασχέτως με τις εκατέρωθεν εκτοξευόμενες κατηγορίες, τίποτα δεν θ’ ανοίξει και στο τέλος όλοι θ’ αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία, σαν άσπιλες παρθένες.

  Ας μην ελπίζουν κάποιοι αφελείς του καθεστώτος Καλαφατέλη ή της αποτυχημένης ελάσσονος μειοψηφίας ότι, υπάρχει περιθώριο να σπεκουλάρουν γιατί υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις και γι΄ αυτούς που έρχονται κατά ριπάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος12/3/15 11:01 π.μ.

  Οτι του φανει του λωλοστεφανη ... Απ ολο το αρθρο μονο αυτα που αναφερονται στο 9:13 αγγιζουν τη διοικηση ;
  Αλλη μια προσπαθεια αποδομησης και αναστροφης των σχολιων εν μεσω απειλων αποκαλυψεων ... Πραξτε ή παψτε ... Κουρασατε !!
  ΥΓ : κυριε δημαρχε μην αφηνετε μεγαλους ανθρωπους ν απαντανε εκ μερους σας σε μπλογκς γιατι η απολιθωμενη πολιτικη λογικη τους σας εκθετει ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος12/3/15 1:50 μ.μ.

  ΝΠΔΔ Ο.Ν.Α.Π «Ο ΘΕΣΠΙΣ» ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (1)
  Μετά από τον θόρυβο που ξέσπασε από την πρόταση του Δημάρχου για την κατάργηση του ΘΕΣΠΙΣ θέλω να μου επιτρέψετε να καταθέσω τις απόψεις μου όπως τις εξέφρασα και στις δυο Δημοτικές Ομάδες των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ .
  Θέλω να πω ότι και στις δυο αυτές συναντήσεις αν κανείς εξαιρέσει τις αντεγκλήσεις και το έντονα φορτισμένο κλίμα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πιστεύει καθένας από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
  Αν και η νέα Δημοτική αρχή ανέλαβε την 01/09/2015 η Διοίκηση του ΘΕΣΠΙΣ τοποθετήθηκε περί τα μέσα Οκτωβρίου σε έναν Οργανισμό που από τα μέσα Απρίλιου 2015 είχε στην ουσία παύσει να λειτουργεί λόγο Δημοτικών εκλογών και έλλειψης πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της απελθούσας Διοίκησης Καλαφατέλη. Θέλω να υπενθυμίσω τον κόπο την αγωνία και το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής ώστε να διοργανωθούν τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014 στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η κατάσταση που παρέλαβε η νέα Διοίκηση ήταν ενός τελείως απαξιωμένου Οργανισμού με δυο μόνο υπαλλήλους με μη εγκεκριμένο προϋπολογισμό ( δεν είχε περάσει η αναμόρφωση του από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ) και επιτακτική την ανάγκη έναρξης των προγραμμάτων του μη έχοντας τρόπο να διασφαλίσει ούτε την πρόσληψη των εκπαιδευτών ( διότι οι προηγούμενες διοικήσεις δεν φρόντισαν για την δημιουργία Ο.Ε.Υ Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας) αλλά ούτε και την πρόσληψη εταιρείας όπως γινόταν μέχρι τότε για την απορρόφηση των εκπαιδευτών.
  Παρά τις όποιες αντιξοότητες παρά τις όποιες δυσκολίες το Δ.Σ αλλά και η νέα Διοίκηση του Οργανισμού άρχισε όλα τα προγράμματα και τα εμπλούτισε . Κατάργησε την κακοδιαχείριση της μη έκδοσης αποδείξεων . Προχώρησε σε νέα τιμολογιακή πολιτική με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια . Προσέλαβε εταιρεία για την πληρωμή των εκπαιδευτών. Είναι σε φάση διαγωνιστική για την επιλογή νέας εταιρείας ώστε οι εκπαιδευτές να προληφθούν έως το τέλος της χρονιάς ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 και μερικοί όπως οι Γυμναστές έως τέλος 2015 . Προγραμμάτισε και θα λειτουργήσει καλοκαιρινά CUMP με τουλάχιστον πάνω από 600 παιδιά ωφελούμενα για φέτος . Τέλος αποφάσισε την δημιουργία ΟΕΥ ούτως ώστε από τον Σεπτέμβριο του 2015 όλοι οι εκπαιδευτές του ΘΕΣΠΙΣ να κάνουν απευθείας συμβάσεις με τον Οργανισμό και παράλληλα να εξοικονομούνται περί τις 60000 ευρώ που αφορούν ΦΠΑ και κέρδος των εταιρειών με τις οποίες ο οργανισμός έκανε συμβάσεις μίσθωσης προσωπικού.
  Εδώ καλό είναι να αναφέρω ότι ο Οργανισμός παραχώρησε και παραχωρεί χωρίς καμία διάκριση όλα τα Πολιτιστικά Κέντρα αλλά και όλους τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους χωρίς πληρωμή σε όλους τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Διονύσου αλλά και στις Δημοτικές Παρατάξεις και τους Πολιτικούς Φορείς. Όπως επίσης ενισχύει τους συλλόγους στο μέτρο του δυνατού,
  Προγραμματίζει την σύνταξη νέου κανονισμού λειτουργιάς του Οργανισμού , των Πολιτιστικών Κέντρων , των ανοιχτών Αθλητικών χώρων. Προγραμματίζει την ασφάλιση όλων των ωφελουμένων δωρεάν .Προγραμματίζει την κατάρτιση σχεδίου Πολιτιστικών και Αθλητικών δράσεων. Προγραμματίζει τα Διονύσια 2015 κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος12/3/15 1:53 μ.μ.

  ΝΠΔΔ Ο.Ν.Α.Π «Ο ΘΕΣΠΙΣ» ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ(2)
  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
  Αν ήθελα θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα που επετεύχθησαν σε αυτό το σύντομο διάστημα των έξη μηνών στον Οργανισμό . Αλλά το ζητούμενο είναι με πιο σκεπτικό η Παράταξη ΜΟΥ και ο Δήμαρχος ΜΟΥ αποφάσισε την κατάργηση του.
  ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ - Το πρώτο που ειπώθηκε είναι ότι η κατάργηση και των δυο Νομικών Προσώπων προβλέπεται από το προεκλογικό μας πρόγραμμα.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ – Το προεκλογικό πρόγραμμα των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ είναι ακόμη ανηρτημένο στο site. Παρακαλώ καλόπιστα όποιον βρει κάτι περί κατάργησης των Νομικών Προσώπων να μου το πει.
  ΘΕΣΗ Δ.Α. – Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε πει ότι θα τα καταργήσουμε
  ΑΠΑΝΤ. – Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δεν μετείχαν .Εκείνη η παράταξη που τα έλεγε ήταν η ΑΔΚ με επικεφαλής τον κ.Πασιπουλαρίδη. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν ότι η ΑΔΚ και οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι δυο τελείως διαφορετικές παρατάξεις . Γι’αυτό άλλωστε μας επέλεξε και το εκλογικό σώμα.
  ΘΕΣΗ Δ.Α. – Το υπονόησε ο Δήμαρχος σε δυο συνεντεύξεις του στον τοπικό τύπο.
  ΑΠΑΝΤ. – Από πότε οι συνεντεύξεις είναι δέσμευση για μια Δημοτική Παράταξη.
  ΘΕΣΗ Δ.Α – Το είχε πει ο Δήμαρχος κατά την εκλογή των οργάνων διοίκησης.
  ΑΠΑΝΤ. – Το είχε πει αλλά ούτε σχέδιο δράσης έφερε ούτε εισήγηση για την επόμενη μέρα όπως είχε πει.
  ΘΕΣΗ Δ.Α. – Τα όργανα διοίκηση επειδή αποτελούνται από Αιρετούς είναι ευάλωτα σε πιέσεις.
  ΑΠΑΝΤ. – Παραβλέποντας την όποια μομφή απαντώ να καταργηθούν οι Αντιδημαρχίες, ο Δήμαρχος και όλα τα άλλα όργανα που αποτελούνται από Αιρετούς και ασκούν Διοίκηση . ΑΣΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
  ΘΕΣΗ Δ.Α. Σε ερώτηση ποιος θα συντονίζει το έργο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού η απάντηση ήταν δυο επιτροπές υπό κάποια Αντιδημαρχία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δηλ οι υπάλληλοι του Δήμου .
  ΑΠΑΝΤ.- Πρώτον το Δ.Σ του ΘΕΣΠΙΣ σήμερα εχει αποφασιστική λειτουργιά ενώ οι επιτροπές που προτείνονται θα είναι μόνον γνωμοδοτικές .Άρα οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον Δήμαρχο . Μοντέλο Διοίκησης προσωπομετρικό και Αρχηγικό. Αυτό και αν δεν το προβλέπει το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Δεύτερον οι υπηρεσιακοί παράγοντες ας επιλύσουν μαζί με τους Αιρετούς Αντιδημάρχους τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και μετά ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν να ασχοληθούν και με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος12/3/15 1:55 μ.μ.

  ΝΠΔΔ Ο.Ν.Α.Π «Ο ΘΕΣΠΙΣ» ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ(3)
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
  Όπως είπα και στην Δημοτική Ομάδα άποψη μου είναι το θέμα να το δούμε στο τέλος του χρόνου όταν εν πάση περιπτώσει ο ΘΕΣΠΙΣ και η Διοίκηση του θα έχουν επιτελέσει κάποιο στοιχειώδες και μετρήσιμο έργο.
  Το Δ.Σ. του ΘΕΣΠΙΣ όπως και της ΕΣΤΙΑΣ αποτελείται από εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και μέσα από διάλογο παίρνονται οι αποφάσεις και με την ευελιξία που έχουν ούτος ή άλλως από τον νόμο υλοποιούνται άμεσα.
  Ο εθελοντισμός που μέσα από τον Οργανισμό αναπτύσσεται είναι κρίμα να χαθεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας του Δήμου – Δημοσίου.,.
  Τέλος πιστεύω ότι τα εργαλεία Διοίκησης δεν τα πετάς ούτε τα καταργείς. Αν θέλεις να είσαι σοβαρός και αποτελεσματικός Δήμος τα αλλάζεις και τα αξιοποιείς.
  Παρακαλώ τον Δήμαρχο και την όποια ομάδα τον συμβουλεύει να αναθεωρήσει διότι η εμμονή σε αυτήν του την απόφαση θα αποβεί μοιραία τόσο στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου, όσο και στην Κοινωνική Πολιτική με την επόμενη διάλυση της ΕΣΤΙΑΣ .
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μέλη του Δ.Σ του ΘΕΣΠΙΣ για την αγαστή συνεργασία μας , πάνω από όλους τους υπευθύνους για τα Πολιτιστικά Κέντρα για την ανιδιοτελή πρόσφορα τους αλλα και τους υπαλλήλους του Οργανισμού για τις ακάματες προσπάθειες τους .
  Όσον με αφορά η στάση μου είναι σαφής ένα μεγάλο ΟΧΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο στην προσπάθεια διάλυσης των Νομικών Προσώπων ΘΕΣΠΙΣ και ΕΣΤΙΑ.
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΙΚΟΣ
  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου
  Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ»  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος12/3/15 4:35 μ.μ.

  Εάν πραγματικά ήθελε να ελέγξει τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης είχε και το χρόνο και τον τρόπο να το κάνει.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!! Εάν ένα ΝΠΔΔ δεν λειτουργεί σωστά, δεν φταίει ο θεσμός αλλά ο τρόπος διοίκησης,εάν ήθελε να λειτουργεί σωστά αυτό το εργαλείο είχε τον τρόπο να το κάνει ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ !!!!! Δεν είναι τα λάθη του ΠΡΩΤΑΡΗ, είναι ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος12/3/15 7:20 μ.μ.

  Όλος ο θίασος επί σκηνής.
  Και τα χειροκροτήματα από την πλατεία άφθονα στην αυλαία της παράστασης, με πρωταγωνιστές τον Λουκάτο, τον Καρασαρλή και τα άλλα μπουμπούκια.
  Ά, ρε έρμοι Ανοιχτοί Ορίζοντες κατά τα άλλα, κατευθείαν στα βράχια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος12/3/15 7:23 μ.μ.

  Τόσες πολλές κουβέντες για να ντύσουν με ωραία λόγια χιλιο-ειπωμένα οι επίδοξοι "πρόεδροι" τις φιλοδοξίες τους, μόνο σε προγραμματικές δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών της μεταπολίτευσης συναντάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος12/3/15 7:27 μ.μ.

  Αυτό το σκορποχώρι των Ανοιχτών Οριζόντων ξεπέρασε ακόμη και το συνοθύλευμα των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και την πρώην δημοτική αρχή του Δήμου.
  Όλα γύρο αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν.
  Κι εμείς, άφωνοι να παρακαλουθούμε τους θριαμβευτές του Μαϊου 2014 να γίνονται χλεύη των ηττημένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανοιχτοί Ορίζοντες ή συνονθύλευμα συνιστωσών;
  http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2015/03/blog-post_13.html

  Στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, συγκροτήθηκε στον Διόνυσο ένας ευρύς συνασπισμός διαφορετικών δυνάμεων για να διεκδικήσει τη νέα δημοτική αρχή, οι Ανοιχτοί Ορίζοντες. Η παράταξη αυτή κέρδισε στον δεύτερο γύρο την αναμέτρηση για τους εξής λόγους:

  1. Της έντονης επιθυμίας των πολιτών για την απαλλαγή από ένα καθεστώς που κυριάρχησε στο δημοτικό σκηνικό για 16 ολόκληρα χρόνια.
  2. Της θέλησης των πολιτών για να αλλάξει προς το καλύτερο η ποιότητα διακυβέρνησης του Δήμου, με Διαφάνεια και Συμμετοχή, αλλά και η καθημερινότητα τους με έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.
  3. Της προσωπικότητας του Διονύση Ζαμάνη, ενός νέου επιστήμονα, πετυχημένου επαγγελματία και άφθαρτου πολιτικά.

  Οι εκλογές όμως τελείωσαν και η νέα δημοτική αρχή ξεκίνησε το οδοιπορικό της σε ένα δύσβατο τοπίο, εξαιτίας της βαριάς κληρονομιάς από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και τη γενικότερη αποδιάρθρωση της χώρας. Έδωσε κι εξακολουθεί να δίνει ακόμη συγκεκριμένα θετικά δείγματα γραφής στην κατεύθυνση υλοποίησης των δεσμεύσεων της προς τους πολίτες.

  Θα περίμενε κανείς, παράλληλα με τα παραπάνω, να δώσει βάρος ταυτόχρονα και στην αναγκαία προσπάθεια ομογενοποίησης της σε ενιαία παράταξη. Το ξεπέρασμα των παιδικών ασθενειών ενός εκλογικού συνασπισμού διαφορετικών δυνάμεων και η μετεξέλιξη του είναι μια αναγκαία συνθήκη για την επιτυχή πορεία στην εκπλήρωση των στόχων του.
  Τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι απολύτως προσδιορισμένα:
  α. Κανονισμός δημοκρατικής λειτουργίας της δημοτικής παράταξης.
  β. Συλλογικός τρόπος λειτουργίας της ηγετικής ομάδας, τόσο στα θεσμικά όργανα του δήμου όσο και στην κοινωνία.
  γ. Διαδικασίες ενοποίησης και ομογενοποίησης του αρχικού εκλογικού σχήματος.
  δ. Διαβούλευση για την ιεράρχηση στόχων και μέσων, πριν προωθηθούν για συζήτηση στην κοινωνία και το δημοτικό συμβούλιο.

  Τίποτα από τα παραπάνω δεν προχώρησε ουσιαστικά, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει η σημερινή δημοτική αρχή μιαν εικόνα με τα εξής χαρακτηριστικά:
  - συνοθύλευμα συνιστωσών,
  - έλλειψη στοιχειώδους παραταξιακής αλληλεγγύης,
  - κακοφωνίες στη δημόσια έκφραση,
  - αυτονόμηση διαφόρων δυνάμεων,
  - ανεπίτρεπτοι παραγοντισμοί υποψήφιων ηγετίσκων,
  - ανετοιμότητα διακυβέρνησης σε πολλούς τομείς.

  Τώρα, τα πράγματα είναι σε σταυροδρόμι. Η διαιώνιση αυτών των παθογενειών βλάπτει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα του Δήμου και της Πόλης, υπονομεύει την πορεία ανόρθωσης και τις προοπτικές ανάπτυξης.
  Οι καιροί ου μενετοί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος13/3/15 1:19 μ.μ.

  Βλέπουμε με αφορμή τις εξελίξεις στο ΘΕΣΠΙ, διάφοροι παράγοντες που περιφέρονται κάθε δημοτικές εκλογές από παράταξη σε παράταξη, να προσπαθούν ξανά να πουν τις παπαρολογίες τους. Τόσο φτηνοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος13/3/15 1:23 μ.μ.

  Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν ότι η ΑΔΚ και οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι δυο τελείως διαφορετικές παρατάξεις .
  Tο Δ.Σ. του ΘΕΣΠΙΣ όπως και της ΕΣΤΙΑΣ αποτελείται από εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και μέσα από διάλογο παίρνονται οι αποφάσεις και με την ευελιξία που έχουν ούτος ή άλλως από τον νόμο υλοποιούνται άμεσα.
  Σκόρπιες φράσεις αντιγραμμένες από προηγούμενα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος13/3/15 1:41 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/3/15 2:35 μ.μ.

   ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ .......... Σ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ BITCH ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" ΤΟΥ....
   ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΜΟΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΡΑΙΚΟ, ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΡΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;;;;;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/15 3:38 μ.μ.

   Αν και δεν ξέρω ποιος εισαι , από την οικειότητα που γράφεις θα πρέπει να σε ξέρω , άρα αν ισχύει αυτό θα έπρεπε και εσύ να γνωρίζεις ότι από την πρώτη στιγμή της νέας Δημοτικής Αρχής όλα αυτά τα λέω εκεί που πρέπει να τα πω.
   Δ.Ρ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/15 8:08 μ.μ.

   ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ
   ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος13/3/15 2:02 μ.μ.

  Και καλά οι Λουκουμάτος και Καρασαρλής, τη δουελιά τους κάνουν. Κάτι άλλοι τύποι που βρήκαν ευκαιρία τώρα με τον ΘΕΣΠΙ και σουλατσάρουν σαν σαλτιμπάγκοι στον τοίχο του Ράϊκου στο facebook, τι παριστάνουν, τους σωτήρες μας; Ουστ, ρε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/3/15 2:42 μ.μ.

   ο λουκουματος αρχισε και μοστραρει τη φατσα του στις ανακοινωσεις της νεας πνοης , καληνυχτα παναγιωτη , καληνυχτα και σε σενα διονυση που αναστενεις και νεκρους σα και του λογου του .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/15 2:16 π.μ.

   Επώνυμα σουλατσάρουν η ανώνυμα σαν εσένα;Τιμητη των πάντων και των παγκων.

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος13/3/15 2:20 μ.μ.

  Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση της ΔιονυσοΣκουφίτσας αλλά και μια ανάρτηση σε ένα άλλο τοπικό blog, όπου αναρωτιούνται και τα δυο, αν στις εξελίξεις σχετικά με τον ΘΕΣΠΙ υποκρύπτεται κάποια διάθεση συμψηφισμού με παραλείψεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
  Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει, αν ισχύει κάτι τέτοιο; Κάτι απορίες που έχω εγώ ο αφελής!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος14/3/15 1:06 π.μ.

  Διοίκηση με Πεππα και Τσουκα δε γινεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/3/15 2:33 π.μ.

   Γιατί γίνεται με Πασιπουλαριδη+σύζυγο+αδερφό και Υφαντή μετα της συζύγου και αυτός βεβαίως βεβαίως......Όταν κάποιοι φωνάζαμε στο δήμαρχο μακριά απο τη ΑΔΚ και ειδικά απο τα ιστορικά αδερφακια,μας έλεγαν πως δε γίνεται αλλιώς,όταν μετα τον πρώτο μήνα προειδοποιουσαμε ότι οι μεγαλοστομίες και τα μεγαλόπνοα σχέδια επι χαρτου του Υφαντή δεν πρέπει τουλάχιστον να δημοσιοποιούνται γιατί θα γελάνε και οι πέτρες και πως θα πρέπει να μαζέψει τη γυναίκα του η απάντηση ήταν κάντε το εσείς αν μπορείτε.Οταν λέγαμε ότι ο Μιχιωτης είναι Δούρειος Ίππος και Εφιάλτης μας έλεγες,ναι αλλα ελέγχει την Κοκκινοσκουφίτσα.Οπως στρώνει ο καθένας κοιμάται Διονύση.Έχεις ελάχιστο χρόνο πλέον να κανεις αυτό που σου είχε προταθεί και τότε,σώσε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια αυτών που πίστεψαν στους ΑΟ και το όνομα σου.
   Τ.Α

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/15 8:26 π.μ.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλα τα κορίτσια που με προβίβασαν στα μεγάλα γήπεδα. Πλυθείτε, ντυθείτε και στολιστείτε, γιατί σε λίγο αρχίζει το ματς!
   Ευχαριστώ και σένα "Τ.Α" για την καλοδιατυπωμένη ιδέα - πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάθε λόγο ν’ ανησυχείτε με αυτά που έρχονται!
   ΣΜ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/15 8:40 π.μ.

   ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Α. : "σώσε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια αυτών που πίστεψαν στους ΑΟ"
   ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ?
   ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?
   ΕΛΑ ΜΙΚΡΕ Τ.Α. , ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ......
   ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος14/3/15 8:57 μ.μ.

  ΑΝΟΗΣΙΕΣ.....αν υπήρχε μιά υπηρεσιακή Δημοτική οργανωση από τους "προηγούμενους" για να κλείνει τις Λακούβες θα δούλευε και τώρα από μονη της . Παντα θα υπάρχει μιά λακουβα για να δινει δουλειά στους αργόσχολους τρακαδόρους της είδησης. Καθε λακούβα και μιά βομβα απο τους τρομοκράτες της πληροφόρησης.Ετσι κι αλλιώς όσες τρομοκρατικές επιθέσεις κι αν αποτρέψει η αντιτρομοκρατική, η βομβα που θα σκάσει θα "μετρήσει".....ΣΥΝΕΠΩΣ δουλέψτε με σύστημα και όχι παρασυρόμενοι με εκβιαστικά κόλπα της κάθε ομάδας των απελπισμένων της προηγούμενης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 9:01 μ.μ.

   Ορθά και κοφτα......τα υπολείμματα της τουρκοκρατίας δε θα βρούν χωρο για στρατόπεδο στο Δημο.

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος14/3/15 10:46 μ.μ.

  Τελικα καποιοι θα σαπίσουν στην κόλαση των βόθρων. Οσο κι αν προσπαθήσουν οι γενναίοι του Μπρανκαλεόνε.....ο λαος προςτατεύει τη σχέση του με τα Απορρίμματα και τα περιττώματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος14/3/15 11:07 μ.μ.

  Τώρα, από πότε κάποιοι που όντως έχουν άριστες επιδόσεις στο Azor, απέκτησαν και ικανότητες στρατηγικής ή πολιτικής ανάλυσης, αυτό μας ξεπερνάει. Έτσι μπουμπούκο της Άνοιξης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος14/3/15 11:11 μ.μ.

  Φαίνεται ότι, μετά τη συμμαχία Μπιτάκου-Βορριά στην τελευταία σύναξη τους, ο Λουκουμάτος ανέλαβε και τυπικά τη διεύθυνση του καταστήματος. Και κοτσάρει και φωτό του για να μας δείξει πόση ενέργεια παράγει με το φωτοβολταϊκό του. Γατάκι μελισσοκόμε και εις ανώτερα, Αρχηγός του πολεμικού ναυτικού υπό τον Καμμένο-ψεκασμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε, η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται περί συμμαχίας. Πιο πολύ σαν (περιστασιακή) συνεύρεση απελπισμένων κι αποκλεισμένων μου μοιάζει - κάτι σαν desperate "friends with benefits", αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όσο για το ποιος είναι ο μαγαζάτορας, συμφωνώ. Βέβαια, όπως κάθε επιχειρηματίας, έτσι κι αυτός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για τ' "ανοίγματά" του, λόγω των (κάθε λογής) "ΣΔΟΕ".

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος15/3/15 1:22 π.μ.

  Ο Τ.Α. είναι ο γνωστός φίλος του Δημάρχου ή έχει στηθεί προβοκάτσια από τους γνωστούς κύκλους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 1:40 μ.μ.

   Και στα 2 μέσα έπεσες.Ο γνωστός φίλος του δημάρχου ΤΑ είναι προβοκάτορας των γνωστών κύκλων.Εχεις εστιάσει ορθά στο μεγαλύτερο πρόβλημα του δήμου το οποίο αν λυθεί θα κάνει την καθημερινότητα μας πολύ καλύτερη.
   Σερίφης

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος15/3/15 1:26 π.μ.

  Η αναποφασιστικότητα και το "μούδιασμα" που χαρακτηρίζουν τη διοίκηση Ζαμάνη θυμίζουν ομάδα που είναι ακόμα στο "ζέσταμα"...Όμως, κύριε Ζαμάνη το πρώτο εξάμηνο πέρασε και ακόμα να φουλάρεις τις μηχανές. Περιμένεις κάτι; Οι πολίτες από την άλλη μεριά δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Η περίοδος χάριτος έληξε και ο μηχανισμός πρέπει να ξεκουνήσει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος15/3/15 2:51 μ.μ.

  Μπα, εμφανίστηκαν τώρα και οι αόρατοι σωτήρες από το παρελθόν; Ξυδάκι TOP που λέει κι ο δεητζής συνδικαλιστικοπατέρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 4:48 μ.μ.

   Ζεις εσυ αγορινα μου;;;Φιλάκια στη Χαρα μας;)
   Σερίφης

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος15/3/15 6:53 μ.μ.

  Βλέπω το γυρίσατε στο τσάμικο τώρα... Και χρησιμοποιείτε και στο δημόσιο διάλογο τα Xούγια του ιδιωτικού σας βίου ("αγορίνα μου" και τα τοιαύτα εργαλεία).
  Μην καρφώνεστε έτσι, κρατηθείτε λίγο πριν αρχίσει το ξεφωνητό κι αρχίστε και δημόσια να σκίζετε τα καλσόν.... Εκτός αν αυτό επιδιώκετε μετά Πάθους, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωση σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 9:05 μ.μ.

   Το πάθος όπως και η φλόγα είναι αέναο αγορινα μου,βλέπεις δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ άλλη γλώσσα στο δημόσιο διάλογο και άλλη στο φεις του φεις.Οποτε κάντε κάτι γρήγορα για την περίπτωση μας...Φιλάκια αγορινα μου;)
   Σερίφης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/15 6:58 π.μ.

   Σερίφη φρόντισαν οι πολίτες να κάνουν κάτι για εσάς!!!Σας έστειλαν εκεί που έπρεπε να εισασταν πολλά χρόνια τώρα...

   Νταρθ Βειντερ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/15 8:45 π.μ.

   Καλημέρα Νταρθ,μην ξεχνάς το χαιρετισμό,όταν θεωρείς ότι έχεις πει κάτι έξυπνο και αισθάνεσαι "λεβέντης" είναι κρίμα να το χάνεις στο τέλος,όποτε να χαιρετάς πάντα αγορινα.
   Σεριφης

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/15 1:11 μ.μ.

   Οτι να΄ναι!!!
   Μέσα στο μυαλό σου (Πρώην Εστιάτορα ή Σεριφη) πρέπει να γίνετε χάος , να σου θυμίσω κάτι για την περιοχή που έχεις μεγαλώσει >> η αναγνωρισιμότητα που έχεις από τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής σου είναι από ανεπαρκής εώς καθόλου...Για αυτό να ευγνομωνείς την Δ/Σ που σου δίνει την ευκαιρία να εκτονωθείς μέσα απο εδώ γιατί σε άλλα επίπεδα δεν μπορείς , όσο και αν το έχεις θελήσει..

   Καλή συνέχεια στην Εκτόνωση!!

   Ντάρθ Βεϊντερ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/15 3:36 μ.μ.

   Καλησπέρα Νταρθ φίλε μου,
   Σε όλα μέσα έχεις πέσει,να κοιτάξεις την περίπτωση να συνεργαστείς με το Χορταρεα,θα γίνει η αστρομαντια μονοπώλιο στη χώρα;)
   Σεριφης

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/15 12:08 π.μ.

   Πες 6 νουμερα Νταρθ !( εκτος απο αυτο που ανεφερα ... ) Εισαι πραγματικα καλος !!

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος15/3/15 8:54 μ.μ.

  Χτυπιουνται διαφοροι για τον πολιτισμο! Ο πολιτισμός παντα ειχε ξεχωριστα το πορτοφολι απο την καλλιτεχνική διεύθυνση. Οποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται. Σε καθε κλλιτεχνικό οργανισμό ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με τα λεφτά. Αυτό θέλει να κανει ο Ζαμανης να χωρίσει τα λεφτά από τα καλλιτεχνικά ζητήματα. Δεν μπορεί να το πεί ΞΑΣΤΕΡΑ κι αυτό είναι πρός τιμή του, επειδή σεβεται τις αδυναμίες ολων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/3/15 9:51 π.μ.

   Δηλαδή το "πορτοφόλι" θέλει ο Ζαμανης;;; Αδυναμία βλέπεις.!!

   Διαγραφή

 27. https://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&spfreload=10

  (ως ελάχιστη συμβολή στον εποικοδομητικό διάλογο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 9:27 μ.μ.

   Αγαπητή Δ/Σ είσαι μεγάλη γάτα,όπως είχα αντιληφθεί!Υποκλίνομαι.(Οι άνθρωποι χωρίς χιούμορ άλλωστε,ειδικά ευστοχου,είναι στο έλεος όλων των άλλων).
   Σερίφης

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος15/3/15 10:15 μ.μ.

  Να ελπίσουμε ότι η γάτα Διονυσοσκουφίτσα σου έσκισε και το καλσόν τώρα 'η το σκίζεις μόνη σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος15/3/15 10:17 μ.μ.

  Πόσο να έχει ξεμείνει η Νέα Πνοή ( Μπόχα ) από υποστηριχτές που προσπαθεί να στελεχώσει την ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού της παράταξης τηλεφωνώντας σε μέλη άλλων παρατάξεων?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος15/3/15 10:22 μ.μ.

  Χαχαχαχαχα! Με κανατε και γελασα... Παντως, το μπακιρι παραμενει κομμενο. Τωρα και απο το Θεσπη. Εμειναν μονο οι σχολικες αλλα ερχεται η ωρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/15 11:25 μ.μ.

   Καιρός τους είναι γιατί τις έχει πάρει η κατηφόρα και αυτές!!!Κάποιος φίλος κάπου είπε ότι τα σχολεία έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο και δίκιο έχει!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/15 8:13 π.μ.

   Ερχεται η ώρα τους !!!! Στην Α/θμια ο Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος ψάχνουν στο λεξικό για να βρουν τη διαφορά μεταξύ γραμματείας και γραμματέως Στη Β/θμια ο Φυρερ- Δρακουμέλ που όταν έχει πρόβλημα βγαίνει και σφυρίζει σε οποιο περαστικό είναι διαθέσιμος για βοήθεια, επιτρέπει στα βρωμερά Στρουμφάκια μόνο τη ψήφιση εξόδων Τωρα τους έστειλε και τον λογαριασμο 3+3=6 ποιο είναι το λάδι, ποιο το ξύδι κι αν 6 κάνει το λαδόξυδο τι σημασία έχει???? Κατα τ'άλλα περιφέρει τις φοβίες της για υπονομευση σε κάθε Αντιδήμαρχο που βρίσκει μπροστά της Αποφασίσε καλή μου κυριούλα ή ΦΥΡΕΡ θα είσαι ΄ή Κοκκινοσκουφίτσα που φοβάται το κακό το Λύκο Καημένε Δήμαρχε σκέψου να είχες αντιπολίτευση !!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/3/15 1:25 π.μ.

   Τουλάχιστον ο φυρερ-κόκκινο σκουφιτσα δεν καβάλησε κανένα καλάμι όπως εσύ αγαπητό μου μικρό και βρωμερό στρουμφάκι!

   Διαγραφή
  4. Merci mon ami(e) για τα "καλά" σου λόγια, αν και τα βρίσκω λίγο μπερδεμένα - αλήθεια, σε μένα αναφέρεσαι?

   Διαγραφή
 31. Ανώνυμος15/3/15 10:44 μ.μ.

  Ποια νέα πνοή (άπνοια απόλυτη);
  Έχουν μείνει 3 κι ο κούκος κυριολεκτικά, δηλαδή ο Λουκουμάτος κι η Αυγέρη.
  Ούτε ο Μπιτάκος πατάει, απλά του τηλεφωνεί ο Λουκουμάτος όταν είναι να βγάλει κάποιο δελτίο τύπου για το τυπικό ΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/3/15 8:40 π.μ.

   O Loukoumatos πηγαινει γιατι του αρεσει να καθεται στη Καρεκλα ......
   Η Avgeri πηγαινει γιατι πηγαινει ο αρχηγος ......

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/15 8:54 π.μ.

   Καλα . Και ο Φωτακης που ειναι κυριος τι ρολο παιζει?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/15 8:57 π.μ.

   Φιλε ξεχασες την Ανθη. Τελικα ο λουκατος την ελεγχει απολυτα την παραταξη του Μπιτ.

   Διαγραφή
 32. Ανώνυμος16/3/15 12:09 μ.μ.

  Από τη στιγμή που ο Μπιτάκος πήγε στην τελευταία συνέλευση της Συμμαχίας πριν 15 ημέρες και μίλησε για συνεργασία μαζί της, φαίνεται ότι εγκαταλείπει το άλλο μαγαζί στον Λουκουμάτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος16/3/15 12:35 μ.μ.

  Νέα Πνοή + Συμμαχία = Τσίρκο Medrano.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος16/3/15 12:49 μ.μ.

  Γιατί αναφέρεσαι, φίλε ("αγορίνα" που λέει κι ο ... Σερίφης), μόνο στο τσίρκο Νέας Πνοής+Συμμαχίας και ξεχνάς εκείνο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας; Πούσαι ρε Καλαφατέλη με εκείνα τα μεγαλεία, που έθαψαν τον δήμο για τα καλά;
  Πως τα περνάς; Διάγεις λιτόν βίο και ξεκοκκαλίζεις τα έτοιμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο πρώην δήμαρχος Διονύσου έχει προσληφθεί εδώ και καιρό ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ν.Ηρακλείου, εκεί απ' όπου μας είχε έρθει ο πρώην Γ.Γ. κ. Μαλάτος. Το πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών του είναι τα τεχνικά έργα και η προστασία του περιβάλλοντος !...
   Είπατε τίποτα;

   Διαγραφή
  2. "Απαγορεύεται το πτύειν επί της οθόνης"
   (εκ του καταστήματος)

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/15 1:14 μ.μ.

   Αγορίνα μου φαίνεται πως δεν πουλάει άλλο ο Καλαφατέλης ή δεν προσφέρεται πια περισσότερη λάσπη αφού δεν κολλάει η τιμημένη,η δεν εχει βάλει ο Ζαμανης και η παρέα τις σωστές ποσότητες για να είναι σωστο το χαρμάνι.......Οψόμεθα;)
   Σερίφης

   Διαγραφή
 35. Ανώνυμος16/3/15 1:16 μ.μ.

  Το γλύφειν επιτρέπεται Διονυσοσκουφίτσα;
  Το fun club Καλαφατέλη, αμ΄ πως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος17/3/15 10:20 π.μ.

  Όλος ο θίασος των τοπικών απολιθωμάτων και μπετόβλακων επι σκηνής με ενορχηστρωτές τη ΒΟΔΕΙΝΗ και τον Λουκουμάτο. Καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια, θλιβερά απομεινάρια ενός κόσμου που έφυγε ανεπίστρεπτα και σκούζει σαν κακομαθημένο παιδί για το χαμένο παράδεισο.
  Μεγαλύτερη πλάκα έχουν κάποιοι, που περιφέρονται μονίμως ως αποτυχόντες εκλογικά από παράταξη σε παράταξη, διαλαλώντας την ανύπαρκτη πραμάτεια τους. Κι άλλοι που νοσταλγούν τον Καλάφι.
  Έχετε γεια, βρυσούλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος17/3/15 12:01 μ.μ.

  Είναι σίγουρη η Λαϊκή Συσπείρωση, κατά τα άλλα άσπιλη κι αμόλυντη, ότι γνωρίζει τι πράττει στην Ένωση Γονέων Διονύσου; Ή έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει πολιτικά;
  Προσεχώς, περισσότερα. Αυτά προς το παρόν, μήπως και συνέλθουν μέσα στην εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/3/15 10:21 π.μ.

   Τι έγινε με τίς εκλογές στην ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ που ήταν να γίνουν την περασμένη ΚΥΡΙΑΚΗ; Αληθεύει οτι αναβλήθηκαν γιατί ο ΄περίφημος' ΒΑΛΙΑΝΝΟΣ δεν είχε προσκομίσει όλα τα χαρτιά που απαιτούνταν για να συμμετέχει στις εκλογές;Ωραίος ο τύπος. Απέδειξε γι αλλη μια φορά πόσο πρόχειρος και ανεύθυνος είναι. Απο την μια να θέλει να το παίξει ΄παράγοντας' της Ενωσης και την ίδια στιγμή να αγνοεί ή να αδιαφορεί για τα τυπικα της διαδικασίας.Αξιος.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/15 10:34 π.μ.

   Μιας και αναφέρεσε στον συγκεκριμένο, έμαθα οτι στην συνέλευση κάποιος του υπενθύμισε οτι ως εκπρόσωπος της Ενωσης στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας είχε ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου στον σύλλογο ΕΝΔΡΑΣΕΙ (στο οποίο όλως τυχαίως είναι και Πρόεδρος!) για διοργάνωση καλοκαιρινού camp. Αυτός το μόνο που ψέλλισε ήταν οτι απο την δαστηριότητα αυτή το σωματείο του μπήκε μέσα και οτι πρόσφερε εν τέλει κοινωνικό εργο. Δηλ δύο λαλούν και τρεις χορεύουν.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/3/15 10:52 π.μ.

   Δημοκρατική Ενότητα Γονέων. Ετσι ονομάζεται το ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει στις Εκλογές της Ενωσης Γονέων Διονύσου ποιος λέτε; Μη βιάζεστε να απαντήσετε, γαιτί θα εκπλαγείτε! το ΚΚΕ!. Μπορεί ο τίτλος να παραπέμπει-τυχαίο αραγε- σε Σύριζα και άλλες αριστερές δυνάμεις αλλά είναι όντως το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Φαίνεται οτι και εδώ επικράτησε η 'λογική' του ΠΑΜΕ, να μετρηθούν οι δυνάμεις μας, αντι για την συγκρότηση ενός συναινετικού, ευρύτερου ,δημοκρατικού σχήματος. Φαίνεται ειναι πολύ σημαντικό για το ΚΚΕ, να καταγράψει τα ποσοστά του στην πολυπληθή ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!. Φαντάζομαι η επιβράβευση ή η τιμωρία του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα αποδειχθεί την Κυριακή το βράδυ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/3/15 10:58 π.μ.

   Πολύ σωστό το σχόλιο σου για το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Είναι όντως κρίμα σε τόσο κρίσμες καταστάσεις για το τόπο και την Παιδεία ειδικότερα, κάποιοι να ενδιαφέρονται μόνο και μόνο για την καταγραφή της επιρροής τους.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/3/15 11:03 π.μ.

   Είναι αλήθεια οτι στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο κατεβαίνουν ως υποψήφιοι 2 Γονείς που δικαιούνται να είναι μέλη της ΕΝΩΣΗΣ μόνο μέχρι τον ΜΑΙΟ, αφού τα παιδιά τους τελειώνουν φέτος την Γ Λυκείου; Γιατί ζητούν την ψήφο λοιπόν για τόσο λίγο;

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/3/15 1:28 μ.μ.

   ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος17/3/15 2:31 μ.μ.

  Αν καταλαβαίνω καλά από όσα διαβάζω έχουμε δήμαρχο τον Διονύση Πασιπουλαρίδη. Ώραία ατμόσφαιρα και κυρίως πρωτοποριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Λοιπόν, αφού παίξαμε καλά και το φχαριστηθήκαμε (ελπίζω), ας το τελειώσουμε εδώ. Τα υπόλοιπα πείτε τα στο (δικό σας) facebook.
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος17/3/15 10:48 μ.μ.

  Αυτές οι ντουφεκιές στον αέρα κατά καιρούς της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (τους έμεινε το χούι από το 2010 με τον Νικητόπουλο) με κάτι ανεκδιήγητα "δελτία τύπου", μόνο και μόνο για να μην τους υπερκεράσει με τα δικά του ο Λουκουμάτος, βγάζουν πράγματι αβίαστα πολύ γέλιο.
  Κάτι είναι κι αυτό, να έχεις δωρεάν διασκέδαση σε τόσο δύσκολους καιρούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος18/3/15 12:28 π.μ.

  Βρε ΔΣ , σ αλλα ποστ που υπηρχαν αιχμες χαρακτηρισμοι και ονοματεπωνυμα, τα αφηνες να χτυπησουν τριψηφιο νουμερο ... τωρα εδω τι ακριβως σ ενοχλησε και σταματας το σχολιασμο ; το υφος των απαντησεων καθολου δε διαφερει σε σχεση με αυτες σε παλαιοτερα αρθρα σου . Με μπερδευεις !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απλώς έχω αρχίσει να βαριέμαι με την ψιλοκουβεντούλα, ενω υπάρχουν σοβαρά ζητήματα σε εξέλιξη.

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος18/3/15 10:53 π.μ.

  Τι γίνεται επιτέλους σε αυτό το δήμο; Από τον Λουκουμάτο στο Βαλλιανάτο; Υπάρχει σωτηρία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος18/3/15 3:44 μ.μ.

  "ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" - ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΪΣ

  Λένα Χριστοφίδου
  Η συνάντηση είχε ορισθεί ως άτυπη, δηλ. ένα προσυμβούλιο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα συζήτησης την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ., εκ μέρους του Αντιπροέδρου κ. Ράϊκου, για την πορεία του ΘΕΣΠΙ ..
  Παρ΄όλα αυτά καταστρατηγήθηκαν δύο πράγματα :
  1. Δεν δεχθήκαμε την παρουσία των δύο εκπροσώπων της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας, ενώ αντίθετα κανείς δεν αντέδρασε στη παρουσία του εκπροσώπου Συλλόγων του Κρυονερίου κ. Παντελή Βαλλιάνου, όπως επίσης δεχθήκαμε την παρουσία της κας Χαζάπη (Οδός Διονύσου...
  2. Ενώ το θέμα της αντζέντας ήταν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τελικά συζητήθηκαν σωρεία άλλων θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η αίτηση του κ. Κομνηνάκη (εκπροσώπου της "Νέας Πνοής") να αναλάβει αποκλειστικά την εποπτεία της "Θεατρικής Ομάδας Νέων" και της "Δημοτικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης Δροσιάς" (και τα δύο ευρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς). Το αίτημά του βιάστηκαν να αποδεχθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ράϊκος και Δαρδαμάνης.
  Φυσικά, το αίτημά του δεν έγινε προσωρινά δεκτό, κατόπιν δικής μου επεμβάσεως με το αιτιολογικό ότι, σε ένα προσυμβούλιο ΔΕΝ αποφασίζουμε για ανάθεση αρμοδιοτήτων ! Κατόπιν αυτού το θέμα μετατέθηκε να συζητηθεί σε επόμενη τακτική Συνεδρίαση.
  Δυο μέτρα και δυο σταθμά, λοιπόν .. Και ένα διαρκές αλαλούμ ..
  Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...

  Βασίλης Δαρδαμάνης Δεν το αποδεκτηκα ως απόφαση είπα ότι είναι θέμα ΔΣ και δεν έχω αντίρρηση να συζητηθεί στο επόμενο επίσημο ΔΣ και αν όλοι συμφωνήσουμε να το αναλάβει.Αλλωστε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε καμμία απόφαση σε άτυπο ΔΣ και αυτό είπα.Απλά για την ιστορία...

  Λένα Χριστοφίδου Η ιστορία διδάσκει να βάζουμε πότε-πότε το μυαλό μας να δουλεύει και να βλέπουμε και λίγο τα κίνητρα του καθενός .. Δηλ. να σηκώνουμε την κουρτίνα του "Θέατρου του Παραλόγου" και να κοιτάμε από πίσω .. Το παρασκήνιο μας δείχνει και μας διδάσκει πολλά ...!

  Λένα Χριστοφίδου .. και επίσης, Βασίλη, δεν είπες όλα αυτά που γράφεις .. Απλά είπες: Πάρε, πάρε, πάρε ! Χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες ... !

  Παναγιώτης Σταθόπουλος Όταν η αριστερά μιας δημοτικής αρχής δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά της, τι μπορούμε να περιμένουμε πέραν όσων περιγράφεις αγαπητή Λένα Χριστοφίδου;

  Λένα Χριστοφίδου Σε διαβεβαιώνω, απολύτως τίποτα, Παναγιώτη μου ! Πάντως, προσωπικά, μέρος αυτής της φαρσοκωμωδίας δεν πρόκειται να γίνω ...

  Παναγιώτης Σταθόπουλος Μήπως, ψεκάζουν και τον Διόνυσο όπως αναρωτιέται κάποιος παλιός κάτοικος της πόλης; Αλλιώς δεν εξηγούνται τα πράγματα...

  χαρα υφαντη Έτσι εξηγούνται όλα!!! Αλλά με τι μας ψεκάζουν???χααχαα....Αντίδοτο υπάρχει???

  Λένα Χριστοφίδου Καλημέρα Εύα μου ! Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο σε αυτά που γράφεις .. Πριν αποχωρήσω από την όλη διαδικασία όμως, θέλω να σε διαβεβαιώσω για την αγάπη μου προς εσένα και και την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου .. Αυτό μόνο ..

  Βασίλης Δαρδαμάνης Αγαπητή Λένα,επειδή ήρθα αργότερα . Υπήρχε αποφαση του άτυπου ΔΣ , κάποιοι να μπορούν να παραμείνουν και κάποιοι άλλοι ,όχι.Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά.Οταν κάνεις άτυπο ΔΣ λες και χαρητολογήματα ,αυτά δεν είναι αποφάσεις.Ειλικρινά θα ήθελα να αναφέρεις τι υπονοείς διότι όλα αυτά τα υπνοούμενα δεν διευκολύνουν.Τέλος θα ήθελα να μου πεις τις συνέπειες να τις μάθω και εγώ και όλοι......Το ΔΣ έχει αξιόλογους ανθρώπους που φαντάζομαι ότι θέλουν να βοηθήσουν ,εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω.Με αγάπη και εκτίμηση.

  Λένα Χριστοφίδου Aυτά που έχω να πω, Βασίλη, θα τα πω για τελευταία φορά, εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, λίαν συντόμως και μάλιστα χωρίς υπονοούμενα, καθαρά και ξάστερα, όπως συνηθίζω να μιλάω .. Τις συνέπειες για όλα όσα αποφασίζονται χωρίς ιδιαίτερη προσοχή δεν θα τις αναλύσω εδώ για πολλούς λόγους .. Αλλωστε θα τις δείτε και μόνοι σας στο εγγύς μέλλον και μετά από κάθε πράξη και απόφαση .. Απλά θέλει λίγη υπομονή .. Οσο για την αγάπη σου, στην ανταποδίδω ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος18/3/15 3:46 μ.μ.

  Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ

  Σε συνέχεια της τοποθέτησης του Θ. Αλοιμήση, εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ στην προχθεσινή (16/3) άτυπη συνάντηση των μελών, η δημοτική παράταξη της μειοψηφίας με σημερινή ανακοίνωσή της, καταθέτει τη φιλοσοφία της για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη νεολαία στην πόλη μας, αλλά και τη θέση της αναφορικά με την κατάργηση ή μη του ΘΕΣΠΙ:

  Ο Αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δικαίωμα και πρέπει να προσφέρεται δωρεάν σε όλες και όλους που έχουν το ενδιαφέρον και το επιθυμούν, με κρατική χρηματοδότηση.

  H άσκηση και o αθλητισμός όμως, αντί να είναι δωρεάν, γίνονται πεδίο κερδοφορίας για τους ιδιώτες με την εκμετάλλευση τόσο του έμψυχου δυναμικού (Αθλητές, Εργαζόμενοι) όσο και των υποδομών, που έγιναν από χρήματα του λαού μέσα από τη βαριά φορολογία.

  Η πολιτιστική δραστηριότητα και η ερασιτεχνική δημιουργία που είναι το μοναδικό αντίδοτο στην υποκουλτούρα, που προσφέρει απλόχερα το σύστημα και μέσω των ΜΜΕ ως τρόπο ψυχαγωγίας των νέων, αντί να είναι δωρεάν, γίνεται ακριβό εμπόρευμα με διάφορους κερδοσκόπους αμφίβολου ποιότητας.

  Αυτή την κεντρική πολιτική θέση των κυβερνήσεων η δημοτική αρχή, η προηγούμενη αλλά και η σημερινή, την υλοποιεί με ευλάβεια χωρίς να ξεφεύγει στο ελάχιστο. Μέσα από την υποβαθμισμένη δραστηριότητα, που την πληρώνει για άλλη μια φορά ο δημότης, το μόνο που προσφέρουν μέσα από «ημέτερους» κερδοσκόπους είναι αποσπασματικά κάποιες δραστηριότητες με πληρωμή.

  Η όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες αν ο ΘΕΣΠΙΣ θα είναι αυτόνομος ή θα ενσωματωθεί στο Δήμο είναι αποπροσανατολιστική γιατί κρύβει τα πραγματικά προβλήματα και τις ευθύνες της Διοίκησης. Δεν μιλάει κανείς για την ουσία που είναι, τι υπηρεσίες θα προσφέρει ο ΘΕΣΠΙΣ, το περιεχόμενο τους, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, που πρέπει να είναι ποιότητα και πολυποικιλότητα δραστηριοτήτων δωρεάν για όλους. Δεν μιλάει κανείς για το πώς θα κινητοποιηθούν και θα συνεργαστούν όλες οι ζωντανές δυνάμεις που έχουν σχέση με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην περιοχή του Δήμου μας ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς σπατάλες.

  Δεν είναι τυχαίο ότι η σημερινή διοίκηση ως αντιπολίτευση συνηγόρησε σε αυτή την πορεία του ΘΕΣΠΙ και για τις δραστηριότητες και για τα οικονομικά του.

  Άλλωστε έβλεπαν και βλέπουν το ΘΕΣΠΙ σαν μέσο προσωπικής τους προβολής, δημοσίων σχέσεων, συλλογή ψήφων και όχι ως ουσιαστική, ποιοτική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα που θα ανεβάζει το επίπεδο των δημοτών. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ο κόσμος βιώνει με τον πιο βάρβαρο τρόπο το αποτελέσματα μιας αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής που δεν έχει τέλος.

  Σαν Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα εμπλακούμε σε μια τέτοια αποπροσανατολιστική συζήτηση για το αν ο ΘΕΣΠΙΣ θα είναι αυτόνομος ή ενταγμένος στο Δήμο αλλά θα επιμείνουμε να βγάλουμε στην επιφάνεια και να συζητήσουμε τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν και είναι πολλά. Θα συζητήσουμε για τον προσανατολισμό, τι πρέπει να γίνει και με ποιο τρόπο οι Δημότες θα απολαμβάνουν πολιτιστικές και αθλητικές υπηρεσίες από το Δήμο μέσω του ΘΕΣΠΙ και έχουμε πλούτο σκέψεων να καταθέσουμε αρκεί να υπάρχουν «ανοιχτά αυτιά».

  Ένα θετικό βήμα θα ήταν να πάρει απόφαση ο ΘΕΣΠΙΣ για την ενίσχυση των υποδομών και ίδρυση νέων όπως κλειστών αθλητικών χώρων, κλειστού κολυμβητηρίου, δημοτικών γυμναστηρίων δωρεάν για όλους. Να λειτουργήσει τα καλοκαιρινά camp στα σχολεία δωρεάν για όλα τα παιδιά.

  Διόνυσος 18 Μαρτίου 2015

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος18/3/15 3:53 μ.μ.

  "ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" 2

  Τρελό παρασκήνιο αυτές τις μέρες.
  Προχτές ο Δαρδαμάνης συμφώνησε να αναλάβει πρόεδρος με αντιπρόεδρο την Χριστοφιδου
  Το ίδιο βράδυ ο Ράικος ανακοίνωσε οτι θα ειναι αυτός Πρόεδρος με αντπρόεδρο τον Δαρδαμάνη.
  Σήμερα η Χριστοφίδου έγραψε όσα έγραψε στο τοίχο της και π΄γε ή θα πάει Ζαμάνη για παραίτηση.
  Ο Ράικος που ψιλιάστηκε τη ντρίπλα μαζεύει υπογραφές για "τη σωτηρία του Θέσπι"
  Ο Ζαμάνης λεει πως τα ξέρει όλα αλλα μαλον δεν ξέρει τίποτα

  αποψε θα γινει του Θεσπιιιιιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος18/3/15 4:07 μ.μ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑΤΟΥΛΗ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος18/3/15 4:27 μ.μ.

  Τι σου φταίει ρε φίλε ο Τατούλης για τα όσα συμβαίνουν στο Διόνυσο;
  Διευκρίνησε το σε παρακαλώ ή βρες άλλο προσδιοριστικό.
  Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, π.χ. ΤιποταΔιονυσούλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος18/3/15 4:37 μ.μ.

  Όπως λέμε Λουκουμάτος, Βαλλιανάτος. Μια ωραία διονυσιακή ατμόσφαιρα, που δεν σε αφήνει να πλήξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος18/3/15 4:39 μ.μ.

  Σύντροφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, τι τις θέλετε τις εκλογές στην Ένωση Γονέων Διονύσου; Γιατί δεν λύνετε το θέμα με κοοπτάτσια, όπως θα έλεγε κι ο Τεύκρος;
  Απλά πράματα και δοκιμασμένα διεθνώς.
  Ένας λικβινταριστής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος18/3/15 4:57 μ.μ.

  Καλησπέρα, ο Τ.Α. ο κανονικός είμαι, αλλά δεν έχω γράψει τίποτα με υπογραφή Τ.Α. για του λόγου το αληθές, Προς αποφυγή παρξηγήσεων. Προβοκάτσια είναι, ευτυχώς που μέσω της ΙΡ (δεν ξέρετε και να κρύβεστε), ο ΙΤ στο γραφείο μας, βρήκε εύκολα για ακόμα μια φορά από που γράφτηκε. Και εσένα βρήκαμε μπουμπούκο της 14/3/15 11:07 μ.μ. Η μαγκιά είναι να μου τα λες και κατ΄ιδίαν. Έχεις πολύ πλάκα τελικά. Σας κάνω χάζει πάντως, είστε απίθανοι.
  Τάσσος Αγγέλικας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/3/15 10:18 μ.μ.

   Το πιθανότερο ο ΙΤ στη δουλειά να σε δουλεύει Τασσο.
   Τ.Α

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος18/3/15 7:01 μ.μ.

  Αν θυμάμαι τα ίδια έλεγε για ΙΡ και ο κ. Κοκκαλάς. Μήπως έχουν τον ίδιο ΙΤ με τον κ. Αγγέλικα; Ή μήπως είναι και στο ίδιο γραφείο;
  Πάντως αν ήταν τόσο εύκολο να δεί ποιος έιναι πίσω από μια ΙΡ τότε οι εισαγγελίες δεν θα είχαν δουλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος18/3/15 7:06 μ.μ.

  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Δημοτική Παράταξη οπερέτα.
  Μήπως ο μαέστρος είναι η ώρα να πιάσει την μπαγκετα.
  Βέβαια χρειάζεται να έχει τις παρτιτούρες δηλ. στρατηγικό σχέδιο και πολιτική για να το κάνει αλλά που να τα βρεί.Α ρε κατακαημένε Διόνυσε πού καί με ποιούς έμπλεξες
  ΑΠΟ ΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος18/3/15 10:14 μ.μ.

  Λέγεται ότι η ονοματοθεσία που θα επιλέξουμε για κάποιο πρόσωπο ή τόπο συνοδεύεται συνήθως από τα χαρακτηριστικά ιδιώματα αυτού που πρώτος έφερε το όνομα. Aν θελήσουμε, λοιπόν, να ερμηνεύσουμε τα δημοτικά τεκταινόμενα με γνώμονα την ονομασία του Δήμου μας δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο.
  Διόνυσος ο θεός των αντιθέσεων.
  Ο θεός της υπέρτατης έξαρσης και της φρίκης, του σπαραγμού, της ωμοφαγίας και της βλάστησης.
  Ανδρόγυνος και φαλλικός θεός.
  Επομένως όσοι δεν μπορούν να το αντέξουν καλύτερα ας επιλέξουν να αλλάξουν τόπο κατοικίας. Άλλη αλλαγή δεν θα μπορέσουν δυστυχώς να κάνουν.
  ΛΑΜΕΝΤ ΒΑΒΝΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος18/3/15 10:27 μ.μ.

  Γιατί μόνο οι Ανοιχτοί Ορίζοντες έχουν πρόβλημα; Δεν διαβάζεις τι γίνεται με όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται συνολικά με τη χώρα, που κινδυνεύει να βουλιάξει από στιγμή σε στιγμή;
  Δεν έμαθες ότι, πάγωσε και το ΕΣΠΑ και οι άλλες κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει κυριολεκτικά τα πάντα σε όλους τους δήμους της χώρας;
  Οι περιστάσεις δεν προσφέρονται για μικροπολιτική ή να βγάζει ο κάθε πικραμένος τον καϋμό του.

  Από ΜΕΣΑ κι ΕΞΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος20/3/15 12:07 π.μ.

  Διαβάζοντας κανείς ένα νέο παραλήρημα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (το χούι δεν φεύγει από τό 2010 με τον Νικητόπουλο), διασκεδάζει με τον πόνο που τους προκαλεί ακόμη η κριτική που ασκήθηκε στη διοίκηση τους. Δεν μπορούν να το ξεπεράσουν με τίποτα, τα παυσίπονα αποδείχθηκαν ατελέσφορα.
  Περαστικά σας, παρ΄ όλα αυτά και να μας γράφετε που και που καμιά επιθεώρηση να διασκεδάζουμε από τη γενική μαυρίλα της χώρας. Σας χάσαμε κι από τα παλιά στέκια με το τάβλι, τα γλέντια στου Δημητριάδη. Παλιάτσε, μας λείπει η περίπτωση σου (μια κάθε αιώνα).
  Ο νοσταλγός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος20/3/15 12:19 μ.μ.

  Και η γνωστη τακτικη αποδομησης αρθρων και σχολιων καλα κρατει... ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ νοσταλγε τι κανανε καποτε οι πρωην . Τα ξερουμε και τα καταψηφισαμε ! ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ που οι προεκλογικες υποσχεσεις των νυν γινονται καπνος .
  θα εκτιμουσαμε μια αυτοκριτικη καλυτερα απο μια νοσταλγια !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος20/3/15 8:15 μ.μ.

  Γέλα Παλιάτσε, αν δεν σε νοιάζει.
  Κι αν γυρνάς εδώ κι εκεί άσκοπα, προκειμένου να δικαιωθείς,
  καλό ταξίδι στην παρέα σου που στήριξε με νύχια και με δόντια των πρώην.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος20/3/15 10:20 μ.μ.

  Ένας ένας οι υγιείς σκεπτόμενοι αφήνουν το καράβι.Άλλος παρουσιάστηκε για καπετάνιος, άλλος κρύβεται από πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εγκατάλειψη ενός (τέτοιου) καραβιού. Απλώς, αυτό το θέμα με την (πνευματική) υγεία μ' ενοχλεί λιγάκι. Αν υπάρχει, τότε ποιος (μπορεί να) είναι ο γιατρός;
   Δ/Σ
   ΥΓ. Και βέβαια και το ζήτημα της γραμματικής (υγιΩς σκεπτόμενοι)

   Διαγραφή
  2. Ο Γιατρός21/3/15 12:09 μ.μ.

   Μετά την Κρίσιμη Καμπή έρχεται ο Κατήφορος.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/15 11:03 μ.μ.


   Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ??? ΝΕΟΙ ΚΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ...
   ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ ?
   ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΣΠΗ
   ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ
   ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΗ.
   ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ...... ΜΕΧΡΙΣ ΑΗΔΙΑΣ !!!!
   ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ, Ο ΑΛΛΟΣ) ΤΟΠΕ: ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ , ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ .... ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/15 11:34 μ.μ.

   Δ/τσα Ευχαριστώ για την διόρθωση!!!Όσο για τον Γιατρό ας δοκιμάσουμε να ζητήσουμε συμβουλή από αυτόν του Λουκατου.Άκουσα πως κάνει θαύματα. Ο 10.20

   Διαγραφή
  5. Ε, όχι κι έτσι αγαπητέ. Αυτό κι αν θα 'ταν κατήφορος. Σκέτη decadence...

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/15 4:22 μ.μ.

   Μα γιατί να μη τον δοκιμάσουμε?Ο γιατρός του πρέπει να να είναι καλός.Ότι και να λέει ο Μάριος ότι και να κάνει πάντα την γλιτώνει...
   Ο 10.20

   Διαγραφή
  7. Διακρίνω κάποια φαγούρα madame? Γιατί δεν δοκιμάζετε να ξυθείτε λιγάκι; Και μετά - αν θέλετε - ξύστε και τον ίδιο. Μην ξεχνάτε ότι το "πάντα" είναι πολύ πιο σχετικό απ' όσο φανταζόμαστε.

   Δ/Σ

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/3/15 10:13 μ.μ.

   Πες το και φαγούρα αν το θες!!!Μετά μετά βαΐων και κλάδων έγινε η παρουσίαση της εκπτωτικής κάρτας γονέων ,η οποία θα δοθεί και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων, χτες στη Δροσιά.Εννέα συλλόγους γονέων κατάφερε να συσπειρώσει.Το Λουκατιστάν αυξάνεται και πληθαίνει!!!
   Ο/Η 10.20

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/15 10:44 μ.μ.

   Ο Λουκάτος αφού απότυχε να γίνει πρόεδρος της Ένωσης Γονέων το ριξε στο αθλητικο παραγοντιλίκι. Κι όταν τα κανε και κει σκατά το ριξε στις μπίζνες και στο εμπόριο. Για να δούμε τι θα πει στους κολιτούς τους όταν τους γίνει έλεγχος για τα δικά του τα καμώματα;

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος20/3/15 11:19 μ.μ.

  Κάποιοι, λοιπόν, από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες πανηγυρίζουν απόψε για τις εξελίξεις αυτές κι εργάστηκαν εδώ και καιρό συστηματικά, μεθοδικά γι΄ αυτήν την εξέλιξη. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
  Αλλά όπως είπε στους διαδρόμους κορυφαίο στέλεχος των Ανοιχτών Οριζόντων: "αν τη βγάλουμε το επόμενο πεντάμηνο, εμένα γράψτε μου".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος21/3/15 10:59 π.μ.

  Στην υγεία μας ρε παιδιά, Johnnie Walker, που λέει κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα σαββατόβραδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος21/3/15 12:16 μ.μ.

  Όταν πάρεις φόρα
  φόρα κατηφόρα
  ο θεός ο ίδιος δεν σε σταματά.

  ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος21/3/15 2:02 μ.μ.

  Στην περίπτωση της δημοτικής αρχής δεν φτάνει ένας γιατρός αλλά περισσότεροι διαφόρων ειδικοτήτων.
  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος21/3/15 11:55 μ.μ.

  Προφανώς, ο άλλος δεν είπε δημόσια, αν αντέξουν ακόμη 5 μήνες οι Ανοιχτοί Ορίζοντες έτσι, εμένα να με φτύσετε. Αλλά δεν μπορούσε εδώ να γραφτεί η ακριβής διατύπωση του.
  Κι απειδή μιλάτε για συμφωνία Καλαφατέλη-Ζαμάνη, να μην ξεχάσουμε ότι, η κα Λακαφώση στο δημοτικό συμβούλιο που συζητούνταν η περίπτωση του Θέσπι, συνοδευόταν από 2 κορυφαία στελέχη της Συμμαχίας για τον πολίτη και πρώην δημοτικούς της συμβούλους κ.κ. Παπαπαναγιώτου και Κυριακόπουλο. Και οι δυό τους ειδικοί στο κλείσιμο παρόμοιων deal.
  Άρα, είχαμε 3μερή σύμπραξη.

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος22/3/15 7:27 μ.μ.

  Η καταναλωση οινοπνευματωδων βλαπτει σοβαρα τον σχολιασμο. Τα σχολια οζουν ......οινοπνεύματος, κακιστου μεταβολισμού και παντελή ελλειψη πνεύματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος22/3/15 7:49 μ.μ.

  Η βαθυστόχαστη αναλυση των συμπλεγματικών σχολιαστών λαμβάνεται υπ όψη........ειναι σίγουρο πως αν ακούς τον καθε πικραμένο δεν ηγέισαι αλλά ακολουθείς. Διονυση προχώρα: έχεις άφθονο χρόνο που οι ανασφαλείς και ανίκανοι προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ο κύριος Έντισον22/3/15 9:35 μ.μ.

  Kαλησπέρα κύριε Έντισον!
  Μια χαρά τον περιποιήθηκε ο Ράικος τον Δαρδαμάνη
  Την Παρασκευή 20/3/15 το πρωί, στάλθηκε πρόσκληση στα μέλη του Δ.Σ. για συνεδρίαση στις 24/3/15, με υπογραφές Στασινοπούλου-Ράικου στις 15 εισηγήσεις, παρ΄ ότι ήταν γνωστό και στους δύο ότι το βράδυ θα εκλεγόταν Πρόεδρος ο Δαρδαμάνης.
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Ποιος εστειλε τις προσκλησεις;
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ (ρητορικό): Γιατί βιάστηκε αυτός ο κάποιος να βάλει θέματα, πριν την ορκωμοσία του νέου Προέδρου;
  Απάντηση: Οι περισσότερες εισηγήσεις είναι για εγκρίσεις δαπανών με απ΄ ευθείας αναθέσεις (!) αρκετών χιλιάδων ευρώ, αρκετές απ΄ αυτές για το Πολιτιστικό Κρυονερίου και για ενίσχυση συλλόγων του Κρυονερίου !
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Ολες αυτές τις εισηγήσεις - συμφωνίες θα τις χρεωθεί ο κ. Δαρδαμάνης να τις περάσει ως Πρόεδρος (με δικές του εισηγήσεις) ή όχι;
  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου ο Δαρδαμάνης στο πρώτο συμβούλιο θα περνούσε το Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, τον Κανονισμό παραχωρήσεων και κλπ.
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Θα το κάνει προ ή κατόπιν εορτής;
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: Τα έχει πάρει χαμπάρι αυτά τα κόλπα ο νέος πρόεδρος; Ή εξακολουθεί «περιπατητής»;
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΚΤΟ: Τι γνωρίζει για όλα αυτά ο κ. Ζαμάνης; Διαμένει ακόμα στη Νήσο των Μακάρων, όπως εύστοχα είχε γράψει η ΔιονυσοΣκουφίτσα παλιότερα; Και το σπουδαιότερο, τι θα κάνει σχετικά; Εκτός από γαργάρες εννοώ, όπως τότε με τις χρεώσεις για τα χιόνια που κάποιοι τις είχαν υπογράψει αλλά δεν μάθαμε ποτέ ποιοι.
  Αν δεν μπορεί ο κύριος Ζαμάνης να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα να μας το πει, δεν πειράζει. Τουλάχιστο να μην τα φορτώνεται ότι τα κάνει αυτός.
  Καληνύχτα κύριε Έντισον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος22/3/15 11:08 μ.μ.

  Όσο η δημοτική αρχή δεν ξεδιπλώνει το όραμα της με συγκεκριμμένο σχέδιο αλλά αναλώνεται σε μάχες σφαιρών επιρροής στο εσωτερικό της, αποκαλύψεις σαν κι αυτές του κυρίου Έντισον θα πληθαίνουν. Και όταν από προτάσεις αυτά τα θέματα για συζήτηση στο Θέσπι θα γίνονταο αποφάσεις, τότε οι μπανανόφλουδες θα επισύρουν και άλλου είδους ευθύνες.
  Και μην κοιτάτε που ο Καλαφατέλης ήταν μαιτρ στο είδος και απέφευγε τις μπανανόφλουδες με τα πολιτικά στηρίγματα και τις παράγκες που είχε στήσει. Ο Διονύσης είναι μακράν πίσω (και καλώς) σε αυτό το είδος.

  Ο φωνόγραφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο κύριος Έντισον23/3/15 4:55 π.μ.

   Το ζήτημα δεν είναι αν τα οράματα υπάρχουν στα προεκλογικά φυλλάδια, αλλά αν υπάρχουν στην καρδιά και στο μυαλό της κάθε διοίκησης.
   Το πρώτο πρόβλημα της δημοτικής αρχής ξεκινά από την λογική του δημάρχου, που περιορίζεται από μια λογιστική αντίληψη. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, υποβαθμίζει τη σημασία του οράματος μπροστά στην ανάγκη της καλής διαχείρισης. Όμως ακόμα κι αυτή απαιτεί ένα όραμα.
   Από το σημερινό μπουρδέλο που είναι σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου να οραματιστείς ότι μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και αποτελεσματικά. (Και μη βγει κανένας από ΟΛΟΥΣ που ευθύνονται για το μπουρδέλο αυτό και το παίξει εργατοπατέρας).
   Όσο ο δήμαρχος αρνείται να σκεφτεί με όραμα, δεν θα μπορέσει να κινητοποιήσει αυτούς που είναι ικανοί, ούτε να αντιμετωπίσει εκείνους που είναι ανίκανοι.
   Και θα συνεχίσει να σέρνεται ανάμεσα σε συμβουλάτορες και παρηγορητές. Και μαζί του θα σέρνεται κι όλη η ετερόκλητη δημοτική ομάδα και να καθηλωθεί κι όλος ο δημοτικός μηχανισμός.
   Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι διαβλέπω ότι ένας περίεργος πανικός έχει αντικαταστήσει την προηγούμενη υπεροψία του. Είναι η υπόθεση του οικοπέδου; Είναι ότι νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι;
   Φαίνεται ότι κάνει κινήσεις "να τα βρει" με την αντιπολίτευση. Αλλά όχι για να δουλέψουν σε κάτι συγκεκριμένο από κοινού, αλλά να μην πειράξει ο ένας τον άλλον.
   Αλήθεια, τι θα κάνει με την πολυσυζητημένη εκκαθάριση του Θέσπη; Ακούγεται πως κάποιοι στο εσωτερικό του την έχουν βάλει σαν προύπόθεση ενώ κάποιοι άλλοι ούτε να την ακούσουν.
   Τι θα γίνει με όσα του κληροδότησε η διοίκηση Καλαφατέλη; Θα τα μάθουμε ποτέ ή θα τα κάνει γαργάρα;
   Όπως βλέπω τα πράγματα, όχι μόνο η παρτίδα δεν σώζεται, αλλά το τέλος είναι ορατό από τώρα. Και δυστυχώς δε θέλει να το δει. Αν το έβλεπε ίσως και να έφευγε τρέχοντας.

   Διαγραφή
 68. Ανώνυμος22/3/15 11:41 μ.μ.

  Εκλογές σήμερα στην Ενωση Γονέων και ωιμέ ο Βαλλιανος δεν θα είναι καν εκλέκτορας. Μεγαλη η απώλεια για το Γονειικό κίνημα. Ο -κατά επιθυμία του- επόμενος Πρόεδρος της δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στίς εκλογές, διότι προσέξτε, παρόλο που είχε μια εβδομάδα διορία οχι μόνο δεν κατάφερε να μαζέψει τα δικαιολογητικά που του λείπαν, αλλά ουτε καν καταδέχτηκε να ειδοποιήσει για αυτό την ΕΝΩΣΗ. Να δω πως θα τα δικαιολογήσει όλα αυτά στην αυριανή έκτακτη ΓΣ του σχολείου που την εχουν αιτηθεί 30 γονείς για τα πεπραγμένα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/3/15 5:10 π.μ.

   Ηττήθηκε κατά κράτος η στενή παραταξιακή λογική της προηγούμενης προέδρου της Ένωσης που λίγο έλειψε να τινάξει την Ένωση στον αέρα γιατί τα σχολεία Διονύσου και Κρυονερίου απείλησαν με αποχώρηση. Επειδή φαίνεται ότι στο νέο ΔΣ εκλέχτηκαν αξιόλογα άτομα από όλα τα ψηφοδέλτια, να τους ευχηθούμε καλή φώτιση!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/15 12:23 μ.μ.

   Εγώ αλλιώς τα ξέρω. Κανένα απο τα σχολεία του Κρυονερίου δεν απείλησε με αποχώρηση. Μόλις απλά ο ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ έφαγε την σφαλιάρα της απόρριψης του σχολείου του, επειδή δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τότε άρχισε να διαδίδει οτι θα φύγει απο την Ενωση. Οποία σοβαρότης! Πάντως θα συμφωνήσω οτι η παραταξιακή λογική που επέβαλλε το ΚΚΕ γύρισε ΄μπουμπεραγκ'. Πήραν 2 εδρες, για να τις προσθέσουν μαζί με τις υπόλοιπες που έχουν σε άλλα σωματεία εδω και κει. Μπράβο τους, να τις χαίρονται. Ετσι εννοούν την συνεργασία με άλλους για το κοινό καλό.

   Διαγραφή
 69. Ανώνυμος22/3/15 11:44 μ.μ.

  Φίλε άσε δύσκολη βδομάδα για το παλικάρι. Θα πρέπει να προσκομίσει και στο Δήμο, όπως και άλλα σωματεία βέβαια, παραστατικά για το τι έκανε τα λεφτά της περσινής επιχορήγησης. Δηλ σε ποιούς κοινωφελείς σκοπούς τα ξόδεψε. Εχει να πέσει πολύ γέλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος22/3/15 11:47 μ.μ.

  Καλά αληθεύει οτι η Διευθύντρια του σχολείου που είναι Πρόεδρος ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ είναι πυρ και μανία μαζί του;Γιατί άραγες; Η απάντηση προσεχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ανώνυμος23/3/15 8:52 π.μ.

  Ήττα της γνωστής ομάδας του Λουκατιστάν στη Σταμάτα.Οι τυφλοί οπαδοί του φίλου μας δεν τόλμησαν καν να βάλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του Συλλόγου Γονέων στο Δημοτικό της Σταμάτας(ναι κατάφεραν να εγκριθεί η τροποποίηση του κατασταστικού μετά από δύο χρόνια).Νέα άτομα στο σύλλογο της Σταμάτας με καθαρή σκέψη.Άντε σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο.Καλή δύναμη τους εύχομαι και μακριά από κακοτοπιές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος23/3/15 10:06 π.μ.

  Το χτύπημα στο αντιδραστικό δίδυμο Λουκάτου-Βαλλιανου είναι συντριπτικό και αυτό είναι ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο σημάδι. Παρά τις απροκάλυπτες προσπάθειες της πρώην προέδρου της Ένωσης Γονέων να διασώσει τον Βαλλιανο. Επίσης, να μην μας διαφύγει η απομόνωση του Λουκάτου στο εσωτερικό της νέας πνοής, αφού το δίδυμο Μπιτάκου-Φωτάκη παρέστη στη συνεδρίαση προ ημερών της διοίκησης της συμμαχίας για τον πολίτη και συμφώνησε πλήρως σε στη σύμπλευση μαζί της εφ΄ όλης της ύλης.
  Ο φωνογράφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ανώνυμος23/3/15 11:08 π.μ.

  Γιατί λείψανε οι φωτογραφίες του κοινού στην παρουσίαση της εκπτωτικής κάρτας γονέα?Μόνο την αδελφή του είχε ακροάτρια ο Λουκάτος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος23/3/15 1:10 μ.μ.

  Όταν θα μπει και σε αυτούς διαχειριστικός έλεγχος, να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν. Γιατί η Άνοιξη δεν έχει λαγούμια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος23/3/15 3:31 μ.μ.

  Πρωταπριλιάτικο.
  Η ενωτική πρωτοβουλία θα δέχεται λέει από 1 Απριλίου τους δημότες στα γραφεία που της παραχώρησε ο δήμος σε δημοτικό κατάστημα.
  Όταν θα χτυπάνε δυνατά οι καμπάνες για τον βίο και την πολιτεία της τα τελευταία 3,5 χρόνια, που θα δέχεται τους δικηγόρους για να την γλυτώσουν από όσα έρχονται;

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/3/15 4:43 μ.μ.

   Εις αναμονή των κωδονοκρουσιών εγεράσαμε,κράτα μικρό καλάθι και επλίζω να μην είσαι απο αυτούς που εξαπατήθηκαν απο τη λάσπη και τις μπαρουφολογίες του Σάκη και του μέντορα του Αβραάμ.Μέχρι τότε λοιπόν η Ενωτική Πρωτοβουλία θα περιμένει τους ΔΗΜΟΤΕΣ στα γραφεία που καθυστερημένα της παραχώρησε ο Σάκης στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ κατάστημα Άνοιξης και γιατρούς και δικηγόρους και εισαγγελείς και και γενικά οτι τραβάει η ψιχουλα σου.Και που είσαι γιατρέ,σε λίγο καιρό μην εκπλαγείς αν καταρεύσει ο κόσμος σου...το θέρος η λάσπη ξεραίνεται και πέφτει,να το έχεις πάντα στο νού σου.
   Αμων Ρα

   Διαγραφή
 76. Ανώνυμος23/3/15 6:51 μ.μ.

  Γατάκια, εσείς μπορεί να γεράσατε. Εμείς όμως ξανανιώσαμε.
  Αυτή είναι η συνταγή ενός γιατρού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/3/15 9:50 μ.μ.

   Να την εκτελέσεις τη συνταγή γιατί δεν εισαι καθόλου καλα

   Διαγραφή
 77. Ανώνυμος23/3/15 7:00 μ.μ.

  Όταν προεκλογικά κι από εδώ γράφατε ότι, όπου νάναι μπαίνει εισαγγελέας για να μαζέψει τον Ζαμάνη, ήταν καλά. Ποιος μιλάει βρε άχρηστοι για λάσπη; 'Οταν εκκρεμεί στην πλάτη σας διαχειριστικός έλεγχος για το γήπεδο στη Σταμάτα που βούλιαξε και την Εξέλιξη;
  Ή νομίζετε ότι, θα την γλυτώσει ο δικός σας που τόσα χρόνια είχε βρει την ασυλία με τους πολιτικούς του προστάτες τόσο στη ΝΔ (Βορίδης κ.α.) και στο ΠΑΣΟΚ (Σπίρτζης, Λιακόπουλος κ.α.);
  Τα ψέμματα τέλειωσαν... Να την ακούτε την Υβέτ.
  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Ανώνυμος23/3/15 9:48 μ.μ.

  Επειδή συνεχίζεις τις μπαρούφες,μάθε τα αποτελέσματα του ελέγχου απο τις πηγές σου και αν υπάρχει κατι μεμπτό δημοσιοποιήσετε εδώ.Βγηκαν τα πορίσματα και των 4 διαχειριστικών ελέγχων αλλα......μόνο λααααασπη.....τα καλύτερα έπονται γιατρέ!!!Λασπη τέλος,μεχρι εδώ ήταν,τώρα ετοιμάσου για τσάμικο και την αγαπημένη σου κυβίστηση,καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι;)Α και που είσαι μην εξαφανίζεσαι.Ο εισαγγελέας είναι προ των πυλών για κατι οικόπεδα που αγοράστηκαν απο ιδιοκτήτες φαντάσματα και μάλιστα με χρέωση κωδικού τεχνικών έργων.
  Αμων Ρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος23/3/15 10:37 μ.μ.

  Δεν είμαστε τόσο γκαγκά σαν ελόγου σου να σου δημοσιοποιήσουμε εδώ το αποτέλεσμα των διαχειριστικών ελέγχων. Αλλά να ξέρεις ότι, τα χρόνια της παντοδυναμίας σας δεν πέσαμε ποτέ έξω στις πληροφορίες που είχαμε από το εσωτερικό σας. Ρώτα το αφεντικό και θα μάθεις πολλά γι΄ αυτό.
  Πόσο μάλλον τώρα που καταντήσατε γραφικός περιφερόμενος θίασος γ΄ διαλογής, που ούτε η Εργατική Εστία δεν μοιράζει εισιτήρια για τις παραστάσεις σας.
  Ο Γιατρός ( δέχεται καθημερινά, 6-8 το απόγευμα, πληροφορίες εντός του καταστήματος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/15 9:25 π.μ.

   Τι να δημοσιοποιήσετε?Την αποδεδειγμένη παραδοχή της λασπολογίας?Μόνο λόγια και στημένοι να θίγετε πρόσωπα και ανθρώπους κριμένοι πίσω απο την ανωνυμία σας.Άμα φορούσες παντελόνια θα έβγαινες να πείς οτι και οι 4 έλεγχοι ήταν καθαροί,ακόμα και ο γέρος μέντορας το ήξερε πρίν ξεκινήσουν,το είχε πεί και στο Σάκη,σιωπή λοιπόν και κολυμπάτε στη λάσπη.Οταν μάθετε να ζείτε και να κινήστε ως άνθρωποι τότε ξαναμιλάμε.
   Αμων Ρα

   Διαγραφή
 80. Ανώνυμος24/3/15 12:50 π.μ.

  Έχει κανείς αμφιβολία για τον αδιαφανή βίο και πολιτεία της διοίκησης Καλαφατέλη; Δεν διδάχτηκαν τίποτα από την ήττα τους; Δεν βλέπουν ότι είναι ανύπαρκτοι ως αντιπολίτευση και κάτω του μετρίου;
  Η σιωπή είναι χρυσός στην περίπτωση τους, αντί να μας βγάζουν κι από πάνω γλώσσα. Και η περίσκεψη. Μα πάνω από όλα η ανανέωση της παράταξης τους, αρχής γενομένης από την κορυφή, γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
  Χώρια που είναι τρύπια και μπάζει από παντού η θητεία τους στο δήμο Διονύσου. Ας μην μας κουνάνε κι από πάνω το δάχτυλο σαν τον Βαρουφάκη. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει. Έχετε πολύ δρόμο για να ανακτήσετε το δικαίωμα να δίνετε συμβουλές. Και ο Γιατρός καλά σας τα λέει και λίγα σας λέει.
  Τοξοβόλος (και ιοβόλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος24/3/15 10:01 π.μ.

  Ειναι προφανες πως η ολη φιμωση θα βολευε ... Δε βλεπω αλλο λογο για προσπαθεια λογοκρισιας τετοιου ειδους .
  Οσο για το ψαρι και το κεφαλι του εχουμε δει και αλλες παραταξεις οι οποιες κατεληξαν λερναια υδρα (" εβαλαν νεο κεφαλι" αλλα χωρις να "κοψουν" το παλιο ... ε , βρεθηκαν και αλλα 2 -3 και μετραμε τα μηνακια μεχρι το μεγαλο γελιο !)
  Ο Ξερεις Ποιος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ανώνυμος24/3/15 10:32 π.μ.

  Κρείττον του λαλείν το σιγάν.
  Τοξοβόλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/15 7:17 μ.μ.

   Ας πω κι εγω μια παροιμια ...
   Δασκαλε που διδασκες ...
   Ο Ξερεις Ποιος

   Διαγραφή
 83. Ανώνυμος24/3/15 11:49 π.μ.

  Ο μεν λόγος θαυμαστός, ο δε λέγων άπιστος.
  Αμων Ρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος24/3/15 11:51 π.μ.

  Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος24/3/15 12:27 μ.μ.

  Η Διαφάνεια στο μεγαλείο της από την Δημοτική Αρχή.Αντί να βάλουν ορκωτό λογιστή στο Θέσπις(το μεγάλο φαγοπότι), βάζουν στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή!!!Τα λόγια είναι περιττά που λέει και το άσμα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Ανώνυμος24/3/15 2:36 μ.μ.

  Αλούστε ρε παιδιά τι ισχυρίστηκε ο μέγας ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ στην χθεσινη εκαττη Γ.Σ του σχολείου του: Το γεγονός οτι αποκλείστηκε απο τις εκλογές της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας του προηγούμενου ΔΣ, γιατι φοβόταν. Τι φοβόταν; Οτι ο ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ έιχε μαζί του τους 11 ψήφους του ΚΡΥΟΝΕΡΊΟΥ και θα εσκιζε στις εκλογές. Καλά πόσο φαντασιόπληκτος πρέπει να είσαι για να λές τέτοιες σαχλαμάρες; Καταρχήν, οι αντιπρόσωποι του ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ήταν 9, 4 απο τα δύο δημοτικά, 3 απο το Γυμνάσιο και 2 απο το Λύκειο. Δεύτερο, απο που έβγαλε το συμπέρασμα οτι θα τον φήφίζαν και οι 9; Είπαμε όμως άμα είσαι αμπλαούμπας, ταίζεις τον κόσμο με μπουρδες! Αντε λοιπόν να κλαφτείς στον κολλητό σου τον ΛΟΥΚΑΤΟ και άσε κανένα άλλο σοβαρό άνθρωπο να ασχοληθεί με τα κοινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/15 5:30 μ.μ.

   Μα η προηγούμενη πρόεδρος έκανε ότι περνούσε απο το χέρι της για να τον βαλει μέσα... Αλλά όλο το άλλο ΔΣ δεν μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια..

   Διαγραφή
 87. Ανώνυμος24/3/15 4:10 μ.μ.

  Μην βιάζεσαι, έρχεται και η σειρά του Θέσπις. Ήδη, διεξάγεται έλεγχος στην Εξέλιξη και θα αποκαλυφθούν δημόσια πράγματα και θαύματα. Επίσης, και για το γήπεδο της Σταμάτας που βούλιαξε.
  Όσο για την Δευτεροβάθμια, όταν δημοσιοοιηθεί σε λίγο το πόρισμα, κάποιοι από την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν θα ξέρουν σε ποιο λαγούμι να κρυφτούν.
  Και τότε το ξεφωνητό και το κράξιμο δεν θάχει τέλος. Λίγη υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/15 8:12 μ.μ.

   Γιατρέ μου,γιατρέ μου όσο αφορά τον έλεγχο στην Εξέλιξη θα αποδοθούν ευθύνες σε διοικητικούς υπαλλήλους ή το πόρισμα θα τους βγάλει λάδι καθώς χαίρουν την εκτίμηση και του νυν δημάρχου?

   Διαγραφή
 88. Ανώνυμος24/3/15 7:52 μ.μ.

  Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
  Ούδε σε γάμο ρίχνονται ούδε σε χαροκόπι.
  Τ΄ ακούς φαντάζομαι πρώην δήμαρχε Διονύσου.

  Ο Τοξοβόλος (και Ιοβόλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Ανώνυμος24/3/15 8:21 μ.μ.

  Η Στοά που φιλοξενει οχετους σκέψεων δημοκρατων και εκβιαστών, καιρος ειναι να αναζητήσει νεα στέγη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν αντιλαμβάνομαι αγαπητέ τον υπαινιγμό περί εκβιαστών.
   Ρίξε μια ματιά στην ανάρτηση που ανεβαίνει σε λίγο και ξανα σκέψου το.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 90. Ανώνυμος24/3/15 10:19 μ.μ.

  Αν νιώθεις εδώ ανία και πλήξη, αν σου κακοπέφτει η ελευθερία σκέψης και γνώμης, ανήκεις στη στέγη της γνωστής Παράγκας εκεί στην άκρη της πόλης.

  Ο Τοξοβόλος (και Ιοβόλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Ανώνυμος24/3/15 11:44 μ.μ.

  Αφού αποφάσισε να κάνει οικονομικούς ελέγχους ας τους κάνει ολοκληρωμένους για να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος.
  1)Να αντιπαραβάλει τα έξοδα με τις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων.
  2)Να αντιπαραβάλει τις αποφάσεις σε σχέση με τα δικαιολογητικά που παρουσιάζονται στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις .
  3)Αν τα τιμολόγια που έχουν καταχωρηθεί έχουν την υπογραφή του προέδρου, ήγουν αν ο Πρόεδρος έχει λάβει γνώση της ύπαρξης του τιμολογίου και δεν είναι προϊόν του λογιστή και του υπαλλήλου που παραλαμβάνει τα τιμολόγια.
  4)Αν οι αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων είναι σύννομες, δηλ. αν το δσ είχε αρμοδιότητα εκ του νόμου να προβεί στη λήψη των αποφάσεων και στη δαπάνη.
  και το κυριότερο 5) Να μάθουν οι καινούργιοι πρόεδροι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων ότι κάποια στιγμή θα ελεχθούν και οι δικές τους πράξεις και αποφάσεις.
  Μόνο τότε ο Δήμαρχος θα αποδείξει ότι ο έλεγχος που πραγματοποιεί στις προηγούμενες διοικήσεις των νομικών προσώπων και της Εξέλιξης θα βάλει μία τάξη και στις νέες διοικήσεις, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει και το καλύτερο πρόσωπο.
  ΛΑΜΕΝΤ ΒΑΒΝΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Ανώνυμος24/3/15 11:50 μ.μ.

  Κουίζ
  Ποια δημοτική υπάλληλος εργάζεται μέχρι τις βραδυνές ώρες και το γραφείο της βρίσκεται δίπλα στο γραφείο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας που θα δέχεται τους δημότες απογευματινές ώρες?
  Τι σχέση είχε αυτή η υπάλληλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά την διάρκεια των δημοτικών εκλογών?
  Τι σχέση να έχει αυτή η υπάλληλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία τώρα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/3/15 8:48 π.μ.

   Ευκολάκι. 1. η μακρυμαλουσα μελαχρινη. 2. δουλευε για τον καλαφι με κονκάρδα 3. πεμπτη φαλαγγα
   τι κερδιζω;

   Διαγραφή
 93. Ανώνυμος25/3/15 12:47 π.μ.

  Κουίζ
  Ποια ήταν η δημοτική υπάλληλος που ήταν στην Εξέλιξη επί δημαρχίας Καλαφατέλη και μετατέθηκε σε νομικό πρόσωπο τώρα επί δημαρχίας Ζαμάνη?
  ΄Αραγε η μετάθεσή της να ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής εργασίας της στην Εξέλιξη?
  Αλήθεια γιατί επιλέχθηκε αυτό το πρόσωπο να υπηρετεί σε υπηρεσίες του δήμου που έχουν αυτόνομα ταμεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/3/15 8:51 π.μ.

   Κι αλλο ευκολακι. 1. παλι η μακρυμαλουσα. 2. οχι βεβαια. 3. για λογους βλακειας αυτων που τη επελεξαν.
   δεν μου λετε τι κερδιζω ομως και δεν θα ξαναπαιξω....

   Διαγραφή
 94. Ανώνυμος26/3/15 10:32 μ.μ.

  Τι πάθατε ρε παιδιά τόσο καιρό δε μίλαγε κανείς μόλις βγήκαν στο φως τα οικονομικά της β/αθμιας Σ.Ε. χάσατε τον ύπνο σας και φταίνε οι υπάλληλοι ,οι νέες διοικήσεις κ,λ,π,υπομονή έρχεται και η α/αθμια να δω τότε ποιος θα φταίει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Ανώνυμος26/3/15 11:11 μ.μ.

  Πάνε να τα φορτώσουν οι Καλάφηδες στην λογίστρια. Κούνια που τους κούναγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή