.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Μπουρλότο

Άλλο ν’ ακούς για σκάνδαλα κι άλλο να τα βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Προπαντός δε, άμα αυτά αφορούν τον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας. Και πιο συγκεκριμένα των σχολείων, για τα οποία τόσα κροκοδείλια δάκρυα έχουν χυθεί και τόσες φαρισαϊκές κορώνες έχουν λεχθεί από πολλούς και διάφορους.

Το πρώτο σκάνδαλο της περιόδου Καλαφατέλη που αποκαλύπτεται δεν είναι το μεγαλύτερο απ’ όσα έπονται. Είναι όμως ίσως το πιο ειδεχθές, γιατί αφορά “ το καλό των παιδιών μας”. Σύμφωνα με τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα βιβλία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να συνταχθεί ο Οικονομικός Απολογισμός του 2014, ανακαλύφθηκαν πολλές λοβιτούρες.

Απ’ όλα είχε ο μπαξές: από τις ‘κλασικές τεχνικές’ της  πλαστογράφησης τιμολογίων (από πιστωτικά σε χρεωστικά, σβήνοντας το μείον με blanco) και της λανθασμένης καταχώρησης ποσών (πχ το 98 γίνεται 980 και το 128 γίνεται 1128), μέχρι διπλοεγγραφές τιμολογίων και των αποδείξεων πληρωμής τους, ‘ασυνόδευτες’ καταχωρήσεις (δηλ. εγγραφές χωρίς παραστατικά) και αναντιστοιχία πληρωμών, τιμολογίων και συμβάσεων.

Το συνολικό ύψος της ‘απόκλισης’ ανέρχεται (μόνο για το 2014) σε 20.000 ευρώ περίπου. Όμως, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τις 30.000, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 8 σημείο της έκθεσης του ελέγχου (παρατίθεται παρακάτω).

Το ποσό αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό σε κάποιους, ανάξιο λόγου. Κλάπηκε όμως από το λιγοστό πετρέλαιο, την επισκευή του λέβητα-καυστήρα, της στέγης που μπάζει νερά, των υδραυλικών που τρέχουν, του σπασμένου παράθυρου, του ξεκλείδωτου εργαστηρίου ή την πρόληψη των κινδύνων που δυστυχώς υπάρχουν σε κάθε σχολείο. Από τα χρήματα αυτά, περιθώριο για χαρτζιλίκια δεν υπάρχουν – είναι σα να κλέβεις εκκλησία.
Οι ευθύνες που ανακύπτουν για τον προηγούμενο Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (και πρώην δημοτικό σύμβουλο) κ. Παλιγγίνη είναι πολύ σοβαρές, καθώς είναι ο υπεύθυνος της οικονομικής διαχείρισης. Ποια είναι η σχέση του με την υπόθεση; Είχε ακούσει κάτι για τον ‘φόνο’; Ή δηλώνει ανήξερος κι ανήμπορος; Σίγουρα όμως όχι ανεύθυνος.

Αυτό το (πρώτο) απόστημα που σκάει δείχνει πολλά και για το ποιοι διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα: στην καλύτερη περίπτωση, είναι άνθρωποι ανίδεοι και ανίκανοι να το προφυλάξουν. Τα προβλήματα είναι τρία:

Πρώτον η νοοτροπία αυτών που τους τοποθετούν εκεί, για να ξεπληρώσουν γραμμάτια ή λόγω ανυπαρξίας άλλων ενδιαφερομένων, και οι (πολιτικάντικες) οδηγίες που τους δίνουν.

Δεύτερον η ανικανότητα των ιδίων να αντιληφθούν τα στοιχειώδη και να πράξουν τα δέοντα (ο παροιμιώδης ‘μέσος ανθρωπάκος’ του Βολφ Μπίρμαν).

Και τρίτον, ο συνδυασμός του ‘δε βαριέσαι’, της πριμοδότησης των ‘δικών μας’ και της απουσίας κάθε διαδικασίας ελέγχου στις διοικήσεις των νομικών προσώπων, που κάνει την υπόθεση της χρηστής διαχείρισης όνειρο θερινής νυκτός.

Κι ένα τελευταίο - προς το παρόν – σχόλιο για τα μέλη των διοικήσεων των νομικών προσώπων και προπαντός για τους/τις προέδρους τους. Ίσως τώρα καταλάβουν ότι είναι μέλη Δ.Σ και όχι κάποιας επιτροπής διοργάνωσης εκδρομών. Ίσως τώρα σκεφτούν τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις ευθύνες τους. Αν δεν μπορούν, ας ‘πάνε πάσο’. Γιατί όταν χτυπήσει η καμπάνα για κάποιους, τότε είναι (ήδη) αργά.

Το ενδιαφέρον όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται (και) κάπου αλλού. Η υπεύθυνη λογίστρια (που είχε από το 2011 σύμβαση με την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για την τήρηση των βιβλίων της και που είναι υπάλληλος μεγάλου λογιστικού γραφείου της περιοχής, με ιδιοκτήτη στενό συγγενικό πρόσωπο πρώην δημάρχου) ομολόγησε μπροστά σε μάρτυρες ότι:

·  - Εσκεμμένα έκανε τις λάθος καταχωρήσεις, προκειμένου να καλυφθούν “κάποια κενά που υπήρχαν”…

·  - Ο φάκελος με τα τιμολόγια φυλασσόταν μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 στα γραφεία του λογιστικού γραφείου και όχι της Σχολικής Επιτροπής! Μεταφέρθηκε εκεί τον καιρό που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή…

·  - Ο ιδιοκτήτης του λογιστικού γραφείου παρακρατούσε την μισή αμοιβή που αυτή έπαιρνε από την Σχολική Επιτροπή!

Νταβατζηλίκι του κερατά δηλαδή, εφόσον αληθεύουν οι ισχυρισμοί της λογίστριας.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος πρόκειται να γίνει αναλυτικός και να επεκταθεί και σε προηγούμενα έτη, αλλά και στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή. Και βέβαια, το ενδιαφέρον όλων – χρονιάρες μέρες - στρέφεται στα ‘μεγάλα ψάρια’! Γιατί οι Σχολικές Επιτροπές είναι αυτό που λέμε ‘μαρίδα’. Το ψητό όμως είναι αλλού.

Προς τα κει πρέπει να συνεχίσει ο έλεγχος και να ‘ναι και σοβαρός! Δεδομένου δε ότι την ‘Εξέλιξη’ την έχουν περιλάβει οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης – και σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες κι από κείνο τα μέτωπο – οι προβολείς στρέφονται στο νέο Πρόεδρο του Θέσπιδος κ. Δαρδαμάνη, του οποίου τις κινήσεις αναμένουμε.

Όσο για την διαδικασία ελέγχων που ξεκίνησε, ένα μονάχα: Μπουρλότο
Μπουρλότο, που έλεγε κι η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά!


217 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/3/15 7:21 π.μ.

  Δ/σ, ωραιο το σημερινο. Άντε και στο θεσπι με υγεια !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/3/15 8:10 π.μ.

  Αρχισαν τα οργανα ! Με αυτους τους ρυθμους και με τετοια προοπτικη βλεπω τη Σιωκου δημαρχο σε λιγο καιρο ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κύριος Έντισον25/3/15 8:38 π.μ.

  Χτες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Θέσπη έγινε του Θέσπη !!!

  Ο νέος πρόεδρος (Β. Δαρδαμάνης) ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης επειδή διαφωνούσε με το σκεπτικό πολλών θεμάτων και δεν μπορούσε να τα εισηγηθεί και ήθελε να έχει πλήρη εικόνα των οικονομικών.
  Η πρώην πρόεδρος (Α. Στασινοπούλου) και ο πρώην και νυν αντιπρόεδρος (Δ. Ράικος) είπαν ότι αν έχει πρόβλημα ο πρόεδρος μπορεί να φύγει και θα διευθύνουν αυτοί τη συνεδρίαση !!!!!!!!!!
  Και ζήτησαν να γίνει ψηφοφορία που έληξε οριακά υπέρ του να συνεχίσει η συνεδρίαση, ακόμα κι αν ήταν παράτυπη, αφού το νέο μέλος του ΔΣ (Γ.Λακαφώση) δεν είχε καμία ενημέρωση, όπως απαιτεί ο νόμος.
  Ενώ η συζήτηση είχε προχωρήσει και όλες οι εισηγήσεις το κ. Ράικου υπερψηφίζονταν, η προσέλευση ενός ακόμα μέλους (Θ. Αλημίσης) επανέφερε το θέμα της νομιμότητας της συνεδρίασης και τελικά μετά από συζήτηση ο Δαρδαμάνης διέκοψε τη συνεδρίαση που θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα ή και νωρίτερα, με σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων παρευρισκομένων μελών.

  Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Το μήνυμα που δεν ξέρω αν θα πάρει ο δήμαρχος είναι ότι το δίδυμο Ράικου - Στασινοπούλου αισθάνεται άβολα που η κατάσταση αλλάζει χέρια. Και προμηνύεται ότι σαν απάντηση θα συμβούν πολλές διαφοροποιήσεις στις μελλοντικές ψηφοφορίες στο Δ.Σ.

  I love rock 'n' roll!!!!

  Καλημέρα από τον κύριο Έντισον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/3/15 8:44 π.μ.

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ Ο ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ;
   ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ.
   ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΗΝΥΓΑ ΜΑΓΙΣΕΣ.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος25/3/15 9:20 π.μ.

  Όταν σας προειδοποιούσαμε χθες και προχθές για τις καμπάνες που έρχονται σχετικά με τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κάποιοι χλευάζατε ή είσασταν δύσπιστοι.
  Όταν σας προειδοποιούσαμε χθες και προχθές για την ακρίβεια των πληροφοριών μας, που ποτέ δεν έπεσαν έξω τα 3,5 χρόνια που διοικούσε ο κ. Καλαφατέλης, μας μιλούσατε για λάσπη και τα τοιαύτα.
  Τώρα λουστείτε τα. Κι αυτή είναι η 1η δόση. Τα καλύτερα έρχονται.

  Ο Τοξοβόλος (και Ιοβόλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/3/15 12:26 μ.μ.

   Το κακο δεν ειναι τ' οτι προειδοποιησατε. Το κακο ειναι που δεν υπαρχει καποιος αντιστοιχος να προειδοποιησει εσας ... Ας παω να χαζεψω κανενα οικοπεδο τωρα ...

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος25/3/15 9:46 π.μ.

  Άντε τώρα να εξηγήσει ο Δήμαρχος για ποιο λόγο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη υπάλληλος (δεξί χέρι του Καλαφατέλη στις εκλογές του 2014)να αναλάβει το γραφείο των σχολικών επιτροπών.
  Πήγε εκεί για να κρύψει τα άπλυτα ή για να συνεχιστεί το φαγοπότι?
  Αληθεύει το γεγονός ότι α) έχει τις σφραγίδες β) τους κωδικούς των λογιστικών συστημάτων των επιτροπών γ) τους κωδικούς για την καταχώρηση των πληρωμών των καθαριστηριών στην ΕΑΠ.και δ) ότι έχει κάνει το γραφείο δεύτερο σπίτι της?
  Καλά ξεμπερδέματα σε όλους τους και τους πρώην και τους νυν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25/3/15 10:58 π.μ.

  Τι ειπώθηκε στην προχθεσινή σύσκεψη, που συγκάλεσε ο κ. Καλαφατέλης για την υπόθεση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και στην οποία συμμετείχαν η λογίστρια που ελέγχεται, ο κ. Γαρεφαλλάκης και άλλοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος25/3/15 11:05 π.μ.

  Ο κ. Παλιγγίνης που συμμετείχε και αυτός στη σύσκεψη υπό τον πρώην Δήμαρχο, τι ισχυρίστηκε για όλα αυτά; Και έχει υπόψη του ότι έχει σοβαρότατες ευθύνες για τα 2 κ@@@@χαρτα που παρουσίασε διαδοχικά σαν δήθεν απολογισμούς της θητείας του;
  Αληθεύει, επίσης, ότι η λογίστρια είπε ότι της έδινε χρήματα ο κ. Γαρεφαλλάκης να πάει να πληρώσει διάφορους λογαριασμούς και αυτή τα τσέπωνε;
  Τελικά, αυτή θα είναι το εξιλαστήριο θύμα;
  Αυτά, βεβαίως, θα τα βρει πια η ανάκριση, στην οποία παραπέμπεται η υπόθεση αυτοδικαίως. Αλλά τα καλύτερα έρχονται!

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος25/3/15 11:10 π.μ.

  Και το λογιστικό γραφείο του αδελφού του πρώην δημάρχου, του οποίου υπάλληλος ήταν η εν λόγω λογίστρια, τι λέει για όλα αυτά;

  Ο φωνόγραφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος25/3/15 12:40 μ.μ.

  Η διαφάνεια στον δήμο αφορά τους πάντες και τα πάντα, χωρίς καμιά εξαίρεση. Αυτή η δέσμευση του Ζαμάνη δεν ήταν που του επέτρεψε στον 2ο γύρο των εκλογών να σαρώσει τα σάπιο καθεστώς;
  Ας προχωρήσει μέχρι τέλος, χωρίς φόβο και πάθος.
  Και ας μπουν επιτέλους κανόνες λειτουργίας σε αυτόν τον έρμο δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος25/3/15 12:44 μ.μ.

  Είναι η ώρα η ανάκριση για τα λαμόγια στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή να προχωρήσει και στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους και να αντιστοιχίσει τις σχετικές κινήσεις τους με τις αντίστοιχες εγγραφές στα λογιστικά βιβλία της Επιτροπής.
  Και τότε να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούνκάποιοι μεγαλόσχημοι παράγοντες του παλιού καθεστώτος.
  Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη.
  Και γελάει καλά, όποιος γελάει τελευταίος.

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Γιατρός25/3/15 9:05 μ.μ.

   Δεν νομίζω ότι οι εισαγγελείς θα καταπιαστούν με τόση ανάλυση για μικροποσά, έχουν άλλους να κοιτάξουν.Πάντως καλό είναι οι πολίτες να καταλάβουμε τι έγινε και να βάλουμε μυαλό ότι δεν μπορούμε να τα αναθέτουμε διαρκώς σε άλλους.
   Ο άλλος γιατρός

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος25/3/15 1:00 μ.μ.

  Την εισήγηση που δημοσιεύεις ποιός την υπογράφει άραγε?Ωρες ώρες πραγματικα δε μπορω να καταλάβω τι ρόλο βαρας τελικά και το IQ αυτών που σε παρακολουθούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάρ' τη σαν μια αρχική εκδοχή του τελικού πορίσματος, που θα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία. Πάντως μόνο τρολ δεν είναι - σε διαβεβαιώ. Όσο για το IQ, αναρωτήσου καλύτερα για εκείνο όσων είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/15 4:16 μ.μ.

   Καλα για το IQ αυτών που είναι μπλεγμένοι ούτε λόγος.Περιμενω τη συνέχεια με αγωνία,ελπίζω να μη με απογοητεύσεις.

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος25/3/15 6:41 μ.μ.

  Το απόστημα επιτέλους έσπασε
  το πύον τρέχει άφθονο
  το θέαμα αποκρουστικό
  η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.

  Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα
  ποιος ήταν ο εμπνευστής κι ενορχηστρωτής
  ποια τα εκτελεστικά όργανα
  ποιοι καρπώθηκαν το προϊόν του εγκλήματος
  σε ποιες τσέπες και τραπεζικούς λογαριασμού κατέληξε.

  Θα επιστρέψουν στα δημοτικά ταμεία τα υπεξαιρεθέντα ποσά
  ποιες οι πειθαρχικές - ποινικές ευθύνες
  πότε ο διαχειριστικός έλεγχος θα αγγίξει
  τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα κι επιτροπές.

  Τι ακριβώς συνέβη στην Εξέλιξη
  τι ακριβώς συνέβη στον Θέσπι
  τι ακριβώς συνέβη με το γήπεδο που βούλιαξε
  τι ακριβώς συνέβη με τόσα άλλα.

  Ανοίξτε τα παράθυρα διάπλατα
  να μπει άπλετο φως
  να λάμψει η αλήθεια
  το νυστέρι να σπάσει το απόστημα όλο
  η παράγκα να διαλυθεί
  τα λαμόγια να πάψουν να μολύνουν την πόλη
  να αναπνεύσει ο δήμος με Διαφάνεια.

  Νέμεσις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος25/3/15 7:54 μ.μ.

  Αντί να γράφει αρλούμπες και ασυναρτησίες ο ΒΟΔΕΙΝΗ ας κάνει τον κόπο να παρακολουθήσει και καμιά συνεδρίαση πού και πού. ή ας ρωτάει και κάποιον που ήταν εκεί. Η Λακαφώση στον Θεσπι χθες ψήφισε να αναβληθεί η συνεδρίαση, αφού γι' αυτήν έγινε όλη η κουβέντα που δεν είχε ενημερωθεί έγκαιρα. Εκτός κι αν η φυλλάδα του σκόπιμα παραπληροφορεί, οπότε πάω πάσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/3/15 8:09 μ.μ.

   Η Βοδεινή δεν έχει ανάγκη να παρακολουθεί τίποτα. Έχει τον Λουκουμάτο που κατέχει την απόλυτη αλήθεια και υπαγορεύει στον καθένα τι θα σκεφτεί και τι θα πει. Κι αν κάποιος τολμήσει και διαφωνήσει, κεντρί που τον εδάγκωσε...

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος25/3/15 8:13 μ.μ.

  Είχα πολύ καιρό πριν στείλει το μήνυμα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Έπρεπε και η νέα δημοτική αρχή να βρει το βηματισμό της. Είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε χρόνος, περισσότερος από αυτόν που αναμενόταν ή προσδοκούσαν οι πολίτες. Η σταθερή και σθεναρή στάση κάποιων τύπων που δεν γλυκάθηκαν από τις καρέκλες και δεν προσβλήθηκαν από αμνησία θα οδηγήσει ΟΛΕΣ τις ύποπτες υποθέσεις στον Εισαγγελέα. Σύντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος25/3/15 8:16 μ.μ.

  Καλά εσύ βρε Μανώλη Γαρεφαλλάκη είσαι ένας έντιμος άνθρωπος. Τι λες για όλα αυτά, αφού ήσουν αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης;
  Πιστεύουμε να είσαι τουλάχιστον εσύ καθαρός στη διαχείριση της ΕΣΤΙΑΣ της οποίας ήσουν πρόεδρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος25/3/15 8:20 μ.μ.

  Το μεγάλο πανηγύρι έχει να γίνει με την Εξέλιξη και κυρίως τον Θέσπι. Όταν ολοκληρωθούν εκεί οι Διαχειριστικοί Έλεγχοι, αυτά που συνέβησαν στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα μοιάζουν απλά πταίσματα...
  Είπαμε, αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγάπάει και τον νοικοκύρη.
  Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται, Γατάκια.
  Όλα εδώ πληρώνονται.
  Α, και να γυρίσετε πίσω στα δημοτικά ταμεία τα κλεμμένα, γιατί είναι από τις δικές μας τσέπες. Δεν σας ανήκουν, απατεώνες.

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος25/3/15 8:31 μ.μ.

  Κατηγορείστε για όσα πράγματα θέλετε τον Ζαμάνη.
  Αλλά το ότι έφερε τόσα εκατομμύρια € στα δημοτικά ταμεία από όσους ψευδώς δήλωναν τα τετραγωνικά των επιχειρήσεων τους στη βιομηχανική ζώνη,
  το ότι έμπρακτα στηρίζει τη διαφάνεια παντού και για όλους,
  το ότι εβαλε κανόνες στην αναρχία της παραχώρησης των σχολικών-δημοτικών χώρων,
  το ότι βάζει κανόνες στις επιχορηγήσεις στα σωματεία,
  πρέπει να του αναγνωριστεί και να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους για να μπει τέλος στις παρανομίες, τις λαμογιές, τις παράγκες.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος25/3/15 9:15 μ.μ.

  Κάποιος απολογητής του παλιού καθεστώτος μιλάει για μικροποσά, που δεν ενδιαφέρουν τάχα τους Εισαγγελείς. Μικροποσά βρε άχρηστοι τα 20 χιλιάρικα για1 χρόνο σε ένα μόνο νομικό πρόσωπο; Δηλαδή, είσαστε μαθημένοι με χιλιάδες κι εκατοντάδες χιλιάδες ε;
  Το απόστημα έσπασε και το πύον θα πνίξει την παράγκα και τα λαμόγια.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο Γιατρός25/3/15 9:48 μ.μ.

  Σιγά ρε Νέμεση με το μαλακό. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι αοολογητής του προηγούμενου καθεστώτος. Μην το παίζεις σταυροφόρος και τιμητής όλων. Δεν είσαι μόνος σου εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/3/15 12:00 μ.μ.

   Ναι αλλά , και οι τοποθετήσεις σου δεν μας αποδεικνύουν το αντίθετο...Ο Νέμεσις δεν είναι Σταυροφόρος αλλά ούτε και Τιμητής , απλά έχει καθαρή σκέψη , κάτι που λείπει από εσένα!! Κρίμα που έχεις και Διπλώματα!!

   Ντάρθ Βέιντερ..

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος25/3/15 9:54 μ.μ.

  Αοολογητής δεν είσαι σίγουρα. Τα υπόλοιπα βρες τα με τον εαυτό σου.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος25/3/15 10:06 μ.μ.

  ΣΤΡΗΨΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΜΕΣΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΛΠ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος25/3/15 11:31 μ.μ.

  Mεγάλη η χαρά της αποκάλυψης, δεν το αμφισβητώ. Όποιος καταχράται δημόσιο χρήμα πρέπει να τιμωρείται .
  Θα ήθελα, όμως , να σταθώ σε σε μερικά σημεία της εισήγησης:
  1."Όλα ξεκίνησαν μετά από παρατηρήσεις της κ.Μήλα." Εδώ ας θυμηθούμε ότι η κ.Μήλα είχε αναλάβει εθελοντικά την γραμματεία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής μετά από την παραίτηση της γραμματέας το Γενάρη του 2014. Επομένως μήπως ήξερε που ακριβώς να κάνει τις παρατηρήσεις της? Ας θυμηθούμε επίσης το άδειασμα που της έκανε η Ενωτική Πρωτοβουλία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
  2.'Βιβλίο εξόδων' η ΣΕ δεν έχει βιβλίο εξόδων ,χρησιμοποιεί τον λογισμικό σύστημα ΕΠΑΦΟΣ, οι κωδικοί του οποίου άλλαξαν με την ανάληψη της νέας διοίκησης και περίπου για κανένα μήνα έψαχναν να βρουν ποιος τους άλλαξε.
  3.΄Καραπατάς΄ πρώην συνέταιρος του Αγγέλικα ( φίλου του νυν Δημάρχου)
  4.'Delcohem' εταιρεία του Λουκά Φωτέλη (φίλου του πρώην Δημάρχου)
  5΄Σταυροπούλου Κώνσταντίνα΄ προμήθευε πετρέλαιο τα σχολεία το 11 και το 12.Τα έτη 13 και 14 υπήρχε η σύμβαση από τον ανοικτό διαγωνισμό που έκανε ο Δήμος.
  6.Η χρήση του blanko εμφανίστηκε σε όλα τα βιβλία των σχολικών επιτροπών μετά τον διορισμό της υπαλλήλου.
  7.΄Παρουσία της κ.Νταγκαλή Ξανθίπη΄ , η αντιπρόεδρος που είναι? Τελικά είχε δίκιο η αντιπρόεδρος όταν έφερε θέμα στο διοικητικό συμβούλιο την δυσλειτουργία της επιτροπής.
  Προσοχή ο εισαγγελέας θα ελέγξει όλο το 2014 δηλ. και τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Μην ακουστεί στο τέλος :"Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας."
  Α και κάτι ακόμα Δήμαρχε πες στους δικούς σου νυν προέδρους ότι οι αποφάσεις που καλούν τα μέλη του δσ να πάρουν πρέπει να είναι σύννομες (αν δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη ας ρωτήσουν τους δικηγόρους τους).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/3/15 7:51 μ.μ.   1. Οι παρατηρήσεις της Μήλα όπως φαίνεται πιο πάνω δεν ήταν επι της ουσίας.
   2. Η σχολική νομοθεσία μιλάει για βιβλίο εξόδων που για ευνόητους λόγους ενημερώνεται ηλεκτρονικά και οχι χειρόγραφα αλλά τυπώνεται οποιαδήποτε στιγμή.
   3. Καραπατάς (φίλος του πρώην δημάρχου)
   4. Delcohem (φίλος του πρώην δημάρχου)
   5. Μάλιστα..και λοιπόν;
   6. Μα εσύ δεν είπες στο 2 ότι δεν έχουν βιβλία οι σχολικές επιτροπές;
   7. Η αντιπρόεδρος ακούστηκε ότι ήταν απασχολημένη με το να παρηγορεί τους απαρηγόρητους.
   Η χαρά σου είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και φαίνεται.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/15 11:42 π.μ.

   26/3/15 7:51 μ.μ.
   Ωραία τα λες αλλά δεν μας λες αν μίλησες με τον δικηγόρο σου?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/15 1:59 π.μ.

   Μια χαρά ρώτησα το δικηγόρο μου, εσύ πάλι δε ρωτάς κανά συνάδελφο να σου μάθει πώς κλίνεται η λέξη γραμματέας;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/15 8:46 π.μ.

   https://www.youtube.com/watch?v=EmkBsPIURz0

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος25/3/15 11:41 μ.μ.

  25/3/15 8:16 μ.μ.
  Όταν είναι να γίνουν οι λαμογιές πάντα βρίσκουν έναν έντιμο για βιτρίνα.Κανόνας απαράβατος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος25/3/15 11:44 μ.μ.

  Σωστή η παρατήρηση να αγγίξει η διαφάνεια τους πάντες. Φαίνεται όμως καθαρά από αυτή την υπόθεση που έσκασε αλλά και από άλλες, που είναι υπό εκκόλαψη ότι,
  Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει. Ο εμπνευστής της παράγκας που είχε στηθεί σαν βδέλα στο σώμα του δήμου και απομυζούσε με πολλούς τρόπους το δημοτικό χρήμα, ήταν στην κορυφή. Πυραμιδικό και άκρως συγκεντρωτικό το σύστημα της λαμογιάς και εδώ.
  Αλλά είπαμε, αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη.
  Τα καλύτερα έρχονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος26/3/15 9:29 π.μ.

  Τα ερωτήματα για την Πλαστογραφία και Υπεξαίρεση είναι αμείλικτα:

  Ποιοι είναι οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές αυτής της κατ΄εξακολούθηση πλαστογραφίας;
  Ποια είναι τα εκτελεστικά όργανα;
  Ποιες πειθαρχικές, ποινικές και πολιτικές ευθύνες προκύπτουν για τους πρωταγωνιστές;
  Στις τσέπες τίνων κατέληξαν τα προϊόντα του εγκλήματος, δηλαδή τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν;
  Θα ανοίξουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πρωταγωνιστών για να δούμε ποιοι ακριβώς καρπώθηκαν τα χρήματα από τις πλαστογραφίες;
  Ποια είναι ακριβώς η πολιτική ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αφού σημαίνον στέλεχος της και δημοτικός της σύμβουλος ήταν Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής την επίμαχη περίοδο;
  Τι ακριβώς ειπώθηκε στη σύσκεψη που συγκάλεσε για την υπόθεση ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου και στην οποία συμμετείχαν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα;
  Οι δημότες θα ενημερωθούν αναλυτικά γι΄ αυτή τη σοβαρή υπόθεση;
  Το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου θα συζητήσει αυτό το θέμα;
  Τι απέδωσε ο σχετικός Διαχειριστικός Έλεγχος στην Εξέλιξη;
  Τι απέδωσε ο σχετικός Διαχειριστικός Έλεγχος για το γήπεδο της Σταμάτας, που βούλιαξε;
  Θα προχωρήσει ανάλογος Διαχειριστικός Έλεγχος στον Θέσπι και τα άλλα Νομικά Πρόσωπα-Επιτροπές του δήμου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος26/3/15 9:39 π.μ.

  Πραγματι 25/3 11.44 το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.!! Όταν όμως το ψάρι ειναι μαριδακι πως θα διοικήσει έχοντας πίσω του έναν καρχαρία;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος26/3/15 11:24 π.μ.

  Εδώ και Τώρα Διαχειριστικός Έλεγχος στον Θέσπι, που θα ξεκινήσει από σήμερα και θα πάει μέχρι και το 2011.
  Εκεί είναι τα λαβράκια, τα της Σχολικής Επιτροπής είναι απλώς μαρίδες.
  Και μόλις ολοκληρωθεί ΑΜΕΣΟ κλείσιμο αυτού του κατ΄εξακολούθηση ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ εργαλείου.
  Δήμαρχε, μπορεί να τα βρήκες με τον Καλαφατέλη στο δημοτικό συμβούλιο για τον Θέσπι. Μπορεί να του παρέδωσες αμαχητί τη διαχείριση του Πολιτιστικού της Δροσιάς. Αλλά η υπόθεση αυτή είναι μπροστά σας, δεν θα κλείσει έτσι, ούτε θα κουκουλωθεί με συμψηφισμούς......

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/3/15 12:36 μ.μ.

   Στον ΘΕΣΠΙΣ δεν υπάρχουν μόνο λαυράκια αλλά και "πιράνχας" ..!
   Αυτά που θα καταβροχθήσουν ό,τι απέμεινε ..
   Δείτε, σε εικόνα 3D, το έργο που θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, μέχρι το οριστικό κλείσιμο ..
   Με την ελπίδα μήπως και ταρακουνηθεί κανένας, εκεί, στη "Νήσο των Μακάρων ...
   https://youtu.be/8g1g0PniU6k

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος26/3/15 12:58 μ.μ.

  Γι΄ αυτό λέμε:
  Εδώ και Τώρα Διαχειριστικός Έλεγχος στον Θέσπι, που θα ξεκινήσει από σήμερα και θα πάει μέχρι και το 2011.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος26/3/15 1:08 μ.μ.

  Δήμαρχε πρόσεχε η συγκάλυψη και η απόκρυψη έχει την ίδια σημασία με την παράνομη πράξη. Προσωπικά δε θα πρόσθετα και περισσότερη. Πρόσεχε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο Γιατρός26/3/15 2:16 μ.μ.

  Δεν σας κάνει εντύπωση που ο Νικολάκης και ο Λουκουμάτος στο κεντρι της Βοδεινής σφυρίζουν αδιάφορα για το θέμα της Δευτεροβάθμιας ενώ για όλα τ' άλλα είναι οι μεγαλύτερες κουτσομπόλες; Λέτε να είναι από αβροφροσύνη στους "πελάτες" ή από φόβο ένεκα του ελέγχου στο Θέσπι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος26/3/15 2:38 μ.μ.

  Ο Λουκουμάτος φοβάται τώρα περισσότερο από ποτέ τους διαχειριστικούς ελέγχους, που ξεκίνησαν, γιατί είναι ανοιχτός από παντού και σε πολλά μέτωπα.
  Ε, ρε γλέντια πως λουφάζουν ένα-ένα τα τρωκτικά. Και ακόμη είμαστε στην αρχή της Επιχείρησης Διαφάνεια.

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος26/3/15 2:53 μ.μ.

  Ο Λουκουμάτος ήταν μέλος της δευτεροβάθμιας και ψήφιζε τα πάντα.
  Έχει πολλές ευθύνες.
  Το ξέρει και έχει λουφάξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος26/3/15 5:35 μ.μ.

  Δηλαδή απο το αυτοδιοικητικό σκηνικό του Διονύσου αν αφαιρέσουμε την παράταξη Σωκου και ΖΥΓΟΥΝΑ οι υπόλοιπες παρατάξεις ειναι θερμοκήπια που βγάζουν "λαμόγια" εξαιρετικής ποιότητας .!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος26/3/15 5:46 μ.μ.

  Τώρα με τους ελέγχους μήπως να ξεθάψουμε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και τις καταγγελίες Μιχιώτη για τον σύλλογο του δημοτικού της Άνοιξης, που έθαψε η Σαραντάκη;


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος26/3/15 6:22 μ.μ.

  25/3/15 8:20 μ.μ. ή Γιατρέ,
  Στην Εξέλιξη δεν ήταν η υπάλληλος που έχουν στείλει στο γραφείο των σχολικών επιτροπών?Κατάλαβες σε ποια αναφέρομαι,σε αυτή που κυκλοφορούσε με την κονκάρδα του Καλαφατέλη στις δημοτικές εκλογές και όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν έβριζε τους αντιπάλους του Καλάφι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος26/3/15 6:31 μ.μ.

  Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους από τις εξελίξεις και γι΄ αυτά που έρχονται. Και δικαίως.
  Τέρμα η ασυδοσία, η ασυλία, οι λαμογιές, η παράγκα με τις μαύρες συναλλαγές.
  Οι όμορφες παρανομίες, όμορφα καίγονται.
  Αποκάλυψη τώρα, Δικαιοσύνη τώρα,
  Παραδειγματική τιμωρία Τώρα.
  Μα πάνω απ΄ όλα-
  Φέρτε πίσω τα κλεμμένα...

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος26/3/15 7:18 μ.μ.

  Αγαπητή ΔΣ,με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω 2 πράγματα απο εσένα,το πρώτο να αποδειξεις πως η εισήγηση είναι πραγματική και όχι κατασκευασμένη προκειμένου να συνεχίσει η λάσπη (όχι μόνο προς τον Καλαφατελη αλλα και προς μέλη της οικογένειας του,ανήθικο και άνανδρο ).Το δεύτερο (με την προϋπόθεση πως είναι πραγματική)έχει να κάνει με τη θέση σου σε περίπτωση που το θέμα δεν προχωρήσει απο τη νυν διοίκηση.Σε κάθε περίπτωση προσωπικά θα λυπηθώ αν αποδειχτεί πως χρησιμοποιηθηκες για να εξυπηρετήσεις τη νυν διοίκηση στη μάχη που δίνει σε πολλά μέτωπα να κερδίσει τις εντυπώσεις μετα απο τα αδιέξοδα που βρίσκει συνεχώς μπροστά της στην υποτιθέμενη "κάθαρση"
  Με εκτίμηση
  ΣΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ-ή φίλε-η
   Η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει ότι οι αποκαλύψεις μου ήταν πάντα βάσιμες και τεκμηριωμένες. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τα στοιχεία της εισήγησης όχι μόνο είναι πέρα ως πέρα αληθινά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα υπολείπονται του πραγματικού μεγέθους του προβλήματος. Όσα αναφέρονται στην ανάρτηση δεν έχουν στόχο να συκοφαντήσουν κανέναν, αλλά να γνωστοποιήσουν την ενοχλητική πραγματικότητα.
   Όσο για το αν η διοίκηση δεν προχωρήσει το θέμα αυτό - και πολύ περισσότερο αν περιοριστεί μόνο σ' αυτό - τότε, μαύρο φίδι που την έφαγε. Τόσο απλά. Κι αν λέω ψέματα, να με φτύσεις.
   Και για να κλείσω το σχόλιό μου, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι αν το κίνητρο της (όποιας) διοίκησης είναι ο αντιπερισπασμός. Επικεντρώνω στο ότι το γεγονός αυτό μπορεί να γίνει η αρχή. Η αρχή μιας χιονοστιβάδας, που στο τέλος της ίσως γίνουμε πιο σωστοί, πιο οργανωμένοι, πιο έντιμοι και πιο αποτελεσματικοί.
   Χαιρετώ
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος26/3/15 8:31 μ.μ.

  Ποιος φοβάται τη ΔιονυσοΣκουφίτσα;

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος26/3/15 9:39 μ.μ.

  Φιλενάδα επέτρεψε μου να κάνω μια πρόβλεψη βασισμένη και εγώ στις δικές μου πηγές με σημαντική πιθανότητα να πέσω έξω.Η εισήγηση δείχνει πως υπάρχει ξεκάθαρη περίπτωση υπεξαίρεσης προς όφελος της λογιστριας και μόνο αφού η ίδια παραδέχτηκε πως υπεξαιρούσε δημόσιο χρήμα προς προσωπικό της όφελος.
  Επισης μπροστά στη Χαροκοπου στη Μήλα και στο δήμαρχο είπε πως ουδέποτε έδωσε αμοιβή η οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογιστικό γραφείο που τη φιλοξενούσε και δεν καταλαβαίνει μάλιστα πως βρέθηκε στο πόρισμα το όνομα του γραφείου,το οποίο καθ´ομολογια της χρησιμοποιούσε για να διευκολύνετε η ίδια στη δουλειά της.
  Προβλέπω λοιπόν οτι εφόσον η ζημιά είναι αρκετά μικρότερη απο το ποσό που αναφέρετε στην εισήγηση και η εν λόγω κυρία εξαπατούσε και την τωρινή διοίκηση το θέμα θα θαφτεί.
  Πάντως η ανάθεση στη συγκεκριμένη λογίστρια των βιβλίων της επιτροπής έγινε μετα απο σχετικό διαγωνισμό,ψάξε σε παρακαλώ αν ήταν μειοδότης η όχι.Υπαρχει και εκεί ενδιαφέρον,οι πληροφορίες μου είναι πως ήταν και με σημαντική απόσταση.Οι προηγούμενες χρήσεις 2011-2013 είναι πεντακάθαρες και ομόφωνα περασμένες απο το ΔΣ,δεν υπάρχει ψεγάδι.
  Το ΘΕΣΠΙ που όλοι περιμένουμε να σκάσει θα τον περιμένουμε για καιρό,ο τελευταίος του πρόεδρος επι Καλαφατελη έχει φροντίσει να παραδώσει μεχρι δεκάρας ισολογισμό όποτε οτι υπάρχει αν υπάρχει αφορά την πρώτη του διοίκηση της οποίας ο τότε επικεφαλής είναι σήμερα με τη εκλεγμένος με το Ζαμανη.Αρα μικρό καλάθι και απο εκεί.Τωρα το μόνο που μας μένει είναι η Εξέλιξη για την οποία θα έχω σύντομα λεπτομέρειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος26/3/15 10:43 μ.μ.

  Φιλότιμη η προσπάθεια να γίνει η λογίστρια -ως αδύνατος κρίκος- εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί το αφεντικό της παράγκας και άλλοι γύρο από αυτόν.
  Αλλά ποιοί ευθύνονται, ποιοι έστησαν το σχέδιο, ποιοι το υλοποίησαν, ποιοι τσέπωσαν τα μπικικίνια, ποιοι πρέπει να τα γυρίσουν πίσω κλπ, κλπ δεν είναι υπόθεση του κάθε ενός αλλά της ανάκρισης που θα επακολουθήσει.
  Και την οποία τρέμετε Γατάκια και ξαμοληθήκατε στην πιάτσα να μαζέψετε το πράγμα, ώστε να σωθεί το μεγάλο αφεντικό. Και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα αφού πάτε να βγάλετε λάδι τους κολλητούς σας και να τα φορτώσετε στη λογίστρια. Μην συνεχίσετε έτσι γιατί το δημόσιο φτύσιμο δεν θα το γλυτώσετε τις επόμενες ημέρες.
  Η βασιλεία σας τέλειωσε και δικαιολογημένος ο πανικός σας, ο οποίος όμως δεν είναι καλός σύμβουλος. Μην το χειροτερεύεται. Για όλους σας υπάρχουν ράμματα για τη γούνα σας.
  Και μην το ξεχάσουμε, όπως έγραψε κάποιος απόψε:
  Φέρτε πίσω τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ τώρα.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος26/3/15 11:34 μ.μ.

  Νέμεσις σε παρακαλώ,μην επιδεικνύεις συνεχώς τα ανώτατα όρια του IQ σου τα οποία ειναι κοντά στο 60 και ασε όσους μπορούν να μιλησουν να το κάνουν.Μπες σε αθλητικά σάιτ και ξεκινά να σχολιάζεις εκεί.Πες για τον ΠΑΟ το Θρύλο και το Δικέφαλο.Αστα τα αλλα,καταστρέφεις όλα τα ποστ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος27/3/15 8:47 π.μ.

  Από πότε επιδεικνύουν τέτοιο θράσος οι εγκαλούμενοι για πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις και δίνουν μαθήματα σε όσους υπηρετούν τη Διαφάνεια; Πρέπει όντως εκεί στην Παράγκα τα λαμόγια να έχουν ταραχτεί πολύ για να εξαπολύσουν τα φερέφωνα.
  Και να δίνουν μαθήματα πως και τι θα σχολιάζουμε σε αυτό εδώ το ελεύθερο βήμα. Η ώρα της λογοδοσίας ήρθε, επιτέλους. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

  ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος27/3/15 9:12 π.μ.

  Λαμόγια, τώρα που πιαστήκατε στη φάκα, προσπαθείτε να τα φορτώσετε όλα στον αδύνατο κρίκο - τη λογίστρια. Όταν θα αρχίσει η ανάκριση και αρχίσει να κελαιδάει το πουλάκι, δεν σας σώζει ούτε ο Μόρνος, ούτε η Λίμνη του Μαραθώνα.
  Αρκετά έφαγε η Παράγκα σας. Φέρτε ίσω τα κλεμμένα, τώρα.

  Το μυστρί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος27/3/15 9:16 π.μ.

  Κρατάτε μικρό καλάθιιιιιιιιιι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος27/3/15 10:01 π.μ.

  Τι προμήθεια έπαιρνε το λογιστικό γραφείο του αδελφού του πρώην στο Κρυονέρι; Η λογίστρια λέει ότι του έδινε το 50%.
  Νταξ, εσείς λαμόγια ξεπεράσατε και τον Κατρούγκαλο με το 12%.
  Τόσο αχόρταγοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος27/3/15 10:03 π.μ.

  Κάποιο τσιράκι μας συμβουλεύει ευγενώς να κρατάμε μικρό καλάθι. Σωστός. Το μεγάλο είναι στην Εξέλιξη, τον Θέσπι, το γήπεδο που βούλιαξε κλπ, κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος27/3/15 10:04 π.μ.

  Δηλαδή κύριε τα 20.000 € που τσέπωσαν τα λαμόγια σε 1 χρόνο είναι μικρό καλάθι; Ξεχάσαμε, εσείς είστε γεννημένοι για μεγάλαααααα ποσά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος27/3/15 10:07 π.μ.

  Και μια ερώτηση για την δημοτική αρχή:άλλο συναίνεση με την αντιπολίτευση και άλλο Συνδιοίκηση (τα καλά του Βορριά με τον Καλαφατέλη ζηλέψατε;). Από πότε αποφασίσατε να παραδώστε αμαχητί την Δροσιά στην Ενωτική Πρωτοβουλία και τη νέα πνοή;
  Τα παραδείγματα τα ξέρετε, να μην σας κουράζουμε.

  Ο φωνόγραφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος27/3/15 11:00 π.μ.

  Η παράγκα σου έχει στήσει επιδέξια μια απίστευτη λαμογιά.
  Το χώρο του εγκλήματος διοικούν δυο επιφανή στελέχη σου ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος. Συυμετέχει επίσης το λογιστικό γραφείο του αδελφού σου. Κι εσύ σφυρίζεις αδιάφορος; Τέτοια αναλγησία κι αναισθησία για την διασπάθιση του δημοτικού χρήματος;
  Οφείλεις να παραιτηθείς τώρα. Γιατί το Παράνομο είναι και Ανήθικο.
  Οι ψηφοφόροι σου έδωσαν το μήνυμα στις τελευταίες εκλογές.
  Οι πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις απαιτούν να κάνεις το μόνο θαρραλέο βήμα, που σου απέμεινε. Ούτως ή άλλως, σε συνοδεύει η χλεύη μας.
  Άξιος ο μισθός κύριε πρώην......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος27/3/15 12:39 μ.μ.

  ΤΑΡΑΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

  Ο ιδιοκτήτης της Βοδεινής, ο Λουκουμάτος και κάποιος μεγαλο-παράγοντας της περιοχής αναφέρονται ονομαστικά σε μένα και τα άλλα μέλη μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας, που λειτούργησε από το 2004 έως το 2011, αφήνοντας υπονοούμενα περί μυστικών κονδυλίων.

  Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την δημοσιοποίηση της ύπαρξης της εταιρείας και της σχέσης μου με αυτήν. Ούτε έχω πρόβλημα να γνωστοποιήσω ότι η εταιρεία, όσο λειτουργούσε, επιχορηγήθηκε μια μοναδική φορά για την υλοποίηση ενός προγράμματος δημόσιου διαλόγου στην περιοχή μας.

  Μάλιστα, τα αποτελέσματα του έργου εκείνου δόθηκαν στους 3 τότε δημάρχους (Βορριά, Νικητόπουλο και Καλαφατέλη) και ακόμα και σήμερα είναι διαθέσιμα στον κάθε ενδιαφερόμενο στο: http://euronet-dialogos.blogspot.gr/

  Επίσης, είναι χρήσιμο να γίνει γνωστό ότι το πρόγραμμα ελέγχθηκε δύο φορές (από το Υπουργείο Εργασίας και από το Υπουργείο Οικονομικών), χωρίς να αμφιισβητηθεί ούτε ένα ευρώ από την ληφθείσα επιχορήγηση.

  Επομένως, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι οι 3 καμπαλέρος αφήνουν αβάσιμα υπονοούμενα, προσπαθώντας (ανοήτως) να ασκήσουν πίεση. Φαίνεται ότι έχουν τρομάξει για τα καλά με τις αποκαλύψεις των οικονομικών σκανδάλων, τόσο αυτών που βγήκαν στον αέρα κι εκείνων που έρχονται. Και καλά κάνουν! Γιατί τα καλύτερα έπονται!

  Λεβέντες, πάρτε το απόφαση! Εγώ δεν μασάω. Εσείς όμως, την έχετε πουλέψει! Αρχίστε λοιπόν να ετοιμάζετε ψυχολογικά τους εαυτούς σας για την "Εβδομάδα των Παθών".
  Άντε γεια!

  Στέφανος Μιχιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/3/15 12:50 μ.μ.

   Εμ βέβαια , ζορίζετε ο Λουκουμάτος γιατί είχε υπογράψει τον οικονομικό απολογισμό της δευτεροβάθμιας βλεπεις... Σκέφτετε το παληκάρι τι θα γίνει όταν πάει εισαγγελέας στο σύλλογο του δημοτικού που ήταν πρόεδροι αυτός κι η κολητή του και αγχώνετε...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/15 1:10 μ.μ.

   Το μακάκα το Λουκουμάτο, τσάντισες λάθος άτομο. Τώρα βρε βλαξ πώς θα καλύψεις τις μαύρες τρύπες που έχει καταγγείλει ότι έχουν τα βιβλία σου; Και πόσους άλλους θα πάρεις στο λαιμό σου που έκαναν ότι τους έλεγες; Αυτό δεν το σκέφτηκες πριν κάνεις τη μακακία σου; Καλά εσύ, τι θα γίνουν όμως οι ταμίες;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/15 4:07 μ.μ.

   Oι άλλοι ήξεραν τι έκαναν και που πήγαιναν.Μη τους λυπάσαι!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/15 6:20 μ.μ.

   ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/15 9:03 π.μ.

   ο Στέφανος μασαει γιατί δεν τα ανεβαζει ολα που στελνονται κατα βούλησην μόνο και εξυπηρέτηση παρεας του (παραιτημένης) . Δεν συμπαθεί την υπάλληλο βλέπεις. Μαζί με όλα τα σκανδαλα ας της δόσουμε μια και αυτηνης Αν δεν μασαγε δεν θα ανεβαζε κουτσομπολια βασισμένα σε εμπάθειες . Θα ασχολιότανε με την πραγματικότητα

   Διαγραφή
  6. Αγαπητέ-ή φίλε-η, όσα κόβονται κόβονται κατά τη δική μου εκτίμηση και μόνο, με βάση τους ίδιους κανόνες που ισχύουν από την αρχή και χωρίς "χάρες" ή "εξυπηρετήσεις".
   Επίσης σου θυμίζω ότι δεν έχω κόψει ποτέ επώνυμο σχόλιο, ενώ όταν βλέπω ότι η ανταλλαγή σχολίων χάνει την πολιτική διάσταση, παρεμβαίνω δημόσια και τα σταματώ. Ήδη προβλέπω ότι στο σχόλιό σου αυτό ίσως υπάρξει απάντηση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σταματήσω τη συζήτηση.

   Δ/Σ

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/15 9:52 π.μ.

   Περί μασήματος και μηρυκασμού.
   Ποτέ ως τώρα στην επαγγελματική και δημόσια δραστηριότητά μου δεν έχω αφήσει τις προσωπικές συμπάθειες να επηρεάσουν την κρίση μου για τρίτους, γεγονός που το έχω πληρώσει ποικιλοτρόπως. Ότι λοιπόν είναι να πω για την συγκεκριμένη περίπτωση το έχω πει και θα το ξαναπώ ονομαστικά εκεί που πρέπει, δηλ. στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής. Κι όποιος έχει ή επιθυμεί να αντικρούσει, μπορεί φυσικά να το κάνει. Αυτά και καλό ΣΚ
   Στέφανος Μιχιώτης

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/15 10:35 π.μ.

   εκεί είσαι για το συμφέρον των παιδιών και των σχολείων όχι για συμπάθειες και αντιπάθειες σου και κανενός άλλου Στρωθείτε στην δουλειά λοιπόν και ασε τα κουτσομπολιά. Σε ειχα για παραπάνω . καλό Σ/Κ

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/3/15 11:14 π.μ.

   Πολύ "βολικό" να θεωρεί κανείς κουτσομπολιά το ξεκαθάρισμα των πραγμάτων και την απάντηση σε υπονοούμενα σχετικά με το πρόσωπό του. Και πολύ αφελές να πατρονάρει με τέτοιου τύπου παραγγελίες.
   ΣΜ

   Διαγραφή
  10. Άλλη μια συζήτηση που θεωρείται λήξασα στα πλαίσια του blog.

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος27/3/15 12:42 μ.μ.

  Της φυλακής τα σίδερα
  είναι για τους λεβέντες
  και τα ψηλά παράθυρα
  είναι για τις κοπέλες

  Ανέβηκα στα σίδερα
  να δω την κοινωνία
  κι ο φύλακας με τράβηξε
  ντουγρού στα πειθαρχεία

  https://www.youtube.com/watch?v=rOAYWPCFmww

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος27/3/15 1:06 μ.μ.

  Έντρομη η Παράγκα στην άκρη της πόλης κινητοποιεί και τις τελευταίες εφεδρείες της, σε έναν προβλέψιμο αλλά άκρως φτηνό δήθεν αντπερισπασμό.
  Κι επειδή τα φερέφωνα της είναι χωμένα μέχρι το λαιμό στις Λαμογιές, που άρχισαν να ξεσκεπάζονται, επιβεβαιώνουν τη λαϊκή σοφία-
  Φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης.
  Γατάκια, η μοίρα σας είναι προδιαγεγραμμένη, όπως και την περίοδο 2011-2014. Τίποτα δεν σας σώζει.

  Το μυστρί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος27/3/15 1:40 μ.μ.

  Επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον,
  υλοποιώντας αυτά που συζητήσατε στη σύσκεψη που συγκαλέσατε υπο τον πρώην για να χαράξετε τη γραμμή άμυνας απέναντι στο καραμπινάτο σκάνδαλο, μην διανοηθείτε νε μπλέξετε σε περιπέτειες -πέραν της λογίστριας- κι άλλους αθώους συνεργάτες σας, προκειμένου να καλύψετε τις δικές σας λαμογιές.
  Έχουν γνώση οι φύλακες......

  Το μυστρί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος27/3/15 2:55 μ.μ.

  Τις μίζες που πήραν ο Λουκουμάτος και τα τσιράκια του από τους επαγγελματίες για την εκπτωτική κάρτα γονέα θα τις αγγίξεις κάποιος Εισαγγελέας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος27/3/15 2:57 μ.μ.

  Ακούγετε ο Δήμαρχος ζητά διαχειριστικό έλεγχο στην Δευτεροβάθμια μόνο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2014.Την ίδια λογίστρια δεν είχε η Δευτεροβάθμια μέχρι τον Μάρτιο του 2015?'Ωρε γλέντια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος27/3/15 6:25 μ.μ.

  Τα δυο αδέρφια προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα στον Γαρεφαλάκη και τη λογίστρια. Δειλοί μέχρι το τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος27/3/15 6:38 μ.μ.

  O Γαρεφαλλάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος και κανένα λαμόγιο της Παράγκας δεν μπορεί να τον μπλέξει στις βρωμοδουλειές του.
  Να καθαρίσει επιτέλους ο τόπος μας από τον Κόπρο του Αυγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος27/3/15 7:09 μ.μ.

  Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι
  και
  Να γυρίσουν τα κλεμμένα στα Ταμεία του Δήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος27/3/15 8:53 μ.μ.

  Ρε λαμόγια τι σχέση έχει η υπάλληλος των σχολικών επιτροπών με τις λοβιτούρες σας πάτε να στέψετε τη προσοχή αλλού, κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα υπομονή έρχονται κι άλλα, ο Ζαμάνης δε μασάει........άλλοι ανήκουν στη φυλή των ΜΑΣΑΕΙ .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος27/3/15 9:58 μ.μ.

  Λαμόγια, η Παράγκα σας άρχισε να ξηλώνεται. Να μαζεύετε σιγά-σιγά τα μπογαλάκια σας. Είμαστε υπερήφανοι Πολίτες και δεν ανεχόμαστε Κλέφτες στο Δήμο μας. Ντροπιάζει και μολύνει η παρουσία σας.
  Αν είχατε στοιχειώδη ευθυξια και αξιοπρέπεια θα έπρεπε να αναλάβετε αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο της πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης την πολιτική ευθύνη και όχι να κρύβεστε, προσπαθώντας να λερώσετε το όνομα και άλλων όπως του Μανώλη Γαρεφαλλάκη.
  Στα τσακιδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος27/3/15 10:55 μ.μ.

  Ο Ζαμάνης μάλλον μασάει ότι του σερβίρουν οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ!!!
  (Βλέπε δημοτική σύμβουλος της δημοτικής αρχής και δικηγόρο της υπαλλήλου των σχολικών επιτροπών που έχει αναλάβει την αγωγή της υπαλλήλου κατά του δήμου επί δημαρχίας Ζαμάνη).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 8:57 π.μ.

   Ανωνυμε 10:55 πληρώνεσε με υπερωρίες για να απαντας κατά της υπαλλήλου!

   Διαγραφή
 62. Ανώνυμος27/3/15 11:09 μ.μ.

  Βρε νούμερα, τι γελοίους αντιπερισπασμούς σχεδιάζετε και μας σερβίρετε;
  Για την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ των αφεντικών σας, γαργάρα.
  Πάντοτε τέτοιοι είσασταν. Τώρα απλά αποκαλύφθηκαν οι παρανομίες σας στα μάτια όλων μας.
  Όξω από ΄δω και γρήγορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος28/3/15 12:34 π.μ.

  Βρε κότες νομίζετε ότι αν τα βάλετε με μία υπάλληλο που μέχρι σήμερα μόνο άριστα μπορούμε να της δώσουμε θα πολεμήσετε τον Ζαμάνη, κάνετε λάθος στο κάτω κάτω δική σας ήτανε και τώρα την δίνετε στεγνά βγάλτε τα παντελόνια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........καλάφι θά πάρεις θέση έχεις........βαρίδια ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 1:09 π.μ.

   ωπα, με το μαλακό. Πολλά καλσόν σκίζονται απόψε και πολλά παντελόνια ανεβοκατεβαίνουν. αμέρικαν μπαρ το καναμε εδώ....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/15 8:55 π.μ.

   Ανωνυμε 1:09 πληρώνεσε με υπερωρίες για να απαντας;

   Διαγραφή
 64. Ανώνυμος28/3/15 12:49 π.μ.

  Δηλαδη αν αποδειχθει πως η ιδια λογιστρια επραττε με την ιδια τακτικη και επι Ζαμανη και "χαθηκε " εστω και ενα ευρω θα διαβασω αντιστοιχα σχολια για τους νυν ή θα διαβασω σχολια του τυπου "οι πρωην εφαγαν περισσοτερα " ; αυτο ακομη δεν το εχω καταλαβει !
  Ασε που μια ανυπογραφη εισηγηση εχει κανει τον καθενα μας εδω μεσα δημοσιο κατηγορο ... δεδομενης λοιπον της κρισιμης καμπης η ανυπαρξια υπογραφης δειχνει ενα πολυ ωραιο πυροτεχνημα , το οποιο σιγουρα θα στρεψει αλλου την προσοχη ! Ας δουμε λοιπον ποιος εισηγειται , που αναρτηθηκε η εισηγηση ωστε να δημοσιοποιηθει , το πορισμα των ελεγχων και μετα καιμε παραγκες . Τωρα μαλλον κυνηγαμε φαντασματα !
  Ο Ξερεις Ποιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ "Ξέρεις Ποιος", όπως ξανάπα, τα στοιχεία της εισήγησης όχι μόνο είναι ατράνταχτα, αλλά και λίγα μπροστά σε όσα προκύψουν τελικά. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ποιος υπογράφει και πού θα αναρτηθεί η εισήγηση. Πρόκειται περί γεγονότος όχι περί αριθμού πρωτοκόλλου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/15 6:23 μ.μ.

   Δεκτο φιλτατη διονυσοσκουφιτσα . Ειναι ακριβως ετσι . Δεν στοχευω στο να αμφισβητησω κανενα γεγονος . Δ2ν καταλαβαινω ομως γιατι το εγγραφο στερειται υπογραφης ! Που ειναι το κακο στο να αναρτηθει και ο υπογραφων ; Να ξερουμε ποιος ειναι αυτος που μας ανοιγει τα ματια και δικαιωνει τις επιλογες μας !

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε,
   Το έγγραφο ήταν (εκείνη τη στιγμή) ανυπόγραφο, γιατί τότε ακόμα έψαχναν μήπως υπήρχαν κι άλλα προβλήματα - και μάλλον πρέπει να υπήρξαν. Δεν είναι όμως δύσκολο να καταλάβει κανείς (από την 3η σελίδα του) ότι το έχει συντάξει το πρόσωπο που εισηγείται τα θέματα στην Επιτροπή.
   Δ/Σ

   ΥΓ. Κι όπως καταλαβαίνεις, έχοντας διασταυρώσει την εγκυρότητά του, δεν περίμενα να πάρει κι αριθμό πρωτοκόλλου για να το βγάλω στον αέρα...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/15 12:55 π.μ.

   Παντως σε παραδεχομαι Δ/Σ πριν ακομη ολοκληρωθει το εγγραφο ησουν εκει και το φωτογραφισες .Πιο μεσα στις εξελιξεις δε γινεται ! Αρα μαλλον μπορεις να το βγαλεις και ολοκληρωμενο ε ; δε θελω να πιστεψω πως υπαρχει σκοπιμοτητα πισω απ ολο αυτο , δεν ειναι του χαρακτηρα σου .
   Αληθεια ποιος εισηγειται στην επιτροπη ;

   Διαγραφή
  5. Μην ανησυχείς. Όλα την ώρα τους.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/3/15 12:30 μ.μ.

   Ολα στην ωρα τους , ναι δεκτο ! Αλλα γιατι δεν ειναι η ωρα να απαντησεις στο ποιος εισηγειται ?
   Δεσμευεσαι να δημοσιοποιησεις και τυχον κομματι που θα αναφερει τις ευθυνες συνολικα, εστω και αν αφορουν και τους νυν? Δεσμευεσαι να αποκαταστησεις τη φημη ονοματων που θιγονται εαν αυτα αποδειχθουν αθωα ? Δεσμευεσαι να δημοσιοποιησεις τα ονοματα αυτων που θα κριθουν ενοχοι ?
   Ειμαι σιγουρος πως τα τελευταια ειναι οντως αυτονοητα . το μονο που δεν ειναι και μενει αναπαντητο ως ωριμο φρουτο σε κλαδι ειναι το ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ .

   Διαγραφή
 65. Ανώνυμος28/3/15 12:53 π.μ.

  Συγνώμη αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά η παραίτηση της κυρίας από την Α/αθμια σχ. ε.,και που η ίδια συμμετείχε παλιά στην Β/αθμια σχ.ε μήπως λέω μήπως έχει να κάνει με τα σκάνδαλα που βγήκαν στην επιφάνεια.......ενοχές ........η να χρυσώσει το χάπι .....γιατί κάποιοι/ες τις σχ.επ.τις έχουν κάνει επάγγελμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 1:03 π.μ.

   αν δεν θέλετε να καρφωνεστε μαντάμ τόσο άσχημα , φροντίστε να μην γράφετε όπως ακριβώς μιλάτε. Όλοι καταλάβαμε και ποια είστε και γιατί τα γράφετε. Άντε και μην ξενυχτάτε τοσο πολύ με τη δουλειά....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/15 8:56 π.μ.

   Ανωνυμε 1:03 πληρώνεσε με υπερωρίες για να απαντας κατά της υπαλλήλου!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/15 9:03 π.μ.

   Καλά ρε φίλε, άλλη δουλειά δεν έχεις στις 9 το πρωι Σαββατου με τέτοια βροχή απο το να μετρας τις "υπερωρίες" όσων την πέφτουν στη δική σου? Χαλάρωσε λιγάκι ή πήγαινε για ψώνια νωρίς ή κάνε καμιά άλλη δουλειά καλύτερα.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/15 10:00 π.μ.

   εσυ εισαι χωρις ωραριο για να απαντας πρωι πρωι σε όσους την πέφτουν στην δική σου . Χαραρωσε λιγάκι μην μας παθεις τίποτα!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/15 10:28 π.μ.

   όταν λέμε ότι μεροληπτείς το λέμε με αποδείξεις (δεν δημοσιευσες οτι γραψαμε πριν) . Η παρεα με καφέ σε χαιρετά .... για να δουν την αντικειμενικότητα σου κι άλλοι ...

   Διαγραφή
  6. Κάπου εδώ αυτή η ψιλοκουβεντούλα μέσω του blog τερματίζεται. Αν θέλετε συνεχίστε μέσω FB

   Διαγραφή
 66. Ανώνυμος28/3/15 9:32 π.μ.

  28/3/15 12:53 π.μ. Kατάλαβες τι είπες τώρα? Η κυρία που αναφέρεις οικονομική διαχείριση δεν είχε ποτέ. Άρα μήπως είχε διαπιστώσει οικονομικές ατασθαλίες τότε και παραιτήθηκε? Μήπως διαπίστωσε οικονομικές ατασθαλίες και τώρα στην Πρωτοβάθμια ? Σε αναμονή λοιπόν να δούμε τι θα πει μόλις την καλέσει ο Εισαγγελέας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 10:06 π.μ.

   τι λες τωρα; ήξερε και δεν μίλαγε δηλαδή; έπαιρνε αμοιβή για την σιωπή της και παρατήθηκε για να μην εχει ανάμιξη;

   Διαγραφή
  2. Ο Γιατρός28/3/15 10:26 π.μ.

   Η μπάλα στη κερκίδα βλέπω. Απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή σε άλλα άτομα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση και να φύγει ο προβολέας απο τη λογίστρια, τον Πρεδρο της Σχολικής και τον ιδιοκτήτη του λογιστικού γραφείου που διαχειριζόταν τα χρήματα εν λευκώ. Γιατί δεν περιμένετε μερικές μέρες μέχρι τη Τετάρτη που είναι πρωταπριλιά ρε σεις;

   Διαγραφή
 67. Ανώνυμος28/3/15 10:31 π.μ.

  Ταραχή στο κρανίο στην παράγκα των Αφών Κρυονερίου και στους παρατρεχάμενους. Πιαστήκατε στα πράσα και θα λογοδοτήσετε και στη Δικαιοσύνη.
  Να επισρέψετε αμέσως τα υπεξαιρεθέντα και αφήστε τα υπόλοιπα, γιατί έρχονται τα καλύτερα και δεν σας ξεπλένει τίποτα. Μολύνει η παρουσία σας το δήμο και την πόλη. Αιώνιο το στίγμα σας.
  Παραιτηθείτε τώρα και Έξω από δω απατεώνες του κερατά.
  Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 10:36 π.μ.

   Τα όσα έχουν γίνει γνωστά ωχριούν μπροστά σε όσα ήταν γνωστά ότι παίζονταν στο Θέσπη και διαπιστώνονται τώρα. Υπομονή!

   Διαγραφή
 68. Ανώνυμος28/3/15 10:33 π.μ.

  Προς φίλους και "φίλους",
  Επειδή κάποιοι κύκλοι έχουν ήδη εξάγει τα συμπεράσματά τους σχετικά με την ανάμιξη μου σε "σκάνδαλο", αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω κάποιες εξηγήσεις,στους φίλους μου τουλάχιστον και συνεργάτες, παρ όλο που κάποιοι με συμβουλεύουν να μην ασχοληθώ.
  Η γνωριμία μας με την συγκεκριμένη κυρία έγινε μέσω κοινού γνωστού που σε μία συνάντηση με γνώρισε με τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος με παρακάλεσε να τη βοηθήσω να απασχοληθεί στο επάγγελμά της.
  Με την φέρουσα τις κατηγορίες πράγματι έγινε μια προσπάθεια να συνεργαστούμε σε επίπεδο ελεύθερης εξωτερικής συνεργασίας για πολύ μικρό διάστημα κατά το οποίο δεν μπόρεσα να διαβλέψω το κακό που μπορούσε να προκαλέσει σε ένα κύκλο ανθρώπων που την εμπιστεύθηκαν .
  Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα ρόλο και καμία ανάμιξη στα έργα και τις ημέρες της στην Β' βάθμια Σχολική Επιτροπή .
  Τέλος με το παρόν θα ήθελα να ξεκαθαρίσει δημόσια, αν η αναφορά της στην εισήγηση που δημοσιοποιήθηκε , ειδικά στο σημείο που αφορά στο πρόσωπο μου (περί αμοιβής μου) είναι πραγματική.
  Οι φίλοι οι συνεργάτες καθώς και οι πελάτες του Γραφείου μου, γνωρίζουν πολύ καλά το χαρακτήρα και το ήθος μου.
  Δεν θα επιτρέψω λοιπόν σε κανένα, να σπιλώσει το όνομά μου εξυπηρετώντας μικροπολιτικές η άλλες σκοπιμότητες οι οποίες ουδόλως με αφορούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 11:20 π.μ.

   Μια υπογραφή δεν θα έβλαπτε για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

   Διαγραφή
 69. Ανώνυμος28/3/15 11:04 π.μ.

  Ένοχος ένοχον ου ποιεί, κύριε εκ των Αφών....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος28/3/15 11:05 π.μ.

  Αυτά κύριε εκ των Αφών να τα αποδείξετε στη Δικαιοσύνη, που θα παραπεμφθεί η υπόθεση. Και ο Άκης για σκευωρία εξακολουθεί να μιλάει.....

  Ο Γιατρός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ανώνυμος28/3/15 11:16 π.μ.

  Φιλότιμη η προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του ο εκ των Αφών του Κρυονερίου, αφού στο λογιστικό γραφείο του φυλάσσονταν τα βιβλία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο δήμαρχος ήταν ο αδελφός του. Και, ω του θαύματος, μόλις ανέλαβε ο Ζαμάνης τα βιβλία γύρισαν στην έδρα της Επιτροπής.
  Δεν μας λέει όμως ποιός έβαλε την λογίστρια (που γνώρισε από τον μπαμπά της, ο οποίος τον παρακάλεσε κλπ, κλπ) στην Σχολική Επιτροπή; Ο Παλιγγίνης; Ο Γαρεφαλλάκης; Ποιος;
  Αλλά αυτά θα απαντηθούν από την ανάκριση της Δικαιοσύνης
  και τότε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (ή την Παράγκα του). Γκέγκε, κύριε, δεν τρώμε σανό...

  Το μυστρί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος28/3/15 11:27 π.μ.

  Η ανθρωποφαγία που σας διακατέχει δε σας επιτρέπει να δείτε πέρα απο τη μύτη σας.Η κυρία που έτρωγε δημοτικό χρήμα εξαπατώντας τον Παλιγγινη επι μακρων και συνέχισε την ίδια τακτική μεχρι και το Φεβρουάριο του 2015 πιάστηκε στη φάκα.Εχει ήδη ομολογήσει την απάτη της αλλα και γιατί αρχικά ενέπλεξε ψευδώς τον αδερφό του Καλαφι,έχει ήδη δεσμευτεί πως θα επιστρέψει το χρήμα που υπεξαίρεσε μέσα στην εβδομάδα.Σταματιστε λοιπόν τις αηδίες και περιμένετε.Οσο για τα βαρίδια έχουν ονοματεπώνυμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ο Γιατρός28/3/15 11:42 π.μ.

  Ω, τι βολική λύση αλήθεια!!!!
  Πώς και δεν την είχαμε σκεφτεί νωρίτερα; Ούτε γάτα ούτε ζημιά......
  Τώρα λοιπόν που όλα "τακτοποιούνται" έτσι, μπορούμε να γίνουμε ξανά μια "αγαπημένη οικογένεια", εεεε;;;;;;

  Για πόσο μακάκες μας περνάτε ρε όρνια;
  Αν η λογίστρια τα σούφρωνε επί ένα χρόνο γιατί τα είχε ανάγκη, τότε πώς τα επιστρέφει όλα μέσα σε μια βδομάδα;;;; Μήπως γιατί "κάποιοι" την δάνεισαν τόσο εξυπηρετικά στη δύσκολη στιγμή της ;

  Και γιατί να δεχτούμε ότι οι δηλώσεις της λογίστριας είναι αλά καρτ αληθινές; Δηλαδή λέει αλήθεια ότι μόνη της τα πήρε, αλλά λέει ψέματα ότι ο λογιστής - αφεντικό της έπαιρνε τη μισή αμοιβή;;;;

  Και γιατί πιέζετε τόσο πολύ τον Γαρεφαλάκη να ομολογήσει πράγματα που δεν έκανε; Μήπως για να ταιριάξει στο σενάριο που πάτε να πλασάρετε;

  Μαύρο φίδι που σας έφαγε ρεμάλια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος28/3/15 11:42 π.μ.

  Τούβλο, 11:27, μάθε πρώτα ορθογραφία και σύνταξη και μετά να παρεμβαίνεις δημόσια για να σώσεις τα αφεντικά σου.
  Το λόγο τώρα έχει Η Δικαιοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 2:43 μ.μ.

   Ελα να μου μάθεις ορθογραφία χομο σαπιενς άμα θέλεις.

   Διαγραφή
 75. Ανώνυμος28/3/15 11:45 π.μ.

  Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι εμπλεκόμενοι να στρέφουν σε άλλα πρόσωπα τη συζήτηση για να χάνεται το νόημα της.
  Διαφάνεια Εδώ και Τώρα στη Διαχείριση των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας και στην Εξέλιξη Α.Ε.
  Δήμαρχε πράξε τα δέοντα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Η Δικαιοσύνη να διερευνήσει το σκάνδαλο στο Διόνυσο
  Έκπληκτη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτονται από το σκάνδαλο, που ξέσπασε στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Διονύσου. Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στα βιβλία της Επιτροπής προκειμένου να κλείσει ο Απολογισμός της για το 2014, ανέδειξε σημεία και τέρατα. Κατ΄ εξακολούθηση πλαστογραφία και υπεξαίρεση χρημάτων του Δήμου.

  Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου πολλά είναι τα ερωτήματα, που αναδεικνύονται και ζητούν να ριχτεί άπλετο φως στη δύσοσμη αυτή υπόθεση και στο κύκλωμα που βρίσκεται από πίσω:

  Ποιοι είναι οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές της κατ΄ εξακολούθηση πλαστογραφίας;
  Ποια είναι τα εκτελεστικά όργανα;
  Ποιες πειθαρχικές, ποινικές και πολιτικές ευθύνες προκύπτουν και για ποιους;
  Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν;
  Πως θα γυρίσουν στα δημοτικά ταμεία τα κλεμμένα;

  Ο Δήμος Διονύσου οφείλει να παραπέμψει άμεσα το σκάνδαλο στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι, να μην μείνει καμιά σκιά και να αποτελέσει η υπόθεση αυτή ευκαιρία να καθαρίσει ο Κόπρος του Αυγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος28/3/15 1:54 μ.μ.

  Τόσο αναίσθητη είναι η ηγεσία της πρώην δημοτικής αρχής; Κανείς τους δεν φοράει παντελόνια; Τρέχουν άρον-άρον να σώσουν το τομάρι τους, αρκεί να σωθούν οι ίδιοι σαν τα ποντίκια στο πλοίο που βουλιάζει;
  Αυτή, φίλοι, ήταν η Ενωτική Πρωτοβουλία. Κι ευτυχείς εμείς που την εγκαταλείψαμε έγκαιρα, άλλοι από το 2011 κι άλλοι το 2012.

  Ο πρώην

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Ανώνυμος28/3/15 2:58 μ.μ.

  Απατεώνες με αγορές οικοπέδων με ψεύτικους τίτλους, απατεώνες ανακατεμένοι σε σχολικές επιτροπές και γραφεία ξεπλήματος χρήματος και μάλιστα συγγενείς, απατεώνες νυν και πρώην, αηδία για πολλούς που είναι στα δημοτικά. Αν είναι αλήθειαεκουμπιστείτε όλοι σας. ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. (Αναδημοσίευση από την Οδό Διονύσου)

  Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, διαβόλοι και τριβόλοι

  Η ιστορία είναι τώρα πια λίγο πολύ γνωστή: Ο διαχειριστικός έλεγχος στη Σχολική Επιτροπή Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης για το 2014 έδειξε περίεργες διπλοεγγραφές, παραποιημένα ποσά, κενά και πλαστογραφίες, με σαφείς ενδείξεις υπεξαίρεσης δημοτικού χρήματος, ενώ η εισηγητική έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας ονομαστικά δείχνει ως υπαίτιους συγκεκριμένα πρόσωπα, δημοτικούς συμβούλους πρώην Προέδρους Νομικών Προσώπων, υπαλλήλους αλλά και άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του τέως Δημάρχου. Την υπόθεση αποκάλυψε ανήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου το τοπικό blog (θου Κύριε…) Διονυσοσκουφίτσα.

  Από τη στιγμή εκείνη έχει εξαπολυθεί κυνήγι μαγισσών, κυρίως μέσα από τη Διονυσοκουφίτσα, με κατακλείδα το αίτημα της διαφάνειας και της τιμωρίας των θεωρούμενων ως υπεύθυνων.

  Πιο σωστά δεν γίνεται.

  Όπως σωστό θα ήταν σήμερα, έξι ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, να έχει λάβει γνώση για τις σχετικές καταγγελίες επισήμως το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής- για την ακρίβεια, με την ανακάλυψη της πρώτης παρατυπίας που διαπιστώθηκε, θα έπρεπε να έχει αποφασιστεί η ανάθεση της έρευνας σε ορκωτό λογιστή. Τέτοια ενημέρωση όμως- πόσω μάλλον ανάθεση- μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

  Σωστό θα ήταν επίσης η Διοίκηση του Δήμου να έχει δώσει επισήμως στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία, με σαφές χρονοδιάγραμμα παραπομπής τους στη Δικαιοσύνη, ώστε να μη μεταβάλλεται μέρα με τη μέρα ο Δήμος Διονύσου σε έκτακτο λαϊκό Δικαστήριο- κι όποιον πάρει η μπάλα. Άλλωστε η σημαία με την οποία κινήθηκε και κινείται αυτή η Δημοτική Αρχή είναι η σημαία τής σε βάθος κάθαρσης και της διαφάνειας. Από και προς τους πολίτες.

  Αυτοί οι πολίτες έχουν το δικαίωμα- και η Διοίκηση του Δήμου την υποχρέωση- να μάθουν με τον πλέον επίσημο τρόπο αν και κατά πόσο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ενέχεται σε οικονομικό σκάνδαλο και αν και πότε και με ποια διαδικασία οι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

  Αντί όμως των προβλεπόμενων διαδικασιών και ελέγχων από τους αρμόδιους μηχανισμούς (και υπάρχει πλήθος τέτοιων, από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση μέχρι τον Εισαγγελέα) κυνηγούμε όλοι μαζί, δίκην Ιεράς Εξέτασης και αυτόκλητων τιμητών, διαβόλους και τριβόλους.

  (Αν καλμάρουν λίγο τα πνεύματα, μπορεί η αλήθεια να μη μας διαφύγει (και) αυτή τη φορά - Δ/Σ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/3/15 3:49 μ.μ.

   φιλε μου ο κοσμος σημερα μιλαει για σκανδαλο που κανανε τα ονοματα που ειπες....πρεπει νομιζω να πουμε οτι αν εγινε κατι σαφεστατα δεν εγινε απο αυτους αλλα απο τους διαχειριστες.....εγω πχ σου δινω το χαρτι για αυτα που σου πουλαω τωρα τι το εκανες εσυ γιατι εγω να φταιω;;;;;τι φταιει η εταιρια...

   Διαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς αγαπητέ φίλε.
   Αν δηλαδή μπερδεύεις τους προμηθευτές (που προφανώς είναι αμέτοχοι) με τους διαχειριστές (που όμως είναι οι κατά νόμο και σύμβαση υπεύθυνοι και αναφερόμενοι στην εισήγηση - πόρισμα). Αν δηλαδή δεν είναι αυτοί ποιος το έκανε; Ο Χατζηπετρής;
   Το ζήτημα είναι να μάθουμε τι έγινε ακριβώς (και όχι "κουκουλοειδώς") ώστε να φροντίσουμε και να υπάρξει τιμωρία και μελλοντικά να μην ξαναγίνει - ούτε στη δευτεροβάμια ούτε αλλού. Απλά πράγματα.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 80. Ανώνυμος28/3/15 3:12 μ.μ.

  Επιτέλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος28/3/15 3:13 μ.μ.

  Πήγα το πρωί να αγοράσω κάτι από ένα κατάστημα με αυτοκόλλητο της κάρτας γονέων.
  Η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι οι σύλλογοι θα παίρνουν ποσοστά επί των πωλήσεων.
  Είναι αλήθεια;
  Τα χρήματα θα τα παίρνουν όλοι οι σύλλογοι;
  Τι συμβαίνει πραγματικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος-η σ' αυτά που γράφεις αγαπητέ-ή.
   Σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι;

   Διαγραφή
 82. Ανώνυμος28/3/15 3:36 μ.μ.

  Λουκουμάτος, παντού, μέχρι νάρθρι η σειρά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Ανώνυμος28/3/15 6:29 μ.μ.

  Να διαλυθούν όλες οι Παράγκες στο Διόνυσο. Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία. Γιατί εκτός από αυτήν που είναι πίσω από το σκάνδαλο πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης - των Αφών εκ Κρυονερίου - υπάρχει και η άλλη που λυμαίνεται επίσης χρόνια τώρα την περιοχή - Λουκουμάτος & Σία.
  Έξω τα λαμόγια από τον Διόνυσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος28/3/15 6:34 μ.μ.

  Αυτά όλα τα Λαμόγια δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας και αξιοπρέπειας; Πάντα έτσι ήσαν- Ολίγιστοι, Μπλοφαδόροι, Καταπατητές, Ταξιτζήδες, Περιπτεράδες. Τώρα, μετεξελίχθηκαν σε Πλαστογράφους, Καταχραστές.
  Η Δικαιοσύνη να αποδώσει τις πολλαπλές ευθύνες.
  Το απόστημα της Παράγκας να σπάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος28/3/15 6:35 μ.μ.

  Το έγγραφο από τη Σχολική Επιτροπή είναι υπογεγραμμένο και πρωτοκολλημένο και απευθύνεται στο δήμαρχο εκθέτοντας τα ευρήματα. Και περιλαμβάνει ΟΛΑ τα στοιχεία που δημοσίευσε... κατόπιν διαρροής η δ/σ.
  Ο δήμαρχος απάντησε στη Σχολική Επιτροπή, με έγγραφο υπογεγραμμένο και πρωτοκολλημένο, και περιγράφει τα επόμενα βήματα, τα οποία προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Μέχρι εδώ καλά.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013, 2012, 2011 ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
  Και αυτό ακριβώς θα γίνει. Άργησε ο Ζαμάνης αλλά ο δρόμος δεν έχει γυρισμό.
  Όσο για τα καραγκιοζιλίκια που ακούω και διαβάζω στις αναρτήσεις της δ/σ, αυτά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. Τώρα είναι η ώρα του Ανακριτή και του Εισαγγελέα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ, με τον όρο "καραγκιοζιλίκια" αναφέρεσαι σε κάποια σχόλια ή στις ίδιες τις αναρτήσεις μου;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/15 11:50 μ.μ.

   Αναφέρομαι στις προσπάθειες των απελπισμένων που βλέπουν τον λογαριασμό να έρχεται μετά το μεγάλο φαγοπότι... Είναι η ώρα της κρίσης.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/15 10:44 π.μ.

   Από ποιον υπογράφτηκε ? Εγινε σύγκληση του ΔΣ ή δεν θεώρησαν απαραίτητο να το ενημερώσουν ? Πήραν κάποια απόφαση? Δηλαδή όποιος βρεί κάτι πάει κατ ευθείαν στο Δήμαρχο? Τότε ας καταργήσουμε τα ΔΣ-βιτρίνα κι ας βάλουμε ένα΄τοποτηρητή ελέω δημάρχου Ενημέρωσαν επισήμως τους εμπλεκόμενους? Το ότι δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των προμηθευτών και τους αποδόθηκαν μέσω σχολίων έμμεση σχέση με πρώην και νυν τοπικούς άρχοντες το θεωρείτε σωστή διαδικασία? Το ότι στήθηκαν λαικά δικαστήρια και σπιλώνουν υπολήψεις δεν ενοχλεί κανέναν? το ότι ΜΙΑ Πρόεδρος κι ένα Μελος τα έχουμε αναγάγει σε φοροτεχνικούς και Εισαγγελείς και παίρνουμε το πόρισμα τους ως έγκυρο είναι σωστή διαδικασία? Το θέμα είναι η διαφάνεια και η κάθαρση ή χαθήκαμε στη δίνη ενος πολιτικού ρεβανσισμου αδιαφορώντας για όλα τ'άλλα? Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγκληματική για μένα ενέργεια και πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους Αλλά ΠΩΣ? απο ΠΟΙΟΥΣ ? και μέσα από ΠΟΙΕΣ νόμιμες διαδικασίες ?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/15 1:53 π.μ.

   Μάλιστα. Στη διαδικασία σύνταξης του απολογισμού η Πρόεδρος διαπίστωσε πράξεις και παραλείψεις και γκρίζες περιοχές και ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ τέλεσης παρατυπιών/παρανομιών. Κι επειδή ΔΕΝ είναι ανακριτής ή εισαγγελέας ή ορκωτός λογιστής ή απλός λογιστής, θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τον Δήμαρχο και να λάβει οδηγίες για το τι ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ. Τι δεν καταλαβαίνεις ΑΘΩΕ σχολιαστή????

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/15 8:21 π.μ.

   Πολύ σωστά τα λέτε ,Κυρία μου έλαβε οδηγίες , δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ, προφανώς γνωρίζετε περισσότερα, από εκέι όμως και μέχρι τώρα έτρεξε πολύ νερό στο μύλο αυτής της δύσοσμης περίπτωσης Επί της ουσίας όμως δεν αρνείσθε αυτά που επισήμανα αντιθέτως τα ενισχύετε αφου μπήκατε κι εσείς στο τρυπάκι εν είδει Εισαγγελέως να μιλάτε για Αθώους και Ενοχους ακόμα και σε επίπεδο σχολιαστών

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/15 9:30 π.μ.

   Η Σχολική Επιτροπή δεν έχει έχει υπογράψει κανένα έγγραφο, και κανένα έγγραφο δεν έστειλε στον Δήμαρχο Εάν έχει συμβεί αυτό που λέτε, είναι έγγραφο που έχει υπογράψει και αποστείλει η Πρόεδρος

   Διαγραφή
  7. Παρακολουθώ διαφορες (χαριτωμένες) ακροβασίες κι αναρωτιέμαι εάν πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά τα ερωτήματα περί διαδικασιών, συναρμοδίων προσώπων, πρωτοκόλλων κλπ, μπορούν να σκιάσουν το ίδιο το γεγονός που παραδέχθηκε η λογίστρια.

   Ότι δηλαδή προέβη σ' αυτές τις ("δημιουργικές") εγγραφές για να καλύψει κάποια "κενά" - χρημάτων προφανώς.

   Φαντάζομαι πως όχι.

   Γι αυτό λοιπόν αγαπητοί και αγαπητές, μη κουράζεστε αδίκως ως επίδοξοι-ες Κλουζώ. Γιατί στο κάτω κάτω έρχονται κι άλλα, απείρως πιο ενδιαφέροντα!

   Αφιερώστε λοιπόν την ενεργητικότητα και την αποφασιστικότητά σας στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στην δημιουργία συνειδήσεων και μηχανισμών που αρχικά θα περιορίσουν τέτοια φαινόμενα και στη συνέχεια δεν θα επιτρέψουν να ξαναϋπάρξουν.

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/15 11:38 π.μ.

   η δυσοσμία είναι γεγονός, οι υπεύθυνοι και οι Συνεργοι επίσης το θέμα είναι να μην μείνει η υπόθεση σε επίπεδο πυροτεχνήματος και πολιτικών αντεγκλήσεων και λάσπης στον ανεμιστήρα Οι διαδικασίες είναι διασφάλιση της πορείας και της κάθαρσης και δεν μπορεί να είναι θέμα ΕΝΟΣ αλλά Συνόλου ώστε να μην υπάρχει καμιά περίπτωση συμψηφισμού και οπισθοδρόμησης Αλλωστε όπως πολύ σωστά τονίζεις πρέπει να δημιουργήσουμε συνειδήσεις και μηχανισμούς ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα Οι μηχανισμοί είναι οι διαφανείς και συλλογικές διαδικασίες ΕΣΥ τουλάχιστον Δ/Σ το γνωρίζεις καλύτερα ως υπέρμαχος της διαφάνειας και της συλλογικότητας εάν κρίνω από τα κείμενα σου Ας μην κοιτάμε το δένδρο ας δούμε το Δάσος και πως θα του εξασφαλίσουμε υγιή επιβίωση

   Διαγραφή
  9. Έτσι ακριβώς!
   Δ/Σ

   (Υ.Γ. Παρ' όλα αυτά, αυτό με τις διαρκείς αναφορές στην "υγεία" πρέπει να το προσέξουμε λίγο...)

   Διαγραφή
 86. Ανώνυμος28/3/15 6:44 μ.μ.

  Ωραίο το πάρτυ με τις εκπτωτικές κάρτες. Να το κάνουμε κι εμείς ρε φίλε να βγάλουμε κανα ευρώπουλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Ένα γενικό σχόλιο επί των σχολίων.

  Πολλές φορές τα σχόλια υπερβάλλουν. Αλλά από την άλλη αποτυπώνουν ένα κλίμα και μια ψυχολογία που υπάρχει.
  Αν αυτό είναι φτιαχτό, τα σχόλια δεν έχουν απήχηση. Αλλά αν πατούν κάπου, τότε - παρά την οξύτητά τους - μας πληροφορούν για σοβαρές καταστάσεις, που επί χρόνια δεν τις ακουμπάγαμε. Εξ ου και η οξύτητά τους.
  Κατά τη γνώμη μου αυτό συμβαίνει και τώρα.
  Μετά από δεκαετίες κουκουλωμάτων σκανδάλων και άσκησης της εξουσίας από τις Παράγκες, για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα να σπάσει το απόστημα.

  Σας θυμίζω την περίπτωση του "κου Τάκη", γνωστή επί χρόνια, αλλά που όλοι σφύριζαν αδιάφορα. Μήπως γιατί τα θύματά του ήταν μετανάστες;
  Σας θυμίζω την περίπτωση του ασφαλτοστρωμένου δρόμου μέσα στο δάσος του Κρυονερίου, που ακόμα εκκρεμεί το πρόστιμο, αν δεν τον ξηλώσει ο Δήμος.
  Την υπόθεση του ΤΥΠΕΤ Διονύσου.
  Την παράνομη (και ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ) πληρωμή των απολυμένων, μόνο και μόνο γιατί ήταν της "παιδιά δικά μας"
  Τις προσλήψεις κι άλλων "δικών μας παιδιών" στην Εξέλιξη.
  Τις διαγραφές χρεών στους κολλητούς
  Και άλλα πολλά, ων ουκ έστι αριθμός.

  Το ζήτημα ήταν να ανοίξει μια υπόθεση - κι άνοιξε.
  Όταν τελειώσουμε - κι είμαστε σώοι και υγιείς - τότε τα πράγματα ίσως να μας φαινονται αλλιώς.
  Πάει να πει ότι θα χουμε κάνει καλά τη δουλειά μας.
  και τότε οι (καινούριοι) δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούν να κάνουν σωστότερα τη δουλειά τους - και μεις τη δική μας.

  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Ανώνυμος28/3/15 10:19 μ.μ.

  Για να μπορέσει να υπάρξει πραγματικός έλεγχος στην οικονομική διαχείριση των σχολικών επιτροπών η έρευνα θα πρέπει να ξεκινήσει από τις συγχωνευμένες σχολικές επιτροπές.Πως να ξέρουμε το ακριβές ποσό που διαχειρίστηκαν οι οικονομικοί υπόλογοι των νέων σχολικών επιτροπών αν δεν ξέρουμε τι ακριβώς παρέλαβαν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Αμαντέους29/3/15 9:09 π.μ.

  Η "ανεξαρτησία" μερικών φυλλάδων φαίνεται καθαρά από τη γαργάρα που τόσες μέρες έχουν κάνει με αυτό το θέμα.

  Λες και δεν πήρε καθόλου είδηση τι έχει γίνει η κουτσομπόλα στο κεντρί. Ασχολείται με το "Αιωνόβιο Δάσος του Διονύσου που δεν οικοδομείται" … Μπράβο ρε Λουκουμάτε, πιο καθαρά δεν θα μπορούσες να δείξεις τη διαπλοκή σου !!!

  Αμ ο άλλος ο e-dionysos που έχει εξαντλήσει όλα τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα, δεν έχει τώρα να δώσει καμιά συμβουλή στο Ζαμάνη για το τι να κάνει;

  Αντε παιδιά και σ ανώτερα !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/3/15 12:35 μ.μ.

   Η σωστη δημοσιογραφια θιγει καταστασεις κατοπιν ολοκληρωμενης ευρευνας. Αυτο ο κυριος Πετροπουλος το εχει αποδειξει . Το θεμα μαλλον εχει προχωρησει και δε νομιζω πως ειναι στιγμη για αρθρα - φωτοβολιδες ! Αυτο εγινε στο πλαισιο των εορτασμων της επετειου . Ισως βεβαια αυτα ειναι που βολευουν την διοικηση αλλα δε γινονται συνεχεια , θα εκτεθουμε κι αλλο !

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/15 1:51 μ.μ.

   ΕΧΣ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΕΠ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΧ ΡΙΞ ΠΟΥΛΕΣ ΒΡΟΥΧΕΣ ΚΙ ΕΧ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΣΠΣ ΚΙ ΘΑ ΛΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΚΙ ΩΣ ΓΝΟΥΣΤΟΝ ΑΜΑ ΕΧΣ ΒΡΟΥΜΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣ ΔΕΝ ΣΥ ΒΑΖΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ. ΕΙΣ ΜΟΥΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ. ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΛΑΝΕ ΤΙΣ ΦΟΥΤΟΥΒΛΙΔΕΣ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/15 3:28 μ.μ.

   Δυσκολευομαι λιγο να καταλαβω τη γραφη σου μα περισσοτερο δυσκολευομαι να κατανοησω το υφος σου!

   Διαγραφή
 90. Ανώνυμος29/3/15 11:41 π.μ.

  Όπως και τα κεντρικά ΜΜΕ, έτσι και τα τοπικά, όργανα τοπικής διαπλοκής. Και μάλιστα απροκάλυπτης. Στην υγειά των κορόϊδων διαχρονικά. Το φαινόμενο γνωστό από παλιά. Ο βίος και η πολιτεία τους διάτρητος.
  Αλλά ποιος τους δίνει πια σημασία.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Ανώνυμος29/3/15 5:28 μ.μ.

  Σωστή δημοσιογραφία, λέει.
  Σούζα τ΄ αλογάκι χι χα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Ανώνυμος29/3/15 8:29 μ.μ.

  5:28 το σχολιο σου να υποθεσω συμπεριλαμβανει και τη διονυσοσκουφιτσα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Ανώνυμος29/3/15 8:35 μ.μ.

  Σωστή και ανεξάρτητη δημοσιογραφία;
  Νταξ τώρα, το τερματίσατε.
  Κι αφού σκίσατε όλα τα καλσόν από την INDER, τώρα θα λερώσετε και τα λουστρίνια στις λάσπες.
  Βρε Δήμαρχε, δεν άκουσες τις συμβουλές τους, για το καλό σου λέει.
  Και τους έκοψες τα μπικικίνια από τα δημοτικά ταμεία, με αποτέλεσμα να έχουμε σπασμούς από το στερητικό σύνδρομο.
  Σε λίγο θα βγουν ζητιανιά στους δρόμους, δεν τους λυπάσαι;

  Κοκκινοσκουφίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Ανώνυμος29/3/15 10:10 μ.μ.

  Μερικοί (8:29) εξακολουθείτε, βλέπω, να λυσσάτε με την Διονυσοσκουφίτσα.
  Μάθατε ότι δαγκώνει και πλακώσατε;

  Ο φωνόγραφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Ανώνυμος29/3/15 10:27 μ.μ.

  Μια έμμεση αναφορά της Βοδεινής στο σκάνδαλο, που συγκλονίζει την κοινωνία μας: Ρακιντζής: Η κακοδιοίκηση στους ΟΤΑ οδηγεί στη διαφθορά.
  Σώπα, βρε μεγάλε, τώρα το ανακάλυψες;
  Όταν εισέπραττες τα δεκάδες χιλιάδες δημοτικά λεφτά για να διαφημίζεις με το αζημίωτο τον Καλαφατέλή, ήταν καλά;

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ανώνυμος29/3/15 10:34 μ.μ.

  Τι πίνετε εκεί στα τοπικά ΜΜΕ κι εμάς δεν μας δίνετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Ανώνυμος29/3/15 11:50 μ.μ.

  Το ανεξαρτητη ποιος και ποτε το ανεφερε Κοκκινοσκουφιτσα ; μαλλον κατι ξερεις για αρθρα που εχουν γραφτει υπερ των νυν και πως εχουν προκυψει γι αυτο βαζεις στο παιχνιδι και τη λεξη ανεξαρτητη ...
  Η δημοσιογραφια ειναι τοσο ανεξαρτητη οσο ανεξαρτητο θα ηταν το να γραψω κατι εγω για εμενα ! Και ο νοων νοειτω !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Ανώνυμος30/3/15 2:45 π.μ.

  Ο περιφερόμενος θίασος - Μπουλουκ Ασκέρ
  Σύγχρονο Θέατρο Διονύσου
  παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου
  το θεατρικό έργο του Γιάννη Καλαμπουρέλη
  Τα Συνεταιράκια 2011-2014

  Πρωταγωνιστούν
  ο Ολίγιστος, ο Μπλοφαδόρος, ο Καταπατητής, ο Ταξιτζής,
  η Μεγαλειοτάτη, ο Περιπτεράς, ο Εραστής, ο Χαχαχούχας
  και η Κυρία επί των Τιμών

  Σκηνοθετεί ο Καταχραστής,
  Σκηνικά ο Πλαστογράφος,
  Μουσική υπόκρουση τα Λαμόγια

  Παραστάσεις καθημερινά 7-9,
  λαϊκές απογευματινές κάθε Κυριακή 6-8
  Εισιτήρια προπωλούνται στην Παράγκα
  και στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Ανώνυμος30/3/15 12:36 μ.μ.

  29/3/15 10:27 μ.μ.΄
  Μην ανησυχείς ακόμα εισπράττει η Βοδεινή. Υπάρχουν και τώρα καλόπαιδα για να την συνδράμουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Ανώνυμος30/3/15 10:34 μ.μ.

  Πλήρης η ενημέρωση για τις θεατρικές παραστάσεις του έργου Τα συνεταιράκια 2011-2014 του συγγραφέα Γιάννη Καλαμπουρέλη.
  Λείπει όμως κάποιο τηλέφωνο για να κάνουμε κράτηση θέσεων, μιας και προβλέπεται μεγάλη επιτυχία.
  Επίσης, θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι οι παραστάσεις για όσους δεν προλάβουμε τώρα;

  Ο θεατρόφιλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις ένα επίδομα στην αδελφή σου που ξέρει να κάνει μαθήματα σε παιδάκια , αλλά χωρίς να φαίνεται ότι πληρώνεται;

  1) βάζεις τον σύλλογο που προεδρεύεις και διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια μαθήματα

  2) βαφτίζεις την αδελφή σου "εθελόντρια"

  3) αναθέτεις στην "εθελόντρια" να κάνει τα μαθήματα που ξέρει

  4) βαφτίζεις την αμοιβή της σαν "δώρο", μια που οι εθελοντές δεν αμείβονται...

  5) όλα είναι "μαύρα" για να μην χάσει η "εθελόντρια" το επίδομα ανεργίας

  6) και μετά την βγάζεις δημοτικό σύμβουλο και πληρώνεται επισήμως.

  Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/3/15 5:35 μ.μ.

   Τώρα εξηγείται η νευρικότητα. ....της περιβλεπτης.

   Διαγραφή
 102. Ανώνυμος31/3/15 1:21 π.μ.

  Άρα, εδώ δεν είναι μόνον η υπόθεση της Παράγκας που δρούσε στη Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε άλλες δομές του δήμου.
  Μιλάμε και για τα περιφερειακά Λαμόγια, όπως εκείνα της Άνοιξης, που χρόνια τώρα λυμαίνονται ασύδοτα τον Διόνυσο, καλυμμένα πάντα από έννοιες όπως "Εθελοντική Δράση" κλπ, κλπ. Και τα οποία διαφημίζουν όχι με το αζημίωτο την Παράγκα τους από τα κατ΄ εξοχήν διαπλεκόμενα τοπικά δήθεν ΜΜΕ.
  Για όλα όμως υπάρχει ένα τέλος. Και οι όμορφες λαμογιές, όμορφα ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Ανώνυμος31/3/15 1:24 π.μ.

  Καλύτερα πάντως να σου βγει το όνομα, παρά το μάτι.
  Αν είχαν την ελάχιστη ευθυξία κι αξιοπρέπεια όλοι αυτοί οι εμπλεκόμενοι στις λαμογιές, που αποκαλύπτονται εδώ, θα έκαναν χαρακίρι.
  Αλλά το μπορείς να περιμένεις από χοντρόπετσα παχύδερμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ανώνυμος31/3/15 1:47 π.μ.

  Κατηγορείστε για όσα θέλετε τον Ζαμάνη (και καλώς για πολλά από αυτά) Αλλά ότι βάζει τάξη στο δήμο, φέρνει τη διαφάνεια και κανόνες, σπάει αποστήματα και κλείνει παράγκες,
  πρέπει να του αναγνωρίσουμε χωρίς καμιά επιφύλαξη.

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Ένα σχόλιο πάνω στο τελευταίο άρθρο του e-dionysos με το οποίο (επιτέλους) καλύπτει το θέμα της Δευτεροβάθμιας.

  Ζητήματα σαν κι αυτό δεν χωράνε μισόλογα - ιδίως όταν υπάρχουν επώνυμες και ενώπιον μαρτύρων παραδοχές προσώπων που ενεπλάκησαν για το τι έγινε.
  (Παρ' όλα αυτά, τα ονόματα των εμπλεκομένων είχαν καλυφθεί επιμελώς.)

  Πολύ δε περισσότερο, δεν χωράνε μισόλογα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η προσπάθεια κάποιων να πλασαρουν ένα συγκεκριμένο σενάριο που τους βγάζει εκτός κάδρου. Και για να το πετύχουν πιέζουν ορισμένους να παραδεχτούν πράγματα που δεν έκαναν (πχ τον Γαρεφαλάκη) ή βγάζουν τρελούς άλλους που λένε κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες (πχ για το πού κρατούνταν τα βιβλία και τα παραστατικά).

  Η γνώση αυτών των στοιχείων - που καταγγέλλονται φυσικά ανωνύμως - διευκολύνει και την περαιτέρω έρευνα να κάνει καλά (και όχι επιδερμικά) τη δουλειά της.

  Σε κάθε περίπτωση, έχω μεγάλη περιέργεια να δω με ποιον τρόπο θα σταθεί π καθένας στο επόμενο καυτό θέμα που θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες.

  Γιατί, ανάμεσα στις λακούβες (όπου ομολογουμένως η διοίκηση Ζαμάνη τα πάει σκατά) και στην αποκάλυψη και πάταξη φαινομένων λαθροχειρίας και κακοδιαχείρισης, αναμφίβολα στέκομαι στο δεύτερο.

  Αυτό βεβαίως είναι σχετικό με το πώς αντιλαμβάνεται κανείς, όχι την δημοσιογραφία μόνο, αλλά την Πολιτική.

  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Ανώνυμος31/3/15 10:09 π.μ.

  Γράφει η Διονυσοσκουφίτσα:
  "Σε κάθε περίπτωση, έχω μεγάλη περιέργεια να δω με ποιον τρόπο θα σταθεί π καθένας στο επόμενο καυτό θέμα που θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες".
  Πάλι καμπάνες θα έχουμε και κάποιοι έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους. Ιδιαίτερα οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων. Τα καλύτερα έρχονται.

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Ανώνυμος31/3/15 10:38 π.μ.

  Δήμαρχε, δήμαρχε είσαι εδώ?
  Τι έγινε με τον έλεγχο της Δευτεροβάθμιας?
  Μήπως τον καθυστερείς για να βρεις τρόπο να καλύψεις τις τρύπες της δικής σου διοίκησης?
  Ρωτάω εγώ τώρα που δεν ξέρω,μήπως τρίζει η καρέκλα της νυν Πρόεδρου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Ανώνυμος31/3/15 10:44 π.μ.

  WikiLeaks
  Μας ανοίγεις νέους ορίζοντες!!!
  Βαπτίζομαι εθελοντής, δέχομαι δώρα ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες μου, γλιτώνω την εφορία και στο τσακίρ κέφι εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος για το καλό τους!!!
  Λύσε μου μόνο μία απορία Αν εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω να λαμβάνω το επίδομα ανεργίας και εθελοντικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου? Τρία σε ένα δεν είναι κακό...καθόλου κακό.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Ανώνυμος31/3/15 10:55 π.μ.

  Αυτά τα ΜΜΕ που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα τα 3,5 χρόνια για τις αθλιότητες του προηγούμενου καθεστώτος, έχουν τώρα τα μούτρα να ζητάνε και τα ρέστα; Τότε σιωπούσαν χαρακτηριστικά, τώρα έγιναν λαλίστατοι επί παντός επιστητού. Έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Ανώνυμος31/3/15 2:32 μ.μ.

  Διονυσοσκουφιτσα μου γλυκια θλιβομαι που προτιμας τον ελεγχο απο τα εργα υποδομης και αποκαταστασης, ενω θα επρεπε να απαιτεις και τα 2 ταυτοχρονα! Βεβαια αν δεν παινεψεις το σπιτι σου , ε ; Ορκωτοι ελεγχουν και οχι οι αντιδημαρχοι ... αυτοι εισηγουνται . Θα μπορουσαν , αν ειχαν τις ικανοτητες , να τα κανουν παραλληλα . Αλλα μονο περγαμηνες χωρις αντικρυσμα βλεπω και κορδωμα σα γυφτικα σκεπαρνια στην εξεδρα των επισημων ωστε να τους καμαρωνουν με χαρα οι δικοι τους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Αγαπητέ-ή,

  Προσπερνώντας τη φλούδα περί σπιτιού "μου", σου απαντώ ότι με αδικείς. Αλλά ας εκμεταλλευτούμε την περίσταση κι ας μπούμε κατ' ευθείαν στην ουσία.

  Η ανεπάρκεια του πολιτικού, αλλά και υπηρεσιακού προσωπικού δεν πρέπει να μας ξενίζει - προσωπικά, την έχω υποδείξει εδώ και (πολύ) καιρό και πριν απ' όλους του άλλους που σήμερα κριτικάρουν.

  Για τους μεν υπηρεσιακούς επισημαίνω ότι καμιά παράταξη μέχρι τώρα δεν έχει τολμησει να κάνει μια πραγματική αξιολόγηση. Όλοι αρκούνται να χαϊδεύουν τις υπηρεσίες (ψηφοφόροι γαρ οι περισσότεροι από δαύτους κι ανάμεσά τους και μπόλικοι ρουφιάνοι) και να ενοχοποιούν (όχι άδικα) την εκάστοτε διοίκηση. Κι όταν αναλάβουν και φάνε το αγγούρι, λίγα μπορούν να πουν, γιατί τότε μιλάνε οι άλλοι, οι πρώην κι οι επόμενοι... Απλώς τώρα είναι η σειρά του Ζαμάνη να πιει το ποτήρι αυτό.

  Αυτό το γαϊτανάκι είναι ενδεικτικό της ανεπάρκειας, αλλά - σε κάποιες περιπτώσεις - και της φαυλότητας του πολιτικού προσωπικού.
  Την δε τραγική κατάσταση των εκλεκτών - αιρετών (ΜΑΣ), την επεσήμαινα πριν από τις εκλογές ακόμα, όταν τόσοι άλλοι το 'παιζαν "ευγενικούληδες" μαζί τους - είτε ελπίζοντας ότι (με τη φυλλάδα τους) θα τσεπώσουν κανένα προεκλογικό μπικικίνι ή γιατί απλά δεν τους αρέσει η ομελέτα, οπότε δεν χρειάζεται να σπάνε κι αυγά.
  (Δεν τους κατηγορώ τους τελεταίους, απλά βάζω τα πράγματα στη θέση τους - στο κάτω κάτω εγώ λατρεύω τ' αυγά, ιδίως αν είναι με καλοψημένο μπέικον.)

  Όπως καλά θυμάμαι, έλεγα τότε ότι αφού δεν σταθήκαμε ικανοί να κάνουμε κάτι άλλο, "αυτούς έχουμε (υποψήφιους), μ' αυτούς θα πορευτούμε".

  Και πολέμησα (χωρίς αναστολές) να πέσει το παλιό καθεστώς - κι έπεσε. Κι αυτό που (καθυστερημένα) έχει αρχίσει και φαίνεται δικαιώνει την επιλογή που έκανα τότε. Γιατί το βασικό συστατικό της προηγούμενης διοίκησης - αλλά φυσικά όχι όλων - ήταν η φαυλότητα.
  Ενώ των τωρινών είναι η ανεπάρκεια - τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό προκύπτει.

  Αλλά αγαπητέ-ή, και πάλι πρέπει να διαλέξω - όχι μεταξύ έργων συντήρησης και ελέγχου για διαφθορά, αλλά τι βοηθά να φτάσω κοντύτερα στο αύριο που ονειρεύομαι. Γιατί αγαπητέ-ή, τα πάντα στη ζωή είναι Επιλογή!

  Κι εγώ επιλέγω αυτή τη στιγμή το ξερίζωμα κάθε "παράγκας", μικρής ή μεγάλης, τοπικής ή κεντρικής. Κάθε παράγκας που κονομάει (αυτή και οι δικοί της) την ώρα που οι δημότες παίρνουν τ' @.... της.
  Και μετά, αφού καθαρίσουμε με τους απατεώνες, έχουμε καιρό για τους ανίκανους. Όχι το ανάποδο.

  Χαιρετώ
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/3/15 11:05 μ.μ.

   Όχι αγαπητή,μεχρι στιγμής δεν επιλέγεις αυτό,επιλέγεις να κανεις αυτό που έκαναν και ορθά καυτηριάζες τα τοπικά ΜΜΕ προεκλογικά.Δεν το περίμενα απο εσένα τουλάχιστον.Περιμενα να βάζεις τα θέματα για τα οποία εισαι ενήμερη πλήρως στη σωστή τους διάσταση.Κριμα.

   Διαγραφή
  2. Στην πολιτική, αυτοί που απογοητεύονται πιο εύκολα είναι όσοι περιμένουν τα πάντα από τους άλλους. Οι άλλοι, έχουν πιο καθαρή εικόνα και δεν περιμένουν - κάνουν. Σκέψου το πριν επικρίνεις την επόμενη φορά. Καλημέρα
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 112. Ανώνυμος31/3/15 5:31 μ.μ.

  "Θα μπορουσαν , αν ειχαν τις ικανοτητες , να τα κανουν παραλληλα"
  ΑΝ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΟΥΛΙΑ...
  ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ.
  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?
  ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΡΙΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Ανώνυμος31/3/15 5:45 μ.μ.

  Tι όργανα χτυπάνε στην Δημοτική Κοινότητα Άνοιξη????Μου θυμίζουν τα όργανα που χτύπαγαν κάποτε στην Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας!!!!!!Τυχαίο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Ανώνυμος1/4/15 12:11 π.μ.

  Τι έγινες ρε Δήμαρχε; Χάθηκες από προσώπου γης. Σ΄ εσκιαξε τίποτα; Τι θα κάνεις με τη σχολική; Μήπως τουμπάρανε τα πράγματα; Δε βλέπω να κάνεις τίποτα. Κρίμα! Άκλαφτος θα πας κι εσύ. Σα τον προηγούμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Ανώνυμος1/4/15 8:28 π.μ.

  Τι ζητάς απο τον δήμαρχο ρε φίλε;;; Πράγματι ειναι ανύπαρκτος.!!! Για τον κουβά θα παει και αυτός.!!! Άφηστε το παιδι να βγάλει τα λεφτά που ξόδεψε στον προεκλογικό του αγώνα.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Ανώνυμος1/4/15 9:03 π.μ.

  Η παπαρολογία μερικών δεν έχει φραγμούς.
  Όταν προαναγγέλονταν εδώ οι καμπάνες για το σκάνδαλο, μας λέγαν ότι λέμε λόγια του αέρα.
  Τώρα που αποκαλύφθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, μας λένε ότι δεν θα γίνει τίποτα.
  Γατάκια, αποφασείστε με ποιον είστε. Και με τον κλέφτη και με τον νοικοκύρη, δεν γίνεται. Βρείτε, επιτέλους, τον βηματισμό σας.

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/4/15 11:46 π.μ.

   Οταν ξεχωρισουμε τον κλεφτη απο το νοικοκυρη θα σε ενημερωσουμε ...
   Ο Ξερεις Ποιος

   Διαγραφή
 117. Ανώνυμος1/4/15 10:21 π.μ.

  ΓΥΡΙΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!! ΗΘΕΛΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ!!! ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Ανώνυμος1/4/15 10:25 π.μ.

  Μήπως είναι πρωταπριλιάτικο ότι γύρισε ο Ζαμάνης με τα εξεπτέρυγα του από το ταξειδάκι τους??? Ας μας πει κάποιος την αλήθεια να ησυχάσουμε!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Ανώνυμος1/4/15 10:27 π.μ.

  Έχει καμμία σημασία αν γύρισεο Ζαμάνης ρε παιδιά??? Μήπως κατάλαβε και κανείς οτι έλειπε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Ανώνυμος1/4/15 10:28 π.μ.

  Μαντάτα έφτασαν πολλά στου Λύκου το κεφάλι,
  στα σκαριά είναι και έρχεται παράταξη μεγάλη.
  Στο Διόνυσο ξεκίνησαν καιρό οι συζητήσεις,
  νέοι παλιοί και γέροντες και απ’έξω ο Διονύσης.
  Εννιά από τη διοίκηση,δυό του Καλαφατέλη,
  τέσσερις από την Πνοή που ξέρουν τσιφτετέλι.
  Δεκαπέντε είναι το σύνολο, ως τώρα οι επαναστάτες,
  φαίνεται η νεότητα δε θέλει επιστάτες.
  Ονόματα συμμετέχουνε,βαριά με ιστορία,
  το θεριστή συμφώνησαν να έχουν αφετηρία.
  Ο λύκος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις,
  και θα ενημερώνεστε πως πάν οι συζητήσεις.
  Κακός Λύκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Ανώνυμος1/4/15 11:21 π.μ.

  1/4/15 9:03 π.μ. ή Λύκε
  Εδώ εμφανίζεται ένα ζήτημα για το οποίο θα πρέπει να συλλογιστούμε:
  Τι γίνεται αν ο νοικοκύρης ανακαλύψει ότι έστω και κατά λάθος αποδεικνύεται και αυτός 'ολίγον κλέφτης΄?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/4/15 11:55 π.μ.

   Στις 28/3/15 12:49 π.μ. εμμεσως πλην σαφως ρωτησα κ εγω το ιδιο ... βεβαια αν δεις τις απαντησεις που ελαβα μπορει να περιστρεφονται γυρω απο το θεμα , αλλα καμια δεν αγγιζει το θεμα ! Φιλικη συμβουλη : μη βαζεις δυσκολα ! Μπορει μερικοι εδω μεσα να ειναι ακαδημαϊκοι αλλα μαλλον η διανοια τους περιοριζεται στον τομεα εξειδικευσης τους ( ισως κ εκει οχι πληρως ) ...

   Διαγραφή
 122. Ανώνυμος1/4/15 12:24 μ.μ.

  Γατάκια, δεν μπορείτε να τα χωνέψετε ακόμα, σας πέφτουν πολλά και βαρυστομαχιάζετε. Λίγη σόδα κι όλα θα πάνε χειρότερα για εσάς.
  Όσο για τα καρβέλια που ονειρεύεστε και κάνετε μόκο για τα σκάνδαλα όλοι οι αντιπολιτευόμενοι, τα καλυτερα έρχονται και τα λαγούμια σας περιμένουν να κρυφτείτε. Ο Γολγοθάς σας μόλις άρχισε και μην προσδοκάτε ανάσταση της Παράγκας. Αυτά τα ζόρικα κόλπα δεν είναι για εσάς.
  Τέτοια νούμερα πρώτη φορά στο Διόνυσο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Ανώνυμος1/4/15 1:09 μ.μ.

  -Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
  Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;
  -Ούδε σε γάμο ρίχνονται ούδε σε χαροκόπι.
  Η Δέσπω κάνει πόλεμο με extre και τιμολόγια.
  Οι εμμονές την πλάκωσαν στης Άνοιξης τον πύργο.
  "Γιώργαινα, ρίξε τ' άρματα, δεν είναι εδώ το Φαγοπότι
  Το φαγοπότι έγινε στου Θέσπιδος τον πύργο"
  Δαυλί στο χέριν άρπαξε, τον Δήμαρχο φωνάζει:
  ΄΄Ομπρός τρεχάτε άντρες μου,μας παραπληροφόρησαν
  στο Θέσπις είναι ο πόλεμος.Τον Χρήστο μας φωνάξετε"
  και τα φυσέκια ανάψανε, κι όλοι φωτιά γενήκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Ανώνυμος1/4/15 2:35 μ.μ.

  Γατάκια, 1:09, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Ανώνυμος1/4/15 2:40 μ.μ.

  Να δω τι θα κανετε μετα τον πρωτο προεδρο του Θεσπιδος , ο οποιος ως νυν εκλεγμενος καθιστα τον εαυτο του Βαρυδι και τους Οριζοντες πλεον αναξιοπιστους ! Εκτος και αν δουμε παλι μισες φωτο απο μισες εισηγησεις των μισων ελεγχων .
  Εσυ που ξερεις για πες , ειναι αληθεια οτι εμφανιστηκε ο πραγματικος ιδιοκτητης του οικοπεδου ( και μην πεις παλι στην απαντηση σου για σοδες και ξυδια , εχεις γινει γραφικος καθε φορα που στριμωχνεστε !)
  Προσοχη κυκλοφορουν Λυκοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Ανώνυμος1/4/15 2:52 μ.μ.

  Θα χρειαστούν στη μπουζού τα στιχάκια σας για το λαμόγιο της Παράγκας στην άκρη της πόλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Ανώνυμος1/4/15 3:18 μ.μ.

  Λαμόγια της Παράγκας στις θέσεις σας, όσο ξημερώνει η αγωνία μεγαλώνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Ανώνυμος1/4/15 3:36 μ.μ.

  2:52 καμια ενημερωση για την πορεια της δικης για το οικοπεδο που ειναι σε εξελιξη εχεις ; και ασε τα θα ... σ αυτο αποδειχθηκε πως δεν ειστε καλοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Ανώνυμος1/4/15 4:55 μ.μ.

  Μοναδικό ρεκόρ αυτό που εχετε πετύχει παιδια της Δροσιας. Εχετε κάνει εχθρούς σας το συνόλον της αντιπολίτευσης και την μεγαλύτερη μερίδα των δημοτών. Ντροπή , ήρθατε να καταστρέψετε οτι είχε απομείνει .!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Ανώνυμος1/4/15 7:40 μ.μ.

  Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διονύσου το ταμπούρι
  το 'να τηράει τη Δροσιά και τ' άλλο το Κρυονέρι,
  το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει.
  -Πολλή μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
  -Καρδιά παιδιά μου, φώναξε, παιδιά, μη φοβηθείτε!

  (αφιερωμένο στα απαρηγόρητα εδώ παιδιά της Παράγκας
  γι' αυτά που τους βρήκαν κι αυτά που έρχονται)
  Κοκκινοσκουφίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Ανώνυμος1/4/15 8:47 μ.μ.

  ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟΣ - "ΦΙΛΑΚΙΑ" ΕΓΩ !

  Συνεχίζει και λυσσάει ο Λουκουμάτος με την πάρτη μου. Έτσι, τώρα πια ξεπερνώ σε αναφορές ακόμα και αυτόν τον δήμαρχο! Μου ‘χει απονείμει μάλιστα ουκ ολίγους τίτλους, ανάμεσα στους οποίους του "ειδικού συνεργάτη" και πρόσφατα του μέλους της"Τρόικας Διονύσου" - όπως λέμε "Θύελλα Ραφήνας" φαντάζομαι…

  Μικρέ και απαίδευτε Λουκουμάτε, προσωπικά δεν συνηθίζω να "τροϊκανώ" κανέναν, ούτε να ποδηγετώ συνεργάτες, πόσο δε μάλλον να σέρνω αιρετούς από τη μύτη. Δεν ξέρω πώς σας εκπαιδεύουν εσάς τους καραβανάδες, αλλά αν θέλω να τραβάω κάτι, μπορώ να πάρω λυκόσκυλο.

  Αλλά επειδή ενίοτε με διασκεδάζεις με τα γραφόμενά σου και πάντα με επιβεβαιώνεις με τις πράξεις σου, λέω να σου πω κάποια πράγματα που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.

  Πρώτον, πρέπει να πάψεις πια να δίνεις τόση σημασία στους τίτλους και τις ιδιότητες, όπως τότε που αράδιαζες 4-5 προεδρίες κάτω απ’ το όνομά σου, για να εντυπωσιάσεις αυτούς που σε ακολουθούσαν. Ίσως ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι οι τίτλοι απλώς αναπαριστούν ένα στάδιο στη ζωή. Αν μείνεις εκεί, έχεις χάσει το τρένο. Όσο για τις "επίσημες" ιδιότητες, αυτές κι αν είναι παροδικές.

  Δεύτερον, αν θέλεις να προοδεύσεις σαν πολιτικός ή έστω επιφυλλιδογράφος (ακόμα και σε μια φυλλάδα του κ@λου, σαν κι αυτή που γράφεις αυτό τον καιρό), πρέπει να φροντίσεις να έχεις έναν ειρμό στον λόγο και την γραφή σου. Γιατί ο σκόρπιος τρόπος που γράφεις, το γυμνασιακού επιπέδου "χιούμορ" σου και οι δεκάδες των θαυμαστικών, ερωτηματικών και αποσιωπητικών που χρησιμοποιείς, δείχνουν καθαρά ότι δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να εκφραστείς με άλλο τρόπο.

  Δείχνουν όμως ακόμα πως σε διακατέχει μια διάχυτη αίσθηση αδικίας: ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την αξία και την προσφορά σου. Κι αυτό είναι το τρίτο που σε συμβουλεύω: πρέπει να το προσέξεις. Γιατί ο συνδυασμός χαμηλής αυτοεκτίμησης και καταπιεσμένης επιθετικότητας είναι επικίνδυνος. Στο λέω γιατί, αν θυμάμαι καλά, από παλιά την έπεφτες (χωρίς αποτέλεσμα) σε διάφορους δημάρχους για να σε "αξιοποιήσουν" κι ίσως γι αυτό με αποκαλείς (μάλλον μνησίκακα) "ειδικό συνεργάτη", ακόμα κι αν δεν είμαι.

  Και τέταρτον, ειδικά όταν είσαι έτσι τυφλωμένος, καλό είναι να μένεις μακριά από ρεμάλια (προπαντός καραφλά) που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι τα φράγκα και το αλισβερίσι. Γιατί μπορεί να σαι ψιλο-χοντρο-μαλακο-τραμπουκάκος, αλλά ρεμάλι δεν είσαι. Και φρόντισε να μη γίνεις.

  Αυτά είχα να σου πω αγαπητέ Λουκουμάτε. Σ’ αφήνω τώρα να κάνεις τη δουλειά σου, γιατί και γω έχω να κάνω μια στάση στο Νανού…

  ΣΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Ανώνυμος2/4/15 11:53 π.μ.

  Τρίζουν πολλές καρέκλες απόψε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή