.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Μπουρλότο (2): "Όλα στο φως" ;

Μ’ αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην δήμαρχο (στη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) και τον εκπρόσωπο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (σε συνέντευξη στην Οδό Διονύσου), αποφάσισα να κάνω μια καινούρια ανάρτηση. Άσε που σε λίγο αυτό θα ήταν αναγκαίο ούτως ή άλλως, καθώς προβλέπω ότι πολύ σύντομα θα “ξεχείλιζε” (και) η προηγούμενη ανάρτηση απ’ τα πολλά σχόλια.
Είπε λοιπόν, ο εκπρόσωπος τύπου ότι η θεματολογία της (ακατονόμαστης) Διονυσοσκουφίτσας “περιορίζεται αποκλειστικά στο να συκοφαντεί τον κο Καλαφατέλη, μέλη της οικογένειάς του, στελέχη της παράταξής μας και να διασπείρει ασύστολα ψεύδη, με την ελπίδα να αποκτήσει υπόσταση την οποία εμείς, ως παράταξη, δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε”.
Κι ότι το blog χρησιμοποιήθηκε και δυστυχώς χρησιμοποιείται ακόμα από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες ως εργαλείο προπαγάνδας νομίζοντας πως η ανωνυμία, τους εξασφαλίζει το ακαταλόγιστο” και “ως εκ τούτου δεν ασχολούμαστε και ούτε πρόκειται ως παράταξη να ασχοληθούμε στο μέλλον”.
Ζήτησε ακόμα να μάθει γιατί “δεν γνωρίζει κανείς από καμία παράταξη, ακόμα και τη διοικούσα, ως αυτή τη στιγμή αν υπάρχει σε εξέλιξη διαχειριστικός ή οποιασδήποτε μορφής έλεγχος” και “πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο εσωτερικό έγγραφο στο συγκεκριμένο blog;” – κάτι που ρώτησε κι ο πρώην δήμαρχος απόψε.
Και ζήτησε “σε περίπτωση που υπάρχει υπόνοια κακοδιαχείρισης, να ξεκινήσει διαχειριστικός έλεγχος, όχι μόνο για το 2014 αλλά και για τα προηγούμενα έτη (2011-2013), ώστε να έρθουν όλα στο φως”.
Πρόσθεσε δε ότι “προτίθενται να προστατεύσουν από την συκοφαντία τα στελέχη τους και μέλη των οικογενειών τους”, γιατί “ένα από τα μεγαλύτερά τους λάθη ήταν που επιτρέψανε και αφήσανε αναπάντητη τη λασπολογία, (αλλά) αυτή η εποχή έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την (ανάποδη) σειρά, μπας και τα βάλουμε στη θέση τους. Κι ας ξεκινήσουμε από την (όντως) συκοφαντική αναφορά του εκπροσώπου τύπου της Ε.Π. περί της δήθεν συκοφαντικής δράσης του blog.
Πριν λίγες μέρες έφτασε στη Δ/Σ η τρισέλιδη εισήγηση της προηγούμενης ανάρτησης, που αφορούσε ζητήματα κακοδιαχείρισης της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για το 2014. Η αλήθεια των όσων αναφέρονταν εκεί δεν αμφισβητείται και μάλιστα επιβεβαιώθηκε από την σημερινή επίσημη εισήγηση της Προέδρου της Επιτροπής. Οι μόνες διαφορές της επίσημης εισήγησης με το κείμενο της ανάρτησης ήταν η μη αναφορά των ονομάτων των προμηθευτών (που ούτως ή άλλως δεν εμπλέκονταν σε κακοδιαχείριση) και η απαλοιφή των “εξηγήσεων” που έδωσε (παρουσία μαρτύρων) η λογίστρια όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί. Παρ’ όλα αυτά όμως, τα επίμαχα ονόματα, που σημειώνω ότι είχαν ειπωθεί ενώπιον μαρτύρων, είχαν σβηστεί με blanco.
Οπότε, για ποια συκοφαντία μιλάει ο εκπρόσωπος τύπου; Μήπως θα έπρεπε να απευθύνει την κατηγορία στην λογίστρια και (πρώην;) συνεργάτη του συγγενικού προσώπου – όπως ο ίδιος το ονομάζει - του πρώην δημάρχου; Αλλά, δεν σας κάνει εντύπωση η ανυπαρξία οποιασδήποτε αναφοράς στη λογίστρια – τόσο από τον ίδιο, όσο κι από τον πρώην δήμαρχο; Μήπως γιατί είναι ο “αδύναμος κρίκος” και η μαρτυρία της είναι κρίσιμη;
Και πόσο χιλιομασημένη καραμέλα πια αυτό το “όλα στο φώς”;  Δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός που να μην την έχει μασήσει (και να την έχει φτύσει στα μούτρα μας) κάθε φορά που κάποιος δικός του (ή των άλλων) πιανόταν στα πράσα! Τι να πρωτοθυμηθώ;  Τον Άκη; Τον ΄βλάχο’ και το οικόπεδό του; Τον ‘πορτοκαλάδα’ με τους μετανάστες ‘φιλοξενούμενους’; Τον Γιάννο; Τον Θοδωρή και το Βατοπέδι; Τον Μακεδόνα ‘Ζορό’; Τον ‘Παπ’ με την λίστα Λαγκάρντ; Τον υπουργό που έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό; Ή τον άλλον υπουργό με τις προμήθειες;
Παντού και πάντα το ίδιο μοτίβο, βγαλμένο λες μέσα από manual: “Όλα στο φως…” Και την ίδια στιγμή, παντού σκοτάδια. Κάθε είδους και μορφής.
Αν πραγματικά κάποιος θέλει να βγουν όλα στο φως, ασχολιέται με τις αλήθειες που βγαίνουν στο φως. Δεν πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, ρωτώντας πώς βγήκαν στο φως.
Και για να ολοκληρώσω – προς το παρόν – αυτό το θέμα, προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει μία-μία τις αναρτήσεις και τα σχόλιά μου αυτά τα 4 χρόνια. Κι αν βρει κάποια είδηση ψεύτικη (εκτός από 1-2 ανακρίβειες, για τις οποίες έχω ζητήσει δημοσίως συγγνώμη) να μου το πει.
Το blog αυτό δεν ανεβάζει φήμες, ούτε ψέματα. Ανεβάζει αλήθειες, όσο ενοχλητικές κι αν είναι. Κι ασκεί κριτική – σκληρή ναι, ατεκμηρίωτη ή συκοφαντική όμως όχι. Ας το χωνέψουν αυτό όσοι καινούριοι μπαίνουν ορμητικά στη πιάτσα. Κι όσοι παλιοί ψάχνουν για άλλοθι για όσα έχουν κάνει.

Και κάτι τελευταίο. Η Διονυσοσκουφίτσα δεν είναι εργαλείο προπαγάνδας των Ανοιχτών Οριζόντων. Το αντίθετο συμβαίνει. Για την Διονυσοσκουφίτσα, οι Ανοιχτοί Ορίζοντες είναι εργαλείο για την κάθαρση σ’ αυτόν τον τόπο – όσο φυσικά η πρακτική τους εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο.
Καληνύχτα και καλή τύχη!

ΥΓ. Το κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη και θα ξανανοίξει την Πέμπτη μετά το Πάσχα. (Εκ της διευθύνσεως) 

117 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/4/15 11:13 μ.μ.

  (ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

  Έλεγχος παντού και στα πάντα για τη Σχολική Επιτροπή Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης

  Φύλλο και φτερό να γίνουν τα οικονομικά στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, και μάλιστα αρχής γενομένης από το 2011 μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2015, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό της Συμβούλιο, στην έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου.

  Στη συνεδρίαση, όπου παρίσταντο ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης και εκπρόσωποι όλων- πλην της Νέας Πνοής για το Διόνυσο- δημοτικών παρατάξεων, αποφασίσθηκε η άσκηση:

  *κατασταλτικού ελέγχου στον Επίτροπο

  *έκτακτου διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

  *ελέγχου από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης

  *προκαταρκτική εξέταση των οικονομικών στοιχείων από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου

  *συνδρομή από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου για πιθανό καταλογισμό ευθυνών.

  Επιπλέον, ομόφωνα αποφασίσθηκε η καταγγελία της σύμβασης με τη λογίστρια που από το 2011 ασχολείται με τα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής και η αναστολή των καθηκόντων της από σήμερα 2 Απριλίου.

  Υπενθυμίζεται πως η συνεδρίαση αντικείμενο είχε την παρουσίαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής των οικονομικών στοιχείων, τα οποία συγκέντρωσε η Πρόεδρος Κ. Γκιζελή, συνεπικουρούμενη από την Ξ. Νταγκαλή, μέλος της Επιτροπής, και που θεμελιώνουν βάσιμες ενδείξεις για κατάχρηση δημοτικού χρήματος.

  Αξίζει πάντως να σημειωθούν και τα εξής:

  >> Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, το θέμα των οικονομικών και των δύο Σχολικών Επιτροπών θα έρθει στο προσεχές Δημοτικό Συβούλιο και η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής θα είναι: Έλεγχος των στοιχείων με όποιον διαθέσιμο τρόπο υπάρχει, και μάλιστα από την ημέρα της σύστασής τους.

  >> Προβληματισμός επικράτησε ανάμεσα σε πολλά μέλη- και όχι μόνο- της Επιτροπής για τη φύλαξη και τη διασφάλιση των στοιχείων αυτών (τιμολογίων, παραστατικών κ.λπ.) από τυχόν αλλοιώσεις, λαθροχειρίες ή και κλοπές.

  >> Τόσο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Καλαφατέλης, όσο και ο προηγούμενος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κ. Παλιγγίνης που επίσης προσήλθε στη συνεδρίαση, δήλωσαν πως θα είναι στο πλευρό της Επιτροπής για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

  >> Σε ερώτηση τέλος του κ. Καλαφατέλη, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής αρνήθηκε πως γνώριζε ή είχε την παραμικρή σχέση με τα έγγραφα που διέρρευσαν πριν μια εβδομάδα στο blog Διονυσοσκουφίτσα, που αποκάλυψε και την υπόθεση.

  Για την ιστορία να σημειωθεί η παρουσία στην Επιτροπή και των Σπ. Σπηλιώτη από τη Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, Ζ. Σώκου από τη Λαϊκή Συσπείρωση και Σπ. Γιαννουλάτου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και της Λ. Μαγκλάρα από την Ένωση Γονέων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/4/15 11:17 μ.μ.

  Χαχχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προχωρεί η Διαφάνεια και στον Θέσπι
  Τη Μεγάλη Δευτέρα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι, μεταξύ των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν είναι και τα εξής:

  1. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 από ορκωτό λογιστή.
  2. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την σύνταξη οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 και παρακολούθησης της διπλογραφικής μεθόδου για το έτος 2015.

  Μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτές οι δυο πρωτοβουλίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΕΣΠΙ καταδεικνύουν τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να προωθήσει την Διαφάνεια σε όλες τις δράσεις και αυτού του Νομικού Προσώπου.

  Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη τομή στα δημοτικά πράγματα του Διονύσου, που ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση των δημοτών για χρηστή διαχείριση των χρημάτων του Δήμου, χωρίς εκπτώσεις και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της Διαφάνειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος2/4/15 11:43 μ.μ.

  Στο επόμενο επεισόδιο: Θέσπις, Μεγάλη Δευτέρα, Συνεδρίαση Δ.Σ. Θέμα 3ο:
  Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 από ορκωτό λογιστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δον Κιχώτης3/4/15 12:09 π.μ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ

  ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

  ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΤΙ ΛΕΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/4/15 7:50 π.μ.

  H Εβδομάδα των Παθών ξεκίνησε λίγο πιο νωρίς για μερικούς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος3/4/15 7:58 π.μ.

  Σημειώστε τη νεα απουσία της Νέας Πνοής από συνεδρίαση που αφορούσε σε θέματα παιδείας και διαφάνειας. Τυχαίο;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος3/4/15 8:22 π.μ.

  Για το οικόπεδο της Δροσιας θα δούμε καμία ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή το θέμα με απασχολεί και μένα, αλλά δεν έχω όλες τις πλευρές υπόψη, όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει (έστω και ανώνυμα) κάποια υλικά και μέσα στον Μάϊο υπολογίζω να το ανεβάσω. Προηγούνται βλέπετε δύο άλλα θέματα, για τα οποία μαζεύω υλικό εδώ και καιρό (Εξέλιξη και καταπατητές Κρυονερίου) και φυσικά παίζουν και οι εξελίξεις στον Θέσπι.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/15 2:12 μ.μ.

   Ωχ!πάλι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους!Βρε Δ/Σ μην τα λές τόσο απότομα..

   Ντάρθ Βέιντερ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/15 9:26 π.μ.

   Ζεις εσυ αγορινα ; σε χασαμε και ανησυχησαμε !

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/15 11:05 π.μ.

   Μην ανησυχείς καθόλου για εμένα Σερίφη-Εστιατορα!!!Για τους κολλητούς να ανησυχείς αυτό τον καιρό..

   Νταρθ Βειντερ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/15 3:36 μ.μ.

   Νταρθ εγω που εχω ζωη και προσωπικοτητα ασχολουμαι με τον εαυτο μου , εν αντιθεσει με καποιους εδω τριγυρω ... ξερεις εσυ ! Και πλεον θα κοιμαμαι ησυχος ... εχεις παραμεινει στα ιδια επιπεδα iq , νομιζοντας οτι ειμαι Σεριφης -εστιατορας ... κληρονομικο χαρισμα ? Νταρθ ακομη δεν μου ειπες εκεινα τα 6 νουμερα ( εκτος απο αυτο που ανεφερα)...

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/15 6:13 μ.μ.

   εγώ λέω Ντάρθ να μας πείς 5+1 νουμερα και όχι 6.το τζόκερ εχει καλυτερα κέρδη,συμφωνεις σερίφη-αστειάτορα?
   Ο Καταπατητης-ο Λοβιτουρολόγος-Ο απατεών-Ο Αναδρομος Ερμής.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/15 11:09 μ.μ.

   Στην προσπαθεια σου να πεις εξυπναδα ειπες οτι να 'ναι ... σε καθε σημειο του ποστ ! Αφου η εξυπναδα δεν ειναι το φορτε σας βρε παιδια , μην το κουραζετε ! Εμεις σας αγαπαμε κι ετσι ! Ασχοληθειτε με την αναπαραγωγη ετοιμων ειδησεων οπως σας τις δινουν τα ξωτικα ,ειτε εχουν βαση ειτε οχι ... αλλωστε ο δημαρχος εδειξε απο νωρις οτι ηθελε μυρικαστικα τριγυρω του κανοντας εκτενη αναφορα στην Αναβρα !
   Ο Ξερεις Ποιος ( & οχι ο εστιατορας - σεριφης ! ΞΥΠΝΑΤΕ !)

   Διαγραφή
 9. Αμαντέους3/4/15 8:40 π.μ.

  Η ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας είναι ενδεικτική του εκνευρισμού που επικρατεί στους κόλπους της και της υποβόσκουσας αμφισβήτησης του επικεφαλής της.
  Αν και αρκετά από τα νέα στελέχη θεωρούν ήδη τον Καλαφατέλη και το παλαιό περιβάλλον του βαρίδια, δεν τολμούν να τον αμφισβητήσουν ανοικτά γιατί δε νιώθουν έτοιμοι να προχωρήσουν χωρίς τις γνώσεις και την εμπειρία του. Γιατί οι αμφιταλαντεύσεις του Ζαμάνη και η έξαλλη αντιπολίτευση του Λουκάτου τους εμποδίζουν να συμπλεύσουν. Αλλά μη μπορώντας να χαράξουν πορεία μόνοι τους, δεν βάζουν ζήτημα ηγεσίας.
  Η στάση Καλαφατέλη στο ζήτημα των σκανδάλων θα είναι καθοριστική για το μέλλον της Ε.Π. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα ρισκάρουν να τον ακολουθήσουν σε μια αδιέξοδη και τυφλή επιθετική στάση που εξυπηρετεί μόνο τους κατηγορούμενους. Ιδίως όταν τα πραγματικά ερωτήματα μείνουν αναπάντητα και οι ενδείξεις γίνουν αποδείξεις και πολύ περισσότερο όταν βγουν και άλλα στον αέρα, βλ Θέσπη, Εξέλιξη κλπ.
  Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα του Κλαφατέλη και για αυτό είναι μονίμως σκεπτικός τον τελευταίο καιρό. Θα χρησιμοποιήσει την παράταξη σαν ασπίδα ή όχι; Μόνο που το όχι δεν του ανοίγει πολλούς δρόμους διαφυγής. Και γι αυτό επιτίθεται με κατηγορίες περί συκοφαντίας, όχι όμως εναντίον εκείνου που μίλησε, αλλά της δ/σ που το δημοσίευσε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/4/15 8:58 π.μ.

   Αμαντέους,η προσέγγιση σου είναι σωστή και με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά σημεία της.Η εμπειρία και οι γνώσεις του Καλαφατελη είναι που κρατάνε ακόμα την ενωτική πρωτοβουλία στον ''αφρό''.Οσο πέφτουν αβάσιμες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες βροχή τόσο δυναμώνει η θέση του και κερδίζει εδαφος.
   Την απάτη με την επιτροπή την έβγαλε στο φως η Μήλα και η Χαροκοπου.Οι οποίες αφού μίλησαν με τον Καλαφατελη προχώρησαν στην καταγγελία του θέματος συγκεκριμένη απάτη συνεχιζόταν μέχρι το Μάρτιο του 2015 σου θυμίζω.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/15 9:43 π.μ.

   Για την ιστορία και μόνο το κουβάρι στη Β/θμια άρχισε να ξετυλίγετε από τις αντιρρήσεις επί του πρώτου Συνοπτικού Πίνακα απολογισμού, από την Αντιπρόεδρο, έκτοτε έγιναν δυο ακόμα προσπάθειες με την συνδρομή του Κου Γαρεφαλλάκη και της Κας Μήλα, τα κουκιά δεν έβγαιναν και το ξεσκόνισμα των Παραστατικών έγινε από την Πρόεδρο συνεπικουρούμενη απο τη Κα Νταγκαλή όπου και διαπιστώθηκαν οι λαθροχειρίες.

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος3/4/15 8:53 π.μ.

  3/4/15 7:58 π.μ. Η Νέα Πνοή αντιπροσωπεύτηκε στην συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας μέσω του εκπροσώπου της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος3/4/15 10:04 π.μ.

  Έζησα την Ενωτική Πρωτοβουλία από την ίδρυση της και παρακολουθώ μετ΄ενδιαφέροντος την πορεία της μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι ήλθε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Και με όλον το σεβασμό στον επικεφαλής της πρώην Δήμαρχο, η σκυτάλη πρέπει να δοθεί εξ ολοκλήρου σε νέα πρόσωπα από αυτά τα πολύ αξιόλογα που διαθέτει η παράταξη.
  Ένας κύκλος κλείνει και δεν μπορεί να σηματοδοτηθεί η νέα αφετηρία με τα βαρίδια του παρελθόντος. Δεν είναι δυνατόν να απολογούμεθα καθημερινά για τις πράξεις ή παραλείψεις τους.
  Ο παλαιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος3/4/15 10:30 π.μ.

  Γράφει η ενωτική πρωτοβουλία του κ. Καλαφατέλη σε ανακοίνωση της:
  "Θα θέλαμε να παροτρύνουμε τις δημοτικές παρατάξεις αλλά και τον κο Ζαμάνη να θεσπίσουν αντίστοιχες ώρες και ημέρες προκειμένου να αυξηθεί η άμεση προσβασιμότητα των πολιτών, στη διοίκηση του δήμου μας".
  Φαίνεται ότι, ζήλεψαν τη .... δόξα του πρώην δημάρχου Αγίου Στεφάνου κ. Σακελλαρίου, ο οποίος διατυμπάνιζε το 2006 στις φωτεινές πινακίδες του δήμου ότι, "δέχεται το κοινό (!!!) στο γραφείο του κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα". Και ο οποίος είχε στο γραφείο του ηλεκτρικό κουδούνι για να ειδοποιεί το προσωπικό για τους καφέδες του.....
  Καλά, δεν ξέρουν οι σύγχρονοι μιμητές του ότι, ο Ζαμάνης δέχεται χωρίς ραντεβού όποιον πολίτη θέλει να τον δει; Τόσο πίσω έχουν μείνει;
  Δεν λεν τίποτα όμως για την ταμπακέρα, το σκάνδαλο που συγκλονίζει την κοινωνία. Μόνο κάποια φερέφωνα τους ψελλίζουν κάποιες δικαιολογίες, έτσι για να περνάει η ώρα.
  Γατάκια, τα καλύτερα έρχονται!

  ΚοκκινοΣκουφίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/4/15 9:30 π.μ.

   Καλα ... επειδη εχει τυχει να χρειαστει να μιλησω με το δημαρχο προσωπικα μια χαρα ραντεβου μετα απο 2 μερες εκλεισα ! Εκτος και αν αυτο ισχυει τις τελευταιες 2 εβδομαδες !

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος3/4/15 10:32 π.μ.

  Μπα, ξύπνησε και η νέα πνοή του Λουκουμάτου; Και τι έιπε; Ήρθε η Άνοιξη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/4/15 4:45 μ.μ.

   τρεχει να μαζέψει παιδιά-μέλη...με δωρεάν συνδρομές η ετσι νομίζω;

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος3/4/15 11:07 π.μ.

  Ο Σταθόπουλος από αξιόλογος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες έχει καταντήσει μαριονέτα του Καλαφι.Τον είχαν προειδοποιήσει να ξεκαβαλικεψει από το άρμα αλλά δεν άκουσε κανεναν.Θα πάει χαμένος και αυτος.Κριμα τον έφαγε η γνωστή παράγκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/4/15 9:32 π.μ.

   Το προειδοποιησει επρεπε να το βαλεις σε εισαγωγικα ... εχει ευρεια εννοια ειδικα ο τροπος με τον οποιο γινεται !

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος3/4/15 11:20 π.μ.

  Φίλε 3/4 10.30 και με ραντεβού δεν τον βρίσκεις τον δήμαρχο αφού δεν υπάρχει.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος3/4/15 11:28 π.μ.

  Να και μια ψύχραιμη φωνή εκείνη του Παλαιού από το εσωτερικό της ενωτικής πρωτοβουλίας. Μπράβο για το θάρρος σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος3/4/15 1:20 μ.μ.

  Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα κι επειδή υπάρχουν 2 Σταθόπουλοι, ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης. Προφανώς, το σχόλιο του 11:07 αναφέρεται στον Δημήτρη, που είναι ηγετικό στέλεχος της παράταξης Καλαφατέλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/4/15 3:38 μ.μ.

   Παιδια υπαρχει και ο Βαγγελης Σταθοπουλος . Αυτος ειναι που κινει τα νηματα στην Ενωτικη νομιζω ...

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος3/4/15 1:22 μ.μ.

  Αν εννοείς, 11:20 ότι δεν γυρνάει στα καφενεία για τάβλι ή στου Δημητριάδη για να τραγουδάει, πράγματι τέτοιος δεν πρόκειται να υπάρξει. Και καλώς, βγάλαμε δήμαρχο, όχι περιφερόμενο θίασο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος3/4/15 3:14 μ.μ.

  Αγαπητέ ανώνυμε 3/4/15 11:07 π.μ,
  Να σου αναφέρω πώς είμαι ένας άνθρωπος με ισχυρό ενδιαφέρον για τα κοινά δίχως να φορώ παρωπίδες και δίχως να περιορίζομαι από μικροκομματικές πολιτικές στη δράση μου.
  Στα πλαίσια του πολιτεύματος μας μπορώ ελεύθερα να υποστηρίζω όποια παράταξη είναι κοντύτερα στις ιδέες μου,τα πιστεύω μου και εκείνη που θεωρώ ικανότερη να τα εφαρμόσει.
  Ο κίνδυνος να απογοητευτεί κάνεις από την πολιτική επιλογή του ελλοχεύει πάντα. Πόσοι εξ ’υμών δεν έχουμε απογοητευτεί άλλωστε από τις πολιτικές μας επιλογές τα τελευταία χρόνια?
  Για να είναι φρέσκιες οι ιδέες δεν χρειάζεται να είναι νέος ο άνθρωπος, χρειάζεται να διαθέτει ανοιχτό μυαλό.
  Όσον αφορά τη θέση μου στην Ενωτική Πρωτοβουλία είναι και παραμένει του απλού μέλους. Ούτε ηγετικό στέλεχος ούτε και μαριονέτα. Μπορώ μέχρι σήμερα να λέω την άποψη μου και τις ιδέες μου ελεύθερα, όσο αυτό συμβαίνει και η λογική της παράταξης παραμένει η ίδια, παραμένω και εγώ.
  Η προσωπική μου άποψη για τον κ.Καλαφατέλη είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης του οποίου η εμπειρία και η γνώση θα έπρεπε να ‘’εκμεταλλεύεται’’ από τη σημερινή διοίκηση και αυτό δεν αλλάζει.
  Δημήτρης Σταθόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος3/4/15 9:14 μ.μ.

  Κάρτα Δημότη καθιερώνει ο Δήμος Διονύσου

  Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Απριλίου, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής εισηγείατι την καθιέρωση από τον Δήμο Διονύσου της Κάρτας του ∆ημότη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εξαιρετικής σημασίας τόσο για τους Δημότες, όσο και για την Τοπική Οικονομία.

  Ο ∆ήμος ∆ιονύσου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δομών που δημιουργεί με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων και δημοτών, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, προγραμματίζει τη δημιουργία της ‘’Κάρτας του ∆ημότη’’.

  Η χρήση της συγκεκριμένης Κάρτας, στοχεύει να ενθαρρύνει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης μας, να μοιραστεί αυτά τα οφέλη με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, ενώ συγχρόνως να τονώσει την τοπική αγορά.

  Με την Κάρτα του ∆ημότη οι επιχειρήσεις του ∆ήμου θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ποσοστό έκπτωσης επί των προϊόντων ή υπηρεσιών τους ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά στους κατόχους της. Με τον τρόπο αυτό οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν προνομιακές τιμές από εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας με σημαντικές οικονομικές μειώσεις.

  Η πρωτοβουλία αυτή, εκτός της κοινωνικής της διάστασης, θα δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των καταναλωτών του ∆ήμου και των τοπικών επιχειρήσεων. Η κάρτα του δημότη αποτελεί μέτρο που στοχεύει να τονώσει την τοπική αγορά, ωφελώντας τόσο τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και τους δημότες ∆ιονύσου.

  Υλοποιείται έτσι η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων - με πρωτοβουλία του ∆ήμου - για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των δημοτών και της τοπικής απασχόλησης.
  Η «Κάρτα του ∆ημότη» απευθύνεται στους δημότες και κατοίκους του
  ∆ήμου ∆ιονύσου και θα μπορούν να την προμηθεύονται όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

  Οι ∆ημότες/ κάτοικοι καθώς και οι επιχειρήσεις/ επαγγελματίες του ∆ήμου, θα ενημερωθούν για τη «Κάρτα του ∆ημότη», για τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσής της με κάθε πρόσφορο μέσο.
  Ενδεικτικά με τους ακόλουθους τρόπους:
  •Προώθηση σχετικού ενημερωτικού φυλλαδίου τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ∆ημότες
  •Ανακοίνωση μέσω του site του ∆ήμου και μέσω ειδικής σελίδας για την «Κάρτα του ∆ημότη»
  •Προώθηση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κλπ.

  Στόχος της υπηρεσίας είναι η επέκταση της κάρτας του δημότη ώστε πέρα από τις εκπτώσεις των εμπορικών επιχειρήσεων, η κάρτα να προσφέρει ειδικά προνόμια για την παροχή υπηρεσιών σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα του ∆ήμου, καθώς επίσης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super markets, σχολές, φροντιστήρια κλπ.

  συνεχιζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος3/4/15 9:16 μ.μ.

  Η έκδοση της κάρτας του ∆ημότη θα πραγματοποιείται με την παρακάτω διαδικασία.

  α) Οι επιχειρήσεις/ επαγγελματίες θα συμπληρώνουν ένα ειδικό έντυπο με τα στοιχεία τους (με υπογραφή και σφραγίδα του νόμιμου εκπροσώπου), όπου θα αναφέρεται το ποσοστό έκπτωσης ή της προσφοράς που θα παρέχουν καθώς και ο χρόνος ισχύος της προσφοράς. Η κάθε επιχείρηση θα καθορίζει και θα ενημερώνει ανάλογα το ∆ήμο αν θα εξακολουθεί να παρέχει το ίδιο ποσοστό έκπτωσης ή όχι. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα τοποθετούν σε εμφανές σημείο στην είσοδο του καταστήματος ένα ειδικό αυτοκόλλητο, το οποίο θα δηλώνει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση θελήσει να αποχωρήσει από το πρόγραμμα της κάρτας του δημότη θα συμπληρώνει μία ειδική έντυπη φόρμα αποχώρησης και θα την αποστέλλει στο ∆ήμο σε συγκεκριμένη υπηρεσία.

  β) Ταυτόχρονα, ο δημότης/ κάτοικος που επιθυμεί να λάβει αυτή τη κάρτα, θα απευθύνεται στο ∆ήμο (προκαθορισμένη υπηρεσία) και θα συμπληρώνει μία ειδική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
  της κάρτας.

  •Οι δημότες του ∆ήμου ∆ιονύσου για να αποκτήσουν την Κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
  •Οι κάτοικοι του ∆ήμου ∆ιονύσου θα πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα και έναν πρόσφατο λογαριασμό από ∆ΕΗ ή ΟΤΕ ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που θα αποδεικνύει τον τόπο διαμονής τους.

  Πάνω στην κάρτα θα αναγράφονται υποχρεωτικά τουλάχιστον:
  •το ονοματεπώνυμο,
  •η φωτογραφία του δημότη/κατοίκου κατόχου
  •ο αριθμός μητρώου και το έτος έκδοσης
  Για λόγους ασφαλείας, διευκόλυνσης και αποτελεσματικότητας,
  η διαδικασία έκδοσης θα διεκπεραιώνεται σε συνεργασία με το δημοτολόγιο, όπου θα γίνεται και η διασταύρωση των στοιχείων του δημότη προκειμένου να αποτραπούν διπλές ή τυχόν λανθασμένες εγγραφές.
  Τα προσδοκώμενα αποτελέσματα είναι:

  Πλήθος επιχειρήσεων για το δίκτυο: 400
  Πλήθος δημοτών-κατόχων κάρτας: 10.000

  Τα προσδοκώμενα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι τα κάτωθι:
  •Αύξηση πελατολογίου των καταστημάτων
  •Αύξηση πωλήσεων & κύκλου εργασιών
  •Μεγαλύτερη προβολή και προώθηση των καταστημάτων
  •Ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των εμπορικών καταστημάτων και του ∆ήμου
  •Ανάπτυξη κοινωνικού προφίλ των εμπορικών επιχειρήσεων

  Τα προσδοκώμενο όφελος για τους ∆ημότες – Κατόχους της Κάρτας
  είναι η αγορά προϊόντων και υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές.
  Οι δημότες και τα καταστήματα δε θα επιβαρύνονται με κάποιο κόστος.

  Το συνολικό κόστος υλοποίησης του Προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 5.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα επιβαρύνει το ∆ήμο ∆ιονύσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/4/15 9:34 π.μ.

   Γι αυτο κραζανε την καρτα γονεα ... ηθελαν μαλλον να το κανουν και αυτοι και ηρθαν δευτεροι ! Χαχαχα

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος4/4/15 10:45 π.μ.

  ΄Ελα, να κλείνουν τα παραμάγαζα σιγά σιγά....Με το κείμενο του ο Λουκουμάτος ότι δέχεται παιδιά δωρεάν δηλώνει επίσημα ότι μέχρι τώρα τα παιδιά που συμμετέχουν στο αγώνισμα του handball στον ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ πληρώνουν μηνιαία συνδρομή στον αθλητικό όμιλο.Η παραχώρηση του σχολικού γυμναστηρίου για τις προπονήσεις διέπεται από συγκεκριμένη νομοθεσία, η οποία δεν τηρείται σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λουκουμάτου.Πρόεδρε της Πρωτοβάθμιας ακούς???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος4/4/15 2:52 μ.μ.

  Ο Λουκουμάτος έστησε ένα ακόμα παραμάγαζο, όπως κάνει πάντα εδώ και χρόνια, και το ονόμασε κάρτα γονέα. Και τώρα ο χαχαχούχας χασκογελάει, κλαίει στην ουσία για ξέρει καλά πως τελειώνουν και σε αυτό το πεδίο τα ψωμιά του.
  Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το παραμάγαζο με την Κάρτα Δημότη; Όσο η Αλάσκα με τη Νότια Αφρική.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος4/4/15 3:34 μ.μ.

  Δήμαρχε, πέραν της Εξέλιξης και του Θέσπι που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να αρχίσουν Διαχειριστικοί Έλεγχοι, δεν ψάχνεις -καλού κακού λέω εγώ - και τα πεπραγμένα της Σχολ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  Κάτι βρωμάει κι εκεί με πρόσφατες μεταχρονολογημένες πληρωμές από τους πρώην....

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος4/4/15 3:36 μ.μ.

  Άλλο ένα παραμάγαζο ετοιμάζεται να κλείσει με την Διαβούλευση, που ξεκινάει ο Δήμος για την παραχώρηση των αθλητικών-δημοτικών του εγκαταστάσεων.
  Γατάκια, τα καλύτερα έρχονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος4/4/15 3:41 μ.μ.

  Προειδοποίηση.
  Η τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει στον Διόνυσο, ειδικά σε βάρος όσων συνδέονται με την αποκάλυψη του σκανδάλου στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι εμπνευστές και εκτελεστές αυτών των μαφιόζικων μεθόδων.
  Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και θα επανέλθουμε.

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος4/4/15 6:09 μ.μ.

  Προς Λύκο,μη χαθείς πάλι όμως γιατι ακόμα περιμένουμε να επανέλθεις για καμια 20αριά θέματα............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος4/4/15 7:44 μ.μ.

  4/4/15 3:34 μ.μ.
  Μην ανησυχείς έχουν γνώση οι φύλακες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος4/4/15 9:36 μ.μ.

  Βλέπετε ότι, δεν χάθηκα ποτέ αλλά είμαι πάντα συνεπής σε όσα προαναγγέλω για πράξεις ή παραλείψεις της Παράγκας. Εσείς ανησυχείτε και κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
  Και τα καλύτερα έρχονται.
  Βλέποντας καθημερινά να χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας, τρέμετε για τα χειρότερα. Εξ ου και ακούγονται φωνές και στο εσωτερικό σας ότι ο πρώην δήμαρχος αποτελεί βαρίδι....

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος4/4/15 9:49 μ.μ.

  Το μαρτύριο της σταγόνας θα σας φάει. Ένα ένα σκάνε τα σκάνδαλα σας, για να προλαβαίνετε τουλάχιστον να τα αφομοιώνετε. Αν πέφταν όλα μαζί, θα κινδυνεύατε στην υγεία σας. Βλέπετε σας φροντίζουν κάποιοι.....

  Ο Λύκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος4/4/15 10:06 μ.μ.

  Οψόμεθα λύκε μου,θυμίσου πως τελειώνει το παραμύθι.Εδω θα είμαστε να σε αγγαλιασουμε εμείς.Αμα δε μας βάλεις φυλακή βεβαίως βεβαίως.Φιλακια αγορινα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος4/4/15 11:44 μ.μ.

  Τι έκπληξη ετοιμάζει η Ενωτική Πρωτοβουλία στη διοίκηση Ζαμάνη; Ένα πράγμα θα πω μόνο. Δεν προβλέπεται και τόσο καλό το Πάσχα για Ζαμάνη και λοιπούς συγγενείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος5/4/15 1:33 μ.μ.

  11:44, φτηνοί αντιπερισπασμοί, σαν εκείνους που λέγατε προεκλογικά και σ\δεν σας βγήκαν. Τώρα είστε υπόλογοι εσεις και τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ο κύριος Έντισον5/4/15 1:44 μ.μ.

  Μάλιστα λοιπόν, το ακούσαμε και αυτό. Ότι ο Δήμος ανταγωνίζεται τους Συλλόγους Γονέων επειδή έβγαλε, με μεγάλη καθυστέρηση, την Εκπτωτική Κάρτα Δημότη !

  Έπρεπε δηλαδή να αφήσει κι άλλο τον κ. Λουκάτο, την κ. Αυγέρη -δικηγόρο παρακαλώ!- και τους φίλους τους να συνεχίσουν το παράνομο ψάρεμα σε θολά νερά.

  Και είναι παράνομο γιατί πουθενά και σε κανένα καταστατικό συλλόγου γονέων δεν προβλέπεται τέτοια ΕΜΠΟΡΙΚΗ δραστηριότητα. Και γίνεται και σε θολά νερά, γιατί οι πρωτεργάτες της κάρτας αλλάζουν τους κανονισμούς της όπως και όποτε τους αρέσει.

  Αρχικά επεδίωκαν να επιβάλλουν μονοπωλιακές συνθήκες στην τοπική αγορά. Δηλαδή, ο κατάλογος των καταστημάτων ήταν κλειστός και χωρούσε μόνο δύο καταστήματα από κάθε κατηγορία, που επιλέγονταν με αδιαφανείς διαδικασίες του ποδαριού.

  Από κάποιους επαγγελματίες ζητούσαν συνδρομή, ενώ από άλλους όχι. Όταν κάποιοι τους έκραξαν, είπαν στις συνεντεύξεις που έδιναν ότι ο κατάλογος θα ανοίξει. Αλλά πότε;

  Το ίδιο μπερδεμένα και αντιφατικά είναι και όσα αναφέρουν στα φυλλάδια που μοιράζουν στους καλοπροαίρετους αλλά αφελείς γονείς από άλλους συλλόγους για να μπάσουν όσα περισσότερα σχολεία στο κόλπο.
  Γι αυτό και δεν είναι επίσημα γνωστό ποιος διαχειρίζεται το «project», ποιος κάνει τις συνεννοήσεις με τα μαγαζιά, ποιος ορίζει τους κανόνες και ποιος κάνει ταμείο…

  Το δίδυμο Λουκάτου – Αυγέρη, που διοργανώνει όλες τις συνεντεύξεις, πρόσφατα «αναβάθμισε» το παράνομο «μαγαζάκι» τους σε «αλυσίδα» καταστημάτων και έτσι από τα δύο σχολεία που έλεγχαν στην Άνοιξη, τώρα έχουν καμιά 10ριά σ’ όλο τον Δήμο!

  Να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα «ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ» με επιβάτες αφελείς «εθελοντές»;

  Αλήθεια, τόσοι εφοριακοί είναι στην περιοχή της Άνοιξης και του Αγίου Στεφάνου και ήταν και υποψήφιοι με τον κ. Καλαφατέλη στις εκλογές, πώς και κανείς τους δεν είδε ή δεν άκουσε τίποτα; (Δεν λέω για το Κρυονέρι, γιατί δεν έχω λεφτά για καινούριο αμάξι…)

  Πριν μερικούς μήνες, ο κ.Σπηλιώτης είχε κάνει σχετική ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Σας θυμίζω ότι ο ίδιος είχε προχωρήσει το θέμα αυτό όταν ήταν αντιδήμαρχος, αλλά μετά την παραίτησή του το θέμα πάγωσε!

  Είναι βέβαια γνωστή η πρακτική του κ. Καλαφατέλη να αφήνει με την απραξία του δήμου χώρο για ανεξέλεγκτη εμπορική δραστηριότητα στους τοπικούς «μαγαζάτορες» και μετά να συνεργάζεται μαζί τους εκλογικά…

  Αντί λοιπόν να ρωτάμε γιατί άργησε τόσα χρόνια ο Δήμος να κάνει την Κάρτα Δημότη, ρωτάμε γιατί την έκανε!

  Όλοι καταλαβαίνουμε και θα καταλάβουμε πολλά περισσότερα από τη στάση ορισμένων στο συμβούλιο της Τρίτης και συγκεκριμένα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και της Νέας Πνοής, της οποίας μεγαλο-στελέχη είναι οι δύο πρωταγωνιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/4/15 2:24 μ.μ.

   Δεν εχει καλησπερα τουτη τη φορά κε Εντισον;

   Διαγραφή
 35. Ανώνυμος5/4/15 5:43 μ.μ.

  Κύριοι της διοίκησης του δημου μας αφήστε τις "παπαρολογίες" και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς και κοφτε το κόλπο των "απευθείας αναθέσεων.!! Δεν σας φτάνει η εκκρεμότητα για το οικόπεδο.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος5/4/15 10:53 μ.μ.

  Ο δήμος παράγει συγκεκριμμένο έργο για τους πολίτες, τόσο όσο δεν έκανε η διοίκηση Καλάφι για 3,5 χρόνια. Χώρια η Διαφάνεια, που ανοίγει στο Διόνυσο νέους δρόμους βάζοντας τέρμα στηις ανομίες της παράγκας που αντιδρά σπασμωδικά και τρομοκρατεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος5/4/15 11:36 μ.μ.

  Διαφάνεια λες τις απευθείας αναθέσεις, τα μηχανήματα απο την Αίγινα, τα κρέατα απο τον ΜΑΓΓΙΝΑ ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/4/15 1:35 μ.μ.

   Δικιο έχεις, επρεπε να φέρουν κρέατα απο Αίγινα και μηχανήματα απο Ροδόπολη...ξέρεις εσυ....

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος5/4/15 11:39 μ.μ.

  Έργο φίλε μου ειναι οι λακούβες τα κλαδιά και τα σκουπίδια που έχουν γεμίσει τους δρόμους του δήμου; Αυτό ειναι το έργο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/4/15 3:48 μ.μ.

   Για τις λακουβες φιλε ναι, συμφωνω, αλλα τα κλαδια δεν εχει υποχρεωση να τα μαζευει ο δημος ανεξαρτητου ποσοτητας! Δλδ θα βγαζω οοσα κλαδια θελω οποτε θελω να τα πεταω οπου θελω και να απαιτω κιολας να μαζευτουν εγκαιρως;.......δε νομιζω! Εναν συγκεκριμενο ογκο πρεπει να δικαιουται καθε ιδιοκτησια δωρεαν και αφου υπερβει αυτο τον ογκο τοτε να υπαρχει αντιτιμο! Εμαθαν ολοι και παρατανε αραδες με χορτα και κλαδια οπου βρουν! Και μετα τους φταινε τα σκουπιδια κ οι λακουβες! Επιλεκτικα πολιτισμενοι οι πολιτες αυτοι.......

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος5/4/15 11:41 μ.μ.

  Έργο ειναι , οι λακούβες , τα κλαδιά , και τα σκουπίδια που έχει γεμίσει ο Δήμος μας;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος6/4/15 2:07 π.μ.

  Εδώ η χώρα δεν ξέρουμε αν θα χρεοκοπήσει αύριο κι εσείς ασχολείστε με τα κλαδιά και τις λακκούβες. Κλείνετε τα μάτια σε όσα έχουν γίνει σε 6,5 μήνες και δεν έγιναν σε 3,5 χρόνια. Εθελοτυφλείτε, είστε κολλημένοι στο παρελθόν και γι΄αυτό οι πολίτες σας έστειλαν στις εκλογές στον αγύριστο.
  Ασχοληθείτε με την τύφλα σας κι αφήστε μας ήσυχους γατάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος6/4/15 9:16 π.μ.

  2,07 6/4 εισαι τοσο τενεκές που σου αξίζει να ζεις σε τέτοια πόλη.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Είναι ώρα νομίζω να λήξει και αυτή η ... λίαν παραγωγική συζήτηση.

  Καλή Μεγαλοβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

  Φαίνεται πως η δημοτική αρχή θέλησε να κάνει το πρωταπριλιάτικο «αστείο» της δυο μέρες αργότερα. Αλλιώς δεν εξηγείται η ακατανόητη - σχεδόν βλακώδης - πρακτική που ακολούθησε στην «συνεδρίαση» (όπως πολύ σωστά την χαρακτηρίζει η Ενωτική Πρωτοβουλία) της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 3/4/2015. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Π.:

  "Ο κος Ζαμάνης ως πρόεδρος της επιτροπής ξεκίνησε... τη «συνεδρίαση» 6 λεπτά νωρίτερα (13:54), από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης (14:00) προσδοκώντας προφανώς να μην υπάρχει κανείς από τις υπόλοιπες παρατάξεις. Η ανάγνωση και συζήτηση των ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ θεμάτων με τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ απευθείας αναθέσεις ολοκληρώθηκε μέσα ΟΚΤΩ λεπτά!!!!

  Ασφαλώς επρόκειτο για παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά τα θέματα της οικονομικής επιτροπής έχουν να κάνουν με την διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιβάλλεται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Συνεπώς δεν μπορούμε να συγχαρούμε τον κύριο Ζαμάνη για το επίτευγμά του. Ευτυχώς όπως όλα τα ρεκόρ έχει καταγραφεί και αυτό.

  Αναρωτιόμαστε αν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αισθάνονται πως εκτέλεσαν το καθήκον τους στο ακέραιο. Κύριε Στάικο, κυρία Ντούντα, κύριε Κωστάκη, κυρία Μαγγίνα θα απαντήσετε στους συνδημότες μας;

  Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, αισθάνονται περήφανοι με τις φασιστικές πρακτικές που επιδεικνύει ο επικεφαλής τους; Τους καλύπτουν οι «διαφανείς» διαδικασίες που εφαρμόζει; Μπορούν να κατανοήσουν και να αιτιολογήσουν την ελαφρότητα που αντιμετωπίζονται τα σοβαρά θέματα; Την αποδέχονται; Αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες οραματίζονταν;"

  Αναρωτιέμαι με τη σειρά μου αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει (ουσιαστικές) εξηγήσεις στα παραπάνω. Κι αν υπάρχει, γιατί δεν το κάνει τόσες μέρες;

  Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ίδιος ο δήμαρχος πρέπει άμεσα να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος6/4/15 11:02 μ.μ.

  Ντροπή δήμαρχε αν επιλέγεις τέτοιες μεθόδους.
  Ψηφοφόρος σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος6/4/15 11:58 μ.μ.

  Προς τους προσκείμενους στη δημοτική αρχή
  Ανοίξτε κανένα βιβλίο μήπως καταλάβετε τι ακριβώς είναι ο Πρόχειρος Διαγωνισμός και τι η επ΄ευθείας ανάθεση.
  Έχουν περάσει εφτά μήνες από τότε που αναλάβατε τη διοίκηση του δήμου και ακόμα να καταλάβετε την διαφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/4/15 12:59 π.μ.

   Σιγά μη δεν ξέρουν.....επίτηδες το κάνουν..το παίζουν αφελής και εσείς το χάβετε....

   Διαγραφή
 46. Ανώνυμος7/4/15 12:43 π.μ.

  Αν σε 8 λεπτα καλυπτονται και ψηφιζονται 33 θεματα τοτε φιλτατε 11:58 η απευθειας αναθεση σιγουρα μετραει ως προχειρος διαγωνισμος ... αναλογικα και μονο να το δει κανεις , αρκει!
  Ο Ξερεις Ποιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος7/4/15 9:20 π.μ.

  Καλά αληθεύει ; Το περασμένο ΣΚ η παιδική χορωδία του Δήμου Διονύσου μετέβηκε για μια συναυλία στο ΤΥΡΟ Αργολίδας.Θα περίμενε κανείς ο Δήμος, ο Θέσπις τέλος πάντων, να καλύψει κάποια στοιχειώδη έξοδα των παιδιών πχ. την διανυκτέρευση ή τουλάχιστον το γεύμα της βραδιάς. Ε λοπόν δεν κάλυψε απολύτως τίποτα!.Ολα τα επιβαρύνθηκαν τα παιδιά και όσοι γονείς τα συνόδευαν! Ακόμα και για το πούλμαν που τους μετέφερε πλήρωσαν συμμετοχή! Κηδεία με ξένα κόλυβα δηλαδή. Εμ' έτσι, ξέρω και εγώ κ. Δαρδαμάνη να κάνω πολιτισμό. Πέρα απο αυτό όμως, απο ότι έμαθα, για την υπεύθυνη του Θέσπι που συνόδευε τα παιδιά, την κ. Γεωργίου ακούστηκαν τα καλύτερα λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/4/15 10:46 π.μ.

   Αφού γνωρίζετε τόσες πολλές λεπτομέρειες , για την διανυκτέρευση , για τα γεύματα , για τα πούλμαν , μέχρι και για την υπεύθυνη συνοδό , τότε θα ξέρετε και αυτά που ρωτάτε δήθεν μου τάχα μου τον Δαρδαμάνη . Γιατί δεν ρωτήσατε και τα άλλα μέλη του ΔΣ του Θέσπη να σας απαντήσουν ; Άντε κυρία μου , ηρεμήστε , δεν έχετε κάτι άλλο να ασχολείστε ; Κι όσο για τα ξένα κόλυβα , ελπίζω να μάθουμε όλοι ποιοι τα πληρώναμε τόσα χρόνια .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/15 2:27 μ.μ.

   ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/15 9:12 π.μ.

   Τελικά δεν μου απάντησε κανείς για αυτά που έγραψα για την παιδική χορωδία και την συναυλία της στον Τυρό. Εκτός εαν κ. Ανώνυμε 7/4/15 10:46 το ανάθεμα και η μπουρδολογία θεωρούνται απαντήσεις. Λοιπόν κύριοι και κυρίες απο τον Θέσπι,σας ξαναρωτώ και απαντήστε συγκεκριμένα: τι ακριβώς έξοδα καλύψατε στην διήμερη εξόρμηση της Χορωδίας; Περιμένω με αγωνία την ανταποκρισή σας.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/15 8:49 μ.μ.

   Σωστό θα ήταν να ξερετε την εισηγηση της προηγούμενης διοίκησης,η οποια αφορουσε συγκεκριμένα πράγματα.Οταν θα μιλήσετε με το όνομα σας μπορούμε να το συζητήσουμε..........Ανώνυμα είναι εύκολο.....

   Β.Δ.

   Διαγραφή
 48. Ανώνυμος7/4/15 9:42 π.μ.

  ΕΡΩΤΗΣΗ.................... : Ποια "κοπέλα" είχε Μ.Κ.Ο.?? Η μόνη βοήθεια που μπορώ να δώσω ειναι οτι ειναι κάτοικος ΑΝΟΙΞΗΣ .!! Χαχαχαχαχαχα .!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος7/4/15 10:29 π.μ.

  ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ .............................: Ποια "κοπέλα" ακούγεται ότι θέλει να κάνει καινούρια Μ.Κ.Ο. ?? Οι μόνες βοήθειες που μπορώ να δώσω είναι ότι είναι κάτοικος ΑΝΟΙΞΗΣ και τόσα χρόνια ήταν στο ταμείο ανεργίας .!! Χαχαχαχαχαχα .!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος7/4/15 11:01 π.μ.

  Καμία απάντηση.!!! Νεκρική σιγή.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος7/4/15 11:22 π.μ.

  Λουκουμακιστάν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ποιος φοβάται τους ανοιχτούς ορίζοντες στον Διόνυσο;
  Από τους τραμπουκισμούς στους εμπρησμούς…
  Η αρχή έγινε την 1η Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον Μάϊο 2015. Τότε, οι γνωστοί άγνωστοι προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το εκλογικό σώμα με τραμπουκισμούς σε βάρος των Ανοιχτών Οριζόντων. Το φρόνημα των πολιτών όμως δεν κάμφθηκε και έδωσε βροντερή την απάντηση του με το αποτέλεσμα των εκλογών.

  Μετά, είχαμε την τυφλή και έξαλλη αντιπαράθεση προς τη νέα δημοτική αρχή από μερίδα της αντιπολίτευσης. Με στόχο να μην αλλάξει τίποτα, να παραμείνουν αναλλοίωτες οι δομές και πολιτικές του παλιού καθεστώτος. Να ματαιωθεί εν τη γενέσει της κάθε εξυγιαντική προσπάθεια, να μην υπάρξουν κανόνες διαφάνειας στη λειτουργία του δήμου, να υπονομευθεί κάθε μέτρο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

  Ο φόβος μερίδας της αντιπολίτευσης μπροστά στην αλλαγή του status quo ήταν ορατός σε όλα τα θεσμικά όργανα του δήμου. Μια συντηρητική αντεπίθεση για να μην πραγματωθούν αυτά για τα οποία ψηφίστηκε η νέα δημοτική αρχή. Αλλά και ένας φόβος για να μην αγγίξει η διαφάνεια τα έργα και τις ημέρες του παλιού καθεστώτος.

  Και ήρθαμε πρόσφατα στο σκάνδαλο πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης, που ξέσπασε στα πεπραγμένα 2014 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Που σηματοδοτεί ένα παγόβουνο εξελίξεων σε όλα τα νομικά πρόσωπα-επιτροπές του Δήμου Διονύσου. Μετά το αρχικό μούδιασμα, οι εμπλεκόμενες δυνάμεις οργάνωσαν την αντίσταση τους με φτηνές δικαιολογίες και γελοίες διαρροές.

  Μέσα σε αυτό το κλίμα, κάποιοι εραστές μαφιόζικων μεθόδων στον Διόνυσο οργάνωσαν επιχείρηση τρομοκράτησης με εμπρησμό αυτοκινήτου πολίτη, που συνέβαλε στην αποκάλυψη του πρωτοφανούς σκανδάλου. Ελπίζοντας να ανακόψουν την πορεία αλλαγής στο δήμο. Είναι φανερό ότι, διάφορες δυνάμεις φοβούνται τους ανοιχτούς ορίζοντες στον Διόνυσο. Αλλά αυτές οι δυνάμεις παραμένουν τραγικά απομονωμένες και μειοψηφικές. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/4/15 12:26 μ.μ.

   Έχετε αποδείξεις για αυτά που καταγγέλλεται? Έχουν συμβεί? Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια καταγγελία αλλά και ούτε μια εγγραφή στο βιβλίο συμβάντων της ασφάλειας? Προσέξτε τι καταγγέλλεται και ποιους βάζετε στο κάδρο, η ασυδοσία σας έχει και όρια.
   Ξεπερνάτε σε γραφικότητα και τον εαυτό σας.


   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/15 6:59 μ.μ.

   Εσύ πώς μπορείς να ξέρεις αν υπάρχει καταγγελία ή όχι; Γιατί εγώ σε βεβαιώνω πως υπάρχει !!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/15 10:04 μ.μ.

   Αν έγινε καταγγελία έγινε τουλάχιστον 2 ημέρες μπροστά και για καθαρά ασφαλιστικούς λόγους.....και ενώ και ΕΣΥ ξέρεις συνεχίζεις.

   Διαγραφή
 53. Ανώνυμος7/4/15 12:06 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος7/4/15 12:55 μ.μ.

  7/4/15 10:29 π.μ. Σε λίγο θα σκάσει το όνομα και θα κάνει μπαμ.Οι πιστοί έχουν ήδη προσέλθει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος7/4/15 12:58 μ.μ.

  7/4/15 9:20 π.μ.
  Ίσως να αληθεύει,ίσως και όχι.Αν υπήρχε ακριβής καταγραφή των πρακτικών των συμβουλίων του Θέσπις θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε να μάθουμε την αλήθεια αλλά δυστυχώς εδώ και μήνες δεν υποστηρίζεται το συμβούλιο από πρακτικογράφο.Επομένως παραμένουμε στο σπασμένο τηλέφωνο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος7/4/15 1:11 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος7/4/15 3:45 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος7/4/15 6:10 μ.μ.

  Για την ουσία των καταγγελόμενων, γαργάρα κύριε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος7/4/15 6:14 μ.μ.

  Παιδιά, μια ερώτηση: υπάρχει ακόμη συμμαχία για τον πολίτη ή ξύπνησε από τον λήθαργο τώρα που ήρθε η άνοιξη. Πάντως, όπως και νάχει δεν υπογράφει τις ευχές ο ισόβιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος7/4/15 6:33 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Άλλη μια "ευγενική" ανταλλαγή απόψεων ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από την ουσία του θέματος, λαμβάνει τέλος εδώ - κατεβάζω τα σχετικά σχόλια. Οφείλω όμως να σημειώσω τον μεγάλο εκνευρισμό που διακρίνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος7/4/15 6:55 μ.μ.

  Για τον εμπρησμό κύριε, για τον εμπρησμό κυρία.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Και κάτι ακόμα αναμένοντας τα "μπουρλότα" του σημερινού δημοτικού συμβουλίου. Όταν έβαζα τον τίτλο δεν μπορούσα να φανταστώ την μακάβρια σύμπτωση των εμπρησμών αυτοκινήτων που θα ακολουθούσαν.
  Επειδή δε νομίζω ότι στους συγκεκριμένους κάφρους πιάνει το "ψυχραιμία παιδιά", ας πω στους υπόλοιπους: εγρήγορση και προσοχή !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω στον Διόνυσο
  Ο Δήμος Διονύσου πρόκειται να οργανώσει Δημόσια Διαβούλευση για το πλαίσιο λειτουργίας των δημοτικών αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων. Η τελική διαβούλευση θα γίνει επί συγκεκριμένου Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας, που θα εισηγηθεί ο Δήμος.

  Για να εξασφαλιστεί η πληροφόρηση και συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στη διαδικασία διαμόρφωσης των αποφάσεων, ο Δήμος απευθύνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους αθλητικούς συλλόγους, τους λοιπούς φορείς και τους ενδιαφερόμενους δημότες και κατοίκους της περιοχής να σημειώσουν, σύμφωνα με το υπόδειγμα της επόμενης σελίδας, τα ειδικότερα ζητήματα που θα ήθελαν να τεθούν στο δημόσιο διάλογο με το Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας.

  Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας υπάρχει η κάτωθι κατηγοριοποίηση αλλά δίνεται η δυνατότητα στους φορείς και πολίτες να θέσουν και άλλα ζητήματα που τους ενδιαφέρουν, ώστε να περιληφθούν εξ αρχής στη Δημόσια Διαβούλευση.
  1) Ποιοι είναι οι αθλητικοί χώροι & εγκαταστάσεις και ποιος ο σκοπός τους
  2) Δικαιούχοι χρήσης τους
  3) Ημέρες και ώρες λειτουργίας
  4) Διαδικασία παραχώρησης και χρήσης
  5) Προτεραιότητες και κριτήρια κατανομής του χρόνου παραχώρησης
  6) Υποχρεώσεις συλλόγων και άλλων φορέων για είσοδο στις εγκαταστάσεις
  7) Υποχρεώσεις αθλουμένων – προπονητών - χρηστών
  8) Καθήκοντα και υποχρεώσεις του προσωπικού των εγκαταστάσεων
  9) Προστασία εγκαταστάσεων από φθορές
  10) Προϋποθέσεις διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων
  11) Διεξαγωγή εκδηλώσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις
  12) Οικονομικό αντίτιμο και διαχείριση εσόδων
  13) Υπεύθυνος εφαρμογής του κανονισμού
  14) ……..

  Προσκαλούνται οι πολίτες και οι φορείς να υποβάλουν τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις τους μέχρι την 25η Απριλίου με e-mail στο grafeiotypou@dionysos.gr ή με fax στο 2132030630 ή στο Πρωτόκολλο του Δήμου Διονύσου (Λ. Μαραθώνος 29 & Αθανασίου Διάκου, Άγιος Στέφανος).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος7/4/15 7:36 μ.μ.

  Κοπελιά οτι σχόλιο θέλεις το αφήνεις και οτι σε καίει το διαγράφεις. Σβήσε και αυτό για τις Μ.Κ.Ο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι διαγραφές δεν έχουν να κάνουν με ότι με καίει, αλλά με ότι υποβαθμίζει τη συζήτηση στο blog.

   Διαγραφή
 66. Ανώνυμος7/4/15 9:21 μ.μ.

  Ας μάθουν επιτέλους κάποιοι να συζητούν και να διαλέγονται πάνω στα προβλήματα της πόλης και όχι στις ιδεοληψίες τους για το πρόσφατο παρελθόν. Το παρελθόν έκλεισε οριστικά, μπροστά μας είναι οι αλλαγές για τις οποίες ψηφίσαμε πριν 11 μήνες. Και οφείλουμε όλοι να υπερασπιστούμε σθεναρά τις επιλογές μας απέναντι στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, που θέλουν να μας γυρίσουν οι νοσταλγοί της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος8/4/15 11:18 π.μ.

  Ευλόγησον πρώην δήμαρχε, συγγνώμη Δέσποτα ήθελα να πω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος8/4/15 1:45 μ.μ.

  Λόγια! Λόγια! Λόγια! Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα!
  Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!Επικαλούνται κάθε φορά Διαφάνεια και στο τέλος αλληλοκαλύπτουν μεταξύ τους σκάνδαλα και ατασθαλίες!
  ΛΑΜΕΝΤ ΒΑΒΝΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος8/4/15 10:23 μ.μ.

  Χθεσινό δημοτικό συμβούλιο: πάλι έλειπε ο κ. Μπιτάκος (μήπως ετοιμάζεται να την κάνει;). Πάλι ο συνέταιρος του πρώην δήμαρχος έφαγε αλλεπάλληλες χυλόπιτες. Πάντα τέτοια γιατί του αξίζει και με το παραπάνω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος9/4/15 12:13 π.μ.

  Aπίστευτη η συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής απόψε.Τόση διαφάνεια στις διαδικασίες πως την αντέχουν?Κλειστές προσφορές να τις έχει ανοίξει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας πριν τα μέλη και να φέρνει και προσφορά κολλητού του 200 ευρώ λιγότερα!!! Αντί η Τεχνική Υπηρεσία να δίνει τις τεχνικές περιγραφές του έργου να επιλέγει τον ανάδοχο!!!Να χαιρόμαστε τη νέα διοίκηση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/4/15 7:46 π.μ.

   Αυτη η "τριπλέτα" πασιπουλαριδη , ΖΑΜΑΝΗ , λυρουδια σκοράρει σε ολα τα παιχνίδια που έχουν οικονομικό αντικείμενο.!!

   Διαγραφή
 71. Ανώνυμος9/4/15 10:20 π.μ.

  Μην ασχολείσαι με τον Μπιτακο, κοιτά να μάθεις αν ο Ζαμάνης αγοράζει κασκόλ berbery οπως ο Βαρουφάκης γιατι τον ειδα σε μία φωτό μαζί με την περιφερειάρχη και τον Υφαντή.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος9/4/15 12:09 μ.μ.

  Απο πότε αυτό το blog αποτελεί επίσημη ιστοσελίδα κάποιου φορέα ή οργανισμού, ώστε να κοινοποιούνται επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου ή των υπόλοιπων φορέων του;
  Ως τώρα βλέπω συντεχνείες προφανώς ίδιων προσώπων, που μεταξύ τους ανακυκλώνουν ερωτωαπαντήσεις ή χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, συκοφαντούν και κακολογουν κόσμο, έτσι απλα!!!
  Από την άλλη, έχουμε και την Οδο Διονύσου-που το παιζει και καλά ουδέτερη και δημοσιογραφικα "υπερανω"- να "φλερταρει διαρκως με αυτο το blog και να ακολουθει σε πολλές περιπτώσεις την πορεία και επιλογή των προαναφερθέντων, με ροπή για λασπολογία και συκοφάντιση, μέχρι τα όρια που είναι ποινικά καταδικαστέο (εξάλλου την έχει "φάει" μια φορά-ειναι ανοησία να την ξαναφάει!).
  Άρα λοιπόν αναρωτιέμαι και γι' αυτο τα γράφω αυτα εδώ, ποιος ο βαθύτερος στόχος σας κ. Σ. Μ και κυρία Μ. Χ. ; Οεο
  Όπως και να έχει, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και μιας που ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσετε και κατα προέκταση δεν θα απαντήσετε, θα έλεγα οτι καλή η κριτική του κόσμου στη διοίκηση, αλλά μέχρι το όριο της συκοφάντισης και της αναστάτωσης της οικογενειακής ηρεμίας αυτού που βάλεται...
  Και πιστεψτε με εγω δεν εχω θιχτει εδω μεσα, γιατι δεν εχω δωσει δικαιωματα. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που προανεφερα δεν ισχυει.... Καλες Γιορτες και παλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ αναγνώστη, κάποιο πρόβλημα μου φαίνεται ότι έχεις στο να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις στο blog. Οι αναρτήσεις αφορούν εμένα και τα σχόλια αυτόν-ην που τα κάνει, αλλά κι αυτό δεν αποκλείει μια ανακοίνωση του Δήμου ή άλλου φορέα (όχι κατ' ανάγκη δημοτικού) να έχει τη σημασία της.

   Ως προς το φλερτ - όπως το ονομάζεις - μεταξύ της Δ/Σ και της Ο.Δ., σε πληροφορώ από μεριάς μου ότι πάντα εκτιμώ την καλή (δημοσιογραφική) δουλειά, αλλά δυστυχώς σπανίως βρίσκω κάτι άξιο αναδημοσίευσης αλλού.
   Γιατί μ' εσένα που ταυτίζεσαι με τα "οεο" και τις (καλυμμένες) απειλές περί μηνύσεων, προφανώς και δεν υπάρχει ταύτιση. Γι αυτό άλλωστε έχουμε προβλέψει και τα γνωστά κουβαδάκια - μέρες που είναι και που καλοκαιριάζει...
   ΄Τέλος, σχετικά με την (δήθεν) κακολογία και συκοφαντία, σου υπενθυμίζω ότι καμιά μέχρι τώρα ανάρτηση δεν ήταν χαλκευμένη. Τουναντίον, ήταν όλες τους πέρα για πέρα αληθινές - και τσουχτερές.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/15 12:04 π.μ.

   Επειδή βλέπω ότι είστε καλά πληροφορημένος αγαπητέ 12:09, και προφανώς διαβάζετε την Οδό Διονύσου, σας προ(σ)καλώ να μου υποδείξετε το ποινικά κολάσιμο των αναρτήσεών της- δηλαδή συκοφάντηση ανθρώπων, διαστρέβλωση γεγονότων, παραποίηση στοιχείων, λασπολογία γενικώς και αορίστως. Από την άλλη πλευρά, μπορεί απλώς να μη συμφωνείτε με τη δημοσιογραφία που επί 31 χρόνια υπηρετώ.
   Μαρία Χαζάπη

   Διαγραφή
 73. Ανώνυμος9/4/15 12:11 μ.μ.

  10:23 πρεπει να εχεις πολυ μεγαλο κομπλεξ ρε φιλε, ειλικρινά! Πόση αποτυχία εχεις συσωρεύσει πάνω σου ολα αυτα τα χρόνια, πες μου!!!'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος9/4/15 1:55 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα κάνε μαs και μια ανάλυση για το οικοπέδακι τηs Δροσίαs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος10/4/15 7:05 μ.μ.

  Πολλές ευχές σε όλους. Στους αγαπημένους μας, σε όσους περνούν δύσκολα, στο δήμο μας, στη Πατρίδα. Η Ανάσταση να γίνει σε όλα και για όλους.
  Στέλιος Κοροβέσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος11/4/15 11:33 π.μ.

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=919467594782097&id=103733643022167

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/4/15 4:20 μ.μ.

   ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!!!
   Λίγες ώρες μετά τις αναγγελίες του Δημάρχου κ. Ζαμάνη για έλεγχο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου από το 2011 και μετά, από "άγνωστη" ως τώρα αιτία, τα ξημερώματα έπιασε φωτιά στα γραφεία τους στην Άνοιξη!!!
   Τυχαίο...;;;
   Όσο και να το ελπίζαμε, μάλλον όχι! Το ερευνούμε και σας ενημερώνουμε...
   Πάντως, αν οι πληροφορίες μας ισχύουν, απογοητευόμαστε....
   Βορεια Προαστια

   Διαγραφή
 77. Εμπρηστές καίνε στοχευμένα στο Διόνυσο
  Η τοπική μαφία, έντρομη από τις διαδικασίες Διαφάνειας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Διονύσου, συνεχίζει τα τρομοκρατικά χτυπήματα της. Είναι ολοφάνερο ότι, κάποιοι συγκεκριμμένοι κύκλοι οργανώνουν και εκτελούν αυτά τα αδίστακτα χτυπήματα, προκειμένου να εξαφανίσουν τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν τις πλαστογραφίες τους και την υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο του Δήμου.

  Μάταιος κόπος, γιατί ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη. Η προσπάθεια τρομοκράτισης και εξαφάνισης των επίμαχων στοιχείων πέφτει στο κενό. Η ανάκριση από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές θα πρέπει να ρίξει άπλετο φως και να ξεριζώσει μια και καλή τη μαφία από τον Διόνυσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/4/15 4:54 μ.μ.

   Αχου εσυ εισαι πολύυυυυ....κρίμα κρίμα

   Διαγραφή
 78. Ανώνυμος15/4/15 12:10 μ.μ.

  Να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε αναίμακτα με την τοπική Μαφία και τα παρακλάδια της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος15/4/15 12:18 μ.μ.

  Μήπως η ανάκριση τωμ δικαστικών και αστυνομικών αρχών πρέπει να άρει το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων για να αποκαλυφθεί το μαφιόζικο κύκλωμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος15/4/15 12:20 μ.μ.

  Είναι εντελώς ακατανόητη η ανακοίνωση κάποιων δημοτικών παρατάξεων για τους εμπρησμούς, όταν είναι γνωστό ότι αν δεν τους διέγραφε ο Καλαφατέλης, ακόμη θα βρίσκονταν στην ενωτική πρωτοβουλία και θα εισέπρατταν τους μισθούς τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος15/4/15 5:09 μ.μ.

  Ποιος είχε συμφέρον για τα τραγικά συμβάντα των εμπρησμών;
  1) κάποιοι που ήθελαν να καλύψουν τις κομπίνες τους ή 2) κάποιοι που θέλουν να φορτώσουν μαϊμού κομπίνες στους άλλους. Ο θεός να μας φυλάει απο τέτοια αρρωστημένα μυαλά και στις δυο περιπτώσεις.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ανώνυμος15/4/15 5:42 μ.μ.

  Τώρα, αφού συμπάσχει η νέα πνοή του Λουκουμάτου με τον δήμαρχο Διονύσου για τη διελεύκανση της υπόθεσης των εμπρησμών, σωθήκαμε. Γαργάρα όμως για την Διαφάνεια που θίγει κάποιους γνωστούς-άγνωστους στον Διόνυσο. Γαργάρα για την πλαστογραφία και υπεξαίρεση. Γαργάρα για τον διαχειριστικό έλεγχο που έρχεται στα πεπραγμένα της περιόδου 2011-2014 και έχει κάνει κάποιους να έχουν χάσει τον ύπνο τους.
  Κύριοι της δήθεν νέας πνοής, την υπόθεση δεν θα ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος αλλά η ανάκριση της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης που ανέλαβαν την υπόθεση. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο και η μαφία θα ξεριζωθεί από τον Διόνυσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Κάποιοι συγκεκριμένοι ενοχλούνται διαχρονικά από το 2011 μέχρι και σήμερα από την ύπαρξη των ελεύθερων φωνών, που δεν σίγησαν την εποχή της παντοδυναμίας τους από την τεκμηριωμένη κριτική κι επιχειρηματολογία. Θα τους περάσει με τον καιρό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος15/4/15 7:07 μ.μ.

  Αν ρίξει μια ματιά κάποιος στην ιστοσελίδα της νέας πνοής, θα διαπιστώσει την πλήρη απουσία του κ. Μπιτάκου από αυτήν. Υποτίθεται ότι είναι πρόεδρος της. Αλλά έχει εξαφανιστεί από παντού εδώ και καιρό, όπως διαρρέουν κατ΄ιδίαν στελέχη της παράταξης.
  Δεν είναι περίεργο αυτό για όσους τον γνωρίζουν. Προετοιμάζει απλώς τη νέα έξοδο του από τα κοινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή