.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (2): Τραγικοί αυτόχειρες

Το χτες

Πριν από πέντε μήνες, όταν διατύπωνα δημοσίως το ερώτημα “αν σώζεται η παρτίδα”, εννοούσα το κατά πόσο η δημοτική αρχή μπορούσε να αντιληφθεί τα προβλήματα που η ίδια δημιουργούσε (με τον τρόπο που λειτουργούσε) κι αν είχε τη βούληση και τη δύναμη να κάνει κάτι γι αυτό. Η απάντηση στο ερώτημα προκύπτει αβίαστα αν αναλογιστεί κανείς τρία πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι τα προβλήματα έκτοτε, αντί να λιγοστεύουν, συνέχισαν να συσσωρεύονται και να περιπλέκονται: η αντιμετώπιση ενός προβλήματος δημιουργούσε στη θέση του νέα και δυσκολότερα - σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας! Σ’ αυτό συνέτειναν η απειρία, η μη ετοιμότητα ή και η ανεπάρκεια κάποιων στελεχών, που ο ίδιος ο δήμαρχος επέλεξε – ίσως σε μια προσπάθεια αυτονόμησης από την προηγούμενη πολιτική του κληρονομιά – αλλά κι ο τρόπος που αντιμετωπίζονταν τα προβλήματα που ανέκυπταν: κατά περίπτωση, επί τόπου, επιφανειακά και χωρίς συνολικό σχέδιο.

Το δεύτερο είναι η κατεύθυνση προς την οποία η δημοτική αρχή άρχιζε “σιγά - σιγά να βρίσκει τον ρυθμό της”, όπως υποστήριζαν κάποιοι. Η κατεύθυνση όμως αυτή δεν ήταν το ανοικτό μοντέλο διοίκησης, που υπήρχε στις προεκλογικές διακηρύξεις των ‘Ανοικτών Οριζόντων’ που κέρδισαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2014.  Ήταν ένας ρυθμός απ’ τα παλιά, ένα παρωχημένο συγκεντρωτικό δημαρχοκεντρικό μοντέλο, που υιοθετούσε την λογική και τις πρακτικές μιας άλλης παράταξης: της παλιάς και περιχαρακωμένης ΑΔΚ. Δηλαδή, της παράταξης που ηττήθηκε τρεις φορές από τον πρώην δήμαρχο: δύο το 2010 και μία τρίτη στον πρώτο γύρο του 2014.

Εξ αιτίας δε των αλλεπάλληλων παραιτήσεων και αλλαγών προσώπων στα θεσμικά όργανα του δήμου, μια ομάδα δημοτικών συμβούλων (αποτελούμενη κυρίως από στελέχη της ΑΔΚ) άρχισε να αναδεικνύεται σε ηγετική ομάδα, παρεμβαίνοντας όλο και πιο συχνά, όλο και πιο πολύ κι όλο και πιο αναρμοδίως σε ‘ξένα χωράφια’. Κι άρχισε να καθιερώνει μια άλλη λογική, που αδιαφορούσε για τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων και τις σχέσεις κι επιπτώσεις τους σε άλλα προβλήματα. Μια λογική που παρέπεμπε στον ‘γόρδιο δεσμό’, αλλά σαν καρικατούρα, καθώς το ‘σπαθί’ τραβιέται σε ελάχιστες και σοβαρές περιπτώσεις και (προπαντός) απαιτεί ειδική παιδεία κι εξαιρετικές ικανότητες.

Το τρίτο στοιχείο είναι το τείχος που, όπως φαίνεται πια καθαρά, η νέα ηγετική ομάδα έφτιαξε γύρω της, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνοχή της. Ένα τείχος που όμως την απέκλεισε από κρίσιμες και χρήσιμες πληροφορίες του πολιτικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και την απομόνωσε από τις εκεί διεργασίες, καταδικάζοντάς την έτσι σ’ ένα ιδιότυπο ‘αυτισμό’. Μοιραία, οι εντός του τείχους ευρισκόμενοι άρχισαν βαθμιαία ν’ αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως ‘μαχητές’ ενός ‘υπέρ πάντων αγώνα’ εναντίον ‘εχθρών και αποστατών’. Μια (θλιβερή) εκδοχή των ‘300’, που επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ένα πολιτικό σύστημα κλειστεί στον εαυτό του, αποκομμένο από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Το σήμερα

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αυτοκαταστροφικής αυτής πρακτικής είναι η σωρεία λανθασμένων επιλογών και χειρισμών κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα της κατάργησης του Θέσπιδος – επρόκειτο, αλλά δεν…. Γιατί η (επιεικώς ηλίθια πολιτικά) μεθόδευση αποκλεισμού του προέδρου και αντιπροέδρου του Θέσπιδος από την διαδικασία – για τον φόβο της καταψήφισης της κατάργησης – έδωσε στην αντιπολίτευση την αφορμή ν’ αποχωρήσει σύσσωμη από το συμβούλιο, του οποίου την σύγκληση δεν επιθυμούσε, όπως άλλωστε προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Και, το πιο σημαντικό, έδωσε σε κάποιους την ευκαιρία να μην απαντήσουν σε σοβαρά ερωτήματα που θα προέκυπταν κατά τη συζήτηση και που θα αφορούσαν θέματα ανυπαρξίας σχεδιασμού, κατασπατάλησης πόρων, ανυπαρξίας ουσιαστικών αποτελεσμάτων (παρά μόνο για τους εργολάβους και τους ενδιάμεσους) και προπαντός πλήρους αδιαφάνειας στην έως τώρα λειτουργία του Θέσπιδος. Όπως επίσης δεν επέτρεψε να γίνει ουσιαστική συζήτηση για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα (με Θέσπι ή χωρίς) από δω και μπρος.

Χωρίς συζήτηση, δεν υπάρχουν ερωτήσεις. Και χωρίς ερωτήσεις, δεν υπάρχουν απαντήσεις, ούτε στοιχεία για καταλογισμούς. Μήπως όμως αυτό συνέφερε όλες τις μεριές; Μήπως επρόκειτο για καλοστημένη παράσταση; Ένα είναι σίγουρο: ότι αυτό θα φανεί από το αν και πόσο τεκμηριωμένα θα υποβληθεί η προσφυγή της αντιπολίτευσης, ώστε να γίνει δεκτή και να επαναληφθεί η χτεσινή διαδικασία. Γιατί χωρίς συζήτηση, χωρίς αποδείξεις και χωρίς δημοσιότητα, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όλοι βγαίνουν παρθένες – έστω και ξαναμμένες…

Σε κάθε όμως περίπτωση, οι ευθύνες των ‘εγκεφάλων’ που αποφάσισαν κι εκτέλεσαν την χτεσινή παρωδία είναι τεράστιες. Όχι μόνο για τους προαναφερθέντες λόγους, ούτε γιατί από χτες η δημοτική τους ομάδα αριθμεί τρία μέλη λιγότερα. Αλλά γιατί η πρακτική αυτή είναι σε ευθεία αντίθεση με την διακήρυξη και το πρόγραμμα των Ανοικτών Οριζόντων. Κι ανεξαρτήτως αν ο δήμαρχος και οι παρ’ αυτώ το συνειδητοποιούν ή όχι, οι πράξεις τους δεν χαρακτηρίζονται απλώς από πολιτικό κυνισμό, αλλά αποτελούν και πολιτικό αμοραλισμό. Που συνίσταται στ’ ότι δεν έχει σημασία σε τι θεό λες (προεκλογικά) ότι πιστεύεις ή πώς δεσμεύεσαι να λειτουργήσεις και τι να κάνεις, αρκεί να αποσπάσεις τη συστράτευση των υποψηφίων σου και τη ψήφο των δημοτών. Και μάλιστα, εδώ ο αμοραλισμός είναι διπλός: τα ψέματα των νυν αποσκοπούσαν την πολιτική καταδίκη των πρώην ψευτών!

Χώρια που οι αμοραλιστές, προκειμένου να δικαιολογήσουν την περιχαρακωμένη κι αδιαφανή πρακτική τους, εκτός από αρχές αδειάζουν (‘πουλάνε’) και στενούς συνεργάτες. Μ’ άλλα λόγια, όσο ο πολιτικός αμοραλισμός γίνεται πιο συνειδητός και πιο ισχυρός, τόσο κάνει τους ανθρώπους να μην ακούν όσους τους επισημαίνουν τον κίνδυνο και να μην μπορούν να δουν αυτό που έρχεται: απογοήτευση, παραιτήσεις, ‘μαύρη τρύπα’ διοικητικής αχρηστίας και τελικά συρρίκνωση της παράταξης και ‘τέλος’.

Αυτός όμως ο ‘στραβισμός’ δεν ισχύει για όλους – δεν ισχύει για όσους απ’ τους υπόλοιπους συμβούλους της συμπολίτευσης αρνούνται ν’ ασπαστούν και ν’ ακολουθήσουν την αυτοκαταστροφική λογική. Πολύ δε περισσότερο δεν ισχύει για κάποια διακεκριμένα στελέχη της διοίκησης, που η πολιτική τους αξιοπιστία δέχτηκε (άλλο ένα) σοβαρό πλήγμα από τα χτεσινά γεγονότα. Τα στελέχη αυτά, που είναι υπεύθυνα για κάποιες από τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα επιτυχίες της δημοτικής αρχής – κι αυτό δεν είναι τυχαίο - εδώ και καιρό δεν κρύβουν την ενόχλησή τους από τα αδειάσματα του δημάρχου, όπως επίσης κι από το ότι οι ‘παλιοί’ (της ΑΔΚ) τους αποκαλούν ‘ξένους’!... Αναρωτιέται άραγε κανείς από την ηγετική ομάδα της διοίκησης τι κλάμα και τι πανικός έχει να πέσει ‘εντός των τειχών’ αν οι δύο αυτοί αντιδήμαρχοι προχωρήσουν στις φημολογούμενες εδώ και καιρό παραιτήσεις τους;

Γιατί, όπως σημειώνω ανελλιπώς εδώ και δυο χρόνια, ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, για όλους. Δεν μπορεί λοιπόν να σφυρίζουν αδιάφορα ή να περνούν κάτω από τον πήχη κάποιοι που ‘εξαργύρωσαν’ την εμπιστοσύνη και την απαίτηση του κόσμου για αξιοκρατία, διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα προς όφελος του πολίτη.

Το αύριο

Δεν υπάρχει αύριο! Τουλάχιστον όσο η τρέχουσα αντίληψη και πρακτική είναι κυρίαρχη. Όσο οι ‘τραγικοί αυτόχειρες’ δεν παραιτούνται και δεν αποχωρήσουν απ’ το δημοτικό σκηνικό, αφήνοντας τις καρέκλες τους σε άλλους, έστω και λιγότερο έμπειρους. Ούτε υπάρχει αύριο όσο ο δήμαρχος δεν απολογείται δημοσίως κι ειλικρινά, τόσο για τα προσωπικά του λάθη, όσο και για εκείνα της δημοτικής αρχής. Αλλιώς, αν το συγγνώμη του πέφτει βαρύ, ας αναλογιστεί τον επερχόμενο αργό (πολιτικό) θάνατο κι ας παραιτηθεί, όσο είναι ακόμα καιρός - μια που δεν μπορεί να εμπνεύσει πλέον πολλούς ή έστω να τους πείσει για τις προθέσεις του.


Ξέρω ότι η ανάρτηση αυτή θα προκαλέσει αμήχανα χαμόγελα σε κάποιους. Αν όμως το καλοσκεφτούν, ίσως δουν ότι είναι η καλύτερη λύση. Αλλιώς, κάποιος θα πρέπει ν’ απομακρύνει σύντομα το ‘πτώμα’, καθώς η σήψη του θ’ αρχίσει να προχωρά με γοργό ρυθμό…

274 σχόλια:

 1. ΥΓ. Η τραγικότητα των αυτόχειρων έγκειται στο ότι κάποιοι απ' αυτούς έδωσαν όσα κανείς άλλος για την ανατροπή του προηγούμενου καθεστώτος και τώρα με την πρακτική τους κάνουν ότι μπορούν για να το ηρωοποιήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/7/15 8:07 π.μ.

  Ενας απο τους τραγικούς αυτόχειρες ειναι και ο ίδιος ο Δήμαρχος ,διότι αν άγεται και φέρεται απο την συγκεκριμένη ομάδα τότε είναι εκτός απο ανίκανος και συνυπεύθυνος και ίσως ο μόνος υπεύθυνος γιατί προφανώς συμμερίζεται αυτές τις πρακτικές Δεν μπορώ να πιστέψω ότι Τον τραβάνε απο το αυτί......Οσο για τα ικανά στελέχη , προφανώς τα ωθεί εκτός παράταξης γιατί του δυσκολεύουν το συγκεντρωτικό μοντέλο που έχει στο μυαλό του και τη πολιτική του yes man Οι δήθεν έλεγχοι στα νομικά πρόσωπα αποδείχθηκαν άνθρακες αυτό που απέμεινε ήταν οι φήμες περί κακοδιαχείρησης και η λάσπη Δεν αμφισβητώ η πρώην διοίκηση μπορεί να έχει διαπράξει αυτά για τα οποία κατηγορείται αλλά ο,τι δεν αποδεικνύεται παραμένει στη σφαίρα της συκοφαντίας και μετατρέπει τους κατηγορούμενους σε τιμητές και ίσως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι καλύπτει και "ατοπήματα " της δικής του διοίκησης εδω και 1 χρόνο Οσο για τους Δημοτικούς Συμβούλους αναταποκρίνονται με επιτυχία στο chicken game Στο περιστύλιο αγανακτισμένοι και εντός αιθούσης ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος23/7/15 8:07 π.μ.

  Με την ανεξαρτητοποιηση του Δ. Ραικου ακυρωθηκε το επιχειρημα του δημαρχου, που το διαλαλει συχνα δεξια-αριστερα, οτι ολοι ειναι γατακια και τους εχει στο χερι γιατι ολοι περιμενουν αξιωματα και μισθους. Σιγουρα εχει μαζεψει αρκετους λιγουρηδες γυρω του, που γλυφουν ηδη το κοκκαλο ή περιμενουν υπομονετικα να το γλυψουν οταν θα ερθει η ωρα τους. Ειναι, ομως, και οι αλλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος23/7/15 8:17 π.μ.

  ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΣΤΕΝΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΣΤΕΝΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ. ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΙΚΟΥ. ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ.ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος23/7/15 8:22 π.μ.

  Ειναι κι ενα αλλο επιχειρημα του δημαρχου που διαλυθηκε με την κινηση του Ραικου. Θα φυγουνε. Και που θα πανε; Δεν καταλαβαινει δηλαδη οτι στις σχεσεις δε χρειαζεται να βρεις αλλον για να φυγεις. Αρκει να σιχαθεις αυτον που εχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος23/7/15 8:25 π.μ.

  Σε ποιους δυο αντιδημαρχους αναφερεσαι δ/δ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/7/15 10:31 π.μ.

   ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΟΚΜΟΤΟΣ?
   ΜΠΑΣΗΣ & ΜΑΓΓΙΝΑ?
   ΥΦΑΝΤΗΣ & ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ?

   Διαγραφή
 7. Μπαμπανικας Δ.23/7/15 9:13 π.μ.

  Κρίμα φίλοι μου.!! Η σοφή λαϊκή παροιμία "καθε πέρσι και ΚΑΛΗΤΕΡΑ" μας ταιριάζει.!! Απο την "διχαστική πρωτοβουλία" στους "κλειστούς ορίζοντες".!! Και μη χειρότερα.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος23/7/15 11:29 π.μ.

  Αποσπάσματα από τον Ενεργό Πολίτη Διονύσου.

  "Ήταν 7 Μαΐου 2015, όταν σε αυτό εδώ το blog αναρτήθηκε κείμενο παρέμβασης με τον χαρακτηριστικό τίτλο: Οι σοβαρές ανεπάρκειες της δημοτικής αρχής Διονύσου

  Εκεί επισημαίνονταν, μεταξύ των άλλων και τα εξής:
  α) Ο Δήμος βρίσκεται σε κομβικό σημείο, που ή τραβήξει μπροστά και θα δικαιώσει όσους στήριξαν αυτή τη δημοτική αρχή ή θα βουλιάξει αύτανδρος. Μέση λύση δεν υπάρχει κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν αυτό οι δημοτικοί άρχοντες, τόσο καλύτερα για την πόλη και τα προβλήματα της. Τα κενά πολλά και κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται.

  β) Η δυσφορία των πολιτών υποβόσκει και αν διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση, σύντομα θα μετατραπεί σε θυμό και οργή. Έχει προ πολλού περάσει η περίοδος χάριτος και ανοχής. Τα καμπανάκια χτυπούν σε όλους τους τόνους και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει. Η απαίτηση για μιαν άλλη πορεία του Δήμου είναι καθολική και αδιαπραγμάτευτη. Κι όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν, να παραμερίσει αμέσως, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται!

  Η παρέμβαση αυτή συνάντησε απρόσμενα μεγάλη αποδοχή τόσο μεταξύ των πολιτών, όσο και μεταξύ πολλών στελεχών της δημοτικής αρχής. Ωστόσο, κάποιοι το είδαν ως απειλή για την εξουσία τους και ζήτησαν μάλιστα να κατέβει η ανάρτηση αυτή από το facebook δημοτικού συμβούλου!

  Ακολούθησαν στη συνέχεια και άλλες κραυγές αγωνίας, με τους χαρακτηριστικούς τίτλους- Κλειστοί ή Ανοιχτοί Ορίζοντες; και Ενιαία Παράταξη ή συνονθύλευμα συνιστωσών; Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

  Ώσπου φτάσαμε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ΘΕΣΠΙ. Το τονίζουμε για άλλη μια φορά-

  1. Ο ΘΕΣΠΙΣ ήταν απλά το πρόσχημα για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής. Αλλά οι υψηλοί εμπνευστές και ενορχηστρωτές αυτής της πρωτοβουλίας στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής δεν τήρησαν τουλάχιστον ούτε τα προσχήματα, μπροστά στην πρεμούρα τους να εμφανιστούν ως εξυγιαντές.

  2. Οι διαφωνούντες της δημοτικής αρχής εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα για την άνευ αρχών συμπαράταξη τους με το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό της αντιπολίτευσης (εξαιρούμε τη Λαϊκή Συσπείρωση).

  3. Με την ευκαιρία αυτή, επίσης, αναδείχτηκαν οι αυταπάτες της ηγεσίας της δημοτικής αρχής, που αντί να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα προσπάθησε το προηγούμενο διάστημα να νουθετήσει όσους αποκάλυψαν έγκαιρα και δημόσια αυτούς τους σχεδιασμούς...

  4. Η αντιπολίτευση, σχεδόν στο σύνολο της, μπροστά στα διαχρονικά αδιέξοδα της, πίστεψε αφελώς ότι, της δόθηκε μια χρυσή ευκαιρία να βγει από την αφάνεια και τη χειμέρια νάρκη της.

  (.....)

  Οι εξελίξεις στο δήμο Διονύσου καλώς ή κακώς επιταχύνθηκαν απότομα. Οδός επιστροφής δεν υπάρχει, ούτε οδός διαφυγής. Τώρα είναι η τελευταία κυριολεκτικά ευκαιρία, μέσα από τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες, να δοθεί Διέξοδος. Τονίζουμε- θεσμικές διαδικασίες και όχι εξωθεσμικές που ανθούν τελευταία στο δήμο (Κουτάλες, Σαλτιμπάγκοι και λοιποί συγγενείς). Δεν είμαστε όμως καθόλου σίγουροι, και το λέμε με πραγματική λύπη, ότι υπάρχουν οι αναγκαίες εκείνες προϋποθέσεις για την Διέξοδο που περιγράψαμε. Οπότε το Χάος είναι προ των πυλών με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος23/7/15 11:37 π.μ.

  H ΑΔΚ έχασε εκλογές το 2014;
  Αγαπητή Διονυσοσκουφίτσα,
  αν το πιστεύεις αυτό - επί της ουσίας – ακυρώνεται
  μεγάλο μέρος του σκεπτικού της ανάρτησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε-η, εάν θέλεις, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πώς ακυρώνεται το σκεπτικό της ανάρτησης.
   Γιατί αυτό που λέω είναι ότι το 28% που πήραν οι Α.Ο. στον α' γύρο του 2014 ήταν 10% πίσω από το ποσοστό του Καλαφατέλη και μόλις 2% πάνω από το αντίστοιχο ποσοστό της ΑΔΚ το 2010.
   Και για το μεν 2% μπορεί να πει κανείς ότι αντιστοιχεί στην (εκλογική) επιρροή των συνεργαζομένων κινήσεων και προσώπων (πχ ΚΠΚ, Δημιουργική Ομάδα, Μαγγίνα - Κόκκαλης - Πέππας κλπ).
   Όμως, αυτό που κατά τη γνώμη μου έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για το +24% του β' γύρου, ήταν η πολιτική νομιμοποίηση που προσέφεραν τόσο οι διακηρύξεις των Α.Ο. όσο και η παρουσία των συνεργαζομένων, που επέτρεψαν στις υπόλοιπες παρατάξεις του α' γύρου - και ιδίως στην ΔΑΔΙΟΝ - να γείρουν την πλάστιγγα του αποτελέσματος υπέρ της σημερινής διοίκησης. Κάτι όμως που η τελευταία κάνει πως ξεχνάει.

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος23/7/15 2:48 μ.μ.

  Η.Υφαντής: Αναπάντητα ζητήματα- Δύσκολη η πολιτική νομιμοποίηση της απόφασης για τον ΘΕΣΠΙ

  Με δήλωσή του στην Οδό Διονύσου ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής επισημαίνει τη σημαντική βλάβη στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρόσφατη “συγκρουσιακή” συνεδρίασή του, και προσθέτει πως με την “πολιτικά αποστειρωμένη διαδικασία” που τελικά ακολουθήθηκε, απετράπη η ουσιαστική συζήτηση γύρω από την ανάγκη διατήρησης ή κατάργησης του ΘΕΣΠΙ:

  Άστοχες πολιτικές πρακτικές προκάλεσαν σημαντική βλάβη στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν επέτρεψαν την ουσιαστική συζήτηση επί ενός θέματος μείζονος σημασίας. Με βάση την εισήγηση, θα έπρεπε να εξεταστούν οι θεσμικές αδυναμίες και τα εγγενή προβλήματα στη λειτουργία του νομικού προσώπου, καθώς και η πιθανότητα επιβίωσης μετά από την εξυγίανσή του στην περίπτωση της διατήρησης. Όπως επίσης, η επάρκεια και η βιωσιμότητα του διαδόχου σχήματος, η διαχείριση των μεταβατικών δυσκολιών, καθώς και τα άμεσα πρακτικά προβλήματα στην περίπτωση της κατάργησης.

  Αυτό όμως που συνέβη μετά την συγκρουσιακή φάση, ήταν μια πολιτικά αποστειρωμένη διαδικασία, όπου αποφασίστηκε η κατάργηση του νομικού προσώπου. Το πρόβλημα είναι ότι η εκούσια ή ακούσια απουσία των υποκειμένων σε κριτική και των εκφραστών αμφισβήτησης αφήνει αναπάντητα πολλά ζητήματα και δυσκολεύει την πολιτική νομιμοποίηση της απόφασης. Γι΄αυτή την στρέβλωση είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Αλλά δεν αναλογεί σε όλους το ίδιο μερίδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος23/7/15 3:45 μ.μ.

  Κοινό Δελτίο Τύπου των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης και του Ανεξάρτητου ΔΣ Δημήτρη Ράϊκου για την πραξικοπηματική κατάλυση της εύνομης και δημοκρατικής λειτουργίας του Σώματος‏


  Η Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 θα περάσει στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Διονύσου, ως η ημέρα κατάλυσης της δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Οι Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης, «Ενωτική Πρωτοβουλία», «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» , «Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου» και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ράϊκος, με αφορμή τα πρωτοφανή συμβάντα που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Ιουλίου 2015, επί της συζητήσεως της κατάργησης ή μη του Νομικού Προσώπου για τη Νεολαία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτσιμό «ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ», απευθυνόμαστε σε κάθε δημότη, σε κάθε δημοκράτη πολίτη του Δήμου μας και καταγγέλουμε:

  Την κατάφωρη παραβίαση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την πραξικοπηματική κατάλυση της εύνομης και δημοκρατικής λειτουργίας του Σώματος, από το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρο Γιαννουλάτο.
  Την αντιδημοκρατική, παράτυπη και παράνομη διαδικασία διεξαγωγής της 16ης συνεδρίασης, που εφήρμοσαν μεθοδευμένα, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με στόχο τον αποκλεισμό του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ «ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ» κ.κ. Βασίλη Δαρδαμάνη και Δημήτρη Ράϊκου αντίστοιχα, από την συζήτηση και εν συνεχεία από την ψηφοφορία για την κατάργηση ή μη του Νομικού Προσώπου, καθώς η θέση τους επί της κατάργησης ήταν αρνητική.
  Τη μεθόδευση της διαδικασίας από το Δήμαρχο και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να απαξιωθούν και να φιμωθούν εντελώς οι έχοντες διαφορετική θέση και άποψη (είτε της συμπολίτευσης είτε της αντιπολίτευσης) κι ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στον τόπο μας, να καταλήξει να ψηφιστεί με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς διαβούλευση επί της ουσίας του, εκ των ενόντων.

  Συγκεκριμένα αναφερόμαστε:

  Στην εσκεμμένη καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης κατά μία ώρα περίπου, προκειμένου να επιτευχθεί από πλευράς δημοτικής αρχής η επιθυμητή απαρτία υπέρ της ψήφισης της κατάργησης.
  Στην αυθαίρετη και αντιδεοντολογική ερμηνεία «κατά το δοκούν» του υφισταμένου Κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς μάλιστα αυτή να συνοδεύεται από σχετική γραπτή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου, βάσει της οποίας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Γιαννουλάτος – με την ανοχή του Δημάρχου και των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας- απαγόρευσε πραξικοπηματικά στους δύο αιρετούς της παράταξής του, Βασίλη Δαρδαμάνη και Δημήτρη Ράϊκο, να καταθέσουν στο Σώμα τις θέσεις τους για την κατάργηση ή μη του Νομικού Προσώπου, στο οποίο προήδρευαν, και να ενημερώσουν για τα πεπραγμένα και την υφισταμένη κατάσταση στο Νομικό Πρόσωπο ως οι πλέον ιθύνοντες.
  Στον εμπαιγμό των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων, μελών Σωματείων και δημοτών, καθώς τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπάθησαν να παραπλανήσουν περί του νομίμου της διαδικασίας που μεθόδευσαν, δηλώνοντας ψευδώς, ότι δήθεν είχαν εξασφαλίσει τη γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου περί του σύννομου του αποκλεισμού από τη συζήτηση και την ψήφιση του θέματος του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Θέσπιδος – παραδεχόμενοι εν τέλει ότι η γνωμάτευση ήταν …. προφορική – κι ότι είχαν απευθυνθεί και στο Ανώτατο Όργανο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – η οποία απάντησε ότι δεν έχει χειριστεί τέτοια περίπτωση στο παρελθόν και δεν έδωσε σαφή απάντηση.
  Στην ολοσχερώς αντιδημοκρατική και απαξιωτική στάση του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έναντι των συνεργατών τους και των δημοτικών συμβούλων σύσσωμης της μειοψηφίας, τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις των οποίων απέρριπταν επιδεικτικά οι δυο τους, χωρίς να τις θέτουν καν προς διαβούλευση στο Σώμα, καταλύοντας κάθε έννοια νόμιμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.


  ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/7/15 4:21 μ.μ.

   "Στην εσκεμμένη καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης κατά μία ώρα περίπου, προκειμένου να επιτευχθεί από πλευράς δημοτικής αρχής η επιθυμητή απαρτία υπέρ της ψήφισης της κατάργησης."

   Καλά θα μας τρελάνουνε; ξεχνάνε ότι είχαν έρθει και εκείνοι αλλά καθόντουσαν έξω για να μην γίνει απαρτία μέχρι που ήρθαν όλοι απο τη πλειοψηφία και μετά μπήκαν και εκείνοι; για ποια απαξιωτικη στάση μιλάνε;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/15 6:47 μ.μ.

   Δ/σ νομίζω ότι έγραψες πάλι !!! Το δελτίο της αντιπολίτευσης υιοθετεί την έκφραση "του Θέσπιδος" που μόνο εσύ χρησιμοποιείς τόσα χρόνια.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ-ή, αν προσέξει κανείς αυτό το δελτίο θα καταλάβει ότι δεν είναι σαν όλα τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα,

   1. Αποτελείται από τεράστιες και σύνθετες προτάσεις και προτάσεις εντός προτάσεων, που συνολικά αριθμούν μέχρι και 100 λέξεις! Κάθε παράγραφος είναι μία πρόταση... Παρ' όλα αυτά, το νόημα δεν χάνεται.

   Επίσης, δεν υπάρχουν τα γνωστά συντακτικά και γραμματικά λάθη που βγάζουν μάτια στα συνήθη Δ.Τ. των παρατάξεων ή στα περισσότερα από τα τοπικά μέσα (κι ιδίως τη γνωστή φυλλάδα του κώλου).

   Με δυο λόγια, κανείς από τους γνωστούς εκπρόσωπους τύπου που έχουν οι παρατάξεις αυτές δεν γράφει έτσι. Επομένως το κείμενο πρέπει να το έχει γράψει κάποιος ειδικός, δικηγόρος κλπ.

   2. Το κείμενο αποτελείται από δύο τμήματα, που παραμένουν ξεχωριστά, χωρίς σύνδεση. Το πρώτο που αναφέρεται στα περιστατικά του Δ.Σ. και το δεύτερο - πιο πολιτικό - που αναφέρεται στη διοίκηση Ζαμάνη.

   Οι επικοινωνιακοί στόχοι του δ.τ. είναι επίσης διακριτοί, όμως, κατά τη γνώμη μου είναι too many, με αποτέλεσμα το κείμενο (σε συνδυασμό με τις μεγάλες προτάσεις) να κουράζει. Πολύ αμφιβάλλω πόσοι θα ολοκληρώσουν το διάβασμα των 2-2,5 σελίδων...

   Το πιο ορατό target group είναι οι δ.σ. της συμπολίτευσης που αιφνιδιάστηκαν κι ήρθαν σε δύσκολη θέση - μάλλον πρόκειται για copy paste από την δική μου ανάρτηση. Κι αυτό γιατί συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ο στόχος ήταν αποκλειστικά ο δήμαρχος - "δημαρχεύων" και ο "πολιτικός του προϊστάμενος".

   4. Εντύπωση επίσης προκαλεί η ευκολία του επικεφαλής της ΔΑΔΙΟΝ να συντάξει το 11% της παράταξής του με τον Καλαφατέλη και η ευκολία όλων τους να αθροίσουν στο 72% το ποσοστό ΛΑΣ που όμως δεν προσυπογράφει.

   Τα παραπάνω ας τα σκεφτούν οι επικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι (τους) έρχεται...

   Δ/Σ

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος23/7/15 3:54 μ.μ.

  Καταγγέλουμε τις εικόνες ντροπής του Δημοτικού Συμβουλίου, την ένοχη σιωπή των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας για όσα διαδραματίστηκαν ενώπιόν τους, πλην των κ.κ. Βασίλη Δαδραμάνη, Δημήτρη Ράικου και Θανάση Κρητικού, την αδιάλλακτη και άκρως επικίνδυνη στάση του Προέδρου Σπύρου Γιαννουλάτου, τη στάση «μονάρχη» του ίδιου του Δημάρχου, που εξανάγκασαν και τις τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και μη νομιμοποίησης της θεσμικής εκτροπής που μεθοδεύθηκε και εκτελέστηκε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων, δημοτικών συμβούλων, δημοσιογράφων, μελών συλλόγων και δημοτών.

  Αγαπητοί συνδημότες, συμπληρώθηκε ένα χρόνος περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και είναι πλέον περισσότερο από εμφανές σε όλους μας, ότι μια συγκεκριμένη μειοψηφική ομάδα των Ανοικτών Οριζόντων, που αποτελείται κατά βάση από τα στελέχη της ΑΔΚ του κου Πασιπουλαρίδη, διοικεί το Δήμο με αυταρχισμό, αδιαφάνεια, καταστρατηγώντας και κουρελιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και συναίνεσης.

  Πλην όμως, υπενθυμίζουμε στους έχοντες ασθενή μνήμη, ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκπροσωπούν το 72% του εκλογικού σώματος του Δήμου Διονύσου, έναντι του 28% της δημοτικής αρχής.

  Η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κου Δημήτρη Ράϊκου, αποτελεί το πρώτο πλήγμα στην εσωστρεφή και αδιαφανή διοίκηση Ζαμάνη και ταυτόχρονα την πρώτη αχτίδα φωτός προς την αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης, για την οποία όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

  Περιμένουμε από το υγιές τμήμα της πλειοψηφίας να λάβει επιτέλους θέση. Να θυμίσουμε ότι κάποιοι εξ αυτών, όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, υποστήριζαν ένθερμα την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, ενώ σήμερα σιωπούν και σκύβουν το κεφάλι, μπροστά στην αυταρχική συμπεριφορά Ζαμάνη-Γιαννουλάτου. Τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των έως τώρα συνεδριάσεων το αποδεικνύουν.

  Πέρα και πάνω απ’όλα όμως, υπάρχει πάντα η κρίση των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας και σ’αυτούς απευθυνόμαστε. Δε θα υποχωρήσουμε από κανένα νόμιμο δικαίωμα μας και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να φιμώσει με οποιοδήποτε τρόπο την έκφραση της δημοκρατίας.

  Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη και επικίνδυνη πρακτική της δημοτικής αρχής, καθώς για εμάς τίθεται πλέον μείζον θέμα δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών και πολιτικής ηθικής.

  Δηλώνουμε παρόντες και σε πλήρη εγρήγορση, για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια καταστρατήγησης των θεσμών και των νόμων και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να το πράξουμε.

  Αυτό η «ελεύθερη πτώση» πρέπει επιτέλους να σταματήσει, πριν να είναι πολύ αργά για την πόλη και τους ανθρώπους της.

  Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Γιάννης Καλαφατέλης

  Για την ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ Παναγιώτης Μπιτάκος

  Για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Γιώργος Ζυγούνας

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημήτρης Ράϊκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος23/7/15 4:06 μ.μ.

  Ε ΡΕ ΖΑΜΑΝΗ , ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ?
  ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΪΜΕΝΑΚΗ , ΤΟ ΦΕΡΕΦΟΝΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΤΟΥ !!!!
  ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!
  ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ 2 ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/7/15 4:23 μ.μ.

   Η Ντοα Καιμενακη αναφερει τις κουβεντες του Σταίκου στον Καλαφατέλη αλλά ξεχνάει να πει και την απάντηση του Καλαφατέλη "στα τέσσερα" !!!!!!!!!!! Γιατί κυρία Ντοα τόσο επιλεκτική μνήμη ???

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/15 12:46 π.μ.

   Πλύ καλό, το ψάρεψα στο ΦΒ

   Πήγε και η δημότισσα στο δημοτικό συμβούλιο και ένιωσε ντροπη με την κατάντια του δημοτικού συμβουλίου τον Σταικο να δέρνει τον Ζαμανη να κοιτάει το κιν την Πόπη να κατηγορεί χωρίς αποδειξης την κυρία τουλα να σφουγγαρίζει χωρίς κουβά την καμένη λάμπα πάνω αριστερά αλλα δεν ειδε κανέναν αλλον αφού ολοι ηταν απ εξω ,και το έγραψε στην προσωπική της σελίδα (και αργοτερα σε καποιο βιβλιο,) απο αγανάκτηση και αμέσως την είδε τοπική εφημερίδα και της έκανε ανάρτηση.και εγω γράφω αλλά δεν μου κάνει κανείς καμιά ανάρτηση ?αμα δεν εισαι με τον Γιαννη και Μυρίζει το στόμα σου ,στην απ εξω !!!!!,να πείτε στην δημότισσα να πάει οταν θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος του ΘΕΣΠΙΣ (εαν αρχίσει)!!! τότε θα δει πάλι τους ίδιους δηλ τον Σακη την Πόπη τον Θεοδωρο την κυρια Τουλα αλλα παλι κανεναν απο την αντιπολιτευση γιατί θα είναι αλλού !!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/15 12:53 π.μ.

   και άρχισε να ανησυχεί πολύ η δημότισσα με τις κατηγορίες για οικονομικές ατασθαλίες συλλόγων γιατί είναι και κείνη σε τέτοια πράγματα , και πιο πολύ ο αρχηγός της που είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στα σκατά , και ποιος τους ξεπλένει σου λέει τωρα , πάντως όχι η κατρίνα η παλιά η προεδρίνα ...

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος23/7/15 6:05 μ.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ!!! ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μπαμπανικας Δ.23/7/15 6:23 μ.μ.

  Υπομονή κύριοι.!! Θα περάσει και ο Αύγουστος και μετα ολα θα μπουν στην θέση τους.! Επειδη δεν έχουν να μου προσάψουν τίποτα τα σχόλια μου ειναι επώνυμα.!! Η παρούσα δημοτική αρχη σε 12 μήνες πήγε τον δήμο ΧΡΟΝΙΑ πίσω.!! Αυτό θα τελειώσει. Δεν έχουν την ικανότητα να διοικήσουν τον καλλικρατικό δήμο Διονύσου.!! Οι δημότες μας έψαχναν κατι καλύτερο αλλα την πάτησαν πέφτοντας απο το κακό στο χειρότερο.!! ΥΠΟΜΟΝΗ.!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/7/15 3:09 π.μ.

   Κύριε Μπαμπανίκα μας,
   "κρείττον του λαλείν το σιγάν".

   Διαγραφή
  2. Μπαμπανικας Δ.24/7/15 7:14 μ.μ.

   Ο σιωπών συναινεί.
   Αρχαιοελληνική παροιμία
   (μετάφραση αντίστοιχης λατινικής)
   R άρεσε σε 21

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος23/7/15 7:05 μ.μ.

  Είδες για να έχει ο δήμαρχος δύο άτομα γραφείο τύπου? Όλο φωτογραφίες και δελτία τύπου βγάζουν. Αλήθεια πόσα λεφτά παίρνουν και από που???
  Υπάρχει μισθοδοσία και για τους δύο? Πως ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος23/7/15 7:28 μ.μ.

  Τα είχε όλα η παράσταση στο πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο του Αγ. Στεφάνου προχθές. Τους γέρους του muppet show, το γουρουνάκι, τον bob το μάστορα, τον bob το σφουγκαράκη αλλά κορυφαίος στο ρόλο του Πινόκιο ο Σάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος23/7/15 7:59 μ.μ.

  Ρε παιδιά πολύ αντριλίκι αυτός ο Στάικος(οταν μίλαγε ο Καλαφατελης έπιανε το τσουτσουνι του επιδεικτικά) θα πρέπει να προσέχει κάθε 1-2 δημοτικα συμβούλια να αλλάζει ιμάντες και λάδια να μην πάθει καμία ζημιά το εργαλείο και τρέχει στους μαστόρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/7/15 8:59 π.μ.

   ΣΩΣΤΑ.
   ΑΛΛΑ KAI ΤΟ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…» ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
   ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΙΤΑΚΟ, ΖΥΓΟΥΝΑ,
   ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΙΔΙΩΝΤΕΣ…
   ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ALL TIME CLASSIC.

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος23/7/15 8:43 μ.μ.

  Αγαπητή δ/σ

  Πρόσεξε το απόσπασμα που αναφέρεται στην δημοτική ομάδα των Ανοικτών Οριζόντων.

  "Η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κου Δημήτρη Ράϊκου, αποτελεί το ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ στην εσωστρεφή και αδιαφανή διοίκηση Ζαμάνη και ταυτόχρονα την ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ προς την αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης, για την οποία όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Περιμένουμε από το ΥΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑ της πλειοψηφίας να λάβει επιτέλους θέση."

  Τι εννοεί "να πάρει θέση"? Να κάνει τι? Να κάνει μομφή στο Ζαμάνη ή να διαγράψει τον Πάσι? Μάλλον αδύνατο. Γιατί το λέει τότε? Μήπως για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει ήδη και να ενοχοποιήσει κάποιους στο ταραγμένο μυαλό των ανεγκέφαλων? Και ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι? Μήπως είναι οι δύο αντιδήμαρχοι που αναφέρεις και που μάλλον πρόκειται για Υφαντή και Μαγγίνα? Κάνω λάθος?

  Πρόσεξε τώρα τη χρονική αλληλουχία των ανακοινώσεων. Χτες αργά το βράδυ ανεβάζεις εσύ την ανάρτηση, όπου όμως δεν βάζεις ζήτημα αλλαγής πορείας, μέσω παραίτησης των παλιών από μόνοι τους και συγγνώμης ή παραίτησης του δήμαρχου.
  Σήμερα νωρίς το μεσημέρι κάνει την δήλωση ο Υφαντής στη Χαζάπη, όπου χαρακτηρίζει άστοχη πολιτική πρακτική και χωρίς πολιτική νομιμοποίηση όσα έγιναν.
  Και 3-4 ώρες αργότερα βγαίνει το κοινό δελτίο τύπου που μιλάει για ΠΡΩΤΟ ρήγμα και αχτίδα φωτός, συνδέοντας έμμεσα τον Υφαντή με την ανατροπή Ζαμάνη και κάνοντάς τον τον επόμενο στόχο των "εξαγνιστών". Μετά όμως από αυτόν είναι γνωστό ότι έρχεται το χάος για την διοίκηση του δήμου.
  Πιστεύω ότι πρόκειται για αριστοτεχνικό προπαγανδιστικό κείμενο που έχει πολύ περισσότερους και κρυφούς στόχους απ' όσους νομίζει κανείς με μια πρώτη ματιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση αγαπητέ φίλε-η!

   Υποθέτω βέβαια ότι στη 4η παράγραφο εννοείς: "Χτες αργά το βράδυ ανεβάζεις εσύ την ανάρτηση, όπου όμως βάζεις ζήτημα αλλαγής πορείας, μέσω παραίτησης των παλιών από μόνοι τους και συγγνώμης ή παραίτησης του δήμαρχου."
   Σωστά;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/15 3:04 π.μ.

   Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
   Ντένικεν, Μπαλάνος, Κλαρκ, Ασίμωφ, ωχριούν μπροστά σου.

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος23/7/15 8:59 μ.μ.

  10 αιτίες κακής λειτουργίας του Θέσπι και η τοποθέτηση υπέρ της διατήρησης του Νομικού Προσώπου από τον Γ. Κομνηνάκη μελους τυ Δ.Σ του Θέσπη

  1) Ορισμός από την Διοίκηση προεδρείου και μελών Δ.Σ. σύμφωνα με κριτήρια εξόφλησης παραταξιακών γραμματίων, και όχι με γνώμονα το μεράκι και την ικανότητα των μελών για προσφορά. Πιο απλά: “ Με στήριξες στην προεκλογική περίοδο, σου δίνω μια θέση στο Δ.Σ του Θέσπι”. Απόδειξη, η αύξηση, από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση, της αμοιβής των μελών του Δ.Σ, από 5.000€ σε 12.000€ ετησίως. Ας σημειωθεί ότι προσέφερα την αμοιβή μου από την αρχή υπέρ φορέα του Δήμου, δεχόμενος σφοδρότατες επιθέσεις για, δήθεν, επιδεικτική φιλανθρωπία...
  Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής, και σύμπτωμά της,
  α) η συστηματική απουσία τουλάχιστον 3 μελών από την πλευρά της Διοίκησης.
  β) Η κατάθεση μηδενικών εισηγήσεων από όλα τα μέλη της πλειοψηφίας, (με μία μόνη εξαίρεση), η συμμετοχή των οποίων συνίστατο στο να ψηφίζουν άκριτα και ως έχει οποιαδήποτε εισήγηση της διοίκησης.
  γ) Τα μέλη του Δ.Σ δεν ασχολούνταν ποτέ με την υλοποίηση των αποφάσεων που ψηφίζανε. Μάξιμουμ 4 μέλη του Δ.Σ παραβρίσκονταν στις εκδηλώσεις του Θέσπι, συνηθέστατα δε, προερχόμενα από την μειοψηφία.
  δ) Άσκηση μικροπολιτικής-παραγοντισμού του κάθε μέλους, ανάλογα με την Δημοτική Ενότητα ή τον Σύλλογο που ανήκει, κόντρα στην λογική, την ουσία του Πολιτισμού, την ενοποιητική λογική του Καλλικράτη. Ή αλλιώς, πιο λαικά, “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε...”

  2) Συστηματική απαξίωση (της λειτουργίας) του Δ.Σ

  α) Έγινε αγώνας από την πλευρά της μειοψηφίας κατά την πρώτη περίοδο, της Προεδρίας της κυρίας Στασινοπούλου, για το αυτονόητο, δηλαδή την αποστολή των εισηγήσεων (και όχι μιας ξερής εκφώνησης του θέματος προς εισήγηση) 3 μέρες πριν από κάθε Δ.Σ., ώστε να υπάρχει χρόνος για επεξεργασία-μελέτη των προτάσεων, έλεγχο των εισηγήσεων, κατάθεση των προτάσεων, εποικοδομητική συμβολή με λίγα λόγια. Η επιχειρηματολογία των εισηγήσεων κατατίθετο, επί σειρά μηνών, 24 ώρες πριν το συμβούλιο, ή στο Συμβούλιο το ίδιο. Έχει υπάρξει – γλαφυρή περίπτωση- εισήγηση θέματος προ ημερησίας διάταξης με e mail στις 5.10 μ.μ., με ώρα έναρξης του συμβουλίου 5 μ.μ.
  β) Κατάθεση προτάσεων για έγκριση μετά (!) τη διεξαγωγή τους, ή την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή.
  Παράδειγμα α): Αίτημα για συνδιοργάνωση Αγώνα Δρόμου με την εταιρία Pearl Izumi (μέσα Γενάρη 2015) όταν ο αγώνας δρόμου είχε γίνει 5 μέρες πριν!
  Παράδειγμα β): Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με Α.Ο. Διονύσου. Εισήχθη την Παρασκευή 5/6/15, με την εκδήλωση να είναι στις 7/6/15.

  3) Σειρά εκδηλώσεων που παρουσιαζόμαστε ως συνδιοργανωτές ενώ το θέμα δεν είχε έρθει ποτέ προς εισήγηση στο Δ.Σ και ως μέλη το μαθαίναμε από τις τοπικές εφημερίδες.

  4) Σύγκληση Δ.Σ κάθε 30-40 ημέρες

  Αποτέλεσμα: σώρευση θεμάτων (Συνεδρίαση 15/11/2014- 18 θέματα η ημερήσια διάταξη, 8 θέματα εκτός ημερησίας), μηδενικός χρόνος επεξεργασίας λόγω όγκου, μηδενικός χρόνος διαβούλευσης (πώς αλήθεια περιμένουμε να τοποθετηθούν 15 μέλη ενός Δ.Σ για 26 θέματα; 2 λεπτά ομιλίας του καθενός θα έκαναν το συμβούλιο να διαρκέσει 13 ώρες...)

  5) Προσπάθεια καπελώματος από τον Κεντρικό Δήμο, μη σεβασμός της αυτοτέλειας του Ν.Π.Δ.Δ.

  Κορυφαίο παράδειγμα η σύλληψη και δημιουργία των καλοκαιρινών τμημάτων απασχόλησης (ενέργεια καθόλα αξιέπαινη- αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και ο διαγωνισμός για εταιρία πρόσληψης προσωπικού. Αφορά τον μισό προυπολογισμό του Θέσπι (189.000€ από τις 400.000€). Το θέμα ήρθε στο Δ.Σ του Θέσπι μόνο για ψήφιση, και μάλιστα με ασφυκτική προθεσμία. Καμία επεξεργασία, καμία διαβούλευση εντός Δ.Σ. Από τότε και εφεξής, τα μέλη δεν είχαν καμία ενημέρωση για την πορεία του διαγωνισμού. Τα βιογραφικά των εκπαιδευτών δεν ήρθαν ποτέ στο Δ.Σ. του Θέσπι, φορέα υλοποίησης, κατά τα άλλα, του έργου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος23/7/15 9:01 μ.μ.

  6) Συνεχείς αναβολές συμβουλίων

  Διαρκές το φαινόμενο. Παράδειγμα: Το συμβούλιο της 5ης Ιουνίου αναβλήθηκε ώρα 15:30 (με αποστολή e mail) ενώ ήταν προγραμματισμένο για 3,5 ώρες αργότερα. Το χειρότερο: Ο Δήμαρχος απαίτησε με επιστολή του από τον πρόεδρο του Θέσπι την αναβολή του. Αυτό συνιστά ωμή παρέμβαση του Δήμου στο – και καλά- ανεξάρτητο Ν.Π.Δ.Δ. Παράτυπη, αντιδημοκρατική συμπύκνωση της νοοτροπίας που αναφέραμε πριν. Μεγαλύτερη είναι ωστόσο η ευθύνη του Προέδρου που δέχτηκε την αναβολή από εκείνη του δημάρχου που την απαίτησε...

  7) Ελλιπής στελέχωση του Ν.Π.Δ.Δ

  Μετά την Πρωτοχρονιά, μόλις 1 φορά παρέστη πρακτικογράφος. Ποτέ τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης δεν έχουν έρθει στην επόμενη για υπογραφή ώστε να βεβαιωθούμε ότι η άποψή μας καταγράφηκε όπως την καταθέσαμε.
  Δεδομένης της πολυπλοκότητας του Δημόσιου Λογιστικού και του εύρους των δραστηριοτήτων που (πρέπει να) έχει ο Θέσπις, η απόσπαση μόνο 2 υπαλλήλων στον Θέσπι τον καθιστά δυσλειτουργικό. Σε συνδυασμό με την πλήρη απουσία των μελών του Δ.Σ στη δουλειά για την υλοποίηση αποφάσεων, η κατάσταση θυμίζει ναυάγιο.

  8)Το Προεδρείο προκλητικά δεν υλοποιούσε ψηφισμένη εισήγηση- ίσως επειδή προερχόταν από την μειοψηφία.

  Παράδειγμα: Η εισήγησή μου για τη δημιουργία Θεατρικού Εργαστηρίου Νέων ήρθε στο συμβούλιο στις 15/11/2014. Δεν εισήχθη για συζήτηση υποτίθεται λόγω έλλειψης χρόνου. Χρόνος όμως υπήρχε για 26 θέματα που έφερε η Διοίκηση στο ίδιο Δ.Σ... Ψηφίστηκε στις 5/12/14, με στοιχεία παραλογισμού, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μελών της πλειοψηφίας. Έκτοτε, καμιά ενέργεια για υλοποίηση της απόφασης από πλευράς της Διοίκησης, παρά τις επίμονες οχλήσεις μου. Μόνιμη επωδός η επίκληση της γραφειοκρατίας και η παραπομπή στις Καλένδες. Έπρεπε να αλλάξει το προεδρείο ώστε να απεμπλακεί το ξεκίνημα του εργαστηρίου, με 6,5 μήνες καθυστέρηση, στις 20 Απρίλη. Μια χρονιά χαμένη...

  9) Αντιμετώπιση από φορείς και συλλόγους του Θέσπι ως του μεγάλου, πλούσιου αδερφού
  Δεκάδες αιτήματα φορέων, καλυπτόμενα κάτω από ένα τυπικό αίτημα συνδιοργάνωσης, ζητούσαν( και έπαιρναν,αβασάνιστα, στο ακέραιο) μεγάλα ποσά από τον Θέσπι. Μόνο μία πραγματική συνδιοργάνωση, μόνο μιά συλλογική προσπάθεια με τους φορείς. Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου, τον οποίον πρότεινα να συνδιοργανώσουμε με ΤΟ ΟΙΟΝ, και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με μόλις 270,5€ κόστος. Κατά τα άλλα, ελάχιστες ημέρες πριν τις εκδηλώσεις, αίτημα μόνο χρηματοδότησης, με αποτέλεσμα τον συναισθηματικό εκβιασμό του Συμβουλίου. Και εκείνο, με τη σειρά του, ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η άκριτη έγκριση σε χαλεπούς καιρούς μεγάλων ποσών σε συλλόγους που στο κάτω κάτω χρηματοδοτούνται από τον Δήμο δεν τιμά το καθένα από τα μέλη του.

  10) Εισηγήσεις που έρχονταν ανεπεξέργαστες, στα όρια του ύποπτου.
  Παράδειγμα: Εισήγηση για αλλαγή-επιδιόρθωση 8 διαφορετικών οργάνων στο Δημοτικό Γυμναστήριο, συνολικού ύψους 1650€. Μετά από επιτόπια έρευνά μου (να γιατί χρειάζεται να έρχονται έγκαιρα οι εισηγήσεις- δεν είμαι εισοδηματίας, εργαζόμενος είμαι, βρήκα χρόνο και πήγα) αντικατάστασης έχρηζε μόνο 1 μηχάνημα, με κόστος 250€. Στην ερώτηση “Ποιός έκανε την εισήγηση;”, η απάντηση ήταν “Οι γυμναστές”...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος23/7/15 9:01 μ.μ.

  ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

  Ακούγοντας κανείς όλα τα παραπάνω, εύκολα θα συνταχθεί με την άποψη του Δημάρχου να “κλείσει” ο Θέσπις. Λάθος. Λογική “πονάει πόδι, κόψει πόδι”. Όταν ένας θεσμός δεν λειτουργεί σωστά, τον βελτιώνεις, δεν διαλέγεις κάποιον χειρότερο. Σαν να λέμε, επειδή η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν λειτουργεί πολύ σωστά, ας προκρίνουμε τη λύση μιας Δικτατορίας, για να σφίξουν τα γάλατα.
  Η αντικατάσταση ενός αυτοτελούς Ν.Π.Δ.Δ που έχει στο Δ.Σ μέλη με διαπαραταξιακή εκπροσώπηση και ψήφο αποφασιστικού χαρακτήρα από 2 επιτροπές εισηγητικού χαρακτήρα, οδηγεί σε συγκεντρωτισμό, όχι σε διάχυση αρμοδιοτήτων. Καταργεί τις ζυμώσεις. Και τι άλλο είναι ο Πολιτισμός, αν δεν είναι ζυμώσεις.
  Δεν καλείται ο Θέσπις να ανακαλύψει την πυρίτιδα. Υπάρχουν άνθρωποι που χρόνια τώρα προσφέρουν τις γνώσεις, τον χρόνο και τις ικανότητές τους στα θέματα πολιτισμού στην τοπική μας κοινωνία. Η μορφή του Νομικού Προσώπου επιτρέπει να τεθεί επικεφαλής ένας τέτοιος άνθρωπος, και όχι κάποιος Αντιδήμαρχος, με μοναδικό προσόν τους πολλούς σταυρούς στις εκλογές, λόγω ίσως κομματικής ιδιότητας ή μεγάλου σογιού. Ας επιδειχτεί εμπιστοσύνη, ας ανατεθούν αρμοδιότητες στους ικανούς. Όσο όμως επιδιώκουμε την περιχαράκωση, το στένεμα, το μάζεμα, ο Πολιτισμός θα ασφυκτιά και ο Παραγοντισμός θα θριαμβεύει. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό. Ας διαλέξουμε τι θέλουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος23/7/15 9:11 μ.μ.

  Ο κ. Κομνηνάκης αναφέρει μόνο όσα γνωρίζει μερικούς μήνες.

  Αν παμε πίσω στις εποχές του αλήστου μνήμης κ. Χρήστου μας τα μαργαριτάρια που θα βρούμε είναι ακόμα πιο μεγάλα....

  Αλλά βλέπετε ο κ. Χρήστος μας είναι μάρτυρας κατηγορίας για το οικόπεδο της Δροσιάς. Οπότε δεν μας παίρνει να τον τσαντίσουμε....

  Καταλαβαίνετε τώρα γιατί κανείς δεν ήθελε να συζητηθεί το θέμα?

  Καταλαβαίνετε γιατί όλοι σχεδόν βολεύτηκαν με την αποχώρηση?

  Πολύ αμφιβάλλω αν τελικά το θέμα θα ξαναέρθει στο συμβούλιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος23/7/15 9:14 μ.μ.

  Και πώς η Νέα Πνοή που ήξερε τις αποκαλύψεις Κομνηνάκη που αφορούν και τον Ράϊκο αντιπρόεδρο και επί Στασινοπούλου και επί Δαρδαμάνη, υπέγραψε μαζί του και τον έκανε ήρωα ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος23/7/15 9:16 μ.μ.

  Κι όχι μόνο τον αντιπρόεδρο βγάζει λάδι αλλά και τον πρόεδρο !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος23/7/15 9:19 μ.μ.

  Και ο κ. Καλαφατέλης που παρακολουθούσε στην αρχή όλα τα συμβούλια και μετά η κ.Λακαφώση δεν είχαν ιδέα για τον φόνο;;;;
  Πώς συντάχθηκε η Ε.Π. τόσο εύκολα με αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για τα προβλήματα που λέει ο κ. Κομνηνάκης;;;;
  Εκτός κι αν για όλα τα προβλήματα έφταιγε ο Χατζηπετρής!!!
  και ο Πασιπουλαρίδης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος23/7/15 10:57 μ.μ.

  Επί Βοριά και κάποιος άλλος ήτανε φωτογράφος, γραφείο τύπου, επικοινωνιολόγος, δημοσιολόγος. Γιαυτό και ο Π.Β. πρόκοψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος24/7/15 3:35 π.μ.

  Καλά, το να γίνεται η ΔΑΔΙΟΝ και ειδικά ο Ζυγούνας
  ουρά του Καλαφατέλη, με ξεπερνάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος24/7/15 7:36 π.μ.

  Πραγματικά, καλοδουλεμένο και " επαγγελματικό " το προπαγανδιστικό κοινό δελτίο τύπου, αλλά να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις:
  1. Αξιοπρεπής και πολιτικά ορθή η στάση της λαικής συσπείρωσης που, ανεξάρτητα από τις πολιτικές της θέσεις, δεν μπήκε άκριτα στον κουβά μαζί με όσους υπηρέτησαν με συνέπεια τη φαύλη πολιτεία του Θέσπη.
  2. Αγνοήθηκε επιδεικτικά η καθαρή φωνή του μέλους του δ.σ. του Θέσπη Γ. Κομνηνάκη (νέα πνοή) που φωνάζει από την πρώτη μέρα και, πρόσφατα, με ανάρτησή του στο fb, περιέγραψε με εύστοχο τρόπο και με στοιχεί την παθογένεια του Θέσπη.
  3. Αγνοήθηκε επιδεικτικά η καθαρή φωνή της Ελ. Ρουφάνη, μέλους του δ.σ. του Θέσπη (ΔΑΔΙΟΝ), που έχει επανειλημμένα - και με ευαισθησία- καταγγείλει την αδιαφάνεια και τη δυσλειτουργία του Θέσπη.
  4. Ο Δ. Ραικος είχε θέση και ρόλο αντιπροέδρου στο νομικό πρόσωπα και, άρα, ευθύνη για την πορεία του αυτόνομου νομικού προσώπου. Όπως είναι γνωστό, καμιά εισήγηση δεν υπέβαλε που να σχετίζεται με εξυγίανση, εξορθολογισμό, διαχειριστικό έλεγχο, αποκάλυψη τυχόν ατασθαλιών κλπ.
  5. Σεβαστή, καθ όλα, η θέση του Δ. Ραικου για τη διατήρηση του Θέσπη αλλά και η απόφασή του για ανεξαρτητοποίηση. Απλώς, παρά τη δεδηλωμένη ανεξαρτησία του, έσπευσε να συνταχθεί με αυτούς που ο ίδιος κατηγορούσε ως διεφθαρμένους (ενωτική πρωτοβουλία) και εκείνους που δια των οργάνων τους (βορεινή-κεντρί) τον διέσυραν.....

  συνεχίζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/7/15 10:37 π.μ.

   6. Η επίκληση της δημοκρατικής ευαισθησίας από πολιτικά στελέχη με θλιβερές επιδόσεις στον τομέα είναι -τουλάχιστον- ύποπτη.
   7. Η ετερόκλητη συμμαχία είναι -επίσης- ύποπτη δεδομένου ότι δεν υπάρχει λέξη για την ταμπακιέρα.
   8. Το σχέδιο της μειοψηφίας δεν αποσκοπούσε τη διατήρηση του Θέσπη αλλά στην αποτροπή του διαλόγου. Για να μην ακουστούν και γραφούν στα πρακτικά όσα δεν περιλαμβάνονταν στη ζυγισμένη εισήγηση του Υφαντή, που αναδείκνυε το πρόβλημα, πρότεινε λύση, άφηνε ανοιχτό το θέμα διατήρηση ή κατάργηση και δεν χαριζόταν σε πρώην και νυν. Ο διάλογος που δεν έγινε διέσωσε τους υπεύθυνους της φαύλης πολιτείας του Θέσπη.
   9. Η συμπόρευση του Ζυγούνα με τους άλλους συναρτάται με την μετάλλαξη του αξιοπρεπούς και βροντερού ΟΧΙ σε εθελόδουλο ΝΑΙ.
   10. Η απόπειρα να δημιουργηθεί ρήγμα στη δημοτική αρχή μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Αν ο Ζαμάνης διαθέτει επαρκή πολιτική οξυδέρκεια ή αίσθημα αυτοσυντήρησης μπορεί να συσπειρώσει την κατακερματισμένη δημοτική "ομάδα". Για το πρώτο δεν έχει δώσει σοβαρά δείγματα. Το δεύτερο το διαθέτουν όλα τα όντα που δεν είναι αυτο-καταστροφικά.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε-η
   Πολύ χρήσιμες οι επισημάνσεις σου, με τις οποίες και συμφωνώ - εκτός από την τελευταία.
   Πολύ αμφιβάλλω αν η ομάδα των Α.Ο. μπορεί να (επανα)συσπειρωθεί από τον (σημερινό) Ζαμάνη, ο οποίος δεν πιστεύει σε ομάδες, γιατί απλώς δεν γνωρίζει τι χρειάζεται και πώς είναι να δουλεύει κανείς ομαδικά (επαγγελματικά ή πολιτικά).
   Απόδειξη γι αυτό που λέω η έως τώρα πρακτική υποβάθμισης της δημοτικής ομάδας σε τετ-α-τετ συζητήσεις με τα μέλη της (που είναι copy paste απ' όσα έκανε ο Αβραάμ, αλλά 2-3 επίπεδα παρακάτω...)
   Γι αυτό και λέω ξεκάθαρα ότι η λύση βρίσκεται στο να αλλάξει ριζικά ή να παραιτηθεί υπέρ της προσωπικής του αξιοπρέπειας κ της προόδου του τόπου.
   Για το πρώτο απαιτείται δημόσια παραδοχή και δέσμευση, ενώ για το δεύτερο λίγη σοβαρή σκέψη και μια βαθιά ανάσα.

   Διαγραφή
 30. Ανώνυμος24/7/15 9:14 π.μ.

  ΔΑΔΙΟΝ και Καλαφατέλης είναι δύο φιλοσοφίες εντελώς αντίθετες. Η σύμπτωση σε ένα θέμα δεν σημαίνει ταύτιση. Στο συγκεκριμμένο θέμα όλη η αντιπολίτευση είχε λόγο κοινής θέσης. Για τα υπόλοιπα άβυσσος. Ας μην καλιεργούνται ελπίδες. Ο Καλαφατελισμός είναι τελειωμένος και αγύριστος. Αν ο Καλαφατελισμός θέλει προξενιό ας το κάνει με τη Νέα Πνοή, υπάρχει και προϊστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος24/7/15 9:35 π.μ.

  Η οργισμένη "δημότισσα" της νέας πνοής κάνει πως ξεχνάει πως πριν ένα χρόνο αυτή και οι λουκατοαυγερηδες είχαν σπάσει τα τηλέφωνα στους γονείς της άνοιξης και καναν ψωνιστήρι στους ανυποψίαστους περαστικούς για να τους φέρουν να ψηφίσουν για το σύλλογο ακόμα και με εξουσιοδότηση. Μόνο που εκείνοι λέγανε πως το κάνανε για το καλό των παιδιών μας. (!@#%&!@&^%)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος24/7/15 11:33 π.μ.

  Γιώργο Ζυγούνα, ελπίζω να μπορείς να εξηγήσεις την κοινή σου θέση με αυτούς που σε είχαν διαγράψει. Μην κάνεις το λάθος να ψελίσεις. Πρέπει να πείσεις. Σε αναμονή λοιπόν και αυτά προς το παρόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος24/7/15 10:49 μ.μ.

  Γιωργο Ζυγουνα σ αυτη την ηλικια επρεπε να φροντιζεις για τη υστεροφημια σου. Μετα τη τεραστια ηττα να παρεις 11% οταν ο συριζα εκτοξευοταν αποφασισες να το βυθισεις το βαρκακι. Κριμα να συντασσεσαι με τα λαμογια. Κρατα την αξιοπρεπεια σου. Παρε αποστασεις. Καταγγειλε τη διαφθορα. Αλλα μην κολλας πανω στον καλαφατελη. Ειναι ντροπη πια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος24/7/15 10:51 μ.μ.

  Βοδεινη και Λουκαταυγερηδες ξεσαλωνουν. Μιλαμε για παραφροσυνη τα παληκαρια. Χαχαχαχα.Τερμα τα μπικικινια κι απο το Θεσπη. Τωρα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος24/7/15 11:01 μ.μ.

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ. ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΠΑΝΕ. ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ. ΤΥΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ "ΚΑΚΟ". ΕΦΥΓΕ Ο ΡΑΙΚΟΣ. ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ. ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος24/7/15 11:03 μ.μ.

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ. ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΒΑΡΙΔΙ ΗΤΑΝΕ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΠΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος24/7/15 11:06 μ.μ.

  Α! ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ. ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΕΠΠΑ Ο ΡΑΙΚΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΤΟ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΤΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος24/7/15 11:11 μ.μ.

  ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΕΠΠΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΤΟΣ. ΣΤΟ ΛΑΣΚΑΡΗ ΕΤΑΞΕ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ. ΤΗ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΗ ΜΠΕΤΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/7/15 9:44 π.μ.

   ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΑ ΠΕΠΠΑ ΤΣΟΥΚΑ

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος24/7/15 11:33 μ.μ.

  Μισό λεφτό ρε παιδιά. Γιατί την πέφτετε στο Ζυγούνα. Εκτός από φήμες και συκοφαντίες είδατε καμια υπόθεση να πηγαίνει εισαγγελέα???? Λόγια του αέρος. Ντόρος να γινετε και λάσπη στον ανεμιστήρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος25/7/15 8:44 π.μ.

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΚΑΤΟΣ.
  ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΘΕΣΠΙ,
  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ CAMP…
  ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ «ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ»…
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΛΕΞΙ-ΛΑΣΠΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος25/7/15 9:48 π.μ.

  Από τις έως τώρα κινήσεις του Δημάρχου είναι προφανές ότι παραιτεί , ωθεί σε παραίτηση ή μεθοδεύει την έξοδο των συνεργαζόμενων μέσα από την απαξίωση τους ώστε να μείνει μια καθαρή ΑΔΚ . Ακόμα κι αυτοί οι ολίγοι εξ αυτών που ακόμα τον στηρίζουν έστω και με την μέθοδο του μαστίγιου και του καρότου που εφαρμόζουν για να έχουν το πρόσχημα μιας έξωθεν καλής μαρτυρίας ,αργά ή γρήγορα την ίδια τύχη θα έχουν γιατί αυτό ήταν το σχέδιο εξ αρχής, η υφαρπαγή των ψήφων και της στήριξης και μετά ...... Το φαινόμενο της στημένης λεμονόκουπας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/7/15 3:55 μ.μ.

   Ε, και; Τι εγινε; Θα φροντίσει ο καλός του φίλος για νέα προξενειά. Πρόθυμοι υπάρχου παντού. Θα δείτε συμμαχίες και θα τριβεται τα μάτια σας

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 2:59 μ.μ.

   Αυτός ο φίλος όλο λόοοοοοοοοογια είναι. Φαφλατάς. Όλη η Άνοιξη το λέει. Κάνει μικρορουσφέτια και όταν είναι οι δυό τους βάζει κόσμο να του τηλεφωνεί για εξυπηρετήσεις. Και ο δήμαρχος τα τρώει.Τον λυπάται κιόλας που τον ταλαιπωρεί. Ααα ρε δήμαρχε.

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος25/7/15 3:54 μ.μ.

  ΑΔΚ ειναι ο μακαρίτης Σωτηρίου και ο πολτικά νεκρός Αβρααμ. Αν μπορούσαν, θα ήταν εν αλλάξ δήμαρχοι και νομε/ις καθε μορφής παρωχημένης εργολαβικής και αλλης μορφής εξουσίας. Δεν θα αναφερθώ σε αλλοπρόσαλες παρουσίες που σε επίπεδο "καφενειο και ταβερνειο" συμπλήρωναν τον πυρήνα μιας επίδοξης εξουσίας η οποία θεμελιώθηκε σε δανεικά προσωπα. Ο Ζαμάνης εχει μέλλον αυτόνομο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γι αυτό αλυχτούν οι καναλάρχες και μηντιάρχες του γλυκού νερού, του παρόντος ...μπλόγκ συμπεριλαμβανομένου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/7/15 4:22 μ.μ.

   Αυτόνομο μέλλον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια...Πες μας τι πίνεις ρε μεγάλε να σωθούμε από τα στραπάτσα της ζωής?
   Ποιός σε βάζει και τα γραφεις αυτά? Θέλει καλό μεροκάματο και φουμάρεις και κανα μαύρο για να γράφεις τέτοιες αηδίες.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,
   Το πολιτικό μέλλον του εκάστοτε δημάρχου ουδόλως με ενδιαφέρει - πόσο δε μάλλον η προσπάθεια και ο κόπος που απαιτείται να το θεμελιώσει.
   Εκείνο που με νοιάζει είναι το κατά πόσο γίνονται πράγματα προς όφελος των δημοτών και του τόπου. Και πόσο η διακυβέρνηση γίνεται πιο ανοικτή, πιο διάφανη, πιο αποτελεσματική.
   Επομένως, όποιος νομίζει ότι έχει μέλλον και μπορεί να το βαδίσει "αυτόνομα", ας το κάνει.
   Όσο βλέπω "φως" σ' αυτο, στηρίζω κριτικά. Όταν πάψω να βλέπω προοπτική, επισημαίνω και βαθμιαία ξεγράφω - αλλά ποτέ δεν πάω με (πολιτικά) ρετάλια.
   Και κάτι τελευταίο. Ούτε αλυχτώ, ούτε ζήτησα, ούτε ζητώ ανταμοιβή, γιατί κάτι τέτοιο θα μπαστάρδευε τη φωνή μου. Κι αυτό είναι που μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ ότι δεν είμαι ίσα κι όμοια με τ' άλλα μέσα - αυτό νομίζω ότι το 'χω πια αποδείξει.
   Χαιρετώ
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 8:15 μ.μ.

   Η "αηδία" και η οργή για την "αλλη γνώμη" εχει βάση την φυσική επιλογή. Αν μια γυναικα πχ. σιχαίνεται τον άνδρα, πως να αναπαραχθεί το είδος. Αυτά περι ....του τι πίνεις και ποσά παίρνεις .....δεν μπορει να ειναι άσχετα με τα ψυχομετρικά δεδομένα και δημοκρατικές αντοχές του γράφοντα.

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος25/7/15 3:56 μ.μ.

  Δημοκρατικό δικαίωμα στην γνώμη, Αναμφισβήτητα λέμε ΝΑΙ. Προτιμώ πάντως τη γνώση και τους στόχους. Ενα σχέδιο με στοχους καθαρούς μπορεί να διασώσει ενα αραχνιασμένο πρόωρα γερασμένο θεσμό. Δεν υπήρξε κάν μιά διαμαρτυρία απο τους αμεσα ενδιαφερόμενους οταν διαλύθηκε ο Θεσπις. Ουτε η ωφελούμενοι δεν ήταν εκεί. Τα υπόλοιπα ειναι πουρ παρλέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/7/15 9:02 μ.μ.

   Ενδιαφέρουσα επισήμανση για αυτά… που διέφυγαν πολλών.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 6:45 π.μ.

   Το σχέδιο για το θέσπη. Σύντομο ανέκδοτο. Ποιο σχέδιο ρε παιδιά? Της Στασινοπούλου? Του Δαρδαμάνη? Του Ράικου? Όπως το σχέδιο του Μπάση για την καθαριότητα. ΜΗΔΕΝ. Τώρα γυρίζουν και λένε δε μας στήριξε ο δήμαρχος. Τι να στηρίξει ρε παιδιά? Τώρα με Πέππα-Τσούκα γιατί καθάρισε ο δήμος? Ο Σάκης θέλει δίπλα του εργατικούς ανθρώπους όχι λαμόγια και καβαλημένους. Αυτους τους έχει περιλάβει ο Αβραάμ να τους ξεπαστρέψει.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 7:57 π.μ.

   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΠΙ:

   "Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ & Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ"

   ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΥΡΑ, ΠΟΠΚΟΡΝ ΚΑΙ WIFI ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑΤΑ

   Διαγραφή
 44. Ανώνυμος26/7/15 7:02 π.μ.

  Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΠΙΑΝΕ ΚΑΦΕ. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑ ΦΙΛΟΣ. ΕΙΠΑΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΠΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΧΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΠΗ. ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ. ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΔΥΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟ ΧΑΨΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ. Η ΕΞΕΛΙΞΗ, Ο ΘΕΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος26/7/15 7:16 π.μ.

  Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε ο Ράικος τον πρόεδρο και πιόνι του Αβραάμ το δήμαρχο. Είπε κι άλλα πολλά αλλά αυτά ήταν τα πιο σκληρά. Τα κουτσομπολιά από παπαγαλάκια του Σάκη λένε ότι έχει μετανιώσει που χρησιμοποίησε τόσο βαριές εκφράσεις. Ο Ράικος και παρέα του ξέρουν ότι κάτι τέτοια τα .... γατάκια τα καταπίνουν και μετά βγαίνουν βόλτα στη γειτονιά σφυρίζοντας. Γατάκια ο Σπύρος κι ο Σάκης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 8:03 π.μ.

   ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΪΚΟ

   ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ....

   ΕΝΕΚΑ ΤΑ ΟΦΙΚΙΑ ΓΛΥΚΑ , ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ

   ΜΠΑ , ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΡΑΧΟΣ

   Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ

   ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ

   ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

   ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ::::

   Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ .......

   Διαγραφή
 46. Ανώνυμος26/7/15 7:17 π.μ.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος26/7/15 7:18 π.μ.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος26/7/15 7:20 π.μ.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!
  έτσι για να το καταλάβουνε και οι τελευταίοι στη γαλαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος26/7/15 7:35 π.μ.

  ωραια η προεκλογικη εκδηλωση χθες στο κρυονερι. φεστιβαλ παραδοσιακων χορων το ειπανε. κεντρικος ομιλητης ο καλαφατελης με πολιτικη ομιλια για την καταργηση του θεσπη. ομιλητης και ο ανεξαρτητος ραικος. χειροκροτηθηκε κι αυτος.μπιακος αυγερη πρωτο τραπεζι πιστα. διοργανωση συλλογος γυναικων κρυονεριου ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος26/7/15 8:11 π.μ.

  Αυτοί που μίλησαν χθές στο Κρυονέρι είχαν αγοράσει το χρόνο της ολιγόλεπτης δημοσιότητάς τους, αρκετά ακριβά. Ο Καλαφατέλης 19 χρόνια τώρα και ο Ράικος φέτος.
  Όλοι βέβαια με λεφτά δικά μας, των δημοτών!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 8:21 π.μ.

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΠΟΥ Η κ.ΠΑΤΕΛΛΗ ΚΑΛΕΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Ο ΡΑΪΚΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 8:35 π.μ.

   Η κ. Πατέλλη δεν είναι υπάλληλος στον Δήμο?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 9:31 π.μ.

   Η κ.ΠΑΤΕΛΛΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΜΟΤΟ.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ..... ΠΑΤΕΛΛΗ , ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΥ , ...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/15 9:46 π.μ.

   ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ!!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/7/15 10:03 π.μ.

   Ρε Σάκη, αγόρι μου, μετά και τη χθεσινή αθλιότητα, μήπως να το ξαναδείς το θέμα με τις επιχορηγήσεις. Διότι, όπως βλέπεις, μπορεί να το νιώθεις κιόλας, μάθανε πως γ@μ!0μ@στε πλακώσανε κι οι γύφτοι. Δώσε σε αυτους που πρέπει και στους άλλους ασιτια!!!!!

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος26/7/15 8:15 π.μ.

  ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ Η ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 9:35 π.μ.

   ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ 600-560.000 ΔΡΧ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ. ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΠΑΠΑΡΑ.
   ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕ? Ο ΚΑΛΟΣ ΜΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

   Διαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΑ?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 9:39 π.μ.

   ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ

   Διαγραφή
 52. Ανώνυμος26/7/15 8:33 π.μ.

  Καθηστε να δειτε πως ειναι στημενο το κολπο. μαζεύονται 20 νοματαίοι και κα΄νουν έναν σύλλογο. οτιδηποτε. πολιτιστικο, περιβαλλοντικο, τοπικο, και μετα πηγαινουν στο δημο και στο θεσπη και ζητανε χρηματα. γιατι; για εκδηλωσεις που θα μιλανε ο πολιτικοι. οσοι δινουν τα πιο πολλα θα μιλανε περισσοτερο. υπαρχουν παντα και οι ανυποψιαστοι δημοτεσ. αυτοι που συμμετεχουν στις εκδηλωσεις, αυτοι που πανε να δουνε τους αλλους που συμμετεχουν και οι πιο αλλοι που σαν χαζοι ειναι στο συλλογο και βαζουν τη δουλεια χωρις να πληρωνονται. γιατι τα λεφτα δεν φτανουν ποτε λενε αυτοι που κρατανε το ταμειο. τοσα εξοδα γινονται. οποτε τουσ μενει η δοξα και η κοινωνικη αναγνωριση. και οσοι πιο πολλοι πανε στις παραστασεις τοσο πιο ακριβαινει το κασε της επομενης χρονιας για την επιχορηγηση. Τζαμπα δεν ειναι καμια προβολη. ιδιως αυτη. ασε που τα χαπατα που χορευουν και τραγουδανε πληρωνουν κιολας. διπλα εσοδα για το καταστημα. και οι δημοτες και οι δημοτες. η αλητεια σ ολο της το μεγαλειο. γιατι τι αλλο ειναι εκτος απο αλητεια να μοιραζεις εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε τετοια μαγαζακια και να "ξεχνας" να δωσεις 1200 ευρω σε δυο χρυσους πρωταθλητες για να πηγαινουν με ταξι στο Ολυμπιακο Κολυμβητηριο καθε μερα στη προπονηση; Η αλητεια της μετριοτητας. Απο τον ολιγιστο Γιαννη στον ανυπαρκτο Σακη. Ο πρωτος πληρωνε για να τον προσκυνανε. Ο δευτερος πληρωνει για να τον φτυνουνε. Με τον καιρο θα μαθει κι αυτος... ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος26/7/15 8:54 π.μ.

  Που τα θυμήθηκες ρε φίλε τα σκουπίδια του Κρυονερίου πάλι???
  Αρκετά τόσα χρόνια με αυτούς. Τους τιμώρησε ο κόσμος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος26/7/15 9:23 π.μ.

  Μισό ρεπορτάζ κάνετε ρε παιδιά. Καθήστε να σας πω εγώ τι άλλο έγινε.
  Η εκδήλωση ήταν σα να λέμε οι επιδείξεις του χορευτικού προγράμματος το συλλόγου. Εκεί οι μαθητές πληρώνουν 30 ευρώ εγγραφή το χρόνο και άλλα 30 το μήνα για δίδακτρα. Κι από πάνω οι τύποι πήραν και άλλα 3.000 από τον Θέσπη για τις επιδείξεις τους. Πώς να μη χειροκροτήσουν τον Καλάφη και το Ράικο που τους τα εδωσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος26/7/15 9:28 π.μ.

  Κι άλλο ρεπορτάζ. Στην εκδήλωση χτες ο σύλλογος πουλούσε και νερά και αναψυκτικά. Με αμοιβή φυσικά. Αλλά με ΦΠΑ όχι 23% αλλά 0% !!! Γιατί δεν δίναν αποδείξεις!!!!
  Και σε μια άκρη κάποιοι του συλλόγου ψήνανε και σουβλάκια. Κι αυτά με αμοιβή χωρίς απόδειξη... Άσε που μπορεί τα κρέατα να ήταν και χορηγία...
  Και ποιοι ήταν οι εθελοντές ψήστες; Οι εργαζόμενοι του Δήμου από το Κρυονέρι !!!!! Κάποιοι από αυτούς στη δουλιά τους δεν σηκώνουν ούτε στυλό και χτες σηκώναν βάρη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 9:55 π.μ.

   ΩΧ Μ ΕΠΙΑΣΕ Η ΜΕΣΗΜΟΥ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.....

   Διαγραφή
 56. Ανώνυμος26/7/15 9:30 π.μ.

  ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥ ΡΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ!!!
  Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ ΕΜΕΤΙΚΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος26/7/15 9:33 π.μ.

  Μια χαρά τον ξεφορτώθηκε ο Αβραάμ το Ράικο.
  Τον πέταξε να τον φάνε τα σκυλιά του Κρυονερίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 10:41 π.μ.

   Στις επομενες εκλογες θα βαλει με τον καλαφι και θα τον περασει και ο καρασαρλης

   Διαγραφή
 58. Ανώνυμος26/7/15 9:36 π.μ.

  Μερικοί που έχουν αυπνίες έχουν ακούσει ότι βοηθάει να μετράνε προβατάκια. Μπερδεύτηκαν όμως και μπήκαν κι αυτοί στο μαντρί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος26/7/15 9:41 π.μ.

  Σιγά τη χορηγία με τα σουβλάκια.
  Μέγας χορηγός στη χθεσινη βραδιά ο ανώνυμος δημότης!!!
  9.000 ευρώπουλα από το δήμο + 3.000 ευρώπουλα από το Θέσπι = 12.000

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 9:50 π.μ.

   ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 9:53 π.μ.

   Ότι φάμε, ότι πιούμε, κι ότι αρπάξει ο κ@λος μας!!!!

   Διαγραφή
 60. Ανώνυμος26/7/15 9:45 π.μ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ Ή ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος26/7/15 9:54 π.μ.

  Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείτα και ο ανόητος επιμένει.
  Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του αν κάτι από αυτά ταιριάζει με τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής.
  Στ. Κοροβέσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 9:58 π.μ.

   Εδώ Στέλιο μου παίζουνε αλλο έργο . Τον ηλίθιο και το πανηλίθιο ......

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 10:47 π.μ.

   Πολλά like στο Στέλιο

   Διαγραφή
 62. Ανώνυμος26/7/15 9:56 π.μ.

  Μαθαινω οτι οι συνδικαλιστες του δημου ζητησαν να δουν το δημαρχο και ειδαν τελικα την αντιδημαρχο και απαιτησαν να αλλαξει ο προισταμενος στην καθαριοτητα επειδη τους ζοριζει δηλαδη τους βαζει να δουλευουν. Τα μπουμπουκια μπακαφουκα παζιος κλπ. Τι λετε ρε; μονο αυτο; εγω λεω να ξηλωθει ο αντιδημαρχος κιο δημαρχος κιο υπουργος εργααιας. Για να βαλετε δικους σας! αντε απο δω. Απαραδεκτοι. Να το φατε το ψωμι σας αλλα να το χετε δουλεψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 12:03 μ.μ.

   Πίσω απο την ανωνυμία κρύβεται κακοήθεια. 'Οποιος φοράει παντελόνια γράφει και το ονομά του αλλιώς όλο αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κακόβουλα σχόλια!!!!!!!!
   ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 12:22 μ.μ.

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ???
   ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΕΛΗ!!!
   ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΚΜΟΤΟ!!!
   ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 12:26 μ.μ.

   Ρε παιδιά εγώ από το δήμαρχο το άκουσα. Τι υπονοεί η κυρία Μπακαφούκα, οτι δεν φοράει παντελόνια?
   Ντροπή Μιράντα!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/15 2:18 μ.μ.

   ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΙΟΥ ΣΑΣ.
   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ-ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/15 8:58 π.μ.

   Αν το ακουσες απο το Δήμαρχο τότε κάστι δεν ακουσες καλά πες του να σουτο επαναλάβει ακριβώς όπως έγινε!!!!!!!! Αλλιώς φώναξε το σωματείο μαζίμε τον Δήμαρχο να σου λύσει την απορία!!!! Πρώτα διασταυρώνουμε και μετά σταυρώνουμε!!! Ετσι ξέρω απο τον καιρο που κατάλαβα τον κόσμο όσο για την έκφραση που χρησιμοποιεί ο λαός για τα παντελόνια νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε για τον άνθρωπο ο όποιος ανώνυμα βγαίνει και λέει ότι τον βάζουν να πεί

   Διαγραφή
 63. Ανώνυμος26/7/15 10:08 π.μ.

  ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΙ
  Η
  ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 10:49 π.μ.

   Εντάξει δεν είναι και τόσο κακό να είσαι πιόνι. Ειδικά όταν δεν μπορείς να κουνηθείς μόνος σου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 10:53 π.μ.

   Πάντως άλλος το έκανε το προξενειό. Ο Αβραάμ δεν ξέρει τίποτα. Ο προξενητής έχει κάνει κι άλλα προξενειά
   Κάποια πέτυχαν.

   Διαγραφή
 64. Ανώνυμος26/7/15 10:12 π.μ.

  Με τοσες εντολες και αποφασεις θυμηθηκα τη MONOPOLY ρε παιδια.
  Εκεινος ο αστυνομος με τη σφυριχτρα στη μια γωνια, του ταμπλω, ποτε θα σφυριξει για τη φυλακη????????
  Με τοσες εντολες και αποφασεις εχει ερθει η ωρα για ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος26/7/15 10:28 π.μ.

  Ο κατσιακιδης εκανε αναρτηση και κατηγορει τη δημοτικη αρχη οτι καπηλευεται τη δουλεια αλλων για τις κατασκηνωσεις στο σουνιο. Κι οτι υπηρχαν κενες θεαεις και πηγαν τα παιδακια. Δε μου λες ρε δασκαλε και μονο που καποιος ενδιαφερθηκε και εξασφαλισε τις κενες και οργανωσε και βρηκετα 50 παιδακια δε σου φτανει? Και γιατί δεν εχει γινει τόσα χρονια? Μονο φετος ηταν κενες οι θεσεις? Λι εσυ που ησουνα δασκαλος και στις σχολικες επιτροπες ενδιαφερθηκες ποτε? Πηρες καμια πρωτοβουλια? Ή μηπως ειχες αλλες προτεραιότητες? Καλή η κριτικη αλλα εκει που πρεπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 10:40 π.μ.

   Ελα ρε φιλε με ΤΙ ααχολεισαι τωρα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 10:44 π.μ.

   Θελω να με προσεχεις:
   Το ΤΙ δεν αναφερεται στο θεμα!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 10:45 π.μ.

   ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/15 10:51 π.μ.

   Μμμμ ο κύριος Άγγελος....... Που όλα τα έκανε όπως έπρεπε τόσα χρόνια κι έχει τώρα και συμβουλές από πάνω. Άσε μας ρε "δάσκαλε" που τόσα χρόνια έκανες πως δεν βλέπεις τα δίδακτρα και δε σε πείραζε που η Αυγέρη τάπερνε απ΄τους γονείς 30 και 50 ευρά τη βδομάδα για κάθε παιδί κι έδινες και σιχαρίκια από πάνω και τώρα έχεις πρόβλημα που κάποιοι φρόντισαν να πάνε δωρεάν όλα τα παιδιά εκεί που ζήτησαν;
   Δε κοιτάς καλύτερα που όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Μήλα με τα πετρέλεα την άδιασες κανονικά λέγοντας σε όλους ότι εσύ δεν είχες ιδέα και σχέση με τα λεφτά;
   Παντός καιρού είσαι ή ΟΦΑ;

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/7/15 11:03 π.μ.

   Αξιζει να δειτε ολο το κειμενο του Κατσ.
   "Το καλάμι είναι το πιο ατίθασο άλογο.Φαίνεται πως κάποιοι της Δημοτικής αρχής το έχουν ιππεύσει και μάλιστα δίχως χαλινάρια.Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πανηγυρισμός και η διαφήμιση της παρουσίας του Δημάρχου στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανάπτυξης Ανασυγκρότησης.Αλήθεια,οι κατασκηνώσεις είναι έργο του Δήμου; Ο Δήμος Διονύσου εποπτεύει το συγκεκριμένο Υπουργείο;Μην ευλογείτε τα γένια σας για έργα που ούτε μυρωδιά δεν έχετε. Πανηγυρισμός, γιατί καταφέρατε δήθεν να ικανοποιήσετε όλες τις αιτήσεις συμμετοχής των δημοτών. Οι θέσεις των φιλοξενούμενων ήταν καθορισμένες, καθώς και τα κριτήρια.Οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν λιγότερες του αναμενόμενου και έγιναν δεκτές και αιτήσεις πέραν των κριτηρίων, για τη συμπλήρωση του αριθμού.Ποιο ήταν το κατόρθωμά σας;Είχατε ειδική μεταχείριση σε βάρος άλλων;Αν ναι,αυτή την αξιοκρατία επαγγέλλεστε;Επιδιώκετε πελατειακές σχέσεις; Δηλώνετε δημοσίως, ότι κάνετε εκδούλευση στους δημότες; Αν ναι, με ποιο σκοπό; Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη, που ευαγγελιζεσθε ότι προσφέρετε στους δημότες,είναι με ανταλλάγματα; Αν ναι, ποια είναι; Οφείλω να σας συγχαρώ για την καπηλεία της προσφοράς και των έργων τρίτων. Σας θαυμάζω που καταφέρνετε να αντιπολιτεύεστε τους εαυτούς σας. Με κανένα πραγματικό έργο στο Δήμο,θα ασχοληθείτε;Καλημέρα σας.Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες."
   Παιγμένος ο τύπος, ε; καλό; Και ποιοι κάνουν λάικ; η Αυγερη , κι ο γίγαντας Καρασαρλης , που του λέει οτι ειναι καταπελτης !!! Σιγα παιδια μην ΄εχουμε κανένα τραυματισμό ......

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/7/15 11:36 π.μ.

   ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ Ο ΤΥΠΟΣ
   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ.
   ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
   ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ…

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/7/15 2:08 μ.μ.

   ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ! ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ...ΧΩΡΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΟΥΥΥΥ!" Γ@Μ@ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΜΟΡΦΟΝΙΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ..ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ!

   Διαγραφή
 66. Ανώνυμος26/7/15 10:39 π.μ.

  Ο ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ "ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ" " ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ" ΚΛΠΚΛΠ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΙΡΑΚΙΟ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος26/7/15 11:23 π.μ.

  Στέλιο έγραψες και σε μία πρόταση έσφαξες με το γάντι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος26/7/15 1:37 μ.μ.

  Τακτική πρώην Δημάρχου:Τους άκουγε όλους, έδινε δίκιο σε όλους( ακόμα και στους αντιφρονούντες) και όταν γινόταν το αντίθετο η γνώριμη απάντηση:Εγώ το ήθελα αλλά ο τάδε είχε διαφορετική άποψη και δεν κατάφερα να γίνει.'Ετσι του έμεινε "ο δήμαρχος της καρδιάς μας" για τους δημότες.
  Τακτική νυν Δημάρχου: Δεν ακούει κανέναν (εκτός βέβαια από τον κλειστό κύκλο, μάτια κλειστά).Για τους αντιφρονούντες στήνει σκηνικά του τύπου: βάζει έναν υπάλληλο του δήμου ή έναν φίλα προσκείμενο στη διοίκηση (χωρίς απαραίτητα ενεργό ρόλο στα κοινά) να επιτίθεται στον αντιφρονούντα (είτε αυτός είναι μέλος της διοίκησης είτε όχι ή είναι υπάλληλος του δήμου) επί προσωπικού κατά την διάρκεια συμβουλίων, σε διαδικτυακές συνομιλίες,σε blogs, σε γραφείο του δήμου, στο δρόμο.' Έτσι το πραγματικό πρόβλημα αποσιωπάται και ο Δήμαρχος συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του.
  Δήμαρχε πρόσεχε. Έχουν γνώση οι φύλακες.Δεν θα πιάνονται ακόμα για πολύ καιρό στις παγίδες σου. Θυμήσου είσαι μόνο το 28%.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος26/7/15 3:29 μ.μ.

  Ο ΡΑΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ? ΠΕΠΠΑ, ΤΣΟΥΚΑΣ, ΝΤΟΥΝΤΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ. ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Η ΤΡΙΤΗ. ΤΟ ALTER EGO ΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΛΥΡΟΥΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Ο ΜΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ. ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΚΑΙ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ. Η ΤΑΟΥΞΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΔΚ. ΡΑΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ...ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 4:34 μ.μ.

   Ο Ράικος είχε δίκιο όταν φώναζε ότι με αυτούς που έχει στην ομάδα του ο Ζαμάνης δεν πάει καλά. Αυτοί δεν είναι άξιοι να μαζέψουν ούτε τα σκουπίδια από τους δρόμους. Τι πολιτική μπορούν να χαράξουν? Αυτοί όμως είναι κάθε μεσημέρι στο γραφείο του και καταστρώνουν σχέδια. Κατά διαόλου.....

   Διαγραφή
 70. Ανώνυμος26/7/15 3:39 μ.μ.

  Μεγάλε, ο Κατσιακίδης επανήλθε. Και ο "δάσκαλος" δεν ξέρει πότε το ρήμα λήγει σε ε και πότε σε αι. Ούτε με τη στίξη δεν τα πάει καλά. Μα καλά, τι σόι δάσκαλος είναι αυτός?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 3:50 μ.μ.

   "Αλήθεια, αυτοί που ευαγγελίζονται τους αγνούς και τίμιους,δεν ρωτούν, να μάθουν,πότε κατατέθηκαν προς έγκριση οι απολογισμοί των Σχολικών Επιτροπών του 2010 στη ΔΕΠ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Ελεγχτικό και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αλλά θα γίνει έλεγχος από το 2011 που στηρίζεται στα υπόλοιπα του 10); Την επόμενη φορά που θα διαφημίζεται την παρουσία του Δημάρχου σε εκδηλώσεις πέρα από το Δήμο,να μην ξεχνάτε να περιγράφετε,τι φορούσε,αν ήταν ξυρισμένος,τί μάρκα ήταν τα ρούχα του, τα παπούτσια του, αν έβηξε,τι έφαγε, πόσες χειραψίες αντάλλαξε πως ήταν η διάθεση του,ποιοι τον συνόδευαν, κτλ. Λυπάμαι, γιατί δεν του αξίζει αυτή η μεταχείριση ( αν πραγματικά είστε υποστηρικτές του).Χαίρομαι που κάποιοι επιβεβαιώνετε και πιστοποιείτε με τα γραφόμενα σας, ότι μασάτε τσιχλόφουσκες. Τα χαιρετίσματα."

   Και τι κολονια φορουσε δασκαλε. τη κολονια μη ξεχασουν

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 4:21 μ.μ.

   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 5:22 μ.μ.

   Ρε συ! Τη γραμματική την ξεχνάνε οι δάσκαλοι όταν παίρνουν σύνταξη?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/15 2:56 μ.μ.

   Που ήταν δάσκαλος ο Άγγελος;;;
   Ξέρει κανείς;;;

   Διαγραφή
 71. Ανώνυμος26/7/15 3:46 μ.μ.

  μια που ειπες Δαρδαμανης, τι να κανει αυτο το παιδι;;
  εκει που νομιζα πως ειναι σε διακοπες οικογενειακες
  καποιο ματι τον πηρε σ ενα καφε του διονυσου με ποιον λετε ;;;
  με τον ΖΑΜΑΝΗ !!!!!!
  τι να λεγανε;;;;;;
  τι να του εταξε;;;;;
  τι θα κανει;;;;;;;
  προσεχως ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 3:53 μ.μ.

   ουυυυυυυπςςςς
   λετε να κανει κολοτουμπα ο κιλ-μπιλ και να ξεπαρετηθει; σαν τον αλλο προεδρο
   κι ειναι και βαρυς και φοβαμαι μη σκασει κατω.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 4:27 μ.μ.

   Αρκετούς έχει δουλέψει ο δήθεν δήμαρχος μέχρι τώρα.
   Ο Δαρδαμάνης δεν είναι γατάκι, ούτε ξεφτύλας σαν τον κολλητό του, που τον έφτυσαν, τον έβρισαν και το ξέχασε.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 4:36 μ.μ.

   ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΖΟΓΚΛΕΡ, Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ!!!

   Διαγραφή
 72. Ανώνυμος26/7/15 3:55 μ.μ.

  τζαμπα δηλαδη τα καλα λογια απο τον καλαφι και το μπιτακολουκατο? καλαμια ο ραικος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ανώνυμος26/7/15 5:09 μ.μ.

  Γαμώτο να συζητήσουμε, να προβληματοστούμε, να ξεσκιστούμε στη μεταξύ μας διαβούλευση και κουβέντα, με το δίκιο μας να πηδήξουμε τη σημερινή και τη χθεσινή δημοτική αρχή. Δεν είναι όμως ξεφτίλα να μιλάμε για Μπιτακολούκατο ή για Λουκατομπίτακο. Άει στο διάολο όλα έχουν ένα όριο. Καλύτερα μπρρρρρρ Καλαφατέλη, μπρρρρρρΖαμάνη παρά αυτούς. Άει στο διάολο, πόσα ζητάνε κάποιοι για να μας τρελάνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος26/7/15 5:55 μ.μ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΓΡΑΠΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΖΥΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 21 ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ MASSAGE ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ. Η "ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FB. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ LIKE ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ/Σ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ. ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος26/7/15 6:08 μ.μ.

  ΑΠΛΑ, Η "ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ "ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΟ ΖΑΜΑΝΗ. Η ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ή ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος26/7/15 6:19 μ.μ.

  Ωπα!!! Αρχισανε τα οργανα. Αλλα, τι να περιμενεις κ. Σακη; Οταν αυτοι που ασκουν κριτικη και εχουν αποψη θεωρεις οτι σε υποσκαπτουν. Οταν παυεις να τους εμπιστευεσαι και, μαλιστα, συμβουλευεις και αλλους να μην τους εμπιστευονται, τι περιμενεις; Να συνεχισουν να εμπιστευονται και να στηριζουν εσενα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος26/7/15 6:25 μ.μ.

  Κι εσυ κ. Σάκη μπερδευεσαι τωρα γιατι εχεις πει σε τοσους πολλους για τοσους πολλους οτι δεν τους εμπιστευεσαι, που εχεις χασει τη μπαλα. Μονο που καποιοι απ αυτους εχουν καθαρη εικονα για τον τροπο που πολιτευεσαι και διαχειριζεσαι την εξουσισ σου. Σου εδωσαν αρκετο χρονο και αρκετες ευκαιριες να κανεις τις επιλογες σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Μπαμπανικας Δ.26/7/15 6:46 μ.μ.

  Καλές διακοπές .!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος26/7/15 6:55 μ.μ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΚΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος26/7/15 7:00 μ.μ.

  Αγαπητε ανωνυμε 6.08μμ, δεν θα παω διακοπες το καλοκαιρι, σε ευχαριστω πολυ ομως για την ΕΛΠΙΔΑ που μου δινεις για το Σεπτεμβριο.
  ΤΕΛΟΣ στις σαπιες διοικησεις που δεν κρατουν τις υποσχεσεις τους στους δημοτες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος26/7/15 8:39 μ.μ.

  Batman returns

  Σε απάντηση ανάρτησης σε ιστοσελίδα. Οι σύλλογοι ελέγχονται από τις Ελεγκτικές Επιτροπές και το Δήμο. Δεν είχα πρόσβαση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς της Πρωτοβάθμιας.Δεν άδειασα την κ Μήλα και θα είμαι μάρτυρας, αν και όταν χρειαστεί (με όσα γνωρίζω ή με πιθανά στοιχεία που έχω). Δεν είμαι ψευτοδημοκράτης,ψευτοκουλτουριάρης και ρατσιστής.Δέχομαι τους συμπολίτες μου όπως είναι και δεν επιδιώκω την πνευματική τους υποδούλωση.Περιμένω την έκθεση ελέγχου της Πρωτοβάθμιας και θα πράξω ανάλογα.Την ελευθερία του λόγου δεν σας τη χαρίζω. Καλό απόγευμα. Υ.Γ. Περιμένω και την ανάρτηση σχετικού σχολίου που έκανα σε ιστοσελίδα.
  Α.Κατσιακίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ανώνυμος26/7/15 8:41 μ.μ.

  Batman The revenge

  Κάποιος αναρωτιέται τι σόι δάσκαλος ήμουν. Ειδικά γι' αυτόν,αν ήμουν τέλειος,δεν θα ήταν ζαβό.Φαίνεται έκανε εγγραφή σαν μοσχάρι και αναβαθμίστηκε σε βόδι.Σ' αγαπώ και έτσι που είσαι,γιατί είμαι φιλόζωος και δεν είμαι ούτε ρατσιστής.Κάνε ανάρτηση και σ' αυτό και υπόσχομαι να προσεύχομαι για σένα,να σου δώσει ο Θεός το μυαλό που σου λείπει. Χαιρετίσματα και να προσέχεις την υγεία σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 9:29 μ.μ.

   Ένας θρησκευόμενος φιλόζωος, με εμμονές για θέματα υγείας, που δεν συμπαθεί τους διανοητικά καθυστερημένους και αντιπαθεί ανοικτά τους ψευτοκουλτουριάρηδες και τους ψευτοδημοκράτες, είναι δυνατό να είναι ρατσιστής; Όχι βέβαια, τι φταίει αυτός που οι άλλοι είναι ζώα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 11:18 μ.μ.

   χααχααχαχαχαααααααχααχααχααχαααααααα
   δάσκαλος σου λέει μετά!!!!!!
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 11:45 μ.μ.

   Με ΤΙ ασχολεισαι παλι? ΑΥΤΟ μιλαει για ζαβα παιδια και μοσχαρια και βοδια. Τι επιπεδο Θεε μου!

   Διαγραφή
 83. Ανώνυμος26/7/15 8:43 μ.μ.

  Batman ultimate

  Ανώνυμε ζαβέ,για να μην χειροτερέψει η κατάσταση σου,μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Ειδικό Σχολείο Αχαρνών.Πληροφορίες στον Αντιδήμαρχο Παιδείας.Αν δεν υπάρχει κενή θέση, χρησιμοποιήστε το γνωστό τρόπο σε βάρος κάποιου άλλου ( όπως στις κατασκηνώσεις,αν αμφισβητείς τα γραφόμενα). Μην ξεχνάς: Προσοχή στην υγεία σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος26/7/15 9:30 μ.μ.

  QUIZ

  Τι κοινό έχουν ο Αβραάμ και η Ισμήνη η λογίστρια της δευτεροβάθμιας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος26/7/15 9:41 μ.μ.

  δικηγόρο !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/15 11:26 μ.μ.

   ΚΕΙΝΑ ΤΑ...ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ... ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΠΙ ΝΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΑ Ο... ΑΒΡΑΜΗΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ...ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ...ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ! ΩΠΑ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΣ! ΤΟ ...ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 11:32 μ.μ.

   ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ...ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΔΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΟΝ ΜΕΣΟΥΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ; ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΥΕΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 11:46 μ.μ.

   Δικηγορο υπερασπισης?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/15 12:07 π.μ.

   Και βέβαια δικηγόρο υπεράσπισης, τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αφού ήταν και δικηγόρος υπεράσπισης του πρώην κοινοτάρχη της Στάματας στις αγωγές που κατέθετε ο πρόεδρος τότε!!! Παιδιά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Φιάσκο οι ιστορίες με τις σχολικές επιτροπές. ΄Όλα για το θεαθήναι.Κάποιος μου σφύριξε ότι η φωτιά μπήκε για να καλύψουν τα άπλυτά τους οι καινούργιοι.Αλλά ούτε αυτό θα το μάθουμε ποτέ.

   Διαγραφή
 86. Ανώνυμος26/7/15 10:34 μ.μ.

  26/7/15 9:30 μ.μ.Να το διανθίσουμε λίγο ακόμα το ερώτημα:Τι κοινό έχουν ο Αβραάμ,η λογίστρια της δευτεροβάθμιας και ο κοινοτάρχης της Σταμάτας προ Καλλικράτη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 5:40 π.μ.

   Ε, ρε, κάτι συμπτώσεις!!!!
   Το επομενο επεισοδιο θα εχει τιτλο
   ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ

   Διαγραφή
 87. Ανώνυμος26/7/15 11:01 μ.μ.

  26/7/15 10:39 π.μ.
  Ο Ζυγούνας δεν είναι για τα πανηγύρια, σε αντίθεση με τις ΑΡΚΟΥΔΕΣ που η θέση τους είναι στα πανηγύρια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 5:38 π.μ.

   Αλλος με τα ζωα! Τι παθανε σημερα ολοι με τα συμπαθη θηλαστικα?
   Παντως εγω προτιμω τις ΑΡΚΟΥΔΕΣ απο τις ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 3:23 μ.μ.

   Βέβαια στις αρκούδες βάζεις ένα χαλκά και τις σέρνεις από τι μύτη ...ενώ με τις νυφίτσες και τα τσακάλια τα βρίσκεις σκούρα.

   Διαγραφή
 88. Ανώνυμος26/7/15 11:06 μ.μ.

  Φίλε 26/7/15 10:39 π.μ.
  Άσε το Ζυγούνα και άρχισε να μιλάς για τα κομματικά στελέχη του Σύριζα,όχι όμως μέλη του τοπικού σύριζα, που έχει βάλει ο Ζαμάνης σε θέσεις ευθύνης.Τότε έλα να μας τα ξαναπεις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 5:23 π.μ.

   Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!!! ΤΙ ΗΠΙΑΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ???? Ο ΓΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ???? Ο ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ?????? Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ???? Ο ΚΟΚΜΟΤΟΣ??? Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ??? Ο ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ?????? Η ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ????? Η ΜΑΓΓΙΝΑ????

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 5:26 π.μ.

   Η ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ???? Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ?????

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/15 5:30 π.μ.

   ΛΟΙΠΟΝ, Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΤΟΠΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΦΑΝΤΗΣ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/15 5:31 π.μ.

   ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ.????

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/15 5:33 π.μ.

   ΠΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΕ "ΝΑΙ" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!!!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/15 5:34 π.μ.

   ΜΠΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ. ΑΠΛΑ Η ΖΕΣΤΗ.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/15 9:23 π.μ.

   Ψάξτε λίγο ακόμα.

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/15 3:49 μ.μ.

   Η ΤΑΟΥΞΗ?????

   Διαγραφή
  9. Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/7/15 4:00 μ.μ.

   Ο Λυρούδιας είναι!!! Ήταν Ν.Δ., μετά Π.Α.Σ.Ο.Κ., τώρα ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ!!!

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/7/15 4:01 μ.μ.

   ΤΗ ΖΩΗ ?????

   Διαγραφή
  12. Ποια Ζωή ρε; Τη Δουρου ξέρει ο Υφαντής.

   Τελικά σ αυτό το δάσος κυκλοφορούνε φοβερά τρολ!!!!

   Διαγραφή
 89. Ανώνυμος26/7/15 11:10 μ.μ.

  26/7/15 1:37 μ.μ.Σωστός!!! Με μία μικρή διόρθωση ότι την ίδια τακτική με τον νυν δήμαρχο έχει χρόνια τώρα ο Λουκουμάτος(βάζει άλλους να βγάζουν τους αντιπάλους από τη μέση). Αυτόν μάλλον δεν τον έχεις μελετήσει ακόμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Ανώνυμος26/7/15 11:12 μ.μ.

  Απορία: Αυτοί στο μέλιμα αποδείξεις κόβουν? Ή ο Λουκουμάτος ακολουθεί τον ίδιο δρόμο όπως στους συλλόγους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 5:16 π.μ.

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΜΑ;;;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 3:26 μ.μ.

   https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1/128695953999168?__mref=message_bubble
   http://www.voreini.gr/2014/09/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82/

   Διαγραφή
 91. Ανώνυμος26/7/15 11:23 μ.μ.

  Αν υποψιαστω οτι τρολαρουν τον Αγγελο, θα τρελλαθω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 5:35 π.μ.

   Τρελαινομαι να τρολλαρω Αγγελο!

   Ο ζαβος

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 5:43 π.μ.

   ΑΥΤΟ, εχασε την ψυχραιμια του!

   Διαγραφή
 92. Ανώνυμος26/7/15 11:47 μ.μ.

  Οπότε τελικά και το προξενιό του πρώην με τον νυν να ήταν και με τις ευλογίες Αβραάμ! Το έργο αποκτά όσο πάει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Ανώνυμος26/7/15 11:54 μ.μ.

  Αυτος ο απιθανος Πεππας εκανε δηλωσεις στη Βοδεινη, σε video παρακαλω, και αφου εκανε επιδειξη φωτογενειας και ευγλωττιας μας ειπε οτι καηκαν 6000 στρεμματα στην τελευταια φωτια. Δηλαδη εγινε σταχτη το 9-10%του δημου. Οι επισημες εκτιμησεις μιλανε για 400-600 στρεμματα. Που τα ειδε αυτος τα 6000? Ανησυχησε και το δημοσιογραφο!!!!! Τελικα υπαρχουν τυπακια που παιρνουν ληγμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Ανώνυμος27/7/15 12:22 π.μ.

  Πέντε χρόνια μαυρίζουμε. Το ένα μυρίζει το άλλο βρωμάει. Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλη διονυσοσκουφιτσα. Όχι άλλο στο παιχνίδι της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 12:30 π.μ.

   Ποιος ξέρει; Με τα πολλά τα παρακάλια ίσως και να εισακουστείς.
   Αν όχι, μοιράζουν κουβαδάκια στην έξοδο.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 5:15 π.μ.

   Σωστος αγαπητε. Παρατηρησεις:
   Ι. Δε σου κανει εντυπωση οτι δεν εξελιπαν οι λογοι για να παψει, επιτελους, να ειναι ελκυστικο το συγκεκριμενο forum?
   II Δεν σου κανει εντυπωση οτι μονο εδω βρισκει κανεις χρησιμη πληροφορια ( ο δικηγορος!!!!) για να ανοιξει τα ματια του?
   ΙΙΙ Δε ρωτας και τους προηγουμενους, εσυ που δεν εχεις κλεισει χρονο και σε νοιαζει η καρεκλα, ποσο εχουν ταλαιπωρηθει απο τους σχολιαστες και τους αναγνωστες της δ/σ?
   IV Δε σου κανει εντυπωση που κι εσυ ξενυχτας με τη δ/σ αντι να βαλεος στο video τον αυθεντικο Κουρκουλο?

   Διαγραφή
 95. 97.
  Τόσα σχόλια ανέβηκαν απ' το πρωί μέχρι τώρα.
  Κι ένα ακόμα, για τον guest star, που ταν λίγο χυδαίο και το κοψα.
  Όπως και ναχει, 97 είναι πάρα πολλά.
  Τα περισσότερα έβγαζαν πολύ γέλιο. Και κλάμα - για κάποιους.
  Κι άλλα ήταν πολύ μεστά - αξίζει να τα ξαναδιαβάσουμε.
  Ίσως ήταν η μέρα που ήταν πολύ ζεστή. Κι είχε και πανηγύρια.
  Χτες της Αγια-Παρασκευής και σήμερα του Αγίου Παντελεήμονα.
  Κουτσοί, στραβοί και πολιτικά ανάπηροι, ας προσέλθουν.
  Στο Κρυονέρι, στα καταπατημένα.
  Ποιος ξέρει, τα θαύματα έρχονται στην ώρα τους - φτάνει να κάνεις και συ κάτι.
  Όσοι θέλουν, μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν.
  Το κατάστημα διανυκτερεύει απόψε.
  Καλό ξημέρωμα και καλή αντάμωση αύριο.
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ανώνυμος27/7/15 5:51 π.μ.

  Βοήθειά μας η Αγία Παρασκευή και ο Άγιος Παντελεήμονας. Και το εννοώ.
  Και για την αφεντιά μου ο Κανόνας στη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου πρέπει να είναι σκληρός. Για την βλασφημία που ξεστόμισα. Και αυτό το εννοώ.
  Να έχουμε υγεία με τις οικογένειές μας και κάθε καλό για την Πατρίδα. Καλό ξημέρωμα!
  (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Ανώνυμος27/7/15 9:41 π.μ.

  Batman strikes again

  Αναρωτιέται ανώνυμος, τι έκανα στη Σχολική Επιτροπή. Σ' απαντώ (γνωστέ πλέον ανώνυμε).
  1.Έψαχνα να βρω ποιος ήταν πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς το 2010. Εσύ ξέρεις;
  2.Έψαχνα να βρω,αν κατατέθηκε απολογισμός του 2010 στη ΔΕΠ και όπου αλλού προβλέπεται. Εσύ ξέρεις;
  3. Έψαχνα να βρω την απόφαση έγκρισης του απολογισμού του 2009; Εσύ τη βρήκες;
  4.Έψαχνα να βρω,αν παρέδωσε το αρχείο. Εσύ ξέρεις;
  5.Έψαχνα να βρω, αν είχαν υποβληθεί φορολογικές δηλώσεις το 2009 και 10. Εσύ ξέρεις;
  6.Έψαχνα να μάθω τι πρόστιμο έχουν οι εκπρόθεσμες δηλώσεις.Εσύ ξέρεις;

  Αν δεν ξέρεις,ρώτα το Δήμαρχο να σου πει.
  Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

  (Αγγελος Κατσιακίδης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/7/15 11:54 π.μ.

   Nα πείτε στο δάσκαλο ότι, πριν γράψει κάτι πρέπει να βουτάει την πένα του στο μυαλό του !
   Τώρα (μετά από 4,5 χρόνια) θυμήθηκε την Πρωτοβάθμια της Δροσιάς ;
   Τόσα χρόνια που αλωνίζανε με τη κα Μήλα μέσα στο πρ.Δημαρχείο της Δροσιάς δεν έψαξαν στα αρχεία ;
   Γιατί αν τα είχαν ψάξει καλά όπως και την Iστοσελίδα του τ.Δήμου, θα είχαν βρει ότι όλα έγιναν όπως πρέπει, στο σωστό χρόνο και καθ' όλα νόμιμα ..
   Με διαφανείς Απολογισμούς,(ομόφωνες) Αποφάσεις Δ.Σ. και περίσσευμα στα Ταμεία των Σχολικών Επιτροπών !
   Αρα, όσα γράφει είναι εκτός τόπου και χρόνου και φυσικά εκ του πονηρού, για δημιουργία εντυπώσεων στους αφελείς και μη γνωρίζοντες καλά τα των τυπικών διαδικασιών του Δήμου ..

   Διαγραφή
 98. Ανώνυμος27/7/15 12:51 μ.μ.

  Καλά νέα. Μας τελειώνει η διονυσοσκουφιτσα.  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε,
   Μέρες που είναι, να προσέχεις να μην αφήνεις το κεφάλι σου στον ήλιο!
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 1:48 μ.μ.

   λες να σου κανουν πρσφορα εξαγοράς ή μηνυση γιατι εισαι ενοχλητικη?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/15 2:48 μ.μ.

   ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Δ/Σ. Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΣΟ - ΟΣΟ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.

   Διαγραφή
  4. Τρέχω αμέσως να κάνω μπάνιο και μετά γραμμή στο κομμωτήριο και στη μανικιουρίστρα.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/15 2:57 μ.μ.

   Μη τρέχεις για θα σκοντάψεις. Είσαι αρκετά απρόβλεπτη και αφερέγγυα. Πιο πιθανοί είναι κάποιοι άλλοι που έχουν ξεροσταλιάσει κιόλας καιρό.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/15 3:46 μ.μ.

   Ένα μπάνιο είναι πάντα απαραίτητο πριν από τέτοιες συναντήσεις.
   Σύμφωνα με όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, άλλοι είναι "άντρες" και άλλοι πέφτουν "στα τέσσερα", για κάθε ενδεχόμενο λοιπόν, καθαρή και μυρωδάτη!!!

   Διαγραφή
  7. Καλά που μ' το πις,

   Να βάλω ζιβανσύ και στα ποδάρια μ'...

   Διαγραφή
 99. Ανώνυμος27/7/15 2:26 μ.μ.

  Διονυσοσκουφιτσα, ψαχνω στα 100 σχολια να βρω το δικο μου. Φαινεται φοβηθηκες τον κακο το λυκο και το εκρυψες. Τελικα θα μας εξηγησεις σε ποσα ταμπλω παιζεις; Το σκανδαλο με τον συνεργατη του Ζαμανη το ξερουν ολοι. Τι ΜΕΛΛΟΝ θα εχει αυτη τη φορα δεν ξερω. Εσυ που τον καλυπτεις ξερεις;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε-η
   Κανένα τέτοιο σχόλιο δεν έφτασε στο blog. Είσαι σίγουρος-η ότι το στειλες σωστα ή ότι ήσουν συνδεδεμένος-η στο ιντερνετ?
   Δ.Σ

   Διαγραφή
 100. Ανώνυμος27/7/15 3:19 μ.μ.

  ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ,
  ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ & ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙΑ
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ
  ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  Σ.Τ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ΣΤ,
   Σου συνιστώ να ξαναδιαβάσεις την (κάθε άλλο παρά παραπολιτική) ανάρτηση προσεκτικότερα. Αν πάλι έχεις την ίδια άποψη, μάλλον δίνουμε διαφορετική ερμηνεία στη λέξεις "ξεκάθαρη θέση".
   Συνοπτικά, η στάση της διοίκησης ήταν πολιτική αυτοκτονία - τόσο έκδηλη που σε βάζει σε σκέψεις - κι έδωσε χρυσή ευκαιρία στους οφείλοντες απολογισμό να την κοπανήσουν.
   Ελπίζω ότι η προσφυγή της αντιπολίτευσης να είναι επαρκώς άρτια, ώστε το θέμα να ξανάρθει και τότε να τεθούν οι ερωτήσεις και να δοθούν οι απαντήσεις - κι αν δεν δοθούν, όλοι θα καταλάβουμε.
   Σε βοήθησε καθόλου;
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Μήπως κάποιος ξέρει τι έγινε το Σάββατο το βράδυ με μιά Πατέλλη στο Κρυονέρι; Φίλος μου σήμερα το πρωί κολυμπούσε στον Ωρωπό και άκουσε κάποιες κυρίες δίπλα του να λένε ότι δεν έχει φιλότιμο και θα έπρεπε να ντρέπεται να κυκλοφορήσει στο δρόμο!

   Διαγραφή