.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Η απώλεια (και) του ηθικού πλεονεκτήματος - Μέρος 1ο

Με βάση κάποια στοιχεία που μου έστειλαν φίλοι αναγνώστες για το θέμα της αλλαγής λογιστή στις Σχολικές Επιτροπές, έκανα μια μικρή έρευνα στη Διαύγεια, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζω στη σημερινή ανάρτηση. Η ουσιαστική διάσταση του θέματος είναι ηθική και πολιτική, μια που στο “ηθικό πλεονέκτημα” είχε επενδύσει πολλά ο σημερινός δήμαρχος και με βάση αυτό εκλέχτηκε.


Δεδομένο 1ο :
Στις 31/8/2015 η Β’βαθμια Σχολική Επιτροπή αποφασίζει κατά πλειοψηφία να αναθέσει στο λογιστικό γραφείο Α.ΙΩΑΝΝΟΥ – Ν.ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΟΕ την κατεπείγουσα παροχή λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών, με απ' ευθείας ανάθεση, έναντι 200 ευρώ +ΦΠΑ το μήνα. H σχετική απόφαση της προέδρου Νταγκαλή υπογράφεται στις 18/9 (ΑΔΑ 7ΑΩ6ΟΚ8Κ-ΖΕΕ).

Δεδομένο 2ο :
Ένα μήνα αργότερα, στις 28/9/2015 η Α’βαθμια Σχολική Επιτροπή στην 11η έκτακτη συνεδρίασή της, συζητά παράτυπα (εκτός ημερήσιας διάταξης) το θέμα της αντικατάστασης του λογιστή Π. Δημητρακόπουλου και εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο Χρονόπουλο να βρει καινούριο λογιστή.
Η απόφαση αναρτάται στη Διαύγεια την 1/10, δηλ. 5 μέρες νωρίτερα από την ανάρτηση της απόφασης για το φλέγον θέμα της πρόσληψης καθαριστριών στα σχολεία, που ήταν το κύριο θέμα της κατεπείγουσας συνεδρίασης…  
Και στις 13/10  ανεβαίνει στην διαύγεια η απόφαση Χρονόπουλου να αναθέσει τις λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες ΚΑΙ της Α’βάθμιας στο ίδιο λογιστικό γραφείο και με την ίδια αμοιβή.

Δεδομένο 3ο :
Στις 6/10, ο αντιδήμαρχος κ. Υφαντής, παριστάμενος στην 12η έκτακτη συνεδρίαση της Α’βάθμιας, δηλώνει ότι ο δήμαρχος κ.Ζαμάνης δεν γνώριζε τα όσα συνέβησαν στις 28/9 (απόλυση λογιστή και πρόσληψη νέου) και ότι τα πληροφορήθηκε αργότερα.

Δεδομένο 4ο :
Στις δημοτικές εκλογές 2014 η πρόεδρος της Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νταγκαλή, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας κ. Χρονόπουλος και ο οικονομολόγος κ. Αλέξανδρος Ιωάννου, ήταν όλοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Δ. Ζαμάνη. Επομένως, αν μη τι άλλο, ο κ. Ζαμάνης γνώριζε τον κ. Α. Ιωάννου.

Δεδομένο 5ο :
Ο κ. Ζαμάνης φαίνεται ότι είχε ξανασυναντηθεί (ως “ανταγωνιστής”) παλιότερα με τον κ. Ιωάννου, αφού το 2013 είχαν δώσει κι οι δυο τους προσφορά  στη δημοτική επιχείρηση του δήμου Ζωγράφου για να πάρουν την λογιστική παρακολούθηση (ΑΔΑ ΒΙΨ1ΟΛΡΥ-Δ9Π).  
Δεν μπορεί να ξέρει κανένας μετά βεβαιότητας αν ο κ. Ζαμάνης, μαχόμενος λογιστής τότε, είχε χάσει τη δουλειά από  τον κ. Ιωάννου ή αντιθέτως τον είχε διευκολύνει να την κερδίσει, καταθέτοντας σχεδόν διπλάσια προσφορά. Πάντως απ’ ότι φαίνεται στο πρακτικό, οι προσφορές των υποψηφίων είχαν συνεχόμενους αριθμούς πρωτοκόλλου…


Συμπέρασμα:
Επειδή οι παραπάνω “συμπτώσεις” είναι πολλές για να είναι απλές συμπτώσεις, φαίνεται ότι ο νέος λογιστής είναι κι αυτός της προσωπικής εμπιστοσύνης, όχι μόνο των δύο προέδρων που τον προσέλαβαν (με απ' ευθείας ανάθεση) αλλά και του ίδιου του δημάρχου. Για την ακρίβεια, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί δική του επιλογή, την οποία οι δύο πρόεδροι αδιαμαρτύρητα εκτέλεσαν – έστω και τσαπατσούλικα.

Επομένως, η “αξιοκρατική” πρακτική των κολλητών συνεχίζεται και με τη σημερινή διοίκηση και δυστυχώς αυτή τη φορά περιβεβλημένη με τον μανδύα (πολιτικής) δειλίας, του τύπου “δεν ήξερα”. Και μάλιστα, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει ενώ είναι πια γνωστό ότι η πρακτική της αδιαφάνειας οδήγησε στις διαχειριστικές ατασθαλίες που αποκαλύφθηκαν. 


Ερώτημα 1ο:
Επιμένει ακόμα ο δήμαρχος ότι δεν ήξερε τίποτα για τον “φόνο”, δηλαδή για την διαπόμπευση του κ. Δημητρακόπουλου προκειμένου να αντικατασταθεί με τον νέο εκλεκτό; Δηλαδή, ότι η κ. Νταγκαλή δεν τον είχε ενημερώσει ότι είχε ήδη προσλάβει τον δικό τους υποψήφιο; Ούτε ότι ο κ. Χρονόπουλος τον είχε ενημερώσει ότι θα έκανε κι αυτός το ίδιο;

Ερώτημα 2ο:
Καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος λογιστής, έχει ετοιμάσει τους Οικονομικούς Απολογισμούς του 2014, που έπρεπε να σταλούν στον Επίτροπο εδώ και δύο μήνες; Δηλαδή, έχει ολοκληρώσει τη δουλειά για την οποία υποτίθεται ότι απελύθη ο “αμελής” κ. Δημητρακόπουλος;

Ερώτημα 3ο:
Πρόκειται μήπως το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο ή ο κ. Ιωάννου αυτοπροσώπως να αναλάβει και την Εξέλιξη; Γιατί, αν υποψιαστώ κάτι τέτοιο ……..

Ερώτημα τελευταίο και ρητορικό:
Πότε σκοπεύει να ζητήσει ο κ. Χρονόπουλος εκείνη την έρμη την “συγγνώμη” από τον κ. Δημητρακόπουλο για τα ψέματα που είπε δημοσίως εναντίον του στη Σχολική Επιτροπή;


Τα συμπεράσματα για την διατήρηση ή απώλεια του “ηθικού πλεονεκτήματος” επαφίενται στην αντίληψη και συνείδηση του κάθε δημότη. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή...

116 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/11/15 9:27 π.μ.

  Το στυλάκι "Εγώ? Δεν ξέρω...Τώρα το ακούω...Άσε θα το δω και θα σου πω..."
  που είχε υιοθετήσει ο Δήμαρχος, μετά από αυτά τα στοιχεία, ας το αλλάξει...Δεν θα πιάνει πια.
  Ας είμαστε, λοιπόν, υποψιασμένοι για το τι κρύβεται κάθε φορά πίσω από τις λέξεις που εκφέρει....και σίγουρα δεν είναι ο Αλέξης ή μήπως και είναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/11/15 9:52 π.μ.

  ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ Δ/ΤΣΑ, ΑΛΛΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
  ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ??? ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος19/11/15 10:03 π.μ.

  Αν ήταν Αλέξης θα ήλπιζε σε τουλάχιστον τρείς νίκες. Σαν Διονύσης του φτάνει και πολύ του είναι η μία αφού για να γίνει και αυτή χρειάστηκε πέρα από τη βοήθεια του κοινού, βοήθεια και από τις λοιπές δυνάμεις. Αν αυτός έχει μείνει στις δάφνες της νίκης, που έγινε όπως έγινε, δείχνει τη μετριότητα τη δική του και των επιτελών του και την έλλειψη αυτογνωσίας και αντικειμενικότητας αφού στις εκλογές οι πολίτες δεν επέλεξαν τον καλύτερο αλλά τον λιγότερο κακό. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ήταν λιγότερο κακός από τον προηγούμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/11/15 10:15 π.μ.

  Μπορεί πριν τις εκλογές να ήταν ή να φαινόταν λιγότερο κακός από τον προηγούμενο αλλά μετά την ανάληψη της δημαρχίας είναι χειρότερος!!!
  Γιατί στην πραγματικότητα ούτε ο Γιάννης ήταν κακός άνθρωπος, η αυλή του τον έφαγε και αυτόν όπως τρώει και το Διονύση τώρα η δική του αυλή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/11/15 10:50 π.μ.

  η εξελιξη δεν υπαρχει αρα δεν εχει λογιστη. μηπως ειναι στο θεσπη και δεν το ξερουμε; μηπως εχουν αλλαξει κι εκει λογιστη; η εστια εχει λογιστη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/11/15 10:56 π.μ.

  Φαντάζομαι ότι η αναφορά δεν έχει να κάνει με κακούς άνθρωπους αλλά με κακούς δήμαρχους. Βέβαια μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει ο κανόνας ότι με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ή το άλλο δείξε μου τους φίλους σου για να σου πω ποιός είσαι. Οπότε αν όσα λές και λέγονται για αυλές και περιβάλλον είναι αληθινά τότε τα συμπεράσματα είναι προφανή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος19/11/15 11:45 π.μ.

  Περιμένεις ακόμα από τους νάνους Χρονόπουλο και Ζαμάνη να ζητήσουν συγνώμη από το Δημητρακόπουλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος19/11/15 11:47 π.μ.

  Η αλήθεια είναι ότι με την αλλαγή του λογιστή έκαναν και αύξηση στην αμοιβή του. Το δικό τους παιδί να πάρει κάτι παραπάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/11/15 12:12 μ.μ.

   Η αρχικη αποφαση ηταν για 250 + φπα, αλλα το τελικο ειναι 200 + φπα , δηλαδη το ιδιο. η διαφορα ειναι οτι ο προηγουμενος δεν εχει πληρωθει δεκαρα !!!!!!!

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος19/11/15 11:51 π.μ.

  Το κουίζ "ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ" ποιός το θυμάται???
  Να το παίξουμε με τα χαρακτηριστικά και τα έργα του ΠΡΩΗΝ και του ΝΥΝ!!!
  Να ξεκινήσουμε από τα νομικά πρόσωπα???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος19/11/15 11:53 π.μ.

  Στη 2η συνεδίαση τον φεβρουάριο του 2015 ο Χρονοπουλος προτεινε και το ΔΣ ψηφισε ομοφωνα τη συνεχιση της συνεργασίας με τον λογιστή κ. Δημητρακόπουλο έναντι 200 ευρω + ΦΠΑ.
  Αλλά ο Χρονοπουλος δεν υπεγραψε ποτε τη συμβαση και ο λογιστης απασχολιοταν χωρις συμβαση και χωρις να πληρωνεται. Τωρα που ο καινουριος είναι δικος τους ετρεξαν να ανεβασουν αμκεσως την αποφαση. Δεν φταιει βεβαια ο νεος λογιστης, αλλα οι διοικουντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος19/11/15 11:55 π.μ.

  ΚΙ ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ....

  Στην 3η/2015 τακτική της συνεδρίαση, στις 23 Μαρτίου 2015, δηλαδή ΠΡΙΝ τον εμπρησμό (11 Απριλίου), η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή συζήτησε την πληρωμή των τιμολογίων πετρελαίου του έτους 2014 -2015. Σύμφωνα με τα πρακτικά, ο Πρόεδρος είχε πει:
  Η εταιρεία Οικοθερμανση ΕΠΕ από την οποία προμηθευόμαστε το πετρέλαιο για τις ανάγκες των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έστειλε προς πληρωμή, καρτέλα πελάτη που παρουσιάζει τις οφειλές της Σχολικής Επιτροπής από το έτος 2014 και έως 4-3-2015. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει συνέχεια και γι αυτό θα αποπληρωθούν οι οφειλές της σχολικής Επιτροπής. Επειδή, όμως, δεν πρόκειται για ένα ποσό μικρό, το οποίο μάλιστα περιέχει και οφειλή παρελθόντων ετών και επειδή πρόθεση μου είναι η πληρέστερη ενημέρωσή σας, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ, αφού λάβουμε υπόψη και εξασφαλίσουμε απόθεμα στα χρήματα για την μισθοδοσία των υπαλλήλων της Σχολικής καθώς και για τη χρηματοδότη των διευθυντών αλλά και των σχολείων. Προτείνω λοιπόν ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ 50.000 € ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ξεκινώντας από τις οφειλές του παλαιού έτους 2014 τα οποία σύμφωνα με την καρτέλα πελάτη είχαν μείνει ανεξόφλητα και τμηματικά να συνεχίσουμε ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ την πληρωμή τους.
  Τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ομόφωνα σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου.

  Αυτά έπαψαν να ισχύουν για ανεξήγητους λόγους, στην 13η συνεδρίαση στις 16 Οκτωβρίου, ο κ. Χρονόπουλος, ο κ. Γιαννουλάτος και οι υπόλοιποι πρόθυμοι αποφάσισαν ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ την εταιρεία επειδή κάηκαν τα πρωτότυπα παραστατικά. Και αποφάσισαν ότι η μόνη οδός πληρωμής είναι η δικαστική !!!!!! Δηλαδή αυτά που είχαν δεχτεί τον Μάρτιο δεν ίσχυαν τον Οκτώβριο !!!!!! Και όταν το δικαστήριο τους υποχρεώσει να πληρώσουν, θα επιβαρυνθούν με τόκους, πρόστιμα και αποζημιώσεις…. Φυσικά όχι αυτοί, αλλά η Σχολική Επιτροπή ……. Άσε που πάλι θα ζητήσουν δικηγόρο….
  Για ποιο ηθικό πλεονέκτημα και κουραφέξαλα μιλάμε; Εδώ οι άνθρωποι φέρονται σαν χαζοί μπαταχτσήδες…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/11/15 12:20 μ.μ.

   Καλά ανάμεσα σ αυτούς που ψηφίζουν είναι και δύο διευθυντές σχολείων. Δεν φοβούνται τις κυρώσεις που θα έχουν σαν δημόσιοι υπάλληλοι από την εταιρεία όταν τους πάει όλους στα δικαστήρια για να πληρωθεί; Εκτός από τις οικονομικές κυρώσεις που θα έχουν εννοώ. Μου φαίνεται πως ή θα ξεπαραδιαστούν ή η Σχολική Επιτροπή θα φάει όλα τα λεφτά της σε δικηγόρους...

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος19/11/15 12:15 μ.μ.

  ΘΕΣΠΗΣ
  Η διαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο!!!!
  Πρόεδροι και διοικητικοί σύμβουλοι εργασιομανείς, παραγωγικοί, εμπνευσμένοι, καλλιεργημένοι, που έχουν σκοπό τους την πολιτιστική ανάδειξη του δήμου!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει προσωπικό συμφέρον και εμπλοκή με διασπάθιση δημοσίου χρήματος!!!
  ΠΡΩΗΝ και ΝΥΝ διαφορά ΚΑΜΜΙΑ!!!
  ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος19/11/15 12:34 μ.μ.

  Ρε καλόπαιδα εκεί στην πρωτοβάθμια τι έγιναν τα λεφτά του Δημητρακόπουλου???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος19/11/15 12:36 μ.μ.

  Του χρωστάνε και τα λεφτά μαζί με τη συγνώμη του Δημητρακόπουλου!!!
  Όχι μόνο η πρωτοβάθμια αλλά και ο δήμαρχος!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος19/11/15 12:38 μ.μ.

  ΥΦΑΝΤΗ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος19/11/15 1:01 μ.μ.

  Η απόφαση της σχολικής επιτροπής για τη μη πληρωμή του οφειλομένου ποσού στην οικοθέρμανση βασίστηκε σε γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του δήμου. Επομένως, ο νομικός σύμβουλος εισηγήθηκε τη μη πληρωμή.Τώρα εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Ο πρόεδρος της σχολικής είχε ενημερώσει πλήρως τον νομικό σύμβουλο έτσι ώστε να προβεί στην εισήγηση που έστειλε στα μέλη ή για μία ακόμα φορά θα την πληρώσει ο πρόεδρος τη νύφη για τη μη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/11/15 2:35 μ.μ.

   ο νομικος συμβουλος απαντησε σε συγκεκριμενο ερωτημα με συγκεκριμενα δεδομενα.που να ξερει ο χριστιανος την προηγουμενη αποφαση που ληφθηκε πριν καουν τα στοιχεια;
   καπως ετσι χρησιμοποιησαν και την απαντηση του για να πληρωσει νομικο συμβουλο η σχ. επιτρ. αλλανταλλων.

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος19/11/15 1:43 μ.μ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΟΡΓΗ ΚΥΡΙΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος19/11/15 2:43 μ.μ.

  ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ.
  ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΛΕΕΙ, ΑΝΕΝΤΙΜΟ!
  Ο ΠΕΠΠΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο LARGE ΖΑΜΑΝΗΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος19/11/15 3:00 μ.μ.

  ΟΙ "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; Ή ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος19/11/15 3:01 μ.μ.

  ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος19/11/15 3:02 μ.μ.

  ΤΙ, ΔΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος19/11/15 3:45 μ.μ.

  Θα κάνει ειδική τελετή ο δήμαρχος που θα τιμήσει το Δημητρακόπουλο για την βοήθειά του,θα ζητήσει συγνώμη, θα του δώσει την επιταγή με τα χρήματά του. Στην ίδια τελετή θα τιμηθούν επίσης η κ. Ανεζάκη και ο κ. Μπιτσικόκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος19/11/15 3:48 μ.μ.

  Θα πληρωθει ο Ιωαννου απο τις σχολικες η θα περιμενει και αυτος οπως ο προηγουμενος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος19/11/15 3:50 μ.μ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.
  Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος19/11/15 3:54 μ.μ.

  Αληθεια τι εχει γινει με εκεινη την ιστορια με τον αδελφο του Καλαφι???
  Πως το καταπιε αμασητο ο Καλαφι αυτο το ρεζιλικι???
  Μηπως τελικα εχει γινει καμμια συμφωνια μεταξυ τους ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος19/11/15 4:16 μ.μ.

  Αλήθεια που είναι ο φίλος τους ο Ευδαίμων τώρα να απαντήσει...
  Στις 26.9 έγραφε:"Ο Χρονόπουλος δουλεύει για να μην καλύψει αλλά για να υπάρξει διαφάνεια και δικαιοσύνη "...
  Που πήγαν η διαφάνεια και η δικαιοσύνη;Θα μου πειτε τι ρωτάω τώρα;Η απάντηση είναι μπροστά μας...Την διαφάνεια και την δικαιοσύνη την κάλυψε ο νέος λογιστής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/11/15 4:41 μ.μ.

   και ο ενεργος πολιτης και ο dionysos days και ο dionysos voice κλπ φερεφωνα. τσιμουδια τωρα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/15 9:12 μ.μ.

   το ενα παπαγαλακι αναπαραγει το αλλο. που να την ευρουν την εμπνευση; η μπαλα στην εξεδρα και για την ταμπακερα τιποτα. και καρφωνονται παναθεμα τους. ο ενεργος, ο ευδαιμων και οι προπαγανδιστες dionysos days και dionysos voice. το επικοινωνιακο βαρυ πυροβολικο του ζαμανη

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος19/11/15 4:18 μ.μ.

  Άντε τώρα να βγεί και να πει ο Ζαμάνης στον Καλαφατέλη ότι δεν είναι σαν και αυτόν!!! Γέλιο που θα γίνει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος19/11/15 4:24 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα μου τα χάλασες. Πάνω που έβαλες το καρουζέλ και γελάσαμε λίγο με μερικά έξυπνα σχόλια μας έριξες πάλι στα βαθειά με τις λαμογιές του δήμαρχου και της παρέας του. Μπλέξε λίγο το καρουζέλ με το καινούργιο να σε χαρώ. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος19/11/15 5:23 μ.μ.

  ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ... ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος19/11/15 5:25 μ.μ.

  Τελικα οι απειλες για μηνυσεις πιασανε τοπο. εκει που ητανε στο ρελαντι η δ/σ εβαλε μπροστα τα turbo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος19/11/15 5:42 μ.μ.

  19/11/15 4:24 μ.μ.
  Oπτικοποίησε το παρακάτω
  Στο καρουζέλ επάνω βρίσκονται τα μέλη των σχολικών επιτροπών, τα προτεινόμενα από τον Ζαμάνη. Ο δήμαρχος και οι πρόεδροι των Σχολικών είναι στο μηχάνημα λειτουργίας του καρουζέλ. Πατάνε τα κουμπάκια και το καρουζέλ γυρίζει και γυρίζει, αλλάζει χρώματα.Υπάρχει μουσική υπόκρουση από την ταινία ο Νονός, επιλογή του δημάρχου.Tα μέλη ξεφωνίζουν από την χαρά τους.Δεν αντιλαμβάνονται ούτε το σκοτάδι που επικρατεί τριγύρω τους ούτε αυτόν που πλησιάζει με σταθερά, αργά και προσεχτικά βήματα. Όταν τους πλησιάζει αρκετά κοντοστέκεται και τους παρατηρεί χωρίς να τον αντιληφθεί . Δεν θα τον αντιληφθούν γιατί είναι ζαλισμένοι από τα φώτα και την μουσική....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος19/11/15 5:48 μ.μ.

  Με την υπόθεση του νέου λογιστή στο κάδρο ο δήμαρχος. Μέχρι τώρα είχε καταφέρει να μείνει εκτός.Τώρα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος19/11/15 6:46 μ.μ.

  http://www.edionysos.gr/2015/11/640000.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος19/11/15 9:10 μ.μ.

  http://dionysos-voice.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος19/11/15 10:00 μ.μ.

  Άστε τα ρε παιδιά τα καημένα τα παπαγαλάκια ήσυχα, γιατί ήταν τέτοια η σφαλιάρα από τη σημερινή ανάρτηση, που τους πήρε όλη μέρα να ξαναβρούν το μπούσουλα... και μόλις ήρθαν στα ίσα τους όχι πως έκαναν κάτι καλό, απλά μπόρεσαν και έβαλαν λςινκ σε κείμενα που είναι στον αέρα μέρες..... Άστε τα να δοκιμάσουν αν πρέπει να διδμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος19/11/15 10:51 μ.μ.

  Απάντηση στο 1ο ερώτημα: ΟΧΙ

  Απάντηση στο 2ο ερώτημα: Ο οικονομικός απολογισμός του 2014 είναι έτοιμος από τον Απρίλιο του 2015( επί εποχής Δημητρακόπουλου). Δυσκολία υπάρχει στην κατάρτιση του ελλειμματικού οικονομικού απολογισμού του 2014.

  Απάντηση στο 3ο ερώτημα: Τώρα που έγινε η αποκάλυψη ΟΧΙ

  Απάντηση στο τελευταίο και ρητορικό ερώτημα: ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος19/11/15 11:07 μ.μ.

  http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος19/11/15 11:08 μ.μ.

  http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2015/11/blog-post_35.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος19/11/15 11:53 μ.μ.

  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ.

  Το δημοσίευμα της dionysos-voice ηταν αναρτημένο από τις 13 του μήνα , δηλ 6 μέρες και μέχρι σήμερα το πρωί πριν την ανάρτηση της δ/τσας υπήρχαν 3 σχόλια κι άλλα 3 λίγο μετά. Από τις 4.41 που αναφέρθηκε σε σχόλιο εδώ η υπαρξη του νεου μπλογκ οι ζαμανικοί έπεσαν με τα μούτρα. Δ.τσα να ζητήσεις ποσοστά για διαφήμιση!!!!
  Και ξεσάλωσαν τα παιδιά με 40 σχόλια υπέρ του Χρονόπουλου και εναντίον της Μήλα, της Χαζάπη και της δ/τσας. Και κάποιες φορές τα σχόλια μαρτυρούσαν ότι οι συντάκτες τους ήταν παρόντες στις συνεδριάσεις των σχολικών επιτροπών.... Απρόσεκτοι και τσαπατσούληδες όπως πάντα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος20/11/15 12:10 π.μ.

  O Δημητρακόπουλος δεν είχε σύμβαση και πληρωνόταν, τον απέλυσαν για πλημμελή ΄΄ασκηση καθηκόντων Η πρώην λογίστρια της Βθμιας επίσης δεν είχε σύμβαση κι όμως η πρώην πρόεδρος την πλήρωνε κανονικά κι αυτή και τη μάνα της ακομα και μετά την υπεξαίρεση την οποία παραδέχθηκε κανείς ποτέ δεν της άσκησε ποινική δίωξη Αυτά τα αποκρύπτουν οι σχολιαστές -παπαγαλάκια vtόπιων blogs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος20/11/15 1:14 π.μ.

  Εμένα τώρα γιατί μου λέει κάτι ότι πίσω από το καινούργιο μπλογκ κρύβετε ο ευδαίμων, καλά τι ασπίδα είναι αυτή γύρω από τον Χρονόπουλο, σε λίγο θα είναι και γύρο από την γραμματέα μόνο μη ξεχάσει την κονκάρδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, ρε πως αλλάζουν οι καιροί, τι γλύψιμο είναι αυτό κυρά μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ευδαίμων και οι φίλοι του είναι πίσω από πολλά σχόλια, όχι από το κείμενο.

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος20/11/15 6:27 π.μ.

  Έχω μια ερώτηση για το voice. Αν ο Ζαμάνης ξεσκαρτάρει όσους λέει πως πρέπει, πόσοι και ποιοι θα του μείνουνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος20/11/15 7:25 π.μ.

  Οποιος κανει σωστα τη δουλεια του δεν χρειαζεται ασπιδες γυρω του. δεν εχει αναγκη στημενα μπλογκς. δεν υποχρεωνεται να γλυψει αυτους που εφτυνε. και, βεβαιως, δεν ειναι αναγκασμενος να συμμορφωνεται προς τις υποδειξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος20/11/15 7:28 π.μ.

  Όσα διόνυσος-κάτι και να υπάρχουν ή να δημιουργηθούν στο μέλλον, Ποτέ και κανένα δεν θα καταφέρει να γίνει διονυσοσκουφίτσα. Θα παραμεινουν κακές αντιγραφές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος20/11/15 7:37 π.μ.

  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ. ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΥΠΟΠΤΟΥΣ.
  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος20/11/15 8:11 π.μ.

  η δ/σ και η οποια δ/σ ειναι δημοφιλης γιατι στεκεται απεναντι στα λαθη της διοικησης. τι να το κανει ο κοσμος το γλυψιμο και το λιβανισμα. το βαριεται και το σιχαινεται.ασε που ψιλιαζεται αμεσως τα κουκουλωματα.
  η διοικηση δε χρειαζεται μπλογκ για να κατηγορει και να διασυρει συκοφαντικα τους... προηγουμενους. αν εχει στοιχεια τους στελνει στον εισαγγελεα.
  ουτε χρειαζεται μπλογκ για να στηριζει τους δικους της. αν δεν φτανει το εργο τους για να σταθουν ορθιοι, τα μπλογκ δε θα τους σωσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος20/11/15 8:23 π.μ.

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ DIONYSOSVOICE ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΑΖΑΠΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος20/11/15 8:43 π.μ.

  Mπήκε στη θέση της και η εντεταλμένη σύμβουλος πρασίνου....ούτε που φάνηκε στο δημοτικό της Άνοιξης όταν οι γονείς έβαφαν και καθάριζαν το παλιό κτίριο...στην θέση του και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας ...τους πλήρωσε τα υλικά αυτή τη φορά...Έτσι να συμπλέει η διοίκηση με την Άνοιξη γιατί διαφορετικά θα σας ξανακρεμάσουν στα μανταλάκια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/11/15 9:39 π.μ.

   ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/15 9:46 π.μ.

   Όταν η κ. Πέππα βρέθηκε απέναντι στην πρόεδρο του συλλόγου ΚΑΝΕΙΣ δεν την κάλυψε. Ούτε τράβηξαν τ' αφτί στο σύλλογο για την αυθαιρεσία. ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε για την λαθροεργασία στους σχολικούς χώρους είπαν τίποτα. ΚΑΝΕΙΣ. Τώρα τους χαιδολογάνε και πληρώνουν και τα χρώματα από πάνω. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΑ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/11/15 10:16 π.μ.

   Με εντολή δημάρχου!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/11/15 10:18 π.μ.

   Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και η Αγγελική και θα δει τη ζωή της πριν και μετά με ανοιχτά μάτια!!!

   Διαγραφή
 49. Ανώνυμος20/11/15 8:50 π.μ.

  Η οδός διονύσου ενοχλεί τώρα τους άχρηστους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος20/11/15 8:59 π.μ.

  Η δημαρχία του Ζαμάνη στηρίζεται στους αποδεδειγμένα άχρηστους αλλά πρόθυμους ηλίθιους, στους προβοκάτορες διαχειριστές ιστοσελίδων και τελευταία μετά την παραίτηση Πασιπουλαρίδη, στους φανατισμένους αλλά κενούς τύπους της παράγκας των γηπέδων!!! Δεν υπάρχει σωτηρία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος20/11/15 9:19 π.μ.

  ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΟΝ

  Τελικά, οι επικοινωνιακοί επιτελείς του τοπικού «Μεγάρου Μαξίμου» είναι επιεικώς ηλίθιοι. Βλέπουν ότι η εικόνα του δημάρχου και των κολλητών του έχει πρόβλημα, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν λύνεται με επικοινωνιακά τερτίπια.

  Γι αυτό αποφάσισαν πως χρειαζόταν μια καινούρια πένα, λίγο πιο «αποστασιοποιημένη» και πιο ικανή στο λόγο. Αλλά καινούριο blog χωρίς σχόλια δεν γίνεται. Εκεί ακριβώς η αυθεντική τους ηλιθιότητα τους έκανε να κάνουν τρία χοντρά λάθη.

  Πρώτον, δεν κατάλαβαν ότι το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Πόσο μάλλον οι πολίτες που γνωρίζουν καλά αν ο παπάς της ενορίας τους είναι αυθεντικός ή τραγόπαπας.
  Άσε που πόσα να πεις άλλωστε για μια παραπαίουσα διοίκηση; Τα καλά τα ανεβάζει στην επίσημη σελίδα ο Δελτίος και τα αναμεταδίδουν ο Χοντρός κι ο Λιγνός. Για τους εχθρούς και τις συνωμοσίες γράφει ο Κορίνθιος, λίγο ακαταλαβίστικα βέβαια τελευταία.
  Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι τα «βαθυστόχαστα» κείμενα σύντομα θα τελειώσουν, οπότε αδιέξοδο.

  Δεύτερον, δεν σκέφτηκαν πως τα μαντρόσκυλα, που ξαμολήσανε να στηρίξουν τη προσπάθεια με κλικ και σχόλια, σχολιάζουν με τον δικό τους ακατέργαστο τρόπο, που δημιουργεί αντίφαση με το μετριοπαθές στυλ του νέου blog και του δημάρχου. Αλλά επειδή το voice είναι ακόμα στην αρχή, δεν μπορεί να τους διώχνει γιατί τους χρειάζεται. Κι άλλο αδιέξοδο.

  Τρίτον, δεν διδάχτηκαν τίποτα από την ιστορία των στημένων blogs που διαχρονικά στήθηκαν από παρατρεχάμενους της τοπικής εξουσίας, με την ελπίδα ότι θα φιμώσουν την κριτική που της ασκούσαν οι πολίτες και να αποδομήσουν blogs σαν τη διονυσοσκουφίτσα. Δεν είδαν πού κατάληξε η free του πρώην αντιδημάρχου, ούτε τη στασιμότητα των «Ηνωμένων Πολιτειών Διονύσου» του νυν αντιδημάρχου. Εκεί να δεις αδιέξοδα…

  Αγαπητοί ηλίθιοι, πάρτε στα σοβαρά όσα σας γράφω κι αρπάξτε την ευκαιρία να αυτοβελτιωθείτε. Γιατί τα καλά σεμινάρια είναι πανάκριβα, ακόμα και στις μέρες μας…

  Ο Ελεήμων Στοχαστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος20/11/15 9:58 π.μ.

  Ο Ζαμάνης στηρίζεται δηλαδή στο δίδυμο της Δροσιάς που στήνει μαγαζάκια και παιχνιδάκια???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος20/11/15 9:59 π.μ.

  Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Σάκης!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος20/11/15 10:00 π.μ.

  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΔΕΕΛΛΑΑΓΓΡΡΑΑΜΜΑΑΤΤΙΙΚΚΑΑΣΣ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος20/11/15 10:01 π.μ.

  Οχι του δημου του δημαρχου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος20/11/15 10:02 π.μ.

  Μεγάλο τσανάκι ο Αχχιλέας!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος20/11/15 10:02 π.μ.

  Αλλά και ο Πάτροκλος δεν πάει πίσω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος20/11/15 10:04 π.μ.

  Είδε ότι δεν έκανε δουλειά με το λελούδια ο ζαμ και αμόλυσε τα κοπρόσκυλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος20/11/15 10:14 π.μ.

  Στις 30/10/2015 είχα υποβάλλει αίτηση στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή να μου χορηγήσουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ, προκειμένου να τα ελέγξω και να τα υπογράψω, για να κλείσω τις εκκρεμότητες ως μέλος του Δ.Σ.

  Προχτές το απόγευμα (δηλαδή μετά απο 19 ημέρες και μερικές ώρες...) μου απεστάλησαν τα 9 από τα 12 πρακτικά! Τα άλλα 3 τα έφαγε η ... μαρμάγκα.

  Δύο τινά μπορώ να υποθέσω.

  Πρώτον ότι η υπάλληλος έκανε λάθος.

  Δεύτερον ότι η υπάλληλος ή κάποιοι από τους πολιτικούς της προϊστάμενους σκέφτηκαν ότι αφού ήμουν απών σ' εκείνες τις συνεδριάσεις και άρα δεν θα υπέγραφα τα πρακτικά τους, δεν χρειαζόταν να τα έχω!...

  Τι να πω; Ασχετοσύνη; Εμπάθεια; Και τα δυο μαζί;

  Πάντως σαφέστατη έλλειψη γνώσης διαδικασίας και δεοντολογίας.

  Σήμερα το πρωί ζήτησα τα 3 πρακτικά μ΄ένα email και (ξανά) περιμένω.

  Σ. Μιχιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/15 12:14 π.μ.

   Συνεχίζω να ανεβάζω τα Πρακτικά των Συνεδριάσεων, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να δει τι είχε ειπωθεί και αποφασιστεί τον χρόνο που πέρασε. Απλώς καλό είναι να έχετε υπόψη ότι σε κάποια σημεία υπάρχουν ανακρίβειες. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βρω το χρόνο και να τις επισημάνω.

   Εννέα από τα πρώτα 12 πρακτικά βρίσκονται στη δ/νση:
   https://drive.google.com/file/d/0Bx4329IaHjLFUlYzSmlaRzQtQ2M/view?pli=1

   Το 13 και το 14 ειναι εδω
   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=816806341763019&id=100003009835333

   Διαγραφή
 60. Ανώνυμος20/11/15 3:51 μ.μ.

  Στέφανε γιατί απορείς; τι δεν καταλαβαίνεις; δεν το έχεις καταλάβει ότι η υπάλληλος επηρεάζει τον Χρονόπουλο σιγά που δε θα το έκανε ότι θέλει εκείνη θα σου δώσει και όποτε θέλει.Καλό απόγευμα !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος20/11/15 4:35 μ.μ.

  Και τον Χρονόπουλο !!!!!!!! δεν της ξεφεύγει τίποτα γάτα η κυρία ......Αντε και στο Δήμαρχο !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος20/11/15 5:57 μ.μ.

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ????
  ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΛΕΜΕ : "ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ....... ΣΧΙΝΗ ΤΟΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ" ΚΑΙ "ΤΟ .......... ΣΧΙΝΗ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ".!! ΚΡΙΜΑ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ".!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/15 1:16 μ.μ.

   ΑΣ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΛΙΑ Η ΠΙΚΡΑ ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

   Διαγραφή
 63. Ανώνυμος20/11/15 10:54 μ.μ.

  ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΣΤΕΝΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΕΣ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝΕ ΜΕΛΑΝΙ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!
  ΑΚΟΥΣΤΕ, ΜΑΓΚΕΣ, ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ Η Δ/Σ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ.
  ΟΚ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
  ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΡΑ. ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ... ΠΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος20/11/15 11:45 μ.μ.

  ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ Δ/Σ...ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ...ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΙ...ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος21/11/15 7:41 π.μ.

  Πολύ καλή η απάντηση- πρόκληση του Μιχιώτη στον Ευδαιμονα Κλπ μεσω ΦΒ.
  Χαχα Ευδαίμων, πιάσε τώρα δύο "φοντανάκια Ασε παρακαλώ !!!! Και σβέλτα ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος21/11/15 12:11 μ.μ.

  ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...

  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΣΑΣ ΜΠΑΖΕΙ ΗΔΗ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟ,

  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

  ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ...... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.

  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΕΙ Η ΜΕΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΜΗΔΕΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΩΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος21/11/15 2:50 μ.μ.

  Περιμένω να δω τις παραμορφωμένες φάτσες τους όταν η μέγγενη θα σφίγγει τα μήδεα.
  Βρε ουστ από δω, κοπρίτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος21/11/15 4:00 μ.μ.

  ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος21/11/15 4:12 μ.μ.

  Που να βρει μιδια σε αυτους για να σφιξει η μεγγενη;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος21/11/15 4:17 μ.μ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/15 5:16 μ.μ.

   Από ότι βλέπω αρχίσατε να δουλεύετε για την επιστροφή της προηγούμενης αμαρτωλής κατάστασης.!! Μην ξεχνάτε ότι η ενωτική πρωτοβουλία δεν είχε εισιτήριο επιστροφής.!! Άντε γειά.!!!

   Διαγραφή
 71. Ανώνυμος21/11/15 6:14 μ.μ.

  Απορώ που δεν καταλαβαίνεις ότι τη δουλειά αυτή που λες την άρχισε ο ίδιος ο Ζαμάνης όταν άρχισε να κάνει τα ίδια με τον Καλαφατέλη. Όσοι "χτυπάμε" τώρα τις αθλιότητες της δημοτικής αρχής είναι γιατί στις εκλογές Εναντιωθήκαμε στο "σύστημα Καλαφατέλη" κι όχι στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Ζαμάνης αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και πρόδωσε όλους εμάς. Ε, δεν θα κάτσουμε και να τον κοιτάμε! Με τον τρόπο αυτό υπερασπίζουμε τις αρχές μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/15 9:56 μ.μ.

   Πονηρούλη όλα τα ξέρεις.!
   Πως τα καταφέρνεις και μετά από λίγο τσακώνεσαι και κανης κολοτουμπα;; Ποιος έχει σειρά;; Θα μου πεις που να ξέρεις προφήτης είσαι;; Ίσως το επόμενο θύμα να είναι προφήτης.!!

   Διαγραφή
 72. Ανώνυμος21/11/15 9:56 μ.μ.

  Δήμητρα Σαββοπούλου (οδηγός δημοτικής συγκοινωνίας)21/11/15 6:53 μ.μ.
  Σημερα λοιπον ενημερωθηκα απο μια φιλη οτι δημιουργηθηκε μια αποτυχης απομιμηση σου που ονομαζεται "μουγκα στη στρουγκα"!. Ωχ συγγνωμη "φωνη διονυσου" λεγεται. Παρασυρθηκα απο το χαρακτηρα που διαπιστωσα οτι την διακρινει. Δημοσιευει οτι την συμφερει και κατηγοριες που οταν απαντηθουν και αποστομωσουν δεν βγαινουν ποτε στην επιφανεια. Αυτο μου ηταν αρκετο να της κοτσαρω το παρατσουκλι.Ετσι καταφευγω σε εσενα να δωσω αυτες τις απαντησεις γιατι ξερω καλα(τους ενημερωσα αλλωστε) οτι μεσω εσου θα ακουστει η αληθεια!
  ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
  Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2015 - 9:46 μ.μ.
  Μαρία Τερέζα ο Πέππας...μέσα στην ταπεινοτητα...
  Καλα αυτή είναι γνωστη για την γλώσσα της …. Την βοήθησε ο Βαγγελάκης (με ανταλλάγματα δικά του και συγγενικού προσώπου ιδίου επωνύμου που γιορτάζει οσονούπω ) και στήσανε το μαγαζάκι για τη μεταφορά των ομάδων . Αποκλειστική είχε καταντήσει όλο εκείνη πήγαινε τις ομάδες . Οι άλλοι οδηγοί στην απέξω (ή έχεις προιστάμενο ή δεν έχεις …….) , και να οι κατοσταριές , όλα μαυρα καθαρα χωρίς έξοδα και αν υπάρξει παραβαση δεν βαριέσαι γιατί υπάρχουν οι γνωστοι ;
  Νά τανε μόνο οι κατοσταριές, τα ρεπό που ζητάει απ´ το δήμο πού τα πας;
  ..ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ....Εισαι αξιολυπητος φιλε μου!!! Αν εσυ εισαι αναισθητος και δεν σε ενδιαφερει αν παιδακια του δημοτικου που κανουν μαθημα σε προκατ δεν εχουν θερμανση και το θεωρεις ασημαντο ,τοτε εισαι για κλαμματα!!!... Ευτυχως που υπαρχουν και οι "μητερες Τερεζες" !!!...Οσο και να θες να υποβαθμισεις μια κινηση ανθρωπιας κι ευαισθησιας δεν μπορεις να τα καταφερεις ειδικα πισω απο μια δειλη ανωνυμια και ανοητη ειρωνια!!!...Η δεν εχεις παιδια ή εχεις και δεν τα αξιζεις!!!!!Ρε παιδια φαινεσθε ποιοι ειστε απο αυτα που λετε! Την εποχη εκεινη η κοινοτητα της Σταματας παλι με προεδρο τον Βαγγελη ειχε βαλει το λεωφορειο για να μεταφερει την ομαδα και να γλιτωσει η ομαδα τα εξοδα μετακινησης των παιχτων της. Η κοινοτητα ειχε δικο της λεωφορειο. Η ανταμοιβη του οδηγου, εμενα δηλ. ηταν μια ημερα ρεπο. Τοτε αντιδημαρχος ηταν ο Πεππας Νικος ο οποιος μου ειχε υποσχεθει τα ρεπο. Επειδη ομως ημουν 4ωρη και συμβασιουχος ειχαν πει οτι δεν τα δικαιωμουν. Συνεχισα ομως να πηγαινω την ομαδα για αρκετο καιρο χωρις χρηματα και χωρις ρεπο γιατι μου αρεσε κι εμενα να συνεισφερω εθελοντικα! Μητερα Τερεζα κι εγω!. Εξαλλου δεν ηταν και καθε εβδομαδα.Μετα και ο Κοκκαλης που εγινε προεδρος και της ομαδας αλλα προεδρος και της κοινοτητας θεωρησε σωστο να δινει ενα ποσο της ταξεως των 40 ευρω. Με τα διοδια.Δε λεω οτι ηταν κακο ,αλλα το 2011 να χανεις την Κυριακη σου για 25 ευρω αφου τα διοδια ηταν 14 ευρω δεν ηταν και η ευκαιρια της ζωης σου!!! Γι αυτο δυσκολα δεχοταν αλλος οδηγος κι ειχε γινει "μονοπωλειο" !!. Αντιστοιχα ηταν και στην κοινοτητα διονυσου οπου εκει ειχε "μονοπωλειο" ο Ραυτακοπουλος με αναλογη αμοιβη. Ο οποιος κι αυτος ειχε τον γιο του στην ομαδα και θεωρω οτι ηταν κι ο λογος που δεχοταν. Μετα καποιοι οδηγοι που αρχισαν να τα βλεπουν αλλιως τα πραγματα...εκαναν προτασεις σε προεδρους για ενα συγκεκριμενο ποσο. Οι προεδροι των ομαδων ειχαν συμφωνησει να δινουν 30 ευρω.Τους συνεφερε ολους αφου γλιτωναν κι αυτοι ενα σεβαστο ποσο. Εκεινη την εποχη ο δημος ειχε βοηθησει πολυ τις τοπικες ομαδες. Ρωτηστε τον προεδρο της ομαδας Δροσιας, της Σταματας, του Διονυσου του Αγ. Στεφανου πως τους εκοψαν τα ποδια τωρα που δεν εχουν τα λεωφορεια να τους εξυπηρετουν; Ψαχνουν για μητερες Τερεζες και δεν υπαρχουν!. Και το ποσο πολλες φορες ηταν πολυ μικροτερο! Οπως η ομαδα του βολευ η του μπασκετ. Μπορει να τελειωναν και 1.00 η ωρα το βραδυ και εσυ να ειχες βγαλει μονο τα εξοδα σου!!! Ρωτηστε και μαθετε οτι 20 ευρω ηταν η αμοιβη. Αυτα φιλοι μου...με στοιχεια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/15 11:39 μ.μ.

   ΠΟΛΛΑ LIKE ΣΤΗΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ?
   ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙ "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ.
   ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ.
   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ. Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.
   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΠΕΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ.
   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ. Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΣΧ. ΕΠΙΤΡ.?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/15 9:20 π.μ.

   Παιδιά έχετε καταλάβει τι μας λέει η Κυρία Σαββοπούλου ? Οτι έπαιρνε χρήματα έχοντας την ιδιότητα της οδηγού λεοφωρείου στον Δήμο με όχημα του Δήμου ! Το ποσό δεν το εξετάζω , αλλά θέλω να την ρωτήσω κάτι , υπάρχουν παραστατικά για τις υπηρεσίες σας κυρία Σαββοπούλου ? Σας ρωτώ διότι θα πρέπει να τα προσκομίσετε στα διοικητικά δικαστήρια.

   Lucky Luke

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/15 9:34 π.μ.

   Η κυρία Σαββοπούλου απάντησε "αντρίκια" και είπε τα πράματα με το όνομά τους και κάποιοι άλλοι που το παίζουν μάτσο ελληνάρες ξεκατινιάζονται σκίζοντας φουστανάκια και καλσόν. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/15 11:35 π.μ.

   Πολλά Like στον Lucky Luke.
   Οι τελευταίες αναρτήσεις περιλαμβάνουν πλούσιο υλικό για τα διοικητικά δικαστήρια. Ίσως όχι μόνο γι΄αυτά.
   ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ;
   ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ;
   ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ;
   ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ;
   ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ;
   ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ;
   ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ;
   ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ;
   ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ;
   ΚΛΠ ΚΛΠ

   Διαγραφή
 73. Ανώνυμος21/11/15 9:57 μ.μ.

  Δήμητρα Σαλντουρίδου ( συνεχίζει )
  Ετσι μιλανε οσοι εχουν κοτσια και γλωσσα!! Αντρικια!!!Και τελος παντων ειστε που ειστε ασχετοι ....μπερδευετε που μπερδευετε τα μπουτια σας...Μητερα Τερεζαααα ...οχι Μαρια Τερεζα!!!
  Δεν δημοσιευσες τιποτα απο οσα εγραψα;;;;Σα δε ντρεπεσαι φωνη διονυσου!!... Αλλαξε τιτλο σε "Μουγκα στη Στρουγκα"..Καλα που υπαρχει και η δ/σ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος21/11/15 11:49 μ.μ.

  καταγγέλει η φωνή του διονυσου συναλλαγη αιρετών και δημοτικων υπαλληλων και διακινηση αφορολογητου χρηματος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος21/11/15 11:53 μ.μ.

  ενημερωθηκε ο δημαρχος απο το νεογενητο μπλοκ που τον στηριζει με χιλια για να πραξει τα δεοντα και να προχωρησει γρηγοροτερα το "ξεσκαρταρισμα"???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος21/11/15 11:59 μ.μ.

  αποδοτικος ο τροπος λειτουργιας του δημου.
  Για να δουμε την ευαισθησια σας τωρα που εχετε ονοματα και διευθυνσεις!!!!))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος22/11/15 12:06 π.μ.

  το λεωφορειο δημοτικο. οι οδηγοι δημοτικοι υπαλληλοι. το οχημα κυκλοφορουσε κυριακατικα εξω απ τα ορια του δημου. πληρωνε και διοδια. εκτος ωραριου οι υπαλληλοι. αθλητικες ομαδες οι επιβατες. δωρεαν η μεταφορα τους. εδιναν οι ομαδες καποιο χαρτζιλικι στους οδηγους.
  αυτο καταλαβα απο τα παραπανω. καταλαβα καλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/11/15 6:10 μ.μ.

   Αγαπητέ καταλαβες λάθος γιατί αν συμετηχες εθελοντικά κάπου ή προσεφερες κοινωνικό έργο καπου που τόσο χρειαζόμασται όλοι μας τούτες τις δύσκολες ώρες θα καταλαβαίνει ότι οι ομάδες δεν είναι ξένες είναι το παιδί σου το παιδί μου και υπάρχει ομάδα και κάποιοι που αφιερώνουν χρόνο να γυμνάζονται και να μην πάνε σε αλλά .........
   Κακά της κοινωνίας μας λοιπόν θα καταλαβαίνει ότι μια ομάδα όταν έχει τρεις ομάδες και χρειάζεται μετακίνηση δύο φορές τον μήνα από 150 ευρώ την φορά μας κάνει 1000 ευρώ το μήνα θα τα βάλεις εσύ?

   Διαγραφή
 78. Ανώνυμος22/11/15 12:11 π.μ.

  Μπράβο Δήμητρα κάνε εσύ τη δουλειά σου και άσε κάποιες άλλες να κάνουν υπερορίες και να γλείφουν 'οτι κάτσει μπροστά τους θα της παραγγείλουμε και μια κονκάρδα του Ζαμάνη ε την άλλη την έγλειψε φτάνει και να είσαι σίγουρη ότι ο ευδαίμων θα τους πάρει στο λαιμό του ....εεεερε γλέντια ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος22/11/15 12:13 π.μ.

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η DIONYSOS VOICE για τον Β. ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΕΠΠΑ

  "Την βοήθησε ο Βαγγελάκης (με ανταλλάγματα δικά του και συγγενικού προσώπου ιδίου επωνύμου που γιορτάζει οσονούπω ) και στήσανε το μαγαζάκι για τη μεταφορά των ομάδων . Αποκλειστική είχε καταντήσει όλο εκείνη πήγαινε τις ομάδες . Οι άλλοι οδηγοί στην απέξω (ή έχεις προιστάμενο ή δεν έχεις …….) , και να οι κατοσταριές , όλα μαυρα καθαρα χωρίς έξοδα και αν υπάρξει παραβαση δεν βαριέσαι γιατί υπάρχουν οι γνωστοι ;"

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ?
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ?
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/11/15 6:56 π.μ.

   ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΝΟΙ!. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΡΕΠΟ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ; ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΕΝΙΕΣ. ΓΛΩΣΣΑ Η ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ .ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/15 9:35 π.μ.

   Η συγκεκριμένη οδηγός εργαζόταν πέραν του ωραρίου της κάνοντας και όλες τις αγγαρίες.!! Ντροπή να μιλούν κάποιοι οι οποίοι είχαν αρνηθεί επανηλειμμένα να εξυπηρετήσουν τους συλλόγους γιατι ήθελαν περισσότερα χρήματα.!! Γατάκια ολοι σας.!!

   Διαγραφή
  3. Μπαμπάνίκας Δημ.22/11/15 12:29 μ.μ.

   Θα χρησιμοποιήσω και εγώ την παραπάνω έκφραση "γατάκια" και θα το κάνω επώνυμα.!! Λοιπόν μάθετε ότι ποτέ δεν υπήρξε μαγαζάκι για τα αθλητικά σωματεία. Η χρηση των λεωφορείων γινόταν για να μην επιβαρύνονται τα σωματεία με κάτι κατοσταριές ευρώ που τους έπαιρναν κάτι μαγαζάκια.!! Τα ίδια τα σωματεία επροτειναν να πληρώνουν 30€ στον οδηγό που θα έχαναν την Κυριακή τους και δεν τούς πλήρωνε η υπηρεσία τις υπερωρίες.!! Στην αρχή πολλοί δέχθηκαν και πήγαν δρομολόγια.! Κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκαν ότι είναι λίγα τα χρήματα γιατί και τον χρόνο τους έχαναν και ξόδευαν χρήματα (καφέδες-σάντουιτς κλπ) κατα την παραμονή τους στα γήπεδα.! Όταν τα σωματεία δεν μπόρεσαν να τους εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα αρνήθηκαν πολλοί να πηγαίνουν.! Η συγκεκριμένη οδηγός δεχόταν να πηγαίνει ακόμη και δωρεάν.! Το σταματώ εδώ και εάν κάποιος έχει "κότσια" ας βάλει το ονοματάκι του να το συνεχίσουμε.!! Κρίμα να τα βάζετε με υπαλλήλους (οποίος και να είναι) επειδή κατα την γνώμη σας δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλον.!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/11/15 6:18 μ.μ.

   Με Μπαμπανικα κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια !!!!!!!!!!
   Ποσό αλήθεια είναι όσα λέτε ,τώρα οι ομάδες για να μεταφέρουν τα παιδιά μας θέλουν πολλά χρήματα,αν μια ομάδα έχει τρεις ομάδες δύο φορές το μήνα εκτός έδρας είναι κοντά 1000 ευρώ ποιος τέτοια εποχή μπορεί να βάζει τέτοια ποσά μόνον για μετακίνηση? Εδώ ο Δήμος βοηθαγε

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/11/15 9:40 μ.μ.

   Ολοι οι δημοι βοηθανε τον αθλητισμο. Με αυτον τον δημαρχο ομως ο δημος διονυσου κρεμασε ολες τις ομαδες του. Εχει αραγε καταλαβει τι εχει κανει; η δεν τον ενδιαφερει ουτε και αυτο; Κριμα. Και να ηταν τυπικος και σε ολα τα αλλα καλα θα ηταν.

   Διαγραφή
 80. Ανώνυμος22/11/15 6:29 π.μ.

  Τα ξέρουν καλά αυτοί οι δύο της Δροσιάς τα σχετικά με τα πούλμαν!!! Και η δική τους παράγκα τα ίδια έκανε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος22/11/15 6:36 π.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ανώνυμος22/11/15 6:39 π.μ.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Ανώνυμος22/11/15 6:40 π.μ.

  Τα ξεπούλησε όλα ο Σάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ22/11/15 9:50 π.μ.

  τα κακοβουλα σχολια για τον Β ΠΕΠΠΑ στο dionysos voice ειναι μια διαφημηση για αυτον απλως τον φοβουνται και τον υπολογιζουν, συναμα γνωριζουν πλεον οτι η Σταματα εχει ηδει χαθει για τον Ζαμανη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος22/11/15 1:11 μ.μ.

  Οσο εδω μεσα σχολιάζετε σχόλια και "άρθρα" άλλων μπλογκ τα διαφημίζετε και παίζετε το παιχνίδι τους.Εκτος και αν αυτός ειναι ο σκοπός σας.Αν δεν ειναι σταματήστε το τώρα και αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους.Ενδεικτικα θα σας αναφέρω πως απο τα 140 σχόλια που υπάρχουν στην τελευταια ανάρτηση συγκεκριμένου νέου μπλογκ τα 89 προέρχονται απο την ιδια διεύθυνση (ip) ενώ 17 ακόμα απο μια άλλη.Για γέλια η προσπάθεια τους.Μην ασχολείστε συνεπώς.
  Θόδωρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/11/15 7:17 μ.μ.

   Θοδωράκο πάλι βγήκες από το καβούκι σου? Χαχα , δεν εμαθές τίποτα την τελευταία φορά?

   Lucky Luke

   Διαγραφή
  2. Non-reply μήνυμα προς Lucky Luke etc

   Αγαπητοί,

   Τώρα πια που έχετε τον "δικό σας" χώρο, όπου μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα, αυθεντικά και χωρίς φραγμούς και ως εκ τούτου έχουμε τη δυνατότητα να σας απολαύσουμε ΕΚΕΙ, ελπίζω να συμφωνήσετε ότι ο πήχης για τα ΕΔΩ σχόλιά σας μπορεί (επιτέλους) ν' ανέβει.

   Σχόλια αιχμηρά αλλά σοβαρά διατυπωμένα - όπως κάποια προηγούμενα - είναι ευπρόσδεκτα. Σχόλια τύπου καφενείου - σαν το ανωτέρω - δεν είναι πια αποδεκτά.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/15 9:14 μ.μ.

   Αγαπητή ΔΣ επειδή σέβομαι πως,τις περισσότερες φορές,κρατάς το επίπεδο των σχολίων σε κόσμιο επίπεδο δε θα απαντήσω στο φτωχό και μόνο καουμπόι.Ομως εφόσον επιθυμείς μπορω να αποδείξω τα λεγόμενα μου με την δέσμευση αφού τα ελέγξεις να τα δημοσιοποιήσεις για να αντιληφθούν ολοι ποσο πραγματικά γέλια ειναι η ιστορία που εχουν σκαρώσει.
   Θόδωρας

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/15 11:43 μ.μ.

   Με περιορίζεις πολύ βρε Δ/Σ ! Τι να κάνω όμως θα παίξω με τους όρους σου και εκτός έδρας! Εν αναμονή λοιπόν των τοποθετήσεων μου , αλλά θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα ανεβάζεις τα σχόλια μου και όχι να λογοκρίνονται .

   Υ.Γ.1 non-reply * μου άρεσε , αλλά γιατί τέτοια προκατάληψη ?
   Υ.Γ.2 Αν υπάρχει και άλλος κανόνας πές τον πρίν αρχίσω.

   Lucky Luke

   Διαγραφή
 86. Δήμητρα Σαββόπουλου (οδηγός δημοτικής συγκοινωνιας)22/11/15 4:27 μ.μ.

  Την απάντηση σας την έδωσε ο κύριος Μπαμπανικας. Αν και είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταλάβετε τίποτα αφού ότι δεν έχει κέρδος, μίζα, μαγαζάκι και κομπίνα σας είναι ακατανοητο. Τελικά εδώ μέσα μόνο ένας Μπαμπανικας και εγώ φοράμε παντελόνια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Ανώνυμος23/11/15 5:56 π.μ.

  Ο ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ .ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ? ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΑ ,ΧΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ,ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ....Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ.ΚΙ ΟΙ ΕΛΕΗΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Μπαμπανίκας Δ.23/11/15 9:28 π.μ.

  Αγαπητέ φίλε ανωνυμε 23/11/15 5:56, σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια αλλα ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ.!! Το μόνο που έκανα εγω και οι δύο άλλοι συνάδελφοι που ειμαστε στο τμήμα αυτό (αλφαβητικά τους γράφω, Παπαδόπουλος και Ροκιδη ) με την βοήθεια του Παπαβασιλειου (Αντιδημαρχος) και του Παραρά (σύμβουλος του δημάρχου) , ηταν να αγαπάμε τον κάτοικον του δημου μας και να προσπαθούμε να του κάνουμε την καθημερινότητα πιο ανθρώπινη αφού το ψωμάκι που τρώμε ειναι απο τα χρήματα που πληρώνει αυτός.!! Ετσι και με αυτούς τους ανθρώπους λειτουργούσε αυτη η υπηρεσία μέχρι 31/1/2013.!! Μετα τι έγινε;;; Με πόσους λειτουργεί τωρα και τι προσφέρει στο κάτοικο του δημου μας;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή