.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο φόβος των πραιτωριανών μπροστά στη διαφάνεια (3)

Ας αλλάξουμε τώρα γήπεδο, κυριολεκτικά μάλιστα! Κι ας πάμε στο πολύπαθο θέμα της παραχώρησης των αθλητικών χώρων και σε κείνους που τις αποφασίζουν, ασκώντας πολλές φορές καταχρηστικά το θεσμικό τους αξίωμα - άλλοτε για να διευκολύνουν ημετέρους κι άλλοτε για να δυσκολέψουν τη ζωή όσων τους ενοχλούν.

Και παρότι οι ευθύνες όλων όσων διαχρονικά άσκησαν διοίκηση στον ταλαίπωρο δημοτικό Οργανισμό Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού “Ο Θέσπις” είναι τεράστιες, εδώ θα επικεντρώσουμε στον σημερινό Αντιπρόεδρο κ. Αντρέα Μπέτση, που συμμετείχε εξ αρχής στο Δ.Σ. του Οργανισμού. Γιατί ο κ. Α. Μπέτσης είναι ένας άνθρωπος που δραστηριοποιείται (και) επαγγελματικά στον χώρο του αθλητισμού επί δεκαετίες και άρα, μόνο άγνοια (κανόνων, διαδικασιών και δεοντολογίας) δεν μπορεί να επικαλεστεί. Κι επιπλέον, τον τελευταίο καιρό φέρεται ως ο ‘Άνθρωπος του Δημάρχου’, που κανονίζει (μαζί του) ποιοι θα πάρουν τις παραχωρήσεις και ποιοι τον ….

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο κ. Α. Μπέτσης έχει υπάρξει αθλητής κι έχει διατελέσει πρόεδρος του σωματείου ‘Νίκη Δροσιάς’ και (σήμερα) μέλος του Δ.Σ. της τοπικής ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣΑΝΑ). Επιπλέον εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, ενώ παλιότερα εργαζόταν παράλληλα και στην Ελευθεροτυπία. Πρόσφατα δε, αναπλήρωσε (ως τρίτος επιλαχών) τον παραιτηθέντα Α. Πασιπουλαρίδη στο δημοτικό συμβούλιο. Επομένως, αν μη τι άλλο, θα περίμενε κανείς να ενθαρρύνει κάθε νέα προσπάθεια στον χώρο του σωματειακού αθλητισμού και δη του τοπικού.

Επιπλέον δε, έχει δημόσια δεσμευτεί να μάχεται, ως δημοσιογράφος, “εναντίον των φαινομένων διαπλοκής που αλλοιώνουν τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών” και να εγγυάται και να υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τον “διαρκή και ανυποχώρητο έλεγχο κάθε εξουσίας, αποκαλύπτοντας τις αυθαιρεσίες των ισχυρών και τις παρανομίες των κρατούντων σε βάρος των αδύναμων πολιτών”.  Έτσι τουλάχιστον έλεγε ο ίδιος στην διακήρυξη του Press Publica, όπου συμμετείχε μαζί με άλλους, το διάστημα που είχε απολυθεί από την ΕΡΤ.

Κι όμως, η περίπτωση του Γυμναστικού Συλλόγου Δροσιάς τον διαψεύδει κατηγορηματικά! Κι αποδεικνύει καθαρά ότι (και) η διαδικασία των παραχωρήσεων αθλητικών χώρων του Δήμου ισχύει a la carte, δηλαδή αναλόγως με αυτόν που αποφασίζει και με κείνον που κάνει την αίτηση!

Το ρεπορτάζ που έκανε πριν μερικούς μήνες η Οδός Διονύσου για την μεταχείριση που επεφύλαξε η διοίκηση του Θέσπιδος στον συγκεκριμένο Σύλλογο  είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κι απ’ αυτό αναδημοσιεύω περιληπτικά τα παρακάτω στοιχεία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Δροσιάς (Γ.Σ.Δ.) με αντικείμενο τα αγωνίσματα στίβου, συστάθηκε το 2014 και κατέθεσε στον Θέσπι αίτηση παραχώρησης χώρου και το καταστατικό του πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Με τη διαβεβαίωση των τότε υπευθύνων πως πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Κόκκινο Χωράφι της Δροσιάς με 40 περίπου παιδιά, που αθλούνταν σε δρόμο, ρίψεις και άλμα εις μήκος.

Όμως, μετά από λίγους μήνες (20 Μαΐου 2015), η μέχρι τότε αρμονική συνύπαρξή του με το επίσης φιλοξενούμενο σωματείο “Νίκη Δροσιάς” χάλασε, όταν η “Νίκη” ζήτησε από τον Θέσπι να ξεκαθαρίσει αν επιτρέπεται στο Γ.Σ.Δ. να κάνει και αυτός προπονήσεις στην ‘δική της’ έδρα. Η απάντηση του Θέσπιδος (22/5/15) απαγόρευσε στον Γ.Σ.Δ τις προπονήσεις “μέχρις ότου ο Σύλλογος αποκτήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού”. Κι αυτό παρότι η αναγνώριση είχε ως προϋπόθεση το παραχωρητήριο της έδρας. Δηλαδή, ο Θέσπις για να παραχωρήσει ζητούσε αναγνώριση από τη ΓΓΑ, ενώ η ΓΓΑ για να αναγνωρίσει ζητούσε παραχωρητήριο! Με λίγα λόγια, η διοίκηση του Θέσπιδος, χρησιμοποιώντας μια (νομικίστικη) σοφιστεία, τύλιξε τον Γ.Σ.Δ. σε μια κόλλα χαρτί. Κι αυτό συνέβη ενώ τον καιρό εκείνο ο κ. Α. Μπέτσης ήταν μέλος του Δ.Σ. - ή κατ’ άλλους, ακριβώς εξ αιτίας αυτού…

Αλλά όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Λίγο μετά άρχισαν οι ενοχλήσεις κι οι απειλές (από συγκεκριμένο παράγοντα της Νίκης) εναντίον των ανθρώπων του Γ.Σ.Δ. και μάλιστα  μπροστά σε γονείς και παιδιά! Ο παράγοντας αυτός (που είναι γνωστός για τις στενές προσωπικές του σχέσεις με τον κ. Α. Μπέτση), ενεργώντας σαν να ‘τανε δικό του το γήπεδο, έκανε σαφές προς όλους ότι έπρεπε ν’ αναζητήσουν αλλού στέγη! Κι επειδή οι παράγοντες του Γ.Σ.Δ. δεν θέλησαν να παρανομήσουν ή να επιβάλλουν την παρουσία τους με το ζόρι, διέκοψαν το προπονητικό πρόγραμμα του συλλόγου τους.

Αλλά δεν διέκοψαν την προσπάθειά τους κι έτσι υπέβαλαν νέα αίτηση στον Θέσπι, που συζητήθηκε στις 22 Ιουνίου, και ‘φυσικά’ απορρίφθηκε με το ίδιο σκεπτικό, ότι δηλαδή ο Σύλλογος δεν είχε επίσημη αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Κι όμως, λίγες μέρες νωρίτερα, από τις 16 Ιουνίου 2015, ο Γ.Σ.Δ. ήταν και επισήμως μέλος του ΣΕΓΑΣ! Αυτό όμως οι διοικούντες του Θέσπιδος δεν το ήξεραν, επειδή δεν είχαν καλέσει τον Σύλλογο να παρίσταται στην συνεδρίαση… Ή, αν το ερμηνεύσουμε αλλιώς, δεν τον κάλεσαν επειδή το ήξεραν, αλλά δεν ήθελαν να δώσουν την έγκριση!... Κι όλα αυτά ενώ ο κ. Α. Μπέτσης εξακολουθούσε μέλος του Δ.Σ. και περιστασιακά (a la carte) επικαλείτο την εμπειρογνωμοσύνη του, απέναντι στον ‘οδοντίατρο’ Πρόεδρο.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι  του Συλλόγου δεν τα παράτησαν και στις 30 Ιουνίου κατέθεσαν και νέο αίτημα για επανεξέταση της υπόθεσης, μαζί με πλήρη φάκελο που είχε και την εγγραφή στον ΣΕΓΑΣ. Κι όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούσε η νέα σεζόν και οι γονείς ρωτούσαν για τις προπονήσεις, ώστε να κανονίσουν το πρόγραμμα των παιδιών τους, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Δ. επικοινώνησε με την Γραμματεία του Θέσπιδος για να μάθει τι γίνεται. Εισέπραξε όμως και πάλι αρνητική απάντηση: Όχι, ο Γ.Σ.Δ. δεν μπορούσε να χρησιμοποιεί το Κόκκινο Χωράφι… Το εκπληκτικό όμως ήταν ότι το “όχι” συνοδευόταν από μια ανήκουστη απάντηση του υπαλλήλου – προφανώς κατ’ εντολή της διοίκησης του οργανισμού: “Παραχωρήσεις έχουν γίνει, αλλά περισσότερες πληροφορίες δεν δίνονται. Γι αυτές θα έπρεπε να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο ή με τον Αντιπρόεδρο! Έκτοτε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου να επικοινωνήσει με την διοίκηση του Θέσπιδος έπεφτε στο κενό.

Όταν δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου, τόσο ο Πρόεδρος Β. Δαρδαμάνης, όσο και ο Αντιπρόεδρος Α. Μπέτσης, δήλωσαν άγνοια για τον συμπληρωμένο πια φάκελο του Συλλόγου!...  Κι ο μεν κ. Δαρδαμάνης διαβεβαίωσε πως η παραχώρηση θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση κι αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχε δώσει εντολή για μη δημοσιοποίηση των στοιχείων για στις παραχωρήσεις, ο δε κ. Μπέτσης αρκέστηκε να σταθεί στην ασφάλεια των αθλούμενων στο Κόκκινο Χωράφι…

“Περιέργως” όμως, ο κ. Α. Μπέτσης “ξέχασε” να φέρει το θέμα του Γ.Σ.Δ. προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., την οποία συγκάλεσε ο ίδιος λόγω απουσίας του Προέδρου. Κι έτσι και πάλι η παραχώρηση δεν δόθηκε!...

Η υπόθεση θα ‘λεγε κανείς πως είχε εξελιχτεί σε φαρσοκωμωδία, αν δεν υπήρχε η τεράστια αδικία σε βάρος των μελών και αθλητών του Γ.Σ.Δ. που συνεχιζόταν για μήνες. Και μάλιστα, την στιγμή που η διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού έκανε – κι εξακολουθεί να κάνει - τα στραβά μάτια στις αβαρίες και τα πταίσματα που έκαναν άλλοι σύλλογοι. Έχουν άλλωστε γραφτεί πολλά – κι έχουν ακουστεί περισσότερα - για το σύστημα των αμοιβαίων ‘εξυπηρετήσεων’ μεταξύ των μελών του Δ.Σ, που καθορίζουν τη στάση τους στις ψηφοφορίες… Αυτό άλλωστε το είχαν επισημάνει επανειλημμένες φορές κάποια από τα μέλη του Δ.Σ., πριν εξαναγκαστούν σε παραίτηση ή αποχώρηση.

Μεθαύριο Πέμπτη, υπάρχει και νέα συνεδρίαση του Δ.Σ, από το οποίο έχουν αποχωρήσει 5 μέλη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις στη λειτουργία του. Εκεί θα παιχτεί το νέο επεισόδιο στο σήριαλ. Αλλά, όποια κι αν είναι η απόφαση, αυτή τη φορά το πράγμα έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις, καθώς ορισμένοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια.

Το ζήτημα που τίθεται εδώ δεν αφορά τον δήμαρχο, που όλα δείχνουν πως έχει κάνει ήδη τις επιλογές του. Και σαν έτοιμος από καιρό, έχει αναθέσει στους ‘Πραιτωριανούς’ του πολλές νευραλγικές θέσεις, δίνοντάς τους το ελεύθερο να κάνουν ότι νομίζουν (ή ότι μπορούν) κι εκείνος θα τους καλύπτει. Ούτε αφορά τους ίδιους τους ‘Ανθρώπους του Δημάρχου’, που νομίζουν πως μπορούν να ξεσαλώνουν όποτε κι όπου βρουν.

Το ζήτημα που τίθεται – εδώ και τώρα – είναι για πόσο ακόμα μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια εμείς οι πολίτες. Και μέχρι πότε πρόκειται ν’ ανεχόμαστε τις αυθαιρεσίες μιας κάκιστης διοίκησης, που μάλιστα ήρθε στην εξουσία για να μας απαλλάξει απ’ την αυθαιρεσία και την ανικανότητα της προηγούμενης. Αλλά που μέχρι τώρα την συναγωνίζεται ‘επάξια’ σε όλες σχεδόν τις ‘επιδόσεις’ της. Και που κάθε μέρα κάνει ότι μπορεί για να δοκιμάσει τις ανοχές και αντοχές μας απέναντι στην ανικανότητα, το ψέμα και την πολιτική αθλιότητα.

Το ζήτημα που τίθεται είναι το πότε θ’ αποφασίσουμε να ωριμάσουμε σαν Πολίτες.


ΥΓ. Για κάποιους λόγους σκέφτομαι ότι η ("ευδαιμονική") συνέπεια του κ. Α. Μπέτση προς τις δημόσια διακηρυγμένες  δεσμεύσεις του περί δημοσιογραφίας θα δοκιμαστεί σοβαρά τις επόμενες μέρες (και) από το περιεχόμενο των σχολίων που θα επιχειρήσουν ν’ απαντήσουν στην ανάρτηση αυτή μέσω της ‘ΦτΔ’.

121 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/12/15 10:55 μ.μ.

  Δηλαδή αυτοί εδώ παίζουν τον παπά .!! Κοροϊδεύουν τον κόσμο κανονικά.!!
  Δήμαρχε είναι σε γνώση σου αυτά τα παιχνίδια;;; Εάν όχι θα πάρεις μέτρα να σώσεις ότι μπορείς πλέον από την αξιοπρέπεια σου;;; Θα επανέλθω εάν δεν κάνεις κάτι για να σου πω μια λαϊκή παροιμία που έχει σχέση με το φτυάρι.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/12/15 8:35 π.μ.

  Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος2/12/15 8:45 π.μ.

  Ο εμμονικός και η παράγκα του!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος2/12/15 8:46 π.μ.

  Ο τρίτος επιλαχών και η σουπιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος2/12/15 9:31 π.μ.

  Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΑΝΤΡΕΑ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/12/15 9:40 π.μ.

   Αχ αυτός ο Αχιλλέας ... παντού τον βρισκεις... σκέτο εργαλείο ... πασπαρτού...

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος2/12/15 9:32 π.μ.

  ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Α.ΜΠΕΤΣΗ

  Το μείζον θέμα για το Νίκο Καρελά ήταν οι γκόμενες. Όχι οι πρώην, τις οποίες ξέχναγε δευτερόλεπτα μετά το «αντίο», αλλά οι επόμενες. Και πάντα, το αντικείμενο του πόθου, ο στόχος, δεν ήταν μία, αλλά πολλές. Διότι, σύμφωνα με τη βασική αρχή του, το «Α και το Ω» της κοσμοθεωρίας του, «μία ίσον καμία», οπότε για καλό και για κακό υπήρχε διαθέσιμο πάντα ένα …πούλμαν (που λέει ο λόγος) παρκαρισμένο κάτω από τα γραφεία της «Βραδυνής» στην οδό Πειραιώς, στην Ομόνοια, για …παν ενδεχόμενο.

  http://www.presspublica.gr/nikos/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος2/12/15 9:34 π.μ.

  ΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΥΚΥ-ΛΟΥΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/12/15 9:42 π.μ.

   κι από ευδαίμονα ..... κι από ευδαίμονα....

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος2/12/15 11:01 π.μ.

  Ο Α.Μπετσης ΔΕΝ ειναι πια μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ γιατί τον πήραν και κει είδηση και τον απέβαλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά!!!! Και μάλιστα σήμερα εκδικάζεται η ένστασή του. Την πιο κατάλληλη στιγμή ανέβηκε το άρθρο σου δ/σ. Τρομερό τάιμινγκ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Παιδιά σας ενοχλεί που είμαστε πολλοί και ανεξάρτητοι , ιδιαίτερα φαίνεται να σας ενοχλεί η φωνή του Κυρίου Σταθόπουλου , όπως και η φωνή διονύσου . Σας πληροφορώ ότι δεν θα τον φτάσετε ποτέ , ούτε θα μπορέσετε να σπιλώσετε το όνομα του . Θα μας βρείτε απέναντι σας ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/12/15 5:44 μ.μ.

   Ρε λακη μας εχεις πρήξει με τον κον Σταθόπουλο. Λες και μιλάμε για εσενα.!!

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος2/12/15 2:03 μ.μ.

  ΜΠΕΤΣΗΣ,ΛΟΥΚΑΤΟΣ,ΒΑΛΙΑΝΟΣ και ποιός ξέρει ποσα άλλα φυντάνια που προσδοκούν να πάιξουν και δημόσιο ρόλο, κινούμενοι με το ίδιο σκεπτικό και τρόπο δράσης: κάνω οτι γουστάρω, γράφω στα παλιά μου παπούτσια διαδικασίες, χρησιμοποιώ θεμιτά και αθέμιτα μέσα, προκειμένου να πετύχω το σκοπό μου. Απλό και καθαρό στο μικρόκοσμο τους, ευτυχώς οχι και στον κόσμο των υπολοίπων. Κύριοι, βρείτε κάτι άλλο επιτέλους να παίζετε και αφήστε τα νεύρα μας στην ησυχία τους. Αντε γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της.
  Ενας αεισιχτιρτζής δημότης.
  Υ.Γ να μην ακούσω πάλι τις αηδίες περι ανωνύμου σχολιαστή. Εσείς επιλέξατε το ΄φωτεινό κόσμο΄της επωνυμίας οπότε ας φροντίζατε με τις πεπραγμένα σας να εισπράτετε μόνο καλά λόγια, και οχι αναθέματα όπως τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος2/12/15 2:35 μ.μ.

  Ανώνυμε 2/12/15 9:32 π.μ. η συνέχεια είναι πιο ενδιαφέρουσα. δώσε βάση εκεί που λέει για την "λεγόμενη μεταπολίτευση" για να καταλάβεις πόσο "δημοκράτης" είναι ο κύριος επιλαχών. Ούτε χρυσαυγίτης να ήτανε...

  "Σε μια εποχή, που μοιάζει από οικονομικής πλευράς, με την τωρινή (ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) , ο διευθυντής του «Φωτός των Σπορ» πρωταγωνιστούσε την ημέρα στην παραγωγή και την εκτύπωση της εφημερίδας, όντας ο συνδετικός κρίκος συντακτών και τυπογράφων, το βράδυ δε στα μπουζούκια της παραλιακής, τις ιστορικές «Φαντασία» και «Νεράϊδα»."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος2/12/15 7:41 μ.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ. ΑΧΙΛΕΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

  ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΑΙ ΑΧΙΛΕΑ (ΑΝΤΙΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ???

  ΠΟΣΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ???

  ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ???


  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 8:38 π.μ.

   Είναι ντροπή ένα έντιμο σωματείο με μεγάλη παράδοση σαν τη Νίκη Δροσιάς να αμαυρώνεται από κάποιους κακούς της παράγοντες. Άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για να δοθούν εξηγήσεις!!!!!!

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος2/12/15 9:50 μ.μ.

  Ενεργός Πολίτης Διονύσου

  Αυτανακηρύχθηκαν αυθαίρετα σε Αρχάγγελους της κάθαρσης. Κι Αρχιερείς της διαφάνειας. Έτσι, για νάχουν ένα παιχνιδάκι στα χέρια τους να παίζουν. Κουνούν το δάχτυλο δεξιά κι αριστερά παντού όπου βρεθούν, απειλούν, σπιλώνουν ανθρώπους υπό τη μορφή «σχολίων» (παλιά γκαιμπελική μέθοδος). Κανονική εργολαβία σε 24ωρη βάση μαζί με τις υπερωρίες.

  Πριν απ΄ όλα αυτά, είχε προηγηθεί για έναν χρόνο η σχεδόν αδιατάρακτη συνεργασία τους σε διάφορα επίπεδα με τη δημοτική αρχή, που τώρα καταγγέλλουν. Και το παζάρι για την συμμετοχή τους σε διάφορα θεσμικά όργανα και δράσεις του Δήμου. Και να σούρτα-φέρτα, συζητήσεις επί συζητήσεων, συμβουλές επί συμβουλών, προτάσεις επί προτάσεων, συνεργασίες επί συνεργασιών σε καθημερινή σχεδόν βάση.

  Τι στράβωσε ξαφνικά και είδαν το φως το αληθινό; Ποιος βήχας τους κόπηκε κι άρχισαν να σκούζουν για αρχές που καταπατιούνται, για διαδικασίες που δεν τηρούνται, για έλλειψη κανόνων διαφάνειας; Και να οι κορώνες για κάθαρση, να τα κροκοδείλια δάκρυα, να ο ιδρώτας να τρέχει για το μέλλον αυτού του Δήμου. Η προσωποποίηση της υποκρισίας χωρίς όρια.

  Η μέθοδος δράσης απλή. Επιλέγουν και χτυπούν εκεί που κρίνουν ότι είναι οι αδύνατοι κρίκοι. Κι αρχίζει κανονικός πόλεμος, με ορυμαγδό δημοσιευμάτων, καταγγελιών και δήθεν αποκαλύψεων μέχρι να εξουθενωθεί και τελικά εξουδετερωθεί ο στόχος, ώστε να μείνει ελεύθερο το πεδίο για την εφαρμογή των σχεδιασμών τους. Μέθοδος που θυμίζει έντονα τη Zougla.gr και ο νοών νοήτω…

  Επιλέγουν, αυτοί οι αδιάλλακτοι υποτίθεται πολέμιοι του παλιού καθεστώτος στη διοίκηση του Δήμου, να συνεργαστούν κατά προτίμηση με όλα εκείνα τα υπολείμματα του που βαρύνονται με προφανείς ανομίες (πλαστογραφίες, κατάχρηση δημοτικού χρήματος κλπ). Χαρακτηριστικό τελευταίο παράδειγμα οι Σχολικές Επιτροπές. Κάπως έτσι, ανεπαισθήτως που λέει ο Ποιητής, σπάνε οι κόκκινες γραμμές κι οι αρχιερείς της Διαπλοκής γίνονται ένα με τους αρχάγγελους της Κάθαρσης. Γνωστά αυτά από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

  Νιώθουν έκπληκτοι οι Πρωταγωνιστές μας που συναντούν αντίσταση στις δόλιες μεθοδεύσεις τους, γιατί πίστευαν ειλικρινά ότι είναι παντοδύναμοι και θα κάνουν περίπατο επιβάλλοντας τη δική τους agenda στη διοίκηση του Δήμου. Και γίνονται ολοένα και πιο επιθετικοί για να κρύψουν την αδυναμία τους. Η κοντόφθαλμη στόχευση τους αποτυγχάνει συνεχώς αλλά αυτοί εκεί, συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι να γκρεμοτσακιστούν στα αδιέξοδα τους και να τελειώνουμε μια κι έξω.

  Αναμφίβολα ζούμε και στο Διόνυσο την «εποχή των τεράτων», όπως έγραφε πριν δεκαετίες ο Αντόνιο Γκράμσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/12/15 11:00 μ.μ.

   Ψιτ Κυρ Παναγιώτη ξέρεις εσυ,μη λεμε πάλι τα ιδια..........
   Θόδωρας

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/15 11:04 μ.μ.

   Το πολιτικό εκκρεμές του κ. Σταθόπουλου φαίνεται πως έφτασε στην άκρη της εθελοτύφλωσης. Αυτά που κάποτε κατήγγειλε μετά βδελυγμίας, τώρα υποστηρίζει με θέρμη.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/15 10:16 π.μ.

   Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7270.html

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος2/12/15 10:13 μ.μ.

  Τι κάνατε σε αυτό το παιδάκι, τον ευ δαίμονα, και έχει λυσσάξει στο Facebook??? Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει??? Τον έχει πειράξει πολύ από ότι φαίνεται.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος2/12/15 11:12 μ.μ.

  2/12/15 7:41 μ.μ.
  Μην ανησυχείς ο Εισαγγελέας ξέρει πότε να χτυπά την πόρτα από μόνο του....όπως έκανε στις σχολικές τον Οκτώβρη του 2014 ...αλλά να μου πεις ποιος να ασχοληθεί ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο δήμαρχος δηλώνει όπου βρεθεί ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η Διονυσοσκουφίτσα. Και γω νόμιζα πως ήταν τα προβλήματα του τόπου....
  Λες να πιστεύει ότι τα έλυσε όλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 7:03 π.μ.

   Μεγάλη ιδέα έχεις για τον ευατό σου.... Δεν ασχολείται κανείς πια μαζί σου.. Κατάντησες γραφικός

   Διαγραφή
  2. Αν ήταν έτσι, γιατί μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις;
   Φιλιά!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/15 9:04 π.μ.

   Είχες συνηθίσει στον μονόλογο και σου κακοφαίνεται!!! Φιλάκια και σε σένα μανάρι μου...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/15 9:13 π.μ.

   "μανάρι μου" ???

   Ιγώ απ” τη ζουή πουλλά κατάλαβα
   κι σ” ούλα τα τιρτίπια είμι μέσα,
   κι αν ίμπλιξα μι πρόβατα κι γάλατα,
   ας όψιτ” η ζουή η παλιουμπαμπέσα.

   Κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν”
   γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’.
   Κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν”
   γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’.

   https://www.youtube.com/watch?v=_gIuo_W9e3M&list=RD_gIuo_W9e3M#t=32

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/15 9:18 π.μ.

   Δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες, δεν θέλω μήτε να τις δω

   Στο σπίτ' στο Κακοσάλεσ' δεν ματαξαναγυρνώΜε μπίζνες έμπλεξα μεγάλες και στην Αθήνα κατοικώ

   Με κομπίνες και τερτίπια κονομάω ποσοστά
   και θα πάρω πέντε σπίτια στην Ακρόπολη μπροστά

   https://www.youtube.com/watch?v=pbT8Cf-ol2g&index=2&list=RD_gIuo_W9e3M

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/15 9:20 π.μ.

   .... παραλίγο να πιστέψω τον Κουμπάρο τον ξεφτίλα...

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/15 9:20 π.μ.

   Οτι είσαι γιδοβοσκός το ξέραμε , δεν χρειαζόταν να το γράψεις κιόλας!!!

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/12/15 9:42 π.μ.

   Το της πόλεως όλης ήθος,ομοιούται τοις άρχουσιν.

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/12/15 12:02 μ.μ.

   Ο ΕΥ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΒ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ .... ΜΗΔΕΝ, ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΑΜΣΙ Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ... ΕΠΣΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ???

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/12/15 12:05 μ.μ.

   Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΖΩΤΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΑΓΚΑΛΗ, ΜΠΕΤΣΗ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ!!!!!

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/12/15 12:06 μ.μ.

   ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΑΓΚΑΛΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ?????

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/12/15 12:07 μ.μ.

   Η ΖΩΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?????

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/12/15 12:11 μ.μ.

   ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ. ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΑ???? Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ????? ΧΑΘΗΚΑΜΕ....

   Διαγραφή
  14. Ανώνυμος3/12/15 12:13 μ.μ.

   ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.... ΧΑΛΑΡΑ!!!!!

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος3/12/15 12:15 μ.μ.

  Ο κυρ Παναγιώτης απο το Ναζήρι...χαχχχαχαχα,γνωστός παντού,δρομολόγιο Ναζήρι-Διόνυσος-Κόρινθος....ο κοινός παρανομαστής είναι ίδιος.Αποτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος3/12/15 12:18 μ.μ.

  ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΡΑΜΣΙ. ΤΙ ΤΟΝΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ?????
  ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 2:11 μ.μ.

   ΠΕΝΤΕ - ΕΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.;;;;;;;;;;
   ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος3/12/15 12:19 μ.μ.

  ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΣΠΗ????, ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ?????
  ΑΕΙΝΤΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 11:45 μ.μ.

   Ο Βασίλης στάθηκε στο ύψος του. Έφερε το θέμα εκτός ημερησίας και το υποστήριξε μέχρι τέλους, παρά τα κολπάκια του αντιπρόεδρου, που τελικά ήταν ο μόνος σε 10 άτομα που το καταψήφισε....
   Ανυπομονώ για το ρεπορτάζ της Χαζάπη αύριο!

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος3/12/15 12:23 μ.μ.

  ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΜΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ???? ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΕΜΠΟΔΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος3/12/15 2:02 μ.μ.

  ΚΟΥΙΖ:
  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος3/12/15 10:55 μ.μ.

  Το θέατρο του παραλόγου για μια ακόμη φορά στο Δ.Σ. Θεσπι πρωταγωνιστής ποιος άλλος ο πρόεδρος του Β .Δαρδαμάνης αφού απλόχερα μοιράζει ώρες σε αθλητικά σωματεία που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια [όλοι οι πονεμένοι ελάτε στο Δήμο Διονύσου] , τα άκουσε και από τους δικούς του Διονυσιώτες Ξυνογιανακοπούλου μέλος του Θέσπι, και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Διονύσου Τάσο Μπάση αφού τα χρήματα που ήταν για τη μόνωση του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Ε.Διονύσου τα διάθεσε αλλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 11:43 μ.μ.

   αχ καημένε Ευδαίμονα. σου έπεσε βαρύ το κάζο που έπαθες σήμερα με τον Γυμναστικό Σύλλογο και τα βαλες τώρα με τον Δαρδαμάνη...

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος3/12/15 11:07 μ.μ.

  κ. Ζαμάνη, εκκρεμείς υποθέσεις:
  Νέος λογιστής στις σχολικές επιτροπές, ο συμπτωματικά συνεργάτης σας.
  Δικηγόρος των προέδρων, με λεφτά των σχολικών, η συμπτωματικά συνεργάτης σας.
  Νέο κτήριο για το δήμο, συμπτωματικά το φωτογραφημένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/12/15 11:41 μ.μ.

   Φαίνεται πως έχει θέμα ανασφάλειας και θέλει παντού τους δικούς του.... όπως ο τσάρλυ μπράουν ήθελε τη κουβέρτα του....

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος4/12/15 12:12 π.μ.

  Μετά από την σημερινή ΗΤΤΑ να περιμένετε crescendo ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ από το δημαρχιακό μπλογκ.

  Για τον ημιμαθή θαυμαστή του Γκράμσι, για να μην τρέχει στα λεξικά νυχτιάτικα, crescendo σημαίνει
  Α. (μουσική) η βαθμιαία αύξηση της έντασης ενός μουσικού κομματιού
  Β. (συνεκδοχικά) το μέρος του μουσικού κομματιού όπου αυξάνεται βαθμιαία η ένταση
  Γ. (μεταφορικά) η αύξηση της δύναμης με σταθερό τρόπο, ώστε να παρατηρείται κορύφωση σε κάποιο υψηλό σημείο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος4/12/15 12:17 π.μ.

  Δεύτερη συνεχόμενη ΗΤΤΑ σε δυο διαδοχικές μέρες είναι ΠΟΛΥ.

  Πρέπει άμεσα να αποδείξετε ότι ΦΤΑΙΕΙ ο ντρούλης και η... ουρά του!

  Α! κι ο στρατηγικός αντιδήμαρχος και ο Πέππας από τη Σταμάτα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος4/12/15 12:23 π.μ.

  Έγινε, τελικά, το ξεσκαρτάρισμα απόψε στο Θέσπη.

  Έπιασαν τόπο οι... συμβουλές της ΦτΔ στο δήμαρχο για ξεσκαρτάρισμα και η παράγκα υπέστη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.

  Χαχαχαχαχα!

  Ρεσιτάλ Δαρδαμάνη, με "γραμμή" από Ζαμάνη στους συμβούλους του Θέσπη που όρισαν οι Ανοιχτοί Ορίζοντες.

  Από κοντά και η αντιπολίτευση που είδε το δίκαιο αίτημα.

  Απομονώθηκε ο... πώς τον λένε;... Αυτός που εκδιώχθηκε από την ΕΠΣΑΝΑ για ανάρμοστη΄συμπεριφορά βρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος4/12/15 12:28 π.μ.

  Έχασε, έμαθα, την ψυχραιμία του ο νεοφώτιστος δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Θέσπη.
  Τον καταλαβαίνω και τον συμπονώ...
  Απορρίφθηκε η ένστασή του στην ΕΠΣΑΝΑ χθες.
  Ήρθε και η αποψινή ψυχρολουσία.
  Αλλιώς τα περίμενε ο άνθρωπος.
  Πήγαινε με αέρα!
  Αλλά να μείνει ΜΟΝΟΣ του;;;
  Μετά από τόσο λιβάνι και αβάντα στο δήμαρχο;;;
  Τέτοια αγνωμοσύνη κ. δήμαρχε;;;
  Απαράδεκτος!!!!
  Κουβάδες σάλιο και αφυδάτωση και να τον αφήσεις ακάλυπτο;;;
  Κρίμα!!!!
  Τώρα;;;
  Με τι κουράγιο θα συνεχίσει;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος4/12/15 12:35 π.μ.

  Αγαπητέ, το αφεντικό είναι απαιτητικό. Αν νομίζεις ότι με 2-3 γλοιώδεις αναρτήσεις και καμιά κατοσταριά εμετικά σχόλια θα γίνεις μέλος της ΑΥΛΗΣ είσαι γελασμένος.
  Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να βγάλεις αποτέλεσμα.
  Και πού 'σαι... κύττα μη σκοντάψεις πουθενά...γιατί, το 'χω παρατηρήσει, όταν εκνευρίζεσαι κάνεις λαθάκια!!!
  Έχεις πολύ δρόμο ακόμα και εσύ είσαι στο ξεκίνημα και ... έχεις αρπάξει.
  Μέχρι να ... ισιώσεις, μείνε στην απομόνωση και στην ΗΤΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος4/12/15 12:37 π.μ.

  Α! και, αύριο, όπως θα ΄ρχεσαι, πέρνα από το περίπτερο και πιάσε ένα Marlboro!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος4/12/15 7:58 π.μ.

  Η συντριπτική ήττα του κοκκινογούλη!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος4/12/15 8:43 π.μ.

  ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?
  ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΛΕΙΠΕΙ.
  ΕΧΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ , ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΕΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
  ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. ΧΘΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗ Δ/Σ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗ ΧΑΖΑΠΗ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΥΦΑΝΤΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ.
  ΕΧΤΕΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ.
  ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ.
  ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΧΤΕΣ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ!
  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ;
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΠΙΟ ΓΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
  ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ ΕΤΣΙ;
  ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΤΣΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΤΑΓΕΣ ΓΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
  ΑΚΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ... ΑΝ ΘΕΣ...ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΕΣΥ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ.
  ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΑ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.
  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος4/12/15 9:00 π.μ.

  Ρε δε τονε λυποσαστε τον ανθρωπακο; Δε τον αφηνεται στη ζαλαδα του; Τι θα πα να πει στο μαγαζακι αποψε; Αντι για αφεντικος κλητηρας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος4/12/15 9:11 π.μ.

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ...ΓΑΤΑ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΛΕΕΙ. ΝΑ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΙΕΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΠ.
  ΝΑ ΡΕ ΒΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΙΕΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ.
  ΝΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΙΕΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΥΛΑΓΑΜΕ. ΝΑ ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΙΕΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.... ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ. ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΑΣΤΕ!
  ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος4/12/15 9:19 π.μ.

  Για τα ρεζιλικια στις Σχολικές επιτροπές του είχαν χτυπήσει του Δημάρχου τα καμπανακια απο πολύ νωρίς οι παραιτηθέντες, οταν είδαν τα πρώτα σημάδια Δεν θέλησε να τα ακούσει γιατί ήθελε να στελεχώσει τα μαγαζακια με τα δικά του παιδια ανάγοντας τις αντιρρήσεις τους είτε σε προσωπικές κόντρες είτε σε φιλοδοξίες τώρα πληρώνει τα επίχειρα των μεθοδεύσεων του Ας βγει λοιπον κι ας εφαρμόσει τα περί χρηστής διοικησης και διαφάνειας που προεκλογικά διατυμπάνιζε κι όχι να κουκουλώνει τα σκάνδαλα για να μην βγουν στη φορα και οι "αστοχίες" των δικών του παιδιών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος4/12/15 9:26 π.μ.

  Α! και αύριο, όπως θα 'ρχεσαι, φέρε κι ένα καπουτσίνο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος4/12/15 9:28 π.μ.

  Μεγάλο respect και πολλά like στο Δαρδαμάνη. Για να είμαστε δίκαιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος4/12/15 9:46 π.μ.

  Σιγή ιχθύος από το μέτωπο της δικηγόρου-συνεργάτιδας της δημοτικής συμβούλου. Μήπως νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/12/15 10:23 π.μ.

   Έχει άλλη δουλειά τώρα...το παίζει ντέντεκτιβ να βρει ποιος τράβηξε τη φοτογραφία έξω από το γραφείο της γιατί η πραξη αυτη υπάγεται στο νομο περι πρωσοπικων δεδομενων....

   Διαγραφή
 38. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΟΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ από το χτεσινό ΔΣ

  ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

  Καταπάτηση- αυθαιρεσία- αντιδεοντολογική πρακτική- μη νομιμότητα και άλλα πολλά ακούστηκαν στη χθεσινή- Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου- συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ με αφορμή την παραχώρηση ωρών στο γήπεδο στο Κόκκινο Χωράφι της Δροσιάς (σ.σ. όπου προπονούνται κατόπιν παραχώρησης του χώρου η Νίκη Δροσιάς και η Arsenal Αφιδνών), ώστε να πραγματοποιεί εκεί τις προπονήσεις του και ο Γυμναστικός Σύλλογος Δροσιάς. Το θέμα, που είχε αναδείξει με σχετικό ρεπορτάζ η Οδός Διονύσου τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρέμενε σε εκκρεμότητα επί 5 τουλάχιστον μήνες.

  Χθες το έφερε εκτός Ημερησίας Διατάξεως, ζητώντας ευθαρσώς συγγνώμη για την πολύμηνη καθυστέρηση, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Β. Δαρδαμάνης– και συνάντησε την έντονη και οξεία αντίδραση του Αντιπροέδρου Α. Μπέτση, παλαιού Προέδρου της Νίκης Δροσιάς και ανθρώπου του αθλητισμού, ο οποίος κατηγόρησε το Γυμναστικό Σύλλογο για καταπάτηση του χώρου, για “αυθαίρετη, αντιδεοντολογική, δυσανάρμοστη, δυσανάλογη και πονηρή πρακτική”, καθώς και για μη νομιμότητα, αρνούμενος μέχρι τέλους να συναινέσει στο αίτημα περί παραχώρησης ωρών στο Σύλλογο για προπονήσεις.
  Επιπλέον ο κ. Μπέτσης συνέδεσε ευθέως τη συζήτηση του θέματος χθες με σχετική ανάρτηση στο τοπικό blog Διονυσοσκουφίτσα, δείχνοντας να πιστεύει πως “καθόλου τυχαία και συμπτωματική” δεν ήταν η συγκυρία.

  Α. ΜΠΕΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ- Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ: ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!

  Σωρεία κατηγοριών εξαπέλυσε κατά του Γυμναστικού Συλλόγου Δροσιάς ο Αντιπρόεδρος του ΘΕΣΠΙ στην τοποθέτησή του: Καταπάτηση του χώρου, αυθαίρετες προπονήσεις χωρίς άδεια, έλλειψη εντοπιότητας των μελών του, ανεξήγητη επιλογή της Δροσιάς ως έδρας του Συλλόγου, συχνές αλλαγές στο καταστατικό, αλλά και κίνδυνο από τις προπονήσεις του Γ.Σ- κυρίως στα ριπτικά αθλήματα- που γίνονται παράλληλα με άλλες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ αμφισβήτησε πως ο Γ.Σ. είναι μέλος του ΣΕΓΑΣ και άφησε υπόνοιες για “αθλητικό μαγαζάκι”: “Επικοινώνησα με τους παράγοντες του ΣΕΓΑΣ πολλές φορές. Στον αθλητισμό είμαι 40 χρόνια, πολύ πιο πολλά από εσάς. Για να γίνει μέλος ένας Σύλλογος δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία. Συμμετέχετε σε πανελλήνια πρωταθλήματα; Οι αθλητές σας έχουν δελτία; Οι χειρισμοί σας ήταν λάθος. Ούτε σε συνεννόηση ήρθατε με εμάς στο ΘΕΣΠΙ, ούτε τα χαρτιά σας καταθέσατε εγκαίρως. Οι προπονήσεις σας, που γίνονται με καταπάτηση ενός υπερφορτωμένου με δραστηριότητες χώρου, θέτουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους αθλούμενους στο γήπεδο. Ακολουθήσατε αντιδεοντολογική πρακτική. Επιπλέον τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου σας έχουν έρθει από άλλους δήμους για να στήσουν εδώ κάποια δουλειά” υπογράμμισε ο κ. Μπέτσης,
  που ζήτησε ενδελεχή έλεγχο του φακέλου του Συλλόγου: “Ας ορισθεί κάποιος από το ΘΕΣΠΙ να ψάξει τα στοιχεία σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ”, πρότεινε χαρακτηριστικά. Επεσήμανε επιπλέον πως το θέμα ήρθε δυο μόλις ημέρες (“όλως τυχαίως και συμπτωματικώς”) μετά την ανάρτηση στο τοπικό blog, “που ψάχνει συνέχεια για σκάνδαλα”.

  Τα παραπάνω προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Προέδρου του Συλλόγου Κ. Παπαδήμα, που παρίστατο στη συνεδρίαση: “Αμφισβητείτε πως ο Γυμναστικός Σύλλογος είναι μέλος του ΣΕΓΑΣ; Να μας το δώσετε γραπτώς αυτό. Μας κατηγορείτε γιατί επιλέξαμε τη Δροσιά ως έδρα μας; Για ποιο λόγο να απολογηθώ σε σας; Ο Σύλλογος έχει 40 παιδιά, 22 με δελτία αθλητών, και είναι στην πλειονότητά τους κάτοικοι Διονύσου, ενώ έχουμε και μερικά από την Εκάλη. Θέλετε τον έλεγχο του φακέλου μας. Να τον κάνετε για να διαψευσθείτε”.

  (συνεχεια)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»

   Τα λεγόμενα και οι καταγγελίες του κ. Μπέτση προκάλεσαν παράλληλα αντιδράσεις και από άλλα μέλη του ΘΕΣΠΙ, όπως ο Γ. Κομνηνάκης από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο και η Γ. Λακαφώση από την Ενωτική Πρωτοβουλία που υπενθύμιζαν πως τέτοια αντιμετώπιση δεν επεφύλαξαν ποτέ στο παρελθόν και για κανένα Σύλλογο που ζητούσε παραχωρητήριο: “Έφερναν τα δικαιολογητικά τους και έπαιρναν παραχωρητήριο. Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τις δραστηριότητες που βγάζουν τον κόσμο από το σπίτι του”, είπαν χαρακτηριστικά.

   Επιπλέον η τέως Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ Α. Στασινοπούλου επεσήμανε το γεγονός πως στο γήπεδο προπονείται- πλην της Νίκης Δροσιάς- και άλλο Σωματείο, η Arsenal Αφιδνών, χωρίς να τεθεί ζήτημα εντοπιότητας όταν της είχε δοθεί η παραχώρηση: “Εφόσον μάλιστα στο γήπεδο προπονούνται μόνο δύο σωματεία, τότε θεωρώ πως υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη ένα”, τόνισε η κ. Στασινοπούλου. Ενώ η Τ. Ξινογιαννακοπούλου ζήτησε διασφάλιση όλων των αθλουμένων στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

   Β. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ

   “Όταν είχαμε απορρίψει το αίτημα, τον περασμένο Ιούνιο, ο Σύλλογος δεν είχε όλα τα δικαιολογητικά. Σήμερα είναι και επισήμως μέλος του ΣΕΓΑΣ. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος για να μην δώσουμε την παραχώρηση, και μάλιστα με καθυστέρηση, η οποία οφείλεται στη ρευστή κατάσταση του ΘΕΣΠΙ και για την οποία πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη, μια που αδικήσαμε το Σύλλογο”, είπε στη δική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ Β. Δαρδαμάνης. Ο τέως πρόεδρος του ΑΟ Διονύσου τόνισε επιπλέον πως ουδέποτε είχαν διατυπωθεί γραπτώς και αρμοδίως παράπονα ή διαμαρτυρίες από τη Νίκη Δροσιάς, αναφορικά με τους πιθανούς κινδύνους από τις παράλληλες προπονήσεις, ενώ υπενθύμισε πως τα μέλη του ΘΕΣΠΙ πρέπει να προσέρχονται στον Οργανισμό ξεχνώντας την πιθανή σχέση τους με τοπικούς Συλλόγους και σωματεία.

   Για την ιστορία να σημειωθεί εδώ πως η απόφαση παραχώρησης ελήφθη κατά πλειοψηφία, με αρνητική ψήφο μόνο από τον κ. Μπέτση, λευκό ψήφισαν οι Γ. Ιατρίδης και Α. Στασινοπούλου, 8 μέλη ψήφισαν θετικά, ενώ ο Γ. Πανδής, που είναι και προπονητής στη Νίκη Δροσιάς, απείχε από την ψηφοφορία. Στο Σύλλογο δόθηκαν 6-8 ώρες προπόνησης εβδομαδιαίως, τις οποίες ανέλαβε να καθορίσει με τη Νίκη Δροσιάς: Αν όμως τα δυο σωματεία δεν κατορθώσουν να συνεννοηθούν, τότε οι ώρες θα αποφασισθούν από τον ΘΕΣΠΙ, σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Δαρδαμάνη. Επιπλέον ο Πρόεδρος του Συλλόγου δεσμεύθηκε να μην γίνονται προπονήσεις σε ριπτικά αθλήματα μέσα στο γήπεδο, ώστε να εξαλειφθεί πλήρως η περίπτωση τραυματισμού.

   *** (ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ)

   Το αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου είχε έρθει για πρώτη φορά προς συζήτηση στο ΘΕΣΠΙ πριν από ένα χρόνο. Με τη διαβεβαίωση του Οργανισμού πως πρόκειται για τυπική διαδικασία, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο γήπεδο της Δροσιάς, ενώ στο μεταξύ συνεχιζόταν η συμπλήρωση του φακέλου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Το αίτημα επανυποβάλλονταν, αλλά απάντηση από το ΘΕΣΠΙ δεν υπήρχε. Στα μέσα Ιουνίου το αίτημα για παραχώρηση συζητήθηκε και πάλι εκτός Ημερησίας Διατάξεως και απορρίφθηκε γιατί ο Σύλλογος δεν διέθετε την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού- η οποία δίδεται μόνο αφού ένας Σύλλογος πάρει το παραχωρητήριο! Εντωμεταξύ οι αρμονικές μέχρι τότε σχέσεις των δυο σωματείων που προπονούνταν στον ίδιο χώρο είχαν διαταραχθεί σοβαρά, μετά και από επεισόδιο δημόσιου προπηλακισμού της γυμνάστριας του Γυμναστικού Συλλόγου από παράγοντα της Νίκης Δροσιάς. Ο φάκελος του Συλλόγου συμπληρώθηκε με την επίσημη αναγνώριση εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ στα τέλη του Ιουνίου, χωρίς εντούτοις- μέχρι χθες- να υπάρξει επανεξέταση του αιτήματος. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου το Σεπτέμβριο, τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αντιπρόεδρος του ΘΕΣΠΙ δήλωναν τότε άγνοια για τη συμπλήρωση του φακέλου, ενώ οι συστηματικές προσπάθειες του Συλλόγου να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Οργανισμού είχαν όλες πέσει στο κενό.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/15 1:42 μ.μ.

   Η arsenal Αφιδνών τι δουλειά έχει να προπονείται στο γήπεδο της Δροσιας;; Υπάρχει κάποια οικονομική συναλλαγή ή απλά της εδόθη πολιτικό άσυλο;; Ποιος τα παίρνει;;

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος4/12/15 4:11 μ.μ.

  ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ Β. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος4/12/15 4:15 μ.μ.

  ΓΙΑ ΤΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΕΤΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος4/12/15 4:16 μ.μ.

  Δήμαρχε να τον χαίρεσαι το νέο σου δημοτικό σύμβουλο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος4/12/15 10:10 μ.μ.

  Πω πω λιβάνισμα στον Δαρδαμάνη σκέψου να είχε και ψήφους μετάνοιες θα του κάνανε .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/12/15 11:25 μ.μ.

   χαχαχαχαχα...ελα που δε μετρανε μονο οι ψηφοι!!!!
   δηλαδη, ο κυριος αντρεας μπετσης που ειχε ελαχιστες ψήφους δεν επρεπε να γινει αντιπροεδρος στο θεσπις???

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/15 8:00 π.μ.

   Δε μου λες εσύ φιλαράκο, έχεις δει πού κάθεται ο δαρδαμάνης στο δ.σ. ????
   επειδή έχει λίγες ψήφους είναι κει???

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος4/12/15 10:51 μ.μ.

  Ρε παιδιά, πέρασα πριν από λίγο από το Κόκκινο Χωράφι, πρέπει να ήτανε 10.30 περίπου, και ήταν ένας τύπος που έτρεχε μονάχος του πάνω κάτω και φώναζε ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ! ΣΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ! Πολύ ταλαιπωρημένος και απελπισμένος μου φάνηκε. Σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα. Έφυγα γιατί είχα αργήσει στο ραντεβού. Νομίζω ότι κάποιος τύπος με ένα άσπρο Τογιότα, που ήταν γνωστός του και είπε ότι την ξέρει την περίπτωση, κάλεσε το τετραψήφιο για τα αδέσποτα, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί έμπαινα στο αυτοκίνητο. Την ώρα που απομακρυνόμουνα με το Σμαρτάκι, τον άκουγα να φωνάζει αγριεμένος... κάτι σαν ΩΣΑΝΝΑ, ΩΣΑΝΝΑ, ΕΠΣΑΝΑ, ΕΠΣΑΝΑ...Θα σας γελάσω... Καληνύχτα σας και ο Θεός να μας φυλάει από το άδικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος4/12/15 11:02 μ.μ.

  Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε τον πόνο του ανθρώπου. Χωρίς εμβόλιο γιατί το αμέλησε του τραβήξανε δυο γερές δόσεις γρίππης και την είδε κανονικά. Κρίμα το παλικάρι. Άτιμη και άδικη η κοινωνία. ΕΠΣΑΝΑ από τη μια ΘΕΣΠΗΣ από την άλλη τον αποτέλειωσαν.
  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑ.
  ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ TOYOTA.
  Φίλιππας.
  Φιλόζωος στην πράξη.
  Ήτοι: Δεν μπορώ να βλέπω τα ζώα να υποφέρουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος4/12/15 11:04 μ.μ.

  4/12/15 10:51 μ.μ.
  Μήπως πέρασες και από την Άνοιξη, να δεις έναν άλλον τύπο, στο δρόμο να φωνάζει:
  όχι άλλες επιτροπές...όχι άλλες επιτροπές!!!! Δεν θα τα κάνω εγώ όλα και να μου παίρνουν ΄το σπίτι μου' ..να μου κλείνουν το ΄'μαγαζί μου'...Τέρμα τα κορόιδα!!! Καλύτερα να είσαι αντιπολίτευση παρά συμπολίτευση....ποιο πολλά προνόμια έχεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος4/12/15 11:17 μ.μ.

  Και είχε πάρει μία φόρα! Σαν το κογιότ με το μπιπ- μπιπ στο καρτούν. Κάπως έτσι, όπως το κογιότ, έσπασε τα μούτρα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος5/12/15 12:27 π.μ.

  Τραγικά προβλέψιμος ο Μπέτσης. Αν και στο πλαίσιο της αυτονόητης αλληλεγγύης μεταξύ συναδέλφων ανώνυμων διαχειριστών και σχολιαστών μπλογκς τον είχαμε προειδοποιήσει να προσέχει, να μην καρφώνεται, να μην φωτογραφίζει τον εαυτό του, να βάζει κι άλλους στο παιχνίδι, να βελτιώσει το λεξιλόγιο του, να μην αντιγράφει το Σταθόπουλο και ειδικά πράματα που δεν καταλαβαίνει, τύπου Γκράμσι κλπ αυτός έδωσε ρέστα με Δαρδαμάνη, οδό Διονύσου και Δ/Σ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΘΕΣΠΙ.
  Αντρέα, δε σε βγάζει! Πάρτο αλλιώς!
  Βάλε καλύτερα κσνένα ζαρζαβατικό στο κήπο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/12/15 7:33 π.μ.

   ΑΝΤΡΕΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΠΡΩΓΜΕΝΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΤΟ ΘΕΣΠΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΩΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/15 7:34 π.μ.

   ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ???

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/15 7:35 π.μ.

   Ο.... ΑΝΤΡΕΑΣ!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/15 7:37 π.μ.

   Επειδή γύρισα από άλλο δρόμο. Μαζεύτηκε μόνος του ή τον μαζέψανε????

   Διαγραφή
 48. Ανώνυμος5/12/15 7:39 π.μ.

  Μιλάμε, η κατάσταση είναι Γκράμσι-σε τα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος5/12/15 7:42 π.μ.

  Επειδή η μουρίτσα του φέρνει λίγο για κοάλα, μήπως να μετακομίσει στην Αυστραλία να δοξάσει τη ΝΙΚΗ ΑΔΕΛΑΙΔΑΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος5/12/15 7:46 π.μ.

  Ρε συ ΦτΔ για να εμπλουτίσεις λίγο τα φτηνά και φτωχά εμετικά σου σχολιάκια δώσε μια διεύθυνση να σου στείλω κάτι dvd του Σεφερλή από το δελφινάριο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος5/12/15 7:48 π.μ.

  ΜΠΕΤΣΗΣ- ΦΩΝΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-ΣΕΦΕΡΛΗΣ- ΕΥΔΑΙΜΩΝ-ΓΚΡΑΜΣΙ
  χαχαχαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος5/12/15 7:57 π.μ.

  οπως λεει κι ο αντιπαθης αντιδημαρχος...
  χρονια πολλα για χθες που γιορταζε το πυροβολικο και τα... βληματα!
  και του χρονου με υγεια και ΧΑΡΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος5/12/15 8:06 π.μ.

  ΑΝΤΡΕΑ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ. ΧΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ!!!
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ... ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος5/12/15 8:08 π.μ.

  μολις ανοιξε το λεξικο να δει τι σημαινει πουλεν γιατι του φανηκε σα βρισια ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ χαχαχαχαχα...χαλισ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος5/12/15 8:16 π.μ.

  πουλέν: (ποδόσφαιρο) νέος παίχτης που εξελίσσεται ή προωθείται με ταχείς ρυθμούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος5/12/15 8:19 π.μ.

  Δήμαρχε κράτα γερά το πουλέν μη σου φύγει...
  Τον θέλουν Καμίνης, Μπουτάρης, Πατούλης και...ο Σεφερλής!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος5/12/15 8:22 π.μ.

  Εεεεεεε! Παναγιωτάκη, ΦτΔ ξυπνάτεεεεεεε! Μας πήρε φαλάγγι ο κατεδαφιστής!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος5/12/15 10:35 π.μ.

  quiz: Μπορεί κάποιος να μου δείξει πώς κατεδαφίζονται τα μπάζα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/12/15 11:03 π.μ.

   Αγαπητέ,
   1.τα μπάζα δεν κατεδαφίζονται
   2.σαρώνονται με την μπουλντόζα
   3.τα βάζουμε σε φορτηγό και
   4.τα χρησιμοποιούμε για να μπαζώνουμε τα ρέματα αν δεν υπάρχουν τόποι εναπόθεσή τους ορισμένοι από κπ κρατική ή δημοτική υπηρεσία.

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος5/12/15 11:08 π.μ.

  Τσιλπιριδης απο ΚΠΚ κατεδαφιζει Λυρούδια Ζαμάνη και όλη τη δημοτική αρχή μιλώντας για ανίκανη παρα εξουσία και άβουλο Διονύση.
  Εύστοχος και φαρμακερός δάσκαλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/12/15 5:48 μ.μ.

   Για τον 5/12 11.08. Ολα καλά αλλάεκείνο το "δημιουργικό startup"τι το θελε ο δύσμοιρος, όχι τίποτα αλλάμετά αναγκάστηκε να σβύσει και το σχόλιο του Μιχιώτη που του γραψε "που να τρέχει στα χωράφια με τις γόβες", για τον τιράντα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/15 7:40 μ.μ.

   Κάνεις λάθος αγαπητέ 5.48 και μάλιστα όχι ένα, αλλά δύο. Πρώτον ο Μάνθος έκανε like στο όντως τραβηγμένο σχόλιο - αστείο που έκανα και δεν το κατέβασε. Είναι ακόμα εκεί και μπορείς να το δεις. Δεύτερον, το σχόλιο δεν πήγαινε στον "τιράντα" όπως τον λες, αλλά σ' όλη τη δημοτική αρχή. Κι αυτό είναι το χειρότερο, γιατί αν ήταν ένας που είχε το πρόβλημα, θα υπήρχε ελπίς. Ενώ τώρα....
   ΣΜ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/15 10:16 μ.μ.

   Μάλλον ειναι αόρατο.Για μπες απο πουθενά αλλού να δούμε αν θα το δεις,όσο για το τραβηγμένο σχόλιο δε ξέρω αν ήταν το δικό σου ητου"δασκάλου" της δημιουργικής"επανεκινησης".

   Διαγραφή
 60. Ανώνυμος5/12/15 11:12 π.μ.

  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΕΤΣΗ ΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ. ΚΑΠΟΙΟΙ (2-3 ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ) ΜΕ ΧΑΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΗΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος5/12/15 11:13 π.μ.

  Κάποιοι τον δίνουν ως ανεγκέφαλο του μπλόγκ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος5/12/15 11:14 π.μ.

  ο Σάκης τι λέει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος5/12/15 11:14 π.μ.

  Τι να πει;; ότι λέει πάντα. ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος5/12/15 12:25 μ.μ.

  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Ο ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ "ΞΕΝΗ" ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ???
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΙΟΥΡΚΩΝ??? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ARSENAL??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος5/12/15 12:30 μ.μ.

  Ναι. Οπως τα λες ειναι. Κατηγορεί το Δαρδαμάνη για a la carte παραχωρήσεις. και η arsenal πως βρέθηκε στη Δροσιά?
  Ωραία. Η Arsenal πληρώνει κάτι? Αν ναι, σε ποιόν?
  Στο δήμο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος5/12/15 2:49 μ.μ.

  ΑΚΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Δ/Σ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΝΤΡΟΥΛΗΣ, ΟΥΡΑ, ΜΑΤΑΧΑΡΙ, ΖΒΙΓΓΟΣ, ΠΙΣΠΙΡΙΓΓΑ, ΓΛΟΜΠΟΣ, ΜΑΣΕΛΛΑΣ, ΜΥΤΟΓΚΑ, ΝΤΑΡΧΤΙΡΝΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΩΜΟΤΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΜΠΕΤΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ . ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΤΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΣΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος5/12/15 2:53 μ.μ.

  ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΒΙΚΟ, ΤΗ ΩΡΙΜΟΜΠΕΜΠΕΚΑ, ΤΟ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ, ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΩΤΙΑ,ΤΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΝΟΓΙΩΡΓΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος5/12/15 2:54 μ.μ.

  ναι,ναι,ναι! βαστα αντρεα να σωσεις την παραγκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος5/12/15 3:44 μ.μ.

  ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΕΤΣΗΣ 1-0 !!!!!!!!!!!
  ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος5/12/15 3:46 μ.μ.

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..........ΑΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ανώνυμος5/12/15 4:29 μ.μ.

  ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

  Φάουλ

  Η ποδοσφαιρική ορολογία μού είναι γενικά άγνωστη. Οι έννοιες κατενάτσιο, οφφ σάιτ και λοιπά εξακολουθούν να μου φαίνονται κινέζικες. Μπορώ όμως να αναγνωρίσω τα φάουλ και τα σκληρά μαρκαρίσματα, που συνήθως οδηγούν σε κάρτες από τον διαιτητή του αγώνα.

  Τέτοια ήταν και τα φάουλ που διέπραξε προχθές το βράδυ στη συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ ο Αντιπρόεδρός του Α. Μπέτσης , όπου με πρωτοβουλία του Προέδρου Β. Δαρδαμάνη ήρθε για συζήτηση το θέμα με το αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου Δροσιάς να του παραχωρηθούν ώρες προπόνησης στο γήπεδο στο Κόκκινο Χωράφι.

  Ο κ. Μπέτσης διαφώνησε με το αίτημα του Συλλόγου- και καλά έκανε. Η άποψη που διατυπώνει ο καθένας σε ένα συλλογικό όργανο, αλλά και παντού, είναι απολύτως σεβαστή, εφόσον μάλιστα είναι και επαρκώς τεκμηριωμένη.

  Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού όμως προχώρησε λίγο ακόμη: Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο του, ενέπλεξε στη συζήτηση και ένα τοπικό blog, το οποίο έσπευσε να επικαλεσθεί, για να δικαιολογήσει τη θέση του. Δέχεται δηλαδή ο κ. Μπέτσης ότι ένα blog, και μάλιστα ανώνυμο, μπορεί να αναχθεί σε ρυθμιστή των τοπικών, δημοτικών, πραγμάτων;

  Το πρώτο αυτό φάουλ, διαδέχθηκε λίγο αργότερα και δεύτερο- όταν “μαρκάρισε” σκληρά τον Πρόεδρο του ΘΕΣΠΙ. Είπε λοιπόν ο κ. Μπέτσης πως καθόλου δεν είναι σύμπτωση η προχθεσινή συζήτηση για το θέμα του Γυμναστικού Συλλόγου, δυο μόλις ημέρες μετά από τη σχετική ανάρτηση στο εν λόγω blog. Υπονόησε άραγε ο Αντιπρόεδρος του ΘΕΣΠΙ ότι ο συνάδελφός του διατηρεί σχέσεις με το ανώνυμο blog; Ότι υπέκυψε σε πιέσεις του ανώνυμου blog; Ότι, εν τέλει, άγεται και φέρεται από το ανώνυμο blog;

  Τα παραπάνω φάουλ ήταν μάλλον απροσδόκητα για κάποιον που έχει μακρά ιστορία – και την επικαλείται – στο χώρο του αθλητισμού, και ως αθλητής, και ως επικεφαλής τοπικού αθλητικού Συλλόγου επί σειρά ετών, και ως αθλητικός δημοσιογράφος.

  Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, τα φάουλ που έκανε θεωρούνται και αντιαθλητικά.

  Μαρία Χαζάπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/12/15 5:30 μ.μ.

   Γιατι τόσος καυγάς για ενα σωματείο που δικαίως ζητά χώρο για προπόνηση των αθλητών του;; Ειναι οικονομικά τα συμφέροντα;;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/15 5:45 μ.μ.

   Συγχαρητήρια Μαρία , εξαιρετικό το κείμενό σου !

   Διαγραφή
 72. Ανώνυμος5/12/15 8:06 μ.μ.

  Χτες είχε συνεδρίαση η πρωτοβάθμια, έγινε ερώτηση για την δικηγόρο ή το πήγαν αμάσητο κάτω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/12/15 11:11 π.μ.

   ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ..

   Διαγραφή
 73. Ανώνυμος5/12/15 9:57 μ.μ.

  Μα είναι δυνατόν να εξαπάτησε η ΄εντεταλμένη΄ τον διευθυντή του σχολείου...Είναι δυνατόν????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος5/12/15 10:31 μ.μ.

  αχ βρε διονυσοσκουφιτσα! μ εκανες και γελασα!
  Η ΩΡΙΜΟΜΠΕΜΠΕΚΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος7/12/15 9:05 π.μ.

  Για ορισμένους και ορισμένες η λοβοτομή αποτελεί διαδικασία-μονόδρομο για πνευματική και διανοητική αναβάθμιση.

  Αν κάποιος ή κάποια νιώσει αμηχανία διαβάζοντας το σχόλιο, παρακαλώ να προχωρήσει στο επόμενο... χωρίς να ανησυχήσει.

  Σημ. 1 Δεν έχει αξία να διαβάσεις την ιατρική διάγνωση αν δεν μπορείς να "διαβάσεις" τα ευρήματα των εξετάσεων που έχουν προηγηθεί.

  Σημ. 2 Εξ άλλου, αυτές οι "αναγνώσεις" μπορεί να αποβούν επικίνδυνες. Ιδίως εάν σε αφορούν.

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος7/12/15 10:18 π.μ.

  Δεν τον έφταναν τα προβλήματά του το δήμαρχο ήρθε να προστεθεί και ο Μπέτσης!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος8/12/15 12:32 π.μ.

  Συμφωνώ αγαπητέ!

  Πράγματι, η πλειονότητα των προσώπων στα οποία αναφέρομαι συμπεριφέρεται ωσάν να έχει λάβει εξιτήριο μετά από (αποτυχημένη) χειρουργική επέμβαση για λοβοτομή.

  Εγώ, πάντως, ένας απλός εργάτης καθαριότητας είμαι... και όχι χειρουργός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Ανώνυμος8/12/15 5:48 π.μ.

  Το 20ο θέμα της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου αφορά τη περσινή καταγγελία Πασιπουλαρίδη ότι η Προ-καλλικρατική Κοινότητα Κρυονερίου επί Καλαφατέλη αγόραζε νερό από ιδιώτη που δεν είχε τη σχετική άδεια εμπορίας νερού. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Καλαφατέλης και χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, είχε δώσει εντολή οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος του ιδιώτη προμηθευτή να πληρώνονται από την Κοινότητα. Με αποτέλεσμα να προκύψει συνολικά οικονομική επιβάρυνση 73.912,60 ευρώ για το Δήμο. Οπότε τώρα, ένα χρόνο αργότερα, ο Ζαμάνης εισηγείται τη διερεύνηση της υπόθεσης και την άσκηση ένδικων μέσων για την αποκατάσταση της οικονομικής βλάβης του ∆ήμου αλλά και τον καταλογισμό στους υπευθύνους των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών που θα προκύψουν.

  Είμαστε μαζί σου δήμαρχε σ' αυτό. Η υπόθεση χρειάζεται διερεύνηση. Και τότε θα δούμε αν τα 76.000 τα τσέπωσε ο ιδιώτης χωρίς να δώσει κάτι ή αν θα τα πληρώναμε ούτως ή άλλως στην ΕΥΔΑΠ ή αν παρακάμφθηκαν οι διαδικασίες ώστε να τα κονομήσει ο δικός τους...

  Αλλά μη μείνεις μόνο σ'΄αυτό.

  Γιατί τα 76 χιλιάρικα είναι για σπόρια μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διαχειρίστηκε ο Θέσπης επί ΟΛΩΝ των διοικήσεων. Εκεί έχουμε περίπου 600 χιλιάρικα το χρόνο αν θυμάμαι καλά, που αν τα βάλουμε επί 5 χρόνια σημαίνει κοντά 2,5 - 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!

  Για αυτά πρόκειται να κάνεις κάτι; Και πότε;

  Ή μήπως η φασαρία με τα 30 χιλιάρικα της κάθε σχολικής Σχολικής και τα 70 τώρα του νερουλά είναι για να μην ακουμπήσουμε πρόσωπα που τώρα είναι μαζί σου ή έχουν κάνει συμφωνία με σένα;

  Γιατί η διαφάνεια ΔΕΝ είναι ανά περίπτωση, έτσι δεν είναι κύριε δήμαρχε; Το λέει άλλωστε και ο δικός σου ο κύριος Παναγιώτης: Διαφάνεια Παντού, για Όλους και για Όλα!!!

  Και μεις συμφωνούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος8/12/15 4:50 μ.μ.

  8/12 5.48. Για κοίταξε λίγο τα θέματα παραγραφής...και ο νοών νοείτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή