.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Παρ' τα Λίζα !

Στις 4 Ιανουαρίου 2016, με το υπ’ αρ. πρωτ. 87/2016 έγγραφό του, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προσλάβει έναν ειδικό συνεργάτη για την “παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης”.  Η γνωστοποίηση αυτή, αφού υπογράφτηκε, μπήκε σ’ ένα βαθύ συρτάρι και καπακώθηκε με άλλα έγγραφα, ώστε κανείς να μην την πάρει χαμπάρι. Δεν έγινε καμία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου, όπως είχε συμβεί με τις δύο προηγούμενες προκηρύξεις για ειδικούς συμβούλους. Δεν έγινε ούτε καν κοινοποίηση στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Διαφάνειας – με τις υγείες σας κ. Υφαντή – παρά μόνο στον ίδιο τον Ζαμάνη, στον Γενικό (Χρηστάκης) και στην Αντιδήμαρχο Διοικητικού (Ρηγοπούλου)!

Η “γνωστοποίηση” παρέμεινε μέσα στο συρτάρι για 4 εβδομάδες, αφανής για τους πολλούς αλλά εις γνώση κάποιων ολίγων - εκείνων που την είχαν προσχεδιάσει, προκειμένου να προσλάβουν το πρόσωπο της αρεσκείας τους. Κι έμεινε εκεί μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, οπότε έπρεπε υποχρεωτικά ν’ ανέβει στην Διαύγεια (ΑΔΑ 61ΓΥΩ93-ΦΟ5).

Τότε ήταν που την δημοσίευσε η ηλεκτρονική εφημερίδα ‘Αυτοδιοίκηση’ και την επομένη την ‘τσίμπησε’ και την αναδημοσίευσε το ‘e-dionysos’ – δηλαδή, στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή, τρείς μόλις εργάσιμες πριν την λήξη της προθεσμίας που είχαν οι (μη προνομιούχοι) ενδιαφερόμενοι για να μαζέψουν τα δικαιολογητικά τους και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους! Τρείς εργάσιμες ημέρες...

Η ‘γνωστοποίηση’ αυτή συνιστά αναμφίβολα μεθόδευση και μάλιστα ηλίθια, καθώς είναι δυνατό να προσβληθεί ως παράτυπη, αφού ο νόμος προβλέπει ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου επί ικανό διάστημα. Επιπλέον, εκτός από ηλίθια μεθόδευση, συνιστά και πολιτική αθλιότητα, αφού ο νυν δήμαρχος Δ. Ζαμάνης φαίνεται να αντιγράφει τις χειρότερες πρακτικές του τέως.
Γιατί, πώς να μην συνδέσει κανείς την Ζαμάνεια πρακτική με την αντίστοιχη στημένη διαδικασία επί Καλαφατέλη, τον Νοέμβριο του 2011, για την πρόσληψη του τότε υπεύθυνου τύπου; Για την οποία είχα αφιερώσει ειδική ανάρτηση και ο Α. Πασιπουλαρίδης είχε προσφύγει για την ακύρωσή της.

Όπως επίσης, πώς να ξεχάσει κανείς τον (αντιπολιτευόμενο τότε) δ.σ. Ζαμάνη, να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για μεθοδευμένες και φωτογραφικές διαδικασίες στην επιλογή μιας άλλης συμβούλου του Καλαφατέλη, της ‘ειδικής’ σε θέματα … Τηλεπληροφορικής; Πόσο φαρισαϊκά ακούγονται αλήθεια σήμερα τα όσα έλεγε κι έγραφε στην υπ’ Α.Π. 6016/8-3-2012 Προσφυγή – Αναφορά του

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η μεθόδευση αυτή απλώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες - που εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσαν - για την αναμενόμενη πρόσληψη (συγκεκριμένης) δικηγόρου με την ιδιότητα της ειδικής συμβούλου του δημάρχου. Μάλιστα, οι επίμονες αυτές φήμες προεξοφλούσαν ότι θα ήταν η παλαιόθεν συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα, που έχει θεαθεί να τον συνοδεύει σε κάποιες από τις “επισκέψεις” του στον Διόνυσο. Κι ότι τα πραγματικά της καθήκοντα θα ήταν η αναπλήρωση του Γενικού, που εξακολουθεί να ‘επισκέπτεται’ τον Δήμο ως guest star! Κάτι δηλαδή σαν “αντ’ αυτού”...

Γιατί βλέπετε, ο κ. Χρηστάκης έχει πολύ busy πρόγραμμα: έμμισθος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Διονύσου, “άμισθος εθελοντής” σύμβουλος του δήμαρχου Μαραθώνα (μάλιστα κι εκεί στα δημοτικά συμβούλια κάθεται δίπλα στον Ψινάκη, όπως κι εδώ δίπλα στον Ζαμάνη!), Πρόεδρος του σωματείου των Γενικών Γραμματέων, στενός συνεργάτης του Πατούλη κλπ. Πού να προλάβει ο άνθρωπος;
Σε κάθε όμως περίπτωση, η εκτίμησή μου είναι ότι η υπόθεση θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο όλο σύστημα της δημοτικής αρχής για δύο (τουλάχιστον) λόγους:
 
Πρώτον, γιατί μαθαίνω ότι και κάποιοι άλλοι νομικοί της περιοχής - και μάλιστα ορισμένοι πολύ αξιόλογοι – θα βάλουν υποψηφιότητα. Κάποιοι θα το κάνουν για την θέση εργασίας, αλλά κάποιοι άλλοι μόνο και μόνο για να εκθέσουν δήμαρχο και γενικό. Γιατί, πώς αλλιώς - παρά μόνο με μη αξιοκρατικά κριτήρια - θα μπορέσει να επιλεγεί μια αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα έναντι άλλων καλύτερων;

Δεύτερον, γιατί ακόμα και οι ‘χρήσιμοι ηλίθιοι’ και (προπαντός) οι αυλικοί του Ζαμάνη θα συνειδητοποιήσουν ότι σύντομα θα χάσουν όλη την εξουσία τους από τον προσωπικό ‘στρατό’ των personal assistants του “επισκέπτη”. Έναν ‘στρατό’ που χτίζεται σιγά αλλά σταθερά και τον πληρώνουν άλλοι!... Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο στον Διόνυσο, όσο και στον Μαραθώνα έχουν τοποθετηθεί Ο.P.M. (other peoples money) προσωπικές βοηθοί του: στον Μαραθώνα μια πενταμηνίτισα απ’ το Μαρούσι κάθεται στο γραφείο του Γ.Γ., ενώ στον Διόνυσο μια νεαρή κοπέλα (η ίδια;) στο γραφείο της Ρηγοπούλου…

Όσο για σένα, άνεργε και άνεργη της περιοχής του Διονύσου, που πίστεψες ότι με τη νέα διοίκηση (και τον νέο Γενικό) θα έρθει η ισονομία, η διαφάνεια κι η αποτελεσματικότητα κι ότι οι γνώσεις κι οι ικανότητες θα έχουν μεγαλύτερη αξία απ’ την τυφλή υπακοή και τα βίσματα, φοβάμαι ότι ένα μονάχα έχω να σου πω:
Παρ’ τα Λίζα και καν’ τα κορνίζα!
Τα πτυχία σου, την εμπειρία σου και τις ελπίδες σου…
 
 

103 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/1/16 6:54 μ.μ.

  Μάλλον , "είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα ."!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος30/1/16 8:54 μ.μ.

  Aυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Δήμαρχος, είναι ότι δεν επιλέχτηκε για το έργο που είχε επιδείξει ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή μας αλλά γιατί πιστέψαμε ότι θα ηγούνταν μίας διαφορετικής δημοτικής αρχής όπου η διαφάνεια και η κάθαρση θα ήταν αυτοσκοπό της. Δυστυχώς δεν περνά μέρα που να μη αποδεικνύει ότι οι λέξεις διαφάνεια και κάθαρση ήταν απλά κούφιες υποσχέσεις της προεκλογικής περιόδου. Αυτά που κατήγγειλε ως δείγματα μη χρηστής διοίκησης για την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα εφαρμόζει κατά γράμμα.
  Δύο χρόνια σχεδόν μετά την εκλογή του, περπατάς στο δρόμο και ακούς όχι να εκφράζεται ο θαυμασμός των δημοτών για το έργο που έχει επιδείξει η δημοτική αρχή αλλά για ΄συγκάλυψη των ατασθαλιών της προηγούμενης δημοτικής αρχής και για τα στελέχη της παράταξης που έχουν μπει στην άκρη γιατί ακόμα επιμένουν για διαφάνεια και κάθαρση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο δήμαρχος να περπατά στο δρόμο, όχι κοιτώντας τους άλλους στα μάτια, όχι μιλώντας και χαμογελώντας αλλά με την πλάτη στον τοίχο πιστεύοντας ότι τον διαβάλουν και τον υπονομεύουν. Αποδείχτηκε ότι είναι ένας άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτίμηση που χρησιμοποιεί ως δεκανίκια όσους τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει στον δρόμο που έχει επιλέξει
  ( δυστυχώς κάποιοι από αυτούς είναι επί πληρωμή ), που έχει κλείσει τα αυτιά στις διαφορετικές φωνές.
  Σε ένα δήμαρχο που θα μείνει στην ιστορία για την λάσπη που έχει ρίξει
  α. για να καλύψει τις ατασθαλίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής και
  β. για να θάψει τις διαφορετικές αντίθετες φωνές που ακούγονται.
  Δήμαρχε ο Θαυμασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται.
  Ίσως σου έχει μείνει ακόμα λίγος χρόνος να Ανοίξεις τους Ορίζοντες σου.
  ΛΑΜΕΝΤ ΒΑΒΝΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/1/16 9:30 μ.μ.

   Λαμεντ , εξαιρετικό το κείμενο σου , όμως το πολιτικό κεφάλαιο του άτολμου Δημάρχου περιορίστηκε..Το δυστύχημα είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κατώτερη των περιστάσεων , οι ενεργοί πολίτες πρέπει για ακόμη μία φορά να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά , θα το κάνουν . Δυστυχώς θα έχουμε τραμπούκους-άτολμους εώς το 2019 , τουλάχιστον ας κάνουμε την θητεία τους λίγο περισσότερο ενδιαφέρον..

   Υ.Γ.1 Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε όλη την δημοτική αρχή , εξαιρούνται : Λυρούδιας,Ντούντα,Κωστάκης,Κοκμοτός,Υφαντής..
   Υ.Γ.2 Ξέρει κανείς τον Δ.Σ. Αλεξανδρή , με τι ασχολείται και τι κάνει στον δήμο , επιπλέον είναι συγγενής με την γνωστή οικογένεια που αριθμούν πάνω απο 15 άτομα στον δήμο μας ?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/16 10:41 μ.μ.

   30/1/16 9:30 μ.μ.
   Μην εξαιρείς την Ντούντα γιατί είναι κατευθυνόμενη.Αν είχε καθάριες σκέψεις δεν θα επέτρεπε να την χειρίζονται.
   Η οικογένεια Αλεξάνδρη αριθμοί πάνω από 100 άτομα στο δήμο μας.
   Επίσης ύποπτη είναι και η στάση του Γιαννουλάτου ο οποίος πολέμησε το σύστημα του Κριεμάδη στη Σταμάτα καταγγέλοντας διαπλοκή, τραμπουκισμούς και υπεξαιρέσεις. Τώρα τι έχει να πει ο Γιαννουλάτος για τα τεκτενώμενα επί δημαρχίας Ζαμάνη. Το μόνο που δεν μπορεί να επικαλεστεί είναι άγνοια.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος31/1/16 12:08 π.μ.

  Δ/ΤΣΑ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ "ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΡΑΧΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΤΥΦΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ". ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ? ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

  «Παρατηρώντας τον τελευταίο καιρό τα δρώμενα στο Διόνυσο διαπιστώνεις ανήσυχος ότι, όλο και πιο συχνά τέτοια φαινόμενα επικρατούν κι εδώ. Και δεν μπορείς παρά να νιώθεις ανησυχία, αηδία και απέχθεια. Όχι γιατί πολλές φορές αγγίζουν κι εσένα αλλά γιατί οδηγούν σε αχρείαστη εμπάθεια, που δηλητηριάζει το κλίμα στο δημοτικό σκηνικό ανεπανόρθωτα. Προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί, άθλια υπονοούμενα για την ιδιωτική ζωή στελεχών της δημοτικής αρχής και άλλων πολιτών, σεξιστικές αναφορές, βρίσιμο επιπέδου καταγωγίου και άλλα πολλά, που σπιλώνουν και τσαλακώνουν ανθρώπους.
  Θερμοκήπιο αυτών των αχρειοτήτων είναι τα δυο blog- η Διονυσοσκουφίτσα και η Φωνή του Διονύσου. Όχι από τις αναρτήσεις των Διαχειριστών τους αλλά από τα σχόλια που αδιακρίτως σχεδόν φιλοξενούν. Μια ζούγκλα κυριολεκτικά, με απίστευτο φανατισμό, χυδαιότητα και λοιδορία η οποία εκφεύγει από κάθε έννοια αριστοφανικού σχολιασμού.
  Ο Ενεργός Πολίτης δεν μπήκε στο τρυπάκι αυτό, παρ΄ ότι διάφοροι ανεγκέφαλοι προσπαθούν εντελώς απερίσκεπτα να τον εμπλέξουν σε σκοτεινές κι υπόγειες διαδρομές. Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, οι κύκλοι αυτοί διαδίδουν ότι, τάχα ο Ενεργός Πολίτης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της Φωνής του Διονύσου. Ουδέν ψευδέστερο. Ας προσέχουν, λοιπόν, πριν βιαστούν να εκφωνήσουν συκοφαντίες, γιατί θα «φάνε» τα μούτρα τους όπως τόσες και τόσες φορές τα τρία τελευταία χρόνια…
  Ο Ενεργός Πολίτης και η Διαχειριστική του Ομάδα αποτέλεσαν κι αποτελούν προνομιακό στόχο αυτών των κύκλων τόσο στο παρελθόν, όσο και σήμερα. Στέκεται όμως όρθιος, αυτόνομος, ανεξάρτητος, αδέσμευτος, δεν εκφοβίζεται, δεν φιμώνεται. Κι απευθύνει ύστατη έκκληση, πριν είναι αργά και δεν υπάρχει οδός επιστροφής. Φτάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει.
  Βάλτε τώρα τα ξίφη στα θηκάρια. »

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος31/1/16 12:12 π.μ.

  ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΕΝΕΡΓΕ ΚΟΡΙΝΘΙΕ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΖΟΥΓΚΛΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΥΔΑΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ΣΤΑ ΘΗΚΑΡΙΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΣΤΕ.
  ­ Ο Αχόρταγος του Διονύσου σε νέες περιπέτειες…
  ­ Οι νοσταλγοί της σιωπής των νεκροταφείων στο Διόνυσο
  ­ Παπαρολογίας το ανάγνωσμα στο Διόνυσο
  ­ Προς επίδοξους κατεδαφιστές του δήμου Διονύσου
  ­ Το κλάμα των συνήγορων του συνεργείου κατεδάφισης στο Διόνυσο
  ­ Σωματείο Κατεδαφιστών του δήμου Διονύσου- ο Θόδωρας
  ­ Όταν ασχολείσαι με τα μπάζα στο Διόνυσο…
  ­ Καλώς τον, ο Σανοφάγος του Διονύσου σε υπερδιέγερση…
  ­ Όνειρα θερινής νυκτός ευφάνταστων σεναριογράφων του Διονύσου
  ­ Τα κροκοδείλια δάκρυα της Κουτάλας του Διονύσου…
  ­ Περί Κρυονεριώτικων λουκουμάδων ο λόγος…
  ­ Ο κοψοχέρης του Διονύσου: μην πυροβολείτε, δεν γνώριζα…
  ­ Ο κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο του Διονύσου…

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος31/1/16 12:14 π.μ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ. ΠΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΙΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΆ ΣΑΣ - ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ.

  Στο μυαλό κάποιων αυτοδιοικητικών στελεχών του Διονύσου επικρατεί οργασμός σχεδιασμών και πρωτοβουλιών για το μέλλον του δήμου, με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές μετά από 3,5 χρόνια. Κι όσο πιο μεγάλα είναι τα τωρινά τους αδιέξοδα, τόσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο οργασμός. Δεν λέω, αξιοπρόσεκτη αυτή η επίδοση για την ηλικία τους αλλά δεν δείχνει ωριμότητα και σοβαρότητα.
  Τραβάει πολύ κουπί τελευταία και ζορίζεται εμφανώς. Τρέχει, ιδρώνει, φουσκώνει και ξεφουσκώνει σαν μπαλόνι, μήπως και καταλάβει κάτι από τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο κι αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα.
  Άμαθος σε σκληρές αερομαχίες και μάχες στήθος με στήθος. Αναλογίζεται συχνά πως εγκατέλειψε χωρίς τη θέληση του, έναν καλά προφυλαγμένο από τις λασπομαχίες περίγυρο για τούτο δω το σπορ.

  Σηκώνεται κάθε τόσο αγχωμένος, κοιτάει τα μηνύματα που του έρχονται ανελέητα σαν κατραπακιές. Αρχίζει ασκήσεις ακριβείας με το πληκτρολόγιο, αφού προηγουμένως καταναλώσει την καθημερινή ποσότητα σανού, που του έχει συστήσει ένας υποτίθεται έμπειρος παίκτης περί αυτά. Παρηγοριέται με την ιδέα ότι, δεν είναι δα κι ο μοναδικός Έλληνας που τρέφεται με σανό τελευταίας εσοδείας, το καλύτερο που κυκλοφορεί για τα ζωντανά στο εμπόριο.
  Κουρασμένος μετά από λίγο, με κόκκινα μάτια, νιώθει την πίεση στα ύψη, βγαίνει έξω να πάρει αέρα κι εισπνέει τα αέρια που μας ψεκάζουν.
  Η δόση είναι θανατηφόρα, αν δεν προσέξεις.
  Σανός και ψέκασμα μαζί και ιδού τα αποτελέσματα στα σχόλια του στη ΔιονυσοΣκουφίτσα.
  Παρόλα αυτά νιώθει ικανοποιημένος, γιατί αυτός ένας πρωτάρης κατατροπώνει τον σκληροτράχηλο αντίπαλο του.
  Άλλες φορές σαν Κουτάλα, άλλοτε σαν Σαλτιμπάγκος ή Θόδωρας (άλλο απωθημένο κι αυτό), τώρα τελευταία σαν Σύλλογος εκσκαφέων και κατεδαφίσεων, μοναδικός στο είδος του Συλλέκτης μπάζων σε ολόκληρο τον Διόνυσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος31/1/16 12:15 π.μ.

  ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

  Όταν κάποιοι «σχολιαστές» βιώνουν την απόγνωση, τα αδιέξοδα και το στερητικό σύνδρομο της απώλειας της εξουσίας, το κοκομπλόκο τους οδηγεί σε αυτήν την ενασχόληση. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ο περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ (επειδή σχολιάζει συνεχώς με κεφαλαία) έχει αυτοαναγορευτεί δικαίως σε γκραντ μέτρ του είδους, ομού μετά της Κουτάλας, του Σαλτιμπάγκου και άλλων ειδών της συνομοταξίας.

  ΕΙΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ Ή ΕΙΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος31/1/16 12:16 π.μ.

  ΚΙ ΑΛΛΟ

  Μόλις σκάσει στη δημοσιότητα μια ανάρτηση του Ενεργού Πολίτη για τα του δήμου Διονύσου, αναλαμβάνει δράση κατ΄ αποκοπή στο blog ΔιονυσοΣκουφίτσα η γνωστή Κουτάλα και εσχάτως Περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Καμιά πρωτοτυπία, καμιά έμπνευση, ξύλινος λόγος απόλυτα προβλέψιμος. Που βάσιμα ωστόσο διεκδικεί το ρόλο του κακόγουστου τοπικού διασκεδαστή-γελωτοποιού…

  Εθισμένη από παλιά στις βρώμικες αποστολές, λοιδορεί ακατάσχετα όσους έχουν αντίθετες απόψεις από αυτήν. Πιστεύει ακράδαντα ότι έτσι προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο Διευθυντήριο, που προσπαθεί με κάθε τρόπο αλλά άδοξα μέχρι στιγμής, να χειραγωγήσει τις εξελίξεις στους κόλπους της δημοτικής πλειοψηφίας…
  Πάντα παρασκηνιακά κι υπόγεια, στο σκοτάδι, χωρίς να μπορούν να ορθώσουν ανάστημα στο φως του ήλιου. Μετρ του παλαιοκομματισμού και της αδιαφάνειας. Στο προσκήνιο προβάλλονται ως οι μόνοι αξιόλογοι, οι δραστήριοι που παράγουν έργο και τιμούν το θεσμικό τους ρόλο.
  Τέτοια υποκρισία κι έπαρση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος31/1/16 12:21 π.μ.

  ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ, ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ" ΣΤΗ Δ/ΤΣΑ

  Διάφοροι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κονδυλοφόροι γράφουν στο blog ΔιονυσοΣκουφίτσα- Ανώνυμος 19/11/15 4:41 μ.μ.
  «και ο ενεργος πολιτης και ο dionysos days και ο dionysos voice κλπ φερεφωνα».
  Πραγματικά, άθλιες μεθοδεύσεις που έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες…


  Τώρα όμως που απέκτησαν στα social media ένα αυτοαποκαλούμενο «αντίπαλο δέος», που σπάει το δικό τους μονοπώλιο, αρχίζουν να μιλούν συντονισμένα για ευαισθησίες, αχρειότητες και τα τοιαύτα. Και φαντασιώνονται ότι αυτοί αποτελούν τάχα σε τοπικό επίπεδο το διαδικτυακό κέντρο του κόσμου.


  Προσπερνάμε με κατανόηση τη θεωρία περί χειροκροτητών, πυροκροτητών και άλλα τινά,

  ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

  ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΜΠΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος31/1/16 12:22 π.μ.

  ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΟΡΙΝΘΙΕ

  Ο ΠΕΡΙ-ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 12:44 π.μ.

   Υπάρχει μεγάλη απόσταση των σχολίων της φτδ με τα άρθρα του Σταθόπουλου .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 7:16 π.μ.

   Ο Σταθόπουλος με το κάλυμμα του "ενεργού πολίτη" έδωσε το σύνθημα της επίθεσης ενάντια σε όσους ασκούσαν κριτική στον Ζαμάνη. Έτσι νόμιζε ότι θα προστάτευε την εκλεκτή του Σούλα Ντούντα, που πρώτη μίλησε για την ύπαρξη σχέδιου προβοκάτσιας κόντρα στην διονυσοσκουφίτσα. Ο Π. Σταθόπουλος νομιμοποίησε την χρήση ελεεινών ψευδώνυμων για τους διαφωνιούντες που δεν είχαν σχέση με τα ψευδώνυμα του παριζιάνου και του καταπατητή επί Καλάφι, που αντιστοιχούσαν σε πραγματικά περιστατικά. Τα Σανοφάγος, Σαλτιμπάγκος, Κουτάλα, κατεδαφιστές κ.α. είναι δικά του δημιουργήματα. Αυτά έδωσαν την έμπνευση για τον σφουγκοκώλη, την πετρελεού, την πούλιτζερ, την τελευταία τρύπα, την ρεζέρβα κ.α. των σχολιαστών της φωνης. Όσο κι αν προπαθεί τώρα να διαχωρίσει τη θέση του δεν μπορεί γιατί αυτός τους εξέθρεψε πριν αυτνομηθούν. Η θέση που έλαβε ήταν σαφής. Με το Ζαμάνη 100% και με τα αποβράσματά του. Τώρα είναι ένα με τη βρωμιά τους για αυτό καλό είναι να σιωπήσει.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/16 7:24 π.μ.

   Και θα κάνω και μια ερώτηση. Πότε η Μτούντα θα εγκαταλείψει το σκάφος του Ζαμάνη; Ε, μια βδομάδα πριν ο Σταθόπουλος θα το έχει γυρίσει σε αντιπολίτευση...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/16 7:29 π.μ.

   Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
   ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ. ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΠΑΡΕΑ....

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/16 11:25 π.μ.

   Δεν έχεις άδικο 7:16 , πράγματι τους νομιμοποίησε.Όσο για τον βόθρο που λέγετε φτδ θα αρθογραφεί μέχρι το 2019 , γιατί τότε θα δεί στις εκλογές ότι οι δημότες διονύσου θα καταψηφίσουν την διοίκηση Ζαμάνη και τότε κυρία μου να δούμε τι θα γράφεις..

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος31/1/16 12:31 π.μ.

  Αποκαλυπτικό το άρθρο σου Διονυσοσκουφίτσα για τις προθέσεις του μουσαφίρη. Και κόλαφος στον υποκριτή Ζαμάνη και όσους συνεχίζουν να τον στηρίζουν για να μην χάσουν το μέλι της εξουσίας. Για να δούμε, μετά από όλα αυτά θα επιλέξουν την κυρία Φ...... ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος31/1/16 12:32 π.μ.

  Ντούντα - Κορίνθιος ένα και το αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος31/1/16 12:34 π.μ.

  Εννοείς ότι από "την γνωστή οικογένεια" αριθμούν πάνω απο 15 άτομα όχι στον δήμο, αλλά μόνο στις δημοτικές υπηρεσίες, έτσι δεν είναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 12:38 π.μ.

   Εννοείται..

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 9:39 π.μ.

   Ρε παιδιά, ας μας πει ο κορίνθιος γιατί έχει δυο βδομάδες που το χει ρίξει στην τέχνη στο φβ και γιατί χρειάστηκε τώρα να γίνει δηλωσίας;
   Σε λίγο θα βγούνε κι από πάνω. Αυτοί που γράψανε και γράφουν περάσανε από το διαχειριστή που δε τους έκοψε. Τι να σε κάνω τώρα που έγινες δηλωσίας με το πρώτο χαστουκάκι; ΚΟΤΕΣ. Όρθιοι όταν φοράνε την κουκούλα και γονατιστοί όταν τους κυττάς στα μάτια. Αυτοί είναι.

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος31/1/16 10:48 π.μ.

  Ο Πασιπουλαρίδης και η παλιά ΑΔΚ τι λένε για το νέο Ειδικό Σύμβουλο; Πήρε ένα σύμβουλο ο Ζαμάνης, πήρε και δεύτερο για δημοσιογράφο (τι έγινε αυτός), πήρε γενικό, θα πάρει και νομικό; Πόσους να καταπιεί η ταλαίπωρη η ΑΔΚ;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 11:01 π.μ.

   Η θέση του ειδικού συμβουλου που προοριζόταν για το γραφείο τύπου έχει μια πονεμένη ιστορία. Η πρώτη στον πίνακα αξιολόγησης ήταν η κ.Ανεζάκη, που εργάστηκε κάπου ένα μήνα και όταν κατάλαβε με τι τύπο είχε να κάνει στόλισε τον Ζαμάνη κανονικά και παραιτήθηκε. Φυσικά ο τσιφούταρος ούτε που την πλήρωσε για αυτόν τον μήνα.... Μετά σειρά είχε ένας δημοσιογράφος που εργάστηκε 6 μήνες καθημερινά, χωρίς να τον πληρώσει ούτε αυτόν ο Ζαμάνης, ο καβουροχέρης. Και μετά διαπίστωσε αυτός και οι υπηρεσίες του ότι δεν μπορούσε να τον πληρώσει !!!!!!!!!

   Κυρία Σώκου, πού είστε ????
   Κύριε Ζυγούνα εσείς ?????

   Εδώ μιλάμε για παραβάσεις του εργοδοτικού δικαίου που ένα ιδιώτη θα τον έστελναν φυλακή !!!!

   Και εμείς καθόμαστε και τον κοιτάμε ???

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 11:05 π.μ.

   Για να μη μιλήσω για τον τωρινό τον Κουρκούτα που ηταν πενταμινίτης , πού αλλού, στο Μαρούσι κι αυτός, και δούλευε καθημερινά και είχε κλειδιά του δημαρχείου και πληρωνόταν μέσω συγγενή του απο τον Θέσπη όπου έλυνε και έδενε !!!!!

   Μα τόσο ευέλικτος στα εργασιακά του ο δήμαρχος ????


   Ακούει κανείς από την Επιθεώρηση Εργασίας ????

   Από το ΙΚΑ???? τον ΟΑΕΔ????

   Από την αντιπολίτευση ????

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/16 1:23 μ.μ.

   Αβραάμ ακούς;;;

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος31/1/16 12:12 μ.μ.

  Αυτό μς την πίτα της παράταξης τι ανεκδοτο είναι. Ποια παράταξη. Καταστατικο. Όργανα. Μέλη. Φίλοι. Που ειναι αυτά. Δυο χρόνια μετά μας θυμηθήκανε. Πέταξε το πουλάκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 1:04 μ.μ.

   Σας θυμήθηκε η Σούλα βρε παιδιά!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 9:09 μ.μ.

   Καλά σε πόσες πίτες προλαβαίνει και πηγαίνει η Σούλα ρε παιδιά; Στην Άνοιξη ήταν. Στο Κρυονέρι ήταν κι εκεί. Αμ και στο ΠΑΣΟΚ στον Αγιο Στεφανο ήταν !!!!!!!! Αυτή είναι πολιτκή....

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος31/1/16 3:03 μ.μ.

  Ο Αβραάμ έλεγε πριν από τις εκλογές ότι ο Ζαμάνης είναι σα να είμαι εγώ. Τώρα τι λέει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος31/1/16 4:13 μ.μ.

  Να δείτε που σε λίγο θα γλύφουν εκεί που φτύνανε. Δίνει γραμμή ο Κορίνθιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 5:44 μ.μ.

   Ο Σταθοπουλός βρε παιδιά την αποψή του λέει , εμένα δεν με ενοχλεί . Όλοι μας στο κάτω κάτω λέμε την άποψη μας , άλλος με επιχειρήματα (Διονυσοσκουφίτσα) , άλλος με δεδομένα Χαζάπη και άλλοι με αναφορές για την προσωπική ζωή των πολιτών (φωνή διονύσου) , τώρα το τι αντιπροσωπεύει τον καθένα είναι επιλογή του , ο Σταθόπουλος τουλάχιστον κράτησε χαρακτήρα σε αντίθεση με την φτδ , μην ξεχνάτε κύριοι-ες όλοι κάνουμε λάθοι , το θέμα είναι αν θα τα δούμε.. Και η Δ/Σ έκανε λάθος , όμως έρχετε τώρα να τα αναγνωρίσει , θέλει θάρρος να αναγνωρίσεις δημόσια τα λάθοι σου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 11:15 μ.μ.

   Βγάλατε το κορίνθιο λαγό μπροστά και τώρα του βάζετε και πλάτη??? Ξεκάρφωμα αλλά χοντροκομμένο. Τι δε πήγε καλά στο σχέδιο και τα γυρίζετε???

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος31/1/16 5:55 μ.μ.

  Επιπλέον δεν θέλουμε να φιμωθεί η φτδ , αλλά να λέει την άποψη της , έτσι θα γίνουμε όλοι καλύτεροι .. Και τέλος οι δημότες διονύσου έχουν αποδείξει πολλά σε όλους μας , διαβάζουν , ενημερώνονται και στο τέλος πράττουν . Το 2019 θα μαυρίσουν την διοίκηση Ζαμάνη , να είσαστε βέβαιοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος31/1/16 8:36 μ.μ.

  Να τη μαυρίσουν την διοίκηση Ζαμάνη. Όχι όμως να επαναφέρουν αποτυχημένους του στυλ Καλαφατέλη, Βορριά κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος31/1/16 8:41 μ.μ.

  Η ζημιά μάγκες έγινε. Αυτά τα κροκοδείλια να τα δείξετε αλλού. Εκεί που πετάγατε λάσπη, χολή, χυδαιότητα και μίσος. Να είστε καλά γιατί μας ανοίξατε τα μάτια. Να ξέρουμε με ποιούς και με τι έχουμε να κάνουμε. Τώρα που θ΄αρχίσουν τα γλυψίματα!!!! Βρε ούστ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/1/16 9:16 μ.μ.

   Είναι και κείνη η κυρία από τη δροσιά με την αστική ευγένεια που την διακρίνει και τις συμβουλές για θετική σκέψη. Δεν σας θυμάμαι και τόσο θετική θεία Λένα παλιότερα όταν τα βάζατε με το ΔΣ του Θέσπη . Τώρα βέβαια που βάλατε κάποιαν στον Θέσπη είναι φυσικό να γίνατε πιο κουλ. Έτσι δεν είναι;Δικαίωμά σας. Αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ακόμα και τώρα δεν λέτε τα πράγματα καθαρά. Αν η δ/τσα τρυπώνει σε κρεβατοκάμαρες να μας το πείτε πότε έγινε για να την παρατήσουμε. Αλλιώς δεν είναι όλα το ίδιο κυρία Λένα μας.... Όχι επειδή δεν μπορείτε να καταδικάσετε τη φωνή συγκεκριμένα να αφήνετε να αιωρούνται για όλους υπονοούμενα. Δίκιο δεν έχω; Έστω και ανώνυμος...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 11:17 μ.μ.

   Χορτάσαμε αστική ευγένια από τη Φωνή Διονύσου βάλαμε και στις τσέπες μας. Αυτο που δε μπορώ να χωνέψω είναι πως θα μας κοιτάνε στα μάτια κάνοντας τους ανήξερους.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/16 11:25 μ.μ.

   Δηλαδή και η Δ/Σ που αναγνώρισε το λάθος της κροκοδείλια άρθρα γράφει ? Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου .

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος1/2/16 7:24 π.μ.

  ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΓΙΑΛΗ - ΚΑΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK

  Vicky Kaoula
  Διάβασα το πιο κάτω άρθρο της Maria Chazapi, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα ως προς το ρεπορτάζ και την αποτύπωση όσων ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με το θέμα των αδέσποτων ζωών και τις ενέργειες της επιτροπής που έχει συσταθεί και ειλικρινά εξεπλάγην.

  Επειδή δεν συνηθίζω να καρπώνομαι δουλειά που έχει γίνει από άλλους θα αναφέρω κάποια πράγματα, όπως τα ξέρω, ως μέλος της επιτροπής για τα αδέσποτα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

  1. Η επιτροπή έχει 5 μέλη. Την Elpida Kagiali Agatsidou Ελπίδα Καγιαλή, την κυρία Γώγου, την κυρία Σιώκου Joanna Siokou, τον κτηνίατρο κ. Κτενά και εμένα. Δεν έχουν οριστεί αντικαταστάτες μας ή αν έχουν οριστεί δεν έχουμε ενημερωθεί σχετικά, οπότε δεν γνωρίζω να υπάρχει αντικαταστάτης ούτε και για την κυρία Καγιαλή, όπως αναφέρθηκε και αν υπάρχει αυτός δεν έχει λειτουργήσει στην επιτροπή.
  2. Η επιτροπή έχει συναντηθεί ΜΟΝΟ μία φορά, στις αρχές Ιουλίου 2015 και ποτέ άλλοτε. Στη συνάντηση εκείνη απουσίαζε μάλιστα ο κ. Κτενάς.
  3. Τα στοιχεία που ανέφερε η κυρία Καγιαλή δεν είναι έργο της επιτροπής, αφού η επιτροπή δεν λειτουργεί από τον Ιούλιο και μετά, ούτε καν είχαμε ενημέρωση ως μέλη της γι' αυτά.
  4. Προσωπικά είχα ακούσει για αυτά τα στοιχεία όντας παρούσα σε συνάντηση δημοτών με μέλη της δημοτικής αρχής και τον κ. Ηλίας Υφαντής, ο οποίος ενημέρωσε συνδημότισσά μας, που τον ρώτησε σχετικά με το τι έχει κάνει για τα αδέσποτα η αντιδημαρχία του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος1/2/16 7:25 π.μ.

  Elpida Kagiali Agatsidou
  Εν πρώτοις, να πώ ότι δεν μου αρέσει να κάνω διάλογο για σοβαρά ζητήματα μέσω του facebook. Αναγκάζομαι να απαντήςω από τον προςωπικό μου λογαριαςμό για θέμα που αφορά στη θεσμική μου ιδιότητα, διότι αναφέρεται το όνομα μου, αλλά θα προτιμούσα να είναι η τελευταία φορά. Επιπλέον, τα δύο από τα 5 μέλη δεν έχουν καν λογαριαςμό στο facebook έτςι ώςτε να μπορούν να συμμετάςχουν στη συζήτηςη.
  Ένα άρθρο δεν μπορεί να καλύπτει όλα όσα ειπώθηκαν σε ένα συμβούλιο γι αυτό και εαν επιθυμούσατε να έχετε πλήρη ενημέρωση, μπορούσατε να είστε παρούσα και να εκφράζατε τους προβληματισμούς σας τότε.
  Αναφορικά με την παράγραφο "1" και τον ορισμό αντικαταστατών της 5μελούς Επιτροπής, οι αντικαταστάτες έχουν ορισθεί από την απόφαση Συγκρότησής της σύμφωνα με το αρ. 12 του Ν.4039/12
  (Αρ. Απόφ.:560, Αρ.Πρωτ.:7871-26/3/2015). Υπήρξε και τροποποίηση της εν λόγω απόφασης στις 08-12-2015(Αρ.Απόφ.:2445, Αρ.Πρωτ.:34502), στην οποία επίσης αναφέρονται τα μέλη με τους αντικαταστάτες τους.
  Ενημέρωση για τους αντικαταστάτες των μελών έγινε και στην 1η συνεδρίαση της 5μελούς Επιτροπής. Από εκεί και πέρα είναι υποχρέωση των μελών να γνωρίζουν τους αντικαταστάτες τους.
  Σε σχέση με την παράγραφο 2., ο νόμος δεν ορίζει τη συχνότητα, ούτε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεδριάζει η Επιτροπή, παρά μόνο το έργο της. Ο βαςικός λόγος για τον οποίο καλείται να συνεδριάςει η επιτροπή είναι η λήψη απόφαςης για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς, θέμα το οποίο δεν έχει προκύψει ως τώρα. Ένα άλλο έργο της επιτροπής είναι η παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η οποία οφείλει να γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και όχι μόνο όταν η επιτροπή θα συνεδριάζει. Το έργο αυτό γίνεται από την πλειοψηφία των μελών. Ας μην ξεχνάμε ότι το μέλος της Επιτροπής στη θέση του κτηνιάτρου είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων βρίσκονται σε επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο της 5μελούς Επιτροπής όσο και με τον υπάλληλο του Δήμου που αςχολείται με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, όποτε προκύπτει πρόβλημα στην εφαρμογή του προγράμματος, όποτε χρειάζονται κάποια πληροφορία- ενημέρωση ή όποτε υπάρχει ανάγκη συνεργασίας για υιοθεσία κάποιου αδέσποτου ζώου ή για διευθέτηση ενός σοβαρού περιστατικού.
  Ως προς την απουσία του κύριου Κτενά στην πρώτη συνεδρίαση της 5μελούς Επιτροπής, αυτή ήταν δικαιολογημένη λόγω φόρτου εργασίας. Ωστόσο, έχει δείξει άψογη συνεργασία και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του Δήμου, τον οποίο μάλιστα επισκέπτεται συχνά (ο ίδιος ή συνεργάτες του) όταν υπάρχει κάποιο περιστατικό.
  Όσον αφορά στην παράγραφο 3., το εάν λειτουργεί ή όχι η επιτροπή μπορούν να το πουν τα ίδια τα νούμερα και τα αμέτρητα περιστατικά που διευθετούνται καθημερινά με επιτυχία. Ως μέλος της, εάν έχετε να προτείνετε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ή να κάνετε τις όποιες επισημάνσεις θα χαιρόμουν να σας ακούσω και υπήρξα πάντα ανοιχτή σ αυτό. Επίςης, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα και μπορούν να δοθούν στα μέλη, όπως και δίνονται, όταν ζητούνται. Να υπογραμμίσω σ αυτό το σημείο, πως κάποια από τα στοιχεία αυτά διαμορφώθηκαν μόλις τις τελευταίες μέρες διότι αφορούν σε πολύ πρόσφατες ημερομηνίες (εώς 31/12/2015).
  Ως προς την παράγραφο 4., δεν γνωρίζω για ποιά συνάντηση μιλάτε, σας προτείνω όμως όποτε επιθυμείτε να έχετε ενημέρωςη για τα στοιχεία αυτά να απευθύνεςτε είτε στην αρμόδια αντιδημαρχία είτε στον υπάλληλο του Δήμου είτε στον πρόεδρο της 5μελούς Επιτροπής, καθώς ως μέλος της έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να τα γνωρίζετε.
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος1/2/16 7:25 π.μ.

  Vicky Kaoula
  Κυρία Elpida Kagiali Agatsidou η ανάρτηση που έκανα αφορά στη λειτουργία της επιτροπής και όχι σ' εσάς προσωπικά, ούτε είναι έναρξη συζήτησης. Είναι η προσωπική μου άποψη σχετικά με ένα άρθρο, που δημοσιεύθηκε σε μέσο, που εκτιμώ και σέβομαι για την ακεραιότητά του και το ακριβές όσων μεταφέρει. Τη γνώμη μου, λοιπόν, αποφασίζω εγώ πώς, πότε και πού θα τη δημοσιοποιήσω. Αφού αναφέρεστε σ' εμένα προσωπικά έχω το δικαίωμα να σας απαντήσω. Λυπάμαι, λοιπόν, αλλά στη μοναδική συνάντηση που είχαμε ως επιτροπή δεν συζητήθηκε θέμα αντικαταστατών και επίσης οι αποφάσεις, που αναφέρονται, τουλάχιστον σ' εμένα δεν έχουν κοινοποιηθεί. Και λυπάμαι, αλλά γνώμη μου είναι ότι αυτοί που ορίζουν τα μέλη είναι υπεύθυνοι να ενημερώσουν τα μέλη και για τους αντικαταστάτες τους και όχι τα ίδια τα μέλη να τους αναζητούν μόνα τους. Και έτσι από περιέργεια ποιος είναι ο περίφημος δικός σας αντικαταστάτης, του οποίου το όνομα ούτε στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε, αλλά ούτε στη μακροσκελή απάντησή σας είπατε; Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έκανε κι εξαιρετική δουλειά τους μήνες, που εσείς λείπατε και δεν μπορούσατε φαντάζομαι να ασχολείστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τα θέματα που χειριζόταν η επιτροπή κατά πλεοψηφία (αλήθεια ποια ήταν τα μέλη που έτρεχαν;). Τέλος, για να έχουμε καλό ρώτημα, αυτό που εννοείτε είναι ότι μπορώ να καυχιέμαι για το έργο της επιτροπής, ως μέλος της, ενώ ούτε καν ενημέρωση δεν είχα για ό,τι έκανε; Και δεν είναι δική μου ευθύνη να ρωτάω τι έγινε, αλλά αυτού που έκανε κάτι να ενημερώνει σχετικά την επιτροπή, αλλιώς ποιος ο λόγος σύστασης και λειτουργίας της; Επειδή, όμως, έχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη, καλή ή κακή, για όσα κάνω εγώ και όχι να παίρνω τα εύσημα για έργα άλλων, έχω να πω ότι δεν είμαι περήφανη για το έργο της επιτροπής, γιατί επιτροπή που δεν συνεδριάζει έστω μια φορά το 6μηνο είναι ανενεργή και ο ρόλος της διακοσμητικός. Όσον αφορά τη συνάντηση με τον κ. Υφαντή, αυτή ξανατονίζω (για να προλάβω κακές γλώσσες) ότι έγινε για άλλα θέματα και στο περιθώριό της ρωτήθηκε γι' αυτό το θέμα. Και το θέμα τελειώνει εδώ για μένα. Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω τη "συζήτηση".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος1/2/16 7:26 π.μ.

  Joanna Siokou
  Η Κυρία Καουλα έχει δίκηο, απο τον Ιούλιο και την πρώτη συνάντηση της πενταμελούς ερήμην του κτηνιάτρου..λόγω φόρτου εργασίας, κανένας δεν μας έχει ενημερώσει ούτε για συναντήσεις ούτε για πολλά θέματα που έχουμε αναφέρει. Η κυρία Καγιαλή μας ειχε πληροφορήσει ότι έλειπε στο εξωτερικό αλλά δεν μας είπε τίποτα για αντικαταστάτη. Δεν γνωρίζω επίσης ποιο μέλος της επιτροπής αντικατέστησε ποιο αλλά γνωρίζω ότι οι περισσότεροι ενεργοί φιλόζωοι που συνεχίζουν να κάνουν το εργο του Δήμου με προσωπικό τους μόχθο και χρήμα, δεν είχαν καν ενημερωθεί ότι το περίφημο προγραμμα των 35.000ε γαι τις στειρώσεις τελείωσε μέσα σε μόλις 4,5 !!! μήνες. Φυσικά θα ζητήσουμε τα τιμολόγια και θα ελέγξουμε τα περιστατικά και ελπίζουμε ο δήμος να συνεργαστεί.Δυστυχώς τα "υπεσχημένα" από τον κύριο Υφαντή και τους αρμόδιους του δήμου δεν πραγματοποίηθηκαν. Πληροφορηθήκαμε επίσης και για την "δυσφορία" των περισσότερων συμβούλων της τελευταίας συνεδρίασης του Δήμου σχετικά μετις δαπάνες για τα αδέσποτα. Βέβαια τα "αδέσποτα" ΔΕΝ εχουν ψήφο αλλά εμείς που τα προστατεύουμε, έχουμε. Επίσης απαιτούμε να μάθουμε ΠΟΥ πήγε το κονδύλι που εδωσέ στους δήμους το Υπουργείο ( πάνω από ένα εκατομμύριο ευρω) και πόσο αναλογεί στον δήμο Διονύσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος1/2/16 7:28 π.μ.

  ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

  Από όσα λέει η Καγιαλή και απαντούν τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής φαίνεται ότι:

  1) Η Καγιαλή είναι πρόεδρος της Επιτροπής για τα αδέσποτα, αλλά δεν ξέρει και πολύ τα καθήκοντά της.
  Όπως δηλ ότι ήταν δική της ευθύνη να κοινοποιήσει τον κατάλογο με τα ονόματα και τα τηλ των αντικαταστατών σε όλα τα μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά.
  Όπως επίσης ότι ήταν δική της ευθύνη να εισηγηθεί τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής, δηλ. τη δουλειά που έπρεπε να κάνει το κάθε μέλος (γιατί άλλη αυτή η δουλειά κι άλλη η δουλειά του αναδόχου κτηνίατρου που ήταν επίσης μέλος).
  Αλλιώς η δουλειά ΔΕΝ γίνεται χύμα και γενικώς. Γίνεται μεν καθημερινά, αλλά κάποιος συγκεκριμένα την κάνει και με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο οι υπόλοιποι το μαθαίνουν κι ενημερώνουν κι εκείνοι για τη δική τους δουλειά.
  Σε καμία όμως περίπτωση μια δουλειά δεν γίνεται «κατά πλειοψηφία»!!!
  Αν κάποιος δεν κάνει τη δουλειά που του ανατέθηκε, πρέπει να αντικατασταθεί και να αποχωρήσει από την επιτροπή. Αλλά πρώτα πρέπει να του έχει ανατεθεί κάτι, πράγμα που εδώ δεν φαίνεται να έχει γίνει, με ευθύνη της προέδρου Καγιαλή.
  Είναι φανερό ότι η Καγιαλή δεν έχει σοβαρή εμπειρία διοίκησης. Αλλά θα έπρεπε κάποιοι να την προστατέψουν από τέτοιες ανόητες και υπερφίαλες απαντήσεις, παρά να της τις γράφουν.

  2) Η Επιτροπή συνεδρίασε μία μόνο φορά γι αυτό και όλοι αναφέρονται μόνο στην πρώτη της συνεδρίαση.
  Ίσως αυτό να συνέβη εξαιτίας της επί μακρόν απουσίας της Καγιαλή στο εξωτερικό για σπουδές. Επομένως είναι η τελευταία που μπορεί να λέει ότι «ήταν πάντα ανοικτή σε προτάσεις και επισημάνσεις» πώς; Μέσω μέιλ;

  3) Τα στοιχεία που παρουσίασε στο δημοτικό συμβουλιο δεν ήταν της επιτροπής, γιατί απλούστατα αυτή δεν λειτουργησε σαν επιτροπή. Ήταν του αναδόχου και της αντιδημαρχίας Υφαντή, που προσπάθησε να καλύψει το κενό.
  Και είναι φανερό από την απάντηση Καγιαλή ότι δεν υπήρχε ροή ενημέρωσης, αλλά ότι η εισήγηση έγινε ερήμην της επιτροπής επ ευκαιρία της συζήτησης του θέματος στο συμβούλιο.

  4) Αν η Καγιαλή ήταν λιγότερο αμετροεπής στην απάντησή της, δεν θα είχε εκτεθεί, ούτε θα γινόταν φανερό το τι συνέβη.
  Γιατί η Κάουλα στη πρώτη της ανάρτηση δεν λέει καθαρά αυτό που εννοεί, αλλά η απάντηση της Καγιαλή φέρνει την αντιπαράθεση και τραβάει την προσοχή. Και δυστυχώς το κάνει αυτό με τρόπο προκλητικό.

  Ας είναι πιο προσεκτική την άλλη φορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/2/16 7:41 π.μ.

   Ο τίτλος της ανάρτησης ακριβής και σε αυτή την περίπτωση!
   Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος1/2/16 7:46 π.μ.

  Με λίγα λόγια η Καγιαλή ενώ ξέρει ότι έλειπε και δεν έκανε τίποτα, πούλησε μούρη με την πλάτη Υφαντή! Ωραίο ήθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος1/2/16 9:20 π.μ.

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο φιλοθεάμον κοινό του Δημου μας
  πως εξαρθρώθηκε η σπείρα των άνομων .Δηλωσαν μεταμέλεια και ντροπή για τις πράξεις τους και υποσχέθηκαν πως δεν τις ξανακάνουν . Είπαν πως παρασύρθηκαν όπως
  ο Οφις παρέσυρε την Εύα ,έτσι και αυτοι απο τον αρχηγό της σπείρας .Φυσικα ολοι έδειξαν σαν αρχηγό και υπαρχηγό ενα δίδυμο της συμφοράς : δυο γουρνοκεφαλές.
  Τρίτη υπαρχηγός η υπολοχαγός Νατάσσα μαζί με μια όψιμη φουσκωτή φίλη .
  Περιφερειακά υπήρχαν ο όμορφονιός ,η ωραία , η ματς μάγισσα ,και ο μπαστουρμαδόβλαχος .Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζε και η cow-girl με τον αγαπημένο της
  αυτοκόλλητο low-ranger from Arizona .Μετα απο ολα αυτα οι δυο πρώτοι υπόγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και έτσι τέλος καλο ολα καλα άντε και στα δικά μας οι ανύπαντροι .
  Έτσι λοιπόν θα ησυχάσουμε απο αυτους αφού θα ασχολούνται με τον έρωτα τους (μπλιαχ) .
  ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΓΚΕΚΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑ
  ΥΓ1 Για ευχές υπάρχει βιβλίο ευχών
  ΥΓ2 Για δώρα δέχονται κατα προτίμηση I-pad or pendium or turbex

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/2/16 10:01 π.μ.

   Καλή δουλειά έκανε ο κουμπάρος, εεεε;;;;

   Διαγραφή
 28. Καλό, αλλά οι πολιτικές θα αλλάξουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  Ερωτηματικά για τη θέση ειδικού συνεργάτη νομικής υποστήριξης

  by Maria Chazapi

  Με στόχο “να τον επικουρεί στην άσκηση αρμοδιοτήτων του και γενικότερα του έργου του” ο Δήμαρχος Διονύσου προκήρυξε την πλήρωση θέσης Ειδικού Συνεργάτη για την παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης. Στην προκήρυξη με ημερομηνία 4 Ιανουαρίου, που όμως αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 24 ημέρες αργότερα, τονίζεται πως ο νέος Ειδικός Συνεργάτης “θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες νοµικής υποστήριξης του ∆ήµου και να διατυπώνει συµβουλές και εξειδικευµένες γνώµες, σε όλο το εύρος των θεµάτων αρµοδιότητάς του και των προσόντων του”. Επιπλέον πρέπει να μπορεί να δικηγορεί παρ’ Εφετείω και να διαθέτει αποδεδειγμένη γνώση, εµπειρία και επαγγελµατική ενασχόληση σε διάφορους τοµείς του δικαίου, και ιδίως στο εργατικό, αστικό και διοικητικό δίκαιο

  Η εν λόγω προκήρυξη εύλογα, εντούτοις, δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητά της:

  Όπως είναι γνωστό, η Νομική Υπηρεσία του Δήμου στελεχώνεται μόνο από το δικηγόρο Γ. Βασιλείου, που είχε προσληφθεί στο Δήμο Αγ. Στεφάνου προ Καλλικράτη και έκτοτε εργάζεται με πάγια αντιμισθία. Ο κ. Βασιλείου από την 1η Ιανουαρίου του 2011, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει- να ενημερωθεί και να χειριστεί- τον όγκο όλων των δικαστικών υποθέσεων των 7 πρώην Δήμων και Κοινοτήτων που συνενώθηκαν, και παράλληλα να ασχοληθεί με τις εργασιακές διαφορές που προέκυψαν στο Δήμο Διονύσου (ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές εργαζομένων, που έληξαν μόλις πρόσφατα). Επί πέντε χρόνια, παραμένει μόνιμο το αίτημά του για ενίσχυση και επιπλέον στελέχωση της Νομικής Υπηρεσίας, μια που σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν ο ίδιος δήλωνε αδυναμία να ανταποκριθεί- λόγω φόρτου εργασίας- στα καθήκοντά του και ζητούσε την ανάθεση υποθέσεων σε εξωτερικό συνεργάτη- δικηγόρο. Και αυτό, αν και στον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου προβλέπονται τρεις ακόμη οργανικές θέσεις νομικών στο Δήμο.

  Εντούτοις, αντί για την ενίσχυση της υπάρχουσας Νομικής Υπηρεσίας- η οποία, σημειωτέον, δεν διαθέτει ούτε γραμματειακή υποστήριξη- επελέγη η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη Δημάρχου.

  Εντύπωση, επιπλέον, προκαλεί η μη δημοσίευση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Δήμου, πρακτική που είχε ακολουθηθεί τόσο για τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα σχεδιασμού, συντονισμού και διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων, κοινοτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, που αναρτήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2014, όσο και για τον ειδικό συνεργάτη στο Γραφείο Τύπου (σ.σ. αναρτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2015).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος2/2/16 7:47 π.μ.

  Από διαφάνεια σκίζει ο Δήμαρχος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος2/2/16 12:05 μ.μ.

  Λοιπόν, για το 2016 ΜΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ανακυρήσσεται η Σούλα Τούντα.
  Πήρε τον τίτλο με το σπαθί της, αφού δεν έχει αφήσει βασιλόπιττα για βασιλόπιττα στο Δήμο, που να μην έχει πάει!
  Άντε και του χρόνου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/2/16 1:59 μ.μ.

   Θερίζει ο Η1Ν1 τους ανοιχτούς ορίζοντες!!! Όλοι άρρωστοι ήταν χθές!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/16 2:13 μ.μ.

   Έσφυζε από νιάτα και στελέχη η χθεσινή εκδήλωση του συνδυασμού του Ζαμάνη!!!

   Διαγραφή
 32. Ανώνυμος2/2/16 2:29 μ.μ.

  Άμα μάθεις και το επώνυμο της, 12:05, όπως και ορθογραφία έλα πάλι εδώ να εκτεθείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος2/2/16 4:31 μ.μ.

  Νάτανε η ζήλεια ψώρα. Κάντε κι εσείς εκδήλωση με 200 άτομα και τα ξαναλέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/2/16 5:49 μ.μ.

   Πολύ αμφιβάλλω για το συμπέρασμά σου αγαπητέ.

   Γιατί στις μέρες μας όποιος και να πει σε ηλικιωμένους για τζάμπα φαί, να δεις πόσοι θα μαζευτούν.

   Άλλωστε οι φωτό του Λυρούδια είναι αδιάψευστος μάρτυρας της σύσσωμης παρουσίας της τρίτης ηλικίας - εκτός κι αν αυτό είναι (πια) το κοινό του Ζαμάνη....

   Υπολόγισε και την συντεταγμένη παρουσία δύο συλλόγων (Θέασις, Πευκίτες), τι μένει από στελέχη και φίλους; Πολύ λίγα νομίζω.

   Ένα καλό κριτήριο είναι το εξής: πόσοι μη εκλεγέντες υποψήφιοι ήταν παρόντες και παρούσες; και πόσοι τοπικοί σύμβουλοι (όχι μόνο ο πρόεδροι);

   Μέτρα τους αυτούς και τα ξαναλέμε.

   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/16 5:57 μ.μ.

   25.000 κάτοικοι είναι στον διόνυσο αγαπητέ , τι να μας πουν 200 άτομα..

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος2/2/16 4:36 μ.μ.

  Χαστούκι για τον Ζαμάνη η χθεσινή απουσία του Διονύσου χθες λέτε να το πήρε χαμπάρι; μπα δε νομίζω...και γιατί να τον πειράξει αφου έχει τον ευδαίμων και τα άλλα παιδιά.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος2/2/16 5:45 μ.μ.

  Απεναντι απο τον Τσουκα εθεαθη στην γνωστη ταβερνα την ωρα της πιτας ο κλαρινιστας με κομπιουτερακι και σημειωματαριο τι εκανε??????Τίίί?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/16 9:29 π.μ.

   Πιο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν μας έλεγες και με ποιον ήταν...

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος2/2/16 7:14 μ.μ.

  Γιατί δεν κάνετε κι εσείς, αγαπητή Δ/Σ, μια συγκέντρωση με τζάμπα φαϊ κλπ να μετρήσετε την απήχηση σας; Η διακατέχεστε ακόμη από το σύνδρομο του Διόνυσος Αύριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ
   Ο καθείς μετρά την απήχησή του με διαφορετικούς τρόπους.
   Να 'στε σίγουρος ότι θα σας (ξανά) δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσετε τη δική μου όταν με το καλό ξεμπερδέψουμε από του λόγου σας.
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος2/2/16 8:35 μ.μ.

  Με αφορμή το καινούργιο άρθρο του Κυριού Σταθόπουλου έχω να κάνω κάποιες διαπιστώσεις ..Διαπίστωση 1η : Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει. Διαπίστωση 2η : Ακόμα δεν κατάλαβαν πως αναδείχθηκαν στην εξουσία οι ανοιχτοί ορίζοντες . Διαπίστωση 3η : Ειναί όμορφα όταν ζείς σε ρόζ συννεφάκι , όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος2/2/16 9:37 μ.μ.

  Μα τόσα χρόνια διαπιστώνουμε την απήχηση σας, αγαπητή Δ/Σ. Τόσο στην Άνοιξη επί Νικητόπουλου, όσο και στο Διόνυσο επί Καλαφατέλη και Ζαμάνη. Η απήχηση στη δημόσια σφαίρα έχει συγκεκριμένους δείκτες που μετριέται. Αν εννοείτε τώρα ότι, στην άλλη ζωή θα μας δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσουμε την απήχηση σας (sic), πάσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ώστε έχετε την προσδοκία ότι θα "βασιλέψετε" εις τους αιώνες των αιώνων; Τόσο, που οι κοινοί θνητοί δεν θα ζήσουν για να δουν τον αντικαταστάτη σας, ε;
   Τότε, ίσως μήπως πρέπει να επιταχύνουμε την αποδόμηση του σάπιου βασιλείου της Δανιμαρκίας.
   Κι επί τη ευκαιρία, αγαπητοί ανόητοι, ο Νικητόπουλος στην Άνοιξη ήταν προ Καλλικράτη, ενώ η Δ/Σ μετά.

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος2/2/16 9:38 μ.μ.

  8:35, του Κυριού, Ειναί. Κι ύστερα ξύπνησες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/16 10:24 π.μ.

   Μάλλον εσύ είσαι φιλόλογος , σε ευχαριστώ για την διόρθωση , σου αφιερώνω το πιο κάτω ..

   https://youtu.be/oU5TedG91xA

   Διαγραφή
 40. Ανώνυμος2/2/16 9:48 μ.μ.

  Μεγάλη κσσμοσυρροή στην 65 plus κοπή της βασιλό-πιτας. Τα τραπέζια αδειάζανε και γεμίζανε συνέχεια λόγω φαινομένων έντονης συχνουρίας που παρατηρήθηκαν κατα τη διάρκεια της τελετής.Που να δείτε τι θα γίνει όταν θα σερβιριστεί η χυλό-πιτα. Θα κλείσουν και οι δρόμοι.Ρε παιδιά μήπως έπιασε πουθενά το μάτι σας τον Πάσι; Που καθόταν και πέρασε στο ντούκου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος3/2/16 9:47 π.μ.

  Προσπαθείς με άλματα στη λογική να προσπεράσεις τα γεγονότα, αγαπητή Δ/Σ (εμείς δεν θα σε αποκαλέσουμε ανόητη, κατά την προσφιλή τακτική σου). Στην Άνοιξη επί Νικητόπουλου είχες παρουσία φυσική, με το άλλο πρόσωπο του Ιανού. Ας μην κρύβεσε πια, δεν ωφελεί. Κανένας δεν μίλησε για αιώνια εξουσία. Εσύ θα είσαι στην απέξω πάλι, ρίχνοντας πέτρες στη Λίμνη. Καλή τύχη εκεί που θα πας Αύριο πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι αγαπητε, για κάποιους η όλη υπόθεση είναι να βρεθούν στην "από μέσα" - γιατί άραγε, μήπως γιατί το "μέλι" είναι γλυκό;
   Ενώ κάποιοι άλλοι - μεταξύ τους κι εγώ - δεν διστάζουν να αποχωριστούν τους "κύκλους της εξουσίας", αν τους θεωρούν ανήθικους ή αναποτελεσματικούς.
   Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά!
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος3/2/16 11:25 π.μ.

  Σε αναμονή σήμερα να μάθουμε ποια θα είναι ο φύλακας-άγγελος του δημάρχου που θα τον βγάλει από τα μονοπάτια της σκοτεινής ατραπού που έχει εισέλθει, εύχομαι εν άγνοιά του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος3/2/16 12:09 μ.μ.

  Μην είστε κακεντρεχείς, παρακαλώ! Ο Πάσι καθόταν στο μεγάλο τραπέζι μαζί με τη Χαρά, τον Τάσο και όλους τους άλλους, που προεκλογικά στήριξαν και έτρεξαν για τους Ανοιχτούς Ορίζοντες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/16 5:27 μ.μ.

   Η Χαρά δεν μπόρεσε να έρθει επειδή έφτιαχνε λουκουμάδες στην πλατεία και ο Τάσος είχε ραντεβού με τον τέως Δήμαρχο για να δουν τις επόμενες κινήσεις τους.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/16 7:08 μ.μ.

   Γιατί αμφιβάλεις πως έτρεξαν ? Αχ βρε , κακομοίρηδες , πως νομίζετε ότι βγήκατε ?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/16 11:10 μ.μ.

   Αντρέα στην κοπή πίτας της ενωςης ήταν ο Τάσος με το κολλητό σου τον Αχιλλέα, με τον πρώην δήμαρχο οι πληροφορίες μου λένε ότι συναντήθηκε αργά το βράδυ. Αντρέα αλήθεια προεκλογικά που ήσουν ρε φίλε γιατί δεν σε είχε δει κανείς στο εκλογικό. Με 100 σταυρούς ρε γελοίε και αφού παραιτήθηκαν άλλοι 3-4 μπήκες ΔΣ και τώρα έγινες ένθερμος υποστηρικτής του δημάρχου, αλλά για αυτούς που σε ξέρουν μια ζωή γλυφτης ήσουν τώρα θα αλλάξεις; Κάτσε να δεις στην ένωση τώρα τι θα πάθεις ξέρεις εσύ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/16 11:12 μ.μ.

   Εσείς οι ανοιχτοί ορίζοντες θα μας πείτε και για το τσακωμό του μπετση με το δαρδαμανη στην κοπή της πίτας, εκεί που ο βασιλιάς όταν πήρε πρέφα τα μπινελικια την έκανε με ελαφρά.

   Διαγραφή
 44. Ανώνυμος3/2/16 3:04 μ.μ.

  Καλα ο ενας 700 χαρτια αλλα 700 ο αλλος
  που πηγαινε η αλλη με 120 που τα 60 ητανε
  δανεικα . τζιφος η δουλεια να σε δουμε
  τι λουκουμαδες φτιαχνεις next time.με τον
  οσιο ιωαννη εκ coldwater

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/16 7:14 μ.μ.

   Προφανώς οι λουκουμάδεςείναι κάτι που διοργανώνει κάποιος σύλλογος , ο οσιος Ιωάννης μάλλον είναι ο πρώην δήμαρχος , το coldwater είναι μάλλον το Κρυονέρι και τέλος τα 700 ,700,120,60 είναι οι ψηφοφόροι που θα βρούν οι ανοιχτοί ορίζοντες το 2019!!! Χαχαχα

   Διαγραφή
 45. Ανώνυμος3/2/16 5:24 μ.μ.

  Το παρτα μωρη αρρωστη δειχνει εκνευρισμο και υποτιμηση του συνομιλητη
  το παρτα μη στα χρωσταω δειχνει σοβαροτητα και φερεγγυοτητα
  Δημοτις τις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο καθείς διαλέγει ότι του ταιριάζει και το ερμηνεύει όπως του ταιριάζει.

   ΥΓ. Το πάρε να 'χεις τι δείχνει;

   Διαγραφή
 46. Ανώνυμος3/2/16 6:31 μ.μ.


  Έχει διαβάσει κανένας το πόρισμα της ΕΔΕ για την φωτιά στις σχολικές επιτροπές ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος3/2/16 9:41 μ.μ.

  Ασφαλώς. Οι πρόεδροί τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος3/2/16 11:01 μ.μ.

  Ο κύριος Στάικος ακόμα μια φορά μέθυσος αργά το βράδυ στην ταβέρνα του πίπινιού μετά την κοπή της πίτας άρχισε την γνωστή βωμολοχία κατα του πρώην δημαρχιακού φίλου. Τις μπουνιές όταν φάει θα τις φάει ξεμεθυστος άραγε; Μεγάλη υπομονή για ένα περίεργο λόγο κάνει ο δημαρχιακος φίλος και ανυσηχω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/2/16 11:39 π.μ.

   Ο χειρότερος τραμπούκος όλων είναι ο συγκεκριμένος. Πολύ λυπάμαι που έχουμε τέτοιους αιρετούς , αναρωτιέμαι πως η Ντούντα τον κάνει παρέα την ίδια στιγμή που λέει τα χειρότερα για την ίδια .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/16 11:45 π.μ.

   Αναρωτιέμαι γιατί τον λές Κύριο?

   Διαγραφή
 49. Ανώνυμος4/2/16 12:43 π.μ.

  Κατά τα άλλα, σας φταίνε τα σχόλια της Φωνής. Δεν βλέπετε και εδώ τα χάλια σας; Ξεκατίνιασμα της χειρίστης μορφής και υποστάθμης. Και μετά θέλετε να αλλάξετε τον Διόνυσο αύριο; Μαλλον τα φώτα να του αλλάξετε θέλετε κιεσείς σαν νέοι χαλίφηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος4/2/16 7:05 π.μ.

  Κοροϊδεύατε το απέναντι μπλοκ για χυδαία και κατινίστικα σχόλια. Τελικά τα ίδια είσαστε και χειρότερα!!!
  Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/2/16 8:15 π.μ.

   Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται λεβέντη μου. Και συ βλέπεις εδώ "ξεκατινιάσματα" και "χειρίστης υποστάθμης σχόλια".
   Ποια θεωρείς τέτοια άραγε; Μήπως αυτό που διαπιστώνει πως για άλλη μια φορά ο Θόδωρος ήταν μεθυσμένος;
   Λες και δεν βλέπουμε πώς έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο και γυρνάει και λέει στους δικούς του "κοίτα να δει πώς θα τον γ.... τώρα" αναφερόμενος στον "δικό του" πρόεδρο, τον Γιαννουλάτο... Και μετά που γυρνάει στον Καλαφατελη και του λέει: "στα τέσσερα";
   'Η λες και δεν έχουμε ακούσει τι σέρνει ο αληταράς για την Αγγέλα τη Δήμου; Ποιος μιλάει τώρα; Ο Αλφάς...
   Εδώ που τα λέμε το "μεθυσος" είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγει τις μπουνιές για τέτοια αίσχη.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/16 8:17 π.μ.

   Άσε μας ρε Κορίνθιε που μας το παίζεις τώρα και ουδέτερος ότι όλοι το ίδιο είμαστε;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/16 11:44 π.μ.

   Για τι σχόλια μιλάτε βρε ανίδεοι ? Όποιος έχει γνωρίσει τον ψευτο-θόδωρο ξέρει περί τίνος ανθρώπου μιλάμε . Γιατί δεν ρωτάτε την διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας να σας πεί τι επίθεση της έκανε ? Ψευτο-Θόδωρε νομίζεις ότι δεν θα πληρώσεις ? Γελιέσαι .

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος4/2/16 7:58 π.μ.

  Αυτός ο Σάκηςδεν βαρέθηκε να μετράει πρώην;
  Πρώην φίλοι, πρώην στελέχη, πρώην συνεργάτες, πρώην εργοδότες, πρώην μέντορες, πρώην.....πρώην....πρώην!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος4/2/16 8:19 π.μ.

  Ο άνθρωπος των πρώην στη χώρα του ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος4/2/16 10:08 π.μ.

  Φιλος του δημαρχου:εντιμος σταθερος σιγουρος !!! Παλια με τον Καλαφ μετα με τον Ζαμαν τωρα παλι Καλαφ system μαζι
  με το χαζοπαρεακι του και επισης βραδυνες επισκεψεις στο δημαρχειο που???? σε ποιον ??? γιατι???? Σταθεροτατος full

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος4/2/16 7:29 μ.μ.

  Όλα τα ξέρες, έτσι είναι, μόνο που τον ζάλισε ο βασιλιάς να στηρίξει και να βάλει και (δυστυχώς) 2 υποψήφιους από την οικογένεια του, στις επόμενες νομίζω ότι όλη η οικογένεια θα τον ξανά στηρίξει, λες εεεε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος4/2/16 10:03 μ.μ.

  Βεβαίως !!! Βεβαίως !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος5/2/16 9:15 μ.μ.

  Να χαίρεστε το μεθυσο-πρόεδρο δήμαρχε, αγωγή από διοικητική υπάλληλο της ΤΥ, στόμα βόθρο, αλλά σύμφωνα με την αυλή έχει το ακαταλόγιστο λόγω μαλακινσης, αυτούς έχεις να τους χαίρεσε βασιλέα και τα καλύτερα έρχονται, λίγη υπομονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος5/2/16 9:46 μ.μ.

  Οι γνωστοί προπαγανδιστές και αυλικοί του δήμαρχου κατασκευάζουν εχθρούς και τους χρεώνουν με ανύπαρκτες ευθύνες. Με αυτή την τακτική πολλοί απομακρύνθηκαν. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο άξιοι και παραγωγικοί. Αυτή την ερημιά δε μπορεί να την αναπληρώσει η αυλή. Μέρα με τη μέρα ξεσκεπάζεται η γύμνια τους. Βήματα μικρά και μεγάλα που γίνονταν στο δήμο μας δεν τα βλέπουμε πια. Μόνο μιζέρια, κακομοιριά και πισωγυρίσματα. Κρίμα. Άλλα έδειχνε το ξεκίνημα. Άντες να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος5/2/16 9:59 μ.μ.

  Τώρα που έκλεισε η προθεσμία θα μας πούνε από το δήμο τους υποψήφιους δικηγόρους για τη θέση του συμβούλου;
  Θα πάρει ο Ζαμάνης τον καλύτερο ή θα έχουμε άλλα κόλπα; Εξηγούμε.
  Αν ο δήμαρχος πάρει όποιον θέλει με το επιχείρημα ότι διαλέγει συνεργάτη έμπιστο κλπ τότε τι την ήθελε την ανοιχτή πρόσκληση; Αν πάρει τον καλύτερο γιατί δε φρόντισε να έχει δημοσιότητα, να μαζευτούν περισσότεροι.
  Κυττάζοντας πίσω νομίζω ότι κι εδώ αυτογκόλ θα βάλει. Αλλά τι περιμένεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος5/2/16 10:11 μ.μ.

  Αι σιχτιρ κσραγκιοζηδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή