.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

To υποπόδιο των ποδιών

Σχεδόν όλοι βλέπουν ότι, εδώ και καιρό, ο Δ. Ζαμάνης κάνει ό,τι μπορεί για να μας πείσει ότι είναι ακατάλληλος για το αξίωμα που (κάποιοι από μας) του εμπιστευτήκαμε πριν 20 περίπου μήνες. Όλοι, εκτός από την ‘Αυλή’ του, δηλαδή μια κάστα ανθρώπων που, εδώ και καιρό, χτίζουν τη δική τους εξουσία ‘εν ονόματι του Βασιλέως’, εκμεταλλευόμενοι την διοικητική του απειρία και τα ελαττώματα της προσωπικότητάς του.

Η έμφυτη ατολμία και αναποφασιστικότητα του δημάρχου, σε συνδυασμό με την αδυναμία του να επικοινωνεί τακτικά με τους συμβούλους και να τους συντονίζει στα καθήκοντά τους – ούτε καν να μιλήσει σ’ όλους μαζί, ανοικτά και χωρίς διγλωσσίες μπόρεσε ποτέ - έδωσε έδαφος σε καπετανάτα και παραμάγαζα, που αρχικά λειτουργούσαν ημιαυτόνομα κι αργότερα υποκατέστησαν τα θεσμικά όργανα του δήμου και της παράταξης της πλειοψηφίας.

Σ’ αυτό συνέβαλε και η αδυναμία του Ζαμάνη να αποδώσει ευθύνες εκεί που έπρεπε, πράγμα που λειτούργησε σαν άλλοθι για την γενικευμένη απραξία πολλών από τους συνεργάτες του. Αλλά κι ο φόβος του μπροστά στις συλλογικές διαδικασίες, που ούτε καν ήξερε πώς μοιάζουν. Έτσι, το μόνο που του έμενε ήταν το παιχνίδι των πιέσεων και των συμβιβασμών, που οι κωλοπετσωμένοι ήξεραν να παίζουν κι ο πρωτάρης μόλις μάθαινε. Όσο περισσότερο πίεζε κανείς κι απειλούσε με αποχώρηση, τόσο πιο σίγουρος ήταν ότι θα πάρει αυτό που ζητούσε… Αλλά κι αν τελικά έφευγε, πάντα θα υπήρχε ένας τρόπος για να γυρίσει στο μαντρί. Γιατί ο Ζαμάνης έτσι σκέφτεται, με δούναι και λαβείν οφικίων και αμοιβών.

Σαν αποτέλεσμα, ελάχιστες οι συζητήσεις (και μόνο κεκλεισμένων των θυρών),  πολλές και διαρκείς οι απουσίες συμβούλων κι ακόμα περισσότεροι οι συμβιβασμοί. Έτσι, με τον καιρό, αντί η δημοτική αρχή (συλλογικά και μέσω των οργάνων της) να αξιολογεί και να διορθώνει τα λάθη της, άρχισε απλώς να νοιάζεται πώς θα τα δικαιολογεί, γεγονός που οδήγησε σε σοβαρότερα προβλήματα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

· Τις σπασμωδικές μετατάξεις προσωπικού που χαρακτηρίστηκαν ρεβανσιστικές και αμφισβήτησαν την ίδια τη σκοπιμότητα αναθεώρησης του Εσωτερικού Κανονισμού, που ακόμα εκκρεμεί; Κι απ’ ότι είπε ο νέος Γενικός θα πάρει όλο το 2016 για να γίνει….

· Τους λεονταρισμούς με τους συλλόγους, που όχι μόνο δεν οδήγησαν σε κάποιο πλαίσιο για την παραχώρηση των δημοτικών χώρων, αλλά αντιθέτως οδήγησαν σε σκάνδαλα; Όπως αυτό της επιδότησής τους με 200.000 ευρώ χωρίς κανένα κριτήριο και κανόνα (όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος), αλλά και τις καταγγελίες παράνομου πλουτισμού τους από υπεκμίσθωση των δωρεάν παραχωρημένων χώρων σε τρίτους και τη μη απόδοση φόρου στον δήμο από τις εκεί διαφημίσεις…

· Ή τις γελοιότητες του χειρισμού των ατασθαλιών στις Σχολικές Επιτροπές, που οδήγησαν τον δήμαρχο και τους δύο προέδρους τους να βρεθούν από κατήγοροι κατηγορούμενοι και στη συνέχεια να προβούν σε προκλητικές αναθέσεις σε ημετέρους;

Και σα να μην έφταναν τέτοιου είδους προβλήματα, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες παραιτήσεις, οι ανοιχτές εσωτερικές έριδες κι οι πρώτες αποχωρήσεις. Μετά από τις τελευταίες, η ανασφάλεια του δημάρχου έφτασε στο ζενίθ κι η αυτοπεποίθησή του στο ναδίρ. Κι αυτό έδωσε περιθώριο στους ‘αυλικούς’ και τους ‘περιφερόμενους’ να κάνουν το δικό τους παιχνίδι – όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά παντού.

Υπό το πρόσχημα της (δήθεν) προστασίας του και της (δήθεν) ανιδιοτελούς προσφοράς - για ‘το καλό της παράταξης και του δήμου’- η Αυλή δημιούργησε μια γενικευμένη συνομωσιολογία (‘όλοι εναντίον μας, μόνοι μας εναντίον όλων’) κι έσπρωξε βαθιά μέσα της τον ανήμπορο πια ν’ αντιδράσει δήμαρχο. Από τη μια του φούντωνε το σύνδρομο καταδίωξης που τον διακατέχει κι από την άλλη του έκανε ‘ψυχολογικό μασάζ’. Ακόμα και για τα σοβαρότερα δικά του λάθη, το φταίξιμο ήταν των ‘άλλων’ και η Αυλή ήταν η μοναδική και αναγκαία λύση, που θα τον έσωζε απ’ τους ‘εχθρούς’ και τους ‘προδότες’ που τον επιβουλεύονταν. Τους οποίους μάλιστα έπρεπε να αντιμετωπίσει με ‘ξεσκάρταρισμα’ και να τους αντικαταστήσει με ‘μεταγραφές’ συμβούλων από άλλες παρατάξεις. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τη λογική των αναρτήσεων της ‘Φωνής του Διονύσου’ (ΦτΔ) κάθε άλλο παρά συμπτωματική είναι…

Αυτή ήταν η ‘τζούρα’ αυτοεκτίμησης που το σκοτεινιασμένο μυαλό του δημάρχου ζητούσε. Αλλά, κάτι λόγω της ασυναίσθητης επίγνωσής του για την γενικότερη ανεπάρκειά του, κάτι λόγω των παραπάνω εκβιασμών που δεχόταν, η μια ‘τζούρα’ έγινα δυο, έγιναν τρεις, έγιναν χίλιες δέκα τρεις. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πολλές ‘τζούρες’ φέρνουν τη εξάρτηση. Έτσι κι εδώ. Τα πάντα άρχισαν να γίνονται σύμφωνα με τις επιταγές της Αυλής. Ένα απλό παράδειγμα είναι οι αντικαταστάτες των παραιτηθέντων στο συμβούλιο και τα νομικά πρόσωπα, που επιλέγονται πλέον με βάση την εμπιστοσύνη (της Αυλής) ότι θα κάνουν ό,τι τους λέει και την τυφλή υπακοή τους (προς την Αυλή και τον δήμαρχο).

Και βέβαια, όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ποιοι ανήκουν στην ‘Αυλή’ και μάλιστα και σε ποια ‘βαθμίδα’. Γιατί όλοι μαθαίνουν ποιοι μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του δημάρχου καθημερινά και χωρίς ραντεβού. Κι όλοι διαβάζουν ποιους εξυμνούν καθημερινά οι σχολιαστές της ΦτΔ (κι όχι μόνο), δηλαδή οι επίσημοι και ημιεπίσημοι προπαγανδιστές του δημάρχου. Όπως επίσης, όλοι γνωρίζουν πως σαν ‘Αυλάρχης’ φέρεται η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Πέππα - το ‘φέρεται’ με διπλή έννοια: και η ίδια φέρεται έτσι, αλλά και πολλοί (μέσα στην παράταξη) την κατονομάζουν ως άτυπη μυστικοσύμβουλο του δημάρχου.

Αλλά γι αυτούς που αμφιβάλλουν, υπάρχει το περιστατικό της απόσυρσης των δύο θεμάτων του Υφαντή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Είχε προηγηθεί η (εν εξάλλω) απαίτηση της Πέππα (στη διάρκεια προσυζήτησης στη δημοτική ομάδα με μόλις άλλα 5 μέλη παρόντα) να αποσυρθούν τα θέματα, επειδή η ίδια δεν είχε ενημέρωση από τον (απόντα) αντιδήμαρχο! Όπερ και εγένετο!... Αλλά – κι αυτό – με τρόπο άτσαλο. Γιατί όταν ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε να τα αποσύρει και ζήτησε από τον Ζαμάνη να εξηγήσει τον λόγο, εκείνος απάντησε - μπροστά στο δημοτικό συμβούλιο -  ότι δεν μπορούσε να απαντήσει! Ίσως δεν είχε διαβάσει το σκονάκι με τα SOS… Σκέτος δημαρχεύων δηλαδή…

Φαίνεται πια καθαρά ότι η Πέππα έχει επιλέξει - αδικαιολόγητα κι απροκάλυπτα - να κλιμακώσει τη μετωπική σύγκρουση με τον (παλιό της φίλο και συνεργάτη) Υφαντή. Μια σύγκρουση που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες υπόγεια και πρόσφατα - μετά την παρέμβασή του στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή - έλαβε σοβαρές διαστάσεις. Γιατί, ως ‘Αυλάρχης’, έπρεπε να δείξει ότι υπερασπίζεται τους ‘αυλικούς’ της.

Μόνο που ούτε η Πέππα ούτε κι ο Ζαμάνης φρόντισαν να σταθμίσουν τις παρενέργειες της μετωπικής αυτής σύγκρουσης. Η πρώτη παρενέργεια ήταν η ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου Αγγέλας Δήμου, της οποίας αναμένω την επίσημη δήλωση για να σχολιάσω. Και κοντά σ’ αυτήν, φημολογείται η ψύχρανση και αποστασιοποίηση του ‘δημαρχιακού φίλου’ Τ. Αγγέλικα.

Η δεύτερη – και σημαντικότερη - παρενέργεια είναι οι ‘μετασεισμοί’ που όλοι περιμένουν να δουν πότε και με ποια ένταση και μορφή θα ακολουθήσουν. Αναφέρομαι φυσικά στη στάση του αντιδημάρχου Υφαντή, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των υβριστών της ΦτΔ, αλλά κι άλλων διαδικτυακών προπαγανδιστών του Ζαμάνη, χωρίς ο τελευταίος να δείχνει καμιά διάθεση κάλυψής του. Και είναι σημαντική γιατί ο Υφαντής υπήρξε από τους ελάχιστους παραγωγικούς συντελεστές της δημοτικής αρχής, ενώ η Πέππα όχι. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αφού τα αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης, που η ίδια - μέσω Ζαμάνη - επέβαλε στην αντιδημαρχία του Μπάση, ήταν πολύ φτωχά. Οπότε, σε ενδεχόμενη απομάκρυνση Υφαντή, το ισοζύγιο  της διοίκησης Ζαμάνη θα γίνει ακόμα πιο αρνητικό.

Η τρίτη παρενέργεια είναι η διαφαινόμενη συσπείρωση αρκετών δημοτικών και τοπικών συμβούλων της πλειοψηφίας, που έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τη γενικότερη στάση του δημαρχεύοντος και της Αυλής του. Και η παρενέργεια αυτή δεν γνωρίζουμε με ποια αφορμή και σε τι βάθος χρόνου θα εκδηλωθεί και πόσο μεγάλη θα είναι. Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η φράση που, με αφορμή την απόσυρση, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι απηύθυναν στον Ζαμάνη: ενώ μέχρι τώρα ήταν με το ένα πόδι στον (πολιτικό) τάφο, τώρα έβαλε και την (πολιτική) ταφόπλακα.

Απ’ τη μεριά μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο υποκρινόμενος τον δήμαρχο Διονύσου έφτασε ένα επίπεδο χαμηλότερα. Είναι πια πολιτικό υποπόδιο – το υποπόδιο των ποδιών της ‘νταντάς’ του…

Όσο για μας τους δημότες, η μόνη διέξοδος που βλέπω είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, θα συνεχίζουμε να περιμένουμε άσπρη μέρα κάθε φορά που χιονίζει. Και την ίδια στιγμή θ’ ανησυχούμε μην και χιονίσει περισσότερο κι αποκλειστούμε….Καλή χρονιά!


51 σχόλια:

 1. ΥΓ. Παρέλειψα ν´ αναφερθώ - αν και θα έπρεπε - στην άλλη μεγάλη κόντρα της Πέππα με τον συνεπώνυμό της Πρόεδρο της Σταμάτας (που οι δικοί της αποκαλούν υποτιμητικά "προεδράκο της φακής"). Όμως ο Βαγγέλης Πέππας κάθε άλλο παρά για "τα δόντια" της Αυλής αποδείχτηκε, Ο ΒΠ απέκρουσε επιτυχώς τα σχέδια της διαγραφής του που απαιτούσε η ΑΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/1/16 10:02 π.μ.

  Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα αγαπητέ με την αμνησία σας. Καλά ξεμπερδέματα και με την καινούργια παρέα σας (ευχή για το 2016).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος3/1/16 10:37 π.μ.

  Η αυλή δοκίμασε τα δόντια της και με το δίδυμο Μσγγίνα-Κόκκαλη. Με αλλεπάλληλες κόντρες σε μικρά και μεγάλα. Τους προβόκαρε με τη ΦτΔ ακόμα και για την επιλογή τους να μην πετάξουν λεφτά σε γιορτινές φιέστες. Αλλά ούτε η Στέλλα ούτε ο Μανώλης είναι για τα δόντια τους. Γιατί έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους κάνουν καλά τη δουλειά τους και είναι πανίσχυροι στη Ροδόπολη. Όπως ακριβώς και ο Πέππας στη Σταμάτα. Άσε που οι βλακώδεις κόντρες της αυλής τους ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο ενώ βουλιάζουν το Ζαμάνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος3/1/16 10:46 π.μ.

  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΠΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/1/16 12:02 μ.μ.

   Τώρα είναι και η Ρηγοπούλου χωρίς αρμοδιότητες λόγω γενικού. Ούτε την υπογραφή της δεν θα βάζει πιά. Αυτή την έφαγαν για να ξεκόψουν με το μέντορα και την οικογένειά του. Την διαβάλλουν και την καθυβρίζουν συστηματικά οι αυλάρχες και ο βασιλεύς!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/16 4:49 μ.μ.

   Η Ρηγοπούλου όπως έστρωσε ας κοιμηθεί, μόνη της έβαλε αιρετούς και υπηρεσιακούς απέναντι της

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/16 4:54 μ.μ.

   Τον Μπάση οι μάλλον τους Μπάσηδες θα τους θυμηθεί η αυλή παραμονές εκλογών μήπως τότε το πουλί θα έχει πετάξει .....εως τότε άντε για ..και καλή χρονιά ...

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος3/1/16 10:49 π.μ.

  Και η Μπέτση έφυγε από το παράθυρο επειδή δε συνεργαζόταν με την αυλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/1/16 10:52 π.μ.

  Άμα ψάξεις στα νομικά πρόσωπα θα δεις πως η αυλή έχει βάλει κολλητούς, ξαδέρφια, θείες, θείους κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος3/1/16 10:55 π.μ.

  Η αυλή είναι πιο δυνατή από το δήμαρχο.
  Άμα θέλεις να γίνει κάτι, για να το σιγουρέψεις πήγαινε εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος3/1/16 11:34 π.μ.

  Το μαγαζί βαράει διάλυση κι αυτός μένει ακούνητος όπως ο λαγός όταν τον χτυπάει το φως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος3/1/16 11:48 π.μ.

  ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ! ΝΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ. ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ. ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ; ΔΕ Σ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ "ΑΥΤΙ" ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/1/16 12:01 μ.μ.

   Ε, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΣΕ ΠΟΣΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/16 12:03 μ.μ.

   Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/16 12:07 μ.μ.

   Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ; ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/16 12:08 μ.μ.

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΣΤΙΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/16 12:14 μ.μ.

   ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΤΟ ΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ;... ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΒΕΓΓΟΣ!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/16 9:37 μ.μ.

   Ο (ΠΑΓΙΩΤΑΚΗΣ) που λές , τοποθετείται με πολιτικό λόγο-διαπιστώσεις , εσύ ?

   http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος3/1/16 11:59 π.μ.

  Το χειρότερο που μπορεί να κάνει τώρα ο Σάκης είναι να αμολήσει τους τσαρλατάνους λιβανιστές του για ακόμα ένα γύρο αχρειότητας.
  Σάκη, όσο είναι καιρός, μάζεψε τους ανθρώπους σου και βάστα τη δημοτική ομάδα.
  Το σχέδιο των απέναντι προχωράει κανονικά κι εσύ δε χαμπαριαζεις τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/1/16 5:54 μ.μ.

   Ο Sakis δεν ελέγχει πια τίποτε και κανέναν.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος3/1/16 12:09 μ.μ.

  Ψαλμός ΡΘ΄. 109

  Είπεν ο Κύριος τω Κυρίω· Κάθου εκ δεξιών μου, έως αν θω τους εχθρούς σου υποπόδιον των ποδών σου. Ράβδον δυνάμεως εξαποστελεί σοι Κύριος εκ Σιών και κατακυρίευε εν μέσω των εχθρών σου. Μετά σου η αρχή εν ημέρα της δυνάμεως σου, εν ταις λαμπρότησι των αγίων σου. Εκ γαστρός προ εωσφόρου εγέννησα σε. Ώμοσε Κύριος και ού μεταμεληθήσεται· συ ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξιν Μελχισεδέκ. Κύριος εκ δεξιών σου συνέθλασεν εν ημέρα οργής αυτού βασιλείς. Κρινεί εν τοις έθνεσι, πληρώσει πτώματα, συνθλάσει κεφαλάς επί γης πολλών. Εκ χειμάρρου εν οδώ πίεται· δια τούτο υψώσει κεφαλήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος3/1/16 12:12 μ.μ.

  Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΝ "ΥΠΕΡΟΠΤΗ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος3/1/16 12:42 μ.μ.

  Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΠΣΞΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ; ΜΕ ΠΟΙΑ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος3/1/16 12:42 μ.μ.

  ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ... ΣΤΗ ΡΕΛΑΝΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος3/1/16 4:52 μ.μ.

  http://youtu.be/TBk6Oo6WuTs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος3/1/16 5:50 μ.μ.

  Κύριε Σταθόπουλε σέβομαι το δικαίωμα σας να υποστηρίζετε τον δήμαρχο της αρεσκείας σας αν και διαφωνώ μαζί σας. Αλλά έχω μόνο μια ερώτηση να σας κάνω. Πώς δέχεστε να βλέπετε τα κείμενα σας δίπλα στις χυδαιότητες της Φωνής Διονύσου; Εγώ θα ντρεπόμουν όχι να τα στείλω όλους εσείς αλλά να τα δω ανάμεσα σε κλαρινογαμπρούς ρουφιανοαρπάχτρες σφουγκοκώληδες πούλιτζερ σφυρίχτρες και άλλα υποκοριστικά του υπόκοσμου που απ ότι φαίνεται επιλέγετε να συμπορευτείτε. Ξεχάσατε φαίνεται πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα και έχετε γίνει τακίμια. Κρίμα .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος3/1/16 7:14 μ.μ.

  Πολύ πόνο βγάζετε παίδες πρωτοχρονιάτικα. Ούτε στις γιορτές δεν μπορείτε να χαλαρώσετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος3/1/16 9:32 μ.μ.

  παρατσούκλι: ένα περίεργο συνήθως όνομα με το οποίο φωνάζουν κάποιον επειδή ταιριάζει στην εμφάνισή του ή σε κάτι άλλο πάνω του. ή για να τον κοροϊδέψουν.
  Άραγε το παρατσούκλι που ακολουθεί την "νταντά" από πάππου προς πάππου σε τι από τα παραπάνω να αναφέρεται;
  Την βοήθεια του κοινού παρακαλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος4/1/16 9:33 π.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος4/1/16 9:34 π.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος4/1/16 9:35 π.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος4/1/16 9:36 π.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος4/1/16 11:40 μ.μ.

  Έρχεται ο παραμυθάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος5/1/16 12:08 π.μ.

  Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας νεαρός βασιλιάς, αγαθός και καλόψυχος, που ήθελε οι υπήκοοί του να ζούνε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Επειδή, όμως, το βασίλειό του ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε μόνος του όλο να το κουμαντάρει, όρισε σε κάθε του γωνιά κι από έναν αξιωματικό για να ζει από κοντά τα προβλήματα των ανθρώπων και να δίνει λύσεις. Ένα πρωί στον περίβολο του ανακτόρου λιαζόταν ένας στρατιώτης με τον πραματευτή που προμήθευε τα καλούδια στο παλάτι του βασιλιά. Εκεί που λιάζονταν και χαριεντίζονταν περνά κι ο αξιωματικός του βασιλιά, ψηλός κι αγέρωχος, στην καθημερινή του επιθεώρηση. Καιρό δε χάνει ο πραματευτής και το μπουμπουνίζει το "χωρατό"... Να τον χαίρεσαι τον επίορκο στρατιώτη σου Κύριε Αξιωματικέ! ΄Τράβηξε για τα καπηλειά ο πραματευτής γελώντας τρανταχτά, κατάπιε τη γλώσσα του ο στρατιώτης, άστραψε και βρόντηξε ο Αξιωματικός. Βούτηξε το στρατιώτη απ΄τα αφτιά, το έσυρε μέσα στο παλάτι και τον στόλισε κανονικά! Μόλις έφτασαν τα μαντάτα στο νεαρό, αγαθό και καλόψυχο βασιλιά, τον έντιμο και αδέκαστο, που δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του, κάλεσε αμέσως τον Αξιωματικό για να μάθει τα καθέκαστα και ύστερα έχωσε τον επίορκο στρατιώτη στο μπαλαούρο και πέταξε με τις κλοτσιές τον πραματευτή από το παλάτι... Έτσι, ο βασιλιάς, το βασίλειο και οι υπήκοοι γλίτωσαν από ένα επίορκο και επικίνδυνο στρατιώτη και από ένα πραματευτή που συνήθιζε να λιάζεται και να χαριεντίζεται στην αυλή του παλατιού με επίορκους στρατιώτες.... Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερααααα!

  Χ.Κ.Άντερσεν

  Το παραμύθι μου το ιστόρησε η γιαγιά μου, που της το είπε η δική της η γιαγιά κι εκείνης η δική της και πάει λέγοντας... Γι΄αυτό δεν παίρνω όρκο ότι γινήκαν έτσι τα πράματα γιατί οι γιαγιάδες στα γεράματά τους ούτε ακούνε ούτε βλέπουνε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος5/1/16 12:36 π.μ.

  Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παράκρουση και παραμύθες. Γρηγορείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος5/1/16 12:37 π.μ.

  Εμένα η θειά μου, που και ακούει και βλέπει καλά, μου τα ΄πε διαφορετικά τα καθέκαστα, με μια κουβέντα: Φασκελοκουκούλωστα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος5/1/16 12:39 π.μ.

  Πώς το λένε αυτό στις αμερικάνικες ταινίες?
  Based on True Stories.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος5/1/16 12:45 π.μ.

  Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος5/1/16 12:49 π.μ.

  Ρώτα στους διαδρόμους του δημαρχείου και στα πηγαδάκια και θα καταλάβεις... Based on True Story αλλά η ακριβής προσέγγιση είναι της θειάς!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος5/1/16 4:13 μ.μ.

  Αντε και καλη χρονια σε ολους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος7/1/16 10:53 π.μ.

  http://www.odosdionysou.gr/2016/01/07/%CE%B1%CE%B3%CE%B3-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος7/1/16 4:28 μ.μ.

  το blog που διαχειριζεται ο Σταθοπουλος για λογαριασμο του βασιλεα με τις ευλογιες της δημαρχου και της Σουλαρας, δεν ανεβάζει τα σχολια, εχετε πολυ πλακα, ερχεται μεγαλο ξεβρακωμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος7/1/16 9:27 μ.μ.

  Γιατί κόλλησε η βελόνα στο Στάικο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή