.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Θρυαλλίδα εξελίξεων

Σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες, ανεξαρτητοποιείται η δημοτική σύμβουλος Πόππη Ταουξή.

Προηγήθηκε μια θυελλώδης συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας των Ανοικτών Οριζόντων την Πέμπτη το βράδυ. Εκεί, ο Ζαμάνης και οι Αυλικοί του επιδόθηκαν σε "κυνήγι μαγισσών" για την αποτυχία της εκλογής του Μπάση ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Όπως διέρρευσε, ο Ζαμάνης προσπάθησε - κατά την προσφιλή του τακτική - να μην μιλήσει συγκεκριμένα και αναζήτησε 'αποδιοπομπαίο τράγο' στο πρόσωπο της ανεξάρτητης τοπικής συμβούλου Β. Κάουλα, αναφερόμενος απαξιωτικά στο παρακάτω σχόλιό της στο Facebook:
Τέσσερα άτομα της διοικούσας παράταξης απέδειξαν χτες ότι σέβονται τον εαυτό τους και το Δημοτικό Συμβούλιο, μην επικροτώντας την εντελώς ακατάλληλη υποψηφιότητα του κατά τα λοιπά συμπαθέστατου κ. Μπάση για την προεδρία! Σε αντίθεση με το Δήμαρχο! 
Η Ταουξή όμως τον ρώτησε γιατί ασχολείται ακόμα με την Κάουλα και αφήνει ασχολίαστα τα βοθρολύματα της "Φωνής". Και διάβασε μπροστά σ' όλους τα τελευταία (εμετικά) σχόλια που την αφορούσαν και υποδείκνυαν την απομάκρυνσή της. Αυτά φάνηκαν μάλλον διασκεδαστικά στις Πέππα και Ντούντα που γέλασαν, με αποτέλεσμα η Ταουξή να 'καρφώσει' την Πέππα ότι ξέρει πολύ καλά ποιος γράφει στη "Φωνή" και να ακολουθήσουν σκηνές υστερίας από την "νταντά".

Ο Ζαμάνης προσπαθώντας (προνομιακά αλλά και αδέξια) να υπερασπίσει την Πέππα, απευθύνθηκε στην Ταουξή και της είπε: "Τώρα που την έκανες τη μ....... σου, πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη", με αποτέλεσμα εκείνη να τον στείλει "για φρέσκα".... 

Η ανεξαρτητοποίηση Ταουξή αναμένεται - σύμφωνα με τις πληροφορίες - αύριο στην επαναληπτική συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου ή την Δευτέρα. Το πουλόβερ έχει αρχίσει και ξηλώνεται για τα καλά! 

Το πρόβλημα μάλιστα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο τις προσεχείς εβδομάδες, όταν οι αμειβόμενοι (και αμειφθέντες) πρόεδροι και αντιπρόεδροι Εστίας και Θέσπιδος κληθούν να επιστρέψουν τα όβολα που πήραν παράτυπα. Τότε θα διαπιστώσουν με οδύνη ότι οι διαβεβαιώσεις του δημάρχου ήταν λόγια του αέρα και θ' ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Μοναδικός δε υπεύθυνος θα είναι (και πάλι) ο γνωστός τύπος...


ΥΓ. Στην προχτεσινή συνεδρίαση ο Υφαντής αποκάλυψε επίσης ότι, ενώ είχε πρόθεση να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΔΣ, έκανε πίσω όταν ο Μπάσης είπε ότι ενδιαφέρεται. Κι ο τελευταίος απάντησε ότι αν το ήξερε θα είχε αποσυρθεί. Απ' τη μεριά μου, καθώς είμαι σταθερά fun του θεάματος, ελπίζω ότι τελικά ο Μπάσης θα βγει - έστω και με το ζόρι - πρόεδρος. Εκεί να δείτε σκηνές ροκ...

131 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/6/16 11:02 π.μ.

  Επί της ουσίας από την Vicky Kaoula

  Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο ζήτημα ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας και γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να εξηγήσω το συλλογισμό μου. Όπως έχω πει επανειλημμένως ο κ. Μπάσης είναι ένας άνθρωπος αξιαγάπητος, χαμηλών τόνων και που πραγματικά εκτιμώ και σέβομαι. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιος τον έσπρωξε να δεχτεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, από την οποία μόνο χαμένος θα βγει. Όπως ο ίδιος δηλώνει δεν ξέρει γράμματα. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ο Πρόεδρος την ώρα της συνεδρίασης έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή, οφείλει να απαντά σε αιτήματα της αντιπολίτευσης ή δημοτών που προκύπτουν εκείνη την ώρα και δεν είναι προετοιμασμένος και οφείλει να τεκμηριώνει τις αποφάσεις που λαμβάνει. Ο κ. Μπάσης είναι πρόδηλο και σαφές σε όλους ότι δεν είναι σε θέση να τα κάνει αυτά όση βοήθεια και στήριξη να έχει από τους υπηρεσιακούς. Την ώρα του συμβουλίου είναι μόνος του και μόνος τους πρέπει να χειριστεί ό,τι προκύψει. Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην το έχει καταλάβει ο Δήμαρχος που τον πρότεινε δεν το ξέρει; Το ξέρει, αλλά δεν τον νοιάζει. Δεν τον νοιάζει ούτε να μην μπορεί να γίνει σωστά το συμβούλιο, ούτε να εκτεθεί και γελοιοποηθεί ο Πρόεδρός του. Ή μήπως το κάνει σκόπιμα; Για όποιον λόγο και να το κάνει πάντως για μένα αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού. Γι' αυτό παρακαλώ πολύ όσοι αύριο είστε στην ψηφοφορία σκεφτείτε καλά. Σεβαστείτε την ψήφο σας, το συμβούλιο, τους δημότες και τον ίδιο τον κ. Μπάση, εάν τον εκτιμάτε και τον σέβεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε, όσο αξιαγάπητος κι αν είναι κάποιος - και δεν αμφιβάλλω γι αυτό - πρέπει συνάμα να έχει στοιχειώση αυτογνωσία και αυτοσυγκράτηση.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος25/6/16 11:15 π.μ.

  Έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα. Πώς να τα προλάβει ο Δήμαρχος. Στη δε Κάουλα ουδέποτε είχε τα κότσια να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο για όσα του καταλογίζει κατά την προσφιλή του τακτική. Ίσως γιατί δεν μπορεί να αντικρούσει και τίποτα. Θα ζήσουμε κι άλλες μεγάλες στιγμές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/6/16 12:31 μ.μ.

   Την Κάουλα δεν μπόρεσε να την αγοράσει με τα λεφτά του δήμου και των δημοτών!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος25/6/16 12:17 μ.μ.

  Για αυτά μιλούσαν τότε...
  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
  Φτάνει πλέον
  Τρία χρόνια τώρα βιώνουμε την παρακμή της Πόλης, ζούμε σε καθεστώς ασφυξίας, στασιμότητας και αδιαφάνειας. Παρακολουθούμε τη φαύλη πολιτική μιας δημοτικής αρχής κατώτερης πάσης προσδοκίας, πλήρως ανίκανης να ανταποκριθεί ακόμα και στις στοιχειώδεις ζωτικές ανάγκες των Δημοτών μας. Παρακολουθούμε την αποθέωση των πελατειακών σχέσεων, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. Αλλάζουμε το σήμερα Θέλουμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, να διαχειριστούμε την εξουσία προς όφελος των Δημοτών και όχι ιδιοτελών συμφερόντων.
  Το τρίπτυχό μας
   διαφάνεια, αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα
   εξυπηρέτηση του πολίτη και συμμετοχή του στα κέντρα λήψης των αποφάσεων
   ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας κι αλληλεγγύης
  Στηρίζουμε
   τη βιώσιμη ανάπτυξη, που δε βασίζεται στη σπατάλη αλλά στην αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων  την ανοιχτή κι εξωστρεφή πόλη
   τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση, μακριά από πελατειακές λογικές
   την συνεργασία με συλλόγους και φορείς
   την ουσιαστική λειτουργία θεσμών όπως, τα Τοπικά Συμβούλια, η Επιτροπή Διαβούλευσης, oΣυμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, το Συμβούλιο Μεταναστών
  Οι δεσμεύσεις μας
   Δίκαιη λύση στο οικιστικό πρόβλημα, σύγχρονος πολεοδομικός σχεδιασμός
   Προστασία του δομημένου-φυσικού περιβάλλοντος και των δημοσίων-δημοτικών εκτάσεων
   Σύγχρονες λύσεις στη διαχείριση των αποβλήτων και απορριμμάτων
   Εκσυγχρονισμός και επέκταση των κοινωνικών δομών του Δήμου (Παιδικοί Σταθμοί, Πολυϊατρείο, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία, Κοινωνικό Παντοπωλείο –Φαρμακείο- Φροντιστήριο)
   Εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών μονάδων, των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών
   Ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Πόλης και στήριξη των συλλογικών του εκφράσεων
   Προτεραιότητα στην ολοκλήρωση και εκτέλεση νέων έργων αποχέτευσης, εκτεταμένο πρόγραμμα τοπικών έργων με ισόρροπη φροντίδα για όλες τις Δημοτικές Κοινότητες
   Άμεσες παρεμβάσεις και διαρκής φροντίδα για την καθημερινότητα των Δημοτών (καθαριότητα, συντήρηση οδών και υποδομών, πολιτική προστασία)
  Μπορούμε
  Μας γνωρίζετε καλά.
  Από την ασυμβίβαστη στάση μας απέναντι στο καθεστώς κακοδιαχείρισης, αδιαφάνειας και πελατειακών σχέσεων της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.
  Από την ενεργό παρουσία μας στα κοινά και στον επαγγελματικό στίβο.
  Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, όχι να διαχειριστούμε τα σημερινά αδιέξοδα. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, τις ικανότητες και τα στελέχη για να το πετύχουμε.
  Πρόσκληση Απευθύνουμε
  Ανοιχτή Πρόσκληση Ένταξης στη νέα δημοτική παράταξη που ανοίγει νέους ορίζοντες για την αναγέννηση και το αύριο του Δήμου μας.
  Απευθύνουμε πρόσκληση ισότιμης συνεργασίας στις άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις που θέλουν μια άλλη πορεία του Δήμου και της Πόλης.
  Μαζί μπορούμε να φέρουμε ξανά την Ελπίδα στη ζωή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος25/6/16 12:49 μ.μ.

  Μας πουλήσαν παραμύθι,
  Παραλίγο να πιστέψω τον κουμπάρο τον ξεφτίλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/6/16 1:56 μ.μ.

   ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος25/6/16 12:52 μ.μ.

  Η ιστορία επαναλαμβάνεται (μόνο) ως φάρσα

  Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου θα έχει νέο Πρόεδρο, που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Τ. Μπάσης, είτε εκλεγεί μέσα από την προβλεπόμενη διαδικασία ψηφοφορίας είτε επειδή είναι ο σύμβουλος με το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από πλευράς Διοίκησης. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η δυστοκία στην εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου μόνο άγνωστη δεν είναι στο Δήμο Διονύσου:

  Ο Γ. Νικητόπουλος, πρώτος Πρόεδρος Δ.Σ. του καλλικρατικού Δήμου επί Διοίκησης Καλαφατέλη, παραιτήθηκε από το αξίωμά του και ανεξαρτητοποιήθηκε ενάμιση περίπου χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

  Την παραίτηση του κ. Νικητόπουλου ακολούθησε η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, αξίωμα που κατέλαβε ο Θ. Ροϊδης για τους επόμενους έξι μήνες. Η καρέκλα του προέδρου αποδείχθηκε ηλεκτρική για τον κ. Ροϊδη, του οποίου η εκ νέου υποψηφιότητα- προφανώς και η εξάμηνη θητεία του- αποδοκιμάστηκε στις αρχές του 2013 στην πρώτη ειδική συνεδρίαση και από συναδέλφους του της τότε Δημοτικής Αρχής.

  Η επαναληπτική συνεδρίαση- στην οποία και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος ήταν ο κ. Ροϊδης- είχε αποβεί επίσης άκαρπη, με αποτέλεσμα να ορισθεί Πρόεδρος ο Τ. Καρασαρλής, μετά από τις διαδοχικές αρνήσεις συναδέλφων του της Διοίκησης που προηγούνταν σε αριθμό ψήφων.

  Παρόμοια δυστοκία έχει παρουσιαστεί και για το αξίωμα του Αντιπροέδρου, μια που το 2014 στις Δημαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου επί Διοίκησης Ζαμάνη, η υποψηφιότητα του Γ. Ίσσαρη πέρασε από τα σαράντα κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί.

  Την προχθεσινή άκαρπη συνεδρίαση για την εκλογή του Προέδρου Δ.Σ. ακολούθησε την Πέμπτη 23 Ιουνίου συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας, στην οποία σταθερά συμμετείχαν λιγότερα από τα μισά μέλη της. Στη διάρκειά της θα ανέμενε ίσως κάποιος να αναζητηθούν οι αιτίες εκείνες που οδήγησαν 4 δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής να διαφοροποιήσουν την ψήφο τους, να αποδοκιμάσουν την υποψηφιότητα Μπάση και να οδηγήσουν στη διεξαγωγή νέας ειδικής συνεδρίασης, εν μέσω κλίματος καχυποψίας και υπονοιών μεταξύ των- θεωρητικά- συνοδοιπόρων στη διοίκηση του Δήμου.

  Αντ’ αυτού η συζήτηση- σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου- περιελάμβανε “αίμα και δάκρυα”, στοχοποίηση πρώην και νυν στελεχών της Διοίκησης και κυρίως αναζήτηση της ταυτότητας των 4 “ανταρτών”. Ίσως μάλιστα σημάνει την αποχώρηση από το συνδυασμό της πλειοψηφίας της Π. Ταουξή, εντεταλμένης σήμερα στην Πολεοδομία και από τα ιδρυτικά στελέχη του κορμού της Δημοτικής Αρχής.

  Η αυριανή συνεδρίαση είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγήσει- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- στην εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Άλλο τόσο βέβαιο είναι πως η παράταξη της Διοίκησης θα βγει βαρύτατα τραυματισμένη από την όλη διαδικασία. Όχι τόσο από την ενδεχόμενη παραίτηση Ταουξή- εξάλλου, ουδείς αναντικατάστατος- όσο από την επίδειξη απίστευτης και πεισματικής τυφλότητας και στρουθοκαμηλισμού μπροστά στις αιτίες που την οδήγησαν να μετράει, 22 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, απώλειες, δυσαρέσκειες, εντάσεις και απόλυτη έλλειψη συνοχής.

  25 Ιούν 2016 by Maria Chazapi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25/6/16 3:45 μ.μ.

  Εξαιρετική Μαρία Χαζάπη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος25/6/16 4:53 μ.μ.

  Γιατί ο Διόνυσος δεν έγινε Ανάβρα ή ...τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

  To Παράδειγμα Ανάπτυξης της Ανάβρας και η Επόμενη Μέρα στο Διόνυσο.

  Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 , πολίτες από όλο το Δήμο Διονύσου κατέκλυσαν το χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου για να παρακολουθήσουν την ημερίδα που οργάνωσαν οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

  Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η Ανάβρα, ένα ορεινό χωριό της Μαγνησίας που πέτυχε εκπληκτική, φιλική στο περιβάλλον και –ταυτόχρονα– βιώσιμη ανάπτυξη. Η Ανάβρα έγινε η περιοχή με την μεγαλύτερη –αναλογικά– απορρόφηση κονδυλίων στη χώρα μας και η τρίτη σε όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο, και αναδείχθηκε σε χωριό–πρότυπο.
  Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Τσουκαλάς, τέως πρόεδρος της Κοινότητας Ανάβρας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, η Αναστασία Στασινοπούλου, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. και υποψήφια δημοτική σύμβουλος και η Αναστασία Ιωσηφίνα Καρινιωτάκη, συμβολαιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Την εκδήλωση συντόνισε η Βίκυ Κάουλα, νομικός και υποψήφια τοπική σύμβουλος Κρυονερίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος25/6/16 5:06 μ.μ.

  Είπαμε ψηλός ρε Τάσσο αλλά να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνεις χωρίς δεκανίκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος25/6/16 5:27 μ.μ.

  Η ΤΑΟΥΞΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
  ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΤΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΓΙΝΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ.
  Η ΤΑΟΥΞΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Η ΤΑΟΥΞΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΗΡΕΜΟΥΣ.
  Η ΤΑΟΥΞΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ.
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος25/6/16 6:03 μ.μ.

  Ναι....ναι....ναι....η Νταγκαλη προλαβε και κατεθεσε την υποψηφιοτητα της για ειδικη συμβουλος δημαρχου σε θεματα παιδειας και πολιτισμου στο δημο Διονυσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/6/16 7:45 μ.μ.

   Η τέλεια ξευτίλα, χάνεις την πανάξια Ταουξη και κερδίζεις "ειδική σύμβουλο" την κυρία Νταγκαλη.!! Μπράβο "επιτυχία"!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/16 4:01 μ.μ.

   Καλα η Νταγκακη διατυμπάνιζε οτι παραιτήθηκε γιατί χάνει πολυ χρόνο και δεν την βλέπει το σπίτι της, τι άλλαξε; Μήπως ηταν προσχεδιασμένο;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/16 4:47 μ.μ.

   Σιγά βρε παιδιά μην παραιτηθεί η Ταουξή , τώρα που έχει τα θέματα της πολεοδομίας , με τίποτα , θα δείτε ότι είναι απλά μία τουφεκιά στον αέρα , δεν έχει τα κότσια να κάνει κάτι τέτοιο , αλλά ούτε και ο Υφαντής . Ο μοναδικός που έχει κότσια και το απέδειξε ήταν ο Γιανουλάτος , οι υπόλοιποι απλά κότες .

   Ουίλ.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος25/6/16 7:57 μ.μ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  Κύριε Διονύση Ζαμάνη,
  απευθύνομαι προσωπικά σε σας, γιατί κανονικά
  εσείς είστε υπεύθυνος, τόσο στην επιλογή των
  καταλλήλων προσώπων για να είναι αρωγοί στην
  προσπάθεια σας για σωστή διοίκηση του Δήμου,
  όσο και στον έλεγχο αυτών για την ορθότητα των
  πράξεων τους.

  Έτσι λοιπόν, έπρεπε να ανοίξετε το κατατοπιστικό
  "ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ" στο γράμμα "Δ", για
  να βρείτε τη λέξη Δήμαρχος και να μάθετε κάποια
  χρήσιμα πράγματα για ένα Δήμαρχο. Εσείς όμως
  το ανοίξατε στο γράμμα "Τ" και βρήκατε τη λέξη
  Τελετάρχης. Και εκεί ρίξατε μια βιαστική ματιά!!

  Είστε τυχερός γιατί υπάρχουν κάποια ικανότατα
  στελέχη στο συνδυασμό σας και δεν θα αναφέρω
  ονόματα για να μη χρεωθώ προσπάθεια διασποράς
  ζιζανίων. Τα πρόσωπα του συνδυασμού σας που
  εκτιμώ, το γνωρίζουν. Όμως έχετε και στελέχη,
  που πάνε ασορτί με σας στην ασχετοσύνη, στην
  αναλγησία και στην ανικανότητα.

  Η προηγουμένη Δημοτική Αρχή σας άφησε, μεταξύ άλλων,
  να συνεχίσετε ένα έργο πνοής για το Δήμο μας, το
  "αποχετευτικό". Απορώ με το ρυθμό και τον τρόπο
  που εφαρμόζετε!! Σκέψου να χρειαζόταν να κάνετε
  και τη μελέτη εσείς!!

  Το χειρότερο όμως είναι πως κατά την εκτέλεση
  των εργασιών, αντιμετωπίζετε με μεγάλη αναλγησία
  τους δημότες του Δήμου Διονύσου.
  Έτσι χωρίς πρόγραμμα και χωρίς την
  τήρηση στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας,
  ξεκινάτε σκαψίματα στην οδό Ηρακλείου του Αγίου
  Στεφάνου, αποκλείοντας περίπου 50 οικογένειες
  σε καθημερινή βάση από 07:00 έως 15:00.
  Δηλαδή να μην μπορούμε να περάσουμε σε
  αυτή τη χρονική διάρκεια ούτε περπατώντας!!

  Σκέψου να χρειαστούμε ένα ασθενοφόρο, ή μία
  πυροσβεστική αντλία, ή κάποια αστυνομική
  υποστήριξη. Μέχρι στιγμής μιλάμε με τον
  εργολάβο, και δεν έχει εμφανισθεί ένας αρμόδιος
  από τη Δημοτική Αρχή!! Υποδείξαμε κάποια λύση
  στον εργολάβο, αλλά δεν έχει ούτε τη δυνατότητα,
  ούτε την αρμοδιότητα να δώσει λύση.

  Λυπάμαι, αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω
  ότι θα σας επιτρέψουμε να συνεχ'ισετε το τόσο
  σημαντικό έργο για μας.

  Γρηγόρης Χατζηγιάννης
  Δημότης Δήμου Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος25/6/16 7:58 μ.μ.

  "Eπρεπε να ανοίξετε το κατατοπιστικό "ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ" στο γράμμα "Δ", για να βρείτε τη λέξη Δήμαρχος και να μάθετε κάποια
  χρήσιμα πράγματα για ένα Δήμαρχο.
  Εσείς όμως το ανοίξατε στο γράμμα "Τ" και βρήκατε τη λέξη
  Τελετάρχης. Και εκεί ρίξατε μια βιαστική ματιά!!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος25/6/16 7:59 μ.μ.

  "έχετε και στελέχη, που πάνε ασορτί με σας στην ασχετοσύνη, στην
  αναλγησία και στην ανικανότητα."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος25/6/16 8:11 μ.μ.

  Παρατηρείται μια συντεταγμένη στροφή της δημοτικής αρχής από τον εθελοντισμό στο επί χρήμασι... Η Πέππα σύντομα θα αναλάβει αντιδημαρχία και η κολλητή της η Νταγκαλή μετά από το κολοσσιαίο έργο της στη Σχολική Επιτροπή όπου μοίρασε τρελά λεφτά σε κολλητούς δικηγόρους και λογιστές έκανε τα χαρτιά της για ειδικός σύμβουλος της Πέππα για να πληρώνεται από δω και μπρος για τις υπηρεσίες της. Λες να το είχε ψυλιαστεί ο Μιχιώτης που πριν 10 μέρες τρολάριζε τον Ζαμάνη ότι θα πάρει απόφοιτο ασιατικών ή ΙΤΑΛΙΚΩΝ σπουδών?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος25/6/16 8:23 μ.μ.

  Η παράταξη του Ζαμάνη πρέπει να αλλάξει ονομα και να την πούνε
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ !!!!!!!
  Όλοι σχεδόν έχουν πάρει εκεί το κάτι τις τους.

  Ζαμάνης: πληρώνεται για δήμαρχος
  Λυρούδιας: Μπάσης, Μαγγίνα, Ρηγοπούλου (αυτή κι αν είναι): πληρώνονται για αντιδήμαρχοι
  Κοκμοτός: κι αυτός πληρώνεται από τον δήμο αντί για το σχολείο του
  Γιανουλάτος: πληρωνόταν για πρόεδρος ΔΣ
  Μπάσης: θα πληρώνεται επί 8 μήνες για πρόεδρος ΔΣ
  Στάικος: πληρώνεται για πρόεδρος της Εστίας
  Ουσταμπασίδης: για αντιπρόεδρος
  Στασινοπούλου, Δαρδαμάνης, Ράικος & Μπέτσης: πληρώθηκαν & πληρώνονται για πρόεδροι και αντιπρόεδροι του Θέσπη
  και τώρα σειρά έχουν οι super star
  Πέππα και Νταγκαλή σε Παιδεία
  Κρητικός σε καθαριότητα

  Γεια σου ρε Ποππάρα θύμα και συ Υφαντή κορόιδο που σας την πέφτει ο Ζαμανφού ενώ δεν παίρνετε ευρώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/6/16 7:09 π.μ.

   ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΤΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

   ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ......

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/16 7:10 π.μ.

   Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΕΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/16 9:47 μ.μ.

   τι πινεις και δεν μας δινεις?

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος25/6/16 8:24 μ.μ.

  Ξέχασα και τον Γενικό Επισκέπτη. Κι αυτός πληρώνεται.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/6/16 10:31 μ.μ.

   Καλά να πάθουν όλοι αλλά περισσότερο ο Υφαντης που παρέμεινε με κάποιον άλλον στον "ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΥΡΙΟ" μετά την αποχώρηση της παρέας ΠΑΣΙ , ΖΑΜΑΝΗ, ΣΤΑΙΚΟΥ, ΤΑΟΥΞΗ, έχοντας σκοπό να παράσείρουν τους εναπομείναντες προς τους κλειστούς ορίζοντες, συγγνώμη ανοιχτούς ορίζοντες.! Φίλοι μου εδώ πληρώνονται όλα.! Περαστικά σας

   Διαγραφή
 17. Φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις της χτεσινής ανάρτησης προκάλεσαν μεγάλη ταραχή.
  Έτσι εξηγείται ο παροξυσμός των "εκλεκτών σχολιαστών" της Φωνής που επιδόθηκαν σε έναν οχετό σεξιστικών κ.α. αντι-σχολίων, εναντίον όλων.
  Βρε ανόητοι, αν μπορούσατε τουλάχιστον να συγκρατήσετε τη φρασεολογία σας, θα τα ανέβαζα. Αλλά βλέπεις, σαν και την πουτάνα που θέλει να κρυφτεί αλλά δεν, η (διεστραμμένη) χαρά που νιώθετε όταν τα γράφετε δεν σας αφήνει.

  ΥΓ. "Μπούλη" καρφώνεσαι από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς για τους αντιπάλους σου. Είναι οι ίδιες όταν μιλάς σε γνωστούς σου κι όταν γράφεις στη Φωνή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος26/6/16 9:44 π.μ.


  Είναι πολύ εύκολο κανείς να αφήσει την φασιστική του νοοτροπία να φανεί όταν κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους ανάλογα με το μορφωτικό τους επίπεδο τη στιγμή που το ίδιο το σύνταγμα δεν το κάνει.Οι οποιασδήποτε μορφής κατηγοριοποιήσεις και αξιολογήσεις ανθρώπων ανάλογα με το μορφωτικό τους επίπεδο, τα φυλετικά, τα σωματικά τους χαρακτηριστικά κλπ οδηγούν εύκολα σε ρατσιστικού τύπου επιθέσεις που δηλώνουν τον φασιστικό τρόπο σκέψης κάποιων. Στη δημοκρατία δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι. Και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι έχουν θετικά πράγματα να προσφέρουν ανάλογα με την ποιότητα τους σαν άνθρωποι , και αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που τους αναγνωρίζουν οι συμπολίτες τους που τους τιμούν με την ψήφο τους. Η πεφωτισμένη δεσποτεία και η αριστοκρατία έχουν καταργηθεί στη χώρα μας προ πολλών αιώνων.
  Πόσο μεγάλη υποκρισία και πόσο μεγάλος φασισμός από τους νεοταξίτες μυαλοπώληδες. Πόσο υποκριτής μπορείς να είσαι όταν λες « εγώ σε συμπαθώ αλλά για το καλό σου, σου λέω ότι δεν κάνεις» !!!! Τι μεγαλύτερη απόδειξη αντιδημοκρατικής και υποκριτικής συμπεριφοράς υπάρχει από το να λες σε κάποιον «σε τιμά όλος ο κόσμος αλλά εσύ και αυτοί που σε τίμησαν δεν ξέρετε, αυτός που ξέρει είμαι ΕΓΩ .»
  ΕΓΩ ο σοφός , ΕΓΩ ο μορφωμένος, ΕΓΩ που δεν έχω προσφέρει τίποτα στον τόπο μου παρά μόνο κριτική και καφενειακού τύπου σχόλια, ΕΓΩ ανήκω στην σοφή ιντελιγκέντσια που αξιωματικά έχει δικαίωμα να κρίνει και κανείς δεν μπορεί να κρίνει αυτήν.
  Για αυτό λοιπόν προτείνω να πάρετε το υπερτροφικό ΕΓΩ σας και να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Έχετε συνηθίσει να σας φτύνουν και να λέτε ότι ψιχαλίζει. Περιθωριακοί ήσασταν μια ζωή και τέτοιοι θα παραμείνετε και αν βγείτε στην επιφάνεια έγκλημα θα έχει διαπράξει όποιος σας έβγαλε. Τα μικρά ή τα μεγάλα αναστήματα φαίνονται με πράξεις και όχι με δηλώσεις και τοποθετήσεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/6/16 10:34 π.μ.

   Ρε μπούλη αφου είσαι τόσο δημοκράτης και κάνεις και μαθήματα γιατί ψάχνεις να βρεις αυτούς τους πέντε που ψήφισαν κατά συνείδηση και τους ζητάς να παραιτηθούν αν έχουν φιλότιμο;;;;;
   Πες μας τι πίνεις ρε διχασμένε!!!!!

   Διαγραφή
  2. Να μου επιτρέψεις αγαπητέ-ή να σημειώσω τρία πράγματα.

   Πρώτον, ειλικρινά αμφιβάλλω πολύ κατά πόσο, πεφωτισμένη ή μη, η δεσποτεία και η αριστοκρατία έχουν καταργηθεί στη χώρα μας προ πολλών αιώνων. Απόδειξη δυστυχώς αποτελούν τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που αποδέχονται τη μοίρα του πληβείου (ή και δούλου), αρκεί να συνοδεύεται με τα προς το ζην ή (παλιότερα) με το θεαθήναι.

   Δεύτερον, η ικανότητα (ή μη) ενός ανθρώπου για την εκτέλεση ενός ρόλου δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία. Αλλιώς, θα ψηφίζαμε για τα πάντα: ποιος θα κάνει τον γιατρό, ποιος τον μηχανικό και ποιος τον ηθοποιό. Κι αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουν οι ενασχολούμενοι με τα κοινά. Πρέπει δηλαδή να έχουν αυτογνωσία. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο τα μυαλά τους να γεμίσουν αέρα - ή κάποιοι να τους τα φουσκώσουν - και να μεταβληθούν σε φαύλους τυράννους.

   Και τρίτον, συνήθως ψηφίζουμε αυτούς που μας μοιάζουν ή εκείνους που μας πείθουν ότι θα κάνουν κάτι που θεωρούμε σωστό ή που έχουμε ανάγκη. Γι αυτό και λέμε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας ταιριάζουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδικασία αυτή - αν και η καλύτερη μέχρι στιγμής - δεν είναι απαλλαγμένη πολλών και σοβαρών μειονεκτημάτων.

   Αυτό το τελευταίο οι πονηροί και οι φαύλοι κάνουν πως το αγνοούν, γιατί ο σκοπός τους είναι όχι να εξελίσσονται, αλλά να διατηρούν την πελατεία τους.

   Αυτά και χαιρετώ
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/16 11:13 π.μ.

   Μιλάει για περιθωριακούς ο φίλος ποιό πάνω κ πεφωτισμένους αριστοκράτες 》 μάλλον εσύ τοποθετείς τον ευατό σου στους πεφωτισμένους αριστοκράτες , ας ξεκινήσουμε με την αριστοκρατεία ή καλυτερα αρισταρχεία , τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ανήκεις εκεί , μάλλον οι ψευδαισθήσεις σου . Ας μιλήσουμε τώρα για τους περιθωριακούς , έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι απο τους μεγαλύτερους άνδρες της ιστορίας έζησαν στο περιθώριο ? Δές το παράδειγμα του Σωκράτη , ήταν κλεισμένος στην φυλακή , στο περιθώριο δηλαδή διότι οι ιδέες του ενόχλησαν τους σοφιστές . Φίλε-η όταν η συζήτηση πάει σε θέματα ηθικής καλό είναι να μας δείχνεις κάποιο παράδειγμα από την ίδια σου την ζωή . Τέλος οι δήθεν πεφωτισμένοι-αριστοκράτες δεν καταργήθηκαν ποτέ από την χώρα μας , το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει .

   Ιωνάθαν

   Υ.Γ. Πεφωτισμένος δεν γίνεσαι συμμετέχοντας σε κάποια κλειστά club , αλλά σε κάνει η ίδια η ζωή , αρκεί να μπορείς να δείς .

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/16 12:58 μ.μ.

   Δεν χρειάζεται πανικός κύριοι.οι απαντήσεις σας δεν πείθουν κανέναν,άλλωστε ο κόσμος διαβάζει ,κρίνει και απορρίπτει.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/6/16 2:05 μ.μ.

   Συμπληρώνοντας τον Ιωνάθαν, αρκεί να μπορείς να δεις ανοίγοντας τους ορίζοντές αφού κλείσεις πρώτα τα μάτια!!!

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος26/6/16 10:13 π.μ.

  Α, η Νταγκαλή εκτός από φίλη της Πέππα είναι και κολλητή φίλη της γυναίκας του Ζαμάνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/6/16 10:38 π.μ.

   Και υποψηφια για τη θεση του ειδικου συμβουλου του δημαρχου η Νταγκαλη.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/16 10:39 π.μ.

   έχω και γω κάτι φίλες ρε παιδιά, παίζει κάτι;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/16 10:40 π.μ.

   ανυπομονώ να δω το βιογραφικο της....

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/16 10:41 π.μ.

   ... αλλά εδώ που τα λέμε, ο δικός μας δεν μασάει από βιογραφικά, το απέδειξε άλλωστε και με τον πιτσιρικά που πήρε για νομικό σύμβουλο

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/6/16 10:43 π.μ.

   Τα ίδια δεν έκανε και με το νέο λογιστή των Σχολικών που πέρασε τον γνωστό του και μετά τον έβαλε και στην Εξέλιξη?????......

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/16 12:55 μ.μ.

   Φίλη φίλης φίλε μου. Η αξιοκρατία του δημάρχου!!!!!

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/16 12:57 μ.μ.

   Η άλλη φίλη της Σούλας, η Βιβή,δεν έχει ελπίδα για την θέση της συμβούλου;

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/6/16 2:43 μ.μ.

   Τι ελπίδα να έχει η φίλη της Σούλας, αφού είχε υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Πνοής? Εκτός αν τα βρήκε ο Λουκάτος με τον Ζαμάνη!!!

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/6/16 6:41 μ.μ.

   Ποιά Βίβη ρε φίλε, συγνώμη ποια αμστελ ρε φίλε;;
   Να δω και την βιβή ειδική σύμβουλο και τι στον κόσμο....!!!

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος26/6/16 11:21 π.μ.

  Είναι φυσικό να πέρνει συμβούλους κατώτερους από τον ίδιο για να μην φαίνεται η ανεπάρκειά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος26/6/16 6:20 μ.μ.

  Ότι τα έχει βρει ο Λουκάτος με τον Ζαμάνη είναι σίγουρο. Ο δεύτερος του παραδίδει τον Δήμο και ο πρώτος δεν τον κυνηγάει . Δώσε καρέκλα στον Λουκάτο και παρ του την ψυχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/6/16 8:59 μ.μ.

   Σταματά να γράφεις και να απαντάς ταυτόχρονα ΣΜ,
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΑΙΣ,ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΝΟΙΞΕ,ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος26/6/16 8:32 μ.μ.

  Χωρίς περιεχόμενο το καινούργιο άρθρο του Κου Σταθόπουλου . Πολύ τον λυπάμαι , έχει καταντήσει ο πιό υποτακτικός .

  Ιωνάθαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος26/6/16 9:32 μ.μ.

  "ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ"
  Με 18 ψήφους εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του εξελέγη, πριν από λίγη ώρα σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου, στην τρίτη ψηφοφορία της ειδικής συνεδρίασης ο Τ. Μπάσης στο αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Με παρόντες 26 δημοτικούς συμβούλους- 19 από τη Δημοτική Αρχή και 7 από τις παρατάξεις της μειοψηφίας-, είχαν προηγηθεί δύο άκαρπες ψηφοφορίες, στις οποίες ο κ. Μπάσης δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 21 ψήφων, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία επί του συνόλου των 41 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου: Στην πρώτη ψηφοφορία καταμετρήθηκαν 19 ψήφοι υπέρ του κ. Μπάση, που αντιστοιχούν σε όλους τους παρόντες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, και 7 άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ στη δεύτερη 20 δημοτικοί σύμβουλοι- συνεπώς και ένας από παράταξη της μειοψηφίας- ψήφισαν θετικά, ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο ενώ βρέθηκαν και 5 λευκά.
  Η τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία, στην οποία απαιτείτο πλειοψηφία επί των παρόντων δημοτικών συμβούλων- δηλαδή τουλάχιστον 14 θετικές ψήφοι- “έδωσε” στον τέως Αντιδήμαρχο 18 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 7 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.
  Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εν μέσω χειροκροτημάτων, δέχθηκε αμέσως τα θερμά συγχαρητήρια των συναδέλφων του από όλες τις παρατάξεις ενώ αποχώρησε εσπευσμένα από την αίθουσα συνεδριάσεων χωρίς να προβεί σε καμιά δήλωση. Επιφυλάχθηκε πάντως να παραχωρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα συνέντευξη στην Οδό Διονύσου με αντικείμενο τον απολογισμό του έργου του, για το διάστημα που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, αλλά και το στόχο του αναφορικά με την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο κ. Μπάσης συμμετέχει στα κοινά του Διονύσου, από τη δεκαετία του ’80, όταν και είχε πρωτοϊδρυθεί η Κοινότητα, όντας ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Ομίλου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου. Κάθε φορά που έθετε υποψηφιότητα στο Κοινοτικό Συμβούλιο, εκλεγόταν με το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων- κάτι που επαναλήφθηκε και στις εκλογές του 2014, για τον καλλικρατικό Δήμο Διονύσου αυτή τη φορά. Επί Διοικήσεων Σωτηρίου ήταν Αντιπρόεδρος της (τότε) Κοινότητας, αλλά και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί θητείας Δαρδαμάνη. Την προηγούμενη τετραετία, επί Διοίκησης Καλαφατέλη, ήταν τοπικός σύμβουλος με τη μείζονα μειοψηφία. Από το Σεπτέμβριο του 2014 και επί 22 μήνες υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, συνεπικουρούμενος από τους εντεταλμένους Π. Τσούκα και Α. Πέππα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη του περασμένου Μαϊου ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ζήτησε την παραίτηση του κ. Μπάση, ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Ζαμάνη να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί εδώ πως πλην του Δ. Αλεξανδρή– που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον κρατούν συνήθως μακριά από την άσκηση των καθηκόντων του- όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που έχουν εκλεγεί στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου κατέχουν θέση ευθύνης: Ευ. Λυρούδιας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών-Χωροταξίας- Πολεοδομίας και τοπικός Διονύσου, Θ. Στάικος Πρόεδρος στην ΕΣΤΙΑ, Β. Δαρδαμάνης Πρόεδρος στον ΘΕΣΠΙ (μέχρι να καταργηθεί) και βέβαια Τ. Μπάσης Πρόεδρος Δ.Σ. από σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος27/6/16 2:43 μ.μ.

  Ούτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, Ούτε ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ καλύτερα ταιριάζει "ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ή ΠΕΤΑΤΕΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" καλά παθαίνετε κι άλλα να πάθετε κυρίως όλοι οι κοψοχέρηδες και οι απογοητευμένοι λες και δεν τον έβλεπαν όταν τον έσερνε από τη μύτη ο ΠΑΣΙ ή ο Σταϊκός και άλλοι τι θα επακολουθούσε...

  Τώρα θα μου πείτε οι υπόλοιποι τι φταίμε;;;

  Φταίμε για τι συνεχίζουμε να μένουμε μακριά και να αφήνουμε κάθε είδους πολιτικούς τυχοδιώκτες να διαφεντεύουν τι ζωή μας. Άρα και μείς καλά παθαίνουμε και χειρότερα γιατί ενώ τα ξέραμε τα αφήσαμε να συνεχίσουν έτσι και "καλύτερα".

  Το 2019 πάλι τα ίδια θα γίνουν για το μόνο που έχει δίκιο το ζόμπι ο Μητσοτάκης είναι ότι οι έλληνες ξεχνούν γρήγορα....

  Με τις υγείες μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος27/6/16 4:10 μ.μ.

  Μας διοικούσαν άνθρωποι του καθήκοντος. Συμβουλοχρηματιστές, συγγενολογιστές, οικοπεδοκαταπατητές, μεσητικοπολιτευτές. Μας διοικούν ακόμα πιο άχρητοι. Καημένε Διόνυσε από το κακό στο χειρότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/6/16 7:55 μ.μ.

   Κατα τα άλλα η ταουξή παραιτήθηκε ! Τα βρόντηξε η ηθική Ταουξή , το στρατόπεδο του ανάξιου δημάρχου κέρδισε για άλλη μία φορά κ έδειξε σε όλους μας ότι όλοι αγοράζονται , και για να σας προλάβω μόνο ο Γιανουλάτος δείχνει τα παντελόνια του .
   Θα κάνω και μια μικρή πρόβλεψη , με τον ανασχηματισμό ο Υφαντής θα είναι απ'έξω , θα ανεξαρτοποιηθεί γιατί κ αυτός είναι της καρέκλας οι πληβείοι του βέβαια θα λένε πόσο σημαντικό έργο έκανε και τέτοιες μπούρδες ..
   Τέλος μία πιο μακροπρόσθεμη πρόβλεψη , το 2019 πάλι ο Καλαφατέλης Δήμαρχος , πήρε το χρίσμα ξανά .
   Όσο για σένα ανάξιε δήμαρχε θα έχεις την τύχη που έχουν οι ανάξιοι..

   Ουίλ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/16 9:37 μ.μ.

   το αλλο με τον τοτο το ξερεις? καληνυχτα......

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/16 10:46 μ.μ.

   Ότι δεν μας βολεύει το βλέπουμε σαν ανέκδοτο , εδώ θα είμαστε να τα δούμε . Αλλά για πές μου τι σε ενοχλησε πιο πολύ , αυτό με τον Καλαφατέλη ή με τον Υφαντή?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/6/16 7:48 π.μ.

   Και οι δύο ανέκδοτο είναι ρε φίλε.!

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος28/6/16 8:33 π.μ.

  Σιγα τον ""αντάρτη""πρόεδρο Βαγγέλη Kameron κρίμα τον τίτλο ρε Πετροπουλε. Αυτός ειναι τοσο κότα που ποιο πολυ πεθαίνεις . Αν δεν του αρέσει γιατι κάθεται και δεν φεύγει .λιγο τςιπα δεν εχει πάνω του... αλλα τον αφήνει ο μέντορας του και η ομαδούλα που τον ελέγχει άλλωστε γιατι να χάσει και το 300 τσάμπα το παίρνει αφου δεν κανει τιποτα . Παρά μονο κριτική ποιος αυτός που παράγει εργο μηδέν που θελει την σταματά ελεγχόμενη απο τους παλιούς γνώριμους ανώνυμη εταιρεία για τα συμφέροντα τους . ΟΠΑ ρε μεγάλε κάνε λιγο κρατεί γιατι σε φοβηθήκαμε 😭😭😭😭😭😭😭άντε χάσου ρε μεγαλοπαράγοντα . Αυτα που ξέρατε εςυ και οι φίλοι σου να τα ξεχάσετε γιατι ο κόσμος ξύπνησε και σε νπηρε χαμπάρι τι ρόλο βαράς διπρόσωπε αντάρτη !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος28/6/16 10:05 π.μ.

  Που είναι, Διονυσοσκουφίτσα, η ανεξαρτητοποίηση Ταουξή που προανήγγειλες, αφού είχε προηγηθεί σχετικό δημοσίευμα της .... Οδού Διονύσου; Χάθηκε στο δρόμο ή τώρα την συντάσσει;
  Α, το Πόπη με ένα π και όχι δύο, όπως μας πληροφορείς στον τίτλο σου.

  Ιωνάθαν Απφούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ιωνάθαν Απφού
   Οι πληροφορίες μου για την ανεξαρτητοποίηση Ταουξή δεν προέρχονταν από το δημοσίευμα της Ο.Δ., το οποίο αγνοούσα όταν έκανα την ανάρτηση. Ήταν όμως σαφέστατες, διασταυρωμένες και λεπτομερέστατες, άσχετο αν επέλεξα να μην τις αναφέρω σ' όλη τους την έκταση για ευνόητους λόγους, που τώρα έχουν εκλείψει.
   Μάθε λοιπόν ότι η ίδια η ΠΤ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παραιτηθεί σε δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης και άλλους γνωστούς της, κάτι που επαλήθευσε ο δημαρχιακός φίλος ΤΑ που, απ' ότι έμαθα, το έκανε βούκινο σ' όλη την Άνοιξη. Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι η ΠΤ πρωτοκόλλησε σφραγισμένο φάκελλο με παραλήπτη τον δήμαρχο.
   Αυτά είναι δεδομένα. Όπως δεδομένα είναι και τα όσα περιγράφονται στην ανάρτηση. Κι από όλα αυτά τα δεδομένα προκύπτει το συμπέρασμα ότι η ΠΤ ήταν/ είναι σε φάση ανεξαρτητοποίησης. Όμως το τι, αν και πότε τελικά θα κάνει, το γνωρίζει βέβαια μόνο η ίδια.

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος28/6/16 12:16 μ.μ.

  Η ανεξαρτητοποίηση Ταουξή αναμένεται - σύμφωνα με τις πληροφορίες - αύριο στην επαναληπτική συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου ή την Δευτέρα. Το πουλόβερ έχει αρχίσει και ξηλώνεται για τα καλά!
  Αυτά ακριβώς έγραφες στην ανάρτηση, κάνοντας τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Τώρα προσπαθείς να το μαζέψεις, σαν τον Παπαδημούλη με τη γκάφα του για τους Podemos. Υπάρχει, λοιπόν, και η συγγνώμη, αν το πάθος σου για τη δημοτική αρχή σου το επιτρέπει!

  Ιωνάθαν Απφούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ουδεμία σχέση με Παπαδημούλη αγαπητέ!
   Αυτά που εγώ ανέφερα για την ΠΤ ήταν - επαναλαμβάνω - γεγονότα. Αν η ίδια πήρε / θα πάρει πίσω τα όσα είπε είναι δική της υπόθεση , όχι δική μου.
   Όσο για το αν ξηλώνεται ή όχι το πουλόβερ, λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Σύντομα θα φανεί!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/16 1:04 μ.μ.

   ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/16 1:34 μ.μ.

   Δ/Σ ο καλαφατελης άντεξε 25 μήνες, ο Ζαμάνης ούτε 18.!
   Πάει το "πουλόβερ" Σάκη.!

   Διαγραφή
 29. Ανώνυμος28/6/16 5:51 μ.μ.

  Πάντως Δφ απο ενημέρωση σκίζεις ,τους δια καείς πόθους σου τους κανεις είδηση και την προαναγγελεις πάντως καλα στην έφερε η ταουξη !! Πάρε να χεις 😡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος28/6/16 9:57 μ.μ.

  Παιδιά η Δ/Σ έχει πέσει στα πάντα μέσα , οι πληροφορίες τις ήταν σωστές , μάλιστα πάλι καλά που υπάρχει για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε . Το θέμα βρίσκετε στην κατα τα άλλα ηθική Ταουξή , η συγκεκριμένη απέδειξε ότι όλοι στο στρατόπεδο του ανάξιου δημάρχου εξαγοράζονται , εκτός βέβαια από τον Γιανουλάτο . Η συγκεκριμένη εν τω μεταξύ είναι χαμηλού επιπέδου σε όλα τα πεδία , λόγο δεν έχει , απορώ πώς κάποιοι μιλούν για την συγκεκριμένη όπως και για τον φίλο της τον Υφαντή . Μάλλον θα είναι το ίδιο και αυτοί .
  Όλη αυτή η ιστορία βλέπω να διδάσκει αρκετά σε πολλούς .

  Καληνύχτα

  Ιωνάθαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος28/6/16 10:58 μ.μ.

  Το χρονικό μιας κατιούσας πορείας.

  Αν εξαιρέσω μια μικρή ομάδα πιστών συμβούλων που αποτελούν τον στενό κύκλο του δημάρχου, που δεν ξεπερνούν τους 3-4, και άλλη μια ομάδα πρακτικά αδιάφορων και αμέτοχων, δυστυχώς όχι χωρίς ευθύνες, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στη δημοτική ομάδα των Αν.Ορ. έχουν κάτι να πουν και να παρατηρήσουν, με χαρακτηριστική ομοφωνία στο τελικό συμπέρασμα: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  Συντονισμός δεν υπάρχει. Συνεννόηση και συνεργασία δεν υπάρχουν. Προσανατολισμός δεν υπάρχει. Μεγάλες καθυστερήσεις και αναβολές σε όλα τα θέματα. Οι σχέσεις με το προσωπικό στο ναδίρ. Τεχνική υπηρεσία σε υπολειτουργία. Πολεοδομία με μηδενικό έργο. Σκουπίδια σε ξέχειλους κάδους. Κλαδιά που δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε ο εργολάβος. Λακκούβες χάσκουν παντού και η άσφαλτος περιμένει στις αποθήκες. Οι παιδικές χαρές στην ίδια κατάσταση όπως και πριν από δυο χρόνια. Η αποχέτευση με βήμα σημειωτόν και με παράπονα από τους πολίτες για το πώς εκτελείται το έργο. Στις Σχολικές του Κουτρούλη ο γάμος με μηνυτές και μηνυόμενους και με ρεκόρ παραιτήσεων. Ο Θέσπης στο παρά πέντε για να κλείσει (άραγε δεν μετάνιωσε ο δήμαρχος που επέμενε στην κατάργηση;) και καμία προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Ακόμα και την εκλογή του Μπάση στην προεδρία του Δ.Σ. κατάφεραν να την κάνουν Βατερλώ. Παρά τις καλές σχέσεις που έχει ο Τάσος με τους περισσότερους στην δημοτική ομάδα, οι ψηφοφορίες ανάδειξαν αντάρτες που ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί, ούτε στον ακριβή αριθμό ούτε στην ταυτότητα.

  Ε! και μην αρχίσουμε τα ίδια και τα ίδια με το παντοπωλείο, τα camp, κδαπ κλπ κλπ. Τα ΄παμε μια, τα ΄παμε δυό... τα εμπεδώσαμε! Εντάξει! Νισάφι με δαύτα!

  Το χειρότερο απ΄όλα για τους Αν.Ορ. είναι ότι αυτές είναι οι διαπιστώσεις και των δημοτών, που συζητιούνται στις γειτονιές και τα καφενεία.

  Σήμερα, η τρίτη μεγάλη καταιγίδα στη θητεία των Αν.Ορ. Δεν έχω εικόνα αν πλημμύρισαν πάλι οι γνωστοί δρόμοι και τα γνωστά σπίτια. Δεν ξέρω που έπεσε το πολύ νερό. Θα μάθουμε όλοι αύριο. Αλλά τον πολίτη δεν τον νοιάζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου κι οι τροπικές βροχές. αυτόν τον ενδιαφέρει να μην πνίγεται. Να μην καταστρέφεται η περιουσία του και να μην παρασέρνουν οι χείμαρροι τα αυτοκίνητα.

  Τέλος πάντων. Όλα αυτά φέρνουν κόπωση, γκρίνια, εκνευρισμό, θυμό, εντάσεις κλπ κλπ και τροφοδοτούν ένα φαύλο κύκλο.

  Είμαι, δυστυχώς, απαισιόδοξος. Η κατιούσα πορεία ΔΕΝ μπορεί να αναστραφεί. Κάθε σοβαρή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση έπεσε στο κενό. 22 μήνες είναι υπεραρκετοί για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

  Νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα θετικό πια.

  ΥΓ 1. Διάβασα σήμερα ότι στα εγκαίνια του νέου χώρου στην Κοιμ. Θεοτόκου ο δήμαρχος δήλωσε ότι με τη μεταστέγαση γίνεται οικονομία κλίμακας κλπ κλπ Μπορεί να μας πει με ποια σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη προκύπτει η οικονομία;

  ΥΓ 2. Ένας ιδιώτης, ας πούμε, με ρευστότητα (όπως έχει ο δήμος) αυτή την εποχή που έχουν εξευτελιστεί οι τιμές των ακινήτων (και στον Άγιο Στέφανο) θα εξέταζε σοβαρά την περίπτωση αγοράς ακινήτου λαμβάνοντας υπόψη τη ετήσια δαπάνη για ενοίκια.... Ψιλά γράμματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος29/6/16 7:49 π.μ.

  Προβοκάτορας και στημένος ο Ιωνάθαν.
  Με πρόλαβε ο Σταθόπουλος που δεν έχει πει κουβέντα για τα λύματα της ΦτΔ. Επιλεκτική ευαισθησία Παναγιώτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/6/16 3:47 μ.μ.

   Η άποψη πλέον θεωρείται προβοκότσια , ο υποτακτικός Κος Σταθόπουλος θέλει ελεγχόμενα άρθρα-σχόλια και Κίμ Ζαμάνης βασιλεύει ανενόχλητος . Αύτα είναι τα λίγα αλλά ενδεικτικά της δίνης που έχει περιέλθει ο δήμος διονύσου.

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
 33. Ανώνυμος1/7/16 12:05 π.μ.

  Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι...
  Δήμος Διονύσου
  Ανοιχτοί Ορίζοντες
  Διονύσης Ζαμάνης
  Υποψήφιος Δήμαρχος
  Πρόσκληση ευθύνης για τη Δροσιά
  Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με την ψήφο σου.
  Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την πρώτη θέση στην περιοχή σου.
  Ο αγώνας για την Ανατροπή συνεχίζεται.
  Δώσε απάντηση στα 3,5 χαμένα χρόνια που υποβάθμισαν τον τόπο σου.
  Η ψήφος είναι καθήκον και υποχρέωση για όλους.Για όλους που νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας και τις περιουσίες μας.
  ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ.Πάρε την τύχη σου στα χέρια σου.
  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ το γείτονά σου ή κάποια άλλη δημοτική κοινότητα να αποφασίσει για σένα.
  Άλλαξε σελίδα με καθολική συμμετοχή και συσπείρωση.
  Είμαστε συντριπτικά περισσότεροι όσοι θέλουμε την αλλαγή σελίδας.
  DIONY-SOS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος1/7/16 7:16 π.μ.

  Ρε, μας δουλεύετε πρωί πρωί. Ο δήμος έχει γίνει μια τεράστια εισαγγελία. Μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που δεν είναι μπλεγμένοι. Αν στις υποθέσεις που τρέχουν, σκάσουν οι παραπομπές, σε 6-8 μήνες το μισό Δ.Σ. θα έχει φύγει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος1/7/16 11:37 π.μ.

  ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ;
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ.
  ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος1/7/16 2:44 μ.μ.

  Γεια σου, Ποπάρα! Καλά το έπαιξες! Τόσο καιρό έριχνες στάχτη στα μάτια όλων και δούλευες για την οικογένεια! Είσαι κη η πρώτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος1/7/16 2:45 μ.μ.

  Η Αδιάφθορη Πόπη και καλά δήλωσε παραίτηση. Κρίμα στα χρόνια σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος1/7/16 4:47 μ.μ.

  Αντιδήμαρχος σε Καθαριότητα και Πολιτική Προστασία ο Θ. Κρητικός. Παλιά καραβάνα της αυτοδιοίκησης. Θα τα καταφέρει, άραγε, καλύτερα από το Μπάση; Αυτό το πακέτο δεν πάει καλά. Πέσανε με τα μούτρα ο δημ, η Πέππα και ο Τσούκας αλλά προκοπή δεν είδαμε. Μεγάλο το στοίχημα για το Θανάση. Θα το κερδίσει; Έχει έτοιμο σχέδιο; Θα ακολουθήσει το παλιό που δοκιμάστηκε αλλά δεν περπατάει; Ποιος ξέρει; Μπήκε όμως με αέρα και φαίνεται διαβασμένος. Λες να γίνει η μεγάλη αλλαγή που περιμένει κάθε πολίτης στην καθημερινότητά του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος1/7/16 5:00 μ.μ.

  Τελικά η Π. Ταουξή χωρίς πολλά πολλά τα μάζεψε. Η ίδια ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της λίγη ώρα μετά το χαμό στη δημοτική ομάδα. Η ίδια έγραψε την επιστολή στο Ζαμάνη. Θα μάθουμε ποτέ τι έλεγε στην επιστολή της; Θα μάθουμε ποτέ γιατί τα πήρε πίσω; Δε νομίζω. Δε βγήκε, βέβαια, κερδισμένη απ΄αυτό. Η πρώτη της αντίδραση μπορεί να ήταν σε βρασμό αλλά την επιστολή την έγραψε μετά που είχε φύγει η ένταση. Τώρα; Όπως έχει γραφτεί παραπάνω μόνο ο Γιαννουλάτος είπε θα παραιτηθώ και παραιτήθηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/7/16 9:00 μ.μ.

   Ο Γιαννουλάτος δεν είχε πει μόνο ότι θα παραιτηθεί, θα έχει και συνέχεια, γιατί ο Γιαννουλάτος τα τιμάει τα παντελόνια του! Λίγη υπομονή!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/16 9:29 μ.μ.

   Οι Άγιοι Ανάργυροι και Θαυματουργοί το έκαναν το θαύμα τους και σήμερα. Ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος έγινε αντιδήμαρχος και μάλιστα με αντιμισθία!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/16 10:08 π.μ.

   Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ έχει παραιτηθεί δυο ή τρεις φορές και το πήρε πίσω ,νομίζει ότι ειναι στρατός ,ο "δημοκράτης".

   Διαγραφή
 40. Ανώνυμος2/7/16 12:51 π.μ.

  Ανώνυμος1/7/16 11:37 π.μ.
  Δεν ξέρεις τι λες...όχι δεν δουλεύει και τίποτα στις σχολικές...Οι εργολάβοι καλά δουλεύουν ....αααα και οι δικηγόροι βεβαίως βεβαίως και οι οι υπάλληλοι υπερωρίες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος2/7/16 8:51 π.μ.

  Ωραίο blog εχεις διονυσοσκουφιτσα ολα τα σφάζεις ολα τα μαχαιρώνεις και κυρίως ολα τα λογοκρίνεις ανεβάζοντας οτι εσυ γουστάρεις ... ΝΤΡΟΠΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιό σου "αγαπητέ", καθώς την τελευταία εβδομάδα δέχομαι έναν καταιγισμό από υβριστικά σχόλια, που φυσικά λογοκρίνω.
   Ο συντάκτης τους νομίζει πως μπορεί να με τσαντίσει ή και να με μειώσει με την hard-core gay/μπινέδικη θεματολογία τους και την στερεότυπη φρασεολογία του ("θα σε ...", "θα σου ...", "έλα να μου ...", μωρή ...").
   Αντιθέτως όμως, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι αφενός η εμμονή του κι αφετέρου η σύμπτωση του "παροξυσμού" του με συγκεκριμένες δημοτικές εξελίξεις. Αυτό μου έδωσε μια καλή ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι.
   Γι αυτο κι έστειλα ήδη τα πρώτα απ' αυτά σ' ένα φίλο ψυχαναλυτή - και συνεχίζω να του προωθώ και τα καινούρια - προκειμένου να διαμορφώσει ένα ασφαλές ψυχολογικό προφίλ, που θα ανεβάσω σε μια επόμενη ανάρτηση. Κι ο λόγος που θα το κάνω αυτό είναι ότι ο συγκεκριμένος σχολιαστής είναι θεσμικό πρόσωπο της περιοχής μας.
   Εκεί να δεις αποκαλυπτήρια "αγαπητέ"...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/16 2:56 μ.μ.

   Βλέπω να γίνετε λαγός ο σχολιαστής σου Δ/Σ , μήπως , λέω μήπως είναι αυτός που πάσχει από μανιό-κατάθλιψη , γνωστός και ως τραμπούκος , η μήπως είναι πρόεδρος σε δημοτική ενότητα , γνωστός και αυτός ως τραμπούκος 2 ?

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
  3. Όταν έχω το προφίλ και το ανεβάσω ίσως να υποθέσουμε λιγότερα και να καταλάβουμε περισσότερα.
   Καλο Σ/Κ

   Διαγραφή
 42. Ανώνυμος2/7/16 8:22 μ.μ.

  Τι έχει να πει κανείς για το νέο αντιδήμαρχο και παλιά καραβάνα, όπως αναφέρθηκε της ΤΑ τα "καλυτερότερα" αρκεί να περπατήσει τη Μ. Αλεξάνδρου στη Σταμάτα και να θαυμάσει το καθάρισμα από τα ξερόχορτα δεξιά και αριστερά του δρόμου και τα βάτα που κοντεύουν να φτάσουν στη μέση του δρόμου σε ορισμένα σημεία όσο για τα πεζοδρόμια έχουν εξαφανιστεί.
  ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στη παλιά καραβάνα... η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/7/16 10:14 μ.μ.

   8:22 χθες ανέλαβε ο Κρητικος και ήθελες σήμερα να έχει τα πάντα στην εντέλεια;;; Μάλλον έχεις πρόβλημα .!!!

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος3/7/16 8:56 π.μ.

  Αν νομίζει ο Ζαμάνης ότι ο Γιαννουλάτος είναι γατάκι και δεν θα περάσει απέναντι είναι βαθιά νυχτωμένος!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/7/16 4:37 μ.μ.

   Ο στρατηγός τα έχει πει αυτά και μάλιστα δυνατά και τα έχουμε ακούσει πολλοί!
   Τον ξέρω χρόνια είναι αδύνατον να μην κρατήσει το λόγο του!

   Διαγραφή
 44. Ανώνυμος3/7/16 1:35 μ.μ.

  Ακούγεται μακάβριο αλλά κάποιοι έχουνε στήσει μαγαζάκι και κάνουνε πάρτι στα νεκροταφεία. Ο κόσμος στον Άγιο Στέφανο τόχει τούμπανο. Στ΄ αφτιά του Ζαμάνη δεν έχει φτάσει τίποτα; Όταν θα σκάσουν οι γραφτές καταγγελίες τι θα κάνουν; Που δε θα μπορούν να εξαφανίσουν τις... αποδείξεις;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος4/7/16 5:56 μ.μ.

  10:14 μ.μ. η εποπτεία της καλής εκτέλεσης των έργων και η γνώση των προβλημάτων δεν έχει να κάνει με το πότε ανέλαβε ο Κρητικός και μάλιστα όταν τον αποκαλούν και παλιά καραβάνα θα έπρεπε ήδη να τα ξέρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/7/16 10:48 μ.μ.

   Μεγάλε είσαι πολύ λάθος ή πολύ άσχετος.!!

   Διαγραφή
 46. Ανώνυμος4/7/16 5:59 μ.μ.

  Το ψέμα είναι η αλήθεια που μας επιτρέπεται να τη λέμε κι εμπρός στους άλλους.Έτσι δεν είναι ρε Ταουξή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος5/7/16 8:39 π.μ.

  Με τσουρουφλιζει .χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος6/7/16 9:21 π.μ.

  Που να παει;;;; περιμενει και αυτη τα ψιλα. κριμα πουληθηκε και αυτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος8/7/16 12:24 μ.μ.

  Και πού είστε, παιδιά; Οι ωραίοι έχουν χρέη. Στη λίστα με τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου και 3 φιντάνια της περιοχής μας:

  Ταουξή ΧΡΕΟΣ 1.800.000€
  Δελαγραμμάτικας ΧΡΕΟΣ 1.000.000€
  Λεπατατζής ΧΡΕΟΣ κάτι ψιλά σε σχέσε με τους πρηγούμενους 200.000€

  ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ! ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/7/16 4:14 μ.μ.

   1.800.000 η ταουξή ??? 1.000.000 ο Δελαγραμμάτικας ?? Ωχ την βάψαμε!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/16 4:28 μ.μ.

   ΑΑΑΑΑΑ Τώρα εξηγείται γιατί ο Δελαγραμμάτικας κυκλοφορεί παρέα με το δικηγόρο του ...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/16 5:29 μ.μ.

   Καλά μεγάλε , στον απέναντι τοίχο κατάπιαν την γλώσσα τους. Δηλαδή θα έχουμε και συνέχεια;;;

   Διαγραφή
 50. Ανώνυμος8/7/16 5:46 μ.μ.

  Τι λες???? Ο Αδάμαντας ο Δελαγραμμάτικας χρωστάει??????
  Ο Πρόεδρας????? Ο Αντιπρόεδρας???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος8/7/16 7:21 μ.μ.

  Μα καλά βρε παιδιά , έχουμε μεγαλοοφειλέτες του δημοσιού στον Διόνυσο και εμείς τους έχουμε αιρετούς ? Είναι σαν να λέμε βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα .. Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα .. Ποπάρα η ταρίφα για άδεια οικοδομής πόσο λές να πάει ? Νομίζω 10.000 είναι καλά , επί 100 άδειες τον χρόνο 1.000.000 , στα 3 χρονάκια σε βλέπω πάλι εκατομμυριούχα . Ο Δελαγραμμάτικας πήρε τα ψιλά , αλλά με το ιστορικό του βλέπω να στεγνώνει το ταμείο της σχολικής σε κανά εξάμηνο.

  Βρε Διονυσοσκουφίτσα αυτούς μας πρότεινες πριν απο 2 χρόνια να ψηφίσουμε ? Θα τρελαθώ ρε γαμώτο!

  Προσωπικά δεν θα αφήσω να διοικήσουν τον Διόνυσο οι μπαταχτσήδες ..Και αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτό το σχόλιο είναι τουφεκιά στον αέρα , τους λέω ότι πλέον δεν πρέπει να θεωρούν τίποτα δεδομένο . Γυρνάει η ζωή , όπως το γρανάζι .

  Ιωνάθαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος8/7/16 11:40 μ.μ.

  Αναρωτιέμαι τι θα λέει για τους μπαταχτσήδες ο 'ηθικός' Σταθόπουλος για τις τελευταίες επίσημες πλέον πληροφορίες ? Μάλλον βλέπω να γίνετε λαγός για άλλη μία φορά .. Η αλλιώς το όλο θέμα να το κάνει γαργάρα ..

  Εννοείται ότι μιλάω για τον blogger

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος9/7/16 8:13 π.μ.

  Έγραψα πριν από μέρες για παραίτηση στις Σχολικές και επαληθεύτηκα. Σημειώστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Εξετάζεται ο χρόνος εκτός αν γίνει αλλαγή λόγω λήξηε θητείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος9/7/16 12:04 μ.μ.

  Ανεπάρκεια, αδιαφάνεια και (πολιτική) απάτη

  Απογοητευτική και ανεπαρκής αποδεικνύεται (και) η νέα πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Καγιαλή. Παρότι ευχήθηκε να μην συνεχιστεί το αρνητικό κλίμα που υπήρχε επί του προκατόχου της, δεν έκανε τίποτα για να διαφοροποιηθεί από τις πρακτικές του. Αντιθέτως, προσήλθε στη πρόσφατη συνεδρίαση αδιάβαστη και απροετοίμαστη σε όλα σχεδόν τα θέματα, με συνέπεια να υποπέσει σε σοβαρά λάθη, για τα οποία μάλιστα δεν ανέχτηκε καμία κριτική. Δυστυχώς δε, η «πειθήνια» πλειοψηφία του Δ.Σ. όχι μόνο δεν τα διόρθωσε, αλλά με την σιωπή και ανοχή της έγινε συνυπεύθυνη.

  Η προχειρότητα των χειρισμών της προέδρου και η ανεπάρκεια της πλειοψηφίας της Σχολικής Επιτροπής φάνηκε καθαρά στο θέμα των εργασιών (βαψίματα, μικροεπισκευές κλπ) που πρέπει να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι στα σχολεία. Το λογικό θα ήταν η πρόεδρος να είχε ετοιμάσει μια αναλυτική εισήγηση του «τι θα γίνει πού» και να έχει εξασφαλίσει τις σχετικές τεχνικές περιγραφές από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να ανατεθούν οι εργασίες εγκαίρως και αδιάβλητα σε εξωτερικά συνεργεία, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα αρχές Σεπτεμβρίου.

  Επειδή όμως η κ. Καγιαλή δεν είχε κάνει τίποτα από τα παραπάνω, πρότεινε να αποφασίσουν απλώς επί της αναγκαιότητας των εργασιών κι έτσι, το «σχέδιο» της Επιτροπής είναι το εξής:
  Πρώτον, «από αύριο», να συστήσει ομάδα εργασίας από τα μέλη της, που θα ομαδοποιήσει τις εργασίες.
  Δεύτερον, «από «μεθαύριο», να αναζητήσει κατακαλόκαιρα τους διευθυντές όλων των σχολείων για να δώσουν τα κλειδιά και να υπολογίσουν τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων (για βάψιμο).
  Τρίτον, «από «παρα-μεθαύριο», να στείλει στην Τεχνική Υπηρεσία τα αιτήματα και να της ζητήσει (επίσης κατακαλόκαιρα) τις τεχνικές περιγραφές των εργασιών.
  Τέταρτον, τον Αύγουστο που ‘ναι παχιές οι μύγες, να κάνει την δημόσια πρόσκληση στους (ενήμερους εκ των προτέρων;) εργολάβους και να μαζέψει τις προσφορές τους.
  Πέμπτον, να ξανασυγκληθεί η Σχολική Επιτροπή (πότε άραγε;) για να αποφασίσει τις αναθέσεις.
  Και έκτον, τα συνεργεία να έχουν τελειώσει σε δύο μήνες, από προχτές!

  Η υπόθεση θα ήταν για γέλια αν το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Γιατί εκτός από την προφανή ανοργανωσιά, τσαπατσουλιά και αναποτελσματικότητα, όλοι ξέρουμε ότι η δικαιολογία του κατεπείγοντος πολύ συχνά υποκρύπτει στημένες αναθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος9/7/16 12:04 μ.μ.

  Αλλά η κ. Καγιαλή και η «υπάκουη» πλειοψηφία του Δ.Σ. δεν έμειναν εκεί. Αποφάσισαν να δώσουν 3.350 περίπου ευρώ σε μια εταιρεία (κι άλλα 3.350 η Δευτεροβάθμια) για την ψηφιοποίηση των διασωθέντων από τον εμπρησμό αρχείων, επειδή οι υπηρεσίες του δήμου «κωλύονταν» να τα σκανάρουν. Και αποδέχτηκαν την προσφορά της μιας και μοναδικής εταιρείας, χωρίς καν να γνωρίζουν πόσες σελίδες χρειάζεται να σκαναριστούν! Ούτε κατάλαβαν ότι η εταιρεία κράτησε για τον εαυτό της την εύκολη δουλειά (το σκανάρισμα) αφήνοντας για τα μέλη των Σχολικών το δυσκολότερο και σημαντικότερο κομμάτι, δηλαδή τον χαρακτηρισμό, καταχώρηση και αρχειοθέτηση των εγγράφων, που απαιτεί συγκεκριμένο σχέδιο και γνώσεις, που κανείς τους δεν διαθέτει…

  Ούτε φυσικά σκέφτηκαν ότι με τα 6.700 ευρώ που θα ξοδέψουν συνολικά, θα μπορούσαν να αγοράσουν όχι 1, αλλά 3 μεγάλα και σύγχρονα φωτοτυπικά – scanner με αυτόματο τροφοδότη σελίδων και να κάνουν τη δουλειά μόνοι τους, πληρώνοντας μόνο κάποια μεροκάματα σε 1-2 άνεργους της περιοχής (για το σκανάρισμα και το data entry). Χώρια που έτσι θα τους έμεναν και τα μηχανήματα και θα μείωναν αργότερα άλλες δαπάνες των σχολείων. Αλλά κι αν ακόμα δεν μπορούσαν να τα σκεφτούν όλα αυτά, γιατί εσκεμμένα δεν επέτρεψαν σε κάποιους από τους παριστάμενους να τα πουν εντός της συνεδρίασης;

  Μήπως τελικά το να ξοδεύουν ασυλλόγιστα το δημοτικό χρήμα δεν είναι απλώς μια απαράδεκτη «εύκολη λύση», αλλά μια συνειδητή επιλογή κάποιων; Κι ακόμα, μήπως η ανεπάρκεια οδηγεί στην αδιαφάνεια κι αυτή στην συγκάλυψη;

  Ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όσοι επιμένουν να ρωτούν και να δημοσιοποιούν αυτά τα θέματα αγνοούνται προκλητικά από την διοίκηση. Κι ίσως τελικά έτσι εξηγείται η στάση της κ. προέδρου όταν δύο μέλη του Δ.Σ. (Κώνστα, Τόκα) υπενθύμισαν - για μια ακόμα φορά - τη συστηματική και διαχρονική άρνηση της Σχολικής Επιτροπής να απαντήσει σε αιτήματα που έχουν καταθέσει εδώ και 4 – 8 μήνες και αφορούν ενημέρωση για τις προσφορές, τις εργολαβίες και τις πληρωμές, καθώς και την αλληλογραφία με τις ελεγκτικές αρχές. Ακριβώς όπως ο πρώην πρόεδρος, έτσι και η νυν, έκανε την ανήξερη και είπε ότι «θα το ψάξει», ενώ ουδείς εκ των «υπάκουων» έδειξε να ενοχλείται…

  Γι αυτό και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ο ηθικός αυτουργός αυτής της άθλιας κατάστασης.
  Είναι αυτός που επιλέγει τα μέλη των νομικών προσώπων του δήμου με μόνο κριτήριο την «υπακοή» τους, όχι στο νόμο ή στις ανάγκες των δημοτών, αλλά στις προειλημμένες και συχνά παράνομες αποφάσεις του.
  Είναι ο ίδιος που πριν ένα περίπου χρόνο δήλωνε ανερυθρίαστα στο δημοτικό συμβούλιο ότι «οι Σχολικές Επιτροπές έχουν πια μπει σε καλή ρότα».
  Είναι αυτός που άλλα έλεγε προεκλογικά κι άλλα πράττει σαν διοίκηση.
  Αυτός που ενσαρκώνει την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που εμφανίστηκε στα δημοτικά πράγματα τα τελευταία 10 χρόνια.

  Στέφανος Μιχιώτης
  9/7/2016

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος9/7/16 12:41 μ.μ.

  Σας πήραν τη δουλειά κύριε και σκούζετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/7/16 1:43 μ.μ.

   Μα τι φτωχή σκέψη έχετε ? Εδώ ο Κος Μιχιώτης αποκαλύπτει σημεία και τέρατα και εσείς απαντάτε τόσο πεζά κ φτωχά ? Αντικρούστε τα επιχειρήματα επιτέλους με υπευθυνότητα κ σοβαρότητα .

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
 57. Ανώνυμος9/7/16 2:34 μ.μ.

  Διονυσοκουφίτσε ωραία τα λες, αλλά την απόφαση που πήρε ο εργολάβος για να έχει κινητό τηλέφωνο δεν την σχολίασες καθόλου. Δεν το γνωρίζεις ή φοβάσαι κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγνοώ. Για διαφώτισέ μας σε παρακαλώ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/16 7:06 μ.μ.

   Ωχ ωχ ωχ αυτή η πληροφορία είναι εκ των έσω...ας προσέχει ΄ο εργολάβος'( ζητώ ταπεινά συγνώμη για την προσωνυμία ) τους συνεργάτες τους!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/16 7:39 μ.μ.

   Σε λίγο ο Δήμος Διονύσου αντί για υπαλλήλους θα έχει μόνο εργολάβους.!! Ε, ρε γλέντια.!!

   Διαγραφή
 58. Ανώνυμος9/7/16 4:54 μ.μ.

  Όποιος δεν είδε το Βαγγέλα χθες στη συγκέντρωση στο Κρυονέρι έχασε. Αφού χαρμουρήθηκε, τεντώθηκε, ξύστηκε την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος9/7/16 8:50 μ.μ.

  9/7/16 2:34 μ.μ.
  Mε απόφαση της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής(κατά πλειοψηφία) απέκτησαν κινητή τηλεφωνική σύνδεση.Τη χρήση του κινητού τηλ θα την έχει αποκλειστικά ο εκάστοτε πρόεδρος. Στο επόμενο συμβούλιο αναμένεται να ψηφιστούν και τα έξοδα κίνησης του προέδρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος10/7/16 10:48 π.μ.

  Η ESPRESSO κανονικά τώρα και σε τοπική έκδοση. Που ήσουν νιότη που έδειχνες πως θα γινόμουν άλλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος10/7/16 11:12 π.μ.

  Ο Dr. Evan στο Κρυονέρι την έκανε με έλαφρά πηδηματάκια που είπε κι ο φίλος πιο πάνω την ώρα αριβώς που οι δημότες ζητούσαν ενημέρωση για τη συνάντηση που είχε κάνει με τη Νέα Οδό. Ο Δήμαρχος την ονόμασε συλλογή πληροφοριών, που όμως έκρινε ότι δεν έπρεπε να μοιραστεί με τους δημότες που έιχε καλέσει για να ενημερώσει. Εάν οι δημοτες υποθέσουν με τη σειρά τους ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει σχετικά θα έχουν άδικο; Γιατί ο Μανδαλάκας του ΣΕΒΑ είπε ό,τι ήξερε; Πώς εκείνος δεν είχε πρόβλημα να πει ό,τι πληροφορίες είχε από τη συνάντησή του με τη Νέα Οδό και με τον αρμόδιο Υπουργό, που ο δήμαρχος δεν έχει καταφέρει να δει (μήπως δεν το επεδίωξε;); Ο Δήμαρχος επίσης μίλησε βαριεστημένα και το ρεζουμέ ήταν ότι όταν ξεκινήσει η διαδικασία να μπουν τα διόδια θα κάνει αίτηση αναστολής η δικηγόρος. Δηλαδή με άλλα λόγια πάρτε το απόφαση. Τα διόδια θα μπουν. Αντιθέτως, ο Μανδαλάκας είπε 2-3 πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν για να μην μπουν διόδια στην περιοχή μας. Αλλά ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θεσμικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κι εγώ λέω ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα. Τι κρίμα που για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα έχει αναλάβει ο Δήμος το συντονισμό της Διαπαραταξιακής και θα το κάψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/7/16 12:11 μ.μ.

   Ποιος ξέρει τι μπορεί να έχουν τάξει στον δήμαρχο για να κάνει την πάπια και να μπούν τα διόδια. Το πολύ σε 2-3 χρόνια θα είναι άνεργος πως θα ζήσει το παιδί;; Μέχρι όμως τότε που θα ζει με λεφτά των δημοτών πρέπει να είναι σωστός στην διαχείριση των χρημάτων μας.!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/16 12:57 μ.μ.

   Μου φαίνετε ότι με αυτή την διοίκηση κάθε μέρα που περνάει θα έχουμε κ διαφορετικό σκάνδαλο , είναι βέβαιο ότι θα χάσουμε τον λογαριασμό . Αναρωτιέμαι στον απολογισμό τι θα παρουσιάσουν σαν έργο ? Τουλάχιστον ο Καλαφατέλης ( όσο και αν δεν τον γουστάρουν κάποιοι ) έφτιαξε την καθαριότητα , η οποία λειτουργεί κ τώρα ακριβώς όπως την άφησε , βοήθησε στα δασικά Άνοιξης κ Αγ Στεφάνου , έφτιαξε ένα κλειστό γήπεδο στον Διόνυσο , ξεκίνησε την αποχέτευση η οποία τώρα πάει με ρυθμούς χελώνας . Στην τελική κάτι έφτιαξε , έσεις βρε άχρηστοι , ναι για εσάς μιλάω τους ανοιχτούς ορίζοντες της διαπλοκής και των φοροφυγάδων τι έχετε καραφέρει εως τώρα ?

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/16 5:11 μ.μ.

   Όπως το πάει ο Ζαμάνης ο Καλαφατέλης θα φαντάζει σούπερ ήρωας.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/16 5:26 μ.μ.

   Ιωνάθαν κόψε τις βλακείες.!! Π@π@ρι@ έφτιαξε και ο φίλος σου.! Και εκείνος άχρηστος ήταν.!!
   444

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/16 7:29 μ.μ.

   Δημήτρη εγώ αυτό που λέω είναι ότι κάτι έγινε , με αυτούς δεν γίνετε τίποτα όμως .

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/16 8:23 μ.μ.

   Πονηρούλη Ιωνάθαν.!
   444

   Διαγραφή
 62. Ανώνυμος10/7/16 2:14 μ.μ.

  Όταν οι δημότες είπαν ότι ο Δήμαρχος και ο Δήμος θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους της Νέας Οδού απάντησε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί ο ρόλος του Δήμου είναι θεσμικός. Οπότε τι να συμπεράνουμε; Ότι η συνάντηση του Λυρούδια με τους εκπροσώπους της Νέας Οδού έγινε σε ιδιωτικό επίπεδο για να πιουν κανένα καφέ, να γνωριστούν καλύτερα και να κλείσουν καμιά συνεργασία σε ιδιωτικό επίπεδο; Δηλαδή ο Αντιδήμαρχος δεν συναντήθηκε με τη θεσμική του ιδιότητα. Δηλαδή ο Δήμαρχος άρφωσε και άδειασε τον Αντιδήμαρχό του; Και ο νοών νοείτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος10/7/16 2:14 μ.μ.

  Νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος11/7/16 12:01 μ.μ.

  Τους έγραψε κανονικά ο Ζαμάνης στην τελευταία συγκέντρωση στη Ροδόπολη!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος11/7/16 5:11 μ.μ.

  Γενικώς γραμμένους έχει τους δημότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος13/7/16 6:42 μ.μ.

  Ενδιαφέρουσα ανάλυση θα ήταν να ασχοληθούμε λίγο με αυτούς που αντιτίθενται στα ΄τραπεζάκια έξω΄ στη πλατεία της Δροσιάς αλλά ταυτόχρονα επικροτούν την αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής στο γήπεδο της Δροσιάς ώστε να εξυπηρετούνται οι δικοί τους πελάτες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος28/7/16 6:21 μ.μ.

  Διαγωνυσμος για την βαφη των σχολειων Α επιτροπη μια λεπτομερεια που μαλλον κρυβεται ο διαβολος......
  ενω οι προσφορες υποτιθεται ηταν μυστικες ολως παραδοξως στην επιτροπη εφτασαν ανοιγμενες και ολως παραδοξως,υπηρξε μια απο το ...εξωτερικο,η οποια ηταν οσο παταει η γατα καλιτερη απο την αμεσωςπροηγουμενη,,,,ΤΥΧΑΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος29/7/16 5:07 π.μ.

  οσο παταει η γατα κι ο ...γατοπαρδος
  ο πατρονος ολων των εργολαβων
  και συντονιστης των προσφορων τους
  που ερχονται ανοικτες με φαξ....
  ο ανθρωπος insider
  ο μουργος του ζαμανφου
  ο τραμπουκος της φωνής
  που τωρα εχει και τζαμπα κινητο
  για να μη ξοδευεται ο καημενος
  χαιρε Πατροκλε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/7/16 11:26 π.μ.

   Καλό , απ' όσο ξέρω, ο Πάτροκολος ήταν το amore του Αχιλλέα. Για ιστορία μιλάμε πάντα!!!

   Διαγραφή
 69. Ανώνυμος31/7/16 7:39 μ.μ.

  Τι δουλειά είχε το κρατικό αυτοκίνητο του Δήμου Διονύσου παρκαρισμένο στο κλειστό γκαράζ της οικίας του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Δροσιά, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, όταν ήταν γνωστό πως ο κ. Ζαμάνης απουσίαζε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για ολιγοήμερες διακοπές;

  http://www.odosdionysou.gr/2016/07/31/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B9/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/16 8:53 μ.μ.

   Tα καλά του προηγούμενου δημάρχου...ούνα ράτσα ούνα φάτσα...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/16 12:11 π.μ.

   Και εσύ μακάκα του Δήμου Διονύσου μην ξεχάσεις να ψηφίσεις πάλι το 2019 τους ίδιους ! Κορόιδα..

   Υ.Γ. Η λύση είναι η Κα Σώκου , καθαρή κ έντιμη ..Ξυπνάτε κορόιδα

   Ιωνάθαν

   Διαγραφή
 70. Ανώνυμος5/8/16 10:12 π.μ.

  Γιατί η κα Σώκου και όχι ο Στάλιν απευθείας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή