.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο απολογισμός ενός θλιβερού τσίρκου

Κάποιοι λένε πως το να παίρνεις στα σοβαρά τη δημαρχία Ζαμάνη και να δίνεις βάση στα όσα λέει και κάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι από μόνο του ανέκδοτο. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως η παρατεταμένη ενασχόληση μ’ αυτό το τσίρκο βλάπτει σοβαρά την υγεία: σου τεντώνει τα νεύρα και σου σφίγγει το στομάχι.

Απ’ τη πλευρά μου, πιστεύω πως το τι θα κάνεις εξαρτάται αποκλειστικά από τα κέφια σου: μπορείς να τους πάρεις στο ψιλό και να τους τρολάρεις μέχρι τελικής πτώσεως ή, μια που η τσαπατσουλιά τους δεν έχει όρια, μπορείς να τους ταράξεις στις ενστάσεις – ή και τις αγωγές αν χρειαστεί – και να τους ξαναστείλεις στην “αφετηρία”. Ότι όμως κι αν κάνεις, μη σου περάσει η υποψία πως οι τύποι αυτοί μπορεί κάποια στιγμή να φτιάξουν. Γιατί το ντουβάρι μένει για πάντα ντουβάρι και το ξύλο το απελέκητο παραμένει ανεπίδεκτο μαθήσεως.

Αυτά σκέφτηκα όταν τέλειωσα την συνέντευξη του Ζαμάνη, όπου θα επιχειρούσε – λέει – έναν απολογισμό της διετίας του στο τιμόνι του δήμου. Και συνειδητοποίησα πως τελικά ο ‘εκλεκτός’ μας δεν είναι ικανός ούτε για μια στημένη συνέντευξη... Ακόμα κι όταν τα ερωτήματα είναι γνωστά εκ των προτέρων, όπως εδώ, άμα υποχρεωθεί να πει κάτι έξω απ’ τα ‘σκονάκια’ που του ετοιμάζουν, τα κάνει μαντάρα. Και τότε φανερώνει κάποιες από τις αληθινές του πεποιθήσεις, που τόσο κοπιαστικά φροντίζει να κρύβει.

Πάρτε για παράδειγμα το στυλάκι του νομοταγούς πολιτικού, που δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία των θεσμών, ούτε ζητάει χάρες πέραν του νόμου. Και δείτε το πώς κουρελιάζεται με μιας, όταν του λένε πως υπάρχουν φήμες πως σύντομα, λόγω της εμπλοκής του σαν αντιδήμαρχος Οικονομικών του πρώην Δήμου Δροσιάς, θα ‘ναι κι αυτός κατηγορούμενος για την απάτη του ‘οικόπεδου της Δροσιάς’. Θαυμάστε τι απαντά: «Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται και δεν πρέπει να καταλήξει σε απόδοση ευθυνών σε αιρετούς»!...

Δηλαδή, δηλώνει δημοσίως ότι δεν πρέπει να διωχθεί, ούτε αυτός ούτε πολλοί από τους σημερινούς δημοτικούς του συμβούλους για την κακουργηματική απάτη! Κι όμως, λίγο παρακάτω στην ίδια συνέντευξη, επιχαίρει για τον πειθαρχικό έλεγχο του πρώην δήμαρχου και πολιτικού του αντιπάλουΓ. Καλαφατέλη για την υπόθεση του ‘γήπεδου που γέρνει’ στη Σταμάτα! Τι να πει κανείς για το ήθος αυτού του τύπου;

Αλλά και τι να πει για τη σταθερότητα των θέσεών του; Πάρτε για παράδειγμα την υπόθεση των ειδικών συμβούλων, για τους οποίους διαρρήγνυε τα ιμάτιά του όσο ήταν αντιπολίτευση. Αυτά τότε… Γιατί, από την εποχή Καλαφατέλη, όπου δεν δινόταν λογαριασμός τι ακριβώς έκανε ο κάθε ειδικός σύμβουλος που πληρωνόταν με τα δικά μας χρήματα, μέχρι την εποχή Ζαμάνη, ελάχιστα άλλαξαν. Τώρα μάλιστα, όχι μόνο κανείς δεν ξέρει πόσοι ειδικοί σύμβουλοι υπάρχουν, αλλά ούτε καν πόσοι πληρώνονται χωρίς να τους έχει δει κανείς στο δημαρχείο!...

Επί τη ευκαιρία, ξέρει κανείς πώς μοιάζει ο νέος Νομικός Σύμβουλος και με τι ασχολείται; Ξέρει κανείς αν τελικά προσελήφθη ως «ειδική σύμβουλος σε θέματα παιδείας» η Ξ. Νταγκαλή, πρώην προεδρίνα της Δευτεροβάθμιας και κολλητή της Αγγ. Πέππα; Υπάρχει κάτι που της ανατέθηκε και το έφερε σε πέρας; Κι όμως, ο ‘δημαρχούκος’ έχει το θράσος να μιλάει για αργομισθίες. Κάνει πως ξεχνά τις καταγγελίες για την περίπτωση της συζύγου (‘φρέσκου’) αντιδημάρχου, που για μήνες έπαιρνε την αμοιβή της χωρίς να την έχει δει κανείς στο πόστο της…

Αλλά, ας περάσουμε στην ουσία του απολογισμού – ο Θεός να τον κάνει. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα όσα αναφέρει ο Ζαμάνης επιβεβαιώνουν ότι στον δεύτερο χρόνο της δημαρχίας του δεν έγινε σχεδόν τίποτα – εκτός ίσως από βήματα πίσω. Για παράδειγμα:

·  Στο δασικό - οικιστικό, τα πράγματα ξαναγύρισαν στην κατάσταση ομηρίας που ήταν πριν το 2014. Κι όπως ο ίδιος παραδέχεται, οι όποιες παρεμβάσεις έκανε ο δήμος δεν απέδωσαν απολύτως τίποτα. Αυτόν τον κίνδυνο τον είχα επισημάνει τον καιρό εκείνο, συστήνοντας πιο σοβαρή αντιμετώπιση, αλλά οι ανευθυνο-υπεύθυνοι του δήμου αγρόν αγόρασαν…
·  Πολύ δε φοβάμαι, ότι και τα διόδια θα έχουν την ίδια τύχη. Τα πράγματα δείχνουν πως εκτός από 1-2 ‘επισκέψεις’ σε μπλόκα, ο τύπος θα αρκεστεί σε διαβεβαιώσεις περί εξαντλήσεως κάθε ένδικου μέσου. Σιγά τα ωα μωρέ!...
·  Όσο για την αποχέτευση, μηδέν εις το πηλίκον… Για τις πλημμύρες, ούτε λόγος… Μόνο συμπόνοια και κατανόηση από τον δήμαρχο προς τους κατατρεγμένους… Α, και υποσχέσεις, ξανά…
Από την άλλη, ο δήμαρχος μιλάει για τις Σχολικές Επιτροπές και βρισκει πως η κατάσταση εκεί έχει ομαλοποιηθεί πλήρως!... (Δηλαδή, πώς είναι για σένα το προβληματικό βρε δήμαρχε;) Λέει ακόμα πως αιφνιδιάστηκε (!) – από ποιους άραγε και σε ποιο θέμα; Λέει όμως και καλά λόγια για τους πρώην προέδρους (Χρονόπουλο και Νταγκαλή), που απ’ ότι φαίνεται θα την πληρώσουν για λογαριασμό του - παρηγοριά στον άρρωστο… Δεν απαντά όμως γιατί δεν έχει μηνύσει (ακόμα) τη λογίστρια, αν και έχει παραδεχτεί τις πράξεις της.
Το μόνο που δεν αναφέρει είναι ο Θέσπις. Το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο του δήμου από το 2011 μέχρι σήμερα, με τα εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε, μοίρασε ή κατ’ άλλους ‘ξέπλυνε’ διαχρονικά. Ίσως να ελπίζει ότι θα την βγάλει καθαρή με τίποτα ορκωτούς του χεριού του… Γελιέται όμως. Ο Θέσπις θα γίνει το Βατερλώ του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η ειδική μνεία - σχεδόν εξύμνηση - που κάνει στην (παντοδύναμη από πλευράς επιρροής) Αγγελική Πέππα, παρά τις τελευταίες πολιτικές αστοχίες της (πχ τον ακατανόητο και τσαπατσούλικο πόλεμο που κήρυξε στον Συνεταιρισμό της Σταμάτας και τον έχασε). 
Αλλά, σχετικά με τα στελέχη της δημοτικής αρχης, οι γνωρίζοντες σημειώνουν ως μη άσχετα δύο σημεία της συνέντευξης. Αφενός το ‘ευγενικό’ άδειασμα του (πάλαι ποτέ ισχυρού) αντιδημάρχου Η. Υφαντή και αφετέρου την διακριτική προειδοποίηση (απαξίωση) που απηύθυνε προς τον Γενικό Γραμματέα Μ. Χρηστάκη. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι η ‘Νταντά του Δημάρχου’ δεν είχε δει ποτέ τον ΓΓ με καλό μάτι. Επομένως, ο ανασχηματισμός – όποτε κι αν έρθει – θα έχει την αποκλειστική σφραγίδα της.
Άφησα για το τέλος την αντιπολίτευση. Γιατί; Γιατί απλώς δεν υπάρχει!

Αυτά ήταν με λίγα λόγια όσα κατάλαβα εγώ από την συνέντευξη Ζαμάνη στο e-dionysos. Λέτε τελικά ν’ αντικαταστήσει την θεσμική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, παρουσία δημοτών και φορέων; Θα φανεί!

Καλό φθινόπωρο σε όλους μας!

267 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/9/16 8:36 μ.μ.

  Δεν παίζεται ο άνθρωπος , ειδικότερα αυτό που είπε με το ότι οι αιρετοί δεν πρέπει να διώκονται είναι αποθέωση ! Σώπα ρε συ Νιόνιο , δηλαδή μας λές ότι θα κλέψεις , που κατα πάσα πιθανότητα το έχεις κάνει και δεν πρέπει να υποστείς τις συνέπειες ? Τι λές βρε τζιτζιφιόγκο , βρε υποκείμενο νομίζεις ότι θα γλιτώσεις ?
  Όσο για την αποχέτευση προβλέπω ότι δεν θα τελειώσει ποτέ , ειδικότερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρία Τοξότης (απεργίες , δάνεια κλπ) ..βρε τζιτζιφιόγκο δεν έπρεπε να έχεις καταγγείλει την σύμβαση ? Ασε τις ανοησίες για την χρηματοδότηση , διότι υπήρχε τρόπος και θα στον αποκαλύψω πιο μετά , θα σε αφήσω πρώτα να εκτεθείς απέναντι στους πολίτες της Δροσιάς και του Διονύσου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/9/16 8:51 μ.μ.

   Mία απορία όσο αφορά την Τοξότη Α.Ε. έδωσε τις εγγυητικές σε χρήματα ή σε βοσκοτόπια? Η ερώτηση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος19/9/16 9:23 μ.μ.

  Ζαμάν φου σωστά τα λές , κακώς έγινε η δίωξη στον Παπαγεωργόπουλο ( πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης ) κακώς έγινε η δίωξη στον Τζοχατζόπουλο , κακώς έγινε η δίωξη στον Κοσκοτά .. Μα τι αλήτες είναι αυτοί οι τύποι της δικαιοσύνης ! Δεν ντρέπονται να διώκουν αιρετούς που έχουν καταχραστεί δημόσια περιουσία ? Πωπω αλήτες οι δικαστικοί , βρε πολίτες του διονύσου ξέρετε τι σημαίνει να είσαι αιρετός ? Δεν ξέρετε ? Θα σας πώ εγώ .. ο αιρετός είναι συνώνυμο του ηθικού ! Διονύση καλά τα λές , εγώ σε θαυμάζω !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος19/9/16 9:24 μ.μ.

  Σοβαρά τώρα με πόσες συγνώμες εκ μέρους του δημάρχου πληρώθηκαν οι δικηγόροι των μελών των Ανοιχτών Οριζόντων που κάλεσε ο Εισαγγελέας για την υπόθεση των σχολικών επιτροπών; Αλήθεια οι διευθυντές των σχολείων που καλέστηκαν για την ίδια υπόθεση δεν πλήρωσαν με συγνώμες τους δικηγόρους τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/9/16 9:25 μ.μ.

  Ο Τοξότης στο απυρόβλητο! Κανείς δεν ελέγχει την πορεία του έργου της αποχέτευσης που και καθυστερεί και τον κόσμο ταλαιπωρεί ενώ θα μπορούσε να υπάρξει πρόνοια τουλάχιστον να μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/9/16 9:27 μ.μ.

  Γιατί άραγε ο Δήμαρχος δεν ανέφερε ότι αυτός και η λογίστρια έχουν τον ίδιο δικηγόρο ( γνωστός χρόνια στη περιοχή σε υποθέσεις της κοινότητας Σταμάτας και του Δήμου Δροσιάς προ Καλλικράτη). Αυτός για την υπόθεση του οικοπέδου της Δροσιάς και η λογίστρια για την υπόθεση της σχολικής επιτροπής. Μικρό χωριό ο Διόνυσος όλα κυκλοφορούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/9/16 9:27 μ.μ.

  Πιο προκλητικός πεθαίνεις, Ζαμάνη! Τις θέλεις και τις λες ις αερολογίες ή σου ξεφεύγουν; Αλλά να ξέρεις ότι ο κόσμος σε έχει πάρει είδηση και σε έχει απαξιώσει. Γι' αυτό διοργανώνονται τα πανηγύρια για να νιώθεις κάποιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος19/9/16 11:28 μ.μ.

  ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/9/16 2:51 μ.μ.

   χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, στον Αγ.Στέφανο ξεκίνησαν μία παιδική χαρά εχθές.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/16 8:04 μ.μ.

   Μην μου πείς ότι ανάδοχος είναι ο Τοξότης ! :-)

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος20/9/16 9:41 μ.μ.

  Α ρε ΖΑΜΑΝΗ κατέβα απο τον ουρανό που βρίσκεσαι και κοιτα πιο το έργο σου στον τόπο,ποιες ειναι οι επιλογές σου σε πρόσωπα που σε συμβουλεύουν ,άρχισε λιγο να ακους και να βλέπεις με τις δικες σου αισθήσεις και οχι με της Πέππας ,Τσούκα και ολο το συναπάντημα που εχεις μαζέψει γυρω σου,το μυαλο σας μονο στο μέλι και στο δικο σας συμφέρον ,το μονο λογικό ειναι πάτος γκρεμός εκει σας αξιζει και απο οτι διαφαίνεται ειναι μονόδρομος ,μην ξεχάσω ,ΜΠΑΣΗ ΡΑΦΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΟΥΣΟς ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ,η Πέππα νομιζει πως ειναι υπουργός διορίζει σοι,ο Τσούκας τον εχει φαει το ψώνιο της πολιτικής και η ψωνάρα που εκτρέφει και οι Αβάβα λαμογιες που κάνετε με τους απο πανω με συμβάσεις με εργολάβους με σχολεια μελέτες και τάιζε τους και στην χασαποταβέρνα ολα τα μπουμπούκια του τόπου δωρεάν ,σε εχουν βρει μικρο και σε παιζουν μεγαλε αυτοι ειναι χρονια στην λαμόγια εσυ μπεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/9/16 10:26 μ.μ.

   Όντως ετσι ειναι τα πραγματα απο οτι φαίνεται ,οσο για την εκτροφή του ψώνιου ακριβώς μεσα εισαι μεγαλε ,τα 2 ποδια σε ενα παπούτσι του εχει βάλει πφφφφφφφ

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος20/9/16 10:21 μ.μ.

  Γιατί τέτοια μούγκα παιδιά στις αποκαλύψεις της Οδού Διονύσου για τις ευθύνες του κολλητού σας σήμερα Καλαφατέλη; Σας χάλασε τη σούπα, ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος20/9/16 10:35 μ.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα μήπως γνωρίζεις ποτέ έγινε ο διαγωνισμός για την αποχέτευση του δήμου μας;
  Μήπως η εταιρεία "τοξότης" έχει απλώσει πλοκάμια μέσα στον δήμο μας από παλιά;
  Γιατί τώρα που γνωρίζουν , δεν καταγγέλουν τον "τοξότη" καταρρίπτοντας την εγγυητική επιστολή και απεναντίας τους διευκολύνουν δίνοντας παράταση χρόνου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/9/16 7:07 π.μ.

   Οι του "τοξότη" έχουν τι σχέση έχουν με το Κρυονερι; Ποιος από την κυβέρνηση έχει σχέση με το Κρυονερι και με ποιους;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/16 10:46 π.μ.

   Γιατί δεν ρωτάς τους δικούς σου που ακόμα συνεχίζουν με την εταιρία Τοξότης , αυτοί τα ξέρουν καλύτερα . Ρώτα επίσης τι γίνετε και με τον Θεσπι που ήθελε να καταργήσει , ρώτα και για τους ειδικούς συμβούλους που είχε καταγγείλει όταν ήταν αντιπολίτευση , ρώτα και για την εξέλιξη ( το μεγαλύτερο σκάνδαλο ) όπου όλοι το έχουν κάνει γαργάρα , ρώτα και για τις απευθείας αναθέσεις , ρώτα και για τις αργομισθίες συζύγου τωρινού Αντιδημάρχου . Κορίτσια μην έχετε αυταπάτες όπως πολλοί άλλοι , τα ίδια κόλπα κάνουν , απλά αλλάζουν οι πρωταγωνιστές . Θα συνεχίσουν την ίδια τακτική , γιατί πολύ απλά πολλούς απο εσάς σας έχουν στην υπηρεσία τους , είσαστε τα δουλικά τους . Είτε ανήκετε στην μία παράταξη είτε στην άλλη .. Αφού διαβάσατε αυτές τις γραμμές πηγαίνετε σαν καλοί υποτακτικοί που είσαστε να αναφέρετε την υποταγή σας..

   Υ.Γ. Και κάποιοι που το παίζουν επαναστάτες , προτείνω αφού κάνουν τις υπερ αναλυσεις τους να πάρουν μετά , στην ώρα του , το χαπάκι της πίεσης , μην μας πάθουν κάτι και χάσουμε αυτές τις μεγάλες μονάδες που έχουν προσφέρει τόσα πολλάααααα στον τόπο μας.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/16 8:09 μ.μ.

   Χαζουλικο , αυτοί που συνεχίζουν με τον τοξότη δεν είναι δικοί μου αλλά ούτε και οι προηγούμενοι. Κατάλαβες "αστραπογιαννε";;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/16 9:18 μ.μ.

   Κάνεις μπάμ ότι είσαι βοσκός , πηγαίνε στην στάνη σου βοσκέ να πείς το παραμυθάκι σου στα προβατά σου ..

   Διαγραφή
 11. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΦΑΝΤΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  Η παραίτηση του Αντιδημάρχου ανακοινώθηκε χτες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο εξ αιτίας πολιτικής διαφωνίας του Η.Υφαντή με τον δήμαρχο, στον οποίο καταλόγισε την απομάκρυνση από τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Η παραίτηση αυτή κουβεντιαζόταν εδώ και καιρό, λόγω των (αλλεπάλληλων) προκλήσεων του Ζαμάνη εναντίον του πρώην στενότερου συνεργάτη του. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Αυλή ζητούσε - σαν άλλη Σαλώμη - εδώ και πολύ καιρό το κεφάλι του αντιδήμαρχου στο πιάτο. Το γεγονός αυτό είχε - σύμφωνα με τις φήμες - οδηγήσει στον ΗΥ σε αποστασιοποίηση.


  Παραθέτω την είδηση αναλυτικά από την Οδό Διονύσου

  "Παραιτήθηκε από το αξίωμά του ο Η. Υφαντής!
  by Maria Chazapi

  Με μια ολιγόλογη τοποθέτηση στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής (20/9) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής ανακοίνωσε στο Σώμα την παραίτησή του από το αξίωμα, το οποίο υπηρέτησε επί 2,5 χρόνια.

  Ο κ. Υφαντής τόνισε πως στο διάστημα αυτό και σε τουλάχιστον 6 περιπτώσεις, θέματα που επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία του, με την αρχική έγκριση του Δημάρχου, εντούτοις στην πορεία και μέχρι να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε ανεστάλησαν είτε ακυρώθηκαν. Τούτο, σύμφωνα με τον κ. Υφαντή, σημαίνει την αποστασιοποίηση της Δημοτικής Αρχής από μια σειρά υπεσχημένων προεκλογικών δεσμεύσεων, με την οποία διαφωνεί. Την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιδημάρχου θα υποβάλει και γραπτώς στο Δήμαρχο εντός των ημερών.


  “Η υλοποίηση των δεσμεύσεων δεν κρίνεται στη διετία, αλλά στην πενταετία” σχολίασε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ευχόμενος πάντως καλή συνέχεια στο στέλεχος της παράταξής του. Σε σχετική ερώτηση της Οδού Διονύσου ο κ. Ζαμάνης επιφυλάχθηκε για περαιτέρω δηλώσεις, αφού προηγουμένως δει και το γραπτό κείμενο της παραίτησης Υφαντή.

  Αξίζει να υπενθυμίσουμε εδώ πως ανάμεσα στα θέματα αρμοδιότητας της εν λόγω Αντιδημαρχίας που ήρθαν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποσύρθηκαν με παρέμβαση Δημάρχου ήταν η ίδρυση του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου και του Κέντρου Μελέτης του Ελληνισμού της Ανατολής, ενώ ατελέσφορη, παρά την εργώδη προετοιμασία, υπήρξε η προσπάθεια για τη σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία τορπιλίσθηκε εκ των έσω. Επιπλέον, ναυάγησε η διαδικασία αξιοποίησης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου, που βασιζόταν σε πρόταση του Αντιδημάρχου και της οποίας η μελέτη είχε προχωρήσει, δεν “περπάτησαν” τα προγράμματα του Μαζικού Αθλητισμού παρά τη σχετική προετοιμασία και τη συμφωνία με τους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής, ενώ αγνοείται η τύχη των ΚΔΑΠ του Δήμου για το χειμώνα, παρά το γεγονός πως η διαδικασία για το σχετικό διαγωνισμό είναι έτοιμη από τον Ιούλιο.

  Άγνωστο, τέλος, παραμένει αν η συγκεκριμένη- άμισθη σήμερα- Αντιδημαρχία δοθεί σε άλλο στέλεχος της Διοίκησης ή πρόκειται να καταργηθεί."


  ΥΓ. Σιγά μην βρει κι άλλο κορόιδο να δουλεύει τζάμπα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/9/16 10:07 π.μ.

   Διαβάζοντας το κείμενο της Χαζάπη θυμάμαι ότι την Διαβούλευση την τορπίλισαν ανοικτά ο τότε πρόεδρος του ΔΣ Γιαννουλάτος, και ο αντιδήμαρχος Λυρούδιας , ενώ και κάμποσοι άλλοι από τη δημοτική αρχή είχαν βγει για ...κατούρημα ή τσιγάρο για να μην ψηφίσουνε. Και έρχεται μετά ο Ζαμάνης στη συνέντευξή του και το μόνο που σου λέει για τον Υφαντή είναι ότι είχε διαφωνήσει δημόσια με τις θέσεις της δημοτικής ομάδας. Πόσο αγνώμονας μπορεί να γίνει ένας κοντοπίθαρος.... Που αν δεν υπήρχε ρε ξετσίπωτε ο Υφαντής δεν θα μπορούσες να κάνεις απολογισμό της πρώτης χρονιάς. Όπως σου είχε πει η αντιπολίτευση το 80% ήταν δικά του. Για να σε δούμε τώρα ποιος θα στα κάνει; Ο Πετράν? Ο Ριτσαρντ Γκηρ? Ή μήπως η "τεχνοκράτισσα" (εδώ γελάνε) Πέππα? Α ξέχασα, υπάρχει και ο Τσούκας με τον Δέλα και τον Κοκμοτό....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/16 12:52 μ.μ.

   Αν δεν είχε τον Υφαντή μαζί του προεκλογικά, όχι πρόγραμμα δεν θα είχε , ούτε προκήρυξη !!!!!! Αλλά κάποιοι φταίνε γιατί του έδωσαν λευκή επιταγή του Ζαμάνη με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/16 8:34 μ.μ.

   Μας τα έκανες πεπόνια με τον αγαπημένο σου μονο αυτός αξίζει ,μονο αυτός δουλεύει ΟΠΑ ΡΕ ΟΠΑ κόψε κατι
   Είπαμε της γριάς να ........και αυτή ξ..........

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος21/9/16 10:15 π.μ.

  Ο Υφαντής υπέγραψε την καταδίκη του όταν πρότεινε τα προγράμματα του μαζικού αθλητισμού. Είχαν προηγηθεί τα Καλοκαιρινά και τα ΚΔΑΠ που έκλεισαν πολλά μαγαζάκια και μαγαζάρες της πειροχής, δηλαδή αθλητικά σωματεία και συλλόγους γονιών.
  Γι αυτό και κάποιοι "φίλοι του δημάρχου" εμφανίστηκαν τηνκατάλληλη στιγμή και από χυδαίοι υβριστές έγιναν οι καλύτεροι κόλακες. Κι έτσι ο διαγωνισμός για τον Μαζικό Αθλητισμό βγήκε άγονος και η επιχορήγηση στα σωματεία μεγάλωσε και ο Θέσπης άρχισε να μοιράζει με τη σέσουλα και να εμφανίζονται εσωτερικές γκρίνιες για τα ΚΔΑΠ (όχι από γονιούς, αλλα από "λαγούς" συμβούλους της πλειοψηφίας). Και να δείτε αν θα ξαναγίνουν τέτοια προγράμματα ή θα δίνονται τα φράγγα στους συλλόγους και θα περνάνε όλοι εκείνοι μια χαρά και μεις δυο τρομάρες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος21/9/16 1:03 μ.μ.

  Παιδιά ότι αφορά την παραίτηση Υφαντή μην ξεχνάμε ότι είναι προφορική ακόμα , σας θυμίζω το παράδειγμα Ράικου , ο οποίος σαν καλός υποτακτικός που είναι γύρισε γονυπετής στον Ζαμάνη . Ο μόνος που φοράει παντελόνια , μέχρι τώρα τουλάχιστον , είναι ο Γιανουλάτος . Ο Ράικος στον αντίποδα έχει επιλέξει την γυναικεία ενδυμασία , για να δούμε ο Υφαντής πως θα επιλέξει να ντυθεί ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/9/16 1:25 μ.μ.

   Και όχι μόνο ο Ράικος, αλλά και ο Βασιλάκης ο Δαρδαμάνης που έβριζε θεούς και δαίμονες όταν έκλεισε ο Θέσπης. Αλλά όταν του εξήγησαν ότι αυτό δεν θα πείραζε τα λεφτά που έπαιρνε, έγινε γατούλης κι αυτός. Το πρωί περνάει από το περίπτερο που έδωσε ο δήμος στον αδερφό του, το απόγευμα στο ιατρείο του και στα μεσοδιαστήματα ντ'υνεται πρόεδρος στον Θέσπη να μοιράζει λεφτά σαν τον Άη βασίλη. Α, να μην ξεχάσω και μια φορά το μήνα στο δημοτικό συμβούλιο για μισή ωρίτσα να κονομάει το πενηντάρικο .... Ψιλικοκό, αλλά σημασία έχει το μεροκάματο να βγαίνει....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/16 1:56 μ.μ.

   Έχεις δίκιο , ξέχασα τον μέγα δούλο Δαρδαμάνη . Επιπλέον θυμάμαι και την Ποπάρα (Ταουξή) που απειλούσε με παραιτήσεις ! Μα πόσο περισσότερο ξευτίλα μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος ? Αλήθεια όλοι αυτοί που αναφέραμε τι αξιακό επίπεδο έχουν ?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/16 1:00 μ.μ.

   ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ............ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΣΑΣ Κ.1,56 ΚΑΙ 1,25 .

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος21/9/16 2:26 μ.μ.

  Ενδιαφέρον και σιβυλλικό το σχόλιο του Π.Πετρόπουλου (edionysos) gia thn para;ithsh Yfant;h.

  "Μια από καιρό αναμενόμενη παραίτηση, που πιθανότατα θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις στη διοικούσα παράταξη και όχι μόνο..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος21/9/16 2:41 μ.μ.

  Καλώς τον κι ας άργησε.
  Αν και με καθυστέρηση, η παραίτηση Υφαντή διαμορφώνει καινούρια δυναμική στο δημοτικό σκηνικό, ιδίως αν συνοδευτεί σύντομα από ανεξαρτητοποίηση.
  Στην παράταξη της δημοτικής αρχής διαμορφώνονται πια 3 παίχτες που θα παλέψουν για την αρχηγία μετά την αναμενόμενη έκπτωση Ζαμάνη, λόγω της υπόθεσης του οικόπεδου της Δροσιάς.
  Ο ένας είναι ο Ιβάν ο τρομερός, κατά κόσμον Ευάγγελος Λυρούδιας, αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, που μιλώντας δεξιά αριστερά , αναφέρει ότι έχει οριστεί ο πρώτος αναπληρωματικός του δήμαρχου.
  Ο δεύτερος είναι ο Θόδωρος Στάικος, πρόεδρος της Εστίας, που ισχυρίζεται ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει όλους και να τους οδηγήσει σε εκλογές.
  Και η τρίτη είναι η Αγγελική η Πέππα, που εδώ και μήνες κυκλοφορεί διαρκώς με τον Ζαμάνη , είναι γνωστό ότι έχει δικούς της σε ΟΛΑ τα πόστα του Δήμου και γενικά μιλώντας "έχει το αφτί του Ζαμάνη.
  Η μάχη προβλέπεται σκληρή και μέχρις εσχάτων
  Όσον αφορά στην αντιπολίτευση ίσως σκεφθούν οι τύποι ότι πέρα από τις δουλειές τους υπάρχουν και οι ανάγκες των πολιτών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος21/9/16 4:56 μ.μ.

  Και μετα ξύπνησες!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος21/9/16 9:09 μ.μ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ κας ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΑΛΝΤΟΥΡΙΔΟΥ (που εργάζεται ως οδηγός σε ΜΑΝ του Δήμου)


  Αγαπητοι συμπολιτες, θα ηθελα να σας ενημερωσω για την ανευθυνοτητα που υπαρχει σημερα στον δημο μας. Και δεν ειναι φημες. Συμβαινει σε εμενα προσωπικα.

  Χρονια γνωριζεται οι περισσοτεροι αν και ποσο καλα εκτελουσα τα καθηκοντα μου στην υπηρεσια μου με υπερβαλοντα ζηλο. Αυτο ειναι αποδεκτο ακομα κι απο αυτους που δεν με συμπαθουσαν.

  Τον τελευταιο καιρο εχω υποστει
  ενα απιστευτο μπουλινγκ απο
  τη δημοτικη αρχη η οποια μην μπορωντας να μου προσαψει κανενα αδικημα στο αντικειμενο μου θελησε να με αλλαξει ποστο και να με βαλει οδηγο σε απορριμματοφορο. Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα εστω κι αν μια αποφαση δικαστηριου με κατατασει σαν οδηγο λεωφορειου.

  Ζητησα ομως απο τον δημαρχο μια αποφαση δικη του και απο την αυλη του να με εκπαιδευσει καποιος αρμοδιος γι αυτο ωστε να μπορω να διαπρεψω και σε αυτον τον τομεα.

  Κατι που μαλλον δεν ηθελαν! Ετσι εχοντας συνειδηση και υπευθυνοτητα αρνηθηκα να φανω επιπολαιη και να παρω ενα οχημα με ενα πληρωμα να κρεμεται απο πισω πανω στο σκαλι. Ετσι βρηκαν την ευκαιρια να μου κανουν δυο αναφορες για αρνηση εργασιας!!! ΕΜΕΝΑ!!!!....( Που ειχα το ενα μου παιδι σημαιοφορο στο ενα σχολειο και το αλλο μου παιδι στο αλλο κι εγω εξυπηρετουσα τον δημο και πολλα πολλα αλλα. Ντροπη τους!!!.)...

  Και δεν εφταναν ολα αυτα!!. Η εμπαθεια του κυριου δημαρχου (να τον χαιροσαστε) εφτασε μεχρι το ξεφτιλικι. Μου εκοψε ολο τον μισθο!!. (Οχι εμενα στην ουσια αλλα απο τα παιδια μου.εσεις καταλαβαινεται )Δεν προσεφερα, λεει, εργασια!. Αντιλαμβανεσθε ολοι οτι αυτο το χτυπημα ηταν κατω απο τη μεση. Μονο ετσι μπορουν να με αναγκασουν να το κανω. Και λυπαμαι φιλοι μου αλλα θα το προσπαθησω.

  Ευχομαι να τα καταφερω και χωρις την απαιτουμενη εκπαιδευση. Εχω ευτυχως μια εντολη του αντιδημαρχου καθαριοτητας κ. Κρητικου που με αυτην παιρνει μερος της ευθυνης για να μην πω ολη οπως εχω καταθεσει αλλωστε και με εγγραφα.

  Ποσο απογοητευτικο ειναι να εχεις τετοιους ανθρωπους στη διοικηση και να προσπαθουν ,λεει, για το ΚΑΛΟ των πολιτων και του τοπου,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/9/16 9:27 μ.μ.

   Δήμητρα πήγαινε αύριο το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση να το καταγγείλεις , θα τους κοπεί ο βήχας ! Πήγαινε και θα βρείς το δίκιο σου , ήδη ενημερώθηκαν οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι της αποκεντρωμένης .

   Υ.Γ. Το σωματείο βρε Δήμητρα τι κάνει ? Επιπλέον σου έχει κοινοποιηθεί απόφαση τοποθέτησης ? αιτιολογημένη όχι απλή απόφαση , διότι αφορά άλλο αντικείμενο εργασιών απο αυτό που προσλήφθηκες . Αν δεν σου έχει δοθεί αιτιολογημένη απόφαση τοποθέτησης πήγαινε να τους κόψεις τον βήχα . Και μετά επιφυλάξου κάθε νόμιμου δικαιώματος σου.

   Υ.Γ. Το σωματείο εργαζομένων στον Διόνυσο υπάρχει??

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/16 10:10 μ.μ.

   Εάν η πρόσληψη σου έγινε για την κάλυψη θέσης οδηγού λεωφορείου σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ 1 του Ν.3584/07 δεν μπορούν να σε χρησιμοποιήσουν σε άλλη θέση.! Υπάρχει απόφαση υπ´αριθ. 08/ΔΤΑ/11271/23-07-10 από τον ΓΓ περιφέρειας Αττικης Ηλία Λιακόπουλου σε προσφυγή που έκανε ο ΜΠΑΛΤΑΣ Δημητρης οδηγός τότε του δήμου Άνοιξης. Ασκήθηκε προσφυγή από τον δήμο Ανοιξη η οποία και απερρίφθη όπως φαίνεται στο πρακτικό 18 /23/09/2010 της επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006.

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/16 11:56 μ.μ.

   Απορώ για ποια δικαστικη αποφαση μιλαει που την τοποθετει σε λεωφορειο οδηγο και μονο! Το φεκ μονιμοποιησης αναφερει ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/16 9:34 π.μ.

   Φίλε δεν ενδιαφέρει το ΦΕΚ της μονιμοποίησης αλλά της πρόσληψης.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/16 12:46 μ.μ.

   Τοτε γιατι δίνει αλλη κατηγορια στον οδηγο πυροσβεστικου και δε τον βαζει μαζι με ολους τους οδηγους;Το ΦΕΚ δεν ειναι δικαστικη αποφαση, και αν ειναι δυνατον ποια δικ.αποφαση ειναι αυτη ρε παιδια;

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/16 6:23 μ.μ.

   Επειδή έχεις "μαύρα μεσάνυχτα " σου επαναλαμβάνω ότι είναι αποφάσεις της περιφέρειας και της επιτροπής του άρθρου 152 του N. 3463/2006.. Μήπως είσαι ΥΕ ;;
   Έδωσα και ημερομηνίες και αριθμούς, μπορείς να τα βρεις μικρέ μου να μαθαίνεις.

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/9/16 7:33 μ.μ.

   Μπαρμπά Μήτσο ο τύπος που τοποθετείται με ερώτημα μάλλον δεν ανήκει στον δημόσιο τομέα , για αυτό και ρωτάει ποια είναι η δικαστική απόφαση . Το ζητούμενο είναι να βοηθηθει η Δήμητρα , εσύ τώρα σαν συνταξιούχος και παλιός υπάλληλος του Δήμου γιατί δεν την βρίσκεις να την βοηθήσεις ? Γιατί θέλεις να κάνεις τον έξυπνο μέσα απο εδώ και δεν την βοηθάς ουσιαστικά ?

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/9/16 8:15 μ.μ.

   Μητσος είμαι αλλά όχι ο "μπάρμπας" όπως λες, γλύτωσα από εσάς αφού έφυγα για αλλά μέρη. Θα καταλάβεις αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει ποιος μπορεί να τα ξέρει όλα αυτά.

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/9/16 9:31 μ.μ.

   Χαχαχα Μπαρμπά Μήτσο η χυδαιότητα σου είναι απερίγραπτη , φωτογραφίζεις λάθος άνθρωπο εν γνώση σου . Μπαρμπά Μήτσο την αλήθεια την ξερουμέ οι δυό μας και ο διαχειριστής του blog .

   Υ.Γ. Λές αυτός που έφυγε μακριά και ξέρει τόσα να φωτογράφιζε τον ίδιο του ευατό ?

   Υ.Γ.2 Μπαρμπά Μήτσο μεγάλωσες και την καλοσύνη δεν την γνώρισες , αντίθετα γνώρισες σκοτεινά πράγματα , πές μου όμως όταν θα χρειαστείς ένα κερί να φωτίσει τον δρόμο σου , σε ποιές σου πράξεις θα το βρείς ?

   Ιωνάθαν Λίβινγκστον

   Διαγραφή
  11. Καλό είναι να ξέρετε ότι η διαχείριση του blog δεν εχει ιδέα για τι λέτε ούτε καταλαβαίνει τα "κορακίστικα" που μιλάτε.

   Διαγραφή
  12. Δήμητρα Σαββοπούλου22/9/16 9:50 μ.μ.

   Πραγματικα νιωθω πολυ υποχρεωμενη στο σωματειο μας που εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Συνεργαζεται αψογα και με την ΠΟΕ ΟΤΑ ωστε ενας εργαζομενος να μπορεσει να βρει το δικιο του.Χωρις αυτους δυστυχως δεν ξερω τι θα μπορουσα να καταφερω. Τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/9/16 10:09 μ.μ.

   ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

   Χαχαχα Μπαρμπά Μήτσο η χυδαιότητα σου είναι απερίγραπτη , φωτογραφίζεις λάθος άνθρωπο εν γνώση σου . Μπαρμπά Μήτσο την αλήθεια την ξερουμέ οι δυό μας .

   Υ.Γ. Λές αυτός που έφυγε μακριά και ξέρει τόσα να φωτογράφιζε τον ίδιο του ευατό ?

   Υ.Γ.2 Μπαρμπά Μήτσο μεγάλωσες και την καλοσύνη δεν την γνώρισες , αντίθετα γνώρισες σκοτεινά πράγματα , πές μου όμως όταν θα χρειαστείς ένα κερί να φωτίσει τον δρόμο σου , σε ποιές σου πράξεις θα το βρείς ?

   Ιωνάθαν Λίβινγκστον

   Υ.Γ. ΔΣ υπέθεσα ότι βλέπεις τις ip των σχολίων και θα καταλάβαινες ότι ο σχολιαστής 8:15 μ.μ. φωτογραφίζει λάθος άνθρωπο , κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο . Με συγχωρείς .

   Διαγραφή
  14. Το μονο που (προσπαθω να) παρακολουθω ειναι το περιεχομενο.
   Όμως νομίζω ότι η "συζήτησή" σας δεν αφορά πια πολύ κόσμο, οπότε ας την θεωρήσουμε (κι αυτήν, όπως και άλλες στο παρελθόν) λήξασα.
   Καλό ξημέρωμα
   Δ/Σ

   Διαγραφή
 18. Το σχόλιο που ανέβηκε στο μπλοκ Δτσα με το ονομά μου δεν έχει καμία σχέση με εμένα δεν το ανέβασα εγώ και θα πρέπει να ντρέπεται αυτός ο άθλιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου ντροπή του Αναστάσιος Μπάσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κ. Μπάση, εφόσον αληθεύει αυτό που καταγγέλλετε, φαίνεται ότι κάποιος έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Οπότε πρέπει κάτι να κάνετε!
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Δτσα σίγουρα κάτι έχει συμβεί θα λάβω τα μέτρα μου θα σας παρακαλούσα να κατεβάσετε το σχόλιο 11.12 μ.μ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/16 10:18 π.μ.

   Χαχαχα Μπάση υποψιάζομαι ότι στο τέλος θα σου υποκλέψουν και την υπογραφή και μετά θα ισχυρίζεσαι ότι δεν υπέγραψες !
   Μα τι τσίρκο είναι αυτοί που διοικούν τον Διόνυσο ?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/16 1:49 μ.μ.

   Με αφορμή τον τίτλο της ΔΣ παραθέτω το πιο κάτω link

   https://youtu.be/HWRPkzzDGJQ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/16 4:17 μ.μ.

   Το λάθος σχόλιο βρε παιδιά τι έλεγε ? Το διάβασε κάποιος ?

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/16 7:20 μ.μ.

   ΔΣ βρήκα ένα πολύ καλό βίντεο με αφορμή τον τίτλο του άρθρου σου . Νομίζω ότι θα σου αρέσει..

   https://youtu.be/ITDCZF31JiU

   Διαγραφή
  7. Περάστε κύριοι! Περάστε κυρίες!

   Από το τσίρκο μας «τα επτά θαύματα του κόσμου»
   όπου Θηριοδαμαστές με συρματένια μαστίγια
   γυμνάζουν τις Ιδέες να περπατούν στα τέσσερα.

   Περάστε απ΄ το τσίρκο μας.
   Που δεν είναι τσίρκο.
   Ούτε «φρενοκομείον (ή «οίκος»).
   Άλλα σταύλος…

   Σταύλος όπου κάτι χοντρά ζώα
   καταβροχθίζουν
   τα πιο ευγενικά μας όνειρα.

   ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ   Ευχαριστώ!
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/9/16 7:35 μ.μ.

   ΔΣ δεν μπόρεσα να αντισταθώ , βρήκα και άλλο ένα πολύ ωραίο βίντεο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου..

   https://youtu.be/ITDCZF31JiU

   Διαγραφή
  9. Είναι το ίδιο με το προηγούμενο

   Αλλά, μια που πιάσαμε τον Λουντέμη, σου 'χω άλλο ένα του.

   "Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών ανθρώπων."

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/9/16 8:41 μ.μ.

   Ναι έκανα λάθος και το έστειλα 2 φορες . Σε ευχαριστώ για την διόρθωση όπως και για το επιπλέον απόφθεγμα .

   Ιωνάθαν Λίβινγκστον

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/9/16 8:48 μ.μ.

   《 Το ρολοι του κόσμου χτυπάει μεσάνυχτα 》

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος22/9/16 3:04 μ.μ.

  ενα πουλάκι μου είπε πως ο ζαμάνης μπινελίκωσε άγρια σήμερα τον κοντομπάση για το λάθος σχόλιο που ανέβηκε
  αληθεύει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος22/9/16 11:12 μ.μ.

  Φόρτωσε ο Ζαμάνης μετά το "ατύχημα" του κοντού Μπάση. Αυτό που τον πείραξε περισσότερο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Δηλαδή η πραγματική γνώμη, που μόνο με την ανωνυμία μπορούν οι θρασύδειλοι τύπου Μπάση να διατυπώσουν, για τον ίδιο και τους ανθρώπους του. Αυτό τον πείραξε. Ότι είδε γραμμένο και υπογεγραμμένο μπροστά στα μάτια του αυτό που όλοι λένε πίσω από την πλάτη του. Εντάξει, σχεδόν όλοι. Εξαιρείται η "αυλή" που τον λιβανίζει ολημερίς και τον κολακεύει και τον κανακεύει και βλέπει μονάχα επιτυχίες όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ βλέπουν κραυγαλέες αποτυχίες. Πικρή η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πίστευα ότι ο άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι ζώον δίποδον. Δε θα πίστευα όμως ποτέ ότι κάποτε θα μεταβάλλονταν σε «φτερωτό» ερπετό! - ΜΛ

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος22/9/16 11:28 μ.μ.

  ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ Ή Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ, ΤΣΟΥΔΕΡΟ, ΦΩΤΑΚΗ, ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΜΑΝΗ, ΜΠΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ, ΛΥΡΟΥΔΙΑ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ, ΣΤΑΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

  ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ.
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
  - Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ Δ/Σ
  - Ο ΜΠΑΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ Δ/Σ (Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ)
  - Ο ΜΠΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ (Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ)
  - Ο ΜΠΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ)
  - Ο ΜΠΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ... ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ
  - Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/9/16 12:37 π.μ.

   Όντως ενδιαφέροντα τα συμπεράσματά σου φίλε.

   Η αλήθεια μάλιστα είναι - όπως προκύπτει από μαρτυρίες πολλών - ότι ο δήμαρχος παρακολουθεί ανελλιπώς τη Δ/Σ. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι του έχει γίνει εμμονή να διαβάζει το παραμικρό που γράφεται στο blog.

   Το ανησυχητικό όμως είναι το πώς εκτονώνεται μετά, όταν μένει μόνος του. Τι γράφει και πού. Ίσως η στάση του θα ήταν απλώς γελοία, αν ο ίδιος δεν ήταν δήμαρχος.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/16 5:44 π.μ.

   Ο Ζαμανης εχει ψυχωση με τη δ/σ και οσα γραφονται εκει. Πολλοι που πανε στο γραφειο του τους ρωταει αν ειναι πραγματα αυτα και τους δείχνει την οθόνη που ειναι μονιμως στον ΗΥ του γραφειου του. Αντε να κανεις καμια δουλεια ρε λεβεντη και παρατα τα μπλοκ και τα σχολια για το χαραμικο μισθο που παιρνεις και συ και οι κολλητοι σου

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/16 8:30 π.μ.

   Αγαπητοί μου η ψύχωσή του αυτή τον ώθησε να φτιάξει αυτό το "εξαιρετικό εργαλείο" που είναι δεν είναι άλλο από τη Φωνή του!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/16 8:36 π.μ.

   ΜΠΑΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!
   ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος23/9/16 7:23 π.μ.

  Ο κοντός αποκαλύφθηκε πως είναι ύπουλος και ψεύτης .
  Και αν δεν το ανεβάσεις το σχόλιο θα το στείλω στη φωνή Διονύσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ψυχραιμία αγαπητέ-ή, μην είσαι τόσο ανυπόμονος-η.
   Έχουμε και δουλειές....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/16 10:44 π.μ.

   Χαχαχα!!! Τώρα τους χάλασε ο Τ. Μπάσης. Ο κοντός μπάσης είναι μεγάλη δύναμη στο Διόνυσο. από αυτόν θα το βρει ο Σάκης.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/16 11:52 π.μ.

   Μεγάλη προσωπικοτητα !!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/16 11:54 π.μ.

   Χτες που μίλησα με τον Σάκη ,έτρεμε σαν το ψάρι! !! Για τόσο φόβο μιλάμε και μια στεναχωρια άλλο πραγμα...

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/16 5:50 μ.μ.

   Πισσα υπαρχει,ας κλεισει καμια τρυπα και μετα να μιλησει,ας αλλαξει καμια ταμπελα υπαρχει ας φτιαξει κανενα φαναρι επι της Κυδωνιων και μετα να μιλησει,ας μαζεψει κανενα κλαρακι (ψιλο) και μετα ας μιλησει"τα χοντρα πανε τερμα ραμπετωσσας)και μετα να μιλησει..,..

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος23/9/16 9:51 π.μ.

  Ο Π. Σταθόπουλος εδώ και μέρες καρφώνει το Δήμο Διονύσου και τον Τοξότη του Καλογρίτσα. Κάτι λέει για εγγυητικές επιστολές, κάτι λέει για τα έργα της αποχέτευσης που σταμάτησαν σε όλο το Δήμο. Γιατί δε μιλάει για τη δίχρονη παράταση; Γιατί δε ρωτάει τον φίλο του τον αντιδήμαρχο Λυρούδια που το εισηγήθηκε, το φίλο του το δήμαρχο Ζαμάνη που το στήριξε, τη φίλη του τη Ντούντα που το ψήφισε;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/9/16 10:35 π.μ.

   Α γι αυτό οι ΖυγουνοΣπηλιώτηδες είναι τόσο ευγενικοί με τον Ζαμάνη !!!!!!.... Για να μην τον χασουνε από υποστηρικτή του κομματικου εργολαβου, ε ;;;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/16 10:38 π.μ.

   Ο Τοξότης έχει άδεια από τον Ζαμάνη να χρησιμοποιεί το Κόκκινο Χωράφι σαν αλάνα που παρκάρει τα φορτηγά και τις μπολντόζες του!!!!!!!

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος23/9/16 9:56 π.μ.

  Πρόεδρε του Διονύσου Τάσο Μπάση, κάνε τον κόπο να μπεις στη Φωνή του Διονύσου, στο επίσημο όργανο προπαγάνδας του Ζαμ και της αυλής του, να δεις τι σου σέρνουνε. Αυτοί οι εργολάβοι της χυδαιότητας στοχοποιούν κάθε φορά οποιονδήποτε στέκεται απέναντι στην παρέα των κολλητών. Μην παραλείψεις, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/9/16 10:44 π.μ.

   οχετός....
   και γι αυτόν και για την υπάλληλο, τη σαλντουρίδου,

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/16 9:41 π.μ.

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  3. Τέτοιου είδους προσωπικές αλλά μη επώνυμες καταγγελίες δεν μπορούν να σταθούν στο Blog - τουλάχιστον μέχρις ότου στοιχειοθετηθούν.

   Διαγραφή
  4. Και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που δεν το πρόσεξα νωρίτερα

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος23/9/16 11:55 π.μ.

  ΝΑ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ)

  Τ. Μπάσης: “Άθλια η κατάσταση στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου”

  Το αίσθημα της απογοήτευσης για την εικόνα που παρουσιάζει η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου κυριάρχησε στην τοποθέτηση του Προέδρου Τ. Μπάση κατά τη χθεσινή, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε- με πρωτοβουλία του- απολογισμός έργου για την τελευταία διετία: “Ντρέπομαι για ό,τι έχει γίνει στο Διόνυσο, παρόλες τις πιέσεις, τα έγγραφα, τις αποφάσεις μας και τις συναντήσεις μου με τους Αντιδημάρχους. Στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες όλο και κάτι γίνεται, αλλά όχι εδώ. Μπορεί να φταίω κι εγώ και να μην ξέρω να διεκδικήσω με το σωστό τρόπο πράγματα για τον τόπο μου. Η κατάσταση είναι άθλια και οφείλεται από τη μια πλευρά στην έλλειψη προσωπικού, αλλά από την άλλη πλευρά στην έλλειψη συντονισμού”, είπε ο Πρόεδρος αφήνοντας και αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται έργα σε άλλες περιοχές του Δήμου με όχημα προσωπικές πιέσεις και σχέσεις, αλλά όχι και στο Διόνυσο.

  Την πεποίθηση του κ. Μπάση πως η Κοινότητα έχει μείνει πολύ πίσω συμμερίστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, απονέμοντας τα εύσημα για την ειλικρίνειά του: Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Καλαφατέλης με τον Γ. Τσουδερό από την Ενωτική Πρωτοβουλία, ο Γ. Φωτάκης από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο και ο Σπ. Σπηλιώτης από τη Δημοκρατική Ανατροπή. Παρόντες επίσης ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κ. Μπομπής και ο Πρόεδος του ΑΟ Διονύσου Λ. Γεωργοκίτσος. Ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη, του τοπικού Αντιδημάρχου (και Τεχνικών Υπηρεσιών-Χωροταξίας- Πολεοδομίας) Ευ. Λυρούδια, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Μπάση και των υπολοίπων ντόπιων δημοτικών συμβούλων της Διοίκησης (Θ. Στάικου, Β. Δαρδαμάνη και Δ. Αλεξανδρή), οι οποίοι είχαν προσκληθεί να παρίστανται.

  Οι παραπάνω στάθηκαν κυρίως στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική Κοινότητα, τα οποία μεταφέρονται από χρόνο σε χρόνο χωρίς μια οριστική αντιμετώπιση: Τα 43 στρέμματα του ΤΥΠΕΤ, η οριοθέτηση των 260 στρεμμάτων Κοινόχρηστων Χώρων που αποδόθηκαν στο Δήμο με την εφετειακή απόφαση του 2011, η τακτοποίηση του ημιτελούς κτηρίου των αποδυτηρίων στο χώρο του γηπέδου, η συντήρηση του γηπέδου και των βοηθητικών χώρων του, το κτήριο του Δημαρχείου και του Πολιτιστικού Οργανισμού και η οδοποιία.

  Αναφορά υπήρξε επίσης και για το έργο της αποχέτευσης που προχωρεί μεν γρηγορότερα στον υπόλοιπο Δήμο, αλλά όχι με τους αναμενόμενους ρυθμούς στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, κάτι που γεννά φόβους για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του μετά και από τη διετή παράταση που προσφάτως δόθηκε στον ανάδοχο.

  Αξίζει εδώ να σημειωθεί η έκκληση του κ. Φωτάκη προς τους συναδέλφους του των υπολοίπων παρατάξεων να στηρίξουν τα θέματα του Διονύσου, όταν θα γίνουν οι σχετικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όταν έρθει σε λίγο καιρό προς ψήφιση το Τεχνικό Πρόγραμμα. Ενώ ο κ. Σπηλιώτης από την πλευρά του υπενθύμισε πως ο καλλικρατικός νόμος έχει θεσπίσει θεσμούς και διαδικασίες, όπως η Γενική Συνέλευση κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας (άρ. 85 του Ν. 3852/2010) και ο συμμετοχικός Προϋπολογισμός, που ήδη εφαρμόζονται με επιτυχία σε άλλους Δήμους, όπως η Κηφισιά, και που θα μπορούσαν- μετά από διεκδίκηση- να ενεργοποιηθούν και στο Δήμο Διονύσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/9/16 12:30 μ.μ.

   Τι μας λες ρε Σπηλιωτη. Αυτοι δεν κανανε ουτε επιτροπη διαβουλευσης σιγα μην κανουνε γενικες συνελευσεις κατοικων. Δεν εχεις καταλαβει με ποιους ειχατε μπλεξει και ποιους στηριξατε στη δευτερη κυριακη.

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος23/9/16 3:57 μ.μ.

  Εδώ δεν κατάλαβαν με ποιόν είχαν μπλέξει αυτοί που έτρεξαν να τον βγάλουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και έβαλαν υποψηφιότητα μαζί του!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος23/9/16 9:15 μ.μ.

  Οι ανακοινώσεις για το δημοτικό της Δροσιάς δεν έχουν τελειωμό. Σειρά έχει η ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (Καλαφατέλης)


  Ενωτική Πρωτοβουλία: «Πρόχειρη και επιφανειακή η επισκευή του Δημοτικού Δροσιάς»

  Με αφορμή την επαναστέγαση του 1ου Δημοτικού Δροσιάς θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

  To 2011 και επί διοίκησης Γιάννη Καλαφατέλη, παραλάβαμε από τον τότε Δήμαρχο Δροσιάς κ. Πασιπουλαρίδη και αντιδήμαρχο τον κ. Ζαμάνη το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς στην οδό Αργυρουπόλεως σε κατάσταση παραμέλησης και αποσύνθεσης, καθόσον επί σειρά ετών δεν γίνονταν οι απαραίτητες συντηρήσεις και επισκευές στο κτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δίκαιες, προφορικές και έγγραφες διαμαρτυρίες προς τη Δημοτική Αρχή τόσο εκ μέρους του Συλλόγου γονέων του σχολείου όσο και εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων.

  Η διοίκηση μας ενέκυψε επάνω στο πρόβλημα και οραματίστηκε την εκ βάθρων επισκευή και ανακαίνιση του κτηρίου, έτσι ώστε η Δροσιά να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολείο για τα παιδιά.

  Για τον λόγο αυτό επιλέχτηκε μέσω της νόμιμης διαδικασίας η λύση της προσωρινής μεταφοράς του Σχολείου στον μισθωμένο από τον Δήμο υπερσύγχρονο χώρο των πρώην εκπαιδευτηρίων Καργάκου επί της Λεωφόρου Σταμάτας, χώρος που φιλοξένησε εκτός των άλλων και τη λειτουργία του δημοτικού σχολείου Δροσιάς, από τον Απρίλιο του 2013 και μετά, παρέχοντας υψηλού επιπέδου κτηριακή υποδομή και ασφάλεια στους μαθητές και τους δασκάλους.

  Παράλληλα το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε η προσπάθεια επισκευής και ανακαίνισης του παλαιού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς στην οδό Αργυρουπόλεως με την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

  Η μελέτη αυτή, που περιλάμβανε την στατική επάρκεια των κτιρίων, ηλεκτρομηχανολογικό έλεγχο, επισκευές τοιχοποιίας, επιχρισμάτων και ελαιοχρωματισμών, ανατέθηκε σε μελετητικό γραφείο το Μάρτιο του 2014.

  Επιλογή του κ. Ζαμάνη το Σεπτέμβριο του 2014, που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν η ματαίωση της συγκεκριμένης μελέτης, η οποία ήταν σε εξέλιξη, και η εκπόνηση νέας με σοβαρές ελλείψεις (μελέτη στατικής επάρκειας, ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών κ.ά.)

  Οι ελλείψεις αυτές αποτελούν βασικά σημεία μιας άρτιας και ασφαλούς επισκευής-ανακαίνισης. Η τήρησή τους είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των μαθητών και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του, τη χρονολογία κατασκευής των κτηρίων και την παντελή έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης.

  Η Δημοτική Αρχή του κ. Ζαμάνη προτίμησε τη λύση της πρόχειρης και ατελούς επιφανειακής επισκευής του συγκεκριμένου σχολείου, μάλιστα προέβη στην αυθαίρετη από 14-9-2016 μεταφορά των μαθητών εκεί και τη λειτουργία του σχολείου χωρίς παραλαβή του έργου από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου!!!

  Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η προχειρότητα και η βιασύνη, που ακόμα μια φορά επέδειξε ο κύριος Ζαμάνης, να μην επιβεβαιώσει τις βάσιμες ανησυχίες των γονέων και διδασκόντων των μαθητών, που μεταφέρθηκαν εκεί.

  Η Ενωτική Πρωτοβουλία στηρίζει τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς όπως εκφράστηκαν στην πρόσφατη(12/9/2016) ανακοίνωσή τους .

  Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας


  Αναμένεται η απάντηση του δημάρχου.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/16 10:48 π.μ.

   ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...μιλάνε,

   ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ... (ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ) ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΜΜΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΣΥΛ.ΓΟΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ , ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. Α..., ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ Κ.ΧΩΡΑΦΙ... ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΄΄ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ ΠΩΣ;;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...!!!! ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!! Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠ. ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ; ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ; ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
   ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ. ΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΥΧΕΡΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.
   ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΙ /ΕΣ ΠΛΕΟΝ.... ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/16 6:23 π.μ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/16 5:25 μ.μ.

   @ Ανώνυμος28/9/16 6:23 π.μ.
   πρωι , πρωι 6.23 για να μην τσαντιστείς ένα καλό πηδηματάκι θα σε ηρεμούσε. Θα ηταν τόσο η άλλη πλευρά ΟΚ όσο και συ. Ασε λοιπόν τη γεροντική σου άνοια και περπάτα μερικούς γύρους στο κόκκινο χωράφι να μας πεις αν μαζέψανε τα χώματα.....

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος23/9/16 9:31 μ.μ.

  Με την παραίτηση Υφαντή τι έγινε ? Γνωρίζει κάποιος ? Είναι ακόμα στο προφορικό ή την κατέθεσε και επίσημα ? Μήπως , λέω μήπως γίνει λαγός ? Και αν τελικά την καταθέση θα κρατήσει την έδρα του ή θα την παραδώσει στην παράταξη του ? Και κάτι τελευταίο γνωρίζει κάποιος πόσους ψήφους είχε πάρει στις εκλογές του 2014 ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος24/9/16 9:05 π.μ.

  “Η υλοποίηση των δεσμεύσεων δεν κρίνεται στη διετία, αλλά στην πενταετία” σχολίασε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης.
  Είναι να αναρωτιέται κανείς πόσο ...... είναι κάποιος που κάνει τέτοια δήλωση και είναι δήμαρχος για πενταετία;;;;
  Δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο επίθετο γιαυτό και άφησα ....
  όποιος βρει το συμπληρώνει!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος25/9/16 7:02 μ.μ.

  Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ Μ.ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΖΑΜΑΝΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

  Η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου στο επιτελικό πολιτικό και διοικητικό έργο του Δημάρχου


  http://www.odosdionysou.gr/2016/09/24/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE/

  Χα χα Ζαμανάκο νόμισες πως ο Γενικός ήταν Μπάσης για να τον παίξεις ??? Γελάστηκες αγόρι μου .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/9/16 11:51 μ.μ.

   Μετράει μέρες ο Χρηστάκης. Ο Ζαμάνης με τη συνέντευξη τον έδωσε "στεγνά"... Τον τελευταίο καιρό πολλαπλασιάζονται οι φωνές στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής που γκρινιάζουν για το Χρηστάκη. Για τις λίγες μέρες που έρχεται, μέσα στη βδομάδα. Για τις λίγες ώρες που δουλεύει μέσα στη μέρα, όταν έρχεται. Για τη χαμηλή παραγωγικότητά του. Για τα θέματα, που αντί να τα λύσει τα έμπλεξε περισσότερο. Για τις πρωτοβουλίες που δεν πήρε. Για την αίγλη που δεν έδωσε στο δήμο και για πολλά άλλα. Όλες αυτές οι φωνές πιέζουν το Ζαμάνη και δεν αργεί η ώρα που θα γίνουν δημόσιες οι εσωτερικές κουβέντες. Επειδή, λοιπόν, ο Ζαμ δεν είναι των μετωπικών αντιπαραθέσεων (δεν του έχει βγει καμία μέχρι τώρα και έχει αναπτύξει φοβίες) πέρασε το μήνυμα με τη συνέντευξη στο edionysos. Βέβαια, ο Χρηστάκης δεν είναι αμελητέο μέγεθος και, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι του χεριού ενός Ζαμ. Με τη συνέντευξη του απάντησε και απάντησε σκληρά. Περιγράφοντας τις αρμοδιότητες των δημάρχων έσφαξε με το γάντι το Ζαμ γιατί ήταν σαν να αναφέρεται στο αρνητικό του, σε όλα αυτά που δεν είναι ο Ζαμάνης. Το σήκωσε, λοιπόν, το γάντι ο Μιχάλης. Τι θα κάνει τώρα ο Ζαμ; Θα απαντήσει; Θα τον αποκεφαλίσει; Θα το καταπιεί; Θα αναθέσει τη βρωμοδουλειά στη Φωνή του Διονύσου; Θα δούμε.

   Πολλά μαζεύονται, όμως, τελευταία. Η υπόθεση της θιγόμενης υπαλλήλου. Το ξεσπάθωμα του Τάσου Μπάση. Για τον απολογισμό διετίας μιλάω όχι για το σχόλιο στη δ/σ που δεν ήταν δικό του...Η επιστολή του Κασαπάκη που τα χώνει σε δημ και κρητικο. Η παραίτηση Υφαντή. Κολλητά στα γνωστά. Μια Τεχν. υπηρεσια που έχει κατεβάσει μολύβια. Μια Πολεοδομία που υπολειτουργεί. Μια αποχέτευση που σταμάτησε. Ένας Τοξότης στο μικροσκόπιο. Μια διετής παράταση-δώρο στον Καλογρίτσα. Ένας Σταθοπουλος που το θυμίζει μέρα παρά μέρα. Παιδικές χαρές φαντάσματα. Κλαδιά λακουβες σκουπίδια παντού. Μπήκανε στον τρίτο χρόνο και ξεχάσανε να κάνουνε αγιασμό.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/16 6:51 π.μ.

   Έπρεπε να φύγει ο Υφαντής για να αποκτήσει γραφείο ο Χρηστάκης!!!! Μέχρι τώρα τον είχαν να κάθεται στην αίθουσα της Οικονομικής Επιτροπής, παρέα με 1-2 άλλα άτομα. Τόσο τον εκτιμούν, τόσα περιμένουν απ' αυτόν. Και μετά σου λέει ο μπούλης ότι δεν δουλεύει κιόλας....

   Διαγραφή
 31. Ανώνυμος26/9/16 8:52 π.μ.

  Κ. Γενικε επιςκεπτη Οποίος δεν θελει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει!!! Καλα το οτι τρολαρουν θετικά τον Γενικό ........αυτοι που τον έκραζαν κατ'εξακολουθηση !!!! (Και καλα έκαναν!!!!). Δείχνει ποσό σταθερή πολιτική άποψη εχουν!!!! Και ποσό κολοτουμπες ειναι.......χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/9/16 1:38 μ.μ.

   Είναι να μη τον κράζουν οι του δημάρχου τόσους μήνες δεν έχει καταφέρει να βρει τρόπο να κάνει την πρόσληψη του ειδικού συνεργάτη που επιθυμεί η αυλή...Και έτσι καθυστερεί η πρόσληψη της αγαπημένης φίλης της φίλης του δημάρχου ( που μάλλον δεν θα γίνει ποτέ) !!!

   Διαγραφή
 32. Ανώνυμος26/9/16 7:42 μ.μ.

  Οι Δροσιώτες και οι Διονυσιότες έχουν καταλάβει τι ακριβώς θα γίνει με τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρίας Τοξότης? Η δημοτική αρχή για πιό λόγο δεν βγάζει ένα δελτίο τύπου να ενημερώση τους εν λόγω πολίτες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος26/9/16 8:45 μ.μ.

  Ποια η ΞΙ.ΝΙ.?????
  Έχει θέμα με τα χαρτιά της?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/16 7:24 π.μ.

   χαχαχα εγραψες φιλε, ξινι ονομα και πραγμα!!!!!!!

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος26/9/16 10:33 μ.μ.

  Λαμπρό μέλλον θα εξασφαλίσει στο δήμο η έλευση της νέας Υπερ-Συμβούλου!!! Διαθέτει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό, εξαιρετικές σπουδές και σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο. Πληροφορούμαι ότι έρχεται με επεξεργασμένο σχέδιο 27 σημείων, ώστε (Α) να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα (Β) να μη χαθεί ούτε λεπτό στην τριετία που τρέχει μέχρι τη λήξη της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής. Πάντως... όλα καλά στο δήμο Διονύσου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/16 6:13 π.μ.

   Η Δ/ΤΣΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

   Οι πρωτοκλασάτοι ηγέτες περιστοιχίζονται από πρωτοκλασάτους συνεργάτες. Και το κάνουν αυτό γιατί – πρωτίστως- νοιώθουν ασφαλείς (με τον εαυτό τους) όταν περιστοιχίζονται από ικανούς ανθρώπους.
   Οι δευτεροκλασάτοι περιστοιχίζονται από δευτεροκλασάτους – γιατί το κλίμα εκεί δεν σηκώνει άλλους πρωτοκλασάτους γύρω...

   ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΑΣΚΛΑΣΑΡΙΑ....

   Διαγραφή
 35. Ανώνυμος27/9/16 8:41 π.μ.

  Πάντως πρεπει να το παραδεχτούμε οτι σε αυτή την διοίκηση συμμετέχουν πολλές ΞΥΝΕΣ και οχι μονο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/9/16 10:09 π.μ.

   Λίγη ευγένεια παρακαλώ Δεν είναι ΞΥΝΕΣ είναι Ξ.Ν.ς, ούτε είναι ΞΙ.ΝΙ. είναι Ξ.Ν. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος28/9/16 7:29 μ.μ.

  Στο ελληνικό αλφάβητο το Ξ είναι ΞΙ και το Ν είναι ΝΙ.
  Άρα ΞΙ.ΝΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/9/16 12:04 π.μ.

   Άρα γράφονται Ξ και Ν, και όταν προφέρονται ακούγονται Ξι και Νι.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/16 8:22 π.μ.

   Αλήθεια η ΞΙ.ΝΙ.προσελήφθη από το δήμαρχο;;;;
   Πως έχει γραφείο στο δημαρχείο;;;;
   Μήπως έχουμε άλλη μία εθελόντρια σε γραφείο του δημαρχείου;;;;

   Διαγραφή
 37. Ανώνυμος30/9/16 10:12 π.μ.

  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

  "Τη γραπτή παραίτησή του από το αξίωμά του στο Δήμαρχο Δ. Ζαμάνη υπέβαλε σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής.
  Στο σύντομο κείμενό του ο κ. Υφαντής ευχαριστεί τους συνεργάτες του που συνέβαλαν στην υλοποίηση των έργων της Αντιδημαρχίας επί δυο χρόνια, και υπογραμμίζει πως σειρά προτάσεων της αρμοδιότητάς του, που εκπονήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη και την έγκριση του Δημάρχου, ακυρώθηκαν εκ των υστέρων, ενώ καταργείται μετρήσιμο έργο της Αντιδημαρχίας.
  Στην ίδια δήλωση ο κ. Υφαντής καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή εντεινόμενη εσωστρέφεια καθώς και διάσταση από δεσμεύσεις και υπεσχημένα"

  (Οδός Διονύσου)
  http://www.odosdionysou.gr/2016/09/29/%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84%ce%b7-299-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ae/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/9/16 10:44 π.μ.

   Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΙΣΧΎ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΌ ΤΟΥ ΡΌΛΟ , ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΑΠΌ Δ.Σ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΆΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΘΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΘΕΤΙΚΆ . ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΑΡΆ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ-ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΈΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΨΕΥΤΕΣ .
   ΥΦΑΝΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΑΙΡΌ ΣΟΥ ΕΊΧΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΞΙΖΕΙΣ Η ΥΠΕΡΟΨΊΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΉΤΑΝ ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΗ , ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΟΥ .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/16 11:26 π.μ.

   Τελικά κάποιοι είναι εντελώς κολλημένοι με τις καρέκλες και τα γραφεία τους.

   Ο Υφαντής είχε έδρα πανεπιστημιακή πριν ασχοληθεί ΑΜΙΣΘΙ με τις "καρέκλες" του Δήμου. Και την διατήρησε παράλληλα με τη δουλειά του εδώ μέχρι και σήμερα. Οπότε δεν ανησυχεί για "απώλεια ισχύος". Κάποιοι άλλοι όμως πρέπει!!!

   Όσο για το αν θα μείνει μείνει στη δημοτική ομάδα ή θα ανεξαρτητοποιηθεί, άσε να το δούμε. Εγώ τον έχω πιο προς το δεύτερο, αλλά καλύτερα να περιμένουμε.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/16 2:08 μ.μ.

   ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ ?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/16 7:08 μ.μ.

   Απο την ανακοίνωση των "Ανοιχτών Οριζόντων" που εκδόθηκε στις 6 Ιουλίου 2014 για τους αντιδημάρχους
   (e-dionysos)

   Ο Ηλίας Αρ. Υφαντής γεννήθηκε στη Σταμάτα το 1964 και κατοικεί στο Κρυονέρι. Με την σύζυγό του Χ. Χατζηκωνσταντίνου έχουν δύο κόρες, την Βασιλική και την Ειρήνη.

   Απέκτησε Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού και Διδακτορικό Δίπλωμα Μηχανικού από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και είναι Καθηγητής, Διευθυντής του Τομέα Ναυπηγικής & Ναυτικής Μηχανολογίας και μέλος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

   Επί πλέον, έχει διατελέσει Κοσμήτορας της Σχολής επί δύο θητείες και Πρόεδρος του συλλόγου του διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού επί επτά έτη.

   Στο πλαίσιο των ακαδημαϊκών του δραστηριοτήτων συνεργάζεται με το Cranfield University και το MΙΤ και είναι μέλος διεθνών επιστημονικών ενώσεων και οργανισμών (ASME, SAE, NewYork Academy of Sciences, Center for Gas Turbine Diagnostics and Life Cycle Cost, NATO Research & Technology Organization).

   Τέλος, ως Μελετητής και Σύμβουλος Μηχανικός, ασχολείται με θέματα διοικητικής και τεχνολογικής καινοτομίας και στρατηγικού σχεδιασμού.

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος30/9/16 1:16 μ.μ.

  Μας λες λοιπόν 10:44 πως ένας πανεπιστημιακός, συνομιλητής της κάθε κυβέρνησης, με περγαμηνές και ντοκουμέντα ηθικού και αξιακού αναστήματος όπως του Υφαντή, που στο ρόλο του αντιδήμαρχου για δυο χρόνια κατάφερε να κάνει τις υπηρεσίες του δήμου να δουλέψουν με αφοσίωση και στοχοθεσία χάνει ισχύ; επειδή παραιτήθηκε από τη θέση του στο δήμο Διονύσου; στη θέση σου θα περίμενα να ακούσω και να διαβάσω τι απολογισμό θα κάνει ο Ζαμάνης για τον τελευταίο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/9/16 7:02 μ.μ.

   Μην ανησυχείς για τον Ζαμ. Είναι εντελώς ξετσίπωτος.
   Θα πει στον Κουρκούτα να κάνει ζουμ αυτόν και τον Κοκμοτό στις φωτογραφίες από τις λαμπαδοδρομίες και τα πανηγύρια
   Μετά θα πει σε κάποιον να γράψει τι έκανε ο Υφαντής την περασμένη χρονιά που συνεχίστηκε και φετος, πχ φροντιστήριο, λεωφορείο, καμπς κδαπ, κλπ και θα το γραψει κι αυτό.
   Μετά θα γράψουν και τις προτάσεις που έκαναν οι καλο-πληρωμένοι κολλητοί τους
   Ε και τα βαψίματα του Δελαγραμμάτικα σε όποια σχολεία έγιναν, κι αυτό είναι όλο.
   Τι αλλο θέλεις;

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος30/9/16 2:46 μ.μ.

  Κουίζ για εξαιρετικά δυνατούς λύτες:
  Γιατί άραγε να περίμενε την επίσημη παραίτηση του Υφαντή ο δήμαρχος για να αναγγείλει την πρόσληψη της ειδικής συνεργάτιδας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/9/16 6:24 μ.μ.

   Για να καλύψη το κενό!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/16 6:32 μ.μ.

   Νομιζω οτι δε θα γινει τιποτα με την παραιτηση του Υφαντη. Ειναι βολεμενοι ολοι που το συστημα σερνεται. Δεν ειναι για μεγαλα πραματα ο δημος. Περασαν και 2 χρονια μπηκανε στο 3ο κουραστηκανε. Που να μπλεκουνε τωρα σε μανουριες. Κοιμαται και η αντιπολιτευση. Αντε να κυλησει ο καιρος να δουμε. Μετα τις γιορτες θα αλλαξουνε κι οι αντιδημαρχοι. Νεο αιμα ορμητικο. Μια απο τα ιδια. Ουφ.

   Διαγραφή
 40. Αίαντας30/9/16 9:24 μ.μ.

  (Δ/ΤΣΑ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ)  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  ΔΕΛΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!


  Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΟ 3ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ Η.Δ.: "Έγκριση ποσού 215,76 ευρω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για εργασίες σε παγκάκια
  στα Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου. (αρ τιμολογίου 187+193)"

  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!!!

  ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΠΑΝΑΓΙΕΣ" ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΦΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ .... ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ....

  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !!!!!!

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΓΙΑΛΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ


  ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΟΥΣΤ ΠΟΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/9/16 10:34 μ.μ.

   Δηλαδή τι έγινε ρε παιδιά, δεν το χω εντελώς.
   Ή ο "Αδάμας" Αχιλλέας πήγε να "τακτοποιήσει λογιστικά" με τιμολόγια δικού του τη δουλειά που έκανε εργολαβικά ο Πρόεδρας ο Μιχαλάκης αλλά με ή προσωπικο του δήμου ...
   'η ο Πρόεδρας ο Μιχαλάκης πήγε να κονομήσει και παραπάνω

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/16 12:53 π.μ.

   Τα πράγματα είναι απλά.

   1) Ποιος έκανε την σύμβαση ανάθεσης της εργασίας; Λογικά, η κα Καγιαλή ως πρόεδρος.

   2) Με ποιον υπογράψατε κα Καγιαλή; Με τον εκδότη των τιμολογίων ή με τον κ. Κασαπάκη ως πατρόνο των εργατών του δήμου;

   3) Αν είναι ο πρώτος, πού τον βρήκατε;Τον ξέρατε; Ή μήπως προθυμοποιήθηκε ο ένας εκ των δύο "πυγμάχων" να τον φέρει για να τον γνωρίσετε;

   4) Εσείς φέρατε την πληρωμή του στο Συμβούλιο ή κάποιος άλλος; Πώς βεβαιωθήκατε για την ολοκλήρωση του έργου; Μόνη σας ή κάποιος άλλος σας το είπε;

   5) Καταλαβαίνετε τις συνέπειες που αντιμετωπίζετε αυτή την στιγμή; Εχετε φέρει ένα εικονικό τιμολόγιο να πληρωθεί από δημόσιο χρήμα!

   6) Καταλαβαίνετε τις συνεπειες των πράξεών σας για αυτους που σας πιστεύουν ακόμα και ψηφίζουν τις εισηγήσεις σας;

   7) Προτιμάτε να καείτε ή να [αραδεχτείτε την αλήθεια;


   Ηλεκτρικός Θησέας

   ΥΓ. Οι δημοτικές παρατάξεις που έχουν εκπροσώπους στην Επιτροπή τι πρόκειται να κάνουν;

   Διαγραφή
 41. Ανώνυμος30/9/16 10:15 μ.μ.

  Φαγοπότι δεν λες τιποτα,Ο Δήμος μας ειναι καταδικασμένος με την επιλογη του Δημάρχου προσώπων σε καίριες θέσεις ,απο ανίκανους ανθρωπους επικίνδυνους που το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι το προσωπικο συμφέρον τους,χρησιμοποιούν τακτικές ισοπέδωσης αξιών ανθρωπων ώστε να φαίνονται αξιόπιστοι οι ίδιοι στα ματια του Δημάρχου ,περα αυτου ας περάσουμε σε γεγονότα και πρόσωπα.Ευαγγελια Αλεξανδρή διευθύντρια προσωπικού κάτοικος Διονύσου η μεγαλη σοφή στα ματια του Δημάρχου ,που φυσικα το εκμεταλλεύεται υπο προσωπικο όφελος και εξηγώ ..Ραφτακοπουλος Θεόδωρος προϊστάμενος ολα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω ,ειχε τεράστια εμπειρία ?ηταν ο κατάλληλος ?...οχι βέβαια ηταν πολυ φιλος με την Κ.Αλεξανδρη βεβαίως ,οποτε ολα τα απο πανω δεν λαμβάνονται υπόψην για το αν ηταν ο κατάλληλος ....Ρούσος Νικόλαος υπεύθυνος συντήρησης οχημάτων ,φιλος του παραπανω κουμπάρος της Αλεξανδρής,εκ του αποτελέσματος ειναι το ιδιο άξιοι και οι δυο διότι τους τοποθέτησε η Αλεξανδρή και οχι για το έργο τους ,απο οτι διαφαίνεται ο Κ.Ρουσος εξασφαλίζει βάση της θέσης του τους κατάλληλους προμηθευτές και συνέργια οι οποίοι ειναι ολοι συγγενείς ,κουμπάροι ,φίλοι με το αζημίωτο παντα την κλίκα ...Αυτο φαίνεται με τι πάθος υπερασπίζετε κάποιους προμηθευτές συνεργεία και το αντίθετο για τους μη συγγενείς ,κουμπάρους προμηθευτές ,ας μιλήσουμε με ονοματα ,Τα οχήματα φτιάχνονται καλα με τον Κ Σωτηρίου ?κ.Ρουσο ,υπαρχει και συνεχεια ονομάτων οπως Καξεκο Κωςτουλας κ.α....σε τι κατάσταση ειναι τα οχήματα αυτη την στιγμη ?μιλαμε για χώρος δημοσίου χρήματος που σπαταλιέται και ολα ειναι υπο καταρευση ,φυσικα βρίσκουν και τα κανουν .....αυτοι οι ανθρωποι θα ξανα εκλέξουν τον ΖΑΜΑΝΗ LoL.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος1/10/16 2:19 π.μ.

  τωρα που ειναι υποχρεωμενοι να ανεβαζουν στη διαυγεια τις δαπανες θα το κανουν? το ξερουν εκει στη σχολικη επιτροπη που το ξεκαθαρισμα λογαριασμων γινεται με μπουνιδια και κλωτσιδια οτι εχουν προθεσμια μεχρι τελος οκτωβριου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος1/10/16 2:22 π.μ.

  παιζει να εχουμε μηνυσεις? μπα! οι φαμιλιες θα τα βρουν μεταξυ τους. ποτε δεν μπλεκουν τριτους στις δουλειες τους. το ξεκαθαρισμα το κανουν μονοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος1/10/16 2:25 π.μ.

  ο ζαμανης τα εμαθε τα μασκαριλικια? θα παρει μετρα? μπα!γιατι να παρει? δημαρχος ειναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/10/16 5:20 π.μ.

   ΣΑΜΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ???
   ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΠΛΗΞΕ !!!!

   Διαγραφή
 45. Ανώνυμος1/10/16 2:29 π.μ.

  για να δουμε τωρα ποιον θα περιλαβει το επισημο επικοινωνιακο εργαλειο? μηπως πιασανε ηδη δουλεια στη φτδ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος1/10/16 2:34 π.μ.

  ωραια τα λετε ρε μαγκες και ακομα πιο ωραια τα κανετε! να σας χαιρονται οσοι σας ψηφισαν γιατι θα ησασταν καλυτεροι απο τους προηγουμενους! στις σχολικες γινεται το ελα να δεις. στο θεσπη δε γνωριζει η δεξια τι ποιει η αριστερα. τι αλλαξατε δυο χρονια τωρα βρε θεομπαιχτες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος1/10/16 2:38 π.μ.

  η παραταξη του ζαμανη συναγωνιζεται στην ελευθερη πτωση την κυβερνηση καρικατουρα των συριζανελ. αυτη δεν ειναι η μονη τους ομοιοτητα. εχουν κι αλλη μια. αγαπανε τον καλογριτσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος1/10/16 2:51 π.μ.

  ο υφαντης εγκατελεψε το πλοιο γιατι το ειδε να βουλιαζει. αυτα που γραφει στην παραιτηση ειναι για τα ματια του κοσμου. προσχηματα. τι θα παθαινε δηλαδη αν καθοτανε μισο χρονο ακομα? ε, αντε να του κοβανε 1-2 εισηγησεις ακομα.αυτος μεχρι και τη μερα της παραιτησης στο δημοτικο συμβουλιο κατεβαζε θεματα. γιατι βιαστηκε να την κανει? ουτε κουρασμενος ητανε ουτε πλακωμενος με κανεναν. αρα? για μενα, ποντικος που πηδαει απο το πλοιο για να σωθει. το πλοιο βυθιζεται, τα νερα ειναι σκοτεινα και τα φωτα κινδυνου ειναι σβηστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος1/10/16 2:57 π.μ.

  παντως, ο Ανώνυμος30/9/16 10:15 μ.μ. πρεπει να εχει στοιχεια γι αυτα που καταγγελει γιατι μπορει να μπλεξει. δηλαδη τι? μιλαει με ονοματα για ανθρωπους και υποστηριζει οτι παρανομουν ασυστολα? δεν παμε καθολου καλα. ειναι δυνατο να γινονται τετοια πραγματα? απιστευτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος1/10/16 7:49 π.μ.

  ΚΑΛΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΛΟΙ? 215,76 ευρω για εργασίες σε παγκάκια Νηπιαγωγείων του Αγίου Στεφάνου ????? Τι φτιάξανε δηλαδή και κόστισε τόσο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/10/16 12:13 μ.μ.

   ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος1/10/16 9:18 π.μ.

  Φυσικά και θα πάρει μέτρα ο δήμαρχος!!!!!!!!
  Θα κάνει και το Δελα ειδικό σύμβουλο δημάρχου, όπως την Νταγκαλή μόλις βρει ευκαιρία!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος1/10/16 11:06 π.μ.

  Η Καγιαλή διέκοψε τη συνεδρίαση τρέμοντας σαν το ψάρι, ακούστηκαν πολλά μέσα στην αίθουσα και έπρεπε να τους σταματήσει, αλλά δεν μπορούσε. Έτσι οι νταήδες κανόνισαν τους λογαριασμούς τους εκτός αιθούσης. Στη μοιρασιά τα χάλασαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος1/10/16 1:25 μ.μ.

  μονο τυχαιο δεν ειναι που οι παραιτησεις εχουν πεσει βροχη στις σχολικες. οποιος επαιρνε χαμπαρι τι γινοτανε την εκανε με ελαφρα πηδηματακια. για να μη μπλεξει βασικα. στην αρχη ητανε η ερευνα για τις ατασθαλιες των προηγουμενων, οι εμπρησμοι, η φυλαξη του υλικου που διασωθηκε απο τη φωτια, τα λεφτα που συνεχισαν να πηγαινουν σε λογαριασμους αλλοτριους και με τους τωρινους, τα πρακτικα που δεν κρατιουνται κλπ κλπ και τωρα οι σκυλοκαβγαδες για τις εργολαβιες!!!! ποιος σοβαρος ανθρωπος που εχει μια σταλια μυαλο θα κατσει για να εχει χωρις κερδος κερατα? ειδικα η κ Καγιαλη θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη. δε φτανει να ειναι καποιος στην ιδια παραταξη με μας για να ειναι αυτοματα εντιμος, ειλικρινης, δικαιος και αξιοπιστος και να μη μας εκθετει. ετσι δεν ειναι κ Καγιαλη? εγω καταλαβαινω την απειρια σας και τη διαθεση σας να προσφερετε στις σχολικες και να βαλετε μια ακομα σελιδα στο βιογραφικο σας. ομως, συμβουλευτειτε καποιο εμπιστο νομικο και ζητηστε του να σας εξηγησει τι σημαινει προεδρος νπδδ τι ευθυνες εχει και σε τι περιπετειες μπορει να μπλεξει οταν γυρω του κυκλοφορουν τυποι οπως αυτοι οι χθεσινοι με τον καβγα και τα περιεργα τιμολογια. μην ξεχνατε ότι ολες οι πραξεις τις σχολικης επιτροπης εχουν την υπογραφη σας. και αυτο το χθεσινο που εγινε γνωστο εξαιτιας του καβγα εχει γινει πια βουκινο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος1/10/16 1:38 μ.μ.

  οι καλαφατελο-μπιτακο-ζυγουνο-σπηλιωτηδες κοιμουνται βαθια. δεν καταλαβαινουν οτι οι πολιτες ειναι στα καγκελα? δεν καταλαβαινουν οτι οσο κοιμουνται παρτι συνεχιζεται? δεν τους ενδιαφερει? τι θα ερθουν να πουν σε δυο χρονια? δε βλεπαμε, δε μαθαμε δεν ξεραμε? ξυπνατε παλικαρια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος1/10/16 2:21 μ.μ.

  Το δυσάρεστο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο δήμαρχος έχει επιλέξει αυτού του επιπέδου άτομα για μέλη και στις δύο σχολικές επιτροπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος1/10/16 2:30 μ.μ.

  Το Δεκαήμερο του Βοκκάκιου
  Ιστορία Πρώτη. Ο Θέσπις.

  Η Διοίκηση Ζαμάνη αποφάσισε να καταργήσει το νπδδ ο Θέσπις αλλά ο Θέσπις... δεν πεθαίνει.
  Το νπδδ είναι ακόμη σε λειτουργία και ο απλός πολίτης ερωτά:

  -Απαντάει κανείς στις τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται στα γραφεία όπου εδρεύει ο Θέσπις;
  -Υπάρχει κάποιος αιρετός ή υπηρεσιακός για να συναντά τους πολίτες που απευθύνονται στο συγκεκριμένο νπδδ;
  -Εμφανίζεται στα γραφεία ο πρόεδρος ή ο Αντιπρόεδρος ή, τέλος πάντως, άλλο μέλος του Δ.Σ., έστω εκ περιτροπής;
  -Για να τεθεί πιο καθαρά το προηγούμενο διακριτικό ερώτημα, από πότε έχουν να πατήσουν το πόδι τους στα γραφεία που εδρεύει ο Θέσπις, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος;
  -Επίσης, σε πόσες από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του νπδδ έχουν εμφανιστεί ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος;
  -Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. τηρούνται πρακτικά;
  -Ποιος έχει αναλάβει να αναρτήσει στη διαύγεια τις δαπάνες του νπδδ μέχρι τέλος Οκτωβρίου;
  -Για όλα αυτά που καταγγέλλονταν προεκλογικά σε βάρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής έγινε έρευνα, βρέθηκαν στοιχεία, καταλογίστηκαν ευθύνες, θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και οι πολίτες;
  -Μήπως η ακολουθούμενη πρακτική είναι η ίδια, αν όχι χειρότερη, από αυτή της προηγούμενης δημοτικής αρχής που οι τωρινοί την κατάγγελλαν μέχρι να καταλάβουν το δήμο και να κάτσουν στις καρέκλες;
  -Έχει κάνει οι διοίκηση του νπδδ κάτι με τη συνεχιζόμενη ασυδοσία στη χρήση και εκμετάλλευση των δημοτικών αθλητικών χώρων;

  και έπεται συνέχεια γιατί οι πολίτες είναι φιλομαθείς και περίεργοι.

  Φιλόστρατος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/10/16 7:12 π.μ.

   Φιλόστρατε, κανείς δε δουλεύει για το Θέσπη παρά μόνο ο Κουρκούτας. Από αυτόν περνάνε όλα. Άμα πετύχεις κανέναν στο Θέσπη σε αυτον θα σε στείλει και το γραφείο δημάρχου να πάρεις αυτον θα σου δωσουν. Δαρδαμάνης και Μπέτσης είναι μαγικές εικόνες.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/16 12:56 μ.μ.

   H δεύτερη μαγική εικόνα κοσμεί με την παρουσία της άλλες περιοχές τώρα!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/16 11:50 μ.μ.

   Φιλόστρατε, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν οι αργόμισθοι του Θέσπη πληρώνονται

   Διαγραφή
 57. Ανώνυμος1/10/16 3:48 μ.μ.

  Έδειξε την πυγμή του χτες ο Δέλα Μπράβο μεγάλε Ετσι τα λαμογια να τα χτυπας και να μη κινεις τις διαδικασιες για τη συλληψη τους
  Ολα για το θεαθηνε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/10/16 7:18 π.μ.

   Αυτός ο καβγάς στη σχολική μου θύμισε τους στημένους καβγάδες στον ηλεκτρικό και στο μετρό για να γίνει αναμπουμπούλα, να τραβηχτεί η προσοχή των επιβατών και να δουλέψουν οι πορτοφολάδες. Ανεβοκατεβαίνω καθημερινά στην Αθήνα. Συμβαίνουν συχνά, πάντα σε ώρες αιχμής με πολυκοσμία και μετά όλο και κάποιος έχει χάσει το πορτοφόλι του. Παλιό κόλπο.

   Διαγραφή
 58. Ανώνυμος2/10/16 4:25 μ.μ.

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΦΩΝΗ

  Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2016 - 10:07 π.μ.
  Ε ρε μπάτσες που έπεσαν χθες το βράδυ στο πολιτιστικό της Άνοιξης.... Ο ξεδοντιάρης λιμασμένος ήρθε πάλι να μασήσει, αλλά ο πολλά βαρύ και όχι, παραλίγο να του σπάσει και το τελευταίο δόντι που του είχε μείνει για να μασάει!!!

  Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2016 - 10:29 π.μ.
  Ο ξεδοντιαρης που λέτε είναι αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα τον αγ. στέφανο. Όλοι τους ίδιοι εκεί κάτω, το νου τους στη μάσα, από το θανασάκη μέχρι τη καρακουτσομπόλα ασχημομούρα μάγισσα Κλω Κλω .... μοναδική εξαίρεση η Σουλάρα

  Ε, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ. ΑΦΟΥ Ο ΔΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΟΥΣΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝ-ΦΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/10/16 6:58 μ.μ.

   Η εξαίρεση της "ΣΟΥΛΑΡΑΣ" δεν προκαλεί εντύπωση μιας και έχει χωθεί πολύ βαθιά στη Ζαμαν-αυλή. Να το θυμόμαστε αυτό γιατί όταν πέσει το σύστημα Ζαμάνη - Πέππα θα προσπαθήσει να την κάνει με πλαγιοκόπηση...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/16 12:07 π.μ.

   ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΣΑΠΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΡΗΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΠΗ ΤΑΟΥΞΗ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΝΤΑ. ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ;;;; ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΗΤΙΚΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣΑΣ;;;; ΚΑΙ ΣΥ ΤΑΟΥΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣΑΣ;;;; ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΤΑΚΟΣ!!! ΟΥΤΕ Ο ΖΥΓΟΥΝΑΣ!!! ΟΥΤΕ Η ΣΩΚΟΥ!!! ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ;;;; ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!!! ΟΣΟΙ ΔΕ ΤΑ ΕΙΔΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝΕ ΕΔΩ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΚΑΣΑΠΑΚΗ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ;;;; ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΕ, ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ;;;; ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΤΑΟΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;;; ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΡΕ;;;; ΜΕΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ!!!! ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ;;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/16 12:16 π.μ.

   ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΦΤΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! ΜΟΛΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΦΤΔ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ!!!! ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;;;; ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;;;; ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!! ΞΥΠΝΑ ΚΑΣΑΠΑΚΗ. ΞΥΠΝΑ ΚΡΗΤΙΚΕ. ΞΥΠΝΑ ΤΑΟΥΞΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΝΤΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΑ!!! ΕΞΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΤΔ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ!!! ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ;;;;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/16 4:52 μ.μ.

   Ακου φιλε ή φιλη το να προσπαθεις να πεισεις καποιους να στραφουν κατα του Ζαμανη και με αυτον τον τροπο πρεπει να εισαι πραγματικα ηλιθιος/α.αν ο κρητικος και ο καθε κρητικος δεν κανουν καλα την δουλεια τους μπορουν να αποχωρησουν,!οσο για τον κασαπακη που τον υμνεις νομιζοντας οτι κατι θα κερδισεις εισαι παλι ηλιθιος.α τιποτα δεν κανει στον αγ στεφανο!γι αυτο και ολοι ειναι δυσαρεστημενοι.οποιος δεν μπορει ή δεν θελει ή βαριεται μπορει να αποχωρισει με αξιοπρεπεια. Το καταλαβες ηλιθιε/α!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/16 5:55 μ.μ.

   Πωπωπω τι ωραία ατμόσφαιρα που είστε βρε παιδια !!
   Ο ένας σας ξυνίζει κι ο άλλος σας βρωμάει. Εσείς δεν είστε παράταξη που διοικεί, η Γη Μαδιάμ είστε !! Αλλά οι μισθοί σας τρέχουν και μεις οι ηλίθιοι τους πληρώνουμε και σας κοιτάμε να ξεκατινιάζεστε έτσι. Όλοι εναντίον όλων !! Σούπερ !!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/10/16 6:25 μ.μ.

   Δεν ξέρω για ποιους μισθούς μιλας αλλά την επομενη φορά να κατεβεις εσυ με ονοματεπωνυμο να σε στηρίξουμε...

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/10/16 8:31 μ.μ.

   ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ. ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/16 9:12 μ.μ.

   Πολύ καλό και σαν ατάκα και σαν συμβουλή, γιατί ούτε ξέρουν τι τους έρχεται...

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/16 10:32 μ.μ.

   Πειτε ρε παιδες τι μας-σας περιμενει για να παρουμε τα μετρα μας.οσο για θαλασσοφουρτουνες αυτα να τα πειτε του Καλαφι.συμβουλες απο ανικανους και λαμογια δεν θελουμε.γκεγκε νουμερα

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος2/10/16 6:26 μ.μ.

  Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Αίαντας2/10/16 7:51 μ.μ.

  Όπως διευκρίνισε αντι-προχθές ο υφυπουργός Εσωτερικών «υποχρέωση δημοσίευσης απολογιστικών στοιχείων δαπανών έχουν όλοι οι μη κερδοσκοπικοί φορείς που επιχορηγούνται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το Δημόσιο με ποσό άνω των 3.000 ευρώ το χρόνο συνολικά. Η προθεσμία για την ανάρτηση στη Διαύγεια απολογιστικών στοιχείων για τις δαπάνες του 2015 είναι η 31 Οκτωβρίου.
  Επομένως, μέσα σε 4 εβδομάδες όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Διονύσου, δηλαδή η ΕΣΤΙΑ, ο ΘΕΣΠΙΣ, οι 2 Σχολικές Επιτροπές, πρέπει να αναρτήσουν όλες τους τις δαπάνες για το 2015 !!! Το ίδιο και όλα τα σωματεία και σύλλογοι που χρηματοδοτήθηκαν πέρσι, για το ποσό της επιδότησής τους.
  Το τι θα δούμε δεν λέγεται!!!
  Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε αν οι αναθέσεις γίνονταν με διαγωνισμούς ή πήγαιναν όλες σε εργολάβους γνωστούς σε δημοτικούς παράγοντες.
  Αλλά το πιο σοβαρό όμως είναι να δούμε κάποιους να πλήρωσαν και κάποιους άλλους να κονόμησαν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες με πλαστά και εικονικά τιμολόγια.
  Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος3/10/16 12:55 π.μ.

  Πω...πω... Τι πήγανε να πάθουνε σήμερα οι άνθρωποι..παραλίγο να καεί το μικρό σπιτάκι στο δάσος της μεγαλοκυράς της αυλής στη δροσιά...Τρομερό!!!
  Ή μήπως ήθελαν να το αποχαρακτηρίσουν από δασικό εν όψει των νέων δασικών χαρτών, θα έλεγε ένας κακοπροαίρετος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/10/16 4:57 μ.μ.

   Μπραβο καλα το καταλαβες μαλακα κακοπροαιρετε!ευτυχως που υπαρχεις και συ βλημα,για να βλεπουμε τι ζωα εχουμε συνδημοτες μας....

   Διαγραφή
 62. Ανώνυμος3/10/16 2:23 π.μ.

  ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  Λοιπόν, θυμάστε τότε που οι δύο Σχολικές αποφάσισαν να διώξουν τον λογιστή που είχαν, για να προσλάβουν έναν άλλον, που συμπτωματικά ήταν φίλος του δημάρχου, για να τους κάνει τον απολογισμό του έρημου του 2013; Ε, από τότε έχει περάσει ένας χρόνος.
  Και θυμάστε που μετά από λίγο οι 2 Επιτροπές βγήκαν και είπαν ότι τελικά χρειαζόντουσαν κι άλλον έναν λογιστή, ορκωτό, γιατί ο προηγούμενος, ο “φίλος” δεν μπορούσε; Κι επειδή δεν είχαν λεφτά, είπανε, ζήτησαν από τον δήμο να βρει και να πληρώσει έναν. Ε, πέρασε κι άλλο ένα τετράμηνο μέχρι να το κάνει ο δήμος… Και βέβαια με το καλοκαίρι πέρασε κι άλλο τόσο!!!.......
  Και τώρα, τι νομίζετε πως είπαν οι αθεόφοβοι; Και μάλιστα σε έκτακτο θέμα χωρίς καμιά εισήγηση, φυσικά…
  Ότι ο ορκωτός λογιστής δεν μπορεί να κάνει έλεγχο αν δεν υπάρχουν οι Απολογισμοί των προηγούμενων χρόνων!!!!!!!
  Κι έτσι χρειάζονται , λένε , κι άλλες 4.500 ευρώ, για να τις δώσουν σε λογιστή για να συνταχθούν οι απολογισμοί του 2011,2012 και 2014 !!!!!
  Απίστευτο;;;; Και όμως αληθινό……
  Χώρια που δεν μας λένε σε ποιον λογιστή.
  Στον ορκωτό του δήμου; Τότε γιατί να τον πληρώσει η Σχολική, που «δεν KATEBASE S
  sΆσε που ήδη πληρώνεται μια χαρά από τις 2 Σχολικές….
  Ή μήπως να περιμένουμε λίγο για να το σκεφτούμε;
  Ο κατήφορος αυτής της δημαρχίας δεν λέγεται….

  Ηλεκτρικός Θησέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/10/16 2:29 π.μ.

   Χώρια που δεν μας λένε σε ποιον λογιστή.
   Στον ορκωτό του δήμου; Τότε γιατί να τον πληρώσει η Σχολική, που «δεν έχει χρήματα»;;;;
   Ή μήπως στο “φίλο” του δημάρχου; Μα αυτός δεν μπορούσε, όπως είχε πει. Άσε που ήδη πληρώνεται μια χαρά από τις 2 Σχολικές….
   Ή μήπως να περιμένουμε λίγο για να το σκεφτούμε;
   Ο κατήφορος αυτής της δημαρχίας δεν λέγεται….

   Ηλεκτρικός Θησέας

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/16 8:39 π.μ.

   Όταν έρθει ο εισαγγελέας να κάνει τον έλεγχο, ζητώντας την απόφαση, τη σύμβαση, το πρακτικό παραλαβής του έργου και μετά το τιμολόγιο της πληρωμής του εργολάβου, τι θα πούνε; Συγνώμη δεν ξέραμε, μόνο πληρώναμε; χαχαχαχαχα Ή νομίζουν ότι θα τους σώσει ο δήμαρχος και η ειδική σύμβουλος;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/16 10:34 μ.μ.

   Περιμενουν να τους δωσεις την συμβουλη σου,!!¡

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/10/16 5:21 π.μ.

   Αντί άλλου σχολίου διαβάστε την επιστολή ενός μέλους της Σχολικής Επιτροπής


   Διόνυσος 29 Σεπτεμβρίου 2016

   Κυρία Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ ,

   Μετά από αιτήματα τόσο του Διευθυντή όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του δαπέδου του προαύλιου χώρου και τις υποσχέσεις του Δημάρχου για τοποθέτηση βιοκλιματικου δαπέδου , η Τεχνική Υπηρεσία και ο κ. Λυρούδιας εισηγήθηκε την ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του δαπέδου. Ο ίδιος κοστολογησε το έργο στα 7.500,00 € για 1780 τ.μ.

   Πριν πάρει το Σώμα απόφαση για το αν θα γίνει το έργο είχαν μπει ήδη στο χώρο εργάτες του Δήμου και έκαναν εργασίες οι οποίες δεν συμβάδιζαν ούτε με το ποσό, ούτε με το είδος της εργασίας που ήρθε για ψήφιση και χωρίς η Σχολικη Επιτροπή να είναι ενήμερη. Ήταν μια εργολαβία όπου 7 ημέρες μετά «έπεσε » μια δεύτερη εργολαβία πάνω σε αυτή.

   Το νέο έργο λοιπόν που ψήφισε η Σχολική Επιτροπή ομολογώ πως ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες (10-11/9 & 17-18/9) . Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του έργου ρωτάω την Πρόεδρο :

   – Τελείωσε το έργο ;

   – Αν ναι το παραλάβατε ; Και από ποιόν ; Υπήρχε Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής;

   Παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφο του Πρωτοκόλλου Παράδοσης Παραλαβής

   – Το δάπεδο έχει εγγύηση και για πόσο καιρό; ;

   – Ποιός είναι ο υπεύθυνος του έργου; ;

   – Ποιός πήρε τα 7.500,00 € ; Ο Μηχανικός, ο Ανάδοχος ή ο εργάτης ο οποίος δούλευε ΜΌΝΟΣ του από το πρωί μέχρι το μεμεσημέρι για 2 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα; (11-12/9 &17-18/9)

   Αλεξάνδρα Τόκα

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/10/16 5:23 π.μ.

   Η κατάσταση του δαπέδου στο 2ο Δημοτικό θυμίζει "τεχνοτροπία" τοίχου ......

   http://www.voreini.gr/b-a-attikh/dhmoi/dionisos-dhmoi-b-a-attikh/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B4%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF/

   Διαγραφή
 63. Ανώνυμος3/10/16 10:54 μ.μ.

  Αλήθεια , προβληματίζεται κάποιος/α για το επίπεδο του ξεκατινιάσματος, σε αυτήν την blogαρένα; Αλήθεια, τι κουβαλάει κάθε άνθρωπος; Το θέμα της εφαρμογής ή μη του νόμου περί Τύπου στα ιστολόγια, το οποίο οι ίδιοι οι Δικαστές χαρακτηρίζουν "ακανθώδες", είναι στην πραγματικότητα ένα ζήτημα που προϋποθέτει την ορθή τοποθέτηση των πολλαπλών ερωτημάτων που εγείρει. Υπάρχει κενό δικαίου; Εάν υπάρχει, το κενό αυτό πρέπει να καλυφθεί με αναλογική εφαρμογή του νόμου περί Τύπου; Ή μήπως αρκεί η εφαρμογή των γενικών διατάξεων του Αστικού Κωδικα περί προσβολής της προσωπικότητας; Υβριστικοί χαρακτηρισμοί , με ονοματεπώνυμα, με δημόσιες θέσεις δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτών, όλα με το όνομά τους από ανώνυμους που ... '' γνωρίζονται ως ΄΄ τοπικοί γνωστοί άγνωστοι΄΄, όλοι εναντίον όλων βάλουν επί μακρόν.
  Ενας επισκέπτης του blog αυτού θα αναρωτιόταν κατά πόσο θίγεται ενός η προσωπικότητα με τα σχόλια, που ανταλάσσονται χωρίς αιδώ εκατέρωθεν μεν και το τι κάνει ή δεν κάνει δε για την βλάβη αυτή. Και όλα αυτά συμβαίνουν στα βόρεια προάστεια.... ΩΩΩΩ τι ξεπαισμός........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ-ή

   Καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι εδώ δεν είμαστε «βόρεια προάστια», όπως ίσως μόνον οι διαμένοντες στην ΔΚ Κοινότητα Διονύσου (θέλουν να) πιστεύουν – τα ΒΠ σταματούν στην Εκάλη.

   Εδώ είμαστε το συνονθύλευμα επτά χωριών της Αττικής – κάποιοι τα λένε κωλοχώρια – από Αρβανίτες, Βλάχους, Σαρακατσάνους, Πόντιους, Μικρασιάτες και ‘ξένους’ (ή αλλιώς ‘φερτούς’) από το κέντρο και τα δυτικά προάστια της Αθήνας. Ένας αχταρμάς δηλαδή από ανθρώπους που ο καθένας τους επιδιώκει τα δικά του πράγματα, χωρίς να δίνει δυάρα τσακιστή για τον διπλανό του που ψιλο-παρανομεί ή για την «δημοκρατικά εκλεγμένη» τοπική εξουσία που αυθαιρετεί στην αρχή για να χοντρο-παρανομήσει στη συνέχεια.

   Στα χωριά αυτά δεν φτάνουν οι νόμοι του κράτους, γιατί υπάρχουν οι «δικοί μας». Αυτοί που τους επιβάλλουν οι δήμαρχοι κι οι ανθρωποβοσκοί, παρέα με τους τοπικούς υπαλλήλους – με τους οποίους άλλωστε είναι και σόι…

   Κι όποιοι είναι καινούριοι, μπαίνουν γρήγορα στο νόημα, αφού ο αρχικός εκμαυλισμός των εξουσιαστών - όποιο καπέλο κι αν φορούν - για παρανομία επ’ ωφελεία των «δικών μας» - γίνεται απαίτηση, γίνεται πίεση και μετά εκβιασμός. Μέχρι που ο «νέος» θα κάνει αυτό που «πρέπει» ή θα φύγει σ’ άλλη υπηρεσία.

   Κι αυτό γιατί σ’ αυτά τα «κολοχώρια» κανένας δεν υποστηρίζει κανέναν κόντρα στα σόγια και την εξουσία – κοιτάνε όλη την πάρτη τους. Από τους πιο θεσμικούς – μη χέσω – μέχρι τους τελευταίους τροχούς της αμάξης.

   Αναπόφευκτη συνέπεια ο (μαφιόζικος) νόμος της «ομερτά», της σιωπής, που φέρνει ξεσπάσματα σαν κι αυτά τα οποία – υποθέτω – σ' ενόχλησαν. Ίσως γιατί τώρα αναφέρθηκε το δικό σου όνομα ή το όνομα ενός γνωστού σου.

   Αλλά να μου επιτρέψεις να σου πω ότι σ’ αυτό το blog μπορεί κανείς να απαντήσει – επώνυμα ή ανώνυμα – αν κάτι τον/την θίγει. Έχει γίνει πολλές φορές με επιτυχία και οι θιγόμενοι έχουν τελικά κερδίσει τις εντυπώσεις.

   Ή πάλι μπορεί να ζητήσει από την υπηρεσία του να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες για να φανεί η αλήθεια. Όσο μπορεί να φανεί με τις ακολουθούμενες διαδικασίες – καρικατούρα που πάντα ευνοούν τους ημετέρους.

   Γιατί καλό είναι να μάθουμε να απαντάμε σε όσα μας προσάπτουν. Καλό είναι να μάθουμε να δίνουμε λογαριασμό και εξηγήσεις για την εξουσία που διαχειριζόμαστε. Και η εξουσία δεν είναι μόνο των αιρετών, αλλά και των υπηρεσιακών που συνεργούν ή κλείνουν (παρανόμως) τα μάτια.

   Τα γράφω αυτά όχι τόσο για να δικαιολογήσω την επιλογή μου να ανεβάσω σχόλια - που στ’ αλήθεια κοντοστάθηκα αν θα τα ανέβαζα ή όχι, για λόγους ευθιξίας των αναφερομένων. Και που τελικά επέλεξα να το κάνω, μιας που οι αναφερόμενοι έχουν τις παραπάνω επιλογές – ακόμα και την δικαιοσύνη φυσικά, αν πιστεύουν πως τα αναφερόμενα είναι ψευδή.

   Τα γράφω γιατί έχουν φτάσει στ αυτιά μου απίστευτες καταγγελίες για πιέσεις, εκβιασμούς και μεροληπτικό κυνήγημα ανθρώπων, μόνο και μόνο γιατί ήταν από τους «άλλους» και δεν συμμορφώθηκαν – και στις οποίες προτίθεμαι να επανέλθω. Για τις οποίες δεν είδα κανέναν «θεσμικό» να κάνει κάτι και να χαλάσει τη «Νιρβάνα» του ή τις δημόσιες σχέσεις του.

   Αυτό δεν είναι ξεπεσμός άραγε;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/16 2:58 μ.μ.

   Δεν μ΄αρέσει η ''direct '' απάντηση μέσω μέσου, το κάνω μόνο και μόνο για την παρανόηση, ''...τά τα οποία – υποθέτω – σ' ενόχλησαν. Ίσως γιατί τώρα αναφέρθηκε το δικό σου όνομα ή το όνομα ενός γνωστού σου. '' όχι δεν αναφέρθηκε ούτε το δικό μου όνομα, αλλά και ούτε άλλου ή άλλης. Να γνωρίζεις , ότι σε υποθετική περίπτωση αναφοράς δεν θα συνέφερε οικονομικά η αναφορά του /της.Ο νομικός δρόμος, η υψηλή αποζημείωση και η δημόσια συγγνώμη θα μου ήταν αρκετές. Ο προβληματισμός έγκειται στο ότι ξεκατινιάζονται , οδυρόμενοι βρίζοντας αλλήλους ως λεμβούχοι, μπερδεύοντας παιδιά, σχολεία αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες... και όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα ενός μέσου που μόνο οι ξεκατινιάζοντες και οι ξεκατινιασμένοι γνωριζούν τον φυσικό του , κατά τον νόμο, υπεύθυνο της σελίδας. Κατάλαβες τον προβληματισμό;;; Οσο για το κολοχώρι ή τα κολοχώρια, τους βοσκούς και τις περικοκλάδες κλπ είναι στενότατα προσωπική άποψη μειοψηφίας πνευματικά χαμηλού επιπέδου ατόμων, που ασχολούνται φωναχτά ενδελεχώς με το βαρετό τους μικρόκοσμο. Παράδειγμα, το από κάτω σχόλιο...... στον μικρόκοσμό του το άτομο....... ο άλλος ακόμα πιο κάτω με ποδοσφαιρικά συνθήματα τα δίνει όλα ......
   ΥΓ. το ον/μο του/της blogger πάνω στο προφίλ θα ανέβαζε την ποιότητα των σχολίων , δεν θα ήταν όλοι ανώνυμοι, καθώς θα έστελνε το ξεκατίνιασμα και την νοοτροπία για τα κολοχώρια μακριά από μια πόλη με ιστορία, οπως ο Διόνυσος. Και Διόνυσος είναι αυτό που υπάρχει σήμερα, αν μερικοί νομίζουν οτι βρίσκονται στα χωριά τους, να το ξεπεράσουν τάχιστα διότι είναι γραφικά περιθωριακοί.
   Ευχαριστώ.

   Διαγραφή
  3. Καλοδεχούμενη κι η ανταπάντησή σου αγαπητέ-ή

   Επίτρεψέ μου δύο μόνο σχόλια.

   1. Οι ανθρωποβοσκοί και οι (πολιτικές) περικοκλάδες ΔΕΝ είναι ένας μειοψηφικός μικρόκοσμος. Είναι – δυστυχως – ο πανίσχυρος (ακόμα) μακρόκοσμος της περιοχής μας. Κι αυτό είναι μια οδυνηρή αλήθεια, που δεν μπορούμε να την αποφύγουμε.

   2. Το θέμα της ανωνυμίας – κι όχι μόνο του/της blogger - έχει λυθεί (εξ ορισμού) απ’ την αρχή αυτού του blog. Το βάρος έπεσε στο ξεμπρόστιασμα (της εξουσίας) κι όχι στην ‘διαπαιδαγώγηση’ των αναγνωστών. Και καθώς η ανωνυμία ήταν το κλειδί γι αυτό, επελέγη μ’ όλα της τα μειονεκτήματα.

   Χαιρετώ

   Δ/Σ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/16 5:27 μ.μ.

   απορώ αγαπητέ ή αγαπητή: αν η διαφορετικότητα που λέτε πως έχει ο Διόνυσος οφείλεται στην ιστορία του, τότε γιατί αυτοί που είναι ταμένοι να την προστατεύουν, την προσβάλλουν; μήπως θεωρείτε σκοπιμότερο ή βολικότερο να κρύβουμε τα στραβά κάτω από το χαλί, στο όνομα αυτής της ιστορίας;

   Διαγραφή
  5. Οι περισσότεροι από δαύτους υπερασπίζονται μόνο την δική τους ιδιαιτερότητα!

   Δεν σου κάνει εντύπωση η παρέμβαση της ‘Σταματαρχίνας’ Α. Πέππα για την απόσυρση από το δημοτικό συμβούλιο του Κέντρου Μελέτης Μικρασιατικού & Ποντιακού Ελληνισμού επειδή δεν είχε γίνει κατι αντίστοιχο για τους Αρβανίτες;

   Δεν σου έχει κάνει εντύπωση η πληθώρα των πολιτιστικών συλλόγων που παραμένουν χωριστά (μαγαζάκια) και των παραδοσιακών χορών και γιορτών τους;

   Δεν σου κάνει εντύπωση ότι το μόνο «πολιτιστικό» προϊόν που έχουν αυτά τα χωριά είναι τα χωριστά πανηγύρια και οι ταβέρνες;

   Πόσοι νομίζεις ξέρουν ότι εδώ υπάρχει το Ιερό του Διονύσου, παρατημένο «φυσικά» στη τύχη του… Όσοι ήξεραν και τι ήταν ο Θέσπις, πριν τους το προτείνει σαν όνομα του αμαρτωλού οργανισμού η εταιρεία συμβούλων το 2010…

   Τίποτα απ’ αυτά δεν μπορεί να κρυφτεί κατω από κανένα χαλί, γιατί είναι τεράστια ζητήματα. Οι νταλαβεριτζήδες όμως της περιοχής είναι λιλιπούτιοι…


   http://www.authorway.com/enathinais/index.php/2012-04-13-15-31-42/82-ieron-dionysou

   Διαγραφή
 64. Ανώνυμος4/10/16 8:07 π.μ.

  Διάβασα τώρα το παραπάνω σχόλιο και το μυαλό μου πήγε στη νέα ομερτά που φαίνεται ότι έχουμε στο δήμο. Μιλάω φυσικά για την νέα σύμβουλο του δημάρχου. Τι ανάγκασε άραγε το δήμαρχο να κάνει τη συγκεκριμένη σύμβουλό του;;;;
  Η σχέση της με τις σχολικές επιτροπές, μιας και ήταν πρόεδρος της δευτεροβάθμιας;;;;
  Η σχέση της με την "εντεταλμένη νταντά" του δημάρχου;;;;
  Η σχέση της με τον ίδιο;;;;
  Ποιος κρατάει ποιόν και πρέπει να πληρώσει για να εξασφαλίσει τη σιωπή του;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/10/16 10:00 π.μ.

   Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται η κουβεντα για τα μπλογκ. Το ξεκατινιασμα ξεκιναει στους δημοσιους χωρους. Μεσα στο δημοτικο συμβουλιο και στις σχολικες επιτροπες. Αυτα δεν τα βλεπετε; Αρχιστε απο κει και βλεπουμε. Μην πετατε τη μπαλα στην εξεδρα.

   Διαγραφή
 65. Ανώνυμος4/10/16 7:59 μ.μ.

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ ΣΤΗΜΑΡΙΑ ΧΑΖΑΠΗ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ

  Δεν ήταν μεν κεραυνός εν αιθρία, αλλά η απόφαση του Αντιδημάρχου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντή να παραιτηθεί από το αξίωμά του ταράσσει ακόμη περισσότερο τα ήδη φουρτουνιασμένα νερά της Δημοτικής Αρχής. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, της οποίας δημοσιεύεται σήμερα το πρώτο μέρος, ο κ. Υφαντής δεν αναλύει μονάχα τους λόγους της πολιτικής, όπως τονίζει, διαφοροποίησής του από το Δήμαρχο. Δίνει επιπλέον λογαριασμό για το έργο που παρήγαγε επί δυο χρόνια, επισημαίνει ένα προς ένα τα λάθη και τις αστοχίες στην άσκηση πολιτικής εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, μιλάει για την ευθύνη των συστηματικά απόντων δημοτικών συμβούλων, ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει στη θέση του ως δημοτικού συμβούλου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ονομαστικά καθένα από τους συνεργάτες της Αντιδημαρχίας.

  Οδός Διονύσου: Κάποιοι είπαν πως αργήσατε. Άλλοι τόσοι είπαν πως δεν θα έπρεπε να παραιτηθείτε γιατί έχετε ακόμη πολλά να προσφέρετε.

  Ηλίας Υφαντής: Είναι αλήθεια αυτό. Υπάρχουν κάποιοι που μου είπαν “άργησες” και άλλοι που ισχυρίζονται πως έπρεπε να παραμείνω και να επιμείνω. Νομίζω ότι αυτός ακριβώς ο διχασμός στις γνώμες δικαιώνει και τη δική μου αμφιταλάντευση. Γιατί από τη μια, κατάφερα να κάνω αρκετά πράγματα σ’ αυτό το διάστημα, ενώ από την άλλη, κάποια άλλα, εμποδίστηκα να τα ολοκληρώσω.
  Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η προβολή της τρέχουσας κατάστασης στο μέλλον. Προσπαθώντας να εκτιμήσω τις εξελίξεις, διαπιστώνω ότι τα πράγματα είναι αδιέξοδα. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για μια κακή στιγμή ή για μια ατυχή περίοδο. Θεωρώ, αντιθέτως, πως η δημοτική παράταξη έχει μπει σε μια διαδικασία εντεινόμενης εσωστρέφειας και αυτό –προφανώς- δεν έχει καμιά σχέση με την προεκλογική της εκκίνηση.
  Τότε, ήταν μεν εμφανές πως το σχήμα ήταν ετερόκλητο, αλλά υπήρχε μια στοχοπροσήλωση: “εμείς έπρεπε να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου και να αλλάξουμε σελίδα στο Διόνυσο”. Αυτό δημιούργησε μια επίπλαστη αλλά ενθουσιαστική ομοιογένεια, που διήρκεσε κάποιο διάστημα. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. Όταν η ανάληψη της διοίκησης διολίσθησε σε κατάληψη του δήμου και άρχισαν να δημιουργούνται ισχυροί πόλοι εξουσίας, που παρήγαγαν μεγάλες εντάσεις και συγκέντρωναν υψηλό αρνητικό δυναμικό. Έτσι, προκλήθηκαν διαβρώσεις και ρωγμές σε αυτό το αρχικό ομαδικό πνεύμα, οι σχέσεις δηλητηριάστηκαν και το κλίμα είναι πια… πολικό.

  Ο.Δ.: Την εσωστρέφεια επισημαίνετε και στη γραπτή δήλωση παραίτησής σας. Συνήθως αυτή η εσωστρέφεια σε πολιτικούς- κομματικούς μηχανισμούς παρατηρείται σε περιπτώσεις εκλογικής ήττας. Εδώ όμως έχουμε ένα μηχανισμό που προέρχεται από εκλογική νίκη και διανύει τον τρίτο μόλις χρόνο θητείας του.

  Η. Υ.: Μα τα φαινόμενα εσωστρέφειας είναι ήδη αναγνωρίσιμα: Έχουμε απωλέσει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό με τις ηχηρές παραιτήσεις και τις αθόρυβες απομακρύνσεις. Για παράδειγμα, έχουν πάρει αποστάσεις πολλοί φίλοι της παράταξης, όπως και υποψήφιοι στις εκλογές που δεν εξελέγησαν και είχαν διάθεση αλλά και δυνατότητα προσφοράς. Θυμίζω, επίσης, τις παραιτήσεις από τα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων. Την ίδια στιγμή, η παράταξη δεν κατάφερε να προσελκύσει και να ενεργοποιήσει νέο δυναμικό, πέραν του στενού κύκλου της δημοτικής ομάδας και των τοπικών συμβουλίων.
  Αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω πως το σύστημα παραμένει δημαρχοκεντρικό, άλλωστε αυτό δεν άλλαξε με τον Καλλικράτη, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να δώσει το στίγμα του, μια που αυτός κάνει τις επιλογές Αντιδημάρχων, εντεταλμένων, Προέδρων και μελών στα Νομικά Πρόσωπα, του Γενικού Γραμματέα και των Συμβούλων. Ο Διόνυσος είναι πλούσιος σε υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Είναι ζημία να χάνεις άξιους συνεργάτες και σφάλμα να τους οδηγείς… απέναντι. Κι όμως, αρκετοί πολύτιμοι –πρώην– συνοδοιπόροι, ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια.


  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/10/16 8:01 μ.μ.


   Ο.Δ.: Το ανθρώπινο δυναμικό πάντως προσκλήθηκε από σας στο πλαίσιο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Η διαδικασία όμως δεν περπάτησε.

   Η. Υ.: Σωστά. Έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι στο Επιχειρησιακό και στο Τεχνικό Πρόγραμμα τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι αιρετοί, είτε του Δημοτικού είτε των Τοπικών Συμβουλίων. Διαδικασίες, όπως αυτή που επιχειρήσαμε να καθιερώσουμε, δεν ευδοκιμούν εύκολα. Δεν είναι επίσης έντιμο να επιμένεις και να παρασύρεις πολίτες σε καινοφανείς διαδικασίες και μηχανισμούς, όσο επικρατεί το σημερινό μοντέλο λήψης αποφάσεων, που είναι ένα ακόμη σύμπτωμα της εσωστρέφειας στην οποία αναφέρομαι. Πώς μπορείς εξάλλου να πείσεις τους πολίτες να συμμετάσχουν σε διαδικασίες συν-διαμόρφωσης πολιτικής όταν έχεις αρνηθεί την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης; Κατόπιν αυτών, αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε στην πεπατημένη και το έργο ανέλαβε το αρμόδιο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας.

   Ο.Δ.: Επιστρέφω στη δήλωση παραίτησης. Τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο γραπτό κείμενό σας αναφέρεστε σε πρωτοβουλίες σας που ακυρώθηκαν. Κάποιες από αυτές μετρούν πολλούς μήνες. Οπότε επιτρέψτε μου να επιμείνω: Γιατί όχι τότε, αλλά τώρα, δυο ακριβώς χρόνια μετά από την ανάληψη της θητείας;

   Η. Υ.: Έχετε δίκιο ότι υπήρξαν πολλές αφορμές. Το πρώτο ζήτημα προέκυψε με το Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου. Είχα την εκτίμηση αλλά και συγκλίνουσες πληροφορίες από διαφορετικές πηγές ότι νέο σχολείο στο Διόνυσο, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν επρόκειτο – ούτε πρόκειται – να χρηματοδοτηθεί από τον τότε Ο.Σ.Κ. Α.Ε., νυν Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.. Έτσι, κατέληξα στην εξής πρόταση: Αφού εξετάσουμε εξαντλητικά τη στατική επάρκεια του παλιού κτηρίου, να συζητήσουμε το ενδεχόμενο ο Δήμος να το αποκαταστήσει εξ ιδίων πόρων, όπως έκανε πρόσφατα με το Δημοτικό της Δροσιάς. Πήραμε, λοιπόν, την απόφαση και το έργο ανέλαβε ανάδοχος, που προχώρησε μάλιστα αρκετά, τόσο ώστε να επιβεβαιώσει ότι το κτήριο ήταν στατικά επαρκές.
   Για το σχολείο του Κρυονερίου ήταν απόφαση της Δημοτικής Αρχής να ξαναλειτουργήσει αλλά η απόφαση αυτή ανατράπηκε μετά από την αντίδραση των κατοίκων, του συλλόγου γονέων ακόμη και των διδασκόντων, αλλά και την αντίθετη στάση μελών της πλειοψηφίας. Σεβαστές οι αντιδράσεις και οι αντίθετες απόψεις, ειδικά όταν το αίτημα είναι ένα καινούριο, σύγχρονο και ασφαλές σχολείο. Όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις, δοκιμάζεται η ωριμότητα και η ευθύνη των διοικούντων και, κυρίως, η πολιτική βούληση. Διότι, δυο χρόνια μετά δεν έχουμε νέο δημοτικό σχολείο, όταν το παλιό κτήριο βρίσκεται σε έναν εξαιρετικό –από πολλές απόψεις– χώρο και παραμένει αναξιοποίητο.
   Αντιλαμβάνεστε ότι θα ήταν βιαστικό και ανεύθυνο να φύγω επειδή ανατράπηκε η αρχική πολιτική απόφαση. Έτσι παρέμεινα, παρόλο που ακολούθησε η ακύρωση του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου, μιας κοινωνικής δομής με δωρεάν υπηρεσίες για τον πολίτη, που είναι πραγματικά χρήσιμη για τον τόπο, αλλά και του Κέντρου Μελέτης του Ελληνισμού της Πόλης, του Μικρασιατικού και του Ποντιακού. Για το τελευταίο αυτό είχαμε εξασφαλίσει και πηγαίο αρχειακό υλικό αλλά και χρηματοδότηση για υποδομές και εξοπλισμό από χορηγούς.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/16 8:02 μ.μ.

   Ακολούθησε η καταψήφιση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, όταν η διαπαραταξιακή διαδικασία, την οποία με εντολή Δημάρχου είχα αναλάβει, ολοκληρώθηκε με ομοφωνία σε όλα της τα στάδια. Και αυτή η ακύρωση συνδέεται –κατά την γνώμη μου– με την ενδημική εσωστρέφεια. Όταν μια παράταξη ξεκινάει με 28% την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη βρίσκεται με 52%, είναι γιατί με κάποιο τρόπο έπεισε το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος να ανατρέψει ένα δεδομένο. Βασική δέσμευσή μας ήταν να λειτουργούμε με ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δεν θα στηρίζεται στις 25 ψήφους της δημοτικής ομάδας, αλλά θα είναι ανοιχτό στους 41. Και η Επιτροπή Διαβούλευσης ήταν ένα άνοιγμα στην κοινωνία. Δεν έγινε τελικά. Αυτό ήταν το τέταρτο ζήτημα.
   Μετά ήρθαν τα προγράμματα Δημοτικού Αθλητισμού Παιδιών και Ενηλίκων. Εκεί, εκτιμώ πως είχαμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά με το συνάδελφο τον Βασίλη Κοκμοτό, που είχε αναλάβει κατά την αρμοδιότητά του, την επικοινωνία με τους συλλόγους, ώστε να εξασφαλισθούν οι απαιτούμενες ώρες και οι χώροι χωρίς να ζημιωθούν οι σύλλογοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην πόλη. Και είχαμε πετύχει ένα πρόγραμμα που ικανοποιούσε όλους τους εμπλεκόμενους. Ξεκίνησε η προσπάθεια, έγινε ο διαγωνισμός μέσω του ΘΕΣΠΙ, κατέληξε άγονος και εν συνεχεία το όλο θέμα ξεχάστηκε. Εννοώ ότι ο ΘΕΣΠΙΣ δεν προχώρησε στο αυτονόητο, δηλαδή στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, παρά την σαφή και κατηγορηματική δέσμευση της δημοτικής αρχής.
   Το τελευταίο ήταν τα χειμερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά.


   Ο.Δ.: Στο χαιρετισμό σας στην τελετή λήξης των summer camps, είχατε ήδη υπαινιχθεί πως τα χειμωνιάτικα προγράμματα συναντούν δυσκολίες στην επανάληψή τους μια που μιλάμε για δεύτερη χρονιά.

   Η. Υ.: Ναι. Είχαμε, λοιπόν, ετοιμάσει την εισήγηση από τον Ιούλιο και είχαμε και τη μελέτη που τη συντάξαμε με την κυρία Χόνδρου, μια που υπήρχε η ανάλογη εμπειρία του 2015-16. Υποβάλαμε την εισήγηση που υπέγραφα εγώ και τη μελέτη θα έπρεπε να την υπογράψει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ο κ. Κοκμοτός. Όταν το θέμα ήρθε στη δημοτική ομάδα, υπήρξε αντίδραση γιατί το πρόγραμμα κρίθηκε δαπανηρό.

   “Ακυρώνεται η μοναδική δομή του Δήμου που αξιολογήθηκε”

   Ο.Δ.: Πόσο δηλαδή στοίχισε πέρυσι που πρωτοεφαρμόστηκε και για πόσα παιδιά και πόσο θα στοίχιζε φέτος;

   Η. Υ.: Κοιτάξτε, συνοψίζοντας σε μια πρόταση, υπάρχει ο μύθος των “δαπανηρών κοινωνικών δομών”. Οι κοινωνικές δομές έχουν κόστος, γι’ αυτό θα πρέπει κανείς να συζητήσει την ανταποδοτικότητά τους. Που είναι και μετρήσιμη, αλλά κυρίως ποιοτική και μη μετρήσιμη. Τι θέλω να πω: Είναι μια μακρά συζήτηση που έχουμε κάνει και με το Δήμαρχο, αλλά και στην Ημερίδα για την αξιολόγηση των Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας στις αρχές του καλοκαιριού, όπου είχαμε δώσει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα.
   Είχα από την αρχή επιμείνει στην Εκτελεστική Επιτροπή, ήταν και η άποψή μου για το Στρατηγικό Σχεδιασμό, ότι πριν από τα μεγαλεπήβολα και φαραωνικά σχέδια που συναντά κανείς συχνά στα Τεχνικά ή τα Επιχειρησιακά Προγράμματα, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε μηχανισμούς και σχήματα και δομές για την θωράκιση και την προστασία της κοινωνικής και οικογενειακής συνοχής. Γιατί; Επειδή ο Δήμος, που διέθετε αρχικά μόνο το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυϊατρείο και την Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υπηρεσία, ήταν απαράσκευος στον τομέα αυτόν, αφού δεν είχαμε -μέχρι την εκδήλωση της οξείας κρίσης- προβλήματα έντονης, βίαιης και βάναυσης φτωχοποίησης και αποβολής πληθυσμιακών ομάδων στο κοινωνικό περιθώριο.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/10/16 8:03 μ.μ.

   Στο πλαίσιο αυτό, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού που κατέληγε και σε υλοποίηση, ήταν προσανατολισμένο στην κατεύθυνση της κοινωνικής θωράκισης. Δηλαδή, με κάθε ευκαιρία δημιουργούσαμε νέα δομή, νέα δεδομένα, επ’ ωφελεία των δημοτών. Προφανώς, λοιπόν, όταν δημιουργείται μια κοινωνική δομή, υπάρχει κόστος. Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος είναι οικονομικά θαλερός, άρα έχει τη δυνατότητα να παράσχει αυτές τις υπηρεσίες και άλλες πολλές.
   Πέρυσι ξεκινήσαμε αργά, το Νοέμβριο, συνεπώς πολλοί γονείς είχαν ήδη φροντίσει για τις απογευματινές ασχολίες των παιδιών τους. Παρά την καθυστέρηση στην έναρξη, στο πρόγραμμα εγγράφηκαν 300 παιδιά. Και για να έχει κανείς εικόνα του κόστους θα πρέπει να λάβει υπόψη του την χρονική έκταση, από το Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο, καθώς και το εύρος της εφαρμογής, σε πέντε σχολεία, με δυο ηλικιακές ομάδες παιδιών, καθημερινή λειτουργία και στις σχολικές διακοπές, με δύο ζώνες παράλληλων δραστηριοτήτων, και –στη συνέχεια- να κάνει τις απαραίτητες αναγωγές. Στα μέσα του χειμώνα, σημειώθηκε πράγματι μείωση στη συμμετοχή, λόγω των καιρικών συνθηκών, των ιώσεων κ.λπ. Αλλά, στο ίδιο διάστημα και από τα σχολειά απουσίαζαν τα παιδιά. Φαντάζομαι, δεν σκέφτεται κανείς να κλείσει τα σχολειά επειδή στους δύσκολους χειμερινούς μήνες τα παιδιά αρρωσταίνουν και μένουν στα σπίτια τους. Όμως, αυτό που κυρίως αναδείχθηκε από την Ημερίδα ήταν πως έγινε μια πολύ ποιοτική δουλειά.
   Και δείτε το παράδοξο: Τώρα, ακυρώνουμε και -στην πράξη- καταργούμε μια δομή, που αποτελεί την μόνη πρωτοβουλία ή δραστηριότητα του Δήμου που αξιολογήθηκε διαδοχικά και τροποποιήθηκε βελτιωτικά αρκετές φορές. Κατ’ αρχάς εσωτερικά, με δική μας αυτοξιολόγηση. Λίγο μετά από την έναρξη του προγράμματος επισκεφθήκαμε τα σχολεία και μιλήσαμε με γονείς για να πάρουμε μια εικόνα της λειτουργίας της νέας δομής. Στην πορεία κάναμε βελτιωτικές κινήσεις, επεκτείναμε τη λειτουργία στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, εντάξαμε περισσότερες δραστηριότητες- κυρίως εξωτερικές- όσο μεγάλωνε η ημέρα, δεχόμασταν συνέχεια νέα παιδιά, νέες εγγραφές, είχαμε συνεχή συνεργασία και με τον συνάδελφο Αντιδήμαρχο, τον κ. Κοκμοτό, αλλά και με τον κ. Φωτάκη από τη Νέα Πνοή που είχε εκφράσει κάποιους προβληματισμούς. Θα πρέπει να επιμείνω λίγο σε ένα πρωτοποριακό στοιχείο που υιοθετήσαμε για το Πρόγραμμα: Μπορούσε κάποιος γονιός, ακόμη και αν δεν είχε εγγράψει το παιδί του, να το αφήσει εκεί εκτάκτως αν παρουσιαζόταν κάποια ανάγκη. Και δεν μιλάμε για απλή φύλαξη παιδιών, αλλά για ένα ευρύ φάσμα δημιουργικής απασχόλησης. Αυτό βγήκε από τη δεύτερη αξιολόγηση, των γονιών. Τους καλέσαμε σε μια συνάντηση προς το τέλος του προγράμματος και ήταν εντυπωσιακό και ταυτόχρονα συγκινητικό να ακούς ενθουσιώδεις κριτικές και θετικές εμπειρίες από τις προσωπικές ιστορίες παιδιών που πέρασαν όμορφα, χάρηκαν, έπαιξαν, διδάχτηκαν, εντάχθηκαν σε ομάδες. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, συνήθως κινητοποιείσαι για να παραπονεθείς ή να καταγγείλεις.
   Εν πάση περιπτώσει, όταν το καλοκαίρι έγιναν για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τα summer camps, σημειώνω εδώ παρενθετικά ότι στις τέσσερεις περιόδους του summercamp 2016 είχαμε συνολικά πάνω από 2150 παιδιά όταν στην αντίστοιχη περσινή πρώτη απόπειρα είχαμε 1350, η σκέψη μας ήταν αμέσως μετά να ξεκινήσουν τα χειμερινά προγράμματα. Εκεί, δυστυχώς, το θέμα σταμάτησε. Ήρθε στη δημοτική ομάδα, όπως ήδη ανέφερα, όπου υπήρξε πρόταση να περιοριστεί, να γίνει πιο οικονομικό, να πάρει κάποια άλλη μορφή. Δεν προχώρησε όμως ούτε η αρχική μου -από τον Ιούλιο- πρόταση ούτε άλλη εναλλακτική. Είμαι σχεδόν βέβαιος, αν και το θεωρώ τεράστιο πολιτικό λάθος, ότι φέτος δεν θα έχουμε χειμερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά του Δήμου. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ξεκινά σήμερα η διαδικασία, χρονικά με τις δεσμεύσεις των προθεσμιών, είναι αδύνατο να υπάρξει αποτέλεσμα πριν από τον Ιανουάριο, ήδη πολύ αργά για τα προγράμματα.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/16 8:03 μ.μ.


   Ο.Δ.: Ο κοινωνικός τομέας της Αντιδημαρχίας ποιες άλλες πρωτοβουλίες περιέλαβε;
   Η. Υ.: Ξεκινήσαμε τη διπλή πρωινή λεωφορειακή γραμμή προς Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Λειτουργήσαμε το Κοινωνικό Σπουδαστήριο, στην αρχή μόνοι μας με εθελοντές καθηγητές, από πέρυσι με τη συνεργασία των φροντιστηρίων της πόλης. Εκδώσαμε την Κάρτα του Δημότη, μπήκαμε στο ΤΕΒΑ (πρόγραμμα βοήθειας για απόρους) και πιο πριν αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα της Περιφέρειας για διανομή φρούτων κυρίως και τροφίμων. Αξιοποιήσαμε το ΛΑΕΚ για την επιμόρφωση υπαλλήλων μας. Υποστηρίξαμε όσο μπορούσαμε την Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υπηρεσία για να αναδειχθεί και να προβληθεί το έργο της. Ίσως να βοηθούσαμε περισσότερο αν η «Εξέλιξη» είχε λειτουργήσει, ώστε να απορροφήσει τα χρήματα που εξασφαλίσαμε για τη λειτουργία της Υπηρεσίας. Ή αν ακόμα είχαμε δημιουργήσει το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο. Ίσως το ρόλο αυτό παίξει τώρα το Κέντρο Κοινότητας, που ενώ στηρίχτηκε από όλες της πτέρυγες, δυστυχώς δεν υπερψηφίστηκε από όλους τους συναδέλφους της δημοτικής αρχής. Τελευταία, υποβάλαμε πρόταση για την στελέχωση και την υποστήριξη της λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου. Να θυμίσω εδώ πως η Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης, κλείνουν στο τέλος του Οκτωβρίου. Γι’ αυτό η Περιφέρεια προχώρησε στις δυο προσκλήσεις, τη μια για Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο και την άλλη για τα Κέντρα Κοινότητας. Με τις δύο αυτές δομές δεν θα έχουμε απώλειες προσωπικού. Τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως είναι αναμενόμενο, εφόσον υλοποιούνται και επαναλαμβάνονται με επιτυχία, παγιώνονται, καθιερώνονται, τις αναζητά ο πολίτης, τις περιμένει, νιώθει ότι έχει συνυπογράψει ένα κοινωνικό συμβόλαιο με το Δήμο του.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/10/16 8:05 μ.μ.

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ !!!!!

   Διαγραφή
 66. Ανώνυμος5/10/16 5:59 μ.μ.

  Και μόνο που σκέφτομαι ότι τελειώνει η προθεσμία που ο Θέσπις πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα έξοδα που έκανε το 2015, με πιάνει μια υπέροχη αγαλλίαση.

  Αφού δυο χρόνια τώρα οι πονηροι δεν έστειλαν τα βιβλία του Θέσπη στον εισαγγελέα, ας πάνε οι ίδιοι!!!

  Ηλεκτρικός Θησέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/10/16 6:11 μ.μ.

   Μόνο αυτό; Που να δεις το γέλιο όταν οι Σχολικές Επιτροπές ενημερώσουν τους αρμοδίους των υπουργείων ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν τα έξοδα στη Διαύγεια, γιατί είναι καμμένα τα παραστατικά. Το 2016 θα ενημερώσουν επισήμως το Υπουργείο Εσωτερικών για τη καταστροφή δημόσιων εγγράφων από πυρκαγιά που έγινε το 2014!!!

   Διαγραφή
  2. Κι άντε να τους συγχωρήσουμε που είναι τόσο "ξεχασιάρηδες"... Εδώ πρέπει να ανεβάσουν τα έξοδα του 2015. Ούτε αυτά υπάρχουν; Ή μήπως κάνουν τζιζζζζ ;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/16 7:37 μ.μ.

   Ο Δαίμων του τυπογραφείου. Το γραφείο κάηκε τον Απρίλη του 2015 επομένως έχουν καεί, τα παραστατικά των πρώτων μηνών του 2015. Άρα τι θα ανεβάσουν για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και τις πρώτες μέρες του Απριλίου του 2015;

   Διαγραφή
 67. Ανώνυμος6/10/16 8:26 π.μ.

  Πρόσφατα ενημερώθηκα για την υπόθεση των σχολικών επιτροπών του δήμου μας. Οι σχολικές επιτροπές ελέγχονταν από Εισαγγελέα μετά από εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών για τη δράση τους κατά τα έτη 2011,2012 και 2013. Τον ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα του 2014 και έπειτα ή έχουν καταθέσει σε άλλον εισαγγελέα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/10/16 3:32 μ.μ.

   Εχουμε δικο μας εισαγγελεα στην κηφισια .οπως κατεβαινεις την κηφισιας στο δεξι σου χερι.....

   Διαγραφή
 68. Ανώνυμος6/10/16 11:08 π.μ.

  καταγγελλουν οι πολιτες για τα χαλια στην αυλη δημοτικου που μολις στρωθηκε, για τα χαλια στα νεα γηπεδα στο κοκκινο χωραφι. πως να γινει καλη δουλεια ρε παιδια; τι περιμενετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/10/16 7:08 μ.μ.

   Εχουνμε δικο μας εισαγγελεα,στην Κηφισια ,για να μην τρεχουμε στην εισαγγελια.οπως κατεβαινεις την κηφισιας στο δεξι σου χερι....

   Διαγραφή
 69. Ανώνυμος6/10/16 9:59 μ.μ.

  Το Δεκαήμερο του Βοκκάκιου
  Ιστορία Δεύτερη. Η Ειδική Συνεργάτρια Παιδείας και Πολιτισμού.

  Η Διοίκηση Ζαμάνη αποφάσισε να καλύψει άλλη μια θέση συμβούλου σε αντίθεση με όσα αντιπολιτευόταν και κατηγορούσε τους προηγούμενους. Και ο απλός πολίτης ερωτά:

  -Αφού ο δήμαρχος είχε φωτογραφίσει την επιλογή, το ξέρανε κι οι πέτρες, γιατί έκανε δημόσια πρόσκληση;
  -Αφού ήταν δικαίωμα του να πάρει τον/την όποιο/όποια σύμβουλο ήθελε, γιατί ξεκίνησε μια διαδικασία που υποδήλωνε διαφάνεια και αξιοκρατία;
  -Κι αφού έκανε δημόσια πρόσκληση, μπορεί να απαντήσει σε όσους προσήλθαν με ποια κριτήρια προέκυψε επικρατέστερη η τελικώς επιλεγείσα;
  -Αρκεί για τη διαφάνεια και την αξιοκρατία η δημόσια πρόσκληση και οι συνεντεύξεις ή απαιτείται πλήρης δημοσιότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας;
  -Μήπως είναι χειρότερα τώρα, που κάποιοι/ες από αυτούς που συμμετείχαν θεωρούν τη διαδικασία "δήθεν" και όλο το σκηνικό στημένο;
  -Και επειδή, μπορεί μεν να έχει δικαίωμα επιλογής των συμβούλων και των συνεργατών του ο δήμαρχος αλλά οι αποδοχές τους βαρύνουν τον δημοτικό κορβανά, μπορεί να μας πει ποια είναι ακριβώς τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα της Ειδικής Συνεργάτριας που επέλεξε; Ποια είναι η εμπειρία της στην Παιδεία; Που και τι και ποιους έχει διδάξει; Έχει γράψει μήπως βιβλία; Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια; Είναι ερευνήτρια; Έχει διευθύνει σχολικές μονάδες, κολέγια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς; Έχει μεταπτυχιακές σπουδές; Και ποια είναι η εμπειρία της στον πολιτισμό; Είναι η ίδια μουσικός, ζωγράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιήτρια, κριτικός τέχνης, φωτογράφος, χαράκτρια; Έχει διοργανώσει πολιτιστικά events, εκθέσεις, συναυλίες; Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία, με Πινακοθήκες, με Μουσεία, Πολιτιστικά Ιδρύματα; Μήπως, λέω μήπως, έχει διοικητική εμπειρία στην αυτοδιοικητική γραφειοκρατία; Μήπως γνωρίζει πώς λειτουργούν τα νπδδ; Μήπως είχε, έστω, ασχοληθεί με το Θέσπη, ως μέλος του Δ.Σ. ή απλή εθελόντρια, ή με άλλο νπδδ που έχει συναφείς δραστηριότητες;
  -Μήπως ο δήμαρχος, που δήλωνε συχνά πυκνά, προεκλογικά και τον πρώτο καιρό, ότι ο πολίτης θα γνωρίζει που πηγαίνει και το τελευταίο ευρώ, μπορεί να μας πει με ποια κριτήρια και ποιες προϋποθέσεις αποφάσισε να πάνε στη συγκεκριμένη επιλογή του τα χρήματα των δημοτών;
  - Έχει επίγνωση ο δήμαρχος ότι οφείλει να λογοδοτεί για τις επιλογές του, ειδικά όταν αυτές "κοστίζουν" στο δήμο και τους δημότες;

  Φιλόστρατος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/10/16 10:56 μ.μ.

   Τα προσόντα της ειδικής συμβούλου είναι τα εξής:
   1. Είναι κολλητή της Σταματαρχίνας, που ως γνωστόν διαφεντεύει τις τύχες του δήμου
   2. Είναι πιστή στα αφεντικά της και κάνει ότι της λένε
   3. Είναι άνεργη και έχει ανάγκη το μισθό της
   Δεν φτανουν αυτά;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/16 10:59 μ.μ.

   Ξέχασες Φιλοστρατε οτι θα έπρεπε να εχει στην καλύτερη των περίπτωσεων Nομπελ Επιστημών η στην χειρότερη να ειναι Ακαδημαϊκός !!! Φιλοστρατε μια συμβουλή σου δινω Κατέβα απο το καλάμι γιατι εχεις ξεφύγει τελείως!!!!Ευταξίας

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/16 11:16 μ.μ.

   Ευταξία, μια που βάλθηκες να απαντήσεις ασχολήσου με την ταμπακέρα. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχει Νόμπελ ή ότι δεν είναι ακαδημαικός. Το θέμα είναι ΤΙ ΕΧΕΙ και ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Οκ Ευταξία; άσε που για τη μούφα διαδικασία κάνεις το παπί.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/16 8:22 π.μ.

   ξέεεεεεεεεερει ο Ζαμανάκος γιατί της έδωσε τη θέση, όταν όμως σκάσει προς τα έξω και ανοίξουν στόματα να δούμε που θα βρει λαγούμι να κρυφτεί.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/16 3:40 μ.μ.

   Ωπα! Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

   Διαγραφή
 70. Ανώνυμος6/10/16 10:15 μ.μ.

  Φιλόστρατε, αν δεν τα πάει καλά η νέα σύμβουλος έχω ένα άλλο τεφαρίκι: Παρακολουθεί σταθερά Σεφερλή στο θέατρο, διαβάζει άρλεκιν, μεγάλωσε με τη Λάμψη και με το Καλημέρα Ζωή, έγραφε στα λευκώματα στο γυμνάσιο, έχει παίξει τη Μπουμπουλίνα σε σκετσάκι στο δημοτικό... τι; θες κι άλλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ανώνυμος7/10/16 11:27 π.μ.

  Στη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας ο Δέλα έχει βάλει θέμα την αγορά καταστροφέα εγγράφων!!! Πάνε να καταστρέψουν ότι σώθηκε από την πυρκαγιά!!!
  Καλαφατέλη, Ζυγούνα, Μπιτάκο, Σώκου αν δεν μιλήσετε τώρα είστε συνυπεύθυνοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος7/10/16 4:34 μ.μ.

  Έδωσε έγκριση η σχολική επιτροπή για όλες αυτές τις δράσεις;
  ------------------------------------------------------------
  Το πρόγραμμα Δημιουργικών Δραστηριοτήτων που ξεκινά και φέτος για τα παιδιά του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου έχει ως εξής:

  ΤΡΙΤΗ
  16:15-17:15 Μιούζικαλ Ρητορική
  Α-Γ Τάξη Ε-ΣΤ ΤΑΞΗ
  17:15-18:15 Μιούζικαλ Ρητορική
  Δ-ΣΤ Τάξη Γ-Δ ΤΑΞΗ
  18:30-19:30 Χορωδία
  Α-ΣΤ Τάξη

  ΣΑΒΒΑΤΟ

  9:30-11:30

  Παίζω με τη Φυσική 10:30-11:30 Zumba Kids
  Δ-ΣΤ ΤΑΞΗ Α-Γ ΤΑΞΗ

  11:30-12:30

  Zumba Kids 11:30-13:30 Παίζω με τη Φυσική
  Δ-ΣΤ ΤΑΞΗ Α-Γ ΤΑΞΗ

  Το εργαστήρι “Παίζω με την Φυσική” θα έχει τις ίδιες διδακτικές ενότητες, συνεπώς θα είναι κατάλληλο για όσα παιδιά δεν το είχαν παρακολουθήσει την περσινή χρονιά.
  Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, με εξαίρεση το “Παίζω με την Φυσική” που ξεκινά το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου (οδός Στρατή Καρρά & Κίου).

  Το κόστος συμμετοχής είναι:
  • 10 €/μήνα για την Χορωδία, το Μιούζικαλ, και το Zumba Kids και
  • 15 €/μήνα για το εργαστήρι “Παίζω με τη Φυσική” και τον “Δημιουργικό Προφορικό Λόγο”
  Για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, το κόστος της συμμετοχής των παιδιών τους θα καλυφθεί από τον Σύλλογο.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/10/16 10:04 μ.μ.

   ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗς ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ Ή ΣΤΗ ΠΡΌΕΔΡΟ

   Διαγραφή
 73. Ανώνυμος7/10/16 6:48 μ.μ.

  Δεν ξεκινάει καλά η τρίτη χρονιά για το Ζαμάνη. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Θα μάθουμε ποτέ δήμαρχε γιατί πλακώθηκαν τα πρωτοπαλίκαρα της Σχολικής, ο Κασαπάκης με το Δελαγραμμάτικα; Θα μάθουμε ποτέ δήμαρχε ποιά ευγενή και ανιδιοτελή κίνητρα έκαναν αυτούς τους δύο επιφανείς άνδρες να έρθουν στα χέρια αφού αντάλλαξαν πρώτα κοσμητικά επίθετα, βαρείς χσρακτηρισμούς και βλασφημίες; Θα μάθουμε τελικά ποιος υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της Σχολικής και ποιός όχι; Ή πλακώθηκαν για το ποιος είναι ο καλύτερος Ρομπέν των Δασών; Εμείς δήμαρχε αναρωτιόμαστε. ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; Ή ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος7/10/16 7:01 μ.μ.

  ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΑΚΗ? ΕΣΥ ΚΟΤΖΑΜΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΧΕΙΣ Μ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΚΕΙ; ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ; ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΒΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΣΥ Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ; ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΦΛΕΒΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/10/16 8:32 μ.μ.

   Πώς το λέει ο Στάϊκος; Στα τέσσερα !!!!!

   Διαγραφή
 75. Ανώνυμος7/10/16 7:06 μ.μ.

  ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΨΕΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΕΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΧΑΧΑΧΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος7/10/16 8:01 μ.μ.

  Ο Υφαντής αρχίζει και συνειδητοποιή το λάθος που έκανε ( εννοώ την παραίτηση του ) κανείς δεν θα του δίνει σημασία τώρα , διότι αγαπητέ ο σεβασμός κερδίζετε . Προβλέπω ότι θα του γίνει εμμονή ο δήμος , θα αρχίζει να κατηγορεί τους πάντες και κυρίως τους δημότες . Δόκτωρ θέλω να σε ρωτήσω γιατί απαιτείς από όλους μας να σε χαρακτηρίσουμε ιδιοφυία , δεν είσαι βρε παιδάκι μου , πώς αλλιώς να στο πούμε ? Μήπως όταν είσουν παιδακί συνέβη κάτι και είσαι έτσι? Χαλάρωσε λίγο . Τέλος γιατι δεν αποκαλύπτεις και στους υπόλοιπους το πραγματικό σχέδιο που είχες για την κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος ? Θα δώσω στους υπόλοιπους ένα στοιχείο τώρα για σκέψη και μετά θα αποκαλύψω και άλλα , αγαπητοί συμπολίτες μου ο Υφαντής ήθελε να κάνει τον Δήμο μας πρότυπο στις κοινσεπ ! Καλό το σχεδιο , αλλά για λίγους.. Βρέ Υφαντή ποιόν ακριβώς νομίζεις ότι θα κοροιδέψεις ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος7/10/16 10:24 μ.μ.

  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Ο ΘΕΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ 200.000 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ?ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥ 2012!!! ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ...ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ?
  https://diavgeia.gov.gr/doc/73%CE%950%CE%A993-1%CE%95%CE%A6?inline=true

  ΑπάντησηΔιαγραφή