.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Περίοδος Παθών

Περίοδος Παθών για τον δήμαρχο και την ‘δημαρχέσα’ του αυτή που διανύουμε. Από τη μια, οι διοικητικές σφαλιάρες που έφαγαν στις υποθέσεις Σαλντουρίδου και Συνεταιρισμού Σταμάτας – το γινάτι βγάζει μάτι, όπως θα ‘πρεπε να ξέρουν. Από την άλλη, οι γκραν-γκινιόλ εξελίξεις με τα πρωτοπαλίκαρά τους στις Σχολικές Επιτροπές. Κι από την τρίτη, η παραίτηση Υφαντή, που συνοδεύτηκε  - σαν έτοιμη από καιρό - από μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Κι η γκαντεμιά δεν λέει να λήξει…

Τις μέρες που πέρασαν η Επιθεώρηση Εργασίας δικαίωσε την δημοτική υπάλληλο Δήμητρα Σαλντουρίδου στην προσφυγή της κατά της απόπειρας του Ζαμάνη και της Αυλής του να την χτυπήσουν εργασιακά και οικονομικά (ανάθεση καθηκόντων οδηγού σκουπιδιάρικου και  στέρηση μισθού ενός μήνα όταν ζήτησε πρώτα να εκπαιδευτεί σ’ αυτό). Κι όλα αυτά, ενώ εδώ και μήνες, οι ‘γνωστοί άγνωστοι’ την εξοντώνουν ηθικά με τα όσα ποταπά γράφουν γι αυτήν στο προπαγανδιστικό όργανο της δημοτικής αρχής, την ‘Φωνή του Διονύση’.

‘Σφαλιάρα’ επίσης και για την Αγγελική Πέππα στον πόλεμο που εδώ και μήνες έχει κηρύξει κατά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σταμάτας (αμφισβήτηση της νομιμότητας τη διοίκησής του, απόπειρα οικειοποίησης των εγκαταστάσεών του, διεξαγωγή παράτυπων ΕΔΕ κλπ). Η Περιφέρεια Αττικής ειδοποίησε τον δήμαρχο να πάψει να παρεμβαίνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και οι ‘γενναίοι’ μας, αφού έγιναν γι άλλη μια φορά ρεζίλι, έκαναν αμέσως πίσω κακήν κακώς - σούζα τ’ αλογάκι....

Οι δύο αυτές σφαλιάρες ήρθαν μετά από κείνη της δικαίωσης των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας, όταν ο Ζαμάνης επιχείρησε να το παίξει (και) πολεοδόμος και να υπογράψει – ο ίδιος - οικοδομική άδεια για (πολιτικό) φίλο του. Και είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλες σφαλιάρες, όταν εκδικαστούν κάποιες άλλες προσφυγές που έχουν υποβάλλει δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες για άλλα ‘μαργαριτάρια’ της Ζαμάνειας διοίκησης, όπως πχ τις αμοιβές των προεδρείων των Νομικών Προσώπων, τον mega-διαγωνισμό για την ‘ασφάλεια’ κλπ.

Ομολογουμένως όμως, η πιο απολαυστική παράσταση δόθηκε (και πάλι) από τον γνωστό θίασο των Σχολικών Επιτροπών. Τα όσα απίστευτα συνέβησαν πρόσφατα στην Πρωτοβάθμια είναι ήδη ευρέως γνωστά, αλλά προς χάρη της σημερινής ανάρτησης, ας τα συνοψίσουμε.

Ο πρόεδρος της B'βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και (σημαίνον) μέλος  της A'βάθμιας Αχ. Δελαγραμμάτικας και ο ομόλογός του της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Μιχ. Κασαπάκης – αμφότεροι Ζαμανικής προέλευσης - αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις εις την  γαλλικήν» κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Ακολούθως δε, εξήλθαν του (θεσμικού - μη χέσω) χώρου και πιάστηκαν στα χέρια, προσπαθώντας να λύσουν μια και καλή τις εδώ και καιρό υποβόσκουσες διαφορές τους. Μπροστά σ’ αυτές τις απείρου κάλλους σκηνές – που δυστυχώς ουδείς εκ των παρευρισκομένων σκέφτηκε να αποθανατίσει με το κινητό – η πρόεδρος της Επιτροπής Ελ. Καγιαλή διέκοψε ταραγμένη τη συνεδρίαση.

Από τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων προκύπτει ότι αιτία της (‘θεσμικής’) κλωτσοπατινάδας ήταν δύο τιμολόγια, αξίας 217 ευρώ, που σύμφωνα με το εισηγητικό της προέδρου αφορούσαν «επισκευές σε παγκάκια του νηπιαγωγείου του Αγ. Στεφάνου». Η αιτιολογία αυτή όμως αμφισβητήθηκε από τον Μ. Κασαπάκη, που αποκάλυψε – μάλλον τυχαία – ότι την δουλειά την είχαν κάνει εργάτες του δήμου υπό την εποπτεία του κι αυτά τα χρήματα ήταν για τις μπογιές που χρησιμοποίησαν. Ο Α. Δελαγραμμάτικας τον κατηγόρησε ότι αγοράζει συστηματικά από συγκεκριμένο κατάστημα εκτός δήμου και η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα σε λίγο ν’ αρχίσουν οι χοντράδες του τύπου: ‘πάψε να κλέβεις, ρε’, ‘γ@@@ τ.. @#&^*! σου’ κλπ.  

Όταν μετά από λίγες μέρες η διακοπείσα συνεδρίαση συνεχίστηκε (χωρίς όμως το επίμαχο θέμα), ο Α. Δελαγραμμάτικας παραδέχθηκε – παρουσία των άλλων μελών του Δ.Σ., αλλά εν απουσία του ‘συμπαίκτη’ του - πως “δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί το θυμό του, μια που άκουσε να καθυβρίζεται το ιερό πρόσωπο που τον έφερε στον κόσμο”. Οι εξηγήσεις του έγιναν δεκτές απ’ όλα (σχεδόν) τα μέλη της Ζαμανικής πλειοψηφίας, που πάνω στη σπουδή τους να κλείσει το θέμα, καμώθηκαν πως δεν συνέβη τίποτα. Έτσι όμως, άφησαν αναπάντητα τα παρακάτω ερωτήματα, για τα οποία είναι σοβαρά εκτεθειμένοι.

Τι ήταν αυτό που ήδη υπήρχε ανάμεσα στους δύο τους και που με όσα είπε ή υπονόησε ο Δελαγραμμάτικας, πυροδότησε την έκρηξη του συνήθως ψύχραιμου Κασαπάκη; Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα πράγματα θα έφταναν έως εκεί, αν επρόκειτο περί απλής παρεξήγησης. Πώς δηλαδή, ένας πρόεδρος δημοτικής κοινότητας ‘ξαφνικά και αδικαιολόγητα’ καθυβρίζει ιερά και όσια ενός άλλου συναδέλφου του (και μάλιστα της ίδιας παράταξης); Γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε θα έπρεπε να επανεξεταστεί άμεσα η ιδιότητά του ως Προέδρου. (Θυμίζω τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του πρώτου προέδρου της Σχολικής Ν. Λαγομιτζή για πολύ πιο ασήμαντη αιτία). Αν όμως η αντίδρασή του είχε ένα υπόβαθρο, ποιο ήταν αυτό, που οδήγησε αμέσως σε τέτοιες κατηγορίες; 
Υπάρχουν μήπως ‘βιλαέτια’ επί προμηθευτών και εργολάβων που κάποιοι επιτήδειοι τα καθορίζουν – όπως οι σκύλοι μαρκάρουν την περιοχή τους - και δεν ανέχονται τρίτους εκεί;
Γιατί η πρόεδρος Ε. Καγιαλή απέσυρε το θέμα, χωρίς μάλιστα να δώσει την παραμικρή εξήγηση - ούτε καν αν τα τιμολόγια (που δεν παρουσίασε ποτέ!) αφορούσαν τελικά εργασίες ή χρώματα; Βεβαίως, ο καθένας καταλαβαίνει πως αν εκείνη είχε επιλέξει τους εργολάβους  (καθ’ υπόδειξη ή μετά από προσφορές) και τους είχε  αναθέσει το έργο, τότε (τουλάχιστον) θα ήξερε αν ήταν επισκευές ή χρώματα!... Αν όμως κάποιοι άλλοι χειρίστηκαν την υπόθεση κι η πρόεδρος ήταν απλώς η ‘μπροστινή’, τότε πράγματι, ελάχιστα απ’ αυτά μπορούσε να γνωρίζει.

Το ερώτημα όμως που φαίνεται να μην απασχολεί την πρόεδρο, αλλά ούτε και την πλειοψηφία της επιτροπής, είναι το εξής απλό: 
Είναι άραγε αυτή η μόνη περίπτωση ή πρόκειται περί ‘φάμπρικας’ τιμολογήσεων, της οποίας η καταστρατήγηση των (άγραφων) κανόνων οδήγησε σ’ αυτή τη ρήξη;
Η απάντησή στο ερώτημα αυτό οδηγεί και σ’ άλλα: 
Πόσες παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν, που δεν έχουν γίνει (ακόμα) αντιληπτές και σε τι συνολικό ποσό ανέρχεται η ‘φάμπρικα’; Μήπως το περιστατικό αυτό τους εμπλέκει (βαθιά) στην αποδοχή εικονικών τιμολογίων;
Δυστυχώς όμως, αντί να φωτίσει τα πράγματα, η πρόεδρος Καγιαλή προτίμησε να τα κουκουλώσει, αποσύροντας το θέμα. Έτσι, άφησε αναπάντητα - προσωρινά ελπίζω – ένα ακόμα ερώτημα: Τελικά, θα πληρωθούν οι εκδότες των δύο τιμολογίων; Και βέβαια, δεν απάντησε στον συλλογισμό του μέσου δημότη: Δε νομίζει ότι τα 217 ευρώ είναι αρκετά τσουχτερά, είτε για επισκευές είτε για χρώματα πρόκειται;

Κι ερχόμαστε στην παραίτηση του αντιδήμαρχου Υφαντή και στη συνέντευξή του  στην Οδό Διονύσου, που ήδη δημοσιεύτηκε – με την μορφή σχολίων – στην προηγούμενη ανάρτηση. Εκεί, ο Ηλ. Υφαντής παρουσιάζει τον απολογισμό του και κάνει κάποιες (διακριτικές) νύξεις, αφενός για την απομάκρυνση του Ζαμάνη και της Αυλής από τις αρχές των Ανοικτών Οριζόντων και αφετέρου για τον τρόπο που η Αυλή διοικεί τον δήμο και εκδικείται τους αντιρρησίες και αντιπάλους της.

Παρά το γεγονός ότι η παραίτηση Υφαντή έχει ήδη λοιδορηθεί από τους αυλικούς της Φωνής, η αποχώρησή του παραμένει μια σοβαρότατη απώλεια για τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στο στρατόπεδο Ζαμάνη. Αυτό φαίνεται από δύο πράγματα. Πρώτον από την εσπευσμένη (και εκτός χρόνου) απόπειρα της διοίκησης να προκηρύξει – καθυστερημένα - τα προγράμματα για ΚΔΑΠ και Μαζικό αθλητισμό, που τόσο καιρό είχε παγώσει, μια που (όπως έκρινε) συνέβαλαν στη δημοτικότητα του Υφαντή. Ξεχνάει βέβαια ότι ‘τα μεταξωτά βρακιά απαιτούν επιδέξιους κώλους’. Δηλαδή, είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος-α θα επιφορτιστεί το καθήκον να ανασχεδιάσει το πλάνο του Υφαντή, ώστε να ταιριάξει στον χρόνο που απομένει και στις περικοπές που κάποιοι έχουν ήδη εξαγγείλει. Εγώ πάντως θα πρότεινα τη νέα ειδική σύμβουλο…

Και δεύτερον από την αδυναμία της να προχωρήσει στη συγκρότηση των Επιτροπών Αθλητισμού και Πολιτισμού που θ’ αντικαθιστούσαν – υποτίθεται – τον Θέσπι, που όλο κλείνει κι όλο αναθέσεις κάνει τόσο καιρό… Αυτή δε η υπόθεση (το κλείσιμο του Θέσπιδος) προβλέπω ότι θα είναι η αχίλλεια πτέρνα του Ζαμάνη, που θα προσπαθήσει να το κάνει με συνοπτικές κι ελεγχόμενες διαδικασίες. Κι  αυτό, για ν’ αποφύγει αφενός τον έλεγχο πεπραγμένων των παλιών διοικήσεων – που πλέον ανήκουν στο δικό του στρατόπεδο – και αφετέρου την αποκάλυψη της απίστευτης κατασπατάλησης επί των δικών του ημερών. Επειδή όμως – όπως μαθαίνω – η αντιπολίτευση του την έχει ήδη στημένη, η υπόθεση θα τον εκπλήξει δυσάρεστα.

Μπροστά σ’ αυτά τα αδιέξοδα, ο Ζαμάνης αναζητά απεγνωσμένα νέες συμμαχίες, ακόμα και μ’ εκείνους που μέχρι πρόσφατα τον χλεύαζαν δημοσίως – βλ την πρόσφατη προσέγγιση με τον Λουκάτο, που μετά το καλοκαίρι έχει μείνει χωρίς πολιτική στέγη. Παράλληλα, στο μέτωπο που τον τσουρουφλίζει (οικόπεδο Δροσιάς) η τρίμηνη καθυστέρηση απόδοσης κατηγοριών (για συνέργεια σε κακουργηματική απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου!) του επιτρέπει να πάρει μερικές ανάσες στα κλεφτά.  

Ως πότε όμως; Η πολιτική δεν ασκείται με ορίζοντα τριμήνου και υπό το βάρος τέτοιων πιέσεων. Κι αυτό το ξέρουν καλά κάποιοι μέσα στη δημοτική παράταξη, που έχουν σε εξέλιξη τα σχέδιά τους για την μετά-Ζαμάνη εποχή.

129 σχόλια:

 1. Ανώνυμος13/10/16 9:12 π.μ.

  Διονυσοσκουφίτσα, για κάποια από αυτά που γράφεις πρέπει να ασχοληθεί εισαγγελέας. Κάποια άλλα είναι πολιτικές ήττες από λάθος επιλογές και εμμονές. Όλα, όμως, έχουν κόστος και η ώρα του λογαριασμού έχεται αργά ή γρήγορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος13/10/16 9:15 π.μ.

  Ξέχασες την ιστορία του Μπάση που τα έχωσε στο Ζαμάνη και δικαιολογήθηκε ότι κάποιος άλλος τα έγραψε μπαίνοντας στο λογαριασμό του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος13/10/16 9:22 π.μ.

  Ο δήμαρχος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δήμαρχος και η δημαρχέσα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ δημαρχέστα!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος13/10/16 9:39 π.μ.

  Τα χειροτερα ειναι αυτα που κουβεντιαζονται στα καφενεια. Εκει που τα στοματα ανοιγουν και τα πουλακια κελαηδανε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος13/10/16 9:41 π.μ.

  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΟΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος13/10/16 9:48 π.μ.

  Στη φωτογραφία της οδού διονύσου από τη συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής, είδα τη μαμά του Πανδή να κάθεται στο τραπέζι. Τι σχέση έχει με τη σχολική? Είναι μέλος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 1:16 μ.μ.

   Η Πανδή είναι αναπληρώτρια του Κασαπάκη.

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος13/10/16 10:11 π.μ.

  Δ. Σαββοπούλου- Σαλντουρίδου: «Ζητώ αυτά που δικαιούμαι»

  12 Οκτ 2016
  by Maria Chazapi

  Δικαιώθηκε από την Επιθεώρηση Εργασίας η υπάλληλος του Δήμου Δ. Σαββοπούλου-Σαλντουρίδου, μετά από την προσφυγή της με την οποία ζητούσε να της αναγνωρισθεί η θέση του οδηγού λεωφορείου, για την οποία είχε προσληφθεί στο Δήμο Διονύσου.

  Πιο συγκεκριμένα, η κ. Σαλντουρίδου, που είχε προσληφθεί στην προκαλλικρατική Κοινότητα Σταμάτας ως οδηγός λεωφορείου για την εξυπηρέτηση του ΚΑΠΗ, ήταν μία από τους 4 υπαλλήλους που μέχρι πρόσφατα δούλευαν στο Δήμο με μειωμένο ωράριο 4 ωρών ημερησίως. Το θέμα τους μάλιστα είχε απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2015 κατά τη συζήτηση για τη μετατροπή των συμβάσεων 128 εργαζομένων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Με μεταγενέστερη υπουργική εγκύκλιο αποφασίσθηκε η απασχόληση των τεσσάρων να γίνεται με πλήρες ωράριο και οι υπάλληλοι τοποθετήθηκαν στη θέση τους.

  Αρχές του καλοκαιριού η κ. Σαλντουρίδου, που μέχρι τότε ακόμη δούλευε ως οδηγός λεωφορείου, και μάλιστα στο ΒΑΝ του Δήμου, έλαβε εντολή να αναλάβει νέα θέση, αυτή του οδηγού σε απορριμματοφόρο. Η ίδια, και για να ανταποκριθεί καλύτερα στα καθήκοντά της, ζήτησε πρώτα να εκπαιδευθεί στο νέο αντικείμενο. Όταν δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημά της αυτό, αρνήθηκε να προσέλθει στα νέα της καθήκοντα, με αποτέλεσμα να της γίνουν αναφορές για άρνηση εργασίας και να της επιβληθεί στέρηση 28 ημερομισθίων. Η κ. Σαλντουρίδου με δημόσια καταγγελία της τον περασμένο Σεπτέμβριο μιλούσε για “απίστευτο bullying σε βάρος της από τη δημοτική αρχή”, ενώ έχοντας από την πρώτη στιγμή τη στήριξη του Σωματείου Υπαλλήλων του Δήμου και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία και τη δικαίωσε, συστήνοντας μάλιστα στο Δήμο «να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς ανεύρεση εξωδικαστικής λύσης».

  img_7004

  Μετά και από την εξέλιξη αυτή, η κ. Σαλντουρίδου δηλώνει στην Οδό Διονύσου: «Δεν έχω πρόβλημα να οδηγήσω οποιοδήποτε όχημα του Δήμου. Αλλά ζητώ αυτά που δικαιούμαι: να ανακληθούν οι αναφορές σε βάρος μου για να καθαρίσει ο φάκελός μου, να μου δοθεί ο μισθός που μου στέρησαν και να ξεκαθαριστεί και επίσημα πως η θέση για την οποία προσλήφθηκα είναι για οδηγός λεωφορείου». Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει από πλευράς Δήμου καμιά αντίδραση, με ορατό το ενδεχόμενο η υπόθεση να πάρει το δρόμο για τα πολιτικά δικαστήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 10:57 π.μ.

   Μπράβο Δήμητρα αλλά συγχαρητηρία και στο σωματείο του δήμου διονύσου που καταφέρατε αυτή την αδικία να την αναδείξετε και να κερδίσετε τα αυτονόητα .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/16 8:27 μ.μ.

   Πλέον αποκαλύπτεται περίτρανα ότι η κ. Χαζάπη ικανοποιεί το ψώνιο της για "ευκαιριακή δημοσιογραφία" κομμένη-ραμένη στα μέτρα της, αναλόγως της περίπτωσης και της ψυχικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται κάθε φορά. Η κ. Σαββοπούλου έχει αναφορές για παρα πολλά θέματα, από όταν ήταν ακόμη στην Κοινότητα Σταμάτας (δεν χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες αποδείξεις-είναι πολύ εύκολο να το μάθει ο οποιοσδήποτε, ειδικά με κάποια θέματα που σχετίζονατι με αλλοδαπούς....) και βέβαια τα όσα συνέβησαν την εποχή που βρισκόταν στην Άνοιξη στις σχολικές επιτροπές και τα σκάνδαλα που "έσκασαν" τότε με την εισβολή "αγνώστων" και την πυρκαγια. Μάλιστα τότε η κ. Χαζάπη-που σήμερα φαίνεται να υποστηρίζει την κ. Σαββοπούλου μόνο και μόνο για να την "μπει" στους Ζαμανικούς και τον ίδιο τον Δήμαρχο, είχε πάρει διακριτικά θέση επι του ζητήματος, αφού σε κάποιο από τα "περίτρανα γεμάτο δημοσιογραφική επιμέλεια" κείμενα της έθετε ερωτήματα που ταυτόχρονα άφηναν και αιχμές για το πρόσωπο της εν λόγω κυρίας.
   Κανένας δεν πρέπει να φοβάται για την εργασία του ή να του γίνεται ψυχολογικός πόλεμος μέσα σε αυτην. Αλλά δεν πρέπει κιόλας να προκαλούμε με τον πιο επιδεικτικό τρόπο με τις φράσεις, τις κινήσεις ή ενέργειες μας.
   Πόσο μάλλον, όταν διαμηνύουμε αριστερά-δεξιά ότι μπορούμε να οικειοποιούμε πλήρως τον χώρο της εργασίας μας και να εκμεταλευόμαστε τη θέση μας.
   Και βέβαια, δεν πρέπει να ερωτοτροπούμε μέσα σε αυτή (υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες και όχι μόνο...).
   Όσο για την κ. Χαζάπη, ας μας πει σε 3-4 χρόνια που μπορεί να τις έχουν αλλάξει τα κέφια της, αν αυτούς που "βρίζει" ή κατηγορεί σήμερα, αν θα τους προασπίζει με τόσο σθένος μόνο και μόνο για να θίξει άλλους.....
   Ελπίζω αυτή την φορά το παρών κείμενο να μην λογοκριθεί......
   Καλό σας απόγευμα.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/16 9:26 μ.μ.

   Νομίζω ότι μπερδεύεις δυο υπαλλήλους που έχουν το ίδιο επώνυμο.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/16 9:34 μ.μ.

   Επειδή μάλλον δεν διάβασες σωστά το τωρινό άρθρο της κ.Χαζάπη είναι για τη Δήμητρα Σαββοπούλου, υπάλληλο οδηγό του δήμου. Όλα αυτά που αναφέρεις θα εννοείς μάλλον την Καλλιόπη Σαββοπούλου, διοικητικό υπάλληλο του Δήμου και αδελφή της Δήμητρας.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμε 8.27 μμ, κάποιοι αναγνώστες έχουν ήδη επισημάνει το ολοφάνερο λάθος σου. Εάν θέλεις, ξαναδιάβασε το δημοσίευμα με βάση αυτή την πληροφορία.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/10/16 9:51 μ.μ.

   Φίλε, δεν χρειαζόμαστε τη Χαζάπη για να σχηματίσουμε άποψη για την υπάλληλο των σχολικών επιτροπών. Όσα λές και λίγα είναι. Αλλά μην την αδικείς έτσι τη δημοσιογραφο.

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος13/10/16 10:39 π.μ.

  Υπάρχει μια κλίκα συμβούλων με επικεφαλής τον αρχηγό τους που ΕΚΒΙΑΖΕΙ υπαλλήλους να κάνουν παρανομες ενέργειες σύμφωνα με τις εντολές τους. Σε όποιους αρνιούνται υπενθυμίζουν προβλήματα που υπάρχουν στο φάκελό τους και τους λένε ότι αν δεν συμφωνήσουν, το πρόβλημα θα βγει στη φόρα και εκείνοι θα υποστούν τις συνέπειες που συνήθως είναι οικονομικές. Αρκετοί συνθηκολογούν. Ανάμεσα σε όσους δεν υπέκυψαν ήταν και η υπάλληλος που την έστειλαν στον εισαγγελέα για το θέμα του πτυχίου της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 10:55 π.μ.

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΝΤΡΑ....

   ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος13/10/16 11:28 π.μ.

  Οι τωρινοι "αρχοντες" του τοπου πολιτεύονται καλλιεργωντας τη συναλλαγη και το μισος. Αυτο ξερουν αυτο κανουν. Και το ενα και το αλλο τους αφαιρεσαν το ηθικο πλεονεκτημα με το οποιο εκλεχτηκαν και τους καθιστουν ολοενα και πιο αντιπαθεις. Το δημο διαφεντευουν αρρωστημενες θλιβερες υπαρξεις με συμπλεγματα μειονεξιας, απληστες κι αγελαστες, κουτοπονηρες και κακοριζικες, μνησικακες και αντιδραστικες, εμπαθεις και υποκριτικες, αλλες αμορφωτες κι αλλες δηθεν καλλιεργημενες. Κριμα για το Διονυσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος13/10/16 11:31 π.μ.

  Οι περισσοτεροι απο αυτους/αυτες δεν μπορουν πια να κυκλοφορησουν στο δρομο αν δεν συνοδευονται απο πραιτωριανους και δυσκολα γλυτωνουν το κραξιμο των πολιτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος13/10/16 1:15 μ.μ.

  Είναι και η απόφαση της ΔΚ Σταμάτας στις 30.3.2016 που ζητά η δημαρχέσα να μείνει στις αρμοδιότητες της αλλά έχει μείνει στο συρτάρι τους γιατί ακόμα δεν μπορούν να τη χωνέψουν. Τους έχει πέσει βαριά.
  http://www.dionysos.gr/sites/default/files/%209-16.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος13/10/16 1:18 μ.μ.

  Σε ποια Σχολική Επιτροπή θα παραιτηθεί πρόεδρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 1:55 μ.μ.

   Γνωστό σε όλους γιατί το λέει παντού.Στη Δευτεροβάθμια.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/16 6:00 μ.μ.

   Μπααααα ... εξαντλήθηκε κιόλας η τεστοστερόνη του μάγκα του πολλά βαρύ κιόλας;;;; Μόνο τόσο λίγο κράτησε;;;;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/16 9:17 μ.μ.

   Ε βέβαια. Τελείωσε η μπανκα. Τέλος η μάσα. Γεια σας

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/16 6:59 π.μ.

   Τινάξανε την μπάνκα στον αέρα!!!

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος13/10/16 2:10 μ.μ.

  Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

  Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
  1. Υφαντής αντιδήμαρχος
  2. Γιαννουλάτος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
  3. Λαγομιτζής πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  4. Χρονόπουλος πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  5. Θεοδώρου υποψ.πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  6. Πανταζή γραμματέας Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  7. Γιαννουλάτος μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  8. Μιχιώτης μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  9. Κοτρώτσος μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  10.Κουτσιμπέλας μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  11.Γκιζελή πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  12.Νταγκαλή πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  13.Μπέτση αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  14.Γιαννουλάτος μέλος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  15.Στασινοπούλουπρόεδρος Θέσπη
  16.Ράικος αντιπρόεδρος Θέσπη
  17.Ντούντα πρόεδρος Εστίας
  18.Μιχιώτης μέλος ΔΣ Εξέλιξης
  19.Κοτρώτσος μέλος ΔΣ Εξέλιξης
  20.Ανεζάκη ειδ. σύμβουλος τύπου
  21.Μπιτσικόκος ειδ. σύμβουλος τύπου
  22.Ράικος μέλος Ανοιχτών Οριζόντων (επανέκαμψε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος13/10/16 2:12 μ.μ.

  23. Κάουλα Βίκυ, τοπική σύμβουλος Κρυονερίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος13/10/16 2:18 μ.μ.

  24.Αγγέλικα Πάρις Δημοτική Σύμβουλος
  25.Αγγέλα Δήμου Δημοτική Σύμβουλος
  26.Πασιπουλαρίδης Αβράαμ Δημοτικός Σύμβουλους
  27.Κούνας 1ος Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος μετά την Παραίτηση του Πασιπουλαρίδη
  28.Ξεχνώ το όνομά του 2ος Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος μετά την Παραίτηση του Πασιπουλαρίδη
  28 παραιτήσεις σε δύο χρόνια...μέχρι το τέλος της θητείας δεν θα μείνει κανείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 3:08 μ.μ.

   Παιδιά η λίστα είναι πλασματική , εξηγούμαι : Στασινοπούλου παραιτήθηκε λόγω εγκυμοσύνης , Κοτρώτσος αν δεν κάνω λάθος μετακομίζει στο εξωτερικό , Νταγκαλή αν δεν κάνω λάθος παραιτήθηκε για να πάει ειδική συνεργάτης και πιστεύω ότι είναι πολύ άλλοι οι οποίοι δεν διαφώνησαν με την διοίκηση απλά υπήρξαν άλλοι λόγοι .Ας μας γράψει ο συντάκτης της λίστας αυτούς που είχαν πραγματική διαφωνία με την διοίκηση μιας και φαίνετε ότι τα ξέρει .

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/16 3:26 μ.μ.

   Η διαφωνία με την διοίκηση είναι ένα κριτήριο να διαβάσεις τη λίστα. Ένας άλλος είναι να δεις το σύνολο για να καταλάβεις πόσο αποτελεσματικές επιλογές έκανε ο Ζαμάνης. Πχ τον Κουτσιμπέλα τον έβαλαν τον άνθρωπο χωρίς να ξέρει λέγοντάς του ότι θα πηγαίνει, θα ψηφίζει και θα φεύγει. έτσι καταλαβαίνουν τα νπδδ, τετποιους άσχετους βρίσκουν. Πάντως η Ντούντα έφυγε για λόγους υγείας ενώ ο Κοτρώτσος παραιτήθηκε πολύ πριν φύγει εξωτερικό λόγω μπάχαλου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/16 4:27 μ.μ.

   Ναι ! Σωστά μιλάς , έπρεπε να είχε προβλέψει την καταστασή της υγειάς της Κας Ντούντα , επίσης ότι θα μείνει έγκυος η Κα Στασινοπούλου κλπ.. Η λίστα μου θυμίζει αυτή του Σίντλερ ! Ο αυριανισμός και η προπαγάνδα καλά κρατούν !

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/16 4:52 μ.μ.

   1. Υφαντής αντιδήμαρχος – τον ξεφώνησε ευγενικά
   2. Γιαννουλάτος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου - τον ξεφώνησε στα καφενεία
   3. Λαγομιτζής πρόεδρος Πρωτοβάθμιας - τον έγραψε κανονικά
   4. Χρονόπουλος πρόεδρος Πρωτοβάθμιας– τον έγλυψε μέχρι θανάτου
   5. Θεοδώρου υποψ.πρόεδρος Πρωτοβάθμιας - τον έγραψε κανονικά
   6. Πανταζή γραμματέας Πρωτοβάθμιας – την έκανε διακριτικά
   7. Γιαννουλάτος μέλος Πρωτοβάθμιας – βλ παραπάνω
   8. Μιχιώτης μέλος Πρωτοβάθμιας –τον ξεφώνησε χοντρά
   9. Κοτρώτσος μέλος Πρωτοβάθμιας – αποχώρησε διακριτικά λόγω του τίποτα
   10.Κουτσιμπέλας μέλος Πρωτοβάθμιας – εμφανίστηκε 2 φορές όλες κι όλες
   11.Γκιζελή πρόεδρος Δευτεροβάθμιας - είχε παραιτηθεί 3 μήνες νωρίτερα
   12.Νταγκαλή πρόεδρος Δευτεροβάθμιας – έφυγε αφού συμφώνησε για τα λεφτά
   13.Μπέτση αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας – τον ξεφώνησε χοντρά
   14.Γιαννουλάτος μέλος Δευτεροβάθμιας – βλ παραπάνω
   15.Στασινοπούλου πρόεδρος Θέσπη – της ζητήθηκε να φύγει
   16.Ράικος αντιπρόεδρος Θέσπη – τα χωσε χοντρά, τα μάζεψε πίσω – έγλυψε και καθάρισε
   17.Ντούντα πρόεδρος Εστίας – λόγω υγείας
   18.Μιχιώτης μέλος ΔΣ Εξέλιξης – βλ παραπάνω
   19.Κοτρώτσος μέλος ΔΣ Εξέλιξης - βλ παραπάνω
   20.Ανεζάκη ειδ. σύμβουλος τύπου - τα χωσε χοντρά
   21.Μπιτσικόκος ειδ. σύμβουλος τύπου - έφυγε γιατί ο τσιγγούνης τον άφησε απλήρωτο 6 μήνες !!!
   22.Ράικος μέλος Ανοιχτών Οριζόντων - επανέκαμψε) – βλ παραπάνω
   23. Κάουλα Βίκυ, τοπική σύμβουλος Κρυονερίου – τα χωσε και τα χώνει χοντρά
   24.Αγγέλικα Πάρις Δημοτική Σύμβουλος – επικαλέστηκε φόρτο εργασίας
   25.Αγγέλα Δήμου Δημοτική Σύμβουλος – τον ξεφτίλισε εντελώς
   26.Πασιπουλαρίδης Αβράαμ Δημοτικός Σύμβουλους – ένεκα οικοπέδου
   27.Κούνας 1ος Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος – τον παραιτήσανε με το στανιό για τον Μπέτση
   28.2ος Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος Δροσιάς - ομοίως

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/16 7:03 μ.μ.

   Το βλέπε παραπάνω μου άρεσε , πώπω μεγάλε με έκανες και γέλασα , να είσαι καλά !

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/10/16 7:26 μ.μ.

   Ο 2ος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος Δροσιάς ήταν ο κ. Καραγιάννης Εμμανουήλ του Κων/νου.
   http://anoixtoiorizontesdionysos.blogspot.gr/2014/05/h.html

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/10/16 8:21 π.μ.

   Και τον Καραγιάννη τον έφαγε για να βάλει τον παληκαρά τον Μπέτση.

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος13/10/16 2:29 μ.μ.

  ΚΔΑΠ στα σχολεία σε κάθε Δήμο

  Οι υπουργοί Κουρουμπλής, Φωτίου, Μπαλάφας και Χαρίτσης, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου την ίδρυση ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στα σχολεία όλων των δήμων που δεν διαθέτουν δομές (μόνο 120 από τους 325 δήμους έχουν δομές ΚΔΑΠ).

  Α ρε Υφαντή, τελικά ήσουν πολύ μπροστά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/10/16 9:29 μ.μ.

   Πρωτοπόρος πράγματι ! Αχ γαμώτο τι άξιο άνθρωπο χάσαμε , καθόλου εγωπαθής και πάνω από όλα team player!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/16 2:11 μ.μ.

   Εμπροστοφυλακη ησουνα και σε φαγανε
   μπαμπεσικα οι βλαμηδες ηταν προμελετημενο να σε φαει η μαρμαγκα
   κι εσυ την πατησες σαν αγραμματος
   και κατεθεσες τα οπλα καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα πεντε χρονια
   στου ζαμανη την αυλη
   ΡΗΓΑΣ

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος13/10/16 11:24 μ.μ.

  Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΓΓ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ) ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΥΦΑΝΤΗΣ!!! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 12:49 μ.μ.

   Και τι να κανει αφου εφυγε σαν λαγός ή ποντικός μαθες

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος14/10/16 7:22 π.μ.

  13/10/16 4:27 μ.μ.
  Δεν είναι η λίστα του Σίντλερ.
  Είναι η λίστα του Ζαμαν Φου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 9:19 π.μ.

   Μόνο αυτό συγκράτησες ? 07:22 π.μ. σου ήρθε η έμπνευση ?

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος14/10/16 9:29 π.μ.

  Η Κέλυ μιλάει για την Κέλυ ! Στην φωνή Διονύσου . Παιδιά απευθύνομαι και στις δύο αδερφές , έχετε καταλάβει ότι έχετε γίνει ρεζίλι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 4:36 μ.μ.

   Ρεζίλι μόνο η Κέλυ δεν έγινε

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/16 5:26 μ.μ.

   Πρεπεί να είσαι ο-η μόνος-η που πιστεύει ότι δεν έχει γίνει ρεζίλι .

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/16 9:11 μ.μ.

   Φιλαρακι ενημερωσου καλυτερα.Η Καλλιοπιτσα ασχοληται με τη Δημητρα. Η Δημητρα εχει αλλον χαρακτηρα και απαξιει να ασχοληθει με μικροτητες.Θα ειχε να πει πολλα αν ηθελε. Της βγαζω το καπελο για την σταση της, το θαρρος της και το τσαγανο που εχει δειξει. Καλο θα ηταν να παραδειγματισθουμε ολοι.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/10/16 8:10 μ.μ.

   Τι λες ρε...... Ή κυρία Κελλυ είναι το διαμάντι του δήμου διονυσου..... Ή άλλη είναι για τα μπάζα

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος14/10/16 11:59 π.μ.

  14 ΟΚΤΩΒΡΗ...Λήξη συναγερμού στο ΣτΕ - Άγνωστο αν θα συνεχιστεί η διάσκεψη.

  Το τηλεφώνημα έγινε στο «Βήμα» και την «Εφημερίδα των Συντακτών» - Για αρκετή ώρα η περιοχή είχε αποκλειστεί

  Διακόπηκε, λίγα λεπτά μετά τις 10:30, η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω τηλεφωνήματος για έκρηξη βόμβας σε 45 λεπτά.
  ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΟΤΙ ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ;
  Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ SEX- APPEAL ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΤΑΙΕΙ , ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΡΟΜΕΝΩΝ , ΜΟΡΦΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,... ΜΕ ΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ '' ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ '' - ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΘΑ ΑΠΕΦΕΡΕ ΤΟΣΟ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΗΜΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ;;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΝΘΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ.... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος14/10/16 12:51 μ.μ.

  Ενα νερο τα χαπια μου κι ενα ταξι για την αθηνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος14/10/16 1:20 μ.μ.

  Το μόνο που τους ενδιέφερε ήτα να μεταφερθεί το σχολείο της Δροσιάς στην Αργυρουπόλεως.Η Σχλική επίτροπή γνώριζε ή δεν γνώριζε τις λειτουργικές ανάγκες; Εκπλήρωσε καμία;Προφανώς εκεί δεν είχε μάσα-μπούκα.Προείχαν τα παγκάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος14/10/16 2:36 μ.μ.

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΣΠΗ

  ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΣΗΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

  ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ

  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΕΤΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ? 25.000 ΕΥΡΩ !!!!
  ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 3:13 μ.μ.

   Στο χωριο σου , που αφησες αρον - αρον για να τεμπελιαζεις εδω περα. Συρε να πας να μαζεψεις τουλαχιστον τις ελιες, ολο μασα μπουκα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/16 3:27 μ.μ.

   ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΛΩΧΤΑ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΣΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος14/10/16 2:42 μ.μ.

  Οποιος ή οποια εχει στοιχεια στον εισαγγελεα επωνυμα για να γελασει
  ο καθε πικραμενος ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος14/10/16 2:51 μ.μ.

  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ? 750 ΕΥΡΩ !!!!! ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!!! ........


  ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος14/10/16 2:59 μ.μ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!


  12.500 ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ

  12.500 ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

  11.000 ΓΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

  ΚΑΙ 11.500 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΕΦΟΡΙΑ !!!!!!!


  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !!!!!!

  ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!!!


  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος14/10/16 3:00 μ.μ.

  Ηρεμηστε και παρτε χαπια τα λεφτα ηταν για αλλαγη τζαμιων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 3:12 μ.μ.

   ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ 189 (26/7/2016) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑ "7Τ5ΤΟΛ5Φ-Λ2Δ" ΤΙ ΛΕΝΕ: "Δαπάνη καθαρισμού Υαλοπινάκων Δημ Γυμν" !!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/16 3:19 μ.μ.

   Αγαπουλα αλλαγη ητανε λεμε
   Καταλαβού γκεγκε ή ουκου γκεγκε

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/16 3:23 μ.μ.

   Φαίνεται πως τα καθάρισε τόσο καλά τα τζάμια που μοιάζουν καινούρια ,,,, εξού και τα φράγκα καλά !!!

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος14/10/16 3:01 μ.μ.

  ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!


  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!!!!!!!


  ΣΥΛΛΗΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 3:18 μ.μ.

   Δε μπορουμε να τους συλληψουμε, τι να πουμε;; πουτ την εντρα κατ;;;

   Διαγραφή
 29. Ανώνυμος14/10/16 3:06 μ.μ.

  ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

  ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ

  ΤΟΣΟ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ .....

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!!!!

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ ΜΠΕΤΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ


  ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΛΑΦΡΑΓΓΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος14/10/16 3:09 μ.μ.

  Αερομεταφορα εγινε και παλι λιγα
  πληρωσαν μαλλον αεροδιακομιδη με γιατρο
  και νοσοκομο μαζι βαλε κατι καυφεδες κατι σαντουιτς μπυρονια τζαμπα τζαμπα ητανε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος14/10/16 3:32 μ.μ.

  Α ρε υφαντη τωρα εφυγες που εγινε η θαλασσα γιαουρτι.........γιατι εφυγες μπορουσες να τους ελενχεις και να τους κρυβεις τα κουταλια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος14/10/16 3:49 μ.μ.

  Ρε σεις ξυπνατε οι δομες του υφαντη ποσο στοιχησαν γιαυτο κανει διακοπες
  η ...συζυγος στην παρο μεχρι τωρα εσυ μπορεις???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος14/10/16 4:49 μ.μ.

  Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ "ΔΗΜΑΡΧΕ"....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/16 5:31 μ.μ.

   ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/16 5:33 μ.μ.

   ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ. ΦΡΟΝΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΤΑΚΙΑ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/16 5:33 μ.μ.

   ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/16 5:34 μ.μ.

   ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ... ΓΑΤΑΚΙΑ!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/16 5:36 μ.μ.

   ΚΑΙ... ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΓΑΤΑΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ... ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/10/16 5:46 μ.μ.

   Τι εννοείς να σωπάσουν τα γατάκια γιατί υπάρχουν λίστες με ονόματα και μέιλς και τα τέτοια; Ότι ο Ζαμάνης και οι όμοιοί του τα φυλάνε για εκβιασμό; Όχι πως δεν το χουν ξανακάνει δηλαδή. Αλλά είμαστε και κάποιοι εδώ που δεν φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε ανταλλάξει λίστες και ρουσφέτια. Από μας θα το βρείτε καλόπαιδα όχι από τους άλλους. Εμείς θα σας στείλουμε στο τέλος όλους στον εισαγγελέα.

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος14/10/16 6:06 μ.μ.

  Φανταστείτε τι αποκαλύψεις έχουν να βγουν στον αέρα μετά τις 31 Οκτωβρίου όταν ο Θέσπης και οι 2 Σχολικές θα ανεβάσουν όλα τα παραστατικά του 2015...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος14/10/16 8:06 μ.μ.

  κάντε ένα διάλειμα για κιτ-κατ ρε παιδιά, όλο τιμολόγια και αναθέσεις πια, μας πρήξατε. τα καλά είναι στον απέναντι τοίχο που λέει και η Φωνή. η κέλυ έχει πάθει παράκρουση και τα χώνει σε όλους και προπαντός στην αδερφή της τη δήμητρα και δίνει γαργαλιστικές λεπτομέρειες. εν τω μεταξυ λέει πως δεν είναι αυτή αλλά άλλος, ο πρόεδρος των θαυμαστών της!!!! Σχιζοειδεις καταστασεις με τριολε συμπλέγματα. και κάθε τόσο φτυνει και τον κοντο που τολμησε να πει καλο λογο για τη δήμητρα. τελος, φτανει, ημαρτον,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος14/10/16 8:19 μ.μ.

  Φίλε, τα τιμολόγια θα κλείσουνε σπίτια. Τα άλλα έχουν ήδη κλείσει από καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος14/10/16 9:42 μ.μ.

  Ο κρητικος μαλλον σε λαθος θεση μπεικε ,εχει μια μεγαλη κληση προς την πολεοδομία..Δήμαρχε ακους ο ανθρωπος παει χαμένος στο περιβάλλον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος14/10/16 10:29 μ.μ.

  Δήμαρχε ΖΑΜΑΝΗ ,ειμαστε πλέον σε θεση να σας κανουμε προτάσεις για τα στελέχη και τις στελεχαρεσας....Εχεις αντιδήμαρχο περιβάλλοντος που εχει ικανότητες για πολεοδομία ...πιο δεξια στα κεντρικά εχεις την αντιδήμαρχο κατα τα αλλα προσωπικού (που μονο επι προσωπικού εργάζεται με μεγαλη κληση στα παρα φυσικα της ΝΑΣΑ)ακομα πιο δεξια προς τα κατω παιδείας αθλητισμού και ζεμπεκιας ,προτείνετε για τα πανηγύρια ...στα κεντρικά οικονομικών που μέλημα της ειναι πως θα δώσει κανα επιδοματακι στους ψηφοφόρους της και απο την αλλη υπαρχει ενα αθόρυβο πολυεργαλείο που μπορει να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε απο πανω ......επίσης μην ξεχάσω την εντεταλμένη πολεοδομίας που ειναι η Κ.ΤΙΠΟΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος15/10/16 9:07 π.μ.

  τι ξέρει ο Δαρδαμάνης για αυτά που γίνονται στο Θέσπι???? αυτός ο καημένος μόνο τα λεφτά πέρνει!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος15/10/16 9:15 π.μ.

  Στη λίστα με τις παραιτήσεις έχεις ξεχάσει την Λένα τη Χριστοφίδου από το Θέσπι, η οποία τον έφτυσε πολλαπλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος15/10/16 9:25 π.μ.

  Από χτες το βράδυ η σελίδα του Δημου στη Διαύγεια ΔΕΝ ανοίγει!!!
  Μπορεί κανείς να υποθέσει γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος15/10/16 9:27 π.μ.

  Παιδιά ότι γίνεται στο Θέσπι ένα χρόνο τώρα έχει ονοματεπώνυμο:
  ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος15/10/16 9:45 π.μ.

  Ο ΘΕΣΠΗΣ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Ο ΘΕΣΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ. ΠΡΟΣΟΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος15/10/16 9:47 π.μ.

  Αγιασμός και στο δημοτικό γυμναστήριο με παρόντες τους γνωστούς μαιντανούς. Αυτός ο Ράικος πια από τότε που προσκύνησε και γύρισε για να πάρει την αντιδημαρχία της τεχνικής έχει καταντήσει γλάστρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος15/10/16 9:47 π.μ.

  Δουλεύουν εντατικά να ανεβάσουν όλες τις αποφάσεις και τα τιμολόγια των ΝΠ για το 2015 γιατί η προθεσμία λήγει.Επομένως η σελίδα του Δήμου στη Διαύγεια έπεσε λόγω φόρτου εργασίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος15/10/16 2:27 μ.μ.

  Κατά τα άλλα η Σούλα παραιτήθηκε γιατί είναι άρρωστη.Τι άλλο θα πουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος15/10/16 2:45 μ.μ.

  Βρε νούμερα στην φωνή διονύσου , φθινόπωρο ήρθε και πάμε για τον χειμώνα , αν δεν μπορείτε να αρθογραφήσετε καινούργια δημοσίευση (λόγω ανικανότητας φυσικά) αλλάξτε τουλάχιστον το τίτλο και πείτε ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !

  Υ.Γ. Πανάθεμα σας θέλετε και blog !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος15/10/16 3:07 μ.μ.

  15/10/16 9:15 π.μ.
  Ψάξε, ψάξε δεν θα τα βρεις
  τα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ που ζητείς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος15/10/16 7:55 μ.μ.

  ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΙ. ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ". ΑΝ ΓΡΑΦΟΤΑΝ Ή ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕΙΩΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ. ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΤΔ, ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΣΠΗ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ Τ' ΑΦΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΙΠΑ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΙΧΝΑΝΕ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/10/16 8:06 π.μ.

   Εσυ απο τσιπα πως πας; γιατι εχεις γράψει και Συ Ουκ ολίγα τωρα κανεις το παγωνι

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/16 5:24 μ.μ.

   Όχι τη μπάλα στην εξέδρα. Αποκαλύψεις, ναι. Κριτική, ναι. Σχόλια, ναι. Χυδαιότητα, όχι. Σεξισμός, όχι. Συκοφαντία, όχι.

   Διαγραφή
 50. Ανώνυμος15/10/16 8:36 μ.μ.

  Μήνυμα προς οποιοδήποτε τον κατηγορουν ανώνυμα μέσα απο τα blog , πιο συγκεκριμένα για τον Κο Αφίφη και την Κα Μπακαφούκα με αφορμή το σχόλιο ανώνυμου στην φωνή διονύσου 5.17μ.μ. Επειδή το συγκεκριμένο σχόλιο αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση προτείνω να γίνει μήνυση κατά αγνώστων , η μύνηση να κοινοποιηθεί στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων , τα έξοδα δικηγόρου να πληρωθούν απο τον σύλλογο εργαζομένων , διότι υπάρχει και η περίπτωση της Δήμητρας και στο μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει και άλλος εργαζόμενος . Όλα αυτά προτείνω να γίνουν άμεσα , διότι κάποιοι με την ιδιότητα του ανώνυμου μπορούν να λένε ότι γουστάρουν . Δεν θα χάσετε απο αυτή σας την ενέργεια , όπως δεν χάσατε και στο παρελθόν .

  Ένας φίλος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ανώνυμος15/10/16 9:09 μ.μ.

  Επιπλέον , αν αποφασίσει ο διαχειριστής της φωνής διονύσου να κατεβάσει σχόλια οι αναρτήσεις ολόκληρες , τότε στείλτε μου μήνυμα εδώ για να σας στείλω τα στοιχεία όπως και άλλα σε ηλεκτρονική διεύθυνση της επιλογής σας . Τα έχω ήδη backup και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/10/16 10:21 μ.μ.

   Πολλά από αυτά έχουν ήδη φύγει για τον εισαγγελέα καιρό πριν.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/16 11:35 μ.μ.

   Δεν μας πειράζει να πάνε και αυτά , έτσι δεν είναι?
   Για να εξηγούμαστε όμως τι ακριβώς έχει πάει στον εισαγγελέα και σε ποιόν , δώσε μας κάποιο στοιχείο να το ερευνήσουμε .
   Νομίζω ότι ο σύλλογος εργαζομένων πρέπει να προχωρησει στην μήνυση άσχετα με το αν έχει κάνει κάποιος άλλος μήνυση και άσχετα αν τα γράφει από pc του δήμου .

   Διαγραφή
 52. Ανώνυμος15/10/16 10:17 μ.μ.

  Της το χρώσταγε το σχολιάκι η υπάλληλος της σχολικής στη πρόεδρο του άλλου σωματίου από αυτό που ανήκει η ίδια. Παρακαλάει από το Μάιο να βγάλουν κοινή επιστολή στήριξης για το άτομό της μετά τη μήνυση που τις έκαναν δημότες. Τρέμει η υπάλληλος μη ανοίξει ο φάκελος της σε δικαστική αίθουσα γιατί θα ορμήσουν έξω τα τέρατα του παρελθόντος από τη Σαντορίνη και το Ρέντη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/10/16 10:35 μ.μ.

   Σιγά βρε παιδιά. Εδώ όλος ο κόσμος το ξέρει πως την έδιωξε κλωτσηδόν από το νησί η γυναίκα του δημάρχου.
   Αλλα εδώ υπαρχει αλλο ζητημα. Αν τα σχόλια γράφονται από ΗΥ σε δημοτικούς χώρους σε ώρες υποτίθεται εργασίας ή "εθελοντική υπερωρίας", εδω πρεπει να γινει ΕΔΕ!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/16 10:44 μ.μ.

   τρομερη ψωναρα αυτη η υπαλληλος που νομιζει οτι ολα γυρνανε γυρω απο το .... της αλλα κατηγορει ολους και ολες τις αλλες για πουτ.... και μετα γυρναει και ζηταει προστασια σαν καημενη.

   Διαγραφή
 53. Ανώνυμος15/10/16 11:03 μ.μ.

  Το φαινόμενο Δαρδαμάνης και η Δημιουργική Ομάδα Διονύσου.

  Η Δημιουργική Ομάδα Διονύσου ήταν μια ολιγομελής αλλά δυναμική ομάδα πολιτών με προοδευτκές ιδέες και ανησυχίες για τα τοπικά. Δεν ήταν από την αρχή με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες. Το σκέφτηκαν, το ζύγισαν, το συζήτησα, συνυπέγραψαν κι ένα κείμενο αρχών και στήριξαν Ζαμάνη.
  Έτσι μπήκε στο ψηφοδέλτιο ο Δαρδαμάνης και εκλέχτηκε στο Διόνυσο.
  Ο Βασίλης ξεκίνησε δυναμικά και παρεμβατικά. Εκτίμησε ως συντηρητική την επιλογή Γιαννουλάτου. Διαφώνησε με την κατάργηση του Θέσπη. Είχε κόντρες και με τον Πασιοουλαρίδη. Ήταν, γενικά, ανήσυχο και αυτόνομο πνεύμα και μια φωνή διαφορετική.
  Αυτά μέχρι το Γενάρη του '16. Τότε, ξαφνικά, σιώπησε το μπλογκ και σίγησε η σελίδα στο fb της Δ.Ο.Δ.
  Τι συνέβη; Ο Δαρδαμάνης είναι, πια, ένας διαφορετικός άνθρωπος. Πάντα στη γραμμή Ζαμάνη. Καμια κριτική. Καμία διαφωνία. Πολλοί σχετίζουν την αλλαγή με την διεκδίκηση, από μέρους του, και εξασφάλιση,από το δήμαρχο, μιας θέσης αντιδημάρχου. Δεν το ξέρω.
  Το θέμα είναι ότι ο Βασίλης τοποθετήθηκε προεδρος του νπδδ Θέσπις και δοκιμάζονται οι διοικητικές του ικανότητες. Είναι, επίσης, πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Κι από κει έρχονται μηνύματα για προβληματική λειτουργί ή για... μη λειτουργία.
  Τελευταία έρχονται στο φως και άλλα θέματα για το πώς αξιοποιούνται οι πόροι του Θέσπη.
  Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Δαρδαμάνης δε θα απαντήσει.
  Όμως, ο Βασίλης δεν είναι η τυπική περίπτωση ανθρωποβοσκού ή τοπικού μεγαλοπαράγοντα που πήρε τα ψηφαλάκια και αξιώνει οφφίτσια.
  Ο Βασίλης και η Δ.Ο.Δ. συνεργάστηκαν με τους Α.Ο. με πλατφόρμα.
  Τι κάνουν τώρα τα μέλη της Δ.Ο.Δ.;
  Γιατί σωπαίνουν;
  Μαζεύτηκαν; Μίλησαν; Καταλαβαίνουν ότι η πολιτεία και η πολιτική Δαρδαμάνη δεν είναι προσωπικές επιλογέε και κινήσεις του Βασίλη αλλά φωτίζει και αυτούς.
  Θα αντιδράσουν; Θα εμφανιστούν;
  Είναι ικανοποιημένοι; Είναι ευχαριστημένοι; Δεν έχει φτάσει τίποτε στα αυτιά τους;
  Κρίμα, διότι κάποιοι από αυτούς είναι και σοβαροί και συνετοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/10/16 8:08 μ.μ.

   Θα σε φωνάξουμε στην δημιουργική ομάδα να μας κανεις κριτική ,ανώνυμε .Τα ίδια πράγματα λέω και τώρα μόνο που δεν είσαι στη δημοτική ομάδα για να τα ακούσεις . θα πρέπει βεβαια να απείρουμε ζιζάνια και στην Δ.Ο.Δ. ,αλλά αυτά είναι μακριά από εμάς . Δυστυχώς για σένα εργαζόμαστε και δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής ,ανώνυμε.Αληθεια Δ/Σ πότε επιτέλους θα δέχεσαι επώνυμα σχόλια και όχι κουτσομπολιά,εκτός αν εσύ ή συνεργάτες σου είστε οι συγγραφείς άθλιων σχολίων και κουτσομπολιών .
   Βασίλης Δαρδαμανης

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ ΒΔ
   Η επιλογή του δικαιώματος των πολιτών για ανώνυμο σχολιασμό - και μαζί και τα όποια προβλήματα ή ενοχλήσεις επιφέρει - υπάρχει από την ίδρυση του blog.

   Η πρόθεση ήταν και παραμένει να εστιάζει κανείς στο περιεχόμενο και όχι στο όνομα. Αν το περιεχόμενο είναι εξυβριστικό, δεν ανεβαίνει. Αν πάλι είναι - όπως λες αθλιότητες κουτσομπολιά - κανείς δεν δίνει την παραμικρή σημασία και τελικά είναι ο σχολιαστής που χάνει. Αν όμως απλώς περιέχει στενάχωρες αλήθειες, ο κόσμος περιμένει απάντηση, που αναλόγως ποια θα είναι, ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του.

   Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το παραπάνω κείμενο και δεν βρίσκω τίποτα το άθλιο, τίποτα το προσβλητικό, τίποτα το συκοφαντικό. Απλώς άβολες αλήθειες, που ομολογώ ότι θα μπορούσα να τις έχω γράψει κι εγώ, γιατί κανείς δεν είναι πέραν της κριτικής - πόσο μάλον ένας ασκών εξουσία, σαν κι εσένα

   Μπορείς - αν θέλεις - να απαντήσεις με όποιον τρόπο θέλεις, μπορείς και όχι. Αυτό που σου συνιστώ όμως - αν μου επιτρέπεις - είναι να σκεφτείς την πορεία σου όλον αυτόν τον καιρό και να την συζητήσεις με τους δικούς σου.

   Δ/Σ

   Διαγραφή
 54. Ανώνυμος15/10/16 11:11 μ.μ.

  Αν δικαιωθούν οι δημότες θα είναι το τρίτο πειθαρχικό παράπτωμα στο φάκελό της...και αυτό σημαίνει απόλυση....γι΄αυτό είναι σε κατάσταση πανικού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/10/16 6:11 π.μ.

   Για ποιο λόγο μηνύθηκε η συγκεκριμένη υπάλληλος από δημότες?

   Διαγραφή
 55. Ανώνυμος16/10/16 7:49 π.μ.

  Σιγά το φαινόμενο Δαρδαμάνης!
  Αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο πως θα πληρώνεται και θα κάθεται.
  Τώρα έχει βρει τον τρόπο, χωρίς να κάνει τίποτα του τα βάζουν στην τράπεζα, του έταξε και αντιδημαρχία, όλα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/10/16 6:14 π.μ.

   Μπορεί να είναι όπως τα λες. Αυτό κάνει χειρότερη τη θέση των συνοδοιπόρων του στη Δημιουργική Ομάδα Διονύσου. Σαν να έγιναν όλα για τα ψηφαλάκια και τις θεσούλες. Κρίμα και πάλι.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/16 8:41 π.μ.

   Στο μυαλό μου είστε ανώνυμοι;;;;;;;;;;;;;;;!πολύ καλή ανάλυση!!!!!!!!!!!!
   Βασίλης Δαρδαμάνης

   Διαγραφή
 56. Ανώνυμος16/10/16 10:47 π.μ.

  Παιδιά sorry για το σχόλιο , αλλά δεν κρατιέμαι με τα τελευταία σχόλια της φωνής : τι μας ενδιαφέρει βρε παιδιά τι έχει κάνει η Δήμητρα στην προσωπική της ζωή , γιατί βγάζετε τόσο μεγάλο κόμπλεξ , το άλλο που αποκαλούν τους Ελληνες τεμπέληδες , πόσο διεστραμένη προσωπικότητα έχει αυτός-η που τα γράφει ? Τέλος απευθυνόμενος στο σωματείο διονύσου , κάντε μια έκτακτη συνεδρίαση αύριο και κάντε τους μια μηνυσούλα βρε παιδιά γιατί νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα και προσωπικά ειμαι βέβαιος ότι πρόκειται για σκουπίδια .

  Ιωνάθαν Λίβινγκστον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος16/10/16 5:30 μ.μ.

  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΙΡΕΤΟ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΦΤΔ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος16/10/16 6:23 μ.μ.

  σε ποιον να κανουν μυνησουλα !!ποιον θα παρουν δικηγορο !!!η αμοιβη ποσο θα ειναι!!ο δικηγορος πηρε για την προσφυγει στο ΣΤΕ για το δημοτικο της δροσιας 1200 τα οποια πληρωθηκαν απο τα λεφτα για τους διαδραστικους πινακες.ο ρε γλεντια οταν δουν το ταμειον μειον.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/10/16 8:18 μ.μ.

   Μην στεναχωριέσαι για τα χρήματα του δικηγόρου , σε πληροφορώ ότι κάποιοι δικηγόροι θα το έκαναν δωρεάν . Μήπως φοβάσαι και προσπαθείς να αποτρέψεις την μήνυση ?

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος16/10/16 9:42 μ.μ.

  Η μηνυση που έχει γίνει θα εκδικαστει εφόσον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, το θεμα ειναι η αμοιβή του δικηγόρου ! Εαν το εκανε δωρεάν τοτε θα πρέπει να υπαρχουν τα λεφτα στο ταμείο του συλλόγου ! Εαν όχι τότε κάποιος τα πήρε '' δωρεάν''....αντε γατάκι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/10/16 7:27 π.μ.

   Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο , εξέτασε το λίγο πριν πετάξεις και άλλο μαργαριτάρι > Ο-Η σύζυγος κάποιου εργαζόμενου να είναι Δικηγόρος . Αυτό πώς σου φαίνεται ?

   Καλημέρα!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 12:29 μ.μ.

   Αραγε μου λες πως τα λεφτα για την αμοιβη του δικηγορου υπαρχουν στο ταμειο!!αφου ειναι δωρεα!προσεχε θα εκτεθεις!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/16 1:33 μ.μ.

   Ποτέ μην τα βάλεις με ένα ηλίθιο ! Είναι σίγουρο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας .

   Υ.Γ. Αυτό μπορείς να καταλάβεις , αυτό λες . Σε αφήνω τώρα στην λήθη .

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/16 3:03 μ.μ.

   Νταξη εισαι ΠΕ το καταλαβαμε,αλλα για τα λεφτα! Ουτε λογος, 1100 ως τωρα και βλεπουμε...(απο πιο ταμειο αραγε)..ΠΕ ειχε ο καλαφι στηνπρωτη γραμμη και οταν ειδαν την εξοδο ....Μπουρλοτο(θα εκτεθεις στο ειπα)

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/16 11:48 μ.μ.

   Ισχύει το ίδιο που έγραψά πιο πάνω με τον ηλίθιο .

   Διαγραφή
 60. Ανώνυμος17/10/16 6:45 π.μ.

  Αν εξαιρέσεις την dream team του "δήμαρχου", δηλαδή όχι παραπάνω από 5-6 άτομα, δεν υπάρχει άνθρωπος σ' ολόκληρο το δήμο που να έχει θετική εικόνα για τη διοίκηση.
  Το αντιλαμβάνεσαι όταν συζητάς με τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, ακόμη και με αντιδημάρχους. Δεν τους βγαίνει ούτε μια καλή κουβέντα. Με τι διάθεση να υπερασπιστούν την κατρακύλα;
  Το αντιλαμβάνεσαι κι από τα σχόλια εδώ μέσα. Πού να βρεθούν επιχειρήματα; Αρνούνται τα δάχτυλα να πλησιάσουν το πληκτρολόγιο.
  Αφήνω τους πολίτες που σέρνουν τα εξ αμάξης.
  Έχει μείνει η ΦτΔ για να εκτονώνονται 3-4 δυστυχισμένοι και να ανακουφίζουν προσωρινά την καταπιεσμένη τους προσωπικότητα, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι με κάθε νέο σχόλιο επιταχύνουν την πτώση.
  Είναι φανερό πως από δω και πέρα οι εξελίξεις θα είναι εφιαλτικές, πέρα από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.
  Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τους κρατήσει όρθιους το όπιο της εξουσίας και της καρέκλας. Ξέρω όμως ότι όσο συνεχίζουν σ' αυτή τη ρότα τόσο πιο εκκωφαντικός θα είναι ο βρόντος της πτώσης. Λοιπόν,
  Φώτα...Κάμερα...Πάμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος17/10/16 6:48 π.μ.

  Η Βορεινή ρωτάει συνέχεια σε κάθε ρεπορτάζ που δημοσιεύει, αν η αντιπολίτευση ακούει και βλέπει, τα χάλια της διοίκησης του Σάκη του μικρούλη. Αυτή τη φορά πολύ έξυπνα, έχει βάλει κομμάτια από την προεκλογική συνέντευξη του Σάκη που αποδεικνύει την αχρηστία του να τα εφαρμόσει σαν δήμαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Σάκης ο Μικρούλης!
   Ε λοιπόν, αυτό είναι ένα πολύ ταιριαστό παρατσούκλι και να μου επιτρέψεις να τo υιοθετήσω από δω και μπρος.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 5:22 μ.μ.

   Αντιπολιτευση!!!πλακα κανεις...υπαρχουν ακομα αυτοι..ποιοι ειναι;που ειναι;καλα που ζεις;μονοτερμα σας παιζουμε χαχα

   Διαγραφή
 62. Ανώνυμος17/10/16 6:36 μ.μ.

  Είναι τόσο προβλέψιμος ο "δήμαρχος"... Όσο τα πράγματα χειροτερεύουν τόσο επιδεινώνεται ο αυτισμός του. Κλείνεται περισσότερο στην κίβδηλη ασφάλεια της "αυλής" και βυθίζεται στη μαύρη τρύπα της ΦτΔ.
  Εκτός κι αν νομίζει ότι θα τον σώσει η συμμαχία με το Λουκάτο, τώρα που κι αυτός γυρεύει την έξοδο κινδύνου.
  Ή η ενεργοποίηση της νέας συμβούλου, της κ. Νταγκαλή.
  "Δήμαρχε", αν αυτό ήταν το πιο καλό σου χαρτί για να πάρεις ανάσα να 'σαι σίγουρος ότι σε περιμένουν πολλές κρίσεις ασφυξίας. Από αύριο κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος17/10/16 6:38 μ.μ.

  Ε, "δήμαρχε"... Να διαβάζεις, όποτε έχεις καιρό, τα σχόλια του Κατσιακίδη. Είναι καλά πληροφορημένος και διαβασμένος ο δάσκαλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος17/10/16 6:47 μ.μ.

  Α! και κάτι ακόμα... "δήμαρχε" αυτό το τριπάκι που όλοι είναι απέναντι και θέλουν το κακό μας, που εμείς είμαστε οι καλοί και οι άλλοι παλιάνθρωποι και λαμόγια, φρόντισε να το ξεπεράσεις (που δε μπορείς και δε σ' αφήνουν). Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά να, όταν μαζευτούν πολλοί "κακοί" απέναντι, τότε θα είναι αργά για επιστροφή (που δε μπορείς και δε σ αφήνουν να την κάνεις).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος17/10/16 6:51 μ.μ.

  Ε! μεγάλο παιδί είσαι, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. "Δήμαρχε", κάτσε και σκέψου και στοχάσου. Και όταν καταλήξεις σε κάτι κάνε ακριβώς το αντίθετο. Μπας και σώσεις την παρτίδα. Τώρα στο και 5' (που δε μπορείς και δε σ' αφήνουν)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος17/10/16 7:14 μ.μ.

  17/10/16 6:36 μ.μ.
  Ποιο Λουκάτο, αυτόν δεν το ψηφίζει ούτε το σόι του τώρα...έχει αφήσει ένα τσιράκι του μέσα στη πνοή να του πηγαίνει τα μαντάτα... και καλά κρασιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος17/10/16 7:53 μ.μ.

  Δημαρχε ακους;οι εκ των εσω που οπου. βρεθουν και οπου σταθουν θελουν το 'καλο σου' και οι των εξω παλι, θελουν το 'καλο σου' !!!πως το εχεις καταφερει να θελουν ολοι το 'καλο σου' μονο εσυ το εχεις καταφερει.τωρα θα μου πεις οτι κατι φοβουνται και οι μεν και οι δε.οι μεν οτι τους σταματησες την μασαμπουκα και εβαλεςμια ταξη, οι δε οτι δεν μπορουν να σε φτασουν(εργα αποχετευσης,επισκευες σχολειων,γηπεδα,εσοδα απο επιχειρησεις...)Βγαλους στην σεντρα να δουν τι εστι βερικοκο και μετα θα γινουν αρνακια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κράτα μικρό καλάθι περί τάξης αγαπητέ γιατί όλο και πιο πολλά στοιχεία δείχνουν ότι - δυστυχώς - απλώς η μασαμπούκα άλλαξε στρατόπεδο....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 9:45 μ.μ.

   Αγαπητη ΔΦ ο Ζαμανης,απο την αρχη εθεσε τους ορους, του παιχνιδιου...οποιος ή οποια δεν τους ακολουθει, μπορει να φυγει απο το παιχνιδι..μπορει να παει στους αλλους ,μπορει να κανει δικο του κομμα μπορει να αποσυρθει; πολλα μπορει...εφοσον ομως παραμενει θα ακολουθει τους ορους.και οι οροι ειναι ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,παντου..ΥΓ να εισαι σιγουρη οτι εχει τον τροπο να τους απομακρυνειαπο το παιχνιδι....

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/16 7:17 π.μ.

   Μας έφτιαξες το κέφι με το σχόλιό σου!!!!!
   Εργατικότητα, εντιμότητα, διαφάνεια και Ζαμάνης είναι ασύμβατα!!!!!!!Το αποδεικνύει καθημερινά!!!!!!

   Διαγραφή