.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

The Great Pretender


Στο ομώνυμο single ο εκλιπών Freddie Mercury δίνει τη δική του ανεπανάληπτη ερμηνεία της επιτυχίας των Platters. Για κάποιους λόγους, το video αυτό μου θυμίζει τον ‘δικό μας’ Μεγάλο Υποκριτή. Ίσως είναι η χαμογελαστή μάσκα που φορά στις δημόσιες εμφανίσεις του (και φανερώνει τον καταναγκασμό του σ’ ένα ρόλο που δεν μπορεί να παίξει), ίσως η (εξομολογημένη) μοναξιά του απ’ τη σταδιακή εγκατάλειψή του από φίλους και συνεργάτες, ίσως η αγοραφοβία και η αφιλία του, ίσως … Ή, πιο απλά και πιο στεγνά, ίσως είναι η κυνική πολιτική υποκρισία του, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο τόπος τούτος.

Εδώ και μήνες, σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει αποφασίσει να μην προσέρχεται στις συνεδριάσεις του (λεγόμενου) δημοτικού συμβουλίου, όταν η δημοτική αρχή δεν εξασφαλίζει την απαιτούμενη πλειοψηφία από μόνη της, δηλαδή με βάση τους δικούς της συμβούλους. Παρότι έχουν ειπωθεί αρκετά για το ορθό (ή μη) της στάσης αυτής, νομίζω πως αξίζει τον κόπο να την ξανακουβεντιάσουμε – ιδίως υπό το φως κάποιων τελευταίων εξελίξεων.

Η δημοτική αρχή κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι με τη στάση της υποβαθμίζει την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και μποϋκοτάρει τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, που – όπως ισχυρίζεται – αφορούν τον ίδιον τον δημότη, που έτσι βλάπτεται. Η αντιπολίτευση απ’ τη μεριά της απαντά μ’ έναν τρόπο που μάλλον μπερδεύει τα πράγματα και δεν πείθει πως έχει δίκιο – ή δεν μπορεί να το εκφράσει.

Κι επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρότερο από τα γραφόμενα και λεγόμενα ένθεν κακείθεν, ας δούμε με λίγα λόγια, απλά και κατανοητά, ποιος υποβαθμίζει την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, ξεκινώντας απ’ την πρακτική του ίδιου του Ζαμανφού.
 • Τι απαντά ο Μέγας Υποκριτής όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του ζητούν εξηγήσεις για ολιγωρίες της δημοτικής αρχής σε κρίσιμα θέματα;
- Τίποτα! Όλα βαίνουν καλώς…
 • Τι απαντά ο Μέγας Υποκριτής όταν ο προκάτοχός του καταγγέλλει απαράδεκτες πρακτικές και σκάνδαλα των στελεχών της δημοτικής αρχής;
- Δεν απαντώ σε κατινιές!...
 • Πώς εισηγούνται τις περισσότερες φορές οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τα θέματά τους;
- Ως η εισήγηση!... (τρεις λέξεις, που αρκούν να εκφράσουν καθαρά την ανία που νιώθουν ευρισκόμενοι-ες εκεί…)
 • Πόσο διαρκεί η παρουσία στα συμβούλια των γνωστών ‘τουριστών’ της δημοτικής αρχής;
Ένα μόλις θέμα! (βλέπετε, η ‘συμφωνία’ είναι να έρχονται στην αρχή για την απαρτία και μετά να αποχωρούν χωρίς εξηγήσεις και χωρίς μιλιά…)
 • Τι κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας όταν οι συνάδελφοί τους της αντιπολίτευσης – και ιδίως η εκπρόσωπος της ΛΑΣ -  αναπτύσσουν ‘βαρετές’ (για την άποψή τους) θέσεις;
Χασμουριούνται, μιλούν μεταξύ τους, γελάνε ή σηκώνονται θορυβωδώς από τη θέση τους για να κάνουν ένα τσιγάρο στον προθάλαμο, μέχρι να τους φωνάξουν για την ψηφοφορία... 
(αποδεικνύουν έτσι εμπράκτως το έλλειμμα δημοκρατίας που τους χαρακτηρίζει και τον δήθεν σεβασμό που υποκριτικά καμώνονται πως έχουν για τους συναδέλφους τους)
 • Και τι κάνουν οι ίδιοι σύμβουλοι όταν κάποιοι από την αντιπολίτευση τους ασκούν έντονη κριτική;
Παρεμβαίνουν προκλητικά στη διαδικασία, τους διακόπτουν θρασύτατα ενώ μιλούν και κάποτε κάποτε τους τραμπουκίζουν κιόλας 
(κι όλα αυτά με την κάλυψη των προέδρων του σώματος, που – για λόγους δήθεν ‘αστικής ευγένειας’ – τους ανέχονται στην αίθουσα και ζητούν να σβηστούν από τα πρακτικά αυτά τα μνημεία πολιτικής αθλιότητας…)
 • Και τι κάνουν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας την ώρα της ψηφοφορίας;
Σαν καλά προβατάκια, ότι τους πει ο μπροστοτράγος! Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να υπερψηφίσουν κάτι, φροντίζουν να λείψουν απ’ την αίθουσα τη στιγμή εκείνη!... (κι έτσι απαξιώνουν εντελώς την διαδικασία του διαλόγου και της ανταλλαγής επιχειρημάτων με την αντιπολίτευση – προπαντός όμως, απαξιώνουν την εντολή των ψηφοφόρων τους να βουλεύονται ελεύθερα και για το καλό της Πόλης, φροντίζοντας να …βολεύονται οι ίδιοι ή/και οι συγγενείς τους…)
 • Και τέλος, τι περιθώριο έχει ένας δημότης να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα που κρίνει σοβαρά;
Σχεδόν κανένα! Γιατί κάθε δημότης έχει δύο (2) λεπτά και μόνο να μιλήσει για ένα (1) και μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης – και τίποτα παραπέρα…. (κι έτσι αποδεικνύεται τοις πράγμασι τι μεγαλόστομες φανφάρες ήταν τα περί δημοκρατίας και συμμετοχής που ανερυθρίαστα – δηλαδή ξετσίπωτα – επαναλάμβανε προεκλογικά ο Μέγας Υποκριτής…)

Οπότε προκύπτουν αβίαστα τα εξής απλά ερωτήματα:

· Αν ο Ζαμανφού και η Αυλή του υποβαθμίζουν έτσι προκλητικά και απροκάλυπτα το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου, πώς είναι δυνατό οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να το καταπιούν αμάσητο;
Το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να απέχουν από την παρωδία αυτή και να ενημερώσουν τον κόσμο να παρέμβει δυναμικά.

·  Αν ο Ζαμανφού και η Αυλή του θεωρούν τον Δήμο μαγαζί τους και το δημοτικό συμβούλιο χώρο παραγωγής αποφάσεων που τους εξυπηρετούν, γιατί πρέπει οι άλλοι σύμβουλοι να νομιμοποιήσουν μια τέτοια κατάσταση;
Αν μπορεί, ας μαζέψει τα φανταράκια του κι ας τα βάλει στη γραμμή να ψηφίζουν μόνα τους. Έτσι κιόλας, δεν θα πάρει κανέναν άσχετο από σπόντα η μπάλα των καταλογισμών αργότερα…

·  Αν ο Ζαμανφού και η Αυλή του κυβερνούν με αδιαφάνεια και παίρνουν στο συμβούλιο παράνομες αποφάσεις, βλάπτοντας όλο και περισσότερο το δημόσιο συμφέρον, γιατί θα πρέπει οι της αντιπολίτευσης να το διευκολύνουν αυτό;
Σε καμιά περίπτωση! Ίσα ίσα, θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην συγκληθεί το σώμα και να μην παρθούν τέτοιες επιζήμιες αποφάσεις.

Και τέλος,

·  Αφού οι της αντιπολίτευσης τα βλέπουν όλα αυτά και τα καταλαβαίνουν, γιατί δεν προβαίνουν σε καταιγισμό καταγγελιών και μηνύσεων στον εισαγγελέα,  ώστε να ανακοπεί η κατρακύλα;
Μήπως δηλαδή πρέπει κάποτε να βγουν απ’ τη βολή τους και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς τους και να κάνουν κάτι εμπράκτως; Γιατί όταν έρθει η ώρα της κρίσης, οι δικαιολογίες για ‘υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση’ δεν θα πείθουν κανέναν.  


Με λίγα λόγια, καλό είναι όσοι ασχολούνται με τα κοινά – και μάλιστα σαν αιρετοί – ν’ αποφασίσουν πόσο ακόμα θ’ ανέχονται τα πράγματα να εξελίσσονται έτσι και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Γιατί απ’ το τελευταίο θα κριθούν όταν έρθει η ώρα. 

110 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/1/17 9:47 μ.μ.

  ΑΠΑΙΧΤΟ !!!!!!!

  Oh yes I'm the great pretender (ooh ooh)
  Pretending I'm doing well (ooh ooh)
  My need is such I pretend too much
  I'm lonely but no one can tell

  Ooh Ooh yes I'm the great pretender (ooh ooh)
  Just laughing and gay like a clown (ooh ooh)
  I seem to be what I'm not (you see)
  I'm wearing my heart like a crown
  Pretending that you're still around.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/1/17 10:07 μ.μ.

  λες αυτό να εννοούσε ο Θόδωρος όταν του είπε "αγόρι μου μπες μπροστά και γω θα σε κάνω βασίλισσα"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/1/17 8:49 π.μ.

   Δώσε μας λεπτομέρειες, ποιός Θόδωρος και πότε??????

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος19/1/17 3:11 μ.μ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.1.2017

  Με αφορμή το γεγονός της μη πραγματοποίησης της συνεδρίασης της 17ης Ιανουαρίου 2017 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου λόγω έλλειψης απαρτίας, τα μέλη της πλειονότητας των Μειοψηφικών Παρατάξεων, καταγγέλλουμε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  Στην προχθεσινή ημερήσια Διάταξη, περιλαμβάνονταν -μεταξύ των άλλων- και ιδιαίτερης σημασίας θέματα όπως αυτό της διαγραφής ακινήτων που μέχρι πρόσφατα περιέχονταν στο Δημοτικό περιουσιολόγιο.
  Κατά το στάδιο προετοιμασίας των θεμάτων, δεν υπήρξε καμιά προεργασία ή μέριμνα εκ μέρους της διοίκησης για πληρέστερη ενημέρωση και εξασφάλιση των απαραίτητων συναινέσεων.
  Τό ίδιο είχε συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν μεταξύ των προς συζήτηση θεμάτων περιλαμβάνονταν και θέματα μείζονος σημασίας, όπως π.χ. το ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017, η συγκρότηση της Διοίκησης Νομικών Προσώπων (σ.σ. ΕΣΤΙΑ καθώς και των δύο ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ κλπ.).
  Υπενθυμίζουμε ότι και για τα θέματα αυτά οι συναινέσεις ήταν απαραίτητες, κάτι που ουδέποτε η διοίκηση επεδίωξε, αφού:
  Οι Σχολικές Επιτροπές βρίσκονται σε μια συνεχή κρίση εδώ και αρκετό καιρό.
  Το ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα εμφανίζει εικόνα κατάρρευσης με πρωτοφανείς χαμηλούς ρυθμούς απορροφητικότητας, ενώ όλες οι μέχρι σήμερα εμπεριστατωμένες προτάσεις της αντιπολίτευσης έχουν πέσει στο κενό.
  Είναι πλέον ολοφάνερη μια κλιμακούμενη αποσάθρωση της Διοικούσας παράταξης.
  Στο επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου η αποσάθρωση αυτή εμφανίζεται με τη μη προσέλευση αρκετών Συμβούλων της πλειοψηφίας, κατά τις συνεδριάσεις και συνεπώς να μην εξασφαλίζεται μια ουσιαστική παρουσία για την ανάληψη των ουσιαστικών πολιτικών ευθυνών, κατά τη συζήτηση-ψήφιση κρίσιμων ζητημάτων για το Δήμο μας. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στα λοιπά Θεσμικά Όργανα του Δήμου.
  Με βάση τις παραπάνω επισημάνσεις, η πλειονότητα των Μειοψηφικών Παρατάξεων, καθιστούμε σαφή τη θέση μας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι, όταν συζητούνται κρίσιμα ζητήματα για το Δήμο και εφ΄όσον δεν έχουν προηγηθεί διαδικασίες επίτευξης συναινέσεων, να εξασφαλίζουμε, με τη παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων-μελών μας κατά τις σχετικές συνεδριάσεις, τη προβλεπόμενη νόμιμη απαρτία και να λαμβάνονται έτσι δυσμενείς αποφάσεις για τον τόπο, από μια μειοψηφική μερίδα του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Για τους λόγους αυτούς και ακόμη περισσότερους που για χάρη συντομίας δεν αναφέρουμε εκτενώς, δεν προσήλθαμε τόσο στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στις πρόσφατες με το παραπάνω περιεχόμενο.
  Τέλος, με την αφορμή αυτή, καλούμε τον δήμαρχο και κατ’ επέκταση τη διοίκηση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να συνειδητοποιήσουν το χρέος και την ευθύνη που έχουν αναλάβει απέναντι στους Δημότες οι οποίοι τους τίμησαν με την την εμπιστοσύνη και τη ψήφο τους και να λειτουργήσουν μέσα στο απαραίτητο κλίμα ουσιαστικής ενημέρωσης και όχι αιφνιδιασμού για όλα τα σοβαρά θέματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος21/1/17 3:38 π.μ.

  Παπαρολογια στο φουλ, αντιπολίτευση ανύπαρκτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος21/1/17 3:03 μ.μ.

  ρε δε μας αφήνετε να ασχοληθούμε με τις βασιλοπιτούλες και τα γλεντάκια μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος21/1/17 3:08 μ.μ.

  ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΣΤΗ ΦΒ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

  Χθές το απόγευμα πήγα στη συνέλευση του αγροτικού συνεταιρισμού της Σταμάτας που έγινε στο κοινοτικό κατάστημα της Σταμάτας. Η παρουσία μου δεν άρεσε σε κάποιους αρουραίους και όταν αποχώρησα από το κοινοτικό κατάστημα είχαν φροντίσει να μου κάνουν δολιοφθορά στο αυτοκίνητο μου δένοντας στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου ένα σιδερένιο μπετονι που περιείχε κάποιο υγρό μέσα . Επίσης μου έκαναν και μια μικρή χαρακιά στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου. Ευτυχώς αντιλήφθηκα γρήγορα το σιδερένιο μπετονι που είχαν τοποθετήσει στο αμάξι μου , αφού πρόλαβα να προχωρήσω με το αμάξι μου μόνο 2-3 μέτρα . Θέλω να πω σε αυτούς τους αρουραίους τα εξής : 1. Δε μασάω 2. Αν επιθυμούν και θέλουν διακαώς να μου πουν κάτι επειδή δε συμφωνούν πολιτικά μαζί μου ας έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πουν (face to face λέγεται στα αρβανίτικα) 3. Δυο χρόνια σας έμειναν ακόμα και θα σας ξεράσει το σύστημα μια και καλή απο το δήμο Διονύσου. Μετά να δω πόσο μάγκες θα είστε και ποσό σεβασμό θα εμπνέετε στον κόσμο, όταν δε θα έχετε στα χερια σας την "εξουσία" που νομίζετε ότι έχετε τώρα μαζί με το βάζο με το μέλι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος22/1/17 9:07 π.μ.

  Μπετόνι σιδερενιο στο αυτοκίνητο ?? Μα τι χωριατίλα υπάρχει στον διόνυσο ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος22/1/17 11:14 π.μ.

  Οταν λετε σιδερενιο μπιτονι περιγραφετε
  τον ΝΤΕΝΕΚΕ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος22/1/17 12:15 μ.μ.

  Κατσαπλιάδες. 200 χρόνια πίσω. Ακόμα. 1816. Τουρκοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος22/1/17 3:19 μ.μ.

  200 χρονια και βαλε!Αλλα παρα το γεγονος οτι δεν ειμαι απο Σταματα μερια λογω γειτνιασης ξερω προσωπα κσι πραγματα ετσι απο οσο γνωριζω το γεγονος "βαζω ντενεκε" αποτελουσε εθνικο σπορ της Σταματας και αυτοι που
  το ασκουσαν σημερα ειναι ολοι υποστηρικτες και φιλοι προσκυμμενοι της παραταξης στην οποια ανηκει ο κ. Βαγγελης Κριεμαδης.Απο την αλλη μερια στην διοικουσα παραταξη Ζαμανη δεν υπαρχει κανεις που να ανηκε στην ομαδα των "Ντενεκεδων".οποτε μια φιλικη συμβουλη στον κ.Κριεμαδη ας ψαξει στους δικους του να βρει ποιοι του την εστησαν??? Και γιατι τον φθονουν τοσο??,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος23/1/17 7:03 π.μ.

  Η κατάντια της πράσινης αντιδημάρχου δεν έχει τέλος. Πόσο χαμηλά θα φτάσει πια;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος23/1/17 8:31 π.μ.

  Το μικρόφωνο πήρε ο αντ' αυτής στην κοπή της πίτας των εργαζομένων στο πολιτιστικό του Αγ. Στεφάνου να πει μερικά τραγουδάκια. Γέλασε κάθε πικραμένος και οι εργαζόμενοι ακόμα λένε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμπνεύσθηκε λες από την ανάρτηση και τον Φρέντυ;
   Αλλά η Σαμαρίνα, που όπως έμαθα τραγούδησε, απέχει παρασάγγες...

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος23/1/17 9:36 π.μ.

  Άλλαξε τη μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε και καπνίζει του ΠΡΩΗΝ
  Έπιασε το μικρόφωνο και τραγουδάει γιατί τραγουδούσε ο ΠΡΩΗΝ.
  Σύντομα θα γίνει ΠΡΩΗΝ δήμαρχος.
  Θα παραμείνει όμως ιμιτασιόν γιατί ορίτζιναλ είναι ο ΠΡΩΗΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος23/1/17 11:24 π.μ.

  Ο IMITATION ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος23/1/17 11:35 π.μ.

  Ο δήμαρχος των σκουπιδιών!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος23/1/17 11:35 π.μ.

  Ο δήμαρχος των μπάζων!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος23/1/17 11:36 π.μ.

  Ο δήμαρχος της λακκούβας!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος23/1/17 11:37 π.μ.

  Ο δήμαρχος των αναμμένων ακόμα Χριστουγεννιάτικων λαμπιονιών!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος23/1/17 11:38 π.μ.

  Ο δήμαρχος των σφραγισμένων παιδικών χαρών!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος23/1/17 11:40 π.μ.

  Ο δήμαρχος της ακατασκεύαστης αποχέτευσης!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος23/1/17 11:51 π.μ.

  Ο δήμαρχος των "καθαρών και αξιοκρατικών" διορισμών!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος23/1/17 11:54 π.μ.

  Ο δήμαρχος της έλλειψης απαρτίας στα συμβούλια!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος23/1/17 2:36 μ.μ.

  Ποιός λαπάς, απάντησε στο Δελτίο Τύπου των παρατάξεων της Μειοψηφίας, από τη Δημοτική αρχή;;;;
  Όποιος και αν είναι, συναγωνίζεται επάξια στην ψευτιά το δήμαρχο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος23/1/17 2:38 μ.μ.

  Βρε παλιάνθρωποι της αντιπολίτευσης γιατί δεν αφήνεται τη δημοτική αρχή να εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα?????
  χαχαχαχαχα ακόμα γελάμε!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος23/1/17 2:40 μ.μ.

  Η διευρυμένη εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας σε διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων!!!!!!!!!
  ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος23/1/17 4:05 μ.μ.

  Όποιος δεν έχει δει το βιντεάκι από την εκτέλεση των τραγουδιών από το Ζαμάνη στην κοπή της πίτας να το δει. Έχει γίνει viral!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/1/17 11:56 π.μ.

   Οι δύο πρώην, μανατζαροντε από πρώην συμμαθητή του ενός, και μάλλον θα υπογράψουν συμβόλαιο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Όλα είναι συμφωνημένα το μόνο που πρέπει να αποφασίσουν ποιο όνομα θα μπει πρώτο στην μαρκίζα..!
   Επόμενο βήμα η συμμετοχή στο VOICE και στο Χ-FAKTOR.!

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος24/1/17 11:01 π.μ.

  Είδα το βίντεο φίλε με το Ζαμάνη να τραγουδάει, είχες δίκιο πολύ γέλιο!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος25/1/17 7:35 μ.μ.

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

  Εξέλιξη αναφορικά με τις αμοιβές Προέδρων και Αντιπροέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, κατόπιν σχετικής αναφοράς του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Καλαφατέλη στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
  Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως ενημέρωσε ο κ. Ζαμάνης, ζητεί να ληφθεί απόφαση συγκεκριμένη από την παρούσα Διοίκηση, με την οποία να καθορίζονται επακριβώς οι αμοιβές αυτές, κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβυλίου. Υπενθυμίζεται πως το θέμα ανακινήθηκε από την παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας πέρυσι, με αναφορά προς όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όπου υπογραμμίζεται πως οι αμοιβές των Προέδρων και Αντιπροέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Διονύσου είναι παράνομες, μια που η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει λάβει καμία σχετική απόφαση, ούτε έχει επικαιροποιήσει παλαιότερες σχετικές αποφάσεις.
  Για το ίδιο θέμα ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Θ. Στάικος σε πρόσφατη (Νοέμβριος του 2016) ενημέρωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε μεταφέρει την άποψη του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το θέμα: “Όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι στο ΘΕΣΠΙ και την ΕΣΤΙΑ- πλην του Γ. Ζυγούνα που το 2011 ως πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ είχε αποποιηθεί την αμοιβή του- υποχρεούνται να επιστρέψουν το ήμισυ των απολαβών τους, μια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί περικοπών των αμοιβών”.

  Από Οδό Διονύσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος25/1/17 7:37 μ.μ.

  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΗ?

  Εξακολουθεί να ταράζει ο ΘΕΣΠΙΣ

  by Maria Chazapi

  Ο ΘΕΣΠΙΣ μπορεί να έκλεισε και επισήμως, τα απόνερα όμως της λειτουργίας του θα εξακολουθήσουν να προκαλούν κλυδωνισμούς στο Δήμο Διονύσου. Απόδειξη η χθεσινή (23/1) συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούσε στην ανάληψη- μετά από την κατάργηση του Νομικού Προσώπου- των οικονομικών υποχρεώσεών του από το Δήμο που είναι ο καθολικός διάδοχος.

  “Διαδικαστικό” αποκάλεσε το θέμα τόσο η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στ. Μαγγίνα όσο και ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης– ένα Νομικό Πρόσωπο κλείνει, οπότε όλες οι οικονομικές εκκρεμότητές του μεταφέρονται στο Δήμο. Στην πορεία όμως της συζήτησης παρουσιάστηκαν ουσιαστικά ερωτήματα:

  *Ποιος έχει την αρμοδιότητα παρουσίασης της εικόνας του ΘΕΣΠΙ, αναφορικά με τα οικονομικά του στοιχεία; Υπηρεσιακός παράγοντας ή το απελθόν Διοικητικό του Συμβούλιο του οποίου οι αποφάσεις διαμόρφωσαν αυτή την εικόνα;
  *Ποια είναι αυτή η εικόνα- όταν μάλιστα η ίδια η Αντιδήμαρχος παραδέχτηκε πως “προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, ο υπάλληλος που χειρίζεται την υπόθεση θα φέρει τους φακέλους”, άρα ουδείς ακόμη γνωρίζει με σαφήνεια το οτιδήποτε;
  *Ποιο ρόλο κλήθηκαν να παίξουν χθες βράδυ οι δημοτικοί σύμβουλοι, αναλαμβάνοντας να ψηφίσουν θέμα για το οποίο φέρεται υπόλογος ένας υπάλληλος και για το οποίο η εικόνα είναι θολή, με δαπάνες που δεν διευκρινίζονται επακριβώς;

  Τα παραπάνω ερωτήματα έθεσαν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, όπως ο Σπ. Σπηλιώτης από τη Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, που υπογράμμισε πως για λόγους σοβαρότητας θα έπρεπε τα στοιχεία, που χθες βράδυ συζητήθηκαν, να υπογράφονται από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να μπορούν να αναζητηθούν ευθύνες από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Με τη θέση αυτή συμφώνησε επιπλέον και ο σύμβουλος της Διοίκησης Σπ. Γιαννουλάτος, τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που επέμενε πως καμιά δουλειά δεν έχει ένας υπάλληλος με τους φακέλους του Νομικού Προσώπου, όταν αρμόδια και υπόλογα είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΕΣΠΙ.  Οδος Διονυσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος25/1/17 7:38 μ.μ.

  ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΙΩΤΗ

  Στο σημείο αυτό ο δημότης Στ. Μιχιώτης, ζητώντας το λόγο, υπενθύμισε στο Δήμαρχο την παλαιότερη υπόσχεση και δέσμευση, τόσο του ίδιου του κ. Ζαμάνη όσο και του τέως Αντιδημάρχου Στρατηγικού Σχεδιασμού Η. Υφαντή– για πλήρη έλεγχο στο εν λόγω Νομικό Πρόσωπο, έλεγχο που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει ξεκινήσει: “Είναι πρωτοφανές το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ, παρόλο που ήταν γνωστή η κατάργησή του, να μην έχει το θάρρος να φέρνει την εικόνα του Νομικού Προσώπου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και είναι αδιανόητη η μεταφορά ευθύνης στο κεφάλι των δημοτικών συμβούλων, όταν μένει αναπάντητο το θέμα του ελέγχου που έχετε υποσχεθεί κι εσείς και ο κ. Υφαντής”, τόνισε ο κ. Μιχιώτης.

  Η απάντηση του κ. Ζαμάνη στην τοποθέτηση αυτή ενός δημότη ήταν τουλάχιστον απροσδόκητη: “Είναι ρυπαντικό για μένα να κάνω διάλογο με σένα”, είπε επί λέξει ο Δήμαρχος, δίνοντας συνέχεια στην προσωπική κόντρα που εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Ανακοίνωσε πάντως πως η διαδικασία της εκκαθάρισης του ΘΕΣΠΙ θα ξεκινήσει σύντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος25/1/17 7:42 μ.μ.

  ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΛΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΤΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ (ΤΖΑΜΠΑ ΥΛΙΚΑ) !!!!!!!!!


  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ 25Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΟΛΑΒΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ...... 2015!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος25/1/17 8:03 μ.μ.

  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος25/1/17 8:03 μ.μ.

  ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΤΕΟ Ο ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος25/1/17 8:04 μ.μ.

  29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΖΑΜΑΝΗ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος25/1/17 8:07 μ.μ.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ AJAX ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΟΡΑΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος25/1/17 8:09 μ.μ.

  ΡΥΠΑΝΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΣ... ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος25/1/17 8:10 μ.μ.

  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ARIEL ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος25/1/17 8:14 μ.μ.

  ΤΙ ΤΟΝΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΧΙΩΤΗ; ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΕΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΤΟΥ ΞΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ; ΑΧ ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ; ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΑΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/1/17 8:56 μ.μ.

   Αν είναι "ρυπαντικος" δεν περνάει ΚΤΕΟ πάει κατευθείαν για ΟΔΔΥ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/17 9:47 μ.μ.

   Ρε δήμαρχε ούτε σαν σχήμα λόγου δεν υπάρχει αυτό το είναι ρυπαντικο για εσένα να μιλάς με κάποιον. Σου χρειάζεται μήπως ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη.;;

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος25/1/17 9:47 μ.μ.

  Εμετικός Ζαμάνης!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος27/1/17 9:09 π.μ.

  Ποσά κυβικά μπετόν ψήφισαν προχθές για τις 7 παιδικές χαρές;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/1/17 7:17 μ.μ.

   270 κυβικά όσα χρειάζονται για μια πολυκατοικία .!!
   Κάποτε έριχναν μπετά σε πεζοδρόμια στην Σταματα με την εποπτεία προέδρου άλλης δημοτικής κοινότητας.
   Μήπως επαναληφθεί το ίδιο κάπου αλλου;;

   Διαγραφή
 41. Ανώνυμος28/1/17 12:54 μ.μ.

  TO παρεακι της φωνης το εχουμε γραψει κανονικα εμεις εδω στην ΣΤΑΜΑΤΑ και δεν υπολογιζουμε τις βλακειες τους , 2 χρονια θα περασουν και ξανα παλι στους κηπους και στα χωματα εκει που ανηκουν!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος28/1/17 2:04 μ.μ.

  ξεμαλιαρα η MAΣΑ σε γυρευει ξερεις εσυ τι εννοουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος28/1/17 2:58 μ.μ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος29/1/17 3:14 μ.μ.


  Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος30/1/17 8:34 μ.μ.

  Τι εγινερε παιδια αρχισατε να δουλευετε ;;;καιρος ηταν .νταξι τα παιδια χριστουγεννα, λιγο χιονι, αλλα οχι και σεις .αντε σιγα σιγα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος31/1/17 7:11 π.μ.

  την έκαψε την καημένη την υπάλληλο της σταμάτας η φωτογραφία απο τα χιονια με τον πρόεδρο που γέλαγε. την ειδε η ξεμαλιαρα και αφρισε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος31/1/17 8:10 π.μ.

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ? ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος31/1/17 8:41 π.μ.

  ΧΑ !! ΧΑ !! ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!! ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος31/1/17 7:13 μ.μ.

  ατυχοι ειμαστε για ακομη μια φορα ελπιζαμε για την αναχωρηση της για το κρυονερι δυστυχως δεν εγινε
  τωρα τι κανουμε? η μυρωδια δεν παιζεται καποιος πρεπει να της το πει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος31/1/17 8:24 μ.μ.

  Ποια προσφορα του που εριχνε αλατι φωτογραφιζομενος στους χωματοδρομους παρεα με τα αθρωπακια που πανε μονο στους ψηφοφορους του για φηφοθηρια και οι υπολοιποι να πνιγουνε .πηγα τις προαλλες στο κοινοτικο καταστημα και πηρε καποιος πολιτης τωρα με τα χιονια για καποιο πευκο που γερνει απο το χιονι ακουσον ακουσον απαντηση απο τον τεραστιο προεδρο ."εγω δεν περναω απο κει και δεν κινδυνευει να μου πεσει εμενα στο κεφαλι " να τον χαιροσαστε αλλα τετοιοι εισαστε ολοι .....ντροπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/2/17 7:41 π.μ.

   Η απάντηση του προέδρου (αν το είπε αυτό;) σε πείραξε;;
   Οι κινήσεις της διοίκησης που έχει ξεβρακώσει από προσωπικό και εξοπλισμό όλες τις δημοτικές κοινότητες δεν σε πειράζει; Θα δούμε τι θα πάρει αυτός και τι η αντιδημαρχαρα σας στην Σταματα η επονομαζόμενη και σταματαρχί.....(..)..να.!
   Τα κουβαδάκια σου και απέναντι στο τοίχο σου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/17 2:30 μ.μ.

   Με συγχωρει η αφεντια σου μα και αυτος διοικηση ειναι......

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος1/2/17 7:12 π.μ.

  ΖΗΛΙΑ!!!ΖΗΛΙΑ!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/2/17 4:59 μ.μ.

   Τετοιος λαεστερας που ειναι !!!!
   Οι φελοι ετσι κανουν και μετα
   ψαχνουν ανεμομυλους
   Α ξεχασα τι επαγγελεται ο τεραστιος ..;;;;;

   Διαγραφή
 52. Ανώνυμος1/2/17 10:01 π.μ.

  ΤΟ 2006 ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΜΑΛΙΑΡΑ
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 4 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
  ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ
  ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗ
  ΣΟΦΙΑ ΧΑΝΙΩΤΗ
  ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος1/2/17 10:14 π.μ.

  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
  Η ΔΕΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος1/2/17 12:03 μ.μ.

  αληθεια με τον καθαρισμο ρεματων τελικα τι εγινε?
  ακομη περιμενουμε να καθαρισθουν?
  ο εργολαβος κολλητος δημοτικου συμβουλου της συμπολιτευσης τα καθαρισε ολα? μηπως καθαρισε μονο συγγενη κουμπαρου της ξεμαλιαρας?Τα υπολοιπα ποτε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/17 7:19 π.μ.

   Καλά, εσύ θα περιμένεις πολύ ακόμη.
   Έπεσαν οι υπογραφές, το παραδάκι μοιράστηκε και όλα καλά.
   Κορόιδο δημότη δεν τους ήξερες από εποχής ΑΔΚ;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/17 1:07 μ.μ.

   Έχεις δίκιο, μου φαίνεται ότι λίγες ημέρες πριν έρθει ο καλαφατελης είχαν υπογράψει κάποια σύμβαση για αλλαγή των φωτιστικών της Δροσιας αξίας εκατομυρίων ευρώ.!!
   Μάλλον ήταν η τελευταία τους τότε "αρπαχτή" μετά την αγορά του ανυπάρκτου ιδιοκτησίας οικοπέδου.! Θυμάστε ποιοι ήταν τότε στο τιμόνι της οικονομικής υπηρεσίας της Δροσιας;;

   Διαγραφή
 55. Ανώνυμος1/2/17 8:55 μ.μ.

  ΕΧΩ μια απορία?? ΓΙΑΤΊ την λέτε ξεμαλλιαρα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος3/2/17 9:31 π.μ.

  Ποιόν αντιδήμαρχο γυρεύει η ΔΕΗ?????
  Το νυν ή τον επόμενο?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/2/17 8:08 μ.μ.

   Πες μας τι έγινε και με ποιόν αντιδήμαρχο;;; Πες μας να γελάσουμε .!!

   Διαγραφή
 57. Ανώνυμος3/2/17 9:06 μ.μ.

  Παλιοκλεφταράδες!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος3/2/17 11:39 μ.μ.

  «Με λίγα λόγια, καλό είναι όσοι ασχολούνται με τα κοινά – και μάλιστα σαν αιρετοί – ν’ αποφασίσουν πόσο ακόμα θ’ ανέχονται τα πράγματα να εξελίσσονται έτσι και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Γιατί απ’ το τελευταίο θα κριθούν όταν έρθει η ώρα».
  Πολύ καλή η προσπάθειά σου ( μόνο για το δικό σου επίπεδο) να υποκινήσεις την αντιπολίτευση για να κάνει πράγματα που εσύ δεν τολμάς να κάνεις γιατί ξέρεις το αποτέλεσμα. Και εκείνοι το ξέρουν ότι τους χρησιμοποιείς και σε χρησιμοποιούν αλλά τόσο μεγάλοι βλάκες δεν είναι … υπερεκτιμάς εαυτό … (αν δεν το ανεβάσεις θα το βαλω στον απέναντι...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/2/17 6:29 μ.μ.

   Είδες διονυσοσκουφιτσε είναι η δεύτερη φορά που σε χρησιμοποιούν για να πετύχουν αυτό που θέλουν και μετά σε βρίζουν από πάνω. Τα ίδια έγιναν και το 2010.! Να δω πότε θα βάλεις μυαλό.!

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος4/2/17 6:03 μ.μ.

  Ο Μπιτακος προσχώρησε στους Ορίζοντες του Ζαμανη - Δημάρχου. Ηταν γλυκός μεχρι .....ζάχαρη για τον Δήμαρχο! Κι αυτος και η δαςκαλα Του καταστήματος. Ακολουθει ο Κοντακης! ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/2/17 10:08 μ.μ.

   Ποια είναι η δασκάλα του καταστήματος;;; Πιστεύω ότι ο Ζαμάνης θα προσχωρήσει στον Μπιτακο.!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/17 8:17 π.μ.

   Το δις εξαμαρτείν Ουκ ανδρός σοφού, αυτό για τον Μπιτακο, τώρα για τον Κοντακη δεν το πιστεύω αν και καλαφατελης και Ζαμάνης στο ίδιο καζάνι βράζουν.!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/17 8:04 μ.μ.

   Είναι που έμαθε τις πιρουέτες και τους λάτιν και τώρα θέλει να μάθει παραδοσιακούς ο Ζαμάνης.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/17 9:50 μ.μ.

   Ποιος του έμαθε λάτιν;; ο προϊστάμενος του αμαξοστασίου;;

   Διαγραφή
 60. Ανώνυμος5/2/17 3:14 μ.μ.

  Είχε δεν είχε τον έκοψε ο ζαμάν και τα ζαμανάκια τον Θανάση από την αντιπροεδρία του ΣΠΑΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος5/2/17 6:32 μ.μ.

  Πάει και από το ΣΠΑΠ ο θανασακης ο κρητικός. Τον σπρώξανε έξω από το αμαξοστάσιο και τώρα χαριστική βολή. Ωραίααααααα! Τι θα κάνει τώρα ο Θανασακης που δεν περιμένει τίποτα; Πώς θα χωνέψει που άλλοι είναι συνέχεια στο Ταμείο βρέξει χιονίσει. Υπάχουν κάποιοι που έχουν οικονομική προστασία σαν το χαμόγελο του παιδιού ένα πράγμα. Με το χαρτζιλίκι από την πρώτη μέρα και χωρίς διάλειμμα. Δες ας πούμε το Μπάση. Σχόλασε από αντιδ. έγινε Πρόεδρος. Το ίδιο κι ο Δαρδαμάνης. Θέσπης μέχρι τώρα. Αντιδ από το Μάρτη. Θοδωρής Σταικος ο αμετακίνητος μια από τα ίδια. Για να δούμε τη θα φέρει ο Μάρτης. Οι πληροφορίες μιλάνε για σούπερ εκπλήξεις.Για ομάδα φαινόμενο. Όλοι Αντετοκούμπο και βάλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος5/2/17 7:21 μ.μ.

  ΞΈΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος5/2/17 7:24 μ.μ.

  Ήταν λίγο βαρύς να ανέβει σε καλάμι κι είπε να ανέβει στην κολόνα της ΔΕΗ. Μπερδεύτηκε, νόμιζε ότι ήταν δική του και την πήρε μαζί του στη δουλειά, μπορεί και στο σπίτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος7/2/17 2:25 μ.μ.

  Εδώ ο καλός περιπτεράς!!! Εδώ ο καλός περιπτεράς!!!
  Αναζητώ περίπτερο ανακαινισμένο στη πλατεία....
  Ακούει κανείς;
  Οβερ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος7/2/17 9:11 μ.μ.

  Πολυ υπογεια πηγαν να δωσουν το περιπτερακι στην πλατεια .ο πεππας καμμια ανακοινωση .στα μουλωχτα κατι συμφωνια κανανε ξερει κανεις ;;;
  υπηρχαν και αντιδημαρχαιοι στην κουβεντα ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος8/2/17 10:15 π.μ.

  ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ

  ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!! ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος8/2/17 4:34 μ.μ.

  ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΗΓΑΝΟ ΒΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΑΓΙΕΨΟΥΝΕ .ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΦΑΣΟΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
  ΚΡΑΤΑ ΒΑΓΓΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος8/2/17 7:00 μ.μ.

  μάθε και λιγο ορθογραφία δεν βλαπτει !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος8/2/17 8:01 μ.μ.

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
  http://www.dionysos.gr/sites/default/files/2Η%20ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ%202017.pdf

  Παρόντες Τοπικοί Σύμβουλοι
  ΠΕΠΠΑΣ Β.
  ΠΕΠΠΑΣ Γ.
  ΜΑΡΑΘΙΑ
  ΚΟΚΚΑΛΗΣ
  ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ

  Παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι

  ΠΕΠΠΑ ΑΓΓ.
  ΜΑΓΓΙΝΑ
  ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ
  ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΣΤ.

  ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ

  1. Η Πέππα υποστήριξε να μη δοθεί παράταση γιατί έχει γίνει μελέτη ανάπλασης του χώρου του περιπτέρου στη πλατεία της Σταμάτας να κλείσει το περίπτερο και να πλειοδοτηθεί από την αρχή μόλις είναι έτοιμο.
  Η Μαγγίνα μιλώντας εκ μέρους του δημάρχου είπε ότι αυτό δεν γίνεται αφού έχουν μιλήσει και με τον νομικό σύμβουλο. Συνέχισε λέγοντας ότι η μελέτη δεν έχει εγκριθεί ακόμα και μέχρι να τελειωσει το έργο θα περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια/

  2. Ο Γιαννουλάτος τις άδειασε και τις 2 όταν είπε ότι το περίπτερο στο Διόνυσο (Δαρδαμάνης) χρωστάει 7 μήνες νοικια και δεν τον διώχνουμε και θα διώξουμε αυτόν που δεν έχει καθυστερήσει ποτέ το μίσθωμα?

  3. Ο Β. Πεππας ψήφισε ΝΑΙ μαζι με την αντιπολίτευση (Μαραθιά και Γ. Πέππας είπαν ΟΧΙ)

  Σε μια επίδειξη ζαμανφουτισμού («σας έχω γραμμένους») η Πέππα είπε ότι στο δημοτικό συμβουλιο δεν θα περάσει . Μετά πήρε τον Γιώργο Πέππα και πηγαν να πιουν καφέ με τον Δήμαρχο….

  Τέτοια μεγαλεία φίλοι Διονυσιώτες με αυτά τα σούργελα που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος8/2/17 9:32 μ.μ.

  "Σούργελα" και μάλιστα πιστοποιημένα.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Ανώνυμος8/2/17 9:46 μ.μ.

  ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!
  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!!
  ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος8/2/17 9:49 μ.μ.

  Αφου δεν ντρεπεστε με τα ψεματα που σας μεταφερουν και την παραφληροφορηση που εχετε γραφετε οτι σας βολευει και ριχνετε λασπη στον ανεμιστηρα .αποδειξτε ή μαλλον ψαξτε λιγο το νομιμο και αν αυτα που λετε στεκονται νομικα .οταν ανακαλυψετε την αληθεια αν εχετε μεζεα πρεπει να ζητησετε συγνωμη
  Τοτε θα δουμε ποιοι ειναι σουργελα με περικεφαλαια .αλλα ολοι εσεις εχετε μαθει να κανετε το ασπρο μαυρο και να ειστε περηφανοι γιαυτο .αυτοκλητους σωτηρες ειχαμε,σοβαροτητα και υπευθυνοτητα θελαμε ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/2/17 7:19 π.μ.

   ΠΕΡΙ......ΚΕΦΑΛΑΙΑ;;;;;;; Χαχαχαχαχαχα.

   Διαγραφή
 73. Ανώνυμος8/2/17 10:48 μ.μ.

  Ποια ειναι τα σουργελα οεο ποιααα
  Εγω βλεπω πως η ξεμαλιαρα ειχε δικιο αν θελουμε να ειμαστε σωστοι .τι παει να πει τοπε ο δημαρχος ποιος αποφασιζει για την σταματα ο ροδοπολιωτης ή ο δροσιωτης να γινει καποια αναπλαση η διορθωση του γυφτομαχαλα που δεν τιμα τους κατοικους με διαφορετικη θεωρηση του ωραιου και περιποιημενου .ψηφιζω να γινει ανανεωση ......να φυγουν οι λαμαρινες και τα πλαστικα και να γινει κατι φιλικο στο περιβαλλον ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος9/2/17 6:31 π.μ.

  Και να παρει το περιφτερο καποιος αλλος γιατι οι περιπτεραδες εχουν τρια μαγαζια στην πλατεια υπαρχουν και αλλοι οικογενειαρχες να ζησουν ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ανώνυμος9/2/17 8:18 π.μ.

  ΦΙΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΠΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΥΙΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/2/17 10:11 μ.μ.

   Οχι ανεργος ανενεργος και συντομα προεδρος στη θεση του φακη ....για πρωτοπορια και ανανεωση ειχε δωσει το λογο του ο φακης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/17 1:12 μ.μ.

   και υστερα ξυπνησες!!!ονειρα πουλια μου ταξειδιαριχαχαχαχα!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/17 4:02 μ.μ.

   ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΦΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/17 5:42 μ.μ.

   ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ
   ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΑ

   Διαγραφή
 76. Ανώνυμος9/2/17 10:35 π.μ.

  ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος9/2/17 3:09 μ.μ.

  Να το πάρει άλλος σύμβουλος του ζαμανφού!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/2/17 7:55 μ.μ.

   Και μετά θα γίνει και αντιδήμαρχος.!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/17 10:03 μ.μ.

   Θα τον κανουμε επισκοπο!!!

   Διαγραφή
 78. Ανώνυμος9/2/17 5:35 μ.μ.

  Το συμβούλιο σχετικά με το περίπτερο ανέβηκε κανονικά στο site του δήμου την άλλη φορά ας βάλουν ντελάλη να τους ειδοποιεί για να βρίσκουν δικαιολογιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος9/2/17 10:01 μ.μ.

  Ρε τσου ανεβηκε 12.25 και το συμβουλιο ηταν 11 για του λογου τω αληθες ρωτα την οδο διονυσου που δεν πηγε γιατι δεν ειδοποιηθηκε αλλα θελατε μονοι σας να κανετε μασονιες λαμογια ψευτες !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος10/2/17 3:31 μ.μ.

  Και που είναι το λάθος ρε πετιναρι αν αυτοί το ανέβασαν μιάμιση ώρα αργότερα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/2/17 8:58 μ.μ.

   Αφού και αυτοί και εκείνοι και εσύ ρε πετιναρι είσαστε ένα πράγμα.! Το είδες το λάθος βλακοκοκορα.!

   Διαγραφή
 81. Ανώνυμος11/2/17 8:38 π.μ.

  Καλά πήγαινε στο κοτέτσι να παίξεις με τις κότες ξέρεις εσύ και ύστερα κοιμήσου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ελπίζω να μην έχει κανείς αντίρρηση να δώσουμε ένα τέλος σ' αυτό το φεστιβάλ ορνιθολογίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή