.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κουρέλα ντε σταμάταβιλΈνα ακόμα βιντεάκι εν αναμονή της κύριας ανάρτησης, που οι εξελίξεις με αναγκάζουν να ξαναγράψω. 


39 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/2/17 1:59 μ.μ.

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
  H Kρουέλα ντε βιλ αν δεν σε τρομάξει  μόλις την δεις, ούτε  κακό θα πάθεις ούτε θα ανατριχιάσεις.
  Είναι σαν αράχνη που περιμένει να σκοτώσει.
  ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ
  Στην αρχή πιστεύεις ότι είναι ένας διάβολος αλλά αφού με τον καιρό ξεπεράσεις το σοκ, καταλαβαίνεις ότι έχεις δει τα ευγενικά της μάτια να σε κοιτάζουν κάτω από ένα βράχο.
  Η νυχτερίδα βρυκόλακας, αυτό το απάνθρωπο τέρας πρέπει να κλειδωθεί και ποτέ να μη ελευθερωθεί.
  Ο κόσμος ήταν ένας υγιεινός κόσμος μέχρι ότου εμφανίστηκε αυτή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/2/17 3:57 μ.μ.

  reportaz Odos Dionysou

  Ο Πρόεδρος, οι Αντιδήμαρχοι και τα σενάρια

  "Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στην Οδό Διονύσου, και με το δεδομένο πως καμιά σχετική νύξη μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει στον κ. Μπάση, για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι αυτό της Β. Ζώτου, δημοτικής συμβούλου με μικρή θητεία στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  Η κ. Ζώτου, που ασκεί ελεύθερη δικηγορία, πρόσφατα εξελέγη Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ν.Δ. Βόρειου Τομέα. Η εκλογή της θα αποτελούσε ανατροπή στο καθιερωμένο σκηνικό του Δήμου Διονύσου, μια που θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην καλλικρατική εποχή.

  Υπενθυμίζεται πως η καρέκλα αυτή μόνο εύκολη δεν είναι: Ο πρώτος Πρόεδρος Γ. Νικητόπουλος, επί Διοίκησης Καλαφατέλη, είχε παραιτηθεί με τη συμπλήρωση ενός χρόνου θητείας του και εν συνεχεία ανεξαρτητοποιήθηκε, οι δυο επόμενοι Πρόεδροι Θ. Ροϊδης και Τ. Καρασαρλής, της ίδιας Διοίκησης, είχαν δώσει από την έδρα δείγματα αλαζονείας ή και άγνοιας, ενώ από τους δυο μέχρι στιγμής Προέδρους επί Διοίκησης Ζαμάνη, ο Σπ. Γιαννουλάτος παραιτήθηκε με βολές κατά πάντων για “σκληρή και άδικη κριτική”, ενώ περιπετειώδες υπήρξε το παρασκήνιο μέχρι την εκλογή του Τ. Μπάση.

  Ουδείς πάντως από όλους τους προαναφερόμενους κατόρθωσε να εκμαιεύσει ή να εξασφαλίσει από τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους τη δέσμευση τήρησης του Κανονισμού λειτουργίας του ανώτατου δημοτικού συλλογικού οργάνου. Η πρόκληση, συνεπώς, για την κ. Ζώτου είναι μεγάλη."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/2/17 4:07 μ.μ.

   Η κ. Ζώτου συγκαταλέγεται στους συμβούλους με την μικρότερη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο. Όποτε έρχεται, κάθεται λίγο και μετά φεύγει. Σαν να έχει πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση που τελικά δεν της πολυάρεσε και αποφασίζει να φύγει το μισό του έργου…. Πάντως πρέπει να πω ότι το κάνει διακριτικά.
   Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού η ίδια δεν έχει σεβαστεί τον κανονισμό του ΔΣ που απαιτεί την παρουσία όλων των συμβούλων, πώς θα εμπνεύσει σεβασμό στους άλλους; Ο καιρός θα δείξει.
   Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν θα ανεχτεί τις εκρήξεις κάποιων παλιών όπως του Στάϊκου και της Ταουξή. Ή τα μπασίματα της Πέππα κάθε τρεις και λίγο για να απαντήσει στα πάντα όλα και στους άπαντες όλους.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/17 4:55 μ.μ.

   Η Ζώτου δεν έχει καταλάβει το τυράκι που της πετάει ο Δήμαρχος?Πιστεύει αλήθεια ότι θα την στηρίξει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου? Ξεχνάει το άδειασμα που της έκανε στις εκλογές της ΝΔ και την μήνυση που της έκανε για τις σχολικές? Την περίμενα πιο έξυπνη.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/17 5:54 μ.μ.

   Μην ξεχναμε οτι όταν η Ζώτου ήταν στη Σχολική η Νταγκαλή είχε πληρώσει πλουσιοπάροχα υπάλληλο του γραφείου της
   Τωρα η νταγκαλή είναι ειδική σύμβουλος και αν γίνει και η ΖΏΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΊΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΈ.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος23/2/17 5:46 μ.μ.

  Περνώντας στις Αντιδημαρχίες, είναι πολλά τα ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτες της πρώτης φρουράς στελεχών- και άλλα τόσα τα σενάρια:

  Ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο Β. Δαρδαμάνης ακουγόταν ως ο επικρατέστερος για τη θέση της Β. Ρηγοπούλου στην Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών και Προσωπικού, αίφνης νέο όνομα εμφανίστηκε, αυτό της Α. Πέππα, που πρόσφατα ορίστηκε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

  Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, η κ. Πέππα θα είναι πολιτική προϊσταμένη όλων των εργαζομένων- διοικητικού και εργατοτεχνικού προσωπικού- του Δήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος23/2/17 5:47 μ.μ.

  Ο Δ. Ράικος, ενάμιση χρόνο μετά από την ανεξαρτητοποίησή του και την επανάκαμψή του, εν συνεχεία στη Δημοτική Αρχή, φαίνεται πως είχε από τότε “κλειδώσει” για την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας, αντικαθιστώντας τον Ευ. Λυρούδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος23/2/17 5:47 μ.μ.

  Ασαφής παραμένει η εικόνα για τη διάδοχη κατάσταση στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οποία επί δυόμιση χρόνια υπηρέτησε άοκνα ο Β. Κοκμοτός και στην οποία έχουν περάσει επιπλέον αρμοδιότητες- από τον καταργηθέντα ΘΕΣΠΙ και την επίσης καταργηθείσα Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού.

  Ένα σενάριο που ακούγεται τελευταία θέλει την Αντιδημαρχία να σπάει στα δυο, κατά τα πρότυπα της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας που προ τετραμήνου μοιράστηκε στους Α. Πέππα και Π. Τσούκα.

  Εν προκειμένω, επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του κ. Δαρδαμάνη, ως πιθανού αντικαταστάτη, τουλάχιστον για τον τομέα της Παιδείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος23/2/17 5:48 μ.μ.

  Ερωτηματικό, τέλος, και πονοκέφαλο για το Δήμαρχο φαίνεται πως αποτελεί η νευραλγική Αντιδημαρχία Οικονομικών, για την οποία είχε ακουστεί το όνομα του Δ. Αλεξανδρή, δημοτικού σύμβουλου, οικονομολόγου, με ανύπαρκτη όμως παρουσία στα δημοτικά πράγματα.

  Το δεύτερο σενάριο που ακούγεται εδώ είναι πως την ευαίσθητη θέση της Αντιδημαρχίας Οικονομικών σκέφτεται να την αναλάβει- τουλάχιστον στο μέρος που του επιτρέπει το ασυμβίβαστο- ο ίδιος ο Δήμαρχος, ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του:

  Τον Ιούνιο του 2014, και μετά από κόντρα με τον τότε Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, ο τέως Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης είχε αναλάβει και τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος23/2/17 7:36 μ.μ.

  Νάτη και στο Οικονομικών ...
  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%99%CE%9E%CE%A993-55%CE%A0?inline=true
  Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
  Την µεταβίβαση της αρµοδιότητας υπογραφής των χρηµατικών ενταλµάτων
  πληρωµής των δαπανών, οι οποίες έχουν εκκαθαριστεί από την αρµόδια
  υπηρεσία του ∆ήµου(αρ.58 παρ.1.ε του Ν.3852/2010) στον Αντιδήµαρχο
  Τεχνικών Υπηρεσιών,Υποδοµών,Χωροταξίας και Πολεοδοµίας κ.Ευάγγελο
  Λυρούδια του Μιχαήλ, µε αναπληρώτρια την Αντιδήµαρχο Περιβάλλοντος
  και Πρασίνου την κ.Πέππα Αγγελική του Γεωργίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος23/2/17 10:32 μ.μ.

  καλοριζικη!!
  ΑΛΛΆ έχω μια απορία μόνο τόσα λίγα ΘΑ πάρει??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/2/17 11:44 μ.μ.

   Θα σου ελεγα τωρα τι θα παρει αλλά επειδή αυτές οι εκφράσεις δεν επιτρέπονται σε αυτό τον τοίχο θα πάω στον απέναντι τοίχο να το γραψω. Βέβαια ίσως δεν το ανεβασουν εχω γιατί θα είναι προσβλητικο για την αγαπημένη τους.

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος23/2/17 10:50 μ.μ.

  Καλα τι θα προτοκανει η ξεμαλιαρα
  και προσωπικο και οικονομικο και περιβαλοντικο και πρασινιαρικο θα παθει υπερκοπωση .μαλλον την εξωθουνε σε παραιτηση ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος24/2/17 7:58 π.μ.

  Η γυναίκα έχει χάσει τα μυαλά της. Την έχει παρασύρει το παιχνίδι της εξουσίας τόσο πολύ που κάνει το ένα λάθος πάνω στο άλλο. Υπομονή και δεν θα αργήσει η μέρα που θα μείνει μόνη με το υποχείριό της(το γνωστό ανίκανο), να καταριούνται όλους αυτούς τους "αχάριστους" και τους "άχρηστους" που έφυγαν από την παράταξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος24/2/17 8:03 μ.μ.

  Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ποια άλλη διοίκηση του δήμου τραπέζωνε τα μέλη της σχολικής ? Μόνο η διοίκηση Ζαμάνη και ειδικά τώρα που είναι όλοι yes sir....Που είσαι Καλαφατέλη που έκοβες μία πίτα στο πολιτιστικό της Άνοιξης για τους διευθυντές και ο Πασι σήκωνε όλο το δημοτικό συμβούλιο από τις φωνές του. Για να σε δω τώρα Γιαννάκη θα ζητήσεις το τιμολόγιο από τον Τσούκα για να μάθουμε ποιος πλήρωσε την ταμπακιέρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/2/17 9:42 μ.μ.

   Όπως γράφει η άλλη στο fb η ομάδα πετάει, αλλά δεν μας λέει τι πετάει. Μήπως τα λεφτά των δημοτών στο στομάχι τους;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/17 11:15 μ.μ.

   ακου τραχανα , επειδη εσενα δεν σε καλεσε η επλιδα ,περασες ομως να δεις ποιοι ηταν μπας και φας τσαμπα θα σου το πω μεταξυ μας για ναμην το δει κανενας ,τιμολογιο δεν υπαρχει ,και δεν υπαρχει λαμογιο γιατι υπαρχουν ατομα σαν την ελπιδα που βλεπουν την πολιτικη διαφορετικα απο οτι την βλεπεις εσυ ,πληρωσε απο την τσεπη της γιατι αυτο της ελεγε η συνειδηση της και ο τροπος που διαχειριζεται δημοσιο χρημα,οχι σανκαι σενα που εκοβες τιμολογιο για να βηξεις και το πληρωναμε εμεις ..και καψατε και τα τιμολογια μην τα ξεχνας!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/17 9:53 π.μ.

   ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/17 11:42 π.μ.

   Τι λες ρε παιδι μου !!!τοσο κοσμο ειχε ,μπραβο της, πρεπει να ηταν και 1000 μη σου πω και 1500...οι 500απο το κρυονερι τον νου σας....

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος25/2/17 5:03 μ.μ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;

  ΤΑΟΥΞΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΖΑΜ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ. ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΑΟΥΞΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΑΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΑΟΥΞΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΑΟΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΤΑΟΥΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ;

  ΡΑΙΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΚΜΟΤΟΥ. Ο ΡΑΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΠΗ. Ο ΖΑΜ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

  ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΘΟΡΥΒΗ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ. ΟΧΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Ο ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ. ΠΕΠΠΑ ΑΚΟΥΝΗΤΗ.

  Ο ΖΑΜ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΜΩ ΤΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥΒΛΕΠΩ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΥΡΟΥΔΙΑ.

  ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΟΥΞΗ ΡΑΙΚΟΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
  Ή ΠΕΠΠΑ ΡΑΙΚΟΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ.

  ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΟΝ ΑΠΟ ΝΤΑΓΚΑΛΗ.
  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ.

  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΕΝΙΚΟ Ο ΖΑΜ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ Η ΖΩΤΟΥ. ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ. Η ΜΑΓΓΙΝΑ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΛΟΓΩ ΝΔ. ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΑΝΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΝΔ. ΔΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.

  Ο ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ. ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ.

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΕΑ. ΑΜΑ ΜΑΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/17 6:19 μ.μ.

   Όμορφα, τώρα μπορεί να καταλάβει ο καθένας γιατί η Ταουξή δεν έφυγε μέχρι τώρα!!!!!

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος25/2/17 5:07 μ.μ.

  Ρε κοθώνια, κατεβάσανε στο μισό την τιμή του κιλού στα τυροπιτοσπανακοπιτοκρουασανάκια αλλά αφήσανε ανέγγιχτο το ποσό της ανάθεσης. Πάνε τα λεφτά!!! Ξυπνάτε ρεεεεεεε!!!!
  Πώς γίνεται να διπλασιάστηκαν οι ανάγκες μέσα σε μια μέρα????? Ξυπνάτε ρε ερασιτέχνες!!!!! Αυτοί είναι επαγγελματίες!!!! Έλα Γιαννάκη, που κάνεις και το γάτο, σε πιάσανε στον ύπνο. Τσιριζαίοι, ξυπνάτε και σεις!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος25/2/17 5:27 μ.μ.

  Και αφού πήρατε απόφαση στο Δ.Σ. να πληρωθεί η Τζένη Μπότση για την απαγγελία, πώς θα πληρωθεί η Εύα Κοταμανίδου που γράφεται το όνομά της στην αφίσα ότι θα απαγγείλει;
  Ρε κοθώνια την πατήσατε πάλι!!!!!! Κάτω από τη μύτη σας σας δουλεύουν!!!! Ξυπνάτε ρεεεεε!!!!! Και καλά ήτανε γνωστο από καιρό το σχήμα κλπ κλπ!!!! Χαχαχαχα!!! Ωραίες δουλειές!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος25/2/17 5:32 μ.μ.

  Να δούμε και πόσοι θα είναι στην ορχήστρα με τα 4 χιλιάρικα του Ζαριδάκι!!!!! Ε!!!! Εσείς που θα πάτε να τους μετρήσετε και να μας πείτε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος25/2/17 5:40 μ.μ.

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΟΔΕΜΕΝΗ Η ΣΤΑΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/17 8:08 μ.μ.

   Ξύπνα από το όνειρο !!!!
   Η Σταμάτα έχει φύγει εδώ και καιρό όπως έφυγε και η Ροδόπολη
   Υπομονή το 2019 έρχεται!!

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος25/2/17 5:43 μ.μ.

  εεεερε και να βγουν τα πρακτικα του συμβουλιου αυτου θα γελαμε για μηνες χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος25/2/17 5:45 μ.μ.

  Να ανεβάσετε την ομιλία της Μαγγίνα που ανεξαρτητοποιήθηκε στο youtube να γίνει viral. 1000000000 κλικ. Έτσι για να βλέπουνε μερικοί και μερικές τι σημαίνει να έχεις άντερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/17 8:28 μ.μ.

   αυτο ειναι μεγαλη αληθεια .
   η Στελλα και εχει αντερα και ξερει και απο ΑΝτερακια και απο Συκωταριες!!!

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος25/2/17 5:48 μ.μ.

  Μα οι χορηγοί έδωσαν τα χρήματα για την Μπότση!!!!!!
  Έτσι είπε ο ψευτοδήμαρχος!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος25/2/17 5:52 μ.μ.

  ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ YOUTUBE!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος25/2/17 6:54 μ.μ.

  25/2/17 5:32 μ.μ.
  Να μας πούνε επίσης τι θα φάνε και τι θα πιούνε. Αφού τα εδέσματα κοστίζουν 4.800 ευρώ μάλλον θα τα σερβίρουν σε χρυσούς δίσκους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/17 8:34 μ.μ.

   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥς ΧΡΥΣΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος25/2/17 8:18 μ.μ.

  Mη σκάτε για την Μπότση...Θα κοπεί το ένταλμα πληρωμής στη Μπότση και αυτή θα πάρει τα χρήματα και θα τα δώσει στη Κουτουμάνου...Το ίδιο δεν έκαναν με την εκδήλωση στη Μεταμόρφωση της Σταμάτας για τα αρνιά? Έκοψαν το ένταλμα πληρωμής στον ένα ταβερνιάρη ( γιατί λέει είχαν το αφμ του πρόχειρο ) και θα μοίραζε τα χρήματα και στους άλλους 3 που είχαν πάει αρνιά...λέει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος25/2/17 8:21 μ.μ.

  Αν πάει ο Δήμαρχος στη ομιλία του Πολάκη την Τετάρτη να του πει για τα ευχολόγια που άκουσε από τον Σπρίτζη...ΧαΧαΧα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος25/2/17 10:51 μ.μ.

  Καλή όρεξη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος26/2/17 8:00 π.μ.

  Η Πόλυ Τσιάτη δε που σκηνοθετεί τη 2η μέρα του διημέρου είναι μία από τις μαμάδες που ασχολούνται με τη χορωδία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος26/2/17 9:41 π.μ.

  Από τον τοπικό τύπο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα βιντεάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος26/2/17 11:34 π.μ.

  Ανώνυμος25/2/17 11:15 μ.μ.
  Και εσείς οι άφθαρτοι αποκαλύψατε τις λαμογιές των πρωην και τους βάλατε φυλακή. Και μετά ξύπνησες.....δεν λες ότι τα κάνατε πλακάκια και τους ακολουθείται κατά πόδας....'Ιδιοι και χειρότεροι είστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή