.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη Τώρα! - Β' έκδοση

Αποτέλεσμα εικόνας για apocalypse now

Την περασμένη Κυριακή, ο Διονύσης Ζαμάνης αποκάλυψε στους δημοτικούς του συμβούλους – κι όχι μόνο – ποιος πραγματικά είναι. 

Ένας διπρόσωπος, που παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος φίλων, συνεργατών ή αντιπάλων, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά και να πετύχει τους (κοντόφθαλμους) στόχους του. Και μετά τους πετάει, σαν στυμένες λεμονόκουπες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως θα δούμε στο Παρασκήνιο που ακολουθεί, το άδειασμα της υποψήφιας για την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου Βάνα Ζώτου. Αλλά κι οι αντιδημαρχίες που συνεχίζει να μοιράζει στα ‘χάπατα’ της παράταξής του, τάζοντάς τους αυτό που περιμένουν ν’ ακούσουν.  

Ένας θεατρίνος, που εναλλάσσει τη μάσκα του ‘καλού παιδιού’ μ’ αυτήν του ‘bossy άντρα’ και παίζει, ανάλογα με τις περιστάσεις, το χαρτί του ‘έκπληκτου’ ή του ‘οργισμένου’. Καθώς όμως δεν έχει τελειοποιήσει την ‘τέχνη’ του, ενίοτε υπερβάλλει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση του μετά το - αναμενόμενο για κάποιους – αποτέλεσμα των 15 ψήφων στην τρίτη ψηφοφορία. Αλλά κι οι ανεξήγητες - για πολλούς - μεταπτώσεις της συμπεριφοράς του στα δημοτικά συμβούλια, ιδίως όταν προκληθεί.

Ένας πολιτικός υποκριτής, που για να βγει από μια άβολη θέση και να χώσει εκεί τους συνεργάτες του, άλλα λέει κι άλλα κάνει. Και που δεσμεύεται κι αμέσως ξεχνάει, για να παραμυθιάσει ή απλώς να ξεφορτωθεί τους συνομιλητές του. Ένας ανίκανος ν’ αναλάβει τις ευθύνες του, που τις ρίχνει με τον πιο τιποτένιο τρόπο σε άλλους - κι ιδίως, σε πρώην στενούς του συνεργάτες. 

Ένας θεομπαίχτης, που ενώ καμώνεται τον ευσεβή, μη λείποντας από επίσημες λειτουργίες ή λιτανείες και μη φειδόμενος χειροφιλημάτων, την περασμένη Κυριακή (της Ορθοδοξίας) κατέβασε ‘χριστοπαναγίες’ και ‘καντήλια’ σε βάρος (‘δικαίων και αδίκων’) δημοτικών συμβούλων της παράταξής του. Δεν ντράπηκε καν την ηλικία των μεγαλύτερων απ’ αυτών, που θα μπορούσαν να ήταν ακόμα και γονείς του.   

Ένα πολιτικό κάθαρμα, που συνεχίζει να καλύπτει τον διασυρμό όσων διαφωνούν μαζί του από τη ‘Φωνή’ κι από πάνω έχει το θράσος να τους εγκαλεί ότι “δεν έχουν αρχ… να πουν μπροστά του την άποψή τους”!... Ένα ρεμάλι, που για να τους μειώσει, τους προτρέπει “να πάνε να πάρουν πίπ@ στον Καλάφι”!...

Απίστευτη φρασεολογία, εντελώς ανάρμοστη για το αξίωμα που κατέχει – του επιστρέφεται αυτούσια, όπως άλλωστε κι ο ίδιος λέει. Απίστευτη, ανάρμοστη, αλλά πέρα ως πέρα αληθινή. Γι αυτό και προκαλώ όποιον απ’ το συνάφι του νομίζει πως έχει τα κότσια να με μηνύσει ότι ψεύδομαι. Τότε να δείτε τι έκπληξη τους περιμένει. Γιατί κάποιοι δεν αρκέστηκαν απλώς να τον ακούνε…

Αλλά ας περάσουμε τώρα σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του Παρασκήνιου της εκλογής Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, που εξελίσσεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται μέχρι την Κυριακή.

Όπως είχε αναφερθεί σε σχόλια κάποιων στην περασμένη ανάρτηση, το σχέδιο της Αυλής ήταν διπλό. Αφενός ν’ απαλλαγούν από την υποψηφιότητα της Ζώτου (λόγω του ότι δεν την θεωρούν απολύτως ελέγξιμη) κι αφετέρου να μην διαρρήξουν τις σχέσεις μαζί της (λόγω της πολιτικής της επιρροής ως Προέδρου της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας). Καθώς δε - ανεξαρτήτως προσόντων - η κ. Ζώτου δεν είναι η πλέον δημοφιλής μέσα στην δημοτική ομάδα, σκέφτηκαν πως η (εξαιρετικά αδύναμη) υποψηφιότητά της ήταν μια καλή ευκαιρία να πετύχουν μ’ ένα σμπάρο, όχι δύο, αλλά τρία τρυγόνια. Πρώτον να εκλεγεί άλλος-η Πρόεδρος, δεύτερον να ρίξουν το φταίξιμο στους ‘αντάρτες’ και τρίτον να φανούν ότι εκείνοι έκαναν ότι μπορούσαν.

Μόνο που η (γενικότερη) ανικανότητα που τους χαρακτηρίζει, τους πρόδωσε κι έτσι τα σκάτωσαν ξανά στις λεπτομέρειες - εκεί δηλαδή που κρύβεται ο διάβολος…. Αυτές τις λεπτομέρειες θα εξετάσουμε παρακάτω μία προς μία, παραθέτοντας  στοιχεία και διατυπώνοντας ερωτήσεις.

1. Διακόπτοντας την διαδικασία μετά το τέλος της 3ης ψηφοφορίας, ο Ζαμάνης συγκάλεσε (για 2η φορά μέσα στην ίδια μέρα) την δημοτική του ομάδα. Εκεί, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο σε κάποια στελέχη του – χωρίς να τα κατονομάσει – και τα κατηγόρησε ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του. Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί περίμενε να τελειώσει και η τρίτη ψηφοφορία για να κάνει την κίνηση (που δεν θα είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα), αντί να πάρει την πρωτοβουλία μετά την πρώτη ψηφοφορία (όταν όλα ήταν ακόμα ανοικτά);

2. Γιατί χειρίστηκε μ’ αυτόν τον υπερβολικό τρόπο τους ‘αντάρτες’; Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι μετά από τέτοιες χυδαιότητες κάποιος που διαφωνεί πολιτικά πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με τον υβριστή του; Μα κι αν ακόμα, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, πίστευε ο βλαξ κάτι τέτοιο, γιατί δεν έκανε κάτι νωρίτερα για να το προλάβει; Στο κάτω κάτω, τα σημάδια υπήρχαν από την πρώτη ψηφοφορία: 5 στους 22 δεν ψήφισαν όπως είχαν ‘συμφωνήσει’ μισή ώρα νωρίτερα. Εκτός κι αν δεν ήταν αυτός ο σκοπός του…

3. Αλλά κι αν ακόμα ήταν έτσι, πώς εξηγείται το γεγονός ότι ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία υπήρξαν τρεις ακόμα χαμένες ψήφοι; Κι αν η μια ήταν της Στασινοπούλου – για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω – οι άλλες δύο ποιες ήταν; Άσε που μπορεί να ήταν και μια ακόμα, καθώς ο   Ίσσαρης (από την μειοψηφία) είχε κάνει γνωστό ότι την τρίτη φορά θα ψήφιζε την Ζώτου.

4. Επομένως, πόσοι ήταν τελικά οι διαφωνούντες; Τα νούμερα λένε: πέντε αρχικά και τρεις μετά, οκτώ. Μα οκτώ στους είκοσι δύο είναι πάνω από 36%! Μπροστά σε τέτοιο ποσοστό ‘ανυπακοής’ δεν είναι λογικό τέτοιο ξέσπασμα, αλλά η περισυλλογή και η εκ νέου συζήτηση. Εκτός κι αν έπρεπε απλώς να δείξει ότι εξεπλάγη και τσαντίστηκε πολύ από το αποτέλεσμα….

5. Το πρόβλημα των αριθμών γίνεται μάλιστα πιο περίπλοκο αν σκεφτούμε ότι συνήθως στην τελευταία ψηφοφορία οι διαφωνίες δεν αυξάνουν, αλλά μειώνονται. Δηλαδή, έχοντας ήδη στείλει ‘το μήνυμα στην ηγεσία’, κάποιοι υπερψηφίζουν την τελευταία στιγμή την υποψηφιότητα. Έχοντας λοιπόν αυτό υπόψη, μήπως οι τρεις αυτοί (από την πλειοψηφία) άλλαξαν την ψήφο τους για να σιγουρέψουν την μη εκλογή της Ζώτου; Κι αν ναι, μήπως πρέπει να αναζητηθούν όχι στους διαφωνούντες, αλλά σε άλλους, πχ στους συμφωνούντες;

6. Ερωτηματικά επίσης προκαλεί κι η περίπτωση της Στασινοπούλου, που δε συμμετείχε στην τρίτη ψηφοφορία, επειδή – όπως ισχυρίστηκε – ήταν έξω για να φάει (κολατσό;) και δεν άκουσε που την φώναξαν… Και καλά αυτή, πείτε πως δεν άκουσε. Τα δύο ‘ραντάρ’ όμως της πλειοψηφίας, πώς και δεν την πήραν είδηση; Έπρεπε να εντοπίσει ο Γιαννουλάτος τον ‘ξεχασμένο’ φάκελο πάνω στο έδρανο της Στασινοπούλου, για να κάνουν όλοι  ‘αααααα’ και ν’ αρχίσει η ‘ξεχασιάρα’ να σταυροκοπιέται για το λάθος που έκανε…. Κι όλα αυτά την ώρα που η πλειοψηφία χρειαζόταν δύο μόλις ψήφους (μια του Ίσσαρη και μια από ‘αντάρτη’) για να βγάλει πρόεδρο την Ζώτου!...

7. Αξιοπερίεργη όμως ήταν κι η σπουδή της ‘Φωνής’ να υποδείξει δύο συγκεκριμένους συμβούλους ως αποδιοπομπαίους τράγους: τον Μπάση (κυρίως) και τον Κρητικό. Δεν έδειξε όμως κανένα ενδιαφέρον για το ποιοι ήταν οι άλλοι! Όμως, το σενάριο του Μπάση – που δεν κολλούσε με τα νούμερα – βγήκε πολύ νωρίς στη ‘Φωνή’. Sorry amigos, βιαστήκατε και βγήκατε too soon to be true…

8.Πέραν όμως της σπουδής, το σενάριο αυτό το ακύρωσε ο ίδιος ο Μπάσης σήμερα, ενημερώνοντας τον Ζαμάνη και μετά και τις υπηρεσίες του δήμου ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να αποδεχτεί την θέση του Προέδρου (αν η εκλογή Ζώτου αποτύχει ξανά), αλλά δεν θα είναι καν παρών την ερχόμενη Κυριακή!... Επομένως;

9.Αν λοιπόν ο Μπάσης δεν ενδιαφέρεται για πρόεδρος, ποιος θα πει το ‘ναι’ στην τελική φάση της διαδικασίας, όταν θα ρωτηθούν αν επιθυμούν να αναλάβουν τον ρόλο. Δεδομένης δε της δέσμευσης του Τσούκα και του Δαρδαμάνη στις αντιδημαρχίες που τους έχει τάξει ο Ζαμάνης και της συνεχιζόμενης απουσίας του Αλεξανδρή από τα συμβούλια για επαγγελματικούς λόγους, ο κλήρος πέφτει στην Πέππα! Η οποία – ειρήσθω εν παρόδω – τον τελευταίο καιρό διαρρέει ότι έχει κουραστεί πάρα πολύ στο Αμαξοστάσιο. Να υποθέσουμε ότι η Προεδρία θα της ήταν λιγότερο απαιτητική και περισσότερο επιθυμητή; Τόσο, ώστε να στήσει μια τέτοια παράσταση; Πάντως – αν τα πράγματα φτάσουν μέχρι εκεί –η ίδια θα έχει σύντομα τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το σενάριο.

Εννιά ‘ενοχλητικές’ λεπτομέρειες, με ισάριθμα ζόρικα ερωτήματα. Σύντομα θα ξέρουμε πόσα και ποια εξ αυτών είναι βάσιμα!
Όπως και να 'χει όμως, ένα είναι σίγουρο. Ο Ζαμάνης δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι δήμαρχος. Πρέπει να φύγει. Αμέσως!

ΥΓ. Στο μνημειώδες έργο του “Apocalypse Now!”, ο Francis Ford Coppola χρησιμοποιεί το κλασικό κομμάτι των DoorsThe End”. Σκέφτομαι ότι η χτεσινή  δημόσια αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του Ζαμάνη σηματοδοτεί το πολιτικό τέλος του.


Β' Έκδοση

Ο πανικός του Ζαμάνη είναι πια άνευ προηγουμένου. Πριν λίγες ώρες, έκανε μια νέα αδιανόητη προσβολή στα μέλη της δημοτικής του ομάδας. Τα υποχρέωσε να υπογράψουν ... "Υπεύθυνη Δήλωση" (!) ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί η Ζώτου, όταν κληθούν - σύμφωνα με τον νόμο - να αναλάβουν την Προεδρία του Δ.Σ., θα αρνηθούν, μέχρι να έρθει η σειρά της Ζώτου που θα δεχτεί!...

Η πανικόβλητη αυτή κίνηση αποτελεί γελοιότητα από όποια πλευρά κι αν την δει κανείς.  

Πρώτον, γελοιοποιεί την Ζώτου, η οποία  - αν τη δεχτεί - θα αποδείξει ότι δεν έχει το παραμικρό πολιτικό αισθητήριο. Θα αποδείξει ότι αδυνατεί να καταλάβει το μήνυμα του δημοτικού συμβουλίου και θέλει πεισματικά να βγει πρόεδρος με 15 ψήφους  στους 41.

Δεύτερον, γελοιοποιεί την πολιτική παράταξη της Ζώτου, τη Νέα Δημοκρατία, που φορτώνεται αυτά τα καραγκιοζιλίκια, προκειμένου η Πρόεδρός της Νομαρχιακής της να ικανοποιήσει την προσωπική της ατζέντα. 

Τρίτον,  γελοιοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς τους υποβιβάζει επισήμως στην κατηγορία του προβάτου και δη του μαύρου κι άτιμου... Εμμέσως δε, γελοιοποιεί και όσους τους ανέδειξαν εκπροσώπους τους. 

Και τέταρτον, γελοιοποιεί τον ίδιο τον εαυτό του, που παραδέχεται ότι ηγείται αναξιόπιστων ανθρώπων. 
Αλήθεια ρε Ζαμάνη, οι δηλώσεις έχουν και γνήσιο υπογραφής; Δηλαδή αν κάποιος παραβιάσει τη συμφωνία και αποδεχτεί τη θέση του Προέδρου, τι θα του κάνεις; Θα τον πας στον Εισαγγελέα; 
Πιο γελοίος πεθαίνεις...

249 σχόλια:

 1. Ανώνυμος7/3/17 6:41 π.μ.

  "Ο Ζαμάνης δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι δήμαρχος. Πρέπει να φύγει. Αμέσως!"

  Δεν θα συμφωνούσα περισσότερο με κατι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/3/17 6:42 π.μ.

  Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα γι αυτόν σε λίγες μέρες όταν θα αρχίσουν να σκάνε τα μικρά και μεγάλα σκάνδαλα ένα ένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος7/3/17 7:36 π.μ.

  Ρε παιδιά είναι γάτα ο άνθρωπος. Κατόρθωσε το 2014 την δεύτερη Κυριακή περιφερόμενος από γειτονιά σε γειτονιά με την Κ Ντούντα να εξαπατήσει τον ψηφοφόρο δημότη του Διονύσου και να υφαρπάξει ψήφους για να καλύψει την μεγάλη διαφορά που είχε από τον καλαφι.!
  Ας έρθει τώρα κάποιος να μας πει πως χάλασε το καλό παιδί μόλις έγινε δήμαρχος;; Τώρα ο κόσμος γνώρισε και τους δυο Καλλικρατικούς δημάρχους και θα πράξει ανάλογα. Κύριοι και οι δυο δεν μας κάνετε , να φύγετε να πάτε allou fun park ή σε λούνα πάρκ.! Εκεί σταδιοδρομούν οι κλόουν.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος7/3/17 8:22 π.μ.

  Ήταν τόσο καλά στημένο το παιχνίδι που δεν υπολόγιζε ότι κάποιος θα το καταλάβει.
  Διονυσοσκουφίτσα σου βγάζω το καπέλο για άλλη μία φορά. Είσαι μπροστά από τα γεγονότα και έχεις τη σωστή πληροφόρηση πάντα, με ανάλυση. Η αλήθεια είναι ότι η " δουλειά" θα φαινόταν "καθαρή" και η Πέππα θα αποδεχόταν την Προεδρία του ΔΣ για να μην φτάσουν στον Κρητικό αφού ήταν δεδομένο ότι, επειδή η Ζώτου είναι σχεδόν τελευταία σε ψήφους στην δημοτική ομάδα, πρέπει να αρνηθεί ο Κρητικός να γίνει Πρόεδρος και αυτό δεν μπορούν να το πετύχουν γιατί ο ίδιος το επιθυμεί γιαυτό και αυτοπροτάθηκε! Τους προηγούμενους Ρηγοπούλου, Ταουξή, Κοκμοτό, Στάϊκο, Κωστάκη τους ελέγχει, το εμπόδιο θα φαινόταν ο Θανάσης!Έτσι για να σώσει την παρτίδα η Πέππα θα αποδεχόταν τη θέση (για το καλό της ομάδας πάντα) και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Η Ζώτου θα είχε φάει το παραμύθι της "στήριξης" ο Μπάσης θα είχε "διαλυθεί" από τη φωνή τους και ο Κρητικός επίσης θα "έτρωγε" τα σχόλια της φωνής για ξεκάρφωμα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος7/3/17 8:39 π.μ.

  Προς τι η Απορία περί του ατόμου???Μηδενικός Ανύπαρκτος και εν τέλει επικίνδυνος....... Δυστυχώς μόνο απογοήτευση......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος7/3/17 7:05 μ.μ.

  Ο Ζαμάνης είναι χυδαίος. Είπε στα μέλη της ομάδας του "να κατέβουν τώρα κάτω και να πάνε να γλύψουν τον κ@λο του Καλ." Αυτά είναι αδιανόητα να τα λέει ένας αθυρόστομος μαθητής λυκείου στους φίλους του. Όχι να τα πει ένας δήμαρχος σε σοβαρούς ανθρώπους άντρες και γυναίκες 50 και 60 ετών, που κατά τ' άλλα τους αποκαλεί κύριε τάδε και κυρία τάδε ο υποκριτής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος7/3/17 7:22 μ.μ.

  Ο Ζαμάνης στ' αλήθεια αποκαλύφθηκε. Ξεσκεπάστηκε τι κρύβει κάτω από το προσωπείο του "καλού παιδιού".

  Το ζήτημα πια δεν είναι σε αυτόν αλλά αλλού.

  Πρώτα απ' όλα είναι σε αυτούς που θα ξαναψηφίσουν την Κυριακή. Αν εξαιρέσουμε τους σκληρούς της κλίκας του, είναι αρκετοί αυτοί που ψήφισαν τη Ζώτου, επειδή αυτή ήταν η πρόταση του δημάρχου. Μετά όμως από τις χυδαιότητες του δημάρχου σκέφτονται αλήθεια να ξαναψηφίσουν το ίδιο; Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να τους πει για να τον απορρίψουν; Το ίδιο και παραπάνω ισχύει και για όσους δεν ψήφισαν την Ζώτου την Κυριακή. Αν την ψηφίσουν τώρα είναι σα να παραδέχονται ότι αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν.... Ντροπή δεν είναι;

  Κι έπειτα είναι και η ίδια η Ζώτου. Πώς θα δεχτεί αλήθεια να εκλεγεί , αν εκλεγεί δηλαδή , από τις χυδαιότητες του; Πώς θα δεχτεί να προεδρεύει δίπλα σε έναν τέτοιον άνθρωπο, που αν διαφωνήσει μαζί του ή θα πρέπει να το βουλώσει ή να ανεχτεί χειρότερα μπινελίκια... Μπορεί να το αντέξει; Μπορεί επίσης να αντέξει τις ειρωνείες του κόσμου ότι ο δήμαρχος την έβγαλε με το στανιό; Με απειλές, με βρισίδια, με σημαδεμένη τράπουλα; Όπως είχαν βγάλει κάποτε κάποιοι άλλοι Πρόεδρο με χρωματιστά ψηφοδέλτια; Φαντάσου να της μείνει το παρατσούκλι η Σαρτζετάκισα;;;; Σπουδαία καριέρα θα κάνει έτσι....

  Όπως και να το δει κανείς είτε η Ζώτου πρέπει να αποσυρθεί είτε οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο της ντροπής με την καταψήφιση της πρότασης του Ζαμάνη όποια και αν είναι , ανεξαρτήτως προσώπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος7/3/17 7:31 μ.μ.

  Βρε παιδιά η χώρου απο παντού τον τα τσιμπάει Για την ζωτου λεο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος8/3/17 8:54 π.μ.

  Σιγά μην μουτζουρωθεί η γύφτισσα, λες να είναι η πρώτη φορά που ακολουθεί αυτή την τακτική; Ρώτα όσους την ξέρουν να σου πουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος8/3/17 9:44 π.μ.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΖΑΜ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΑΕΤΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;
  Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΚΟΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΜΑΓΚΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;
  ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ Ή ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΕΗ ΤΟΥ;
  Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;
  ΚΑΙ Η ΖΩΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ;
  Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ;
  ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΩΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ;
  ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος8/3/17 9:51 π.μ.

  Θα παίξει τα ρέστα του. Το θέμα τι θα κάνουν οι άλλοι...
  Κρατάει στο χέρι αντιδημαρχίες. Ποιος όμως τον πιστέυει στα ταξίματα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος8/3/17 10:08 π.μ.

  Αυτή την Κυριακή θα βοηθήσουν περισσότερο οι "απέναντι".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος8/3/17 10:12 π.μ.

  Καλά 20 άνθρωποι ο καθένας με την αξία του και την αξιοπρέπειά του με οικογένειες, με παιδιά άλλοι με εγγόνια δεν αντέδρασαν σε αυτή την απαράδεκτη και αισχρή φραστική επίθεση του Ζαμάνη απέναντί τους;;;
  Δεν βρέθηκε ούτε ένας Άντρας με περιεχόμενο στο υπογάστριο να του δώσει μια απάντηση;;;
  Δεν βρέθηκε ούτε μια γυναίκα να του δώσει ένα χαστούκι και να ανοίξει την πόρτα να φύγει;;;
  Τι περιμένουν, να κάνουν πράξη τις προτροπές του και τις εντολές του για γλυψίματα και π@πες;;;
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
  ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ!!!;;;
  ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΑΤΑΚΙΑ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος8/3/17 12:52 μ.μ.

  Σας τα έχω πει. Αν η Ζώτου δε βγει πρόεδρος θα γίνει αντιδήμαρχος. Πρόεδρος θα γίνει η Πέππα. Εκεί πάει το πράμα. Όχι άλλα πειράματα με τον Πρόεδρο. Αρκετά. Και ο Γιαννουλάτος αντιδήμαρχος στη Σταμάτα. Να μαζέψει το Πεππα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος8/3/17 1:44 μ.μ.

  8/3/17 9:51 π.μ.
  Ρώσικη ρουλέτα θα παίξει, όχι τα ρέστα του, απόψε ο Διονυσάκης...σάκης...σάκης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος8/3/17 10:57 μ.μ.

  Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΖΩΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!

  ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος8/3/17 11:19 μ.μ.

  Εντάξει, αυτός τους ζήτησε να υπογράψουν, οι άλλοι δέχτηκαν;;;;; με ποια μούτρα θα έρθουν στο Συμβούλιο την Κυριακή; τι ανθρωπάκια είναι όλοι αυτοί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι ομως, κάποιοι υπέγραψαν!...

   Για παράδειγμα οι Αυλικοί.

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος8/3/17 11:29 μ.μ.

  Αν είναι δυνατόν, δεν το χωράει το μυαλό μου.....έτσι έγινε και η εκλογή της στην νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί αν το δέχτηκε τώρα αυτή την διαδικασία το έκανε και τότε...Κρίμα και την ξεχώριζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος8/3/17 11:39 μ.μ.

  εχω πληροφορηθει οτι δεν ειχαν παει ο Γιαννουλάτος, η Ρηγοπουλου και ο Κρητικός. Ισως και ο Μπάσης αλλα δεν ξερω σιγουρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος9/3/17 1:02 π.μ.

  Ο ΜΠΑΣΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΌΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος9/3/17 1:20 π.μ.

  Ο Ζαμάνης είναι πανικόβλητος. Μετά τη δημοσιοποίηση της άθλιας συμπεριφοράς του την περασμένη Κυριακή, μάζεψε πάλι Δημοτική Ομάδα και έκανε άλλο ένα πολιτικό σφάλμα.
  Ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να υπογράψουν ότι δεν θα αποδεχθούν τη θέση του Προέδρου, αν ερωτηθούν στην περίπτωση της άγονης διαδικασίας.
  Από πού ν' αρχίσω;
  1. Η πρωτοβουλία του είναι ολοφάνερη ομολογία ότι η προσπαθεια να επιβάλει τη Ζώτου δεν του βγαίνει.
  2. Η πρωτοβουλία είναι προσβλητική όταν απευθύνεται σε συνεργάτες και συνοδοιπόρους και μαρτυρεί έλλειψη εμπιστοσύνης. Μια συναινετική συζήτηση θα ήταν αρκετή, αν μπορούσε να την κάνει.
  3. Η υπογραφή των δηλώσεων καταστρατηγεί το νόμο που προβλέπει ελεύθερη έκφραση της βούλησης.
  4. Η αναγκαστική υπογραφή των δηλώσεων είναι διαδικασία καταχρηστική, άκυρη και πρακτικά χωρίς αξία.
  5.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/3/17 7:23 π.μ.

   5. Αυτού του είδους οι δηλώσεις δεν είναι δεσμευτικές γι' αυτόν/αυτήν που τις υπογράφει. Είναι, όμως, μειωτικές και γι' αυτόν που τις ζητά και γι' αυτούς/αυτές που τις αποδέχονται και συναινούν.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος9/3/17 4:23 π.μ.

  Ο ΖΜάνης κρίνει εξ ιδίων. Όντας ο ίδιος ψεύτης και διπρόσωπος το ίδιο φοβάται πώς είναι όλοι και τους ζητάει δηλώσεις...Αυτοί όμως είναι σαν κι αυτόν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος9/3/17 5:59 π.μ.

  ΟΒΙΓΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

  ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ Γ@ΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....

  ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος9/3/17 6:04 π.μ.

  ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

  "ΘΑ ΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ"

  ΟΕΟ ....


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος9/3/17 7:28 π.μ.

  Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη δημοτική ομάδα εμφανίστηκαν πολύ λιγότεροι από τους 23... Πού ήταν οι άλλοι; Πώς θα υπογράψουν οι απόντες; Το ρεπορτάζ λέει επίσης ότι έλειπαν και κάποιοι που ΔΕΝ ΛΕΊΠΟΥΝ ΣΧΕΔΌΝ ΠΟΤΈ. Λέει κάτι αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος9/3/17 7:32 π.μ.

  Καλά το γράφει κάποιος παραπάνω. Η Ζώτου θα βγει με χρωματιστά ψηφοδέλτια. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Απειλές, εκβιασμοί, πεζοδρομιακό υβρεολόγιο, υπεύθυνες δηλώσεις. Τι άλλο θα κάνει ο μικρός για περάσει το δικό του και να κάνει το άνοιγμα στη ΝΔ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος9/3/17 7:42 π.μ.

  Την Κυριακή με απαράδεκτη και χυδαία συμπεριφορά ο Διονύσιος ο Μικρός απέδειξε τη σεξιστική του αντίληψη για τα πολιτικά πράγματα και το έκανε αυτό ενώπιον των κυριών της δημοτικής του ομάδας. Χθες, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, απέδειξε τη δημοκρατικότητα του ζητώντας υπεύθυνες δηλώσεις υποταγής. Τις θέλει και προσκυνημένες. Μπράβο αγόρι μου! Άξιος!

  Ξεχάσατε να βγάλετε δελτίο τύπου γισ την Ημέρα.

  "Ο Δήμαρχος τιμά τη Γυναίκα, τη Μητέρα, τη Σύντροφο, την Αδελφή, την Κόρη, την Συνεργάτιδα, τη Φίλη".

  Χαχαχα... copy paste και Δελτίο Τύπου. Άμεσα. Για να προλάβετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος9/3/17 8:00 π.μ.

  Ρε μάγκες εδώ καταργήθηκε ο θρησκευτικός όρκος και αρκεί η επίκληση της συνείδησης και της τιμής, εσείς πόσα χρόνια πίσω γυρνάτε;
  Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι πού δεν είναι δηλωσίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος9/3/17 8:08 π.μ.

  Το ρεπορτάζ λέει ότι στη χτεσινή συνάντηση δε σχολιάστηκε η "υπεύθυνη" και "αξιόπιστη" και "ώριμη" στάση της Στασινοπούλου που "ξέχασε" σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία να ψηφίσει. Ούτε κανείς σκέφτηκε να πει το απλό... Μα κι εσύ βρε παιδί μου Πού ήσουνα?
  Γιατί άραγε? Και ο αυστηρός και σκληρός Δήμαρχος? Τίποτα κι αυτός. Γιατί άραγε?
  Απλό. Διότι βγήκεέξω με εντολή.
  Κάποιος ανόητος μέτρησε λάθος και νόμισε ότι με λιγότρους παρόντες θα έβγαινε με λιγότερες ψήφους η Ζώτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος9/3/17 8:43 π.μ.

  Οι γνωστοί άθλιοι την έπεσαν στον Καρασαρλή να ψηφίσει Ζώτου για να τον ψηφίσουν για αντιπρόεδρο. Κράξιμο τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος9/3/17 8:45 π.μ.

  Μήπως να υπογράψει και ο Καρασαρλής μια υπεύθυνη δήλωση?
  Αυτό που δε σκέφτηκαν είναι ότι η κωλοτούμπα θα βγάλει κάτι και μετά θα έχει αυτοκτονήσει ΚΑΙ ο καρασαρλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος9/3/17 12:38 μ.μ.

  Μπάτσος Χρονόπουλος Μπάσης υπέγραψαν με εξουσιοδότηση. Σιγά λεβέντες μη χάσετε την πρωτιά. Τους άλλους τους κυνηγάνε ακόμη για να υπογράψουν τη δήλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος9/3/17 12:41 μ.μ.

  ΠΆΝΤΩΣ Ο ΖΑΜ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΆΨΕΙ!!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος9/3/17 12:43 μ.μ.

  Αυτοί που υπέγραψαν είναι αυτοί που δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος9/3/17 12:43 μ.μ.

  ΜΠΡΆΒΟ ΒΑΣΊΛΗ ΚΟΚΜΟΤΕ. ΈΚΑΝΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος9/3/17 12:52 μ.μ.

  Δε βάζει μυαλό ο Μπάσης. Δεν ήταν αρκετό το ξεφύλλισμα απλό τη φωνή του Διονύσου. Στην αρχή έλεγε δε θα υπογράψει την πρόσκληση. Ύστερα πως δε θαρθει. Τώρα το ξανασκεφτεται. Α ρε Τάσο τώρα στα στερνά μετά από τόσα χρόνια Αυτοδιοίκηση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος9/3/17 12:55 μ.μ.

  Τι λέτε ρε παιδιά;; Να δω Ζωτου πρόεδρο ΔΣ και αντιπρόεδρο Καρασαρλη.! Νομίζει ότι θα πάρει μαζί του την ΝΔ ο Σάκης;; Μήπως θέλει να τα βρει με τον καλαφατελη;;; Αν είναι έτσι ο Γιαννάκης θα το βάλει στο τοπικό της Δροσιας.! Τέλος εποχής και για τους δυό σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος9/3/17 12:55 μ.μ.

  Έχασε τη μπάλα και τάζει παντού αντιδημαρχίες. Σειρά ο Τσαγκαράκης. Πού θα τις βρεις τόσες άδειες θέσεις βρε Σάκη?
  Και συ κ. Τσαγκαράκη για ρώτα τους παλιότερους πόσο εύκολα τάζει και ξετάζει ο δημαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ανώνυμος9/3/17 2:38 μ.μ.

  Όποιος δεν υπογράψει θα διαγραφεί είπε ο Σάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος9/3/17 2:41 μ.μ.

  Χαχαχχαχα! Στο μαντρί τα... γατάκια.
  Ήθελα ναξερα αυτά θα τα έλεγε και θα τα έκανε μπροστά στη Μαγγίνα;
  Ή με τις αγριάδες θέλει να ξεπλύνει τη ντροπή και την ήττα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/3/17 6:05 μ.μ.

   Γατάκια είναι και θα είναι στο μαντρί και στα 4.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/17 6:26 μ.μ.

   Θα ειχε φαει και ξυλο ο Ζαμανης απο την Μαγγινα αν της ζηταγε να υπογραψει... εφαγε τη ξεφτυλα της ζωης του και μεσα στο γραφειο του και στο δημοτικο συμβουλιο απο την ψηλη, ε τωρα δε θα γλιτωνε το ξυλο

   Διαγραφή
 41. Ανώνυμος9/3/17 4:05 μ.μ.

  Ο μπάσης είναι με το ζαμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος9/3/17 7:30 μ.μ.

  Ο Μπάσης είναι μεγαλύτερος κωλοτούμπας και από το Ράϊκο!!!!!!
  ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΨΗΛΕ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/3/17 11:31 μ.μ.

   Μήπως νομίζεις ότι η μαγκιά πάει με το μπόι ;;;

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος9/3/17 10:17 μ.μ.

  Πρόεδρος με το στανιό θέλει να γίνει η Βάνα η Ζώτου! Μια θέση που δεν την έχεις πάρει με την αξία σου και με νόμιμες διαδικασίες τι την θέλεις κοπελιά? Τι δικηγόρος είσαι εσύ που μεθοδεύεις αυτού του είδους τις παράνομες και παράτυπες πράξεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος9/3/17 10:48 μ.μ.

  Σαρτζετάκης Νο 2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος9/3/17 10:49 μ.μ.

  Όμως πληρώνει τις ενδοπαραταξιακές κόντρες του Ζαμ αλλά και την κομματική της ταυτότητα και σημαία και τις άλλες πάσης αιτίας αντιπάθειες κλπ κλπ Γι΄αυτό βάζει τέτοιο ζόρι ο Ζαμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος9/3/17 10:55 μ.μ.

  Σε μεγάλο τροχαίο ένας από τους επιβάτες εκσφενδονίζεται 100 μέτρα μακριά. Σέρνεται στην άσφαλτο. Πολυτραυματίας και σχεδόν διαλυμένος βλέπει τον συνεπιβάτη (συμπτωματικά κτηνοτρόφο, που δεν αντέχει να βλέπει τα ζώα να υποφέρουν) να πλησιάζει απειλητικά με οπλισμένη καραμπίνα... Μαζεύει γρήγορα-γρήγορα τ΄ άντερα του και σκάει χαμόγελο... ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος9/3/17 11:06 μ.μ.

  Πού το θυμήθηκα το πετυχημένο ανέκδοτο;
  Το Ζαμάνη είχα στο νου μου... Πώς θα είναι την Κυριακή βραδάκι.
  Είτε βγάλει τη Ζώτου είτε όχι!
  Ειδικά αν τη βγάλει!
  Γιατί μερικοί νομίζουν ότι ο Ζαμάνης θα κερδίσει το προσωπικό στοίχημα που έβαλε (έτσι το βλέπει) αν βγάλει τη Ζώτου.
  Δεν έχει αντιληφθεί ότι ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΖΩΤΟΥ το τσουνάμι θα εκτονωθεί στην παραλία.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΓΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
  Πάτησε την μπανανόφλουδα και αντί να σταματήσει ένα λεπτό και να καθαρίσει τα παπούτσια του πάει με παντιλίκια!!!!
  Χαχαχαχα!!! Να τους χαίρεσαι τους συμβουλάτορες και τους καθοδηγητές και τους αυτόκλητους υπερασπιστές και τις επιλογές σου!!! Και τα μπινελίκια και τα ταξίματα και τις υπεύθυνες δηλώσεις και το στενό μαρκάρισμα!!!! Με τις υγείες σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος10/3/17 9:24 π.μ.

  Έχει γεμίσει ο δήμος "άντρες" που υπόσχονται, απειλούν, εξευτελίζουν, καθυβρίζουν και .... προκειμένου να βγει η Βάνα η Ζώτου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος10/3/17 11:30 π.μ.

  ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  Δήλωση πρόθεσης ή δήλωση υπακοής;

  10 Μαρ 2017 by Maria Chazapi

  “Προβλέπεται από το νόμο”, είπε ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, όταν ζήτησε από τους συμβούλους της παράταξής του υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 ότι θα αρνηθούν, ο ένας μετά τον άλλον, το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι να φτάσει η σειρά της Β. Ζώτου. Ώστε, ακόμα κι αν μεθαύριο οι τρεις σχετικές ψηφοφορίες αποβούν άκαρπες, όπως και την περασμένη Κυριακή, η επίσημη πρόταση της Δημοτικής Αρχής να επανέλθει διά της αναγκαστικής οδού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων που παρευρίσκονταν στην παραπάνω συνεδρίαση, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του κ. Ζαμάνη. Ασμένως, βαρυγκομώντας ή διαμαρτυρόμενοι, πάντως υπέγραψαν τη δήλωση. Κάποιοι μάλιστα την είχαν εκ των προτέρων ετοιμάσει, ενώ άλλοι που απουσίαζαν, συμφώνησαν με εξουσιοδότηση.

  Ουδείς όμως ρώτησε ποιος νόμος είναι αυτός, που προβλέπει τη δήλωση υπακοής στην απόφαση του Δημάρχου ή μιας ομάδας. Ποιος είναι και τι ακριβώς προβλέπει.

  Πίστεψαν δηλαδή, με τα σωστά τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι πως ο νομοθέτης θα έδινε στο Δήμαρχο το δικαίωμα να τους ζητήσει γραπτή δήλωση υπακοής σε απόφασή του; Και δέχτηκαν, με τα σωστά τους, να την υπογράψουν;

  Έχουν ποτέ διαβάσει και μελετήσει ποιος είναι ο ρόλος τους, ποια τα δικαιώματα και ποιες οι υποχρεώσεις τους; Πόσο πρόθυμοι είναι να παίξουν ή να συμμετάσχουν σε παιχνίδια εξουσίας; Γνωρίζουν τι σημαίνει εκμαυλισμός συνειδήσεων; Μήπως, αντί να ψάχνουν ποιος διαρρέει τι από τις ντροπιαστικές εξελίξεις μέσα στη Δημοτική Αρχή και να απειλούν με διαγραφές, είναι προτιμότερο να ζητήσουν και καμιά συγγνώμη από όσους τους ψήφισαν για να εκφέρουν ελεύθερα και απεριόριστα τη γνώμη τους για το καλό της πόλης, όπως επιβάλλει ο νόμος;

  Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ας δούμε τι ακριβώς προβλέπει ο νόμος για τις δηλώσεις. Λοιπόν. Σύμφωνα με τον καλλικρατικό νόμο στο άρθρο 66 “Μέλος του δημοτικού συμβουλίου μπορεί με γραπτή δήλωσή του προς το προεδρείο να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη, με την οποία έχει εκλεγεί”. Αυτή είναι η μόνη φορά που δημοτικός σύμβουλος έχει την εκ του νόμου υποχρέωση να καταθέσει γραπτή δήλωση.

  Η άλλη δήλωση, εκείνου που αρνείται να αναλάβει Πρόεδρος, θεωρείται αναγκαία για τυπικούς και μόνο λόγους. Υποβάλλεται επιτόπου στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνοδεύει την απόφαση, που πρέπει να αποσταλεί άμεσα στον Ελεγκτή Νομιμότητας, πριν ακόμη να απομαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά, τα οποία συνήθως καθυστερούν. Χρησιμοποιείται δηλαδή για λόγους διασφάλισης και επιβεβαίωσης της άρνησης από τον Ελεγκτή.

  Και όχι από τον Δήμαρχο, που τις τελευταίες ημέρες έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει τη «δήλωση» από όσους απουσίαζαν ή δεν θεωρούνται της απολύτου επιρροής, της δικής του και του στενού περιβάλλοντός του.

  Για την ιστορία να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν, επί Διοίκησης Καλαφατέλη, τον Ιανουάριο του 2013. Τότε το Δημοτικό Συμβούλιο απέτυχε για δυο Κυριακές να εκλέξει Πρόεδρο τον εκλεκτό της τότε Δημοτικής Αρχής Θ. Ροϊδη κι έτσι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία: Ερωτήθηκαν, κατά σειρά ψήφων, οι δημοτικοί σύμβουλοι αν αποδέχονταν τον ορισμό τους και αρνήθηκαν καταθέτοντας τη δήλωση που επιβεβαίωνε την άρνηση αυτή, μέχρι που ήρθε η σειρά του Τ. Καρασαρλή, ο οποίος αποδέχτηκε τον ορισμό του στο αξίωμα του Προέδρου.

  Μόνο που ο κ. Καρασαρλής δεν είχε καταψηφιστεί νωρίτερα από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως διαφαίνεται τώρα στην περίπτωση της κ. Ζώτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος10/3/17 2:22 μ.μ.

  Αγαπητοί Φίλοι ,ες

  Σε απάντηση των ερωτημάτων του κ. Μιχιώτη σχετικά με τα ερωτήματα που θέτει ας μου επιτρέψετε να παραθέσω τις δικές μου απαντήσεις στα ερωτήματα του και να προσθέσω την δική μου πρόταση.

  1. Όσοι μαζευτήκαμε και υπογράψαμε την πρόσκληση ελπίδας είχαμε κατά νου την δημιουργία μιας δημοτικής παράταξης με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή στο Δήμο Διονύσου με ότι αυτό συνεπάγεται δηλ. διαφάνεια ,αξιοκρατία ,ανάπτυξη ,σεβασμό στο περιβάλλον , κοινωνικές δομές , κοινωνική αλληλεγγύη κλπ. Άρα το πρώτο ερώτημα απαντάται μονοσήμαντα ότι αυτή η παράταξη δεν έχει συνιστώσες , τάσεις , κινήσεις και όλα αυτά τα πομπώδη που ναι μεν υπάρχουν αλλά ταιριάζουν σε πολιτικά κόμματα και όχι σε δημοτικές παρατάξεις.

  2. Όσοι εγγραφούν σε αυτήν είναι μέλη και μετέχουν στις διαδικασίες της . Οι φίλοι δεν μετέχουν και δεν καταλαβαίνω τον όρο είναι σαν να λέμε «ολίγον έγκυος»

  3. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι στην Ελλάδα αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι φτιάχνεις μια επιτροπή.

  4. Οι μέχρι τώρα ενέργειες των θεματικών επιτροπών έχουν καταλήξει α) στην ολοκλήρωση της ιδρυτικής διακήρυξης , β) Την ονοματοδοσία της παράταξης ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΥΡΙΟ και γ} Ολοκλήρωση κατά 80% του καταστατικού εκείνο λοιπόν που απομένει είναι η ολοκλήρωση του καταστατικού άμεσα και η κοινοποίηση των κειμένων .

  Ολοκληρώνοντας Φίλες και Φίλοι ας μου επιτρέψετε να κάνω την πρόταση μου

  1. Ολοκλήρωση του καταστατικού της παράταξης στην επόμενη συνάντηση μας . Υπογραφή των κειμένων από τα μέλη της παράταξης. Κοινοποίηση των κειμένων μέσω του τύπου και του διαδικτύου σε σελίδα που θα δημιουργήσει η παράταξη .

  2. Άμεση εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου ως ακολούθως

  α) Έως τις 27/10/2013 υποβολή υποψηφιοτήτων για την θέση του δημάρχου από Δημότες του Δήμου Διονύσου.

  β) Έως τις 27/10/2013 εγγραφή μελών σύμφωνα με το καταστατικό.

  γ) Στις 31/8/2013 σε Γ.Σ παρουσιάζονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και αναλύουν το πρόγραμμα τους ,απαντούν σε ερωτήσεις των μελών.

  δ) Στις 3/11/2013 εκλογή από την Γ.Σ των μελών του υποψηφίου Δημάρχου σε εκλογική διαδικασία δυο (2) διαδοχικών γύρων

  ε) Στις 10/11/2013 εκλέγονται τα διοικητικά μέλη της παράταξης σύμφωνα με το καταστατικό

  ΕΩΣ ΤΙΣ 10/11/2013 ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΛΠ

  Φιλές και Φίλοι

  Αν πράγματι μας ενδιαφέρει η αναγέννηση του Δήμου η αλλαγή στην πραγματικότητα που βιώνουμε πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου δίνοντας απαντήσεις στα προβλήματα των Δημοτών.
  Ας σταματήσουμε πια την εσωστρέφεια και τις ασκήσεις επί χάρτου. Τα προβλήματα είναι πολλά και ο χρόνος που έχουμε έως τις εκλογές του Μαΐου ελάχιστος και οι αντίπαλοι μας τρέχουν. Ας βγούμε επιτέλους στην κοινωνία

  Με εκτίμηση
  Δημήτρης Ράικος

  Πολίτικος Μηχανικός


  Υ.Γ. να θυμόμαστε και κάποιες σκέψεις που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 3:18 μ.μ.

   Καλησπέρα, ειλικρινά έχω μπερδευτεί αρκετά. Από τη μια δεν έχω θέσει κανένα ερώτημα κι από την άλλη, το κείμενο δεν μοιάζει να είναι τωρινό του Δ.Ράικου. Ούτε οι ημερομηνίες ταιριάζουν, αφού τότε οι της ΑΔΚ είχαν αποχωρήσει από τη δημιουργία κοινής παράταξης, ούτε το σκεπτικό και η φρασεολογία. Ελπίζω να βρω χρόνο μέσα στο ΣΚ να ψάξω τις σημειώσεις που έχω κρατήσει από τότε. Πάντως αρκετά από αυτά είναι ενδιαφέροντα.
   Σ. Μιχιώτης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/17 7:17 μ.μ.

   Έχει δίκιο ο Μιχιώτης στο ότι η ΑΔΚ είχε αποχωρήσει από την κίνηση ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΥΡΙΟ κατόπιν προτροπής του Κ. Στάικου Θ. Προς τον τότε συνυποψήφιο του Κ. Κουριδακη, Δ.Ζαμανη ο οποίος αποχώρησε σαν ομάδα της ΑΔΚ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κοινοτικό κατάστημα της Σταματάς.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/17 11:26 μ.μ.

   Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΥΡΙΟ θα ειχε μελλον αν δεν υπηρχαν ρουφιανιο και καποιοι είχαν αξιοπρεπεια οπως ο Κουριδακης κια κανα 2 ακομη.

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος10/3/17 3:19 μ.μ.

  Το τερμάτισε ο Διονύσιος ο Μικρός. Συγκαλεί Δημοτική Ομάδα το βράδυ για να διαγράψει τη Ρηγοπούλου που δεν υπογράφει την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα αποδεχτεί την προεδρία του δ.σ.
  Πολύ όμορφα!
  Κάπως έτσι διέγραψε παλιότερα και τον αντάρτη Πέππα της Σταμάτας που ζει και βασιλεύει ως Πρόεδρος.
  Αλήθεια, είναι σίγουρος ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα ψηφίσουν διαγραφή της Ρηγοπούλου;
  Π.χ. ο Κοκμοτός που δεν υπέγραψε θα διαγράψει τη Βάνα;
  Η Ταουξή θα διαγράψει τη Βάνα;
  Ο Κρητικός θα διαγράψει τη Βάνα;
  Ο Γιαννουλατος θα διαγράψει τη Βάνα;
  Η Ζώτου που είναι υποψήφια θα διαγράψει τη Βάνα;
  Η Ακριτίδου, ο Χρονόπουλος και η Καγιαλή θα διαγράψουν τη Βάνα;
  Η Ντούντα θα διαγράψει τη Βάνα;
  Η "ανυπακοή" σε παράνομη απαίτηση δεν είναι λόγος διαγραφής.
  Δε υπάρχει παράπτωμα, αμέλεια, ανεπάρκεια, ανικανότητα, φαυλότητα, διαφθορά.
  Απλώς κάποιοι αρνούνται να υποταχθούν στους πολιτικούς παραλογισμούς και τις πολιτικές αθλιότητες του Ζαμάνη.
  Άλλη μια ήττα Σάκη.
  Έχασες το λογαριασμό λεβέντη μου.
  Και που σαι ακόμα!
  Διότι αν καταφέρει να διαγράψει θα χάσει την πλειοψηφία.
  Αν όχι, θα έχει ρεζιλευτεί για μια ακόμη φορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 3:24 μ.μ.

   ακριβώς, πολύ καλό!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/17 7:20 μ.μ.

   Το έχουμε πει, θα μείνει μόνος όπως ένας παλιός δήμαρχος του Διονυσου προ Καλλικράτη.

   Διαγραφή
 52. Ανώνυμος10/3/17 3:26 μ.μ.

  Σάκης Τομπούλογλου

  αυθεντικά ηλίθιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος10/3/17 3:30 μ.μ.

  Θα διαγράψει και τον Κρητικό που δεν έχει υπογράψει????
  Θα διαγράψει και τον Κοκμοτό που δεν έχει υπογράψει και έδωσε απλά το λόγο του????
  Θα διαγράψει και το Γιαννουλάτο που δεν έχει υπογράψει????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 4:25 μ.μ.

   ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ;

   Διαγραφή
 54. Ανώνυμος10/3/17 4:23 μ.μ.

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος10/3/17 4:23 μ.μ.

  ΖΑΜΑΝΗΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος10/3/17 6:25 μ.μ.

  ΖΩΤΟΥ, Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΑΓΡΆΦΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος10/3/17 6:39 μ.μ.

  Εεεεεεε...εκεί στη Νέα Δημοκρατία βλέπει κανείς τα ρεζιλίκια της προέδρου της ΝΟΔΕ σας????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος10/3/17 7:21 μ.μ.

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

  Ο ΖΑΜΑΝΗΣ

  Η ΖΩΤΟΥ

  Ο ΤΖΙΤΖΙΡΑΣ

  Ο ΜΙΤΖΙΡΑΣ

  ΚΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΜΙΤΖΙΧΟΤΖΙΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 7:23 μ.μ.

   ΚΑΙ Η ΠΕΠΠΑ
   ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ
   ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος10/3/17 7:24 μ.μ.

  ΖΑΜΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος10/3/17 7:26 μ.μ.

  Όπως βλέπω, το τρολ πάει σύννεφο.
  Τελικά αυτός ο βλάκας θα πέσει μόνος του
  Και θα χτυπήσει κιόλας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος10/3/17 7:36 μ.μ.

  Δύο έχει προγράψει ο Σάκης.
  Ρηγοπούλου και Κρητικό.
  Και τώρα προσπαθεί να μαζέψει ψήφους για να τους διαγράψει.
  Να ξέρει όμως πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
  Π.χ. ότι δεν είναι ιδιωτική του υπόθεση η διαγραφή. Και ότι υπάρχουν διαδικασίες. Και ότι πρέπει να προσκληθεί ο απολογούμενος και να δώσει εξηγήσεις. Σε αυτούς που θα τον κρίνουν. Και αν δεν είναι επαρκείς εξηγήσεις να τιμωρηθούν. Αλλά ούτε ερήμην, ούτε χωρίς απολογία, ούτε με εξουσιοδοτήσεις. Γιατί θα το δούμε κι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος10/3/17 7:48 μ.μ.

  Τι έγινε ρε Ζαμανάκο και δεν έκανες δημοτική ομάδα????
  Φοβάσαι να μετρηθείς με τη Ρηγοπούλου γιατί θα βγεις λειψός????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος10/3/17 7:57 μ.μ.

  Ρε παιδιά ελάτε όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ομόνοια και την ομοψυχία της παράταξης.
  Ας αφήσουμε πίσω τις μικρότητες.
  Ας κάνουμε την υπέρβαση. Όλοι, μαζί με το Σάκη. Αρχηγό και Δυνατό. Να ξαναφτιάξουμε την ομάδα που κερδάει στο γήπεδο.
  Ας κάνουμε τις κωλοτουμπίτσες μας.
  Ας κατανοούμε τη γλώσσα μας.
  Ας κάνουμε το τουμπεκί μας.
  Ε! Δε χρειάζεται να τα ακούμε, να τα βλέπουμε και να τα καταγράφουμε όλα!
  Δε χάθηκε κι ο κόσμος αν μας ξεφύγει κάτι!
  Να μη γίνουμε σαν τους εμμονικούς που θέλουν να φέρουν τον Καλαφι!
  Γιατί δηλαδή;
  Εμείς δεν την κάνουμε καλύτερα τη δουλειά που έκανε ο Καλάφι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος10/3/17 7:58 μ.μ.

  Ζαμάνη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα...μη τους ακους...προσπαθούν να βάλουν αναχώματα στη πτώση σου....δεν καταλαβαίνουν ότι είσαι σε ελεύθερη πτώση.............Πέφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Ανώνυμος10/3/17 8:04 μ.μ.

  Δύο οι ανεξαρτητοποιημένοι και δύο οι διαγραμμένοι ίσον τέσσερα.
  Είκοσι πέντε μείον τέσσερα ίσον είκοσι ένας.
  Αυτά τα απλά μαθηματικά έπρεπε να τα ξέρει ένα λογιστής σαν και σένα αγαπητέ Σάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Ανώνυμος10/3/17 8:05 μ.μ.

  Με απλά λόγια, για την απαρτία θα πρέπει να ιδρώνετε και για να περνάτε θέματα το ίδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος10/3/17 8:08 μ.μ.

  Αυτές οι πληγές που ανοίγουν οι επιπόλαιοι λογιστές δεν κλείνουν με γιατροσόφια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος10/3/17 8:16 μ.μ.

  Μαγειρεύει ο λογιστής αλλά τα υλικά λειψά και το φαΐ άνοστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ανώνυμος10/3/17 8:19 μ.μ.

  Οι μόνοι που μπορεί να "πείσει" πλέον είναι όσοι συνδέουν τη προσφορά τους στα δημοτικά με το όφελος. Εξουσία. Απολαβές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ανώνυμος10/3/17 8:31 μ.μ.

  ΜΕΘΑΎΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΠΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΎΕΙ ΤΣΟΥΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 9:05 μ.μ.

   Θα φέρει κανένα κοντοσούβλι ;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/17 9:36 μ.μ.

   Αρνί στη σούβλα και τζατζίκι θα φέρει ο ταβερνιάρης να κεράσει όλο τον κόσμο επειδή θα είναι για μια φορά πρόεδρος!!!!

   Διαγραφή
 71. Ανώνυμος10/3/17 8:47 μ.μ.

  Έφυγε η Μαγγίνα και ο Υφαντής και έχασε δύο σιγουρακια ο Ζαμ. Με αυτούς θα καθάριζε τις διαγραφές! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Ανώνυμος10/3/17 9:19 μ.μ.

  Λέτε λέτε για το δσ της κυριακής αλλά την προσκληση δεν την ειδα. Να βάλω κόκκινα γιαλιά μήπως δω καλύτερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ανώνυμος10/3/17 9:20 μ.μ.

  Ελλάς με το μεγαλείο σου
  Ζαμάνη με το επιτελείο σου
  Το διάλυσες το δημαρχείο σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ανώνυμος10/3/17 9:22 μ.μ.

  Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου να φωνάζει όταν κόβει το δέντρο της ζωής του δημάρχου Πέφτειιιιιιιιιιι να γλιτώσουν οι δημότες από την πτώση.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/3/17 11:17 μ.μ.

   Η αντιδήμαρχος πρασίνου ξαναβρήκε το χρώμα της!!!!Πρασίνισε!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/17 11:28 μ.μ.

   Και ο Ζαμάνης που είναι κατακόκκινος άνθισε????

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/17 8:58 π.μ.

   Όχι βέβαια...κάηκε από το πολύ λίπασμα.....
   είπαμε με μέτρο το λίπασμα αλλά που να ακούσει η Πρασίνου...το έκαψε το παιδί....ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι θέλει να γίνει βεζύρης στη θέση του βεζύρη....

   Διαγραφή
 75. Ανώνυμος10/3/17 9:25 μ.μ.

  Όταν ρίχνει το δέντρο φωνάζει Πέφτειιιιιιιιιιιι
  Όταν ξεριζώνει τον θάμνο και τη πόα δεν υπαρχει κίνδυνος για τους άλλους.......................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος10/3/17 10:40 μ.μ.

  Με αυτά ασχολείται η Πέππα και δεν μαζεύει τα κλαδιά από τους δρόμους του δήμου?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ανώνυμος11/3/17 8:50 π.μ.

  Αύριο Κυριακή 12/3 στις 16.00 το απόγευμα στο πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, λαϊκή απογευματινή παράσταση, με το έργο "Ο Σάκης ο μικρούλης σε νέες περιπέτειες".
  Με τα μονόπρακτα:
  "Αγωνία για τη Βάνα","Ποιος θα γίνει Πρόεδρος?", "Φύγε εσύ έλα εσύ", "Δυο, δυο στο καμαράκι δυο,δυο","Σου έχω δώσει αντιδημαρχία/", "Σας γ@μ@ τα Άγια", "Ένας και Μοναδικός Ηλίθιος". Μια διασκεδαστική παράσταση! Μην τη χάσει κανείς! Είσοδος Δωρεάν!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/3/17 9:50 π.μ.

   Λάθος φίλε, η αυριανή παράσταση θα είναι θλιβερή με ένα και μόνο τίτλο; ' Οι ψεύτες, οι κλέφτες και το λουρί της μάνας ΄ Μία παράσταση για γερά νεύρα καθώς λίγοι μπορούν να αντέξουν την αποκάλυψη της αλήθειας.

   Διαγραφή
 78. Ανώνυμος11/3/17 12:59 μ.μ.

  Τι έγινε Ζαμάνη, τι μετράς και δεν σου φτάνει????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Ανώνυμος11/3/17 1:06 μ.μ.

  Η Ρηγοπούλου δίνει μαθήματα ηθικής και αξιοπρέπειας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος11/3/17 3:23 μ.μ.

  αν ειναι ετσι η ηθικη και η αξιοπρεπεια τοτε πραγματι θερμα
  συγχαρητηρια στην Κ. Ρηγοπουλου....με Κ κεφαλαιο και ο νοων νοητω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ανώνυμος11/3/17 5:31 μ.μ.

  Υπάρχει ένας (τουλάχιστον) που είναι απέναντι και έχει διαβεβαιώσει τη Ζώτου ότι θα έχει την ψήφο του χωρίς να είναι ΝΔ. Έτσι έγινε και την πρώτη φορά. Γι΄αυτό έγραψα να ψαχτούν τα ζαμανάκια για τους αντάρτες. Που έχουν υπογράψει ότι δε θα δεχτούν προεδρία και που θα υπογράψουν και τη διαγραφή Ρηγοπούλου-Κρητικού.
  Δε βγαίνουν εύκολα τα κουκιά. Πίσω απ΄αυτές τις ψήφους κρύβονται κάποιοι αντάρτες που δεν τους βάζει ο νους σας ζαμανάκια.
  Πάντως, μόνο έτσι θα βγεί η Βάνα. Επειδή θα λείπουν 3 από την αντιπολίτευση.
  Να δούμε και τα νούμερα.
  16 έχει η αντιπολίτευση.
  Μείον 3 απουσίες μας κάνει 13.
  Συν 2 ανεξάρτητοι μας κάνει 15.
  Μείον 2 που ψηφίζουν Βάνα μας κάνει 13.
  Για να δούμε κι από κεί.
  Ξεκινάμε από 23.
  Απουσίες δεν έχει γιατί ο Μπάσης λέει-ξελέει.
  Μείον 2 διαγραμμένοι μας κάνει 21.
  Μείον 3-4 αντάρτες μας κάνει 17-18.
  Με τη βοήθεια από τους απέναντι θα φτάσει 19-20
  και θα βγεί με την τρίτη προσπάθεια.
  Δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε εδώ
  ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΤΟΥ.
  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΜΑΝΗ.
  Αυτά θα έχουμε το χρόνο να τα πούμε από Δευτέρα.
  Και, βέβαια, να τα βλέπουμε γίνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ανώνυμος11/3/17 5:37 μ.μ.

  ΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΖΩΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΖΩΤΟΥ.

  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

  ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΚΑΡΠΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

  ΜΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ

  ΜΕ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ, ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ

  ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΚΟΗΣ

  ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

  ΚΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ!!!!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Ανώνυμος11/3/17 6:50 μ.μ.

  Ο Μπούλης

  δημαρχακος έχει πιάσει όλους τους κολλητούς συμβούλους και λέει την ίδια ιστορία ότι θα διαγράψει Βάνα και Κρητικό αλλά επίτηδες τους εξορκίζει να μην πουν τίποτα στους άλλους είναι τόσο
  Μικρούλης που δεν παραιτείται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος11/3/17 7:22 μ.μ.

  ΑΥΡΙΟ 2 ΜΜ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

  ΠΑΕΙ Η ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

  ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

  25-2-2=21 BINGO!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος11/3/17 9:39 μ.μ.

  Να και το οξύμωρο της υπόθεσης: Ο Δήμαρχος θα διαγράψει μέλος της Νέας Δημοκρατίας για να εκλέξει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ένα άλλο μέλος της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξη της ΝΔ στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η Δεύτερη θέλει την Προεδρία για να εδραιώσει τη θέση της στη ΝΔ. Η πρώτη δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι στη ΝΔ, είναι καταξιωμένο μέλος της. Δήμαρχε έχεις υπολογίσει καλά τις κινήσεις σου; Η νταντά σου ανοίγει τις τρύπες και εσύ πέφτεις μέσα. Σε κάποια από όλες θα χαθείς. Πρόσεξε γιατί αυτή είναι μεγάλη τρύπα. Θα την πατήσεις σαν τον Καλάφι που διέγραψε τότε τους συριζαίους. Άσε που η επιλογή σου είναι κομματική και θα χαλάσει τις ΄σχέσεις΄ σου με τους διαπλεκόμενους στο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Ανώνυμος12/3/17 6:21 π.μ.

  Ο Δήμος καταρρέει λόγω της απουσίας αντιδημάρχων και της νεροποντής. Αντί να έχει ορίσει από τις 28 Φεβρουαρίου τους 6 αντιδήμαρχους, ο Ζαμάνης τους κρατάει κρυφούς.

  Ο ίδιος λέει πως συνδέει το ποιους θα κάνει με τη στάση τους στην εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου. Κανείς άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα έκανε ούτε θα δεχόταν έναν τέτοιο στεγνό εκβιασμό.

  Αλλά εδώ δεν έχουμε μόνο αναξιοπρεπείς, αλλά και χαζούς. Σκεφτήκατε ορέ όρνια σύμβουλοι του Ζαμάνη, ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλος ένας λόγος που ούτε καν ανακοινώνει τα ονόματα όσων θα κάνει αντιπρόεδρους; Μάλλον όχι…

  Η κάψα σας για οφίκιο σας εμποδίζει απ’ ότι φαίνεται. Γι αυτό λοιπόν να σας βοηθήσω εγώ.

  Σε πόσους έχει τάξει αντιδημαρχιλίκι; Σε εννιά!!!!

  Δύο η Πέππα κι ο Τσούκας απ’ τη Σταμάτα , που έγιναν στο τέλος της πρώτης διετίας για να συνεχίσουν

  Κι ένας ο Δαρδαμάνης απ’ τον Διόνυσο τρεις.

  Ο Ράικος απ’ το Κρυονέρι τέσσερεις.

  Η Στασινοπούλου από Αγ.Στέφανο πέντε.

  Ο Κωστάκης από την Άνοιξη έξι.

  Η Ακριτίδου κι ο Τσαγκαράκης από τη Δροσιά φτάσαμε στους οχτώ.

  Κι η Ζώτου , αν δεν εκλεγεί , εννιά.

  Όλοι σας το ξέρετε ότι σας έχει προτείνει αντιδημαρχία.

  Σκεφτήκατε όμως πόσοι είναι οι αντιδήμαρχοι; Έξι.
  Άρα οι τρεις από σας μάλλον θα πάρετε κάτι άλλο….

  Ο ένας στους τρεις θα πάρει κάτι άλλο….
  Καλή αναλογία, ε;


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/3/17 8:37 π.μ.

   Επίσης δύο από τις αντιδημαρχίες είναι άμισθες! Ποιοί είναι αυτοί που θα δεχθούν άμισθη θέση αυτή την εποχή?
   Ο ένας είναι ο Κωστάκης από την Άνοιξη γιατί είναι συνταξιούχος, Ο άλλος?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/17 9:03 π.μ.

   Ο Ράϊκος από το Κρυονέρι!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/17 9:08 π.μ.

   Ο Τσούκας από τη ΔροσοΡοδοπολοΣταμάτα!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/17 9:08 π.μ.

   Η Ακριτίδου από τη Δροσιά!!!!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/17 9:09 π.μ.

   Η Πέππα από τη Σταμάτα!!!!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/17 9:10 π.μ.

   Ο Τσαγκαράκης από τη Δροσιά!!!!!

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/17 9:10 π.μ.

   Η Στασινοπούλου από τον Άγιο Στάφανο!!!!!!

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/17 9:11 π.μ.

   Ο Δαρδαμάνης από το Διόνυσο!!!!!

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/17 9:12 π.μ.

   Η Ζώτου από την Άνοιξη και στις δύο περιπτώσεις!!!!

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/17 9:27 π.μ.

   Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
   για τα λεφτά τον προσκυνάς
   μα θα έρθει σύντομα η ώρα
   που θα ντρέπεσαι να περπατάς!!!!!

   Διαγραφή
 87. Ανώνυμος12/3/17 6:24 π.μ.

  Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ.

  Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/3/17 8:04 π.μ.

   Του ζαμανη όλοι αυτοί που προανέφερες του σκάβουν τον λάκο.! Κάποτε βλέπαμε τους γύφτους να γυρνάνε στις γειτονιές και από πίσω τους έτρεχε η μαϊμού.! Τώρα στην πολιτική δεν μπορείς να ξεχωρησεις τον "γύφτο" και την "μαϊμού".!! Ο "γύφτος" λόγω ανικανότητος , πονηριάς και τεμπελιάς έβαζε την "μαϊμού" να χορεύει η να κάνει τούμπες για να της δώσει κάτι να φαΐ.!! Εεεερε πόσες "μαϊμούδες" θα δούμε;;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/17 8:53 π.μ.

   Τον έχει σφίξει για τα καλά ο "φίλος" του, το Ζαμάνη που τον πίεσε να κάνει πρόεδρο τη Ζώτου και για να τον εκθέσει, ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητά της σε δημοτικό συμβούλιο μετά την επίσκεψη των τριών τους σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας!
   Ξέροντας καλά ο "φίλος" ότι δεν κρατάει το λόγο του ο Ζαμάνης, έσπευσε να ανακοινώσει την "απόφαση", και η Ζώτου επιβεβαίωσε την πρόταση!
   Χωρίς απόφαση της δημοτικής ομάδας....
   Χωρίς απόφαση του ίδιου του Ζαμάνη....
   Τώρα πρέπει να αποδείξει στο "φίλο" ότι μπορεί.....
   Τώρα πρέπει να αποδείξει στη δημοτική ομάδα ότι αποφασίζει μόνος του.....
   ΜΠΟΡΕΙ???? ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ???? ή απλά ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΆΛΛΩΝ????

   Διαγραφή
 88. Ανώνυμος12/3/17 11:46 π.μ.

  ΕΠΕΙΔΉ ΤΑ ΚΟΥΚΙΆ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΌΡΙΑ Ο ΖΑΜ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΉΣΕΙΣ... ΛΈΩ ΤΏΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΌΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Ανώνυμος12/3/17 11:48 π.μ.

  Οκ. Αυτός μπορεί να ζητήσει τις παραιτήσεις Ρηγοπούλου και Κρητικού. Έχει σκεφθεί τι θα του απαντήσουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Ανώνυμος12/3/17 11:51 π.μ.

  ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΟ ΖΑΜ ΚΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΚΡΑΝ ΜΕΤΡ ΣΤΟ ΣΚΆΚΙ. ΒΛΈΠΟΥΝΕ ΔΈΚΑ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΆ. ΑΧ ΛΕΒΈΝΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΉΓΕΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ! ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ Ε1 Ε2ΚΑΙ Ε9;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Ανώνυμος12/3/17 10:18 μ.μ.

  Σήμερα το τρίγωνο της ανομίας και της ανεπάρκειας με επικεφαλής τον κύριο Διονύση Ζαμάνη, εξευτέλισε κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας.Εξευτέλισε το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου,προσέβαλε βάναυσα και υποτίμησε τη νοημοσύνη των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων,καθ´υπόδειξη φυσικά των αυλοκολάκων του.
  Αναμένω με ενδιαφέρον την αντίδραση των συναδέλφων της πλειοψηφίας στην επίδειξη αλαζονείας του κυρίου Ζαμάνη.

  Είπε ο Καλαφι.Θα περιμεεεεεεεενεις ευνούχους τους έχει ο Σάκης και η νταντά.Βλεπε Ράϊκο Δαρδαμανη πως κάνουν κωλοτούμπες για τα λεφτά.Καλα για τις κύριες δε συζητάμε καμία Ελπίδα.
  Φτου σας ρόμπες μου μαυρισατ την ψυχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 12:07 μ.μ.

   Πες μας την κωλοτουμπα που έγινε ,διότι προφανώς δεν έχεις ενημερωθεί για τις απόψεις των ανθρώπων.Αληθεια στο τελευταίο ΔΣ ποιος έφυγε είδες ή απλά λες μ@λ@ κι@ς.σοβαρευςου και δες την στάση του καθενός ξεχωριστά,όχι στο ίδιο τσουβάλι όλοι.

   Διαγραφή
 92. Ανώνυμος13/3/17 7:11 π.μ.

  REPORTAZ ODOS DIONYSOY

  Αναβλήθηκε για λόγους ανωτέρας βίας(;;;) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- Συνεχίζεται η εκκρεμότητα

  12 Μαρ 2017 by Maria Chazapi


  Με μια άνευ προηγουμένου μεθόδευση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αναβλήθηκε “για λόγους ανωτέρας βίας” η σημερινή (12/3) ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναβάλλεται συνεπώς και η εκλογή Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενώ- όπως είναι γνωστό- εκκρεμεί επί 15νθήμερο σχεδόν ο ορισμός Αντιδημάρχων από το Δήμαρχο. Για θεσμική εκτροπή μιλούν οι παρατάξεις της μειοψηφίας και ήδη ετοιμάζουν προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

  Πιο συγκεκριμένα:

  Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, στο Δήμο Μαραθώνα δεν είχε επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου την περασμένη Κυριακή (5 Μαρτίου), ενώ εξελέγησαν Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ή έτσι νόμιζαν. Γιατί το πρακτικό αυτό εκλογής εστάλη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία, επικαλούμενη εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, αποφάσισε πως και Πρόεδρος είχε εκλεγεί, με μόλις 10 ψήφους επί 33 παρόντων συμβούλων.


  Στην απόφαση αυτή βασίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, και πριν καν ξεκινήσει η συνεδρίαση, πριν καν διαπιστωθεί η απαρτία, ανακοίνωσε πως η συνεδρίαση αναβάλλεται: “Αν σήμερα προχωρήσουμε στην εκλογή Προεδρείου, υπάρχει πιθανότητα η σημερινή συνεδρίαση να ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση”, είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι παρόμοια περίπτωση είναι και του Δήμου Σπάτων και Κάσου.

  Μετά από αυτά, συμφώνησαν, είπε, με τον Πρόεδρο (σ.σ. τον προεδρεύοντα Τ. Μπάση) “να αναβάλλουμε το Συμβούλιο, μέχρι να έχουμε τις απόψεις της Αποκεντρωμένης, που είναι ο ελεγκτής της νομιμότητάς μας”, αν και ο ίδιος, όπως υπογράμμισε, πίστευε πως σήμερα έπρεπε να έχουμε εκλογές.

  Και για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, προσκόμισε έγγραφο με σημερινή ημερομηνία, όπου ο προεδρεύων ορίζει την αναβολή της συνεδρίασης “για λόγους ανωτέρας βίας, που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίησή της στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση”, με την υποχρέωση όμως να γνωστοποιήσει αυτή την αναβολή “εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα”.

  Τις παραπάνω δηλώσεις ακολούθησε, όπως ήταν αναμενόμενο, πανδαιμόνιο με εντονότατες διαμαρτυρίες από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας, τη στιγμή που ο κ. Ζαμάνης από μικροφώνου ανακοίνωνε την αποχώρηση της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας “και από κει και πέρα συνεχίζουμε”.

  Για θεσμική εκτροπή και απαράδεκτη μεθόδευση εκ μέρους της Διοίκησης μιλούσαν εν συνεχεία οι δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Κατηγόρησαν ειδικότερα τη Δημοτική Αρχή, και το Δήμαρχο προσωπικά, πως οι λόγοι που επικαλείται για την αναβολή είναι καθαρά προσχηματικοί και απαράδεκτοι. Κατηγόρησαν και τον προεδρεύοντα επειδή επέτρεψε την εμπλοκή του Δημάρχου, “ο οποίος παρίσταται, αλλά δεν αποτελεί μέλος του Συμβουλίου”. Ενώ στεντόρεια ήταν η φωνή του τέως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτου (σ.σ. τον οποίο ο φακός της Οδού Διονύσου “συνέλαβε” καθισμένο στα έδρανα των συμβούλων που ανεξαρτητοποιήθηκαν προσφάτως από τις τάξεις της Δημοτικής Αρχής). Ο κ. Γιαννουλάτος επέμεινε ιδιαιτέρως πως εφόσον είχε σταλεί πρόσκληση από τον κ. Μπάση, η συνεδρίαση έπρεπε να ξεκινήσει: “Από πού κι ως πού η συνεδρίαση αναβάλλεται πριν καν ο Μπάσης πάρει παρουσίες; Σπίτι του είναι το Δημοτικό Συμβούλιο;”

  SYNEXIZETAI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Ανώνυμος13/3/17 7:11 π.μ.


  Θα πρέπει στο σημείο αυτό να σημειωθούν τα εξής:

  *Ο νόμος 3852/2010 που ρυθμίζει τα σχετικά με τις Δημαιρεσίες είναι παραπάνω από σαφής, προβλέποντας και δεύτερη Κυριακή, εφόσον οι εκλογές δεν ολοκληρωθούν την πρώτη φορά. Αναφέρει μάλιστα ρητά και τις σχετικές ημερομηνίες- 5 και 12 Μαρτίου. Διαφορετικά, όλες οι Δημαιρεσίες θα ολοκληρώνονταν «με τη μία»- ακόμη και αν ο όποιος υποψήφιος αποσπούσε έστω και μια θετική ψήφο, τη δική του για παράδειγμα.

  Τι λέει ο νόμος με λίγα λόγια; Η πλειοψηφία αποφασίζει και προτείνει ένα σύμβουλό της για Πρόεδρο, αντιστοίχως η μείζων μειοψηφία τον Αντιπρόεδρο και οι ελάσσονες μειοψηφίες τον Γραμματέα και εν συνεχεία το Δημοτικό Συμβούλιο σε μυστική ψηφοφορία ψηφίζει χωριστά για τον καθένα. Για την εκλογή τους απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δ.Σ. Αν τούτο δεν επιτευχθεί σε δυο ψηφοφορίες, τότε γίνεται και τρίτη, οπότε αρκεί η πλειοψηφία επί των παρόντων. Εφόσον δεν επιτευχθεί η εκλογή Προεδρείου την πρώτη Κυριακή, όπως έγινε και στο Δήμο Διονύσου, ρητά προβλέπεται η επανάληψη της ειδικής συνεδρίασης την επόμενη Κυριακή, και πάλι με τρεις ψηφοφορίες. Και για να μη συνεχίζεται στο διηνεκές η εκκρεμότητα, ο νομοθέτης προβλέπει ότι εφόσον και τη δεύτερη Κυριακή δεν εκλεγεί Προεδρείο, τότε Πρόεδρος και Γραμματέας ορίζονται από την πλειοψηφία οι δυο σύμβουλοι με τις περισσότερες ψήφους στις πρόσφατες εκλογές, ενώ Αντιπρόεδρος ορίζεται ο σύμβουλος από τη μείζονα μειοψηφία που συγκέντρωσε και αυτός τις περισσότερες ψήφους για την παράταξή του, δηλαδή ο επικεφαλής της (άρθρο 64 του Ν. 3852/2010).

  *Η απόφαση της Αποκεντρωμένης, την οποία επικαλέστηκε η Διοίκηση, για να τινάξει στον αέρα τη σημερινή συνεδρίαση και να παρατείνει την εκκρεμότητα στο Δήμο, “όπως και οποιαδήποτε εγκύκλιος”, τονίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου, δεν νομοθετεί ούτε υπερισχύει του νόμου.


  *Σε καμιά στιγμή της σημερινής διαδικασίας δεν έγινε σαφές αν η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει- και πότε- την άποψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για ό,τι συνέβη στο Δήμο Διονύσου την περασμένη Κυριακή, οπότε κανείς από τους τρεις προτεινόμενους για τα αξιώματα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα δεν απέσπασε τις απαιτούμενες από το νόμο πλειοψηφίες στις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν.

  *Καμιά εξήγηση δεν δόθηκε γιατί δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι δημοτικοί σύμβουλοι για την επιθυμητή αναβολή, αλλά αναγκάστηκαν να προσέλθουν σ’ αυτή την παρωδία Δημοτικού Συμβουλίου.

  *Διευκρινίσεις, επιπλέον, δεν δόθηκαν από το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γ. Βασιλείου, του οποίου η άποψη- αν και ο ίδιος παρίστατο- δεν ζητήθηκε να ακουστεί ούτε επιτόπου ούτε προσκομίστηκε γραπτώς.

  *Αιφνιδιασμένοι από την παραπάνω εξέλιξη φάνηκαν και σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής, όπως ο Β. Δαρδαμάνης, που διαμαρτύρονταν έντονα

  *Ακατανόητη τέλος παραμένει και η στάση του προεδρεύοντα: Λησμόνησε προφανώς ο κ. Μπάσης τα λόγια των συναδέλφων του, λίγες μόλις εβδομάδες νωρίτερα, που τον συνέχαιραν για την παρουσία του στην έδρα ως Πρόεδρου όλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Και δέχτηκε να γίνει άθυρμα της Δημοτικής Αρχής, αμαυρώνοντας έτσι μια καλή δημοτική πορεία 25 και πλέον ετών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Ανώνυμος13/3/17 7:12 π.μ.


  Θα πρέπει στο σημείο αυτό να σημειωθούν τα εξής:

  *Ο νόμος 3852/2010 που ρυθμίζει τα σχετικά με τις Δημαιρεσίες είναι παραπάνω από σαφής, προβλέποντας και δεύτερη Κυριακή, εφόσον οι εκλογές δεν ολοκληρωθούν την πρώτη φορά. Αναφέρει μάλιστα ρητά και τις σχετικές ημερομηνίες- 5 και 12 Μαρτίου. Διαφορετικά, όλες οι Δημαιρεσίες θα ολοκληρώνονταν «με τη μία»- ακόμη και αν ο όποιος υποψήφιος αποσπούσε έστω και μια θετική ψήφο, τη δική του για παράδειγμα.

  Τι λέει ο νόμος με λίγα λόγια; Η πλειοψηφία αποφασίζει και προτείνει ένα σύμβουλό της για Πρόεδρο, αντιστοίχως η μείζων μειοψηφία τον Αντιπρόεδρο και οι ελάσσονες μειοψηφίες τον Γραμματέα και εν συνεχεία το Δημοτικό Συμβούλιο σε μυστική ψηφοφορία ψηφίζει χωριστά για τον καθένα. Για την εκλογή τους απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δ.Σ. Αν τούτο δεν επιτευχθεί σε δυο ψηφοφορίες, τότε γίνεται και τρίτη, οπότε αρκεί η πλειοψηφία επί των παρόντων. Εφόσον δεν επιτευχθεί η εκλογή Προεδρείου την πρώτη Κυριακή, όπως έγινε και στο Δήμο Διονύσου, ρητά προβλέπεται η επανάληψη της ειδικής συνεδρίασης την επόμενη Κυριακή, και πάλι με τρεις ψηφοφορίες. Και για να μη συνεχίζεται στο διηνεκές η εκκρεμότητα, ο νομοθέτης προβλέπει ότι εφόσον και τη δεύτερη Κυριακή δεν εκλεγεί Προεδρείο, τότε Πρόεδρος και Γραμματέας ορίζονται από την πλειοψηφία οι δυο σύμβουλοι με τις περισσότερες ψήφους στις πρόσφατες εκλογές, ενώ Αντιπρόεδρος ορίζεται ο σύμβουλος από τη μείζονα μειοψηφία που συγκέντρωσε και αυτός τις περισσότερες ψήφους για την παράταξή του, δηλαδή ο επικεφαλής της (άρθρο 64 του Ν. 3852/2010).

  *Η απόφαση της Αποκεντρωμένης, την οποία επικαλέστηκε η Διοίκηση, για να τινάξει στον αέρα τη σημερινή συνεδρίαση και να παρατείνει την εκκρεμότητα στο Δήμο, “όπως και οποιαδήποτε εγκύκλιος”, τονίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου, δεν νομοθετεί ούτε υπερισχύει του νόμου.


  *Σε καμιά στιγμή της σημερινής διαδικασίας δεν έγινε σαφές αν η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει- και πότε- την άποψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για ό,τι συνέβη στο Δήμο Διονύσου την περασμένη Κυριακή, οπότε κανείς από τους τρεις προτεινόμενους για τα αξιώματα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα δεν απέσπασε τις απαιτούμενες από το νόμο πλειοψηφίες στις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν.

  *Καμιά εξήγηση δεν δόθηκε γιατί δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι δημοτικοί σύμβουλοι για την επιθυμητή αναβολή, αλλά αναγκάστηκαν να προσέλθουν σ’ αυτή την παρωδία Δημοτικού Συμβουλίου.

  *Διευκρινίσεις, επιπλέον, δεν δόθηκαν από το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γ. Βασιλείου, του οποίου η άποψη- αν και ο ίδιος παρίστατο- δεν ζητήθηκε να ακουστεί ούτε επιτόπου ούτε προσκομίστηκε γραπτώς.

  *Αιφνιδιασμένοι από την παραπάνω εξέλιξη φάνηκαν και σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής, όπως ο Β. Δαρδαμάνης, που διαμαρτύρονταν έντονα

  *Ακατανόητη τέλος παραμένει και η στάση του προεδρεύοντα: Λησμόνησε προφανώς ο κ. Μπάσης τα λόγια των συναδέλφων του, λίγες μόλις εβδομάδες νωρίτερα, που τον συνέχαιραν για την παρουσία του στην έδρα ως Πρόεδρου όλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Και δέχτηκε να γίνει άθυρμα της Δημοτικής Αρχής, αμαυρώνοντας έτσι μια καλή δημοτική πορεία 25 και πλέον ετών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/3/17 5:27 μ.μ.

   Ο Μπάσης ο ψηλός ο επονομαζόμενος και κολοτούμπας κατάντησε το φερέφωνο του Ζαμπανη

   Διαγραφή
 95. Ανώνυμος13/3/17 5:15 μ.μ.

  ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ...


  Παρελθόν για το Δήμο Διονύσου ο Γενικός Γραμματέας Μ. Χρηστάκης

  13 Μαρ 2017 by Maria Chazapi

  Ημερομηνία 3 Μαρτίου φέρει το έγγραφο με το οποίο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου Μ. Χρηστάκης παραιτείται- “για προσωπικούς λόγους” όπως αναφέρει- από τη θέση του. Ο κ. Χρηστάκης ευχαριστεί ονομαστικά όλους τους αιρετούς με τους οποίους συνεργάστηκε στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Δήμο- Δήμαρχο, Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Προέδρους των Νομικών Προσώπων, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους- καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ-όπως λέει- αποχωρεί με την αίσθηση πως με τη συνεργασία αυτή ενισχύθηκε η προσπάθεια της δημοτικής αρχής σε μια σειρά τομέων.  Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Δήμου, και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» από το 2011, ήρθε με απόφαση Δημάρχου στο Διόνυσο το Νοέμβριο του 2015 σκοπεύοντας να αφήσει και εδώ το στίγμα του, όπως είχε κάνει και στο Μαρούσι, όπου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας επί 8 χρόνια: η εκπόνηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, η καλύτερη οργάνωση του ελέγχου στα οικονομικά και η ενίσχυση έτι περαιτέρω- ως άμεση συνάρτηση- και του κοινωνικού προσώπου του Δήμου, η επανενεργοποίηση της δημοτικής εταιρείας ΕΞΕΛΙΞΗ, που με τη συμμετοχή των εταιρειών που εδρεύουν στην πόλη, θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην αναπτυξιακή και εργασιακή πολιτική του Δήμου, η διαχείριση επ’ ωφελεία του δημότη και της παραγωγικότητας του Δήμου των εντάσεων και των αρρυθμιών των δημοτικών υπηρεσιών- ήταν μόνο μερικοί από τους στόχους του, όπως τους περιέγραφε στην Οδό Διονύσου, είκοσι μόλις ημέρες μετά από την ανάληψη τότε των καθηκόντων του.

  Πέραν των αρχικών, ο κ. Χρηστάκης- με ολιγόωρη πάντως καθημερινή παρουσία στο Δημαρχείο- επωμίστηκε στη συνέχεια και μια σειρά επιπλέον αρμοδιοτήτων που απέρρεαν από την κατάργηση του ΘΕΣΠΙ και την παραίτηση του Αντιδημάρχου Στρατηγικού Σχεδιασμού. Αποτελούσε συνεπώς καθοριστικό παράγοντα για τη συνολική καλή λειτουργία του Δήμου, που βλέπει να αποχωρεί οικειοθελώς από τη θέση του άνθρωπος- κλειδί της απολύτου επιλογής και εμπιστοσύνης του Δημάρχου: Όπως είναι γνωστό, ο Γενικός Γραμματέας διορίζεται με απόφαση Δημάρχου και ακολουθεί τη θητεία του. Εν προκειμένω, ο κ. Χρηστάκης προτίμησε να φύγει πολύ νωρίτερα. Και μάλιστα χωρίς να έχει δοθεί ο παραμικρός απολογισμός του έργου που επιτέλεσε στη 15μηνη θητεία του.

  ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ? 50.000 ΕΥΡΩ

  ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ???? ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ


  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ???? Ο ΖΑΜΑΝΗΣ


  ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ανώνυμος13/3/17 6:45 μ.μ.

  ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR
  Για ειδικούς συμβούλους & Γενικό Γραμματέα 

  Να πάμε στο θέμα των ειδικών συμβούλων του Δήμου Διονύσου αλλά και του Δημάρχου. Σε προεκλογική σας συνέντευξη που μου παραχωρήσατε το Μάιο του 2014 και δημοσιεύθηκε στο edionysos.gr, είχατε κατακρίνει την τότε διοίκηση του Γιάννη Καλαφατέλη γιατί είχε προσλάβει ειδικούς συμβούλους, οι οποίοι όπως τότε λέγατε δεν παρήγαγαν μετρήσιμο έργο. Κι εσείς όμως ακολουθήσατε την πεπατημένη και προσλάβατε ειδικούς συμβούλους... 

  «Η διαφορά μας είναι ότι στη δική μου περίπτωση χάρη στη συμβολή των ειδικών συμβούλων υπάρχει ήδη σειρά προτάσεων για σημαντικά έργα στο Δήμο. Αναφέρω ενδεικτικά τα μονοπάτια περιπάτου που σχεδιάζουμε και την ηλεκτρονική αποτύπωση των ροών του νερού στον τομέα της ύδρευσης. Εάν ευοδωθούν κάποιες μόνο από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί θα πω ότι, ναι, η πρόσληψη των ειδικών συμβούλων ήταν συμφέρουσα για το Δήμο. Πάντως να είναι σίγουροι οι δημότες ότι αμετάκλητη απόφασή μας είναι το δημοτικό χρήμα να μην πηγαίνει σε σπατάλες και αργομισθίες. Όλοι οι έμμισθοι σύμβουλοι αξιολογούνται καθημερινά για την αποτελεσματικότητά τους».

  Πως κρίνετε την μέχρι τώρα παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη ; 

  «Ο κος Χρηστάκης είναι ένα ιδιαίτερα καταξιωμένο, έμπειρο και πολυάσχολο στέλεχος στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Πιστεύω στις δυνατότητες και τα προσόντα του όπως επίσης είμαι πεπεισμένος ότι απαιτείται να δαπανηθεί πραγματικός χρόνος και να καταβληθούν επίπονες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της αναμόρφωσης των υπηρεσιών του Δήμου».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Ανώνυμος13/3/17 6:55 μ.μ.

  Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!

  Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.

  1. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

  2. ΧΥΔΑΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΘΕΙΩΝ & ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ

  3. ΟΡΓΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ

  4. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ "ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ" - ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

  5. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

  6. ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η "ΚΛΟΠΗ" ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

  7. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ - Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 50.000 ΕΥΡΩ !!!.....

  8. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΓΚΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ Α.Ο. ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Ανώνυμος13/3/17 7:30 μ.μ.

  άν τα καταφερε ολα αυτα μιλαμε για πολυ μαγκα!!δημαρχο!!!
  δεν τον ψηφισα αλλα τωρα θα τον ψηφισω με χιλια!!
  εβαλε τρελο γκολακι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Ανώνυμος13/3/17 8:48 μ.μ.

  Θυμάστε τον μητροπολίτη που πέθανε στη Λαμία και τον περιέφεραν νεκρό πάνω στο θρόνο του? Έτσι θα περιφέρουν τον Δήμαρχο οι αυλικοί του και οι νταντάδες του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Δικαίως του απονέμεται ο τίτλος Ο Πολιτικά Νεκρός Δήμαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Ανώνυμος13/3/17 9:55 μ.μ.

  Το θέμα είναι ότι τον αντικαταστάτη του τον έχει ορίσει μόνος του από την ανάληψη των καθηκόντων του. Ναι, ναι, ναι, σωστά κατάλαβες ο Ε.Λ. θα είναι ο νέος δήμαρχος που θα εκλέξει η δημοτική ομάδα των Α.Ο. Έχουν γίνει ήδη ζυμώσεις, σύντομα θα ανακοινωθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Ανώνυμος14/3/17 6:47 π.μ.

  καλα με αυτο το ονειρο να κοιμαστε.
  και μετα να ξυπνησετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Ανώνυμος14/3/17 7:49 π.μ.

  Η φαντασία στην παραεξουσια ......
  Παραεξουσια των ΜΜΕ όπως αυτο το ιστολόγιο.
  Παραεξουσια η παρακράτος
  Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Αγαπητέ

  1. Έχεις μπερδέψει τους παραθεσμικούς συμβουλάτορες που διαχρονικά είχε η εκάστοτε εξουσία με το ελεύθερο δικαίωμα της κριτικής και την απαίτηση διαφάνειας που υπηρετεί αυτό το blog.

  2. Ρίξε μια ματιά πόσα από τα "φαντασιακά" που έχει προαναγγείλει το blog έξι χρόνια τώρα έγιναν πράξη.

  Βέβαια, είναι γεγονός ότι οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας πάντα νοιάζονταν για την αρπαχτή τη μέρας κι επιπλέον ήταν (διαχρονικά) μειωμένης αντίληψης. Τι να κάνουμε; Αντί για τους καφενέδες και τις ταβέρνες με τα κοψίδια, αρχίστε να σκέφτεστε ν' ανοίξετε και κανένα βιβλίο ή να παρακολουθήσετε κανένα σεμινάριο. Αλλιώς θα είστε all-time-loosers, eventually.

  Φιλιά σταυρωτά,
  Δ/Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ανώνυμος14/3/17 11:26 π.μ.

  ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΟΥΛΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ

  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Ανώνυμος14/3/17 12:34 μ.μ.

  και ο τελευταιος να κλεισει την πόρτα...


  Δυο δυο πέφτουν οι ανεξαρτητοποιήσεις στην παράταξη του Δ. Ζαμάνη!!!!

  14 Μαρ 2017 by Maria Chazapi

  Μετά από τις ανεξαρτητοποιήσεις των τέως Αντιδημάρχων Στ. Μαγγίνα και Η. Υφαντή στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από λίγες ημέρες, άλλα δυο προβεβλημένα στελέχη αποτελούν από σήμερα παρελθόν για την παράταξη της Δημοτικής Αρχής!

  Πιο συγκεκριμένα, η τέως Αντιδήμαρχος Β. Ρηγοπούλου και ο τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος υπέβαλαν πριν από λίγα μόλις λεπτά δήλωση ανεξαρτητοποίησης, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στη δημοτική ομάδα της Διοίκησης, που αγγίζει πλέον επικίνδυνα τον οριακό αριθμό των 21 δημοτικών συμβούλων, για την επίτευξη απαρτίας, ενώ βλέπει να αποδοκιμάζεται πλήρως και μαζικά η πολιτική της από 4 δοκιμασμένα στελέχη της, τα οποία μέχρι πρότινος κατείχαν εξέχουσες θέσεις ευθύνης.

  Στις πρώτες δηλώσεις του προς την Οδό Διονύσου ο κ. Γιαννουλάτος υπογράμμισε πως η απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί δεν ελήφθη εν θερμώ, αλλά τη μελετούσε τους τελευταίους 5 μήνες.

  Η κ. Ρηγοπούλου, από την άλλη πλευρά, στο δικό της κείμενο ανεξαρτητοποίησης διευκρινίζει- κατά πληροφορίες- αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν εκτός παράταξης ενώ θα το δώσει στη δημοσιότητα εν ευθέτω χρόνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/3/17 1:47 μ.μ.

   Θα περιμένω το κείμενο της κ. Ρηγοπούλου. Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον.

   Διαγραφή
 106. Ανώνυμος14/3/17 1:41 μ.μ.

  Εκεί στην παρέα του Ζαμάνη θα πρέπει να συζητήσουν σοβαρά για να καταλάβουν τι είναι αυτό που συνδέει τη Μαγγίνα, τον Υφαντή, το Γιαννουλάτο και τη Ρηγοπούλου.
  Ούτε συμμαθητές ήταν, ούτε στο στρατό γνωρίστηκαν, ούτε στην ίδια γειτονιά μεγάλωσαν και ζουν, ούτε συγγένεια έχουν, ούτε κουμπαριές, ούτε κοινές επιχειρήσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.
  Αυτά να σκεφτείτε. Πριν να γίνουν 5 οι 4 και 6 οι 5.
  Αν θέλετε, φυσικά, να το σώσετε το καράβι. Που πάει άπατο.
  Εδώ να σας δω.
  Για μετρηθείτε τώρα.
  Να δούμε ποιοι έμειναν και τι θα κάνουν.
  Και μη μετράτε κουκιά. Δεν έχουν, δυστυχώς για σας, το ίδιο βάρος.
  Τρεις πρώην αντιδήμαρχοι κι ένας πρώην πρόεδρος Δ.Σ.
  Σας περίσσευαν ή θα καλύψουν το κενό αυτοί που έμειναν και η μεταγραφή που θέλετε να κάνετε;
  Και κάτι ακόμα.
  Όσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο οι "άλλοι" δουλεύουν.
  Και ετοιμάζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Ανώνυμος14/3/17 1:51 μ.μ.

  ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ Ο ΖΑΜ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΓΝΩΣΤΟΎ ΔΗΜΟΥΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ ΌΧΘΗ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΤΑΚΤΙΚΌΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΊΕΣ ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΆΖΙ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΉΣ. 4-1. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/3/17 2:51 μ.μ.

   Θα τον πληρώσει αδρά και μαύρα αυτόν για να τον μεταγράψει...σύμβουλος επί μαύρης κατάμαυρης πλήρωμής....εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να τα ακούτε αυτά

   Διαγραφή
 108. Ανώνυμος14/3/17 4:05 μ.μ.

  Ουφ! Επιτέλους απαλλάχθηκε η αυλή του Δημάρχου από τα βαρίδια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Ανώνυμος14/3/17 4:07 μ.μ.

  Άντε να φύγουν ένας- δύο ακόμα να ελαφρύνουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Ανώνυμος14/3/17 4:08 μ.μ.

  Ο Ζαμ Θέλει να κάνει τους ανοιχτούς ορίζοντες αερόστατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/3/17 6:34 μ.μ.

   Και θα αεροβατούν;;; Studio θα γίνουν;;;

   Διαγραφή
 111. Ανώνυμος14/3/17 5:59 μ.μ.

  Αερόστατο είναι ο ίδιος γιατί μπάζει από παντού, κυρίως όμως μπάζει το άδειο του κρανίο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Ανώνυμος14/3/17 6:02 μ.μ.

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Ανώνυμος14/3/17 6:05 μ.μ.

  ααααα και που είσαι μικρέ, τελείωνε με τα σημερινά γιατί αύριο θα σκάσουν άλλα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Ανώνυμος14/3/17 9:49 μ.μ.

  Το συγκεκριμένο μπλόγκ, η Διονυσοσκουφίτσα, έχει εδώ και πολύ καιρό τοποθετηθεί απέναντι στη δημοτική αρχή και προσωπικά στο δήμαρχο Ζαμάνη. Η θέση της είναι ξεκάθαρη. Οι αναρτήσεις, η κριτική και οι αποκαλύψεις, όλα, προς την ίδια κατεύθυνση. Προς τον ίδιο στόχο. Που δεν είναι άλλος από την αποδόμηση του Ζαμάνη. Γνωστά όλα αυτά.
  Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι αναγνώστες του μπλογκ και οι πολίτες του Διονύσου είναι ότι ο ίδιος ο δήμαρχος, η Αυλή του και η Φωνή του Διονύσου αποδείχθηκαν τα πιο πολύτιμα εργαλεία της Διονυσοσκουφίτσας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά!
   Με τη στάση τους επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις του blog πού έτσι έγιναν πολιτική θέση ενάντια στη χειρότερη δημοτική αρχή ever.

   Διαγραφή
 115. Ανώνυμος14/3/17 10:47 μ.μ.

  Επιμενει στη διαγραφη Κρητικου ο Ζαμανης
  Σου λεει, να φυγουν όλοι μονοι τους;
  Ας διωξω κι εγω κανεναν!!!
  Εισαι μπροστα
  Κανεις τη διαφορα
  Keep walking
  Stay alive and alone

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Ανώνυμος14/3/17 10:50 μ.μ.

  Μην ανησυχείτε. Θα μείνει ο Μπέτσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Ανώνυμος14/3/17 11:10 μ.μ.

  Σάκη, μπορείς, να αυτοκαταστραφείς,
  μην σταματάς καθόλου, πας κατά διαβόλου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Ανώνυμος15/3/17 12:13 μ.μ.

  Με τον πόλεμο που του κάνουν δε νομίζω ότι θα μείνει για πολύ και ο Κρητικός. Ο Ζαμ το απειλεί με διαγραφή... πάλι.
  Αλλά, γιατί δεν τον διέγραψε την περασμένη Κυριακή;
  Γιατί,απλά, δεν μπορούσε.
  Πολλοί ήταν οι δημ. σύμβουλοι που αρνήθηκαν ανοιχτά τις διαγραφές.
  Και τώρα;
  Η Ρηγοπούλου έφυγε και ο Κρητικός λέει Μολών λαβέ!
  Ο Ζαμ μεθοδεύει μυστική ψηφοφορία για να διαγράψει τον Κρητικό.
  Τι θα γίνει τελικά;
  Δεν ξέρω. Αλλά παρακολουθώντας την πορεία Ζαμ μέχρι εδώ νομίζω ότι θα έχουμε άλλο ένα Βατερλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Ανώνυμος15/3/17 12:17 μ.μ.

  Εντάξει. Δηλώνει ο επικεφαλής ότι θα σε διαγράψει. Δε έχει σημασία γιατί. Ας πούμε για ανυπακοή. Αυτό είναι το πρόσχημα αλλά δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι δε σε θέλει, δε σε εμπιστεύεται, δε θέλει τη συνεργασία σου.
  Εσύ μπορείς να μείνεις?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Ανώνυμος15/3/17 12:39 μ.μ.

  Σε προτείνει ο Δήμαρχος για το αξίωμα του Προέδρου Δ.Σ. Σε στηρίζει και σε προωθεί.
  Στη Δημοτική Ομάδα παίρνεις 9 ψήφους στους 17 παρόντες. Στην πράξη 9 στους 23. Οι 6 που έλειπαν θεώρησαν περιττό να συμμετάσχουν...
  Στο Δημοτικό Συμβούλιο παίρνεις 15 στους 41.
  Και στις δύο περιπτώσεις λιγότερο από 40%.
  Στη δεύτερη Κυριακή, ο Δήμαρχος με την άθλια μεθόδευση του σε κρεμάει.
  Είναι πολύ πιθανό να βγεις με το σπρώξιμο της Αποκεντρωμένης.
  Στο προεδρείο πώς θα σταθείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Ανώνυμος15/3/17 4:28 μ.μ.

  μια χαρα θα σταθει..μην ανησυχειτε
  και παθετε τιποτα.αλλωστε ειστε και σε επικινδυνες ηλικιες και με πολλα κιλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 8:38 μ.μ.

   Άμα δε τη χαλάει η απαξίωση των συναδέλφων της εμάς τι μας κόφτει????
   Ας τη χαίρεται η ΝΔ που την έχει προβεβλημένο στέλεχος... λέμε τώρα!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/17 8:40 μ.μ.

   Je vous remercie beaucoup pour votre gentillesse.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητή "μανταμίτσα",

   Αν όντως είχες γαλλική φινέτσα, θα 'χες παραιτηθεί μετά τα γεγονότα που κάποιος σχολιαστής περιγράφει παραπάνω.

   Αν πάλι μπερδεύεις τη γαλλική φινέτσα με τη "ζιβανσί", τότε είσαι απόλυτα δικαιολογημένη για την επιμονή σου.

   Να ξέρεις όμως ότι - όπως λέει και το τραγούδι - η πραγματική δουλειά σου εκεί πάνω στο βάθρο δεν θα είναι να προεδρεύεις, αλλά "να φτιάν'ς τον τσοπάνη"...

   Δ/Σ

   Διαγραφή
 122. Ανώνυμος15/3/17 8:42 μ.μ.

  Χθες μεσημεριάτικα που πήγε επίσκεψη ο δήμαρχος στο Γιαννουλάτο κράταγε τίποτα ή πήγε μ΄άδεια χέρια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Ανώνυμος15/3/17 8:42 μ.μ.

  Το θέμα είναι αν έφυγε με άδεια χέρια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Ανώνυμος16/3/17 12:18 π.μ.

  ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΙΣΣΑΡΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ 2017 (ΑΝ Η ΓΓΑΔΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Ανώνυμος16/3/17 6:27 π.μ.

  ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ
  ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
  ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Ανώνυμος16/3/17 10:49 π.μ.

  Ο Ζαμ πήγε και στη Ρηγοπούλου και έκατσε με τις ώρες. Αρμένικη βίζιτα. Έβγαλε τίποτα ή τσάμπα η επίσκεψη???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Ανώνυμος16/3/17 10:54 π.μ.

  Δηλαδή να τον περιμένουν η Μαγγ και ο Υφ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Ανώνυμος16/3/17 1:02 μ.μ.

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΔΗΛ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ....ΝΤΙΠ ΤΟΥΒΛΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Ανώνυμος16/3/17 1:21 μ.μ.

  Μόνο τούβλο ?????????? Μπετόν αρμέ πες καλύτερα....στις 6 αγκαλιά με τον Φιλίππου ( του Σύριζα ) και στις 8 αγκαλιά και φιλιά με τον Βορίδη ( της ΝΔ ).... Στο τέλος θα τον βαράνε και θα ξέρει από ποιον έφαγε τις περισσότερες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι χτύπησε και πάλι. Μέσα στον πανικό του για το πατατράκ της εκλογής Προέδρου του Δ.Σ. ανέβασε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με το οποίο θριαμβολογεί για δήθεν απόλυτη δικαίωση.

  "Απόλυτη δικαίωση των επιλογών της Διοίκησης του Δήμου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

  Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνουμε τα εξής:

  Η Διοίκηση του Δήμου και ο προεδρεύων του Δημοτικού Συμβουλίου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της διαδικασίας και την ομαλή λειτουργία του Δήμου, ματαίωσαν τη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου 2017, προκειμένου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής - η οποία αποτελεί και τον ελεγκτή νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου – να αποφασίσει για την επικύρωση της εκλογής του Προεδρείου, με δεδομένο ότι, προσφάτως, είχε προβεί στη λήψη ανάλογων αποφάσεων για αντίστοιχες περιπτώσεις.

  Η με υπ’ αρ. πρωτ. 21862/7948/13-03-2017 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής επικυρώνει περίτρανα και αυτονόητα την ορθότητα των ενεργειών της Διοίκησης του Δήμου και του προεδρεύοντος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού σύμφωνα με αυτή έχει επιτευχθεί εκλογή, δίνοντας ένα ακόμη ηχηρό ράπισμα στους κατά συρροή συκοφάντες – αυτόκλητους ερμηνευτές και ελεγκτές της νομιμότητας.
  Όσοι αναίσχυντα έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις, τρίγωνα ανομίας και άλλες τέτοιου είδους ανοησίες, προβαίνοντας σε κατάπτυστους χαρακτηρισμούς και αδόκιμα συμπεράσματα, μη αντιλαμβανόμενοι τον θεσμικό τους ρόλο και τη σημασία της δημόσιας γραφής και τοποθέτησής τους, για άλλη μια φορά γελοιοποιούνται και εκτίθενται ανεπανόρθωτα απέναντι στους δημότες και την τοπική κοινωνία.

  Μετά την προαναφερθείσα απόφαση της ΑΔΑ είναι προφανές ότι οι χαρακτηρισμοί που απέδωσαν σε άλλους, τώρα πια χαρακτηρίζουν τους ίδιους και οφείλουν να ζητήσουν μία μεγάλη συγγνώμη στη Διοίκηση και κυρίως στον προεδρεύοντα του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου τα 25 χρόνια εξαιρετικής αυτοδιοικητικής πορείας επιχείρησαν να αμαυρώσουν με ανεύθυνο και προκλητικό τρόπο."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Βρε ανόητε και πανικόβλητε Μικρούλη,

   Δεν σκέφτηκες ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα έτσι; Δεν γνωρίζεις πόσο σαθρό είναι το "σκεπτικό" της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και πόσο εύκολα πέφτει;

   Δεν γνωρίζεις πόσο αποφασισμένοι είναι όλοι όσους έβαλες "απέναντι" να σε ξεφτιλίσουν πολιτικά γι άλλη μια φορά;

   Δεν σου έφτασε το κάζο με τις αμοιβές των προέδρων των Νομικών Προσώπων, που αντί να ακούσεις τους "απέναντι" όταν το επεσήμαναν, εσύ το παιξες μάγκας - μη χέσω - και υποχρέωσες τους συνεργάτες σου να επιστρέψουν τους μισθούς μισού έτους παραπάνω, μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς την μακακία σου;

   Δεν σκέφτεσαι τι φτύσιμο - κι όχι μόνο πολιτικό αυτή τη φορά - θα φας από την Ζώτου κι όσους θα έχουν απομείνει μαζί σου όταν σε έν μήνα έρθει η απανταχούσα που θα ακυρώνει την ψευτοεκλογή της;

   Πιο Βλαξ πεθαίνεις!

   Διαγραφή
 131. Ανώνυμος16/3/17 10:37 μ.μ.

  Και τελικά η αποφασή ήρθε.Απόλυτη δικαίωση των επιλογών της Διοίκησης του Δήμου Διονυσου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
  Thu, 16/03/2017 - 16:07 — press
  Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνουμε τα εξής:
  Η Διοίκηση του Δήμου και ο προεδρεύων του Δημοτικού Συμβουλίου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της διαδικασίας και την ομαλή λειτουργία του Δήμου, ματαίωσαν τη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου 2017, προκειμένου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής - η οποία αποτελεί και τον ελεγκτή νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου – να αποφασίσει για την επικύρωση της εκλογής του Προεδρείου, με δεδομένο ότι, προσφάτως, είχε προβεί στη λήψη ανάλογων αποφάσεων για αντίστοιχες περιπτώσεις.
  Η με υπ’ αρ. πρωτ. 21862/7948/13-03-2017 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής επικυρώνει περίτρανα και αυτονόητα την ορθότητα των ενεργειών της Διοίκησης του Δήμου και του προεδρεύοντος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού σύμφωνα με αυτή έχει επιτευχθεί εκλογή, δίνοντας ένα ακόμη ηχηρό ράπισμα στους κατά συρροή συκοφάντες – αυτόκλητους ερμηνευτές και ελεγκτές της νομιμότητας.
  Όσοι αναίσχυντα έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις, τρίγωνα ανομίας και άλλες τέτοιου είδους ανοησίες, προβαίνοντας σε κατάπτυστους χαρακτηρισμούς και αδόκιμα συμπεράσματα, μη αντιλαμβανόμενοι τον θεσμικό τους ρόλο και τη σημασία της δημόσιας γραφής και τοποθέτησής τους, για άλλη μια φορά γελοιοποιούνται και εκτίθενται ανεπανόρθωτα απέναντι στους δημότες και την τοπική κοινωνία.
  Μετά την προαναφερθείσα απόφαση της ΑΔΑ είναι προφανές ότι οι χαρακτηρισμοί που απέδωσαν σε άλλους, τώρα πια χαρακτηρίζουν τους ίδιους και οφείλουν να ζητήσουν μία μεγάλη συγγνώμη στη Διοίκηση και κυρίως στον προεδρεύοντα του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου τα 25 χρόνια εξαιρετικής αυτοδιοικητικής πορείας επιχείρησαν να αμαυρώσουν με ανεύθυνο και προκλητικό τρόπο.ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα".
   Πρόκειται για μία προφανώς λανθασμένη (και κατά πολλούς στημένη) απόφαση που πολύ σύντομα θα καταπέσει, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αντιπολιτεύσεων δύο τουλάχιστον δήμων.
   Και τότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πού θα βάλουν κάποιοι τις σημερινές μεγαλοστομίες τους και πώς θα διαχειριστούν την οργή των ανθρώπων που ενέπλεξαν στη φάση αυτή (βλ. Ζώτου, Μπάσης).
   Λίγη υπομονή δεν βλάπτει - το σανό βλάπτει και ιδίως όταν το καταπίνει κανείς αμάσητο
   Δ/Σ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/17 10:16 π.μ.

   Εκτίθεσαι φίλε Σταύρο ,θα εκπέσει και θα γελάσουμε πολυ ,επειδή μετά γίνεται με βάση εκλογής των συμβούλων

   Διαγραφή
 132. Ανώνυμος17/3/17 8:37 μ.μ.

  Δ/Σ πόσα και πόσα που ονειρεύτηκες τα τελευταία χρόνια δεν κατέληξαν στον σκουπιδοντενεκέ. Συνέχισε ως διασκεδαστής για κουτόφραγκους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. Ανώνυμος18/3/17 11:59 π.μ.

  Θαυμάστε επίπεδο Καλαφι
  Είπε ο Dionisis Zamanis στα εγκαίνια του βρεφονηπιακού του Κρυονερίου:
  '' Είμαστε ευτυχείς που μέσα σ’ αυτά τα δυόμιση δύσκολα χρόνια συνεχίζουμε και απαντάμε με απανωτά εγκαίνια''.
  Για αυτο αγόρι μου όταν θα μιλάει ο Γιάννης Καλαφατέλης #θα_σέβεσαι!!!!
  Γιατί ο επόμενος απο εσένα δε θα έχει ουτε κορδέλα να αγοράσει όχι να εγκαινιάζει έργα της προηγούμενης διοίκησης όπως κάνεις εσύ!#σταδιαλα_σηκω_φυγε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Ανώνυμος18/3/17 6:14 μ.μ.

  A.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
  ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Ανώνυμος21/3/17 10:19 μ.μ.

  ΔΙΔΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΧΑΖΑΠΗ

  Τα παθήματα, τα μαθήματα και οι εξελίξεις στο Δήμο Διονύσου
  0
  21 Μαρ 2017 by Maria Chazapi
  Πριν από λίγη μόλις ώρα η Β. Ζώτου, ως νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, υπέγραψε πρόσκληση με την οποία καλεί τους συναδέλφους της σε συνεδρίαση την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου, ώστε να εκλέξουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Η κ. Ζώτου, αλλά και ο Τ. Καρασαρλής και η Α. Λουκάτου, ως γνωστόν, αναδείχθηκαν στα αξιώματα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου αντιστοίχως, όχι με τις ψήφους των συναδέλφων τους, ή έστω με τον ορισμό τους βάσει αριθμού ψήφων στις εκλογές, αλλά με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

  Κατά της εν λόγω απόφασης προσέφυγαν χθες Δευτέρα 20 Μαρτίου στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 (του Ν.3463/2006) οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, με προσυπογράφοντες 10 ακόμη δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσά τους και τουλάχιστον ένας από τους ανεξάρτητους. Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν πως εφόσον είναι δυνατή η εκλογή Προεδρείου έστω και με μια θετική ψήφο, όπως δέχεται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τότε ποιος ο λόγος να προβλέπει ο νόμος διαδοχικές μυστικές ψηφοφορίες, και μάλιστα για δυο Κυριακές, κι ακόμη περισσότερο- αν δεν επιτευχθεί η ψήφιση- τον ορισμό Προεδρείου που θα αποτελείται από συμβούλους με τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές; Υπενθυμίζουν μάλιστα στην προσφυγή τους πως στο Δήμο Διονύσου είχε και πάλι δημιουργηθεί θέμα με την εκλογή του Αντιπροέδρου στο Δ.Σ. το 2014. Τότε η προσφυγή και πάλι στην Επιτροπή του άρ. 152 είχε γίνει από τον Α. Πασιπουλαρίδη που, όπως ήταν αναμενόμενο και αυτονόητο, δικαιώθηκε λίγο καιρό αργότερα: Για να εκλεγεί μέλος του Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερες θετικές ψήφους, άρα να τύχει της αποδοχής περισσότερων συναδέλφων του από όσους τον αποδοκιμάσουν. Την προσφυγή αυτή του 2014, καθώς και την κατάληξή της, υπενθυμίζουν στη δική τους προσφυγή πολίτες και παρατάξεις του Δήμου Μαραθώνα, όπου έχει σημειωθεί ανάλογη επικύρωση Προέδρου.

  Πώς όμως οδηγήθηκε στο σημείο αυτό ο Δήμος που- 21 ημέρες σήμερα- λειτουργεί χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς Επιτροπές, αλλά και χωρίς Αντιδημάρχους, μια που και των τελευταίων η θητεία έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και δεν έχουν ακόμη αντικατασταθεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Ανώνυμος21/3/17 10:20 μ.μ.

  Πράξη πρώτη. Δημαιρεσίες στο Δήμο Διονύσου, Κυριακή 5 Μαρτίου. Η Β. Ζώτου, υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου Δ.Σ., όπως και οι υποψήφιοι Αντιπρόεδρος και Γραμματέας, σε τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την κάθε φορά απαιτούμενη πλειοψηφία. O Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης συγκαλεί εσπευσμένη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας στον πρώτο όροφο του κτηρίου, απ’ όπου ακούγονται βαρύτατες εκφράσεις και ανήκουστες προτροπές. Δυο ημέρες αργότερα ο προεδρεύων Τ. Μπάσης, μετά από παλινωδίες, υπογράφει τη νέα πρόσκληση για επανάληψη της συνεδρίασης την Κυριακή 12 Μαρτίου.

  Πράξη δεύτερη. Εντωμεταξύ, οι φήμες που μιλούν για πάση θυσία εκλογή της κ. Ζώτου γίνονται βεβαιότητα: Στην επόμενη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας ο κ. Ζαμάνης, ζητεί από τους συναδέλφους του να υπογράψουν δήλωση ότι αν τη δεύτερη αυτή Κυριακή πάμε στην έσχατη διαδικασία όπου Πρόεδρος ορίζεται ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος, ο ένας μετά τον άλλο να αρνηθούν μέχρι να έρθει η σειρά της κ. Ζώτου. Στο εγχείρημα αυτό γίνεται γνωστό πως αντιδρούν τρεις κυρίως σύμβουλοι, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος, η τέως Αντιδήμαρχος Διοικητικού Β. Ρηγοπούλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Θ. Κρητικός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Ανώνυμος21/3/17 10:20 μ.μ.

  Πράξη τρίτη. Την εβδομάδα που μεσολάβησε ανάμεσα στις δυο Κυριακές των Δημαιρεσιών τα τηλέφωνα άναψαν και τα καφενεία της πόλης πρέπει να στέναξαν από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις πιέσεις που ασκήθηκαν για την εκλογή της κ. Ζώτου. Στο χορό των πιέσεων μπήκαν και οι κομματικές γραμμές, διαλύοντας τις όποιες ψευδαισθήσεις υπάρχουν ακόμη για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη.

  Πράξη τέταρτη. Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ακριβώς δυο ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλείται συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας- με πολλές παρουσίες για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Θέμα της συνεδρίασης, όπως το έθεσε ο Δήμαρχος, η διαγραφή των δυο συνεργατών του, της κ. Ρηγοπούλου και του κ. Κρητικού. Οι περισσότεροι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι αντιδρούν στην πρόταση του κ. Ζαμάνη, ενώ η κ. Ρηγοπούλου καταγγέλλει ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις από εξωθεσμικό παράγοντα για να ψηφίσει υπέρ της εκλογής της κ. Ζώτου, περιστατικό το οποίο προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αποσιωπήσει ο Δήμαρχος. Στην ίδια συνεδρίαση γίνεται φανερό πως αν πηγαίναμε στη διαδικασία του ορισμού ανάλογα με τις ψήφους, τότε άλλος θα δεχόταν την Προεδρία- πολύ πριν να έρθει η σειρά της κ. Ζώτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Ανώνυμος21/3/17 10:21 μ.μ.

  Πράξη πέμπτη. Μπροστά στον κίνδυνο να υποστεί ακόμη μια ήττα, ο Δήμαρχος Διονύσου στην ίδια συνεδρίαση ανακοινώνει στους συναδέλφους του πως το Δημοτικό Συμβούλιο, που ξεκινούσε λίγη ώρα αργότερα, δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί. Πολλοί από τους παριστάμενους συμβούλους μένουν εμβρόντητοι, ενώ κάποιοι φάνηκαν ήδη να γνωρίζουν την εξέλιξη, αν όχι και το λόγο: η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε ήδη δεχθεί πως στο Δήμο Μαραθώνα έχει εκλεγεί Πρόεδρος με αρνητική πλειοψηφία, δηλαδή με περισσότερες τις αρνητικές από τις θετικές ψήφους.

  Πράξη έκτη. Η μαζική προσέλευση συμβούλων στη συνεδρίαση εκείνης της Κυριακής ήταν φανερό ότι θα οδηγούσε άκοπα στην εκλογή Ζώτου- παρόλ’ αυτά με μια κίνηση της τελευταίας στιγμής που αιφνιδίασε όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας, ο προεδρεύων και ο Δήμαρχος ανακοίνωσαν πως η συνεδρίαση αναβάλλεται, διένειμαν σχετικό έγγραφο και κάλεσαν τους συμβούλους της Δημοτικής Αρχής να αποχωρήσουν. Ο λόγος παραμένει ο ίδιος: Για το Μαραθώνα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε ήδη επικυρώσει Πρόεδρο μειοψηφίας, ενώ- σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Διονύσου- ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν άλλοι 70 Δήμοι της χώρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Ανώνυμος21/3/17 10:21 μ.μ.

  Πράξη έβδομη. Οι μειοψηφίες μιλούν για θεσμικό ατόπημα και σε επιτόπου συνεννόηση αποφασίζουν να υποβάλουν αναφορά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ζητώντας της να αποκαταστήσει τη νομιμότητα. Η αναφορά υποβάλλεται την Τρίτη 14 Μαρτίου. Την ίδια ημέρα υποβάλλουν τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους δυο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης, οι Σπ. Γιαννουλάτος και Β. Ρηγοπούλου, αφήνοντας τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας με 21 μέλη (σ.σ. είχαν προηγηθεί μερικές ημέρες νωρίτερα οι ανεξαρτητοποιήσεις των Στ. Μαγγίνα και Η. Υφαντή).

  Πράξη όγδοη. Δυο ημέρες αργότερα γίνεται γνωστό πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε ήδη απαντήσει στο Δήμο Διονύσου, σε έγγραφό της με ημερομηνία 13/3, πως οι τρεις σύμβουλοι που απέσπασαν λιγότερες θετικές από τις αρνητικές ψήφους, αποτελούν εντούτοις νόμιμα εκλεγμένο Προεδρείο. Το έγγραφο αναφέρεται απλώς, αλλά δεν δημοσιεύεται, στην ιστοσελίδα του Δήμου και όλα δείχνουν πως πρόκειται για πιστή αντιγραφή της αντίστοιχης απόφασης για το Δήμο Μαραθώνα.

  Πράξη ένατη. Η κ. Ζώτου ως νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. σήμερα 21/3 υπογράφει και στέλνει πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Κυριακή, αποδεχόμενη την επικύρωση της εκλογής της από μόλις 15- επί συνόλου 38 παρόντων- δημοτικούς συμβούλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Ανώνυμος21/3/17 10:22 μ.μ.

  Τα παραπάνω γεγονότα μπορεί να θυμίζουν κακοπαιγμένη επιθεώρηση, διαδραματίσθηκαν εντούτοις ένα προς ένα- και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν στον καλλικρατικό Δήμο Διονύσου. Και αναδεικνύουν όχι μακριά, αλλά εδώ, στην πόλη μας, το βαθύ μπόλιασμα όσων τις τελευταίες δεκαετίες ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από νοοτροπίες, που κάθε άλλο ξεπερασμένες μοιάζουν: Αν στο όνομα κομματικής καταξίωσης, αγνοείς στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες. Αν στο όνομα διατήρησης της εξουσίας, απαξιώνεις θεσμικά όργανα. Αν στο όνομα διατήρησης του ελέγχου, πρωτοστατείς σε μαγειρέματα και προσωπικές συναλλαγές. Και αν στο όνομα της προσωπικής καταξίωσης ή επιβίωσης, αποδέχεσαι, ανέχεσαι, ενθαρρύνεις τα παραπάνω και δεν τα καταγγέλλεις. Αν στο όνομα όλων των παραπάνω, ξεχνάς τι καταδίκαζες όταν δεν είχες την εξουσία. Αν στο όνομα όλων των παραπάνω, τα παθήματα (των άλλων) δεν σου γίνονται μαθήματα- τότε φίλε μου, γίνεσαι πολιτικός-πολιτικάντης, ίδιος μ’ αυτούς που βρίζεις νύχτα μέρα και τους καταριέσαι “που- έφεραν- τη- χώρα- σ’ αυτό- το- χάλι”.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Ανώνυμος21/3/17 10:27 μ.μ.

  Να σας πω εγώ τώρα τη συνέχεια......

  ΠΡΑΞΗ ΔΕΚΑΤΗ: Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες η ένσταση της αντιπολίτευσης γίνεται δεκτή από την Επιτροπή του 152, η Ζώτου εκπίπτει από Πρόεδρος και ο Ζαμάνης αναγκάζεται να ξαναπάει στις εκλογές, που τόσο ήθελε να αποφύγει. Ηθική ήττα για την Ζώτου που όπως αναμένεται θα ξαναχάσει και στο μεταξύ καινούριοι εκβιασμοί συνειδήσεων, καινούριες πιέσεις καινούρια απραξία. Γ@μώ τις ξεφτίλες όλων αυτών των καρεκλοκένταυρων .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Ανώνυμος22/3/17 9:29 π.μ.

  Δεν υπάρχει ψηφοφορία θα γίνει με ορισμό με βάση την εκλογιμοτητα.Για όλο το προεδρείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Ανώνυμος24/3/17 9:44 π.μ.

  Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο Δήμο μας σχετικά με την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  Είναι γνωστό από ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν ότι η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι πράξη παράνομη και δεν προσδίδει στα μέλη του Προεδρείου την απαιτούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση. Η ερμηνεία που παραθέτει αντιβαίνει στην λογική, στις δημοκρατικές αρχές, στο νόμο και στο Σύνταγμα.

  Η διοίκηση του Δήμου για λόγους εσωπαραταξιακών ισορροπιών και σκοπιμοτήτων προβαίνει σε ενέργειες που τελικά στηρίζονται σε «αποφάσεις» υπηρεσιακών παραγόντων, που λειτουργούν καταχρηστικά, αδυνατώντας να ερμηνεύσουν στοιχειωδώς τις κείμενες νόμιμες διατάξεις.

  Η πολιτική που εφαρμόζεται από την διοίκηση του Δήμου απέχει πολύ από αυτήν της χρηστής διοίκησης, της δημοκρατικής λειτουργίας και τον σεβασμό της προσωπικότητας των Δημοτικών Συμβούλων στο σύνολό τους.

  Είναι εξάλλου απαράδεκτο να μην λειτουργεί σχεδόν καθόλου ο Δήμος και υπηρεσίες του, εξαιτίας των επιλογών της Διοίκησης και του Δημάρχου ιδιαίτερα.

  Η Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου Δ.Α.ΔΙΟΝ δηλώνει την έντονη αντίθεσή της σε αυτές τις μεθοδεύσεις και θα αγωνιστεί με όλους τους τρόπους για να αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία στο Δήμο μας.

  Απαιτούμε παράλληλα από το ΥΠΕΣ την απόσυρση της εγκυκλίου υπ’ αριθμ.43 και την πιστή εφαρμογή του νόμου 3852/2010. Είναι τεράστια η πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνει η ηγεσία του ΥΠΕΣ, αν επιτρέψει να νομιμοποιηθούν τέτοιου μεγέθους παράνομες πράξεις από υπηρεσιακούς παράγοντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/3/17 9:21 μ.μ.

   Αγαπητοί ΔΑΔΙΟΝίτες, Καλά τα όσα γράφετε, αλλά καλύτερα να είστε ενημερωμένοι αφού τα έχετε υπογράψει άλλωστε. Η εγκύκλιος 43 δεν έχει πρόβλημα για να ζητάτε την απόσυρσή της. Πρόβλημα έχει η ερμηνεία που κάποια στελέχη της Αποκεντρωμένης της δίνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Προσοχή λοιπόν, γιατί εκτίθεστε.

   Διαγραφή
 144. Ανώνυμος24/3/17 8:54 μ.μ.

  Ρε ξεφτίλες του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζετε και ανακοινωσεις, ελεεινοί, απόφαση της κεντρικής σας κυβέρνησης ειναι για να μην καταρρεύσει το σύστημα την τοπική αυτοδιοίκηση, ξεφτίλες έχετε διαλύσει τα παντα και βγάζετε και ανακοινωσεις. Να αναζητήσετε τη δημοκρατία στην κυβέρνηση σας, άθλιοι ε άθλιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Ανώνυμος26/3/17 9:01 μ.μ.

  Ρε Ζαμάνη πες αλεύρι
  ο Κρητικός σε γυρεύει!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Ανώνυμος26/3/17 9:18 μ.μ.

  Παραμένει η εκκρεμότητα με τις Επιτροπές του Δήμου-
  Σηκώνουν τους τόνους οι μειοψηφίες

  26 Μαρ 2017 by Maria Chazapi

  Η επίσημη πρώτη της Β. Ζώτου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου δεν συνοδεύτηκε σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου και από την πραγματοποίηση της συνεδρίασης για την εκλογή μελών των δυο Επιτροπών του Δήμου, που παραμένει σε εκκρεμότητα: Από τους 41 συνολικά δημοτικούς συμβούλους, προσήλθαν οι 19 από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, με απόντες τους Θ. Κρητικό και Δ. Αλεξανδρή, αλλά και όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τους 4 ανεξάρτητους.


  Ερωτηματικά δημιούργησε η παρουσία-έκπληξη του Γ. Ίσσαρη, δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας που όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει την απαιτούμενη απαρτία των 21 συμβούλων, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση. Η στάση αυτή του κ. Ίσσαρη αναπόφευκτα παραπέμπει στα πεπραγμένα του στο πρόσφατο παρελθόν επί Διοίκησης Καλαφατέλη: Είχε τότε εκλεγεί ο παλιός δημοτικός σύμβουλος του Αγ. Στεφάνου με την παράταξη της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, αλλά σύντομα φάνηκε να διαφοροποιείται σε μια σειρά ζητημάτων, συμμετείχε κανονικά στις συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας της τότε πλειοψηφίας, ενώ είχε αποχωρήσει από την ΑΔΚ τον Ιανουάριο του 2014, για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.  Για τη σημερινή στάση τους οι παρατάξεις της μειοψηφίας μαζί με ανεξάρτητους συμβούλους εξέδωσαν πριν από λίγο το παρακάτω κοινό Δελτίο Τύπου, απευθυνόμενοι στο δημότη του Διονύσου και διευκρινίζοντας ότι αρνούνται να νομιμοποιήσουν ένα «μη εκλεγέν Προεδρείο», έχουν ήδη προσφύγει στην αρμόδια Επιτροπή του άρθρου 152 ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα, ενώ εγκαλούν το Δήμαρχο αλλά και τη Διοίκηση του Δήμου ότι “καταφεύγουν σε επιλογές και μεθοδεύσεις που απαξιώνουν τους θεσμούς και προσβάλλουν το κύρος των αιρετών προσώπων και Οργάνων”:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. Ανώνυμος27/3/17 10:56 π.μ.

  πέρασε ένας μήνας και ο ζαμάνης δεν έχει ορίσει ακόμα αντιδημάρχους.
  Πέρασε ένας μήνας και όλοι οι ψωμολυσασμένοι περνάνε κάθε μέρα για ένα γλύψιμο.
  Πέρασε ένας μήνας και ο ζαμάνης που του αρέσει πολύ το γλύψιμο τους αφήνει στην αναμονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Ανώνυμος27/3/17 9:16 μ.μ.

  Δεν τους έχει ορίσει αντιδημάρχους ακόμα γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμα να ικανοποιήσει τα γούστα τους στα έπιπλα των γραφείων τους!!! Αρνούνται να αναλάβουν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους....και έτσι τα τρέχει όλα η ειδική συμβουλάτορας του δημάρχου...πω πω κούραση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Ανώνυμος27/3/17 10:30 μ.μ.

  Καλή μου Διονυσοσκουφίτσα εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει. Ο Ζαμάνης συνεχίζει το έργο του. Πουλάει κι αγοράζει. Πάει κι έρχεται. Ορίζει και ξε-ορίζει αντιδημάρχους. Ανεβάζει και κατεβάζει εντεταλμένους. Έχει ζοριστεί το πράγμα με τους 20 και τον πρόθυμο Ίσσαρη που κάνουν 21. Μεγάλη αγωνία για απαρτία από δω και πέρα.
  Αύριο όμως θα είναι και οι 21. Γύρισε κι Αλεξανδρής. Όλα καλά. Να περάσει και το τελευταίο θέμα που είναι μεγάλη σκούπα. Μπορεί να περνάει και τα Δυόμισι Εκατομμύρια ευρώπουλα. Ρεκόρ!!!!! Άντε παιδιά να μη μείνει τίποτα στο ταμείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ αναγνώστη

   Από δω και πέρα το πράγμα είναι εξαιρετικά απλό.

   Όποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίζουν τέτοιες μαϊμούδες εισηγήσεις, θα στέλνονται κατ' ευθείαν στον εισαγγελέα. Και να θυμούνται ότι πάνω από 120.000 είναι κακούργημα.

   Αν είναι τόσο χαζοί, ας εμπιστευτούν τον Ζαμάνη και τον πιτσιρικά σύμβουλο που πήρε για δικηγόρο τους. Αυτός πάντως δεν ψηφίζει για να ανησυχεί...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/17 11:10 μ.μ.

   ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

   ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...


   ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.
   ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ.


   ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

   Διαγραφή
 150. Ανώνυμος27/3/17 10:59 μ.μ.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ...

  Σήμερα θα δώσω ένα πρόβλημα, νέου τύπου,προκειμένου να ξεφύγουμε από το Sorvivor.
  Σε ένα Δήμο η Τεχνική Υπηρεσία εκπονεί τη μελέτη ενός έργου,το δημοπρατεί και το διαγωνισμό κερδίζει ο εργολάβος Α.Λίγες μέρες αργότερα η Σχολική επιτροπή αποφασίζει να εκτελέσει το ίδιο έργο και το αναθέτει στον εργολάβο Β , ο οποίος εκτελεί και ολοκληρώνει το έργο.Ποιος εργολάβος είναι κερδισμένος;Υπάρχει κατανομή κερδών;
  Το έγο εκτελέστηκε με προϋποθέσεις,προδιαγραφές,τεχνικές οδηγίες και ποιος το παρέλαβε; Σε τι ωφελεί η υποτιθέμενη << ΔΙΑΥΓΕΙΑ>;
  Όποιες κι αν είναι οι απαντήσεις,αριστεύουν άπαντες.Σκοπός είναι η κριτική σκέψη και η υπενθύμιση <>, ότι το σανό είναι για τα ζα.
  Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απάντηση είναι η ίδια με παραπάνω.
   Όλοι στον εισαγγελέα. Κανένας εκτός.
   Να καταλάβει το κάθε καρακατσουλιό πως πρέπει να πράττει σύμφωνα με το νόμο κι όχι όπως έμαθε στο τσαντίρι του.

   Διαγραφή