.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Μπούμερανγκ (όταν ο εγωισμός συναντά την ανικανότητα)Αποτέλεσμα εικόνας για boomerang 
Όσο ο καιρός περνά, τα προβλήματα του δήμου συσσωρεύονται και τα αδιέξοδα της δημοτικής αρχής μεγαλώνουν. Η ανεπάρκειά της να ανταποκριθεί – έστω και στοιχειωδώς –στις απαιτήσεις του μέσου δημότη είναι φανερή σε όλους. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν απομείνει στους Ανοικτούς Ορίζοντες μπορεί μεν να είναι υπάκουοι στις συνεδριάσεις, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Γιατί τα ‘φανταράκια’ δεν μπορούν να παράξουν καμιά πολιτική, δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν κάτι απ’ την αρχή ως το τέλος, δεν έχουν την ικανότητα να το σχεδιάσουν και να το υλοποιήσουν όπως πρέπει. Αν την είχαν, δεν θα ήταν φαντάροι, αλλά αξιωματικοί.

Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα της διοίκησης Ζαμάνη: η έλλειψη ικανών αξιωματικών και το περίσσεμα ανάξιων αξιωματούχων βυζαντινού τύπου. Το μικρό “μπόι” του Ζαμάνη και το τεράστιο ego της Πέππα αποδιώχνουν τους πρώτους και κάνουν χώρο μόνο για τους δεύτερους, αφού πρώτα τους ευνουχίσουν πολιτικά. Κι έτσι, οτιδήποτε ανακοινώνουν σαν κατόρθωμα, τελικά γυρνάει και γίνεται μπούμερανγκ.


Πάρτε για παράδειγμα το πολυδιαφημισμένο Λύκειο της Δροσιάς, που σημειωτέον γίνεται με ξένη χρηματοδότηση και ξένα συνεργεία. Τι απέμενε να κάνει η διοίκηση; Απλά, να εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών. Κι όμως, ούτε αυτό δεν κατάφερε! Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου για το θέμα, η αφασία της είναι τέτοια, που όχι μόνο δεν απολογήθηκε γιατί δεν έκανε εγκαίρως τα αυτονόητα, αλλά κατηγόρησε κι από πάνω τους γονείς (που ρωτούσαν τι θα γίνει) ως αχάριστους !...


Ή ακόμα, δείτε την περίπτωση της μετακόμισης διαφόρων υπηρεσιών του δήμου στο κτίριο της παλιάς Εφορίας, στον Άγιο Στέφανο. Παρότι έγινε – όπως έλεγαν – για λόγους εξοικονόμησης πόρων, από τα 5.500 ευρώ που πλήρωνε παλιά ο Δήμος συνολικά για νοίκι στα επιμέρους κτίρια, μετά την “εξοικονόμηση” έφτασε στα 8.500! Και τώρα ετοιμάζονται να τα κάνουν 10.000...


Τα ίδια και με τα καλοκαιρινά Camps: παρότι τα προγράμματα που γίνονται για τρίτη χρονιά είναι μικρότερα σε συμμετοχή και διάρκεια, το κόστος τους είναι μεγαλύτερο από εκείνο της πρώτης χρονιάς!


Τα ίδια και με τις πολυδιαφημισμένες υπηρεσίες φύλαξης, έναντι αντιτίμου 350.000 ευρώ το χρόνο: δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την πρόσφατη κλοπή μετασχηματιστών από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε βραδινός αγώνας, ούτε βραδινή εκδήλωση. Άραγε ποιος θα πληρώσει τη ζημιά; Προφανώς εμείς!...


Τα ίδια και χειρότερα και με τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο ενοικιαζόμενο περίπτερο του Διονύσου, όπου ο ενοικιαστής (που είναι ο αδερφός αντιδημάρχου) όχι μόνο δεν πληρώνει το νοίκι, αλλά παίρνει παρανόμως και ρεύμα από το διπλανό δημοτικό σχολείο (!) και η  δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορη…


Ο κατάλογος είναι δυστυχώς ατέλειωτος. Και για να βάλουμε μια τελεία προσωρινά, θα αρκεστώ να αναφέρω μόνο τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των σχολικών επιτροπών. Μέσω φημών που διοχετεύονται από το ημιεπίσημο προπαγανδιστικό μέσο του δημάρχου, μάθαμε ότι το σύνολο των ευρημάτων γα την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή είναι περίπου 130.000 ευρώ, ποσό που σημαίνει κακουργηματικές πράξεις. Αν είναι έτσι δήμαρχε, τι πρέπει να σκεφτεί κανείς για σένα, που όχι μόνο “ξέχασες” να περιλάβεις στη μήνυση την λογίστρια που είχε παραδεχτεί την πράξη της, αλλά έβαλες και τη σχολική επιτροπή να αποσύρει την εναντίον της μήνυση;


Μ’ αυτά και με τ’ άλλα - δηλ. τα βαρίδια των δικαστικών παραπομπών του για την υπόθεση του “οικοπέδου” και όχι μόνο - οι προοπτικές για μια δεύτερη θητεία του “σχεδόν δημάρχου” είναι πια ελάχιστες. Γι αυτό το μόνο που απομένει στη διοίκηση είναι η χοντροκομμένη και ξεδιάντροπη προπαγάνδα. Η προπαγάνδα μέχρι τελικής πτώσεως, όπως εκείνη του Σανταμικού καθεστώτος, που μιλούσε για νίκες, ενώ οι Αμερικάνοι ήταν ήδη στα περίχωρα της Βαγδάτης.


Αλλά κι αυτή (την προπαγάνδα) την έκαναν τόσο άτσαλα, που πέτυχαν τ’ αντίθετα απ’ όσα επεδίωκαν. Πρώτο, έδειξαν στον κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο (αυτό θα είναι το θέμα ειδικής ανάρτησης) και δεύτερο, κατόρθωσαν να συνασπίσουν εναντίον τους ανθρώπους που δεν είχαν κανένα κοινό σημείο. Το τελευταίο θα δυσκολέψει πολύ τις συμμαχίες που ο Ζαμάνης προσπαθεί να χτίσει (για τον β’ γύρο) με ομάδες τοπικών παραγόντων, που φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τα περιθώρια του νέου (υπό ψήφιση) εκλογικού νόμου.


Συνοψίζοντας, ότι πασάλειμμα κι αν προσπαθεί να παρουσιάσει σαν έργο η δημοτική αρχή, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: η ανικανότητα της το κάνει μπούμερανγκ, γεγονός που εντείνει τον εκνευρισμό της, ο οποίος τροφοδοτεί τον έρποντα φασισμό της προπαγάνδας της σ’ έναν φαύλο πολιτικό κύκλο. ΥΓ. Τελικά, ίσως να έχει πολλή πλάκα ο ψευτο-απολογισμός που θα αποπειραθεί να παρουσιάσει η δημοτική αρχή, πιστή στην αρχή της απροσδιοριστίας - κάπου δηλαδή μέσα στο φθινόπωρο…


ΥΓ2. Για τα θέματα της μίσθωσης του κτιρίου του Αγ. Στεφάνου και του περιπτέρου στον Διόνυσο, θα υπάρξουν ειδικές αναρτήσεις σύντομα.

37 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/10/17 11:36 π.μ.

  Και δεν αναφέρεται ότι καμάρωναν γιατί ζήτησαν από την Περιφέρεια 1.200.000€ για 19 παιδικές χαρές, ξεχνώντας ότι είχαν ανακοινώσει ότι είχαν προσφορά 380.000€ για 25 παιδικές χαρές! Και επίσης ότι η αντιδήμαρχος δήλωσε ευθαρσώς ότι γίνονται παρεμβάσεις στους δρόμους της Ροδόπολης για να ικανοποιήοσυν δημότες και όχι βασισμένες σε μελέτες!Η αλλαζονία σε όλο της το μεγαλείο για άλλη μια φορά, που δεν θα είναι και η τελευταία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/10/17 7:22 μ.μ.

  Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις αυτή τη φορά από το δελτίο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.


  -Αναφέρεται ο κ. Ζαμάνης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και δηλώνει επί λέξει «επιπλέον μεταφέραμε άλλον έναν, τον 1ο Αγίου Στεφάνου, σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις»

  Ξέρετε σε ποιον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό αναφέρεται;

  Σε αυτόν που έπεσε το στέγαστρο, ευτυχώς μέσα σε Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχαν παιδάκια για να κινδυνέψουν. Αυτές είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαφημίζει ο κ. Ζαμάνης. Αυτές παρέλαβε η δημοτική αρχή για να στεγαστούν τα παιδάκια του Διονύσου και θέλει να μας πείσει ότι είναι σύγχρονες και ασφαλείς.

  Αδιαφορία. Ανευθυνότητα. Βαριά αμέλεια.

  Ποιο είναι, όμως, το χειρότερο; Το συγκεκριμένο ακίνητο επί δύο ολόκληρα χρόνια ήταν διαθέσιμο για ενοικίαση με 700 ευρώ το μήνα και παρέμενε ξενοίκιαστο διότι, προφανώς, ουδείς ιδιώτης ή επαγγελματίας ή οργανισμός θεώρησε την αξία και την κατάστασή του αντίστοιχη του τιμήματος που ζητούσε ο ιδιοκτήτης. Και τι έγινε τελικά; Μέσα σε όλα τα σύγχρονα, ασφαλή και κατάλληλα για τη λειτουργία Παιδικού Σταθμού κτίρια ο κ. Ζαμάνης βρήκε το συγκεκριμένο και μάλιστα το πληρώνει, από τα χρήματα των δημοτών βέβαια, με 1400 ευρώ το μήνα.

  Δηλαδή με ενοίκιο διπλάσιο από αυτό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης και δεν του το έδωσε κανείς και με υπερδιπλάσιο αυτού που πλήρωνε ο δήμος στο αρχικό κτίριο, από όπου έγινε η μεταφορά!!!

  Ποιος έκρινε κατάλληλο ένα κτίριο που διαλύονται και πέφτουν τα στέγαστρα;

  Και γιατί έδωσε ο κ. Στάικος 1800 ευρώ, σε απευθείας ανάθεση με απόφασή του, για την μεταφορά του εξοπλισμού από τον Άγιο Στέφανο στον… Άγιο Στέφανο;

  Επιπόλαιος και επικίνδυνος ο κ. Ζαμάνης αλλά και γαλαντόμος, με τα λεφτά του Δήμου πάντοτε, εκεί που δεν πρέπει!


  Ωχ ωχ, να τος και ο Θοδωρας παλι στην εικονα....

  Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.......

  Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος3/10/17 7:09 μ.μ.

  ΡΕΛΑΝΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ


  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
  # Δελτίο Τύπου 3.10.2017#

  Η πολιτική αγυρτεία του «επαγγελματία» αυτοδιοικητικού
  κ. Γιάννη Καλαφατέλη.
  ••••••••••••••••••••••••
  Πόσο θλιβερός πρέπει να είσαι που αντί να πεις ένα μπράβο για το ότι ο Δήμος μας για πρώτη φορά κάλυψε όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, πετάς λάσπη ;

  Πόσο πρέπει να φοβάσαι, να σπαρταράς σαν το ψάρι έξω από το ΝΕΡΟ για αυτά που έρχονται, ώστε να προσπαθείς τόσο αναίσχυντα να κρυφτείς πίσω από κακοήθη ψέματα ;

  Για άλλη μια φορά ο ανεκδιήγητος «επαγγελματίας» αυτοδιοικητικός κ. Καλαφατέλης, αντί να αναγνωρίσει το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής Ζαμάνη για τα παιδιά του Δήμου μας και τους γονείς αυτών (3 νέοι παιδικοί σταθμοί, 1 μεταστέγαση) προσπαθεί να μειώσει την αξία του επιτελούμενου έργου, χρησιμοποιώντας - με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός - τις προσφιλείς του μεθόδους, ήτοι : ασύστολα και ανήθικα ψεύδη, λασπολογία και συκοφαντία.

  Αλλά δεν θα αφήσουμε αναπάντητο κανένα ψέμα του συκοφάντη. Ενημερώνουμε λοιπόν, κάθε δημότη αναφορικά με τη διαδικασία μεταστέγασης του 1ου παιδικού σταθμού Αγίου Στεφάνου.

  Πρώτον, ο Δήμος φρόντισε ώστε επιτέλους τα παιδιά του Αγίου Στεφάνου να μεταφερθούν από έναν ακατάλληλο χώρο που είχε υπάρξει συνεργείο αυτοκινήτων και ταβέρνα σε ένα πολύ καλύτερο και σύγχρονο χώρο που δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα του προηγούμενου (επικίνδυνες τζαμαρίες, προβλήματα θέρμανσης, έλλειψη χώρου εσωτερικής υποδοχής κ.α.).
  Ο «επαγγελματίας»αυτοδιοικητικός ήθελε προφανώς τα παιδιά μας να παραμείνουν στην πρώην ταβέρνα.

  Δεύτερον, σε κάθε βήμα, ακολουθήθηκαν επακριβώς όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη μεταστέγαση του παιδικού σταθμού. Ο «επαγγελματίας» έχει φυσικά αλλεργία στις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προτιμά διαδικασίες
  ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ...

  Τρίτον, με προκήρυξη της Εστίας βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος που πληροί τις απαιτούμενες για την ασφάλεια των παιδιών προδιαγραφές και στη συνέχεια υπογράφτηκε η σύμβαση για την ενοικίαση του στην ίδια περίπου τιμή με τον προηγούμενο (1400 ευρώ έναντι 1316) και όχι στη διπλάσια όπως ισχυρίζεται ο βουτηγμένος στο ψέμα «επαγγελματίας».

  Για άλλη μια φορά τον προκαλούμε και τον προσκαλούμε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν έχει να προσάψει το οτιδήποτε.

  Και για άλλη μια φορά τον προκαλούμε να ... ψελλίσει κάτι για το σκάνδαλο μαμούθ των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ με το ΝΕΡΟ του Κρυονερίου.

  Μήπως ήπιε το αμίλητο ΝΕΡΟ ; Μήπως νομίζει μάταια πως θα γλυτώσει ;

  Έπεται συνέχεια...

  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος3/10/17 8:23 μ.μ.

   Συγνώμη αλλά το πιο πάνω είναι πράγματι δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής του δήμου Διονύσου ?? Προφανώς είναι , μα πως είναι δυνατόν τέτοια δελτία τύπου που θυμίζουν συζήτηση κακοποιών να γίνονται επίσημες ανακοινώσεις του δήμου ?

   Τι έγινε ρε παιδιά !! Που έλεγε και ο Παπαδόπουλος στους απαράδεκτους ..

   Πώπω , πάλι καλά που την κάναμε !!! Για μιλήσουμε και την αργκώ της δημοτικής αρχής !

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος3/10/17 8:07 μ.μ.

  Ενδιαφέρον κείμενο της κ. Λ. Χριστοφίδου, πρώην μέλους του ΔΣ του Θέσπη

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ...
  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  Οσον αφορά στα "Επιμορφωτικά Προγράμματα, τα οποία παλαιότερα διεξάγονταν από τον Ο.Ν.Α..Π. "ΘΕΣΠΙΣ" :
  1) To Δ.Σ. του τ. Ν.Π., τον Ιανουάριο του 2015, είχε λάβει την εξής Απόφαση :
  ."Κοινωνική πολιτική του Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ" σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Διονύσου"
  Ο Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ", λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι Πολίτες και προκειμένου να διευκολύνει τους ωφελούμενους Δημότες-Κατοίκους του Δήμου Διονύσου, οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλλουν το αντίτιμο παρακολούθησης των δραστηριοτήτων/δράσεών του σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου (ανέργους, με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, γονείς με δύο παιδιά και πολύτεκνους), αποφάσισε τη διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής του για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Διονύσου, ως ακολούθως :
  1. Δεν θα καταβάλλουν καθόλου δίδακτρα οι άνεργοι και όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των 12.000,00 ευρώ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας, ανανεωμένης σε τριμηνιαία βάση ή εκκαθαριστικού σημειώματος).
  2. Στα δύο παιδιά, της ίδιας οικογένειας, που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του "ΘΕΣΠΙΣ", το δεύτερο παιδί θα έχει έκπτωση 30%.
  3. Στα τρία παιδιά, της ίδιας οικογένειας, που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του "ΘΕΣΠΙΣ", το τρίτο παιδί θα συμμετέχει δωρεάν.
  4. Στις οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά, ανεξάρτητα με το αν συμμετέχουν σε κάποια δραστηριότητα του "ΘΕΣΠΙΣ", θα υπάρχει έκπτωση 10% για το πρώτο παιδί.
  Το ερώτημα που προκύπτει είναι, αν ισχύει ακόμα αυτή η Απόφαση τιμολογιακής πολιτικής του Δήμου ...
  2) Με ποιον τρόπο γίνονται οι προσλήψεις των Καθηγητών στα Επιμορφωτικά Προγράμματα ;
  Η Εταιρεία την οποία είχε προσλάβει ο "ΘΕΣΠΙΣ" παλαιότερα, ως μόνη λύση για να πληρώνονται οι Επιμορφωτές, εξακολουθεί να έχει σύμβαση με τον Δήμο και αν όχι, με ποιο τρόπο πληρώνονται τώρα ;
  3) Βάσει του παλαιού Κανονισμού Λειτουργίας του "ΘΕΣΠΙΣ" οι ωφελούμενοι έπρεπε να πληρώνουν το ποσόν των 20 ευρώ έκαστος (ενήλικες και παιδιά) για την συμμετοχή τους στα προγράμματα.
  Εξακολουθεί να ισχύει το ίδιο ποσόν και αν ναι, τα χρήματα που εισπράττονται που βρίσκονται και σε τι εξυπηρετούν ;
  4) Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι των Πολιτιστικών Κέντρων και σε ποια τηλέφωνα μπορεί κάποιος να τους αναζητήσει για τυχόν πληροφορίες ;
  5) Πέραν της υπευθύνου Αντιδημάρχου, ποια Γραμματεία είναι υπεύθυνη για τυχόν ερωτήματα και σε ποια τηλέφωνα μπορεί κάποιος να απευθυνθεί για πληροφορίες ;
  6) -Γιατί, ενώ ήταν υπό συζήτηση, πριν και μετά την κατάργηση του Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ", να γίνουν δύο (2) Επιτροπές, αποτελούμενες από επτά (7) μέλη εκάστη, για να συζητούν και να υποδεικνύουν τα Πολιτιστικά-Αθλητικά θέματα, με συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αυτή η πρόταση και σκέψη δεν υλοποιήθηκε ποτέ ;
  -Ποιο άτομο ή ποια ομάδα ατόμων αποφασίζει για όλα πλέον τα θέματα, για τα οποία πριν συναποφάσιζαν τα Μέλη του Δ.Σ. του τ. Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ", σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ Συνεδριάσεις, όπου είχαν την δυνατότητα εκτός των Πολιτών να παρευρεθούν και να ενημερωθούν και τα τοπικά ΜΜΕ ;
  7) Ποιος "Κανονισμός Λειτουργίας" διέπει τα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου Διονύσου, καθ΄ότι ο ισχύον έχει καταρτιστεί από ιδρύσεως του τ. Νομικού Προσώπου, με υπογραφή του πρώτου του Προέδρου κ. Νικ.Καρυστινού και ο οποίος (Κανονισμός) έχει πολλά κενά και είναι επιβεβλημένο να αναθεωρηθεί ;
  Aραγε ισχύει για τα Πολιτιστικά Κέντρα ο παλαιός Κανονισμός και αν όχι πως λειτουργούν ;
  8) Mε δεδομένο ότι, ο Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ" έχει πλέον καταργηθεί, ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει στο επίσημο site του Δήμου Διονύσου ειδική ανάρτηση (όπως γινόταν παλιά με το Ν.Π. σε ισχύ) για να πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι Δημότες και Κάτοικοι για όλα τα ανωτέρω που τους ενδιαφέρουν ;;;
  Λένα Χριστοφίδου
  τ. Μέλος Δ.Σ. Ο.Ν.Α.Π. "ΘΕΣΠΙΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος4/10/17 1:46 μ.μ.

  ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΚΟΥΙΖ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Α Καθαριοτητα ? Β Πολιτισμο ? Γ Δ.Εργα? Δ Διαφανεια ? Ε Πολιτικη Προστασια ? ΣΤ Καθημερινοτητα του πολιτη? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος5/10/17 8:10 π.μ.

  Μια συγγνώμη και πολλά δύσκολα ερωτήματα για τη δημοτική αρχή.
  --------------------------------------------------------------

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

  Διόνυσος 4/10/2017

  Περισσεύει η υποκρισία και το θράσος στον «σχεδόν δήμαρχο» και την παράταξη των Σκοτεινών Οριζόντων. Και το πολύ της θλίψεως και του πανικού γεννά παραφροσύνη.

  Ναι, θα παραδεχθούμε ότι παρασυρθήκαμε από τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας για το προηγούμενο κτίριο του Α΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αγίου Στεφάνου και κάναμε λάθος. Και ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες που ενημερώνουμε.

  Όμως σε όλα τα υπόλοιπα, ποια είναι η απάντηση του κ. Ζαμάνη;

  Τι δεν ισχύει;

  Δεν γνωρίζει ότι έπεσε το στέγαστρο;

  Δεν γνωρίζει ότι το κτίριο ήταν διαθέσιμο για ενοικίαση επί δύο χρόνια για 700 ευρώ το μήνα και δεν νοικιάστηκε;

  Δεν γνωρίζει ότι η χώρα ολόκληρη βρίσκεται σε οικονομική κρίση και ύφεση επί 8 χρόνια και δεν μπορεί να πληρώνει τα ίδια λεφτά που πληρώναμε πριν από την κρίση;

  Και για τα 1800 ευρώ της μεταφοράς, του επίσης γαλαντόμου κ. Στάικου, τι έχει να απαντήσει;

  Δεν γνωρίζει την απόσταση ανάμεσα στο προηγούμενο και το τωρινό κτίριο;

  Έχει μια έφεση στις μισθώσεις και στις επεκτάσεις τους το κλειστό club του κ. Ζαμάνη.


  Μια, λοιπόν, που την ανοίξαμε την κουβέντα, απάντησέ μας και στα παρακάτω:

  26/9/2016
  Αποφασίστηκε η μίσθωση του νέου ακινήτου για την στέγαση του παιδικού σταθμού ενώ η χρήση του χώρου ήταν για κατοικία.

  10/10/2016
  Καταγγέλθηκε η μίσθωση του προηγούμενου κτιρίου. Ήταν μισθωμένο από την δημαρχία Κοροβέση.

  28/11/2016
  Μεταφέρθηκαν τα έπιπλα από το προηγούμενο στο τωρινό κτίριο.

  3/4/2017
  Η ιδιοκτήτρια του τωρινού ζήτησε την αλλαγή χρήσης του χώρου από κατοικία σε παιδικό σταθμό.

  26/7/2017
  Εγκρίθηκε η αλλαγή χρήσης.

  Σεπτέμβριος 2017
  Έπεσε το στέγαστρο.

  Γνωρίζει ο κ. Ζαμάνης αν τα παιδιά πήγαν στον τωρινό παιδικό σταθμό πριν από τις 26/7/2017;

  Γνωρίζει ο κ. Ζαμάνης από πότε καταβάλλονται ενοίκια για τον τωρινό παιδικό σταθμό;

  Γνωρίζει ο κ. Ζαμάνης ότι μισθώθηκε το κτίριο ως κατοικία χωρίς να είναι βέβαιη η αλλαγή χρήσης; Ή, μήπως, ήταν βέβαιη;

  Όσο για την τελευταία σκευωρία και συκοφαντία με τα νερά και τα δήθεν 500.000 ευρώ της βλάβης, θα καταπέσουν όπως και όλες οι προηγούμενες.

  Ας μας πει, λοιπόν, ο κ. Ζαμάνης και ο μέντοράς του, έτσι έκαναν τους λογαριασμούς και στην υπόθεση του οικοπέδου της Δροσιάς;

  Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/10/17 8:17 π.μ.

   Η συγγνώμη αναφέρεται στο ενοίκιο του προηγούμενου παιδικου σταθμου που ήταν 1300 περιπου ευρω αντι για τα 650 που ειχε δημοσιευτει (ειναι πανω απο ενας δικαιουχος και το μοιράζονται, εξ ου και το λαθος απο τη Διαύγεια)

   Αλλά το μείζον ζήτημα εδώ είναι το εξής:

   ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

   Στο Δημοτικό της Αργυρουπόλεως εκρινε ότι δεν χειάζεται η μελέτη στατικής επάρκειας που προβλεπόταν και την απέσυρε...

   Στο Λύκεο Δροσιάς δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τηνασφαλή και απρόσκοπτη άφιξη και αποχώρηση των μαθητών.

   Εδώ τώρα προειμένου να φύγουν από το παλιό κτίριο με το "εστιατόριο" όπως τώρα το αποκαλούν (μετά από 20 περιπου χρόνια) δεν διστάζουν να πάνε σε σπίτια που δεν έχουν αδεια χρήσης για παιδικο σταθμό....

   Δηλαδή, ποιο θα είναι το επόμενο;

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος5/10/17 9:52 π.μ.

  5/10/17 8:17 π.μ. Και να ήθελε να εξασφαλίσει την ασφαλή και απρόσκοπτη άφιξη και αποχώρηση των μαθητών του Λυκείου της Δροσιάς δεν μπορούσε γιατί όλοι τον έχουν στο φτύσιμο. Για αυτό έβαλε τους γονείς μπροστά να μιλάνε με την περιφέρεια για το φανάρι και να παρακαλάνε τον Δήμο Κηφισιάς για την ηλεκτροδότηση του φαναριού και τη πεζοδρόμηση της οδού Λεύκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μαντάμ Κιουρί5/10/17 2:46 μ.μ.

  Δϋο φαινομενικά άσχετε ειδήσεις, που όμως συνδέονται πολύ. Η πρώτη είναι για την ανάθεση καθηκόντων επικοινωνίας στον Β. Κοκμοτό !!! Και η δεύτερη για την τοποθέτησή του στο Τοπικό της Άνοιξης σε ένα θέμα για τα σωματεία. Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Κοκμοτός βρέθηκε στο στόχαστρο των αθλητικών παραγόντων όταν έστω και καθυστερημένα είπε τα αυτονόητα.

  Αρχίζω από το πρώτο αντιγράφοντας από το ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου

  "Εντεταλμένος για θέματα επικοινωνίας ο δημοτικός σύμβουλος Β. Κοκμοτός
  0
  05 Οκτ 2017 by Maria Chazapi
  Με απόφαση Δημάρχου, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΩΔΩ2Ω93-ΛΥ6) προχθές Τρίτη 3 Οκτωβρίου, ο τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Β. Κοκμοτός ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος επικοινωνίας του Δήμου Διονύσου “σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου για την εξωστρεφή προβολή και τη σωστή και πλήρη ενημέρωση των δημοτών”. Στον κ. Κοκμοτό επιπλέον ανατίθεται η υπογραφή των εγγράφων που απορρέουν από την εκτέλεση των καθηκόντων του.  Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως αυτός είναι ο πρώτος ορισμός νέου εντεταλμένου συμβούλου- είτε με θεματική είτε με χωρική αρμοδιότητα- μετά από τον “ανασχηματισμό” της Διοίκησης στην εκπνοή του περασμένου Μαρτίου, όταν είχαν ορισθεί οι 6 Αντιδήμαρχοι για το υπόλοιπο της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Είναι επίσης η πρώτη φορά που στο Δήμο Διονύσου ανατίθεται σε αιρετό το κομμάτι της επικοινωνίας, ενώ εκκρεμεί από τον περασμένο Ιούλιο η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη για θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, δείχνοντας την επιτακτική ανάγκη της Δημοτικής Αρχής να κερδίσει το χαμένο έδαφος στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και πως η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει για τα καλά".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μαντάμ Κιουρί5/10/17 2:50 μ.μ.

  Και το δεύτερο ρεπορτάζ της Ο.Δ.


  "Β. Κοκμοτός: Ναι στα εντευκτήρια- ή στα κυλικεία- αλλά μόνο βάσει νόμου
  0
  05 Οκτ 2017 by Maria Chazapi
  Το λάθος στην απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Άνοιξης, που μιλούσε για την ίδρυση και λειτουργία αναψυκτηρίου- αντί του ορθού “εντευκτηρίου”- στο δημοτικό γήπεδο της περιοχής, ήταν η ευκαιρία να ακουστούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις από τον τέως Αντιδήμαρχο (και) Αθλητισμού Β. Κοκμοτό, που μόλις πριν από δυο ημέρες ορίσθηκε εντεταλμένος για θέματα επικοινωνίας του Δήμου.


  Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή (4/10) συνεδρίαση του Τοπικού Άνοιξης ήρθε και πάλι προς συζήτηση, μετά από αίτημα του Αθλητικού Ομίλου, η ίδρυση και λειτουργία εντευκτηρίου στο δημοτικό γήπεδο. Το εντευκτήριο, σύμφωνα με το αίτημα που αποτελούσε και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Ομίλου, θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους γονείς των παιδιών που αθλούνται στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαίρου, με δυνατότητα να προσφέρει και προϊόντα (καφέ, αναψυκτικά, νερά κ.λπ.). Κατά την πρώτη συζήτηση του θέματος, στις 8 Σεπτεμβρίου, είχαν ακουσθεί αντιρρήσεις και επιφυλάξεις για τη μορφή και τις προϋποθέσεις ίδρυσης του εντευκτηρίου, όσον αφορά στη δραστηριότητα που θα αναπτύσει, αλλά και τον έλεγχο προς όποιον αναλάβει τη λειτουργία του, με το επιπλέον δεδομένο ότι τότε είχε γίνει λόγος για εμπορική δραστηριότητα που θα απευθυνόταν σε παιδιά και γονείς του ΑΟΑ αλλά και επισκέπτες θεατές στη διάρκεια αγώνων. Έτσι αποφασίστηκε η παραπομπή του θέματος στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου για περαιτέρω διερεύνηση.


  αυνέχεια παρακάτω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μαντάμ Κιουρί5/10/17 2:50 μ.μ.


  Στην πορεία όμως διαπιστώθηκε πως παρόλο που η εισήγηση του Προέδρου Χ. Πιπέρη μιλούσε για εντευκτήριο, το ερώτημα που εστάλη στην Υπηρεσία μιλούσε για αναψυκτήριο, χρήση και λειτουργία τελείως διαφορετική.

  Με στόχο, λοιπόν, την ορθή επανάληψη της απόφασης περί παραπομπής του θέματος στη Νομική Υπηρεσία συνεδρίασε και πάλι χθες το Τοπικό Συμβούλιο. Παρών στη συνεδρίαση ο τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, ο οποίος έκανε ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις- αφού, πάντως, πάρθηκε η απόφαση του Συμβουλίου, ώστε να μην επηρεαστούν οι σύμβουλοι στο έργο τους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Σύμφωνα με τον κ. Κοκμοτό, στο αίτημα του Αθλητικού Ομίλου, όπως και σ’ όλα τα αντίστοιχα αιτήματα Αθλητικών Συλλόγων, υπάρχουν σοβαρές παράμετροι που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη:

  *Για να μπορεί ένας Αθλητικός Σύλλογος να ιδρύσει εντευκτήριο, πρέπει προηγουμένως να έχει ιδρύσει Λέσχη Φίλων ή Φιλάθλων του, που αποτελεί ξεχωριστό Νομικό Πρόσωπο, με ΔΣ, με βιβλία Μητρώου Μελών και Εσόδων- Εξόδων, με φορολογικές υποχρεώσεις κ.λπ. Για την ίδρυση της Λέσχης, την οποία- σημειωτέον- κανένας Αθλητικός Σύλλογος στο Διόνυσο δεν διαθέτει, απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός μελών: “Το θέμα με καίει, γιατί στο γήπεδο της Άνοιξης πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να μην λάβω υπόψη μου τις επιταγές του νόμου. Πόσα μέλη έχει ο ΑΟ Άνοιξης; Αν έχει 200, να κάνει Λέσχη. Αν όμως έχει 15, τότε δεν μπορεί”, τόνισε ο κ. Κοκμοτός.

  *Σε ένα εντευκτήριο μπορεί να αναπτυχθεί εμπορική δραστηριότητα, μόνο όμως για τα μέλη της Λέσχης, που διαθέτουν τη σχετική ταυτότητα. Διαφορετικά, δίδεται το περιθώριο στους επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής να μιλήσουν για αθέμιτο ανταγωνισμό.

  *Στο αίτημά του ο Όμιλος Άνοιξης μιλάει για την αξιοποίηση ενός χώρου 12 τ.μ. δίπλα στο δημοτικό γήπεδο. Από πουθενά δεν προκύπτει, υπογράμμισε ο τέως Αντιδήμαρχος, αν στο χώρο αυτόν υπάρχουν ή όχι πολεοδομικές εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν και εν συνεχεία να ξεκινήσει η συζήτηση για την οποιαδήποτε αξιοποίηση: «Τη διαβεβαίωση περί πολεοδομικής νομιμότητας αυτή σκοπεύω να ζητήσω από τις Υπηρεσίες, όταν το θέμα έρθει στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής», τόνισε ο κ. Κοκμοτός.

  *Οι αθλητικοί χώροι του Δήμου, επειδή στην πλειονότητά τους βρίσκονται στις παρυφές των Δημοτικών Κοινοτήτων, έχουν ανάγκη από κυλικείο, που θα εξυπηρετεί τους όποιους αθλούμενους- παιδιά ομάδων, γονείς, επισκέπτες, δημότες κ.λπ. Η ορθότερη λύση κατά τη γνώμη μου, τόνισε ο κ. Κοκμοτός θα ήταν να νοικιάσει ο Δήμος με ανοιχτή δημοπρασία χώρους στα γήπεδα σε ιδιώτες, που με τη σειρά τους θα ασκούσαν εμπορική δραστηριότητα με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

  Εν κατακλείδι, ‘»δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το τελευταίο- την ίδρυση εντευκτηρίου- αν δεν κάνουμε το πρώτο, δηλαδή την ίδρυση Λέσχης», υποστήριξε ο τέως Αντιδήμαρχος."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μαντάμ Κιουρί5/10/17 2:56 μ.μ.


  Σε όσους ασχολούνται με τα προεκλογικά νταλαβέβρια και μεταγραφές είναι γνωστό ότι ο Κοκμοτός μιλάει με πολλούς ανταγωνιστές του Ζαμάνη αυτόν τον καιρό.

  Το απλούστερο που έχει να κάνει ο Ζαμάνης εί αι να του κόψει το βήχα υποχρεώνοντάς τον να απαντά για τα χάλια του δημου σε οποιονδήποτε διαμαρτύρεται ή Τα ξεκατινιασματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/10/17 3:04 μ.μ.

   Ο Βασίλης δεν ταιριάζει στα ξεκατινιάσματα
   Όλο το στήσιμο βρωμάει πέππα
   ΜΕ ΈΝΑ ΣΜΠΆΡΟ ΔΎΟ ΤΡΥΓΌΝΙΑ
   που λένε και οι βλάχοι

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/17 3:53 μ.μ.

   ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ?

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος5/10/17 3:04 μ.μ.

  Δηλ. τώρα θέλουν να μας πουν ότι ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου έχει λέσχη γι΄αυτό λειτουργούν την καντίνα στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου? Το ίδιο συμβαίνει και στη Νίκη Δροσιά? Έχουν και αυτοί λέσχη? Ακούστηκε ότι η τελευταία ΓΣ της Νίκης έγινε με 10 άτομα....που τα βρήκαν τα διακόσια για να κάνουν λέσχη? Στρατηγέ εκεί πρέπει να στείλεις το ΣΔΟΕ και όχι στους συλλόγους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος5/10/17 3:06 μ.μ.

  Σύλλογος Γονέων Λυκείου Δροσιάς


  ENHMEΡΩΣΗ

  Καλημέρα σε όλους!
  Ενημερώνουμε τους γονείς για τις έως σήμερα ενέργειές μας για το γνωστό θέμα που μας απασχολεί όλους: "Ασφαλής πρόσβαση στο νέο σχολικό κτίριο".

  Μετά τη Γ.Σ. της 29-9-2017 και εφόσον διαπιστώθηκε ότι το θέμα της ασφαλούς πρόσβασης στο νέο σχολικό χώρο είναι κάτι που απασχολεί και ανησυχεί όλους τους γονείς, όχι μόνο την πλειοψηφία όσων παρευρέθηκαν στην ως άνω Γ.Σ. αλλά και πολλούς ακόμη οι οποίοι τηλεφώνησαν και επικοινώνησαν για να δηλώσουν και το δικό τους προβληματισμό, έχουμε πραγματοποιήσει τις ακόλουθες ενέργειες:
  Τη Δευτέρα, 2-10-2017, η κα Αποστολίδου (ταμίας του Συλλόγου) επικοινώνησε με τον αρμόδιο της Περιφέρειας (σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρασχέθηκαν από τον κ.Δήμαρχο) από την οποία έχει εγκριθεί η τοποθέτηση σηματοδότη στη συμβολή των οδών Λεύκης και Θησέως. Ο υπεύθυνος, ο οποίος ήταν ήδη ενήμερος για το θέμα, της απάντησε ότι η μελέτη έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια, την προηγούμενη Παρασκευή εγκρίθηκε από την Τροχαία και εντός της εβδομάδας θα γίνει αυτοψία στο σημείο. Εντός της ίδιας ημέρας, ο αρμόδιος για την αυτοψία υπάλληλος επικοινώνησε με την κα Αποστολίδου και ορίσθηκε ραντεβού για την Τρίτη 3-10-2017 για να πραγματοποιηθεί η αυτοψία. Η αυτοψία πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών του Συλλόγου και των εκπροσώπων του Δήμου, ο δε υπάλληλος έδωσε οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να τοποθετηθεί ο σηματοδότης (παροχή ηλεκτρ.ρεύματος, καθάρισμα και διάνοιξη του ήδη υπάρχοντος πεζοδρομίου, παλλόμενοι σηματοδότες και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας κλπ). Σε σχετική ερώτησή μας, μας ανέφερε ότι επειδή προηγούνται άλλα σχολεία,υπολογίζει την εγκατάσταση του συγκεκριμένου σηματοδότη σε δύο μήνες.

  Εχουμε επικοινωνήσει με το Δήμο Κηφισιάς (αντιδήμαρχο και υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών) για το θέμα της πεζοδρόμησης από την πλευρά του Ζαννείου επί της οδού Θησέως αλλά η απάντηση, τουλάχιστον η προφορική, ήταν αρνητική.

  Αναμένουμε την έγγραφη απάντηση του Δήμου σχετικά με τα μέτρα που έχει προγραμματίσει να λάβει για την ασφαλή μετακίνηση και πρόσβαση των μαθητών ενώ έχει συνταχθεί η σχετική επιστολή για τη γνωστοποίηση της απόφασης της Γ.Σ. στους αρμόδιους φορείς. Δεν έχει αποσταλεί ακόμη καθώς αναμένουμε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που έχουμε θέσει ώστε να σταλεί ολοκληρωμένη και ενημερωμένη με τις τελευταίες πληροφορίες που αναμένουμε.
  Εντός της εβδομάδας θα σταλεί έγγραφο στην Τροχαία Κηφισιάς (για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο) και στο Δήμο Κηφισιάς για τη διαδικασία ηλεκτροδότησης του σηματοδότη.

  Εντός της εβδομάδας θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση για όποια πληροφορία τεθεί εις γνώση μας.

  Ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος6/10/17 7:18 π.μ.

  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε
  καθυστεριμένε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ανόητε

   Φοβάμαι ότι πρέπει να ξαναγράψεις την τιμωρία σου, αυτή τη φορά χωρίς λάθη.

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος6/10/17 7:18 π.μ.

  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε
  αργόσχολε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τα ζαμανακια εχουν φλιπαρει εντελώς: μόνο χτες, 32 σχόλια με πορνο-μπινελίκια...

  ρε σεις, δεν πατε να κοιταχτείτε σε κανενα γιατρό;

  ΥΓ. αμα δουλευαν με τους ιδιους ρυθμούς που το παιζουν, τα πράγματα ισως ηταν καλύτερα για αυτούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και μόνο με την αντίδρασή σας να στείλετε καλυμμένο πορνοσχόλιο (που ανεβηκε χωρις ιδιαίτερο έλεγχο) και αμέσως να το σχολιάσετε στη φωνή του δημαρχου οτι το ανεβασα εγω, δείχνετε ποιοι και τι πραγματικά είστε.

   τα τελευταία ρεμάλια της πόλης
   τα τελευταία ρετάλια της πολιτικής
   οι τελευταίοι "παίχτες" του χωριού

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/17 12:19 μ.μ.

   Τι έγινε ρε Πάτροκλε και συ ρε Ντρίκο,
   τσαντιστήκατε με τις αποκαλύψεις των μεγαλο-οφειλετών και το ρίξατε πάλι στη μ@λ@κί@;

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος7/10/17 10:01 π.μ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

  http://www.publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ


  ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΑΧΙΛΛ ΙΩΑ, ΑΦΜ 026398452,
  ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΕΙΛΗΣ 1.031.021,30

  ΤΑΟΥΞΗ ΚΑΛΛΙ ΓΕΩ, ΑΦΜ 021085907
  ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΕΙΛΗΣ 1.783.507,50

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος7/10/17 10:02 π.μ.

  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος7/10/17 7:25 μ.μ.

  Κύριε δήμαρχε, Διονύση Ζαμάνη, πότε θα μας απαλλάξετε από τα κοντόχονδρα τρωκτικά που «φυτέψατε» στο περιβάλλον σας και σαν άλλοι ασπάλακες κατατρώγουν τις ρίζες της ανάπτυξης του δήμου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/10/17 11:38 π.μ.

   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος10/10/17 10:11 π.μ.

  ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

  Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες: «Το σκάνδαλο τσουνάμι με το νερό στο Κρυονέρι- Τα πρώτα ντοκουμέντα»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε συνέχεια, προηγούμενου Δελτίου Τύπου μας για το σκάνδαλο – τσουνάμι των 500.000 ευρώ με το Νερό του Κρυονερίου, παρουσιάζουμε δύο μόνο από τα συνοδευτικά παραστατικά ενός και μόνο εντάλματος, που δείχνουν πώς λειτουργούσε η «επιχείρηση» …

  Θαυμάστε!

  Στην Απόφαση, η Κοινότητα Κρυονερίου εγκρίνει την απευθείας προμήθεια νερού στον … «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» (!).

  Στην Κατάσταση Πληρωμής, η Κοινότητα Κρυονερίου καλεί τον ταμία να πληρώσει τον δικαιούχο… «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» (!!) 40.000 ευρώ.

  Υπογραφή στη θέση του λαβόντος δικαιούχου δεν υπάρχει. Ο καθένας ας αναρωτηθεί σε ποια τσέπη πήγαν τα … ΜΕΤΡΗΤΑ(!!!)

  Απίστευτα πράγματα, χωρίς απαντήσεις.

  Και έπεται συνέχεια…


  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ
  http://www.odosdionysou.gr/2017/10/09/%ce%b4%ce%b9%cf%8c%ce%bd%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4/  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΔΚ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΔΕΣ


  ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος10/10/17 10:38 π.μ.

  Τι να καταλάβεις κουμπάρε; Όταν τα τσέπωνες το καταλάβαινες; Έρχεται η ώρα των ποινικών, αστικών, πειθαρχικών ευθυνών, που προκύπτουν από την ανάκριση που ολοκληρώνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Madame Ciourie10/10/17 1:07 μ.μ.

  Σωστά το λες οτι έρχεται η ώρα
  Μόνο που έρχεται για πολλούς
  Και για τον Γιάννη,
  και για τον Αβράμη
  αλλά και για τον Σάκη.

  Ο Σάκης το ξέρει και ψάχνει για διάδοχη λύση.
  Και ξέρεις γιατί;
  Για να μην ανοίξει κανείς άσχετος τους φακέλους που θα βρει στο δημαρχείο.
  Γιατί τότε το οικόπεδο θα μοιάζει οδοντόκρεμες ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος10/10/17 6:54 μ.μ.

  Madame, πονούν πολύ φαίνεται οι χθεσινές αποκαλύψεις κι αυτές που έρχονται. Τόσο που προσπαθείς αδέξια να τα τσουβαλιάσεις όλα σε ένα σακκί. Συνέχισε να πίνεις το τσάϊ σου και θα σου είναι χρήσιμη η μεσημεριανή σιέστα για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος10/10/17 9:31 μ.μ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOYΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ11/10/17 10:46 π.μ.

   Υπάρχει και μια άλλη εξήγηση.
   Επειδή γνωρίζουν ότι το περιεχόμενο των δελτίων είναι νομικά επιλήψιμο, δεν το ανεβάζουν στο επισημο site τους για να ισχυριστούν μετά ότι κάποιος πλαστογράφησε το λογότυπό τους.
   Με τον τρόπο αυτό όμως
   1) φανερώνουν πόσο δειλοί ρουφιάνοι είναι και
   2) φορτώνουν όλη την ευθύνη στον καημένο τον διαχειριστή της ιστοσελίδας που φιλοξενεί το δελτίο

   Με τις υγείες σας

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος11/10/17 10:48 π.μ.

  Σύλλογος Γονέων Λυκείου Δροσιάς - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αγαπητοι γονεις,
  Σε συνεχεια της ενημέρωσής μας, σας πληροφορουμε οτι η Περιφερεια Αττικής ( αρμοδιο τμημα για εγκατασταση σηματοδοτη) εχει απο την προηγουμενη εβδομαδα αποστειλει 1) εγγραφο προς το Δημο Κηφισιας και το Δημο Διονυσου με κοινοποιηση προς το Σύλλογό μας, δια του οποιου ενημερωνει τους ανωτερω φορεις οτι ειναι ετοιμη η αρμοδια υπηρεσια για την εγκατασταση του σηματοδοτη (Λευκης και Θησεως) αλλά πρεπει πρωτα να διαμορφωθει απ το Δημο το κρασπεδο, οι ταπεινωσεις πεζοδρομιων κλπ για να μπορεσει να γινει η εγκατασταση 2) εγγραφο προς τη ΔΕΔΗΕ με κοινοποιηση προς το Σύλλογό μας, για την ηλεκτροδοτηση του σηματοδοτη.
  Εως σημερα, δεν εχουμε δει να ξεκινουν εργασιες στο σημειο το συγκεκριμενο, οπως τουλαχιστον, απο εκπροσωπο του Δημου, μας ειχε αναφερθει προφορικα.
  Ο Διεθυντης του Λυκειου μας εχει προγραμματισει να συγκαλεσει σχολικο συμβουλιο την Τεταρτη, 11-10-2017, για το νεο σχολικο κτιριο και τα θεματα που εχουν ανακυψει. Στο σχολικο συμβουλιο συμμετεχουν εκ του Νομου, το Διδακτικο Προσωπικο του Σχολειου, το Δ.Σ. του Συλλογου Γονεων, εκπροσωπος της Σχολικης Επιτροπης και τρεις εκπροσωποι των μαθητων.
  Σιγουρα την Πεμπτη θα εχουμε να πουμε πολλά και να πραξουμε ακόμα περισσοτερα.

  ΤΟ Δ.Σ.  ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΖΑΜΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος11/10/17 4:06 μ.μ.

  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος12/10/17 9:52 π.μ.

  ‘’Βάλτε ένα φρένο στην αθλιότητα’’
  Δώσαμε περίοδο χάριτος στο Δ. Ζαμάνη όταν εξελέγη δήμαρχος και στηρίξαμε κάθε λογική και συνετή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Περάσαν, όμως, πάνω από δύο χρόνια και ο Διόνυσος, ο τόπος μας, πάει από το κακό στο χειρότερο.Ασκούμε, λοιπόν, κριτική. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Πάντα με τεκμήρια και στοιχεία. Προσπαθώντας να σταματήσουμε τον κατήφορο. Να σταματήσουμε την ασυδοσία και την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος. Να εμποδίσουμε τους αδιάφορους και ανίκανους να κάνουν άλλο κακό στον τόπο. Η ενεργοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με μελετημένες παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και με ενημερωτικά δελτία τύπου στοχεύει να «συνεφέρει» τη δημοτική αρχή που έχει από καιρό παρεκτραπεί.Στο πλαίσιο αυτό καταγγείλαμε την παράνομη λειτουργία του δημοτικού περιπτέρου στο Διόνυσο. Το συγκεκριμένο περίπτερο, που εκμεταλλεύεται στενός συγγενής του αντιδημάρχου κ. Δαραμάνη, έχει πολλαπλάσια από την προβλεπόμενη ωφέλιμη επιφάνεια και ρευματοδοτείται από το διπλανό Σχολείο. Και ήρθε ο κ. Ζαμάνης στην Οικονομική Επιτροπή να υπερασπιστεί την παρανομία και να δηλώσει με θράσος “Το γνωρίζω και ισχύει, αλλά ήδη η Τεχνική Υπηρεσία έχει αναλάβει να διευθετήσει το πρόβλημα χορηγώντας χωριστό ρολόι στο περίπτερο”.Είχε, βέβαια, πλειοδότη στην υπεράσπιση της παρανομίας τον γνωστό, πλέον, κ. Θ. Στάικο και πρόθυμους υποστηρικτές τον κ. Τσούκα και την κ. Ντούντα, που, ως συνήθως, δεν είδαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα αλλά στηρίζουν. Αυτή η δραστηριότητα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έχει εκνευρίσει τη δημοτική αρχή που, ελλείψει ουσιαστικών έργων και λογικών επιχειρημάτων, έχει επιδοθεί σε άθλια λασπολογία και κατασυκοφάντηση του επικεφαλής μας Γιάννη Καλαφατέλη. Η αθλιότητα τους δεν έχει όριο. Κάνουν λόγο για τα «νερά του Κρυονερίου» για «βλάβη 500.000 ευρώ» με ελεεινή επιχειρηματολογία και επίκληση ανύπαρκτων στοιχείων, με απόκρυψη της αλήθειας και κατασκευασμένα σενάρια, στα οποία είναι ειδικός ο μέντορας του κ. Ζαμάνη και, τελευταίως, και ο ίδιος.Αν νομίζουν ότι θα μας πτοήσει η θλιβερή τακτική που έχουν επιλέξει, μέσα στον πανικό και την κατρακύλα, κάνουν μέγα λάθος. Ο καταιγισμός των καταγγελιών θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό.Και ας προσέχουν όσοι με επιπολαιότητα αναπαράγουν τα συκοφαντικά σενάρια της γνωστής ομάδας διότι θα κληθούν από τη δικαιοσύνη, μαζί με τους άλλους, να αποδείξουν με ποια στοιχεία προσβάλλουν και διασύρουν και με ποιους υπολογισμούς μιλούν για βλάβη μισού εκατομμυρίου ευρώ. Βάλτε ένα φρένο στην αθλιότητα. Όσο είναι καιρός. Εσείς που παρανομείτε με αδήλωτη εργασία μέσα στο δημαρχείο, που μοιράζεται ασύστολα δημοτικό χρήμα με αναθέσεις, που καλύπτετε τις παρανομίες των δικών σας και κυνηγάτε όποιον τολμήσει να εναντιωθεί και να ασκήσει κριτική.
  Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή