.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Οι “άξιοι” συνεχιστές της Λαμογιάς και της Απάτης

Η πρόσφατη ανακοίνωση που έβγαλε η παράταξη του σημερινού δημάρχου είχε σαν στόχο να πλήξει την αξιοπιστία του προηγούμενου, ελπίζοντας ότι έτσι θα υποβαθμίσει την καταγγελία του για το σκάνδαλο του “Περίπτερου του Διονύσου”. Ευτυχώς όμως, λόγω της παροιμιώδους βλακείας που τους διακρίνει,  το μόνο που πέτυχαν οι διοικούντες ήταν να αποδείξουν (με τεκμήρια!) ότι κι αυτοί είναι τα ίδια σκ….

Ο κ. Ζαμάνης, που υπογράφει ως επικεφαλής την αποκαλυπτική αυτή ανακοίνωση, μας λέει - εκ των υστέρων βέβαια - πως εδώ και χρόνια γνώριζε:

1.      Ότι το περίπτερο έπαιρνε παράνομα ρεύμα από το σχολείο και 
2.      Ότι το περίπτερο δεν ήταν 5 τμ συν 8 τμ αποθηκευτικοί χώροι, αλλά 40 τμ!
Κι αυτά τα γνώριζε γιατί – όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα που (τώρα) ο ίδιος επιδεικνύει - το 2012 και το 2014 ο Καλαφατέλης προσπάθησε ανεπιτυχώς να ‘τακτοποιήσει’ το θέμα. Αυτά ο Ζαμάνης τα γνώριζε, αλλά έκανε την πάπια…

Στην πρώτη περίπτωση, δεν κατήγγειλε ποτέ τη ρευματοκλοπή κι έτσι οι ενοικιαστές του περιπτέρου συνέχισαν να μην πληρώνουν ρεύμα και δημοτικά τέλη. Αλλά ούτε κι έκανε κάτι, όταν έγινε διοίκηση, για να διεκδικήσει τα χρήματα ή έστω μέρος αυτών. Τουναντίον, αυτό που έκανε ήταν να βάλει την υπόθεση στο “συρτάρι” και να τη χρησιμοποιήσει όταν έρθει η ώρα, για να βολέψει κάποιον δικό του – πάντα βέβαια σε βάρος του συνόλου.

Είναι σημαντικό επίσης να ξέρουμε ότι τις συνέπειες της παράνομης ρευματοδοσίας με την ανοχή του δήμου, την επιβαρυνόμασταν τόσα χρόνια – και συνεχίζουμε να την επιβαρυνόμαστε – εμείς, σαν πολίτες και σαν δημότες. Σαν πολίτες, γιατί ο Δήμος, διά της Σχολικής Επιτροπής, χρησιμοποιούσε – και συνεχίζει να χρησιμοποιεί - την κρατική ενίσχυση για παράνομους και ιδιοτελείς σκοπούς. Και σαν δημότες, γιατί όλοι εμείς επιβαρυνόμαστε τα δημοτικά τέλη του εκάστοτε ενοικιαστή, που δεν αποδίδονται νομίμως, μια που δεν υπάρχει λογαριασμός ΔΕΗ.

Στη δεύτερη περίπτωση, όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να λύσει μια και καλή το πρόβλημα και να νομιμοποιήσει την αυθαίρετη προσθήκη, αλλά δημοπράτησε μια ψεύτικη κατάσταση! Δεν ξέρω πόσοι από τους ενδιαφερόμενους ήταν ενήμεροι για όλα αυτά όταν ‘χτυπούσαν’ τη δημοπρασία, αλλά σίγουρα η διαδικασία ήταν παράνομη και σικέ, γεγονός που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όλους τους εμπλεκομένους: υπαλλήλους του Δήμου, αρμόδιους Αντιδημάρχους, Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού και φυσικά τον ίδιο τον δήμαρχο.

Και τι απαντά για όλα αυτά ο κ. Ζαμάνης στην ανακοίνωσή του; Απολύτως τίποτα! Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποδείξει ότι ο «επαγγελματίας αυτοδιοικητικός», όπως λέει τον Καλαφατέλη είναι ψεύτης – πράγμα που καταφέρνει. Αλλά μαζί μ’ αυτό καταφέρνει να αποδείξει και τη δική του πολιτική φαυλότητα. 

Τώρα πια είναι φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι :
οι Ανοιχτοί Ορίζοντες είναι οι “άξιοι” συνεχιστές της λαμογιάς και της πολιτικής απάτης
Το ομολόγησε ο ίδιος ο δήμαρχος. Ας τον στείλουμε λοιπόν (κι αυτόν) από κει που ήρθε. Μα πρώτα, ας τον στείλουμε στον Εισαγγελέα!


ΥΓ. Σκεφτείτε πόσο άθλια υποκρισία ακούγεται τώρα η προεκλογική δέσμευση του Ζαμάνη ότι "οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν πού πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ των χρημάτων τους".


59 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/10/17 7:01 μ.μ.

  Μιας και στο δελτίου τύπου τους οι ανοιχτοί ορίζοντες αναφέρουν ότι τα έγγραφα τα ζήτησαν από τις αρμόδιες αρχές και τους τα έδωσαν, να πάνε και άλλοι να ζητήσουν τα σχετικά της υπόθεσης για το οικόπεδο της Δροσιάς και τα άλλα σχετικά από τις καταπατήσεις στη Σταμάτα, και να τα δημοσιοποιήσουν και αυτοί. Να μάθουν οι δημότες με ποιους έχουν να κάνουν....και τους μεν και του δε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/10/17 10:31 π.μ.

  Η ανακοίνωση για το έλλειμμα στη Σχολική καίει την πρώην πρόεδρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος26/10/17 6:21 π.μ.

  ΒΡΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

  Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες: «Για να μην ξεχνιόμαστε…»

  23 Οκτ 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 φέραμε στην επιφάνεια με συγκεκριμένα ερωτήματα – καταγγελίες, το γνωστό πια σε όλους σκάνδαλο-τσουνάμι με τα ΝΕΡΑ. Σκάνδαλο που κατά καιρούς είχε απασχολήσει ξανά την τοπική μας κοινωνία και μάλιστα πολύ καιρό πριν.

  Στις 9 Οκτωβρίου εμφανίσαμε τα πρώτα ντοκουμέντα.

  Από τότε μέχρι τώρα δεν ακούσαμε σαν απάντηση από τον επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ούτε μία λέξη.

  Δεν κατάφερε ο Πινόκιο να ψελλίσει έστω ένα ψέμα, που το έχει και εύκολο.

  Για ευθιξία δεν το συζητάμε καν. Για τσίπα, για φιλότιμο, τίποτα.

  Για αυτό, και για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίζουμε.

  Δείτε λοιπόν – και φρίξτε – πως ο επαγγελματίας προεδράκος πλήρωνε ο ίδιος μετρητά, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σε προμηθευτές: «Έλαβα δια του Προέδρου αυτής» (!)

  Δείτε ότι σχεδόν δύο μήνες μετά το 4ο δεκαχίλιαρο κόβεται ένταλμα με τη σημείωση να πληρωθεί «με μετρητά από το ταμείο με εντολή Προέδρου» (!!)

  Να πληρωθεί αλήθεια σε ποιον;

  Το κουίζ έχει τρεις επιλογές:

  1) Σε αυτόν που δεν υπογράφει στο ένταλμα;

  2) Στην ίδια την Κοινότητα που είναι ο δικαιούχος του εντάλματος;

  3) Ή στον επαγγελματία προεδράκο που έδωσε την εντολή για μετρητά;

  Τα συμπεράσματα δικά σας.

  Οι δε αποδείξεις που συνοδεύουν το ένταλμα, αφορούν την ενοικίαση οικοπέδου αντί δέκα χιλιάδων ευρώ το μήνα (καλή τιμή για χωράφι!!!), ενώ το ένταλμα την προμήθεια νερού. Ψιλά γράμματα θα πει κανείς για τον επαγγελματία.

  Θαυμάστε λοιπόν τον ψεύτη που αν και πλήρωνε με μετρητά της Κοινότητας, μάλλον ζούσε επί πιστώσει.

  Σημείωση: Τα πρωτότυπα παραστατικά με όλα τους τα συνοδευτικά βρίσκονται κατατεθειμένα στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν έλεγχο και οι οποίες μας διέθεσαν φωτοαντίγραφα. Για αυτό και κατά την αναπαραγωγή των εγγράφων δεν είναι ευκρινής η σημείωση που στο πρωτότυπο είναι με κόκκινο στυλό «με μετρητά από το ταμείο με εντολή Προέδρου».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος26/10/17 6:22 π.μ.

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Ενωτική Πρωτοβουλία: “Το «αμαρτωλό» περίπτερο και ο ψεύτης δήμαρχος”

  Διόνυσος 25/10/2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Έως εδώ κ. Ζαμάνη. Στρεψοδικία με ψεύδη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν θα κάνεις.

  Ναι, επί των ημερών μας βρήκαμε μισθωμένο το περίπτερο του Διονύσου.

  Ναι, μόλις δημοσιεύτηκε ο πρώτος νόμος περί αυθαιρέτων ξεκινήσαμε τη διαδικασία να το νομιμοποιήσουμε, όπως κάναμε για όλες τις αυθαιρεσίες στα ακίνητα του δήμου Διονύσου. Σκόπιμα, όμως, αποκρύπτετε εσύ και τα πρόθυμα ανώνυμα και επώνυμα φερέφωνά σου, ότι ο νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός.

  Επαναλάβαμε τη διαδικασία με τον νέο τροποποιημένο και συνταγματικό νόμο και ναι, η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε επί των ημερών μας.

  Αλλά από το 2014, ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, είσαι δήμαρχος στο Διόνυσο ή καταπώς φαίνεται «σχεδόν» δήμαρχος.

  Και, ναι, επί ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, δεν φρόντισες να ολοκληρώσεις τη διαδικασία και να νομιμοποιήσεις το αυθαίρετο περίπτερο των 40 τ.μ.

  Αντί γι’ αυτό, τι έκανες;

  Έδωσες ένα περίπτερο 13 συνολικά τ.μ. να το εκμεταλλεύεται συγγενής του αντιδημάρχου σου κ. Δαρδαμάνη, ενώ ήξερες ότι ήταν 40 τ.μ. Και τον αφήνεις ακόμη και σήμερα να παίρνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  Και τον άφησες από τα 13 τ.μ. της Σύμβασης και τα πραγματικά 40 τ.μ., να προσθέσει παράνομα άλλα 10 τ.μ.

  Ναι, κ. Ζαμάνη, επί των ημερών σου η αυθαιρεσία, η παρανομία και η διαπλοκή. Και το ψέμα.

  Είπες στην Οικονομική Επιτροπή ότι γνωρίζεις την παράνομη ρευματοδότηση και ότι για το θέμα έχει επιληφθεί η Τεχνική Υπηρεσία. Ομολόγησες την παρανομία και ξέρεις πολύ καλά ότι, τώρα, το περίπτερο δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.

  Και κυκλοφόρησες χαρτιά για να κατηγορήσεις την προηγούμενη δημοτική αρχή.

  Τι χαρτιά είναι αυτά;

  Τα χαρτιά για τη νομιμοποίηση που είχαμε ξεκινήσει, όπου αναφέρεται η επιφάνεια του περιπτέρου 40 τ.μ. Και μ΄ αυτά ομολόγησες ο ίδιος την διαπλοκή και την απάτη σου. Αφού έδωσες στο συγγενή του αντιδημάρχου σου να εκμεταλλεύεται με σύμβαση περίπτερο 13 τ.μ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 40 τ.μ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 50 τ.μ.

  Για να τελειώνουμε με τις απάτες και τα παραμύθια σου πάρε και τις φωτογραφίες από το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ. Όπως ήταν όταν το μίσθωσες (40 τ.μ.) και με τις νέες επεκτάσεις (50 τ.μ.)

  Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/10/17 9:25 μ.μ.

   Το νερό μπήκε στο αυλάκι καλάφα ,αλήθεια με τι ασχολείσε επαγγελματικά ,αν ασχολείσε ......επαγγελματίας του είδους......μήπως.....

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος26/10/17 6:28 π.μ.

  ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  "Όλα τα στοιχεία, στα οποία αναφέρομαι, περιλαμβάνονται σε μηνυτήρια αναφορά πολίτη και είναι φυλαγμένα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στην οδό Τσόχα, στην Αθήνα. Όταν τα ζητήσαμε μάλιστα επισήμως, η κ Δημητρακοπούλου, η δικαστική λειτουργός, που έχει αναλάβει την υπόθεση, μας κράτησε εκτός αίθουσας μέχρι να βγάλει και να μας χορηγήσει φωτοτυπίες από τον συγκεκριμένο φάκελο»

  ΠΗΓΗ: ΔΙΟΝΥΣΙΣ ΠΟΣΤ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος26/10/17 6:30 π.μ.

  ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

  "Τα πρωτότυπα παραστατικά με όλα τους τα συνοδευτικά βρίσκονται κατατεθειμένα στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν έλεγχο και οι οποίες μας διέθεσαν φωτοαντίγραφα."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μαντάμ Κιουρί26/10/17 6:42 π.μ.

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΖΑΜΑΝΗ

  1. Πώς βρήκε ο "πολίτης" δηλαδή ο Αβράμης από τις υπηρεσίες τα στοιχεία αυτά που λέτε πως η δικαστικη λειτουργος τα ειχε ως απορρητα;
  Εκανε αίτηση και του τα δώσατε;
  Πού είναι η αίτηση αυτή; Υπάρχει;
  Και ποιος υπάλληλος του τα έδωσε;
  Έχει όνομα; Μπορούμε να το μάθουμε;
  Και πότε έγινε αυτή έρευνα;
  Επί Καλαφατέλη ή επί Ζαμάνη;
  Χλωμό το πρώτο. Άρα επί των ημερών σας κ. Ζαμάνη.
  Μπορώ να έρθω και εγώ κ. Ζαμάνη και να ψάξω κάποια πράγματα;
  Θα με αφήσατε όπως αφήσατε τον Αβράμη;
  Εδώ δεν δίνετε στοιχεία στα μέλη των ΔΣ των Σχολικών Επιτροπών.
  Εμένα θα με αφήσετε να ψάξω λίγο τα παλιά του Θέσπη;
  Εκεί που έκανε το κουμάντο ο Ποτίδης.
  Που τώρα είναι μαζί σας.
  και τον χρειάζεστε για το οικόπεδο.
  Για αυτό τον καλύπτετε;
  Μήπως κ. Ζαμάνη για εσάς ο δήμος είναι ένα "εργαλείο" όπως λέτε;
  Για να ξεπλύνετε τις αμαρτίες σας;
  Δεν σας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας κ. Ζαμάνη.
  Δεν μπήκατε στο Δήμο για να καθαρίσετε την κατάσταση κ. Ζαμάνη
  Μπήκατε εκδικητικά κατά ορισμένων προσώπων για να τα εξοντώσετε πολιτικά.
  Για αυτό ανησυχείτε από τώρα για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές.
  Για αυτό τρέμετε καθημερινά τι θα βρεθεί από τους επόμενους
  Γιατί σίγουρα θα υπαρχουν επομενοι κ. Ζαμάνη.
  Δεν σας αξίζει να μας εκπροσωπείτε.
  Δεν μας αξίζει να έχουμε τέτοιο δήμαρχο.
  Τόσο πολιτικά άθλιο και ιντριγκαδόρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μαντάμ Κιουρί26/10/17 6:48 π.μ.

  ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

  2. Δηλαδή κ. Ζαμάνη επιτρέπετε να μπαίνουν στις υπηρεσίες πολίτες χωρίς να τους ελέγχετε;
  Τότε πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μας δεδομένα;
  Πόσο σίγουροι είμαστε ότι καποιος δεν θα πειράξει τα στοιχεία μας;
  Μήπως τελικά κατασκευάζετε ενόχους;
  Ή θα μας πείτε πως είστε ατζαμής και κάνετε χοντράδες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μαντάμ Κιουρί26/10/17 6:51 π.μ.

  ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ

  3. Το ξέρετε ότι όταν είναι σε εξέλιξη μια δικαστική υπόθεση δεν επιτρέπεται να μιλάνε οι πολίτες και οι δικηγόροι για τα στοιχεία που είναι υπό κρίση;
  Εσείς νομίζετε πως αποτελείτε εξαίρεση στον κανόνα;
  Μήπως καλύτερα να μην ασχολιέστε με σοβαρά πράγματα;
  Μήπως καλυτερα να παίζετε με τα κουβαδάκια σας κ. δήμαρχε;
  Κοτζάμ σχεδόν δήμαρχος που είστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος26/10/17 2:40 μ.μ.

  Νομίζω ότι βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος26/10/17 6:52 μ.μ.

  " ΖΑΜΑΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος26/10/17 8:53 μ.μ.

  Δεν σας βλέπω ρε παιδιά να κάνετε πολύ παινχίδι με τις Σχολικές από την από εδώ μεριά. Σας ενοχλεί κάτι; Είσαστε μπλεγμένοι και εσείς; Σας θεωρούσα αντικειμενική ενημέρωση, αλλά αυτή η στάση με προβληματίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος26/10/17 9:17 μ.μ.

  Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  Ο «επαγγελματίας αυτοδιοικητικός», ψεύτης, επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνώριζε το πώς ρευματοδοτείται το περίπτερο του Διονύσου. Δήλωσε επίσης ότι ενώ το περίπτερο ήταν 5 τετραγωνικά μέτρα η παρούσα Διοίκηση με την ανοχή της το μεγάλωσε.

  Θαυμάστε τον ψεύτη με έγγραφα.

  Ποια είναι η αλήθεια;
  Όχι μία, αλλά δύο φορές (!) επί διοίκησής του επιχειρήθηκε το περίπτερο να τακτοποιηθεί και να ρευματοδοτηθεί με το νόμο περί αυθαιρέτων ως 40 τ.μ. (!!): μία το 2012 και μία τον Ιανουάριο του 2014, αλλά και οι δύο έμειναν ημιτελείς και ανολοκλήρωτες(!!!)

  Το γιατί ας το απαντήσει ο θρασύτατος επαγγελματίας ψεύτης που κάνει τον ανήξερο και στην καταγγελία του ουσιαστικά καταγγέλλει τον εαυτό του γιατί αποδεδειγμένα πια φαίνεται ότι ήξερε και ρευματοδοτούσε παράνομα…

  Η παρούσα Διοίκηση σύντομα θα έχει λύσει και αυτό το πρόβλημα που ο επαγγελματίας ψεύτης της κληρονόμησε και απλά το καταγγέλλει από εμπάθεια και όχι από ενδιαφέρον αν το ρεύμα το πληρώνει η Σχολική Επιτροπή και το επιβαρύνονται τα σχολεία.

  Εκεί πια, στα σχολεία, το «έργο» της διοίκησής του είναι γνωστό και με πόρισμα από Ορκωτούς Λογιστές.

  Καληνύχτα Πινόκιο.

  Έπεται συνέχεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος26/10/17 9:47 μ.μ.

  ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ


  Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/10) διανεμήθηκε επισήμως στους επικεφαλής των παρατάξεων το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Ένα σκάνδαλο τεκμηριωμένης πλέον οικονομικής βλάβης που, για τα έτη 2013-2014, ανέρχεται διαπιστωμένη στα 96.000 ευρώ και εκτιμώμενη πάνω από τα 150.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή του κάθε δημότη.

  Λεφτά κλεμμένα από τα σχολεία μας. Λεφτά κλεμμένα από τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους.

  Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και μέθοδοι μαφίας όπως φάνηκε από τον εμπρησμό του γραφείου των σχολικών επιτροπών που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν στοιχεία.

  Γι’ αυτό το μείζονος, για την κοινωνία μας, σημασίας ζήτημα, για την κλοπή δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ενάμιση χρόνο από τα σχολεία του Δήμου μας και από τα παιδιά μας, για τις πρωτοφανείς μεθόδους καταστροφής των στοιχείων δεν βρίσκεται ένας, ΕΝΑΣ (1) ανευθυνοϋπεύθυνος εκείνης της εποχής να ψελλίσει μία λέξη, να πει έστω μία κουβέντα για αυτή την κατάντια.

  Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της δεν έχουν «καταφέρει» να αρθρώσουν λέξη, σαν να μην έγινε τίποτα. Για αυτούς το θέμα συζήτησης είναι, ακόμα, ένα παραχωρητήριο προς την ATHLOMETRIX που ήδη ανακλήθηκε και το… περίπτερο Διονύσου για το οποίο δώσαμε τον τελευταίο καιρό αποστομωτικές απαντήσεις.

  Αντί να κρύβονται από ντροπή και να μην κυκλοφορούν, έχουν το απίστευτο θράσος να εμφανίζονται και να το παίζουν κριτές και επικριτές για ένα περίπτερο.

  Θαυμάστε ενδιαφέρον για τον τόπο. Θαυμάστε τσίπα και φιλότιμο.

  Μπορεί να έχουν πιει το αμίλητο ΝΕΡΟ (έπεται συνέχεια και σε αυτό το σκάνδαλο), αλλά όλοι οι δημότες απαιτούμε: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν επί των ημερών σας από τα σχολεία μας, φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν από το μέλλον των παιδιών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ένα σχόλιο στα παραπάνω σχόλια.

  Το τι κάνει η αντιπολίτευση - συνολικά και όχι μόνο η Ε.Π. - επί του θέματος δεν είναι δική μου δουλειά.

  Εγώ προσωπικά, περιμένω να πάρω στα χέρια μου το πόρισμα (που εσύ ίσως είχες εδώ και καιρό ανεπίσημα) και να το διαβάσω,

  πράγμα που εσύ πολύ πιθανώς δεν ενδιαφέρθηκες να κάνεις, καθώς αρκείσαι σε όσα πιστεύεις εκ των προτέρων και γράφεις, μαζί με τους ΔελαΜπέτσοΠέπηδες στα μπλογκς του Ζαμάνη.

  Οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, Ησυχία, γιατί υπάρχει Κόσμος που μελετά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/10/17 7:21 π.μ.

   ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΔΙ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΙΖΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ "ΛΑΘΟΣ" ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/17 7:24 π.μ.

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ?

   ΟΥΤΕ ΖΑΜΑΝΗΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΕ

   ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΟΠΟΥ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ !!!!!


   ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος27/10/17 8:12 π.μ.

  Ο Ζαμάνης παρακαλούσε τη Μήλα και τον Κατσιακίδη να παραμείνουν στις σχολικές επιτροπές σε θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου όταν ανέλαβε. Υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από τους δικούς του για το θέμα αλλά αυτός τα είχε συμφωνήσει. Είχε βάλει και κάποιο δικό του που είχε επαφές με τον Κατσιακίδη να τα κανονίσει για να δεχτούν. Καθημερινές ήταν οι επισκέψεις και τα ραντεβού εντός και εκτός του δημαρχείου. Γιατί;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος27/10/17 9:26 π.μ.

  Νέο Δελτίο Τύοου του Ζαμάνη προσωπικά

  Ε'ίναι απίστευτο σε πολιτική χυδαιότητα και βλακεία
  Έχει και την αφεντομουτσουνάρα του στο τέλος μην και δεν καταλάβουμε ποιος έκανε αυτή τη μ@λ@κία.
  Απολαύστε το.

  ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
  # Δελτίο Τύπου #
  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
  ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
  ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ
  ============================
  Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/10) διανεμήθηκε επισήμως στους επικεφαλής των παρατάξεων το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Ένα σκάνδαλο τεκμηριωμένης πλέον οικονομικής βλάβης που, για τα έτη 2013-2014, ανέρχεται διαπιστωμένη στα 96.000 ευρώ και εκτιμώμενη πάνω από τα 150.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή του κάθε δημότη.
  Λεφτά κλεμμένα από τα σχολεία μας. Λεφτά κλεμμένα από τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους.
  Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και μέθοδοι μαφίας όπως φάνηκε από τον εμπρησμό του γραφείου των σχολικών επιτροπών που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν στοιχεία.
  Γι’ αυτό το μείζονος, για την κοινωνία μας, σημασίας ζήτημα, για την κλοπή δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ενάμιση χρόνο από τα σχολεία του Δήμου μας και από τα παιδιά μας, για τις πρωτοφανείς μεθόδους καταστροφής των στοιχείων δεν βρίσκεται ένας, ΕΝΑΣ (1) ανευθυνοϋπεύθυνος εκείνης της εποχής να ψελλίσει μία λέξη, να πει έστω μία κουβέντα για αυτή την κατάντια.
  Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της δεν έχουν «καταφέρει» να αρθρώσουν λέξη, σαν να μην έγινε τίποτα. Για αυτούς το θέμα συζήτησης είναι, ακόμα, ένα παραχωρητήριο προς την ATHLOMETRIX που ήδη ανακλήθηκε και το… περίπτερο Διονύσου για το οποίο δώσαμε τον τελευταίο καιρό αποστομωτικές απαντήσεις.
  Αντί να κρύβονται από ντροπή και να μην κυκλοφορούν, έχουν το απίστευτο θράσος να εμφανίζονται και να το παίζουν κριτές και επικριτές για ένα περίπτερο.
  Θαυμάστε ενδιαφέρον για τον τόπο. Θαυμάστε τσίπα και φιλότιμο.
  Μπορεί να έχουν πιει το αμίλητο ΝΕΡΟ (έπεται συνέχεια και σε αυτό το σκάνδαλο), αλλά όλοι οι δημότες απαιτούμε: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν επί των ημερών σας από τα σχολεία μας, φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν από το μέλλον των παιδιών μας.  Κροκοδείλια δάκρυα για τα χρήματα των παιδιών μας, αλλά ξεχνάνε πόσα σκόρπισαν σε ημέτερους δικηγόρους και λογιστές¨. Κοντά στις 65.000 ευρώ !!!!

  Κραυγές κρεμάλας, αλλά δεν μας λέχε γιατί "ξέχασαν" να στείλουν στον εισαγγελέα τη λογίστρια που το παραδέχτηκε.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος27/10/17 11:36 π.μ.

  Κοίτα ποιός μιλάει για τη φωτιά στα γραφεία των σχολικών επιτροπών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος27/10/17 1:33 μ.μ.

  υπαρχουν και αλλοι ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΕΠΤΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος29/10/17 7:05 μ.μ.

  Αντιγραφή από Διονυσος ποστ :
  Τον τρόπο, με τον οποίο θα συζητηθεί ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής τη διετία (από 1-9-2017 μέχρι 30-8-2017), θα καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης.
  Ποιο γελοίοι από αυτούς πεθαίνεις, ούτε μια σωστή μεταφορά ημερομηνίας μπορούν να κάνουν.! Ζαμανη είσαστε για δρόμο όλοι.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τους φαίνεται τόσο βουνό η δουλειά τους, που τη μια χρονιά την κάναν διετία!

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος30/10/17 7:37 π.μ.

  Γιατί ο Ζαμάνης παρακαλούσε τη Μήλα και τον Κατσιακίδη να παραμείνουν στις σχολικές επιτροπές?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/10/17 8:52 π.μ.

   Ο Ζαμάνης ενεργούσε κατόπιν συμβουλών των αντιδημάρχων του, Υφαντή και Κοκμωτού.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/17 5:20 μ.μ.

   Χαχαχαχα! Θυμάμαι τότε που ο Ζαμάνης, στις αρχές Σεπτ/Οκτω 2014, είχε ανακοινώσει ότι θα κρατούσε Μήλα και Κατσιακίδη, τον καυγά του Πασιπουλαρίδη με τον Κοκμοτό που στήριζε την ιδέα του Ζαμάνη. Τους άκουσαν μέχρι το Μαρούσι. Τότε ήταν που ο Υφαντής είχε τρολάρει λέγοντας να κρατήσουν και τον Καλαφατέλη μέχρι το Γενάρη του 2015 για να το πάνε χαλαρά!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/17 7:28 π.μ.

   Ο Κοκμοτός ήταν ο σύνδεσμος του Ζαμάνη με τον Κατσιακίδη. Η εξαγορά της σιωπής της Μήλα για το οικόπεδο ήταν το ζητούμενο του Ζαμάνη.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος30/10/17 8:29 μ.μ.

  Ο Κατσιακίδης ήταν το μέσο για να φτάσει στη Μήλα, της οποίας τη σιωπή για το θέμα του οικοπέδου της Δροσιάς ήθελε να ανταλλάξει με τη θέση της προέδρου στη σχολική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/10/17 8:41 μ.μ.

   Η Μηλα με την αρχική κατάθεσή της έκαιγε τον Ζαμάνη γιατί είχε βρει ότι επί αντιδημαρχίας του επί των Οικονομικών είχε εκδοθεί από τον δήμο βεβαίωση ΤΑΠ ότι η ψευτο-ιδιοκτήτισα δεν χρωστούσε για το συγκεκριμένο οικόπεδο . Δηλαδή την είχε βρει ότι ήταν ιδιοκτήτισα και ότι είχε πληρώσει και το ΤΑΠ !!!!!!!!!!!!!!!!
   Χαχαχαχαχαζχαζχα

   Για αυτό πήρε μαζί του στις εκλογές του 2017 και τον Ποτίδη που ήταν και αυτός μάρτυρας για το οικόπεδο ......
   Και για αυτό δεν άνοιξε ποτέ ποτέ τους φάκελους του Θέσπη όπως έλεγε προεκλογικά.......

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/17 8:42 μ.μ.

   στις εκλογές του 2014 ήθελα να πω

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος31/10/17 8:01 π.μ.

  Είχε γίνει σλόγκαν τότε η ατάκα του Υφαντή προς τον Ζαμάνη για το θέμα της Μήλα (ο Ζαμάνης επέμενε ότι η Μήλα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της προέδρου της σχολικής΄τουλάχιστον για 1 χρόνο γιατί είχε την εμπειρία), απόφαση με την οποία διαφωνούσαν οι περισσότεροι της παράταξης του Ζαμάνη. Τότε ο Υφαντής ενώπιον πολλών διαφωνούντων του είπε: " να κρατήσουμε και τον Καλαφατέλη τότε για κανένα εξάμηνο, που ξέρει καλά το δήμο και έχει μεγάλη εμπειρία να σου δείξει τι θα κάνεις να μην αγχωθείς, να πας χαλαρά. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Έχει ανθρώπους η διοίκηση να αναλάβουν τις θέσεις".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/10/17 10:19 π.μ.

   Σωστά τα λες. Γιαυτο φαγώθηκε αργότερα ο Υφαντής να κρατήσει το λογιστή! Τι μας λες τώρα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/17 11:09 π.μ.

   Τι σχέση έχει ο λογιστής βρε όρνιο με τη Μήλα που έχει παραδεχτεί ότι έκανε μόνη της τη διαχείριση ; Σε λίγο θα μας πείτε πως έφταιγαν και οι καθαρίστριες που είχαν σύμβαση με τη Μήλα.
   Ώρα είναι να τον μπλέξετε και αυτόν ρε παλιάνθρωποι , που του κάψανε το αμάξι του ανθρώπου. Πάτε να τον μπλέξετε μόνο και μόνο για να κατηγορήσετε τον Υφαντή;
   Εϊστε οι μεγαλύτεροι αληταράδες που πέρασαν ποτέ από αυτόν τον τόπο. και αυτό φάνηκε με το οικόπεδο που αγοράσατε από ανύπαρκτο ιδιοκτήτη για να βγάλετε τα προεκλογικά σας έξοδα ρε .....

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/17 11:53 π.μ.

   Έλα ρε βούρλο που θα μας πεις τώρα εσύ για την κλίκα. Με τόσα που φαγώθηκαν , τα οποία είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έβγαλε το πόρισμα, ο λογιστής έπαιρνε άλλα δύο ολοκαίνουργια τζιπάκια. Αυτά να τα λές σε άλλους όχι σε μας

   Διαγραφή
  4. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τον τότε λογιστή για την ανάρτηση αυτού του σχόλιου.
   Το έκανα μόνο και μόνο για να καταλάβει ο κόσμος με τι αδίστακτα καθάρματα έχουμε να κάνουμε.
   Αν τολμάς ρε αλ..., βγες και πες τα επώνυμα. σύ και οι άλλοι που είστε μαζί τα τσιράκια του Μεγάλου
   Αι σιχτίρ παλιάνθρωποι

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος31/10/17 2:20 μ.μ.

  Γιατί τον τρέμεις τον Υφαντή;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος31/10/17 9:37 μ.μ.

  ΠΟΛΛΗ ΜΠΟΧΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος1/11/17 9:19 π.μ.

  Πράγματι φίλε!
  Οι Νυν αντικατέστησαν τους Πρώην!
  Η κλοπή συνεχίζεται και έχει αυξητικούς ρυθμούς!
  Βρώμα και δυσωδία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος1/11/17 11:32 π.μ.

  Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο

  Ο Γιαννουλάτος διαβάζει μια ερώτηση που είχε υποβάλει στο Δήμο και την απάντηση που έλαβε από τον Ζαμάνη και ζητάει επειδή δεν την καταλαβαίνει να του εξηγήσει ο υπογράφων Δήμαρχος τι εννοεί.

  Όταν έρχεται η σειρά του να απαντήσει, ο Ζαμάνης παίρνει την αγαπημένη του έκφραση του ανήξερου και λέει το αμίμητο:

  "Εγώ δεν ξέρω τίποτα, αυτά τα γράφει ο νομικός σύμβουλος και δεν τα καταλαβαίνω ούτε και γω"!!!!!!!!!!!

  Κι ο Γιαννουλάτος μένει κάγκελο και ρωτάει: "Μα εσείς δεν υπογράφετε κύριε δήμαρχε;"

  Ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο πού βάζει την υπογραφή του....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. καρφώνεσαι βρε Sxedon
  Κάθε φορά που ανεβαίνει σχόλιο που τρολάρει κάποια μαμακία σου, μετά από λίγο ακολουθεί ένα δικό σου σχόλιο - μπινελίκι ανώνυμο ή με fake όνομα.
  Άλλη δουλειά δεν έχουν ολοι να κάνουν αυτοί οι ρεμπεσκέδες σύμβουλοι που έχεις και πληρώνουμε όλη μέρα από το να βλέπουν τι γράφεται για σένα και να απαντάνμε με τον μόνο τρόπο που ξέρουν;
  Τσ, τσ, τσ, τς .....
  Δ/Σ

  ΥΓ. Αλήθεια, τι λέει επ' αυτού ο "μετρ" της επικοινωνίας που κουβάλησες τελευταία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/11/17 9:20 μ.μ.

   ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡ
   ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ
   ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ

   Διαγραφή
 29. Ανώνυμος1/11/17 4:11 μ.μ.

  Εξήγησε ο σχεδόν δήμαρχος ποιός από του δύο νομικούς συμβούλους απάντησε;
  O νομικός σύμβουλος του δήμου ή ο άλλος ο δικός του νομικός σύμβουλος που έρχεται μια φορά την εβδομάδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Μετά τη "Φωνή του Διονύση" και το "Διόνυσος Πόστ", το ημιεπίσημο επικοινωνιακό μέσο της δημοτικής αρχής ασχολήθηκε με την αφεντιά μου. Αλλά επειδή οι τύποι που χειρίζονται και τα δύο μέσα είναι οι ίδιοι, πέφτουν σε λάθη και αυτο-αποκαλύπτονται.
  Και να σκεφτεί κανείς ότι το Ποστ δημιουργήθηκε επειδή η "Φωνή" είχε ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιότητας και είχε τσαντίσει πολλούς ακόμα και μέσα στη δημοτική ομάδα.

  Σε κάθε περιπτωση, όπως έχω ξαναπεί εδώ και πολύ καιρό, οι τύποι αυτοί στέλνουν πορνοσχόλια τα οποία φυσικά απορίπτονται. Τον τελευταίο όμως έχουν ξεκινήσει ένα άλλο παιχνιδάκι, που βέβαια - και αυτό - αποκαλύπτει το χυδαιο ποιόν τους.
  Στέλνουν ένα άσχετο σχόλιο στο οποίο έχουν συνδέσει ένα λινκ με πορνο-σάιτ ή τσόντες ή σχετικού τύπου αγγελίες ή διαφημίσεις.
  Το λινκ αυτό δεν είναι ορατό στους διαχειριστές κατα τη διαδικασία της έγκρισης, με αποτέλεσμα να ανέβει, γεγονός που ενεργοποιεί τον σύνδεμο προς τους πορνο-προορισμούς που έχουν διαλέξει, προς έκπληξη και δυσαρέσκεια του κάθε κανονικού επισκέπτη.
  Κατόπιν, ανεβάζουν σχόλια στη Φωνή - και τώρα πια και στο Ποστ - ισχυριζόμενοι ότι τα συγκεκριμένα σχόλια είναι δημιούργημα της Δ/Σ, που δήθεν δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη της.
  Συνήθως οι διαχειριστές παίρνουν είδηση τι έγινε, μετά από μηνύηματα αναγνωστών ή μετά απο τυχαίες επισκέψεις στη σελίδα, και κατεβάζουν το σχόλιο.
  Γι αυτό και η γνώση και επίκληση από μεριάς τους τόσων πολλών λεπτομερειών δείχνει ποιος πραγματικά είναι ο ιντριγκαδόρος.
  Με τον τρόπο αυτό υπολογίζουν να μειωθεί η επισκεψιμότητα και να χυδαιολογήσουν εναντίον της Δ/Σ. Πρόκειται δηλαδή για μια μίξη βλακείας, σπέκουλας, φασισμού και διαστροφής.

  Παρ' όλα αυτά είναι σημαντικό να σημειωθούν δύο πράγματα:

  1. Αυτός είναι στη πραγματικότητα ο Σχεδόν, πίσω από τη βιτρίνα του "¨"καλού παιδιού" που πλασσάρουν

  2. Η πρακτική τους υποδηλώνει το ποιόν τους

  και

  3. Πρέπει να έχουν ακνευριστεί πάρα πολύ από ΄οτιδήποτε λέγεται για αυτούς και με οποιονδήποτε τους ασκεί κριτική ή τους τρολάρει.

  Εν προκειμένω, αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο ήταν η αιτία για την μεγάλη αυτή έκρηξη. Ο "μετρ" της επικοινωνίας ή ο "Μεγάλος";

  Άντε να χαθείτε μυρμηγκάκια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος2/11/17 12:38 μ.μ.

  ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΖΑΡΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

  1. Η μείωση του κόστους ύδρευσης στη Σταμάτα με την ωμή παραδοχή ότι το νερό είναι επιβαρυμένο είναι παράλογη, με την έννοια ότι καμία μείωση κόστους δεν εξομαλύνει την επιβάρυνση στην υγεία. Εγώ θα δεχόμουν, αντιθέτως, αύξηση της τιμής σε όλες της ΔΕ του Δήμου ώστε να προωθηθούν οι μελέτες και τα έργα για την υδροδότηση του δικτύου της Σταμάτας με επεξεργασμένο νερό ΕΥΔΑΠ, με τη λογική της αλληλεγγύης μεταξύ των ΔΕ του ενιαίου Δήμου.

  2. Εντελώς παράλογη είναι η μείωση του κόστους του νερού στη ΔΕ Διονύσου με τη λογική ότι είναι μεγάλο το κόστος άρδευσης των κήπων. Καταρχάς κήπους δεν έχουν μόνο στο Διόνυσο. Αλλά, πέρα από αυτό, η απόφαση αυτή ενισχύει την σπατάλη νερού ενώ αντίθετα ο Δήμος θα έπρεπε να εισάγει πολιτικές εξοικονόμησης.
  Εγώ θα μείωνα σημαντικά το κόστος ύδρευσης σε όσους αντικαθιστούσαν τα γκαζόν τους με φυσική βλάστηση που δεν απαιτεί πολύ νερό. Εννοείται ότι όσο δεν μειώνεται η τιμή που αγοράζει το επεξεργασμένο νερό ο Δήμος από την ΕΥΔΑΠ,τότε τις μειώσεις αυτές θα τις επιβαρυνθούμε όλοι μας (μπορεί και οι κάτοικοι της Σταμάτας χωρίς να το γνωρίζουν).

  Η μείωση στην τιμή της χρήσης νερού ύδρευσης στην άρδευση κήπων δεν έχει λογική. Η παρότρυνση στη σπατάλη ουσιαστικά θα έχει δυσάρεστες επιτπώσεις όταν θα έρθει (αργά ή γρήγορα) ο κύκλος της ξηρασίας, και τότε θα τρέχουμε να μαζέψουμε τα αμάζευτα.
  Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει κανένα όραμα, είναι πολύ καλή να λαϊκίζει εις βάρος του γενικού συμφέροντος του Δήμου μας..

  Καλώ την Οικονομική Επιτροπή και σε συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο να μην δεχτούν τη μείωση της τιμής του νερού στον Διόνυσο και να ψηφίσουν μέτρα προώθησης της εξοικονόμησης νερού (λέμε τώρα..).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος2/11/17 12:39 μ.μ.

  ΜΠΑΜ ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!!

  Έκρηξη τα ξημερώματα στο ΑΤΜ έξω από το Δημοτικό Kατάστημα στο Κρυονέρι!

  02 Νοέ 2017 by Maria Chazapi

  “Η εταιρεία που φυλάει το Δήμο τι διάολο κάνει;” Τα λόγια αυτά, επί λέξει, ανήκουν στο δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Θ. Στάικο, μόλις άκουσε στην Οικονομική Επιτροπή (18/10) ότι άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστές από τους φωτιστικούς πυλώνες στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγ. Στέφανο. Το γήπεδο έμεινε για 15 ημέρες περίπου χωρίς φωτισμό, και ο Δήμος Διονύσου έγινε φτωχότερος κατά 15-16.000 ευρώ, μια που τόσο εκτιμήθηκε η ζημιά.

  Σήμερα έρχεται να προστεθεί νέο περιστατικό σοβαρής παραβατικότητας, αυτή τη φορά στο Κρυονέρι. Τα ξημερώματα άγνωστοι ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της Τράπεζας Πειραιώς έξω από το Δημοτικό Κατάστημα, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της περιοχής, δίπλα ακριβώς από το Νηπιαγωγείο του Κρυονερίου. Στο σημείο έχει από νωρίς σπεύσει αστυνομική δύναμη, τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας δεν λειτουργούν ακόμη, ενώ κανονικά γίνεται το μάθημα στο Νηπιαγωγείο.

  Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η εταιρεία που έχει αναλάβει τη φύλαξη των δημοσίων κτηρίων και χώρων του Δήμου Διονύσου αναδείχθηκε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό και αρχικό προϋπολογισμό 450.000 ευρώ, προσφέροντας το ποσόν των 380.000 ευρώ το χρόνο, για τακτικές περιπολίες οχημάτων στους δρόμους της πόλης, με στόχο “τη φύλαξη και περιφρούρηση των κτιρίων, των εγκαταστάσεων, των σχολείων, των αντλιοστασίων και δεξαμενών, των κοινοχρήστων χώρων καθώς και κάθε άλλης περιουσίας του ∆ήμου και των νομικών του προσώπων”.

  Όταν το θέμα είχε συζητηθεί πέρυσι στο Δημοτικό Συμβούλιο, η εισήγηση απέσπασε τις θετικές ψήφους μόνο της Διοίκησης του Δήμου- κι αυτές κολοβές: Η τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στ. Μαγγίνα είχε δηλώσει παρούσα, ο τότε Αντιδήμαρχος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής μίλησε για τεράστια δαπάνη που δεν μπορεί αποδειξίμως να αποδώσει τα προσδοκώμενα οφέλη και ψήφισε λευκό, ενώ η σημερινή Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Π. Ταουξή είχε καταψηφίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος2/11/17 12:41 μ.μ.

  ΑΛΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

  ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ: Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω η υπηρεσία φύλαξης που έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρία ποια δημόσια κτήρια καλύπτει. Η είσοδος του κοινοτικού καταστήματος, η είσοδος του Νηπιαγωγείου, η κεντρική πλατεία στο Κρυονέρι δεν είναι μέσα σε αυτά; Θα αναζητήσει άραγε η διοίκηση του Δήμου ευθύνες από την εταιρία που πληρώνεται αδρά (γύρω στα 500.000€ το χρόνο) ή και πάλι θα μείνει θεατής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/11/17 12:48 μ.μ.

   Vicky Kaoula: Απλώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι προφανώς η ανάθεση της ιδιωτικής φύλαξης έναντι αδράς αμοιβής κάλυπτε άλλες ανάγκες και όχι την προστασία των δημόσιν κτηρίων.

   Διαγραφή
 34. Ανώνυμος2/11/17 12:42 μ.μ.

  Νίκος Παπαϊωάννου Εδώ ταιριάζει το "τραπεζών υμών εμπι(μ)πραμένων ο παρ' ολίγον δήμαρχος άδει"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος2/11/17 12:44 μ.μ.

  Χαρα Υφαντη: ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ η υπηρεσία φύλαξης του δήμου Διονύσου που κοστίζει στους δημότες 500.000 ευρώ το χρόνο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ανώνυμος2/11/17 12:46 μ.μ.

  Stefanos Michiotis: Κάθε παράλειψη στους προφανείς όρους μιας τέτοιας σύμβασης πρέπει να βαρύνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τους "Χρυσοχοϊδηδες" που την ψήφισαν και τους επιτήδειους που την πρότειναν και την υπέγραψαν.

  Stefanos Michiotis: Και να σκεφτείς ότι εγώ προσωπικά είχα υποβάλει αναφορά για την σχεδόν αυτή σύμβαση (για λόγους ασάφειας κλπ) σε 3 υπηρεσίες, που το έπαιξαν παπιά... Αποκεντρωμένη, Επιθεωρητές ΔΔ και Ανεξ.Αρχή για Συμβάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος2/11/17 12:47 μ.μ.

  Δημήτρης Σταθοπουλος: Μεγάλη γιορτή σήμερα,είναι των Μαρτύρων Αφθονίου,Ακινδύνου και Ανεμποδίστου (πραγματικά είναι!) και είπαμε να το γιορτάσουμε αναλόγως!Σκέψου τι έχει να γίνει της Αναλήψεως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος2/11/17 2:17 μ.μ.

  ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ή ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Η ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΗΣ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο "ΜΕΤΡ" ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ?
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όση όξυνση και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν, η ερώτηση που πάντα θα αφήνουν αναπάντητη είναι:

   "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΜΑΝΗ;"

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος2/11/17 11:07 μ.μ.

  τι έκανες όταν ήσουν σχεδόν δήμαρχος ζαμάνη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος3/11/17 6:19 π.μ.

  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΖΑΜΑΝΗ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ Σ Χ Ε Δ Ο Ν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος3/11/17 6:20 π.μ.

  ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος3/11/17 6:21 π.μ.

  ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος3/11/17 2:10 μ.μ.

  Αφού επί 2 μήνες οι αρμόδιοι του Δήμου (Στασινοπούλου, Νταγκαλή, Δελαγραμμάτικας, Ράικος κλπ) έπαιζαν τις κουμπάρες χωρίς αποτέλεσμα για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών του Λυκείου την εγκατάσταση φωτεινού σηματοδότη έξω από το Ζάννειο,, τη λύση έδωσε η Δούρου (Περιφέρεια Αττικής)

  Δελτίο Τύπου:

  Ξεκίνησαν χθες από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες για την κατασκευή της υποδομής και την εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στη διάβαση πεζών επί της Λεωφόρου Θησέως στα όρια των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου (στο ύψος της οδού Λεύκης), κατόπιν της έγκρισης της σχετικής μελέτης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Πρόκειται για απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να καταστεί δυνατή η μεταφορά των μαθητών του Γενικού Λυκείου Δροσιάς σε νέο σχολικό συγκρότημα (πρώην Γυμνάσιο Εκάλης) το οποίο επί σειρά ετών παρέμενε ανενεργό.

  Η Περιφέρεια Αττικής, έχει θέσει εξ αρχής ως βασική της προτεραιότητα την οδική ασφάλεια σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς της. Ιδιαίτερα δε σε περιπτώσεις σχολικών συγκροτημάτων δρα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ταχύτητα. Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να εισέλθει το έργο σε τροχιά υλοποίησης, προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες.

  Σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχει πραγματοποιηθεί σειρά αυτοψιών για την καταγραφή της κατάστασης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων:

  Έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη σχετική άδεια από τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) την 1.11.2017, καθώς η θέση στην οποία θα κατασκευαστεί η εν λόγω διάβαση πεζών βρίσκεται κάτω από τη διέλευση αγωγών ρεύματος υψηλής τάσης.

  Ακόμη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) στις 30.10.2017, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θέση για την τοποθέτηση του πίνακα ρευματοδότησης και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

  Επιλύθηκαν σημαντικά τεχνικά θέματα όπως η διέλευση σωληνώσεων και αγωγών μέσα από αδιαμόρφωτα πρανή.

  Σημειώνεται ότι σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου (οι οποίοι έχουν και τη διοικητική αρμοδιότητα) θα λάβουν χώρα ταπεινώσεις και κατασκευές πεζοδρομίων και κλάδεμα των πεύκων προκειμένου να βελτιωθεί η ορατότητα στους σηματοδότες. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών, η Περιφέρεια Αττικής θα τοποθετήσει την προβλεπόμενη οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, θα φροντίσει για τη ρευματοδότηση του κόμβου και θα αναλάβει τις προκύπτουσες εξ αυτής δαπάνες."


  Απλές κουβέντες , χωρίς θα και φανφάρες κενές
  Και προπαντός έργα και όχι λόγια του αέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή