.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Το κάρο πριν από τ’ άλογο…

Πρώτα παίρνεις την απόφαση: το νέο Λύκειο θα στεγαστεί σε άλλο κτίριο. Δεν έχει σημασία που δεν έχεις εξετάσει αν το μέρος είναι κατάλληλο. Η ιδέα σου φαίνεται πιασάρικη.
Μετά βρίσκεις χρηματοδότη και κατασκευαστή, δύο σε ένα – ίσως το μόνο έξυπνο μέρος του σχεδίου, μια που όχι μόνο είσαι ανίκανος να το κάνεις μόνος σου, αλλά θέλεις να πας διακοπές επειγόντως. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ανακοινώνεις σ’ όλους το νέο σαν να ‘ναι δικό σου επίτευγμα.

Αλλά όταν γυρίζεις, και είναι ο καιρός ν’ ανοίξουν τα σχολεία, βλέπεις ότι δεν είναι έτοιμο. Όμως, δεν μασάς. Βάζεις τα παπαγαλάκια σου να υποσχεθούν ότι είναι ζήτημα ημερών η μετακίνηση.

Στον αγιασμό που γίνεται (στο παλιό κτίριο) υπόσχεσαι ότι σε λίγες μέρες οι μαθητές θα μεταφερθούν στο νέο, το ‘στολίδι’ της πόλης.

Ξαφνικά κάποιος ρωτάει “από πού θα μπαίνουν στο σχολείο τα παιδιά;” και συ παγώνεις. Συνειδητοποιείς ότι αυτή η “μικρή” λεπτομέρεια της ασφαλούς μετακίνησης σου είχε ξεφύγει… Και ξέρεις πώς κάνουν οι "πελάτες" σου για το θέμα της ασφάλειας.

Το σκέφτεσαι από δω, το σκέφτεσαι από κει κι αρχίζεις ν’ αγχώνεσαι. Είχες ξεχάσει ότι το μέρος ανήκει σε άλλο δήμο και δεν μπορείς να κάνεις κανένα μπάλωμα της τελεθυταίας στιγμής.

Οι επιτελείς σου ρίχνουν διάφορες ιδέες και μέσα στον πανικό σου, κάνεις το λάθος να τις ανακοινώσεις. Νέο στραπάτσο, χειρότερο αυτή τη φορά… Λες ότι έχεις συμφωνήσει με τον όμορο δήμο να κάνει για σένα τη δουλειά.

Οι γονείς αρχίζουν ν’ ανησυχούν και συ τους φωνάζεις για ενημέρωση. Εκεί τους περιλαβαίνουν τα τσιράκια σου και τους κάνουν τη μούρη κρέας: “είστε αχάριστοι”, τους λένε, “δεν μπορείτε να μαζέψετε τα παιδιά σας” κι άλλα υπέροχα…

Το πρόβλημα αρχίζει να ξεφεύγει. Ο όμορος δήμος καταλαβαίνει με τι έχει να κάνει και την κάνει με πλάγια πηδηματάκια. 
Έχεις μείνει μόνος σου με τους ηλίθιους που πληρώνεις και με πάρα πολλές και ακάλυπτες υποσχέσεις για φανάρια, για πεζογέφυρες, για λεωφορεία, για, για, για …

Στο μεταξύ έχουν περάσει δυο μήνες και οι μαθητές μοιράζονται ακόμα το παλιό σχολείο με τους μικρότερους του Γυμνασίου. Διαμαρτυρίες από παντού. 
Πιέζεις τον διευθυντή να παραλάβει το νέο κτίριο και να φύγει με τους μαθητές, αλλά δεν είναι τρελός να γίνει Ιφιγένεια για σένα.

Σ’ έχουν πάρει είδηση όλοι πως ψάχνεις για κορόιδα να τους φορτώσεις την ευθύνη, γι αυτό και τα παπαγαλάκια σου αλλάζουν το παραμύθι λέγοντας πως ο δήμος έκανε ότι έπρεπε…. 
Ναι, ρε φίλε, αλλά πότε ξύπνησε; Τον Αύγουστο που έπρεπε να κάνει τις ενέργειες – αλλά ήταν παχιές οι μύγες – ή όταν έσκασε το πρόβλημα;

Τελικά τη λύση φαίνεται να δίνει η Περιφέρεια, που λέει ότι θ’ αναλάβει αυτή. Άντε να δούμε. 
Ουφ, ξεφυσάς και σκέφτεσαι "ευτυχώς ήρθε το ιππικό", ελπίζοντας μπας και γίνει κάτι…

Ένα σου λέω μικρέ και ανόητε: Φρόντισε να έχει τελειώσει το έργο μέχρι τη συνεδρίαση του απολογισμού, για να το περιλάβεις κι αυτό. Αλλιώς, θα γελάσουν και τα τσιμέντα μαζί σου. Αυτά του καινούριου Λυκείου…

49 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/11/17 11:37 μ.μ.

  ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ ΞΥΠΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/11/17 6:59 π.μ.

  Η ΠΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
  ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ
  ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
  ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ
  ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ
  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ

  ΕΤΣΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ
  ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  ΜΑ ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΑ
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
  ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
  ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ..... ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6/11/17 7:11 π.μ.

  η κόκα κόλα πάει με όλα και η πέππα με τις αποτυχίες και τα χειρότερα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος6/11/17 9:29 π.μ.

  Πέπα σε Σάκη : Μην ανησυχείς εγώ θα σε βγάλω ασπροπρόσωπο!!!
  και τον έχει βουλιάξει μέσα στη λάσπη. Σε λίγο θα αλλάξει και χρώμα ο δήμαρχος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος6/11/17 11:04 π.μ.

  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, όπως συχνά πυκνά συμβαίνει στη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, η αίθουσα ήταν κατά το κοινώς λεγόμενο σκορποχώρι, με ομάδες συμβούλων να χρησιμοποιούν το άτυπο καπνιστήριο δίπλα στην έδρα, ή να “διαβουλεύονται” σε πηγαδάκια εντός και εκτός αιθούσης. Η Γραμματέας του Δ.Σ. Α. Λουκάτου από συνεδρίαση σε συνεδρίαση απευθύνει έκκληση προς τους συναδέλφους της να διευκολύνουν το έργο της παραμένοντας στις θέσεις τους, ειδικά στη διάρκεια των ψηφοφοριών. Την περασμένη Τρίτη, κατά την εκφώνηση του ονόματος του τέως Αντιδημάρχου Ευ. Λυρούδια, το ΝΑΙ που ακούστηκε ήρθε από κάπου μέσα στην αίθουσα, με αποτέλεσμα η Γραμματέας να επιμείνει να δει τον κ. Λυρούδια. Ο τελευταίος θεώρησε προσβλητική την επιμονή της Γραμματέως, ζητώντας της περισσότερο σεβασμό. Η κ. Λουκάτου από την πλευρά της υπενθύμισε πως οποιαδήποτε παρατυπία στην ψηφοφορία μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της απόφασης και έτσι η διαδικασία επαναλήφθηκε. Το ανεπίτρεπτο “γιαβόλ” του τέως Αντιδημάρχου, όταν ήρθε η σειρά του να ψηφίσει, καταγράφτηκε στα πρακτικά, επισημάνθηκε από συναδέλφους του, ξένισε δυσάρεστα και δημιούργησε ερωτηματικά για την ανοχή της Προέδρου που παρακολουθούσε την αντιπαράθεση να εξελίσσεται χωρίς την παραμικρή παρέμβαση, κρατώντας μόνο διεκπεραιωτικό ρόλο στη συνεδρίαση. Χαρακτηριστική λίγο αργότερα ήταν η τοποθέτηση του κ. Ζυγούνα που ζήτησε από τους συναδέλφους του στοιχειώδη σεβασμό και υπευθυνότητα, ώστε να μην μετατρέπεται το Δημοτικό Συμβούλιο σε καφενείο.

  ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος6/11/17 12:44 μ.μ.

  Τι τους νοιάζει τι ψηφίζουν???
  Άλλοι θα πληρώσουν τα σπασμένα!!!
  Το θέμα είναι ότι αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν να απαντήσουν ούτε τι ψήφισαν γιατί δεν ξέρουν ούτε τα θέματα της ημέρας.
  Αδιάβαστοι πάνε στα συμβούλια!!!
  Πρόθυμοι για το ΝΑΙ, απρόθυμοι για οτιδήποτε άλλο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος6/11/17 1:36 μ.μ.

  Η Πέππα ήταν στην επιτροπή καταλληλότητας του κτηρίου του Ζαννείου???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/11/17 2:42 μ.μ.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία τότε γιατί πάει σκ@τ@ και αυτό. Όπου ανακατευτεί σκ@τ@ τα κάνει. Τι δουλειά είχε με το κτήριο του σχολείου η άσχετη; νόμιζε ότι θα φυτέψουν λουλουδάκια και λαχανάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος6/11/17 3:45 μ.μ.

  Γελάνε και οι πέτρες! Είσαι σίγουρος; Η Μπουρδίτσα από τη Σταμάτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος6/11/17 5:34 μ.μ.

  Ποιά είναι η Μπουρδίτσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος6/11/17 6:14 μ.μ.

  Μπουρδίτσα είναι το παρατσούκλι της Πέππα στη Σταμάτα. Όλοι έτσι την ξέρουν. Ρώτα όποιον σταματιώτη θέλεις το ίδιο θα σου πει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ρε παιδιά, ας σταματήσουμε να γράφουμε για την Πέππα, γιατί αυτός ο τύπος με τα γ@μομπινελίκια έχει πάθει παράκρουση όλες αυτές τις μέρες και ιδίως σήμερα. Κοντά 300 "σχόλια" από το πρωί έχει στείλει ο καημένος...
  Δ/Σ

  ΥΓ. Και κάτι προς τον "σχολιαστή":
  Φίλε, μη γ@μ@ς τόσο πολύ. Κ@τούρα και λίγο... γιατι θα το κάψεις το εργαλείο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος7/11/17 1:16 π.μ.

  Πρωτη φορά βλέπω να ανοίγει ένα σχολείο και να πέφτει τέτοιο κράξιμο. Έλεος Δ/Σ έχεις πρόβλημα, να το κοιτάξεις, μην το αφήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρώτον, άσε να δούμε πότε θα ανοίξει.

   Δεύτερον, την κριτική την ασκώ στην προχειρότητα που διακρίνει ΚΑΘΕ πράξη της δημοτικής αρχής. Εκτός από το Ζάννειο, δες για παράδειγμα το δημοτικό της οδού Αργυρουπόλεως που τον πρώτο καιρό της μεταστέγασής του, λειτουργούσε χωρίς βασικό εξοπλισμό και επίπλωση!

   Τρίτον, λόγω ακριβώς της προχειρότητας που τους διακρίνει, στο τέλος αφήνουν κρίσιμα ζητήματα χωρίς να τα αντιμετωπίσουν. Πχ την στατική επάρκεια της Αργυρουπόλεως, την ασφάλεια της προσβασης στο Λύκειο (δεν είναι δεδομένη) λόγω των απέναντι στενών πεζοδρομίων, την επί εξάμηνο λειτουργία του νέου Παιδικού σταθμού Αγίου Στεφάνου χωρίς άδεια κλπ !...

   και τέταρτον, όλες αυτές τις μ@λ@κίες (που εσύ μπορεί να τις ανέχεσαι, άλλοι όμως όχι) τις κα΄νουν τύποι που καλοπληρώνονται. Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα να ζητώ η κατάσταση να βελτιωθεί.

   Αν μαλιστα προσέξεις τις πρώτες μου αναρτήσεις μετά τις εκλογές, θα δεις ότι ήταν επίσης κριτικές, χωρίς να είναι επικριτικές. Μετά από 3 χρόνια, όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται περί αχρήστων που λυμαίνονται χρήματα και εξουσία. Φτάνει πιά!

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος7/11/17 8:53 π.μ.

  'Eνα σχολείο ανοίγει και άλλο ένα κλείνει....Γιατί γίνεται, άραγε, κατάληψη στο ΕΠΑΛ? Μα γιατί άλλο βέβαια για τα αυτονόητα....καθαρισμός από αγριόχορτα του περιβάλλοντα χώρου ( ποια να είναι η αρμόδια...), κατασκευή στεγάστρου ( ποιοι να είναι οι συναρμόδιοι),και....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος7/11/17 2:42 μ.μ.

  Σιγουρα εινε αχρηστοι και λυμαινονται δημοσιο χρημα Αυτο ομως δεν δικαιολογη συμπεριφορες απο εμας αναρμοστες Τελεια και παυλα Ολοι εχουν ονοματα και ο ΖΑΜΑΝΗΣ και η ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙΤΟΥΣ Τωρα πως καταφεραν και πηραν ψηφαλακια ας προσεχαν οσοι τους ψηφισαν και τωρα τους βριζουν Ο Δημος παει απο το κακο στο χειροτερο ας αναλογιστουμε τη κανουμε ολοι εμεις για αυτο και ας πραξουμε αναλογα επιτελους καποια στιγμη ας ερθει και η ωρα του εισαγγελεα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος7/11/17 3:00 μ.μ.

  Το άλογο σίγουρα θα σέρνει άροτρο γιατί όπως δημοσίευσε ενημερωτική ιστοσελίδα ο δήμος θα βγάλει προκήρυξη για θέση οδηγού αρότρου!!! Τι άλλο θα δούμε με αυτούς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος7/11/17 5:11 μ.μ.

  η κηπουρός του δήμου η πέππα θα τον θέλει. θα σπίρει τα χωράφια της στη σταμάτα σανο για να ταιζει αυτους που την ακουνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος7/11/17 5:17 μ.μ.

  Οκτώ μόνιμους εργαζομένους θα προσλάβει ο Δήμος Διονύσου μέσω διαγωνισμού κι ανάμεσά τους έναν (1) οδηγό αρότρου – ναι, σωστά διαβάσατε αρότρου! όπως έγραψε όλο χαρά και περηφάνια το “dionysospost.gr”. Kαι μάλιστα την προεπιλογή θα την κάνει ο δημος βάσει μοριοδότησης.

  Το γιατί πανηγυρίζει το “Ποστ” είναι προφανές: τα βόδια αναζητούν πάντα τον ζευγά τους.

  Το ίδιο προφανές είναι ποιος θα κάνει την αξιολόγηση: η ειδική επί των «φυτών» και των «ζώων» αντιδήμαρχος

  Το ερώτημα είναι με τι κριτήρια θα κάνει την αξιολόγηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/11/17 6:49 μ.μ.

   Βόδια δεν είναι αυτοί, βόδια είναι όσοι από εμάς ψηφίσαμε ζαμανη την δεύτερη Κυριακή.!! Βόδια, ε βόδια .!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/17 7:26 μ.μ.

   Ρε βόδια άρωτρο θα πάρετε ή μόνο οδηγο;;;;;;;

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος12/11/17 10:25 π.μ.

  Μάλλον αδικείται τα καημένα τα βόδια όταν τα συγκρίνετε με την διοίκηση του Δήμου καθώς τα βόδια είναι μεν αργά αλλά δουλευτάρικα και με δύναμη. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα ούτε δουλειά ούτε δύναμη να δοθούν λύσεις και να πάνε το Δήμο πιο μπροστά από εκεί που τον παραλάβανε.

  Εκτός κι αν εννοείτε ότι δεν είναι έξυπνα ζώα όπως και αυτά του Δήμου μας γιατί πως αλλιώς μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει ότι συμβαίνει γύρω μας εδώ και 3 χρόνια.

  Άντε και καλά μυαλά... όχι βοϊδίσια φυσικά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος13/11/17 1:55 μ.μ.

  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ

  Ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ), διαμαρτύρεται εντόνως, γιατί δεν έχει παραχωρηθεί κανένα κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Διονύσου, για τις προπονήσεις των τμημάτων του , ενώ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργείες:  «Παιδιά και αποπαίδια !!! (Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)

  Ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ (με έδρα τον Δήμο Διονύσου) ενημερώνει τους γονείς των παιδιών που αθλούνται στο σύλλογο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι έχει καταθέσει στο Δήμο από αρχές Σεπτεμβρίου, όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης του σωματείου (καταστατικό, εγγραφή σωματείου με αριθμό Μητρώου 31785) ενώ είναι και επίσημα μέλος της ΟΧΕ και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) (έχει κατατεθεί στο Δήμο και η αντίστοιχη βεβαίωση).

  Στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίζεται στις κατηγορίες Παμπαίδων Β΄(γεν 06-07) , Παγκορασίδων Β΄ (γεν 06-07) και ΜΙΝΙ (08-09). Όλοι οι αθλητές που υπήρχαν στο τμήμα του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ έχουν μεταγραφεί στον νέο αμιγώς χαντμπολικό σύλλογο. Παρόλα αυτά τα παιδιά αθλούνται και προπονούνται στο δρόμο.

  Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί άδεια παραχώρησης των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου σε κανένα σωματείο του Δήμου, πλην όμως όλοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από αρχές Σεπτεμβρίου εκτός από τα παιδιά του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ που προπονούνται σε ανοικτά γήπεδα και σε πλατείες. Όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν «προσωρινά» και με την ανοχή του Δήμου τα γυμναστήρια σύμφωνα με τα περσινά προγράμματα, ενώ στον ΑΣΑΔ Χάντμπολ δεν έχει επιτραπεί να χρησιμοποιεί τις ώρες που είχε το τμήμα χαντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης πέρυσι. Έτσι, ενώ το τμήμα χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης είναι πλέον ανενεργό, τις περσινές ώρες του χάντμπολ από το κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης, τις έχουν «μοιράσει» μεταξύ τους (αυθαίρετα) τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Α.Ο Άνοιξης επιπλέον από αυτές που είχαν και χωρίς παραχώρηση από το Δήμο (αλλά με την ανοχή του), χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος των παιδιών του μοναδικού σωματείου χάντμπολ στο Δήμο να αθληθούν.

  Αυτή είναι η αντίληψη και συμπεριφορά «σπουδαίων» αθλητικοπαραγόντων που διατυμπανίζουν ότι αγωνίζονται για το καλό των παιδιών τους και του αθλητισμού. Αυτή είναι η συμπεριφορά του Α.Ο. Άνοιξης στα μέχρι χθες δικά του παιδιά.
  Για κάποιους, άθλημα είναι αυτό που κάνει το παιδί τους μόνο!!! Τα άλλα είναι αποπαίδια, τα άλλα δεν είναι παιδιά του Δήμου !!! δεν είναι παιδιά που έχουν το δικαίωμα να αθλούνται με κάποιο άλλο σπορ!!!

  Ξέρουμε κύριοι ότι υπάρχουν δημοφιλή αθλήματα και λιγότερο δημοφιλή. Στα δημόσια γυμναστήρια και γήπεδα όμως έχουν όλοι δικαίωμα να γυμναστούν σε όποιο άθλημα τους αρέσει και που διδάσκεται από επίσημα και νόμιμα αθλητικά σωματεία.

  Περιμένουμε τον Δήμο να πάρει θέση και να ολοκληρώσει την διαδικασία παραχώρησης. Περιμένουμε να αποδοθούν στα παιδιά που επέλεξαν χαντμπολ τα ίδια δικαιώματα (βάση αναλογίας βεβαίως) που έχουν και τα άλλα παιδιά που επέλεξαν μπάσκετ και βόλεϊ.

  Μέχρι τότε η διοίκηση του ΑΣΑΔ Χάνμπολ, οι γονείς των παιδιών , τα παιδιά και οι προπονητές συνεχίζουμε να προπονούμαστε ως γυρολόγοι , με υπομονή (από πλευράς γονέων) για τα προγράμματα των παιδιών με φροντιστήρια και ελπίζουμε να μην μας εξαντλήσουν (από υπομονή βεβαίως βεβαίως).

  Είσαι αθλητικοπαράγοντας !!! είσαι και γονιός !!! είσαι και άνθρωπος;;;
  Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/11/17 5:54 μ.μ.

   Το οτι ο Λουκατος δε μπορει να τα κονομησει οσο ευκολα περιμενε οταν τα εκανε παλακακια με το ΖαμανΑμαν και βαζει μπροστα τα παιδια και τους γονεις τους ειναι αναξιουσχολιασμου.Ο ανθρωπος ειναι τελευταιος και κενος,στιγνος εκμεταλλευτης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/17 11:17 μ.μ.

   Είναι γνωστό ότι τόσα χρόνια οι δύο "μεγαλο"-αθλητικο-παράγοντες της Άνοιξης (Λουκάτος - Αγγέλικας) τα είχαν βρει.

   Είναι επίσης γνωστό ότι οι δημοτικοί άρχοντες (Ζαμάνης, Κοκμοτός) όχι μόνο έκαναν τα στραβά μάτια για τα ψεύτικα νούμερα που δηλώνε ο Λουκάτος σαν αθλητές, αλλά και του έδιναν βραβεία και λεφτά με τη σέσουλα μέσω Θέσπη για το μάρκετινγ του συλλόγου του (ο ίδιος έλεγε του αθλήματος).

   Το αποτέλασμα ήταν διπλό. Τα λιγοστά παιδιά του χάντμπολ γυμνάζονταν περισσότερες ώρες από όσες τους αναλογούσαν, σε βάρος των παιδιών του μπάσκετ και του βόλλεϊ.
   Και τα παιδιά του μπάσκετ και του βόλλεϊ, που στοιβάζονταν 20 και 30 κάθε ώρα, αισθάνοννταν σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού.
   Και όλα μαζί μάθαιναν ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στη Κορώνη ακόμα και για να αθληθείς αξιοπρεπώς...

   Τώρα ο τροχός γύρισε και τα πράγματα άλλαξαν.
   Και οι παράγοντες που ήταν χρόνια αδικημένοι σκέφτηκαν πως είναι καιρός να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
   Και γι αυτό έδιωξαν από το γήπεδο τα λιγοστά παιδιά του χάντμπολ, που είχαν γίνει ακόμα πιο λίγα από τις μαζικές αποχωρήσεις αθλητων, λόγω Λουκάτου.

   Αμ δεν αποκαθίσταται έτσι η δικαιοσύνη αγαπητοί. Αν πιστεύεις ότι αδικείται ο Σϋλλογός σου ή το Τμήμα σου, σηκώνεσαι και το λες εκείνη τη στγμή και υπερασπίζεσαι το δίκιο των παιδιών που εκπροσωπείς απέναντι και στους πιο δυνατούς.
   Δεν γίνεσαι όμως ίδιος με εκείνους που σε αδίκησαν. Δεν διδάσκεις στα δικά σου παιδιά ότι εκείνοι τελικά είχαν το δίκιο.

   Το ξέρω πως είναι ουτοπικό να ζητώ από την τωρινή αντιδήμαρχο να παρέμβει για την αποκατάσταση του δίκαιου. Εδώ δεν κάνει άλλα κι άλλα.
   Ούτε περιμένω κάτι από τον δήμαρχο, ούτε και από τον μεγαλοπαράγοντα της Άνοιξης να κάνουν κάτι. Τους έχω και τους δυο δεοντολογικά τελειωμένους.

   Γι αυτό ζητώ από τους παράγοντες του μπάσκετ και του βόλλεϊ του ΑΟ Ανοιξης και αυτούς του ABC που χρησιμοποιούν το κλειστό της Άνοιξης
   και από τους παράγοντες όποιου άλλου σωματείου παίζει σε κάποιο άλλο κλειστό (και μάλλον το θεωρεί "ιδιοκτησία" του)
   να πάρουν μια πρωτοβουλία και να δώσουν από μία ώρα για τα παιδιά του χάντμπολ που παίζουν στις υπαίθριες μπασκέτες, εδώ στη Νιόβης ή και αλλού.

   Γιατί αντί να ξοδεύετε τις επιδοτήσεις του δήμου σε ψεύτικες εκδηλώσεις, κάντε τουλάχιστον κάτι που θα κάνει νόημα σε πολλούς.

   ΣΜ
   Πατέρας αθλητή μπάσκετ ΑΟ Άνοιξης, που επί χρόνια αδικείτο από το μοίρασμα των ωρών

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/17 11:54 μ.μ.

   Μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένος. Οι ώρες έχουν δωθεί στο χάντμπολ, στο Κλειστό Άνοιξης και στο Κλειστό Ροδόπολης. Τώρα εάν επιθυμεί το σωματείο να κάνει επιπλέον προπονήσεις στα ανοιχτά γήπεδα είναι δίκη του απόφαση. Όσες είχε και πέρυσι. Μόνο εντυπώσεις είστε και παραπληροφορητής. Γνωστή η πρακτική σας, για αυτό άλλωστε είστε και ο περίγελος του Δήμου μας.

   ΑΣ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/17 2:25 μ.μ.

   Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί κανείς να περιμένει από μια ορντινάτσα, όταν μιλάει, να τεκμηριώνει με στοιχεία τα λεγόμενά της, να μην χρησιμοποιεί αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και να δέχεται την κριτική στα αφεντικά της.

   Γι αυτό λοιπόν, όταν αποκτήσεις ή έστω όταν δανειστείς αυτά τα απαραίτητα "προσόντα" ίσως συνεχίσουμε τη δημόσια συζήτηση.

   ΣΜ

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος14/11/17 12:31 π.μ.

  Ποια τόσα χρόνια ρε παιδιά, ο Αγγελικας πρόεδρος είναι από τον Ιούλιο του 2016, μαλλον με τον Γιαρενη εννοείς ΣΜ; Επίσης από όσο γνωρίζω δεν ασχολείται με τα τμήματα του κλειστού, με αυτά ασχολείται ο Γιώργος Κυριάκης και οι έφοροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/11/17 6:54 π.μ.

   Έχεις δίκιο, μαζί με τον Αγγέλικα έπρεπε να βάλω και τον Γιαρένη στο κάδρο, μια που κανένας τους δεν έδωσε δεκάρα σε μπάσκετ και βόλλεϋ - ή μπορεί να έδωσαν ακριβώς τόσα - από τις επιδοτήσεις που έπαιρναν.
   Μόνο που τις έπαιρναν με βάση τα "κεφάλια" που δήλωναν οι ακαδημίες των δύο αυτών τμημάτων.
   Και όλα τα χρήματα πήγαιναν και εξακολουθούν να πηγαίνουν στο ποδόσφαιρο και δευτερευόντως στο χάντμπολ.
   Πρόσφατα δε, απ' όσο ξέρω, ο Αγγέλικας ζήτησε από τα άλλα τμήματα να αποχωρήσουν , γιατι ο ΑΟ θα γίνει αμιγώς ποδοσφαιρικός!
   Κατά τα άλλα, είναι αλήθεια ότι κανείς πλην του Πανταζή, τότε μέλους του ΔΣ, δεν ασχολιόταν.
   ΣΜ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/17 10:54 μ.μ.

   Επικίνδυνος και άσχετος είσαι ΣΜ, ποτέ δεν δόθηκαν επιχορηγήσεις με βάση παιδιά και τμήματα, όπως δίδονταν επι Καλαφα συνεχίστηκαν επι Ζαμανη. Και επειδή τελευταία είσαι οπαδός της διοίκησης του Κρυονεριου, τι έδωσαν αυτοί πέρυσι ή τα προηγούμενα χρόνια στο μπάσκετ τους; Οι επιχορηγήσεις πάντα πήγαιναν στο ποδόσφαιρο για τα έξοδα της ανδρικής ομάδας και για τις δράσεις που έκαναν τα σωματεία. Ασχετε ΣΜ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/11/17 11:09 μ.μ.

   Ένα μάτσο ασυναρτησίες και ψέματα κύριε. Ποτε δεν ειπώθηκε στον ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ να φύγουν τμήματα απο κανέναν πρόεδρο. Ποτε δεν πήραν χρήματα με βάση τα κεφαλια αλλα ως έπαιρνε παντα η ομάδα ποδοσφαίρου. Όσον αφορά τον νυν πρόεδρο μακάρι να εμένε χρονια στην ομάδα αλλα δυστηχως εχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Όσα εχει κανει στην οργάνωση του σωματειου και όσα λεφτα έβαλε και βάζει δυο χρονια τώρα δεν θα τα ξαναδούν στην Άνοιξη. Ντροπή σας κύριε για αυτα που γράφετε. Το πρόβλημα σας ειναι οτι υποστηρίζει το Ζαμανη και τίποτε άλλο, αλλα στην ομάδα της Ανοιξης αυτα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτε, το υπόλοιπο συμβούλιο ειναι με τους άλλους με αυτούς που υποστηρίζετε εσεις αυτή την περίοδο.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/17 7:59 π.μ.

   @ Ανώνυμος 10.54

   1) Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα δημοτικά συμβούλια που ενέκριναν τις επιχορηγήσεις, σε πληροφορώ ότι ενώ οι εισηγήσεις των δημάρχων δεν ενέφεραν ποτέ κανένα κριτήριο, οι δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσιζαν με βάση το μέγεθος (πλήθος αθλουμένων στις ακαδημίες) και η ιστορία των συλλόγων (παλαιότητα και επιτυχίες των ανδρικών ομάδων), παρότι τυπικά η επιδότηση δεν αφορά την κανονική λειτουργία ενός συλλόγου. Αυτό έχει αποτυπωθεί τόσο στα πρακτικά όσο και στις εκτός μικροφώνου ομιλίες.

   2) Επικαλούμαι την μαρτυρία 20 περίπου γονέων που παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση - ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΑ, όπου πρώην μέλος του ΔΣ και άλλος παράγοντας του τμήματοςμπάσκετ μας ενημέρωσαν για την πρόθεση του νυν προέδρου να μετατρέψει τον ΑΟ όπως παλιά, δηλ αμιγώς ποδοσφαιρικό. Εκεί συζητήθηκε μάλιστα ο τρόπος αποχώρησης, ώστε να μην χάσουν τα παιδιά των ακαδημιών τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα

   3) Και μόνο η αποδοχή εκ μέρους σου του γεγονότος ότι ένα μέλος του Σωματείου (ο πρόεδρος) βάζει χρήματα από τη τσέπη του για το σωματείο ενώ τα άλλα όχι, αντιβαίνει και τελικά καταλύει την έννοια του σωματείου / συλλόγου, που πλέον μετατρέπεται σε Εταιρεία, όπου τον λόγο έχει ο "πλερώνων τοις μετρητοίς". Φυσικά, ξεχνά να αναφέρεις τι γ΄νεται μετά, όταν λογικά ο πρόεδρος επιδιώξει να πάρει πίσω τα λεφτά του...

   4) Επειδή είμαι ένας εξ αυτών που δημιούργησαν τα άλλα πλην ποδοσφαίρου τμημάτα του ΑΟΑ (μαζί με Μπακαφούκα, Καραπιπέρη, Μπιρπανάγου και Τόλη), μπορώ να σου πω ότι η οργάνωση και η διαφάνεια του τμήματος μπάσκετ ήταν τέτοια, που χωρίς καμιά διαφήμιση - προώθηση του συλλόγου, οδήγησε στη μαζικοποίηση των τμημάτων αυτών με ρυθμό αναπάντεχο, από την πρώτη κιόλας χρονιά. Δηλαδή, υπάρχουν διαφορετικές οργανώσεις για διαφορετικούς στόχους. Αν επιδιώκεις "μαζικό αθλητισμό" όπως αρχικά το μπάσκετ του ΑΟΑ, έχεις "ανοικτές θύρες" και ελάχιστες συνδρομές (για τις οποίες δίνεις αναφορά). Αν από την άλλη θέλεις να χτίσεις κάτι άλλο, δεν σε ενδιαφέρει το άνοιγμα. Για παράδειγμα, στην ενημερωτική συνάντηση που ανέφερα, ήταν περισσότεροι παρόντες από ότι στις εκογές που ανέδειξαν τον σημερινό πρόεδρο του ΑΟΑ (13 άτομα!)

   Στέφανος Μιχιώτης


   4)

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/17 8:05 π.μ.

   Τα σχόλια 2-4 αφορούν τον Ανώνυμο 11.09

   Και ένα τελευταίο για τον 10.54

   Απ' όσο γνωρίζω, το μπάσκετ του Κρυονερίου συγχωνεύτηκε με το ABC της Άνοιξης πριν ένα τουλάχιστο χρόνο, αφήνοντας τον ΑΟΚ μόνο με ποδόσφαιρο.
   Όσο για το πού πάνε οι επιδοτήσεις, σε πληροφορώ ότι όχι μόνο έχω κριτικάρει το παρόν σύστημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά έχω υποβάλει δημόσια και συγκεκριμένες πριοτάσεις για την αναμόρφωσή τους.
   Τελος, το ότι αναγνωρίζω μερικά πολύ καλά στοιχεία στη νέα διοίκηση του Κρυονερίου δεν σημαίνει ότι μόνο εκεί γίνονται σωστά πράγματα ή ότι θα γίνονται πάντα.
   Αυτές είναι αντιλήψεις οπαδών και εγώ μόνο τέτοιος δεν είμαι.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος14/11/17 5:29 μ.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΑΓΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος15/11/17 6:06 μ.μ.

  Ο Ζαμάνης δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει να ρωτά τον καλάφι για τα νερά.! Για το οικόπεδο της Δροσιας θα μας πει τίποτα;;; ή τώρα που τα έφτιαξε με τον γρήγορη και μάλιστα θα τον στείλει με τον Τσούκα και τον Κωτσάκη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ νομίζει ότι θα γλυτωσει;;; Αξίζει να σημειωθεί ότι την εποχή "του οικοπέδου" Ζαμάνης και Ισσαρης ήταν στην ίδια παράταξη.!! Τυχαίο;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/11/17 11:08 π.μ.

   ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΣΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΖΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος16/11/17 5:24 μ.μ.

  ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΓΓΕΛΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΤΟ ΖΑΜΑΝΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΗ ΒΡΙΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΡΙ ΤΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ? ΤΙ ΓΙΝΙΚΕ ΚΑΙ ΣΩΠΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ? ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/17 1:10 π.μ.

   Και ακόμα του ρίχνει για το συγκεκριμένο θέμα

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος17/11/17 11:06 π.μ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΟΧΗ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗ ? ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΩΝΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος18/11/17 8:38 μ.μ.

  Η άλλη κλείδωσε το γραφείο της σχολικής και έχει εξαφανιστεί εδώ και μία βδομάδα. Τι έγινε? Λες να ένοιωσε το χνώτο του εισαγγελέα στον ώμο της?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος19/11/17 5:11 π.μ.

  Η ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ
  Γιατί ο Δελαφράγκας ο Πρόεδρας αποφεύγει τελευταία τις δημόσιες εμφανήσεις; Τον ψάχνουνε εδώ και μήνα από το ΕΠΑΛ για τα μερεμέτια που χρωστάει και κείνος στέλνι τον ανταφτού. Λες να τον ψάχνουνε από την εφορία και το σδοε για το μύριο που χρωστάει και να κρύβετε;
  Εξαφανισμένη και η Σαβο εδώ και μια βδομάδα. Λες ναναι λόγο του εισαγγελέα που κάλεσε τα μέλη της επιτροπής για "ενημέρωση"; Νομίζει πως θα γλιτώσει έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος19/11/17 5:18 π.μ.

  Έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση των Σχολικών Επιτροπών διόρισε δικό του πραγματογνώμονα (ορκωτό λογιστή) για την εκτίμηση της ζημιάς από κακοδιαχείριση.
  Κάνει εντύπωση ότι εκείνος δεν δέχτηκε apriori το πόρισμα των Ορκωτού του Ζαμάνη.
  Αλλά κάνει περισσότερη εντύπση ότι ο Ζαμάνης βιάζεται να περάσει την Τρίτη που έρχεται από την Οικονομική Επιτροπή αμοιβή δικηγόρου για παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ.
  Μήπως βιάζεται πολύ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος19/11/17 1:08 μ.μ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ? ΡΕ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος20/11/17 8:33 μ.μ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η ΔΑΔΙΟΝ - Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, πιστεύει στο απολύτως θεμιτό δικαίωμα της απρόσκοπτης Δημοσιογραφικής δραστηριότητας.

  Με βάση αυτήν την Αρχή καλεί τα μέλη της Ο.Ε. - Οικονομικής Επιτροπής- του Δήμου Διονύσου να μη συμβάλλουν με την απόφαση τους στην προσπάθεια φίμωσης μιας αντικειμενικής, πάντα ενημερωμένης και με άποψη εφημερίδας όπως η "ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ".

  Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στην εκδότρια και θα της συμπαρασταθούμε στο δίκαιο και αναγκαίο αγώνα της, που είναι και δικός μας αγώνας, για το δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας.

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος20/11/17 8:35 μ.μ.

  Π. Βορριάς: Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν (ψευτο)διλήμματα

  Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 9.30 στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου κρίνεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθεροτυπίας.

  Οι συμμετέχοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι θα κριθούν σε ευαίσθητα δημοκρατικά δικαιώματα.

  Θα περιμένουμε και θα τους κρίνουμε. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν (ψευτο)διλήμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος23/11/17 7:27 μ.μ.

  Τα λεφτά που θα πάρει από την μυνηση θα τα κράτηση για αποζημίωση όσων πάθουν ζημιές από τις εφετινές πλημύρες στις οδούς Μαραθωνος , Ικονίου , λεωφ. Σταματας , κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος25/11/17 3:27 μ.μ.

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΜΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΗΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
  ΖΑΜΑΝΗ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΡΙΖΩΝΤΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος29/11/17 12:18 π.μ.

  Θελήσαμε το καλύτερο για το Δήμο μας και καταληξαμε να επιστρέψουμε στην προ του 2010 κατάσταση. Εκφοβισμοι με πυροβολισμούς στη Σταμάτα Τραμπουκισμοί στις Γενικές Συνελεύσεις των Γονέων...Καλά να πάθουμε Εμείς φταίμε οχι αυτοί Εμείς τους δώσαμε την εξουσία ξανά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ανώνυμος29/11/17 8:29 π.μ.

  Ο Σκοταδισμός που υπήρχε στη Δροσιά και στη Σταμάτα πριν το 2010 όχι μόνο επέστρεψε αλλά καλύπτει τώρα όλο το δήμο Διονύσου. Από τους πυροβολισμούς στα τοπικά της Σταμάτας και τους τραμπουκισμούς στις γενικές συνελεύσεις των γονέων στη Δροσιά τότε, φτάσαμε το 2017 να βιώνουμε τα χειρότερα. Η ευθύνη είναι όλων μας και αυτών που ήξεραν αλλά δεν μίλησαν και αυτών που δεν ήξεραν αλλά δεν ρώτησαν. Ας ευχηθούμε η θητεία τους θα τελειώσει αναίμακτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή