.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ MOZZILA FIREFOX

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Σε διπλή υποθήκη το μέλλον του Δήμου Διονύσου (Α’ έκδοση)


Αποχέτευση και Κτηματολόγιο. Δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις, που θα απασχολήσουν μέσα στον μήνα το Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες παρουσιάζουν πολλά κοινά σημεία.

1.    Και τις δύο, τις έχουν μέχρι σήμερα χειριστεί αποκλειστικά και εν κρυπτώ ο δήμαρχος και οι Τεχνικοί του Αντιδήμαρχοι, παρά τα αιτήματα του δημοτικού συμβουλίου για ενημέρωση και συζήτηση.

2.    Και για τις δύο, το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί λίαν συντόμως να λάβει,  δυστυχώς στα τυφλά, πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της πόλης.

3. Και για τις δύο, ο δήμαρχος ζήτησε και έλαβε (επ’ αμοιβή) γνωματεύσεις από ισάριθμους εξωτερικούς δικηγόρους - εμπειρογνώμονες, τις οποίες όμως τελικά έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ακολούθησε την εντολή του πολιτικού καθοδηγητή του!...

4. Και στις δύο, οι εξωτερικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν για τις τρομακτικές συνέπειες μιας τέτοιας πρακτικής. Στο μεν Κτηματολόγιο, αναφέρεται ρητά ότι ωφελημένοι θα είναι οι καταπατητές, στη δε Αποχέτευση ότι η “λύση” της υποκατάστασης ενέχει σοβαρό κίνδυνο πτώχευσης του Δήμου στο εγγύς μέλλον!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, οι νέες δημοτικές κινήσεις και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες πρέπει να πάρουν τις δύο αυτές υποθέσεις στα χέρια τους.

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/6/18 12:10 μ.μ.

  Μπορεί το παρακάτω να είναι άσχετο με την αποχετευση και το κτηματολόγιο , αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικό της ανωργανοσιάς του δήμου.
  Συζήτηση ενός δημότη και του Κοκμοτού στο Φέις μπουκ γα τα summer camps και τα έργα στα γήπεδα.

  Δημότης: Καλημέρα Βασίλη και καλό μήνα.Μάλλον ο οργανωτής ξέχασε ότι στο ανοιχτό γήπεδο Αγίου Στεφάνου θα γίνονται έργα αλλαγής του χλοοτάπητα.Εκτός αν περιμένετε να γίνει το camp και να ξεκινήσουν μετά.Είναι και αυτό μία λύση !!!!!!

  Βασίλης Κοκμοτός Καλημέρα.Δεν αναβάλλονται σε καα```````````````α1μιά περίπτωση ατα έργα στο ανοιχτό του Αγίου Στεφάνου. Υπάρχει το κλειστό γυμναστήριο (Γυμνασίου-Λυκείου) και εναλλακτικά και οι αθλητικοί χώροι στο προαύλιο των σχολείων. Αν δεν εκτελούνται έργα και το ανοιχτό είναι διαθέσιμο φυσικά θα χρησιμοποιηθεί. Οι συνθήκες για το αθλητικό Camp στον Άγιο Στέφανο υπάρχουν χωρίς να επηρεάσουν την εκτέλεση των έργων.


  Δηλαδή τι θα γίνει; Καταλάβατε ;
  Όχι! Δεν πιράζει... Τα λεμε αλλη βδομάδα,

  Τρομερη ογάνωση !!!!!! εεεεε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/6/18 1:08 μ.μ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΜΠΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή